PERFECT FALEN...IK DENK HET NIET! Auteur: Eva Storm15

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PERFECT FALEN...IK DENK HET NIET! Auteur: Eva Storm15"

Transcriptie

1 PERFECT FALEN...IK DENK HET NIET! Auteur: Eva Storm15

2 2016 Eva Storm, Alle rechten voorbehouden. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave, zowel inhoudelijk, teksten als tekeningen, mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt in enige vorm of wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

3 Gefeliciteerd! Je hebt net het E-book Perfect Falen ik denk het niet! gedownload. In dit E-book gaan we de mogelijke overtuigingen in je onderbewustzijn weer bewust maken. Je ontdekt waar je tegenaan loopt, wat jou blokkeert en hoe je een stevig en noodzakelijk zelfvertrouwen opbouwt dat je nodig hebt voor jouw succesvolle, ideale leven. Om jouw ideale leven te leiden zal je een aantal zelfsaboterende overtuigingen moeten aanpakken. En daardoor zullen je dromen werkelijkheid worden. Als je klaar bent met je oude werkelijkheid dan kun je een nieuwe realiteit creëeren. 'Perfect Falen ik denk het niet! is het perfecte E-book om je daarbij te helpen, want je ontdekt hierin oplossingen om je faalangst DEFINITIEF aan te pakken.

4 Alvorens jouw succesvol ideaal leven te kunnen creëeren moet je eerst inzicht krijgen in je saboterende, negatieve en vaak beperkende gedachten! En die gedachten komen (onbewust) meermaals per dag in je denken voor. Je hebt niet door dat je jezelf van alles wijsmaakt en uiteindelijk geloof je het zelf. Hierdoor krijg je minder zelfvertrouwen, een laag zelfbeeld en kun je 'Perfect Falen'. Veel leesplezier! Eva Storm Trainer PS: Loop je ergens tegenaan en/of komen er vragen naar boven na het lezen van dit E-Book, stuur dan gerust een mail naar We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk!

5 OP WELKE VRAGEN KRIJG JE EEN ANTWOORD IN DIT E-BOOK? A. Wie is Eva Storm? B. Wat is Lazuli Training? C. Heb jij faalangst? D. Hoe ontstaat faalangst? E. Waar ontstaat faalangst? F. Wat zijn de 8 zelfsaboterende overtuigingen voor 'Perfect Falen'? G. Hoe kun je evolueren van 'Perfect Falen' naar 'succesvol leven'? H. Wat kun jij doen?

6 Wie is Eva Storm? Ik ben moeder van een kind dat hoogsensitief en hoogbewust is, maar tegelijk een kind is zoals ieder kind. Ik heb een hele zoektocht afgelegd met veel vallen en opstaan om mijn dochter beter te leren begrijpen en om onvoorwaardelijk met haar te leren omgaan. Op school of tijdens vakantiekampen vond ze geen aansluiting met andere kinderen. Daardoor voelde ze zich vaak alleen. Ze werd gepest omdat ze 'anders' was. Eigenlijk heeft Sarah de zoektocht naar mezelf geactiveerd. Maar ik ontdekte al snel één groot verschil. Want om mezelf beter te leren begrijpen, vond ik genoeg informatie in opleidingen en boeken. Maar om haar beter te leren begrijpen, vond ik nergens concrete informatie Die moest nog geschreven worden. Ik had mijn missie gevonden! De rode draad in mijn eigen evolutie? Elke ontmoeting die op mijn pad komt, ligt mij nauw aan het hart.

7 Lazuli Training? Het vervolg? Meer en meer ouders vroegen mij om hen te leren hoe ze anders met hun kinderen konden omgaan. Dus besloot ik om cursussen te schrijven en opleidingen te geven, zodat ouders en leerkrachten,...iedereen die met kinderen werkt, hun kinderen op een dieper niveau zouden kunnen begrijpen. Vandaag, tien jaar later, heb ik een Trainingscentrum waar (jong)volwassenen het Lazuli -concept leren kennen en toepassen. In een notendop: je leert er onvoorwaardelijk te communiceren vanuit het hart en je leert om via taal verschuivingen in je denken te brengen, zodat de informatie in je hart kan stromen. We doen dit bij Lazuli Training op een coachende manier: we begeleiden volwassenen, kinderen en jongeren naar de oplossing in zichzelf. De volwassenen groeien daardoor zowel persoonlijk als spiritueel waardoor ook hun kinderen gelukkiger in het leven kunnen staan.

8 1 dit is jouw eerste stap naar het leven dat bij je past: 'een succesvol leven'

9 1 HEB JIJ FAALANGST? Had je als kind het gevoel dat ouders, leraars en opvoeders de perfectie van je verwachtten? Was je als tiener verlegen of werd je belachelijk gemaakt als je je best deed? Werd je gepest omdat je 'anders' was? En hoe zit dat vandaag? Krijg je geen erkenning ook al weet je dat je goed bent in je job? Slaag je er niet in om iets dat je echt wilt voor mekaar te krijgen? Laat je alles aan je voorbijgaan uit angst te mislukken? Krijg je een minderwaardig gevoel wanneer je van anderen hoort dat je onbelangrijk bent? Voel je je onbegrepen en denk je dat er iets 'fout' is aan je? Vind je het veiliger om niet aan een taak te beginnen? Hoor je regelmatig dat je iets niet aankunt? Iedereen heeft wel eens faalangst. Je bent écht niet de enige! Dat gevoel herkennen en erkennen is de eerste stap om er iets aan te doen. Je bent dus op de goede weg!

10 2

11 HOE ONTSTAAT FAALANGST? Als kind (jonger dan zes jaar) was je bewustzijn zeer beïnvloedbaar. Het zelfbeeld en de eigenwaarde die je toen vormde en overnam van je omgeving, bepalen wat je vandaag denkt, aankunt én verdient. Je onderbewustzijn wordt nog altijd voortdurend beïnvloed door allerlei omstandigheden die zich toen voordeden. Maar ook wat je meemaakte als tiener, 20-jarige, 30-jarige of later heeft impact. Al deze omstandigheden en levensfasen hebben een duidelijk effect op het geloof in jezelf en je zelfvertrouwen. En het is nu net de kracht van je zelfvertrouwen die het succes in je leven bepaalt. Je hebt meer zelfvertrouwen nodig als je:... het moeilijk hebt om beslissingen te nemen en ze altijd in twijfel trekt;... je schuldig voelt voor je woorden of gestelde daden, zelfs als je weet dat ze correct zijn;... altijd probeert de mensen te behagen, soms door ja te zeggen terwijl je nee denkt;... altijd bezorgd bent om wat andere mensen van jou denken of zeggen in plaats van je authentieke zelf te zijn. Dit beperkende saboterende geloof heeft je denken op onderbewust niveau gekaapt! En dat houdt je in de ban van een eindeloze cyclus: je twijfelt je krijgt een laag zelfbeeld

12 4...je maakt eindeloze compromissen omdat je hoopt dat de dingen anders worden... maar dat gebeurt niet... je twijfelt nog meer... Deze cyclus weerhoudt je om het nodige zelfvertrouwen op te bouwen en het beste uit jezelf te halen. Je twijfelt over je zelfvertrouwen tot je denkt dat dit saboterende geloof het ware is. Resultaat: je geeft het op! Je kunt jezelf nog de hele dag wijsmaken dat je een waardevol persoon bent en alles in huis hebt om succesvol te zijn. Maar als je onderbewuste programma je vertelt dat je het niet echt verdient om te genieten van al dat moois in je leven, dan ga je het moeilijk krijgen om te bereiken wat je wilt in je carrière, business, liefde, gezondheid. Want het onderbewuste is de echte drijfveer achter alle resultaten, zichtbaar én onzichtbaar. Dáár zijn je overtuigingen, herinneringen en gevoelens opgeslagen en dat is keer krachtiger dan je bewust-denkende vermogen. Dus wat je gelooft op onderbewust niveau bepaalt welke energie je in de wereld zult steken. Dat vormt je realiteit en geeft je de gewenste resultaten in je leven.

13 5 Als je het moeilijk hebt om dit te aanvaarden, dan denk je onbewust dat je nooit een ideaal leven zult hebben. En dat idee bepaalt eens te meer jouw resultaten! Wil je écht van je faalangst af? Wil je écht een onverwoestbaar zelfvertrouwen? Wil je een absoluut geloof om te bereiken wat je ook maar wilt? Wil je écht een job, partner, woning, die volledig bij jou past? Wil je jezelf toelaten om je authentieke zelf uit te stralen? Wil je écht groeien van het perfecte naar het ideale leven? Als het antwoord op deze vragen ja is en dat goed aanvoelt, dan kan dit jouw nieuwe realiteit worden! Dan kan je zeggen: 'Perfect Falen ik denk het niet!' én ga je groeien naar diep zelfvertrouwen!

14 5 WAAR ONTSTAAT FAALANGST? De kans bestaat dat je op school faalangst krijgt. Je wordt vergeleken met het gemiddelde van de klas. Er wordt van jou als kind verwacht dat je aan bepaalde normen beantwoordt. Is dit niet zo, dan heb je een probleem. Gevolg: faalangst ontstaat. Je kunt ook faalangst ontwikkelen in je thuisomgeving. Ouders kunnen meer verwachten dan je aankunt. Broers of zussen kunnen je niet altijd aanvaarden zoals je bent. Je moet jezelf voortdurend bewijzen en dat is soms moeilijk. Faalangst kan zich ook voordoen in specifieke omstandigheden. Stel je voor dat het familiebedrijf failliet gaat met alle gevolgen van dien. Of je wordt in een pleeggezin geplaatst of één van je ouders is verslaafd. Dit alles heeft invloed op je zelfbeeld. Doordat je je zwakker voelt, maak je meer kans op pesterijen.

15

16 4 WAT ZIJN DE ACHT ZELFSABOTERENDE OVERTUIGINGEN VOOR 'PERFECT FALEN'? 1. Ik kan het niet Wie faalangst heeft, heeft een aantal patronen in zijn bewustzijn. Ja, je leest het goed: wil je falen, dan moet je dat goed voorbereiden! Telkens wanneer je faalt, heb je dat 'mentaal' op voorhand goed georganiseerd. Je hebt angstige, negatieve stemmen in je hoofd. De zin: Ik kan het niet garandeert dat je gaat falen. Want als je iets echt wilt, dan ga je ervoor; als je iets niet wilt, dan zijn er excuses genoeg. Soms zijn de negatieve zinnen in je hoofd zò stil, dat je niet beseft dat ze er zijn. Maar ze bepalen wel je graad van falen of succes. Het is dus heel belangrijk dat je beseft hoe je over jezelf denkt! Nu kun je de nodige transformatie brengen in je denkpatroon! En als jij meer gaat denken in termen van 'kracht' in plaats van 'blokkade' dan brengt deze transformatie grote veranderingen teweeg. De negatieve draaimolen wordt dan uit je denken verbannen en je krijgt een krachtige en nieuwe positieve ingesteldheid. Een prachtig zelfbeeld is het resultaat!!

17 4 2. Het moet perfect zijn! Sommige mensen streven naar de perfectie: perfecte job, partner, kinderen, taak, examen, tuin, auto Kortom, het 'perfecte leven'! Het duurt maanden, soms zelf jaren, om te ontdekken dat deze perfectie een illusie is. De lat te hoog leggen is een typische eigenschap voor mensen met faalangst. En alles wat 'te' is, is niet goed. 'Te' is extreem en wat extreem is, vraagt veel energie. Als je iets perfect wilt, dan stel je 'te' veel voorwaarden: Het 'moet'. Er is geen tussenweg en je zegt ook niet het 'mag'. De woorden die je gebruikt, bepalen welke programma s in je onderbewuste lopen. Daar leren we alles over in de Lazuli Trainingen. 'Mogen' geeft een ander gevoel dan'moeten'. Er is meer vrijheid en daardoor kom je tot rust. 'Het moet perfect zijn, tot in de puntjes'. Op elk detail ga je vitten en je gaat alles dubbelchecken. Vanzelfsprekend moeten taken goed afgewerkt worden. Maar hou vooral de rode draad in gedachten zodat je geen tijd verliest aan details.

18 4 3. Alles moet perfect zijn, want dan krijg ik zeker geen kritiek! Geloof je iedereen, neem je alles persoonlijk op? Besef je wel dat de kritiek die iemand geeft, meer zegt over de persoon zelf dan over jou? Anderzijds kun je ook leren dat niet alles kritisch is bedoeld! 4. Ik weet alles beter! Je laat geen informatie meer toe. Je weet alles al dus waarom zou je dan iets nieuws proberen? Je hebt meer zekerheid in je comfortzone. De perfecte manier om te falen! Omdat je informatie te beperkt is, kan alles fout lopen. Je falen is het natuurlijk gevolg. Wil je een ideale of totale oplossing? Dan moet je uit je comfortzone durven te stappen. Want dààr ligt al de creativiteit. The definition of Insanity: Doing the same thing over and over again and expecting different results. ~ Albert Einstein ~

19 7 5. Wat ik doe maakt geen verschil uit Je beperkte eigenwaarde bewijst dat je jezelf niet belangrijk vindt. Je gaat andere mensen behagen, om toch één of andere vorm van liefde en goedkeuring te krijgen. Je gaat 'ja' zeggen wanneer je eigenlijk 'nee' denkt! Je hebt geen geloof in je eigen bekwaamheid. Dit negatief beperkend geloof wordt in je onderbewuste opgebouwd. Je krijgt geen vertrouwen of ervaring genoeg om jezelf te bewijzen. Kinderen en jongeren zouden meer kansen moeten krijgen om dingen uit te proberen... en te falen. Dat is de beste manier om bij te leren. 6. Alles is mijn eigen fout Deze limiterende manier van denken blokkeert elke verdere actie. Als deze gedachte regelmatig bij je opkomt, dan zit je boordevol schuldgevoel. Schuldgevoel is een uitdrukking van het geweten. Je krijgt schuldgevoelens doordat je voortdurend het gevoel hebt dat je niet voldoet aan de verwachtingen. De meeste eisen stel je echter aan jezelf! Wil je je schuldgevoel omvormen tot een positief gevoel? Wees dan milder voor jezelf én voor een ander en begin opnieuw.

20 Als ik probeer, mislukt het toch Dit negatieve uitgangspunt staat je succes in de weg en brengt je nergens. Het verlamt je totaal en het lijkt alsof je met je voeten in een blok beton staat. Je kunt vooruit, noch achteruit. Nu je dit E-book leest, krijg je de juiste handvaten om te leren hoe het ook anders kan. Vertrouw dat je de kracht hebt om je denken aan te passen. 8. Ik durf geen beslissing te nemen Moeten anderen akkoord zijn als jij een beslissing neemt? Heb je een eigen opinie of ben je afhankelijk van de mening van anderen? Je denkt dat anderen alles beter weten. Je kan dus niet kiezen en ook geen verantwoordelijkheid nemen. Geen beslissing durven nemen, doe je misschien ook omdat je niet weet wat er in de toekomst kan gebeuren. Je hebt geen zekerheid. En net dan kan je zelfvertrouwen leren ontwikkelen. Je gaat jezelf moeten leren vertrouwen! Gun jezelf de tijd om te beslissen zodat je kan overwegen wat het beste is voor jou. Laat je niet onder druk zetten, maar geef jezelf wel een deadline! Wie te lang in twijfel blijft hangen, zal moeten leren lef te hebben.

21

22 8 HOE KAN JE EVOLUEREN VAN PERFECT FALEN NAAR 'SUCCESVOL LEVEN'? Met beperkende, saboterende gedachten ga je nooit in staat zijn, overvloed, liefde, geluk, vreugde, succes, te bereiken. Je faalt telkens opnieuw. Je voelt je machteloos om de omstandigheden om te vormen naar hoe je het zou willen. Je maakt duizend-en-één excuses en hebt veel vooroordelen. Je denkt niets te kunnen veranderen. Deze negatieve levenshouding laat niet alleen de gouden opportuniteiten voorbijgaan, het brokkelt ook je zelfbeeld en je eigenwaarde af op een deprimerende manier. Kortom je kunt het perfecte leven niet bereiken. Het wordt tijd om je leven te veranderen en jezelf een Life Changing Ervaring te geven! Veel volwassenen, jongvolwassenen en tieners kampen met faalangst en problemen rond zelfvertrouwen. Het is niet gemakkelijk om het negatieve geloof in jezelf te veranderen eens het is vastgeworteld. Je hebt al meegemaakt dat het niet lukt om je wensten te vervullen. Ik probeer en ik misluk wordt een gedachtegang en ontaardt in zelfdestructief gedrag. Hierdoor verlies je je bestemming uit het oog. Je dromen en je succesvol leven zijn ver weg. Wil je negatieve patronen bij jezelf en anderen transformeren dan kan je Life Changing Coach worden.

23 8 4 Het zou mooi zijn om kinderen van kleinsaf aan te begeleiden om zò het doemdenken om te buigen naar een positief gedrag en diep zelfvertrouwen. Ze écht doen geloven in hun kwaliteiten en talenten waarmee ze geboren zijn. Daarom heb ik een Kindercoach-training ontwikkeld met een unieke methode om kinderen te begeleiden 'Vanuit je Hart'. Dus waarom niet starten bij de bron! WAT KUN JIJ DOEN? Jij kunt ook nu al stappen zetten om je ideale leven te bereiken: werk je onderbewuste sabotage weg om zo de resultaten te bereiken die je wilt; stop met anderen te bekritiseren en jezelf te beoordelen; hou je niet bezig met wat anderen van je denken; maak klaar en duidelijk wat je echt wilt; verhoog je motivatie om je doelen te bereiken; zorg goed voor lichaam én geest, want ze zijn onderling verbonden.

24 8 4 Begin met in jezelf te geloven! Breng je talent naar buiten. Weet: dat zelfs de meest succesvolle mensen op aarde dingen geprobeerd hebben die mislukt zijn; dat elke mislukking je sterker maakt; dat je bij elke mislukking iets bijleert en dat is ook een succes; dat als je begint te geloven in nieuwe mogelijkheden je zo de realiteit kunt herscheppen; dat je op een stressvrije manier, jouw succesvolle leven kan leiden. Je zult terug meer zelfvertrouwen krijgen en je zult in staat zijn de juiste gedachtengang te bewerkstelligen. Je zult resultaten bekomen in bijv. je carrière, in de liefde, gezondheid,overvloed,... en op alle andere niveaus in je leven. Transformeer de beperkende zelfsaboterende gedachten één voor één (niet alles tegelijk want dat zou weer te perfect zijn). Leer loslaten wat niet meer bij jou hoort. Jij weet nu waardoor je geremd wordt en wat je hieraan kunt doen.

25 8 4 Ik wil nog één ding met je delen: ik veronderstel dat je die negatieve beperkende gedachten voor altijd wilt loslaten en ik wil je hierbij graag helpen. Maar enkel als je hiervoor klaar bent en écht het verlangen wilt loslaten om een te perfect leven te hebben en zo te kunnen evolueren naar een succesvol en ideaal leven dus te gaan van zelf-saboterende gedachten naar vertrouwen! Ben jij er klaar voor? Bekijk dan dit buitengewoon gratis aanbod ( lazulitraining.be/open-lesdag/) om NU actie te ondernemen en vorm te geven aan het 'succesvolle leven' waarvan je altijd droomde. In deze Open-lesdag ( : 'Sta jij aan het roer van je eigen leven?"' krijg je de sleutel om in je kracht te komen en positieve gedachten te ontwikkelen. Het is nodig een stevig zelfvertrouwen in het leven te verkrijgen, zodat je alles kunt bereiken wat je verlangt. Kies voor een nieuwe weg en word Kapitein van je eigen schip! Vanuit mijn Hart Eva Storm Trainer Lazuli Training: The place to be voor Bewustzijnsontplooiing, Heart Communication, Coaching, H-NLP, Ericksoniaanse Hypnose.

26 8 4

27 Meer info: Hartconnectie kan ook via:

TRAINING LIFE CHANGING COACH

TRAINING LIFE CHANGING COACH TRAINING LIFE CHANGING COACH Infobrochure Eva Storm - Lazuli Training Ben jij klaar voor een Life Changing Experience? Gun je dat ook volwassenen, jong-volwassenen, jongeren deze experience? Dan is de

Nadere informatie

TRAINING KINDER- en TIENERCOACH

TRAINING KINDER- en TIENERCOACH TRAINING KINDER- en TIENERCOACH Infobrochure Eva Storm - Lazuli Training Wil jij kinderen écht vanuit je hart helpen? Dan is de opleiding Kinder- en Tienercoach iets voor jou! Tijdens deze training ga

Nadere informatie

TRAINING ERICKSONIAANSE HYPNOSE

TRAINING ERICKSONIAANSE HYPNOSE TRAINING ERICKSONIAANSE HYPNOSE Infobrochure Eva Storm - Lazuli Training Ericksoniaanse hypnose, ook wel communicatieve hypnose genoemd, is ontwikkeld door de Amerikaanse psychiater Milton Erickson, grondlegger

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

Voor Noa Mali Zulueta Acea

Voor Noa Mali Zulueta Acea Voor Noa Mali Zulueta Acea Lichtflits Momenten van inzicht Lichtflits Momenten van inzicht Anniek Oosting Schrijfster: Anniek Oosting Coverontwerp: Anniek Oosting ISBN:9789402123234 Lichtflits/Anniek Oosting/2014

Nadere informatie

WERKBOEK 2. De bron van verandering. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie

WERKBOEK 2. De bron van verandering. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie WERKBOEK 2 De bron van verandering Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie Werkboek 2 De bron van verandering... 3 1 Mijn thema... 4 2 Gebeurtenissen (connecting the dots)... 4 3 Emoties... 5 4 Gevoel

Nadere informatie

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven!

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven! Hai, hai, Hoe was 2018 voor jou? We zijn weer bij het einde van het jaar en dat is een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat er volgend jaar komen gaat. De

Nadere informatie

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen 5. Overtuigingen Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen Een overtuiging is een gedachte die je hebt aangenomen als waarheid doordat ie herhaaldelijk is bevestigd. Het is niet meer

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

In 10 stappen naar meer Geluk, Liefde en Succes

In 10 stappen naar meer Geluk, Liefde en Succes 1 In 10 stappen naar meer Geluk, Liefde en Succes Gùn jezelf een beter leven Noteer wat jou kan motiveren om jezelf het leven te gunnen waar je werkelijk naar verlangt. Geloof dat ook jij het kan Denk

Nadere informatie

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen

Nadere informatie

TRAINING HEART COMMUNICATION

TRAINING HEART COMMUNICATION TRAINING HEART COMMUNICATION Infobrochure Eva Storm - Lazuli Training Wil je verbindend communiceren? Wil je leren coachen? Start de training Heart Communication! Training Heart Communication is een intensieve

Nadere informatie

Lichaam en geest zijn één

Lichaam en geest zijn één Lichaam en geest zijn één Je geest en lichaam zijn op een subtiele manier verbonden en reageren voortdurend op elkaar. Als we aan stress lijden heeft dat gevolgen voor ons lichaam omdat we bijvoorbeeld

Nadere informatie

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK Succesvol zijn wie je bent Monique Dekker, juni 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 Waarom dit e-book?... 2 Wie ben ik?... 2 2. Weet wie je bent en waar je voor staat....

Nadere informatie

Ondernemen vanuit je Ware Zelf

Ondernemen vanuit je Ware Zelf Ondernemen vanuit je Ware Zelf Zielsgelukkig worden door te doen waarvoor je hier bent Copyright 2017 Davidzon Coaching - All Rights Reserved. 1 INHOUD Inleiding 1 De beren op de ondernemersweg 2 Wat door

Nadere informatie

Module Overvloed en rijkdom omarmen

Module Overvloed en rijkdom omarmen Module Overvloed en rijkdom omarmen In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld en het ontvangen van overvloed. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik ben Anke en ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen.

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

Daarom gaan we: de dingen die ècht gedaan moeten worden uit de weg met onze aandacht van hot naar her wie we werkelijk zijn verschuilen.

Daarom gaan we: de dingen die ècht gedaan moeten worden uit de weg met onze aandacht van hot naar her wie we werkelijk zijn verschuilen. NU FOCUS & FLOW! Leer hoe en stop zelfsabotage Mijn naam is Kirsten Schults en ik ben mindset coach voor missieondernemers. De afgelopen 8 jaar heb ik honderden coaches, therapeuten en andere wereldverbeteraars

Nadere informatie

Minigids. Zelfliefde

Minigids. Zelfliefde Minigids Zelfliefde 7 Mythes over Zelfliefde die jij zo snel mogelijk mag vergeten: Zelfliefde is egoïstisch en arrogant Zelfliefde is jezelf vertroetelen met b.v. een middagje naar de sauna en alles met

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach.

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach. Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach Goede voornemens? Vergeet het maar, zeggen de statistieken: slechts 18% slaagt erin om goede voornemens ook succesvol na te komen. En toch. Als je weet

Nadere informatie

Je bent waardevol. Leven vanuit een positief zelfbeeld

Je bent waardevol. Leven vanuit een positief zelfbeeld Je bent waardevol Leven vanuit een positief zelfbeeld Voorwoord 8 Test: Heb jij last van een negatief zelfbeeld? 14 1. Zelfbeeld 16 2. Gebroken dromen 34 3. Gevangen in je gedachten 51 4. Het juk van verslavingen

Nadere informatie

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete 21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen An Verstraete 92% van je concurrenten moet dit nog ontdekken In dit E-boek beschrijf ik de ontdekkingen die ik doe in mijn zoektocht naar succes. Bloem, boter, een

Nadere informatie

41 tips Van Jezelf Houden

41 tips Van Jezelf Houden Marian Palsgraaf 41 tips Van Jezelf Houden Gewoon omdat jij het waard bent Hallo mooie JIJ, Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de 21 dagen cursus Van Jezelf Houden. Wat zal het mooi zijn: een wereld

Nadere informatie

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2 Online training Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren Module 2 www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Module 2 Jouw persoonlijke script We gaan praktisch aan de slag met het maken van jouw persoonlijke

Nadere informatie

Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken.

Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken. Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken. ü Yes ü No ü Yes ü No Krijg een contstante stroom klanten en verhoog je inkomen ü No Auteurs

Nadere informatie

Bas Smeets page 1

Bas Smeets  page 1 Bas Smeets www.bsmeets.com page 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen idee wat hoe hun ideale

Nadere informatie

E-book: Het geheim van een succesvolle loopbaan

E-book: Het geheim van een succesvolle loopbaan E-book: Het geheim van een succesvolle loopbaan NextStep, 2018 Het geheim van een succesvolle loopbaan Ingrijpende keuzes, overweldigende kansen en mogelijkheden... ze zijn bijna dagelijkse kost in een

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING Je herkent het vast: je stond met een glas

Nadere informatie

Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd

Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd Het is belangrijk om te weten waar je nu staat, zodat je weet van waar je straks vertrekt. Als jij weet wat voor verhaal hebt, welk verhaal jij jezelf verteld

Nadere informatie

Re-Job E-Book Take-Off

Re-Job E-Book Take-Off Re-Job E-Book Take-Off re-job 3. TAKE OFF 3.1 Ik en mijn talent Stel je eens voor: Je rijdt door een willekeurige straat en één van de voortuinen springt je in het oog. De schoonheid, de bloemen, de geuren

Nadere informatie

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen Schrijf en vervul jouw hartsverlangen 3 Meditaties en intuïtief schrijfoefeningen Cindy's Coaching Corner www.cindyscoachingcorner.com Be magical, just by being you! Intuïtie is kijken met je ziel Mijn

Nadere informatie

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Margot Peters Schrijfster: Margot Peters Coverontwerp: Margot Peters ISBN: 9789402141078 Margot Peters,

Nadere informatie

Emilie Depuydt. Goed gezien. Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent. Witsand Uitgevers

Emilie Depuydt. Goed gezien. Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent. Witsand Uitgevers Goed gezien Emilie Depuydt Goed gezien Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent Witsand Uitgevers Voor Jules en Jeanne, twee grote voorbeelden in zichtbaar zijn. Alle voorbeelden in dit

Nadere informatie

W E R K B O E K E X T R A

W E R K B O E K E X T R A W E R K B O E K E X T R A Attunement Diary S C H I J N J E L I C H T M O O I E V R O U W, D E W E R E L D H E E F T J E N O D I G! Ik stem me af op het Universum zodat ik Eenheid en Harmonie ervaar 2016

Nadere informatie

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben.

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben. Het meditatieprogramma duurt veertig dagen en bestaat uit tien affirmaties. Het is fijn om gedurende dit programma een dagboek bij te houden om je bewustwordingen en ervaring op schrijven. Elke dag spreek

Nadere informatie

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Ik heb sinds 2005 een succesvol bedrijf als coach en trainer voor persoonlijke, zakelijke en spirituele ontwikkeling. Ik werk vanuit mijn hart

Nadere informatie

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman Waarom dit e-book? Hoe lang droom jij er al van om nieuwe stappen voor jezelf te zetten? Je bent een leergierig en staat als vrouw middenin

Nadere informatie

E-book Coachpraktijk Irene Bex

E-book Coachpraktijk Irene Bex E-book Coachpraktijk Irene Bex In dit e-book krijg je een vier tips die onmisbaar zijn de om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Mijn naam is Irene Bex en ik ben stresscoach, NLP coach en trainer.

Nadere informatie

De 10 tips om. Aantrekkelijk te blijven als Werknemer

De 10 tips om. Aantrekkelijk te blijven als Werknemer De 10 tips om Aantrekkelijk te blijven als Werknemer Tip 1 van 10 Werk aan werkgeluk Aangeboden door mkbasics.nl De 10 tips om Aantrekkelijk te blijven als Werknemer 3 e druk - speciale uitgave voor mkbasics.nl,

Nadere informatie

Het Mirakel dat Jij Bent

Het Mirakel dat Jij Bent Het Mirakel dat Jij Bent Vervul jouw potentieel (Deel I van III) Struinend door het gras Kijkend naar de horizon Genietend van Alles dat IS Jouw weg... Schrijver: A.M.I. van der Kwast Coverontwerp: in

Nadere informatie

Caroline Geirnaert. Devijfklaver Caroline Geirnaert Copyright 2015 door Caroline Geirnaert

Caroline Geirnaert.   Devijfklaver Caroline Geirnaert Copyright 2015 door Caroline Geirnaert Caroline Geirnaert For a happy & healthy life www.devijfklaver.be www.facebook.com/devijfklaver Devijfklaver Caroline Geirnaert Copyright 2015 door Caroline Geirnaert Alle rechten voorbehouden. Reproductie

Nadere informatie

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Voor meer rust en vertrouwen bij hooggevoelige mensen Dank je wel voor het downloaden van mijn E-book voor hooggevoelige mensen. Als je eenmaal ontdekt

Nadere informatie

HOE WERKT FAALANGST? WAT IS FAALANGST?

HOE WERKT FAALANGST? WAT IS FAALANGST? HOE WERKT FAALANGST? WAT IS FAALANGST? Faalangst kan omschreven worden als de angst om te mislukken in situaties waarin men beoordeeld wordt (of denkt beoordeeld te worden) en de behoefte om mislukkingen

Nadere informatie

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen.

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen. Theoreasy de theorie is eenvoudig. Je gaat ontdekken dat het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen denken en doen dé sleutel is tot a beautiful way of life. Als je nog steeds hoopt dat oplossingen

Nadere informatie

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn?

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Laatste dag. Kom je ook bij de Geld is Liefde Community? (En alle redenen om lid te worden.) Wat is de mindset van waaruit je moeiteloos

Nadere informatie

Les 3 : Jouw dromen 1

Les 3 : Jouw dromen 1 Les 3 : Jouw dromen 1 Voor de bewuste powervrouw die droomt van megawild succesvol zijn op een authentieke manier. Ik toon je hoe jij jouw expertise, passie en kennis kan omzetten naar inkomen. DEEL 1

Nadere informatie

VIEREN DOOR/VOOR JONGEREN

VIEREN DOOR/VOOR JONGEREN VIEREN DOOR/VOOR JONGEREN GEBED OM VERGEVING De schuldbelijdenis heeft in de openingsritus van elke viering een belangrijke betekenis en functie. De afstand die in het dagelijkse leven tussen God en mens

Nadere informatie

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid.

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. Januari Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. (Hoog) gevoelig zijn krijgt in deze tijd steeds meer ruimte en bekendheid, dat is fijn. Een generatie geleden was het niet wenselijk om gevoelig

Nadere informatie

Opleiding Kindercoach

Opleiding Kindercoach Opleiding Kindercoach Maak jij het verschil? Sociale - emotionele vaardigheden ADHD / ADD Leer- en gedragsproblemen Hooggevoeligheid Ontwikkelingsfases Kind en zijn omgeving Rouw en verlies Pesten Beelddenkers

Nadere informatie

Positief in het leven staan

Positief in het leven staan Positief in het leven staan In dit e-book krijg je een vier tips die onmisbaar zijn de om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Mijn naam is Irene Bex en ik ben stress- en burnoutspecialist, NLP

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen

Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen Inleiding Wat zijn overtuigingen eigenlijk? De meest eenvoudige omschrijving die voor mij werkt is: een overtuiging is een gedachte die vaak gedacht is en daardoor

Nadere informatie

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN INHOUD De training is gebaseerd op 7 hoofdonderwerpen. De 7 sleutels tot positieve verandering: 1. Bevorder je positieve emoties 2. Denk positiever 3. Waardeer

Nadere informatie

Kies voor geluk. met de 6 geheimen van gelukkige en succesvolle mensen. Raymond Gruijs

Kies voor geluk. met de 6 geheimen van gelukkige en succesvolle mensen. Raymond Gruijs Kies voor geluk met de 6 geheimen van gelukkige en succesvolle mensen Raymond Gruijs Wat is succes & geluk? Geluk is dat wat jou blij maakt. Succes is je doel hebben bereikt. In geld, creativiteit, liefde,

Nadere informatie

WANNEER VERTEL JE HET AAN JE KINDEREN? Als de beslissing om te gaan scheiden eenmaal genomen is, dan kun je dit het beste zo snel mogelijk aan de

WANNEER VERTEL JE HET AAN JE KINDEREN? Als de beslissing om te gaan scheiden eenmaal genomen is, dan kun je dit het beste zo snel mogelijk aan de OVER EN UIT OVER EN UIT Welkom bij de e-training Over en uit. In deze training leer je beter om te gaan met je scheiding. Je leert hoe je het beste het nieuws van de scheiding aan je kind kan vertellen,

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie

Coach je ziel naar wijsheid

Coach je ziel naar wijsheid Steven Smitt Coach je ziel naar wijsheid Inzicht krijgen in de realiteit van ieder moment Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord 7 Ontstaan van het spel 9 Werking van het spel 13 De zeven stappen op weg naar

Nadere informatie

En wees vooral heel oprecht en eerlijk: dit is puur voor jezelf, niemand anders leest dit. Wat denk je dus écht?

En wees vooral heel oprecht en eerlijk: dit is puur voor jezelf, niemand anders leest dit. Wat denk je dus écht? Module 2 Volgende hoofdstukken uit het boek Dit ben je écht! staan hiermee in verbinding: - Deel II, de 40 sleutels! Sleutel 1, blz. 21: Je bént bewustzijn! (Lees de opdracht reeds in het begin van de

Nadere informatie

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.]

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] 2011 Life Coach Désirée Snelling Berg Desirée [IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] Leer de technieken om met behulp van je onderbewuste en het universum je ex weer terug te krijgen. Inleiding Het is geen geheim

Nadere informatie

TotalBalance Test / Mini-training

TotalBalance Test / Mini-training TotalBalance Test / Mini-training Weet jij al wie je bent en wat je wilt? Ben je op zoek naar een goede balans tussen werk en privé? Of wil je meer energie? De TotalBalance Test geeft je inzicht op welke

Nadere informatie

Module 5 Heel je relatie met geld

Module 5 Heel je relatie met geld Module 5 Heel je relatie met geld Inleiding In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen erg weinig (te weinig!).

Nadere informatie

Start 21 november 2014

Start 21 november 2014 WWW.NEWLIFEUNIVERSITY.COM Start 21 november 2014 NLP & Communicatie New Life University we ignite & accelerate NLP BODY MIND SPIRIT SKILLS NLP bij New Life University BODY MIND SPIRIT SKILLS Je eigen waarheid

Nadere informatie

Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl

Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Door specifieke intenties te zetten helpt het je op naar de weg waar je naar toe wilt. Wanneer de intentie niet

Nadere informatie

Ondernemerschapsblokkades

Ondernemerschapsblokkades Ondernemerschapsblokkades Wat houdt je tegen om je droom werkelijkheid te laten worden? En hoe los je dat op? 7 tips om in actie te komen! Samengesteld door Willemijn Lau Hoi toekomstig professional, Wat

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge MOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 2 De Manifesteer

Nadere informatie

De schittermethode: In 7 stappen vanuit jouw talenten en eigenaarschap schitteren in je droombaan met meer focus, meer succes en meer werkplezier

De schittermethode: In 7 stappen vanuit jouw talenten en eigenaarschap schitteren in je droombaan met meer focus, meer succes en meer werkplezier Beste lezer, Leuk dat je mijn Schittermethode e-book hebt gedownload. Je hebt de eerste actie genomen naar persoonlijke en professionele groei met meer focus, meer succes en meer werkplezier. Ik ben Wendy

Nadere informatie

NLP OUTCOME FRAME H Y P N O W O R K S

NLP OUTCOME FRAME H Y P N O W O R K S NLP OUTCOME FRAME H Y P N O W O R K S Disclaimer Dit e-book is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niets eruit mag worden gekopieerd in welke vorm dan ook zonder toestemming van de auteur. Wel

Nadere informatie

BEWUSTWORDING - MINDFULNESS -NLP

BEWUSTWORDING - MINDFULNESS -NLP BEWUSTWORDING - MINDFULNESS -NLP Heart Systems Nederland Geen betere plek om te ontsnappen aan alle hectiek dan in het sfeervolle pand van Heart Systems Nederland, gevestigd in een voormalige schuurkerk

Nadere informatie

T a l e n t v o l L e v e n!

T a l e n t v o l L e v e n! T a l e n t v o l L e v e n! 7 Gamechangers Nicoline Pouwer Zangeres. Entrepreneur. Levensgenieter. Talentvol leven De keuze is aan jou Zeg 'Ja!" tegen jouw talentvolle leven! Lieve talentvolle levensgenieter,

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 5 Overtuigingen Vorige week zijn we aan de slag geweest met het innerlijk kind. Wat heeft zij jou laten zien en wat mocht er geheeld worden? Welke oude pijn zit er nog en

Nadere informatie

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn?

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Ja, natuurlijk, maar hoe doe je dat dan? Domweg gelukkig zijn Ken je dat gevoel? Het gevoel dat je domweg gelukkig wilt zijn? Dat er te veel in je leven is waardoor

Nadere informatie

Assertiviteit. e-book

Assertiviteit. e-book Assertiviteit e-book Opkomen voor jezelf Welkom in dit E-book. We willen je informeren over het onderwerp: opkomen voor jezelf. Hierin komt naar voren hoe je dat makkelijker kunt maken voor jezelf. Hoe

Nadere informatie

Madelon blok Holistic coaching experience inspiration

Madelon blok Holistic coaching experience inspiration Probleemgevallen bestaan niet 5 inzichten voor jongeren over verandering GRATIS E-Book Madelon blok Holistic coaching experience inspiration Inleiding Met handen in het haar kloppen ouders soms bij mij

Nadere informatie

In 7 stappen terug in je kracht na een Relatie breuk!

In 7 stappen terug in je kracht na een Relatie breuk! E-Book wordt aangeboden door CatharinaSmeding.com! In 7 stappen terug in je kracht na een Relatie breuk! Catharina Smeding Tip: print dit e-book uit voor optimaal resultaat! Let op! Je mag niets aan dit

Nadere informatie

'TIENDUIZEND REDENEN TOT DANKBAARHEID'

'TIENDUIZEND REDENEN TOT DANKBAARHEID' WERKBOEK VOOR 52 WEKEN VOL DANKBAARHEID 'TIENDUIZEND REDENEN TOT DANKBAARHEID' MARGARETH MADURO-KOEIMAN Lieve Diamond, Ik noem je een Diamond omdat ik weet dat je nog heel veel moois met de wereld te delen

Nadere informatie

Wijs & Eigen. Magazine. Wijs en eigen. Koffer vol geluk. Eigenwijze feiten. Special Edition N Achter de schermen

Wijs & Eigen. Magazine. Wijs en eigen. Koffer vol geluk. Eigenwijze feiten.  Special Edition N Achter de schermen Wijs & Eigen Magazine Wijs en eigen Achter de schermen Koffer vol geluk In 6 stappen een relatie met jezelf beginnen! Eigenwijze feiten Dingen die jij niet wilt horen, maar wel écht wilt weten! Special

Nadere informatie

Module 7. Oefening 22

Module 7. Oefening 22 Module 7 Volgende sleutels uit deel II van het boek Dit ben je écht! staan hiermee in verbinding: Sleutel 9: Jij bent machtig. Blz. 64 Sleutel 10: Je bent hier en nu aanwezig Blz. 68 Sleutel 11, B: Wat

Nadere informatie

Je doel behalen met NLP.

Je doel behalen met NLP. Je doel behalen met NLP. NLP werkt het beste als al je neurologische niveaus congruent zijn. Met andere woorden: congruent zijn betekent wanneer je acties en woorden op 1 lijn zijn met je doelen, overtuigingen,

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E S p r a n k e l p l a n I N H O U D S O P G A V E VOORDAT JE BEGINT... SPRANKELDOELEN VASTSTELLEN VISUALISEER JOUW SPRANKELJAAR VRAGEN DIE PIJN DOEN ZORG DAT JIJ ÉCHT GAAT SPRANKELEN! PLANNEN MAAR! OVER

Nadere informatie

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD 3 1.1. VOORWOORD. 3 1.2. WIE BEN IK?... 4 2. INLEIDING 4 2.1. INLEIDING... 4 2.2. WAAROM EN VOOR WIE?... 5 3. 3 GOUDEN TIPS.. 6 3.1. WEES AARDIG VOOR JE SPIEGELBEELD 6 3.2. VERZAMEL

Nadere informatie

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU.

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU. Vandaag ga je beginnen met een negativiteitsdetox, voor de rest van de tijd dat je met deze modules bezig bent. Door social media en tijdschriften en de gewone media krijg je mega veel beelden van hoe

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Inleiding en leeswijzer 3 2. Energie Psychologie 7 3. Gedachten 10 Het zijn jouw gedachten die jouw wereld creëren 11 4. Verantwoordelijkheid 13 5. Persoonlijk Plan, jouw blauwdruk

Nadere informatie

copyright www.candocoaching.nl 1

copyright www.candocoaching.nl 1 1 De Gids voor jouw succes en jouw uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Door het zetten van specifieke intenties wordt je geholpen op de weg waar je naar toe wilt. Wanneer

Nadere informatie

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue

Nadere informatie

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue

Nadere informatie

Visualisatie oefeningen, de kracht van verbeelding

Visualisatie oefeningen, de kracht van verbeelding Visualisatie oefeningen, de kracht van verbeelding In de voorgaande mails heb je kunnen lezen over de kracht van je onderbewustzijn en hoe je jouw onderbewustzijn voor je kan laten werken. Je weet inmiddels

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

Receiving the Day. Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen

Receiving the Day. Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen Receiving the Day Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen Dag 1 Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen We gaan helder krijgen wat voor jou belangrijk is. Dit is de eerste stap in

Nadere informatie

WELKE BAAN PAST ECHT BIJ JOU?

WELKE BAAN PAST ECHT BIJ JOU? WELKE BAAN PAST ECHT BIJ JOU? GRATIS WEBINAR HOU PEN EN PAPIER BIJ DE HAND, WE BEGINNEN ZO! Bas Smeets Coaching & Training Mijn Belofte Voor Dit Webinar Jij gaat begrijpen waarom je nog niet precies weet

Nadere informatie

Inleiding Be the light!

Inleiding Be the light! Inleiding Be the light! Wat houdt jou tegen om te stralen? In wezen ben jij een diamant, jouw innerlijk licht is zuiver en helder. Jouw aanwezigheid is oneindig kostbaar, tijdloos en blijvend. Met ons

Nadere informatie

STOCKSNAP.IO JOSH WILLINK VRAGEN OM JE PASSIE TE ONTDEKKEN. Albert Sonnevelt

STOCKSNAP.IO JOSH WILLINK VRAGEN OM JE PASSIE TE ONTDEKKEN. Albert Sonnevelt STOCKSNAP.IO JOSH WILLINK VRAGEN OM JE PASSIE TE ONTDEKKEN Albert Sonnevelt VRAGEN OM JE PASSIE TE ONTDEKKEN Copyright Albert Sonnevelt 2018 Alle rechten voorbehouden. Geen enkel deel van deze handout

Nadere informatie

4 simpele stappen voor een succesvol leven Angelina Jochems

4 simpele stappen voor een succesvol leven Angelina Jochems De formule voor succes 4 simpele stappen voor een succesvol leven Angelina Jochems Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Voorwoord 2 Even voorstellen 3 Stap 1. Mindset is alles 4 Stap 2. Affirmeren werkt echt

Nadere informatie

Draaien naar de bron

Draaien naar de bron Draaien naar de bron Eerste druk: 2018 Copyright: 2018 Nicky Verbeek ISBN: 978-90-828322-0-4 Auteur: Nicky Verbeek Vormgeving: Wout van Klooster Fotografie: Wout van Klooster Uitgever: Nicky Verbeek (Muhja

Nadere informatie

Omgaan met angsten E-book. www.smartcoachings.be Pascale Laffutte

Omgaan met angsten E-book. www.smartcoachings.be Pascale Laffutte 1 Omgaan met angsten E-book www.smartcoachings.be Pascale Laffutte 1 2 Bedankt voor het downloaden van mijn e-book : omgaan met angsten! Vanuit liefde en passie om mensen te laten doorbreken in hun potentieel

Nadere informatie