Compleet Coolmark koude techniek koudwatersystemen air Conditioning luchtbehandeling

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Compleet Coolmark koude techniek koudwatersystemen air Conditioning luchtbehandeling"

Transcriptie

1 Compleet Coolmark Koude techniek K o u d wat e r s y s t e m e n A i r co n d i t i o n i n g Lu c h t b e h a n d e l i n g

2 H e t b e s t e i n k o u d e -, k o e l - e n lu c h t t e c h n i e k p lú s e e n e xc lu s i e f d i e n s t v e r l e n i n g s pa k k e t.

3 ACHTERGROND Scandinavische know-how Het huidige Coolmark is een samenvoeging van Coolmark Schiedam en Aircool uit Ridderkerk en is een 100% dochter van de Beijer Ref. Group uit Zweden. Coolmark Schiedam is in 1999 ontstaan door een splitsing van Itho in drie bedrijven. Itho zette zelfstandig onder haar eigen naam de activiteiten voort. Onder de Danfoss paraplu zijn Danfoss NL en Coolmark opgericht. Aircool bestaat al sinds 1970 en is in 1989 voortgezet als werkmaatschappij van de Eriks Group in Alkmaar. In december 2001 nam de Elsmark Group uit Denemarken de belangen van Aircool over om Coolmark Schiedam en Aircool samen te voegen. In 2002 is deze samenvoeging gerealiseerd. Nieuwe huisvesting was noodzakelijk, omdat de bestaande locaties onvoldoende mogelijkheden boden. Het jaar 2002 heeft in het teken gestaan van het zoeken naar en geschikt maken van het huidige pand in Barendrecht. In september en november 2002 vonden de verhuizingen plaats. Met de juridische fusie, eind december 2002, is de naam van het nieuwe bedrijf Coolmark geworden. De naam Aircool blijft gehandhaafd voor de verkoopdivisies airconditioning en koudwatersystemen die een onderdeel van Coolmark vormen. In 2004 heeft de Beijer Ref. Group Coolmark overgenomen van de Elsmark Group.

4 BEIJER REF GROUP De absolute top in dit vakgebied Beter dan de Beijer Ref Group is er niet in Europa. U bent er altijd zeker van dat u zaken doet met een topper op het gebied van koude- en luchttechniek. Beijer Ref bestaat uit een groep Europese groothandelaren en fabrikanten en heeft een uitstekende reputatie als de grootste leverancier in Europa voor componenten en systemen op het gebied van airconditioning-, commerciële- en industriële installaties. De bedrijfsactiviteiten bestaan uit twee marktsegmenten: groothandelaar en producent. De groep biedt een uitgebreid assortiment koudetechnische producten aan. Dit assortiment omvat een groot aantal sterke en bekende merken en fabricaten. Binnen de holding wordt regelmatig kennis uitgewisseld op het gebied van producten, logistiek, inkoop, verkoop, behoeften eindgebruiker, enzovoorts. Daar heeft ook ú voordeel bij! COOLMARK NEDERLAND Altijd keuze uit zo n producten Coolmark in Barendrecht is inmiddels één van Nederland s meest toonaangevende groothandels op het gebied van koudetechniek, klimaattechniek en watersystemen. Het grote magazijn voor airconditioning apparatuur staat iets centraler - in Almere. Nee verkopen komt niet in ons woordenboek voor. Vrijwel altijd kunt u bij Coolmark voor al uw benodigde materialen en systemen terecht. Coolmark levert een zeer uitgebreid assortiment koudetechnische producten, in totaal maar liefst zo n artikelen. Al jarenlang vertegenwoordigen wij absolute topmerken en -fabrikaten zoals Danfoss, Helpman, Armacell, Carel, ECO, L Unité Hermétique, Frascold, Madel, Euro-Air, Maneurop, Johnson Controls, Castel, ESK Schultze, Mitsubishi Heavy Industries plus een complete lijn Aircool koudwateraggregaten, fancoils en airconditioners. De keuze is zeer ruim, de dienstverlening snel en efficiënt.

5 SPECIALISME 1: KOUDETECHNIEK Elke productgroep z n eigen expert Omstandigheden veranderen, maar ook de wetgeving en richtlijnen. Daarom anticipeert Coolmark al jarenlang op de toenemende behoefte van installateurs naar kennis. Er gelden immers steeds strengere criteria. Zo worden de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieu steeds strenger, is er een toenemende behoefte aan energiebesparing, worden producten verregaand gedigitaliseerd en neemt de deskundige beroepsbevolking af. Het gevolg is een groeiende behoefte aan advisering en begeleiding. Niet langer heeft één persoon alle wijsheid in pacht. Daarom heeft Coolmark voor elk(e) product(groep) een ervaren specialist die regelmatig wordt bijgeschoold over de laatste ontwikkelingen op zijn eigen vakgebied. Samen vormen onze experts één groot kennisblok. Zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Coolmark Koudetechniek onderscheidt de volgende productgroepen: Elektronische regelapparatuur als Danfoss ADAP-KOOL, Carel en Eliwell Regelapparatuur en lijncomponenten Industriële componenten Verdampers, condensors, warmtewisselaars Compressoren en aggregaten Koeltechnisch gereedschap Isolatiemateriaal Fittingen, bevestigingsmateriaal en koelleidingen SPECIALISME 2: KOUDWATERSYSTEMEN Superieur huismerk, oneindige keuze Coolmark levert sinds 2003 ook koudwateraggregaten en fancoilunits onder de eigen merknaam Aircool. Door onze enorme expertise hebben wij een breed assortiment kunnen opbouwen. Wat meteen opvalt, is de perfecte prijs-kwaliteitverhouding en de ruime keuzevrijheid aan modellen en componenten. Het leveringspakket bestaat uit lucht- en watergekoelde koudwateraggregaten, gewone luchtgekoelde aggregaten plus een indrukwekkende collectie standaard-, cassette-, wand- en satelliet ventilatorconvectoren.

6 SPECIALISME 3: AIRCONDITIONING Mitsubishi: tegelijk koelen én verwarmen Coolmark heeft nóg een grote naam in huis. Al sinds 1996 zijn wij officieel Nederlands importeur van Mitsubishi Heavy Industries. Mitsubishi ontwikkelt en produceert al meer dan 75 jaar s werelds beste comfort airconditioningsystemen. Deze kwalitatief hoogwaardige producten voldoen aan alle mogelijke eisen. De huidige serie airconditioners bestaat niet alleen uit modellen die uitsluitend kunnen koelen. Mitsubishi levert ook apparatuur met een extra verwarmingfunctie. Verder levert Coolmark diverse Mitsubishi-modellen met een inverterregeling die de te leveren koel- of verwarmingscapaciteit afstemmen op de gewenste capaciteit. Daardoor ontstaat een zeer nauwkeurige en stabiele temperatuurregeling voor uw binnenklimaat. De invertersystemen hebben een veel lager energieverbruik, oplopend tot wel 30% t.o.v. aan/uit modellen! Ook daarmee draagt u uw steentje bij aan het milieu. Het Mitsubishi Heavy Industries airconditioning productenpakket bestaat uit: RAC airconditioners PAC airconditioners KX multisystemen Aircool Naast het gerenommeerde merk Mitsubishi Heavy Industries levert Coolmark diverse wand- en cassette airconditioners onder de eigen merknaam Aircool.

7 SPECIALISME 4: LUCHTBEHANDELING Een luchtgordijn maakt winkelen en werken leefbaar Niets is zo prettig als een heerlijk winkel- en werkklimaat. Een professioneel luchtgordijn houdt intense koude of warmte buiten de deur. Coolmark is al decennia lang importeur voor Nederland van de befaamde Thermoscreens warmte-, koude- en industriële luchtgordijnen. Het leveringspakket bestaat uit de modellen: Compact Standaard Verhoogd luchtdebiet Inbouw Koude Industrieel. WTW-installaties Ook op het gebied van warmte-terugwininstallaties is Coolmark een vooraanstaand specialist. Het principe is even vernuftig als eenvoudig: door een motor in de unit wordt de lucht van buiten naar binnen gezogen. In de unit wordt de lucht opgewarmd en naar de woon- of werkruimte getransporteerd en uitgeblazen in de zogenaamde verblijfsgebieden. Van daaruit gaat de lucht door de afzuigpunten en via de leidingen weer terug naar de WTW installatie. Dit kan een rendement opleveren van 85%! Madel luchtroosters Coolmark is officieel importeur van de gerenommeerde Madel luchtroosters. Madel ontwerpt en produceert sinds 1980 producten voor een optimale verdeling van lucht in airconditioning-, verwarmingen ventilatiesystemen zoals een grote variatie wand-, plafond-, vloer-, kanaal- en buitenroosters, plus jaloezie- en brandkleppen. Madel is een ISO-gecertificeerd bedrijf waardoor een constante verbetering van de organisatie en producten gewaarborgd is.

8 PERFECTE SUPPORT Coolmark laat u nooit in de kou staan Dienstverlening is voor Coolmark een grote vanzelfsprekendheid, of het nu gaat om kleine commerciële producten of om complexe industriële installaties. Zo is het voor ons niet meer dan logisch dat u bij de (eerste) inbedrijfstelling van uw KX-systeem gratis begeleid wordt door één van onze servicetechnici. Hij loopt dan samen met u het systeem op alle belangrijke punten door en geeft waar nodig uitleg over de bediening en servicemogelijkheden. Natuurlijk zijn wij ook behulpzaam bij de oplevering van de Aircool koudwateraggregaten en Fancoil units. Hierbij wordt de regel- en beveiligingsapparatuur van de unit gecontroleerd en de bedrijfsdrukken en opgenomen stromen gemeten. Wij zijn in staat om u van het begin tot het eind - van offerte-/ontwerpberekeningen tot en met de oplevering - te begeleiden, zoals bijvoorbeeld bij Danfoss ADAP-KOOL en Carel elektronische regelapparatuur. Dag en nacht bereikbaar In een markt die zo afhankelijk is van service als die van de koeltechniek, airconditioning en luchtbehandeling is bereikbaarheid uiteraard van groot belang. U kunt ons dus ook na werktijd voor spoedeisende zaken bereiken op

9 COOLMARK OPLEIDINGEN Deel uw kennis met uw klant U wilt niet alleen maar afhankelijk zijn van een helpdesk. Kennis van koudetechniek en luchtbehandeling is in een moderne bedrijfsvoering van groot belang. Maar het probleem is dat deskundig personeel steeds schaarser wordt, terwijl de behoefte aan vakmensen juist groeit. Coolmark heeft daarop het perfecte antwoord: uw eigen personal assistants intensief opgeleide productspecialisten die u met behulp van producttrainingen, technische support en commerciële begeleiding een brede en goede ondersteuning bieden. Zo vergroten uw mensen hun kennis van producten en technieken en blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Service als rendementsfactor De wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieu worden steeds strenger. Zorg er dus voor dat uw medewerkers goed opgeleid zijn en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in hun vak en de verdergaande digitalisering van producten. Ook heeft de eindgebruiker een toenemende informatiebehoefte op het gebied van energiebesparing en goede advisering en begeleiding. Als uw mensen straks weten waarover ze praten en overal een goed en duidelijk antwoord op kunnen geven, waarderen uw klanten die service. Een paar voorbeelden: Training Mitsubishi Heavy airconditioners en gebouwbeheersystemen Danfoss ADAP-KOOL basistraining Danfoss ADAP-KOOL communicatie

10 2BA ONLINE ARTIKELBEHEER Een bestand dat altijd actueel is Artikelinformatie is regelmatig aan mutaties onderhevig. Hebt u het gisteren bijgewerkt, zijn er morgen alwéér nieuwe of veranderde artikelen, omschrijvingen, prijzen, levertijden, afmetingen, gewichten of alternatieven. Uiteraard wilt u deze mutaties zo snel mogelijk in uw systemen verwerken. Want voor prijscalculatie, inkoopbestellingen, goederenontvangst en factuurcontrole is een up-to-date artikelinformatie absoluut onontbeerlijk. Coolmark beseft dat als geen ander. Daarom adviseren wij u een abonnement op 2BA. Dat is een branchegerichte database waarmee u altijd actuele artikelbestanden van de meest bekende groothandels en fabrikanten ophaalt in het voor de installatiebranche uniforme PAB-formaat. Ook Coolmark biedt hier haar up-to-date artikelbestand aan, zodat u nooit meer geconfronteerd wordt met verouderde artikelgegevens. ISO CERTIFICATIE Coolmark is volgens de kwaliteitsmanagement systeemnormen NEN-EN-ISO 9001:2000 gecertificeerd hét ultieme bewijs dat u de hoogst mogelijke kwaliteit van ons kunt verwachten.

11

12 Van Brienenoordbrug Rotterdam IJsselmonde A16 Vaanplein Europoort A15 Afrit 20 Barendrecht Ridderster A23 Coolmark Zweth 6 Ind.terrein Dierenstein A15 A16 Dordrecht Vanaf Rotterdam (Van Brienenoordbrug) Richting Europoort. Afslag Barendrecht. Borden Greenery volgen. Daarna borden industrieterrein Dierenstein aanhouden. Wanneer u het Shell-tankstation (aan de rechterkant) voorbij rijdt, de eerstvolgende verkeerslichten linksaf. Daarna de 1 e straat rechts (Zweth). Het pand staat aan het eind van de straat rechts. Vanaf Rotterdam (Europoort) Afslag Barendrecht. Borden Greenery volgen. Daarna borden industrieterrein Dierenstein aanhouden. Wanneer u het Shell-tankstation (aan de rechterkant) voorbij rijdt, de eerstvolgende verkeerslichten linksaf. Daarna de 1 e straat rechts (Zweth). Het pand staat aan het eind van de straat rechts. Vanaf Breda/Dordrecht A16 of Gorinchem A15 Richting Europoort. Afslag Barendrecht. Borden Greenery volgen. Daarna borden industrieterrein Dierenstein aanhouden. Wanneer u het Shell-tankstation (aan de rechterkant) voorbij rijdt, de eerstvolgende verkeerslichten linksaf. Daarna de 1 e straat rechts (Zweth). Het pand staat aan het eind van de straat rechts. Zweth 6, 2991 LH Barendrecht Postbus 393, 2990 AJ Barendrecht info@coolmark.nl Algemeen T F Koudetechniek T F Airconditioning T F

Samen gaan we voor kwaliteit en service

Samen gaan we voor kwaliteit en service MHI Trainingen Samen gaan we voor kwaliteit en service Mitsubishi Heavy Industries_Trainingen Samen gaan we voor kwaliteit en service Hoewel de kennis in onze branche bij installateurs en adviseurs de

Nadere informatie

Elk moment het meest klantvriendelijke klimaat in uw bedrijf. Retailinformatie

Elk moment het meest klantvriendelijke klimaat in uw bedrijf. Retailinformatie Elk moment het meest klantvriendelijke klimaat in uw bedrijf. Retailinformatie Een prettig klimaat in uw winkel of restaurant: dat is wat uw klanten en medewerkers willen! Uw personeel werkt met meer

Nadere informatie

AIRCONDITIONING. Cool projects, Great experience AIRCONDITIONING LUCHTBEHANDELING SERVICE & ONDERHOUD

AIRCONDITIONING. Cool projects, Great experience AIRCONDITIONING LUCHTBEHANDELING SERVICE & ONDERHOUD AIRCONDITIONING Cool projects, Great experience AIRCONDITIONING LUCHTBEHANDELING SERVICE & ONDERHOUD IBK AIRCONDITIONING: EEN STERKE DIVISIE VAN DE IBK GROEP IBK Airconditioning levert alle denkbare componenten

Nadere informatie

Elk moment het meest klantvriendelijke klimaat in uw bedrijf. Retailinformatie

Elk moment het meest klantvriendelijke klimaat in uw bedrijf. Retailinformatie Elk moment het meest klantvriendelijke klimaat in uw bedrijf. Retailinformatie Een prettig klimaat in uw winkel of restaurant: dat is wat uw klanten en medewerkers willen! Uw personeel werkt met meer

Nadere informatie

40-Jarig bestaan Coolmark

40-Jarig bestaan Coolmark Nummer 3, augustus 2012 In deze uitgave P1 40-Jarig bestaan Coolmark P2 Coolmark Experience Center Alfa Laval Optigo CD P3 Mitsubishi Heavy Industries Sauermann P4 Danfoss elearning 40-Jarig bestaan Coolmark

Nadere informatie

De adviserende luchttechnische groothandel

De adviserende luchttechnische groothandel De adviserende luchttechnische groothandel De kennis van Velu + de kracht van Nijburg = zekerheid voor u Velu maakt deel uit van de Nijburg Industrie Groep, een totaalbedrijf in de luchttechniek dat zich

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

Swegon en Lemmens. Luchtbehandelingsunits met WTW, met meer dan 100 modellen het meest uitgebreide programma! Als het om lucht gaat.

Swegon en Lemmens. Luchtbehandelingsunits met WTW, met meer dan 100 modellen het meest uitgebreide programma! Als het om lucht gaat. Swegon en Lemmens Luchtbehandelingsunits met WTW, met meer dan 100 modellen het meest uitgebreide programma! Als het om lucht gaat. AUERHAAN Als het om lucht gaat. Auerhaan Klimaattechniek is een ervaren

Nadere informatie

SCM_multi-split. Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg SCM

SCM_multi-split. Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg SCM SCM Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg SCM_multi-split Mitsubishi Heavy Industries is één van de toonaangevende airconditioning producenten in de wereld. Bescherming van het milieu staat

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

CO 2. De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva

CO 2. De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva Waarom de koeltechnische markt verovert De opwarming van onze aarde staat steeds meer in de belangstelling. Ook de emissie van de traditionele

Nadere informatie

Airconditioning AMV Mini VRF

Airconditioning AMV Mini VRF Airconditioning AMV Mini VRF AMV Mini VRF serie: De Air Trade Centre AMV mini VRF serie, is een koelen of verwarmen systeem ( 2 pijps) welke zeer geschikt is voor het gebruik in kleine kantoorgebouwen

Nadere informatie

geotherm hybride systeem

geotherm hybride systeem geotherm hybride systeem Duurzaam comfort door slimme samenwerking 01-08 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Met het geotherm hybride systeem

Nadere informatie

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND VLOER- / PLAFOND UNIT UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LAAG GELUIDSNIVEAU GEZOND KLIMAAT LIFE S GOOD WHEN IT S GREEN Greenovation

Nadere informatie

voor een comfortabel en klantvriendelijk winkelklimaat

voor een comfortabel en klantvriendelijk winkelklimaat integrated Retail Comfort voor een comfortabel en klantvriendelijk winkelklimaat TOTAL CLIMATE CONTROL www.daikin.nl Klantvriendelijk winkelklimaat ALS DETAILLIST KENT U HET DILEMMA. HOUDT U DE DEUR DICHT,

Nadere informatie

PV systemen. PV systemen. Oskomera Solar Power Solutions (OSPS) Wegens de toenemende vraag naar groene energie en CO 2 besparende

PV systemen. PV systemen. Oskomera Solar Power Solutions (OSPS) Wegens de toenemende vraag naar groene energie en CO 2 besparende 2014 Complete maatwerkpakketten Specifiek voor woningbouw Voor alle configuraties Standaard op voorraad Direct geleverd Uitgebreide kennis aanwezig Training mogelijk PV systemen Foto: residentiële systemen

Nadere informatie

DAN. Duurzaam denken en doen

DAN. Duurzaam denken en doen DAN. Duurzaam denken en doen Een warm onthaal begint bij Albrand duurzame energiesystemen Duurzame energiesystemen van ALBRAND. Anders DAN anders! Energie is er altijd en overal. Maar energie is niet vanzelfsprekend.

Nadere informatie

Kanaal unit. LG Electronics Commercial Airconditioners. Specifieke kenmerken van de kanaal unit:

Kanaal unit. LG Electronics Commercial Airconditioners. Specifieke kenmerken van de kanaal unit: C D E LG Electronics Commercial Airconditioners Kanaal unit Wanneer u een perfect binnenklimaat wenst, maar de installatie niet zichtbaar in uw ruimte wilt hebben, biedt de kanaal unit esthetisch de mooiste

Nadere informatie

OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- GEBRUIK. LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS KANAAL UNIT UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT

OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- GEBRUIK. LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS KANAAL UNIT UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- KANAAL UNIT GEBRUIK. UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LAAG GELUIDSNIVEAU GEZOND KLIMAAT LIFE S GOOD WHEN IT S GREEN Greenovation

Nadere informatie

Peiling NVKL Cijfers & Trends 2012

Peiling NVKL Cijfers & Trends 2012 Meetbaar en stuurbaar maken van organisatieprestaties. Advies en verbetermanagement. Peiling NVKL Cijfers & Trends 2012 Datum: Juli 2012 Contactpersonen: Martijn Snels Eva Kromhout Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Over de Aqua DX unit. Energiebesparing. Keuze vrijheid. Compact en fluisterstil

Over de Aqua DX unit. Energiebesparing. Keuze vrijheid. Compact en fluisterstil Over de Aqua DX unit De Aqua DX is een watergekoelde condensingunit voorzien van Fuji Electric invertertechniek. De Aqua DX maakt gebruik van water om de warmte te verplaatsen, dit in tegenstelling tot

Nadere informatie

MHI KX VRF systemen. KXE6/KXZ multi VRF systemen

MHI KX VRF systemen. KXE6/KXZ multi VRF systemen KXE6/KXZ multi VRF systemen Het KX systeem van Mitsubishi Heavy Industries behoort al jaren tot de meest vooruitstrevende VRF systemen in de Nederlandse markt van klimaatsystemen. Met het KX systeem biedt

Nadere informatie

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners Airconditioning & Warmtepompen Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Van single- of multi split systemen bij particulieren, tot grote koudwatermachine

Nadere informatie

Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin.

Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin. Tot wel 25% minder energieverbruik en co 2 -uitstoot Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin. Ontdek hoe duurzame ambities en commerciële doelstellingen samenkomen in uw koelschap.

Nadere informatie

Geheel vernieuwde website

Geheel vernieuwde website Nummer 1, februari 2009 Geheel vernieuwde website In deze uitgave P1 Geheel vernieuwde website P2 ETS expansieventielen Na maanden van voorbereidingen is het dan zover! De geheel vernieuwde website van

Nadere informatie

Swegon GOLD RX/HC. luchtbehandelingsunit met geïntegreerde warmtepomp, de alleskunner voor ventilatie, verwarming en koeling! Als het om lucht gaat.

Swegon GOLD RX/HC. luchtbehandelingsunit met geïntegreerde warmtepomp, de alleskunner voor ventilatie, verwarming en koeling! Als het om lucht gaat. Swegon GOLD RX/HC luchtbehandelingsunit met geïntegreerde warmtepomp, de alleskunner voor ventilatie, verwarming en koeling! Als het om lucht gaat. AUERHAAN Als het om lucht gaat. Auerhaan Klimaattechniek

Nadere informatie

Airconditioningapparatuur van Mitsubishi Heavy Industries opgenomen in STABU

Airconditioningapparatuur van Mitsubishi Heavy Industries opgenomen in STABU Nummer 4, augustus 2009 In deze uitgave P1 Airconditioningapparatuur MHI opgenomen in STABU P2 Madel brandkleppen P3 E-solutions MHI P4 Uitbreiding Alfa Laval luchtkoeler PLV P5 Johnson Controls P266 ventilatortoerenregelaar

Nadere informatie

Kanaal unit. LG Electronics Commercial Airconditioners. Specifieke kenmerken van de kanaal unit:

Kanaal unit. LG Electronics Commercial Airconditioners. Specifieke kenmerken van de kanaal unit: LG Electronics Commercial Airconditioners Kanaal unit Wanneer u een perfect binnenklimaat wenst, maar de installatie niet zichtbaar in uw ruimte wilt hebben, biedt de kanaal unit esthetisch de mooiste

Nadere informatie

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit:

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit: De LG vloer-/plafond units zijn ontworpen voor montage op de vloer of direct onder het plafond. De plafond onderbouw unit wordt vaak toegepast wanneer er boven het verlaagde plafond onvoldoende ruimte

Nadere informatie

Afscheid van F-gassen: de toekomst met natuurlijke koudemiddelen. Is de warmtepomp wel klaar voor de energietransitie?

Afscheid van F-gassen: de toekomst met natuurlijke koudemiddelen. Is de warmtepomp wel klaar voor de energietransitie? Afscheid van F-gassen: de toekomst met natuurlijke koudemiddelen Is de warmtepomp wel klaar voor de energietransitie? Wie is Coolmark Beijer Ref is met vestigingen in 27 landen de grootste leverancier

Nadere informatie

De nieuwe airco s van AGPO Ferroli. Een koud kunstje

De nieuwe airco s van AGPO Ferroli. Een koud kunstje De nieuwe airco s van AGPO Ferroli Een koud kunstje Airco s van AGPO Ferroli Heerlijk, die zomers. Ze worden steeds warmer. Maar in uw huis is die zomerse warmte vaak niet gewenst. AGPO Ferroli heeft voor

Nadere informatie

DICHTBIJ EN BETROUWBAAR Een betrouwbaar, milieubewust en innovatief datacentrum bij u in de regio.

DICHTBIJ EN BETROUWBAAR Een betrouwbaar, milieubewust en innovatief datacentrum bij u in de regio. DICHTBIJ EN BETROUWBAAR Een betrouwbaar, milieubewust en innovatief datacentrum bij u in de regio. EEN UITERST MODERN EN KLANTVRIENDELIJK DATACENTRUM. Gelegen op een perfecte locatie tussen Groningen en

Nadere informatie

ECO V. lg Electronics Ventilatie - warmteterugwinning. Speciefieke kenmerken van de Eco V-unit:

ECO V. lg Electronics Ventilatie - warmteterugwinning. Speciefieke kenmerken van de Eco V-unit: lg Electronics Ventilatie - warmteterugwinning ECO V In het kader van het huidige bouwbesluit, waarin een eis is opgenomen dat uw werk of verblijfsruimte een juiste luchtverversing behaald, heeft LG Electronics

Nadere informatie

Midea Airconditioning Pushing The Limit. single / multi-split WANDUNITS. Warmtepomp - aan / uit

Midea Airconditioning Pushing The Limit. single / multi-split WANDUNITS. Warmtepomp - aan / uit Midea irconditioning Pushing The Limit Warmtepomp - aan / uit WNDUNITS single / multi-split WNDUNITS Warmtepomp - aan / uit - single / multi-split X-Type Multi X-Type Vertu Midea irconditioning is wereldwijd

Nadere informatie

SCM ZM. Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg. multisplit SCM ZM

SCM ZM. Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg. multisplit SCM ZM SCM ZM Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg multisplit SCM ZM Mitsubishi Heavy Industries is één van de toonaangevende airconditioningproducenten in de wereld. Bescherming van het milieu

Nadere informatie

SCM ZM/S. Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg. multisplit SCM ZM/S

SCM ZM/S. Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg. multisplit SCM ZM/S SCM ZM/S Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg multisplit SCM ZM/S Mitsubishi Heavy Industries is één van de toonaangevende airconditioningproducenten in de wereld. Bescherming van het milieu

Nadere informatie

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit:

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit: De LG vloer-/plafond units zijn ontworpen voor montage op de vloer of direct onder het plafond. De plafond onderbouw unit wordt vaak toegepast wanneer er boven het verlaagde plafond onvoldoende ruimte

Nadere informatie

Mitsubishi Heavy Industries is één van de toonaangevende airconditioning producenten in de wereld. Bescherming van het milieu staat centraal bij de

Mitsubishi Heavy Industries is één van de toonaangevende airconditioning producenten in de wereld. Bescherming van het milieu staat centraal bij de s Multi-split Voor u is alleen het prettigste klimaat goed genoeg. SCM_Multi-split Mitsubishi Heavy Industries is één van de toonaangevende airconditioning producenten in de wereld. Bescherming van het

Nadere informatie

Vaillant Airconditioning: Het stille genieten

Vaillant Airconditioning: Het stille genieten Vaillant Airconditioning: Het stille genieten Hethele jaar een behaaglijk woonklimaat We zijn er helemaal aan gewend om in de winter ons huis te verwarmen. Maar is het eigenlijk niet net zo vanzelfsprekend

Nadere informatie

Addicool. Leo Suiker directeur

Addicool. Leo Suiker directeur Addicool. Leo Suiker directeur Voorwoord. Addicool heeft zich door haar jarenlange ervaring en expertise ontwikkeld tot marktleider op het gebied van custom made luchtbehandelings kasten. En omdat we veel

Nadere informatie

Competence HP Warmtepomp Luchtgordijnen. De energie-efficiënte oplossing. Pat. pending

Competence HP Warmtepomp Luchtgordijnen. De energie-efficiënte oplossing. Pat. pending Competence HP Warmtepomp Luchtgordijnen De energie-efficiënte oplossing Pat. pending 2 Competence HP Competence HP Warmtepomp Luchtgordijnen De energie-efficiënte oplossing De combinatie van het Gelu luchtgordijn

Nadere informatie

Bespaar geld en energie met

Bespaar geld en energie met Bespaar geld en energie met MasterTherm warmtepompen. Neringstraat 10 8263 BG Kampen www.geoholland.nl De voordelen van een MasterTherm warmtepomp MasterTherm doet eigen research, productie en ontwikkeling

Nadere informatie

Warmte in de koudetechniek, een hot item

Warmte in de koudetechniek, een hot item Wijbenga info sheet 5: Warmte in de koudetechniek, een hot item In het ontwerp van een koelinstallatie wordt steeds meer aandacht besteed aan het energieverbruik. Dit kan bereikt worden door een zo hoog

Nadere informatie

STIL, FLEXIBEL & ENERGIE- BESPAREND

STIL, FLEXIBEL & ENERGIE- BESPAREND LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS STIL, FLEXIBEL & ENERGIE- BESPAREND MULTI SYSTEEM UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIENT LAAG GELUIDSNIVEAU GEZOND KLIMAAT LIFE S GOOD WHEN IT S GREEN Greenovation

Nadere informatie

MULTIPOWER-A R/H. Multipower-A R/H (type ) Luchtgekoeld koudwateraggregaat Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling

MULTIPOWER-A R/H. Multipower-A R/H (type ) Luchtgekoeld koudwateraggregaat Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling MULTIPOWER-A R/H Multipower-A R/H (type 90-610) Luchtgekoeld koudwateraggregaat Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling De Aircool koudwateraggregaten onderscheiden zich door: innovatief, dynamisch

Nadere informatie

Midea Airconditioning Pushing The Limit. single / multi-split INVERTERUNIT. warmtepomp - Inverter

Midea Airconditioning Pushing The Limit. single / multi-split INVERTERUNIT. warmtepomp - Inverter Midea Airconditioning Pushing The Limit warmtepomp - Inverter INVERTERUNIT single / multi-split INVERTERUNIT Warmtepomp - Inverter - single / multi-split X-Type - single / multi-split Console - single

Nadere informatie

OPTYMA PLUS. R404A/R507 R134a R407C. De geluidsarme oplossing, ontworpen door Danfoss MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

OPTYMA PLUS. R404A/R507 R134a R407C. De geluidsarme oplossing, ontworpen door Danfoss MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE R404A/R507 R134a R407C OPTYMA PLUS De geluidsarme oplossing, ontworpen door Danfoss REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION OPTYMA PLUS aggregaat R404A/R507 LBP/MBP Fasen

Nadere informatie

Honeywell veldapparatuur. Duurzaam en betrouwbaar

Honeywell veldapparatuur. Duurzaam en betrouwbaar Honeywell veldapparatuur Utiliteit en tuinbouw Duurzaam en betrouwbaar Regelaars Bedieningsgemak De klimaatregeling in een gebouw valt of staat met de regelaar zelf. Niet alleen moet de installateur hiermee

Nadere informatie

Maandag 20 juni lanceren wij de nieuwe Coolmark website!

Maandag 20 juni lanceren wij de nieuwe Coolmark website! Nummer 3, juni 2011 In deze uitgave P1 De nieuwe Coolmark website P2 Uitbreiding pakket airconditioning toebehoren P5 Project Carlton Beach Hotel Schevening Maandag 20 juni lanceren wij de nieuwe Coolmark

Nadere informatie

Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK. koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer

Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK. koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer Het optimale klimaat voor uw gasten? Onze zorg! Voor de beheersing van het

Nadere informatie

ZWEMBAD LUCHTONTVOCHTIGERS CDP GAMMA VOOR COMFORT EN WELZIJN

ZWEMBAD LUCHTONTVOCHTIGERS CDP GAMMA VOOR COMFORT EN WELZIJN ZWEMBAD LUCHTONTVOCHTIGERS CDP GAMMA VOOR COMFORT EN WELZIJN ZWEMBAD ONTVOCHTIGERS VAN HOGE QUALITEIT VOOR MONTAGE IN DE ZWEMBADRUIMTE OF IN DE TECHNISCHE RUIMTE EFFICIËNT ONTVOCHTIGING VAN AGRESSIEVE

Nadere informatie

KOUDWATERAGGREGATEN serie

KOUDWATERAGGREGATEN serie Koudwateraggregaten KOUDWATERAGGREGATEN serie De Aircool koudwateraggregaten lijn bestaat uit een complete serie van 6 kw tot 1665 kw, zowel lucht- als watergekoelde uitvoeringen. Ook is er een warmtepompuitvoering

Nadere informatie

Assortiment Alklima. Aircoshop Mors MX Eibergen T F

Assortiment Alklima. Aircoshop Mors MX Eibergen T F Assortiment Alklima Aircoshop Mors 11 7151 MX Eibergen T. 088-0233366 F. 088-0233311 MEQ is het kwaliteitslabel van Mitsubishi Electric Living Environment Systems, wat tot uiting komt in 3 belangrijke

Nadere informatie

Luchtwarmtewisselaars Algemene Brochure

Luchtwarmtewisselaars Algemene Brochure TEE Luchtwarmtewisselaars Algemene Brochure Co.ma. spa Heatex levert verwarming en koeling coils van Co.ma. Spa uit Italië. Co.ma. spa is opgericht in 1973, in de regio Verona. Elke coil wordt geselecteerd

Nadere informatie

PERFORMO-A R/H. PERFORMO-A R/H (type ) Luchtgekoelde chillers Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling

PERFORMO-A R/H. PERFORMO-A R/H (type ) Luchtgekoelde chillers Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling PERFORMO-A R/H PERFORMO-A R/H (type 30-196) Luchtgekoelde chillers Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling De Aircool koudwateraggregaten onderscheiden zich door: Innovatief, dynamisch en marktgericht.

Nadere informatie

Assortiment Alklima. Aircoshop Mors MX Eibergen T F

Assortiment Alklima. Aircoshop Mors MX Eibergen T F Assortiment Alklima Aircoshop Mors 11 7151 MX Eibergen T. 088-0233366 F. 088-0233311 MEQ is het kwaliteitslabel van Mitsubishi Electric Living Environment Systems, wat tot uiting komt in 3 belangrijke

Nadere informatie

Alles voor een gezond binnenklimaat

Alles voor een gezond binnenklimaat Onze kracht Alle disciplines in huis Breed en bekend productenpakket Zeer korte levertijden Eigen product- en testfaciliteiten Flexibel en snel Uitstekende documentatie Gemotiveerd en ervaren team LUCHTBEHANDELING

Nadere informatie

optimale klimaatoplossing

optimale klimaatoplossing MKB, kantoren en utiliteit retail en detailhandel We vinden altijd de optimale klimaatoplossing zorg, overheid en scholen industrie en tuinbouw hotel, leisure en wellness We vinden altijd de optimale klimaatoplossing

Nadere informatie

SAMSUNG ERV. Ventilation is our business. Energie - Regeneratie - Ventilatie WTW unit met vochtrecuperatie. Clima Construct

SAMSUNG ERV. Ventilation is our business. Energie - Regeneratie - Ventilatie WTW unit met vochtrecuperatie. Clima Construct luchttechniek groothandel - fabrikant Ventilation is our business SAMSUNG ERV Energie - Regeneratie - Ventilatie WTW unit met vochtrecuperatie Samsung ERV 800 Bij het goed ventileren van een verblijfsruimte

Nadere informatie

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel Als specialist werken wij samen met u als Installateur. Een logische combinatie. warmtepompen computerruimtekoeling Koeltechnisch handelen Vacumeren Luchtbehandeling DRUKPBEPROEVING vullen met koudemiddel

Nadere informatie

Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen

Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen Danfoss Link Zoneregeling Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen Vroeg thuis. Temperatuur woonkamer: 21 C. Met de Danfoss Link App kunt u de verwarming in uw huis

Nadere informatie

Thermo Air is een Nederlands producent van hoogwaardige luchtbehandelingsproducten

Thermo Air is een Nederlands producent van hoogwaardige luchtbehandelingsproducten Standaard en maatwerk oplossingen LUCHTVERWARMING KOELING LUCHTBEHANDELING VENTILATIE VENTILATOREN WARMTETERUGWINNING ONDERDELEN REGELAPPARATUUR Thermo Air is een Nederlands producent van hoogwaardige

Nadere informatie

Gesoldeerde Platenwarmtewisselaars

Gesoldeerde Platenwarmtewisselaars Gesoldeerde Platenwarmtewisselaars Algemene Documentatie L-Line gesoldeerde platenwarmtewisselaars Constructie Gesoldeerde platenwarmtewisselaars zijn pure tegenstroom warmtewisselaars. De gesoldeerde

Nadere informatie

Een warm onthaal begint bij Albrand

Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand De zekerheid van 30 jaar vakmanschap 02 De 10 zekerheden die we installateurs en eindgebruikers bieden, zorgen ervoor dat we al meer

Nadere informatie

Niet zómaar een servicebedrijf

Niet zómaar een servicebedrijf eenoorde ntw vera keuze Niet zómaar een servicebedrijf Horos Service kan met alle luchtbehan delings technieken overweg: verwarming, Horos Service heeft een breed assortiment aan spare parts voor alle

Nadere informatie

Midea Airconditioning Pushing The Limit. cassette - vloer/plafond - kanaalmodel COMMERCIALLINE. warmtepomp - inverter

Midea Airconditioning Pushing The Limit. cassette - vloer/plafond - kanaalmodel COMMERCIALLINE. warmtepomp - inverter Midea Airconditioning Pushing The Limit warmtepomp - inverter COMMERCIALLINE cassette - vloer/plafond - kanaalmodel COMMERCIALLINE warmtepomp - inverter cassette - vloer/plafond - kanaalmodel 4-Weg cassette

Nadere informatie

Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie

Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie Een comfortabele leefomgeving is uw goed recht. Door de opwarming van de aarde is dat niet meer zo vanzelfsprekend. Om u toch

Nadere informatie

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert VDL TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEEDSTUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE

Nadere informatie

Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort

Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort NIEUWE living by Danfoss radiatorthermostaten. Stap nu over voor meer gemak en comfort. Eén keer instellen zonder ingewikkeld

Nadere informatie

Advies en ondersteuning

Advies en ondersteuning Vaillant Services Advies en ondersteuning Ook de service is betrouwbaar Uw installateur adviseert Welk geotherm hybride systeem is het meest geschikt voor u? Uw installateur helpt u met een deskundig advies,

Nadere informatie

Room Airconditioners

Room Airconditioners RAC Room Airconditioners Multi split specificaties Deze RAC Multi split Specificaties brochure biedt aanvullende informatie bij de RAC Room Airconditioners brochure van Mitsubishi Electric. ClimateCare

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie

Assortiment Alklima. Aircoshop Mors MX Eibergen T F

Assortiment Alklima. Aircoshop Mors MX Eibergen T F Assortiment Alklima Aircoshop Mors 11 7151 MX Eibergen T. 088-0233366 F. 088-0233311 MEQ is het kwaliteitslabel van Mitsubishi Electric Living Environment Systems, wat tot uiting komt in 3 belangrijke

Nadere informatie

Luchtgordijn voor alle seizoenen Verwarmen en koelen Single - VRF - Inverter

Luchtgordijn voor alle seizoenen Verwarmen en koelen Single - VRF - Inverter NIEUW EC VENTILATOREN 40% ENERGIE BESPARING OP ELEKTRISCHE ENERGIE NU OOK VOOR ALLE MERKEN DX / WARMTE POMPSYSTEMEN > EffectDX Luchtgordijn voor alle seizoenen Verwarmen en koelen Single - VRF - Inverter

Nadere informatie

Midea Airconditioning Pushing The Limit. single / multi-split INVERTERUNIT. warmtepomp - Inverter

Midea Airconditioning Pushing The Limit. single / multi-split INVERTERUNIT. warmtepomp - Inverter Midea Airconditioning Pushing The Limit warmtepomp - Inverter INVERTERUNIT single / multi-split 2011 Midea Airconditioning is wereldwijd één van de grootste producenten van kwalitatief hoogstaande producten

Nadere informatie

Marine Luchtverwarmers. Air Top Serie

Marine Luchtverwarmers. Air Top Serie Marine Luchtverwarmers Air Top Serie www.webasto.nl www.webasto-marine.com Marine Luchtverwarmers Air Top Evo 3900 / 5500 De nieuwe generatie Air Top luchtverwarmers: krachtiger met extra functies. Air

Nadere informatie

Assortiment Alklima. Aircoshop Mors MX Eibergen T F

Assortiment Alklima. Aircoshop Mors MX Eibergen T F Assortiment Alklima Aircoshop Mors 11 7151 MX Eibergen T. 088-0233366 F. 088-0233311 MEQ is het kwaliteitslabel van Mitsubishi Electric Living Environment Systems, wat tot uiting komt in 3 belangrijke

Nadere informatie

Coolmark op de VSK beurs Hal 2 - standnummer B062 6 t/m 10 februari 2012

Coolmark op de VSK beurs Hal 2 - standnummer B062 6 t/m 10 februari 2012 Nummer 1, januari 2012 In deze uitgave P1 t/m P8 Special over de VSK beurs 2012 Coolmark op de VSK beurs Hal 2 - standnummer B062 6 t/m 10 februari 2012 De VSK 2012 zal gehouden worden van 6 t/m 10 februari

Nadere informatie

Bedrijfsbrochure. Euro-Cold BV Augsburgstraat AA Rotterdam

Bedrijfsbrochure. Euro-Cold BV Augsburgstraat AA Rotterdam Bedrijfsbrochure Euro-Cold Sinds 1990 is Euro-Cold B.V. gevestigd aan de Augsburgstraat 29 te Rotterdam Noord-West. Vanuit dit industrieterrein naast de rijksweg A13 leveren wij als groothandel materialen

Nadere informatie

Scheepsbouw E E n g o E d g E v o E l i n E l k E o m g E v i n g

Scheepsbouw E E n g o E d g E v o E l i n E l k E o m g E v i n g Scheepsbouw Een goed gevoel in elke omgeving Compair Airconditioning weet als Kies voor comfort en laat u inspireren geen ander, dat een comfortabel gevoel op een schip meer is dan alleen de temperatuur.

Nadere informatie

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products VDL Industrial Products Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking

Nadere informatie

Particulier E E n g o E d g E v o E l i n E l k E o m g E v i n g

Particulier E E n g o E d g E v o E l i n E l k E o m g E v i n g Particulier Een goed gevoel in elke omgeving Compair Airconditioning weet als Kies voor comfort en laat u inspireren geen ander, dat een comfortabel gevoel in een slaapkamer meer is dan alleen de temperatuur.

Nadere informatie

AIRCONDITIONERS. Mini SMMS Multi. Voor particuliere- en klein zakelijke toepassing TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST.

AIRCONDITIONERS. Mini SMMS Multi. Voor particuliere- en klein zakelijke toepassing TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST. AIRCONDITIONERS Mini SMMS Multi SMMS Multi Voor particuliere- en klein zakelijke toepassing TOPKLASSE GEMAAKT VOOR DE TOEKOMST. Flexibiliteit, energiebesparing en en comfort zijn de sleutelwoorden comfort

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen ELK LAND IS ANDERS EN ELKE KLANT IS ANDERS. DAAROM PRODUCEERT VDL CONTAINERSYSTEMEN, NAAST SERIEMATIGE PRODUCTIE, SPECIFIEK MAATWERK.

Nadere informatie

OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- VERBRUIK. LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS CASSETTE UNIT 4 ZIJDIG UITBLAZEND UNIEKE KENMERKEN

OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- VERBRUIK. LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS CASSETTE UNIT 4 ZIJDIG UITBLAZEND UNIEKE KENMERKEN LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- CASSETTE UNIT 4 ZIJDIG UITBLAZEND VERBRUIK. UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LAAG GELUIDSNIVEAU GEZOND KLIMAAT LIFE S GOOD

Nadere informatie

Actie. Alklima B.V. Van Hennaertweg CA Alblasserdam. T F I.

Actie. Alklima B.V. Van Hennaertweg CA Alblasserdam. T F I. Actie Alklima B.V. Van Hennaertweg 29 2952 CA Alblasserdam T. 078-6150000 F. 078-6414102 I. http://www.alklima.nl/ MEQ is het kwaliteitslabel van Mitsubishi Electric Living Environment Systems, wat tot

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

Hydrolution systeem. Milieubewust genieten van totaalcomfort in uw woning. Hydrolution_verwarmen, koelen en warm tapwater met één systeem

Hydrolution systeem. Milieubewust genieten van totaalcomfort in uw woning. Hydrolution_verwarmen, koelen en warm tapwater met één systeem Hydrolution systeem Milieubewust genieten van totaalcomfort in uw woning Hydrolution_verwarmen, koelen en warm tapwater met één systeem Een comfortabele binnenomgeving vergroot de kwaliteit van het leven.

Nadere informatie

Utiliteitsbouw E E n g o E d g E v o E l i n E l k E o m g E v i n g

Utiliteitsbouw E E n g o E d g E v o E l i n E l k E o m g E v i n g Utiliteitsbouw Een goed gevoel in elke omgeving Compair Airconditioning weet als Kies voor comfort en laat u inspireren geen ander, dat een comfortabel gevoel in een kantoor meer is dan alleen de temperatuur.

Nadere informatie

Mitsubishi Electric WSH-HJ25i

Mitsubishi Electric WSH-HJ25i Mitsubishi Electric WSH-HJ25i Van Rennes Installatietechniek B.V. Rijksstraatweg 1 3286 LS Klaaswaal T. 0186-572422 I. http://www.vanrennes.nl MEQ is het kwaliteitslabel van Mitsubishi Electric Living

Nadere informatie

Voorgemonteerde units

Voorgemonteerde units Nummer 3, juni 2008 Voorgemonteerde units In deze uitgave P1 P2 P3 P4 P5 P6 P7 Voorgemonteerde units Koel- en vriesset actie Flexflair adapters Danfoss softstarters Aircool koudwateraggregaten en fancoil

Nadere informatie

Calenta. 25s en 28c. Supersnel warmte en volop warm water

Calenta. 25s en 28c. Supersnel warmte en volop warm water Calenta 25s en 28c Supersnel warmte en volop warm water Remeha Calenta De meest doordachte CV-ketel ooit Supersnel warmte en volop warm water De Remeha Calenta: de meest doordachte CV-ketel ooit. Een hypermoderne,

Nadere informatie

Auerhaan geeft lucht......aan uw projecten Auerhaan partner van Swegon

Auerhaan geeft lucht......aan uw projecten Auerhaan partner van Swegon Auerhaan geeft lucht......aan uw projecten Auerhaan partner van Swegon GOLD-serie luchtbehandeling / WTW Over Auerhaan Auerhaan Klimaattechiek is een ervaren dienstverlener voor de industrie, het OEM-kanaal

Nadere informatie

we work for your success

we work for your success we work for your success Hebels Staalservice Hebels Staalservice concentreert zich op de verkoop van staal, aluminium en rvs. Wij beschikken over een modern Staal Service Center waardoor wij klantspecifieke

Nadere informatie

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen 01-09 - 2016 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Volop aangename warmte in huis tijdens de winter

Nadere informatie

Wisseling van de wacht

Wisseling van de wacht Nummer 6, december 2010 Wisseling van de wacht In deze uitgave Hoewel de pensioenleeftijd aan het vervagen is heb ik afgelopen periode de balans opgemaakt. Doorwerken of met pensioen gaan? Het was geen

Nadere informatie

Optimalisatie door integratie

Optimalisatie door integratie Optimalisatie door integratie industriële en utilitaire dienstverlening op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, instrumentatie, automatisering, HVAC en service & onderhoud Dassen Group is opgericht

Nadere informatie

Milieubewust genieten van totaalcomfort in uw woning

Milieubewust genieten van totaalcomfort in uw woning Hydrolution systeem Milieubewust genieten van totaalcomfort in uw woning Hydrolution_verwarmen, koelen en warm tapwater met één systeem Een comfortabel binnenklimaat vergroot de kwaliteit van het leven.

Nadere informatie

Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting

Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting STERTIL DOCKShelters S T E R T I L S u p e r i o r s o l u t i o n s b y q u a l i t y p e o p l e Superior solutions by quality people

Nadere informatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Colt: een servicegerichte organisatie Kwaliteit en service zijn de factoren waarmee Colt zich onderscheidt op de markt. In haar benadering staat de klant centraal.

Nadere informatie