WorkwearJobman Work. Workwear. Jobman Workwear. man Workwear. Jobm Jobma. Jobman Workwear. Jobman W. Workwear. Jobman Workwear. Jobman Workwear.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WorkwearJobman Work. Workwear. Jobman Workwear. man Workwear. Jobm Jobma. Jobman Workwear. Jobman W. Workwear. Jobman Workwear. Jobman Workwear."

Transcriptie

1 Workwear Workwear Workwear Workwear Work ar Workwear Workwear Jobm man Workwear W Workwear Workwear W Workwear an Workwear CLOGUS Jobm Workwear Jobma

2 Workwear B is ISO9001 gecertificeerd Workwear is een geregistreerde merknaam van het Zweedse concern New Wave Group B, één van s werelds grootste leveranciers op het gebied van onder andere werkkleding, bedrijfskleding, promotionele kleding, sport- en vrijetijdskleding.

3 unctionele werkkleding die gezien mag worden

4 Workwear. Kiest u bewust. bewuste keuze unctioneel, comfortabel, modern en duurzaam Werkkleding moet natuurlijk niet alleen maar functioneel zijn. Maar ook lekker zitten, goed staan en duurzaam zijn. Zodat de gebruiker er jarenlang plezier van heeft. We spreken uit ervaring. Want Workwear is al sinds 1975 gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige werkkleding met de best mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding. We hebben trouwens ook modieuze workers voor dames. Silverline Belofte waarmaken Hoe wij deze belofte waarmaken? Onder meer doordat wij relatief veel tijd en geld investeren in eigen research en de toepassing van de nieuwste ontwikkelingen, maar ook in kostenbesparende en milieuverantwoorde productiemethoden. Uitvoerig in de praktijk getest door vakmensen U bent veeleisend? Prima, wij ook. Dat geldt beslist ook voor de gebruikers van de werkkleding. Materialen worden eerst grondig getest in een laboratorium. Daarna wordt onze bedrijfskleding mede ontwikkeld op basis van informatie van veeleisende vakmensen. Vervolgens testen deze professionals tijdens werkzaamheden onze producten op nietsontziende wijze. Pas als zij 100% tevreden zijn wordt de bedrijfskleding door ons in productie genomen. Internationaal netwerk van distributeurs Workwear is uitsluitend verkrijgbaar via een internationaal netwerk van geautoriseerde distributeurs. Elk met ruime specialistische ervaring op het gebied van werkkleding. In Scandinavië is het merk al jarenlang een begrip. Het is de ambitie om dat eveneens te worden in overige Europese landen waaronder Nederland. U wilt vrijblijvend nadere informatie? Neem dan contact met ons op. We zijn u graag van dienst!

5 Inhoudsopgave niveau s 6 driedubbele garantie 7 Constructie & Installatie 8 J Line 8 Silver Line 10 Granyte Line 14 Grey Line 16 Stucadoors & Schilders 18 Eco White Line 18 ransport & Logistiek - Onderhoud & Industrie 22 Base Profile 22 Dames 28 Ladies rousers 28 Bescherming & Signaal 0 Poly Line 0 Vlamvertragend 2 High Visibility 4 Inhoudsopgave 5 Seizoenen 8 Layer System 8 Winterkleding 44 Regenkleding 48 Shirts & Sweats 50 ccessoires 52 Kniestukken 52 ccessoires 5 Informatie 54 Wasinstructies 54 Materiaalinformatie 55 Verklaring symbolen 56 Maattabel 57 rtikelindex 58 Ethiek & Milieu 59

6 Workwear is nu ingedeeld in drie categorieën: UNCIONL, ECHNICL en DVNCED. Na inventarisatie van individuele wensen, kan zo een snelle en resultaatgerichte keuze gemaakt worden. 6 Drie categorieën UNCIONL unctionele kleding is werkkleding met een goed draagcomfort en breed inzetbaar voor diverse werkzaamheden. Deze categorie kleding is ideaal voor de professional die meer uit zijn dagelijkse werkzaamheden wil halen. ECHNICL De technische werkkleding is meer toegespitst of specifiek gebruik van diverse doelgroepen. Binnen dat kader heeft JOBMN Workwear kleding ontwikkeld die qua veiligheid en comfort van hoog niveau zijn. DVNCED In deze categorie vallen kledingstukken die moeten voldoen aan extreem hoge eisen ten aanzien van veiligheid, pasvorm en functionaliteit. Voor diverse extreme werkzaamheden is deze kleding zeer geschikt.

7 kwaliteit, voor nu en voor later. unctioneel, comfortabel, modern en duurzaam DRIEDUBBELE GRNIE Workwear voldoet gegarandeerd aan de hoogste kwaliteitseisen. Met een gerust hart geven wij dan ook een driedubbele garantie. 1 2 Gegarandeerd krimparm Zelfs als de bedrijfskleding wordt gewassen bij 85 0 C, bijvoorbeeld om indringend vuil of vet te verwijderen, krimpt de kleding minder dan 2%. Ons geheim? Een uitgekiende combinatie van hoogwaardige, door ons zelf ontwikkelde stoffen en Sanforisation, een behandeling van de stof in een hitte- en drukproces. Gegarandeerd sterke naden Een goede standaardnaad is voor niet goed genoeg. Bij de naden van onze bedrijfskleding maken wij gebruik van 4 lagen en een dubbel stiksel. Hierdoor zijn de naden ongekend sterk. est ze maar: ze zijn zelfs bestand tegen een trekgewicht van 10kg! De J Line en de Silver Line zijn zelfs uitgevoerd met drie stiksels. 7 Driedubbele garantie Gegarandeerd geen gebroken rits Het is wellicht een detail. Maar uit ervaring weten wij dat ook een rits van groot belang is. Wij gebruiken bij onze bedrijfskleding dan ook alleen maar ritsen van het topmerk YKK. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn met betrekking tot een rits, geen probleem. Het valt gewoon onder onze driedubbele no-nonsense garantie. Garantievoorwaarden Voor de aangegeven producten is een garantie van toepassing van 12 maanden na aankoop voor defecten als gevolg van onjuiste fabricage van de materialen. Uitgesloten zijn; misbruik, bewuste schade, schade als gevolg van het niet nakomen van wasinstructies en slijtage. Garantie is beperkt tot reparatie of vervanging van het product. Gevolgschade is uitgesloten. In geval u een garantie wilt claimen, kunt u het product retourneren aan uw leverancier met uw bewijs van aankoop.

8 Constructie & Installatie Er kan er maar één de beste zijn... J Line glansrijk winnaar In Zweden is deze broek de laatste drie jaar onafgebroken gekozen tot de beste werkbroek. Deze innovatieve kleding onderscheidt zich door een perfecte combinatie van functionaliteit, moderne pasvorm en een optimaal comfort. Extra versteviging De J Line producten worden gemaakt van een nieuwe en uiterst duurzame katoensoort. Voor extra stevigheid worden bepaalde delen versterkt met 100% polyamide. Uit de testen van een vooraanstaand Zweeds magazine kwam de J Line camouflagebroek als beste naar voren. Daarna kreeg dit product de finishing touch en werd de J Line productlijn uitgebreid met broeken, overalls en jassen. 8 Constructie & Installatie Zak voor EHBO-kit onder holsterzakken rechts. Ook handig voor krijt. Nieuwe hamerlus met drukknoop zodat hamer eenvoudig kan worden gepakt of weggestopt. Versterkte dijbeenzak met zak voor tangen, telefoonvakje en extra gereedschapsvakken. Quick facts over J Line 100% katoen, 60 g/m 2. Voorgevormde kniebeschermers van 100% polyamide. an slijtage onderhevige delen versterkt met 100 % polyamide. Ook in lengte- en buikmaten. Gecertificeerd EN broek i.c.m. kniebeschermers tegen binnendringing. Wassen op 85 0 C. -naalds gestikte naden. Versterkte dijbeenzakken. Duimstokzak met meslus die geschikt is voor alle nieuwe soorten messen. Zakken voor kniebeschermers die samen met de kniebeschermers van voldoen aan de EG standaard EN14404 voor bescherming tegen doordringen van scherpe delen. Dankzij de 100% polyamide enkelboorden wordt geen vocht opgenomen. Reflecterende strepen op de broekspijpen.

9 Constructie & Installatie - J Line 2180 rousers Extra brede riemlussen. Versterkte achterzakken. Zak voor EHBO-kit of krijt. Versterkte holsterzakken met extra vakken en band voor gereedschap. elefoonzakje op de heup. Duimstokzak geschikt voor alle nieuwe soorten messen. Dijbeenzak links met versterkte zak voor tang, telefoonen gereedschapsvakje. Voorgevormde broekspijpen met zakken voor kniebeschermers die zijn goedgekeurd volgens EN14404 voor bescherming tegen binnendringing. Versterkte, vochtwerende polyamide enkelboorden. Reflecterende strepen op de broekspijpen en enkelboord met trekkoord C 6799 Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 60 g/m 2 Maten: C44 - C62 C146-C156 D092 - D navy/black black 1180 Jacket Kraag met geruwd polyester voering die geen vocht opneemt bij regen of sneeuw. Versterkte schouders met reflecterende mouwen. De borstzakken hebben een telefoonvak en een cardhouder aan de binnenkant. Knoop en meslus die geschikt is voor alle nieuwe soorten messen. Handschoenenzakjes achter de borstzakken. Dubbele binnenzakken. Zak op de mouw. Verstelbare taille en boorden. Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 60 g/m 2 Maten: S - XL 85 0 C navy/black Dungarees Elastische bretels. Versterkt borststuk. an de onderkant afneembare borstzakken. Handschoenenzak achter de borstzakken. Extra brede riemlussen. Versterkte achterzakken. Zak voor EHBO-kit of krijt. Versterkte holsterzakken met extra vakken en band voor gereedschap. Duimstokzak geschikt voor alle nieuwe soorten messen. Dijbeenzak links met versterkte zak voor tang. elefoon- en gereedschapsvak. Voorgevormde broekspijpen met zakken voor kniebeschermers die zijn goedgekeurd volgens EN14404 voor bescherming tegen binnendringing. Versterkte, vochtwerende polyamide enkelboorden. Reflecterende broekspijpen en enkelboord met trekkoord C Constructie ti & Installatie ti Jb 9 Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 60 g/m 2 Maten: C44 - C62 C148 - C156 D096 - D navy/black

10 Silver Line Stoer & sterk dankzij unieke combinatie... Silver Line: ijzersterke evergreen De producten in de Silver Line serie zijn gemaakt van 100% Corrib katoen, een door ontwikkelde katoen met een stoere denim-uitstraling. Het mooie is: deze veelgevraagde producten zien er niet alleen stoer en sterk uit, ze zijn het ook. Kenmerkend voor Silver Line broeken is de zeer goede pasvorm en de zilverkleurige naden. Optimaal comfort, duurzaamheid en bescherming De voorkant van een broek slijt het meest en wordt als eerste vies en nat. Daarom is de voorkant van de broek (2798) in de Silver Line serie gemaakt van het door ontwikkelde Polyab. Dit is een slijtvastepolyesterstof met een geruwde binnenkant die volgens EN68 normering is goedgekeurd tegen binnendringing van vocht, olie en bepaalde chemicaliën. De achterkant van de broek, die minder aan slijtage onderhevig is, is gemaakt van het zeer comfortabele Corrib katoen van. De broek is bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor vakmensen die beton gieten of werken in een (zeer) vieze en/of natte omgeving. Quick facts over Silver Line Een lijn werkkleding met een moderne en comfortabele snit. 100% Corrib katoen, 75 g/m 2. Zeer comfortabel en duurzaam. Unieke samenstelling Corrib en Polyab tegen binnendringen van vloeistoffen. Minimale krimping door voorkrimpen met Sanforisation. Op slijtage gevoelige delen voorzien van polyester. naalds gestikte naden en jeansgaren voor extra levensduur. EN-68 zuurbestendige voorzijde worker (2798). Kleurecht: kleur blijft jarenlang behouden. Wassen op 85 0 C.

11 Constructie & Installatie - Silver Line Jacket elefoonzakje. Borstzakken. Voorzakken. Binnenzakken. Verstelbare taille en boord. Ritssluiting met stormflap tot de kraag. Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 75 g/m 2 Maten: S - XL 85 0 C navy 7198 Vest Rechterborstzak met klep. Borstzak met zakje voor bitjes, extra vakje en houder voor mes. Knopen voor het bevestigen van een mes. an de onderkant afneembare borstzakken. Handschoenenzakjes achter de borstzakken. elefoonvak aan de binnenkant. Verstevigde holsterzakken aan de voorkant, drie buitenzakken aan de rechterkant. Hamerlus. Verstevigde holsterzakken aan de achterkant. Riemlussen C Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 75 g/m 2 Maten: S - XL navy/black 1158 Jacket Schouderstuk met ventilerende achterkant. Ritssluiting met stormflap tot de kraag. Borstzakken met handschoenzak en telefoonzak. Binnenzakken met extra vakje. Mouwzak. Voorzakken. Extra lange achterkant en verstelbare taille C Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 75 g/m 2 Maten: S - 2XL graphite/black 11 Constructie & Installatie Jacket Schouderstuk met ventilerende achterkant. elefoonzak. Mesknoop met lus en zak voor bitjes. Borstzakken met handschoenenzak. Mouwzak met klep. Voorzakken met knoop. Extra lange achterkant. Binnenzakken. Ritssluiting met stormflap tot de kraag. Verstelbare taille en mouwen. demende Mesh voering op de rug C Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 75 g/m 2 Maten: S - XL navy/black black bewuste keuze Jacket leece pluchevoering op de romp, gewatteerde voering in mouwen. Rechterborstzak met klep en telefoonvak. Linkerborstzak met extra vak. Handschoenenvakken onder de borstzakken. Ruime voorzakken. elefoonvak aan de binnenkant. Dubbele binnenzakken. Extra lange achterkant en verstelbare taille en mouwen. Ritssluiting met stormflap tot de kraag C Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 75 g/m 2 Maten: S - XL navy black

12 Constructie & Installatie - Silver Line 12 Constructie & Installatie Shorts elefoonvak op de heup. Holsterzakken met extra vakje en versteviging. Doorgestikte voorzakken om holsterzakken in te doen. Versterkte achterzakken. Versterkte duimstokhouder aan de voorkant, los aan de onderkant. Dijbeenzak met telefoonvak C Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 75 g/m 2 Maten: C46 - C navy/black black 994 Knee Protector Kniestuk geschikt voor -5 uur gebruik per dag. Bedoeld voor gemiddeld gebruik in alle gangbare kniezakken aan de buitenzijde van diverse broekontwerpen. -5 uur Maat: 1 size black/yellow rousers elefoonzakje op de heup. Ruime holsterzakken met extra vakken en versteviging aan de binnenkant. Versterkte voorzakken om de holsterzakken in te doen. Hamerlus. Versterkte achterzakken. Versterkte duimstokhouder aan de voorkant, afneembaar aan de onderkant, en een knoop voor bevestiging van mes. Dijbeenzak met telefoonzakje. Voorgevormde broekspijpen met zak voor kniebeschermers van een nieuw en superduurzaam materiaal. NIEUW! 85 0 C Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 75 g/m 2 Maten: C44 - C62 C144 - C156 D092 - D navy/black green/black graphite/black black

13 Constructie & Installatie - Silver Line NIEUW! 1 Constructie & Installatie Long Shorts elefoonzak op de heup. Ruime holsterzakken met extra vakken en versteviging aan de binnenkant. ranse zakken (schuine zakken) aan de voorkant om de holsterzakken eenvoudiger in te doen. D-ring en hamerlus. Versterkte achterzakken. Versterkte duimstokhouder, afneembaar aan de onderkant, en een knoop voor bevestiging van mes. Dijbeenzak met telefoonvak en cardhouder. Voorgevormde broekspijpen met versterkte zakken voor kniebeschermers C Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 75 g/m 2 Maten: C46 - C navy/black black 2798 rousers elefoonvak op de heup. Ruime holsterzakken met extra vakje en versteviging. Voorzakken om de holsterzakken in te doen. Hamerlus. Versterkte achterzakken. Versterkte duimstokhouder aan de voorkant, los aan de onderkant, en een knoop voor bevestiging van mes. Dijbeenzak met telefoonzakje. Voorgevormde broekspijpen met zakken voor kniebeschermers van een nieuw en duurzaam materiaal. Voorzijde zuurbestendige Polyab C Materiaal: 100% katoen en 100% Polyab polyester Kwaliteit: 75 g/m 2 resp. 15 g/m 2 Maten: C44 - C62 C146 - C156 D096 - D navy/black 199 B&B 2-weg ritssluiting aan de voorkant. Bretels met elastische achterkant. Rechterborstzak met klep en zakje voor bitjes, extra zakje en houder voor mes. an de onderkant afneembare borstzakken. Hand schoen enzakken achter de borstzakken. Hamerlus aan beide kanten. Doorgestikte voorzakken met plooi. Versterkte holsterzakken met extra vakje. chterzakken met plooi. Duimstokzak en houder voor mes op rechterpijp. chter zakken met intern telefoonzakje. Zakken voor kniebescher mers in een nieuw, duurzaam materiaal C Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 75 g/m 2 Maten: C44 - C62 C148 - C156 D096 - D grey/black navy/black

14 Granyte Line Water en vuil krijgen geen kans Granyte Line: water- en vuilafstotend De Granyte Line van is een lijn praktische bedrijfskleding geschikt voor veel verschillende werkzaamheden. De kledingstukken zijn voorzien van diverse handige functies en gereedschapszakken waardoor het plezieriger, efficiënter en veiliger werken is. Extra lange levensduur Granyte is een door ontwikkeld materiaal van 52% katoen (260g/m 2 ) en 48% nylon, dat uitzonderlijk duurzaam is. Granyte is water- en vuilafstotend: vuil kunt u eenvoudig met uw hand wegvegen. Voor extra duurzaamheid en een extra lange levensduur worden de broeken in de Granyte Line voorzien van platte zomen. Quick facts over Granyte Line Intern ontwikkelde stof volgens eigen receptuur. 52% katoen 260 g/m 2 / 48% nylon Jeans katoen Pasvorm van J-Line Voor extra draagcomfort katoen aan de binnenzijde. Sterk vuil- en waterafstotende eigenschappen. Platte zomen voor verhoging duurzaamheid. Uitgebreide collectie met veel verschillende modellen. Ook in lengteen buikmaten.

15 Constructie & Installatie - Granyte Line NIEUW! NIEUW! NIEUW! B&B rousers weeweg verdekte ritssluiting. Elastische banden op rug voorzien van gespen aan voorzijde. wee open borstzakken met pennenvak. wee open handschoenvakken. Knoop en lus voor meshouder. aille verstelbaar door elastiek en knoop. Verlengde riemlus met D-ring. wee holsterzakken voorzien van slijtvast materiaal. twee insteek zakken op de achterzijde. Duimstokzak met pennenvak en knop/lus voor mes. Links dijbeenzak met klep, drie opzetzakken, binnenzak voor mobiel met D-ring voor id-kaarthouder. Voorgevormde kniezakken, voorzien van zeer slijtvast materiaal. Stof is vuil- en waterafstotend. De pasvorm is gelijk aan model 180. Materiaal: 52% katoen, 48% nylon Kwaliteit: 20 g/m 2 Maten: C42 - C60 C148 - C156 D096 - D steel grey 2621 Short an rechterzijde verlengde riemlus met D-ring. wee voorzakken met afgeschuinde opening. wee insteek zakken op de achterzijde. Dijbeenzak met klep met televoonvak en ID- kaarthouder. Stof is water- en vuilafstotend. De pasvorm is gelijk aan model NIEUW! Materiaal: 52% katoen, 48% nylon Kwaliteit: 20 g/m 2 Maten: C42 - C steel grey 2622 rousers elefoonvak in taille. chter insteekzakken.verlengde riemlus mer D-ring. insteekzakken aan de voorkant. Duimstokzak aan de voorkant. Dijbeenzak met telefoonzakje aan de binnenkant. Voorgevormde broekspijpen met duurzame zakken voor kniebeschermers. De stof is vuil- en waterafstotend. De pasvorm is gelijk aan model Materiaal: 52% katoen, 48% nylon Kwaliteit: 20 g/m 2 Maten: C42 - C60 C144 - C156 D088 - D steel grey 2626 rousers elefoonvak in taille. Holsterzakken versterkt door middel van duurzaam materiaal met extra vakjes en band op de voorzijde. chterkant voorzien van insteekzakken. Verlengde riemlus met D-ring. Schuine steekzakken aan de voorkant onder de holsterzakken. Duimstokzak. Dijbeenzak met telefoonzakje aan de binnenzijde. Voorgevormde broekspijpen met duurzame zakken voor kniebeschermers. De stof is vuil- en waterafstotend. De pasvorm is gelijk aan model Materiaal: 52% katoen, 48% nylon Kwaliteit: 20 g/m 2 Maten: C42 - C60 C144 - C156 D088 - D steel grey Constructie & Installatie 9699

16 Grey Line ls het extra beschermd moet zijn... Grey Line: vloerleggers, loodgieters en installateurs willen niet anders In de Grey Line worden de functies van andere werkkleding van gecombineerd met een aantal specifieke functies. Quick facts over Grey Line Voor vloerenleggers en installateurs. 65% polyester / 5% katoen 260 g/m 2. an slijtage onderhevige delen versterkt met 100% polyamide. Doordachte zakken, speciaal voor vloerenleggers. Optioneel: lederen meshouder t.b.v. mes geplaatst in dijbeenzak. Kniezak EN Zuinig op je knieën Knieën worden extra beschermd dankzij de extra grote zakken die alle gewenste ruimte bieden aan dikke kniebeschermers voor vloerleggers. De zakken voor kniebeschermers zijn gemaakt van een duurzaam, waterafstotend materiaal. De broeken zijn voorzien van een extra dijbeenzak waar een vloermes veilig in opgeborgen kan worden. Kortom Grey Line broeken zijn ideaal voor veeleisende vloerleggers en installateurs die zuinig zijn op hun knieën.

17 Constructie & Installatie - Grey Line 9024 Knife Holster Houder voor mes voor vloerleggers. angebracht aan de binnenkant van de dijbeenzak. Materiaal: leer Maat: 1 size black 261 Long Shorts elefoonvak. Holsterzakken met extra vakjes. chterzakken met plooi. Schuine zakken aan de voorkant. Duimstokzak aan de voorkant. Dijbeenzak voor vloermessen. Dijbeenzak met telefoonzakje aan de binnenkant en een zakje voor identiteitsbewijs. Voorgevormde broekspijpen met grote, duurzame zakken voor speciale kniebeschermers voor vloerleggers. Materiaal: 65% polyester, 5% katoen Kwaliteit: 260 g/m 2 Maten: C46 - C graphite/black bewuste keuze k rousers elefoonvak. Holsterzakken met extra vakjes. chterzakken met plooi. Schuine zakken aan de voorkant onder de holsterzakken. Duimstokzak aan de voorkant. Dijbeenzak voor vloermessen. Dijbeenzak met telefoonzakje aan de binnenkant Voorgevormde broekspijpen met duurzame zakken voor kniebeschermers voor speciale kniebeschermers voor vloerleggers. Materiaal: 65% polyester, 5% katoen Kwaliteit: 260 g/m 2 Maten: C44 - C62 C148 - C156 D096 - D graphite/black 17 Constructie & Installatie 9799 NIEUW! 995 Knee Protector Kniestuk geschikt voor 6-8 uur gebruik per dag. Bedoeld voor intensief gebruik in alle gangbare kniezakken aan de buitenzijde van diverse broekontwerpen. 6-8 uur Maat: 1 size black/red

18 Stucadoors & Schilders - Eco White Line Wit katoen maar dan groen Stucadoors & Schilders Eco White Line: een doordachte keuze heeft een brede lijn werkkleding voor schilders en stucadoors. Van shorts tot winterjacks. Onze Eco White Line producten zijn vervaardigd van groen katoen. Met de Eco White Line maakt men een prima milieu- en maatschappelijk verantwoorde keuze. Want deze kleding is niet gebleekt naar 100% wit. Eigentijdse uitstraling De combinatie met zwarte accenten in de Eco White Line serie zorgt voor een eigentijdse uitstraling. De niet gevoerde kledingstukken zijn van 100% groen katoen dat speciaal voor is ontwikkeld. Enerzijds zorgt dit voor een maximale absorptie en een minimale doorlating van verf. nderzijds voor een optimaal draagcomfort. Quick facts over Eco White Line Ongebleekte kleding van 100% katoen (00 g/m 2 ). Speciaal ontwikkelde katoen voor maximale absorptie en minimale doorlating van verf. Dubbelgestikte naden voor een langere levensduur. Minimale krimping door voorkrimpen met Sanforisation. Off-white in combinatie met versterkt zwart contrast van Oxford nylon leece Jacket Borstzakken met rits en telefoonvak. Voor zakken met rits. Binnenzakken. Polyester versterking op de schouders en mouwen. De jas heeft een membraan en is bestand tegen water en wind. Materiaal: 100% polyester Maten: XS - XL navy/black off-white/black black

19 Stucadoors en schilders - Eco White Line 19 Stucadoors en schilders Jacket Schouderstuk met ventilerende achterkant. Ritssluiting met stormflap tot de kraag. Borstzakken met handschoenenzakje en telefoonvak. Binnenzakken met extra vakje. Mouwzak. Voorzakken. Extra lange achterkant en verstelbare taille. Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 00 g/m 2 Maten: S - 2XL off-white/black Winter Jacket Gewatteerde voering in romp en mouwen. Dubbele binnenzakken, de linker met rits en documentenvakje, de rechter met telefoonvak en rits. De binnenkraag is van zachte polytricot. Rits tot de kraag met stormflap en drukknopen. Elastisch koord voor mobiele telefoon. Reflecterende streep in de voor- en achternaad van het schouderstuk. Borstzakken met klep en drukknoop, de rechter met extra zakken en opbergbare cardhouder. Handschoenzakjes met rits achter de borstzak, de rechter met een telefoonvak. Napoleonzakken met rits onder de stormflap. Mouwzakken met rits en extra vakje. wee voorzakken met drukknopen en half gevoerd met polytricot. Gebreide boord aan mouw en onderkant. Polyester met polyurethaan achterkant op de schouderstukken. Materiaal: 100% polyamide met 100% polyester voering Kwaliteit: 00 g/m 2 Maten: S - XL off-white/black

20 Stucadoors & Schilders - Eco White Line 2160 Shorts elefoonzakje op de heup. Ruime holsterzakken met extra vakje en versteviging. Schuine voorzakken om de holsterzakken in te doen. Hamerlus. Versterkte achterzakken. Versterkte zak voor plamuurmes aan de voorkant, los aan de onderkant en knoop voor bevestiging van mes. Dijbeenzak met telefoonvak. Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 00 g/m 2 Maten: C46 - C off-white/black Stucadoors & Schilders NIEUW! rousers elefoonvak op de heup. Ruime holsterzakken met extra vakje en versterkte binnenkant. Schuine voorzakken om de holsterzakken in op te bergen. Versterkte achterzakken. Versterkte zak voor plamuurmes aan de voorkant. Dijbeenzak met telefoonzakje. Voorgevormde kniestukken met zakken voor kniebeschermers van een nieuw en duurzaam materiaal. Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 00 g/m 2 Maten: C42 - C62 C146 - C156 D092 - D off-white/black off-white 2176 rousers Extra brede riemlussen. Versterkte achterzakken. Zak voor EHBO-kit of krijt. Versterkte holsterzakken met extra vakken en band voor gereedschap. elefoonzakje op de heup. Duimstokzak met knoop, geschikt voor holster met mes. Dijbeenzak links met versterkte zak voor gereedschap, telefoon en een klein gereedschapsvakje. Voorgevormde broekspijpen met zakken voor kniebeschermers die zijn goedgekeurd volgens EN14404 voor bescherming tegen binnendringing. Versterkte, vochtwerende polyamide enkelboorden. Reflecterende strepen op de broekspijpen en enkelboord met trekkoord. Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 00 g/m 2 Maten: C42 - C62 C146 - C156 D092 - D off white/brown

21 Stucadoors & Schilders - Eco White Line ste u w be C C Materiaal: 100% katoen Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 00 g/m2 Kwaliteit: 00 g/m2 Maten: C44 - C62 C146 - C154 D100 - D116 Maten: C44 - C62 C146 - C154 D096 - D off-white wee achterzakken, de rechter met een klep. Dijbeenzak met pennenvakje. Dubbele duimstokzak/ plamuurmeszak op rechter dijbeen. Een duimstokzak/plamuurmeszak op het linker dijbeen. Zakken voor kniebeschermers van Oxford nylon. wee achterzakken, de rechter met een klep. wee holsterzakken met extra gereedschapvakje aan de buitenkant. wee plooizakken aan de onderkant om de holsterzakken in op te bergen. Dubbele duimstokzak/plamuurmeszak op rechterdijbeen. Een dijbeenzak met klep en pennenvakje op het linkerdijbeen. Zakken voor kniebeschermers van Oxford nylon. Stucadoors & Schilders 2141 rousers rousers off-white 159 Dungarees 2-weg ritssluiting aan de voorkant. Verstelbare schouderbanden. Rugpand van rekbare stof voor meer bewegingsvrijheid. Borstzakken met klep, rechterzak met een telefoonvak en cardhouder en de linker met een extra vakje. De hoge zijkanten zorgen ervoor dat het shirt niet omhoog kruipt. Versterkte holsterzakken met extra vakjes die in de schuine zakken aan de voorkant kunnen. Holsterzakken achter. Hamerlus. Versterkte zak voor plamuurmes. Dijbeenzak met klep en telefoonvakje binnenin. Zakken voor kniebeschermers van Oxford nylon. Materiaal: 100% katoen 216 Long Shorts elefoonvak op de heup. Ruime holsterzakken met extra vakjes en versteviging aan de binnenkant. ranse zakken (schuine zakken) aan de voorkant om de holsterzakken eenvoudiger in te doen. Versterkte achterzakken. Rechterzak met klep en knoop. Versterkte zak voor plamuurmes. Dijbeenzak met klep, telefoonvakje en zakje voor identiteitsbewijs. Voorgevormde broekspijpen met versterkte zak voor kniebeschermer. Niet geschikt voor de droogtrommel. Kwaliteit: 00 g/m Materiaal: 97% katoen/canvas, % spandex Maten: Kwaliteit: 00 g/m C44 - C62 C150 - C154 D100 - D off-white/black Maten: C44 - C off-white/black

22 ransport & Logistiek - Onderhoud & Industrie Base Profile: scherpgeprijsde topkwaliteit Base Profile is een lijn functionele basiskleding met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Deze hoogwaardige bedrijfskleding is geschikt voor veel verschillende beroepen op het gebied van transport, logistiek, onderhoud en industrie. Eigentijdse uitstraling De kledingstukken in de Base Profile serie hebben diverse handige zakken en zijn gemaakt van 65% polyester en 5% katoen. Elk product kenmerkt zich door een hoogwaardige afwerking, eenvoudig onderhoud en een optimaal draagcomfort. Dubbelgestikte naden verhogen de duurzaamheid. Quick facts over Base Profile Gemaakt van 65% polyester en 5% katoen (260 g/m 2 ) of 100% katoen (00 g/m 2 ). Uitstekende prijs/kwalteitsverhouding. Broeken ook verkrijgbaar in damesmaten. Dubbelgestikte naden voor een langere levensduur. Ook in lengte- en buikmaten verkrijgbaar. Kleurecht: kleur blijft jarenlang behouden. Ook modellen leverbaar met kniestukken aan binnenzijde voor representativiteit. Kan op 85 0 C worden gewassen. Kies voor de beste basis...

23 ransport & Logistiek - Onderhoud & Industrie - Base Profile Jacket Borstzak met rits. Mouwzakje met klep. Voorzakken met rits. Binnenzakken met telefoonvak. Verstelbare taille en boord C Materiaal: 65% polyester, 5% katoen Kwaliteit: 260 g/m 2 Maten: S - XL black navy graphite bewuste keuze ransport & Logistiek - Onderhoud & Industrie 255 Shorts chterzak rechts met klep. Schuine zakken aan de voorkant. elefoonvak. Dijbeenzak rechts met pennenvakje en duimstokzak. Dijbeenzak links met klep C Materiaal: 65% polyester, 5% katoen Kwaliteit: 260 g/m 2 Maten: C44 - C graphite navy black Jacket Borstzak met rits. Mouwzakje met klep. Voorzakken met rits. Binnenzakken met telefoonvak. Verstelbare taille en boorden C Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 0 g/m 2 Maten: XS - XL navy 6700

24 ransport & Logistiek - Onderhoud & Industrie - Base Profile 296 rousers Holsterzakken met extra vakjes. Schuine zakken aan de voorkant. Schuine zakken aan de achterkant. Dijbeenzak met klep en telefoonvak. Duimstokzak met mesvakje. Dijbeenzak met klep en telefoonvakje. Zakken voor kniebeschermers aan de buitenkant C Materiaal: 65% polyester, 5% katoen Kwaliteit: 260 g/m 2 Maten: C44 - C62 C146 - C154 D096 - D black navy graphite 24 ransport & Logistiek - Onderhoud & Industrie bewuste keuze rousers Rechterachterzak met klep. elefoonzakje. Schuine zakken aan de voorkant. Dijbeenzak met pennenvakje. Dijbeenzak met klep. Duimstokzak. Zakken voor kniebeschermers aan de binnenkant C Materiaal: 65% polyester, 5% katoen Kwaliteit: 260 g/m 2 Maten: C44 - C62 C144 - C156 D092 - D124 Navy: D graphite navy black rousers Schuine zakken aan de voorkant. Schuine dijbeenzakken. Dijbeenzak met klep en telefoonvak C Materiaal: 65% polyester, 5% katoen Kwaliteit: 260 g/m 2 Maten: C44 - C62 C144 - C156 D096 - D black navy graphite

25 ransport & Logistiek - Onderhoud & Industrie - Base Profile Canvas Jeans Schuine voorzakken met muntenzakje. Half gevoerde achterzakken. Open dijbeenzak op rechterpijp. Voorgevormde broekspijpen. Versterkte boord van hiel tot enkel C Materiaal: 100% canvas katoen Kwaliteit: 260 g/m 2 Maten: C44 - C62 C148 - C156 D096 - D black 2104 rousers Schuine zakken aan de voorkant. chterzakken met plooi, de rechter met een klep. elefoonzakje op de heup. Dijbeenzak met klep. Dijbeenzak met klep en telefoonvak. elefoonzak op de heup. Zakken voor kniebeschermers aan de binnenkant rousers Holsterzakken met extra vakjes. Schuine zakken aan de voorkant. elefoonvak op de heup. Hamerhouder. chterzak rechts. Duimstokzak met knoop voor bevestiging van een mes/-vakje. Dijbeen zak met klep. Zakken voor kniebeschermers. Polyamide versterking C Materiaal: 100% katoen 85 0 C Kwaliteit: 0 g/m 2 Materiaal: 100% katoen Maten: C44 - C62 C146 - C156 D096 - D120 Kwaliteit: 0 g/m 2 D2 - D50 Maten: C44 - C62 C146 - C148 D096 - D navy D2 - D navy 25 ransport & Logistiek - Onderhoud & Industrie Extra borstzak met ritssluiting 5122 Sweatershirt Kl.2 Borstzak met ritssluiting en ID-kaart houder. Gebreide boorden en manchetten. Gebreide delen in licht contrast uitgevoerd. Wasbaar op 60 C Materiaal: 60% katoen, 40% polyester Kwaliteit: 00 g/m 2 Maten: S - XL black graphite navy

26 ransport & Logistiek - Onderhoud & Industrie - Base Profile ransport & Logistiek - Onderhoud & Industrie 422 Overall Verdekte ritssluiting. Borstzakken met klep en pennenvakje. Verstelbare taille. Zijsplitten. Verstelbare mouwen. Schuine zakken aan de voorkant. chterzakken, de rechter met een klep. Dijbeenzak met klep en pennenvakje. Duimstokzak. Zakken voor kniebeschermers. Industrieel wasbaar op 85 0 C C Materiaal: 65% polyester, 5% katoen Kwaliteit: 245 g/m 2 Maten: C44 - C62 C150 - C black 4145 Overall Knopen tot de kraag. Rechterborstzak met klep. Linkerborstzak met pennenvakje. Schuine zakken aan de voorkant. chterzakken. Zijsplitten. Verstelbare taille en boord. Duimstokzak. Zakken voor kniebeschermers. Industrieel wasbaar op 85 0 C C Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 00 g/m 2 Maten: C46 - C navy Overall Verdekte ritssluiting tot de kraag. Schuine zakken aan de voorkant. Borstzakken met klep en pennenvakje. Duimstokzak. chterzakken, de rechter met klep. Zijsplitten. Verstelbare taille en boord. Dijbeenzak met klep en pennenvakje. Zakken voor kniebeschermers. Industrieel wasbaar op 85 0 C C 850 C Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 00 g/m 2 Maten: C46 - C navy Materiaal: 65% polyester, 5% katoen Kwaliteit: 260 g/m 2 Maten: C46 - C62 C150 - C156 D100 - D navy Overall Verdekte ritssluiting. Rechterborstzak met klep. Linkerborstzak met pennenvakje en telefoonvak. chter zak rechts met klep. Schuine zakken aan de voorkant. Rechter dijbeenzak met pennenvakje en duimstokzak. Dijbeen zak links met klep. Zakken voor kniebeschermers aan de binnenkant. Verstelbare taille. Verstelbare boord met drukknoop. Industrieel wasbaar op 85 0 C.

27 ransport & Logistiek - Onderhoud & Industrie - Base Profile Overall Verdekte ritssluiting. Rechterborstzak met klep. Linkerborstzak met pennenvakje. Schuine zakken aan de voorkant. Duimstokzak. Verstelbare taille en boord. Zijsplitten. Zakken voor kniebeschermers. Wassen op 60 C. Materiaal: 65% polyester, 5% katoen Kwaliteit: 25 g/m 2 Maten: C44 - C royal blue Overall Verdekte ritssluiting. Borstzakken met klep. chterzakken met klep. Schuine zakken aan de voorkant. Zijsplitten. Verstelbare, elastische taille. Verstelbare boord met drukknoop. Open dijbeenzak met extra vakje en duimstokzak. Dijbeenzak met klep en telefoonvak. Zakken voor kniebeschermers aan de binnenkant. Beenrits tot de knie. Materiaal: 65% polyester, 5% katoen Kwaliteit: 260 g/m 2 Maten: C46 - C black/red navy/royal blue black/graphite graphite/black 27 ransport & Logistiek - Onderhoud & Industrie

28 Dames Speciaal voor vrouwen die hun mannetje staan... Base Profile Ladies: betaalbaar en robuust Steeds meer vrouwen doen hun intrede in van oudsher mannelijke beroepen. nders dan voorheen is het niet meer vanzelfsprekend dat timmerlui, bankwerkers of loodgieters alleen maar mannen zijn. Daarom maakt al geruime tijd ook een serie professionele bedrijfskleding in damesmaten. Dames 28 Er is ook een damesbroek verkrijgbaar uit onze Poly Line-serie. Dit zijn kledingstukken die tegen een stootje kunnen en geschikt zijn voor de zwaarste, meest veeleisende en vuile werkomgeving. Prima pasvorm Onze damesbroeken zijn vervaardigd aan de hand van een modern patroon met een op de vrouw afgestemde pasvorm. Dankzij een split aan de achterkant kan de broek eenvoudig worden ingenomen of uitgelegd. Veel van onze jasjes, shirts en winterkleding zijn verkrijgbaar in kleine maten vanaf XS. Hierdoor kan goed worden gecombineerd. Kijk bij de betreffende productgroep voor meer informatie. Quick facts over Ladies rousers Gemaakt van 65% polyester en 5% katoen (260 g/m 2 ) of 100% katoen (00 g/m 2 ). Perfect pasvorm, modern patroon afgestemd op lichaam van vrouw. Worker met normale of lage taille leverbaar. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Maten 2 t/m 50. Split aan achterzijde voor eenvoudig uitleggen / innemen.

29 Dames - Ladies rousers rousers Schuine zakken aan de voorkant. chterzakken met plooi, de rechter met een klep. elefoonzakje op de heup. Dijbeenzak met klep. Dijbeenzak met klep en telefoonvak. elefoonzak op de heup. Zakken voor kniebeschermers aan de binnenkant. Onderdeel van de Base Profile-serie. Materiaal: 100% katoen Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 0 g/m 2 Maten: D2 - D navy rousers Holsterzakken met extra vakjes. Schuine zakken aan de voorkant. elefoonvak op de heup. Hamerhouder. chterzak rechts. Duimstokzak met knoop voor bevestiging van een mes/-vakje. Dijbeen zak met klep. Zakken voor kniebeschermers. Polyamide versterking. Onderdeel van de Base Profile-serie. Kwaliteit: 0 g/m 2 Maten: D2 - D navy 205 rousers Rechterachterzak met klep. elefoonzakje. Schuine zakken aan de voorkant. Dijbeenzak met pennenvakje. Dijbeenzak met klep. Duimstokzak. Zakken voor kniebeschermers aan de binnenkant.onderdeel van de Base Profile-serie. Materiaal: 65% polyester, 5% katoen Kwaliteit: 260 g/m 2 Maten: D2 - D graphite navy black Dames rousers elefoonzakje. Schuine zakken aan de voorkant. chterzakken met plooi. Ruime dijbeenzak met extra vakje en duim stokzak. Dijbeenzakken met klep en telefoon vak aan de binnenkant. Zakken voor kniebeschermers aan de binnenkant. Onderdeel van de Poly Line-serie. Materiaal: 100% polyester Kwaliteit: 15 g/m 2 Maten: D6 - D navy black rousers Schuine zakken aan de voorkant. Schuine achterzakken. Dijbeenzak met extra vakje. Dijbeenzak met klep en telefoonvak. Dankzij een split in de band en extra stof kan de broek eenvoudig worden ingenomen of uitgelegd. Onderdeel van de Base Profile-serie. Materiaal: 65% polyester, 5% katoen Kwaliteit: 260 g/m 2 Maten: D2 - D graphite navy black

30 Bescherming & Signaal Veilige bodyguard Poly Line: duurzame bescherming De bedrijfskleding behorend tot de Poly Line is geschikt voor veel verschillende omgevingen. Met name de vaklieden in de bouw- en installatiebranche zijn zeer tevreden over het draagcomfort, duurzaamheid en bestendigheid tegen veel gevaarlijke stoffen. Bescherming en Signaal 0 Quick facts over Poly Line Unieke receptuur Polyab (duurzaam materiaal getest op slijtbestendigheid) 6 x zo slijtvast als de sterkste katoenen werkkleding. 4 x zo sterk als de meest gebruikte polyester / katoen combinaties. Scheurbestendigheid is 2x zo groot als die van soortgelijke materialen. Kenmerkt zich door duurzaamheid en bestendigheid tegen veel gevaarlijk stoffen. EN getest en goedgekeurd tegen doordringen. Zeer comfortabel dragen door geruwde binnenzijde. Stof is zo dicht geweven dat vloeistoffen worden afgestoten evenals roet- en stofdeeltjes. Ook in buik- en lengtematen leverbaar. Ruimere snit voor meer beweeglijkheid en draagcomfort tijdens werkzaamheden. Extreem slijtbestendig De kleding in de deze serie wordt gemaakt van Polyab, een uniek materiaal ontworpen door. Polyab is extreem slijtbestendig. Daarnaast is de scheurbestendigheid van Polyab meer dan twee maal zo groot als die van soortgelijke, voor werkkleding gebruikte materialen. Polyab materiaal is getest volgens EN68:199 (EN650:2005) normeringen en daardoor gecertificeerd voor gebruik bestand tegen door- of overgang van olie, zwavelzuur 0% (accuzuur), zoutzuur 7%, natriumhydroxide 40%, formica (mieren) zuur en iso-octaan 85%. Geweldige bescherming De dichtheid van de stof zorgt ervoor dat ook andere stoffen zoals cement, lijm, verf en plamuur maar ook kleine deeltjes zoals bijvoorbeeld roet, niet gemakkelijk doordringen. evens zijn alle kledingnaden getest en goedgekeurd tegen doordringen van zoutzuur, het meest doordringbare zuur. Mede hierdoor zijn drie modellen van Poly Line serie extra gecertificeerd volgens EN104 yppb (6), de norm voor beschermende kleding tegen vloeibare chemicaliën. Deze certificering geldt voor de bescherming in de hoogste klasse, klasse, en is afgegeven voor de jas (1845), broek (2845) en de overall (4845).

31 Bescherming & Signaal - Poly Line Jacket Schouderstuk van 100% Cordura. Ritssluiting met stormflap tot de kraag. Borstzak met klep en telefoonvak. Borstzakje met pennenvakje en D-ring. Binnenzak. Mouwzakje met klep en pennenvakje. Voorzakken met knoop. Extra lang rugpand en verstelbare taille. Materiaal: 100% polyester Kwaliteit: 15 g/m 2 Maten: S - XL navy/black black Jacket elefoonvak. Rits met stormflap en kraag. Borstzak met telefoonvakje. Borstzak met klep en D-ring. Ruime voorzakken. Verstelbare taille en mouwen. Binnenzak. Materiaal: 100% polyester Kwaliteit: 15 g/m 2 Maten: S - 2XL black navy + 1 Bescherming & Signaal rousers Holsterzakken met extra vakje. Schuine zakken aan de voorkant. chterzakken met plooi. Hamerlus. Naar voren geplaatste duimstokzak, los aan de onderkant. Dijbeenzak met klep en telefoonzakje aan de binnenkant. Zakken voor kniebeschermers. Materiaal: 100% polyester Kwaliteit: 15 g/m 2 Maten: C44 - C62 C146 - C156 D096 - D navy black rousers elefoonzakje. Schuine zakken aan de voorkant. chterzakken met plooi. Ruime dijbeenzak met extra vakje en duim stokzak. Dijbeenzakken met klep en telefoon vak aan de binnenkant. Zakken voor kniebeschermers aan de binnenkant. Onderdeel van de Poly Line-serie. + Materiaal: 100% polyester Kwaliteit: 15 g/m 2 Maten: C44 - C62 C146 - C156 D096 - D120 D6 - D black navy 4845 Overall Ritssluiting met stormflap tot de kraag. Zijsplitten. Schuine zakken aan de voorkant. Dijbeenzakken met klep en telefoonvak aan de binnenkant. Dijbeenzak met duimstokzak en extra vakje. Zakken voor kniebeschermers aan de binnenkant. Borstzak met extra vakje en telefoonvak. Beenrits tot de knie. Borstzak met klep. chterzakken met plooi. Materiaal: 100% polyester Kwaliteit: 15 g/m 2 Maten: C46 - C62 C150 - C156 D100 - D navy

32 Vlamvertragend Het mag spetteren... Vlamvertragend en hittebestendig De vlamvertragende kleding van is speciaal ontworpen voor maximale functionaliteit en effectiviteit bij onder meer lassers. Dit doordat deze kleding CE-gecertificeerd en goedgekeurd is volgens EN470-1 en EN51, B2, C1 normering. Veilige bescherming tegen spetters en hitte De producten in deze serie bieden een uitstekende bescherming tegen spetters bij het lassen en zagen, warmtestraling en contactverwarming (open vlammen). De stof kan niet smelten en iedere gloeiing wordt binnen twee seconden vanzelf gedoofd. Daarnaast is de kleding hittebestendig waardoor brandwonden worden voorkomen. Het materiaal bestaat uit 100% katoen (70 g/m 2 ) met een vlamvertragende finish op de vezel en kan op 85 0 C worden gewassen. 2 Bescherming & Signaal Quick facts over Vlamvertragend EN-470 lassersnorm. EN-51, B2, C1 vlamvertragendheid. 100 % katoen 70 g/m 2. Wassen op 85 0 C. Ook in buik- en lengtematen.

33 Bescherming en Signaal - Vlamvertragend bewuste keuze 1090 Jacket lame Retardant Ritssluiting met stormflap tot de kraag. Borstzakken met klep. Schuine zakken aan de voorkant. Grote binnenzak en zakje aan de binnenkant met telefoonvak. Verstelbare taille en mouwen Materiaal: 100% katoen met goedgekeurde vlamvertragende behandeling Kwaliteit: 70 g/m 2 Maten: S - XL navy 2090 rousers lame Retardant Schuine zakken aan de voorkant. chterzakken met klep. Dijbeenzak met telefoonvak. Duimstokzak. Zakken voor kniebeschermers Materiaal: 100% katoen met goedgekeurde vlamvertragende behandeling Kwaliteit: 70 g/m 2 Maten: C46 - C62 C148 - C156 D096 - D navy Bescherming & Signaal Overall lame Retardant Ritssluiting met stormflap tot de kraag. Borstzakken met plooi en klep. Binnenzak met telefoonvak. Pennenzakje in de stormflap. Voorzakken. Zijsplitten. chterzakken met plooi en klep. an de onderkant afneembare duimstokzak en extra vakje. Dijbeenzak met klep. Kniezakken. Verstelbare taille en mouwen. Materiaal: 100% katoen met goedgekeurde vlamvertragende behandeling Kwaliteit: 70 g/m 2 Maten: C46 - C navy 9055 Hood lame Retardant Bedekt nek en oren. Bevestiging met klitten band. Materiaal: 100% katoen met goedgekeurde vlamvertragende behandeling Kwaliteit: 70 g/m 2 Maat: 1 size navy

34 High Visibility High Visibility kleding: opvallend goed heeft jarenlange ervaring in de vervaardiging van een complete lijn High Visibility kleding die voldoet aan de hoge eisen. l onze High Visibility kleding is getest, goedgekeurd en CE-gecertificeerd in overeenstemming met EG-richtlijn EN471. Vele combinatiemogelijkheden De opvallend duurzame High Visibility kledingstukken hebben allemaal hetzelfde basisontwerp. Dit geldt voor gevoerde, niet gevoerde en regenkleding. Hierdoor is het heel eenvoudig om een uniforme en modern vormgegeven collectie bedrijfskleding samen te stellen. De meeste kledingstukken kunnen worden gewassen op 60 0 C (gecertificeerd). CE-merk Kledingstukken worden getest door een speciaal hiervoor aangestelde onderzoeksinstelling. De hoge-zichtbaarheidskleding van wordt getest door IP in Zweden. De kledingstukken hebben ook een CE-merk. De informatie bij het kledingstuk geeft aan hoe het moet worden gebruikt en onderhouden. Hierin mag je gezien worden... Quick facts over High Visibility EN-471 klasse 1, 2 en. Jackets tot XL. Wasbaar met behoud fluorescerende eigenschappen.

35 Bescherming & Signaal - High Visibility NIEUW! NIEUW! Sweatershirt Kl.2 Borstzak met ritssluiting en lus voor ID-kaart houder. Gebreid boord, manchet en onderkant met kleine Mudds. Gebreide kraag in contrast uitgevoerd. Wasbaar op 40 C. Maximaal bedrukbaar gedeelte 16x16cm. Materiaal: 60% katoen, 40% polyester Kwaliteit: 00 g/m 2 Maten: S - XL yellow orange Shirt Kl. Ronde hals. Gebreid polyester dat aanvoelt als katoen. Maximaal bedrukbaar gedeelte 15x15cm Materiaal: 100% polyester Kwaliteit: 160 g/m 2 Maten: S - 2XL yellow orange 100 Bescherming & Signaal Vest Kl. Hi-vis vest met korte mouwen. elefoonzak. ID-kaart houder. Portofoonlussen. Verstelbare taille. Pennenvakje. Verlengd rugpand. Materiaal: 100% polyester Kwaliteit: 160 g/m 2 Maten: S-M L-XL 2XL - XL yellow orange Worker Shirt Kl. Gewatteerde voering. Drukknopen. elefoonvak aan de binnenkant in de rechter borstzak.extra lang rugpand. Maximaal bedrukbaar gedeelte 40x40cm. Materiaal: 50% polyester, 50% katoen Maat: M - XL yellow orange Shorts Kl.2 Holsterzakken kunnen in de schuine zakken aan de voorkant worden gedaan. chterzakken, de rechter met een klep. D-ring en hamerlus. Dijbeenzak met klep, telefoonvak en cardhouder. Duimstok zak. Klasse 2. Bedrijfslogo kan er niet op worden gedrukt. Materiaal: Polyester/katoen Kwaliteit: 260 g/m 2 Maten: C44 - C yellow orange Rain Jacket Kl. & 2546 Rain rousers Kl.2 Jacket 100cm lang. Capuchon met koord. Verstelbare mouwen. rousers met elastische taille met trekkoord en verstelbare pijpen. Voor beide; gehechte en getapete naden coating van polyurethaan 170g/m 2. Materiaal: Nylon tricot met een coating van polyurethaan Kwaliteit: 170 g/m 2 Maten: S - 2XL yellow/navy orange/navy yellow/navy orange/navy 2167

36 Bescherming & Signaal - High Visibility NIEUW! NIEUW! 6 Bescherming & Signaal Soft Shell Jacket L. Kl. Rits tot aan de kraag. wee borstzakken met ritsen - met telefoonzak en pennenvak. wee voorzakken met ritsen. Verstelbare mouw met klittenband. Verstelbare boord met trekkoord. Zachte fleece binnenvoering. Binnenzakken met document zak, 4 afsluibaar door klittenband, 5 met ritssluiting. Materiaal: 100% stretch polyester met goede dampdoorlating Kwaliteit: 80 g/m 2 Maat: S - XL yellow/navy yellow/brown leece Jacket L.2 Kl. wee voorzakken met ritsen. Borstzakken met rits en telefoon- en pennenvak. Elastische boord op mouw manchetten en zoom. Verstelbare boord met trekkoord. Rits tot aan de kraag. Binnenzak met telefoon- en pennenvak, afsluitbaar met rits. Maximaal bedrukbaar gedeelte 0x0cm. Materiaal: 100% polyester/polar fleece Maat: S - XL orange/navy yellow/navy yellow/brown Jacket Kl. Borstzakken met rits en telefoonvak. Schuine zakken aan de voorkant. Binnenzakken met telefoonvakje en extra vakje. Verstelbare taille en mouwen. Extra lang rugpand. Klasse. Max. bedrukbaar gedeelte 25x25 cm. Materiaal: Polyester/katoen Kwaliteit: 260 g/m 2 Maat: S - 4XL yellow/navy orange/navy rousers Kl.2 Holsterzakken met extra vakken. Zwarte band op holsterzak voor extra gereedschap. Schuine voorzakken om holsterzakken in te doen. chterzakken met klep. elefoonvak op dijbeen met lus. Verhoogde duimstokzak, D-ringen voor IDkaart houder of sleutels.hamerlus. Voorgevormde broekspijpen met zakken voor kniebeschermers van duurzaam materiaal doorlopend naar de rits voor extra bescherming. Maximaal bedrukbaar gedeelte 0x0cm. NIEUW! Materiaal: 70% polyester, 0% katoen Kwaliteit: 260 g/m 2 Maat: C46-C62 C148-C156 D096-D orange/navy yellow/navy yellow/brown rousers Kl.2 Holsterzakken met extra vakje. Schuine voorzakken om de holsterzakken in te doen. chterzakken, een met klep. elefoonzakje. Dijbeenzak met telefoonvak. Dijbeenzak met extra vakje. Klasse 2. Max. bedrukbaar gedeelte 0x0 cm. Materiaal: Polyester/katoen Kwaliteit: 260 g/m 2 Maten: C44 - C62 C148 - C156 D096 - D yellow/navy orange/navy rousers Kl.2 Schuine zakken aan de voorkant. chterzakken, een met klep. elefoonzakje. Dijbeenzak met telefoonvak. Dijbeenzak met extra vakje. Klasse 2. Max. bedrukbaar gedeelte 0x0 cm. Materiaal: Polyester/katoen Kwaliteit: 260 g/m 2 Maten: C46 - C62 C148 - C156 D096 - D yellow/navy orange/navy

37 NIEUW! Bescherming & Signaal - High Visibility 1251 Jacket Kl. Borstzakken met ritsen en schuin telefoon compartiment. Insteekzakken met ritssluiting. Binnenzak met telefoonzak en extra compartimenten. Verstelbaar in taille en op de mouw. Verlengd rugpand. Houders van portofoon aan elke kant boven de borstzakken. Maximaal bedrukbaar gedeelte 25X20cm. Materiaal: 70% polyester, 0% katoen (Blauw 65% polyester, 5% katoen) Kwaliteit: 260 g/m 2 Maat: S - 4XL orange/navy yellow/navy Winter Jacket Kl. Polarfleece in body en kraag. Gevoerde mouwen in het vest. fneembare capuchon met meerdere aanpassingsmogelijkheden. Verlengd rugpand. reflecterende piping op de mouwen. Insteekzakken. Borstzakken met ritsen. Binnenzak met het telefoonvak en portefeuillezak met documentzak voor 5. Borstzak met ritssluiting. Rits tot aan de kraag met dubbele stormflap. Reflectie doorlopend over de schouder. Maximaal bedrukbaar gedeelte 25 X 24 cm. Materiaal: 70% polyester, 0% katoen Maat: S - 4XL orange/navy yellow/navy Winter Parka Kl. leece voering op de romp en kraag. Gewatteerde voering in de mouwen. fneembare capuchon met verschillende posities. Extra lang rugpand. Schuine zakken aan de voorkant. Borstzakken met rits. Binnenzakken met telefoonvakje. Mouwzak met rits. Rits met stormflap tot de dubbele kraag. Klasse. Maximaal bedrukbaar gedeelte 2x2 cm. Materiaal: 70% polyester, 0% katoen Maten: S - XL yellow/navy orange/navy Bescherming & Signaal rousers Kl.1 Schuine zakken aan de voorkant. chterzakken, een met klep. elefoonzakje. Dijbeenzak met telefoonvak. Dijbeenzak met extra vakje. Klasse 1. luorescerende delen kunnen niet worden bedrukt Materiaal: Polyester/katoen Kwaliteit: 260 g/m 2 Maten: C46 - C62 C148 - C156 D096 - D navy/yellow navy/orange 2214 Winter rousers Kl.2 Gewatteerde voering. Elastisch rugpand. Extra lang rugpand tegen tocht. Schuine zakken aan de voorkant. Dijbeen zak met telefoonvak en klep. Duimstokzak. chter zakken, de rechter met een klep. Dijbeenrits. Zakken voor kniebeschermers aan de binnenkant. Klasse 2. Maximaal bedrukbaar gedeelte 0x0 cm. Materiaal: 70% polyester, 0% katoen Kwaliteit: 260 g/m 2 Maat: S - XL yellow/navy orange/navy Parka breathable wind- en waterdicht Kl. unctionele jas van 100% polyester met polyurethaan getapete naden en mesh voering. Waterbestendig materiaal met goede vochtafvoer. Dubbele binnenzakken, de rechterzak met een rits en extra vak voor de telefoon. Rits tot de kraag met een dubbele stormflap en drukknopen. Borstzakken met waterdichte rits, aan de rechterkant met een telefoonvak aan de binnenkant. fzonderlijk cardhouder. Schuine zakken aan de voorkant met klep. Verstelbare boord en trekkoord aan de onderkant. fneembare en verstelbare capuchon en trekkoord aan de voorkant. Klasse. Maximaal bedrukbaar gedeelte 2x2 cm. Materiaal: 100% polyester Maten: S - XL yellow/navy orange/navy

38 Seizoenen - Layer System Layer System: comfortabel warm Het speciale ondergoed van is van synthetische stof (Polypropyleen), zorgt voor een optimale vochtverdeling en een maximaal comfort. Het geheim van lekker warm blijven, zelfs bij extreme kou, zit m in lagen. Voor topprestaties onder barre omstandigheden... Seizoen 8 unieke lagen De vochtverdelende laag (Layer 1) moet rechtstreeks op de huid worden gedragen. Een goede tussenlaag (Layer 2) bestaat uit een isolerend kledingstuk van fleece, softshell of pile. De microfleece kleding van is divers en leent zich ideaal als tussenlaag. De buitenste laag (Layer ) is gewoonlijk weerbestendig en bij voorkeur ademend zodat het vocht kan worden afgevoerd zonder dat wind of regen binnendringt. Constante lichaamstemperatuur ondergoed (layer 1) is de perfecte keuze om direct op de huid te dragen als men tegen kou beschermt volgens het beproefde lagenprincipe, de veiligste manier om de hele werkdag verzekerd te zijn van een constante lichaamstemperatuur. Voordelen op een rijtje Het materiaal polypropyleen is 40 keer beter dan polyester in het afvoeren van vocht: Polypropyleen absorbeert 0,01% vocht, polyester absorbeert 0,6% vocht en wol 0% vocht. Een materiaalgewicht van 240 gram zorgt voor een beter microklimaat en een betere isolatie. Dankzij de hoge elasticiteit past het kledingstuk nauwsluitend om het lichaam waardoor zweet snel van het lichaam wordt afgevoerd en verspreid over een groter oppervlak, het zogenoemde wicking-effect. De microscopische zweetdeeltjes verdampen vervolgens snel. Het lichaam blijft hierdoor droog en fris, ongeacht hoe lang iemand al aan het werk is. De kleding ruikt niet en kan eenvoudig worden gewassen op 85 0 C. Polypropyleen droogt drie keer sneller dan polyester.

39 Seizoenen - Layer System Layer op Ronde hals en langer aan de achterkant. latlock naden voor optimaal comfort. Materiaal: 100% polypropyleen Maten: XS - XL black 552 Poloneck Col en rits aan de zijkant. Langer achterpand. latlock naden voor optimaal comfort. Materiaal: 100% polypropyleen Maten: XS - XL black 5579 Col Dry-ech Shirt long sleeve Col wicking dry-tech. Elastische zijkanten zwart contrast. Ritssluiting aan zijkant. Verlengd rugpand. Materiaal: 100% wicking polyester Dry-tech Maten: XS - XL black 9 Seizoenen bewuste keuze 251 Pants Bodywear latlock naden voor optimaal comfort Supermicro rousers Y-vormig voorstuk. Materiaal: 100% polypropyleen Maten: XS - XL black Materiaal: 100% wicking polyester Dry-tech Maten: XS - XL black

40 Seizoenen - Layer System Layer Seizoenen 5578 Supermicro Sweater Ronde hals. Elastische zijkanten zwart contrast. Verlengd rugpand. Contrast aan boord, zijkanten en mouwboorden. Materiaal: Elastische zijkanten. 100% polyester Maten: XS - XL black shirt Dry-ech Kleur- en vormvast, kreukvrij. Wasbaar op 85 0 C C Materiaal: 100% polyester Maten: XS - 4XL navy graphite black shirt Kreukvrij. Verlengd rugpand. Wicking effect. Kleur vast. Wasbaar op 60 0 C. Behoudt pasvorm. Materiaal: 65% wicking polyester gecombineerd met 5% polypropyleen Maten: XS-4XL royal blue/black Polo Piqué Dry-ech Het Dry-ech-materiaal bestaat uit microvezels die transpiratie snel van het lichaam afvoeren. De microscopische water deeltjes verdampen vervolgens snel. Het lichaam blijft droog en u voelt zich de hele tijd fris, ongeacht hoe lang u al aan het werk bent. Kan op 85 0 C worden gewassen C Materiaal: 100% polyester Maten: XS-XL; 4XL voor Black en Navy navy graphite black

41 Seizoenen - Layer System Layer Softshell Jacket Rits in de kraag. Voorzakken met rits. 100% stretch polyester met fleece voering. Materiaal: 100% stretch polyester met fleece voering Maten: XS - 2XL grey leece Jacket elefoonzakje en voorzakken met rits. Binnenzakken. Duimgreep op mouwen. Verstelbare taille. Materiaal: 100% polyester Maten: XS - 2XL black leece Jacket Borstzakken met rits en telefoonvak. Voor zakken met rits. Binnenzakken. Polyester versterking op de schouders en mouwen. De jas heeft een membraan en is bestand tegen water en wind. Materiaal: 100% polyester Maten: XS - XL navy/black off-white/black black 41 Seizoenen Zakje met rits en ID-kaarthouder ibre ur Jacket an twee zijden bruikbare rits. Extra lange achterkant. Duimgreep. Opstaande kraag. an twee kanten bruikbare donsvoering voor beter isolatie. Materiaal: 100% polyester Maten: S - 2XL graphite Softshell Jacket fneembare capuchon middels drukknoop. ID kaarthouder in borstzak. wee voorzakken met rits. Versterkte stukken op onderarm in ripstop materiaal. Winddicht. demend. Waterafstotend. Onderzijde verstelbaar middels trekkoord. Materiaal: 100% polyester Soft-shell Maten: XS - XL black/grey black/turqoise bewuste keuze

42 Seizoenen - Layer System Layer 2 42 Seizoenen way Stretch op Rits in de kraag. Materiaal: 100% stretch polyester dat slechts 6% vocht absorbeert Maten: XS - XL black way Stretch Vest Rits in de kraag. Borstzak en voorzakken met rits. Materiaal: 100% stretch polyester dat slechts 6% vocht absorbeert Maten: XS - XL black bewuste keuze way Stretch rousers L2 Unisex voorkant. Materiaal: 100% stretch polyester dat slechts 6% vocht absorbeert Maten: XS - XL black 5560 Polo Layer Materiaal: 100% polyester Maten: S - 2XL black

43 Seizoenen - Layer System Layer NIEUW! 1246 Softshell Jacket L. Rits tot de kraag. Borstzakken met rits en telefoonvakje. Voorzakken met rits. Dubbele binnenzakken. Verstelbare mouw met klittenband. Verstelbare zoom met trekkoord. De jas heeft een membraan en is bestand tegen water en wind. Materiaal: 100% stretch polyester met goede dampdoorlating Kwaliteit: 80 gr/m 2 Maten: XS - XL black brown/black Parka fneembare Hi-Vis capuchon met reflector. Hoge kraag ter bescherming tegen de wind. Borstzakken met klep. Napoleonzak onder de voorklep. Dubbele binnenzakken met telefoonvak. Voorzakken met klep en opening voor handen aan de zijkant. Mouwzakje met klep. Verstelbare verborgen boord. Verstelbare taille en zoom met elastisch trekkoord. Het materiaal kan een waterkolom van 10m aan en heeft een dampdoorlating van 1.000g/m2/24h. Gewatteerde voering van 100% donsachtig polyester. Materiaal: 100% polyamide met 100% polyestermembraan Maten: S - XL black 4 Seizoenen 1259 Parka breathable wind- en waterdicht Kl. unctionele jas van 100% polyester met polyurethaan getapete naden en mesh voering. Waterbestendig materiaal met goede vochtafvoer. Dubbele binnenzakken, de rechterzak met een rits en extra vak voor de telefoon. Rits tot de kraag met een dubbele stormflap en drukknopen. Borstzakken met waterdichte rits, aan de rechterkant met een telefoonvak aan de binnenkant. fzonderlijk cardhouder. Schuine zakken aan de voorkant met klep. Verstelbare boord en trekkoord aan de onderkant. fneembare en verstelbare capuchon en trekkoord aan de voorkant. Klasse. Maximaal bedrukbaar gedeelte 2x2 cm. Kan maximaal 20 keer worden gewassen op 40 0 C. Materiaal: 100% polyester Maten: S - XL yellow/navy orange/navy Jack 100% wind- waterdicht en ademend. Ventilatieopeningen onder armen middels rits. Getapete naden. 2-weg ritssluiting. elefoonvakje in voorzijde. Napoleonzak. Binnenzijde kraag fleece. wee binnenzakken waarvan één met pennenvakje en één telefoonvak. elefoonzak met lummel en rits. Reflectietape op bovenarm. Onderzijde mouwen verstelbaar door klittenband. Rechterborstzak met rits. fneembare capuchon middels drukknopen. ID-kaarthouder in borstzak. Voorzakken afsluitbaar met rits. Binnenzijde gevoerd met fleece. Materiaal: 100% polyamide met PU coating. Voering van 100% polyester Maten: XS - XL black

44 Winterkleding Bbbbrrrrrrr... en toch niet koud Winterkleding: warm aanbevolen Winterkleding is speciaal gemaakt om iemand zelfs bij extreme weersomstandigheden te verzekeren van een aangename lichaamstemperatuur. De meeste van onze winterkleding is gemaakt van hittereflecterende materialen om de lichaams-temperatuur te regelen. Natuurlijk is ook hier de functionaliteit uitstekend. Winterkleding is niet alleen warm en functioneel maar ook modern en stijlvol uitgevoerd Winter rousers Sterk waterafstotend. Winddicht. Uitstekende ademende eigenschappen. Broekband verstelbaar met klittenband. Binnenzijde n aam binnenzijde van antislipoogtevoorzien van antislip. Extra brede en verstevigde riemlussen. wee voorzakken en achterzakken met drukknopen. Linker dijbeenzak afsluitbaar met rits. Rechts versterkte mstokzakde duimstokzak. Voorgevormde kniezakken. Reflectietape en piping op benen. Rits tot aan kniehoogte. Verstelbare enkelhoogte. Windvangers. Materiaal: 100% polyamide met 100% polyester voering Maten: C46 - C black 1261 Winter Parka Uitgevoerd met afneembare capuchon middels drukknopen. Mouwen en onderste deel rugpand uitgevoerd met gestepte voering. Bovenzijde rug uitgevoerd met pilevoering voor extra comfort. Schouders en onderzijde armen uitgevoerd met slijtvast materiaal. Extra reflectie op bovenzijde arm. Rechterborstzak met ritssluiting voorzien van ID-kaart houder. Napoleon zak aan linkerzijde. Binnenzakken met rits. Links een documentenvak en rechts een telefoonvak. Onderzijde verstelbaar met koord. Sterk waterafstotend. demend. Winddicht. Materiaal: 100% polyester versterkt met delen van 100% polyamide Maten: XS - XL black navy

45 Seizoenen - Winterkleding Winter Jacket Gewatteerde voering in romp en mouwen. Dubbele binnenzakken, de linker met rits en documentenvakje, de rechter met telefoonvak en rits. De binnenkraag is van zachte polytricot. Rits tot de kraag met stormflap en drukknopen. Elastisch koord voor mobiele telefoon. Reflecterende streep in de vooren achternaad van het schouderstuk. Borstzakken met klep en drukknoop, de rechter met extra zakken en opbergbare cardhouder. Handschoenzakjes met rits achter de borstzak, de rechter met een telefoonvak. Napoleonzakken met rits onder de stormflap. Mouwzakken met rits en extra vakje. wee voorzakken met drukknopen en half gevoerd met polytricot. Gebreide boord aan mouw en onderkant. Polyester met polyurethaan achterkant op de schouderstukken. Materiaal: 100% polyamide met 100% polyester voering Kwaliteit: 00 g/m 2 Maten: S - XL graphite/black off-white/black navy/black black Seizoenen 154 Parka fneembare Hi-Vis capuchon met reflector. Hoge kraag ter bescherming tegen de wind. Borstzakken met klep. Napoleonzak onder de voorklep. Dubbele binnenzakken met telefoonvak. Voorzakken met klep en opening voor handen aan de zijkant. Mouwzakje met klep. Verstelbare verborgen boord. Verstelbare taille en zoom met elastisch trekkoord. Het materiaal kan een waterkolom van 10m aan en heeft een dampdoorlating van 1.000g/m2/24h. Gewatteerde voering van 100% donsachtig polyester. Materiaal: 100% polyamide met 100% polyestermembraan Maten: S - XL black 164 Winter Parka Een verdekte 2-weg ritssluitsing, waterdicht tot kraag. Verdekte drukknopen. Kraag zacht aanvoelend door fleece. Dubbele binnenzakken met telefoonzak en documentenvak. Borstzakken met waterafstotende rits. wee schuine insteekzakken. wee voorzakken opgestikt met insteek en klepsluiting. Mouwen voorzien van windvangers. Gevoerde capuchon afneembaar middels drukknopen en verstelbaar door middel van koord. Voorzien van doorgang voor oordoppen. Sterk waterafstotend en winddicht. Materiaal: 100% polyester met PU-coating Maten: S - XL black 756 Winter Vest Gewatteerde voering. Dubbele binnenzakken, de linker met rits en documentenvakje, de rechter met telefoonvak en rits. De binnenkraag is van zachte polytricot. Rits tot de kraag. Elastisch koord voor mobiele telefoon. Reflecterende streep in de voor- en achternaad van het schouderstuk. Borstzakken met klep en drukknoop, de rechter met extra zakken en opbergbare cardhouder. Handschoenzakjes met rits achter de borstzak, de rechter met een telefoonvak. Voorzakken met drukknopen en half gevoerd met polytricot. Elastische onderkant voor een betere pasvorm. Polyester met polyurethaan achterkant op de schouderstukken. Materiaal: 100% polyamide. 100% polyester voering Maten: S - XL black

46 Seizoenen - Winterkleding 46 Seizoenen 1244 Winter Jacket Jack met rits tot aan bovenkant. Onderzijde verstelbaar middels trekkoord. wee grote documenten zakken. Eén met rits. wee ruime voorzakken met versterkte voering. Materiaal: 100% polyester Kwaliteit: 470gr/m 2 Maten: S - XL graphite/khaki Winter Overall Warme voering, gewatteerd op romp en mouwen. Dubbele binnenzakken met telefoonvak. Elastische taille. Riem met sluiting. Verborgen stretch achterkant voor comfort. Kraag met zachte polytricot voering. Kraag met trekkoord. Verstelbare en afneembare gewatteerde capuchon. Schouderstuk met reflecterende mouwen en verstelbare schouders. Versterkte mouwen, schouderstuk, schouders en capuchon. Mouwzak met rits. Napoleonzak met rits aan de binnenkant van de opening voor. Borstzakken met klep. Verborgen voorzakken met rits. chterzakken met klep. Duimstokzak. Dijbeenrits tot de heup. Verstelbare enkelboorden met elastiek en drukknopen. Reflectoren. 100% polyamide versterking. Rits voor het aanbrengen van borduursels/prints. Materiaal: 100% polyester, 100% polyester voering Maten: S - 2XL graphite/black Winter Jacket elefoonvak. Borstzakken met rits. Mouwzak met rits. Voorzakken. wee binnenzakken. leece pluchevoering op de romp en kraag, gewatteerde voering in mouwen. Dankzij polyester met een voering van 100% polyurethaan is het kledingstuk waterafstotend, windbestendig en warmtevasthoudend. Materiaal: 100% polyester met voering van 100% polyurethaan Maten: XS - XL black navy Winter Jacket Lichtgewicht gewatteerde voering op romp en mouwen met rits voor het aanbrengen van borduursels. Dubbele binnenzakken, de rechter met telefoonvak en rits, de linker met documentenvakje en pennenvakje aan de buitenkant. Rits tot de kraag met voorklep aan de binnenkant. Opstaande kraag met zachte polytricot voering. Reflecterende streep in de naad van het schouderstuk. Een borstzak met blinde rits en telefoonvak aan de binnenkant. Voorzakken met blinde rits. fzonderlijk zakje voor cardhouder en D-ring. Half elastische boorden en verstelbare klittenband. Boord onder zijpanden. Extra versteviging op de achterkant. Contrasterende kleuren op de zijpanden voor Materiaal: 100% polyamide. 100% polyester voering Maten: S - XL black/red black/graphite

47 Seizoenen - Winterkleding Head Gear: zit en staat goed ijdens kou is het belangrijk om het hoofd warm te houden. Hoe kouder het is, des te meer warmte het lichaam via het hoofd verlaat. Een lekker warme muts is een eenvoudig maar belangrijk kledingstuk om u warm te houden. 867 Hat Gebreide Muts NIEUW! Materiaal: 100% wol Maat: 1 size brown/turqoise/orange Hat Gebreide muts met wol aan binnenzijde en acryl aan de buitenzijde. Materiaal: 50% wol, 50% acryl Maat: 1 size brown/white 1710 NIEUW! 47 Seizoenen 866 Hat Gebreide muts met wol aan binnenzijde en acryl aan de buitenzijde. Materiaal: 0% wol, 50% acryl Maat: 1 size; cm brown/green 1770 NIEUW! 9045 Winter Cap Materiaal: 100% acryl Maat: 1 size black 60 Winter B&B Gewatteerde voering met elastische bretels. Rits aan voorkant met opening en drukknopen. aille elastisch aan de achterkant. Riem met sluiting aan de voorkant. Verborgen voorzakken met rits en opening met klittenband. chterzakken met klep en klittenband. Dijbeenrits tot de heup. Verstelbare enkelboorden met extra klep en drukknopen. 25 mm reflectoren aan de voor- en achterkant van de pijpen. 100% polyamide. 100% polyester voering. Materiaal: 100% polyamide, 100% polyester voering Maten: S - 2XL black 9047 Winter Cap Materiaal: 100% wol met windbestendig membraan Maat: 1 size black 9050 Helmet Hood Materiaal: lannel voering Maat: 1 size black

48 Regenkleding Het meeste valt ernaast, maar toch... Regenkleding: trotseer de regen heeft een lijn regenkleding die het gemakkelijker maakt (heftige) regen te trotseren en ongestoord door te kunnen werken. Onze oranje bouwregenjas (1540) en -broek (2540) zijn zeer kras- en slijtvast en onder andere relatief ongevoelig voor olie. Beste uit de test In een test van het gerenommeerde vakmagazine he Modern Craftsman kwam de regenbroek als beste naar voren. De werkbroeken met kniestukken en holsterzakken behouden hun functie bij het dragen van deze regenbroek. Het sterke materiaal van de regenkleding behoudt zijn soepelheid ook bij kou en regen. Hierdoor is het draagcomfort uitstekend en is de kleding zeer geschikt voor de constructie- en installatiebranche. Quick facts over Regenkleding Sets van broek en jas in verschillende kleuren. 100% polyurethaan met tricot binnenzijde 170 g/m % waterdicht, getapete naden. Maten in S-XL. EN4 normering. unctionaliteit van werkbroeken met kniestukken en holsterzakken behouden. Soepel vallend regenpak met reflectiestrip op schouders en nek. Zware uitvoering in oranje (broek en jas apart bestellen), 100% polyvinylchloride. Lange levensduur en volop bewegingsvrijheid De regenset (655) is uitstekend geschikt voor de meeste beroepen en beschikbaar in drie kleuren. Ook het materiaal van deze regenset is kras- en slijtvast, heeft een lange levensduur en biedt volop bewegingsvrijheid dankzij een slimme toepassing van stretchmateriaal. lle regenkledingstukken zijn gecertificeerd volgens de Europese EN4 normering en dus goedgekeurd volgens de EU-regels voor regenkleding.

49 Seizoenen - Regenkleding unctionaliteit holsterzakken behouden Rain Jacket lexibel en sterk regenjack voor de constructie. Getapete naden. leece in kraag. Verdekte 2-weg ritssluiting met drukknoop. Verstelbare armsluiting middels drukknopen. Ventilatie op het rugpand. Versterking op de ellebogen. Voorzakken met sluiting. Windvangers in de mouw. Verstelbaar trekkoord in onderboord. Reflectie op schouders en nek. Verlengd rugpand. Materiaal: zacht polyvinylchloride met tricot binnenzijde Kwaliteit: 5 g/m 2 Maten: S-XL orange Rain rousers lexibele en sterke regenbroek voor de constructie. Getapete naden. Zakken met sluiting aan de voorzijde waardoor de holsterzakken bruikbaar blijven. Extra versterking in het kruis. Versterkte duimstokzak aan beide zijden. Versterkte kniestukken. Verstelbare broekspijpuiteinden middels drukknoop. Voorzien van reflectiebanden. Versterking 100% polyamide. Materiaal: zacht polyvinylchloride met tricot binnenzijde Kwaliteit: 5 g/m 2 Maten: S-XL orange 49 Seizoenen 655 Rain Set Capuchon afneembaar middels drukknopen. fsluitbare voorzakken. Getapete naden. Reflectiestrepen op schouders, nek en broekspijp. Broekband voorzien van elastiek. fsluitbare doorsteekzakken aan beide zijden. Uiteinden broekspijpen verstelbaar middels drukknoop. Materiaal: 100% Polyurethaan met tricot binnenzijde (stretch) Kwaliteit: 170 g/m 2 Maten: S-XL green navy black

50 Shirts & Sweats IJzersterke shirts Shirts: sterk en soepel De shirts van zijn speciaal ontwikkeld om prettig te kunnen werken. De shirts kunnen direct op de huid worden gedragen. De binnenzijde voelt zacht en comfortabel aan. Soepel en duurzaam De stoffen die we voor onze shirts gebruiken zijn volgens een speciaal procedé behandeld. Hierdoor is de stof van shirts, ondanks de duurzame kwaliteit, opvallend soepel waardoor het alle mogelijke bewegingsvrijheid geeft. 50 Shirts & Sweats NIEUW! Sweatshirt Borstzak met ritssluiting en ID-kaart houder. Met gebreide boord, manchet en onderkant met kleine Mudds. Gebreide delen in licht contrast uitgevoerd. Wasbaar op 60 0 C. Materiaal: 60% katoen, 40% polyester Kwaliteit: 20 g/m 2 Maten: XS-XL black graphite navy Worker Shirt Gewatteerde voering. Drukknopen. Geweven flannel. Materiaal: 100% katoen Maten: S-XL brown navy black

51 Shirts & Sweats NIEUW! 5601 Worker Shirt Mouwen opvouwbaar tot korte mouwen door middel van lus en knoop. Rechter borstzak met klep en D-ring, extra vakken afsluitbaar met ritsen. Linker borstzak met klep, extra Napoleon-zak met rits. Pennenvak op de borstzak. Gespreide kraag. Geheel voorzien van verborgen drukknoppen. Gekamde binnenkant. Wasbaar op 60 C NIEUW! Materiaal: 100% functioneel polyester/ribstop Kwaliteit: 160 g/m 2 Maten: XS-XL black grey navy sand Lus en knoop 5601 Worker Shirt Mouwen opvouwbaar tot korte mouwen door middel van lus en knoop. Rechter borstzak met klep en D-ring, extra vakken afsluitbaar met ritsen. Linker borstzak met klep, extra Napoleon-zak met rits. Pennenvak op de borstzak. Gespreide kraag. Geheel voorzien van verborgen drukknoppen. Wasbaar op 60 C Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 160 g/m 2 Maten: XS-XL black grey navy red 51 Shirts & Sweats Worker Shirt Borstzak. elefoonvak. Geweven flannel. Materiaal: 100% katoen Kwaliteit: 190 g/m 2 Maten: XS-XL red navy graphite Hooded Jacket Capuchon met trekkoord. Binnenzak met klittenband. Open zakken aan de voorkant. Zoom met trekkoord. Versterkte ellebogen. Materiaal: 55% katoen, 45% polyester met fleece voering Kwaliteit: 60 g/m 2 Maten: XS-XL black/graphite

52 Bescherming & ccessoires n Kop- en kniezorg minder... kniebeschermers: verkrijgbaar in modellen Hoe worden knieën zo min mogelijk belast tijdens vloerwerkzaamheden? Simpel: met de CE-goedgekeurde kniebeschermers van, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Voldoen aan alle eisen De EG-standaard EN14404 stelt hoge eisen aan ergonomie, krachtverdeling, bescherming en duurzaamheid van kniebeschermers. Vanzelfsprekend voldoen kniebeschermers aan alle eisen. De nieuwste kniebeschermers behaalden prima resultaten in doordringbaarheidtesten en zijn bovendien handig te plaatsen in onze werkkleding. 52 NIEUW! Bescherming & ccessoires 99 Knee Protector Kniestuk geschikt voor 1-2 uur gebruik per dag. Bedoeld voor alle gangbare kniezakken aan binnen en buitenzijde van diverse broekontwerpen. 1-2 uur Maat: 1 size black/blue 994 Knee Protector Kniestuk geschikt voor -5 uur gebruik per dag. Bedoeld voor gemiddeld gebruik in alle gangbare kniezakken aan de buitenzijde van diverse broekontwerpen. -5 uur Maat: 1 size black/yellow NIEUW! 995 Knee Protector Kniestuk geschikt voor 6-8 uur gebruik per dag. Bedoeld voor intensief gebruik in alle gangbare kniezakken aan de buitenzijde van diverse broekontwerpen. 6-8 uur Maat: 1 size black/red NIEUW!

53 Bescherming & ccessoires - Kniestukken, accessoires NIEUW! 9024 Knife Holster Houder voor mes voor vloerleggers. angebracht aan de binnenkant van de dijbeenzak. Materiaal: leer Maat: 1 size black NIEUW! 9917 Macnetic ool Sterke magneet voor gereedschap of losse onderdelen. Is te bevestigen aan de kleding door middel van clip aan achterzijde. (waarschuwing voor mobiele telefoons, betaalkaarten, etc..) 9012 Brace Met clips. Maat: 1 size 9000 Materiaal: verchroomd metaal / magneet silver black 9275 Belt Materiaal: Polyester Maat: 10cm black 9280 Belt Stretch Materiaal: Stretch polyester Maat: 10 cm black 5 Bescherming & ccessoires 9916 ID-Card ID-kaarthouder, te bevestigen aan lus of D-ring Materiaal: 100% kunststof Maat: 1 size black 861 Cap Maat: 1 size black 905 Belt Materiaal: Leer Maat: 10cm black NIEUW! 9915 ID-card Cardhouder, te bevestigen aan riem of knoop. Materiaal: Polyester Maat: 1 size black 9281 Belt Stretch Strech polyester riem met metalen gesp en verstelbaar met klitten-band Materiaal: Stretch polyester Maat: 90cm, 10cm black

54 Wasinstructies 54 Volg de wasinstructies zorgvuldig op l onze werkkleding is uitvoerig getest en voorzien een wasetiket. ls de informatie op dit etiket wordt opgevolgd, blijft de kleding er veel langer als nieuw uitzien. Sorteer wasgoed altijd op wastemperatuur en kleur. ls wordt aangegeven dat een kledingstuk apart moet worden gewassen, is dit omdat een bepaalde verf overheerst in de kleding. lle geverfde kledingstukken kunnen in de machine op hoge temperatuur worden gewassen. Voorwassen met moderne wasmiddelen is vaak niet meer nodig. Gebruik om hardnekkige vlekken te verwijderen voorafgaand aan het wassen een vlekkenverwijderaar in sprayvorm. Wasmiddel Gebruik een wasmiddel speciaal voor gekleurde kleding en volg de doseeraanwijzingen op de verpakking op. Gebruik geen wasmiddel met bleekmiddel (zoals perboraten, percarbonaten of natriumhypochloriet). Gebruik het juiste wasmiddel voor de temperatuur die op de wasinstructies van de kleding staan. Drogen Over het algemeen kan kleding beter niet in de droogtrommel worden gedroogd. Schud het kledingstuk uit, trek de naden recht en hang het op. Indien u de kleding toch in de droogtrommel wilt drogen, droog de kleding dan niet helemaal want kleding krimpt en slijt normaal gesproken het meest in de laatste fase van het droogprogramma. Wassymbolen emperatuur van het water Niet wassen Niet bleken Gebruik geen ander wasmiddel dan perchloroethyleen (meest gebruikt) Niet chemisch reinigen (stomen) Niet geschikt voor de droogtrommel Mag worden gedroogd op een lagere temperatuur (50 0 C) Strijken op lage temperatuur, max C, geschikt voor polyamide Strijken op gebruikelijke temperatuur, max C, geschikt voor polyester/katoen Wasinstructies Strijken op hoge temperatuur, max C, geschikt voor katoen

55 Materiaalinformatie Materiaalinformatie 100% katoen Corrib en Eco White Line katoen is verkrijgbaar in dichtheden van 00 tot 75 g/m 2. Katoen is een natuurlijk, antistatisch en comfortabel materiaal maar absorbeert meer vuil en vocht dan synthetische stoffen. Het katoen in werkkleding is gesanforiseerd: voorgekrompen zodat het na het wassen minimaal krimpt. Vrijwel alle katoenen kleding van kan industrieel worden gewassen op 85 0 C. Voor laswerkzaamheden adviseren wij onze vlamwerende laskleding die is gecertificeerd volgens EN470-1 en EN51, B2, C1 normering. Polyab De werkkleding in onze Poly Line-serie wordt gemaakt van Polyabmateriaal, 100% polyester met een dichtheid van 15 g/m 2. Polyab is een uniek en zeer slijtbestendig en scheurvast materiaal dat is ontwikkeld door. De geruwde binnenkant zorgt ervoor dat de kleding comfortabel zit en aanvoelt als katoen. Polyab is gecertificeerd volgens EN normering tegen binnendringing van olie, zwavelzuur 0%, zoutzuur 7%, formaldehyde 85% en natriumhydroxide 40%. De dichtheid van de stof zorgt ervoor dat stoffen zoals lijm, verf, plamuur en kleine deeltjes roet niet gemakkelijk kunnen binnendringen. Het oppervlak is speciaal behandeld om vocht af te stoten. Polyab wordt gewassen op 85 0 C en op hoge temperatuur in de droogtrommel gedroogd (hoge temperaturen reactiveren de oppervlaktebehandeling). Gebruik geen wasmiddel. Granyte De producten in de Granyte Line bestaan voor 52% uit katoen en voor 48% uit nylon, met een dichtheid van 260 g/m 2. Granyte is een speciaal ontworpen, zeer duurzaam en eenvoudig te onderhouden materiaal dat water en vuil afstoot. Hierdoor is het geschikt voor vuile werkomgevingen waar kleding onderhevig is aan extreme slijtage. Granyte is kleurvast, kan worden gewassen op 60 0 C en in droogtrommel op lage temperatuur worden gedroogd. Gebruik geen wasverzachter. Polyester/katoen voor Base Profile Line producten De combinatie van polyester en katoen wordt het meest gebruikt in kleding voor industrie, transport en dienstverlening. De stof behoudt de kleur goed waardoor het zeer geschikt is als profilerende kleding. De producten in de Base Profile Line worden gemaakt van soepel en eenvoudig te onderhouden materiaal van 65% polyester en 5% katoen (260 g/m 2 ). Hierdoor kan het op 85 0 C worden gewassen en is het geschikt voor industrieel wassen. Polyester/katoen hoge-zichtbaarheidskleding Bij Hi-Vis EN471 Hoge-zichtbaarheidskleding bestaat de fluorescerende stof uit een mengsel van 70% polyester en 0% katoen en de blauwe delen uit een mengsel van 65% polyester en 5% katoen. Het wat hogere aandeel van polyester in de fluorescerende kleuren zorgt ervoor dat de kleur langer behouden blijft. De dichtheid is g/m 2. De kleding dient gewassen te worden op 40 0 C of 60 0 C. Was de kleding apart: het maximum aantal keren dat het kan worden gewassen, staat aangegeven op het kledingstuk. Volg de wasinstructies op zodat de kleding blijft voldoen aan de zichtbaarheidsnormen. Polyester met polyurethaan achterkant Een aantal producten in onze collectie winterkleding is gemaakt van duurzaam polyester met een achterkant van polyurethaan waardoor het winddicht en waterafstotend is. Polyester is eenvoudig schoon te houden. 100% polyamide De 100% polyamide van is een zeer slijtbestendig en scheurvast materiaal. Dankzij de ademende functie en achterkant van polyurethaan is het ideaal voor multifunctionele kleding. Was de binnen- en buitenkant apart volgens de wasinstructies en hang het uit om te drogen. Voering De fleece plush voering die voor verschillende kledingstukken wordt gebruikt, is warm en comfortabel. Daardoor zeer geschikt voor kledingstukken die direct op het lichaam worden gedragen en die goed warm moeten houden zoals jacks. Voering van leece plush, de moderne versie van fleece, is duurzaam en behoudt de warmtevasthoudende functie ook na het wassen. Gewatteerde voering is dunner en soepeler en geschikt voor kleding of delen ervan waarbij mobiliteit heel belangrijk is. Een bijkomend voordeel van gewatteerde voering is deze ook geschikt is voor stoffige omgevingen omdat het oppervlak eenvoudig schoon te borstelen is. De voering kan na het wassen enigszins kreuken. Dry-tech Dry-ech functionele kleding is gemaakt van 100% polyester en bestaat uit microvezels die transpiratie snel van het lichaam afvoeren en het over een groter oppervlak verdelen; het wicking effect. De microscopische waterdeeltjes verdampen vervolgens supersnel. Lichaam en kleding blijven droog en zorgt voor een fris gevoel. Dry-ech behoudt de vorm, kan niet worden gestreken, is kleurvast en kan op 85 C worden gewassen. Öko-ex norm 100 milieunorm Een aantal producten van zijn goedgekeurd volgens de internationale Öko-ex norm 100. Deze producten zijn vrij van stoffen die schadelijk kunnen zijn als mensen er direct mee in contact komen en draagt op een positieve manier bij aan het wereldmilieuvraagstuk. Certificat no: Ö Materiaalinformatie

56 Verklaring symbolen Verklaring Symbolen: DRIEDUBBELE GRNIE, uw maat voor de juiste maat -NLDS GESIKE NDEN EN14404 EN42 Quick facts maattabel C = standaard C1** = lengtematen (bv. maat 52 met lange benen is C152) EN4 D = buikmaten (bv. normale maat C54 x2 is buikmaat D108) 56 EN471 KLSSE 1, 2, Maattabel EN68: EN04 PB (6) KLSSE EN470 + EN51, B2, C C WERSOEND WINER, GEVOERD WSBR OP 85 0 C 1-2 UUR INENSIE GEBRUIK B C Lichaamsmeting -5 UUR INENSIE GEBRUIK D 6-8 UUR INENSIE GEBRUIK, RBO NORM UNCUIONL ECHNICL DVNCED Kledingmeting

Jobman Workwear AB is ISO9001 gecertificeerd

Jobman Workwear AB is ISO9001 gecertificeerd Jobman Workwear AB is ISO9001 gecertificeerd Jobman Workwear is een geregistreerde merknaam van het Zweedse concern New Wave Group AB, één van s werelds grootste leveranciers op het gebied van onder andere

Nadere informatie

Uitstraling van uw bedrijf

Uitstraling van uw bedrijf Uitstraling van uw bedrijf is verkrijgbaar in zeven verschillende kleurencombinaties en is gemaakt van sterk polyester/katoen met comfort finish op de achterzijde van de stof, zodat de kleding aan de binnenzijde

Nadere informatie

KNOXFIELD ZICHTBAARHEID IS VEILIGHEID.

KNOXFIELD ZICHTBAARHEID IS VEILIGHEID. ZICHTBAARHEID IS VEILIGHEID EEN COLLECTIE WAARIN JE GEZIEN WILT WORDEN EINDELIJK WERKKLEDING DAT BIJ ELKAAR PAST FUNCTIONELE EN MODERNE WERKKLEDING DAT PAST. INDIVIDUELE ARTIKELEN DIE BIJ ELKAAR PASSEN

Nadere informatie

DURABILITY AT WORK SINCE 1975

DURABILITY AT WORK SINCE 1975 DURABILITY AT WORK SINCE 1975 ARTIKEL DURABILITY AT WORK SINCE 1975 Jobman Workwear AB is ISO9001 gecertificeerd Jobman Workwear is een geregistreerde merknaam van het Zweedse concern New Wave Group AB,

Nadere informatie

» BOUWSECTOR. voor een veiliger en efficiënter werkresultaat.

» BOUWSECTOR. voor een veiliger en efficiënter werkresultaat. » BOUWSECTOR ProJob s bouwuitrusting is ontworpen om de ruwste werkomstandigheden te verdragen. Het is robuust zowel in ontwerp als in gebruik. U voelt zich steeds veilig in de ProJob uitrusting waardoor

Nadere informatie

Jobman Workwear. Jobman Workwear. Workwear. an Workwear. Jobman Workwear. Jobman Workwear. Jobman Workwear. Workwear.

Jobman Workwear. Jobman Workwear. Workwear. an Workwear. Jobman Workwear. Jobman Workwear. Jobman Workwear. Workwear. Workwear Workwear Workwear Workwear Work Workwear Workwear Jobm man Workwear W Workwear Workwear W an Workwear Workwear Ethiek & Milieu Voor Workwear en alle New Wave Group Companies zijn ethiek en milieu

Nadere informatie

GALAXY. Workwear Collection

GALAXY. Workwear Collection GALAXY Workwear Collection by NL GALAXY Workwear Collection by GALAXY Galaxy is een doordachte, functionele collectie werkkleding die speciaal is ontwikkeld voor allerlei soorten veeleisend werk in de

Nadere informatie

Werkkleding Programma 2013

Werkkleding Programma 2013 Werkkleding Programma 2013 3112 Werkbroek maat 44 64-65% polyester - 35% katoen-twill 310 gr/m 2 - metalen verdekte YKK ritssluiting - elastische tailleband - hamerlus en telefoonzak - dijbeenzakken, één

Nadere informatie

EDGE. Geschikt voor industrieel wassen. Schuine dijbeenzak voor betere toegankelijkheid. Voorgevormde knieën voor meer comfort. 100797 WERKBROEK EDGE

EDGE. Geschikt voor industrieel wassen. Schuine dijbeenzak voor betere toegankelijkheid. Voorgevormde knieën voor meer comfort. 100797 WERKBROEK EDGE 31 EDGE De nieuwe collectie Edge is geïnspireerd op spijkerbroeken en de jaren 50. De collectie is ontworpen voor harde werkers in ieder beroep die de beste kwaliteit, functionaliteit en pasvorm willen

Nadere informatie

BOSBOUW INDUSTRIE. Amerikaanse overall Pantalon Jack Overall AD-818. c9mt5. c9mt5. c9nt5. e9mt4

BOSBOUW INDUSTRIE. Amerikaanse overall Pantalon Jack Overall AD-818. c9mt5. c9mt5. c9nt5. e9mt4 26 3 27 BOSBOUW De kleding met zaagbescherming van Fristads bestaat uit 70% polyester en 30% katoen. De binnenkant is zacht en aangenaam. De buitenkant is slijtvast en vuilafstotend. De broek heeft een

Nadere informatie

Schilder en Metselaar.

Schilder en Metselaar. Schilder en Metselaar. Geen enkel beroep vraagt meer beweging van vrijheid en dat is waarom het assortiment op de volgende bladzijdes eruitziet zoals het is. De stoffen die zijn gekozen zijn iets elastischer

Nadere informatie

Gecertificeerde High Visibility kleding van Tranemo Workwear. Alle Hi-Vis kleding is gecertificeerd en getest, en zo ontworpen dat het niet alleen

Gecertificeerde High Visibility kleding van Tranemo Workwear. Alle Hi-Vis kleding is gecertificeerd en getest, en zo ontworpen dat het niet alleen Gecertificeerde High Visibility kleding van Tranemo Workwear. Alle Hi-Vis kleding is gecertificeerd en getest, en zo ontworpen dat het niet alleen functioneel is en bescherming biedt, maar tevens extreem

Nadere informatie

InMotion collectie. Design, draagcomfort, functionaliteit. Joint Venture Partner of Initial

InMotion collectie. Design, draagcomfort, functionaliteit. Joint Venture Partner of Initial InMotion collectie Design, draagcomfort, functionaliteit. Joint Venture Partner of Initial Innovatie door ervaring. Met meer dan 90 jaar ervaring in de ontwikkeling en het beheer van bedrijfskleding volgens

Nadere informatie

SERVICE VAN TOPKWALITEIT

SERVICE VAN TOPKWALITEIT SERVICELIJN SERVICE VAN TOPKWALITEIT VERFIJN UW UITSTRALING MET ONZE NIEUWE SERVICELIJN Uw bedrijf kent veel hectiek. U moet iedere dag optimale prestaties leveren en altijd een goede indruk maken. Hier

Nadere informatie

T- MORE YEARS OF EXPERIENCE.

T- MORE YEARS OF EXPERIENCE. T- MORE YEARS OF EXPERIENCE TRANEMO WORKWEAR ESTABLISHED IN www.tranemoworkwear.com T-MORE NIEUW 2014 T-More onze nieuwe collectie werkkleding. Geïnspireerd door de Scandinavische natuur en ontworpen op

Nadere informatie

Is fleece bestand tegen slijtage op het werk? hh Crafter Fleece is extreem sterk en duurzaam. isoleert. ventileert. en ziet er goed uit. op het werk.

Is fleece bestand tegen slijtage op het werk? hh Crafter Fleece is extreem sterk en duurzaam. isoleert. ventileert. en ziet er goed uit. op het werk. thermal Layer laag twee van Het drie lagen workwear systeem volgens dress fleece Is fleece bestand tegen slijtage op het werk? hh Crafter Fleece is extreem sterk en duurzaam. isoleert. ventileert. en ziet

Nadere informatie

AR E W RK O W TO ASC

AR E W RK O W TO ASC MASCOT WORKWEAR NL MASCOT Biel Werkjack MASCOT Arbon Broek MASCOT MULTISAFE PROTECTION. FUNCTION. COMFORT. Innovatieve en geavanceerde multi-beschermende werkkleding. Een unieke combinatie van veiligheid

Nadere informatie

CONCEPTEN GEN Y, 22 EDGE, 30 ICON, 38

CONCEPTEN GEN Y, 22 EDGE, 30 ICON, 38 CONCEPTEN GEN Y, 22 EDGE, 30 ICON, 38 ONZE VERSCHILLENDE CONCEPTLIJNEN BIEDEN PRECIES WAT PROFESSIONALS VANDAAG DE DAG NODIG HEBBEN: FUNCTIONALITEIT, EEN MODERN DESIGN, EEN BIJZONDER GOEDE PASVORM EN MATERIALEN

Nadere informatie

Regenbroeken Doorwerkbroeken Brandvertragende broeken Multi Normen Broek voor petrochemie

Regenbroeken Doorwerkbroeken Brandvertragende broeken Multi Normen Broek voor petrochemie Werkbroeken Signalisatiebroeken Regenbroeken Doorwerkbroeken Brandvertragende broeken Multi Normen Broek voor petrochemie Werkbroek ASSENT ERDING Gemaakt van 65% Polyester, 35% katoen canvas. Zware kwaliteit

Nadere informatie

Vlamvertragende kleding voor de metaal en gieterij industrieën

Vlamvertragende kleding voor de metaal en gieterij industrieën Vlamvertragende kleding voor de metaal en gieterij industrieën Inherent vlamvertragende CANTEX kleding voor diegene die worden blootgesteld aan hitte en gesmolten metaalspatten. De kleding is getest op

Nadere informatie

www.bp-feelthedifference.com Uw BP-dealer: Outdoor Winter softshelljack 1869 Outdoor Softshelljack 1868 www.bp-feelthedifference.

www.bp-feelthedifference.com Uw BP-dealer: Outdoor Winter softshelljack 1869 Outdoor Softshelljack 1868 www.bp-feelthedifference. www.bp-feelthedifference.com Outdoor Softshelljack 1868 Outdoor Winter softshelljack 1869 afzonderlijk of gecombineerd draagbaar Outdoor Wind- en waterdicht jack 1871 10/2012 BP Bierbaum-Proenen GmbH &

Nadere informatie

WERKKLEDING Werkbroeken Werkvesten Werkhemden Overalls Bretelbroeken Zichtbaarheidkleding

WERKKLEDING Werkbroeken Werkvesten Werkhemden Overalls Bretelbroeken Zichtbaarheidkleding WERKKLEDING Werkbroeken Werkvesten Werkhemden Overalls Bretelbroeken Zichtbaarheidkleding WERKBROEKEN Engel Werkbroek 2600-785 / 575 785 575 2-kleurige broek met vlot ontwerp. 2 zijzakken, waarvan de ene

Nadere informatie

PoWErWEar. Kan werkkleding functioneel, duurzaam en praktisch zijn en er toch verbazingwekkend goed uitzien?

PoWErWEar. Kan werkkleding functioneel, duurzaam en praktisch zijn en er toch verbazingwekkend goed uitzien? PoWErWEar Kan werkkleding functioneel, duurzaam en praktisch zijn en er toch verbazingwekkend goed uitzien? Het nieuwe gamma PowerWear biedt het logische antwoord op deze vraag. Met een jonge, frisse en

Nadere informatie

WORKWEAR. korting tot 25%! WINTERPROMO

WORKWEAR. korting tot 25%! WINTERPROMO WORKWEAR korting tot 25%! WINTERPROMO 2017 GEN Y SOFTSHELL STRETCHJACK 4905 SSF ART-NR.: 120962 Ademend, winddicht en waterafstotend / Stretchmateriaal / Volledige ritssluiting aan de voorzijde / Borstzak

Nadere informatie

Broeken. Broeken. De werkbroeken die wij u aanbieden zijn niet enkel gemaakt op comfort, maar zijn daar waar nodig ook voorzien

Broeken. Broeken. De werkbroeken die wij u aanbieden zijn niet enkel gemaakt op comfort, maar zijn daar waar nodig ook voorzien Broeken Broeken De en die wij u aanbieden zijn niet enkel gemaakt op comfort, maar zijn daar waar nodig ook voorzien van verstevigingen voor verlenging van de levensduur van de broek. Het comfort uit zich

Nadere informatie

Overalls. Overalls. Onze overalls hebben diverse functionaliteiten qua. bescherming. Zo kunt u denken aan een overall die

Overalls. Overalls. Onze overalls hebben diverse functionaliteiten qua. bescherming. Zo kunt u denken aan een overall die Overalls Overalls Onze s hebben diverse functionaliteiten qua bescherming. Zo kunt u denken aan een die beschermt tegen verf, maar ook tegen chemicalien en statische elektriciteit. Afhankelijk van door

Nadere informatie

GENERATION Y workwear voor een nieuwe generatie vakmensen

GENERATION Y workwear voor een nieuwe generatie vakmensen GENERATION Y workwear voor een nieuwe generatie vakmensen 2008-2009 GENERATION Y - werkkleding van nu Voor vakmensen die werkkleding in het gewoonlijke design nu wel hebben gezien. Voor mensen die een

Nadere informatie

High visibility 2014. en iso 20471

High visibility 2014. en iso 20471 High visibility 014 zichtbaarheid in een heel nieuw jasje Een gemoderniseerd en eigentijds ontwerp, een verbeterde pasvorm en hogere functionaliteit: dit zijn de kenmerken van onze nieuwe hogezichtbaarheidscollecties.

Nadere informatie

Universal collectie Comfort, stijl, functionaliteit. Joint Venture Partner of Initial

Universal collectie Comfort, stijl, functionaliteit. Joint Venture Partner of Initial Universal collectie Comfort, stijl, functionaliteit. Joint Venture Partner of Initial Ontwikkeld met inzicht. Met meer dan 90 jaar ervaring in de ontwikkeling en het beheer van bedrijfskleding volgens

Nadere informatie

ESSENTIAL & GENERIC WORKWEAR SUPPLIED BY MIX 55 STYLES MATCH 10 COLOURS LARGE SIZE RANGE BEST VALUE FOR MONEY

ESSENTIAL & GENERIC WORKWEAR SUPPLIED BY MIX 55 STYLES MATCH 10 COLOURS LARGE SIZE RANGE BEST VALUE FOR MONEY ESSENTIAL & GENERIC WORKWEAR SUPPLIED BY MIX 55 STYLES MATCH 10 COLOURS LARGE SIZE RANGE BEST VALUE FOR MONEY DENK IN KLEUR! Vanaf nu kunnen we veel meer kleuren aanbieden dan ooit tevoren. Grotendeels

Nadere informatie

De Universal collectie. Comfort, stijl, duurzaamheid.

De Universal collectie. Comfort, stijl, duurzaamheid. De Universal collectie. Comfort, stijl, duurzaamheid. Heel mooi en stevig vakmanschap. Deze kleding geeft me een goed gevoel en heeft alle functionaliteiten die ik nodig heb. Patrick* *Insites Research

Nadere informatie

EN ISO 20471 workwear since 1927 NL 2015

EN ISO 20471 workwear since 1927 NL 2015 workwear since 197 NL 015 SAFETY De norm :013 regelt het gebruik van reflectiekleding voor industriële toepassingen overdag en bij duisternis. Ze geldt in het bijzonder op plaatsen waar geen scheiding

Nadere informatie

De InMotion collectie. Design, draagcomfort, functionaliteit. Workwear

De InMotion collectie. Design, draagcomfort, functionaliteit. Workwear De InMotion collectie. Design, draagcomfort, functionaliteit. Workwear Innovatie door ervaring. Met meer dan 90 jaar ervaring in de ontwikkeling en het beheer van bedrijfskleding volgens de hoogste normen

Nadere informatie

Compact Line collectie Ontwikkeld voor uw job. Joint Venture Partner of Initial

Compact Line collectie Ontwikkeld voor uw job. Joint Venture Partner of Initial Compact Line collectie Ontwikkeld voor uw job. Joint Venture Partner of Initial Ontwikkeld voor uw job. Alleen het beste is goed genoeg voor u en uw medewerkers. De Compact Line biedt alles wat nodig is

Nadere informatie

W01 bodywarmer zwart heren menging katoen-polyester. W04 spijkerbroek blauw heren katoen, denim. W06 zaagbroek groen heren polyester, katoen

W01 bodywarmer zwart heren menging katoen-polyester. W04 spijkerbroek blauw heren katoen, denim. W06 zaagbroek groen heren polyester, katoen KLEDING nummer kledingstuk kleur model materiaal W01 bodywarmer zwart heren menging katoen-polyester W02 worker lange pijpen zwart, groen, kaki, marine, wit heren menging katoen-polyester, zware stof W03

Nadere informatie

Made To Match. Made To Match. Protect Line. Workwear made for the Professional. Workwear made for the Professional

Made To Match. Made To Match. Protect Line. Workwear made for the Professional. Workwear made for the Professional Made To Match Workwear made for the Professional Workwear made for the Professional Protect Line Made To Match Made To Match Made To Match zo n naam zegt alles! Al meer dan vijftien jaar ontwerpt en produceert

Nadere informatie

VLAMVERTRAGENDE KLEDING

VLAMVERTRAGENDE KLEDING 54 5 55 Lasvonken, vlammen en vlambogen zijn schadelijk voor alle kleding maar nog schadelijker als ze door de kleding heen gaan. Dit is de Fristads collectie die tegen praktisch alles kan. Alle kledingstukken

Nadere informatie

OUTBACK HEAVY WELDING

OUTBACK HEAVY WELDING OUTBACK HEAVY WELDING World class protection, durability and comfort DURABILITY, COMFORT AND OUTSTANDING PROTECTION Met onze nieuwe lascollectie OUTBACK HEAVY WELDING, gaat u de voordelen ervaren van een

Nadere informatie

uw professionele werkkledij

uw professionele werkkledij uw professionele werkkledij A 3 categorieën: unctional unctionele kleding is werkkleding met een goed draagcomfort en breed inzetbaar voor diverse werkzaamheden. Deze categorie kledij is ideaal voor de

Nadere informatie

De Universal collectie. Comfort, stijl, duurzaamheid.

De Universal collectie. Comfort, stijl, duurzaamheid. De Universal collectie. Comfort, stijl, duurzaamheid. Heel mooi en stevig vakmanschap. Deze kleding geeft me een goed gevoel en heeft alle functionaliteiten die ik nodig heb. Patrick* *Insites Research

Nadere informatie

w w w. ly n g s o e - r a i n w e a r. d k

w w w. ly n g s o e - r a i n w e a r. d k NL 205 w w w. ly n g s o e - r a i n w e a r. d k welkom bij lyngsøe rainwear Het doet mij plezier u de nieuwe L yngsoe Rainwear Catalogus te presenteren In deze catalogus treft u onze actuele collectie

Nadere informatie

Regenbroeken Doorwerkbroeken Brandvertragende broeken Multi Normen Broek voor petrochemie

Regenbroeken Doorwerkbroeken Brandvertragende broeken Multi Normen Broek voor petrochemie Werkbroeken Signalisatiebroeken Regenbroeken Doorwerkbroeken Brandvertragende broeken Multi Normen Broek voor petrochemie Werkbroek ASSENT ERDING Gemaakt van 65% Polyester, 35% katoen canvas. Zware kwaliteit

Nadere informatie

Maak een praktische all weather broek - een alternatief voor de gewone regenbroek.

Maak een praktische all weather broek - een alternatief voor de gewone regenbroek. Regen Wanneer de regen op zijn felst is, bewijst regenkleding zich het best. Regenkleding voor iedere dag is één ding maar regenkleding speciaal gemaakt om in te werken is iets anders. Fristads regenkleding

Nadere informatie

Nummer Maat Kleur. Nummer Maat Kleur

Nummer Maat Kleur. Nummer Maat Kleur Overalls vlamvertragend, Amerikaanse overalls (tuinbroeken) Overalls fluorescerend met reflectie EN 471 Regenoveralls Winteroveralls Chemicaliën overalls Hydrowear MIERLO multinorm overall Gemaakt van

Nadere informatie

Compact Line collectie Ontwikkeld voor uw job. Joint Venture Partner of Initial

Compact Line collectie Ontwikkeld voor uw job. Joint Venture Partner of Initial Compact Line collectie Ontwikkeld voor uw job. Joint Venture Partner of Initial Ontwikkeld voor uw job. Alleen het beste is goed genoeg voor u en uw medewerkers. De Compact Line biedt alles wat nodig

Nadere informatie

Base Line collectie Modern en praktisch. Joint Venture Partner of Initial

Base Line collectie Modern en praktisch. Joint Venture Partner of Initial Base Line collectie Modern en praktisch. Joint Venture Partner of Initial Bent u op zoek naar werkkledij die aangenaam om dragen is? Een stevige, nette basisuitrusting voor werk binnenshuis, dat is de

Nadere informatie

GEAVANCEERD NIEUWE KLEUREN JACKET THERMIC. Art

GEAVANCEERD NIEUWE KLEUREN JACKET THERMIC. Art NL WORKWEAR 1 L I J N GEAVANCEERD BLAUW/LICHT BLAUW GRIJS/ROOD GROEN/LIMOEN NIEUWE KLEUREN JACKET THERMIC Art. 1040003 Stof: 100% Nylon Ripstop 20D. Vulling: 100% Polyester Ecodown. Buitenlaag: 100% Nylon.

Nadere informatie

85 C. 300 g/m² Tall: C146-C156 Regular: C44-C66 Short: D96-D120 mechanische stretch / aan de binnenzijde geborsteld 85 C

85 C. 300 g/m² Tall: C146-C156 Regular: C44-C66 Short: D96-D120 mechanische stretch / aan de binnenzijde geborsteld 85 C Work clothing 1 PRO BROEK 241 PS25 1010310 530 539 930-grijs * 210-khaki koningsblauw* marineblauw* 900-wit * Stretchkwaliteit Ergonomisch gevormde knieën Met CORDURA verstevigde kniezakken met opening

Nadere informatie

BLÅKLÄDER WWM ACTIES EUROPA SS 16 ONDER VOORBEHOUD VAN DRUKFOUTEN

BLÅKLÄDER WWM ACTIES EUROPA SS 16 ONDER VOORBEHOUD VAN DRUKFOUTEN BLÅKLÄDER WWM ACTIES EUROPA SS 16 ONDER VOORBEHOUD VAN DRUKFOUTEN Koop minimaal 15 stuks shorts 1502 in kwaliteit 1310/1370 en ontvang een gratis zonnebril bij iedere ingekochte short. Hierbij leveren

Nadere informatie

www.havep.com Workwear - Bouw & Afwerking Bouw 2009/2010 HaVeP Construction line

www.havep.com Workwear - Bouw & Afwerking Bouw 2009/2010 HaVeP Construction line www.havep.com Workwear - Bouw & Afwerking Bouw 2009/2010 HaVeP Construction line HaVeP Painter Voorwoord Voorwoord De zekerheid van een duurzaam merk Wij geven onze relaties de zekerheid van het samenwerken

Nadere informatie

101 BOUW EN INSTALLATIE

101 BOUW EN INSTALLATIE 10 1 11 FRISTADS AD AD is Fristads Polydex slijtvast 100% polyester. Het materiaal is speciaal behandeld en is vuil-, olie- en waterafstotend. De binnenzijde is zacht geruwd voor een optimaal draagcomfort.

Nadere informatie

The Artelli Clothing Line

The Artelli Clothing Line The Artelli Clothing Line Artelli Kwalitatieve, moderne en duurzame werkkledij tegen een eerlijke prijs. De nieuwe collectie staat voor kwaliteitsvolle en degelijke werkkledij met een ergonomische pasvorm

Nadere informatie

HAVEP HIGH VISIBILITY. Maakt dag en nacht het verschil.

HAVEP HIGH VISIBILITY. Maakt dag en nacht het verschil. HAVEP HIGH VISIBILITY Maakt dag en nacht het verschil. HAVEP HIGH VISIBILITY Je werk brengt je op gevaarlijke plekken en in risicovolle situaties. Betrouwbare werkkleding, met een hoge zichtbaarheid is

Nadere informatie

COLOUR YOUR BRAND ALL SIZES TO DRESS EVERYONE MIX & MATCH WITH PRINTER ESSENTIALS

COLOUR YOUR BRAND ALL SIZES TO DRESS EVERYONE MIX & MATCH WITH PRINTER ESSENTIALS COLOUR YOUR BRAND ALL SIZES TO DRESS EVERYONE MIX & MATCH WITH PRINTER ESSENTIALS WELKOM! Wij stellen u met trots voor: The Printer Essentials Collection Met deze nieuwe Printer collectie onderstrepen

Nadere informatie

Een nieuwe generatie workwear. Maak jezelf nog beter. Met BPlus.

Een nieuwe generatie workwear. Maak jezelf nog beter. Met BPlus. www.bp-online.com 10/2015 Bierbaum-Proenen GmbH & Co. KG Domstr. 55 73 50668 Köln Duitsland All rights reserved. Een nieuwe generatie workwear. Maak jezelf nog beter. Met BPlus. www.bp-online.com BP Quality.

Nadere informatie

THIRTYFOUR. Thirtyfour is een Nederlands merk voor hoogwaardige huisstijl. werkkleding. Er wordt gewerkt met verschillende modellen

THIRTYFOUR. Thirtyfour is een Nederlands merk voor hoogwaardige huisstijl. werkkleding. Er wordt gewerkt met verschillende modellen THIRTYFOUR Thirtyfour is een Nederlands merk voor hoogwaardige huisstijl werkkleding. Er wordt gewerkt met verschillende modellen in boven-, en onderkleding, 12 verschillende voorraadkleuren en 4 verschillende

Nadere informatie

HAVEP ATTITUDE. Werk in stijl, jouw stijl

HAVEP ATTITUDE. Werk in stijl, jouw stijl HAVEP ATTITUDE Werk in stijl, jouw stijl DIT IS HAVEP ATTITUDE. DE ESSENTIËLE ITEMS VOOR IEDERE VAKMAN. HAVEP Attitude is door professionals getest in de praktijk waarna wij de items tot in de kleinste

Nadere informatie

The Artelli Clothing Line

The Artelli Clothing Line The Artelli Clothing Line Artelli Kwalitatieve, moderne en duurzame werkkledij tegen een eerlijke prijs. De nieuwe collectie staat voor kwaliteitsvolle en degelijke werkkledij met een ergonomische pasvorm

Nadere informatie

Versterkte holsterzakken en lussen voor gereedschap Ergonomisch model hogere rug, anatomisch multifunctionele pasvorm

Versterkte holsterzakken en lussen voor gereedschap Ergonomisch model hogere rug, anatomisch multifunctionele pasvorm Versterkte holsterzakken en lussen voor gereedschap Ergonomisch model hogere rug, anatomisch multifunctionele pasvorm Klittenbandbevestiging voor alle type gereedschapstassen Hamerlus Zeer ruime meterzak

Nadere informatie

WORKWEAR. Voor stukadoor en schilder SAFETY FOR PROFESSIONALS NIEUW.

WORKWEAR. Voor stukadoor en schilder SAFETY FOR PROFESSIONALS NIEUW. WORKWEAR Voor stukadoor en schilder SAFETY FOR PROFESSIONALS De complete instore Be-Wear formule GRATIS 2 showborden kledingrek 7 kledinghangers 4 kledingstukken Werkkleding voor professionals Hoge kwaliteit

Nadere informatie

Rondgebreid zonder zijnaden Ronde kraag, tweelaags verstevigd met Elasthan. Voorgekrompen en ringgesponnen katoen

Rondgebreid zonder zijnaden Ronde kraag, tweelaags verstevigd met Elasthan. Voorgekrompen en ringgesponnen katoen Clothing 1 T-SHIRT 1013685 140-goudkleurig 131-felgeel 232-feloranje 510-lichtblauw 720-lichtgroen 740-legergroen 904-asgrijs 521-turquoise 530-koningsblauw marineblauw Rondgebreid zonder zijnaden Ronde

Nadere informatie

CLIQUE ELWOOD 20949 CLIQUE ALBANY 20946 CLIQUE ARLINGTON 20948 jackets

CLIQUE ELWOOD 20949 CLIQUE ALBANY 20946 CLIQUE ARLINGTON 20948 jackets jackets 105 106 CLIQUE ELWOOD 20949 Gewatteerde bodywarmer in wind en waterafstotend ottoman nylon. Verstelbaar trekkoord aan onderkant, twee steekzakken en twee binnenzakken. Zak met speciale opening

Nadere informatie

Bodywarmers KNOXFIELD Bodywarmer vest HI-VIS Fleecevesten Verkeersvesten / Veiligheidsvesten Laskleding Lasschorten

Bodywarmers KNOXFIELD Bodywarmer vest HI-VIS Fleecevesten Verkeersvesten / Veiligheidsvesten Laskleding Lasschorten Bodywarmers KNOXFIELD Bodywarmer vest HI-VIS Fleecevesten Verkeersvesten / Veiligheidsvesten Laskleding Lasschorten Bodywarmer SafeWorker SONORA Gemaakt van polyester, katoen. Sluiting d.m.v. rits en drukknopen.

Nadere informatie

Model: 5333. All season jack. HaVeP 4seasons

Model: 5333. All season jack. HaVeP 4seasons Locatie: Fabriek: Processen: Garenmagazijn Van Puijenbroek Textiel Ontvangen, opslaan en aanbieden van garens aan productie Feiten: Voorraad 150.000 kg, garendikte Ne 8 tot Ne 4 Behoefte: Het behouden

Nadere informatie

COLOUR YOUR BRAND ALL SIZES TO DRESS EVERYONE MIX & MATCH WITH PRINTER ESSENTIALS

COLOUR YOUR BRAND ALL SIZES TO DRESS EVERYONE MIX & MATCH WITH PRINTER ESSENTIALS COLOUR YOUR BRAND ALL SIZES TO DRESS EVERYONE MIX & MATCH WITH PRINTER ESSENTIALS WELKOM! Wij stellen u met trots voor: The Printer Essentials Collection Met deze nieuwe Printer collectie onderstrepen

Nadere informatie

Veiligheidskleding. Veiligheidsvest KX100. Korntex

Veiligheidskleding. Veiligheidsvest KX100. Korntex Bestel een pasmodel omdat maten onderling tussen merken verschillen. KX100 WW100 Veiligheidsvest XXL, 5XL 129 g/m² Veiligheids gilet in 7 verschillende kleuren Verstelbare grootte door klitteband aan de

Nadere informatie

De UltraFit collectie. Functioneel comfort.

De UltraFit collectie. Functioneel comfort. De UltraFit collectie. Functioneel comfort. Ontwikkeld met inzicht. Met meer dan 90 jaar ervaring in de ontwikkeling en het beheer van bedrijfskleding volgens de hoogste normen begrijpt Initial het belang

Nadere informatie

windproof showerproof thermo-isolated waterafstotend Gevoerde kap met feather touch, afneembaar met rits 1 binnenzak

windproof showerproof thermo-isolated waterafstotend Gevoerde kap met feather touch, afneembaar met rits 1 binnenzak 24/ 24/ EXPERT-STIJL / DONSJASSEN B&C COCOON+ /WOMEN JW 927 Donsjassen OUT: 100% matte taslan-nylon met soft-feel coating IN: 100% gewatteerde Taffeta polyester voering XS - S - M - L - XL - XXL showerproof

Nadere informatie

AMBULANCIERKLEDING T-shirts & polo s Truien & sweaters Pet & muts Riem & das Schouderpassanten Ambulancierjassen Ambulancierbroeken

AMBULANCIERKLEDING T-shirts & polo s Truien & sweaters Pet & muts Riem & das Schouderpassanten Ambulancierjassen Ambulancierbroeken AMBULANCIERKLEDING T-shirts & polo s Truien & sweaters Pet & muts Riem & das Schouderpassanten Ambulancierjassen Ambulancierbroeken Ambulancieroveralls T-shirts en polo s AMBULANCIERKLEDING BORDURING Star

Nadere informatie

Kleding. Maat tabel. Contractor Parka

Kleding. Maat tabel. Contractor Parka Maat tabel Maat Lengte in cm Borstomvang in cm Taille in cm 44 (S) 176 88 76 46 (S) 176 92 80 48 (S) 182 96 84 50 (M) 182 100 88 (M) 182 104 92 54 (L) 188 108 96 56 (L) 188 112 100 58 (XL) 188 116 104

Nadere informatie

Durability at work since 1975

Durability at work since 1975 2018 Durability at work since 1975 3 Werkkleding voor trotse professionals Maken kleren de man? Eén ding staat wel vast: wat je draagt laat zien wie je bent en wat je houding is ten aanzien van je werk.

Nadere informatie

UITGAANDE ARTIKELEN & ALTERNATIEVEN

UITGAANDE ARTIKELEN & ALTERNATIEVEN UITGAANDE ARTIKELEN & ALTERNATIEVEN PER 1 APRIL 2019 Beste klant, Bij Fristads werken wij constant aan ons assortiment en spelen wij in op de behoefte van onze klanten. Wij volgen de laatste trends zowel

Nadere informatie

Gecertificeerde veiligheid Safety EN 471

Gecertificeerde veiligheid Safety EN 471 Gecertificeerde veiligheid Safety De norm stelt hoge eisen aan de zichtbaarheid in situaties waar mensen aan het werk zijn zonder doelmatig te zijn afgescheiden van rijdend verkeer. Dit wil zeggen: de

Nadere informatie

Duurzame vlamvertragende kleding

Duurzame vlamvertragende kleding PROTECH-ME Duurzame vlamvertragende kleding De vlamvertragende kleidingcollectie in ARAMIDE is prima geschikt in een werkomgeving met een hoog risco op elektrische vonken en in de petrochemische industrie.

Nadere informatie

ventilatie. Kleur : Maten: S t/m XXL Art. nr L* Kleur : Maten: S t/m XXL Art. nr L*

ventilatie. Kleur : Maten: S t/m XXL Art. nr L* Kleur : Maten: S t/m XXL Art. nr L* 6 REGENPAK WEGWERP PVC Tweedelig wegwerp regenpak van PVC. Jack met ritssluiting, drukknoopoverslag en vaste capuchon.aan de voorzijde 2 zakken afsluitbaar d.m.v. klep. Mouwen uitgevoerd met drukknoop

Nadere informatie

De hoge eisen die door de bouw- en aanverwante sectoren aan kleding gesteld worden

De hoge eisen die door de bouw- en aanverwante sectoren aan kleding gesteld worden H a V e P C o n s t r u c t o r De hoge eisen die door de bouw- en aanverwante sectoren aan kleding gesteld worden zijn door de ontwerpers van HaVeP vertaald in de nieuwe kledinglijn: HaVeP Constructor.

Nadere informatie

Vlamvertragende kleding

Vlamvertragende kleding Vlamvertragende kleding Lasvonken, vlammen en vlambogen zijn schadelijk voor alle kleding maar nog schadelijker als ze door de kleding heen gaan. Dit is de Fristads collectie die tegen praktisch alles

Nadere informatie

Made To Match. Made To Match. Young Line. Workwear made for the Professional

Made To Match. Made To Match. Young Line. Workwear made for the Professional Workwear made for the Professional Young Line Made To Match Voorwoord Made To Match Made To Match zo n naam zegt alles! Onze missie Onze visie Al meer dan vijftien jaar ontwerpt en produceert Varna Confectia

Nadere informatie

L D E X C O. De specialist in koel- & diepvrieskleding. www.coldtex.nl

L D E X C O. De specialist in koel- & diepvrieskleding. www.coldtex.nl p r o d u c t i n f o r m a t i e De specialist in koel- & diepvrieskleding www.coldtex.nl Introductie Cold ex B.V. is opgericht in 1992 en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde speler op het gebied

Nadere informatie

ESSENTIAL ESSENTIAL ASSORTIMENT: CRAFT, INDUSTRY, SERVICE & HIVIS

ESSENTIAL ESSENTIAL ASSORTIMENT: CRAFT, INDUSTRY, SERVICE & HIVIS ESSENTIAL ESSENTIAL ASSORTIMENT: CRAFT, INDUSTRY, SERVICE & HIVIS 2012 ESSENTIAL ESSENTIAL STAAT VOOR: BASIC, FUNDAMENTEEL. HET ASSORTIMENT STAAT VOOR EENVOUD MAAR VO- ORZIET IN ALLE BEHOEFTEN DIE NOODZAKELIJK

Nadere informatie

SIGNAALKLEDING EN 471 DÉ STANDAARD VOOR UW VEILIGHEID

SIGNAALKLEDING EN 471 DÉ STANDAARD VOOR UW VEILIGHEID 4 4 5 DÉ STANDAARD VOOR UW VEILIGHEID is een Europese standaard voor signaalkleding. De kleding bestaat uit fluorescerend materiaal en reflectiestrepen welke voldoen aan de eisen voor certificering volgens

Nadere informatie

Exclusieve en functionele kleding gemaakt voor zowel werk en vrije tijd

Exclusieve en functionele kleding gemaakt voor zowel werk en vrije tijd COLLECTIE 2015-2016 Welkom bij de Matterhorn collectie De Matterhorn collectie biedt outdoor kleding voor iedere gelegenheid, zowel voor werk als vrije tijd, in eerste klas materialen en tijdloze designs.

Nadere informatie

TRANEMO NEW IN COLLECTION 2018 FLAME RETARDANT HIGH VISIBILITY WORK IDENTITY

TRANEMO NEW IN COLLECTION 2018 FLAME RETARDANT HIGH VISIBILITY WORK IDENTITY TRANEMO NEW IN COLLECTION 2018 FLAME RETARDANT HIGH VISIBILITY WORK IDENTITY STRETCH FR 28,0 cal/cm² (XS-S) CL.3 (M-4XL) CL.3 (Art.5145+Trousers/ Bib n Brace or ) 5145 95 SOFTSHELL JACK Vlamvertragend

Nadere informatie

professional workwear

professional workwear Fokkerstraat 508 3125 BE Schiedam P.O. Box 97 3130 AB Vlaardingen The Netherlands/NL Tel. +31 (0)10 415 41 12 Fax +31 (0)10 415 03 26 2011/2012 professional workwear WM beaver Pilotjacks pag. 22-24 WM

Nadere informatie

Modelomschrijving Tot en met leverbare leverbare Model Kwaliteit Kleur maat 56 maat maat 62-> maten lengtematen

Modelomschrijving Tot en met leverbare leverbare Model Kwaliteit Kleur maat 56 maat maat 62-> maten lengtematen Verkoopprijslijst_Havep_2009 Pagina 28 Comfort Kwaliteit 65/35% katoen/polyester M2: ca 295 gr./m2, keperbinding 60/20/20% katoen/pol/elastiek MP: ca 280 gr./m2 (stretch) 100% polyamide XW: 185 gr./m2,

Nadere informatie

ExtrEmEly. WOrKWEAr. www.dassydna.eu

ExtrEmEly. WOrKWEAr. www.dassydna.eu ExtrEmEly IrrEsIstIblE WOrKWEAr www.dassydna.eu Nl INDEx DAssy DNA DASSY PROFESSIONAL WORKWEAR 6 HET DASSY DNA VERHAAL 7 GETEST DOOR VAKMANNEN 8-9 DASSY DNA ONDER DE LOEP 10-13 WERKBROEKEN 14-18 SWEATSHIRT

Nadere informatie

ProFashional. Merkkleding voor schilders en stukadoors

ProFashional. Merkkleding voor schilders en stukadoors ProFashional Merkkleding voor schilders en stukadoors Merkkleding voor schilders en stukadoors De professionele kleding voor uw beroep: de kleding van STORCH ProFashional is heel precies afgestemd op de

Nadere informatie

HAVEP ATTITUDE. Werk in stijl, jouw stijl

HAVEP ATTITUDE. Werk in stijl, jouw stijl HAVEP ATTITUDE Werk in stijl, jouw stijl DIT IS HAVEP ATTITUDE. DE ESSENTIËLE ITEMS VOOR IEDERE VAKMAN. HAVEP Attitude is door professionals getest in de praktijk waarna wij de items tot in de kleinste

Nadere informatie

Fristads Kansas/Rope Access Sverige AB.

Fristads Kansas/Rope Access Sverige AB. Fristads Kansas/Rope Access Sverige AB. Herfst/Winter 01 Uw eerste, tweede en derde huid. -lager Cocona. Derde laag De derde laag, meestal een shelljack, beschermt tegen wind, regen en sneeuw terwijl transpiratie

Nadere informatie

waterdichte Kleding wie was de uitvinder van waterdichte kleding? Het juiste antwoord: Helly Juel Hansen. HH waterdichte kleding sinds 1877.

waterdichte Kleding wie was de uitvinder van waterdichte kleding? Het juiste antwoord: Helly Juel Hansen. HH waterdichte kleding sinds 1877. waterdichte Kleding wie was de uitvinder van waterdichte kleding? Het juiste antwoord: Helly Juel Hansen. HH waterdichte kleding sinds 1877. De waterdichte kleding van HELLY HANSEN WORKWEAR voldoet aan

Nadere informatie

De High Visibility collectie. Zichtbaar beter beschermd. Joint Venture Partner of Initial

De High Visibility collectie. Zichtbaar beter beschermd. Joint Venture Partner of Initial De High Visibility collectie. Zichtbaar beter beschermd. Joint Venture Partner of Initial Inzicht in veiligheid. Met meer dan 90 jaar ervaring in het beheer van veiligheidskleding volgens de hoogste normen

Nadere informatie

WERKBROEKEN JASSEN KLEDING VOOR SLECHT WEER GEREEDSCHAPSDRAGERS SHIRTS ONDERGOED DAMESKLEDING HIGH VISIBILITY SCHILDERSKLEDING SERVICELIJN

WERKBROEKEN JASSEN KLEDING VOOR SLECHT WEER GEREEDSCHAPSDRAGERS SHIRTS ONDERGOED DAMESKLEDING HIGH VISIBILITY SCHILDERSKLEDING SERVICELIJN 2017 12 36 46 52 62 76 82 86 96 102 108 120 125 128 130 134 142 146 WERKBROEKEN Broeken / Bodybroeken / Pirates / Shorts / Kniebeschermers JASSEN Jacks / Bodywarmers / Fleece KLEDING VOOR SLECHT WEER GORE-TEX

Nadere informatie

WERKKLEDING. Werkbroek Engel. Omschrijving. Werkbroek Engel. Omschrijving Artikelnr

WERKKLEDING. Werkbroek Engel. Omschrijving. Werkbroek Engel. Omschrijving Artikelnr Werkbroeken Engel WERKKLEDING Werkbroek 2600-785- Engel 2-kleurige broek met vlot ontwerp. 2 zijzakken, waarvan de ene met biljetzak. 2 achterzakken met versterking onderin. Ruime dijbeenzak met gsm-zak

Nadere informatie

LEVENSMIDDELEN EN HYGIËNE

LEVENSMIDDELEN EN HYGIËNE 82 8 83 Pantalon EBS-281 2 steekzakken / Achterzak / Verstelbaar in taille / Gulp met rits. Art. nr: EBS-281. Materiaal: 100% katoen. Gewicht 260 g/m 2. Kleur: 50 Zwart/Wit geruit. Maat: C 44 - C 60, C

Nadere informatie

HIGH VISIBILITY Kleding voor een ieder die goed zichtbaar moet zijn FEITEN HIGH VISIBILITY 50 SYMBOLEN 51 ONDERHOUD 51

HIGH VISIBILITY Kleding voor een ieder die goed zichtbaar moet zijn FEITEN HIGH VISIBILITY 50 SYMBOLEN 51 ONDERHOUD 51 48 HIGH VISIBILITY Kleding voor een ieder die goed zichtbaar moet zijn Vandaag de dag vragen veel werkzaamheden om gecertificeerde veiligheidskleding met hoge zichtbaarheid om zo de veiligheid van de individuele

Nadere informatie

Gecertificeerde veiligheid Safety EN 471

Gecertificeerde veiligheid Safety EN 471 Gecertificeerde veiligheid Safety NL 04 De norm stelt hoge eisen aan de zichtbaarheid in situaties waar mensen aan het werk zijn zonder doelmatig te zijn afgescheiden van rijdend verkeer. Dit wil zeggen:

Nadere informatie

HACCP-kleding voor de levensmiddelenbranche

HACCP-kleding voor de levensmiddelenbranche HACCP-kleding voor de levensmiddelenbranche food Normering foodrisicoklassen De beschermende functie van de werkkleding moet zijn afgestemd op het risico voor de levensmiddelenhygiëne en het soort activiteit.

Nadere informatie

HI-VIS VLAMVERTRAGEND WINTER

HI-VIS VLAMVERTRAGEND WINTER FR-LR456 Materiaal: 50% Polyamide, 50% Polyurethaan, 70 g./m Kleur: 05 Fluor Oranje, 5 Fluor Geel EN 4 EN 47: INNER INDEX EN 49-: Microflex Vlamvertragende Hi-Vis Winter Regenjas. Hoog frequent gelaste

Nadere informatie

AUTUMN / WINTER SELECTION

AUTUMN / WINTER SELECTION AUTUMN / WINTER SELECTION CRAMBE T-SHIRT 0304 0109 T-shirt van 100 % katoen single jersey materiaal gedrukt in een Crambe design 100 % katoen, 180 g/m² Maat: XS 3XL Kleur: camouflage CRAMBE HOODIE 0306

Nadere informatie

Kwaliteit: M3 - VP Comfort Plus, 65% katoen/ 35% polyester, keperbinding, ca. 325 gr/m²

Kwaliteit: M3 - VP Comfort Plus, 65% katoen/ 35% polyester, keperbinding, ca. 325 gr/m² HaVeP Construction Line HaVeP Construction Line: stoer en robuust De Construction Line is een lust voor het oog. Design, kwaliteit en comfort gaan hier hand in hand. Eyecatchers in deze lijn zijn de stoere

Nadere informatie