KV 5 (18/10/2010) 1) Goedkeuring vorig verslag - Niets aan op te merken.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KV 5 (18/10/2010) 1) Goedkeuring vorig verslag - Niets aan op te merken."

Transcriptie

1 KV 5 (18/10/2010) Aanwezig: Thomas, Lise, Karsten, Lander, Elke, Jan, Myrthe, Jilly, Koen, Tom C., Cedric VDV., Johanna, Lynn, Ellen, Pieter, Eline, Jonas, Kas, Wouter, Porno, Mathias, Tom B., Robin, Ruth, Quincy, Marie, Maarten, Andreas, Cédric S., Dries, Daan en Lien. Verontschuldigd: Vincent 1) Goedkeuring vorig verslag - Niets aan op te merken. 2) Charly van Mecenas - Mecenas doet weer rondleidingen in Museum M voor 3 per student waarvan je de helft terugkrijgt van LOKO. Mogelijke data zijn 18/11, 25/11, 2/12 en 9/12. Het gaat om de tentoonstellingen Bijbel van Anjou, Majombé en iets van Robert De Vriend. 3) Financiën - Karsten, Myrthe, Pieter en Tom B. moeten hun T- shirt nog betalen. - De fuif heeft +1108,14 opgebracht. - Brood & Spelen was weer goed voor +37,28. - De cantus heeft maar - 46,05 verlies. - De balpennen zijn betaald: - 224,64 - Nu staat er op de zichtrekening 8028,42 euro, op de spaarrekening 6000 euro en op de Isha- rekening 7,5 euro. - De contracten bij Albatros zijn ook vastgelegd. - Alsemberg zelf zal ons 150 euro waarborg, 150 euro kosten en dan nog water, gas, elektriciteit e.d. kosten. 4) Onthaal - Peter en Meter- avond: er waren heel veel inschrijvingen, reacties zelf zijn positief. Al kan het misschien terug verlaat worden zodat de overstap naar de TD niet zo lang is. - Voor Awesomeberg hebben we al 9 inschrijvingen maar op maandag hadden de eerstejaars per uitzondering geen les. We nemen vrijdag de trein om 18.38, halte Sint Ghenesius Rhode. - Voor de schachtenverkoop zijn er ook al 9 mensen ingeschreven. De bonnetjes zijn in orde.

2 - Donderdag is er Karaoke met de schachten. - De gedoopte mensen krijgen op de perma hun certificaat. Schrijf dit wel in het fakboek. - Onthaal kreeg te horen van de eerstejaars dat er nooit genoeg bagatells zijn. Probeer eens een week op 600 bagatells. 5) Animatie - Voor de volgende fuif willen we graag de laatste DJ voor de hele avond. Maar check wel eerst zijn prijs. - De zaal voor het kerstetentje werd vastgelegd: het is Ter Banken. Laura, Inge, Bart, Goedele en Annette willen al koken. Karen misschien. - Deze week is het spaghetti op Brood en Spelen. We gaan nieuwe vuurtjes kopen. - Shiften: 14u- 16u: Myrthe en Lise 16u- 18u: Koen en Karsten - Wanneer we bicky s gaan doen heeft Andreas een bakplaat waardoor er geen friteuse gebruikt moet worden. 6) Onderwijs - Vorige vrijdag was het POC. Het ging over de bachelorhervormingen. - Werner Thomas stelde zijn voorstel voor en iedere OnderzoeksEenheid mocht dan commentaar geven. - We hadden vorige week zelf een voorstel binnengebracht maar dit werd verworpen. Soms kwamen onze ideeën wel terug tijdens de discussie. - Het huidge voorstel houdt in dat Paleografie en Academisch Nederlands verplicht worden, net zoals History of European Colonization ( ) en Politieke Geschiedenis van België. - Er waren discussies over Britse Eilanden, Frankrijk en Duitsland. Dit zouden themavakken worden met een wisselende inhoud die verplicht te volgen zijn. - Cultuurgeschiedenis zou mogelijk ook verplicht aangeboden worden. - Men was ook niet zeker of Kwantitatieve Onderzoeksmethoden best in het tweede jaar of in het derde jaar gedoceerd zou moeten worden. - Griekse Taalverwerving zal een jaarvak worden. - Andreas en Katrien mogen in het kernkabinet.

3 - Er komen vanaf volgend jaar nultoleranties voor de vakken Inleiding tot de Historische Wetenschap, Zoekstrategieën, Oefening 1 en 2, Onderzoeksmethoden en Bachelorpaper. - Jelle Haemers is zich komen voorstellen. - Er was ook een discussie over de bachelorpaper bij de Erasmusstudenten. Moeten zijn een bachelorpaper schrijven of is een equivalent van papers voor 12 studiepunten ook goed? Ze gaan dit dossier per dossier bekijken omdat de bachelorpaper zeker niet meer waard is dan een buitenlandse paper. - We vinden dat ze niet mogen schrappen in het aantal keuzevakken want dit is juist een grote turn- on. - We gaan zelf een aantal kleine enquêtes opstellen met doelgerichte vragen. - Andreas heeft het verschil van Breed Publiek voor Oudheid aangeklaagd maar Kaat Wils vond het een artificiële ingreep om de Bachelor Oudheid te doen kloppen. - Alle masters krijgen deze week of volgende week een enquête van het ZER. - Bij de Alumnibevraging zitten we al aan meer dan 50% - Volgende week is het OnderwijsKV. 7) Toneel - Op de audities was niet zo heel veel volk. We zijn met 10 waaronder 3 eerstejaars. - Er is ook iemand gevonden voor het decor. - We zoeken nu een iets lichter stuk. - Schrijf je repetities zeker in het Fakboek. 8) Reis - Er wordt reclame gemaakt. - Maandag om kan je inschrijven op de Perma. - We gaan een ID- reader hebben, dus breng zeker je identiteitskaart mee. - Maximum 40 personen mogen mee. 9) Fak - Permacontrole: voor de 3 e week op rij een 10 op 10. Doe zo voort. - Op 23 november is het Metalavond met Alfa. Er worden nog verschillende zaken geregeld. - Er zijn dringend heel wat tappers nodig.

4 - Gelieve karton te plaatsen onder de plakemmers - Promo van de Week: Palm van het vat aan 1 - In het Fakboek moet ook geschreven worden wanneer we iets terugbrengen. Laat dit dan tekenen door de beheerder of de fakverantwoordelijke. - Daan is zijn boter kwijt. - Op 9 november is het thema- avond. Er komt een doodle. 10) reflexie - Ik vind dat we serieus moeten overwegen om bruine pulls bij te bestellen want er is heel veel vraag naar S en M van meisjes en magere jongens. - Zou Ellen de resterende blauwe jubileumpull mogen kopen nu ze de hare kwijt is? - Er komen thema- cudi s. Whoop Whoop. - Ik heb een pokerset op mijn kot van Koen, die zelf nog een andere heeft staan van iemand die hem vergeten is na de kiesweek. Iemand de zijne kwijt? Nee? Dan heb ik een pokerset. - Guido heeft gebeld voor sampling- zaken. Maar het is niet echt de moeite. - Ik vind het jammer dat de basketbalwedstrijden niet verzet zijn geweest toen ze samenvielen met een cantus. - Lynn reageert dat cantussen geen redenen waren. - Dan vind ik het stom van Loko. - Zorg dat de Quiz zeer goed is want Veto recenseert dit. 11) Sport - Mecenas organiseert elke dinsdag en donderdag loopsessies van 18u30 tot 19u30. Afspraak aan de fitness van het Sportkot. - Jilly wordt bedankt voor het beschikbaar stellen van haar blender. - Er zijn knutselmomenten van 11u tot 15u30 in de Praatkamer, nu dinsdag. - We gaan deze week reclame maken voor de 24urenloop. In het 3 e jaar wordt er best maandag gegaan. Woensdag hebben de masters les van 11u tot 13u in MSI De sportverantwoordelijken worden volgende week maandag, dinsdag en woensdag verwacht aan het Koco- standje om te helpen opzetten en afbreken. - Shiften. - Eetverkoop: woensdag van 2u- 4u: Wouter en Karsten woensdag van 10u- 12u: Elke en Ellen

5 - Lokoshiften (voor specifieke opdrachten, zie mail van Lien) maandag van 8u tot 12u (planché A): Lynn dinsdag van 9u tot 13u (tap): Dries dinsdag van 10u tot 14u (braderij): Ruth dinsdag van 23u tot 1u (doorstroom eeteiland): Daan en Robin woensdag van 5u tot 7u (doorstroom teltent): Karsten woensdag van 7u tot 9u (bewaking Spuye): Lien woensdag van 13u tot 15u (doorstroom teltent): Elke woensdag van 17u tot 19u (bewaking fitness): Cédric woensdag van 18u tot 20u: Daan, Karsten en Wouter donderdag van 10u tot 14u (tap ABC): Lien - Als je een LOKOshift hebt opgenomen, moet je een half uurtje op voorhand naar De Nayer gaan met je studentenkaart. Wanneer je er niet bent, worden er boetes doorgerekend naar Historia. Allemaal komen dus. 12) Erasmus en Koco Int - Nu dinsdag is het Beer Contest. Er mogen 64 personen aan meedoen. - Donderdag wordt er reclame gemaakt voor de infosessie, die s avonds plaatsvindt, tijdens Aerts. 13) Site - Hij werkt weer. - We gaan nog eens samenzitten. - Deze week werd ook voor het eerst een onlinebagatell verstuurd. 14) CuDi - De grote toestroom is voorbij. - Babylon neemt steeds de verkeerde dozen mee waardoor De Raaf kwaad is en ze nu bij elke doos een handtekening moeten zetten. - Het boekje voor Mentaliteitsgeschiedenis (Amor Roma) is nog niet in ons bezit omdat het uitgeleend is. Kijk eens in de Tweebronnenbib? - Er is ook een doos van Boek en Bib verdwenen. We gaan mailen naar alle praesides.

6 15) PR - De affiche van het Onthaalweekend is in kleur. Er komt ook nog een affiche voor de reis. - Het thema van de Doop is religie. - Probeer deze week de Bagatells op 600 te drukken. 16) Hermes - De deadline was vandaag. Onthaal, Sport en Animatie moeten nog een tekstje schrijven. - Vandorpe heeft nog niet geantwoord op onze vraag om haar te mogen interviewen. We doen een warme oproep aan Cédric en Andreas om dit te regelen. 17) Foto - De foto s van de Openingscantus zijn in orde. - Misschien zijn de foto s van de OpeningsTD geformatteerd. Hopelijk niet. - Deze week worden er foto s genomen op de schachtenverkoop en het weekend. 18) Cultuur - Op 11 november gaan we naar Keulen. De goedkoopste bus was parkingkosten. Inschrijven is op de CuDi. - Enkel Gustaaf Janssens heeft de proffenmail al beantwoord. - Het Duvel- bezoek vindt plaats op 15 november en zou 17 euro kosten (trein en bus) - De muziekavonden zijn ook gepland. Alle hoofdacts zijn geboekt. - Via het Kringsymposium hebben we contacten gelegd met NFK. Dit wordt vervolgd. 19) Film - Deze week is het Requiem for a Dream in MSI Volgende week en de week er na is het geen film. 20) Koco - Het is bijna 24urenloop: knutselen dus. - Dinsdag om 15u30 op de Babylonperma is het Koco.

7 21) StRaaL - Er worden klachten gebundeld over de examenplanning. Heb jij zo n klachten, stuur ze dan maar door. - Donderdag om 19u30 is het terug StRaaL. 22) Loko - Vrijdag is het terug LOKO waar het gaat gaan over de begroting en de stemmenverdeling. - Nu woensdag is het infosessie over de tweejarige master in MSI ) ISHA - We krijgen sponsoring van de POC (minstens 250 euro, waarschijnlijk meer) - We hebben boeddhisten uit Sri Lanka geweigerd. - Vincent is de laatste workshopleader geworden. - De inschrijvingen zijn nog niet gestart hoewel we er al binnen hebben. 24) Rock Historia - Morgen komt er een mail om nog eens af te spreken. 25) Permakuis - Gaat deze week naar Ellen en Elke. - Gelieve ook het halletje onder handen te nemen. - Na Brood en Spelen: opruimen. 26) Reclame - Over de Reis en de 24urenloop - Onthaal over het 1stebachweekend en de schachtenverkoop - Maarten: Erasmussessie 27) Varia - We zoeken een archiefdoos. Tom C. heeft er één in de aanbieding voor 1. - De vlag van Klio is verdwenen. - Krijgt het oud- Beheer ook erekringkaarten? We vragen het aan Alexander. - Het is op woensdag 3 november om 21u KV.

8 - Porno is zijn stylo kwijt. - Held: Karen Jans en het tappen ofzo. - Badmuts: de Cursusdienst van Babylon, de kerel die een heel slijmerige mail naar Lien heeft gestuurd en de leider van Karsten die honger had. Uw hogepriester, met een versje: Babylon drinkt heel snel. En Laura is de snelste van het spel. Nu ga ik hun deur onderpissen. En dat kunnen ze best wel missen, Mag ik dan naar het toilet, wel? Cédric.

Porno betreedt de Perma en is net op tijd voor Fak.

Porno betreedt de Perma en is net op tijd voor Fak. KV 4 (11/10/2010) Aanwezig: Lise, Elke, Mathias, Lander, Ruth, Jan, Ellen, Cedric VDV, Pieter, Quincy, Marie, Koen, Jilly, Thomas, Robin, Kas, Maarten, Jonas, Daan, Dries, Wouter, Lien, Cédric, Karsten,

Nadere informatie

KV 22 (04/04/2011) 1) Goedkeuring vorig verslag - Geen opmerkingen waardoor het vorige verslag wordt goedgekeurd.

KV 22 (04/04/2011) 1) Goedkeuring vorig verslag - Geen opmerkingen waardoor het vorige verslag wordt goedgekeurd. KV 22 (04/04/2011) Aanwezig: Cédric S., Maarten, Tom C., Jonas, Lien, Vincent, Andreas, Ellen, Lynn, Marie, Tom B., Porno, Dries, Daan, Mathias, Cedric VDV., Kas, Jilly, Myrthe, Jan, Koen, Thomas, Elke,

Nadere informatie

Verslag KV 7: 26 oktober 2009

Verslag KV 7: 26 oktober 2009 Verslag KV 7: 26 oktober 2009 Verslag KV 7: 26 oktober 2009 Aanwezigheden: Goedele (later), Maarten (later), Vincent (later), Dries, Silke, Thibaut, Pieter, Stienneke, Bram, Gerwin, Lander, Tom C., Eline,

Nadere informatie

KV 11 (29/11/2010) 1) Goedkeuring vorig verslag - Paar schrijffoutjes. - Verslag is goedgekeurd.

KV 11 (29/11/2010) 1) Goedkeuring vorig verslag - Paar schrijffoutjes. - Verslag is goedgekeurd. KV 11 (29/11/2010) Aanwezig: Lander, Wouter, Jonas, Eline, Daan, Marie, Dries, Karsten, Robin, Andreas, Cédric S., Jilly, Lien, Pieter, Tom B., Maarten, Koen, Johanna, Elke, Cedric VDV., Lise, Mathias,

Nadere informatie

Verslag KV 23: 19 april 2010

Verslag KV 23: 19 april 2010 Verslag KV 23: 19 april 2010 Aanwezigheden: Robin, Cédric, Andreas, Maarten, Lien, Tom C., Leander, Eline, Silke, Goedele, Lander, Alexander, Annette, Wouter D., Wouter E., Stien, Arno, Phil, Wouter (1e

Nadere informatie

Verslag KV13: 7 december 2009

Verslag KV13: 7 december 2009 Verslag KV13: 7 december 2009 Aanwezigheden: Laura, Alexander, Annette, Thibaut, Pieter, Tom B., Dries, Silke, Wouter E., Wouter D., Vincent, Lien, Lander, Tom C., Leander, Andreas, Cédric, Maarten, Goedele,

Nadere informatie

Verslag KV 18: 1 maart 2010

Verslag KV 18: 1 maart 2010 Verslag KV 18: 1 maart 2010 Aanwezigheden: Alexander, Annette, Leander, Thibaut, Pieter, Tom C., Tom B., Ward, Evi, Inge, Bart, Hakke, Jasper, Laura, Eline, Robin, Wouter D., Gerwin, Maarten, Andreas,

Nadere informatie

KV 17 HISTORIA: 25 FEBRUARI 2013

KV 17 HISTORIA: 25 FEBRUARI 2013 KV 17 HISTORIA: 25 FEBRUARI 2013 1. AANWEZIGHEDEN Aanwezig: Jilly, Ellen, Regine, Angelica, Kas, Daan, Martijn, Ann-Sophie, Jef, Elke, Kristien, Florian, Selina, Silke, Caro, Jordy, Karsten, An-Sofie,

Nadere informatie

Verslag kringvergadering Historia vzw 11 november 2008

Verslag kringvergadering Historia vzw 11 november 2008 1 Verslagkringvergaderingvzw11november2008 Aanwezig:Ruth,Sarah,Ruben,Frederik,Evi,Maarten,WardL.,Bart,Inge,Goedele,Karolien,Kenji, Tine,Wouter,Jantje,Anne,Reinoud(Eoos),Karen,Annette,Laura,Lander,Gerwin,Leander,Gaëtan

Nadere informatie

Verslag KV 21: 22 maart 2010

Verslag KV 21: 22 maart 2010 Verslag KV 21: 22 maart 2010 Aanwezigheden: Annette, Bram, Thibaut, Stien, Dries, Wouter E., Andreas, Karolien, Bart, Lex, Eline, Gerwin, Robin, Cédric, Lien, Silke, Goedele, Maarten, Tom C., Leander,

Nadere informatie

KV 7: maandag 3 november!

KV 7: maandag 3 november! KV 7: maandag 3 november Aanwezig: Kristien, Gert, Caro, Boudewijn, Maxim, Silke, Nasse, Ruben, Menno, Katrien, Zahra, Louise, Joost, Gregory, Koen, Jelle, Cédric, Maarten, Arnaut, Jordy, Sara, Jasper,

Nadere informatie

KV 21 HISTORIA: 25 MAART 2013

KV 21 HISTORIA: 25 MAART 2013 KV 21 HISTORIA: 25 MAART 2013 1. AANWEZIGHEDEN Aanwezig: Ellen, Jilly, An-Sofie, Jolien, Lars, Nico C., Diane, Karsten, Matthias, Boudewijn, Ann-Sophie, Daan, Kristien, Freija, Nico D., Jonas, Winand,

Nadere informatie

KV 6: maandag 27 oktober!

KV 6: maandag 27 oktober! KV 6: maandag 27 oktober Aanwezig: Kristien, g-gert, Caro, Bram, Cédric, Joost, Zahra, Katrien, Tine, Cisse, Arnaut; Gregory, Jelle, Maxim, Koen, Nasse, Julie, Boudewijn, Menno, Louise, Myrthe, Jasper,

Nadere informatie

KV 9: maandag 17 november!

KV 9: maandag 17 november! KV 9: maandag 17 november Aanwezig: Kristien, Gert, Caro, Siegfried, Joost, Silke, Bram, Tine, Sara, Menno, Koen, Zahra, Katrien, Louise, Arnaut, Jelle, Ann-Sophie, Cisse, Nasse, Hanne, Julie Afwezig:

Nadere informatie

Verslag KV8: 2 november 2009

Verslag KV8: 2 november 2009 Verslag KV8: 2 november 2009 Aanwezigheden: Alexander, Annette, Goedele, Maarten, Vincent, Dries, Silke, Thibaut, Pieter, Stien, Bram, Gerwin, Lander, Tom C., Eline, Robin, Wouter B., Lex, Porno, Karolien,

Nadere informatie

KV 16: maandag 16 maart 2015

KV 16: maandag 16 maart 2015 KV 16: maandag 16 maart 2015 AANWEZIGEN Aanwezig: Gert, Hanne, Katrien, Koen, Ruben, Jordy, Siegfried, Nasse, Sara, Gregory, Jelle, Louise, Zahra, Menno, Julie, Joost, Arnaut, Tine, Cédric, Jasper, Silke,

Nadere informatie

KV 1: 20 september 2014!

KV 1: 20 september 2014! KV 1: 20 september 2014 Aanwezig: Kristien, Caro, Silke, Maxim, Nasse, Menno, Hanne, Bram, Jasper, Cisse, Myrthe, Arnaut, Siegfried, Koen, Joost, Gert, Katrien, Julie, Maarten, Toon, David, Boudewijn,

Nadere informatie

Film: er was 7, 5 man: V for Vendetta, enkelen zijn binnen en buitengegaan.

Film: er was 7, 5 man: V for Vendetta, enkelen zijn binnen en buitengegaan. KV 6 Aanwezig: Nina, Angelica, Nico, Margot, Arnaut, Siegfriend, Shana, Ann- Sophie, Martijn, Silke, Caro, Nasse, Matthias, Maarten K, Fonske, Bram, Myrthe, Emilie, Joke, Jelle, Diane, Kristien, Freija

Nadere informatie

Onthaalkalender Bachelor Geschiedenis GROEP 1

Onthaalkalender Bachelor Geschiedenis GROEP 1 Onthaalkalender Bachelor Geschiedenis GROEP 1 Workshop Opbouw studieprogramma Maandag 21/9 14.30 15.45 uur MSI 01.23 Rondleiding Maandag 21/9 15.45 17.00 uur MSI 01.23 Workshop Studeren aan de universiteit

Nadere informatie

Praesidium vergadering 9 17 december 2012

Praesidium vergadering 9 17 december 2012 Praesidium vergadering 9 17 december 2012 1. Verontschuldigden Sophie, Meynen, Bert, Jannes, Thomas, Maarten, Yasmine, Vermeyen, Jannes, Willem, Gert 2. Afwezigen Eva, Piens, Niels S., T Seyen, Bram 3.

Nadere informatie

Home Konvent Verslag HKC 22/09/16 In Home Bertha, aanvang 17u

Home Konvent Verslag HKC 22/09/16 In Home Bertha, aanvang 17u Verontschuldigd Jesse Afwezig / Home Konvent Verslag HKC 22/09/16 In Home Bertha, aanvang 17u Aanwezig Sarah, Lisa, Mathijs, Simon, Angèle, Lara, Roy, Benny, Dries, Cedric, Emma, Laurent, Jasper, Jasmijn

Nadere informatie

Vergadering van Vrijdag 3 juli 2009 (Presidiumweek)

Vergadering van Vrijdag 3 juli 2009 (Presidiumweek) AV VERSLAG Vergadering van Vrijdag 3 juli 2009 (Presidiumweek) Aanwezig: Jennifer, Jeroen, Pieter V., Natascha, Hanne, Bart, Michaël M., Toon, Joris B., Vincent, Yana, Sofie, Michaël D., Pieter V.H., Karel,

Nadere informatie

Infosessie VTK

Infosessie VTK Infosessie VTK 04-11-2015 Inhoud Structuur Onze interne postverdeling Algemeen praesidiumwerk Kiesploeg Werkgroepen Jaarwerkingen Departementswerkingen Groep 5 = Praeses, Vice-Praeses, Secretaris, Beheerder

Nadere informatie

De begintermen van het programma corresponderen met de eindtermen van de respectievelijke vooropleiding.

De begintermen van het programma corresponderen met de eindtermen van de respectievelijke vooropleiding. Facultaire informatie Bachelor in de geschiedenis Bachelor in de geschiedenis (verkort programma)(min. 91 pt.) (voltijds/deeltijds) Taal : N Studiepunten : 91 Begintermen De begintermen van het programma

Nadere informatie

Japanologie Onthaal

Japanologie Onthaal Japanologie Onthaal 2015-2016 OPBOUW PROGRAMMA & MOTIVATIE Kennismaking Monitoraat Japanologie Monitor en studietrajectbegeleider - Arabistiek en islamkunde - Japanologie - Slavistiek en Oost-Europakunde

Nadere informatie

Onthaal 2014-2015 BACHELOR GESCHIEDENIS OPBOUW PROGRAMMA/MOTIVATIE

Onthaal 2014-2015 BACHELOR GESCHIEDENIS OPBOUW PROGRAMMA/MOTIVATIE Onthaal 2014-2015 BACHELOR GESCHIEDENIS OPBOUW PROGRAMMA/MOTIVATIE Kennismaking Monitoren Charlotte Verrydt Katrien Philippen Tim Juwet Gemotiveerde keuze Doel van de sessie Motivatie is je brandstof om

Nadere informatie

Vergadering 7/03 Aanwezig: Afwezig: Te laat: Praeses: Vice: Penning:

Vergadering 7/03 Aanwezig: Afwezig: Te laat: Praeses: Vice: Penning: Vergadering 7/03 Aanwezig: Blokkie, Lucas, Alex, Segers, Julien, Kwinten, Sarah, DaviT, Joshua, Tuur, Julie, Maggie, Tamos, Nathan Afwezig: Te laat: Apo Praeses: - Vrijwilligers Dies Natalis - Voor 2u

Nadere informatie

Homeraad Home Boudewijn

Homeraad Home Boudewijn Homeraad Home Boudewijn Verslag vergadering homeraad 3 oktober 2006 Keuken 14 e verdieping 20u00 21u45 Aanwezig: Ann Frederix, Bart Mesuere, Bram Van Gansbeke, Bruno Speder, Eveline Snoeck, Jeroen Vercruyce,

Nadere informatie

Arabistiek en islamkunde Onthaal 2015-2016

Arabistiek en islamkunde Onthaal 2015-2016 Arabistiek en islamkunde Onthaal 2015-2016 OPBOUW PROGRAMMA & MOTIVATIE Kennismaking Monitoraat Arabistiek en islamkunde Monitor en studietrajectbegeleider - Arabistiek en islamkunde - Japanologie - Slavistiek

Nadere informatie

Verslag vergadering 13/3/2007

Verslag vergadering 13/3/2007 Verslag vergadering 13/3/2007 Aanwezig: Bram, Iris, Bart, Akke, Peter, Lucas, Polle, Nicky, Dobbie, Osmo, Cd, Zeger, Lotte Verontschuldigd: Jessie en Free Evaluaties NdW Iedere kring krijgt nog 120 euro

Nadere informatie

Aanwezig: Jorg, Dries, Xeno, Davit, Birtje, Lucas, Konijn, Sammeke, Sproetje, Carah, Alexander, Karen, Opperhop, Rani Verontschuldigd: Jake, Isaiah

Aanwezig: Jorg, Dries, Xeno, Davit, Birtje, Lucas, Konijn, Sammeke, Sproetje, Carah, Alexander, Karen, Opperhop, Rani Verontschuldigd: Jake, Isaiah Vergadering Aanwezig: Jorg, Dries, Xeno, Davit, Birtje, Lucas, Konijn, Sammeke, Sproetje, Carah, Alexander, Karen, Opperhop, Rani Verontschuldigd: Jake, Isaiah Praeses Streepjestussenstand Isaiah moet

Nadere informatie

Kalender. Dinsdag 19 Februari. Woensdag 20 Februari Fakwissel Déli - Dulci. Donderdag 21 Februari Après-ski Déli. Solar Albatros

Kalender. Dinsdag 19 Februari. Woensdag 20 Februari Fakwissel Déli - Dulci. Donderdag 21 Februari Après-ski Déli. Solar Albatros Kalender Het enige echte Dinsdag 19 Februari Woensdag 20 Februari Fakwissel Déli - Dulci Editie 15 - jaargang 10 2007-2008 Solar TD @ Albatros Donderdag 21 Februari Après-ski Party @ Déli Wie zijn ze?

Nadere informatie

Arabistiek en islamkunde Onthaal 2014-2015

Arabistiek en islamkunde Onthaal 2014-2015 Arabistiek en islamkunde Onthaal 2014-2015 OPBOUW PROGRAMMA & MOTIVATIE Kennismaking Monitoraat Arabistiek en islamkunde Monitor en studietrajectbegeleider - Arabistiek en islamkunde - Japanologie - Slavistiek

Nadere informatie

Vergadering 14/02. Aanwezig: Blokkie, Lucas, Maggie, Alex, Nathan, Julie, Tamos, Emile, David, Kwinten, Julie, Tuur Afwezig: Apo Te laat: Sarah, Theo

Vergadering 14/02. Aanwezig: Blokkie, Lucas, Maggie, Alex, Nathan, Julie, Tamos, Emile, David, Kwinten, Julie, Tuur Afwezig: Apo Te laat: Sarah, Theo Vergadering 14/02 Aanwezig: Blokkie, Lucas, Maggie, Alex, Nathan, Julie, Tamos, Emile, David, Kwinten, Julie, Tuur Afwezig: Apo Te laat: Sarah, Theo Praeses: - --Cursus - Anoek is weg : ( - Er wordt gevraagd

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

verslag KV 23/09/ 08 verontschuldigd : sara g., eline g., tom, verslag : sam 1. inleiding tot KV

verslag KV 23/09/ 08 verontschuldigd : sara g., eline g., tom, verslag : sam 1. inleiding tot KV noot : citaten ( ) in dit verslag zijn noodgedwongen geparafraseerd verslag KV 23/09/ 08 aanwezig : joke, dieter, sam, heleen, nick, bram, marijn, els, ellyne, visack, tine, fien, ruben onderwijs, veerle,

Nadere informatie

AAAWIIIIIIIIIIIIIIUIIUUIMWOEMPAPOWEEEEE*

AAAWIIIIIIIIIIIIIIUIIUUIMWOEMPAPOWEEEEE* R E H S E M HER MES 2 AAAWIIIIIIIIIIIIIIUIIUUIMWOEMPAPOWEEEEE* 3 Woord van de praeses 4 Voorwoord Colofon Redactie: Arnaut Jelle Shana Medewerkers: Margot De Boeck Siegfried Evens Gert Gregoor Nina Geenen

Nadere informatie

Bachelor in de politieke wetenschappen en sociologie

Bachelor in de politieke wetenschappen en sociologie Bachelor in de politieke wetenschappen en sociologie 2 de opleidingsfase Infosessie 24 september 2018 Structuur van de bacheloropleiding 1 ste fase 2 de fase 3 de fase Politieke wetenschappen Sociologie

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Arabistiek en islamkunde Onthaal

Arabistiek en islamkunde Onthaal Arabistiek en islamkunde Onthaal 2016-2017 PROGRAMMA & MOTIVATIE Kennismaking Monitor Studieloopbaanbegeleiding voor - Arabistiek en islamkunde - Japanologie - Slavistiek en Oost-Europakunde Ombuds Taal-

Nadere informatie

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest.

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Juli: Lander Laura D Amber Lynn Daan Berre Neil Sien Augustus:

Nadere informatie

Agenda Homeraad ( )

Agenda Homeraad ( ) Agenda Homeraad (07-03-2018) Aanwezig: Davy, Gil, Kirsty, Sophia, Roselien, Emma, Lilith, Veerle, Cynthia, Magalie, Robin, Noëmie, Guillaume, Lars, Fréderic, Anthony, Axel, Lene, Sven, Ruth Goedkeuring

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Sara Gers. Geert van de Lisdonk. Davy Bollansée. Mathias Eyckens

Sara Gers. Geert van de Lisdonk. Davy Bollansée. Mathias Eyckens Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 5 april 2013 Aanwezig: Dagelijks bestuur: Jeugdconsulente: Scouts en gidsen: Wiedes: JH Korridor: KLJ Vlimmeren: Don Bosco: VKSJ Beerse:

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Verslag vergadering 13/11/2006

Verslag vergadering 13/11/2006 Verslag vergadering 13/11/2006 Aanwezig: Iris, Osmo, Sven, LuCas, Akke, CD, Dobbie, Jessie, Bart, Bram, Free, propolis Verontschuldigd: Zeger, David, Lotte les: Peter Evaluaties Brouwerijbezoek Tof, 9man.

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 15. Vrij vragen

Thema Op het werk. Lesbrief 15. Vrij vragen Thema Op het werk. Lesbrief 15. Vrij vragen Kofi is op het werk. Hij wil een dag vrij. Hij vraagt het aan de vrouw op het kantoor. Zou het Kofi lukken? Souad komt op kantoor. Zij wil ook een dag vrij.

Nadere informatie

WELKOM KAMPPLAATS VERTREK BEZOEKDAG PRIJS KAMPTHEMA WAT NEEM IK MEE NIEUWIGHEDEN VOOR DIT JAAR OPROEP JANA

WELKOM KAMPPLAATS VERTREK BEZOEKDAG PRIJS KAMPTHEMA WAT NEEM IK MEE NIEUWIGHEDEN VOOR DIT JAAR OPROEP JANA WELKOM KAMPPLAATS VERTREK BEZOEKDAG PRIJS KAMPTHEMA WAT NEEM IK MEE NIEUWIGHEDEN VOOR DIT JAAR OPROEP JANA KAMPPLAATS BLOKHUT DE MEERBERG, WAALRE (HEISTRAAT 64, 5581 VW WAALRE, NEDERLAND) VERTREK -13,

Nadere informatie

Vergadering. Aanwezig: iedereen

Vergadering. Aanwezig: iedereen Vergadering Aanwezig: iedereen Praeses davit is jarig happy birthday to you, happy birthday to you the usual davit trakteert met piet hollanderuitwisseling in januari da lukt dus niet vesten neem ze mee

Nadere informatie

dat ik aan mijn baas en collega s moet doorgeven welke werkzaamheden ik heb gedaan en wat nog gedaan moet worden.

dat ik aan mijn baas en collega s moet doorgeven welke werkzaamheden ik heb gedaan en wat nog gedaan moet worden. CP26 rapporteren Als u in Nederland in de Handel & Dienstverlening werkt, bijvoorbeeld in een winkel of op een kantoor, moet u doorgeven aan uw baas en/of uw collega wat u gedaan heeft en wat er nog moet

Nadere informatie

Vergadering dinsdag 8 maart

Vergadering dinsdag 8 maart Vergadering dinsdag 8 maart Aanwezigen: Konijn, Yasser, Laura, Sam, Alex, Blokkie, Julien, Vinanda, Maggie, David, Kasper, Xeno, Theo Te laat: Afwezigen: Sarah, Bert, Robin VdB Praeses Vice Streepjesstand

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus Humus 1 Maandag Katerdag @G Dinsdag Onthaalfeestje Donderdag Openingscantus Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst: Hallo iedereen! Een nieuw academiejaar betekent natuurlijk ook nieuwe cursussen,

Nadere informatie

Voorlichting voor eerstejaars Taal- en cultuurstudies. Dinsdag 4 april 2017

Voorlichting voor eerstejaars Taal- en cultuurstudies. Dinsdag 4 april 2017 Voorlichting voor eerstejaars Taal- en cultuurstudies Dinsdag 4 april 2017 Waar gaat het over? TCS in schema Verplichtingen binnen BA TCS Vrije ruimte Hoofdrichtingen Registreren Hoofdrichting Kernpakketten

Nadere informatie

Vergadering 29/11 Aanwezig: Afwezig: Te laat: Praeses:

Vergadering 29/11 Aanwezig: Afwezig: Te laat: Praeses: Vergadering 29/11 Aanwezig: Blokkie, Lucas, Maggie, Tomas, DavIT, Sarah, Julien, Theo, Nathan, Tuur, Julie, Emile, Hugues, Apo, Kwinten, Alex, Francis Afwezig: Te laat: Anoek Praeses: - WWW - Beslissing

Nadere informatie

Dit is een uitgave van ons SportActieveClubjes-blad. In dit blad vind je allerlei clubjes, waar je na schooltijd aan kunt deelnemen.

Dit is een uitgave van ons SportActieveClubjes-blad. In dit blad vind je allerlei clubjes, waar je na schooltijd aan kunt deelnemen. Valkweg 4-3362 GH Sliedrecht - tel. 0184-413788 E-mail: info@obsdewilgen.nl Website: www.obsdewilgen.nl SportActieveClubjes op De Wilgen Aan de leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 Beste jongens en meisjes,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 5 feb t/m 10 febr 2018

NIEUWSBRIEF 5 feb t/m 10 febr 2018 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april 2018 Meivakantie: 30 april t/m 11 mei 2018 2 Pinksterdag:

Nadere informatie

Kernraad. Goedkeuring agenda. Goedkeuring verslag. Mededelingen. Voorbije activiteiten VERSLAG. Vergadering van donderdag 22 oktober 2009

Kernraad. Goedkeuring agenda. Goedkeuring verslag. Mededelingen. Voorbije activiteiten VERSLAG. Vergadering van donderdag 22 oktober 2009 Kernraad VERSLAG Vergadering van donderdag 22 oktober 2009 Aanwezig: Sanne, Vinnie, Michaël M., Jorien, Mattia, Thomas, Pieter V. Goedkeuring agenda De agenda wordt goedgekeurd, na het toevoegen van het

Nadere informatie

Voorbeeldexamen Alfa-toetsen

Voorbeeldexamen Alfa-toetsen Voorbeeldexamen Alfa-toetsen 1 Koek in de pan: pannenkoek! 100 gram meel 1 ei melk boter Hoe bak je de koek? 1 Doe meel in een kom. 2 Doe er 1 ei bij. Dan de melk. Roer heel goed. 3 Doe boter in de pan.

Nadere informatie

Stuvoraad had graag gehad dat er bij de toekomstige verdeling meer rekening werd gehouden met internationalisering en de ligging in de Brussel.

Stuvoraad had graag gehad dat er bij de toekomstige verdeling meer rekening werd gehouden met internationalisering en de ligging in de Brussel. Verslag Comité van oudvoorzitters 1. Verhoging subsidiepot Stuvoraad had graag gehad dat er bij de toekomstige verdeling meer rekening werd gehouden met internationalisering en de ligging in de Brussel.

Nadere informatie

Er zijn snoepzakjes en sandwiches voorzien aan democratische prijzen.

Er zijn snoepzakjes en sandwiches voorzien aan democratische prijzen. TURNFEEST :25 november 2017. Hallo allemaal, Ons jaarlijks turnfeest gaat door op zaterdag 25 november in DIEPENDAL. Lindeboomstraat 30, 3080 Tervuren Het optreden begint stipt om 18u00. (einde voorzien

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 19 maart 2018

Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Aanwezig: juf Shari, meester Jimmy, Els, Lieve, Joke, Nel, juf Melaney, Anne en Kris (verslag) Verontschuldigd: Pipke, Eef, Wim, Liesbet en Leen 1. Goedkeuring verslag vorige

Nadere informatie

Met wie moet je als erasmusstudent het eerst contact opnemen als je aankomt?

Met wie moet je als erasmusstudent het eerst contact opnemen als je aankomt? Erasmusbestemming: Universität Heidelberg Academiejaar: 2014. - 2015. Twee semesters Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? Tot de universiteit behoren

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 15 mei 2018

Verslag GO!ouders 15 mei 2018 Verslag GO!ouders 15 mei 2018 Aanwezig: Liesbet, Pipke, Els, Lieve, Eef, Joke, Nel (met heerlijk ijs), juf Melaney en Kris (verslag) Verontschuldigd: meester Jimmy, juf Shari, Anne en Leen 1. Goedkeuring

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. mei juni 2019 Zaterdag 4 mei 2019 Roefeldag: van 12u30 tot 18u Hopelijk zijn jullie ingeschreven, want vandaag is het weer Roefeldag, een dag vol

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Jarigen!!! Wij feliciteren deze maand de komende kinderen; Datum Naam 17/09 Olivia, groep 1/2 17/09 Thijs, groep 1/2 20/09 Luuk, groep 3 26/09 Ivy,

Nadere informatie

Agenda Homeraad ( )

Agenda Homeraad ( ) Agenda Homeraad (24-09-2018) Aanwezig: Lilith, Roselien, Ina, Noëmi, Axel, Lars, Sven, Lene, Magalie, Kirsty, Veerle, Lisa Lambrechts, Anthony, Gil, Davy, Fréderic, Cynthia, Lisa van der Vleuten, Robin,

Nadere informatie

Vergadering van 16-17 september 2013. Het laatste verslag van Space wordt goedgekeurd. Het vorige verslag van Voenk wordt ook goedgekeurd.

Vergadering van 16-17 september 2013. Het laatste verslag van Space wordt goedgekeurd. Het vorige verslag van Voenk wordt ook goedgekeurd. EJWiekent VERSLAG Vergadering van 16-17 september 2013 Namiddag 16 september 2013 Aanwezig: Jels, Robin Goris, Tim, Stef VG, Rutger, Kenny, Arnau, André, Robin VC, Niels, Jens, Stef B, Anne W, Sara, Joni,

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 9 Zondag 8 februari 2015

Praesidiumvergadering 9 Zondag 8 februari 2015 Praesidiumvergadering 9 Zondag 8 februari 2015 Te laat (verwittigd): Thomas, Victor Te laat: Afwezig (verwittigd): Afwezig niet verwittigd: GSM: 1) Datum volgende PV PV 10: 22/02/2015 2) Mededeling van

Nadere informatie

Afwezig mk: Liam, Vince, Charlotte, Stien, Kaffee, Lisa, Pauline, Sofie.

Afwezig mk: Liam, Vince, Charlotte, Stien, Kaffee, Lisa, Pauline, Sofie. Aanwezig: Nick, Robin, Laura J, Loren, Lens, Glenn, Louis, Adrien, Evelien, Amber, Dries V, Lieze, Paulien, Loïc, Gust, Lotte, Sophie, Lins, Jante(verslag). Afwezig mk: Liam, Vince, Charlotte, Stien, Kaffee,

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

KringRaad Bestuursvergadering

KringRaad Bestuursvergadering KringRaad Bestuursvergadering Vergadering van 24 september 2009 Scientica-lokaal om 18.08u Aanwezig: Charlotte, Didier, Wim, Koen, Maarten, Jo, Mathias, Wouter, Bart, Sanne 1 Goedkeuring agenda De agenda

Nadere informatie

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria!

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria! Editie 15 - jaargang 16-2013-2014 Party Snacks & Bier Deze middag voor Groep T Palettencantus woensdag Kom sporten voor Industria! Deze week: Kursusdienst p. 3 Sport p. 4 Ontspanning p. 6 Délibéré p. 7

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 4 Zondag 10 oktober 2010

Praesidiumvergadering 4 Zondag 10 oktober 2010 Praesidiumvergadering 4 Zondag 10 oktober 2010 Verwittigd te laat: Anke, Michaël, Lucie, Yumi, Bart, Pieter DC Aanwezig: Brenda, Floris, Anneleen, Jens, Pauwel, Arnaud, Ritchie, Laurens,, Alexander, Daan,

Nadere informatie

(M.W.) Karen (6B) Frederik (6B)

(M.W.) Karen (6B) Frederik (6B) Naar aanleiding van de verkiezingen van oktober werkten we in Twijg II een project uit rond democratie, inspraak en politiek. Vooral in het 5 de en 6 de leerjaar konden we daar toch al eens iets dieper

Nadere informatie

Romanovs & Revolutie. Dit werkboekje is van:

Romanovs & Revolutie. Dit werkboekje is van: Romanovs & Revolutie Dit werkboekje is van: Hallo! Je gaat binnenkort op bezoek in het museum Hermitage Amsterdam. Het woord Hermitage spreek je uit als hermitaasje. Een museum is een gebouw waarin je

Nadere informatie

Jubelparkmuseum. Jubelparkmuseum. Het Jubelparkmuseum is een museum: - voor kunst - voor geschiedenis - voor archeologie

Jubelparkmuseum. Jubelparkmuseum. Het Jubelparkmuseum is een museum: - voor kunst - voor geschiedenis - voor archeologie Jubelparkmuseum Het Jubelparkmuseum is in Brussel. Het Jubelparkmuseum heet zo omdat het in het Jubelpark ligt. Het Jubelparkmuseum is een van de grootste musea van België. Het is een oud museum. Leopold

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 10 november 2015:

Verslag Jeugdraad 10 november 2015: Verslag Jeugdraad 10 november 2015: Aanwezig: Gabi (Voorzitters), Erik (Penningmeester), Jolien, Tom, Wouter, Celine (Chiro Erps-Kwerps), Zoe, Janne, Gilles, Michiel, Nils (Chiro Everberg), Dave (JH t

Nadere informatie

Vergadering 18/10 Aanwezig: Afwezig: Te laat: Praeses:

Vergadering 18/10 Aanwezig: Afwezig: Te laat: Praeses: Vergadering 18/10 Aanwezig: Blokkie, Lucas, Maggie, DaviT, Emile, Joshua, Julien, Thomas, Alex, Kwinten, Tuur, Anoek, Julie, Sarah, Afwezig: Apo Te laat: Praeses: - Verbroederingscantus der WiNA s - Voorlopig

Nadere informatie

E-Files. September 2014. www.e-kring.be

E-Files. September 2014. www.e-kring.be E-Files September 2014 www.e-kring.be Praeses Dixit Beste E'ers De vakantie is nog maar juist begonnen (zo lijkt het mij toch) en de lessen beginnen weeral. Veel te kort die vakantie, zeker voor de mensen

Nadere informatie

Maandlijst oktober november

Maandlijst oktober november Maandlijst oktober november Hallo, Ons KLJ- jaar kan eindelijk weer beginnen en wij zijn er helemaal klaar voor! Hopelijk hebben jullie er ook al zin in. Er staan weer een heleboel activiteiten voor jullie

Nadere informatie

Evaluatieformulier Erasmus

Evaluatieformulier Erasmus Evaluatieformulier Erasmus Erasmusbestemming: Trier Academiejaar: 2014-2015 Semester(s): 1e Deel 1: informatie voor toekomstige kandidaten Gastinstelling Hoe is de opvang van de Erasmusstudenten georganiseerd?

Nadere informatie

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 2 GELD

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 2 GELD ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 2 GELD Opdracht 1: de pinpas de geldautomaten het geld het bedrag Opdracht 8 1. Hij betaalt in Nederland met de euro. 2. Wij wisselen geld. 3. Je hebt briefjes en munten.

Nadere informatie

Uurroosters administratie

Uurroosters administratie Uurroosters administratie Voltijdse arbeid: 38:00 Deeltijdse arbeid aan 50%: 19:00 1 maandag 7:45 9:00 9:00 12:00 12:00 14:00 2 maandag 12:00 14:00 14:00 dinsdag 12:00 14:00 14:00 woensdag 12:00 14:00

Nadere informatie

Jouw toekomst. Havo 5

Jouw toekomst. Havo 5 Jouw toekomst. Havo 5 2011-2012 LOB havo 5 Havo 5 Fase 4 = Beslissen: Deze fase ga je in als je in Havo 5 zit. Je stelt nu je definitieve top 2 vast. Je gaat nog een keer naar de beroepenavond, je organiseert

Nadere informatie

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan.

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. 6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. Ik ben een werkende moeder. Mijn vriend helpt thuis mee. Werken? Ik heb een kind, dat

Nadere informatie

Verslag jeugdraad 27 februari 15 - nr 286

Verslag jeugdraad 27 februari 15 - nr 286 Verslag jeugdraad 27 februari 15 - nr 286 1. "Lokale Helden" & "Dag van de jeugdbeweging in cc" (toelichting door HJ en cc) 2. Goedkeuring vorig verslag 3. Massaspektakel 2016 4. Advies begroting Leopoldsburg

Nadere informatie

Master in de bedrijfseconomie en het bedrijfsbeleid

Master in de bedrijfseconomie en het bedrijfsbeleid Master in de bedrijfseconomie en het bedrijfsbeleid 2018-2019 MiBEB 2018-2019 Wie is wie Studieprogramma en docenten Nuttige informatie 2 Wie is wie Programmacoördinator Programma-adviseur, onderwijsmedewerker

Nadere informatie

De student volgt 12 studiepunten verplicht en kiest voor minstens 8 studiepunten uit de subgroep 'historische teksten'.

De student volgt 12 studiepunten verplicht en kiest voor minstens 8 studiepunten uit de subgroep 'historische teksten'. Facultaire informatie Bachelor in de geschiedenis (Kortrijk) Bachelor in de geschiedenis (Kortrijk) (voltijds/deeltijds) Taal : N Studiepunten : 180 Begintermen Naast de algemene begintermen voor bacheloropleidingen

Nadere informatie

Agenda Homeraad ( )

Agenda Homeraad ( ) Agenda Homeraad (24-09-2017) Afwezig: Kirsty en Feinse Evaluatie sleutelbedeling: Ouders waren positief. Kunnen andere helpers ook betaald worden? Roselien zal het navragen. Het is zeker voor herhaling

Nadere informatie

Trajectboekje co-animator

Trajectboekje co-animator Trajectboekje co-animator Boekje van: Doel van het trajectboekje Voor je ligt een trajectboekje co-animator Dit trajectboekje is een werkinstrument. Als co-animator kan je hierin zaken opschrijven en

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar

Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Week 2 7 januari 8 januari 10 januari Een frisse start! Schoonmaakwedstrijd en kindervergadering

Nadere informatie

Subsidies schijf 1 Type Naam Activiteit Factuurbedrag

Subsidies schijf 1 Type Naam Activiteit Factuurbedrag s schijf 1 Type Naam Activiteit Factuurbedrag KRINGEN Alfa Type Naam Activiteit Factuurbedrag Stem 1 Informatief drukwerk kringblad 73,00 Informatief drukwerk kringblad 139,00 Informatief drukwerk kringblad

Nadere informatie

blok 7 les 6 In elke zak 10 poffertjes In 1 zak 10. Lekker! Vul de open plaatsen in. borden glazen zakken dozen

blok 7 les 6 In elke zak 10 poffertjes In 1 zak 10. Lekker! Vul de open plaatsen in. borden glazen zakken dozen blok 7 les 6 In elke zak 0 poffertjes. Vul de open plaatsen in. In zak 0. In zakken Lekker! zakken 3 5 0 poffertjes 0 40 80 Vul de open plaatsen in. tafels 3 6 5 borden flessen 4 glazen 5 5 35 zakken 0

Nadere informatie

Thema Op het werk. Les 15. Vrij vragen

Thema Op het werk. Les 15. Vrij vragen www.edusom.nl Thema Op het werk. Les 15. Vrij vragen Kofi is op het werk. Hij wil een dag vrij. Hij vraagt het aan de vrouw op het kantoor. Zou het Kofi lukken? Souad komt op kantoor. Zij wil ook een dag

Nadere informatie

Algemene Kringraad Vergadering

Algemene Kringraad Vergadering Algemene Kringraad Vergadering Vergadering van 4 oktober 2010 Scienticalokaal, Celestijnenlaan 200L om 21u30 Aanwezig: Ruben (voorzitter), Mathias (ondervoorzitter), Peter (web), Lore (beheer), Wouter

Nadere informatie

Cosis Begeleid Leren

Cosis Begeleid Leren Vaardigheidslessen: Hulp bij studeren Om met succes een opleiding te kunnen volgen is het voor jongeren belangrijk dat ze over een aantal specifieke vaardigheden beschikken. Daarom hebben we een cursus

Nadere informatie