Welkom in de Menorah. : mw. S. Dorsman

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom in de Menorah. : mw. S. Dorsman"

Transcriptie

1 Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : Ds. A.J. Nicolai : dhr. H. Bouma : mw. S. Dorsman : dhr. H. Dorsman

2 Lied voor de dienst: Lied 185 (nieuw liedboek)

3 Lied voor de dienst: Lied 185 (nieuw liedboek): 1,2

4 Lied voor de dienst: Lied 185 (nieuw liedboek): 1,2

5 Lied voor de dienst: Lied 185 (nieuw liedboek)

6 Lied voor de dienst: Lied 185 (nieuw liedboek): 1,2 Dag jongen met je grote mond, hier staat je vader en hij stond er gister al en ook daarvoor. Waarom ging jij er toch vandoor, terwijl je niets te zoeken had dan het goedkope leven dat zo duur betaald wordt, ver van huis. Hier is je vader: welkom thuis. refrein

7 Lied voor de dienst: Lied 185 (nieuw liedboek)

8 Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : Ds. A.J. Nicolai : dhr. H. Bouma : mw. S. Dorsman : dhr. H. Dorsman

9 Intochtslied: Psalm 80: 1 en 2 O God van Jozef, leid ons verder, hoor ons en wees weer onze herder; gij vuurkolom, straal gij ons toe. Waak op, o Held, wij worden moe; laat lichten ons uw aanschijn, Heer, doe ons opstaan en help ons weer.

10 Intochtslied: Psalm 80: 1 en 2 Wek op uw kracht en kom bevrijden uw volk dat Gij zo zwaar kastijdde. Die troont daar op de cherubim, gedenk uw dienaar Efraïm, laat zijn gebed niet onverhoord! Herder Israëls, leid ons voort!

11 Votum en Groet

12 Psalm 80: 7 Dan zullen wij niet van U wijken, uw naam zal op ons voorhoofd prijken, uw naam is ons als uw gelaat: een sterrebeeld, een dageraad. Laat lichten ons uw aanschijn, HEER, doe ons opstaan en help ons weer.

13 Kyriëgebed

14 Gezongen antwoordregel

15 Glorialied: Nieuw liedboek 305: 1, 2 en 3

16 Glorialied: Nieuw liedboek 305: 1, 2 en 3 Alle eer en alle glorie geldt de Zoon, de erfgenaam! Als genade die ons toekomt is Hij onze nieuwe naam. Licht uit licht, / vergezicht, steek ons met uw stralen aan!

17 Glorialied: Nieuw liedboek 305: 1, 2 en 3 Alle eer en alle glorie geldt de Geest, die leven doet, die de eenheid in ons ademt, vlam die ons vertrouwen voedt! Levenszon, / liefdesbron, maak de tongen los voorgoed!

18 De kinderen gaan naar de kindernevendienst Thema: Let op!

19

20

21 Kindernevendienstlied

22 Dienst van het Woord Gebed van de zondag Lezing uit het oude testament: Exodus 17: 8-13 Lezing uit het nieuwe testament: Lucas 15: 11-32

23 Gebed van de Zondag

24

25

26 1 e Schriftlezing: Exodus 17: 8-13 Strijd tegen Amalek 8 In Refidim werd Israël aangevallen door de Amalekieten. 9 Toen zei Mozes tegen Jozua: Kies een aantal mannen uit en trek met hen tegen Amalek ten strijde. Ikzelf zal morgen op de top van de heuvel gaan staan, met in mijn hand de staf van God. 10 Jozua deed wat Mozes hem had opgedragen en trok tegen Amalek ten strijde, en Mozes ging naar de top van de heuvel, samen met Aäron en Chur.

27 1 e Schriftlezing: Exodus 17: Zolang Mozes zijn arm opgeheven hield, was Israël de sterkste partij, maar liet hij zijn arm zakken, dan was Amalek de sterkste. 12 Toen Mozes armen zwaar werden, legden Aäron en Chur een steen bij hem neer, zodat hij daarop kon gaan zitten. Zelf gingen ze aan weerszijden van hem staan, om zijn armen te ondersteunen. Daardoor konden zijn armen opgeheven blijven totdat de zon onderging. 13 Zo versloeg Jozua het leger van Amalek tot de laatste man.

28 1 e Schriftlezing: Exodus 17: De HEER zei tegen Mozes: Leg deze overwinning in een oorkonde vast, zodat niemand die ooit zal vergeten, en overtuig Jozua ervan dat ik zal zorgen dat niets op aarde nog aan het volk van Amalek herinnert. 15 Toen bouwde Mozes een altaar, en hij noemde het De HEER is mijn banier. 16 Hij zei: Omdat Amalek de hand heeft durven opheffen tegen de troon van de HEER, zal de HEER strijd voeren tegen Amalek, in alle komende generaties.

29 Gezang 225: 4 en 5 De hand van God doet in de tijd tekenen van gerechtigheid. De Geest des Heren vuurt ons aan de heilge tekens te verstaan. Wij zullen naar zijn land geleid doorleven tot in eeuwigheid en zingen bij zijn wederkeer een nieuw gezang voor God de Heer.

30 2 e Schriftlezing: Lucas 15: Vervolgens zei hij: Iemand had twee zonen. 12 De jongste van hen zei tegen zijn vader: Vader, geef mij het deel van uw bezit waarop ik recht heb. De vader verdeelde zijn vermogen onder hen. 13 Na enkele dagen verzilverde de jongste zoon zijn bezit en reisde af naar een ver land, waar hij een losbandig leven leidde en zijn vermogen verkwistte. 14 Toen hij alles had uitgegeven, werd dat land getroffen door een zware hongersnood, en begon hij gebrek te lijden.

31 2 e Schriftlezing: Lucas 15: Hij vroeg om werk bij een van de inwoners van dat land, die hem op het veld zijn varkens liet hoeden. 16 Hij had graag zijn maag willen vullen met de peulen die de varkens te eten kregen, maar niemand gaf ze hem. 17 Toen kwam hij tot zichzelf en dacht: De dagloners van mijn vader hebben eten in overvloed, en ik kom hier om van de honger. 18 Ik zal naar mijn vader gaan en tegen hem zeggen: Vader, ik heb gezondigd tegen de hemel en tegen u, 19 ik ben het niet meer waard uw zoon genoemd te worden; behandel mij als een van uw dagloners.

32 2 e Schriftlezing: Lucas 15: Hij vertrok meteen en ging op weg naar zijn vader. Zijn vader zag hem in de verte al aankomen. Hij kreeg medelijden en rende op zijn zoon af, viel hem om de hals en kuste hem. 21 Vader, zei zijn zoon tegen hem, ik heb gezondigd tegen de hemel en tegen u, ik ben het niet meer waard uw zoon genoemd te worden. 22 Maar de vader zei tegen zijn knechten: Haal vlug het mooiste gewaad en trek het hem aan, doe hem een ring aan zijn vinger en geef hem sandalen. 23 Breng het gemeste kalf en slacht het. Laten we eten en feestvieren,

33 2 e Schriftlezing: Lucas 15: want deze zoon van mij was dood en is weer tot leven gekomen, hij was verloren en is teruggevonden. En ze begonnen feest te vieren. 25 De oudste zoon was op het veld. Toen hij naar huis ging en al dichtbij was, hoorde hij muziek en gedans. 26 Hij riep een van de knechten bij zich en vroeg wat dat te betekenen had. 27 De knecht zei tegen hem: Uw broer is thuisgekomen, en uw vader heeft het gemeste kalf geslacht omdat hij hem gezond en wel heeft teruggekregen.

34 2 e Schriftlezing: Lucas 15: Hij werd woedend en wilde niet naar binnen gaan, maar zijn vader kwam naar buiten en trachtte hem te bedaren. 29 Hij zei tegen zijn vader: Al jarenlang werk ik voor u en nooit ben ik u ongehoorzaam geweest als u mij iets opdroeg, en u hebt mij zelfs nooit een geitenbokje gegeven om met mijn vrienden feest te vieren. 30 Maar nu die zoon van u is thuisgekomen die uw vermogen heeft verkwanseld aan de hoeren, hebt u voor hem het gemeste kalf geslacht. 31 Zijn vader zei tegen hem: Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou

35 2 e Schriftlezing: Lucas 15: Maar we konden toch niet anders dan feestvieren en blij zijn, want je broer was dood en is weer tot leven gekomen. Hij was verloren en is teruggevonden.

36 Lied 185: 2 (Nieuw Liedboek) Dag jongen met je grote mond, hier staat je vader en hij stond er gister al en ook daarvoor. Waarom ging jij er toch vandoor, terwijl je niets te zoeken had dan het goedkope leven dat zo duur betaald wordt, ver van huis. Hier is je vader, welkom thuis. Refrein

37 Lied 185: 2 (Nieuw Liedboek) Refrein: Het feest kan beginnen, de zoon is weer thuis: Bedek met linnen de tafel thuis, Zet bloemetjes binnen, verwarm het fornuis. Het feest kan beginnen, de zoon is weer thuis.

38 Verkondiging

39 Dansje in de kerk

40

41

42 Gezang 427: 2, 6 en 7 De Heer moet gij vertrouwen, begeert gij de uitkomst goed, op Hem uw hope bouwen, zal slagen wat gij doet. Door geen bekommeringen, geen klagen en geen pijn laat God zich iets ontwringen: Hij wil gebeden zijn.

43 Gezang 427: 2, 6 en 7 Wel kan zijn hulp vertragen, en t schijnt soms in de nacht, alsof geen licht zal dagen, alsof geen troost u wacht, als u de angst doet beven dat God u niet meer kent, dat Hij zich van uw leven voorgoed heeft afgewend.

44 Gezang 427: 2, 6 en 7 Maar blijft gij met vertrouwen naar God zien in de nacht; dan doet Hij u aanschouwen wat gij het minst verwacht. Eens zal Hij u bevrijden ook van de zwaarste last, houd moedig bij het strijden aan zijn beloften vast.

45 De kinderen komen terug van de kindernevendienst Thema: Let op!

46 AWN 228: 1 en 2 Kijk eens om je heen, kijk eens om je heen, geef elkaar een hand, je bent niet alleen. Want wij moeten samen delen, samen zingen, samen spelen. Ook al zijn wij nog maar klein: Samen spelen is pas fijn!

47 AWN 228: 1 en 2 Kijk eens om je heen, kijk eens om je heen, wij zijn in de wereld niet alleen. God kent ieder kind bij name, zeg maar ja en zeg maar amen. Ook al zijn we nog maar klein, God wil onze Vader zijn.

48 Gebeden - Dankzegging - Voorbeden - Stil gebed - Onze Vader (gez.)

49 Voor : Voor : dhr. B. Hengst fam. Hoving

50 1 e rondgang : Zending en werelddiaconaat 2 e rondgang : Pastoraat Deurcollecte : Eigen jeugdwerk

51 COLLECTE VOOR GOBABIS 18 augustus 2013 COLLECTE ZENDING EN WERELDDIACONAAT ETEN LEREN SPELEN

52 LESMATERIAAL IS DRINGEND NODIG!

53 WATERPUT MET UW HULP KOMT ER STRAKS LITER SCHOON DRINKWATER PER MAAND UIT DEZE PIJP

54 hartlik dank vir julle gawes!

55 Slotlied: Lied 416: 1, 2, 3 en 4 (Nieuw Liedboek) Ga met God, en Hij zal met je zijn, jou nabij op al je wegen met zijn raad en troost en zegen. Ga met God, en Hij zal met je zijn. Ga met God, en Hij zal met je zijn: bij gevaar, in bange tijden, over jou zijn vleugels spreiden. Ga met God, en Hij zal met je zijn.

56 Slotlied: Lied 416: 1, 2, 3 en 4 (Nieuw Liedboek) Ga met God, en Hij zal met je zijn: in zijn liefde je bewaren, in de dood je leven sparen. Ga met God, en Hij zal met je zijn. Ga met God, en Hij zal met je zijn, tot wij weer elkaar ontmoeten, in zijn Naam elkaar begroeten. Ga met God, en Hij zal met je zijn.

57 Zending en zegen

58 Gezang 456: 3 Amen, amen, amen! Dat wij niet beschamen Jezus Christus onze Heer, amen, God, uw naam ter eer!

59 U bent van harte welkom in de foyer voor een kopje koffie of thee. Allen een goede zondag toegewenst Voor info zie MenorAgenda of

Orde voor de Baalderdienst op 25 februari 2018

Orde voor de Baalderdienst op 25 februari 2018 Orde voor de Baalderdienst op 25 februari 2018 Welkom Aansteken van de Paaskaars Door Ruben Mensen Yinthe Mensen leest het gedicht Het Licht verdrijft de duisternis, omdat de Heer verrezen is. Hij is Gods

Nadere informatie

Zondag 30 juni Liederen en lezingen tijdens deze dienst: Lied 848 Lied 221 Lied 299J Lied 416 Lied 304

Zondag 30 juni Liederen en lezingen tijdens deze dienst: Lied 848 Lied 221 Lied 299J Lied 416 Lied 304 Voorganger: ds. G.H. Olsman Ouderling van dienst:? Zondag 30 juni 2019 Organist: Erik Nijzink KND: Hilde Rotmensen Liederen en lezingen tijdens deze dienst: Lied 848 Lied 221 Lied 299J Lied 416 Lied 304

Nadere informatie

Ouderling van dienst: Gerjanne Katerberg

Ouderling van dienst: Gerjanne Katerberg Psalm 34: 1, 3 en 7 Lied 858 Lied van belofte Lied 896 Projectlied Lied 816 Lied 426 Lezingen: Psalm 34 en Lucas 15:11-32 Voorganger: ds. Wina Hordijk Ouderling van dienst: Gerjanne Katerberg Organist:

Nadere informatie

Welkom in de Menorah : ds. H.J. de Groot : dhr. H. Meijer : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong

Welkom in de Menorah : ds. H.J. de Groot : dhr. H. Meijer : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. H.J. de Groot : dhr. H. Meijer : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst: Lied 305: 1a, 2 en 3 Lied voor de dienst:

Nadere informatie

geloofsbelijdenis Nicea voorlezen en zingen LB 150a : 1, 2, 4 Geprezen zij God

geloofsbelijdenis Nicea voorlezen en zingen LB 150a : 1, 2, 4 Geprezen zij God 23 december 2018-17.00 uur R ter Beek orgel: Harry Kroeske; piano: Jannes Munneke schriftlezing: Rinke Larooy welkom, mededelingen, handdruk oproep tot eerbied votum zingen zegengroet, amen zingen lofprijzing

Nadere informatie

Wij zingen voor de dienst: Lied 218: 1

Wij zingen voor de dienst: Lied 218: 1 Wij zingen voor de dienst: Lied 218: 1 Lied 218: 1a, 1b, Lied 218: 1a, 1b, Votum en Groet Wij zingen: Lied 218: 2 Kyrië Gebed Zingt: I still haven t found what i m looking for Schijn met uw licht in

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Dienst van schrift en tafel Thema: De rijke man en arme Lazarus

Welkom in de Menorah. Dienst van schrift en tafel Thema: De rijke man en arme Lazarus Welkom in de Menorah Dienst van schrift en tafel Thema: De rijke man en arme Lazarus Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. A.H. Boschma : mw. A. Bouma : dhr. H. Dorsman : mw. A. Bouma

Nadere informatie

Ouderling v. dienst. : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer. Welkom in de Menorah

Ouderling v. dienst. : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : Ds. E. van Gulik : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer : dhr. H. Dorsman Welkom in de Menorah Lied voor de dienst: Lied 8b (NLB) Lied voor de dienst: Lied

Nadere informatie

Orde van dienst 13 januari Voorganger: Peter Smilde Organist: Cor Zijlstra. Vooraf: 1006

Orde van dienst 13 januari Voorganger: Peter Smilde Organist: Cor Zijlstra. Vooraf: 1006 Orde van dienst 13 januari 2019 Voorganger: Peter Smilde Organist: Cor Zijlstra Vooraf: 1006 1 Onze Vader in de hemel, U staat zorgzaam om ons heen. Geef dat alle mensen weten: zoals U is er maar één.

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : dhr. J. van der Leij : mw. C. Laanstra

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : dhr. J. van der Leij : mw. C. Laanstra Welkom in de Menorah Voorganger : ds. L. de Ruiter Ouderling van dienst : dhr. J. van der Leij Lector : mw. C. Laanstra Organist : dhr. H. Dorsman Lied voor de dienst: Lied 997: 1 a, 2, 3 en 4 Lied voor

Nadere informatie

Welkom: ouderling, een kind steekt de kaarsen aan, terwijl we zingen: Intochtspsalm: antifoon: LB 535 e,

Welkom: ouderling, een kind steekt de kaarsen aan, terwijl we zingen: Intochtspsalm: antifoon: LB 535 e, Orde van dienst voor 31 maart 2019 in de Gudulakerk, 4 e zondag van de 40 dagentijd Laetare Verheugt u Voorganger: ds. Corien Veenhuizen Organist: Els Dijkerman namens de kerkenraad : Remco van Donk lector:

Nadere informatie

Ochtenddienst 2 april 2017

Ochtenddienst 2 april 2017 Ochtenddienst 2 april 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 7 Voorganger : Ds. J. Prosman, Maasdam Organist : Joël Terdu Welkom Mededelingen door ouderling Edwin Mallegrom Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Voor de eredienst op de 4e zondag van de 40-dagen-tijd 31 maart 2019 in de Dorpskerk te Schoonebeek

Voor de eredienst op de 4e zondag van de 40-dagen-tijd 31 maart 2019 in de Dorpskerk te Schoonebeek Voor de eredienst op de 4e zondag van de 40-dagen-tijd 31 maart 2019 in de Dorpskerk te Schoonebeek Zondag Laetare Latijn voor: Verheugen Jesaja 66:10 Verheug u, o Jeruzalem. Voorganger : ds. Jan Hermes

Nadere informatie

pgscheemda e.o. Dit document staat t/m 5-4-'19 17:00 uur online op pgscheemda.nl 1

pgscheemda e.o. Dit document staat t/m 5-4-'19 17:00 uur online op pgscheemda.nl 1 Liturgie eredienst 31 maart 2019 De Ontmoeting te Scheemda Voorganger: Ds. G.R. Offringa Organist: H. Mook 4 e zondag van de 40-dagentijd Welkom en mededelingen Psalm 122:1, 3 3 Bid heil toe aan dit Vredesoord:

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. 4 e Advent. : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda

Welkom in de Menorah. 4 e Advent. : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda Welkom in de Menorah 4 e Advent Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. J. van der Leij : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda Lied voor de dienst: Lied 461: 1, 2, 3 en 4

Nadere informatie

Zondag 9 augustus 2015

Zondag 9 augustus 2015 Openingslied: Lied 91a: 1, 2, 3 1 Wie in de schaduw Gods mag wonen hoeft niet te vrezen voor de dood. Zoek je bij Hem om onderkomen dan wordt zijn vrede jou tot brood. God legt zijn vleugels van genade

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. J. van der Leij

Welkom in de Menorah. : dhr. J. van der Leij Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : mw. F. Tuinenga : dhr. J. van der Leij : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst: Lied 216: 1, 2 en 3 Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. In de dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Owen Erik, zoon van Mark en Hanna Besseling

Welkom in de Menorah. In de dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Owen Erik, zoon van Mark en Hanna Besseling Welkom in de Menorah In de dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Owen Erik, zoon van Mark en Hanna Besseling Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst : dhr. A. Boven Lector : mw. A. Dertien

Nadere informatie

Zondag 5 maart 2017 Wijkgemeente De Drieklank CBS Het Kompas Schoolkerkdienst

Zondag 5 maart 2017 Wijkgemeente De Drieklank CBS Het Kompas Schoolkerkdienst Zondag 5 maart 2017 Wijkgemeente De Drieklank CBS Het Kompas Schoolkerkdienst Voorganger Organist Beamer : ds. Peter van de Peppel : Maarten Groen : Dirk Dallinga Thema: De verloren zoon Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 9 december 2018 Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Tweede Advent Voorganger: Ds. Gertjan Robbemond Muzikale

Orde van dienst zondag 9 december 2018 Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Tweede Advent Voorganger: Ds. Gertjan Robbemond Muzikale Orde van dienst zondag 9 december 2018 Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Tweede Advent Voorganger: Ds. Gertjan Robbemond Muzikale leiding: Dhr. René Strijder --------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. : ds. J. Hiemstra : dhr. H. Meijer : mw. S. Dorsman : dhr. R.A.

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. : ds. J. Hiemstra : dhr. H. Meijer : mw. S. Dorsman : dhr. R.A. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist : ds. J. Hiemstra : dhr. H. Meijer : mw. S. Dorsman : dhr. R.A. Ferwerda Lied voor de dienst: Lied 849 vers 1a, 2 en 3. Lied voor de

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger : Dhr. J van der Brink : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan

Welkom in de Menorah. Voorganger : Dhr. J van der Brink : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan Welkom in de Menorah Voorganger : Dhr. J van der Brink Lector : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan Organist : Dhr. H. Dorsman Lied voor de dienst: Gezang 328: 1, 2 en 3 Here Jezus, om

Nadere informatie

Wet: zingen LB 310 Eén is de Heer, de God der goden.

Wet: zingen LB 310 Eén is de Heer, de God der goden. 1 oktober 2017 10.00 AA Kramer orgel : Jannes Munneke; muziekgroep schriftlezing: Alida Larooy Votum en zegen. Zingen: GK psalm 18: 1 = LB 18: 1 Wet: zingen LB 310 Eén is de Heer, de God der goden. Gebed

Nadere informatie

Ouderling v. dienst. : dhr. J. van der Leij : dhr. R.A. Ferwerda. Welkom in de Menorah

Ouderling v. dienst. : dhr. J. van der Leij : dhr. R.A. Ferwerda. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : Da. D. de Vries : dhr. J. van der Leij : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. J. van der Leij Welkom in de Menorah Lied voor de dienst: Lied 981: 1, 2, 3, 4 en 5 Lied

Nadere informatie

Welkom in de Menorah Thema: Genieten. : dhr. R.A. Ferwerda

Welkom in de Menorah Thema: Genieten. : dhr. R.A. Ferwerda Welkom in de Menorah Thema: Genieten Voorganger Ouderling v. dienst Organist Trompetist Medewerking : ds A.H. Boschma : dhr. A. Boven : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. S. Knol : 25++ groep WELKOMSTDIENST 21

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Naam v/d zondag: 3 e zondag van de zomer Kleur v/d zondag : Groen

Welkom in de Menorah. Naam v/d zondag: 3 e zondag van de zomer Kleur v/d zondag : Groen Welkom in de Menorah Naam v/d zondag: 3 e zondag van de zomer Kleur v/d zondag : Groen Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. L. de Ruiter : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong : mw. N. Feenstra

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Doopdienst van Myrthe & Doopgedachtenis. Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst: dhr. A. Boven

Welkom in de Menorah. Doopdienst van Myrthe & Doopgedachtenis. Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst: dhr. A. Boven Welkom in de Menorah Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst: dhr. A. Boven Organist : dhr. P. de Jong Lectrice : mw. E. Stegenga Doopdienst van Myrthe & Doopgedachtenis Naam van de zondag:

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Gedachtenis zondag. : mw. A. Dertien

Welkom in de Menorah. Gedachtenis zondag. : mw. A. Dertien Welkom in de Menorah Gedachtenis zondag Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Boven : dhr. H. Dorsman : mw. A. Dertien Gedachteniszondag 2015. Thema schuilen bij God

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. A.H. Boschma : mw. F. Hovius. : mw. M. van Heeringen

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. A.H. Boschma : mw. F. Hovius. : mw. M. van Heeringen Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. A.H. Boschma : mw. F. Hovius : dhr. H. Dorsman : mw. M. van Heeringen Lied voor de dienst: Onze Vader Gecomponeerd door Rein

Nadere informatie

Protestantse Gemeente 'De Graankorrel' s-graveland

Protestantse Gemeente 'De Graankorrel' s-graveland Protestantse Gemeente 'De Graankorrel' s-graveland 2 Gastheer: Bob van Rheenen Piano/orgel: Fieke Neijsen en Johan Haaksma Deze viering is voorbereid en wordt geleid door: Erika Kuiper Jacqueline Valkonet

Nadere informatie

Ochtenddienst 1 juli 2018

Ochtenddienst 1 juli 2018 Ochtenddienst 1 juli 2018 Zondag 28 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Matthijs op den Brouw Doopdienst 1 juli 2019 Fotootje? Marjet Willemijn de Graaf Welkom Afkondigingen door ouderlingkerkrentmeester

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. R.A. Ferwerda

Welkom in de Menorah. : dhr. R.A. Ferwerda Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector/Lectrice Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Koster : dhr. F. Wijngaarden : dhr. R.A. Ferwerda Lied voor de dienst: 546 vers 1, 2, 3, 4 en 5.

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Dienst van Schrift en Tafel Wijken Zuid en Oost. ds. A.J. Nicolai. : mw. C. Laanstra

Welkom in de Menorah. Dienst van Schrift en Tafel Wijken Zuid en Oost. ds. A.J. Nicolai. : mw. C. Laanstra Welkom in de Menorah Dienst van Schrift en Tafel Wijken Zuid en Oost Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma en ds. A.J. Nicolai : mw. S. Faber : mw. C. Laanstra : dhr. W. Dijkstra

Nadere informatie

Welkom in de Menorah 1e kerstdag 2015

Welkom in de Menorah 1e kerstdag 2015 Welkom in de Menorah 1e kerstdag 2015 Voorganger Ouderling v. dienst Organist M.v.v. : Ds. A. H. Boschma : mw. H. Prinsen : dhr. H. Dorsman : Zangroep Menorah o.l.v. N. Boschma Kerstviering in de Menorah

Nadere informatie

een nieuw begin Op weg naar Pasen 2019 Avondgebeden in de Stille Week

een nieuw begin Op weg naar Pasen 2019 Avondgebeden in de Stille Week Op weg naar Pasen 2019 een nieuw begin Avondgebeden in de Stille Week Gereformeerde Kerk De Hoeksteen te Numansdorp maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 april Aanvang 19.30 u. 2 Een nieuw begin We leven

Nadere informatie

Kinderdienst: Je kan de boom in.

Kinderdienst: Je kan de boom in. Kinderdienst: Je kan de boom in. Zondag 16 februari 9:30 hebben we een kinderdienst, door en voor de kinderen van de kindernevendienst (maar natuurlijk ook voor grote mensen!). Deze ochtend vertellen we

Nadere informatie

Zondag 31 maart Welkom in De Regenboog!

Zondag 31 maart Welkom in De Regenboog! Zondag 31 maart 2019 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Liesbeth Jansen-Gort Ouderling van dienst: Jan Scholten Organist: Jan Ebeltjes Lector: Jeroen Mensink Liturgisch bloemstuk Liturgisch bloemstuk

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : Ds. J v/d Veen, Heerenveen.

Welkom in de Menorah. : Ds. J v/d Veen, Heerenveen. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist : Ds. J v/d Veen, Heerenveen. : mw. F. Hovius : mw. M. Tiekstra : dhr. P. de Jong Lied voor de Dienst: 23A vers 1a, 2, 3 en 4 Lied

Nadere informatie

Liturgie 31 maart 2019 Zondag Laetare; (verheugt u)

Liturgie 31 maart 2019 Zondag Laetare; (verheugt u) Liturgie 31 maart 2019 Zondag Laetare; (verheugt u) S. Köder 4 e zondag van de 40-dagentijd en die andere zoon dan? Tekst: Lucas 15: 11-32 Met medewerking van de Barbara cantorij Voorganger: Annemieke

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Koster : dhr. F. Wijngaarden : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst 533: 1 a, 2, 3, 4, 5, 6 Lied voor de

Nadere informatie

Thema: Vaderhart van God

Thema: Vaderhart van God Lunteren zondag 27 mei 2018 Aanvang 19.00 uur -eerste zondag na Pinksteren- Jeugddienst Thema: Vaderhart van God voorganger: dominee Jaap Hansum begeleiding en muziek: Asaf welkom en afkondigingen allen

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. M. van Heeringen

Welkom in de Menorah. : dhr. M. van Heeringen Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : ds. J. de Haan : dhr. J. v.d. Leij : dhr. P. de Jong : dhr. M. van Heeringen Lied voor de dienst: Lied 351: 1, 2 en 3 Lied voor

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : mw. F. Hovius. Naam van de zondag: Kleur: Groen (kleur van hoop, groei, leven en toekomst)

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : mw. F. Hovius. Naam van de zondag: Kleur: Groen (kleur van hoop, groei, leven en toekomst) Welkom in de Menorah Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst : mw. F. Hovius Organist : dhr. H. Dorsman Lectrice : mw. N. Feenstra Naam van de zondag: Kleur: Groen (kleur van hoop, groei, leven

Nadere informatie

Orgelspel. 16.55uur: Frans zingt: Breng ons samen - Sela. Welkom en mededelingen. Zingen: Psalm 25 vers 2 en 6

Orgelspel. 16.55uur: Frans zingt: Breng ons samen - Sela. Welkom en mededelingen. Zingen: Psalm 25 vers 2 en 6 Jeugddienst 17 november 2013 Thema: Waar kies je voor!. Predikant: Dhr. Joh Bos uit Ridderkerk Muzikale medewerking Frans Korpershoek (zang) en Laurens Priem piano Orgel: Bert Priem Orgelspel 16.55uur:

Nadere informatie

Thema: De jongste, de oudste, de vader

Thema: De jongste, de oudste, de vader WELKOMSTDIENST Liturgie voor de Eredienst van de Hervormde Gemeente De Hoeksteen op zondag 13 november 2016 om 19.00 uur. Thema: De jongste, de oudste, de vader Voorganger: ds. A.H. van Veluw Ouderling

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST voor zondag 5 juni 2016 2 e zondag na Trinitatis

ORDE VAN DIENST voor zondag 5 juni 2016 2 e zondag na Trinitatis ORDE VAN DIENST voor zondag 5 juni 2016 2 e zondag na Trinitatis Thema Wat is mijn waarheid? Organist Peter de Rijke Lectrice Natasja Bezemer-Poort Liturgische kleur Groen Ouderling van dienst Thea den

Nadere informatie

Liturgie Emmakerk Voorganger: drs. Susanne van der Sluijs Organist: Hans Hulshof. Welkom en mededelingen. We zingen: gezang 280: 1,3,4,5

Liturgie Emmakerk Voorganger: drs. Susanne van der Sluijs Organist: Hans Hulshof. Welkom en mededelingen. We zingen: gezang 280: 1,3,4,5 Liturgie Emmakerk 28-4-2019 Voorganger: drs. Susanne van der Sluijs Organist: Hans Hulshof Welkom en mededelingen We zingen: gezang 280: 1,3,4,5 De vreugde voert ons naar dit huis waar t woord aan ons

Nadere informatie

10. Bijbel, Lucas 15. Vertaling L. ten Kate. Vertaling NBG/BBG, Haarlem/Brussel 1951.

10. Bijbel, Lucas 15. Vertaling L. ten Kate. Vertaling NBG/BBG, Haarlem/Brussel 1951. 10. Bijbel, Lucas 15. Vertaling L. ten Kate. Vertaling NBG/BBG, Haarlem/Brussel 1951. 5. Bijbel, Lucas 15. Vertaling L. ten Kate. Vertaling NBG/BBG, Haarlem/Brussel 1951. Lucas 15 Vertaling L. ten Kate

Nadere informatie

DE VERLOREN ZONEN RECHT NAAR HET HART VAN HET CHRISTELIJK GELOOF

DE VERLOREN ZONEN RECHT NAAR HET HART VAN HET CHRISTELIJK GELOOF DE VERLOREN ZONEN RECHT NAAR HET HART VAN HET CHRISTELIJK GELOOF - GEBASEERD OP TIM KELLER: DE VRIJGEVIGE GOD - HANDBOEK VOOR KRINGLEDEN VGSU INHOUD De gelijkenis van de verloren zonen... 3 Avond 1: de

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. J. Goorhuis : mw. A. Bouma. : mw. S. Dorsman

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. J. Goorhuis : mw. A. Bouma. : mw. S. Dorsman Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : Ds. J. Goorhuis : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong : mw. S. Dorsman Door een orkaan die in Cuba heeft gewoed is de situatie daar verslechterd.

Nadere informatie

Zingen 'Votum en groet' (Hemelhoog 495) Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon.

Zingen 'Votum en groet' (Hemelhoog 495) Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon. Liturgie zondag 31 december 2018 om 19:00 uur Andreaskerk Putten Voorganger ds. Reinoud Koning Lector Marianne Mulder Organist Rik Nijs Koster Evert van den Heuvel Techniek Arjan van den Bor ORDE VAN DIENST

Nadere informatie

Thema: Jij telt mee!

Thema: Jij telt mee! Orde van dienst Protestantse gemeente te Wormerveer Zondag 24 februari 2019 Thema: Jij telt mee! Deze dienst is voorbereid samen met de werkgroep diensten met en voor mensen met een verstandelijke beperking

Nadere informatie

Orde van Dienst. in de Exoduskerk te Sommelsdijk, 9.30 u. Andries de Kramer. voor zondag, 1 juli In deze dienst zal.

Orde van Dienst. in de Exoduskerk te Sommelsdijk, 9.30 u. Andries de Kramer. voor zondag, 1 juli In deze dienst zal. Orde van Dienst voor zondag, 1 juli 2018 in de Exoduskerk te Sommelsdijk, 9.30 u In deze dienst zal Andries de Kramer worden gedoopt Organist: Dhr. Johan van Broekhoven Voorganger: Ds. Dick ter Horst Welkom

Nadere informatie

Welkom in de Menorah

Welkom in de Menorah Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : ds. L. Adema : mw. A. Bouma : dhr. H. Dorsman : mw. C. Laanstra Lied voor de dienst: Lied 545: 1, 2, 3, 4 en 5 Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. H. Vreekamp (Epe)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. H. Vreekamp (Epe) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. H. Vreekamp (Epe) Schriftlezing: Ezechiël 34 vers 11 t/m 16 Johannes 10 vers 11 t/m 16 Lied 884 vers 1, 2, 3, 4 en 5 (Johannes de Heer) Psalm 73 vers 12 (Schoolpsalm)

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. : Ds. A.J. Nicolai : mw. F. Hovius : mw. A. Bouma : dhr. H.

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. : Ds. A.J. Nicolai : mw. F. Hovius : mw. A. Bouma : dhr. H. Welkom in de Menorah Laatste Zondag van het Kerkelijk Jaar met medewerking van de zanggroep o.l.v. dhr. H. Dorsman Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist : Ds. A.J. Nicolai : mw. F. Hovius :

Nadere informatie

De Heer is waarlijk opgestaan! Welkom in de Menorah

De Heer is waarlijk opgestaan! Welkom in de Menorah De Heer is waarlijk opgestaan! Welkom in de Menorah Welkom in de Menorah Naam v/d zondag: Pasen Kleur v/d zondag : Wit Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice Medewerking van : Ds. A.H. Bosma

Nadere informatie

ds. Carol van Wieren, Utrecht Co Molenaar en Annemarie de Groot OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Muziek Allen gaan staan

ds. Carol van Wieren, Utrecht Co Molenaar en Annemarie de Groot OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Muziek Allen gaan staan WILHELMINAKERK SOEST 15 februari 2015 Zesde zondag na Epifanie Voorganger: Ambtsdrager: Lector: Organist: ds. Carol van Wieren, Utrecht Co Molenaar en Annemarie de Groot Gerda Masselink Terry Hamberg OM

Nadere informatie

Thema: Maskers af. Welkom in de Menorah. * ds A.H. Boschma. * mw. L. van der Veen. * dhr. H. Dorsman Lector: * mw. I. Krol.

Thema: Maskers af. Welkom in de Menorah. * ds A.H. Boschma. * mw. L. van der Veen. * dhr. H. Dorsman Lector: * mw. I. Krol. Welkom in de Menorah Thema: Maskers af Met medewerking van: 25 ++ gespreksgroep Voorganger: * ds A.H. Boschma Ouderling van dienst: * mw. L. van der Veen Organist: * dhr. H. Dorsman Lector: * mw. I. Krol

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST ZONDAG 17 MAART 2019 MARTINIKERK

ORDE VAN DIENST ZONDAG 17 MAART 2019 MARTINIKERK Hartelijk welkom in de Martinikerk! We zijn heel blij dat vanmorgen maar liefst vier kinderen in ons midden het teken van de doop zullen ontvangen. Hoewel ze zelf nog te jong zijn om het bewust mee te

Nadere informatie

Zondag 12 juni Welkom in De Regenboog!

Zondag 12 juni Welkom in De Regenboog! Zondag 12 juni 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Wil Kaljouw Ouderling van dienst: Henk Morsink Organist: Jan Ebeltjes Lector: Dieneke van Hoegee Koster: Lied voor de dienst: Lied 683 In deze

Nadere informatie

Thema: Er is voor alles in het leven een (geschikte) tijd

Thema: Er is voor alles in het leven een (geschikte) tijd Thema: Er is voor alles in het leven een (geschikte) tijd Liturgie voor de viering op 3 april 217 om 1. uur in de Marktpleinkerk met de Catechesegroep Gehandicapten Hoofddorp Voorganger: ds A.J.O. van

Nadere informatie

Welkom in de Menorah

Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : mw. C. de Poel : mw. W. Brinkhuis : dhr. H. Dorsman : mw.a. Dertien Welkom in de Menorah Lied 836: 1a, 2 en 5 Lied 836: 1b, 2 en 5 Lied 836: 1, 2a en 5

Nadere informatie

ZONDAGSBRIEF WILHELMINAKERK 2 december Muziek. OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen. Moment van stilte De gemeente gaat staan

ZONDAGSBRIEF WILHELMINAKERK 2 december Muziek. OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen. Moment van stilte De gemeente gaat staan ZONDAGSBRIEF WILHELMINAKERK 2 december 2018 Voorganger: Ambtsdragers: Lector: Organist: ds. Hans Bouma Piet de Gier, Denise Smit Ronald Gersdorf Gert Muts Muziek OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Moment

Nadere informatie

Liturgie voor de afscheidsdienst van de oudste kinderen van de Kindernevendienst op zondag 14 juli 2019 in de Goede Herderkerk te Ridderkerk.

Liturgie voor de afscheidsdienst van de oudste kinderen van de Kindernevendienst op zondag 14 juli 2019 in de Goede Herderkerk te Ridderkerk. Liturgie voor de afscheidsdienst van de oudste kinderen van de Kindernevendienst op zondag 14 juli 2019 in de Goede Herderkerk te Ridderkerk. Thema: Helden Voorganger: ds. Mark van Pelt Organist: Corina

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Gezamenlijke dienst gemeentezondag 5 mei 2019 Thema: Vrijheid! Voorgangers: Ds. K. Meijer en ds. A.L. Verduijn Organist: Alie van der Burg Locatie: Gereformeerde Kerk Welkom en mededelingen Zingen Psalm

Nadere informatie

Orgelspel. Binnenkomst kerkenraad en mededelingen. Zingen intochtslied psalm 105:1

Orgelspel. Binnenkomst kerkenraad en mededelingen. Zingen intochtslied psalm 105:1 Liturgie overstapdienst 7 juli 2019 Centrumkerk, Geldermalsen Voorganger: ds. C.M. Blokland - den Hertog Ouderling van dienst: mw. C. Maas Organist: dhr. J. Rodermans Orgelspel Binnenkomst kerkenraad en

Nadere informatie

Goede buren. Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam

Goede buren. Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam Goede buren Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam Voorganger: ds. Joke van der Neut Organist: Alex Hommel Orgelspel Welkom door ouderling van dienst Jan

Nadere informatie

PROTESTANTSE - GEMEENTE - HUISSEN. zondag 17 juli e zondag van de zomer

PROTESTANTSE - GEMEENTE - HUISSEN. zondag 17 juli e zondag van de zomer PROTESTANTSE - GEMEENTE - HUISSEN zondag 17 juli 2016-5e zondag van de zomer Voorgangers: Mw. Bettie Woord (proponent, Ens) Organist : Herman Schimmel ********************** 2 DE V O O R B E R E I D I

Nadere informatie

Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse. Dienst van Schrift en Tafel

Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse. Dienst van Schrift en Tafel Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse 10 e zondag van de zomer 25 augustus 2013 Dienst van Schrift en Tafel Lucas 13:24 Doe alle moeite om door de smalle deur naar binnen te gaan Voorganger Ouderling Diaken

Nadere informatie

De goede dood (2012) Films die er toe doen

De goede dood (2012) Films die er toe doen Films die er toe doen De goede dood (2012) Regie: Wannie de Wijn, Nederland. Datum: Donderdag 17 september Tijd: 19.30 uur Plaats: De Menorah, Dwarswijk 350, 9202 CA Drachten Informatie: Dhr. Ate Klomp,

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector. : Ds. D. Heijs : mw. W. Brinkhuis : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. J.

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector. : Ds. D. Heijs : mw. W. Brinkhuis : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. J. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : Ds. D. Heijs : mw. W. Brinkhuis : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. J. van der Leij Lied voor de dienst: Tussentijds 193 vers 1, 4 en 5. Zal

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Laren (Gld) 26 juni 2016 Een mens te zijn op aarde

Protestantse Gemeente Laren (Gld) 26 juni 2016 Een mens te zijn op aarde Protestantse Gemeente Laren (Gld) 26 juni 2016 Een mens te zijn op aarde Liturgie voor de dienst waarin Pauline Kramer afscheid neemt als pastoraal werker Voorbereiding - begroeting door ouderling en stilte

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Voorganger Organist : Ds. E. Bijl : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 2 SEPTEMBER 2018 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK

ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 2 SEPTEMBER 2018 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 2 SEPTEMBER 2018 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK VOORGANGER: Dr. J.C. Borst OUDERLING: Greetje Hubers-Hekhuis DIAKEN: Roelie Meyering-Rougoor ORGANIST: Anja Wolbers-Kuilder LECTOR:

Nadere informatie

Gedachteniszondag. zondag 20 november uur DAMKERK HOOGEZAND

Gedachteniszondag. zondag 20 november uur DAMKERK HOOGEZAND Gedachteniszondag zondag 20 november 2016 10.00 uur DAMKERK HOOGEZAND Voorgangers : ds. Margreet Hop en ds. Frits Praamsma Lector : Ettie Smeets Organist : Wim van de Laar mmv. : Harpiste Martine Dubois

Nadere informatie

Welkom & Mededelingen

Welkom & Mededelingen Opening Winterwerk Voorganger: Ds J. Hoekman Organist: Gerard Zoer Welkom & Mededelingen Zingen: Opwekking 331 Breng dank aan de Eeuwige, breng dank aan de Heilige, breng dank aan onze Vader die ons Jezus

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN Jona wordt in zee geworpen. Uit: De Kijkbijbel Kees de Kort In deze dienst zal de heilige doop bediend worden aan Jonas, zoon van Joost en Denise Vervoorn Zondag 3 september

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer : dhr. P. de Jong : mw. M. Tiekstra Lied voor de dienst: Lied 517: 1 a, 2 en 5 (NLB) Christus,

Nadere informatie

Protestantse gemeente Haaksbergen-Buurse. 6 augustus Dienst van Schrift en Tafel.

Protestantse gemeente Haaksbergen-Buurse. 6 augustus Dienst van Schrift en Tafel. Protestantse gemeente Haaksbergen-Buurse 7 e zondag van de zomer 6 augustus 2017 'U gaf hen brood uit de hemel' Dienst van Schrift en Tafel. voorganger: ds. N.J. Pronk organiste: Līga Vilmane Fioreze ontmoeting

Nadere informatie

Voorganger: ds. Jan Willem Drost Organist: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Johan Meijer Lector: Gieneke van Nus T Toenadering Orgelspel

Voorganger: ds. Jan Willem Drost Organist: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Johan Meijer Lector: Gieneke van Nus T Toenadering Orgelspel Orde van dienst voor 28 mei 2017 in de Witte Kerk te Lochem Voorganger: ds. Jan Willem Drost Organist: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Johan Meijer Lector: Gieneke van Nus T Toenadering Orgelspel Verstilling

Nadere informatie

Dankdienst voor het leven van Cornelia van Liere-Mallekote

Dankdienst voor het leven van Cornelia van Liere-Mallekote Dankdienst voor het leven van Cornelia van Liere-Mallekote * Kapelle, 8 november 1927 Kapelle, 21 oktober 2016 Donderdag 27 oktober 2016 Hervormde kerk Kapelle, 13.30 uur begraafplaats Kapelle voorganger:

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : mw. A. Bouma. Naam van de zondag: Exultat gaudio: hij verblijd zich zeer

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : mw. A. Bouma. Naam van de zondag: Exultat gaudio: hij verblijd zich zeer Welkom in de Menorah Voorganger : ds. J. Hiemstra Ouderling van dienst : mw. A. Bouma Organist : dhr. H. Dorsman Lectrice : mw. N. Feenstra Naam van de zondag: Exultat gaudio: hij verblijd zich zeer Kleur:

Nadere informatie

ZONDAGSBRIEF WILHELMINAKERK 9 december 2018 DIENST VAN SCHRIFT EN TAFEL

ZONDAGSBRIEF WILHELMINAKERK 9 december 2018 DIENST VAN SCHRIFT EN TAFEL ZONDAGSBRIEF WILHELMINAKERK 9 december 2018 DIENST VAN SCHRIFT EN TAFEL Voorganger: ds. Arrie van Veen Ambtsdrager van dienst: Leen Lievaart Lector: Gerda Masselink Organist: Theo v.d. Woude Beamer: Bart-Jan

Nadere informatie

Vijfde zondag van de herfst

Vijfde zondag van de herfst Vijfde zondag van de herfst De terugkeer van de verloren zoon, Rembrandt van Rijn 22 oktober 2017, 10.00 uur Welkom aan allen, ook die voor het eerst of sinds lange tijd in de Kruisheuvelkerk zijn. We

Nadere informatie

Welkom thuis! Gezinsdienst

Welkom thuis! Gezinsdienst Welkom thuis! Gezinsdienst Orde van dienst voor de gezinsdienst op 6 maart 2016 in de Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk. Voorganger: ds. C.A. van Eck Organist: Cor den Haan Met medewerking van kinderkoor

Nadere informatie

HH 667 : Wees stil voor het aangezicht van God. Begin van de dienst staande. NLB 1005: zoekend naar licht

HH 667 : Wees stil voor het aangezicht van God. Begin van de dienst staande. NLB 1005: zoekend naar licht Oecumenische viering bij begin van de Vredesweek Immanuelkerk - Thema: "Vrede vraagt jouw vertrouwen" Voorgangers: Pastor Henri Egging en ds Gerrit van Dijk, Orgel Gerard de Waardt, m.m.v. de Samenspeelgroep

Nadere informatie

Oecumenische viering bij begin van de Vredesweek Immanuelkerk - Thema: "Vrede vraagt jouw vertrouwen" Voorgangers: Pastor Henri Egging en ds Gerrit

Oecumenische viering bij begin van de Vredesweek Immanuelkerk - Thema: Vrede vraagt jouw vertrouwen Voorgangers: Pastor Henri Egging en ds Gerrit Oecumenische viering bij begin van de Vredesweek Immanuelkerk - Thema: "Vrede vraagt jouw vertrouwen" Voorgangers: Pastor Henri Egging en ds Gerrit van Dijk, Orgel Gerard de Waardt, m.m.v. de Samenspeelgroep

Nadere informatie

LITURGIE. voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 3 maart 2019

LITURGIE. voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 3 maart 2019 LITURGIE voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 3 maart 2019 Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. H. de Haan Jan Ruiterkamp Gijsbert Meuleman Welkom en mededelingen Intochtslied PS 84:1

Nadere informatie

Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne

Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne Voorganger: Marije Kooistra Pianist: Albert van Eldik Ouderling: Hielkje de Vos Koster: Marianne Schipper Orde van dienst Welkom en ontsteken

Nadere informatie

17 maart :00 / 10:30

17 maart :00 / 10:30 17 maart 2019 9:00 / 10:30 Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Michiel Nieboer / Rick van Emous Organist: Rik Nijs Lector: Desiree van Meerveld / Thea Bos Koster: Evert van den Heuvel Beamer: Niels

Nadere informatie

LIEFDE IS DE BRON. Zangdienst 24 november 2013 Tiende van de Herfst

LIEFDE IS DE BRON. Zangdienst 24 november 2013 Tiende van de Herfst GEREFORMEERD KERKELIJK CENTRUM DE BRON IJSSELMUIDEN LIEFDE IS DE BRON Zangdienst 24 november 2013 Tiende van de Herfst Ds. Ad van Noord, voorganger Marcel Blekkenhorst, organist Gospelkoor Living Water

Nadere informatie

VEILING KUNSTWERKEN EXPOSTIE

VEILING KUNSTWERKEN EXPOSTIE VEILING KUNSTWERKEN EXPOSTIE Opbrengst ten behoeve van renovatie Grote Kerk Drachten Maandag 26 oktober 2015, 19 uur Doopsgezinde Kerk, Zuiderbuurt 26 Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst

Nadere informatie

Orde van dienst voor 12 maart Zuiderkerk. Voorganger ds. J van den Herik. Organist dhr. E Bremer.

Orde van dienst voor 12 maart Zuiderkerk. Voorganger ds. J van den Herik. Organist dhr. E Bremer. Orde van dienst voor maart Zuiderkerk. Voorganger ds. J van den Herik. Organist dhr. E Bremer. Lied voor de dienst 544 Christus naar wie wij heten heeft met zijn groot geduld de wet en de profeten ten

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK

ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK VOORGANGER: ds. L. Westland uit Den Ham OUDERLING: Gea Elzing-Olthof DIAKEN: Renneke Engbers-Hans ORGANIST: Diny Wesselink- Schoemakers

Nadere informatie

Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten

Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten zondag 12 mei 2013 voorganger: dr. Marius van Leeuwen organist: Erik Visser Orde van de dienst. orgelspel. luiden van de klokken. stilte. aansteken van de kaars.

Nadere informatie

Amarence en Laurens-Jan van Kooten. Anna Vogel. Zondag 13 november In deze dienst wordt de Doop bediend aan

Amarence en Laurens-Jan van Kooten. Anna Vogel. Zondag 13 november In deze dienst wordt de Doop bediend aan Protestantse Gemeente Het Anker te Zaltbommel Zondag 13 november 2016 In deze dienst wordt de Doop bediend aan Amarence en Laurens-Jan van Kooten en Anna Vogel INTREDE Woord van welkom Stil gebed Aanvangslied

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Haaksbergen-Buurse

Protestantse gemeente te Haaksbergen-Buurse Protestantse gemeente te Haaksbergen-Buurse Bij de bloemschikking: dromen van vrede de wereld omgekeerd een nieuw begin water dat stroomt de roep om goede vruchten goede God in Jezus heeft u een nieuw

Nadere informatie

Zondag Werelddiaconaat

Zondag Werelddiaconaat Protestantse gemeente Haaksbergen Buurse i.o. 5 e zondag na Epifanie 8 februari 2015 Zondag Werelddiaconaat Voorganger Ouderling Diaken Organiste Koster : ds. Bob Wijnbergen : Jannie Tijink : Hennie Canrinus

Nadere informatie

REMINDERS. Presentatie mailen naar: Liturgie mailen naar:

REMINDERS. Presentatie mailen naar:  Liturgie mailen naar: REMINDERS Presentatie mailen naar: avdwal@hetnet.nl a.wijga@upcmail.nl Liturgie mailen naar: jaap.koetje@hetnet.nl Welkom in de Menorah 1e Kerstdag m.m.v. Crescendo A Orkest Voorganger : ds. J.N. Jurjens

Nadere informatie