Nederlands ( NED) SoeMac. Singlet Oxygen Energy Micro Air Conditioner GEBRUIKSINSTRUCTIE EN VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nederlands ( NED) SoeMac. Singlet Oxygen Energy Micro Air Conditioner GEBRUIKSINSTRUCTIE EN VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN"

Transcriptie

1 Nederlands ( NED) SoeMac Singlet Oxygen Energy Micro Air Conditioner GEBRUIKSINSTRUCTIE EN VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN Vergeet niet om regelmatig op onze website te kijken voor nieuws, gebruikerservaringen en onderzoek updates. Vertel ons uw eigen ervaringen! Nederlands ( NED) SoeMac Singlet Oxygen Energy Micro Air Conditioner GEBRUIKSINSTRUCTIE EN VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN Vergeet niet om regelmatig op onze website te kijken voor nieuws, gebruikerservaringen en onderzoek updates. Vertel ons uw eigen ervaringen! SOE Health Ltd. 42D Derby Road, Beeston Nottingham NG9 2 TG United Kingdom mac.nl

2 Onderhoud 1. Algemeen Dompel uw SOE- MAC nooit onder in water of een andere schoonmaak vloeistof, spoel ook nooit af onder de kraan. Gebruik nooit een schuursponsje, enige andere schuurmiddelen of agressieve schoonmaak vloeistoffen zoals benzine of aceton om uw SOE- MAC schoon te maken. Maak het apparaat schoon met een droge doek. 2.Stof op of in de ventilator Als er stof aanwezig is op de ventilatorbladen, schakelt u de SOE- MAC uit en gebruikt u een gewone stofzuiger om het stof weg te halen door de stofzuiger bij de luchtopening te houden (7). 3.Actieve koolstof luchtfilter We adviseren het actieve koolstoffilter om de zes maanden te vervangen. Dit mag ook eerder, als er een zichtbare hoeveelheid stof opgemerkt wordt bij de luchtinlaat (6). a. Ontkoppel het apparaat van het elektriciteitsnet, verwijder het spanningssnoer. b. Verwijder de twee schroeven bij het luchtinlaat klepje. c. Haal het luchtinlaat klepje/ filter module eraf. d. Verwijder het actieve koolstof luchtfilter. e. Plaats een nieuw koolstof luchtfilter in het apparaat. f. Plaats het luchtinlaat klepje er weer op. g. Draai de schroeven bij het luchtinlaatklepje vast, gebruik hiervoor niet teveel kracht. Opslag Als u het SOE- MAC apparaat gedurende een langere tijd niet gebruikt, verwijder dan het snoer uit het apparaat en bewaar het apparaat op een veilige en droge plaats, waar het niet blootgesteld wordt aan enige vorm van gevaar, schade of vochtigheid. Gebruik bij voorkeur de originele verpakking of een beschermende tas voor de opslag van het apparaat. Wikkel het spanningssnoer niet om het SOE- MAC apparaat tijdens transport of opslag.

3 Verwijderingsbijdrage Verwijderingsbijdrage van dit apparaat is in overeenstemming met de landelijke regels hieromtrent. Voor informatie kunt u bij uw landelijke importeur terecht of bij de landelijke overheidsinstelling. Twee jaar garantie SOE Health Ltd. Geeft garantie op elk nieuw SOE- MAC apparaat tegen defecten in materiaal of werkzaamheid ten gevolge van fabricageprocessen, gedurende twee jaar na aankoop en zal akkoord gaan met reparatie of vervanging van elk defect apparaat, als gevolg van bovenstaand. Hierbij worden geen kosten in rekening gebracht. Belangrijk: Deze garantie dekt niet de schade als gevolg van een ongeluk of verkeerd gebruik, gebrek aan een redelijk onderhoud of het gebruik van andere onderdelen, welke niet door SOE Health Ltd. of de importeur geleverd zijn. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor speciale, incidentele of gevolgschade, welke niet voortkomen uit materiaaldefecten of het vakmanschap van SOE Health Ltd. Om verzekerd te zijn van onze garantieservice, neem contact op voor registratie bij uw landelijke importeur. Specificaties: Elektrisch Nominaal voltage apparaat, ingangsspanning: V AC wisselstroom Nominaal voltage adapter: 12V gelijkspanning Nominale frequentie: 50 tot 60 Hz Nominale ingangsstroom: 1 A Gebruiksvermogen toestel: 0,3 A Wijze van gebruik: continu Gebruikscondities Temperatuur: 0 C tot 35 C Relatieve luchtvochtigheid: 15 tot 90% (geen condensatie) Bewaarcondities Temperatuur: - 20 C tot 50 C Relatieve luchtvochtigheid: 15 tot 90% (geen condensatie)

4 Fysieke eigenschappen Afmeting: 138 x 80 x 23 mm Gewicht: 380 gr. Dit product is niet gemaakt voor diagnose, behandeling of genezing voor bepaalde ziekten. Lees alle instructies en informatie voordat u de Soe- MAC voor de eerste keer gaat gebruiken. Lees deze instructies en informatie om ongelukken en beschadigingen aan het apparaat te voorkomen. Let op: ( deze is bedoeld om ongelukken te voorkomen). 1.Zet de SOE- MAC niet in de regen of in een vochtige omgeving. Gebruik het apparaat niet bij water, of tijdens het gebruik van water, het nemen van een bad, handen wassen. 2.Zet de SOE- MAC of de adapter niet zo neer zodat het lastig wordt om de adapter aansluiten of af te koppelen. 3.Enige verandering aan het apparaat is niet toegestaan. Let op: 1.Blokkeer nooit de in- en uitgangen van de SOE- MAC (ventilator en filter rooster). 2.Gebruik geen kapot of beschadigd snoer, stekker of adapter, omdat dit kan leiden tot een schok, brandwonden en/of brand. 3.Gebruik alleen de bijgeleverde adapter. 4.Zet geen zware dingen op de SOE- MAC. 5.Als u de adapter verwijdert, pak dan de adapter vast en niet het snoer, om beschadiging te voorkomen. Nooit aan het snoer de adapter uit het stopcontact verwijderen. 6.Als de SOE- MAC of de adapter stuk is, raadpleeg dan uw leverancier. 7.Hou de conditie van het filter in de gaten, het filter moet om de 6 maanden in ieder geval vervangen worden, soms is dit eerder noodzakelijk. BEWAAR DEZE INSTRUCTIES BELANGRIJK: In de doos vindt u een oplader met snoer. Verwijder of vervang deze niet want dan kan deze problemen geven, en stopt het apparaat met werken. BIJWERKINGEN: Er zijn geen bijwerkingen van het apparaat bekend. GEBRUIK VAN HET APPARAAT: De SOE- MAC is veilig in het gebruik en voor iedereen, man en vrouw, ongeacht leeftijd en lichamelijke gezondheid.

5 Het is een feit dat zuurstof een vitaal, levensverlengend element is. Maar factoren zoals leeftijd, ziekte, stress en invloeden van uit het milieu oogpunt, spelen een belangrijke rol bij de werking. In ons lichaam vinden veel chemische processen plaats, een voorbeeld hiervan is dat de zuurstof die wij inademen drievoudig is, deze wordt in ons lichaam omgezet in enkelvoudige zuurstof. De enkelvoudige vorm is heel onstabiel en wordt opnieuw verdrievoudigd in minder dan een seconde. Tijdens dit moment wordt het belangrijke Singlet Oxygen Energy (SOE) vrijgegeven en opgenomen door het lichaam waardoor ons lichaam weer energie krijgt. Het proces(soe) waarbij dit gebeurd is geheel natuurlijk en is hetzelfde proces als dat van de meeste organismen. Dit proces is het resultaat van fotosynthese. SOE- MAC is de afkorting van Singlet Oxygen Energy Micro Air Conditoner. Het product verrijkt de zuurstof die vrijkomt. In de SOE- MAC bevinden zich gekeurde technologische elementen die veilig zijn en de enkelvoudige zuurstof(soe) kan produceren zonder gebruik te maken van chemicaliën of andere toevoegingen. Deze zuurstof komt vrij door een proces in de SOE- MAC zodat de zuurstof kan worden ingeademd en omgezet door ons eigen lichaam. Zo worden eventuele kapotte cellen in het lichaam vrij gemaakt van vrije radicalen. Gezonde personen kunnen onbeperkt gebruik maken van de SOE- MAC. Voor personen die ziek zijn of last hebben van stress, raden we aan de SOE- MAC de eerste drie dagen maximaal een uur te gebruiken. De 4 e, 5 e en 6 e dag, twee uur en daarna kan de SOE- MAC onbeperkt gebruikt worden. Aanbevolen gebruik We raden u aan om de SOE- MAC regelmatig te gebruiken terwijl u slaapt. Gedurende de slaap herstelt het lichaam zich van de dagelijkse stress en van de invloeden van buiten af. Door het lichaam tijdens de slaap te voorzien van hernieuwde zuurstof, krijgt het lichaam de mogelijkheid om deze te gebruiken om cellen te herstellen en meer energie te geven zodat het effect groter is en het meer natuurlijke energie geeft voor de dagen erna. De effecten van de zuurstofrijke lucht kunnen beter bereikt worden als de SoeMac iets hoger wordt geplaatst dan uw bed. En het beste kunt u een vochtige doek bij u in de kamer leggen. De effecten zullen minder zijn als het in uw kamer tocht.

6 Fig.1 Beschrijving figuur 1 1. Oplader 2. Stekkers 3. Aansluitstekker 4. Aansluiting 5. Aan/uit knop 6. Rooster binnenkomende zuurstof 7. Rooster uitgaande zuurstof

7 Voor meer informatie over de werking van het apparaat en over de SOE- MAC technologie, het gebruik van het apparaat bij normale gezondheid, herstel en preventief gebruik, kunt u gebruik maken van onze website: en mac.nl. Installatie en werking Gebruik deze SOE- MAC voor in huis, zoals beschreven in deze handleiding. 1.Haal de SOE- MAC uit de verpakking en het beschermende plastic. Haal het apparaat niet uit elkaar. 2.Kies de desbetreffende stekker(2) die geschikt is voor het land waarin u woont. 3.Doe de stekker in de opening in de oplader (1). 4.Doe de gecombineerde oplader in het stopcontact. 5.Doe de aansluitstekker (3) in de aansluiting (4). 6.Leg of zet de SOE- MAC op een tafel of plank en laat het rooster waar de zuurstof binnenkomt (6) en uitgaat (7) vrij. 7.Doe de aan/uit knop (5) aan. Als de SOE- MAC aangaat, hoort of voelt u een klik en het proces begint. 8.Druk nog een keer op de aan/uit knop (5) om het systeem uit te zetten. Let op: Bedek nooit de SOE- MAC als deze in gebruik is Opmerking: Als u de SOE- MAC gebruikt, wordt deze warm. Het apparaat kan veilig aangelaten worden zonder dat het apparaat oververhit raakt.

8 CE Verklaring van conformiteit SOE- MAC Wij verklaren onder onze volledige verantwoordelijkheid dat dit product geconformeerd is aan de volgende standaards of gestandaardiseerde documenten, in relatie tot elektrische veiligheid en elektromagnetische compatibiliteit 2004/108/EC SOE- MAC EN60950:2000 EN55022:1998/A1:2000 Klasse B EN :1995/A1:2001 EN :1997 Schakeling Power Adapter EN55022:2006 EN :2006 EN :1995+A1:2001+A2:2005 EN55024:1998+A1:2001+A2:2003 SOE- Health Ltd. Neil Stentiford

9 Managing director 29 oktober 2010

10 SOE Health Ltd. 42D Derby Road, Beeston Nottingham NG9 2 TG United Kingdom mac.nl

11 Onderhoud 1. Algemeen Dompel uw SOE- MAC nooit onder in water of een andere schoonmaak vloeistof, spoel ook nooit af onder de kraan. Gebruik nooit een schuursponsje, enige andere schuurmiddelen of agressieve schoonmaak vloeistoffen zoals benzine of aceton om uw SOE- MAC schoon te maken. Maak het apparaat schoon met een droge doek. 2.Stof op of in de ventilator Als er stof aanwezig is op de ventilatorbladen, schakelt u de SOE- MAC uit en gebruikt u een gewone stofzuiger om het stof weg te halen door de stofzuiger bij de luchtopening te houden (7). 3.Actieve koolstof luchtfilter We adviseren het actieve koolstoffilter om de zes maanden te vervangen. Dit mag ook eerder, als er een zichtbare hoeveelheid stof opgemerkt wordt bij de luchtinlaat (6). h. Ontkoppel het apparaat van het elektriciteitsnet, verwijder het spanningssnoer. i. Verwijder de twee schroeven bij het luchtinlaat klepje. j. Haal het luchtinlaat klepje/ filter module eraf. k. Verwijder het actieve koolstof luchtfilter. l. Plaats een nieuw koolstof luchtfilter in het apparaat. m. Plaats het luchtinlaat klepje er weer op. n. Draai de schroeven bij het luchtinlaatklepje vast, gebruik hiervoor niet teveel kracht. Opslag Als u het SOE- MAC apparaat gedurende een langere tijd niet gebruikt, verwijder dan het snoer uit het apparaat en bewaar het apparaat op een veilige en droge plaats, waar het niet blootgesteld wordt aan enige vorm van gevaar, schade of vochtigheid. Gebruik bij voorkeur de originele verpakking of een beschermende tas voor de opslag van het apparaat. Wikkel het spanningssnoer niet om het SOE- MAC apparaat tijdens transport of opslag.

12 Verwijderingsbijdrage Verwijderingsbijdrage van dit apparaat is in overeenstemming met de landelijke regels hieromtrent. Voor informatie kunt u bij uw landelijke importeur terecht of bij de landelijke overheidsinstelling. Twee jaar garantie SOE Health Ltd. Geeft garantie op elk nieuw SOE- MAC apparaat tegen defecten in materiaal of werkzaamheid ten gevolge van fabricageprocessen, gedurende twee jaar na aankoop en zal akkoord gaan met reparatie of vervanging van elk defect apparaat, als gevolg van bovenstaand. Hierbij worden geen kosten in rekening gebracht. Belangrijk: Deze garantie dekt niet de schade als gevolg van een ongeluk of verkeerd gebruik, gebrek aan een redelijk onderhoud of het gebruik van andere onderdelen, welke niet door SOE Health Ltd. of de importeur geleverd zijn. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor speciale, incidentele of gevolgschade, welke niet voortkomen uit materiaaldefecten of het vakmanschap van SOE Health Ltd. Om verzekerd te zijn van onze garantieservice, neem contact op voor registratie bij uw landelijke importeur. Specificaties: Elektrisch Nominaal voltage apparaat, ingangsspanning: V AC wisselstroom Nominaal voltage adapter: 12V gelijkspanning Nominale frequentie: 50 tot 60 Hz Nominale ingangsstroom: 1 A Gebruiksvermogen toestel: 0,3 A Wijze van gebruik: continu Gebruikscondities Temperatuur: 0 C tot 35 C Relatieve luchtvochtigheid: 15 tot 90% (geen condensatie) Bewaarcondities Temperatuur: - 20 C tot 50 C Relatieve luchtvochtigheid: 15 tot 90% (geen condensatie) Fysieke eigenschappen Afmeting: 138 x 80 x 23 mm Gewicht: 380 gr. Dit product is niet gemaakt voor diagnose, behandeling of genezing voor bepaalde ziekten.

13 Lees alle instructies en informatie voordat u de Soe- MAC voor de eerste keer gaat gebruiken. Lees deze instructies en informatie om ongelukken en beschadigingen aan het apparaat te voorkomen. Let op: ( deze is bedoeld om ongelukken te voorkomen). 1.Zet de SOE- MAC niet in de regen of in een vochtige omgeving. Gebruik het apparaat niet bij water, of tijdens het gebruik van water, het nemen van een bad, handen wassen. 2.Zet de SOE- MAC of de adapter niet zo neer zodat het lastig wordt om de adapter aansluiten of af te koppelen. 3.Enige verandering aan het apparaat is niet toegestaan. Let op: 1.Blokkeer nooit de in- en uitgangen van de SOE- MAC (ventilator en filter rooster). 2.Gebruik geen kapot of beschadigd snoer, stekker of adapter, omdat dit kan leiden tot een schok, brandwonden en/of brand. 3.Gebruik alleen de bijgeleverde adapter. 4.Zet geen zware dingen op de SOE- MAC. 5.Als u de adapter verwijdert, pak dan de adapter vast en niet het snoer, om beschadiging te voorkomen. Nooit aan het snoer de adapter uit het stopcontact verwijderen. 6.Als de SOE- MAC of de adapter stuk is, raadpleeg dan uw leverancier. 7.Hou de conditie van het filter in de gaten, het filter moet om de 6 maanden in ieder geval vervangen worden, soms is dit eerder noodzakelijk. BEWAAR DEZE INSTRUCTIES BELANGRIJK: In de doos vindt u een oplader met snoer. Verwijder of vervang deze niet want dan kan deze problemen geven, en stopt het apparaat met werken. BIJWERKINGEN: Er zijn geen bijwerkingen van het apparaat bekend. GEBRUIK VAN HET APPARAAT: De SOE- MAC is veilig in het gebruik en voor iedereen, man en vrouw, ongeacht leeftijd en lichamelijke gezondheid.

14 Het is een feit dat zuurstof een vitaal, levensverlengend element is. Maar factoren zoals leeftijd, ziekte, stress en invloeden van uit het milieu oogpunt, spelen een belangrijke rol bij de werking. In ons lichaam vinden veel chemische processen plaats, een voorbeeld hiervan is dat de zuurstof die wij inademen drievoudig is, deze wordt in ons lichaam omgezet in enkelvoudige zuurstof. De enkelvoudige vorm is heel onstabiel en wordt opnieuw verdrievoudigd in minder dan een seconde. Tijdens dit moment wordt het belangrijke Singlet Oxygen Energy (SOE) vrijgegeven en opgenomen door het lichaam waardoor ons lichaam weer energie krijgt. Het proces(soe) waarbij dit gebeurd is geheel natuurlijk en is hetzelfde proces als dat van de meeste organismen. Dit proces is het resultaat van fotosynthese. SOE- MAC is de afkorting van Singlet Oxygen Energy Micro Air Conditoner. Het product verrijkt de zuurstof die vrijkomt. In de SOE- MAC bevinden zich gekeurde technologische elementen die veilig zijn en de enkelvoudige zuurstof(soe) kan produceren zonder gebruik te maken van chemicaliën of andere toevoegingen. Deze zuurstof komt vrij door een proces in de SOE- MAC zodat de zuurstof kan worden ingeademd en omgezet door ons eigen lichaam. Zo worden eventuele kapotte cellen in het lichaam vrij gemaakt van vrije radicalen. Gezonde personen kunnen onbeperkt gebruik maken van de SOE- MAC. Voor personen die ziek zijn of last hebben van stress, raden we aan de SOE- MAC de eerste drie dagen maximaal een uur te gebruiken. De 4 e, 5 e en 6 e dag, twee uur en daarna kan de SOE- MAC onbeperkt gebruikt worden. Aanbevolen gebruik We raden u aan om de SOE- MAC regelmatig te gebruiken terwijl u slaapt. Gedurende de slaap herstelt het lichaam zich van de dagelijkse stress en van de invloeden van buiten af. Door het lichaam tijdens de slaap te voorzien van hernieuwde zuurstof, krijgt het lichaam de mogelijkheid om deze te gebruiken om cellen te herstellen en meer energie te geven zodat het effect groter is en het meer natuurlijke energie geeft voor de dagen erna. De effecten van de zuurstofrijke lucht kunnen beter bereikt worden als de SoeMac iets hoger wordt geplaatst dan uw bed. En het beste kunt u een vochtige doek bij u in de kamer leggen. De effecten zullen minder zijn als het in uw kamer tocht.

15 Fig.1 Beschrijving figuur 1 8. Oplader 9. Stekkers 10. Aansluitstekker 11. Aansluiting 12. Aan/uit knop 13. Rooster binnenkomende zuurstof 14. Rooster uitgaande zuurstof

16 Voor meer informatie over de werking van het apparaat en over de SOE- MAC technologie, het gebruik van het apparaat bij normale gezondheid, herstel en preventief gebruik, kunt u gebruik maken van onze website: en mac.nl. Installatie en werking Gebruik deze SOE- MAC voor in huis, zoals beschreven in deze handleiding. 1.Haal de SOE- MAC uit de verpakking en het beschermende plastic. Haal het apparaat niet uit elkaar. 2.Kies de desbetreffende stekker(2) die geschikt is voor het land waarin u woont. 3.Doe de stekker in de opening in de oplader (1). 4.Doe de gecombineerde oplader in het stopcontact. 5.Doe de aansluitstekker (3) in de aansluiting (4). 6.Leg of zet de SOE- MAC op een tafel of plank en laat het rooster waar de zuurstof binnenkomt (6) en uitgaat (7) vrij. 7.Doe de aan/uit knop (5) aan. Als de SOE- MAC aangaat, hoort of voelt u een klik en het proces begint. 8.Druk nog een keer op de aan/uit knop (5) om het systeem uit te zetten. Let op: Bedek nooit de SOE- MAC als deze in gebruik is Opmerking: Als u de SOE- MAC gebruikt, wordt deze warm. Het apparaat kan veilig aangelaten worden zonder dat het apparaat oververhit raakt.

17 CE Verklaring van conformiteit SOE- MAC Wij verklaren onder onze volledige verantwoordelijkheid dat dit product geconformeerd is aan de volgende standaards of gestandaardiseerde documenten, in relatie tot elektrische veiligheid en elektromagnetische compatibiliteit 2004/108/EC SOE- MAC EN60950:2000 EN55022:1998/A1:2000 Klasse B EN :1995/A1:2001 EN :1997 Schakeling Power Adapter EN55022:2006 EN :2006 EN :1995+A1:2001+A2:2005 EN55024:1998+A1:2001+A2:2003 SOE- Health Ltd. Neil Stentiford Managing director 29 oktober 2010

18

19

AC2400 Mobiele Caravanairco

AC2400 Mobiele Caravanairco Instructieboekje AC2400 Mobiele Caravanairco 2 DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM caravanairco hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid zal

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik Mill HT5512 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING [1] b c g d f e a [2] 0,5 1 2 NL Gebruiksaanwijzing ALCT 6/24-2 VOORWOORD Geachte klant, Dank u voor de aanschaf van de ANSM ANN lader ALC T 6-24/2. Deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Innovation Protection Conseil

Innovation Protection Conseil Pagina 1 van 7 PULVERISATEUR DORSAL AUTONOME Elektrische autonome rugsproeier met continue druk KENMERKEN : o Het reservoir is uitgerust met een membraanpomp met Viton-afdichting die wordt bediend met

Nadere informatie

Accu voor ZB19Z. Handleiding. (zwembadrobot Pieter)

Accu voor ZB19Z. Handleiding. (zwembadrobot Pieter) Accu voor ZB19Z (zwembadrobot Pieter) Handleiding Lees deze handleiding voordat u de robot gaat gebruiken. Bewaar deze handleiding zodat u deze later nog kunt raadplegen. Inhoudsopgave 1. Veiligheidswaarschuwing...1

Nadere informatie

Lithium Jumpstarter en DC power source GEBRUIKSAANWIJZING. Lees goed de gebruiksaanwijzing voordat u het product gebruikt.

Lithium Jumpstarter en DC power source GEBRUIKSAANWIJZING. Lees goed de gebruiksaanwijzing voordat u het product gebruikt. Lithium Jumpstarter en DC power source GEBRUIKSAANWIJZING Lees goed de gebruiksaanwijzing voordat u het product gebruikt. WAARSCHUWING Laad de Jump Starter niet op op gevaarlijke plaatsen, zoals in de

Nadere informatie

TOASTER-OVEN HANDLEIDING. Modelnummer: IEO-42L10. www.ices-electronics.com

TOASTER-OVEN HANDLEIDING. Modelnummer: IEO-42L10. www.ices-electronics.com TOASTER-OVEN HANDLEIDING Modelnummer: IEO-42L10 www.ices-electronics.com Veel dank voor de aanschaf van deze elektrische oven. We adviseren u deze handleiding zorgvuldig door te lezen, voordat u het apparaat

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische producten gebruikt,

Nadere informatie

HANDLEIDING HAARSTIJLSET HS2N

HANDLEIDING HAARSTIJLSET HS2N HANDLEIDING HAARSTIJLSET HS2N WAT TE DOEN ALS UW TOESTEL NIET MEER WERKT? GARANTIEBEPALING : (Bewijs en kassabon zorgvuldig bewaren, voor het geval van de garantie gebruik wordt gemaakt) Apparaat :HAARSTIJLSET

Nadere informatie

INHOUD. CE Verklaring van Overeenstemming 8. 2

INHOUD. CE Verklaring van Overeenstemming 8.  2 INHOUD 1. Algemene veiligheid 3 2. Kenmerken 3 3. Beperkingen 3 4. Algemene informatie 3 5. Installatie 4 6. Werking 5 7. Elektrische specificaties 6 8. Rendement 6 9. Probleemoplossing 6 10. Onderdelenlijst

Nadere informatie

HAIR DRYER IONIC HD 6080 NEDERLANDS

HAIR DRYER IONIC HD 6080 NEDERLANDS HAIR DRYER IONIC HD 6080 NEDERLANDS A B C D E F 3 VEILIGHEID Merk de volgende instructies op wanneer u het apparaat gebruikt: 7 Het apparaat is ontworpen voor huishoudelijk gebruik. 7 Gebruik het apparaat

Nadere informatie

1. BESCHRIJVING spanningsindicator. voedingsschakelaar. AC uitgangs stopcontact krokodilleklemmen. ventilator 2. VERBINDINGEN

1. BESCHRIJVING spanningsindicator. voedingsschakelaar. AC uitgangs stopcontact krokodilleklemmen. ventilator 2. VERBINDINGEN 1. BESCHRIJVING spanningsindicator voedingsschakelaar AC uitgangs stopcontact krokodilleklemmen ventilator 2. VERBINDINGEN Verbind het rode snoer met de "+" van de batterij (rode aansluiting) en met het

Nadere informatie

Nokia Music Speakers MD-3

Nokia Music Speakers MD-3 Nokia Music Speakers MD-3 9253870/2 NEDERLANDS De MD-3-stereoluidsprekers bieden een uitstekende geluidskwaliteit wanneer u naar muziek of de radio luistert op uw compatibele Nokia telefoon of audioapparaat.

Nadere informatie

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR START-LINE ACC-3500 GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70198 Versie 1.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Vega Gefeliciteerd met uw aankoop van deze elektrische inzethaard. Om vele jaren plezier te hebben van deze aanschaf, adviseren wij u deze gebruiksinstructie zorgvuldig

Nadere informatie

Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing. Dylan. Elektrische hanghaard met afstandsbediening

Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing. Dylan. Elektrische hanghaard met afstandsbediening Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing Dylan Elektrische hanghaard met afstandsbediening Belangrijk: Lees deze montagehandleiding en gebruiksaanwijzing zorgvuldig door, voordat u de haard plaatst en

Nadere informatie

SALAMANDER Gebruiksaanwijzing

SALAMANDER Gebruiksaanwijzing SALAMANDER Gebruiksaanwijzing Art.no. 688.003 (AT-936) 1 INDEX Hoofdstuk Omschrijving Pagina 0 Introductie 2 1 Functies & Gebruik 3 2 Product Specificaties 3 3 Vervoer & Opslag 3 4 Instructies 3 5 Gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR START-LINE ACC-2300 GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70181 Versie 5.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies.

Nadere informatie

1. BESCHRIJVING. "-" aansluiting. power LED. ventilator "+" aansluiting zekering. ON/OFF schakelaar. AC uitgangsstopcontact 2.

1. BESCHRIJVING. - aansluiting. power LED. ventilator + aansluiting zekering. ON/OFF schakelaar. AC uitgangsstopcontact 2. 1. BESCHRIJVING power LED "-" aansluiting ON/OFF schakelaar AC uitgangsstopcontact ventilator "+" aansluiting zekering 2. AANSLUITINGEN Verbind de inverter met de batterij (krokodillenklemmen meegeleverd)

Nadere informatie

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2 Nokia Extra Power DC-11/DC-11K 5 2 4 3 9212420/2 2008-2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia Extra Power DC-11/ DC-11K (hierna DC-11 genoemd) kunt u de batterijen van twee compatibele

Nadere informatie

Bestnr Toerentalregelaar voor ventilator

Bestnr Toerentalregelaar voor ventilator Bestnr. 53 73 73 Toerentalregelaar voor ventilator Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 NEDERLANDS

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 NEDERLANDS CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 NEDERLANDS A B C D E F 1 2 3 VEILIGHEID Lees deze handleiding zorgvuldig voordat u dit apparaat gaat gebruiken! Volg alle veiligheidsinstructies op om schade door incorrect

Nadere informatie

Hoge Antennewinst Lage Ruis DVB-T binnen- en buitenantenne

Hoge Antennewinst Lage Ruis DVB-T binnen- en buitenantenne Hoge Antennewinst Lage Ruis DVB-T binnen- en buitenantenne Voor betere kwaliteitsontvangst van alle aardse TV kanalen Voor binnen- en buitenontvangst, waterbestendig volgends de IP66* norm Gelijktijdige

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EIGENSCHAPPEN VOOR HET GEBRUIK

GEBRUIKSAANWIJZING EIGENSCHAPPEN VOOR HET GEBRUIK Hartelijk dank voor de aankoop van dit product van JB Systems. Lees deze gebruiksaanwijzing zeer zorgvuldig door, om volledig van alle mogelijkheden te kunnen profiteren. EIGENSCHAPPEN Gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Portable Oplaadbare LED Lamp PRL-70

GEBRUIKSAANWIJZING. Portable Oplaadbare LED Lamp PRL-70 GEBRUIKSAANWIJZING Portable Oplaadbare LED Lamp PRL-70 INTRODUCTIE De Alecto PRL-70 is een Portable Oplaadbare LED Lamp. De regenwaterbestendige LED lamp (IPX3) kunt u vrijelijk plaatsen zoals bijvoorbeeld

Nadere informatie

Draai de schroeven goed aan zodat u een optimale verbinding bekomt.

Draai de schroeven goed aan zodat u een optimale verbinding bekomt. 1. BESCHRIJVING spanningsindicator voedingsschakelaar AC uitgangsstopcontact krokodilleklemmen 2. VERBINDINGEN Verbind het rode snoer van het "+" stopcontact (rode aansluiting) van de batterij met het

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FX-500

GEBRUIKSAANWIJZING FX-500 GEBRUIKSAANWIJZING FX-500 FX-500 De Fysic FX-500 is een extra nummerkiezer voor geheugennummers. Per toets kunnen handige foto s of symbolen worden geplaatst, zodat met één druk op de knop die bewuste

Nadere informatie

Bestnr. 86 00 01 weinberger Professionele ultrasoonreiniger

Bestnr. 86 00 01 weinberger Professionele ultrasoonreiniger Bestnr. 86 00 01 weinberger Professionele ultrasoonreiniger Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand,

Nadere informatie

EM1N

EM1N HANDLEIDING ELEKTRISCH MES WWW.primo-elektro.be GEBRUIKERSGIDS Lees aandacht allen instructies - bewaar deze handleiding voor later raadpleging. inhoudsopgave 1. GARANTIEVOORWAARDEN P3 2. VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Nadere informatie

Handleiding. New LaundryPure. goed voor uw kleding. goed voor uw gezondheid. goed voor uw beurs. goed voor het milieu. voor de

Handleiding. New LaundryPure. goed voor uw kleding. goed voor uw gezondheid. goed voor uw beurs. goed voor het milieu. voor de Handleiding voor de New LaundryPure goed voor uw kleding goed voor uw gezondheid goed voor uw beurs goed voor het milieu Lees goed deze gebruiksaanwijzing door voor de juiste aansluiting en werking. Juli

Nadere informatie

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat AT-5461 Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat Veiligheid Lees en bewaar deze instructies. Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar oud en door personen met verminderde lichamelijke,

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING MPA-BOX ACTIEF OMROEPSYSTEEM

GEBRUIKSAANWIJZING MPA-BOX ACTIEF OMROEPSYSTEEM GEBRUIKSAANWIJZING MPA-BOX ACTIEF OMROEPSYSTEEM 1 1 2 4 6 8 10 5 7 9 11 12 1 15 14 1 2 4 1: hoogte buis 2: borg pen : borg bout van hoogte buis 4: borg bout statief voet Statief Statief is optioneel 2

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING ADB-17

GEBRUIKSAANWIJZING ADB-17 GEBRUIKSAANWIJZING ADB-17 ADB-17 De ADB-17 is een draadloze deurbel die bij diverse toepassingen kan worden gebruikt. Zo kan de ADB-17 worden gebruikt als (nieuwe) deurbel of hulpbel bij zieken en hulpbehoevenden.

Nadere informatie

HANDLEIDING CITRUSPERS CP2N

HANDLEIDING CITRUSPERS CP2N HANDLEIDING CITRUSPERS CP2N CP2N WAT TE DOEN ALS UW TOESTEL NIET MEER WERKT? PRIMO-ELEKTRO.BE GARANTIEBEPALING : (Bewijs en kassabon zorgvuldig bewaren, voor het geval van de garantie gebruik wordt gemaakt)

Nadere informatie

Gumax Terrasverwarmer

Gumax Terrasverwarmer Gumax Terrasverwarmer De energiezuinige terrasverwarmer op infraroodbasis zonder rode gloed Handleiding Model PAH-2011-1 3200 watt Lees alle instructies zorgvuldig door alvorens dit apparaat te installeren

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FT-07

GEBRUIKSAANWIJZING FT-07 GEBRUIKSAANWIJZING FT-07 1 2 3 1: temperatuur sensor 2: display 3: aan/start/stop/geheugen/uit toets temperatuur weergave display temperatuur weergave geheugen lege batterij indicatie 2 INTRODUCTIE De

Nadere informatie

Bain Marie. 2 AGRO Logic Hondekensmolenstraat Izegem

Bain Marie. 2 AGRO Logic Hondekensmolenstraat Izegem MANUAL BAIN MARIE 2 AGRO Logic Hondekensmolenstraat 56 8870 Izegem WATERBAD VOOR HET VERWARMEN VAN SPERMADOSISSEN (Digitale Controle) REF 1010601 T: 051 / 31 43 93 info@agrologic.be www.agrologic.be 3

Nadere informatie

HANDLEIDING HAND IMPULSE SEALER SK-110 SK-210 SK-310 SK-410 SK-510

HANDLEIDING HAND IMPULSE SEALER SK-110 SK-210 SK-310 SK-410 SK-510 HANDLEIDING HAND IMPULSE SEALER SK-110 SK-210 SK-310 SK-410 SK-510 STANDAARD SET RESERVE-ONDERDELEN: Sealdraad : 2 stuks Teflon strip : 2 stuks Teflon tape : 1 stuk Zekering : 1 stuk (2 A) Handleiding

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Turtle

Byzoo Sous Vide Turtle Byzoo Sous Vide Turtle ZAT01 Handleiding 220-240V, 50Hz 1300W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE Bij het gebruik van elektrische

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Hippo

Byzoo Sous Vide Hippo Byzoo Sous Vide Hippo handleiding 220-240V, 50Hz 800W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE 1 Lees alle instructies zorgvuldig voor

Nadere informatie

TS-VGA GEBRUIKERSHANDLEIDING

TS-VGA GEBRUIKERSHANDLEIDING TS-VGA GEBRUIKERSHANDLEIDING www.visionaudiovisual.com/nl/techconnect-nl/ts-vga-nl 1 TS-VGA GEBRUIKERSHANDLEIDING Gefeliciteerd met uw aankoop van de Vision TS-VGA. Lees deze gebruikershandleiding en gebruik

Nadere informatie

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107 Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT Modelnr.: *688.107 GEBRUIKSAANWIJZING Om volledig gebruik te maken van de mogelijkheden en storingen tot het minimum te beperken raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

handleiding beeldschermloep Basic Simpleview. (zie voor foto s de originele Engelstalige handleiding)

handleiding beeldschermloep Basic Simpleview. (zie voor foto s de originele Engelstalige handleiding) Gebruiksaanwijzing 409038 handleiding beeldschermloep Basic Simpleview Belangrijk (zie voor foto s de originele Engelstalige handleiding) Lees de handleiding aandachtig door. Als u de kabels aansluit,

Nadere informatie

HQ-CHARGER UUR SUPER COMPACTE ACCULADER VOOR AAA/AA ACCU'S

HQ-CHARGER UUR SUPER COMPACTE ACCULADER VOOR AAA/AA ACCU'S NEDERLANDS GEBRUIKSAANWIJZING HQ-CHARGER51 1-2 UUR SUPER COMPACTE ACCULADER VOOR AAA/AA ACCU'S LEES VÓÓR HET OPLADEN DE INSTRUCTIES Gebruikershandleiding Lees deze handleiding a.u.b. zorgvuldig. Deze handleiding

Nadere informatie

MT ELEKTRONISCHE REGELAAR. Montage & gebruiksvoorschriften

MT ELEKTRONISCHE REGELAAR. Montage & gebruiksvoorschriften Montage & gebruiksvoorschriften Inhoudstafel VEILIGHEIDS - & VOORZORGSMAATREGELEN 3 PRODUCTBESCHRIJVING 4 ARTIKEL CODE 4 GEBRUIKSTOEPASSING 4 TECHNISCHE GEGEVENS 4 STANDAARDEN 4 OPERATIONELE DIAGRAMMEN

Nadere informatie

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 D I F Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 Gebruiksaanwijzing Elektrische haard KH 1117 ➂ ➁ ➀ ➃ ➄ Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN START-LINE GEBRUIKERSHANDLEIDING Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Lees deze eenvoudige instructies. Bij onjuiste installatie vervalt de garantie op dit product.

Nadere informatie

AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK

AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK Let erop dat de schakelaar op 0 (uit) staat voordat u het snoer op de wandcontactdoos aansluit. Laat de stekker niet in het stopcontact wanneer de koffiemachine

Nadere informatie

Gezichtsreiniger set TB HANDLEIDING

Gezichtsreiniger set TB HANDLEIDING Gezichtsreiniger set TB-14838 HANDLEIDING TB-14838 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging. 1. GARANTIE 3 2. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN 4 3.

Nadere informatie

POWERLINE. Gebruikershandleiding

POWERLINE. Gebruikershandleiding POWERLINE Gebruikershandleiding www.bascom-cameras.com Inhoudsopgave VEILIGHEIDSINSTRUCTIES...1 CONFORMITEITSVERKLARING... 1 TOEPASSING... 2 INHOUD VERPAKKING... 2 VOOR HET INSTALLEREN... 3 INSTALLEREN...

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING DTX_600

GEBRUIKSAANWIJZING DTX_600 GEBRUIKSAANWIJZING DTX_600 INTRODUCTIE De DTX-600 is een draadloze uitbreidings-handset die gebruikt kan worden samen met de Profoon DTX-600 serie draadloze telefoons. Met losse DTX-600 handsets kunt

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Mopas Lite 1. Functies en eigenschappen 2 2. Veiligheidsinstructies 2 3. Gebruik 3 4. Alarmeren 4 5. Oproep 4 6. Statusoverzicht van de Mopas Lite 4 7. Technische

Nadere informatie

Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x)

Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x) Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x) TB-1276 HANDLEIDING TB-1276 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE 2 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE TB-1276 Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging.

Nadere informatie

Gumax Terrasverwarmer

Gumax Terrasverwarmer Gumax Terrasverwarmer De energiezuinige terrasverwarmer op infraroodbasis zonder rode gloed Montage Handleiding Model PAH-2011-1 3200 watt Lees alle instructies zorgvuldig door alvorens dit apparaat te

Nadere informatie

Let op! Zware lading. Sta niet onder de hangende lading tijdens het transport of de montage.

Let op! Zware lading. Sta niet onder de hangende lading tijdens het transport of de montage. Instructie handleiding MINIBEL Luchtgordijnen Waarschuwingsadvies symbolen Attention, Gevaar, Waarschuwing! Gevaarlijke stroom of hoge voltages! Kans op verwondingen! Gevaar! Sta niet onder de hangende

Nadere informatie

* /1 * /1 * x40

* /1 * /1 * x40 Item: *710.020 1/1 *710.021 2/1 *710.022 60x40 1. Inhoud 1. Instructie waarschuwingen... 2 2. Waarschuwingen voor een veilig en juist gebruik... 2 3. Garantie... 2 4. Installatie... 3 4.1 Technische eigenschappen...

Nadere informatie

TDS 20/50/75/120 R. NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer

TDS 20/50/75/120 R. NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer TDS 20/50/75/120 R NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer TRT-BA-TDS R -TC-001-NL TROTEC GmbH & Co. KG Grebbener Straße 7 D-52525 Heinsberg Tel.: +49 2452 962-400 Fax: +49 2452 962-200 www.trotec.com

Nadere informatie

1. BESCHRIJVING. power LED. sigarettenplug. ON/OFF schakelaar. ventilator. AC uitgangsstopcontact. zekering 2. AANSLUITINGEN

1. BESCHRIJVING. power LED. sigarettenplug. ON/OFF schakelaar. ventilator. AC uitgangsstopcontact. zekering 2. AANSLUITINGEN 1. BESCHRIJVING power LED sigarettenplug ON/OFF schakelaar AC uitgangsstopcontact zekering ventilator 2. AANSLUITINGEN Sluit de sigarettenplug aan op de sigarettenplughouder van uw wagen en verbind de

Nadere informatie

NOVANEX G22 GEBRUIKSHANDLEIDING

NOVANEX G22 GEBRUIKSHANDLEIDING NOVANEX G22 GEBRUIKSHANDLEIDING BELANGRIJK! Lees de instructies aandachtig voordat u de versterker de eerste keer gebruikt. Bewaar deze instructies voor de toekomst. VERSTERKER EIGENSCHAPPEN - Volledig

Nadere informatie

TDS 75. NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer

TDS 75. NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer TDS 75 NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer TRT-BA-TDS 75 -TC-001-NL TROTEC GmbH & Co. KG Grebbener Straße 7 D-52525 Heinsberg Tel.: +49 2452 962-400 Fax: +49 2452 962-200 www.trotec.com

Nadere informatie

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1.Opmerkingen 2.Functies 3..Installatie 4..Opmerkingen over installatie 5..Veiligheidswaarschuwingen 6 Gebruik 7 Onderhoud 1 Opmerkingen 1. Bedankt voor het kiezen

Nadere informatie

ENERGY 16 PLUS D GB BG CZ DK E EST F FIN GR H HR LT LV NL P PL RO RUS S SK SLO TR

ENERGY 16 PLUS D GB BG CZ DK E EST F FIN GR H HR LT LV NL P PL RO RUS S SK SLO TR ENERGY 16 PLUS D GB BG CZ DK E EST F FIN GR H HR LT LV NL P PL RO RUS S SK SLO TR NL GEBRUIKSAANWIJZING ENERGY 16 PLUS VOORWOORD Geachte klant, Hartelijk dank voor de aankoop van de ANSMANN ENERGY 16 PLUS

Nadere informatie

Staafmixer. Gebruikershandleiding HBS6702W NL 01M

Staafmixer. Gebruikershandleiding HBS6702W NL 01M Staafmixer Gebruikershandleiding HBS6702W NL 01M-8834363200-1617-01 Lees eerst deze gebruikershandleiding! Beste klanten, Wij danken u dat u een product van Beko heeft gekozen. We hopen dat u de beste

Nadere informatie

U heeft zowel een AudioCast Zender als een AudioCast Ontvanger nodig om een compleet SoundCast AudioCast systeem te vormen!

U heeft zowel een AudioCast Zender als een AudioCast Ontvanger nodig om een compleet SoundCast AudioCast systeem te vormen! Dank U voor de aankoop van een SoundCast draadloos systeem. SoundCast producten staan garant voor de beste kwaliteit in draadloze transmissie van een geluidsbron, vrij van storingen. U heeft zowel een

Nadere informatie

TECNOLUX CH90EL. Gebruiksaanwijzing

TECNOLUX CH90EL. Gebruiksaanwijzing TECNOLUX CH90EL Gebruiksaanwijzing GEBRUIKERSHANDLEIDING CH-60E-L CH-90E-L Lees aandachtig deze handleiding alvorens de dampkap in gebruik te nemen Lees en bewaar deze instructies goed INSTRUCTIES, GEBRUIK

Nadere informatie

PERFECTCOOL Gebruikershandleiding

PERFECTCOOL Gebruikershandleiding PERFECTCOOL Gebruikershandleiding Gelieve deze handleiding zorgvuldig door te nemen voor ingebruikname of installatie van uw mobiele airconditioner. Bewaar deze handleiding goed voor hulp bij onderhoud

Nadere informatie

Gourmet Recipe Guide & Instructions

Gourmet Recipe Guide & Instructions Gourmet Recipe Guide & Instructions GEBRUIKERSHANDLEIDING BEWAAR DEZE VOORSCHRIFTEN GOED UITSLUITEND BEDOELD VOOR HUISHOUDELIJK GEBRUIK BELANGRIJKE WAARSCHUWINGEN Neem bij het gebruik van de Veggetti Power

Nadere informatie

1. BESCHRIJVING 2. VERBINDINGEN

1. BESCHRIJVING 2. VERBINDINGEN 1. BESCHRIJVING spanningsindicator AC uitgangsstopcontact krokodilleklemmen voedingsschakelaar 2. VERBINDINGEN Verbind de inverter met de sigarettenplug voor apparaten van 0-150W of rechtstreeks met de

Nadere informatie

TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND

TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND GEBRUIKSAANWIJZING TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND counter cooker Type CC-1700 Art.nr.: 80.2300 Pagina 1 / 4 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Symbolen 3. Technische Specificaties 4. Bediening 5. Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Tijdschakelklok. Bestnr.: 61 00 57 (groen) 61 00 58 (oranje) 61 00 82 (transparant) 61 00 83 (blauw) Omwille van het milieu 100% recyclingpapier

Tijdschakelklok. Bestnr.: 61 00 57 (groen) 61 00 58 (oranje) 61 00 82 (transparant) 61 00 83 (blauw) Omwille van het milieu 100% recyclingpapier G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 61 00 57 (groen) 61 00 58 (oranje) 61 00 82 (transparant) 61 00 83 (blauw) Tijdschakelklok Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten,

Nadere informatie

Instructieboekje. VB12 boxventilator

Instructieboekje. VB12 boxventilator Instructieboekje VB12 boxventilator 2 DANK Hartelijk dank dat u voor de EUROM VB12-ventilator gekozen hebt. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Lees voor gebruik het instructieboekje aandachtig en in

Nadere informatie

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at NL Gebruiksaanwijzing

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at  NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP8650 HP8651 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op

Nadere informatie

AR280P Clockradio handleiding

AR280P Clockradio handleiding AR280P Clockradio handleiding Index 1. Beoogd gebruik 2. Veiligheid o 2.1. Pictogrammen in deze handleiding o 2.2. Algemene veiligheidsvoorschriften 3. Voorbereidingen voor gebruik o 3.1. Uitpakken o 3.2.

Nadere informatie

Downloaded from www.vandenborre.be Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Gebruiksaanwijzing

Downloaded from www.vandenborre.be Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656 NL Gebruiksaanwijzing a b c d e f g h c d i j k Downloaded from www.vandenborre.be C 3 Downloaded from www.vandenborre.be

Nadere informatie

CPM-200 HANDLEIDING. Het is verboden om een stuk of de gehele handleiding te copiëren zonder onze toestemming

CPM-200 HANDLEIDING. Het is verboden om een stuk of de gehele handleiding te copiëren zonder onze toestemming Pagina 1 van 15 MAX CPM-200 HANDLEIDING Lees deze handleiding voor gebruik Bewaar deze handleiding op een veilige plek Het is verboden om een stuk of de gehele handleiding te copiëren zonder onze toestemming

Nadere informatie

TOSTI APPARAAT GEBRUIKSAANWIJZING

TOSTI APPARAAT GEBRUIKSAANWIJZING Professional Supplies TOSTI APPARAAT GEBRUIKSAANWIJZING (*680.100 /*680.200) Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig alvorens het apparaat in gebruik te nemen. -1- INDEX Hoofdstuk Omschrijving Blz 1 Inleiding...2

Nadere informatie

LPTC801 8-KANAALS DIMSONCOLE

LPTC801 8-KANAALS DIMSONCOLE 8-KANAALS DIMSONCOLE 1. Inleiding Dank u voor uw aankoop! Lees deze handleiding grondig voor u het toestel in gebruik neemt. Dit toestel is uitgerust met 8 kanalen met LED aanduiding, 8 flash knoppen+

Nadere informatie

1.Algemeen In deze gebruikershandleiding vindt u alle belangrijke informatie voor de installatie, instellingen en bediening van de Evercom HG186.

1.Algemeen In deze gebruikershandleiding vindt u alle belangrijke informatie voor de installatie, instellingen en bediening van de Evercom HG186. 1 1.Algemeen In deze gebruikershandleiding vindt u alle belangrijke informatie voor de installatie, instellingen en bediening van de Evercom HG186. 2. Levering Monitor Voedingsadapter voor de monitor Buiten

Nadere informatie

Hairdryer. Register your product and get support at. HP4935/00. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer. Register your product and get support at.  HP4935/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4935/00 Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op www.philips.com/welcome

Nadere informatie

TECNOLUX DF-200A. Gebruiksaanwijzing

TECNOLUX DF-200A. Gebruiksaanwijzing TECNOLUX DF-200A Gebruiksaanwijzing DIEPVRIESKOFFER Model Number : DF-200A+ KOFFERDIEPVRIEZER Deze handleiding goed doornemen en bewaren alvorens toestel in gebruik te nemen. AANBEVELINGEN Indien deze

Nadere informatie

INSTRUCTIEBOEKJE HG800P / HG1200R. hydrofoorgroepen

INSTRUCTIEBOEKJE HG800P / HG1200R. hydrofoorgroepen INSTRUCTIEBOEKJE HG800P / HG1200R hydrofoorgroepen 2 Hartelijk dank! Hartelijk dank dat u voor een EUROM HG hydrofoorgroep gekozen hebt. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar SHL3855NC

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar   SHL3855NC Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/support Vragen? Vraag het Philips SHL3855NC Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

USV ACTIVE POTENTIOMETER. Montage & gebruiksvoorschriften

USV ACTIVE POTENTIOMETER. Montage & gebruiksvoorschriften Montage & gebruiksvoorschriften Table of contents VEILIGHEIDS - & VOORZORGSMAATREGELEN 3 PRODUCTBESCHRIJVING 4 GEBRUIKSTOEPASSING 4 TECHNISCHE GEGEVENS 4 NORMEN 4 BEKABELING EN AANSLUITING 5 WERKINGSSCHEMA

Nadere informatie

HANDLEIDING. heet water apparaat HW1N

HANDLEIDING. heet water apparaat HW1N HANDLEIDING heet water apparaat WAT TE DOEN ALS UW TOESTEL NIET MEER WERKT? GARANTIEBEPALING : (Bewijs en kassabon zorgvuldig bewaren, voor het geval van de garantie gebruik wordt gemaakt) Apparaat : HEET

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Sleepguard

Installatiehandleiding. Sleepguard Installatiehandleiding Sleepguard Nederlands octrooi Sleepguard 1014597 Realisatie handleiding Axis, Enschede Versie handleiding R1 Datum maart 2003 Plaats Enschede Inhoudsopgave 1 De Sleepguard...4 1.1

Nadere informatie

Als u de machine aanzet zal de geurindicator knipperen als hij bezig is de conditie van de ruimte op te slaan in zijn geheugen.

Als u de machine aanzet zal de geurindicator knipperen als hij bezig is de conditie van de ruimte op te slaan in zijn geheugen. Handleiding Neoîec XJ-361 O 1 1 10n12er:i Overal frisse lucht! Namen van de onderdelen: 13 - Schoonmaakborstel Wat te doen voor dat u het apparaat in gebruik neemt: Het beste kunt u voordat u het apparaat

Nadere informatie

HEAT HEAT INSTRUCTIONS. Français : 2 English : 10 Nederlands 18 Italian 26 Spanish 34 SDB-SS 2010 SDB 2000

HEAT HEAT INSTRUCTIONS. Français : 2 English : 10 Nederlands 18 Italian 26 Spanish 34 SDB-SS 2010 SDB 2000 HEAT HEAT SDB-SS 2010 SDB 2000 INSTRUCTIONS Français : 2 English : 10 Nederlands 18 Italian 26 Spanish 34 1 Wij danken u voor uw keuze en uw vertrouwen in onze merken. Lees, vooraleer het toestel in gebruik

Nadere informatie

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60 Professional Supplies Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050 CaterChef 120 CaterChef 60 CaterChef 30 GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze instructies aandachtig door alvorens het apparaat te gebruiken. 688050-51-52

Nadere informatie

PELER 4E ISTRUZIONI PER USO E MANUTENZIONE INSTRUCTION FOR USE AND MAINTENANCE MODE D'EMPLOI ET D'ENTRETIEN HINWEISE FÜR DIE VERWENDUNG UND PFLEGE

PELER 4E ISTRUZIONI PER USO E MANUTENZIONE INSTRUCTION FOR USE AND MAINTENANCE MODE D'EMPLOI ET D'ENTRETIEN HINWEISE FÜR DIE VERWENDUNG UND PFLEGE PELER 4E ISTRUZIONI PER USO E MANUTENZIONE INSTRUCTION FOR USE AND MAINTENANCE MODE D'EMPLOI ET D'ENTRETIEN HINWEISE FÜR DIE VERWENDUNG UND PFLEGE INSTRUCCIONES PARA EL USO Y EL MANTENIMIENTO WANNEER HET

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING RIJSTKOKER Modelnr.: *688.087

GEBRUIKSAANWIJZING RIJSTKOKER Modelnr.: *688.087 Professional Supplies GEBRUIKSAANWIJZING RIJSTKOKER Modelnr.: *688.087 Afbeelding alleen ter illustratie, specificaties zijn afhankelijk van het werkelijke product. Lees voor het gebruik zorgvuldig de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS

Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor een fiets met elektrische ondersteuning, de E-bike. Uw E-bike zal u door zijn elektrische ondersteuning

Nadere informatie

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 NEDERLANDS

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 NEDERLANDS HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 NEDERLANDS G F E A B C D 1 2 3 3 NEDERLANDS 29-32 4 VEILIGHEID Veiligheid Houd rekening met de volgende informatie bij gebruik van het apparaat: 7 Het apparaat is alleen ontworpen

Nadere informatie

WHP1

WHP1 HANDLEIDING WARMHOUDPLAAT www.primo-elektro.be WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging. 1. Garantievoorwaarden 3 2. Recyclage informatie

Nadere informatie

NETBOX-LIVE HANDLEIDING Evolution

NETBOX-LIVE HANDLEIDING Evolution NETBOX-LIVE HANDLEIDING Evolution Hoofdstuk 1 Veiligheidsinstructies 1. Lees voor gebruik de handleiding aandachtig door en bewaar deze. 2. Volg alle waarschuwingen op in verband met de persoonlijke veiligheid.

Nadere informatie