ClubNieuws. Mei Tijd nemen voor jezelf is een keuze! Wij zorgen voor goede tips om je verantwoord op weg te helpen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ClubNieuws. Mei Tijd nemen voor jezelf is een keuze! Wij zorgen voor goede tips om je verantwoord op weg te helpen."

Transcriptie

1 ClubNieuws Mei 2016 Lekker gezond de zomer tegemoet! De winterse taferelen van april, doen ons verlangen naar constante zon. Gelukkig zijn de vooruitzichten veelbelovend en dat geeft ons zin om van alles te doen! Zo ook tijd te nemen voor jezelf, om lekker gezond, mooi en fit de zomer in te gaan. Tijd nemen voor jezelf is een keuze! Wij zorgen voor goede tips om je verantwoord op weg te helpen. Wat vindt u allemaal in het Clubnieuws? Wat vindt u allemaal in de KidzzSpecial? Pinksteren Feel the experience! Maak kennis met de Pully Gevoelstemperatuur vs. feitelijke temperatuur! Korting op uw zorgpremie Kilo s kwijt met de 10 weken challenge! Hardlopen voor beginners en gevorderde ABC-weetjes Koninklijk inspannen en ontspannen Welkom Denise! Bye Fia! Zomertijden Brasserie Kóm en proef ons Lentemenu Speciaal voor de mama s Terugblik: Paashaasjes maken Terugblik: Release Weekend Buitenspelen in de KidzzClub Materialen voor knutselwerkjes Fijne Moederdag! Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof.nl

2 Afwijkende openingstijden Tijdens Hemelvaart en Pinksteren hebben wij afwijkende openingstijden voor onze Club. Graag zetten we deze dagen voor u op een rij: Donderdag 5 mei (Hemelvaartsdag): Gesloten Zondag 15 mei (1e Pinksterdag): Gesloten Maandag 16 mei (2e Pinksterdag): uur Feel the experience van onze groepslessen! Ik kan me voorstellen dat u de afgelopen week nog mensen heeft gesproken waarvan u achteraf dacht dat het leuk zou zijn om ze een gastenpas te geven. Welnu, dat kan! Laat ze zelf de combinatie van plezier en bewegen ervaren in onze groepslessen! De ideale manier om kracht, conditie, souplesse en balans te verbeteren. Naast de bekende groepslessen als BodyPump, XCO en Zumba, kunnen ze meedoen met een van onze Spinning lessen, sporten in ons zwembad tijdens onze Aquarobics lessen en tot het uiterste gaan in een van onze high intensity lessen. Geef uw introducé voortijdig op voor een gratis introductieles via het vriendenformulier bij onze receptie of het infoteam. Maak kennis met de Pully De Pully is een uitstekende oefening voor het trainen van de core en rugspieren. Om te beginnen, plaatst u uw voeten tegen elkaar aan en gaat u achterover hangen in de handvaten. U zorgt ervoor dat het volledige lichaam goed is aan gespannen en u één rechte lijn vormt. U trekt vervolgens 1 handvat naar u toe, terwijl de andere arm gestrekt is en u uw lichaam indraait. Daarna wisselt u dit om met de andere kant. Heeft u interesse in verdere instructies en variaties, spreek dan gewoon een van onze coaches aan. Gevoelstemperatuur vs. feitelijke temperatuur Regelmatig krijgen wij vragen / opmerkingen over de temperatuur van het water in de verschillende ruimten. In de regel zijn er 2 waardes; namelijk de gevoelstemperatuur en de feitelijke temperatuur. De feitelijke temperatuur van het water kunt u hieronder aflezen: Douchewater temperatuur 37 ½ C Zwembadwater temperatuur 30 C Relaxbad temperatuur 31 ½ C

3 Deze vastgestelde temperaturen kunnen 0.5 C fluctueren naar boven of beneden. Veelal heeft dit te maken met het aantal bezoekers, tijdstip van de dag en de buitentemperatuur. s Ochtends is het zwembad water bijvoorbeeld doorgaans iets warmer daar het de hele nacht heeft kunnen opwarmen zonder dat er mensen in het water hebben gezeten. De gevoelstemperatuur heeft te maken met de buiten temperatuur. Het is heel normaal dat bij koud en guur weer het lichaam behoefte heeft aan meer warmte dan doorgaans bij warmer weer. De watertemperatuur in het zwembad wordt door ons meerdere keren per dag gecontroleerd. De aangegeven fluctuatie past, vanuit het beleid van de Club binnen de tolerantie. Vertrouwende u hiermee enig inzicht te hebben gegeven, wensen wij u nog veel sportplezier in onze Club. Ontvang korting op uw zorgpremie! Wist u dat u als lid van onze Club korting kunt ontvangen op de zorgpremie die u maandelijks betaalt aan uw zorgverzekering? Health & Sports Club Vouershof heeft bij diverse zorgverzekeraars een korting kunnen afdwingen op de maandelijks te betalen zorgpremie, waar u gebruik van kunt maken. Voor meer informatie of aanmelden kunt u terecht bij onze receptie. Kilo s kwijt met de Slim in balans 10 weken challenge! Nieuwe energie, uzelf fit voelen en slanker de zomer in zonder streng dieet? Dat willen we toch allemaal! In samenwerking met voedingscoach Marielle Dassen, hebben we een leuk & haalbaar programma samengesteld. Eén keer per week werkt u in een kleine groep aan uw conditie, spieropbouw en vetverbranding. Het sport- en beweegaanbod is gevarieerd & uitdagend. Aansluitend ontvangt voedingsadviezen met de nodige tips en handvaten om af te vallen. Startdatum groep 1: woensdag 11 mei 2016 Startdatum groep 2: zaterdag 14 mei 2016 Tijd: van 9.00 uur tot ca uur. De kosten voor deelname bedragen 199,- incl. werkmap, in combinatie met een clublidmaatschap. Voor vragen en aanmelden neemt u contact op via info@mdvoeding.nl.

4 Hardlopen voor beginners en gevorderden Het weer buiten wordt steeds beter en dus starten we weer met ons buitenprogramma. Vanaf begin mei starten we met de hardloopgroepen voor beginners en gevorderde. Hieronder treft u het schema van beide groepen. Beginners Maandag 9 mei Maandag 23 mei Maandag 6 juni Maandag 20 juni Maandag 4 juli Gevorderden Woensdag 18 mei Woensdag 1 juni Woensdag 15 juni Woensdag 29 juni Woensdag 13 juli Woensdag 27 juli Wist u dat.. Bij Health & Sports Club Vouershof een A-, B- en/of C-diploma in gemiddeld binnen 13 maanden worden behaald?! Nu wel! Binnenkort starten er weer nieuwe ABC groepen. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van ons zwemonderwijs? Neem dan eenvoudig contact op via angelika@vouershof.nl of bel Koninklijk inspannen en ontspannen Via deze weg feliciteren wij clublid John Smits met zijn benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, afgelopen dinsdag 26 april bij gelegenheid van Koningsdag. Welkom! Een warm welkom voor onze nieuwe collega Denise Mingels. Denise zal vanaf vandaag de werkzaamheden van Fia Hendriks als Horecacoördinator overnemen, die na 5,5 jaar van trouwe dienst afscheid neemt van onze Club. Namens het team van Health & Sports Club Vouershof wensen Fia heel veel geluk en succes toe!

5 Wijziging sluitingstijden Met ingang van 2 mei a.s. sluit onze Brasserie op onderstaande tijden: Maandag t/m vrijdag: uur Zaterdag t/m zondag: uur Wij nemen graag u bestelling op tot 15 min. voor sluitingstijd. Onze keuken sluit van maandag t/m vrijdag om uur en op zaterdag & zondag om uur. Kóm en proef ons nieuwe Lentemenu Asperge soep Ciabatta met asperges en rauwe ham Tosti met zalm en brie Verse fruitsalade; lekker en gezond voor na het sporten. Ook handig om mee te nemen voor onderweg! Ps. Wist u dat wij gedurende de rustige zomer periode onze menukaart iets wordt aangepast?! Vraag gerust naar de mogelijk heden, wij helpen u graag. Hmmm Frambozensmoothie speciaal voor mama s! Schenk de yoghurt in de blender of keukenmachine en voeg de frambozen toe. Houd 4 frambozen achter voor garnering. Doe de honing en havermout erbij en mix in 30 sec. tot een gladde smoothie. Verdeel over 4 glazen en garneer met de achtergehouden frambozen. Ingrediënten: 1 liter magere yoghurt, 300 g frambozen (bakje à 150 g), 2 el honing en 5 el havermout. Keukenspullen: blender of keukenmachine.

6 KidzzSpecial! Terugblik: Paashaasjes maken Op 26 maart jl. hadden wij onze jaarlijkse paasactiviteit! Wat was dat een gezellige boel! De kiddiezz hebben zich enorm vermaakt met o.a. het knutselen van schattige paashaasjes, die ze versierden met watjes, verf en een foto van hun eigen gezicht. Je kunt je voorstellen dat we op het einde van de morgen een bonte verzameling aan versierde paashazen bijeen hadden! Tot slot bracht om uur de enige echte paashaas een bezoekje aan onze KidzzClub! Uiteraard gingen de kiddiezz niet met legen handen naar huis. De paashaas had voor ze allemaal een leuk presentje meegenom! Wij hebben enorm genoten en willen de ouders en de kidzz bedanken voor hun deelname aan deze leuke ochtend! Terugblik: Release Weekend Op 9 en 10 april was het in onze Club een en al feest met de opening van Jump XL Geleen en het Release Weekend! Aan alles was gedacht, zeker ook voor onze kleintjes! Tijdens dit weekend hebben de kiddiezz zich kunnen uitleven op het gloednieuwe trampolinepark Jump XL, en konden ze zich laten versieren door een heuse ballonnen- en tatooclown!

7 Buitenspelen in de KidzzClub De meesten van jullie weten het wellicht al maar de KidzzClub heeft ook een hele mooie buitenspeelplaats. Op momentjes dat het weer en de drukte het toelaten, maken wij hier dan ook graag gebruik van! De Kidzz vinden het heerlijk en wat is er nu fijner dan lekker spelen in de buitenlucht! Gezocht: materialen voor knutselwerkjes Voor onze knutselwerkjes gebruiken wij altijd allerlei materialen, denk bijvoorbeeld aan kurken wc- en/of keukenrollen. Spaar je ze zelf niet? Doneer ze dan aan ons! Wij zouden het erg fijn vinden als jullie ons kunnen helpen met het verzamelen van deze materialen. Geef ze af bij onze receptie of in de Kidsclub. Alvast bedankt! Wij wensen alle mama s een hele fijne Moederdag!! Hier een paar ideetjes om het ontbijt voor de liefste mama nog specialer te maken!! Deze nieuwsbrief is een uitgave van: Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? klik dan hier.

8

ClubNieuws. Augustus 2016

ClubNieuws. Augustus 2016 ClubNieuws Augustus 2016 Wij wensen iedereen die op vakantie gaat een hele fijne vakantie! Voor de leden die lekker thuis blijven, kom gezellig sporten, ontspannen of Jumpen. Vergeet niet om het zomerrooster

Nadere informatie

ClubNieuws. April 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Aangepaste openingstijden

ClubNieuws. April 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Aangepaste openingstijden ClubNieuws April 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. De lente is eindelijk begonnen! Het weer wordt steeds beter en dus starten we binnenkort weer met ons buitenprogramma. Vanaf

Nadere informatie

ClubNieuws. Augustus 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Ledenfeest - Save the date!

ClubNieuws. Augustus 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Ledenfeest - Save the date! ClubNieuws Augustus 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Blijf lekker sporten in de zomer en geniet van de lange, zonnige dagen op ons terras! Maak deze maand kans op leuke prijzen

Nadere informatie

Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof.

Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof. ClubNieuws December 2013 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. De feestdagen staan weer voor de deur! Voor de meeste mensen is de tijd van Sinterklaas tot en met nieuwjaarsdag ideaal

Nadere informatie

ClubNieuws. Februari 2016 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Sporten in de carnavalsvakantie

ClubNieuws. Februari 2016 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Sporten in de carnavalsvakantie ClubNieuws Februari 2016 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Haal het beste uit de maand februari. We leven in een snelle wereld waar de tijd door onze vingers glipt. U bent druk

Nadere informatie

Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof.

Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof. ClubNieuws November 2013 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Bent u ook zo moe nu de dagen korter worden? Heeft u ook minder zin om aan de dag te beginnen? Misschien heeft u wel last

Nadere informatie

ClubNieuws. April 2014

ClubNieuws. April 2014 ClubNieuws April 2014 De lente is eindelijk begonnen! Het weer wordt steeds beter en dus starten we weer met ons buitenprogramma. Vrijdag 11 april starten we weer met de loopgroep en op zondag 13 april

Nadere informatie

ClubNieuws. Fietstocht Valkencourt. Juni 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier.

ClubNieuws. Fietstocht Valkencourt. Juni 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. ClubNieuws Juni 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Bent u al op de hoogte over het sparen van Clubpoints? Niet!! Lees dan gauw hoe u Clubpoints spaart en wat u er mee kunt doen.

Nadere informatie

ClubNieuws. September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier.

ClubNieuws. September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. ClubNieuws September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Wat hebben we weer een heerlijke zomer gehad. De wereldkampioenschappen en de tour de France zijn weer achter de rug

Nadere informatie

Aangepaste openingstijden. 1e Paasdag zondag 5 april: gesloten. 2e Paasdag maandag 6 april: uur Groepslessen volgens regulier rooster.

Aangepaste openingstijden. 1e Paasdag zondag 5 april: gesloten. 2e Paasdag maandag 6 april: uur Groepslessen volgens regulier rooster. ClubNieuws Maart 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Carnaval gevierd? Even lekker uitgeleefd en nergens op gelet? Wij helpen u na de carnaval weer terug in uw routine te komen!

Nadere informatie

ClubNieuws. Juli 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Slim in balans

ClubNieuws. Juli 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Slim in balans ClubNieuws Juli 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Wilt u deze maand extra efficiënt trainen voor de zomer of omdat u een speciale gelegenheid heeft? Zou u uw trainingsprogramma

Nadere informatie

HAN SENECA nieuwsbrief

HAN SENECA nieuwsbrief HAN SENECA nieuwsbrief J U N I Bijna zomer. I N D I T N U M M E R : Bijna zomer... 1 HAN SENECA 2 open dag 3 Trainen in de 4 zomer Even voorstellen 5 Openingstijden 6 en contact We gaan weer richting de

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Kerst 2015 Welkom! Wat leuk dat jullie deze bij ons op Vakantiepark De Kuilart zijn! Hebben jullie een goede

Nadere informatie

Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal Lente Info 30 april t/m 6 mei IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO - CORE KRAVMAGA JIU JITSU & KICKBOKSEN; stuur een mailtje voor tijden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 14 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 14 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Lievelingsboek Gezond eten! Bijlage: Smoothie (tips) Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 14 november

Nadere informatie

Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal Lente Info 24 t/m 30 april 2017 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO. Speciale Budo-training; maandag 19.30 uur Laan der Verenigde Naties

Nadere informatie

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 24 december t/m 7 januari 2018 is er een VAKANTIE-ROOSTER (zie pagina 5).

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 24 december t/m 7 januari 2018 is er een VAKANTIE-ROOSTER (zie pagina 5). Kerst Info KERST Van 24 december t/m 7 januari 2018 is er een VAKANTIE-ROOSTER (zie pagina 5). DUO-WEKEN; NEEM TOT DE KERST IEMAND MEE! In de weken tot de Kerst worden de Duo-week gehouden. De weken waarin

Nadere informatie

ClubNieuws. Augustus 2015. VRIJDAG 25 SEPTEMBER 5th Anniversary Vouershof! Wij wensen al onze leden een hele fijne vakantie!

ClubNieuws. Augustus 2015. VRIJDAG 25 SEPTEMBER 5th Anniversary Vouershof! Wij wensen al onze leden een hele fijne vakantie! ClubNieuws Augustus 2015 Wij wensen al onze leden een hele fijne vakantie! Wat vindt u allemaal in het Clubnieuws? Wat vindt u allemaal in de KidzzSpecial? Ledenfeest LET OP! Roosterwijziging Doppen sparen

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Beste ouders/verzorgers, Verjaardagen kinderen/leidsters: 11 maart: Isabella 7 jaar ( BSO ) 16 maart: Orfeu 49 jaar ( Directeur ) 18 maart: Emily 1 jaar ( Baby groep ) 22 maart:

Nadere informatie

Vanaf 22 augustus begint het nieuwe rooster weer! We hopen dat u genoten heeft van de vakantie en er weer volop tegenaan kunt in het Sportcentrum.

Vanaf 22 augustus begint het nieuwe rooster weer! We hopen dat u genoten heeft van de vakantie en er weer volop tegenaan kunt in het Sportcentrum. Beste Leden, De vakantie is weer voorbij. We hopen dat u een goede zomer heeft gehad. Wilt u weer beginnen met sporten, maak gerust een afspraak met één van onze instructeurs om weer fris te starten. Zij

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal Lente Info 27 april t/m 5 mei IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO JIU JITSU KARATE & JUDO; stuur een mailtje voor tijden. AQUA & SLANK

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Voetstapjes

Nieuwsbrief De Voetstapjes Het nieuwe jaar is al weer goed onderweg! Februari is al weer achter de rug en wij hebben zeker niet stil gezeten met de kinderen. De thema s winter en lichaam zijn zeker niet onopgemerkt aan jullie voorbij

Nadere informatie

E-Book 7 Superfoods Smoothie recepten. Change & Get Started!

E-Book 7 Superfoods Smoothie recepten. Change & Get Started! E-Book 7 Superfoods Smoothie recepten Change & Get Started! Welkom bij het Superfood Plan! Dit E-Book is gemaakt als boost om je te voorzien van lichte gezonde Super- & Rawfood smoothie recepten die erg

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Dag Datum Tijd Activiteit Prijs Doorlopend u. Iedere donderdag 10-11u Voorleesuurtje Januari

Dag Datum Tijd Activiteit Prijs Doorlopend u. Iedere donderdag 10-11u Voorleesuurtje Januari Januari Zondagavond 7, 14, 21, 28 januari Woensdag (vakantie) 12-19u Avondopening horeca Zie menukaart 10% o.v.v. klantenkaart 3 januari 11-15u Oud Hollandse Spelletjesdag Strippenkaart 5,00 per kind Zondag

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

PROGRAMMA VAKANTIESPEKTAKEL

PROGRAMMA VAKANTIESPEKTAKEL PROGRAMMA VAKANTIESPEKTAKEL ZATERDAGOCHTEND Om 8 uur komt de tent en die moet worden opgezet. Natuurlijk zijn er 2 professionele mensen die weten hoe het moet, maar we hebben vooral veel mensen nodig die

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Focus Fit Goes

Nieuwsbrief. Focus Fit Goes Nieuwsbrief Focus Fit Goes Oktober 2016 In deze nieuwsbrief zal onder andere aandacht zijn voor de openingstijden, het inschrijven van de groepslessen, de Sophia spinningmarathon, shirtjes/hemdjes Focus

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF Leer een handstand van Mike Krabbenborg DE GESCHIEDENIS VAN RAP EN SNEL Rap en Snel is opgericht in 1928. Er zaten toen nog maar 35 jongens en heren bij de vereniging, geen meisjes

Nadere informatie

SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info

SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info Voorjaars Info Van maandag 25 februari t/m 3 maart is er een Voorjaars Vakantie rooster. Kijk goed waar en wanneer we open zijn. JIU JITSU / ZELFVERDEDIGING Op woensdag- en vrijdagavond is er JIU JITSU.

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

ClubNieuws. Juni 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Praktijk Remagé Vaderdagactie

ClubNieuws. Juni 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Praktijk Remagé Vaderdagactie ClubNieuws Juni 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Wilt u deze maand extra efficiënt trainen voor de zomer of omdat u een speciale gelegenheid heeft? Zou u uw trainingsprogramma

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 21 december t/m 3 januari 2016 is er een VAKANTIE-ROOSTER.

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 21 december t/m 3 januari 2016 is er een VAKANTIE-ROOSTER. Kerst Info KERST OUD & NIEUW Van 21 december t/m 3 januari 2016 is er een VAKANTIE-ROOSTER. DUO-WEKEN; NEEM TOT DE KERST IEMAND MEE! In de weken tot de Kerst worden de Duo-week gehouden. Weken waarin iedereen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 Uitgelicht Donderdag 3 mei 19.30-21.30 uur Filmavond Vrijdag 4 mei 11.00-13.00 uur Brunch Vrijdag 4 mei 19.00-20.30 uur Dodenherdenking Donderdag 10 mei 12.30-15.30 uur Uitstapje

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Woensdag 1 mei Kleine bijdrage wordt gevraagd voor koffie/thee + koekje en eventuele maaltijd. 14.00-17.00 u Koersbal Donderdag 2 mei 10.00-12.00 u Brei/haakclub

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Opdracht. Gezond bewegen? Doen!

Opdracht. Gezond bewegen? Doen! Opdracht Doe het zelf 16 Gezond bewegen? Doen! Inleiding Indezelessenwordteraandachtbesteedaan bewegenengezondheid.erzijnopdrachtendieineen groepjewordenuitgevoerddaaromookhet samenwerken erbij. Doelstellingen

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Dag sportief 2018 Hallo gezond 2019

Dag sportief 2018 Hallo gezond 2019 Dag sportief 2018 Hallo gezond 2019 Vooraf Een jaar is zomaar weer voorbij. 2018 was een super sportief jaar. Onze leden gaan steeds meer bewegen en dat is een compliment waard. Gezond en sportief bezig

Nadere informatie

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder CSPE GL 2014 verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed bijlage 1 opdracht 1 PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder Sportcentrum Sports4All is een sportieve, sfeervolle plek om mensen te ontmoeten,

Nadere informatie

Dag Datum Tijd Activiteit Prijs Doorlopend u. Iedere woensdag 14-15u Iedere donderdag 10-11u Voorleesuurtje Januari

Dag Datum Tijd Activiteit Prijs Doorlopend u. Iedere woensdag 14-15u Iedere donderdag 10-11u Voorleesuurtje Januari Januari Zondagavond 7, 14, 21, 28 januari Woensdag (vakantie) 12-19u Avondopening horeca Zie menukaart 10% o.v.v. klantenkaart 3 januari 11-15u Oud Hollandse Spelletjesdag Strippenkaart 5,00 per kind Zondag

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Programma Betuwe Binnen Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Ook te bestellen via www.betuwebinnen.nl/winkel of via het bestelformulier (verkrijgbaar bij de

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke December 2016 Jaargang 201 6, nummer 18 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we juf Eline, Olaf, Jens, juf Ali, Lisanne, Femke, Bjorn, Keisha en Luuk met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

1 januari 2015 donderdag

1 januari 2015 donderdag januari 205 donderdag januari 205 2 3 4 2 5 6 7 8 9 0 3 2 3 4 5 6 7 8 4 9 20 2 22 23 24 25 5 26 27 28 29 30 3 februari 205 5 6 2 3 4 5 6 7 8 7 902345 8 6 7 8 9 20 2 22 9 23 24 25 26 27 28 donderdag Van

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 4, no 2 3 september 2018 Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief... 1 Agenda september:... 1 Schoolfotograaf... 2 Informatieavond... 3 Sport

Nadere informatie

GROEPSLESSEN v.a :00-09:50 BodyShape 10:00-10:50 Body & Mind kleine zaal 10:00-10:15 Buikspierkwartier

GROEPSLESSEN v.a :00-09:50 BodyShape 10:00-10:50 Body & Mind kleine zaal 10:00-10:15 Buikspierkwartier GROEPSLESSEN v.a. 3-10-16 09:00-09:50 BodyShape 10:00-10:50 Body & Mind kleine zaal Maandag 18:45-19:15 Move your body 19:30-20:00 Crossfit 19:30-20:20 Zumba 20:30-21:15 Insanity 09:00-09:50 Total body

Nadere informatie

Activiteiten Voorseizoen

Activiteiten Voorseizoen Kampeercentrum Klein Canada Activiteiten Voorseizoen 2018 Wij wensen u een aangenaam verblijf op onze familiecamping Familie Winkelmolen en medewerkers www.kleincanada.nl email: info@kleincanada.nl Recreatie-programma

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

ClubNieuws. September 2015

ClubNieuws. September 2015 ClubNieuws September 2015 Vanaf september is de 'r' weer in de maand. Tijd voor extra weerstand. Eet gezond en beweeg voldoende. Wilt u graag iemand introduceren in de Club en één maand sporten cadeau

Nadere informatie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie 2016 2017 nummer 10 30 juni 2017 Agenda maandag 3 juli dinsdag 4 juli woensdag 5 juli donderdag 6 juli t/m zondag 20 augustus Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Schoolreis naar de Efteling

Nadere informatie

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013 Lente Info 29 april t/m 5 mei 2013 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: AQUA & SLANK FIT CURSUS QUICK FIT CURSUS HATHA YOGA SPINNING AQUA-ROBICS FITNESS ZONNEBANK MASSAGE BODY SHAPE VOOR VROUWEN HEREN CONDITIE

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Onder het genot van een heerlijk lentezonnetje kunt u dit weekend het laatste nieuws lezen van de Regenboog. We wensen jullie allemaal een fijne meivakantie

Nadere informatie

Herfst Info. 19 t/m 25 oktober 2015. Van 19 oktober t/m 25 oktober is er Herfstvakantie. * Wel is er een vakantie-rooster: met veel mogelijkheden.

Herfst Info. 19 t/m 25 oktober 2015. Van 19 oktober t/m 25 oktober is er Herfstvakantie. * Wel is er een vakantie-rooster: met veel mogelijkheden. Herfst Info 19 t/m 25 oktober 2015 Van 19 oktober t/m 25 oktober is er Herfstvakantie. * Wel is er een vakantie-rooster: met veel mogelijkheden. GRATIS VRIJ-ZWEMMEN De kinderen van de zwemles - de Judoka

Nadere informatie

Activiteiten De Zes Molens

Activiteiten De Zes Molens Activiteiten De Zes Molens Ongedwongen & gezellige activiteiten in april 2019 Locatie De Zes Molens Activiteiten: meedoen en erbij horen P. 02 Afgelopen maand kon u deelnemen aan diverse activiteiten.

Nadere informatie

Rooster vanaf 1 mei 2018 Maandag 30/04

Rooster vanaf 1 mei 2018 Maandag 30/04 Rooster vanaf 1 mei 2018 30/04 01/05 02/05 03/05 05/05 06/05 18 20.30 uur VitalityWalking #2 (alleen voor cursusleden) 09.00 in rood-wit-blauw! 09.15 uur Geen binnenles Jo 07/05 19 08/05 09/05 10/05 Hemelvaartsdag

Nadere informatie

BSO KLOOSTERVEEN. Terugblik op 2015

BSO KLOOSTERVEEN. Terugblik op 2015 BSO KLOOSTERVEEN NR 1 FEBRUARI 2016 Beste ouders, verzorgers, Voor uw ligt de eerste editie van de oudernieuwsbrief van het nieuwe jaar. In deze uitgave blikken we terug op de laatste maanden van 2015

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out

Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out R.K. Basisschool De Binckhorst- St. Jan Eemnesserweg 17 1251 NA Laren tel: 035 5382501 Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out Kleine kalender Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april t/m

Nadere informatie

Fietsclub De Kersecorftrappers. Vrije Tafeltennis. Vrije oefening Tai Chi

Fietsclub De Kersecorftrappers. Vrije Tafeltennis. Vrije oefening Tai Chi Fietsclub De Kersecorftrappers Wie wil genieten van de buitenlucht op zijn fiets, komt zeker aan zijn trekken bij de Kersecorftrappers. Iedere week wordt er een fietstocht gemaakt langs rustige en landelijke

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud Nieuwsbrief Mei 2013 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van mei 2013. In deze nieuwsbrief vindt u allerlei

Nadere informatie

Waarom 15 minuten lezen per dag?

Waarom 15 minuten lezen per dag? Mei 2015 Nummer 16 Waarom 15 minuten lezen per dag? De leesprestaties van kinderen gaan enorm vooruit als zij iedere dag 15 minuten lezen! Kinderen die dat doen, lezen 1.146.000 woorden per jaar. Hun woordenschat

Nadere informatie

Wekelijkse Work Out!

Wekelijkse Work Out! Wekelijkse Work Out! Maandag - Conditie Wandeling Dinsdag - Driehoek Push Up Woensdag - Squat Donderdag - De Curl - Up Vrijdag - Boksen Zaterdag - Dips Zondag -Conditie Jumps INTRO Deze work out oefeningen

Nadere informatie

~~Weekly Diary~~ Week 2

~~Weekly Diary~~ Week 2 ~~Weekly Diary~~ Week 2 [social_share] Zondag 06-01-2013 Een heerlijk rustig dagje, dus eigenlijk niks bijzonders gedaan. Maandag 07-01-2013 Aan het werk geweest, er was weer genoeg te doen op de kinderboerderij.

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018 Nieuwsbrief de Regenboog april 2018 Kalender en belangrijke data Dinsdag 10 april Buitenlesdag Woensdag 11 april Cuijks jeugddictee Woensdag 11 april Schoolvoetbaltoernooi groep 3/4 Donderdag 12 april

Nadere informatie