inspiratieboek onze klanten aan het woord DELO WERKT. DUIDELIJK.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "inspiratieboek onze klanten aan het woord DELO WERKT. DUIDELIJK."

Transcriptie

1 inspiratieboek onze klanten aan het woord DELO WERKT. DUIDELIJK.

2 Inhoudsopgave 4. Voorwoord 6. Jumbo Supermarkten Kies voor de zekerheden van Delo 8. Ball Packaging Betrouwbaar en waterdicht 10. Rabobank Uden-Veghel Een goede stoel, dat is het idee 12. Van Berkel Automobielbedrijven Goed op weg met Delo 14. Gemeente Mill en St. Hubert Service- en klantgericht te werk 16. Interzorg Thuiszorg Onze zorg uit handen 18. Raaijmakers Bronbemaling Een bron van inspiratie 20. Delo biedt meer DELO WERKT. DUIDELIJK. 2.

3 Delo werkt. Duidelijk. Wij geloven in kwaliteit, van producten en van service. Deze bieden wij door te werken aan totaaloplossingen voor onze klanten. Wij hebben alles in huis om uw werkomgeving zo comfortabel en efficiënt mogelijk in te richten. Duurzame producten en functionele oplossingen. Duidelijk en helder, met een Brabantse no-nonsense aanpak.

4 DELO WERKT. DUIDELIJK. 4.

5 Voorwoord Delo is al jaren een vertrouwde naam als het gaat om kantoorartikelen, - inrichting en - machines. Met dit boek willen we u inspireren. Anderen gingen u al voor. Wij geven het woord aan een aantal van onze klanten. Zij kunnen u immers het beste vertellen hoe het is om met Delo samen te werken. Dat vonden we best wel spannend, daar zijn we eerlijk in. Wat zouden ze vertellen? We hebben het allemaal opgeschreven en in dit boek geplaatst. Zodat we het met u kunnen delen. Laat u inspireren! Delo heeft een aantal principes hoog in het vaandel staan, met altijd onze klanten centraal. Dat blijkt ook uit de klantervaringen in dit boek. Delo ontzorgt. U legt bij Delo uw wensen en vragen op tafel en hoeft nergens meer naar om te kijken. Wij regelen alles. Onze experts denken met u mee en geven een helder advies. Advies op maat, waarbij kwaliteit voorop staat. Niet alleen de kwaliteit van de producten, maar ook de kwaliteit van de service daar omheen. Uw wensen staan centraal. Daar kunt u op rekenen. Wel zo fijn. De adviseurs van Delo zijn zeer betrokken. Persoonlijk contact is daarbij belangrijk. En we zijn duidelijk, zodat u niet met vragen blijft zitten. Maar vooral houden we van een Brabantse, no-nonsense aanpak: gewoon, nuchter en geen vervelende verrassingen achteraf. Wel positieve verrassingen, want Delo doet meer. Meer dan u van ons verwacht. Benieuwd naar wat onze klanten nog meer vertellen? Lees dan snel verder!

6 Jumbo Supermarkten Kies voor de zekerheden van Delo Jumbo Supermarkten groeit hard. Intern komen hier de nodige verhuizingen bij kijken. Geert van Heijnsbergen, manager facilitaire zaken, licht toe: Doordat Jumbo al ruim 10 jaar klant is bij Delo, weten we aan wie we zulke klussen kunnen toevertrouwen. Delo ontzorgt compleet op het gebied van verhuizingen en inrichtingen. En dat hebben we gewoon nodig! Dat maakt Delo ook zo uniek. Ik hoef nergens meer naar om te kijken. Na de overname van een andere supermarktketen wilde Jumbo de ruimte en het extra meubilair optimaal gebruiken. Daarom heeft Delo gezorgd voor de tijdelijke opslag van meubels, zodat ze later weer ingezet kunnen worden. Geert: Als ik nu een bureau of een kast nodig heb, bel ik Delo. Zij regelen dat het vanuit de tijdelijke opslag op de juiste plek terecht komt. Zo beschikken we over alle meubels, zonder dat ze in de weg staan en zonder dat Jumbo er zorgen om heeft. Onlangs heeft Delo een grote verhuizing binnen Jumbo op zich genomen. Geert vertelt: Delo mag trots zijn op de verhuizing die ze binnen Jumbo hebben gerealiseerd. Ze regelden het van A tot Z. De inventarisatie, de voorbereiding, het maken van tekeningen en de uitvoering. Delo heeft de klus zo snel mogelijk gerealiseerd, zodat onze mensen er nauwelijks last van hadden. Het gaat bij Delo verder dan een paar bureaus verhuizen, Delo doet meer! Ook in de toekomst heeft Jumbo Supermarkten nog plannen met Delo. Geert: Met Delo is het prettig samenwerken, door de no-nonsense cultuur, de korte lijnen en het snelle schakelen. Afspraak is afspraak. Delo werkt erg zelfstandig en het is prettig dat wanneer er iets tegenzit, ze het zelf direct oplossen. DELO WERKT. DUIDELIJK. 6.

7 Het gaat bij Delo verder dan een paar bureaus verhuizen. Delo doet meer!

8 Ball Packaging Betrouwbaar en waterdicht Ball Packaging in Oss had het probleem dat ze altijd veel te veel kantoorartikelen moesten bestellen. Jeroen Sas, hoofd Inkoop: Als we 3 dozen nodig hadden, moesten we er minimaal 100 afnemen. Totdat Delo in beeld kwam: daar konden we precies bestellen wat we nodig hadden. Er zijn natuurlijk genoeg leveranciers, maar met de adviseur van Delo klikte het gewoon. De prijs was prima en de extra service zoals voorraadbeheer was doorslaggevend. We hoeven Delo maar te bellen en het wordt geregeld. Ball Packaging heeft het voorraadbeheer van artikelen uit handen gegeven: hier hebben ze geen omkijken meer naar. Jeroen vertelt: Een medewerker van Delo komt één keer in de twee weken onze voorraad aanvullen. Nu hoef ik zelf de voorraad niet meer te inventariseren, bij te bestellen en de levering op te ruimen. Ook bestel ik zo nooit meer teveel. Handig! Verder heeft Delo machines, computers en schermen geleverd. Daarbij hebben ze ook alle zorgen uit handen genomen. Delo heeft gezorgd dat het allemaal netjes opgehangen en neergezet werd, ze hebben zelfs de bekabeling weggewerkt. Wij werken met weinig mensen in een relatief groot bedrijf en hebben geen tijd om ons bezig te houden met kantoorartikelen. Wij moeten ons concentreren op ons eigen werk. Als we een pen nodig hebben of een schrijfblok, dan moet die er gewoon zijn. Daarin kunnen we vertrouwen op Delo. DELO WERKT. DUIDELIJK. 8.

9 Een medewerker van Delo komt één keer in de twee weken de voorraad kantoorartikelen aanvullen. Handig!

10 Rabobank Uden-Veghel Een goede stoel, dat is het idee De medewerkers van de Rabobank zitten veel achter hun bureau. Goede stoelen zijn dan belangrijk. Na een aantal klachten was het voor de Rabobank tijd om alle bureaustoelen te vervangen, ze waren verouderd. De Rabobank benaderde drie leveranciers. Frans Vonk, facilitair manager: De keuze was gemakkelijk. Delo kwam daar heel gunstig uit. De prijzen waren marktconform en Delo bood vele extra s, zoals het geven van stoelinstructies en het afvoeren van oude meubels. Frans Vonk bezocht de Zit-experience van Delo, een evenement waarbij bezoekers stoelen konden testen. Frans testte daar een stoel die een adviseur van Delo aanraadde. Ik ging zitten, en hij zat meteen goed. De stoel stond ook nog eens bovenaan de lijst van de VHP-normering, wat belangrijk was voor ons. De juiste stoel was gevonden, en Delo kwam snel op gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Het was een win-win situatie voor de Rabobank en voor Delo, aldus Frans. Delo heeft alle stoelen binnen één ochtend vervangen. s Middags werd er meteen een stoelinstructie gegeven. Dat werd als heel positief ervaren, mensen vinden het fijn om van een expert te horen hoe ze het beste kunnen zitten. Iedereen wil rug- en nekklachten voorkomen, vertelt Frans. Delo heeft daarna gezorgd voor de afvoer van de honderd oude stoelen, zodat ze op een milieuvriendelijke manier werden gerecycled. Frans: De samenwerking met Delo hebben we als heel positief ervaren. Afspraken werden goed nagekomen en alles verliep soepel. En daarbij kwam ook nog de extra service, zoals de persoonlijke stoelinstructies en het afvoeren van de oude stoelen. En het belangrijkste: ik heb sindsdien geen klachten meer gehad over de stoelen! Hiermee besteedt de Rabobank aandacht aan ergonomie met als gevolg: minder ziekteverzuim en tevreden medewerkers. DELO WERKT. DUIDELIJK. 10.

11 De samenwerking met Delo hebben we als heel positief ervaren, door het nakomen van alle afspraken en de extra service.

12 Van Berkel Automobielbedrijven Goed op weg met Delo Auto s verkopen. Daar wil Paul van Berkel, directeur van Van Berkel Automobielbedrijven, zich mee bezig houden. En niet met kantoorartikelen en printers. Paul vertelt: We zijn al vijf jaar klant bij Delo. Ze leveren kantoorartikelen en machines bij ons, waarin ze ons totaal ontzorgen. Alles bestellen bij één leverancier is gemakkelijk en duidelijk. Wij hebben al genoeg contactpersonen bij verschillende importeurs, dus dit werkt erg fijn. Van Berkel Automobielbedrijven verkoopt verschillende automerken, met ieder een eigen logo. Voorheen moesten we telkens het briefpapier in de printer verwisselen, om het juiste logo te gebruiken. Nu hebben we een slimme machine, die de logo s meeprint. Dat is een stuk gemakkelijker en het bespaart tijd! Daarnaast hoeven we nu alleen nog maar blanco printpapier op voorraad te houden, vertelt Paul. Dit was een specifieke opdracht die dankzij de expertise van Delo zo succesvol heeft uitgepakt. Het is echt een stukje maatwerk, waar veel bedrijven plezier van zouden hebben. En het is ook nog eens goed voor de portemonnee! Ook naar kantoorartikelen hoeft Van Berkel niet meer om te kijken: Bestellen is erg gemakkelijk. Op de website van Delo heb ik een eigen account, waar de producten die wij gebruiken al klaar staan. Met één druk op de knop plaats ik een bestelling, en alles wordt snel en goed geleverd. DELO WERKT. DUIDELIJK. 12.

13 De aanschaf van een multifunctionele printer heeft dankzij de expertise van Delo zo succesvol uitgepakt.

14 Gemeente Mill en St. Hubert Service- en klantgericht te werk Tonnie van Doorn, afdelingshoofd Bestuur en Veiligheid: Gemeente Mill en St. Hubert heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Een mooie plek om de burgers als klanten te ontvangen, is dan belangrijk. Daarom wilden we de publieksbalies in Mill vernieuwen. Een groot project waarbij het resultaat niet alleen mooi en functioneel moest zijn, de veiligheid van onze medewerkers was ook een belangrijk issue. De adviseurs van Delo hebben veel expertise in huis en ze denken mee in oplossingen. Meer dan ik had verwacht. Het resultaat: een mooie, praktische publieksbalie, waarbij de veiligheid van onze mensen gewaarborgd is. zodat iedere medewerker goed kan zitten. Doordat Delo werkt met een binnenhuisarchitect, kregen wij een compleet advies, ook over de aankleding en de kleuren. Het was maatwerk, waarbij wij zelf ook alle ruimte hadden om mee te denken, vertelt Tonnie. Tonnie sluit zijn verhaal af met: Een sterk punt van Delo is de service, zoals de nazorg. Medewerkers kregen persoonlijke stoelinstructies en konden vragen stellen. Dat werd als zeer prettig ervaren. Kortom: van het begin tot het eind was alles goed geregeld! Na verschillende proefopstellingen en bijeenkomsten, waren de keuzes zo gemaakt. Bij de nieuwe publieksbalies is ook rekening gehouden met het wisselen van de medewerkers, het zijn flexplekken. Stoelen en bureaus zijn daarom verstelbaar, DELO WERKT. DUIDELIJK. 14.

15 Een sterk punt van Delo is de service, zoals de nazorg. De adviseurs denken mee in oplossingen, meer dan ik had verwacht.

16 Interzorg Thuiszorg Onze zorg uit handen Interzorg Thuiszorg houdt zich bezig met het verzorgen en verplegen van mensen. Zij bieden maatwerk aan hun klanten. En datzelfde verwachten ze van hun leveranciers. Daarom is Interzorg Thuiszorg klant bij Delo. Interzorg Thuiszorg groeit en daardoor zijn de afdrukvolumes gestegen en de wensen veranderd. Door actief mee te denken heeft Delo de bestaande machines voortijdig vervangen. De nieuwe apparatuur met hogere capaciteit en optimale functionaliteit, leverde direct een besparing op. Art Lemkens, directeur Bedrijfsvoering: Wij moeten onze uitgaven aan de maatschappij verantwoorden. Daarom was deze oplossing perfect. En de kwaliteit ging er ook nog eens op vooruit. Door de groei had Interzorg Thuiszorg meer werkplekken nodig. Delo heeft de complete herinrichting verzorgd, waardoor in dezelfde ruimte nu meer mensen kunnen werken. Art: Wij zijn al jaren erg tevreden over Delo. Wij formuleren onze behoefte en Delo denkt met ons mee. Ze zijn er niet op uit om zoveel mogelijk te verkopen, maar om ons echt verder te helpen. Dat is een fijn gevoel. Delo komt met transparante en eerlijke oplossingen. Delo blijft betrokken en heeft regelmatig contact met Interzorg. Zo kunnen wensen en behoeften op tijd gesignaleerd worden. Kopieermachines en papier kan iedereen verkopen, aldus Art, Delo onderscheidt zich met de service en alle extra s er omheen!. DELO WERKT. DUIDELIJK. 16.

17 Wij zijn al jaren erg tevreden met Delo. Delo denkt met ons mee. Ze zijn er niet op uit om zoveel mogelijk te verkopen, maar om ons echt verder te helpen.

18 Raaijmakers Bronbemaling Een bron van inspiratie Jaren geleden kocht Raaijmakers Bronbemaling bureaustoelen bij Delo. Deze waren zo goed bevallen, dat Raaijmakers voor de inrichting van het nieuwe kantoorpand bij Delo terug kwam. Robert Raaijmakers, directeur: Natuurlijk vergelijk je voor zo n groot project verschillende aanbieders. Delo kwam qua prijs/kwaliteitverhouding het beste uit de bus en door de positieve ervaring uit het verleden was de keuze zo gemaakt. Het project vroeg om maatwerk op het gebied van inrichting, kleuren en materialen, om zo een optimale werkomgeving te creëren. En dat is gelukt, vertelt Robert: Het is mooi geworden. Het zijn ruime, fijne werkplekken en de vergaderzaal is zo mooi dat we er ook recepties houden. Daarbij is de kwaliteit ook goed, dat vonden we belangrijk. Robert vond het persoonlijk contact met de adviseur erg fijn: Het klikte meteen en dat zegt genoeg. Je merkt dat de medewerkers betrokken zijn. Zo wilden wij alle stoelen vervangen, maar Delo bood aan te kijken wat ze nog van de oude stoelen konden maken. De oude stoelen die nog langer meekonden, zijn helemaal opgeknapt en die gebruiken we nu nog. Dat is op een eerlijke manier zaken doen. Tot slot profiteert Raaijmakers ook van de snelheid van Delo: Ze zitten erg dichtbij. Één belletje, en een medewerker van Delo is er binnen een half uur om een stoel goed in te stellen of om kantoorartikelen te leveren. Dát is service! DELO WERKT. DUIDELIJK. 18.

19 Eén belletje, en een medewerker van Delo komt er aan om een stoel goed in te stellen of om kantoorartikelen te leveren.

20 Delo biedt meer voor uw kantoor Artikelen: al uw zorgen uit handen Het uitgebreide assortiment kantoorartikelen maakt van Delo een absolute totaalleverancier voor uw kantoor. Deskundig personeel adviseert u graag in het maken van de juiste keuze. Producten bestellen is erg gemakkelijk. Dit kan per mail, fax, telefonisch, of u komt naar onze winkel. Vandaag besteld, is morgen in huis. Indien gewenst, vult Delo uw voorraadkast op locatie. Zo grijpt u nooit meer mis. Volg Delo nu ook op Facebook, Twitter en LinkedIn! Inrichting: van 3D ontwerp tot installatie Steeds meer kantoren vragen om een flexibel interieur. Een inrichting die snel en probleemloos kan worden aangepast, zonder dat daarbij de sfeer verloren gaat. Het bieden van maatwerk is voor Delo vanzelfsprekend. We bekijken samen met u wat u precies wilt. Die wensen zetten we om in een 3D-tekening voor een realistisch beeld. Indien nodig werken we hierbij samen met een interieurarchitect. Over de uitvoering hoeft u zich geen zorgen te maken, Delo regelt alles. Niet alleen het inrichten van uw kantoor, maar ook alle facilitaire zaken er omheen. Zo zorgen we voor tijdelijke opslag en afvoer van oude meubels én geven we uw medewerkers persoonlijke stoelinstructies. Machines: functioneel en slim Kantoormachines zijn onmisbaar. Delo heeft een groot assortiment machines, van eenvoudige bureauprinters tot multifunctionele copiers. Delo adviseert merkonafhankelijk en biedt alleen kwalitatief hoogwaardige oplossingen van A-merken. Ook is Delo uw specialist voor het organiseren, optimaliseren en archiveren van (digitale) documentstromen. Oplossingen die u helpen besparen, concreet en meetbaar. Een team van experts geeft u gericht advies, dat perfect aansluit op uw wensen. De eigen servicedienst van Delo helpt bij een storing altijd binnen 8 werkuren. Over Delo Met een historie die teruggaat tot 1971, is Delo de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gespecialiseerde onderneming voor kantoorartikelen, -inrichting en -machines. Sinds juni 2010 is Delo onderdeel van Wiltec B.V. Samen bieden zij een totaalpakket, voor alle werkomgevingen! DELO WERKT. DUIDELIJK. 20.

21 Meer informatie? Kijk op

22 Bezoek onze showroom voor nog meer inspiratie! DELO WERKT. DUIDELIJK. 22.

23

24 DELO WERKT. DUIDELIJK. Delo B.V. Loopkantstraat 23B Postbus 712 T: (0413) I : NB Uden 5400 AS Uden F: (0413) E : info@delo.nl

inspiratieboek onze klanten aan het woord DELO WERKT. DUIDELIJK.

inspiratieboek onze klanten aan het woord DELO WERKT. DUIDELIJK. inspiratieboek onze klanten aan het woord Inhoudsopgave 4. Voorwoord 6. Jumbo Supermarkten Kies voor de zekerheden van Delo 8. Ball Packaging Betrouwbaar en waterdicht 10. Rabobank Uden-Veghel Een goede

Nadere informatie

EEN OPGERUIMD EN GOED GEORGANISEERD KANTOOR BESPAAR TOT 55% met het EXCELLENT PAKKET. van CONTINUKANTOOR.NL

EEN OPGERUIMD EN GOED GEORGANISEERD KANTOOR BESPAAR TOT 55% met het EXCELLENT PAKKET. van CONTINUKANTOOR.NL EEN OPGERUIMD EN GOED GEORGANISEERD KANTOOR BESPAAR TOT 55% met het EXCELLENT PAKKET van HERKEN JE DIT? Kast met kantoorartikelen is een rommeltje Kopieerpapier is onverwachts op Je grijpt mis en je moet

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

IT & Kantoor COMPUTERS - NETWERKEN PRINTERS ERP SOFTWARE KANTOORMEUBILAIR KANTOORTOEBEHOREN KASREGISTER DICTEREN TIJDSREGISTRATIE VOIP-TELECOM

IT & Kantoor COMPUTERS - NETWERKEN PRINTERS ERP SOFTWARE KANTOORMEUBILAIR KANTOORTOEBEHOREN KASREGISTER DICTEREN TIJDSREGISTRATIE VOIP-TELECOM IT & Kantoor COMPUTERS - NETWERKEN PRINTERS ERP SOFTWARE KANTOORMEUBILAIR KANTOORTOEBEHOREN KASREGISTER DICTEREN TIJDSREGISTRATIE VOIP-TELECOM Bedrijfsvoorstelling Waarom kiezen voor Sercu Sercu is een

Nadere informatie

Organisatie. Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting.

Organisatie. Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting. Organisatie Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting. In de maatschappij hebben snelle ontwikkelingen zoals mobiele telefoons, telewerken, internet en intranet, e-mail en e-commerce grote

Nadere informatie

Als standaard niet genoeg is. Maak kennis met Drabbe

Als standaard niet genoeg is. Maak kennis met Drabbe Als standaard niet genoeg is Maak kennis met Drabbe biedt Drabbe voor elke vraag de optimale oplossing Maak kennis met Drabbe Dé specialist in industriële machineonderdelen Drabbe is een écht familiebedrijf!

Nadere informatie

Twee bedrijven, één team!

Twee bedrijven, één team! cableassembly Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions Eén of miljoenen Klanten Twee bedrijven, één team. Zo zou je 2E Interconnection en Connecting solutions is voor ons een begrip dat

Nadere informatie

Dental Experience Special

Dental Experience Special Dental Experience Special VOORRAADBEHEER 50 procent minder voorraadruimte nodig Nooit teveel, nooit te weinig op voorraad Altijd inzicht in uw actuele voorraad Ik ben er echt van overtuigd dat dit systeem

Nadere informatie

Vestiging Nederland +31 (0)

Vestiging Nederland +31 (0) Vestiging België +32 (0)15 286 286 sales@server2rent.be www.server2rent.be Vestiging Nederland +31 (0)318 495 300 sales@server2rent.nl www.server2rent.nl Over ons Server2Rent is de grootste in Europa voor

Nadere informatie

Document House Limburg. professioneel betrouwbaar de snelste service

Document House Limburg. professioneel betrouwbaar de snelste service Document House Limburg professioneel betrouwbaar de snelste service Missie Uw doelstellingen, zijn onze doelstellingen! Goed partnerschap zorgt ervoor dat deze behaald worden! Etienne Naus Document House

Nadere informatie

!pet projectinrichters. binnenkomer. oneindige showroom hoogeveen

!pet projectinrichters. binnenkomer. oneindige showroom hoogeveen !pet projectinrichters binnenkomer oneindige showroom hoogeveen een meubel is de laatste stap... het kantoor is een ontmoetingsplek: werken is niet meer aan één plek gebonden, het kantoor wordt de plek

Nadere informatie

Rabobank Graafschap-Midden

Rabobank Graafschap-Midden Rabobank Graafschap-Midden Geen gouden kranen. Wel gekleurde banken. Rabobank Graafschap-Midden kiest voor Gispen. Als één woord typerend voor de Achterhoek is, is dat waarschijnlijk nuchterheid. Tijdens

Nadere informatie

PROJECTVERLICHTING LICHTADVIES GROOTHANDEL

PROJECTVERLICHTING LICHTADVIES GROOTHANDEL PROJECTVERLICHTING LICHTADVIES GROOTHANDEL Over Pro-Light Professionaliteit, persoonlijke service, passie en merkonafhankelijkheid staan hoog in het vaandel bij Pro-Light. Pro-Light is opgericht in 2004

Nadere informatie

cadeaus en uitstapjes! Spaar met Delo! DELO WERKT. DUIDELIJK.

cadeaus en uitstapjes! Spaar met Delo! DELO WERKT. DUIDELIJK. 50 cadeaus en uitstapjes! Spaar met Delo! Delo werkt. Duidelijk. Wij geloven in kwaliteit, van producten en van service. Deze bieden wij door te werken aan totaaloplossingen voor onze klanten. Wij hebben

Nadere informatie

cadeau s en uitstapjes! Spaar met Delo! DELO WERKT. DUIDELIJK.

cadeau s en uitstapjes! Spaar met Delo! DELO WERKT. DUIDELIJK. 50 cadeau s en uitstapjes! Spaar met Delo! Delo werkt. Duidelijk. Sparen met Delo. Wij geloven in kwaliteit, van producten en van service. Deze bieden wij door te werken aan totaaloplossingen voor onze

Nadere informatie

Het houten kozijn en meer!

Het houten kozijn en meer! Het houten kozijn en meer! voortdurend innovatief presteren een unieke combinatie van professionals VIP-kozijn: 1 + 1 = 3 Wat gebeurt er als twee familiebedrijven met passie voor vakmanschap, een doorzettersmentaliteit

Nadere informatie

zekervanzon de volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 085 4011 356 fax: 0299 67 4120 info@zekervanzon.nl

zekervanzon de volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 085 4011 356 fax: 0299 67 4120 info@zekervanzon.nl zekervanzon de volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 085 4011 356 fax: 0299 67 4120 info@zekervanzon.nl Word ook ZekerVanZon. ZekerVanZon is een initiatief van MetDeZon, de ervaren leverancier van kwalitatief

Nadere informatie

SLIM INKOPEN. van een koffievoorziening. Zeven tips om het inkopen van een koffievoorziening tot een succes te maken

SLIM INKOPEN. van een koffievoorziening. Zeven tips om het inkopen van een koffievoorziening tot een succes te maken SLIM INKOPEN van een koffievoorziening Zeven tips om het inkopen van een koffievoorziening tot een succes te maken blijf op de hoogte door onze gratis whitepapers Zeven tips om het inkopen van een koffievoorziening

Nadere informatie

Vestiging Nederland +31 (0)

Vestiging Nederland +31 (0) Vestiging Nederland +31 (0)318 495 300 sales@server2rent.nl www.server2rent.nl Vestiging België +32 (0)15 286 286 sales@server2rent.be www.server2rent.be Over ons Server2Rent is de nummer één van Europa

Nadere informatie

Geeft richting in de wereld

Geeft richting in de wereld Geeft richting in de wereld werled van IT I T- m a k e l a a r IT-makelaar Hardware Software Wireless Cloud Virtualisatie Mobility Werkplek Data center Hardware Software Wireless Cloud Virtualisatie Mobility

Nadere informatie

ESED. ESED direct marketing ESED

ESED. ESED direct marketing ESED logistics druk direct en marketing print design logistics direct marketing LOGISTIEK UITBESTEDEN LOGISCH TOCH? design logistics direct marketing LogiStiEK UitBEStEDEN, LogiScH toch? Heeft u te weinig opslagruimte?

Nadere informatie

zekervanzon de volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 0800 0051 fax: 0299 67 4120 info@zekervanzon.nl

zekervanzon de volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 0800 0051 fax: 0299 67 4120 info@zekervanzon.nl zekervanzon de volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 0800 0051 fax: 0299 67 4120 info@zekervanzon.nl Word ook ZekerVanZon. ZekerVanZon is een initiatief van MetDeZon, de ervaren leverancier van kwalitatief

Nadere informatie

Ontzorgen Met alle denkbare diensten

Ontzorgen Met alle denkbare diensten In 1993 zijn Frank Scholten en Dion Awater een bedrijf gestart, omdat zij een duidelijke visie hadden op de IT-wereld: IT moet eenvoudiger! Samen met een aantal gedreven vakmensen begonnen zij aan hun

Nadere informatie

De vrijheid om te kiezen

De vrijheid om te kiezen De vrijheid om te kiezen LEASE met onze lease- en financieringsvormen voor u en uw bedrijf Producten in deze brochure: Financial Lease Nett Operational Lease Full Operational Lease LEASE WAT VIND IK WAAR?

Nadere informatie

DÉ TOTAALLEVERANCIER VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN

DÉ TOTAALLEVERANCIER VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN DÉ TOTAALLEVERANCIER VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN Onze producten: Camerasystemen Alarmsystemen Mistgeneratoren Toegangscontrole Intercoms Zorgtotaalsysteem Track & trace caz-veiligheid.nl CAZ VEILIGHEID DRAAGT

Nadere informatie

Dental Experience Special

Dental Experience Special Dental Experience Special 50 procent minder voorraadruimte nodig VOORRAADBEHEER Nooit teveel, nooit te weinig op voorraad Altijd inzicht in uw actuele voorraad De investering meer dan waard Astrid Stijger,

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Energieweg 11A te Groningen 99 per maand

Huur kantoorruimte op Energieweg 11A te Groningen 99 per maand Huur kantoorruimte op Energieweg 11A te Groningen 99 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Multifunctionele Kantoorruimte te

Nadere informatie

GESCHIEDENIS. Officious is al meer dan 35 jaar totaal leverancier van inspirerende werkomgevingen.

GESCHIEDENIS. Officious is al meer dan 35 jaar totaal leverancier van inspirerende werkomgevingen. PROJECTINRICHTING GESCHIEDENIS Officious is al meer dan 35 jaar totaal leverancier van inspirerende werkomgevingen. Ons bedrijf is begonnen in 1975 onder de naam Rietveld Kantoorinstallaties in een speelgoedwinkel

Nadere informatie

van en vóór ondernemers

van en vóór ondernemers van en vóór ondernemers Ontdek die ondernemersgerichte aanpak. De boys van Dé Lease Maatschappij zorgen voor een passende oplossing. Dé ondernemersgerichte aanpak Na een lange werkdag veilig thuiskomen

Nadere informatie

Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland

Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Retourname Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Met onze uitgebreide IT-diensten nemen wij u veel werk uit handen. Hierdoor kunt

Nadere informatie

Conferencing Win tijd met vergaderen op afstand

Conferencing Win tijd met vergaderen op afstand Conferencing Win tijd met vergaderen op afstand Overleg met collega s op andere vestigingen, een plan presenteren aan een klant, met een partner samenwerken aan een offerte, het contract uitonderhandelen

Nadere informatie

Magistor de basis voor uw succes

Magistor de basis voor uw succes Magistor de basis voor uw succes Uw leverancier van straal- & verspaningstechnieken www.magistor.nl Ambachtsstraat 14 Postbus 11 7460 AA Rijssen telefoon: 0548-519401 fax: 0548-517619 info@magistor.nl

Nadere informatie

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl blauw is het nieuwe groen meer besparen met minderwatt dit is minderwatt minderwatt is een businessunit van het gerenommeerde Maas & Hagoort Lampen. Met een

Nadere informatie

STRAAL- & VERSPANINGSTECHNIEK

STRAAL- & VERSPANINGSTECHNIEK STRAAL- & VERSPANINGSTECHNIEK ONZE PASSIE IS IJZERSTERK Bruggen, vliegtuigen, wolkenkrabbers. Het zijn een paar van die prachtige producten die alleen tot stand komen met vakmanschap. En natuurlijk: met

Nadere informatie

CJMS. interieur. 12 Pagina s aan interieur inspiratie

CJMS. interieur. 12 Pagina s aan interieur inspiratie CJMS interieur 12 Pagina s aan interieur inspiratie Vergaderen op top niveau Vergadertafel Geef uw bedrijf een stijlvolle uitstraling met bijvoorbeeld een massief eiken (vergader)tafel, wengé gebeitst.

Nadere informatie

Hendrix & Huybregts Makelaars Amalia van Anhaltstraat BH Eindhoven

Hendrix & Huybregts Makelaars Amalia van Anhaltstraat BH Eindhoven UW WONING VERKOPEN Hendrix & Huybregts Makelaars Amalia van Anhaltstraat 4 5616 BH Eindhoven 040-2931350 info@hendrixhuybregts.nl www.hendrixhuybregts.nl fb.me/hendrixhuybregtsmakelaars Wij zijn er voor

Nadere informatie

Een korte kennismaking..

Een korte kennismaking.. Een korte kennismaking.. 1 2 Kenni(smaken) Wie is Company Cook? Company Cook is een zelfstandig werkende cateraar met ruim 40 jaar kennis en ervaring in de exploitatie van bedrijfsrestaurants binnen Nederland

Nadere informatie

Zelfsturende teams hebben in de meeste organisaties 4 doelen: Tevreden cliënten Tevreden medewerkers Kwaliteit van zorg Financieel gezond zijn

Zelfsturende teams hebben in de meeste organisaties 4 doelen: Tevreden cliënten Tevreden medewerkers Kwaliteit van zorg Financieel gezond zijn 1 Kaders bij zelfsturing: financieel gezond zijn Zelfsturende teams hebben in de meeste organisaties 4 doelen: Tevreden cliënten Tevreden medewerkers Kwaliteit van zorg Financieel gezond zijn Financieel

Nadere informatie

Flexibiliteit in totaaloplossingen

Flexibiliteit in totaaloplossingen Flexibiliteit in totaaloplossingen www.totalsystems.nl Custom made onder één dak Total Systems is specialist in het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van geavanceerde, compleet geautomatiseerde machines

Nadere informatie

inspirerend & pakkend veelzijdig!

inspirerend & pakkend veelzijdig! inspirerend & pakkend veelzijdig! Mokrupak is een totaalleverancier voor verpakkingen en disposables en levert méér dan twintigduizend artikelen uit voorraad. Onze ervaren mensen en een uitgekiend logistiek

Nadere informatie

Mantelzorg woonoplossing

Mantelzorg woonoplossing Mantelzorg woonoplossing Zelfstandig en in uw eigen, vertrouwde omgeving ouder worden? Dat kan met de woonoplossingen van Hodes! www.hodes-mantelzorgwoning.nl 2 Hodes 3 Langer zelfstandig blijven wonen?

Nadere informatie

Coen houdt IT simpel, krachtig en doeltreffend. coen.nl

Coen houdt IT simpel, krachtig en doeltreffend. coen.nl Coen houdt IT simpel, krachtig en doeltreffend. Zoekt u een IT-specialist die u altijd direct kunt bellen? Aangenaam! Dit is Coen. Hij verzorgt vanuit Breda de kantoorautomatisering van kleine en middelgrote

Nadere informatie

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 30196-08/05 Scholten Awater / Reclamebureau DplusM BV Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 E: info@sa.nl

Nadere informatie

Ontdek in 10 minuten hoe uw e-mailmarketing beter kan. Vul de vragenlijst in en bekijk de resultaten.

Ontdek in 10 minuten hoe uw e-mailmarketing beter kan. Vul de vragenlijst in en bekijk de resultaten. WHITEPAPER Test uw e-mailmarketing Door senior e-mailmarketingadviseur Paul Knapp Ontdek in 10 minuten hoe uw e-mailmarketing beter kan. Vul de vragenlijst in en bekijk de resultaten. Deel I: Vragen over

Nadere informatie

Een persoonlijke samenwerking

Een persoonlijke samenwerking Een persoonlijke samenwerking THUIS IN MECHANISATIE Mechanisatiebedrijf De Nieuwstad in Lelystad richt zich al ruim een halve eeuw op de verkoop van duurzame en innovatieve machines en gereedschappen voor

Nadere informatie

Pagina 2

Pagina 2 www.bestelbijdebron.nl Hoe werkt het... 2019 Over ons BestelbijdeBron.nl is een online Business-to-Business platform waar food en non-food producten verkocht worden direct vanuit de leverancier naar de

Nadere informatie

Handleiding. Aan de slag! Ga naar ga naar

Handleiding. Aan de slag! Ga naar ga   naar Handleiding Ga naar ga www.vanhoeckel-aantafel.nl naar www.testaantafel.nl Handleiding Aan Tafel Selecteer je leverdag Voordat je begint met bestellen, kies je een leverdag. De leverdagen zijn aangegeven

Nadere informatie

Mondial Assistance heet voortaan Allianz Global Assistance. Een sterk merk, dezelfde mensen. Mark Peereboom Directeur Operations

Mondial Assistance heet voortaan Allianz Global Assistance. Een sterk merk, dezelfde mensen. Mark Peereboom Directeur Operations Willem Snijders Algemeen Directeur Frank Schaaij Directeur Finance Mark Peereboom Directeur Operations René Vermeule Directeur Marketing & Sales Mondial Assistance heet voortaan Allianz Global Assistance

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW Huisartsenpraktijk Whereplantsoen ARGO BV 2014 Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk Whereplantsoen zijn de afgelopen 2 jaren

Nadere informatie

Werkboek Road to success

Werkboek Road to success Werkboek Road to success Stappenplan naar een website die gevonden wordt en klanten van bezoekers maakt Deel 1: Een goede website begint met een goed plan Helpt je ideeën in kaart te brengen en geeft je

Nadere informatie

DAN. Duurzaam denken en doen

DAN. Duurzaam denken en doen DAN. Duurzaam denken en doen Een warm onthaal begint bij Albrand duurzame energiesystemen Duurzame energiesystemen van ALBRAND. Anders DAN anders! Energie is er altijd en overal. Maar energie is niet vanzelfsprekend.

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

RESULTATEN KLANTONDERZOEK 2015

RESULTATEN KLANTONDERZOEK 2015 RESULTATEN KLANTONDERZOEK 2015 Resultaten klantonderzoek 2015 De wereld verandert, ook die van u! De uitkomsten De aangegeven kansen voor verbetering zijn: Waar u het meest tevreden over bent: - Investeer

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

good life is about brightness LUXIMPROVE it s all about brightness specialisten in professionele LED oplossingen www.luximprove.

good life is about brightness LUXIMPROVE it s all about brightness specialisten in professionele LED oplossingen www.luximprove. good life is about brightness specialisten in professionele LED oplossingen LUXIMPROVE it s all about brightness www.luximprove.com 2 LuxImprove Bright world... ...de wereld om ons heen draait om licht.

Nadere informatie

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren Directeur Henk-Jan Westhoff: Hoe goed de producten ook zijn, de mensen maken het verschil. 2 De mens is hét

Nadere informatie

Zorg aan huis Wijkteams. Verzorging, verpleging en begeleiding voor jong en oud bij u thuis? - Vivium helpt u verder

Zorg aan huis Wijkteams. Verzorging, verpleging en begeleiding voor jong en oud bij u thuis? - Vivium helpt u verder Zorg aan huis Wijkteams Verzorging, verpleging en begeleiding voor jong en oud bij u thuis? - Vivium helpt u verder 2 Welkom bij Zorg aan huis door Vivium Verzorging, verpleging en begeleiding in uw eigen

Nadere informatie

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system.

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system. De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system. Over NFON De NFON cloud wordt gebouwd door NFON AG, een toonaangevende aanbieder van cloud telefoniediensten in München,

Nadere informatie

De Verhuismakelaar Verhuiscoördinatie

De Verhuismakelaar Verhuiscoördinatie Verhuiscoördinatie Pagina 1 Een nieuw pand! Eindelijk gevonden! Het juiste pand op de juiste locatie. U heeft de sleutel op zak en de verhuizing kan beginnen, maar waar begint u? Er moeten aanpassingen

Nadere informatie

INSPIRERENDE WORKSHOPS

INSPIRERENDE WORKSHOPS INSPIRERENDE WORKSHOPS PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS BROCHURE KORTE WORKSHOPS TIJDENS EVENEMENT INSPIRATIE, INTERACTIE EN ZELF AAN DE SLAG Ben je opzoek naar een inspirerende presentatie of

Nadere informatie

HET ROTTERDAMSE VERHUURBEDRIJF

HET ROTTERDAMSE VERHUURBEDRIJF HET ROTTERDAMSE VERHUURBEDRIJF BEZOEK OOK ONZE MET ONS KUNT U BOUWEN! HOGEROP MET XTRA MATERIEEL U wilt hogerop? Xtra Materieel heeft de oplossing voor u. We bieden u een groot assortiment van hoogwerkers,

Nadere informatie

het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL

het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL kwaliteit. comfort. UITSTRALING. service. goede keuze KEUZE Wie Chair Repair = Harold Werner Al 26 jaar werk ik met veel plezier in de meubelbranche. Ik heb ontzettend

Nadere informatie

BETER ZORGEN VOOR ONSZELF EN ONZE PLANEET

BETER ZORGEN VOOR ONSZELF EN ONZE PLANEET BETER ZORGEN VOOR ONSZELF EN ONZE PLANEET Meer dan 550.000 gezinnen hebben al een milieubewuste en verantwoorde kijk op energie. Omdat je energiebudget steeds belangrijker wordt, biedt Lampiris je verschillende

Nadere informatie

LOGISTIEKE XXS SERVICE

LOGISTIEKE XXS SERVICE NIEUW LOGISTIEKE XXS SERVICE Extra logistieke service en dienstverlening op en rondom uw bouwproject www.verdouw.nu LOGISTIEKE XXS SERVICE Wij besparen u kosten en tijd, zodat u kunt doen waar u goed in

Nadere informatie

Speciaal voor uw WMO hulpmiddelen

Speciaal voor uw WMO hulpmiddelen Speciaal voor uw WMO hulpmiddelen Uw hulpmiddelenspecialist Kersten biedt meer dan de aflevering van een standaard scootmobiel Steeds meer cliënten hebben progressieve en complexe ziektebeelden. Een standaard

Nadere informatie

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek. 10 11 operator cabines. 12 13 plaatbewerking. 14 15 kennis & ontwikkeling

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek. 10 11 operator cabines. 12 13 plaatbewerking. 14 15 kennis & ontwikkeling INZICHT EFFECT 4 7 geluidsbeheersing 8 9 toegangstechniek 10 11 operator cabines Inzicht. Weten wat werkt. In welke situatie. Voor wie. En vooral: met welk doel. We denken. Vragen. Verwonderen. Onderzoeken

Nadere informatie

Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings. the smart connection

Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings. the smart connection Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings the smart connection Totaalpakket aan expertise, voorraad en specials! Nijhuis & Wigger, sinds 1969 professionele specialisten in stalen fl enzen en fi ttingen uit

Nadere informatie

SMART MPS. Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur

SMART MPS. Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur Digitalisering is een voorwaarde voor automatisering. Daarom hebben wij ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in Document Management. Bijna al onze machines kunnen

Nadere informatie

Ingram Micro Flexible Services

Ingram Micro Flexible Services Ingram Micro Flexible Services De aanvragen die u vandaag als reseller krijgt, zijn anders dan die van enkele jaren geleden. Uw klanten zijn niet langer uitsluitend op zoek naar producten, maar hebben

Nadere informatie

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS WORLD WIDE IN CONTROL c MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS OVER BRAND Brand control rooms is een innoverende, technische en dynamische dienstverlener voor de realisatie van compleet op maat

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe printen!

Maak kennis met het nieuwe printen! Maak kennis met het nieuwe printen! Overal ter wereld over uw informatie beschikken Bij onze klanten ontdekten wij de behoefte aan een totaaloplossing om overal over informatie te beschikken. Daarom presenteren

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

Voorbereidingsfase fase 4

Voorbereidingsfase fase 4 Voorbereidingsfase fase 4 Tijdens deze fase beginnen jullie met het uitvoeren van jullie project. Jullie gaan van denken naar doen. Jullie hebben besproken wat jullie wilden, een ontwerp gemaakt en nu

Nadere informatie

Dental Experience Special

Dental Experience Special 50 procent minder voorraadruimte nodig Nooit teveel, nooit te weinig op voorraad Altijd inzicht in uw actuele voorraad Dental Experience Special VOORRAADBEHEER Het voorraadbeheersysteem is geschikt voor

Nadere informatie

Service heeft bij ons vele gezichten oordeel zelf!

Service heeft bij ons vele gezichten oordeel zelf! 6010_S_16_NL_EH01EH16 14.11.2011 14:19 Uhr Seite S12 Uw voordelen in één oogopslag FRANCO levering v.a. 199,- excl. BTW showroom optimaal advies montageservice kwaliteitsgarantie buitendienst Service heeft

Nadere informatie

Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop

Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Wouda 1 3825 MA Amersfoort Telefoon: 033 20 22 110 E-mail: amersfoort784@hypotheekshop.nl Internet: www.hypotheekshop.nl/amersfoort/vathorst Twitter:

Nadere informatie

Al uw Telecom zaken zorgeloos verhuizen!

Al uw Telecom zaken zorgeloos verhuizen! Al uw Telecom zaken zorgeloos verhuizen! 1 Inhoud Inhoud 2 Wie is Aventel? 3 Inleiding 4 De checklist 5 Stappenplan 8 Case Postbeeld 10 Advies 12 2 Wie is Aventel? Aventel is een bedrijf gespecialiseerd

Nadere informatie

WHITEPAPER. 5 principes voor een soepele ISO certificering

WHITEPAPER. 5 principes voor een soepele ISO certificering WHITEPAPER 5 principes voor een soepele ISO certificering Hoe Roossien ISO 9001 haalde zonder papier en zonder extra administratie PAGINA 2 VAN 11 Eenvoudige oplossingen Mark de Vries is al vanaf het vroege

Nadere informatie

Wiltec zorgt. ook voor u!

Wiltec zorgt. ook voor u! Wiltec zorgt ook voor u! Wiltec zorgt ook voor u! Wie bedrijfskleding draagt wil er goed uitzien, maar wil ook comfort. Lekker kunnen bewegen tijdens het werk is net zo belangrijk als er verzorgd uitzien.

Nadere informatie

Ons antwoord op de meest gestelde vragen Zit ik vast aan de slimme meter? Over Oxxio Welkom bij Oxxio! Wanneer start Oxxio met de energielevering?

Ons antwoord op de meest gestelde vragen Zit ik vast aan de slimme meter? Over Oxxio Welkom bij Oxxio! Wanneer start Oxxio met de energielevering? Welkom bij Oxxio! Uw overstap naar Oxxio: een slimme keuze Welkom bij Oxxio. Net als u hebben al vele particuliere en zakelijke klanten inmiddels ontdekt dat overstappen naar Oxxio een slimme keuze is.

Nadere informatie

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66 Natuurlijk MK2 Audiovisueel MK2 Audiovisueel Minervum 7352, 4817 ZH Breda Postbus 5680, 4801 EB Breda Tel: 088-652 65 65 Fax: 088-652 65 66 info@mk2.nl www.mk2.nl MK2 heeft ook vestigingen in: Amsterdam

Nadere informatie

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service HECTAS Uw partner in facilitaire diensten Betrouwbare service Altijd binnen bereik Soms ligt iets dat goed is heel dichtbij. Neem nou HECTAS. Onze decentrale, klantgerichte organisatie heeft diverse vestigingen

Nadere informatie

Een duurzame boodschap. Duurzaamheidsbeleid en resultaten over 2013

Een duurzame boodschap. Duurzaamheidsbeleid en resultaten over 2013 Een duurzame boodschap Duurzaamheidsbeleid en resultaten over 2013 Een duurzame koers als familiebedrijf Jumbo is een echt familiebedrijf, dat middenin de samenleving staat. Daar zijn we trots op. Een

Nadere informatie

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft?

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Netwerkbedrijf Endinet, de werkgever met energie Maar liefst 416.000 klanten in Zuidoost Brabant krijgen via kabels en leidingen van Endinet stroom

Nadere informatie

Doe waar je goed in bent Wij zorgen voor de communicatie

Doe waar je goed in bent Wij zorgen voor de communicatie Doe waar je goed in bent Wij zorgen voor de communicatie Aangenaam Hoe bereik je de juiste doelgroep? Arxx adviseert, zodat jouw klanten je snel vinden Arxx startte in 1998 als communicatieadviseur voor

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten. Arjan Dogterom Head of IT. Vast Mobiel VastMobiel

Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten. Arjan Dogterom Head of IT. Vast Mobiel VastMobiel Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten Arjan Dogterom Head of IT Partner Logistics is altijd bereikbaar en bespaart op telefoonkosten met Intercity Zakelijk Partner Logistics is een bedrijf

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE & INLEIDING

INHOUDSOPGAVE & INLEIDING INHOUDSOPGAVE & INLEIDING Weer een nieuwe editie van onze veelbelovende catalogus! Op veler verzoek hebben wij deze catalogus voorzien van advies verkoopprijzen inclusief B.T.W. en deze voor uw gemak ook

Nadere informatie

Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN. ISDN stopt. Stap nú over.

Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN. ISDN stopt. Stap nú over. Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN ISDN stopt. Stap nú over. Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN ISDN stopt. Stap nú over. Supersnel internet en de cloud hebben onze manier

Nadere informatie

De toegevoegde waarde van een duurzame werkplek

De toegevoegde waarde van een duurzame werkplek De toegevoegde waarde van een duurzame werkplek Zó maakt u automatisering onderdeel van uw duurzaamheids-doelstelling Dat duurzaamheid een belangrijke kernwaarde is binnen het bedrijfsleven spreekt voor

Nadere informatie

Wie? www.localcarlease.nl. www.localcarlease.nl. 0337 A4 sets Local Car Lease.indd 1 03-04-13 09:56

Wie? www.localcarlease.nl. www.localcarlease.nl. 0337 A4 sets Local Car Lease.indd 1 03-04-13 09:56 Wie? 0337 A4 sets Local Car Lease.indd 1 03-04-13 09:56 Wie? Local Car Lease is een merkonafhankelijke en niet bankgebonden autoleasemaatschappij. Er is gekozen voor een samenwerking met Business Lease

Nadere informatie

Uw totale telecompartner

Uw totale telecompartner Zorgeloos communiceren Eén aanspreekpunt Jarenlange ervaring Uw totale telecompartner Totale telecom oplossingen 100% bereikbaar Teleservice is er trots op u een compleet portfolio op het gebied van telecom

Nadere informatie

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering Print Services Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering We zitten er bovenop met professioneel gereedschap Totale controle begint met professioneel gereedschap Voor het beste resultaat gebruikt

Nadere informatie

Professional solutions for glass and stone processing industries

Professional solutions for glass and stone processing industries Professional solutions for glass and stone processing industries In de tijd dat we als servicemonteur, servicemanager en projectleider voor de Noord-Europese markt werkte bij Glaston-Bavelloni -een van

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

Buiten kantooruren en op zaterdag zijn we

Buiten kantooruren en op zaterdag zijn we - Drenth & Partners Assurantiën en Pensioenen B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Schoutplein 31 3131 JZ Vlaardingen Openingstijden: Maandag van 09:00 tot 17:30 Dinsdag van 09:00 tot 17:30 Woensdag

Nadere informatie

INSPIRATIEGIDS. Interstar Special

INSPIRATIEGIDS. Interstar Special INSPIRATIEGIDS Interstar Special Inleiding Iedereen voelt zich graag thuis in zijn eigen huis. Daar horen van tijd tot tijd veranderingen bij. Zoals een tv-audio wandoplossing. Hoe overzie je nu al die

Nadere informatie

GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf

GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf INTRODUCTIE Bas Kierkels en Dirk Wilmink Elke project is bijzonder maar de implementatie van Gekko

Nadere informatie

Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel

Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel Bakker Hillegom is het grootste tuinpostorderbedrijf in Europa. Verkoop via internet wordt daarbij steeds belangrijker. The Vision Web heeft voor Bakker

Nadere informatie