BUURTINFORMATIENETWERKEN EDEGEM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BUURTINFORMATIENETWERKEN EDEGEM"

Transcriptie

1 BUURTINFORMATIENETWERKEN EDEGEM!! 17 Omdat veiligheid iedereen aanbelangt De leden van de stuurgroep BIN-Edegem, wensen u en uw familie, aangename én vooral veilige eindejaarsfeesten toe. 1. HEKLA- nieuws Opstart BIN s. Op 17/12 werden alle BIN s opgestart voor een inbraak heterdaad in de Veldkantstraat, die zich situeert op het grondgebied van de gemeente Hove. Dat was een verkeerde inschatting. Daarnaast was er een technisch probleem zodat de oproepen er niet door kwamen. Enoxus die instaat voor het verspreiden van de dringende berichten, had een aantal aanpassingen moeten doorvoeren. Daarbij werden de servers meermaals herstart. Alle oproepen bleken op status calling te blijven hangen, zodat we de melding niet doorkregen. Gisteren was er één BIN- oproep in de zone centrum n.a.v. twee verdachte personen in een winkel te Edegem. Mogelijks een poging tot wisseltruc. Geen feedback ontvangen en het is ons ook niet bekend of WIN- EZO werd opgestart. ***** Waarschuwing Valse facturen. (bron bericht communicatiedienst PZ Hekla) Onderstaande mails circuleren momenteel over het internet. Ook wij als politie ontvingen deze poging tot oplichting. Waakzaamheid is geboden bij aanmanende mails voor openstaande facturen. Nooit links in de mail openklikken maar onmiddellijk verwijderen is de boodschap.

2 VALS BERICHT Van: Mobistar Verzonden: vrijdag 19 december :24 Aan: politie Onderwerp: Factuurnummer 00B3499D33 Urgentie: Hoog Uw betalingstermijn is verstreken Geachte klant, De automatische domiciliëring van 27 Oktober 2014 is mislukt. Wij hebben u per brief verzocht om de betaling onder factuurnummer 00B3499D33 alsnog te voldoen. Tot op heden hebben wij helaas nog geen betaling van u ontvangen. Wij attenderen u erop dat het betalingstermijn is verstreken. Wij dragen de domiciliëring over bij 3V Payment Group. Het verschuldigde bedrag zal worden verhoogd met buitengerechtelijke incassokosten ter hoogte van 137,40 Voorkom extra kosten Wij stellen u thans nog eenmaal in de gelegenheid om het verschuldigde bedrag van 52,50 binnen drie dagen zonder extra kosten te voldoen aan 3V Payment Group. U betaalt alleen het oorspronkelijke bedrag van 52,50 dat u verschuldigd bent. ' Klik op de onderstaande button om uw factuur direct te betalen:

3 Activeren Na de aankoop dient u de 19- cijferige op onze website te activeren. "Activeren" Wanneer wij de betaling niet binnen de door ons gestelde termijn van u ontvangen. Zal uw aansluiting op non- actief worden gesteld en kunt u hier geen gebruik meer van maken. Daarnaast berekent 3V Payment Group 137,40 extra kosten en wettelijke rente. De buitengerechtelijke incassokosten zijn in de wet vastgesteld Hoogachtend, Mobistar Afdeling Incasso Mobistar Afdeling Incasso is onderdeel van Mobistar N.V. VALS BERICHT Nooit links in de mail openklikken maar onmiddellijk verwijderen is de boodschap. 2. Internetfraude.(bron : European Consumer Center) Ik wil iets kopen op een Franse website. Ik word gevraagd mijn identiteit te bewijzen met een kopie van mijn identiteitskaart en/of bankkaart. Moet ik dat doen? De Europese wetgeving somt de situaties op waarin het opvragen van persoonsgegeven gewettigd is. Een verkoper mag naar een bewijs van uw identiteit vragen indien dit vereist is voor het sluiten van de overeenkomst: de handelaar is hierdoor zeker dat uw identiteit overeenstemt met die van de bankkaarthouder. Deze handelswijze is gebruikelijk bij grote aankopen of de aankoop van specifieke producten. Wordt u om een kopie van deze gegevens gevraagd, neem dan uw voorzorgen. Stuur enkel een kopie, bij voorkeur zwart- wit, van de voorzijde van uw identiteitsbewijs. Dit volstaat voor de handelaar om uw identiteit te controleren, zonder dat u het risico loopt op misbruik van uw persoonsgegevens. Stuur echter nooit een kopie van uw betaalkaart (krediet-, debetkaart ), al vragen steeds meer verkopers ernaar en dit onder het niet altijd terechte voorwendsel van identiteitscontrole. Wie over het nummer en de geldigheidsdatum van uw bankkaart beschikt,

4 kan die immers frauduleus gebruiken, zelfs wanneer de veiligheidscode (Card Verification Value) verhuld werd. Contacteer zo snel mogelijk uw bank mochten uw kaartgegevens misbruikt zijn. De door de verkoper opgevraagde gegevens moeten ook in verhouding staan tot het beoogde doel. De gegevens moeten dus relevant en noodzakelijk zijn voor het sluiten van de overeenkomst. De verkoper mag dus nooit een uitgavenstaat of een kopie van uw bankgegevens (BIC en IBAN code) vragen. Cadeaus kopen op het internet: vermijd oplichters Scheid goede websites van slechte met behulp van onze tips. U vond het ideale cadeau voor een aantrekkelijke prijs op het internet. U staat op het punt het geschenk te kopen maar toch twijfelt u. U bent voorzichtig en dat is verstandig. Voordat u bestelt, controleert u best of de onlinehandelaar te vertrouwen is. Het zou zonde zijn van uw geld als u te maken krijgt met een fraudeur en het gekochte goed nooit te zien krijgt. Daarom formuleert het ECC enkele tips die u helpen een onderscheid te maken tussen betrouwbare en niet- betrouwbare websites. 1. Controleer de identiteit van de website Geef de voorkeur aan gekende websites of onlinewinkels die u aangeraden werden door bekenden. Kijk na of de webshop alle contactgegevens vermeldt: naam, adres en registratienummer (btw). Een e- mailadres of postbusnummer alleen volstaat niet. Ga er niet van uit dat een webadres dat eindigt op.be altijd toebehoort aan een Belgische webwinkel. Vergeet niet dat de Europese wetgeving over de consumentenrechten niet van toepassing is op websites die buiten de EU gebaseerd zijn. Daarenboven is het mogelijk dat u op aankopen buiten de EU taksen en douanerechten moet betalen. 2. Neem de tijd om een en ander te controleren Controleer wanneer de website geregistreerd werd. Wees op uw hoede voor websites die slechts sinds kort geregistreerd zijn. Oplichters duiken snel op om dan weer even snel met de noorderzon te verdwijnen. Deze site kan u bij deze controle helpen. Zoek naar informatie over onbekende websites. Controleer op het internet of u negatieve getuigenissen vindt van personen die eerder via die website kochten. Blijf ook kritisch wanneer u uitzonderlijk positieve getuigenissen leest. Deze kunnen door de handelaar zelf gepost zijn. Bedriegers besteden soms enorme bedragen aan marketing om bovenaan de lijst met zoekresultaten te verschijnen. Baseer uw vertrouwen dus niet op die plaats.

5 3. Maak gebruik van een veilige betaalwijze Vermijd betalingen in cash of met cashtransfers zoals Western Union of MoneyGram. Bij problemen hebt u immers geen verhaal. Geef de voorkeur aan een betaling per kredietkaart want bij problemen kan u aan de uitgever van de kredietkaart een terugbetaling vragen. Controleer steeds of u op een beveiligde website koopt voordat u de gegevens van uw kredietkaart ingeeft. U herkent deze websites aan het slotje dat onderaan rechts op uw scherm verschijnt en aan het webadres dat start met https//. De s staat voor secure en geeft aan dat er een veilige uitwisseling van gegevens plaatsvindt. Bescherm uw computer met een antivirus en firewall die up to date zijn. 4. Vermijd bedrog Antwoord nooit op ongevraagde e- mails en klik nooit op links in zulke mails om het risico op bv. phishing te vermijden. Wees op uw hoede voor valse beloften (bv. het overmaken van een groot bedrag omdat u de loterij gewonnen hebt), berichten waarin u om een snelle reactie gevraagd wordt om de winst te innen, e- mails waarin u gevraagd wordt uw bank- of persoonlijke gegevens te vervolledigen, te verbeteren of door te geven. Geef nooit persoonlijke gegevens door indien die niet noodzakelijk zijn voor het afronden van de transactie. Koop nooit op sites die namaak verkopen. Namaakgoederen zijn vaak gevaarlijk en meestal van slechte kwaliteit. Bij problemen heb je geen verweer. Vergeet niet dat namaak kopen illegaal is en met georganiseerde misdaad in verband gebracht kan worden. 5. Versta welke verbintenis u aangaat Lees altijd de kleine lettertjes voordat u de aankoop bevestigt. Zo weet u exact waartoe u zich verbindt. Bekijk aandachtig de annulerings- en terugzendvoorwaarden van de onlinehandelaar. Maak en bewaar screenshots van de verschillende fasen van de aankoopprocedure. Bewaar een kopie van de bestellingbevestiging en controleer of die overeenstemt met wat u kocht. Tip Dankzij de Europese wetgeving over de verkoop op afstand hebt u voor al uw online aankopen gedurende 14 dagen het recht uw aankoop te annuleren en het goed terug te sturen naar de verkoper. Hij moet u het betaalde bedrag terugbetalen, leveringskosten inbegrepen. Terugzendkosten zijn ten laste van de koper. Dit herroepingsrecht is in sommige gevallen niet van toepassing. Meer hierover leest u in de brochure Kopen op het internet. Laat je niet vangen die we als bijlage met de nieuwsbrief versturen.

6 3. Veilig wonen. (Bron Veiligheid en preventie FOD Bin Zaken) TIPS I.V.M. DIEFSTAL MET LIST Er lopen personen met slechte bedoelingen rond die er niet voor terugdeinzen burgers te misleiden. Wees daarom waakzaam! 1. Als iemand aan de deur belt, tracht dan te achterhalen (door via het raam te kijken, via deurspion,?) wie er voor de deur staat. Zorg er dus voor dat je van in je woning kan controleren wie er aanbelt. Open nooit de deur voor verdachte personen. 2. Doe de achterdeur steeds op slot wanneer je de voordeur openmaakt (met gebruik van de kierstandhouder) voor iemand die je niet kent. Het gebeurt wel eens dat dieven de bewoners aan de praat houden aan de voordeur, terwijl een handlanger het huis via de achterdeur binnenglipt. 3. Laat je niet misleiden door dieven of inbrekers die zich uitgeven voor brandweerlui, politieagenten, enz. Controleer nauwgezet de identiteitsdocumenten van de persoon in kwestie en bel, in geval van twijfel, de politie. 4. Trap niet in de val van mensen die aan de deur komen vragen naar water of geneesmiddelen en doen alsof ze onwel of gewond zijn. Dit soort listen wordt wel vaker gebruikt door dieven, vooral door vrouwen. Maar het kan uiteraard ook wel zijn dat de persoon in kwestie de waarheid vertelt. Daarom kun je hem of haar zeggen dat je de hulpdiensten zal bellen en er professionele hulp onderweg is. Blijf praten met de persoon in kwestie om op die manier hulp/bijstand te bieden. 5. Medewerkers van een instelling zoals een bank, een verzekeringsmaatschappij of zelf de thuiszorg komen nooit onaangekondigd. Zij maken altijd vooraf een afspraak. 6. Laat een collectant buiten wachten en doe de deur dicht (of op de kierstandhouder) terwijl je geld haalt. Neem je geldbeugel nooit mee naar de deur. Het is altijd handig om een klein geldbedrag vlakbij de voordeur te leggen. 7. Bewaar thuis geen grote sommen geld of kostbare voorwerpen. Bewaar geld op een bankrekening en kostbare spullen in een bankkluis (indien nodig)

7 4. Preventietips diefstal voertuig. Uw wagen is een zeer kostbaar voorwerp. Bovendien is de wagen voor vele mensen een onmisbaar gebruiksvoorwerp geworden. Reden te meer om uw eigendom goed te beschermen tegen diefstal. De autodieven werken immers alsmaar meer georganiseerd en slagen erin op een zeer korte tijd uw voertuig te laten verdwijnen naar verre bestemmingen. U kan echter zeer veel doen om te beletten dat net uw voertuig in handen komt van criminelen. Vergeet vooral niet: het gebeurt steeds met een ander... tot de dag dat u zelf slachtoffer wordt. 1. Laat uw voertuig niet achter op een onverlichte of verlaten plaats. Indien u thuis bent, zet uw wagen steeds in de garage. 2. Sluit alle vensters en alle deuren, ook uw koffer zelfs als u maar voor een korte tijd de wagen verlaat 3. Draai uw wielen in de richting van de stoeprand en zet uw stuurslot op. 4. Indien uw wagen uitgerust is met een alarm - of anti- diefstal systeem, ACTIVEER dit. 5. Al deze tips gelden ook als u de wagen in uw garage plaatst. Sluit dan ook alle toegangen tot de garage af (poort oprit) evenals de garagepoort zelf. 6.Leg binnenshuis (bij afwezigheid of 's nachts) uw sleutels niet op een zichtbare of zeer evidente plaats. 7.Haal de boorddocumenten uit het voertuig. Controleer ook regelmatig of uw boorddocumenten nog steeds in het voertuig aanwezig zijn. Stel dit niet uit tot u naar de technische controle moet of tot de dag dat u uw verzekeringsbewijs vervangt. 8. Laat nooit uw reservesleutels in het voertuig. Gebruik een signaleringsfiche waarop u de specifieke kenmerken van uw wagen noteert (zie bijlage nieuwsbrief)

Werknemers zonder papieren: een rechtengids

Werknemers zonder papieren: een rechtengids Werknemers zonder papieren: een rechtengids 3 WAARSCHUWING: De regels in deze gids zijn algemene regels. Uitzonderingen zijn altijd mogelijk. Een gespecialiseerde organisatie kan jouw specifieke situatie

Nadere informatie

Eerste Hulp Bij Kopen op Internet Rechtswinkel de Clinic clinic.nl

Eerste Hulp Bij Kopen op Internet Rechtswinkel de Clinic clinic.nl + van De Clinic is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. Daarmee staan we je toe om dit werk te kopiëren, distribueren, vertonen, en op te voeren, en

Nadere informatie

Verkopen via bol.com. Handleiding voor zakelijke verkopers. Versie 3.1

Verkopen via bol.com. Handleiding voor zakelijke verkopers. Versie 3.1 Verkopen via bol.com Handleiding voor zakelijke verkopers Versie 3.1 Welkom als verkoper bij bol.com Via bol.com bereikt u op eenvoudige wijze miljoenen mogelijke klanten. U kunt nieuwe en unieke artikelen

Nadere informatie

Privacy statement. Vodafone Libertel B.V. Januari 2015. Vodafone.nl

Privacy statement. Vodafone Libertel B.V. Januari 2015. Vodafone.nl Privacy statement Vodafone Libertel B.V. Januari 2015 Vodafone.nl 0 Privacy Statement 1. Introductie privacy statement Vodafone biedt veel verschillende soorten diensten aan. Om die diensten goed te laten

Nadere informatie

Handleiding diefstal uit voertuigen

Handleiding diefstal uit voertuigen Handleiding diefstal uit voertuigen Inhoud I. Inleiding... 1 II. Diefstal uit voertuigen onder de loep... 2 A. Omschrijving van het fenomeen... 2 B. Een criminografische blik op het fenomeen... 2 C. Bestraffing...

Nadere informatie

Verkopen via bol.com. Handleiding voor het verkopen van tweedehands artikelen voor particuliere verkopers. Versie 3.0

Verkopen via bol.com. Handleiding voor het verkopen van tweedehands artikelen voor particuliere verkopers. Versie 3.0 Verkopen via bol.com Handleiding voor het verkopen van tweedehands artikelen voor particuliere verkopers Versie 3.0 Welkom als verkoper bij bol.com Via bol.com bereik je op een eenvoudige wijze miljoenen

Nadere informatie

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start Internetbankieren met Mijn ING Zo gaat u eenvoudig van start Mijn ING Met Mijn ING bankiert u waar en wanneer u wilt. U kunt op elk moment precies zien hoeveel geld er op uw rekening staat. Bovendien hoeft

Nadere informatie

Parkeerkaart voor personen met een handicap

Parkeerkaart voor personen met een handicap Parkeerkaart voor personen met een handicap 1. Wat? Dit is een persoonlijke kaart die u bepaalde voordelen geeft bij het parkeren, als: chauffeur van het voertuig passagier. De kaart is persoonlijk: niemand

Nadere informatie

Wat elke ondernemer minimaal MOET weten over investeren en winst omdat niemand zijn geld door het toilet spoelt of in de vuilnisbak gooit. Toch?

Wat elke ondernemer minimaal MOET weten over investeren en winst omdat niemand zijn geld door het toilet spoelt of in de vuilnisbak gooit. Toch? Wat elke ondernemer minimaal MOET weten over investeren en winst omdat niemand zijn geld door het toilet spoelt of in de vuilnisbak gooit. Toch? Snap binnen 2 uur de belangrijkste financiële begrippen:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ICTWaarborg bij consumentenkoop

Algemene voorwaarden ICTWaarborg bij consumentenkoop Algemene voorwaarden ICTWaarborg hanteert consumentvriendelijke algemene voorwaarden. Dit wil zeggen dat ze zo duidelijk en begrijpelijk mogelijk zijn geschreven en de rechten van de consument op geen

Nadere informatie

INHOUD CENTRUM BASISEDUCATIE KEMPEN 2

INHOUD CENTRUM BASISEDUCATIE KEMPEN 2 E-mail outlook.com INHOUD 1. Inleiding... 3 2. Een e-mailadres aanmaken... 5 3. een e-mail lezen... 8 4. een e-mail verzenden... 9 5. een e-mail beantwoorden... 10 6. Een bijlage... 11 6.1 een bijlage

Nadere informatie

uw eerste koopwoning

uw eerste koopwoning uw eerste koopwoning Waar krijgt u mee te maken? We waren al begonnen met zoeken naar een huis. En toen merkten we wat we allemaal moesten regelen. Er komt heel wat kijken bij een nieuwe woning. Vooral

Nadere informatie

Een WW-uitkering, en nu?

Een WW-uitkering, en nu? uwv.nl werk.nl Een WW-uitkering, en nu? Wat u moet weten als u een WW-uitkering krijgt Meer informatie? Deze brochure geeft algemene informatie. Heeft u na het lezen nog vragen? Kijk dan op uwv.nl/werkloos.

Nadere informatie

Samen verder Wat moeten wij nog extra regelen?

Samen verder Wat moeten wij nog extra regelen? Samen verder Wat moeten wij nog extra regelen? Alles over wat u samen kunt afspreken bij huwelijk, geregistreerd partnerschap of ongehuwd samenwonen. Wat vindt u in dit boekje? In dit boekje leest u wat

Nadere informatie

Een integere Belastingdienst

Een integere Belastingdienst Belastingdienst Een integere Belastingdienst Onze basiswaarden en gedragscode Inhoudsopgave Voorwoord 1. De Basiswaarden 4 2. Integriteit hoog in het vaandel 5 3. De eed of belofte 7 4. Onze verantwoordelijkheden

Nadere informatie

DE TEGEMOETKOMING VOOR HULP AAN BEJAARDEN VERSIE: 2014-07-29

DE TEGEMOETKOMING VOOR HULP AAN BEJAARDEN VERSIE: 2014-07-29 DE TEGEMOETKOMING VOOR HULP AAN BEJAARDEN VERSIE: 2014-07-29 Inhoudstafel WAAROM DEZE BROCHURE? TEGEMOETKOMING VOOR HULP AAN BEJAARDEN 1/ Wat is de tegemoetkoming voor hulp aan bejaarden? 2/ Kan ik een

Nadere informatie

Februari 2013. Het consumentenkrediet

Februari 2013. Het consumentenkrediet Februari 2013 Het consumentenkrediet INHOUDSTAFEL 2 Voorwoord Deze brochure bevat toelichtingen bij de Belgische regelgeving over het consumentenkrediet. Ze kan echter niet als een vervanging van de wettekst

Nadere informatie

Handreiking aangifte doen bij de politie

Handreiking aangifte doen bij de politie Handreiking aangifte doen bij de politie Inhoud 1. Inleiding 3 2. Het onbekende van het aangifte doen 3 3. Wat gebeurt er bij aangifte? 4 Welke documenten zijn nodig voor het doen van aangifte? Benodigde

Nadere informatie

Ik weet wat ik kan en ik zoek werk! Stap voor stap vind ik de job die bij mij past.

Ik weet wat ik kan en ik zoek werk! Stap voor stap vind ik de job die bij mij past. Ik weet wat ik kan en ik zoek werk! Stap voor stap vind ik de job die bij mij past. Projectmedewerker GO!: Hilde Pauwels, SBSO De Mast Kasterlee/Merksplas Ontwerp en lay-out: www.sigmund.be Druk: Meeus,

Nadere informatie

algemene voorwaarden voor consumenten

algemene voorwaarden voor consumenten algemene voorwaarden voor consumenten Inhoudstafel A. Definities... 3 B. Mobiele Diensten... 4 B.1. Aansluitings- en activeringsprocedures... 4 B.2. Prestaties van BASE Company... 5 B.3. Rechten, verplichtingen

Nadere informatie

Goed voorbereid op vakantie! goed geinformeerd

Goed voorbereid op vakantie! goed geinformeerd Goed voorbereid op vakantie! goed geinformeerd Uw vakantie voorbereiden, is al even wegdromen. Maar het is ook zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan. Het doet er niet toe of u met vakantie

Nadere informatie

Ontslag, en nu? Wat u moet weten als u ontslag krijgt

Ontslag, en nu? Wat u moet weten als u ontslag krijgt Ontslag, en nu? Wat u moet weten als u ontslag krijgt Werken aan perspectief Werken is belangrijk, voor uzelf en voor de maatschappij. UWV helpt u om werk te vinden en te houden. Is werken niet mogelijk,

Nadere informatie

Medischwetenschappelijk. onderzoek. Algemene informatie voor de proefpersoon

Medischwetenschappelijk. onderzoek. Algemene informatie voor de proefpersoon Medischwetenschappelijk onderzoek Algemene informatie voor de proefpersoon Inhoud Inleiding 5 Medisch-wetenschappelijk onderzoek 6 Wat is medisch-wetenschappelijk onderzoek? Wat zijn proefpersonen? Wie

Nadere informatie

Voorwaarden Zorg basisverzekering

Voorwaarden Zorg basisverzekering Voorwaarden Zorg basisverzekering 1 januari 2014 Zorgverzekering fbto.nl Wat vindt u waar? Deze voorwaarden zijn als volgt ingedeeld: Blz. Inhoudsopgave: Contact P. 4 Hoe te handelen P. 6 Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Arbeidsongeschikt, wat nu?

Arbeidsongeschikt, wat nu? Arbeidsongeschikt, wat nu? Inhoud Een goede basis bij arbeidsongeschiktheid. 3 U heeft gevraagd om een uitkering. 4 U krijgt een uitkering. 7 U heeft een klacht over Centraal Beheer Achmea. 10 Goed om

Nadere informatie

DE INKOMENSVERVANGENDE TEGEMOETKOMING EN DE INTEGRATIETEGEMOETKOMING

DE INKOMENSVERVANGENDE TEGEMOETKOMING EN DE INTEGRATIETEGEMOETKOMING DE INKOMENSVERVANGENDE TEGEMOETKOMING EN DE INTEGRATIETEGEMOETKOMING JULI 2014 Inhoud WAAROM DEZE BROCHURE?... 4 DE TEGEMOETKOMINGEN... 5 De inkomensvervangende tegemoetkoming 5 Wat? 5 Kan ik een inkomensvervangende

Nadere informatie

Just share it! Geef je kennis een goed doel. CIVIQ Plompetorengracht 17 Postbus 12080 3501 AB Utrecht www.civiq.nl

Just share it! Geef je kennis een goed doel. CIVIQ Plompetorengracht 17 Postbus 12080 3501 AB Utrecht www.civiq.nl Colofon Titel Just share it! Geef je kennis een goed doel. Samengesteld door CIVIQ instituut vrijwillige inzet House of Sharing * Datum Oktober 2004 Contactadressen voor deze publicatie: CIVIQ Plompetorengracht

Nadere informatie

Schadevergoeding van het Waarborgfonds Motorverkeer?

Schadevergoeding van het Waarborgfonds Motorverkeer? Schadevergoeding van het Waarborgfonds Motorverkeer? Het Waarborgfonds Motorverkeer kan uitkomst bieden Het kan iedereen overkomen: u wordt aangereden door een motor voertuig en de dader rijdt door of

Nadere informatie

Jij zoekt werk. en je hebt Autisme. Zo pak je dat aan!

Jij zoekt werk. en je hebt Autisme. Zo pak je dat aan! Jij zoekt werk en je hebt Autisme Zo pak je dat aan! 3 e druk 3 e oplage december 2007 ISBN 9789074910415 Copyright 2006 irv, Hoensbroek Uitgever: Auteurs: CrossOver, Woerden Brigitte van Lierop Enid Reichrath

Nadere informatie