Maak andere kinderen niet bang

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maak andere kinderen niet bang"

Transcriptie

1 Kind op maandag. Jaargang 1 nummer Pinksteren is een bijzonder feest. We vieren dat de heilige Geest mensen laat ervaren dat God bij ons is. Bij dit feest hoort het verhaal van de leerlingen van Jezus die plotseling gegrepen werden door iets dat groter was dan zijzelf. Vol vuur gingen ze vertellen over God en over Jezus. Wat de heilige Geest precies is? Dat is niet uit te leggen. Maar je kunt het wel voelen! Met Pinksteren vieren we dat de Geest mensen laat lachen, dansen en zingen. Dat mensen elkaar enthousiast vertellen over wat hen drijft. Daar word je vrolijk van! In de aanloop naar Pinksteren lezen we verhalen over mensen die op een bijzondere manier Jezus hebben ontmoet in hun leven. We horen over de Emmaüsgangers, die na Pasen op weg gaan naar huis. Daar ontdekken ze dat Jezus bij hen is. Ook Tomas, die er eerst niet bij is als Jezus bij zijn leerlingen komt, ziet later met eigen ogen dat Jezus leeft. De apostel Paulus en Johannes op Patmos zien in visioenen dat Jezus de wereld anders maakt. In de week van Hemelvaart wordt het verhaal verteld van Jezus die naar de hemel gaat. Voordat dat gebeurt, belooft hij zijn leerlingen dat de heilige Geest zal komen; ze zullen niet alleen achterblijven. Met Pinksteren wordt die belofte waargemaakt. We hopen op veel vrolijkheid en inspiratie in deze weken! Week 16. Zag je het nou? Jezus verschijnt aan zijn leerlingen en wenst hen vrede. Tomas is er niet bij ; als hij het van de anderen hoort, kan hij het niet geloven. Pas als hij met eigen ogen ziet dat Jezus leeft, weet hij het zeker. Later verschijnt Jezus bij het meer van Tiberias. Als een van de leerlingen hem herkent, springt Petrus meteen in het water om naar hem toe te gaan. Leesrooster: Johannes 20:19-24 Tomas is er niet bij. Johannes 20:25-29 Tomas ziet Jezus. Johannes 21: Bij het meer van Tiberias Gouden regel. Maak andere kinderen niet bang

2 Enquete schooltijden. Er wordt goed gereageerd op de enquete betreffende de schooltijden. Mocht u nog geen keuze hebben gemaakt, dan kunt u uw briefje nog tot vrijdag 17 april a.s. inleveren. Schoolvoetbal. Woensdagavond zijn de eerste wedstrijden gespeeld voor het schoolvoetbalkampioenschap van de gemeente Hellendoorn. Beide meisjesteams en het jongensteam van groep 7 hebben enthousiast en mooi spel laten zien. Volgende week woensdag spelen alle teams nog enkele wedstrijden. De site is weer bereikbaar en het totale programma is daarop nog steeds te vinden. Spelers en begeleiding wensen we veel plezier en succes. Koningsspelen. Gisteren is de brief met het voorlopige programma van de Koningsspelen verstuurd. We hebben al enkele reacties binnen van ouders die willen assisteren bij de organisatie, maar er kan nog meer bij!!!! Wie wil dit meemaken?? Graag uiterlijk maandag aanmelden. Het wordt vast weer een leuk festijn. Schoolreisje. Dinsdag 26 mei 2015 gaan we met de hele school naar het Avonturenpark. De kosten voor het schoolreisje zijn 15,- p.p. Voor kinderen die een abonnement hebben zijn de kosten 6,- p.p. Wilt u dit geld overmaken op het banknummer van de Meander NL31RABO onder vermelding van schoolreis met de naam en de groep van uw kind(eren). Zou u het geld voor 22 mei willen overmaken? Voor ouder(s)/verzorger(s) die het geld in termijnen willen betalen hebben we een spaarsysteem opgezet. Op vrijdag 17 april, vrijdag 1 mei en vrijdag 22 mei kan/kunnen uw kind(eren) per keer 5,- betalen bij de juf/meester. Bij voorbaat hartelijk dank. Voorbereidingscommissie schoolreis.

3 Sponsorloop. Bij een nieuwe school horen ook nieuwe schoolshirts. Deze shirts worden gedragen bij verschillende schoolactiviteiten. Om deze schoolshirts te kunnen bekostigen hebben wij als ouderraad een sponsorloop georganiseerd. Deze zal gehouden worden op dinsdag 19 mei van uur tot uur. U kind / uw kinderen hebben vandaag een sponsorformulier meegekregen naar huis. Met daarop verdere informatie over de sponsorloop. De sponsorformulieren en het sponsorgeld moeten op donderdag 23 april 2015 weer ingeleverd worden bij de leerkracht. We hopen met zijn allen een mooi bedrag bij elkaar te lopen, zodat we straks bij sportactiviteiten weer duidelijk herkenbaar zijn als leerlingen van De Meander.. De ouderraad. Nieuwe leerling. In groep 1 is Sverre Pultrum deze week begonnen met zijn kennismakingsperiode op De Meander. Eigenlijk heeft hij die al niet meer nodig, omdat hij al regelmatig in en buiten school te vinden is. Hij vindt het dan geweldig om door de gangen te struinen en zijn zus Thura op te halen. 20 april wordt hij 4 jaar. Dat duurt nog even, maar we willen hem toch alvast welkom heten op school. We wensen Sverre een leuke basisschoolperiode toe. Inloggen Ouderportal ParnasSys met Google. Ouders/verzorgers kunnen op het ouderportaal inloggen met hun Google-account. Er is sinds deze week een wijziging bij deze mogelijkheid. Ongeveer 1% van de ouders/verzorgers die gebruik maken van het ouderportaal, logt via hun Google account in. Sinds kort maakt Google gebruik van een betere standaard voor verificatie. ParnasSys ondersteunt dit vanaf 8 april 2015 (release 2.19). Dit betekent dat ouders die met Google inloggen hun account opnieuw dienen te koppelen. Accountgegevens aanpassen: Ouders die inloggen met Google koppelen eenmalig hun accountgegevens van het ouderportaal aan hun Googleaccount. Omdat dit door de wijziging van Google opnieuw dient te gebeuren, hebben verzorgers hun gebruikersnaam en wachtwoord van het Ouderportaal nodig. Een aantal verzorgers zal deze gegevens vergeten of kwijt zijn. Nieuw wachtwoord aanvragen: Mocht u wel uw gebruikersnaam en adres dat bij het account hoort nog weten, dan kunt u zelf een nieuw wachtwoord opvragen. Wanneer u naast uw wachtwoord ook uw gebruikersnaam en/of adres van uw account niet meer weet, dan adviseren wij u om contact op te nemen met de administratie van uw school via i.vanvemden@meanderpcoh.nl. Wij kunnen de betreffende verzorger nieuwe accountgegevens verstrekken. Dit bovenstaande geldt dus alleen voor die ouders/ verzorgers die inloggen of willen gaan inloggen met hun Google account!!

4 Verjaardagen. De jarigen in de komende week. Gefeliciteerd en een fijne verjaardag gewenst Julia Bökkerink Noa Leussink Dione Hazebroek Jef Bolink Jochem Tempert Mart Tijhuis Sean Ekkelkamp 6 Inloopavond portfolio 13 april. ( herhaling) Op maandagavond 13 april wordt er een inloopavond georganiseerd om u als ouders in de gelegenheid te stellen samen met uw kind zijn/haar portfoliomap te bekijken. De meeste kinderen hebben over de inhoud van hun map een portfoliogesprek gehad met de leerkracht. Tijdens zo n gesprek wordt duidelijk waarom het kind deze werkjes heeft uitgekozen, waar het trots op is, wat nog moeilijk is en wat hij nog graag zou willen leren. Een kort verslag van dit gesprek zit in de map. Het is leuk om te zien hoe de leerlingen de denkcirkel weten toe te passen. Wat doe je voordat je begint met een taak, welke vragen stel je tijdens de taak, hoe kijk je terug op je taak en hoe pak je je taak de volgende keer op. In sommige gesprekken is ook deze denkcirkel ter sprake gekomen. Als ouders is het natuurlijk ook mogelijk soortgelijke vragen te stellen en met uw kind wat dieper in te gaan op de keuzes die zijn gemaakt. Als ouder mag u ook een verslag maken van het gesprek met uw kind en dat toevoegen aan de map. De leerkrachten zijn in de lokalen aanwezig om korte vragen te beantwoorden over het gebruik en de inhoud van de map. U bent van harte welkom tussen uur en uur. Op 14 april is er een facultatieve spreekavond. Mocht u de leerkracht van uw kind willen spreken, dan kunt u op 13 april (of eerder) daarvoor een afspraak maken met desbetreffende leerkracht. Deze spreekavond is niet bestemd voor ouders van leerlingen uit groep 7 en 8. Voor de ouders van groep 8 is er maandagavond tussen uur en uur gelegenheid om vragen te stellen over de centrale eindtoets basisonderwijs. Schoolfotograaf. Zoals we u vorige week hebben beloofd, volgt hier meer informatie over o.a. de tijden van de schoolfotograaf, die op woensdag 15- en donderdag 16 april bij ons op school zal zijn. Er worden vast mooie foto s gemaakt! We sturen u onderstaand schema toe, zodat u evt. rekening kunt houden met de kleding en haarcreaties van de kinderen, als u dat wilt. Voor de werkwijze verwijzen we opnieuw naar de website Woensdag 15 april 8:30 uur: Groep 5 9:15 uur: Groep uur: Foto s van broertjes en zusjes: leerlingen die allemaal op school zitten, startend bij groep 8 die halen hun broertjes en zusjes op en zo verder. Vanaf uur: Mogelijkheid foto s te laten maken van/met broertjes en zusjes die nog niet naar school gaan of een andere school bezoeken. Wanneer u van deze gelegenheid gebruik wenst te maken wilt u dat dan zsm. via een mailberichtje aan de dir@meanderpcoh.nl laten weten?

5 Donderdag 16 april 8:30 uur: Groep 1 9:15 uur: Groep 2 10:00 uur: Groep 8 10:45 uur: Groep 3 11:30 uur: Groepsfoto's alle klassen, te beginnen met groep 5 13:00 uur: Groep 6 + 6/7 14:00 uur: Groep 7 Vervolgens Groepsfoto groep 7 en groepsfoto team. Verbouwing. Volgende week vrijdag vindt de oplevering plaats van De Meander. De bouwactiviteiten van de aannemers zitten erop. Het resultaat mag er zijn, maar het wordt nog mooier. De technische dienst van onze stichting gaat nog kasten plaatsen en andere kleine aanpassingen in eigen beheer realiseren. Verder wordt de komende tijd de omgeving van school aangepast. De tuin en het plein worden opnieuw ingericht, zodat het straks een mooi geheel met de school vormt. Hieronder nog enkele foto s die vanmorgen genomen zijn. Er moet in een week nog wel het nodige gebeuren. We wachten af.

6 13 april Zwemles groep uur 13 april Inloopavond Portfolio 13 april Vragenuurtje ouders groep 8 over de eindtoets uur uur 14 april facultatieve spreekavond ( ouders maken zelf afspraak) 14 april Voorstelling groep uur 15 april Schoolvoetbal 15 april Schoolfotograaf 16 april Schoolfotograaf 21 april Zwemles groep uur 21,22 en 23 april Centrale eindtoets basisonderwijs groep 8 24 april Koningsspelen Aanwezig 8.45 uur!! Spaaractie voor onze school bij (Super)coöp Nijverdal Betere schoolpleinen voor alle scholen uit de buurt. Met dit doel organiseren we voor de tweede keer de Doekoe-spaaractie. Nu in samenwerking met Arla Foods, Unilever en de Johan Cruyff Foundation. Klanten sparen tijdens de actie voor gratis sport- en spelmaterialen voor scholen uit de buurt. Daarnaast worden er 10 Schoolplein14 s weggegeven. Schoolplein14 is een initiatief van de Cruyff Foundation. Met kleurrijke vlakken en stippen worden schoolpleinen sportiever en uitdagender. Onze school is uitgenodigd door (Super)coop Nijverdal om mee te doen aan deze Doekoe actie. Wat is de Doekoe-actie? Van 6 april tot en met 25 mei 2015 ontvangen klanten van Coop bij aankoop van geselecteerde, producten van Arla Foods en Unilever zogenoemde Doekoe-munten. Deze munten kunnen klanten in de winkel doneren aan scholen uit de buurt. De scholen kunnen met de munten sport- en spelmaterialen kopen, zoals voetballen, springtouwen en stoepranden. Hoe meer Doekoe, hoe groter het bedrag dat de school ontvangt. In totaal verdeelt Coop ruim ,- onder de deelnemende scholen, met een minimaal bedrag van 100,- per school. Daarnaast maken de scholen kans op één van de tien Schoolplein14 s! Coop & Johan Cruyff Foundation Coop hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. In de winkels, maar bijvoorbeeld ook in de buurt. Door buiten te spelen en te sporten worden en blijven kinderen fit en gezond. De Johan Cruyff Foundation wil alle leerlingen uit het primair onderwijs uitdagen en stimuleren om met elkaar te spelen en sporten. Bijvoorbeeld met Schoolplein14: een uitdagende speel- en sportomgeving bestaande uitlijnen en kleurvakken op het schoolplein. Denk aan een goal op de muur, een speelcirkel of een stuk atletiekbaan. Eenvoudig, maar een groot succes bij kinderen! Doe mee! Wij willen een nog leuker en uitdagender schoolplein! Hoe meer munten we als school verzamelen, hoe groter het bedrag dat we ontvangen.

7 Op 22 april zijn er van uur allerlei leuke activiteiten / clinics in en rondom Het Ravijn in het kader van de Nationale Sportweek. Doe ook mee en ervaar hoe leuk en gezond sport en bewegen is! Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan: Streetsoccer Tournament FC Twente jaar FC Twente Voetbalclinics voor E en F jeugd Basketbal Free running Waterfun Bootcamp training Vrijzwemmen / -spelen Let op: Voor het voetbaltoernooi en de clinics moet je je opgeven (toernooi per team) bij: M.Zink@Stichtingdewelle.nl. Meer info: Alle activiteiten zijn GRATIS Vergeet je zwemspullen niet!

8 'So you wanna be a popstar' / zwemdisco uur Altijd al popster willen worden? Grijp dan nu je kans! Kom zaterdag 18 april gekleed als èchte popster naar Het Ravijn en maak je entree over de rode loper. Er is een wall of fame en uiteraard champagne! Daarna kun je gezellig samen swingen in de afterparty-zwemdisco met DJ Niek Vergeet dus je zwemkleding niet! Entreeprijs: 3,95 Wil je gelijk naar binnen, koop dan nu alvast een kaartje bij de receptie.

Lachen is leuk, uitlachen niet.

Lachen is leuk, uitlachen niet. Kind op maandag. Jaargang 1 nummer 31 17-4-2015 Een ander mens. Saulus moet niets hebben van de mensen die in Jezus geloven, hij zit achter hen aan. Maar onderweg spreekt Jezus hem aan. Saulus wordt een

Nadere informatie

Lachen is leuk, uitlachen niet.

Lachen is leuk, uitlachen niet. Kind op maandag. Jaargang 1 nummer 32 24-4-2015 Alles anders. Johannes heeft de mensen verteld over Jezus, maar dat vonden de machthebbers in zijn land niet goed. Hij is naar het eiland Patmos gebracht.

Nadere informatie

De Meander school voor christelijk basisonderwijs Bachlaan 68, 7442 JH Nijverdal tel: 0548 613836 e-mail: info@meanderpcoh.nl

De Meander school voor christelijk basisonderwijs Bachlaan 68, 7442 JH Nijverdal tel: 0548 613836 e-mail: info@meanderpcoh.nl Jaargang 1 nummer 29 2-4-2015 Pasen. Pasen is wonderwel weten wat waar is Als wat niet kon toch echt gebeurd is En je dromen worden waar; Als het leven vol met kleur is, Wees dan vrolijk, zing dan maar!

Nadere informatie

Jaargang 2 - nummer 30-8 april Kind op Maandag.

Jaargang 2 - nummer 30-8 april Kind op Maandag. Kind op Maandag. Bij jou thuis. Ruth 1:1-22 en 2:1-17 Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Betlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder Noömi mee. Hoe zal het zijn in de stad van Noömi? Bijbelrooster:

Nadere informatie

Meld wanneer een ander gepest wordt bij meester of juf. Vertel het ook aan je ouders.

Meld wanneer een ander gepest wordt bij meester of juf. Vertel het ook aan je ouders. Kind op maandag. Jaargang 1 nummer 33 1 mei 2015 Adieu! Jezus vertelt aan zijn leerlingen dat de heilige Geest bij hen zal komen. Nadat hij dat gezegd heeft, gaat hij naar de hemel. De leerlingen moeten

Nadere informatie

Nieuwsgierig. Aan de ouders/verzorgers, Allerhande

Nieuwsgierig. Aan de ouders/verzorgers, Allerhande Nieuwsgierig Aan de ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van februari en maart. Ondertussen is Wietske Soepboer aan het proefdraaien bij de kleuters. We hopen dat zij snel gewend raakt

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

7 oktober 2016 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 12 oktober voorleeswedstrijd 15 t/m 23 oktober herfstvakantie

7 oktober 2016 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 12 oktober voorleeswedstrijd 15 t/m 23 oktober herfstvakantie 5 7 oktober 2016 Schoolstraat 15 8435 XV - Donkerbroek 12 oktober voorleeswedstrijd 15 t/m 23 oktober herfstvakantie Teldatum Op 1 oktober 2016 waren er 111 leerlingen op t Startblok. Deze teldatum is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 11 april Studiedag: kinderen vrij Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 12 April Groepen 3-4-5 naar Rotterdams Philharmonisch orkest 16 april Verkeersexamen

Nadere informatie

DATUM: 24 juni 2016 (extra Globe) U kunt uw ideeen melden bij juf Tessa! Veel plezier! Beschuit met muisjes. Schoolreisje

DATUM: 24 juni 2016 (extra Globe) U kunt uw ideeen melden bij juf Tessa! Veel plezier! Beschuit met muisjes. Schoolreisje Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Slaan doet zeer. Lelijke woorden ook!

Slaan doet zeer. Lelijke woorden ook! Jaargang 1 nummer 25 6 maart 2015 Kind op maandag. Een echte vriend Matteüs 14:22-33; 16:23-28; 16:30-35 Petrus is een vriend van Jezus. Toen hij hem voor het eerst zag, is hij hem meteen gevolgd. Deze

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 11 nummer 28 donderdag 2 april 2015 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

10-apr-15. De trotse juffen

10-apr-15. De trotse juffen 10-apr- Ouderhulp De Sinte Lucij is een kleine school, met een klein team en een kleine groep ouders. In de praktijk betekent dat een beroep op een kleine groep mensen voor een heleboel activiteiten. Vandaag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief. Nieuwe leerlingen Jaargang 25 Nr. 16 18 mei 2017 Nieuwsbrief Belangrijke data: 23 mei 17 - Schoolreis groep 1 t/m 6 25 en 26 mei 17 - Leerlingen vrij hemelvaart 31 mei 17 - Schoolvoetbaltoernooi 5 en 6 juni 17-2 e pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief December 2016 Jaargang: Nieuwsbrief December 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 2 december Strippenkaartverkoop 5 december Sinterklaasviering 6 december Start toetsweken groep 8 8 december Koffie

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 22 september 2016

Nieuwsbrief 3 22 september 2016 Nieuwsbrief 3 22 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Parkeerproblemen houden nog aan... Parkeren van de fietsen... Gesprekken met leerkrachten Gelderse Museumdag Kinderpostzegelactie Start Doekoe actie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer JAARGANG 2014/2015 NUMMER 12 Nieuwsbrief 17 April 2015 Doekoe-actie COOP In dit nummer 1 Doekoe-actie COOP 2 Tentoonstelling DRU 70 jaar bevrijding 3 Hoofdluis 4 Uitnodiging Koningsdag Schutterij De Eendracht

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf Maandag hadden we een studiedag

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Jaargang 28 - nr. 6 Nieuwsbrief 22 april 2016

Jaargang 28 - nr. 6 Nieuwsbrief 22 april 2016 Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 28 - nr. 6 Nieuwsbrief 22 april 2016 In deze editie: Kalender Schoolreis Boerderij CITO Koning

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 14 31 maart 2017 Vastenactie 2017. Uw kind kreeg vorige week een a4tje mee waarvan een vastendoosje gevouwen kan worden

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 14 nummer 13 vrijdag 2 december 2016 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie

Sterrekijkernieuws APRIL 2015

Sterrekijkernieuws APRIL 2015 Sterrekijkernieuws APRIL 2015 Beste ouders en verzorgers, Vandaag hebben we genoten van een zonnige, goed georganiseerde en sportieve Koningsdag. We hebben genoten van de vrolijke, lachende gezichten van

Nadere informatie

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal Nieuwsbrief nr. 16 8 april 2016 Agenda Maandag 11 april 13.30 uur Culturele voorstelling groep 5/6 Dinsdag 12 april Finale schoolvoetbal Woensdag 13 april Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 19 Vrijdag 13 mei 2016

Nieuwsbrief Week 19 Vrijdag 13 mei 2016 Nieuwsbrief Week 19 Vrijdag 13 mei 2016 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sportieve avondvierdaagse Ook dit jaar hebben veel

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Kind op maandag. Open huis Daarlerveen Woensdagmiddag 2 september

Over De Veenbrug. Kind op maandag. Open huis Daarlerveen Woensdagmiddag 2 september Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 2 31 augustus 2015 Open huis Daarlerveen Woensdagmiddag 2 september Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Thema: Pinksteren In deze weken ontdekken we dat Petrus verder ging met de dingen die Jezus altijd gedaan had. Met Pinksteren vieren we dat de heilige Geest bij de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen Nieuwsbrief Nr. 13 Belangrijke data 30 maart Goede vrijdag ( alle kinderen vrij!) 2 april 2 e paasdag 5 april Groep 7: Theoretisch verkeersexamen 9 12 april Buurtsportcoaches op ons plein 12 april Schoolreis

Nadere informatie

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 21april 17 april 2 e Paasdag vrij 18 april 19 april 20 april Ontbijt op school Koningsspelen

Nadere informatie

Jaargang 1 nummer 34 22 mei 2015

Jaargang 1 nummer 34 22 mei 2015 Jaargang 1 nummer 34 22 mei 2015 Kind op maandag. Weet jij het al? Als mensen dat tegen je zeggen, weet je bijna zeker dat er nog iets achteraan komt. Iets dat mensen graag door willen vertellen omdat

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen Zoutkamp, 26 april 2018 Betreft: Algemene informatie Geachte ouder(s) e.o. verzorger(s) en leerlingen, Belangrijke data: Dag Wat? Wie? Vrijdag 27 april Koningsdag Iedereen ( alle kinderen vrij ) Zaterdag

Nadere informatie

Inhoud: Cito eindtoets groep 8 Koningsspelen

Inhoud: Cito eindtoets groep 8 Koningsspelen Weesp, 22 april 2016 Inhoud: Cito eindtoets groep 8 Koningsspelen Verkeersexamen groep 7 Voetbaltoernooi Studiedag Schoolfotograaf Schoolkamp Schoolreisje Verkeersveiligheid in de schoolomgeving Nieuws

Nadere informatie

, 4 en 5 7 april studiemiddag, kinderen vanaf 12.00 vrij 11 april kijkavond bovenbouw. 13 april schoolvoetbal toernooi groep 7 en 8

, 4 en 5 7 april studiemiddag, kinderen vanaf 12.00 vrij 11 april kijkavond bovenbouw. 13 april schoolvoetbal toernooi groep 7 en 8 Nieuwsbrief week 12-2016 Agenda: 24 april paasviering en paaslunch, kinderen om 14.00 vrij 25 t/m 28 april paasweekend 31 april thema koffieochtend 8.30-9.30 4 april Ouderspreekuur 6 april schoolvoetbaltoernooi,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. 18 mei 2015. Op naar de laatste schoolweken! Ouderavonden

Nieuwsbrief 9. 18 mei 2015. Op naar de laatste schoolweken! Ouderavonden Nieuwsbrief 9 18 mei 2015 Op naar de laatste schoolweken! We hopen dat alle kinderen hebben genoten van twee heerlijke weken meivakantie en klaar zijn voor de laatste weken van het schooljaar 2014-2015.

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten:

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten: Datum: 11-04-2016 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 7 In en om school Kind op maand Week 15: 11 april 16 april Thema: Bij jou thuis Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Bethlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier.

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier. Nieuwsbrief 13 25 maart 2019 In en om de school Groep 6 en 7 hebben pas een hele leuke workshop in de klas gehad, de Grote Radioshow. Voor deze Radioshow maakte Britt Maris het gedicht dat hieronder staat.

Nadere informatie

Jaargang 1 nummer 3 5 september 2014

Jaargang 1 nummer 3 5 september 2014 Jaargang 1 nummer 3 5 september 2014 Logo. Tijdens de feestavond in de sporthal hebben we veel positieve reacties gekregen op het logo voor De Meander. Gistermorgen is het logo gepresenteerd in het directieoverleg

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

DATUM: 15 oktober 2016

DATUM: 15 oktober 2016 Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

8 maart 2016 nr 13. Data om te onthouden

8 maart 2016 nr 13. Data om te onthouden 8 maart 2016 nr 13 Data om te onthouden Maart Inloop op dinsdag 14 maart Schoolfotograaf 16 maart Schoolvoetbal jongens 5/6 meisjes 5/6 en 7/8 19 maart Tuinwerkdag 9.00 14.00 23 maart Schoolvoetbal jongens

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Tentoonstelling KUNST. Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling

Tentoonstelling KUNST. Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling J a a r g a n g 2 4, n u m m e r 1 4 3 0 m a a r t 2 0 1 7 Tentoonstelling KUNST Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling van de peuters en kleuters over het thema KUNST. De kinderen hebben in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Livingstoontje. Livingstoneschool Gouda jaargang 34 nummer april 2015

Livingstoontje. Livingstoneschool Gouda jaargang 34 nummer april 2015 Livingstoontje Livingstoneschool Gouda jaargang 34 nummer 14 17 april 2015 Belangrijke Data 20 april: Workshop De grote oversteek groep 8 19.00-21.00 uur 21 t/m 23 april: Cito toets groep 8 22 april: He

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 3 september 2015

Nieuwsflits. Kalender: 3 september 2015 Nieuwsflits 3 september 2015 Kalender: Agenda: Zaterdag 5 september: Kennismaken met voetbal 15 september t/m 21 september: St. Humantex - Kledingactie Vrijdag 2 oktober: Unicef Sponsorloop In deze nieuwsflits

Nadere informatie

Jaargang 1 nummer 18 9 januari 2015

Jaargang 1 nummer 18 9 januari 2015 Jaargang 1 nummer 18 9 januari 2015 Voor u ligt de eerste Meandert(h)aal van 2015. Een goed moment om iedereen die zich betrokken voelt bij onze prachtige school een heel gelukkig nieuwjaar toe te wensen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een OBS Heidepolle Paulus Potterstraat 13 8471 VM Wolvega 0561-614262 directie@heidepolle.nl www.heidepolle.nl Nieuwsbrief Circusproject * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen

Nadere informatie

DE JARIGEN: 9 april Twan Hagen groep 3 12 april Jonethan Schonewille groep 5b/8

DE JARIGEN: 9 april Twan Hagen groep 3 12 april Jonethan Schonewille groep 5b/8 30 ZELFSTANDIGHEID Zelfstandigheid is het doel van onderwijs en opvoeding en kinderen willen graag zelfstandig zijn. Maar wat bedoelen we met zelfstandigheid en wanneer vinden we iemand zelfstandig. Tot

Nadere informatie

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015 Aan de ouders/verzorgers We hadden deze week hoog bezoek. Wethouder Arends en afdelingsmanager onderwijs mevrouw Boxem bezochten op 1 april De Vlonder. Ik mocht het gezelschap rondleiden. De wethouder,

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, De M.O.V groep, Thea, Leni, Yvonne.

Met vriendelijke groet, De M.O.V groep, Thea, Leni, Yvonne. KALENDER: 1 oktober : Start Kinderboekenweek 3 oktober : Bezoek aan bibliotheek in s-heerenberg door groep 7 4 oktober : Viering Wereldmissiedag om 19.00 uur in de kerk 6 oktober : Techniekochtend groep

Nadere informatie

INFORMATIE FEBRUARI 2014 NUMMER 6

INFORMATIE FEBRUARI 2014 NUMMER 6 INFORMATIE FEBRUARI 2014 NUMMER 6 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, In deze eerste nieuwsbrief van 2014 leest u over reeds bekende zaken, maar ik vraag ook uw aandacht voor

Nadere informatie

JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014

JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014 JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014 SCHOOLREIS 2015 Zoals u al eerder in de Weekbert hebt kunnen lezen, gaan we op woensdag 20 mei op schoolreis!!! De kinderen uit de groepen 1 t/m 3 gaan speelboerderij de

Nadere informatie

Jaargang 18 nr december 2017

Jaargang 18 nr december 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 8 14 december 2017 Voorwoord Deze Kerstarktualiteiten staat weer boordevol nieuws en belangrijke informatie. Toch vindt u hier

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afronding schooljaar Uitslagen tevredenheidspeiling

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afronding schooljaar Uitslagen tevredenheidspeiling nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 39 20-06-2018 In dit nummer: Afronding schooljaar Uitslagen tevredenheidspeiling EC leden gezocht Gevonden voorwerpen Schoolshirts Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Afronding

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 21,22,23 april Cito eindtoets

Nadere informatie

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink De Boskriek Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen 024-6452829 info@boskriek.nl 4 april jaargang 24 nr 12 Dag allemaal, 25 april tot en met 6 mei 2016 Meivakantie 10 mei 2016 Leerlingenraad 11 mei 2016 Luizen

Nadere informatie

17 november Even delen

17 november Even delen 17 november 2016 Even delen Snipverkouden en met hoog rode konen maak ik deze nieuwsbrief. Ik ben niet helemaal fit en het heerst. Dagelijks gaat de telefoon met meldingen van kinderen die ziek zijn. Het

Nadere informatie

Vertel alleen leuke dingen over anderen

Vertel alleen leuke dingen over anderen Kind op maandag. Jaargang 1 nummer 23 13 februari 2015 Liefde is alles Johannes 10 & 15 Jezus vertelt wie hij is. Hij lijkt op een herder, die zorgt voor zijn schapen. En op een wijnstok, die de druiven

Nadere informatie

Agenda 26 november Alle kinderen nemen hun schoen mee 27 november Schoen zetten op de Antonius 26 t/m 29 november Voortgangsgesprekken

Agenda 26 november Alle kinderen nemen hun schoen mee 27 november Schoen zetten op de Antonius 26 t/m 29 november Voortgangsgesprekken Donderdag 22 november 2018 Agenda 26 november Alle kinderen nemen hun schoen mee 27 november Schoen zetten op de Antonius 26 t/m 29 november Voortgangsgesprekken Versieravond Sinterklaas Afgelopen maandagavond

Nadere informatie

19 april 2018 jaargang 4-17

19 april 2018 jaargang 4-17 19 april 2018 jaargang 4-17 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 6 Ik ben dankbaar 7 en 8 10 woorden rap Vertellingen Week 17 Saul is op zoek. Misschien is dat wel een belangrijke eigenschap van een koning

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 13 april 2015

Nieuwsbrief 30 13 april 2015 Nieuwsbrief 30 13 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De schoolreis van de groepen 3 en 4 verliep goed. De leerlingen hadden een erg leuke dag.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Je krijgt vaak ruzie omdat je elkaar verkeerd begrijpt. Luister daarom goed naar elkaar.

Je krijgt vaak ruzie omdat je elkaar verkeerd begrijpt. Luister daarom goed naar elkaar. Jaargang 1 nummer 27 20-3- 2015 Kind op maandag. Week 13. Wat heb ik aan jou? Johannes 18:28-38; Matteüs 27:11-26; 27:57-66 Deze week horen we het verhaal van Pilatus. Hij komt op een dag oog in oog te

Nadere informatie

Nr juni 2017 schooljaar

Nr juni 2017 schooljaar Nr.34 15 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

We vieren met het Pinksterfeest wat Jezus heeft beloofd. 'Na Mij komt de Heilige Geest voor ieder die gelooft'

We vieren met het Pinksterfeest wat Jezus heeft beloofd. 'Na Mij komt de Heilige Geest voor ieder die gelooft' Schoolbrief CNS Herédium 14-05-2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand mei. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Pinksteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Opening meester De Graafplantsoen Letter V Zomaar wat foto s Gezond Leesplezier En verder..

Nadere informatie

Jaargang 1 nummer 35 29 mei 2015

Jaargang 1 nummer 35 29 mei 2015 Jaargang 1 nummer 35 29 mei 2015 Kind op maandag. Ouderinformatie: Een man die in een gepantserde tank bij een profeet komt om te vragen om genezing; dat is ongeveer wat er gebeurt in het verhaal van de

Nadere informatie

Nieuws van Anke. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuws van Anke. Beste ouder(s), verzorger(s), INFO - Nummer 25 19 maart 2019 www.startnest.nl www.facebook.com/tstartnest Nieuws van Anke Beste ouder(s), verzorger(s), Zoals u weet hebben we op dit moment nog steeds twee vacatures in de school die

Nadere informatie

7 september 2018 Nummer 2

7 september 2018 Nummer 2 7 september 2018 Nummer 2 Inhoud: Terugkoppeling studiedag 3 september Terugkoppeling informatie-avond 3 september AVG Ouders in school Even voorstellen Schoolfoto s Gezinsviering Kinderspelmiddag Gevonden

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool 8 Blauwhuis, 08 september 2017 01 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Start schooljaar Personele zaken Kanjertraining Regels en afspraken Informatievoorziening Gezinsgegevens Informatieavonden en

Nadere informatie