POWER. voor elektro-engineering en ontwerp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "POWER. voor elektro-engineering en ontwerp"

Transcriptie

1 POWER voor elektro-engineering en ontwerp

2 EPLAN Interdisciplinaire engineering Minimaliseer de kosten die met afstemming gepaard gaan en verhoog de kwaliteit van uw engineering. Vertrouw op de innovatieve, praktijkgerichte oplossingen voor workflow-optimalisering van EPLAN Software & Service. Interdisciplinaire samenwerking best in class Machine- en installatiebouwers weten allang dat het ene radertje perfect in het andere moet grijpen om alles soepel te laten verlopen. Daarom integreert het EPLAN-platform alle relevante disciplines binnen het ontwikkelings- en ontwerpproces. U profiteert van snellere processen, geoptimaliseerde productkwaliteit, consistente documentatie en aanzienlijk lagere kosten. Integratiediepte laat niets te wensen over Het EPLAN-platform zet de standaard voor engineering-integratie: alle systemen worden gevoed uit dezelfde database. Redundantie is daarmee verleden tijd. Bovendien maakt het platform basisfuncties beschikbaar die worden gebruikt in de elektro, de hydrauliek, pneumatiek en de E&I-engineering. Bij elke productvariant profiteert u van een uniforme grafische editor, een gemeenschappelijk rechtenbeheer, transparante viewers, algemene vertaalfuncties en centrale revisiemogelijkheden.* Praktisch overal ingebruik De openheid, uniformiteit en contuiteit van de EPLAN-oplossingen zorgen voor concrete voordelen in het dagelijkse engineeringsproces. Voorbeeld: apparaten en onderdelen gebruikt in een elektrisch en pneumatisch ontwerp kunt u direct gebruiken en plaatsen in de 3D-montageopbouw. De anders gebruikelijke gegevenssynchronisatie tussen de programma s door de handmatige terugkoppeling van de materiaallijstgegevens komt te vervallen. **De functies en mogelijkheden in deze brochure hebben betrekking op het maximale uitbreidingsniveau van het product.

3 gerichte elektro-engineering EPLAN Electric P8 innovatief en flexibel EPLAN Electric P8 biedt innovatieve mogelijkheden op het gebied van engineering, documentatie en beheer van elektrotechnische automatiseringsprojecten. Met de keuze tussen grafische of objectgerichte bewerking en de transparante platformtechnologie is het high-end-systeem toonaangevend voor de toekomst van de elektro-engineering. Door de uitgebreide functiemogelijkheden en de directe koppeling met de hydrauliek, pneumatiek-, E&I- en schakelkast-engineering wordt interdisciplinair werken realiteit. U bepaalt de werkwijze De werkwijzen in de elektro-engineering zijn even divers als het werk op dit gebied zelf. In de engineering heeft elke aanpak zijn voordelen in bepaalde engineeringsfasen of het nu om het genereren van eerste grafische machine-/installatieoverzichten, het opstellen van schema's of het los van de grafische verwerking vastleggen van projectinformatie in de databank gaat. Ideaal als een engineeringssysteem deze verschillende uitgangspunten gelijkwaardig en parallel ondersteunt. U bepaalt welke werkwijze voor u het efficiëntst is, en EPLAN zorgt onafhankelijk van uw aanpak voor doorlopende consistentie in de projectgegevens. Projectdocumentatie kwantiteit en kwaliteit Wanneer ze in een schema zijn vastgelegd, vormen projectgegevens de basis voor een vrijwel automatische voltooiing van de machine- en installatiedocumentatie. Met uitgebreide en individueel configureerbare controleprocedures controleert u met een druk op de knop de documentatie op de door u gedefinieerde kwaliteitseisen. U bepaalt hoe streng EPLAN het kwaliteitsniveau van uw documentatie bewaakt. EPLAN ondersteunt snelle nabewerking en correcties door centrale vastlegging van de controleresultaten in het meldingenbeheer. Gedurende de ontwerpfase of geconcentreerd aan het eind van het project genereert EPLAN automatisch gedetailleerde analyses als integraal bestanddeel van de uitgebreide documentatie. Op die manier voorziet u de volgende processtappen van alle benodigde informatie vanuit de engineering van de uniforme productontwikkeling tot en met productie, montage, inbedrijfstelling, onderhoud en reparatie.

4 TIJDBESPAREND door standaardisering Concentratie op het wezenlijke U kunt zich op uw engineeringstaken concentreren terwijl EPLAN zich om het consistente beheer van de projectgegevens bekommert. Dat ontlast u, zodat u uw hoofd en handen vrij hebt om snel en kwalitatief hoogwaardige machineen installatiedocumentatie te kunnen produceren. Zorg voor overzicht: Beheer projectgegevens centraal door navigatoren, die onafhankelijk van de grafische weergave een centraal overzicht en individuele bewerkingsmogelijkheden bieden. Elke gebruiker heeft zijn eigen visie en taakstelling. Daarom maken omvangrijke filtermogelijkheden en de vormgeving van de gebruikersinterface met opties voor het inrichten van individuele werkomgevingen het eenvoudiger om u op het wezenlijke te kunnen concentreren en brengen ze vaart in het engineeringsproces. Variantentechniek innovatief, krachtig, overtuigend Hergebruik en standaardisering zijn de centrale begrippen voor blijvende tijdbesparing. Schemamacro's waarmee eenvoudig deelschakelingen kunnen worden gemaakt, versnellen uw engineeringsproces. EPLAN Electric P8 gaat consequent nog verder: deelschakelingen (macro's) kunnen grafische varianten, verschillende weergavetypen en voorgedefinieerde waardetabellen bevatten. De meeste structuren en schakelingen van functies zijn grafisch identiek alleen de afmetingen en de varianten bepalen de schakeltechnische kenmerken, gebaseerd op de specificaties van het project. Die varianten worden in de schemamacro's vastgelegd in plaats van individuele gegevens te wijzigen, selecteert u nu de passende variant en de passende waardensets. Een optionele, projectoverkoepelende optietechniek, waarmee u met een druk op de knop complete machine- en installatieconfiguraties kunt wijzigen, versnelt het proces nog verder.

5 Normconverteringen en vertalingen maken een wereldwijde samenwerking zonder grenzen eenvoudiger. De Office-integratie maakt samenwerking met afdelingen die geen toegang tot EPLAN hebben eenvoudig. WERELDWIJDE interdisciplinaire samenwerking Internationaal genormeerd en uniform gelocaliseerd EPLAN Electric P8 ondersteunt met dienovereenkomstige stamgegevens en voorbeeldprojecten internationale normen zoals IEC, NFPA, de Russische GOST- of de Chinese GB-norm. De optionele normconvertering staat bij almaar toenemende internationalisering garant voor uw wereldwijde concurrentiepositie. Dankzij de Unicode-ondersteuning levert EPLAN Electric P8 op basis van uw individuele vertaaldatabanken schema's in alle talen van Chinese schema's tot Russische materiaallijsten wordt alles online of na afronding van het project door het systeem vertaald. Elke gebruiker engineert in zijn eigen taal en EPLAN vertaalt naar de gewenste doeltaal als dit nodig is. Eén klik en de projectgegevens zijn via en PDF-export bliksemsnel verzonden wereldwijde gegevensuitwisseling! Fascinerend extra performance dankzij Office-integratie De EPLAN-integratie in de Office-omgeving zorgt voor een aanzienlijke toename van de productiviteit. De in EPLAN vastgelegde projectgegevens kunnen zonder programmeerkennis individueel configureerbaar in Excel worden overgenomen en extern worden bewerkt. Eenvoudige en snelle massabewerking, overdracht aan externe afdelingen zonder toegang tot EPLAN of gegevensuitwisseling met orderverwerking, productie en onderhoud kunnen op deze manier onafhankelijk van het systeem worden gerealiseerd.

6 PRODUCTEN in het middelpunt EPLAN Electric P8 Select Professional+ Ultimate Assembly Reports Automatische verwerkingen/documentatie Interfacing Article Reports Artikelverwerkingen Mounting Panel Montageplaat Overview Reports Overzichten Concurrent Engineering Multi user modus PLC & Bus Extension PLC & Bus uitbreiding + Single Line Enkellijnige weergave + Revision Management Revisie beheer + Multi Language Translation Vertalingen + Project Management Project beheer (Basis + WP) + User Rights Management Rechtenbeheer (Basis + WP) + Graphical Reports Grafische aansluitschema's Project Options Optie Techniek EPLAN Operational Sequence + + Netbased Wiring Netgebaseerde verbindingen + + Multiuser Management (Basis + WP) + + Change of Standard Normenwisseling (Basis + WP) + + Project Reference Project Referentie (Basis + WP) + EPLAN Pro Panel (Add-On) + + EPLAN Fluid (Add-On) + + EPLAN P&ID (Add-On) + + EPLAN Pro Panel Professional (Add-On) EPLAN PPE (Add-On) Standaard + Add-on / Vergissingen en wijzigingen voorbehouden.

7 MEERWAARDE in één oogopslag Met de combinatie van standaardfuncties en optionele uitbreidingen van EPLAN Electric P8 optimaliseert u uw volledige engineeringsproces en zorgt u voor een blijvende kwaliteitsverhoging van uw engineeringdocumentatie. Grafische of objectgeorienteerd engineering Automatische en individuele ODC-toekenning en verbindingsnummering Automatische kruisverwijzingen tussen afbreekpunten, contacten, symbolen en schemasymbolen, PLC's enkellijnige, meerlijnige weergave en montageplaatindeling verschillende bereiken (elektrotechniek, hydrauliek, pnaumatiek en, E&I) Auto-connecting en smart-connecting Macrovarianten, waardensets en projectoverkoepelende optietechniek Automatische bewerking met scripts Geïntegreerde IEC-, NFPA-, GOST- en GB-symboolbibliotheek Snelle en eenvoudige navigatie met "Ga naar" en zoekfunctie Bewerking van grote hoeveelheden projectgegevens in Excel Undo- en Redo-functie Controleprocedures voor het signaleren van engineeringsfouten Knopinfo en contextgevoelige Help Aanpasbaar layerbeheer voor de selectieve weergave van projectgegevens Navigatoren voor het snel terugvinden van projectgegevens en voor directe bewerking Automatische adressering van PLC-componenten (I/O's) Geïntegreerd artikelbeheer met configuratie van de artikelstructuur in Access of SQL Unicode-ondersteuning voor het maken van projecten en de vertaling in elke gewenste taal Project-, revisie- en rechtenbeheer Configureerbare gebruikersinterface met opties voor het inrichten van individuele werkomgevingen en aanpassing van werkbalken, pictogrammen en sneltoetsen Interne editors voor het creëren en bewerken van projectsjablonen, grafische formulieren en analyserapporten, symbolen en macro's met varianten en waardensets Gebruikersinterface, online-help en stamgegevens beschikbaar in het Duits, Engels, Chinees, Deens, Frans, Italiaans, Koreaans, Nederlands, Pools, Portugees, Braziliaans, Russisch, Zweeds, Spaans, Tsjechisch, Hongaars En nog veel meer... De functies en mogelijkheden in deze brochure hebben betrekking op het maximale uitbreidingsniveau van het product.

8 EPLAN Efficient Engineering Internationaliteit zonder grenzen EPLAN Electric P8 Onze klanten werken overal ter wereld wij ook EPLAN is met drie vestigingen in Nederland en internationaal in meer dan 50 landen vertegenwoordigd. Hierdoor is er wereldwijd altijd een consultant bij u in de buurt. Meer dan klanten met meer dan installaties vertrouwen op ons. Vertrouw ook op een partner met een consistente praktijkgerichte benadering, jarenlange ervaring, een individueel servicepakket en internationale aanwezigheid. Als onderdeel van de Friedhelm Loh Group staat EPLAN Software & Service voor continuïteit en investeringszekerheid. EPLAN Software & Service Hengelder 56. Postbus 246 NL-6900 AE ZEVENAAR Tel: +31 (0) Fax: +31 (0) sales@eplan.nl. EPLAN Software & Service Bosstraat 54 B-3560 LUMMEN Tel: +32 (0) Fax: +32 (0) sales@eplan.be. Ontwerp::Lay-out::

EPLAN. your Engineering. Internationaal vertrouwen meer dan 18.000 klanten. uit alle engineeringdisciplines van de automatisering

EPLAN. your Engineering. Internationaal vertrouwen meer dan 18.000 klanten. uit alle engineeringdisciplines van de automatisering Plant Engineering EPLAN your Engineering Internationaal vertrouwen meer dan 18.000 klanten uit alle engineeringdisciplines van de automatisering in de machinebouw en (proces) installaties op de kracht

Nadere informatie

PRODUCTIEF. direct vanaf de start met gecertificeerde apparaatgegevens

PRODUCTIEF. direct vanaf de start met gecertificeerde apparaatgegevens in engineering PRODUCTIEF direct vanaf de start met gecertificeerde apparaatgegevens Naadloze engineering dat is high-end software PLUS de juiste apparaatgegevens. Gegevens 1:1 in het ontwerp overnemen

Nadere informatie

EPLAN Data Portal Een boost voor uw omzet

EPLAN Data Portal Een boost voor uw omzet EPLAN Data Portal Een boost voor uw omzet Over ons EPLAN Software & Service ontwikkelt engineeringsoftware en adviseert bedrijven hoe zij hun engineeringprocessen kunnen optimaliseren. Klanten profiteren

Nadere informatie

Competence Center TRAINING & LEARNING. program

Competence Center TRAINING & LEARNING. program Competence Center TRAINING & LEARNING program 2011 TRAINING & Learning inhoudsopgave Platform geïntegreerde engineering... 4 Platform Trainingen Basic Training - Deel 1... 5 Basic Training - Deel 2...

Nadere informatie

EPLAN Harness prod 3D/2D kabelboomengineering

EPLAN Harness prod 3D/2D kabelboomengineering 3D/2D kabelboomengineering Bedrijfsomschrijving EPLAN Software & Services ontwikkelt CAE-oplossingen en adviseert bedrijven hoe zij hun engineering processen kunnen optimaliseren. Klanten profiteren van

Nadere informatie

Controleprocedures configureren

Controleprocedures configureren Controleprocedures configureren Rev 04 I N H O U D S O P G A V E 1 INLEIDING... 1 2 HOE MOET IK MET CONTROLEPROCEDURES OMGAAN IN ELECTRIC P8?... 1 2.1 Eén of meerdere controleprocedures?... 1 3 CONTROLEPROCEDURES

Nadere informatie

Installatie EPLAN platform 2.3

Installatie EPLAN platform 2.3 Installatie EPLAN platform 2.3 Voorwoord Omdat er binnen de automatiseringstechniek steeds meer eisen aan de documentatie van machines en installaties worden gesteld, neemt de aandacht voor engineeringtools

Nadere informatie

Installatie EPLAN platform 2.4

Installatie EPLAN platform 2.4 Installatie EPLAN platform 2.4 Voorwoord Geachte EPLAN gebruiker, Wereldwijde initiatieven zoals Industry 4.0, Smart Manufacturing en The internet of things eisen van de maakindustrie dat er steeds meer

Nadere informatie

1 INLEIDING DE BELANGRIJKSTE VERTAALINSTELLINGEN... 1

1 INLEIDING DE BELANGRIJKSTE VERTAALINSTELLINGEN... 1 Rev 04 Inhoud 1 INLEIDING... 1 2 DE BELANGRIJKSTE VERTAALINSTELLINGEN... 1 3 DE EIGENSCHAPPEN VAN TEKSTEN... 2 3.1 Vrije teksten en padfunctieteksten... 2 3.1.1 Tabblad Tekst... 2 3.1.2 Tabblad Taal...

Nadere informatie

Competence Center. Professional. Service & Support. program 2011/12

Competence Center. Professional. Service & Support. program 2011/12 Competence Center Professional Service & Support program 2011/12 Professional Service & Support Inhoudsopgave Optimalisatie van uw engineering... 4 Engineering Proces Scan... 5 EPLAN Consulting Service...

Nadere informatie

EPLAN Software & Service. 12 februari 2016 We starten om 14:00 uur

EPLAN Software & Service. 12 februari 2016 We starten om 14:00 uur EPLAN Software & Service. 12 februari 2016 We starten om 14:00 uur Het team van vandaag Martin Versteeg Productmanager Pro Panel Moderator Michiel van de Wiel It specialist Tips en tricks nieuwe stijl

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding... 2 Termen / Definities van termen / Nieuwe terminologie... 3 Instellingen: Tips voor overstappers... 7 Help bij de Help-functie... 8 Projectbewerking... 9 Paginabewerking...

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding... 2 Termen / Definities van termen / Nieuwe terminologie... 3 Instellingen: Tips voor overstappers... 7 Help bij de Help-functie... 8 Projectbewerking... 9 Paginabewerking...

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Extended Applications (FEA) v4.4 bevat Fiery software voor het uitvoeren van taken met een Fiery Server. In dit document wordt beschreven

Nadere informatie

Gouden eieren bestaan

Gouden eieren bestaan Gouden eieren bestaan Powered by Uw bedrijf ontwikkelt zich continu. Dit vraagt om grip op alle processen. Software helpt u om uw bedrijf efficiënt te runnen. Een softwarepakket is eenvoudig in gebruik

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

EPLAN Training & Learning

EPLAN Training & Learning EPLAN Training & Learning Individueel De vier rendementsniveaus van EPLAN zame ondersteuning Het succes van een onderneming hangt af van veel factoren en die variëren van klant tot klant. Wij hebben ons

Nadere informatie

EPLAN Software & Service. Dat is onze business.

EPLAN Software & Service. Dat is onze business. EPLAN Software & Service. Dat is onze business. EPLAN. De onderneming Over ons EPLAN Software & Service ontwikkelt engineeringsoftware en adviseert bedrijven hoe zij hun engineeringprocessen kunnen optimaliseren.

Nadere informatie

EPLAN. Implementation Professional Service & Support

EPLAN. Implementation Professional Service & Support EPLAN Tactisch De vier krachtlijnen van EPLAN zame ondersteuning Het succes van een onderneming hangt af van veel factoren en die variëren van klant tot klant. Wij hebben ons tot doel gesteld iedere klant

Nadere informatie

Kiemstrategie Artikelbestand

Kiemstrategie Artikelbestand Kiemstrategie Artikelbestand EPLAN Electric P8 / 04-08-08 versie 1 I N H O U D S O P G A V E 1 INLEIDING...1 2 DE VERSCHILLENDE STAPPEN...1 1 Inleiding In EPLAN Electric P8 speelt het artikelbeheer een

Nadere informatie

EPLAN Experience. Your Gateway to Greater Efficiency

EPLAN Experience. Your Gateway to Greater Efficiency EPLAN Experience Your Gateway to Greater Efficiency Over ons EPLAN Software & Services ontwikkelt engineering software en adviseert bedrijven hoe zij hun engineering processen kunnen optimaliseren. Klanten

Nadere informatie

WEINIG SYSTEM PLUS. Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage

WEINIG SYSTEM PLUS. Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage WEINIG SYSTEM PLUS Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage 1 Alles uit de WEINIG hand: Het totaalsysteem voor profielfabricage WEINIG is de leidende technologie-aanbieder voor de massiefhout

Nadere informatie

Installatie. Platform 2.2. Ver. <<versienummer>>

Installatie. Platform 2.2. Ver. <<versienummer>> Installatie Platform 2.2 Ver. Voorwoord Moderne automatiseringsprojecten stellen hoge eisen aan complete en kwalitatief hoogwaardige machine- en installatiedocumentatie. Tegelijkertijd

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

Plug and Play in de machinebouw. Zelf configurerende machines

Plug and Play in de machinebouw. Zelf configurerende machines Plug and Play in de machinebouw Zelf configurerende machines Kort voorstellen IMS ontwikkelt hightech productielijnen 80 professionals Productielijnen voor hoog volume samengestelde producten Uniek, schaalbaar

Nadere informatie

Handleiding voor de overdracht Overstappen van Norman Endpoint Protection op Avast Business Antivirus Pro Plus

Handleiding voor de overdracht Overstappen van Norman Endpoint Protection op Avast Business Antivirus Pro Plus Handleiding voor de overdracht Overstappen van Norman Endpoint Protection op Avast Business Antivirus Pro Plus Samenvatting In dit document wordt beschreven hoe u van uw Norman Endpoint Protectionproduct

Nadere informatie

EPLAN NEWS. voor versie 2.2

EPLAN NEWS. voor versie 2.2 EPLAN NEWS voor versie 2.2 Copyright 2012 EPLAN Software & Service GmbH & Co. KG EPLAN Software & Service GmbH & Co. KG is niet aansprakelijk voor technische of druktechnische fouten of onvolkomenheden

Nadere informatie

The next generation in engineering

The next generation in engineering The next generation in engineering Moet ik standaardiseren om te kunnen genereren? Leo Asselman Business Development Manager ONZE MISSIE De concurrentiepositie van bedrijven uit de Industriële Automatisering

Nadere informatie

EPLAN. Implementation Training & Learning

EPLAN. Implementation Training & Learning EPLAN Implementation Training & Learning Tactisch De vier krachtlijnen van EPLAN zame ondersteuning Het succes van een onderneming hangt af van veel factoren en die variëren van klant tot klant. Wij hebben

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 bevat Fiery-toepassingen voor het uitvoeren van taken die zijn toegewezen aan

Nadere informatie

EasyHandling Meer dan een bouwpakket. Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter.

EasyHandling Meer dan een bouwpakket. Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter. EasyHandling Meer dan een bouwpakket Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter. 2 EasyHandling De perfecte applicatie binnen handbereik Met Rexroth s EasyHandling wordt het automatiseren van systemen voor producthandling

Nadere informatie

Batching. Een beter begrip van uw batchingsysteem

Batching. Een beter begrip van uw batchingsysteem Een beter begrip van uw batchingsysteem Voor het ontwerp van een standalone batchingsysteem moeten de onderdelen zorgvuldig worden geselecteerd, op basis van de unieke procesvereisten. Batchingsystemen

Nadere informatie

Installatie EPLAN platform 2.5

Installatie EPLAN platform 2.5 Installatie EPLAN platform 2.5 Voorwoord Geachte EPLAN gebruiker, Wereldwijde initiatieven zoals Industry 4.0, Smart Manufacturing en de toegevoegde waardeketen vereisen innovatieve toepassingsmogelijkheden

Nadere informatie

HaynesPro WorkshopData - Truck Edition bevat alle technische data die u nodig hebt. WorkshopData Truck Edition

HaynesPro WorkshopData - Truck Edition bevat alle technische data die u nodig hebt. WorkshopData Truck Edition HaynesPro WorkshopData - Truck Edition bevat alle technische data die u nodig hebt. WorkshopData Truck Edition WorkshopData - Truck Edition HaynesPro WorkshopData - Truck Edition stelt u in staat vrachtwagens

Nadere informatie

Projecten geautomatiseerd updaten EPLAN Platform Version 2.5 Status: 08/2015

Projecten geautomatiseerd updaten EPLAN Platform Version 2.5 Status: 08/2015 EPLAN Software & Service GmbH & Co. KG Technical Information Copyright 2015 EPLAN Software & Service GmbH & Co. KG EPLAN Software & Service GmbH & Co. KG is niet aansprakelijk voor technische of druktechnische

Nadere informatie

Vertalen. Ver. <<versienummer>>

Vertalen. Ver. <<versienummer>> Ver. I N H O U D S O P G A V E 1. INLEIDING... 1 2. DE BELANGRIJKSTE VERTAALINSTELLINGEN... 2 3. DE EIGENSCHAPPEN VAN TEKSTEN... 3 3.1. Vrije teksten en padfunctieteksten... 3 3.1.1. Tabblad

Nadere informatie

Mag ik voorstellen? Peter Hooimeijer Application Consultant Edwin Esveld Accountmanager regio West

Mag ik voorstellen? Peter Hooimeijer Application Consultant Edwin Esveld Accountmanager regio West 1 Mag ik voorstellen? Peter Hooimeijer Application Consultant Edwin Esveld Accountmanager regio West Over ons Friedhelm Loh Group Rittal the system. Faster better everywhere. Switching cabinets, power

Nadere informatie

C C C C C C C. Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens.

C C C C C C C. Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens. C C C C C C C Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens. Normen naleven, kwaliteit verhogen en kosten verlagen met de digitale complete oplossing testo Saveris Restaurant. Digitale

Nadere informatie

Cogineer presentatie / Experience event /

Cogineer presentatie / Experience event / Cogineer presentatie / Experience event / 20171106 1 EPLAN Cogineer Coordination Configuration Cooperation Coach Combination Cogineer Computation Collaboration Core Engineering Cogineer presentatie / Experience

Nadere informatie

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Professional 2 Efficiency door aanpassing Ideale oplossingen voor uw succes Om onmiddellijke reacties op noodoproepen, snelle service en naadloze communicatie

Nadere informatie

LabelMaster. Software voor de wapeningsstaalindustrie

LabelMaster. Software voor de wapeningsstaalindustrie Software voor de wapeningsstaalindustrie 1. Beschrijving is een programma voor de planning, sturing en beheersing van het productieproces in buigcentrales en prefabfabrieken. Het maakt het beheer van stamgegevens

Nadere informatie

Nieuwe SIMATIC HMI Panels

Nieuwe SIMATIC HMI Panels SIMATIC HMI Panels Nieuwe SIMATIC HMI Panels Eenvoudige migratie siemens.nl/hmi SIMATIC HMI Basic Panels - voor eenvoudige applicaties De SIMATIC HMI Basic Panels bieden een voordelige oplossing voor de

Nadere informatie

Machinebeheer op afstand. Efficiënt. Wereldwijd. Intuïtief

Machinebeheer op afstand. Efficiënt. Wereldwijd. Intuïtief NL Machinebeheer op afstand Efficiënt Wereldwijd Intuïtief Beheer en programmeer uw machines op afstand Het is voor u van groot belang dat machines en systemen altijd binnen handbereik zijn, waar dan ook

Nadere informatie

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versie

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versie Versie 2.5 Page 1 Maak van een oceaan vol gegevens Essential Intelligence Maak van uw operationele data belangrijke KPI s, genereer besluitvormingsrapporten en voer kritieke data-analyses uit met. Manufacturing

Nadere informatie

ELO for Mobile Devices

ELO for Mobile Devices ELO for Mobile Devices ELO 9 for Mobile Devices voor Android, ios en BlackBerry 10 Bereikbaarheid en snelle responstijden zijn belangrijke succesfactoren voor moderne bedrijven. Wie efficiënt kan handelen

Nadere informatie

Voorbeelddata importeren EPLAN Platform Versie 2.5 Status: 06/2015

Voorbeelddata importeren EPLAN Platform Versie 2.5 Status: 06/2015 EPLAN Software & Service GmbH & Co. KG Technical Information Copyright 2015 EPLAN Software & Service GmbH & Co. KG EPLAN Software & Service GmbH & Co. KG is niet aansprakelijk voor technische of druktechnische

Nadere informatie

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE Intuïtief IT SOLUSCOPE IT Soluscope is gebaseerd op informatietechnologie en verbindt uw Soluscopereprocessingapparatuur voor

Nadere informatie

3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL

3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL !CCEPTå!UTOMATISERING 3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL - / / ) %æ#) * & %2 3 De boeken bijhouden in een mooie, moderne en snelle omgeving? Accept Financieel is dé complete software voor iedere

Nadere informatie

Gecontroleerde mobiliteit.

Gecontroleerde mobiliteit. Gecontroleerde mobiliteit. Gemeentelijke voertuigen Focus Bouwmachines Land- en bosbouw Transport en logistiek Overtuigend. Besturingstechniek die geschikt is voor mobiel gebruik functioneert door het

Nadere informatie

EPLAN Performance. Rev 00

EPLAN Performance. Rev 00 EPLAN Performance Rev 00 Inhoudsopgave INLEIDING... 3 1. SYSTEEMEISEN EN INRICHTING EPLAN ELECTRIC P8... 4 1.1. INRICHTING NETWERK... 4 2. GEBRUIKERSINSTELLINGEN TER OPTIMALISATIE PERFORMANCE... 5 2.1.

Nadere informatie

Overdaad schaadt Simple Screen Adaptation in SAP Business One

Overdaad schaadt Simple Screen Adaptation in SAP Business One Overdaad schaadt Simple Screen Adaptation in SAP Business One Vergroot gebruiksvriendelijkheid en productiviteit door een passende user interface per rol of functie Wat zijn uw ervaringen met SAP Business

Nadere informatie

Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend.

Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Priva blue id & Top control 8 Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Priva Blue ID & Top Control 8 Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Nooit eerder waren gebruiksgemak, snelheid en betrouwbaarheid

Nadere informatie

QuickStart automatisering van uw codeeroplossing

QuickStart automatisering van uw codeeroplossing QuickStart automatisering van uw codeeroplossing Voor nauwgezetheid en productiviteit START Scan de code en ontdek meer over Domino QuickStart Domino codeerautomatisering Dankzij QuickStart, Domino s automatiseringsoplossing,

Nadere informatie

Google Site Search De websitezoekfunctie van Google voor uw organisatie

Google Site Search De websitezoekfunctie van Google voor uw organisatie Google Site Search Datasheet Google Site Search De websitezoekfunctie van Google voor uw organisatie Google Site Search Ga voor meer informatie naar: http://www.google.com/enterprise/search/ Wat u ontvangt

Nadere informatie

Quintiq Mobility Server

Quintiq Mobility Server Quintiq Mobility Server de kracht van optimale besluitvorming, altijd, overal Quintiq 5.0 platform Profiteer van de kracht van Quintiq-software Implementeer mobiele planningstoepassingen snel en efficiënt

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

ITBB. Toppers in Techniek

ITBB. Toppers in Techniek ITBB. Elektrotechniek Innovatie door kennisoverdracht www.itbb.nl www.zonderman.nl Elektrotechniek Meet- en regeltechniek Signalering en beveiliging Brandbeveiliging Energievoorziening Telematica/netwerken/infrastructuren

Nadere informatie

OPENenergy. Energiekosten zichtbaar maken- en verlagen.

OPENenergy. Energiekosten zichtbaar maken- en verlagen. OPENenergy Energiekosten zichtbaar maken- en verlagen. OPENenergy. De software met vooruitziende blik. Realiseer mogelijke besparingen. Energiebeleid, concurrentiedruk en stijgende kosten voor grondstoffen

Nadere informatie

GE Energy Industrial Solutions. GE s Intelligente Motor Management Systeem. EntelliPro. Motorbeveiliging & Motorcontrole. GE imagination at work

GE Energy Industrial Solutions. GE s Intelligente Motor Management Systeem. EntelliPro. Motorbeveiliging & Motorcontrole. GE imagination at work GE Energy Industrial Solutions GE s Intelligente Motor Management Systeem EntelliPro Motorbeveiliging & Motorcontrole GE imagination at work Kenmerken en voordelen Ontwerp Kenmerken Snelle opstart, geen

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E Rev 02 I N H O U D S O P G A V E 1 INLEIDING... 1 2 WERKWIJZE... 1 2.1 Schema... 1 2.2 Rackindeling... 3 2.3 Overzicht... 4 3 NUMMERING... 6 1 Inleiding s kunnen op veel verschillende manieren worden weergegeven

Nadere informatie

Het ongeëvenaarde gereedschap om PV systemen professioneel te plannen. Nieuw en exclusief voor u!

Het ongeëvenaarde gereedschap om PV systemen professioneel te plannen. Nieuw en exclusief voor u! DE PV Manager. Het ongeëvenaarde gereedschap om PV systemen professioneel te plannen. Nieuw en exclusief voor u! De PV Manager: Systematische project planning De PV Manager is het resultaat van meer dan

Nadere informatie

Catalogger 9.0 features

Catalogger 9.0 features features Catalogger software maakt het onderhouden van productassortimenten en het genereren van catalogi steeds eenvoudiger. Versie 9.0 zit vol met nieuwe features en verbeteringen. Vanaf nu is er Unicode

Nadere informatie

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Visie Quootz ontwikkelt en implementeert standaard software voor het optimaliseren van het verkoop-proces Wereldwijde toegang, 24/7 Webbased

Nadere informatie

Technische vertaling: accuraat en compleet

Technische vertaling: accuraat en compleet Technische vertaling: accuraat en compleet Bouwbestekken, installatievoorschriften, productbeschrijvingen, handleidingen: de vertaling van uw technische documenten laat u het liefst uitvoeren door vertalers

Nadere informatie

NIEUWE PERSPECTIEVEN

NIEUWE PERSPECTIEVEN NIEUWE PERSPECTIEVEN NIEUWE PERSPECTIEVEN Niet het oog dat boven een werkstuk gebogen zit ontdekt volledig nieuwe verbanden, maar het oog dat in alle rust de horizon afzoekt. (Carl Friedrich Freiherr

Nadere informatie

online contract management volledige controle over alle contracten

online contract management volledige controle over alle contracten online contract management volledige controle over alle contracten De opzet, het idee Een veilige online oplossing om alle overeenkomsten, gedurende de looptijd, eenvoudig en effectief te beheren en bewaken.

Nadere informatie

Didier Lebrun business development & account management

Didier Lebrun business development & account management Vertaling Localisatie Didier Lebrun business development & account management De onderneming biedt vertaal-en lokalisatiediensten aan in meerdere talen en is gespecialiseerd in: o marketing materiaal o

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de GWW Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E Rev 02 I N H O U D S O P G A V E 1 INLEIDING... 1 2 INSTELLINGEN DEFINIËREN... 1 2.1 Instellingen voor de export definiëren... 1 2.2 Instellingen voor de import definieren... 2 2.3 Layers toekennen...

Nadere informatie

EPLAN Software Solutions

EPLAN Software Solutions EPLAN Software Solutions Operationeel De vier rendementsniveaus van EPLAN Duurzame ondersteuning Het succes van een onderneming hangt af van veel factoren en die variëren van klant tot klant. Wij hebben

Nadere informatie

Taxis Pitane SQL beheerder. Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane SQL beheerder. Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane SQL beheerder Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane SQL beheerder?... 3 Kenmerken van de software... 3 De juiste SQL server editie voor uw organisatie... 3 SQL Server 2008 Express...

Nadere informatie

Virtual Welding. De cursusmethode van de toekomst

Virtual Welding. De cursusmethode van de toekomst Virtual Welding De cursusmethode van de toekomst Realistisch leren met de simulator 100% veilig Resource besparend Het succesvolle pakket ALGEMEEN De lascursus van de toekomst heeft een naam: Fronius Virtual

Nadere informatie

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Visie Quootz ontwikkelt en implementeert standaard so3ware voor het op6maliseren van het verkoop- proces Wereldwijde toegang, 24/7 Webbased

Nadere informatie

Releasen met een druk op de knop: Met behulp van Continuous Delivery sneller uw doel bereiken

Releasen met een druk op de knop: Met behulp van Continuous Delivery sneller uw doel bereiken Releasen met een druk op de knop: Met behulp van Continuous Delivery sneller uw doel bereiken De business organisatie heeft altijd stijgende verwachtingen van uw IT organisatie. Meer dan ooit is het van

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Draai-kiep raambeslag. - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen

Draai-kiep raambeslag. - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen De nieuwe generatie draai-kiep raambeslag BUVA activpilot Draai-kiep raambeslag - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen BUVA

Nadere informatie

Missie. Visie. Kernwaarden. i-signaal. creatief. innovatief. flexibel. klant- en servicegericht. plezier

Missie. Visie. Kernwaarden. i-signaal. creatief. innovatief. flexibel. klant- en servicegericht. plezier Missie i-signaal streeft naar een vooraanstaande rol in het ontwikkelen en beheren van innovatieve software die onze klanten in staat stelt om het verzuim van de medewerkers te monitoren. Dit effectieve

Nadere informatie

hagercad.professional Eenvoudig beter

hagercad.professional Eenvoudig beter hagercad.professional Eenvoudig beter De intelligente tool voor het ontwerpen van laagspanningsborden. Goed doordacht : hagercad hagercad is de nieuwe software voor het ontwerpen van de Hager laagspanningsborden.

Nadere informatie

EENVOUDIG & RONDUIT EFFICIËNT

EENVOUDIG & RONDUIT EFFICIËNT Aanlevering van C-artikelen EENVOUDIG & RONDUIT EFFICIËNT www.simple-system.nl Het B2B-inkoopplatform voor C-onderdelen 2 Vereenvoudigt de inkoop van C-artikelen snel & transparant 3 De feiten liegen er

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

How To Do Gebruikersbeheer remote service portaal mbconnect24

How To Do Gebruikersbeheer remote service portaal mbconnect24 How To Do Gebruikersbeheer remote service portaal mbconnect24 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Workflow gebruikersbeheer... 3 3. Clients... 4 3.1 Client toevoegen... 5 4. Gebruikersgroep... 8 4.1 Gebruikersgroep

Nadere informatie

Regas als bedrijf. Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen

Regas als bedrijf. Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen Regas als bedrijf Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen de geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg. Binnen de maatschappelijke dienstverlening en maatschappelijke opvang/ vrouwenopvang

Nadere informatie

MEER TIJD. voor uw patiënt

MEER TIJD. voor uw patiënt MEER TIJD voor uw patiënt Het EMD (Elektronisch Medisch Dossier) is uitgegroeid tot een onmisbaar instrument in de huisartsenpraktijk. Het is daarom belangrijk dat u over een programma beschikt dat naadloos

Nadere informatie

EPLAN NEWS (EPLAN NIEUWS) voor versie 1.9

EPLAN NEWS (EPLAN NIEUWS) voor versie 1.9 EPLAN NEWS (EPLAN NIEUWS) voor versie 1.9 Copyright 2008 EPLAN Software & Service GmbH & Co. KG. EPLAN Software & Service GmbH & Co. KG is niet aansprakelijk voor technische of druktechnische fouten of

Nadere informatie

Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems

Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems Cocon in het kort: speciaal ontwikkeld voor glasvezel, helder overzicht netwerk, snel iedere gewenste informatie, automatische routering en budgettering, werken in heden en toekomst, projectmatig werken,

Nadere informatie

EPLAN Software & Service. 13 januari 2017 We starten om 14:00 uur

EPLAN Software & Service. 13 januari 2017 We starten om 14:00 uur EPLAN Software & Service. 13 januari 2017 We starten om 14:00 uur Het team van vandaag Martin Versteeg Productmanager Pro Panel Moderator Michael van de Wiel It specialist Tips en tricks nieuwe stijl Wisselende

Nadere informatie

EPLAN Software Solutions

EPLAN Software Solutions EPLAN Software Solutions Operationeel De vier rendementsniveaus van EPLAN Duurzame ondersteuning Het succes van een onderneming hangt af van veel factoren en die variëren van klant tot klant. Wij hebben

Nadere informatie

online contract management volledige controle over alle contracten

online contract management volledige controle over alle contracten online contract management volledige controle over alle contracten Onbeperkt Onbeperkt De opzet, het idee Een veilige online oplossing om alle overeenkomsten, gedurende de looptijd, eenvoudig en effectief

Nadere informatie

Online-datasheet. UE410-MU4T5 Flexi Classic VEILIGHEIDSCONTROLLERS

Online-datasheet. UE410-MU4T5 Flexi Classic VEILIGHEIDSCONTROLLERS Online-datasheet UE410-MU4T5 Flexi Classic A B C D E F Afbeelding kan afwijken Bestelinformatie Type Artikelnr. UE410-MU4T5 6032669 Meer apparaatuitvoeringen en accessoires www.sick.com/flexi_classic H

Nadere informatie

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes!

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5520 FPi 5540 Met fill & start comfort functie FPi 5560 Automatisch vouwen en vullen is eenvoudig met het professionele en innovatieve

Nadere informatie

P-touch Editor starten

P-touch Editor starten P-touch Editor starten Versie 0 DUT Inleiding Belangrijke mededeling De inhoud van dit document en de specificaties van dit product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast. Brother behoudt

Nadere informatie

Maak kennis met Nuance Power PDF voor de financiële dienstverlening. 2014 Nuance Communications, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Maak kennis met Nuance Power PDF voor de financiële dienstverlening. 2014 Nuance Communications, Inc. Alle rechten voorbehouden. Maak kennis met Nuance Power PDF voor de financiële dienstverlening 2014 Nuance Communications, Inc. Alle rechten voorbehouden. Pagina 1 Tot nu toe moesten financiële instellingen en professionals noodgedwongen

Nadere informatie

EPLAN NEWS. voor versie 2.3

EPLAN NEWS. voor versie 2.3 EPLAN NEWS voor versie 2.3 Copyright 2013 EPLAN Software & Service GmbH & Co. KG EPLAN Software & Service GmbH & Co. KG is niet aansprakelijk voor technische of druktechnische fouten of onvolkomenheden

Nadere informatie

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager is een product van: Cloud9 Software B.V. www.cloud9software.nl wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar U kunt via onderstaande

Nadere informatie

Tonerbased productieprintsystemen

Tonerbased productieprintsystemen DIGITAL PRINTING Tonerbased productieprintsystemen De huidige trend van kleine oplages, korte leveringstermijnen en bestellingen via internet vormt een hele uitdaging voor de klassieke offsetdrukkerij.

Nadere informatie

Maak kennis met Nuance Power PDF voor de juridische sector. 2014 Nuance Communications, Inc. Alle rechten voorbehouden. Pagina 1

Maak kennis met Nuance Power PDF voor de juridische sector. 2014 Nuance Communications, Inc. Alle rechten voorbehouden. Pagina 1 Maak kennis met Nuance Power PDF voor de juridische sector 2014 Nuance Communications, Inc. Alle rechten voorbehouden. Pagina 1 Tot nu toe moesten advocatenkantoren en juridische afdelingen noodgedwongen

Nadere informatie

PTV MAP&GUIDE INTRANET WAT IS ER NIEUW?

PTV MAP&GUIDE INTRANET WAT IS ER NIEUW? PTV MAP&GUIDE INTRANET WAT IS ER NIEUW? Inhoud Inhoud 1 Wat heeft de nieuwe versie van PTV Map&Guide intranet u te bieden?... 3 2 Wat verandert er bij de licentieverlening?... 3 2.1 U gebruikt op dit moment

Nadere informatie

NIS Notarieel Informatie Systeem

NIS Notarieel Informatie Systeem INSTALLATIE NIS UPDATE 2015-Q3-02 NIS Notarieel Informatie Systeem Sportlaan 2h, 818 BE Heerde T (0578) 693646, F (0578) 693376 www.vanbrug.nl, info@vanbrug.nl 2015 Van Brug Software B.V. Niets uit deze

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Flexseating Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving Flexseating Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving Flexseating Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juni 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave

Nadere informatie