PVO INterieurFO. Design District...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PVO INterieurFO. Design District..."

Transcriptie

1 Design District... Nog nooit eerder had Design District in maart al een volle beursvloer. Ze hebben momenteel alleen nog plek buiten in de tuin, en op het Designer District voor ontwerpers. Bekijk op de site alvast de superlange lijst met top merken, die in juni te bewonderen zijn! Design District vindt voor de 4e keer plaats bij Taets op het Hembrugterrein in Zaandam, net onder de rook van Amsterdam. Het mysterieuze terrein is een prachtig decor voor Design District, met veel historie, vervallen industriële gebouwen en groen. Het Hembrugterrein is makkelijk bereikbaar en biedt meer dan genoeg gratis parkeerplekken. Zet 3, 4, 5 juni 2015 in je agenda en zorg dat je op de hoogte blijft van de deelnemers, het inhoudelijk programma, het off site programma en alle andere plannen waardoor je Design District 2015 niet mag missen.

2 Wat is Design District Design District is hét vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Ongeveer 150 kwalitatieve deelnemers tonen op een beursvloer van m² en in de directe omgeving hun nieuwste en beste producten op het gebied van interieurdesign. Het evenement heeft van 2002 tot en met 2011 in Rotterdam plaatsgevonden, onder de naam 100% Design. De eerste jaren in de Cruise Terminal Rotterdam, en daarna was 100% Design 7 jaar in de Van Nelle Ontwerpfabriek gevestigd. De afgelopen 3 edities in 2012, 2013 en 2014 waren te bezoeken in de gebouwen van Taets op het Hembrugterrein in Zaandam. Deze locatie is erg interessant, gunstig gelegen en goed bereikbaar, waardoor Design District in 2015 weer hier is te vinden. Bezoekers info Design District is het enige vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Dit 3- daagse evenement is met de aparte (en elk jaar weer nieuwe!) inrichting en bijzondere locatie meer dan een beurs. In een aangename en ongedwongen sfeer ontmoeten kwalitatieve deelnemers en geïnteresseerde bezoekers elkaar. Ongeveer 150 deelnemers (fabrikanten, agenten, importeurs en ontwerpers) heten u van harte welkom en laten u graag het allernieuwste en allerbeste zien op het gebied van oa. meubilair, verlichting, sanitair, materialen, vloeren en textiel. De focus van Design District ligt op professionele bezoekers; het vakpubliek. Onder vakpubliek rekenen wij (interieur)architecten, ontwerpers, vormgevers, project inrichters, facility managers, pers, retailers, stylisten en alle anderen die vakmatig met interieurdesign van doen hebben. De eerste 2 dagen van het evenement zijn uitsluitend toegankelijk voor vakpubliek. De laatste dag, vrijdag 5 juni, zijn ook particulieren en studenten van harte welkom op Design District. De 13e editie van het evenement vindt net als vorig jaar - plaats in Taets, op het Hembrugterrein in Zaandam. Deze locatie met volop gratis parkeerplekken ligt net onder de rook van Amsterdam. Het Hembrugterrein is zowel via de ring van Amsterdam als via de autopont vanaf Westpoort (Amsterdam) goed te bereiken. Vanaf station Zaandam rijdt een (gratis) pendelbus van en naar Design District. Taets (Hembrugterrein) Hemkade PR Zaandam Woensdag 3 juni tot uur (uitsluitend vakpubliek) Donderdag 4 juni tot uur (uitsluitend vakpubliek) Vrijdag 5 juni tot uur (alle publiek welkom)

3 Plattegrond:

4 Bezoek onze partners: Standhouders Bert Plantagie Buzzispace NV Cappellini - Labordus Agenturen Casala Cascando Products BV Cassina - Labordus Agenturen Castelijn Meubelindustrie DareDutch Dauphin HumanDesign BV Drentea Dutch Gelderland Group BV Eikelenboom Emeco EQ+ Extremis Flos FP Collection BV Gervasoni - ByOtten Hutten Interface Jacco Maris Design Jess Design Johanson - Arthur Eltink Agencies bv Kartell - Labordus Agenturen Klöber Kusch + Co Kvadrat Label Lande Leolux Lapalma - Roes Office Design MDF Italia - XfactorAgencies Metaform BV Midi Barcelona - Loeksgoed Montis BV Moroso - Burik & Burik Palau Spoinq Swedese TUTTOBENE Vandersluis Very Wood - ByOtten Zeitraum Zuiver BV Stand V66 V33 S09 V50 V34 S09 V30 V03 V09 V22 V54 V65 V73 V63 V58 V58 S11 V01 V69 V23/S23 V18 V49 V04 S09 S18 V62 V58 V31 V79 V60 S06 S10 V40 V07 V59 V58 V48 V53 S17 D13/14/15 S20 V01 S14 V64

5 Info Leveranciers Cappellini - Labordus Agenturen Stand S09 Vlak na de oorlog begon Enrico Cappellini in 1946 met het handmatig fabriceren van eenvoudig meubilair in het plaatsje Arosio ( Noord Italië ). In de roerige jaren zestig, de jaren waarin de grote ontwerpers doorbraken werd het pad van de veiligheid verlaten en begon Cappellini met nieuwe materialen en ontwerpen te experimenten. Doel? Cappellini zocht het juiste ontwerp, de juiste vorm, het juiste design! Kenmerkend ja! Vaak met een simpele maar oh zo mooie vormgeving. Vormgeving die voldoende ruimte aan de gebruiker laat om er zijn eigen interpretatie aan te geven. Door de jaren heen lanceerde Cappellini op deze wijze verschillende collecties. Collecties ontworpen door internationale ontwerpers. Of het nu ontwerpen zijn van Shiro Kuramata, Jasper Morrison, Ronan en Erwan Bouroullec, Piero Lissoni, Marcel Wanders of Jullio Cappellini zelf, allemaal gaven ze hun internationale creativiteit mee aan dit merk. Producten van hoge kwaliteit, marketing van de brand naam CAPPELLINI hebben tot deze collecties geleid. De collecties Collezione, Sistemi en Progetto Oggetto zijn nooit saai of absurd maar levendig, vol van creativiteit, met een vleugje humor, maar zeker vol moed en vooral dynamisch, dat is CAPPELLINI. Het merk waar de wereld na al die jaren nog steeds naar kijkt! Cappellini staat nog steeds aan de top! Casala Stand V50 Casala is al meer dan 90 jaar gespecialiseerd in projectmeubelen, meubelen die ingezet worden daar waar design zich functioneel moet bewijzen. Dit betekent voor Casala dat functionaliteiten zoals stapelen en koppelen, transportmiddelen, nummering en opbergmogelijkheden geen toevalligheden zijn. Deze kenmerken zijn bewust geïntegreerd in het ontwerp van onze meubelen.

6 Drentea Stand V22 Drentea Office Furniture ontwerpt, produceert en levert duurzame innovatieve werkvormen en opbergsystemen. Kenmerkend aan onze producten zijn circulariteit, unieke vormgeving en duurzame kwaliteit. Drentea is een van de koplopers op het gebied van duurzaamheid. Vanaf het ontwerpproces en de ontwikkeling van onze producten leggen we onze focus op een verantwoorde teruggave van materialen aan de technische en biologische kringloop. Drentea introduceert tijdens Design District een aantal volledig nieuwe producten op basis van een ultiem circulair gedachtengoed. Innovatie, flexibiliteit en modulariteit geven wij een nieuwe dimensie in ons nieuwe opbergsysteem. Daarnaast wordt de design-versie gepresenteerd van onze nieuwste Work-Option Flightdesk. 'Lights of Steel' maken onze presentatie compleet. Emeco Stand V73 De Amerikaanse firma Emeco produceert al sinds 1944 de alom bekende Navy chair. Deze is gemaakt van gerecycled aluminium. De collectie omvat aluminium stoelen en tafels, maar ook stoelen van ander gerecycled materiaal. Zoals het model 111 Navy die gemaakt is van 111 gerecyclede Coca Cola flessen en de Broom die gemaakt is van industrieel afval.

7 Gervasoni - ByOtten Stand V01 Gervasoni werd opgericht in 1882; tegenwoordig beheerd door Giovanni en Michele, de derde generatie van de familie Gervasoni. Gervasoni produceert hoog niveau meubilair voor zowel binnen- als buitengebruik leveren van de particuliere en projectmatige markt, zoals luxe hotels, restaurants en cruiseschepen. Label Stand V31 Label is opgericht in 1991 door designer Gerard van den Berg en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige gestoffeerde zitmeubelen. Samen met zijn broer Ton heeft Gerard jarenlang leiding gegeven aan hun bedrijf. Beide groeiden op als zonen van een meubelfabrikant. Daar hebben ze beide het ambacht leren uitoefenen. Sinds 2012 hebben hun kinderen Jasper (zoon van Gerard) en Marieke dochter van Ton) het stokje overgenomen en geven zij de dagelijkse leiding aan het bedrijf. Label staat voor Dutch Design pur sang: no-nonsense meubelen met een eigen identiteit en karakter. Meubelen die vooral lekker zitten en met liefde voor het vak zijn ontworpen. Elk Label model heeft zijn eigen identiteit. Dit ontstaat door het gebruik van eerlijke materialen, duidelijke vormgeving en een heel hoogwaardig zitcomfort. Dit verhaal wordt in binnen- en buitenland herkend en geprezen. Label is Stoer, Eerlijk en Echt!

8 Lapalma - Roes Office Design Stand S06 Lapalma met zijn echte Italiaanse karakter van haar producten is sterker dan ooit, met zijn nadruk op vakmanschap en ontwerpen die een beroep op de zintuigen - de hoekstenen van Italiaans design en productie. Het heeft gebracht in nieuwe afwerkingen en ontwikkelde variaties op individuele productlijnen, het opbouwen van een gediversifieerde portefeuille aan producten die geschikt zijn voor het contract markt tegemoet te komen, maar kan ook oversteken naar huis, outdoor en lichte kantoor. MDF Italia - XfactorAgencies Stand S10 'Eenvoud is een filosofie die op bijna alles in het leven kan worden toegepast'. Door de balans te zoeken tussen het weglaten wat overbodig is en toe te voegen wat essentieel is ontstaat een sterk product. Dit proces vergt veel onderzoek en een culturele en intellectuele benadering. Dit heeft geresulteerd in innovatieve technologische oplossingen, in design patenten, in patenten op industriële innovaties en op een veelvoud van decoratief design.

9 Montis BV Stand V59 In 1974 werd Montis opgericht. Vanaf 1975 is het bedrijf gevestigd aan de Steenstraat 2 in Dongen in het inmiddels internationaal markante zwarte gebouw. De locatie Dongen is destijds bewust gekozen. Leren bekleding werd een specialiteit en alle belangrijke leerlooierijen en leervakkennis waren immers in dit gebied, dat de Langstraat genoemd wordt, gevestigd. Montis blijft verder zoeken naar nieuwe materialen en technieken die gebruikt kunnen worden voor het ontwerpen en ontwikkelen van verrassende en vernieuwende modellen die voldoen aan de hoogste en modernste kwaliteitseisen en nieuwe hedendaagse behoeften. Als kosmopoliet blijft Montis ernaar streven om als betrouwbare en toegewijde partner verder te bouwen aan een hechte samenwerking met haar internationale partners. Daarbij zullen eerlijkheid, toegewijdheid en oog voor detail hoog in het vaandel blijven staan. Moroso - Burik & Burik Stand V58 Extremis - Tools for togetherness. De fabrikant Extremis uit Belgie, heeft een toppositie binnen de internationale design branche. Zij maakt functioneel buitenmeubilair waarvan het ontwerp altijd innovatief en vooruitstrevend is. Extremis gebruikt uitsluitend duurzame, ecologische, recyclebare, hoogwaardige materialen die voldoen aan de normen van deze tijd. Deze 'hoog segment meubels' worden niet alleen buiten toegepast maar ook in het interieur

10 TUTTOBENE Stand D13 Sinds 2004 is Tuttobene collaborative presentaties georganiseerd voor getalenteerde en innovatieve ontwerpers in Europa, de Verenigde Staten en Azië. Tuttobene stimuleert en werkt samen met ontwerpers die ernaar streven hun internationale ambities te ontwikkelen. In 2015 zal Tuttobene werken met curatoren, collectieven en individuele ontwerpers om een dichte en gevarieerde groep presentatie te maken. Very Wood - ByOtten Stand V01 Zeer Hout is een merk dat brengt een mooie collectie van stoelen, fauteuils, banken en krukjes restaurants en openbare ruimtes, en in het algemeen voor die gewijd aan gastvrijheid. Het bedrijf combineert functioneel ontwerp aangeboren passie voor hout, vakmanschap, oog voor detail en kwaliteit van natuurlijke materialen. Een verzameling van klassieke vormen en aanverwante "Made in Italy", geherinterpreteerd in een modern tot eigentijds instellingen dat de internationale normen met betrekking tot de wereld van de overeenkomst te voldoen. De geschiedenis van de Very Wood begon met de overname van IFA Ltd uit Gervasoni Group, een internationale leider op het gebied van meubelontwerp, in Sinds het begin, het nieuwe merk zelf als "iets anders" en "meer "dat de gebruikelijke fabrikant van stoelen, meubels en accessoires. In de genetische code van zeer Wood dezelfde fundamentele kenmerken van IFA. Voor 30 jaar, heeft IFA blijk gegeven van een groot vermogen om te communiceren met belanghebbenden progettualmente van alle soorten en operationele omgeving, de markt van luxe cruiseschepen (als Cunard Lines), aan hotels, restaurants en casino's wereldwijd. Zeitraum Stand S14 Onze kerncompetentie is onze tientallen jaren ervaring in het werken met onbehandeld massief hout. Al meer dan twintig jaar, heeft Zeitraum gestaan voor modern, minimalistisch design woordenschat en voor een duurzaam ontwerp aanpak. Opgericht in Wolfratshausen bij München in het jaar 1990, Zeitraum was de eerste fabrikant in de sector premie meubilair aan de combinatie van ecologie en design te benadrukken. We zijn trouw gebleven aan deze filosofie aan deze dag. Samen met geselecteerde ontwerpers, Zeitraum creëert meubels van hoge kwaliteit voor woonruimten en de commerciële sector.

11 PVO Interieur wenst u een goede beurs toe! Tesselschadelaan 15 B LG - Hilversum - T: Barbara Strozzilaan HN - Amsterdam - T: info@pvointerieur.nl -

PVO INterieurFO. 14de editie t/m 3 juni #DesignD16. 1 t/m 3 Juni 2016,

PVO INterieurFO. 14de editie t/m 3 juni #DesignD16. 1 t/m 3 Juni 2016, 14de editie 2016 1 t/m 3 juni 2016 Wat is Design District? Design District is hét vak evenement voor interieurdesign in Nederland. Ongeveer 150 kwalitatieve deelnemers tonen op een beursvloer van 7.000

Nadere informatie

Concept store HAY design

Concept store HAY design Concept store HAY design Kelly van den Dries K l a s : 4 W G 4 O H M C R o t t e r d a m I n t e r i e u r a d v i s e r i n g 1 Voorwoord Voor het vak interieuradvisering mocht ik een concept store bedenken.

Nadere informatie

Composities van vorm en vertrouwen

Composities van vorm en vertrouwen Utrecht Composities van vorm en vertrouwen 36 TEKST Eva Vroom FOTOGRAFIE René Gonkel, Eddy Wentink, FOTO LINKS Congreshotel Mooirivier in Dalfsen (Foto ) FOTO RECHTS Het kantoor van Ten Have Change Management.

Nadere informatie

www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals!

www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals! www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals! Inhoud my-self 4-11 Zitoplossingen van professionals voor professionals. @Just 12-13 TakeOver 14-15 Al meer dan 40 jaar staat de mens, de zittende

Nadere informatie

AMBACHT. BAKEN VAN VERTROUWEN Op bezoek bij zetelmakerij Arista

AMBACHT. BAKEN VAN VERTROUWEN Op bezoek bij zetelmakerij Arista AMBACHT BAKEN VAN VERTROUWEN Op bezoek bij zetelmakerij Arista Tekst: MARTINE WAUTERS - Fotografie: CLAUDE SMEKENS 125 Ooit was Mechelen het kloppend hart van de Belgische meubelindustrie en maakten er

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

NIEUWE SECTORINDELING VOOR MAISON&OBJET PARIS

NIEUWE SECTORINDELING VOOR MAISON&OBJET PARIS Persbericht, juni 2015 NIEUWE SECTORINDELING VOOR MAISON&OBJET PARIS De aankomende editie van de Parijse Maison&Objet vindt plaats van 4 t/m 8 september 2015. Nauwgezet volgt de organisatie van de Maison&Objet

Nadere informatie

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain Vescom: een kennismaking wallcovering upholstery curtain daarom Vescom projectgeschikt onderscheidende dessins functioneel kleur, structuur en materialiteit sfeervol en gevarieerd eenvoudig en snel te

Nadere informatie

VICONTI SCHOEIT DE LIONS

VICONTI SCHOEIT DE LIONS & THE RED LIONS VICONTI SCHOEIT DE LIONS Prestigieuze wetenschappelijke ontdekkingen, het talent van onze nationale voetbalploeg die het enthousiasme van zowel publiek als media opwekt, de opmerkelijke

Nadere informatie

DEAPLUS SHOWROOMS I BOORTMEERBEEK I HASSELT I ROESELARE I SCHOTEN I SINT PAUWELS www.deaplus.be ARIADE SHOWROOM I BOORTMEERBEEK www.ariade.

DEAPLUS SHOWROOMS I BOORTMEERBEEK I HASSELT I ROESELARE I SCHOTEN I SINT PAUWELS www.deaplus.be ARIADE SHOWROOM I BOORTMEERBEEK www.ariade. DEAPLUS SHOWROOMS I BOORTMEERBEEK I HASSELT I ROESELARE I SCHOTEN I SINT PAUWELS www.deaplus.be ARIADE SHOWROOM I BOORTMEERBEEK www.ariade.be Ariade maakt deel uit van Deaplus en geldt als het nec-plus-ultra

Nadere informatie

www.deaplus.be Deaplus is al reeds 30 jaar actief in het op maat ontwerpen én fabriceren van kwalitatieve keukens, badkamers en dressings.

www.deaplus.be Deaplus is al reeds 30 jaar actief in het op maat ontwerpen én fabriceren van kwalitatieve keukens, badkamers en dressings. Deaplus is al reeds 30 jaar actief in het op maat ontwerpen én fabriceren van kwalitatieve keukens, badkamers en dressings. Dankzij de hoogtechnologische productie -en afwerkingslijnen garandeert Deaplus

Nadere informatie

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain Vescom: een kennismaking wallcovering upholstery curtain daarom Vescom projectgeschikt onderscheidende dessins functioneel kleur, structuur en materialiteit sfeervol en gevarieerd eenvoudig en snel te

Nadere informatie

Dinsdag 2 oktober & Woensdag 3 oktober

Dinsdag 2 oktober & Woensdag 3 oktober Have a seat... Dinsdag 2 oktober & Woensdag 3 oktober van 10.00 uur tot 20.00 uur Uitnodiging Have a seat... Dinsdag 2 en woensdag 3 oktober We nodigen je graag uit voor onze open dagen dit najaar in de

Nadere informatie

Tentoonstellingskalender 2009-2010

Tentoonstellingskalender 2009-2010 PRESS 1 Tentoonstellingskalender 2009-2010 Het Design museum Gent heeft een druk tentoonstellingsprogramma. Het accent ligt ook hier op 20ste-eeuwse vormgeving. Aansluitend bij de collecties varieert het

Nadere informatie

UNIEK IN EXCLUSIEF KERAMISCHE TEGELS

UNIEK IN EXCLUSIEF KERAMISCHE TEGELS UNIEK IN EXCLUSIEF KERAMISCHE TEGELS UW PROJECT STAAT CENTRAAL Geen enkel project is hetzelfde en iedere tegel is anders. Daarom zal KRMK Tegels bij ieder nieuw project belangrijke aspecten voor de vloer-

Nadere informatie

Kantoor- & Projectmeubilair

Kantoor- & Projectmeubilair ver De klassieker Gispen 412. Juist vanwege de esthetiek van de stoel één van de duurzaamste producten denkbaar. 12 Een beurs vol halen Kleiner, maar onverminderd interessant voor de facilitaire sector.

Nadere informatie

Opendeur. 18 maart t/m 8 april. collectie. Speciale. en voordelen

Opendeur. 18 maart t/m 8 april.  collectie. Speciale. en voordelen Opendeur 18 maart t/m 8 april Speciale a c t i e s en voordelen Nieuwe collectie www.pontzeele.be Een Belgisch merk met een passie voor innovatie. Jori verrast telkens met inspirerend en vernieuwend design

Nadere informatie

Vescom opent showroom in Madrid

Vescom opent showroom in Madrid Vescom opent showroom in Madrid Persbericht Deurne, december 2017 Het Nederlandse Vescom opent deze maand een nieuwe showroom in de elegante Madrileense wijk Chamberi. De showroom fungeert als inspirerende

Nadere informatie

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE. ONTSPANNEN MET DEALERNAAM// ACTIE GRATIS LUXE VOET* 210,- TER WAARDE VAN NEEM DIT MAGAZINE MEE NAAR DE WINKEL! No SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

Nadere informatie

IN 2012, BODART & GONAY VERANDERT VAN NAAM EN WORDT...

IN 2012, BODART & GONAY VERANDERT VAN NAAM EN WORDT... IN 2012, BODART & GONAY VERANDERT VAN NAAM EN WORDT... Een nieuwe naam, een nieuw logo Voor Bodart & Gonay wordt 2012 een jaar vol uitdagingen. De Luikse onderneming, die al meer dan 50 jaar de onbetwiste

Nadere informatie

INNO. zitmeubelen. Al 12,5 jaar de specialist in comfortabel zitten

INNO. zitmeubelen. Al 12,5 jaar de specialist in comfortabel zitten INNO zitmeubelen Al 12,5 jaar de specialist in comfortabel zitten Voorwoord INNO zitmeubelen bestaat 12,5 jaar en ter ere hiervan brengen wij dit jubileumnummer uit. Laat je inspireren door onze nieuwe

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

DESIGNED BY US CREATED BY YOU

DESIGNED BY US CREATED BY YOU CREATED BY YOU DESIGNED BY US CREATED BY YOU Leen Bakker heeft samen met het jonge, enthousiaste team van creatieven van SLX Studio onder de naam UMIX een bankencollectie ontworpen. Hierbij werden ze geïnspireerd

Nadere informatie

De grens tussen werkplek en thuis begint INTERACTIE IN DE INFORMELE WERKOMGEVING

De grens tussen werkplek en thuis begint INTERACTIE IN DE INFORMELE WERKOMGEVING 90 MEUBEL AWARD dearchitect.nl JURYRAPPORT MEUBEL AWARD Veranderingen in de werkomgeving volgen elkaar in snel tempo op. Er is een groeiende vraag naar multifunctionele ruimten en de grens tussen werk

Nadere informatie

Treed binnen in een interieur van Profurn...

Treed binnen in een interieur van Profurn... Treed binnen in een interieur van Profurn... Hotel Hospitality Accessories Public Areas Bars/Restaurants Project Furniture Welkom in de wereld van Een gezellige en aangename wereld waarin esthetiek, vernieuwing,

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

Nieuw design Robert Bronwasser en Peter van de Water. Cascando presenteert productnieuws 2011 op de Orgatec: werken wordt leuker

Nieuw design Robert Bronwasser en Peter van de Water. Cascando presenteert productnieuws 2011 op de Orgatec: werken wordt leuker ! Cascando presenteert productnieuws 2011 op de Orgatec: werken wordt leuker Onder het motto presenteert Cascando van 26 tot en met 30 oktober op de Orgatec te Keulen een uitzonderlijke collectie nieuwe

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

FixForm ontwerpt, ontwikkelt en produceert exclusief buitenmeubilair in eigen beheer.

FixForm ontwerpt, ontwikkelt en produceert exclusief buitenmeubilair in eigen beheer. Price list FixForm ontwerpt, ontwikkelt en produceert exclusief buitenmeubilair in eigen beheer. In samenwerking met gerenommeerde ontwerpers worden collecties ontworpen, vervaardigd uit polyester en voorzien

Nadere informatie

PROJECTEN VOOR. wat kunnen we PROJECTINRICHTING ZORG HOTELS PRIVATE LABEL

PROJECTEN VOOR. wat kunnen we PROJECTINRICHTING ZORG HOTELS PRIVATE LABEL PROJECTEN Vroomshoop Meubelen B.V. is een gerenommeerde fabrikant van slaapkamermeubilair voor jong en oud. Als één van de grootste meubel-fabrieken van de Benelux staan wij bekend om de solide kwaliteit

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Vandaag zetten we de deur open naar iets nieuws. We nemen iets goeds en maken het nog veel beter. Entrada II is de volgende generatie van een populaire bureaustoel;

Nadere informatie

THE QUIET CONFIDENCE OF LUXURIOUS LIVING. solidfloor.com/pietboon

THE QUIET CONFIDENCE OF LUXURIOUS LIVING. solidfloor.com/pietboon THE QUIET CONFIDENCE OF LUXURIOUS LIVING 2 solidfloor.com/pietboon Solidfloor ontwerpt en vervaardigt hoogwaardige houten vloeren. Vloeren die zorgen voor een warme, intieme sfeer in elke leefruimte in

Nadere informatie

Straatmeubilair met een missie

Straatmeubilair met een missie Straatmeubilair met een missie De vrolijke noot in iedere binnen- en buitenruimte! De collectie van Outsider bestaat uit Deense ontwerpen en een selectie van producten afkomstig van de beste Europese fabrikanten

Nadere informatie

Speciale. en voordelen. collectie.

Speciale. en voordelen. collectie. Speciale a c t i e s en voordelen Nieuwe collectie www.pontzeele.be p r i j s voordeel Nieuwe collectie 2016 Uniek meubelstuk of combinatie Mio. Eyecatcher is de 32 millimeter front. Verkrijgbaar in verschillende

Nadere informatie

Dampkapsystemen EN inox realisaties

Dampkapsystemen EN inox realisaties Dampkapsystemen EN inox realisaties De pure dynamiek van een familiezaak... Als klant van Venduro geniet u mee van alle voordelen van een gedreven en gezond familiebedrijf. En van onze ervaring, want Venduro

Nadere informatie

NOMI DIVERS, DUURZAAM EN COMFORTABEL

NOMI DIVERS, DUURZAAM EN COMFORTABEL NOMI DIVERS, DUURZAAM EN COMFORTABEL PRODUCTSPECIFICATIE PRODUCTSPECIFICATIE UNIEK EN VEELZIJDIG ZITPROGRAMMA Een stoel van de hand van Just Meijer, die niet alleen Modulair én circulair. De 3D gevormde

Nadere informatie

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS WORLD WIDE IN CONTROL c MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS OVER BRAND Brand control rooms is een innoverende, technische en dynamische dienstverlener voor de realisatie van compleet op maat

Nadere informatie

Maak eens kennis met Ad...

Maak eens kennis met Ad... Maak eens kennis met Ad... Aangenaam kennismaken: Ad... Het mooie aan ons vak is dat je mensen oprecht kunt helpen om een eigen plek te creëren. Een plek waar je jezelf bent. Waar je anderen ontmoet. Waar

Nadere informatie

Viking Design.nl. 100% Dutch outdoor lifestyle design

Viking Design.nl. 100% Dutch outdoor lifestyle design Viking Design.nl 100% Dutch outdoor lifestyle design VIKINGDESIGN stands for: 100% Dutch design and fabrication. Luxury and timeless designs. Durable and high quality materials. Fine detail finish. Innovation

Nadere informatie

TOUCH TO OPEN-TECHNOLOGIE MADE IN GERMANY

TOUCH TO OPEN-TECHNOLOGIE MADE IN GERMANY TOUCH TO OPEN-TECHNOLOGIE MADE IN GERMANY Smart Entrance BY POLLMEIER Wij denken erover na Geen enkel ander uitrustingelement van woonruimtes wordt vaker gebruikt dan de deur. De deur vormt een belangrijk

Nadere informatie

Fits. www.aspa.nl www.aspa.be. ASPA hoofdkantoor. ASPA Benelux B.V. ASPA Point Amsterdam. Elzenkade 1. Cruquius Kwartier.

Fits. www.aspa.nl www.aspa.be. ASPA hoofdkantoor. ASPA Benelux B.V. ASPA Point Amsterdam. Elzenkade 1. Cruquius Kwartier. ASPA hoofdkantoor ASPA Benelux B.V. Elzenkade 1 3992 AD Houten Postbus 365 3990 GD Houten T: +31 (0)88 845 5555 F: +31 (0)88 845 5556 E: info@aspa.nl I: www.aspa.nl ASPA vestigingen ASPA Point Amsterdam

Nadere informatie

Wij zijn Kvadrat Differentiatie van het merk

Wij zijn Kvadrat Differentiatie van het merk We are Kvadrat Wij zijn Kvadrat Kvadrat is al sinds de oprichting van het bedrijf in 1968 toonaangevend op het gebied van innovatieve textielproducten. We produceren moderne hoogwaardige textielstoffen

Nadere informatie

HERONTDEK HET ECHTE ZITTEN

HERONTDEK HET ECHTE ZITTEN HERONTDEK HET ECHTE ZITTEN Een compact overzicht van de collectie 2012 Het echte zitten Wat is dat eigenlijk, echt zitten? In eerste instantie gaat het dan om comfort, een kwaliteit die het Venlose familiebedrijf

Nadere informatie

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl Alle genoemde afmetingen zijn uitwendig gemeten en kunnen iets afwijken Alle artikelen worden als bouwpakket met handleiding geleverd Modelwijzigingen alsmede zetfouten voorbehouden Alle modelrechten voorbehouden

Nadere informatie

Warehouse. Zaandam. toplocatie in Nederland gelegen nabij A8 / A10 20 minuten naar Schiphol 16 loadingdocks

Warehouse. Zaandam. toplocatie in Nederland gelegen nabij A8 / A10 20 minuten naar Schiphol 16 loadingdocks Warehouse Zaandam toplocatie in Nederland gelegen nabij A8 / A10 20 minuten naar Schiphol 16 loadingdocks Warehouse Zaandam Inhoudsopgave Warehouse - logistiek centrum 5 Bereikbaarheid 7 Dichtbij uw klanten

Nadere informatie

KWALITEIT, AUTHENTICITEIT, FLEXIBILITEIT EN MODULARITEIT CASNO

KWALITEIT, AUTHENTICITEIT, FLEXIBILITEIT EN MODULARITEIT CASNO CAS CASNO106 01 02 CAS Cas is een ultra-modulair kastensysteem opgebouwd vanuit een strakke geometrie en gebaseerd op een ragfijne afwerking en slimme details. De heldere vormgeving biedt iedereen de mogelijkheid

Nadere informatie

Akoestiek. In stilte beter werken. Absorptiecoëfficient (%) D20/20 D20/50 D20/100 D40/20 D40/50 D40/ Frequentie (Hz)

Akoestiek. In stilte beter werken. Absorptiecoëfficient (%) D20/20 D20/50 D20/100 D40/20 D40/50 D40/ Frequentie (Hz) Akoestiek Akoestiek is de wijze waarop geluid zich in een ruimte verspreidt. Een goede akoestiek zorgt voor rust iets wat in een werkomgeving essentieel is. Het nieuwe werken is kostenefficiënt, inspirerend

Nadere informatie

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Elke welving van Monroe heeft een betekenis; elke lijn heeft een doel. Ontworpen door Idesign en vernoemd naar een klassieke schoonheid: een onweerstaanbaar mooie stoel

Nadere informatie

Warm kleurspel met Petrol

Warm kleurspel met Petrol Warm kleurspel met Petrol BANK BARI - Een ruime 3-zits bank van hoge kwaliteit, door vakmensen gemaakt in Nederland. Je kunt kiezen uit stof of leer in heel veel kleuren. De sledepoten zijn leverbaar in

Nadere informatie

Stap 1: Mindmap design. Wat is design volgens Marktplaats. Wat is design volgens Judith. Informatie Architectuur Design op marktplaats

Stap 1: Mindmap design. Wat is design volgens Marktplaats. Wat is design volgens Judith. Informatie Architectuur Design op marktplaats Stap 1: Mindmap design Informatie Architectuur Wat is design volgens Marktplaats Wat is design volgens Judith Stap 2: Onze bevindingen. Informatie Architectuur Analyse van www.marktplaats.nl Design heeft

Nadere informatie

GREAT FURNITURE SOLUTIONS

GREAT FURNITURE SOLUTIONS COLLECTIE 2015/2016 GREAT FURNITURE SOLUTIONS Kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid; dat is waar Vandersluis voor staat en dat is wat u van ons mag verwachten. Vandersluis is dan ook niet voor niets

Nadere informatie

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + +

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + + ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN + + TOEKOMST OVER BRAND Brand interieurs is een innoverende, technische en dynamische inrichter voor o.a. realisaties van compleet op maat

Nadere informatie

Flow Traders, Amsterdam Inzending voor ARC16 Interieur Award

Flow Traders, Amsterdam Inzending voor ARC16 Interieur Award Flow Traders, Amsterdam Inzending voor ARC16 Interieur Award Flow Traders, Amsterdam EEN INTERIEUR DAT FUNCTIONEEL UITGESPROKEN EN COMFORTABEL IS Team V heeft voor Flow Traders een uitgesproken en aanpasbaar

Nadere informatie

Mosa. Tiles. Mosa Project

Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa inside Succesfactor voor nieuwbouw Voor kopers van nieuwbouwwoningen is de afwerking van de woning steeds belangrijker. Kopers kiezen steeds vaker voor bekende A-merken in

Nadere informatie

HET JORI CONCEPT ERVAAR TOTALE ONTSPANNING

HET JORI CONCEPT ERVAAR TOTALE ONTSPANNING HET JORI 3-2-1 CONCEPT ERVAAR TOTALE ONTSPANNING RECLINER IDAHO JR-7570 / DESIGN : JEAN-PIERRE AUDEBERT OVNI & SHIVA JR-3990 CHILLAP 50 JAAR AUTHENTICITEIT We schrijven 1963 wanneer Juan Jorion JORI opricht.

Nadere informatie

3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren.

3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren. 2E PINKSTERDAG (10 JUNI) GEOPEND VAN 12.00-17.00 UUR Woonkrant mei 2019 Carré Wonen en Slapen Jouw interieur jouw stijl 3 zits in leder 1999,- 3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen,

Nadere informatie

KRIJGT ELKE SITUATIE MET STIJL EN KLASSE ONDER DE KNIE.

KRIJGT ELKE SITUATIE MET STIJL EN KLASSE ONDER DE KNIE. giroflex 63 GIROFLEX 63 KRIJGT ELKE SITUATIE MET STIJL EN KLASSE ONDER DE KNIE. 63-4074 Zitting en rug gestoffeerd Lage rugleuning Gepoedercoat 63-4574 Zitting gestoffeerd Hoge rugleuning Gepoedercoat

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER

noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER 1 Wanneer je uit de pas loopt, maak je het mooiste ritme. INK is een geregistreerd merk van Sanibell BV. www.inkbadkamermeubelen.nl Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en

Nadere informatie

kiosken www.mmcite.com

kiosken www.mmcite.com kiosken mmcité Stad Stedelijke openbare ruimtes zijn fascinerend. Hier ontmoeten mensen hun geschiedenis. Wij zijn verheugd dat ons design op zoiets interessants en belangrijks als stedelijke gebieden

Nadere informatie

60/30 Classic Steel Bibliotheeksysteem DESIGN BCI

60/30 Classic Steel Bibliotheeksysteem DESIGN BCI 60/30 Classic Steel Bibliotheeksysteem DESIGN BCI 60/30 CLASSIC STEEL BIBLIOTHEEKSYSTEEM Functioneel, flexibel en esthetisch 60/30 Classic Steel, ons standaard staanderbibliotheeksysteem, is gegroeid uit

Nadere informatie

terra fotografie richard powers tekst joyce huisman st yling karin boon

terra fotografie richard powers tekst joyce huisman st yling karin boon 3 p i e t b o o n terra fotografie richard powers tekst joyce huisman st yling karin boon vo o r w o o r d n e d e r l a n d 13 zuid-afrika 27 n e d e r l a n d 65 caribbean 79 d e n e m a r ke n 117

Nadere informatie

Aarzel niet ons te contacteren indien u fotomateriaal of meer uitleg omtrent dit persbericht wenst te ontvangen.

Aarzel niet ons te contacteren indien u fotomateriaal of meer uitleg omtrent dit persbericht wenst te ontvangen. MALVINI PERSINFORMATIE Wij danken u voor uw interesse in onze producten. Voor alle persinformatie en vragen kunt u terecht bij Veronique Verdyck. veronique@malvini.be - Tel: 00 32 499 341 471 Aarzel niet

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Dynamisch en avontuurlijk design

Dynamisch en avontuurlijk design HÅG Tribute De weelde van luxe HÅG Tribute is tot dusver onze meest comfortabele bureaustoel deluxe. Royaal gepolsterd en breder, maar met een visueel strak design. De stoel is ontworpen met de moderne

Nadere informatie

F L O A T MADE BY SAUNACO I DESIGNED BY STUDIO SEGERS

F L O A T MADE BY SAUNACO I DESIGNED BY STUDIO SEGERS F L O A T MADE BY SAUNACO I DESIGNED BY STUDIO SEGERS FLOAT DRESSOIR 01 02 TIJDLOOS DESIGN MET EEN AUTHENTIEK KARAKTER VOOR IEDER INTERIEUR De combinatie van degelijk Belgisch vakmanschap, het gebruik

Nadere informatie

OF NICE STUFF 02 ~ 14 M U WIN DEZE FIBER CHAIR! & EDWIN PELSER THE COLLECTOR # VI BEELD ~ THEO-BERT POT NICE STUFF COLLECTOR.

OF NICE STUFF 02 ~ 14 M U WIN DEZE FIBER CHAIR! & EDWIN PELSER THE COLLECTOR # VI BEELD ~ THEO-BERT POT  NICE STUFF COLLECTOR. 02 ~ 14 M U WIN DEZE FIBER CHAIR! HI UTO & EDWIN PELSER THE COLLECTOR # VI BEELD ~ THEO-BERT POT WWW.THE NICE STUFF COLLECTOR.COM THE COLLECTOR 03 ~ 14 04 ~ 14 Eén van mijn favoriete winkels in Den Haag

Nadere informatie

TEAM 7 op LivingKitchen 2019

TEAM 7 op LivingKitchen 2019 TEAM 7 op LivingKitchen 2019 Met massief natuurhout, design en geavanceerde technologie maakt TEAM 7 keukens die gemakkelijk een leven meegaan. Deze Oostenrijkse meubelfabrikant is de internationale benchmark

Nadere informatie

veronove lanceert planeettegels tijdens batibouw

veronove lanceert planeettegels tijdens batibouw PERSMAP PLANETS veronove lanceert planeettegels tijdens batibouw Buitenaardse tegelcollectie voor exceptionele interieurs Ninove, 1 januari 2012 Speciaal voor Batibouw stelt Veronove haar exclusieve collectie

Nadere informatie

Prismatic Table Dining Table 1954/55

Prismatic Table Dining Table 1954/55 Noguchi Collection 1957 Dining Table 1954/55 Het werk van de Amerikaans-Japanse kunstenaar en vormgever Isamu Noguchi is buitengewoon verscheiden. Behalve beelden ontwierp hij ook toneeldecors, meubelen,

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

Ronald Kolk. Presentatie: Obly.com. Speciale gast: Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design

Ronald Kolk. Presentatie: Obly.com. Speciale gast: Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design Presentatie: Obly.com Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design Speciale gast: Ronald Kolk Genieten van luxe, stijl en exclusiviteit foto diana kok Deelnemende bedrijven:

Nadere informatie

Nieuw-Mathenesse Stedelijk, Modern en Gastvrij

Nieuw-Mathenesse Stedelijk, Modern en Gastvrij Nieuw-Mathenesse Stedelijk, Modern en Gastvrij Nieuw-Mathenesse Stedelijk, Modern en Gastvrij Rapportage onderzoek gebiedsbranding Nieuw-Mathenesse 2 3 Inhoud sop gave Hoofdstuk 1 Inleiding 6 Hoofdstuk

Nadere informatie

Pieter Ghijsenlaan 22b 1506 PV Zaandam 075-6314761 www.nilshomestore.nl. Een wereld van stoffen, interieur & decoratie

Pieter Ghijsenlaan 22b 1506 PV Zaandam 075-6314761 www.nilshomestore.nl. Een wereld van stoffen, interieur & decoratie Pieter Ghijsenlaan 22b 1506 PV Zaandam 075-6314761 www.nilshomestore.nl Een wereld van stoffen, interieur & decoratie Stof tot inspiratie Interieur 2 Stoffen 6 Hotelbedden, bedlinnen & bedspreien 8 Meubels

Nadere informatie

Stappenplan. De ontwikkeling van een interface doorloopt bij Studio Wolf vier stappen. Deze stappen verduidelijken de weg naar het eindresultaat.

Stappenplan. De ontwikkeling van een interface doorloopt bij Studio Wolf vier stappen. Deze stappen verduidelijken de weg naar het eindresultaat. Stappenplan Een interface is in principe alles wat de communicatie tussen de gebruiker en de computer bepaalt of vorm geeft. Het is het deel van de website of webapplicatie dat de interactie met de gebruiker

Nadere informatie

Svedex Hét Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren

Svedex Hét Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren www.svedex.nl Svedex Hét Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren Toen Oer-Hollands vakmanschap 4 5 Dé expert in afgelakte stijldeuren 6 7 Deuren ontwerpen is leuk 8 9 Wij houden van wit 10 11 Svedex

Nadere informatie

Van Donzel Wooncenter

Van Donzel Wooncenter Van Donzel Wooncenter WOONZIN.NIGE ZIT 10-DAAGSE STOELENACTIE 5+1 GRATIS * * VRAAG NAAR DE VOOR WAARDEN IN DE WINKEL 2 e Pinksterdag open! van 10.00 tot 17.00 uur WOONZIN.NIGE ZIT 10-DAAGSE 1 2 3 4 5 1

Nadere informatie

Verzekerd als geen ander...

Verzekerd als geen ander... Verzekerd als geen ander... Over Hiscox Inleiding Waarom Hiscox het verschil kan maken Op Hiscox kunt u vertrouwen Geschiedenis Vestigingen Gelderlandplein 75A, Postbus 87033, 1080 JA Amsterdam T +31 (0)20

Nadere informatie

Kleurrijk design voor moderne interieurs

Kleurrijk design voor moderne interieurs Kleurrijk design voor moderne interieurs Pode introduceert Verlichting op IMM 2018 Nog maar een jaar geleden werd het Nederlandse interieurmerk Pode tijdens IMM internationaal gelanceerd. Het merk dat

Nadere informatie

INTERIEUR ARCHITECTUUR MARRES

INTERIEUR ARCHITECTUUR MARRES INTERIEUR ARCHITECTUUR MARRES MARRES INTERIEUR INHOUD. Marres Interieur Persoonlijk advies - Van ontwerp tot realisatie Interieurdecoratie - De lifestylecorner van Marres Designmerken - Van Minotti tot

Nadere informatie

Een geschiedenis die het toestaat om mee op te groeien.

Een geschiedenis die het toestaat om mee op te groeien. Een geschiedenis die het toestaat om mee op te groeien. Het bedrijf werd in 1936 in Culemborg opgericht als Meubelfabriek Gelderland door de heer Oberman. Uit het verhaal blijkt onomstoten dat de peilers

Nadere informatie

AANSTEKELIJK AANSTEKELIJK VAKANTIEGEVOEL

AANSTEKELIJK AANSTEKELIJK VAKANTIEGEVOEL AANSTEKELIJK VAKANTIEGEVOEL AANSTEKELIJK VAKANTIEGEVOEL Rechts van de Kerk Wat moet het heerlijk zijn om van je tuin te kunnen genieten vanaf de vroege lente tot in de herfst? Zalig moet het zijn om zowel

Nadere informatie

House of Dutchz, de collectie waar u zich direct bij thuis voelt.

House of Dutchz, de collectie waar u zich direct bij thuis voelt. We omringen ons er dagelijks mee: de lekkerste koffie, de mooiste kleding, een stijlvolle tas, of mooi design. Kortom, we halen graag het beste uit het leven. House of Dutchz presenteert met trots zijn

Nadere informatie

Studio Achoo: Esthetisch en ethisch verantwoord design

Studio Achoo: Esthetisch en ethisch verantwoord design Studio Achoo: Esthetisch en ethisch verantwoord design Een allround designstudio, van meubelontwerp tot ontwerp van interieurobjecten, verlichting, totaalprojecten en 3D-printing objecten, met een focus

Nadere informatie

excellente interieurarchitect TEKST: SANDER LEMMENS Van de grote lijnen tot het bedlinnen Het Remy

excellente interieurarchitect TEKST: SANDER LEMMENS Van de grote lijnen tot het bedlinnen Het Remy excellente interieurarchitect TEKST: SANDER LEMMENS Van de grote lijnen tot het bedlinnen Het Remy Meijers Huis Een zo compleet mogelijk plaatje realiseren. De mogelijkheid bieden dat alles in de woning

Nadere informatie

Soft Pad Group Chairs Eames Collection

Soft Pad Group Chairs Eames Collection Soft Pad Group Chairs Eames Collection Charles & Ray Eames behoren tot de belangrijkste persoonlijkheden van het 20ste-eeuwse design. Hun werk was buitengewoon veelzijdig: ze ontwikkelden meubels, maakten

Nadere informatie

look book Meesterlijk Design en ambacht Beurs voor design en toegepaste kunst

look book Meesterlijk Design en ambacht Beurs voor design en toegepaste kunst Meesterlijk Design en ambacht Beurs voor design en toegepaste kunst Westergasfabriek o.a. De Zuiveringshal West en het Machinegebouw 27-30 september 2012 www.meesterlijk.nu look book De Westergasfabriek

Nadere informatie

markant office furniture

markant office furniture FX markant office furniture Markant FX Markant FX is flexibel, functioneel en facilitair ijzersterk. Met een poot die voor 80 procent uit aluminium bestaat - en daardoor uitstekend recyclebaar is - betekent

Nadere informatie

KWALITEIT, AUTHENTICITEIT, FLEXIBILITEIT EN MODULARITEIT CASNO

KWALITEIT, AUTHENTICITEIT, FLEXIBILITEIT EN MODULARITEIT CASNO CAS CASNO106 01 02 CAS Cas is een ultra-modulair kastensysteem opgebouwd vanuit een strakke geometrie en gebaseerd op een ragfijne afwerking en slimme details. De heldere vormgeving biedt iedereen de mogelijkheid

Nadere informatie

SETT COMBINEERT EENVOUD EN ZITCOMFORT

SETT COMBINEERT EENVOUD EN ZITCOMFORT SETT COMBINEERT EENVOUD EN ZITCOMFORT INLEIDING Ingetogen en functioneel Gispen Sett is een karakteristieke designbank met een bijzonder hoog zitcomfort. Ontwerper Peter van de Water zocht en vond een

Nadere informatie

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk.

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk. ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroa heeft de stoel Esencia bij het ontwerpen zowel een ziel als een persoonlijkheid gegeven. De naam Esencia is afgeleid van het Latijnse woord essentia.

Nadere informatie

Visueel Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Bekijk hier de complete collectie In Zee Akoestische meubelen

Visueel Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Bekijk hier de complete collectie In Zee Akoestische meubelen Visueel Comfort Visueel en akoestisch comfort. Bekijk hier de complete collectie In Zee Akoestische meubelen Visueel Comfort Wandbekleding Raamfolie Lampenkappen Stofbedrukking In-Zee. Visueel en akoestisch

Nadere informatie

Recor Bedding Johan Oyen Sustainable Success Stories. Recor Bedding 32. Introductie van het P.E.T. bed. Johan Oyen Cedric Vanaken

Recor Bedding Johan Oyen Sustainable Success Stories. Recor Bedding 32. Introductie van het P.E.T. bed. Johan Oyen Cedric Vanaken 32. Recor Bedding Introductie van het P.E.T. bed Johan Oyen Cedric Vanaken 1 2 De geschiedenis van Recor Bedding begint in 1949 toen René Corthouts het matrassenfabriekje Recor opstartte. Van innovatie

Nadere informatie

Sfeer, rust en ruimtelijkheid zijn de uitgangspunten voor mijn interieurontwerpen.

Sfeer, rust en ruimtelijkheid zijn de uitgangspunten voor mijn interieurontwerpen. Sfeer, rust en ruimtelijkheid zijn de uitgangspunten voor mijn interieurontwerpen. Hoe bijzonder is het om te wonen of werken in een ruimte waar je je helemaal prettig voelt. Graag ondersteun ik je hierbij.

Nadere informatie

Panton Chair Panton Junior Design Verner Panton

Panton Chair Panton Junior Design Verner Panton Panton Chair Panton Junior Design Verner Panton Verner Panton behoort tot de vormgevers die op doorslaggevende wijze hun stempel hebben gedrukt op de ontwikkeling van het design in de jaren zestig en zeventig.

Nadere informatie

Geld verdienen is niet mijn drijfveer

Geld verdienen is niet mijn drijfveer Geld verdienen is niet mijn drijfveer PUUR, STOER EN LEEFBAAR Piet-Jan van den Kommer geniet van zijn werk Als Days magazine Piet-Jan van den Kommer bezoekt heeft hij net 45 bomen geplant op zijn terrein

Nadere informatie

M.BECH HOME CHAIRS & SOFAS. a world of excellence HAND MADE LONDON

M.BECH HOME CHAIRS & SOFAS. a world of excellence HAND MADE LONDON M.BECH HOME HAND MADE CHAIRS & SOFAS LONDON a world of excellence - THE OLD CRAFTMANSHIP - HAND MADE - LONDON UK M.BECH HOME M.BECH HOME HARTELIJK WELKOM IN DE EXCELLENTE WERELD VAN HAND MADE CHAIRS &

Nadere informatie

Fornature vindt van wel!

Fornature vindt van wel! Fornature vindt van wel! Fornature filosofie Over Fornature Als we met onze huidige manier van produceren en afwaarderen doorgaan, zal de voorraad ruwe materialen in de toekomst uitgeput raken. Deze schaarste

Nadere informatie

cast concrete glass balustrade

cast concrete glass balustrade groovee by NL cast concrete glass balustrade patent pending & registered model cast concrete glass balustrade by Waarom architecten en aannemers voor groovee kiezen groovee by EeStairs is een innovatief

Nadere informatie