WAGNER op Farbe 2 tot en met 5 maart 2016 München

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WAGNER op Farbe 2 tot en met 5 maart 2016 München"

Transcriptie

1 WAGNER op Farbe 2 tot en met 5 maart 2016 München Ook dit jaar stelt WAGNER op de vakbeurs Farbe 2016 opnieuw talrijke productinnovaties voor. Als één van de toonaangevende fabrikanten van spuitapparatuur biedt WAGNER professionele en individuele oplossingen voor de bouwsector aan. Van laagviskeuze materialen zoals beitsenvernis via lakenmuurverf tot pleisters... de installaties van WAGNER verwerken echt ieder materiaal. Op de vakbeurs Farbe, Ausbau und Fassade 2016 stelt WAGNER zijn producten voor in hal A1 (stand A1.310). Onder het motto "WAGNER Live on Stage" krijgen de bezoekers de kans om de apparatuur op twee grote live demopodia direct in gebruik te leren kennen. Het complete assortiment aan airless-, aircoat- en XVLP-apparaten evenals talrijke productinnovaties, zoals bijvoorbeeld de nieuwe airless-pistolen, wordt door de onderneming op het 180 vierkante meter grote oppervlak getoond. Nog een hoogtepunt is de presentatie van het sterk uitgebreid productassortiment voor pleisterspuitwerken. De economische, betrouwbare en gebruikersvriendelijke producten en oplossingen van WAGNER munten uit door een hoge kwaliteitsstandaard. Dankzij de innovatieve producten en het globale servicenet behoort WAGNER nu tot de topleveranciers in de markt van oppervlaktebehandeling.

2 Nieuwe producthoogtepunten Nieuwigheden op gebied van wormpompen Met de nieuwe mengpomp PlastMax en de hogedrukwormpomp PlastCoat 10 HP breidt de specialist in oppervlaktebehandeling WAGNER zijn productassortiment uit op gebied van pleisterspuiten. Beide producten worden live op de beursstand voorgesteld. Ook bij de vrij recent geïntroduceerde doorloopmenger PlastMix 15 komen nieuwe varianten op de markt. PlastMax biedt een complete oplossing voor mengen, verpompen en spuiten. Het apparaat verwerkt de meest uiteenlopende materialen, zoals minerale binnen- en buitenpleisters, saneringspleisters, pasteuze plamuur, wapenings- en bovenpleisters, egalisatiemiddelen, WDVS-lijm, wapeningsmortel, enz. Dit is mogelijk dankzij het grote pompvermogen tot 20 l/min en de variabel instelbare mengverhouding via de twee verschillende waterinlaten. De compacte afmetingen zorgen voor een ideale vulhoogte. Zo kunnen zakken vlot volledig leeggemaakt worden. De wormpomp kan ook gebruikt worden voor het verwerken van spuitklare emmerproducten. Het krachtige apparaat kan zonder krachtstroom werken en is dus geschikt voor alle bouwplaatsen met 230 V. Daarnaast overtuigt de mengpomp door haar eenvoudig gebruik dankzij het overzichtelijk bedieningspaneel inclusief inverte techniek met toerental- en materiaalstroomregeling. De compacte, demontabele bouwvorm van de PlastMax maakt bovendien eenvoudig transport en snelle reiniging mogelijk. Zo is de mengkamer kantelbaar en de stator snel verwisselbaar. Voor het transport kan het apparaat eenvoudig in vier delen gedemonteerd worden. Op de bouwplaats zorgen 2 zwenk- en 2 vaste wielen en de praktische transporthaken voor de nodige mobiliteit. PlastMax garandeert maximale bescherming en comfort voor de gebruiker: het beschermrooster zorgt voor veiligheid bij het werk en beschikt over een geïntegreerde zakopener. "Om ons assortiment zinvol te vervolledigen, willen we onze klanten een complete oplossing voor het aanbrengen van pleister, plamuur en andere hoogviskeuze materialen aanbieden. PlastMax levert in compacte afmetingen een overtuigende prestatie en garandeert ook bij kleine bouwplaatsen een economische materiaalapplicatie.", zegt Hans-Jürgen Tech, Business Development Manager PlastCoat bij J. Wagner GmbH. De mengpomp PlastMax is de complete oplossing voor mengen, verpompen en spuiten.

3 PlastCoat 10 HP Hogedrukwormpomp PlastCoat 10 HP is de eerste hogedrukwormpomp van WAGNER. De krachtige 230 V installatie is traploos regelbaar en blinkt uit door haar zeer grote pompvermogen, waarmee pasteuze materialen perfect verwerkt kunnen worden. De compacte en robuuste bouwvorm, het ronde, roestvaststalen materiaalreservoir met een capaciteit van 40 liter en de voor de bouwplaats geschikte banden maken de machine tot de ideale partner voor dagelijks gebruik op de bouwplaats. Slijtagearm, reinigingsvriendelijk en een stille werking zijn nog producteigenschappen die de nieuwe PlastCoat 10 HP onderscheiden. De compacte doorloopmenger PlastMix 15 is vanaf 2016 ook te verkrijgen met PUR mengbuis. Het reinigingsvriendelijke materiaal maakt het apparaat nog comfortabeler qua hantering. De transparante mengbuis is als accessoire te verkrijgen of kan bij de aanschaf van een nieuw apparaat als uitrustingsvariant gekozen worden. PlastMix 15 met PUR mengbuis is te verkrijgen in twee verschillende uitrustingsvarianten met of zonder drukverhogingspomp.

4 De WAGNER SF 23i De WAGNER SF 23i is een unieke injectiepomp speciaal ontwikkeld voor de betoninjectie markt. De SF23i werkt precies, is zeer onderhoudsvriendelijk én eenvoudig in gebruik. De SF23i is geschikt voor een verscheidenheid aan materialen gaande van epoxy, polyurethaan, PUR schuim tot oplossingen op waterbasis. Door zijn krachtige membraantechniek kunnen ook hoog viskeuze producten perfect verwerkt worden. Het compacte design, gemakkelijke reinigbaarheid en eenvoud in gebruik maakt de SF23i de ideale injectiepomp voor gebruik op eender welke werf. In vergelijk tot de SF 23 Plus die al een aantal jaren wordt geleverd voor met name spuitwerkzaamheden met verf is de i-versie voorzien van een compleet nieuw ontworpen verfhuis en zijn alle doorgangen vergroot. Een enorm groot voordeel is dat eventuele verstoppingen, wat bij materialen die worden gebruikt bij injectiewerkzaamheden niet ondenkbaar is, door een gebruiker zelf eenvoudig kunnen worden verholpen. Verder is de inlaatklep voorzien van een handig druksysteem dat voorkomt dat stilstand door een vastzittende inlaatklep ontstaat. USP s: - Zeer eenvoudig in onderhoud en reiniging. - Geen stilstand door verstoppingen. - Zeer ruim drukbereik startend vanaf 10 bar tot maximaal 250 bar! - Onderhoudsvrije, borstelloze, betrouwbare motor. - Minder slijtage door een groter membraanoppervlak.

5 Nieuwe airless-pistolen met uiterst ergonomisch design De beide airless-pistolen Vector Pro en Vector Grip worden voor de eerste maal op de vakbeurs Farbe 2016 voorgesteld en komen in de lente 2016 op de markt. Naast vele optimaliseringen ten opzichte van de huidige pistolen werd bij de ontwikkeling de aandacht vooral gevestigd op de ergonomie. Beide modellen zijn ideaal geschikt voor het aanbrengen van zeer uiteenlopende lakken, dispersie- en muurverven. Het instapmodel Vector Pro is uitgerust met een lichte trekker. De trekkerbeveiliging kan met slechts één vinger bediend worden, zodat het werk snel ingesteld en hervat kan worden. Dankzij de ergonomische handgreep met soepele draaikoppelingen is vlot werken mogelijk. De geoptimaliseerde sluiting zorgt dat na bediening van de trekker de naald perfect sluit en er geen materiaal navloeit. Nog een voordeel is het in de trekkerbeveiliging geïntegreerde gereedschap voor een eenvoudige filterwissel. De Vector Grip scoort met nog andere productkenmerken en is ideaal voor professionals die hun airless-apparaat dagelijks gebruiken. Het airless-pistool past zich ten eerste optimaal aan de hand van de gebruiker aan. Dit is mogelijk dankzij de verwisselbare ergonomische handgreep, die in drie verschillende groottes te verkrijgen is. Verder worden er twee trekkers mee geleverd: een 4-vingertrekker en een 2-vingertrekker. Op deze wijze kan de gebruiker kiezen welke variant voor hem het aangenaamst is. Overtuigend is ook de lange levensduur. Deze wordt door robuuste pakkingen, een draaibare kogelzitting en de verwisselbare kogel bereikt. Het intelligente productdesign, waarbij veer en naald buiten de verfstroom liggen, zorgt bovendien voor een extreem geringe slijtage van deze onderdelen. De praktische ophanghaken verlenen de Vector Grip niet alleen zijn karakteristiek uiterlijk, maar zorgen er ook voor dat het pistool bij werkonderbrekingen snel vastgehaakt kan worden aan ladders of stellingen. Zo is alles netjes opgeruimd en staat er niets in de weg. Vector Grip Uiterst duurzaam, ergonomisch pistool voor professionals.

6 Can Adapter: praktisch accessoire voor FinishControl-apparaten Met de Can Adapter kunnen gebruikelijke verfblikken direct op alle XVLP-spuitpistolen geschroefd worden. Daardoor zijn overhevelen van het materiaal en reiniging van het spuitpistoolreservoir niet meer nodig. Voor de Can Adapter zijn geschikt: gebruikelijke verblikken van 750 ml (maximale afmetingen Ø=102 mm, h=119 mm) en verfblikken van 1000 ml (maximale afmetingen Ø=112 mm, h=132 mm). Bovendien is het reinigingswerk zeer beperkt, omdat het lege blik eenvoudig op de gepaste wijze afgevoerd kan worden en slechts weinig verf transporterende delen van het spuitpistool gereinigd moeten worden. Can Adapter maakt de verwerking van alle gangbare lakken direct uit het originele blik mogelijk. Materiaaltestdatabase SprayGuide WAGNER heeft in 2016 de database met testrapporten van materialen bijgewerkt. Onder vindt de gebruiker overzichtelijk geordend het geschikte apparaat voor zijn toepassing. Meer dan 550 verven, lakken, beitsen en andere materialen van gerenommeerde materiaalfabrikanten werden door WAGNER getest op spuitgedrag en oppervlaktekwaliteit. Met de gedetailleerde gegevens in het betreffende materiaaltestrapport van WAGNER vindt u alle belangrijke parameters voor de optimale uitrusting en instelling van apparaat en materiaal. Het testrapport en de gegevens kunnen eenvoudig geprint of als PDF opgeslagen worden. Extra lange garantie voor apparaten van WAGNER. De spuitinstallaties van WAGNER hebben over het algemeen een fabrieksgarantie van drie jaar, die via een online registratie met twee jaar extra uitgebreid kan worden. Daarmee onderstreept WAGNER de hoge professionele kwaliteit van de spuitpistolen. Met dit garantiewaarmerk geeft WAGNER bovenop de fabrieksgarantie voor 3 jaar nog 2 jaar extra garantie door online registratie.

7 WSB Finishing Equipment biedt producten en diensten aan op het vlak van voorbehandeling en oppervlaktebehandeling, lijm- en kitapplicaties maar ook systemen voor het transporteren van vloeistoffen. Kwaliteit, veiligheid en milieuzorg staan hierbij centraal. WSB werd meer dan 35 jaar geleden opgericht en is sindsdien in de Benelux marktleider met een sterke reputatie als het gaat om kwaliteit en service. De merknaam WSB omvat producten en diensten van: WAGNER, WALTHER- PILOT, REINHARDT-TECHNIK, TITAN, SATA, RUPES, EUROMAIR, B-TEC, en HONEYWELL. Voor meer informatie: Klik hier voor meer informatie over OnderhoudNL Partner WSB Finishing Equipment.

SF 23 SUPERFINISH. De veelzijdige PLUS NIEUW. Toebehoren. Eén pomp - vele mogelijkheden

SF 23 SUPERFINISH. De veelzijdige PLUS NIEUW. Toebehoren. Eén pomp - vele mogelijkheden Toebehoren Airless pstolen 0296 465 Airless pistool AG08; 2-trekker; incl. TradeTip 3 spuittiphouder 0296 388 Airless pistool AG08; incl. TradeTip 3 spuittiphouder 0528 318 Airless pistool AG08 TS; incl.

Nadere informatie

Hard. easy. working. handling! PROTEC GM 1 AIRLESS HANDPISTOOL

Hard. easy. working. handling! PROTEC GM 1 AIRLESS HANDPISTOOL www.wsb-benelux.eu Hard working easy handling! PROTEC GM 1 AIRLESS HANDPISTOOL Krachtig, Robuust en Betrouwbaar Uitstekende ergonomie en bediening Optimale coatingresultaten Uitstekende dekking, volledige

Nadere informatie

Hard. easy. working. handling! PROTEC GM 1 AIRLESS HANDPISTOOL

Hard. easy. working. handling! PROTEC GM 1 AIRLESS HANDPISTOOL Hard working easy handling! PROTEC GM 1 AIRLESS HANDPISTOOL Krachtig, Robuust en Betrouwbaar. Uitstekende ergonomie en bediening. Optimale coatingresultaten. Uitstekende dekking, volledige co WAGNER PROTEC

Nadere informatie

Pistoolfilters. 3 sets halen = 2 sets betalen

Pistoolfilters. 3 sets halen = 2 sets betalen Pistoolfilters 3 sets halen = 2 sets betalen Geschikt voor zowel Airless als Aircoat pistolen. Gebruik alleen de originele Wagner pistoolfilters en voorkom breuk en roestvorming. PP60 en PP90 Effectieve

Nadere informatie

WSB Presents THE UNSTOPPABLES.

WSB Presents THE UNSTOPPABLES. WSB Presents THE UNSTOPPABLES www.wsb-benelux.eu UNSTOPPABLe UNBEATABLE UNBELIEVABLe PROMOTIONS 3 XVLP 5000 Finish Control Van 925,-* Voor 795,- * De revolutionaire Wagner XVLP 5000 is het perfecte spuitsysteem

Nadere informatie

Uitnodiging DEMO-DAG Mars Verf Meppel

Uitnodiging DEMO-DAG Mars Verf Meppel Uitnodiging DEMO-DAG Mars Verf Meppel 15 November van 15:00 uur tot 19:30 uur Als Sikkens dealer presenteren we u met trots de nieuwe Rubbol Express High Gloss. Daarnaast vindt er ook een demonstratie

Nadere informatie

Professional Finishing NIEUW - INNOVATIEF!

Professional Finishing NIEUW - INNOVATIEF! NIEUW - INNOVATIEF! Met de nieuwe 2SpeedTip van WAGNER! Meer arbeidsflexibiliteit tijdens het werken op de bouwplaats Optimale aanpassing aan het spuitmateriaal en het te spuiten object Eenvoudig te monteren

Nadere informatie

Op zoek naar een betere. oplossing? Vind ze. hier!

Op zoek naar een betere. oplossing? Vind ze. hier! Op zoek naar een betere oplossing? Vind ze hier! Najaarspromotie Geldig van 1 september tot 31 oktober 2014 Welk soort MATERIAAL spuit u? Heel groot of heel precies. Heel zwaar of eerder complex. Binnen,

Nadere informatie

HOGEDRUK PLUNJERPOMPEN

HOGEDRUK PLUNJERPOMPEN Industrial Solutions IceBreaker HOGEDRUK PLUNJERPOMPEN Krachtig Uiterst robuust Betrouwbaar Economisch en robuust Uitzonderlijke eigenschappen Met zijn voortreffelijke duurzaamheid, bijzonder hoge betrouwbaarheid

Nadere informatie

NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE

NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE RUPES biedt nu een complete en revolutionaire oplossing voor het perfect schuren van hout, composietmaterialen, pleister en alle andere geverfde oppervlakken

Nadere informatie

Compact Klasse K 2.410

Compact Klasse K 2.410 Compact Klasse K 2.410 Uitermate geschikt voor incidenteel gebruik, een paar keer per jaar. Uitrusting: Geïntegreerde water fijnfilter Adapter tuinslang 3/4" Hogedrukslang 6 m Reinigingsmiddelentank Pistool

Nadere informatie

WSB Presents THE UNSTOPPABLES.

WSB Presents THE UNSTOPPABLES. WSB Presents THE UNSTOPPABLES www.wsb-benelux.eu NL UNSTOPPABLe UNBEATABLE UNBELIEVABLe NEWS 3 RUPES Green Tech filterunit Zuivere lucht op de werkplek Filterunit voor het opvangen van de door de schuurmachine

Nadere informatie

ProSpray accessories. InlineRoller. Pistolen. TipClean Spuittips. Verlengpistolen. 2SpeedTip. Container met groot volume. Pistoolfilters.

ProSpray accessories. InlineRoller. Pistolen. TipClean Spuittips. Verlengpistolen. 2SpeedTip. Container met groot volume. Pistoolfilters. Professional Finishing ProSpray accessories Pistolen InlineRoller Samen met het apparaat en de spuittip staat het pistool centraal in ieder spuitproces. De lage trekkerkracht zorgt voor moeiteloos werken

Nadere informatie

ProSpray. Airless plunjerpompen. Complete serie - van klein tot groot Innovatieve producteigenschappen. Beproefde professionele kwaliteit

ProSpray. Airless plunjerpompen. Complete serie - van klein tot groot Innovatieve producteigenschappen. Beproefde professionele kwaliteit Professional Finishing Gedrukt in Duitsland Wijzigingen voorbehouden NL 2316 096 11/2010 MS ProSpray Airless plunjerpompen Complete serie - van klein tot groot Innovatieve producteigenschappen Beproefde

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit IB 7/40 Classic De KÄRCHER droogijsreiniger IB 7/40 Classic heeft een indrukwekkende reinigingskracht. De luchtstroom is geoptimaliseerd zodat zelfs bij een lage luchtdruk uitstekende reinigingsresultaten

Nadere informatie

Dometic afzuigkappen

Dometic afzuigkappen CARROSSERIEBOUW OVENS, KOOKTOESTELLEN EN SPOELBAKKEN Dometic afzuigkappen CARROSSERIEBOUW Auerhaan Lelystad is een bedrijf met een zeer lange historie; opgericht in 1885, is het bedrijf een bekende en

Nadere informatie

Schroefcompressoren SONETTO-serie. capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min

Schroefcompressoren SONETTO-serie. capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min Schroefcompressoren SONETTO-serie capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min Intelligent, innovatief, betrouwbaar De SONETTO-serie van ALUP Compact, efficiënt en eenvoudig in gebruik Bediening, onderhoud en service

Nadere informatie

MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL

MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL BESCHIKBAAR VANAF 200 TOT 900 LITER LEADING CHANGE Energy Storage Solutions INNOVATIEVE OPLOSSINGEN WERELDLEIDER in opslag en distributie van brandstof Energy Storage

Nadere informatie

IB 15/120. Houder voor sproeierkoffer. Automatische lediging van het resterende droogijs. Efficiënte ventilatie in het apparaat. Grootste mobiliteit

IB 15/120. Houder voor sproeierkoffer. Automatische lediging van het resterende droogijs. Efficiënte ventilatie in het apparaat. Grootste mobiliteit IB 15/120 De nieuwe IB 15/120 droogijsreiniger is nog krachtiger dan zijn voorganger en is uitergerust met een robuust design en een uiterst betrouwbare technologie. 1 Houder voor sproeierkoffer 3 Automatische

Nadere informatie

SATAjet 5000 B. Spuitpistolen I Bekersystemen I Adembescherming I Persluchtfilters I Accessoires. Net zo veelzijdig als u

SATAjet 5000 B. Spuitpistolen I Bekersystemen I Adembescherming I Persluchtfilters I Accessoires. Net zo veelzijdig als u SATAjet 5000 B Spuitpistolen I Bekersystemen I Adembescherming I Persluchtfilters I Accessoires Net zo veelzijdig als u Uiterste flexibiliteit De SATAjet 5000 B Het top-of-the-line spuitpistool SATAjet

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Zet het vuil onder druk

Zet het vuil onder druk Zet het vuil onder druk Ontdek de nieuwe hogedrukreinigers STIHL RE 109, RE 119 en RE 129 PLUS September 2015 De nieuwe hogedrukreinigers van STIHL kunnen voor uiteenlopende toepassingen ingezet worden.

Nadere informatie

Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, 150 mm

Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, 150 mm Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, mm ORE -5 Set 379.6 Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, mm + Op het materiaal afgestemde schuursnelheid dankzij

Nadere informatie

Deltaschuurmachine met toerentalregeling ODE 100-2

Deltaschuurmachine met toerentalregeling ODE 100-2 Deltaschuurmachine met toerentalregeling ODE 00-2 Bestelnr. 429.856 Deltaschuurmachine met toerentalregeling + Op het materiaal afgestemde schuursnelheid dankzij regelbaar toerental. Geen uitgebreide nabewerking

Nadere informatie

Unieke service. Uitstekende techniek.

Unieke service. Uitstekende techniek. Unieke service. Uitstekende techniek. De Airless-techniek met de STORCH Service plus De nieuwe Airless ST-familie van STORCH : Groter vermogen. Minder werk. Perfect resultaat. STORCH Service plus Onderhoudsvriendelijk

Nadere informatie

Meer efficiëntie en groter bedieningsgemak: 's werelds eerste haakse slijpmachines met Connectivity-functie van Bosch

Meer efficiëntie en groter bedieningsgemak: 's werelds eerste haakse slijpmachines met Connectivity-functie van Bosch Meer efficiëntie en groter bedieningsgemak: 's werelds eerste haakse slijpmachines met Connectivity-functie van Bosch Accumachines voor de vakman met de kracht van een kabelgebonden machine - Gebruikersinterface

Nadere informatie

Probleemloos spuitlakken met professioneel resultaat. Brillux Hydro-PU-Spray

Probleemloos spuitlakken met professioneel resultaat. Brillux Hydro-PU-Spray Probleemloos spuitlakken met professioneel resultaat Brillux Hydro-PU-Spray 2 Perfecte oppervlakken met spuitproducten op waterbasis? Bij het Brillux onderzoeks- en ontwikkelingscentrum is er heel hard

Nadere informatie

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE De doordachte bouwwijze en de geringe onderhoudskosten maken van CRAYLER meeneemheftrucks efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System de introductie van Bona FlexiSand 1.9 Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

De STIHL grasmaaiers zijn er

De STIHL grasmaaiers zijn er De STIHL grasmaaiers zijn er De omschakeling van de merknaam VIKING naar STIHL is bij de accugrasmaaiers al een feit. Puurs, 15 maart 2018. Groen wordt oranje: vanaf 2019 verdeelt de STIHL groep het volledige

Nadere informatie

Compact. Comfortabel. Portilo.

Compact. Comfortabel. Portilo. Westfalia Portilo Compact. Comfortabel. Portilo. NIEUW PortiloBox: De demontabele Kofferruimte Kompakte Abmessungen und gute Bedienbarkeit zeichnen den Portilo aus. CCC-Wertung: Westfalia Portilo Westfalia

Nadere informatie

Werfix BVBA. Deze recentelijk ontwikkelde boormotor van Husqvarna is buitengewoon eenvoudig in gebruik.

Werfix BVBA. Deze recentelijk ontwikkelde boormotor van Husqvarna is buitengewoon eenvoudig in gebruik. 4.5 Boren Bij een efficiënte booruitrusting gaat het evenzeer om hanteerbaarheid en ergonomie als om capaciteit en geschiktheid voor diverse boortaken. Of je nu uit de hand boort of met behulp van een

Nadere informatie

Haal voordeel uit ABAC

Haal voordeel uit ABAC 2 3 Haal voordeel uit ABAC ABAC biedt sinds 1980 de juiste mix van flexibiliteit en ervaring voor de industriële, professionele en doe-het-zelf persluchtmarkten aan. Vanaf de allernieuwste productiefaciliteiten

Nadere informatie

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN Het Nederlandse Airworks Compressors maakt uitsluitend gebruik van Europese producenten en gebruikt voor zijn compressoren de beste op de markt te verkrijgen componenten. Airworks

Nadere informatie

Koudwater Compactklasse HD 5/15 CX *EU

Koudwater Compactklasse HD 5/15 CX *EU Koudwater Compactklasse HD 5/15 CX *EU Uitrusting: Spuitpistool Easy Press Handspuitpistool met softgrip Hogedrukslang 15 m DN 6, 250 bar Spuitlans 840 mm Drievoudige sproeier (0 /25 / 40 ). Vuilfrees

Nadere informatie

Voor de eerste keer in het 12 voltprogramma: Accukantenfrees en accuschaafmachine van Bosch

Voor de eerste keer in het 12 voltprogramma: Accukantenfrees en accuschaafmachine van Bosch Voor de eerste keer in het 12 voltprogramma: Accukantenfrees en accuschaafmachine van Bosch Praktisch en compact voor optimale controle - Comfortabel te hanteren: praktische machines met krachtige EC-motoren

Nadere informatie

Kwaliteit opnieuw beleven Als kwaliteit ook gezien mag worden

Kwaliteit opnieuw beleven Als kwaliteit ook gezien mag worden Melitta SystemService Benelux BV De volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk Kwaliteit opnieuw beleven Als kwaliteit ook gezien mag worden MELITTA FOR THE ULTIMATE IN COFFEE-ENJOYMENT ...een

Nadere informatie

Informatie voor de vakpers - VERSIE Automotive -

Informatie voor de vakpers - VERSIE Automotive - Informatie voor de vakpers - VERSIE Automotive - Festool, Waddinxveen maart 2009 Ware grootte zit van binnen Mobiele stofafzuigers CLEANTEX CT 26 CT 36 De nieuwe CLEANTEX overtuigt zowel door zijn compacte

Nadere informatie

sagola www.imbemarhiwa.nl

sagola www.imbemarhiwa.nl spuitpistolen en toebehoren 1 Inhoudsopgave inleiding Inleiding...3 3300 Pro Gravity spuitpistolen...4 4500 Xtreme spuitpistolen...6 4500 Xtreme digital spuitpistolen...8 4500 Xtreme manometer spuitpistolen...10

Nadere informatie

Melitta c35. De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService

Melitta c35. De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService Melitta c35 De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService Snelheid en precisie Krachtige prestaties Met de Melitta c35 kunt u uw klanten van diverse

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor bedrijfs- en persoonlijke hygiëne Ecoline hygiënesluizen Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project georiënteerde

Nadere informatie

Net zo krachtig als kabelgebonden machines: nieuwe 18-volt-boorhamers van Bosch voor de vakman

Net zo krachtig als kabelgebonden machines: nieuwe 18-volt-boorhamers van Bosch voor de vakman Net zo krachtig als kabelgebonden machines: nieuwe 18-volt-boorhamers van Bosch voor de vakman Geïntegreerde stofafzuiging en EC-motoren voor een hoge efficiëntie en een lange levensduur - Eerste 18-volt-boorhamers

Nadere informatie

Nachtkastjes Ziekenhuis

Nachtkastjes Ziekenhuis Nachtkastjes Ziekenhuis Nachtkastjes Voor zieke mensen is het belangrijk om een plek te hebben die alleen van hen is om persoonlijke dingen te bewaren en belangrijke dingen meteen onder handbereik te hebben.

Nadere informatie

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS STOF-/WATERZUIGERS VOOR ELKE TOEPASSING De nieuwe serie stof-/waterzuigers bevat modellen met 20 tot 75 liter container inhoud zodat er altijd een model is dat voldoet

Nadere informatie

Kwaliteit opnieuw beleven Als kwaliteit ook gezien mag worden

Kwaliteit opnieuw beleven Als kwaliteit ook gezien mag worden Melitta SystemService Benelux BV De volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk Kwaliteit opnieuw beleven Als kwaliteit ook gezien mag worden MELITTA FOR THE ULTIMATE IN COFFEE-ENJOYMENT ...een

Nadere informatie

De succesnummers onder de laboratoriumaandrijvingen!

De succesnummers onder de laboratoriumaandrijvingen! De succesnummers onder de laboratoriumaandrijvingen! De opvolgers van de succesvolle K9-laboratoriumaandrijving K5plus K-POWERgrip K-ERGOgrip De compacte allrounder. Effectief en krachtig. De krachtige

Nadere informatie

De handige compressor. Mobiel. Handig. Verrijdbaar! Mobiele zuigercompressoren SOLIDdrive

De handige compressor. Mobiel. Handig. Verrijdbaar! Mobiele zuigercompressoren SOLIDdrive De handige compressor Mobiel. Handig. Verrijdbaar! Mobiele zuigercompressoren SOLIDair // De handige compressor Handig is, wanneer prijs en prestatie overeenstemmen. Wanneer wordt een compressor een handige

Nadere informatie

Excentrische schuurmachine met toerentalregeling, 125 mm

Excentrische schuurmachine met toerentalregeling, 125 mm Excentrische schuurmachine met toerentalregeling, 25 mm ORE 25-2 Bestelnr. 429.872 Excentrische schuurmachine met toerentalregeling, 25 mm + Op het materiaal afgestemde schuursnelheid dankzij regelbaar

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop HET VERSCHIL Het TOYO programma omvat ruim 135 robuuste centrifugaalpompen voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. De pompen

Nadere informatie

veilig in de hand. Kracht Compact Generation

veilig in de hand. Kracht Compact Generation Kracht veilig in de hand. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Maak het jouw thuis met de nieuwe haakse slijpmachines van Bosch. Ze zijn krachtig en robuust en maken door hun nieuwe

Nadere informatie

Leidingreparatie en -onderhoud

Leidingreparatie en -onderhoud Leidingreparatie en -onderhoud Uitgebreide keuze bij één leverancier. Uniek duurzaam ontwerp. Betrouwbare prestaties en snel. Type Aantal modellen Pagina Druktestpompen 2 9.2 Pijpbevriezers 2 9.3 Ontkalkingspompen

Nadere informatie

Handmatig spannen en sealen Pneumatisch spannen en sealen

Handmatig spannen en sealen Pneumatisch spannen en sealen Handapparatuur voor staalband omsnoering Handmatig spannen en sealen Pneumatisch spannen en sealen Het Strapex voordeel Handapparatuur, band en after-sales service als een totaalpakket Het juiste gereedschap

Nadere informatie

Gedefinieerde kanten in slechts één bewerking

Gedefinieerde kanten in slechts één bewerking Datum: 16-08-2015 Auteur: Florian Pottrick Gedefinieerde kanten in slechts één bewerking Het nieuwe EDGE FINISH-systeem van PFERD zorgt voor gedefinieerde kanten en radiussen in slechts één bewerking comfort

Nadere informatie

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN Het Nederlandse Airworks Compressors maakt uitsluitend gebruik van Europese producenten en gebruikt voor zijn compressoren de beste op de markt te verkrijgen componenten. Airworks

Nadere informatie

veilig in de hand. Kracht

veilig in de hand. Kracht Kracht veilig in de hand. Make it your home. Maak het jouw thuis met de haakse slijpmachines PWS 700-115, PWS 750-115 en PWS 850-125. Ze zijn krachtig en robuust en maken door hun nieuwe compacte ontwerp

Nadere informatie

HUIDVERZORGING - 1 -

HUIDVERZORGING - 1 - HUIDVERZORGING - 1 - INDEX - Huidbescherming pagina 1 - Handenreiniging pagina 2-4 - Huidverzorging pagina 4 - Doseersystemen pagina 5 HUIDBESCHERMING Onze handen staan dagelijks bloot aan vele schadelijke

Nadere informatie

De lichte en discrete elektrische rolstoel

De lichte en discrete elektrische rolstoel De lichte en discrete elektrische rolstoel Onbekommerd en veilig op weg www.aat-online.de Onbekommerd onderweg zijn Maak kennis met de nieuwe generatie van elektrische rolstoelen Geniet van lange ritjes

Nadere informatie

SUPRAFLEX, de schuurspecialist voor gelakte oppervlakken, hout, steen en metaal

SUPRAFLEX, de schuurspecialist voor gelakte oppervlakken, hout, steen en metaal 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 SUPRAFLEX, de schuurspecialist voor gelakte oppervlakken, hout, steen en metaal SE 4-2 Set Bestelnr. 49.206 Max. steunzool-ø mm Onbelast toerental

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

Voorwand douchepaneel LINUS. Van SCHELL. Elegant, sterk en montagevriendelijk.

Voorwand douchepaneel LINUS. Van SCHELL. Elegant, sterk en montagevriendelijk. Voorwand douchepaneel LINUS. Van SCHELL. Elegant, sterk en montagevriendelijk. ARMATURENTECHNOLOGIE. VAN SCHELL. SCHELL. De onderneming. Voor de sanitaire ruimte van openbare gebouwen en bedrijfsgebouwen.

Nadere informatie

Compacte betonschuurder voor naadloos, stofvrij schuren, 125 mm

Compacte betonschuurder voor naadloos, stofvrij schuren, 125 mm Compacte betonschuurder voor naadloos, stofvrij schuren, 25 mm LD 5-0 25 R, Kit E-Jet Bestelnr. 405.949 Schijf-Ø 25 mm Onbelast toerental 0000 /min Opgenomen vermogen 450 Watt Afgegeven vermogen 950 Watt

Nadere informatie

Eén spuitsysteem voor alles: muurverf, lak, beits.

Eén spuitsysteem voor alles: muurverf, lak, beits. Eenvoudig spuiten. Mooier wonen. Eén spuitsysteem voor alles: muurverf, lak, beits. Make it your home. Maak het jouw thuis met de verfspuitsystemen PFS 2000, PFS 3000-2 en PFS 5000 E van Bosch. Dankzij

Nadere informatie

Melitta bar-cube. De volautomatische espressomachine voor koffiespecialiteiten en chocolademelk. Melitta SystemService

Melitta bar-cube. De volautomatische espressomachine voor koffiespecialiteiten en chocolademelk. Melitta SystemService Melitta bar-cube De volautomatische espressomachine voor koffiespecialiteiten en chocolademelk. Melitta SystemService Koffie en chocolademelk in een perfect licht Koffiegenot op het hoogste niveau De nieuwe

Nadere informatie

Persinformatie. EverBOX Grip De nieuwe aanpak van mobiele distributie!

Persinformatie. EverBOX Grip De nieuwe aanpak van mobiele distributie! EverBOX Grip De nieuwe aanpak van mobiele distributie! Voor ons bij MENNEKES is de intensieve dialoog met onze klanten de belangrijkste drijvende kracht achter innovaties en ontwikkelingen. Zo kunnen we

Nadere informatie

Mechanisch aangedreven motoren. Wij bieden het volledige programma!

Mechanisch aangedreven motoren. Wij bieden het volledige programma! Mechanisch aangedreven motoren. Wij bieden het volledige programma! Mechanisch aangedreven motoren voor rolluiken en zonweringen: Alles, wat de professional nodig heeft. Mechanisch aangedreven motoren.

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment De variatie in werkomgevingen is enorm en er zijn veel specialismen. Dit vraagt om specifieke vaardigheden en daarvoor heb je je handen nodig. Je belangrijkste gereedschap. Handbescherming

Nadere informatie

Hogedruk rioolreinigingsinbouwmachines

Hogedruk rioolreinigingsinbouwmachines ROM - Compact lijn Hogedruk rioolreinigingsinbouwmachines WWW.ROMBV.COM Quality you expect at a price you won t ROM compact lijn De COMPACT lijn bestaat uit drie typen: Compact BASE, Compact en Compact

Nadere informatie

Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers

Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers VL500 35 liter uitvoering Grote oppervlakken reinigen? Probeer het vaste vloermondstuk voor de VL500 Door meervoudige filtering kunt u zowel stoffen als vloeistoffen

Nadere informatie

Compacte betonschuurder voor stofvrij schuren, 125 mm. LD , Kit TH-Jet

Compacte betonschuurder voor stofvrij schuren, 125 mm. LD , Kit TH-Jet Compacte betonschuurder voor stofvrij schuren, 25 mm LD 5-0 25, Kit TH-Jet Bestelnr. 405.930 Schijf-Ø 25 mm Onbelast toerental 0000 /min Opgenomen vermogen 450 Watt Afgegeven vermogen 950 Watt Vibratie

Nadere informatie

Kränzle productprogramma DE K 1050-REEKS MET EIGEN TOEBEHOREN ASSORTIMENT. Made in Germany.

Kränzle productprogramma DE K 1050-REEKS MET EIGEN TOEBEHOREN ASSORTIMENT. Made in Germany. Kränzle productprogramma DE K 1050-REEKS MET EIGEN TOEBEHOREN ASSORTIMENT Made in Germany www.kranzle.be Innovatie over de ganse lijn DAT IS KWALITEIT! Eigen onderzoek en voortdurende verbetering vormen

Nadere informatie

Slijtvaste onderwater pompen

Slijtvaste onderwater pompen Slijtvaste onderwater pompen HET VERSCHIL Onze reeks omvat meer dan 100 verschillende modellen van centrifugaalpompen, voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. Meer

Nadere informatie

RH 153A RH 156A RH 159A

RH 153A RH 156A RH 159A SKORPIO 3 6 9 DE SKORPIO SERIE: 3 MODELLEN, 3 JAAR GARANTIE * RH 153A RH 156A RH 159A SKORPIO 3 mm: 3mm schuurcirkel geschikt voor de fijnafwerking zoals het matteren van de ondergrond. Bij voorkeur toe

Nadere informatie

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 Naam bedrijf Briggs & Stratton Stand Nr. 2.04 Website www.briggsandstratton.nl Omschrijving innovatie Introductie van het Simplicity Suspension Comfort System voor zitmaaiers

Nadere informatie

K 2 Premium Car. K 2 Premium Car, 1.673-307.0, 2015-05-30

K 2 Premium Car. K 2 Premium Car, 1.673-307.0, 2015-05-30 K 2 Premium Car Een handig reinigingsmiddelenreservoir maakt het werken met de 'K2 Premium Car' hogedrukreinigers bijzonder praktisch. De toestellen zijn uitgerust met een wasborstel, een Foam nozzle en

Nadere informatie

Doorslijpmachine TS 410

Doorslijpmachine TS 410 TS 410 Compacte en robuuste doorslijpmachine met zeer innovatief longlife-luchtfiltersysteem met cycloonvoorafscheiding. Compacte constructie met optimale balans en constructievorm voor 300mm-doorslijpschijf.

Nadere informatie

VERPAKKINGSAUTOMATEN

VERPAKKINGSAUTOMATEN VERPAKKINGSAUTOMATEN ZULLEN WE SAMEN UW PRODUCTEN VERPAKKEN? AVM-500 + KT-1000 AVC Sealing Solutions is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring en een heldere ambitie: wij willen de beste zijn in

Nadere informatie

GluePRO. Lijmen voor professionals. Snel en nauwkeurig.

GluePRO. Lijmen voor professionals. Snel en nauwkeurig. GluePRO Lijmen voor professionals. Snel en nauwkeurig. Welkom STEINEL Rubrikbezeichnung bij de nieuwe dimensie van heet verlijmen. Niets minder dan het allerbeste lijmpistool! Dat was de uitdaging die

Nadere informatie

ISA Invacare Stand Assist

ISA Invacare Stand Assist ISA Invacare Stand Assist Verbeterd design voor comfortabele transfers Onderbeen ondersteuning Uitschuifbare hefarm Ergonomische handgrepen ISA Een evolutie in actieve tilliften Onze nieuwe veelzijdige

Nadere informatie

Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ

Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ Ergonomisch. Snel. Precies. Zeer laag gewicht. Uitstekende bediening: Met slechts 2,4 kg en een compacte bouwvorm was hij altijd al de

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T ilook_move van KEUCO: de perfecte metgezel voor gezichtsverzorging Verlichte cosmeticaspiegel scoort dankzij eenvoudige montage en bediening Een cosmeticaspiegel staat hoog op de populariteitsschaal van

Nadere informatie

Birdie EVO. Optimaal design voor veilige transfers

Birdie EVO. Optimaal design voor veilige transfers Birdie EVO Optimaal design voor veilige transfers SLOW R SMARTLOCK HAAKONTWERP Een evolutie in passieve tilliften Onze nieuwe Family is ontworpen om talrijke opties te bieden die gepaard gaan met nieuwe

Nadere informatie

NEMO PLUS NEMO PLUS. Dé betrouwbare uitkomst voor afsluiters

NEMO PLUS NEMO PLUS. Dé betrouwbare uitkomst voor afsluiters NEMO PLUS NEMO PLUS Dé betrouwbare uitkomst voor afsluiters NEMO PLUS Klaar voor gebruik! NEMO PLUS is een gasfles die klaar is voor gebruik. Met zijn geïntegreerde reduceerventiel combineert hij veiligheid,

Nadere informatie

Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l. Technische gegevens

Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l. Technische gegevens Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet

Nadere informatie

KWALITEIT EN WAARDES NIEUW BELEVEN

KWALITEIT EN WAARDES NIEUW BELEVEN 09/2010 KWALITEIT EN WAARDES NIEUW BELEVEN Machines DEGELIJKHEID EN RENDABILITEIT De legendarische PFT G4 uitgevonden in het jaar 1974, tot op heden continu geoptimaliseerd en wereldwijd meer dan 100.000

Nadere informatie

Compacte betonschuurder voor naadloos, stofvrij schuren, 125 mm

Compacte betonschuurder voor naadloos, stofvrij schuren, 125 mm 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 Compacte betonschuurder voor naadloos, stofvrij schuren, 25 mm LD 5-0 25 R, Kit Turbo-Jet Bestelnr. 405.906 Schijf-Ø 25 mm Onbelast toerental 0000

Nadere informatie

De ideale oplossing voor kleine ruimtes

De ideale oplossing voor kleine ruimtes De ideale oplossing voor kleine ruimtes Freccia 15 is zowel met kabel als met batterij beschikbaar Kabel uitvoering Batterij uitvoering BC BC LONG RUN Batterij uitvoering met lange gebruikstijd Dankzij

Nadere informatie

Slank en slim. Geberit oplossing voor montage van kranen

Slank en slim. Geberit oplossing voor montage van kranen Slank en slim. Geberit oplossing voor montage van kranen Precies wat u wenst. Muurkranen zijn de ideale oplossing voor openbare en half-openbare sanitaire ruimten. Naast een aantrekkelijker design bieden

Nadere informatie

SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER

SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER Naadloos te integreren in iedere omgeving. De Slim Jim Step-On Containers zijn zowel in kunststof als RVS beschikbaar in twee uitvoeringen: Front Step en End Step, waardoor

Nadere informatie

SCK. Schroefcompressoren SCK

SCK. Schroefcompressoren SCK SCK Schroefcompressoren SCK 41-100 ALUP Méér dan perslucht alleen! ALUP levert sinds 1923 een totaaloplossing voor de persluchtbehoefte van haar klanten. Deze oplossing omvat analyse, advies, planning,

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

HORECA voorjaar 2011 Actieperiode van 1 februari t/m 30 juni 2011

HORECA voorjaar 2011 Actieperiode van 1 februari t/m 30 juni 2011 HORECA voorjaar 2011 Onbezorgd ondernemen De juiste partner maakt het verschil TIP! Vergeet niet om een serviceabonnement af te sluiten! Deze draagt bij aan een langere levensduur van uw machine. Efficiënte

Nadere informatie

dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE

dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE 365 dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE De EFOY COMFORT laadt de accu voor uw elektrische apparaten volautomatisch op. Zo heeft u altijd voldoende stroom

Nadere informatie

sagola www.imbemarhiwa.nl

sagola www.imbemarhiwa.nl spuitpistolen en toebehoren 1 Inhoudsopgave inleiding Inleiding...3 3300 Pro Gravity spuitpistolen...4 4500 Xtreme spuitpistolen...6 4500 Xtreme digital spuitpistolen...8 4500 Xtreme manometer spuitpistolen...10

Nadere informatie

Inhoud. viamobil V25. Overzicht 4. Product voordelen 5. Product opbouw 6. Opties 8. Technische data 9. Vernieuwingen 10.

Inhoud. viamobil V25. Overzicht 4. Product voordelen 5. Product opbouw 6. Opties 8. Technische data 9. Vernieuwingen 10. Product Informatie 2 Inhoud viamobil V25 Overzicht 4 Product voordelen 5 Product opbouw 6 Opties 8 Technische data 9 Vernieuwingen 10 viamobil V25 3 Overzicht Gevoed door accu technologie EXTREEM DUURZAAM

Nadere informatie