Schoolregel april. Groep 4 Wij maken klassennieuws

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schoolregel april. Groep 4 Wij maken klassennieuws"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief e jaargang 8 april 2014 Schoolregel april APRIL Dinsdag t/m vrijdag 8 t/m 16 Entreetoets groep 7 Donderdag 10 Schriftelijk verkeersexamen groep 7 Donderdag 17 Paasviering & ontbijt/brunch op school Vrijdag t/m maandag 18 t/m 21 Kinderen vrij i.v.m. Goede vrijdag en Pasen Dinsdag t/m vrijdag 22 t/m 25 Kamp groep 8 Woensdag t/m vrijdag 23 t/m 25 Papiercontainer Vrijdag 25 Koningsspelen & goede doelen dag MEI Maandag t/m vrijdag 28-4 t/m 9-5 Meivakantie Maandag 12-5 Luizencontrole Donderdag 15 Schoolreis groep 3 t/m 8 Vrijdagochtend 16 Afsluiting thema groep 7A Woensdag t/m vrij 28 t/m 30 Vrij i.v.m. studiedag en Hemelvaartsdag Trefwoord Thema Inhoud Bijbel Vasthouden en loslaten Als je alleen maar vasthoudt aan het bekende, ontdek je niet hoe de wereld en jijzelf mooier en gelukkig kunnen worden. Over Jezus die mensen meeneemt en vrij maakt, ook als hij er zelf niet meer is. De storm op het meer, Zacheüs, Laatste avondmaal, Veroordeling en dood van Jezus, Paasmorgen, De Emmaüsgangers (Lucas 8, 19 en 22 t/m 24) Thema s Groep 1 t/m 2 Kom, ga je mee naar buiten? Groep 3 Ik groei en bloei Groep 4 Wij maken klassennieuws Groep 5 en 4/5 We wandelen door de Middeleeuwen Groep 6 6A Wie goed doet, HOED ontmoet. 6B Fair Trade (H)eerlijke handel! Groep 7 & 8 Wij bouwen een stad Een zoon voor juf Ilona! Juf Ilona en haar man Pascal hebben een prachtige zoon genaamd Silvijn gekregen. Wij wensen hen, samen met grote zus Savanna, heel veel geluk met Silvijn! Mocht u een kaartje willen sturen, dan kunt u deze inleveren bij de administratie.

2 Welkom op school Wij heten de volgende leerlingen van harte welkom bij ons op school: Merel groep 1-2 E Nina groep 7A Heel veel plezier op CBS Ackerweide! Informatie mogelijk continurooster In Schoudercom is een enquête uitgezet om te peilen wat uw mening is ten aanzien van een mogelijk continurooster vanaf de herfstvakantie volgend schooljaar. In samenwerking met de medezeggenschapsraad zijn we tot dit model gekomen en wij zijn benieuwd naar uw mening daarover. Helaas is er in de enquête geen ruimte om uw eventuele opmerkingen te maken of vragen te stellen. Dat kan per via info.ackerweide@octant.nl. Ook willen we graag mondeling een en ander toelichten over het continurooster en u de gelegenheid geven om vragen te stellen en van gedachten te wisselen hierover. Graag nodigen we u daarom op school uit op maandagavond 14 april om uur. De koffie en thee staan dan klaar en we schatten in dat de bijeenkomst niet langer dan een uur zal duren. Wilt u het even aangeven als u hierbij aanwezig bent? Hierna heeft u nog de gelegenheid om de enquête in te vullen, zodat u volledig geïnformeerd bent, voordat u uw keuze bepaalt. Paasontbijt/paasbrunch en paasviering Op donderdag 17 april aanstaande vieren wij op CBS Ackerweide het paasfeest. We doen dit op twee manieren. De onderbouw (groep 1 t/m 4) heeft eerst een paasviering in de Ontmoetingskerk en daarna een paasbrunch in de klas. De bovenbouw (groep 5 t/m 8) begint met een paasontbijt in de klas en gaat daarna naar de Ontmoetingskerk voor een paasviering. Helaas kunnen wij niet alle ouders/verzorgers uitnodigen om bij de paasviering aanwezig te zijn. Dit heeft te maken met de beperkte ruimte en het beperkte geluid. Wij zijn heel blij dat we gebruik mogen maken van de Ontmoetingskerk voor de paasvieringen en hebben bewust voor twee vieringen gekozen, zodat het verhaal voor de kinderen goed verstaanbaar is. Wel zal een aantal hulpouders meegaan naar de Ontmoetingskerk. Heeft u hier belangstelling voor, geef het dan bij de betreffende groepsleerkracht aan alstublieft. Het is de bedoeling dat de kinderen zelf iets te eten of drinken (brood, beleg, eieren o.i.d.) meenemen om tijdens het paasontbijt/de paasbrunch samen te delen. In de kleutergroepen wordt er door de leerkrachten gevraagd wat de kinderen/ouders kunnen meenemen aan de hand van een lijst die de juf met de kinderen maakt. In de andere groepen bedenken de leerkrachten met de kinderen wat ze willen eten/drinken en kunnen de ouders via Schoudercom aangeven wat ze willen meenemen. U krijgt hier via Schoudercom bericht over. Een dag voor het paasontbijt/brunch graag de kinderen een bord, beker en bestek voorzien van hun naam mee laten nemen naar school. Alvast bedankt voor de medewerking! Wij kijken uit naar een mooie en gezellige paasviering met de kinderen.

3 Mobieltjes op school We hebben op school de volgende afspraak over het gebruik van mobiele telefoons gemaakt: Het gebruik of het zichtbaar / hoorbaar in bezit hebben van een mobiele telefoon door leerlingen in de schoollokalen is gedurende de schooltijden (dus ook in de pauzes en tijdens de overblijf) niet toegestaan; het mobieltje wordt in dat geval bij de leerkracht of TSO medewerker in bewaring gegeven. Met deze maatregel willen wij, zoals u zult begrijpen, het storende effect van het gebruik van mobiele telefoons tijdens de schooltijden voorkomen. Sponsor- en slaapactie groep 8 Afgelopen vrijdag hebben de kinderen van groep 8 een sponsorloop georganiseerd voor het goede doel. Alle deelnemers zijn gedurende drie kwartier om de school gaan rennen, skaten en wandelen. De kinderen hebben zich geweldig ingezet om zo veel mogelijk rondjes te halen. Daarna konden de kinderen als beloning eten en slapen op school. Dat was natuurlijk helemaal een feest! Het goede doel waar de kinderen zich voor hebben ingezet is stichting Kwasa. Stichting Kwasa biedt ondersteuning aan lokale stichtingen in Zuid-Afrika. Zij geven aan waar de behoeften liggen en in Nederland wordt doelgerichte fondswerving gestart. De projecten zijn gericht op drie speerpunten: - de bestrijding en genezing van HIV en Aids - de verbetering van de educatie voor jong en oud - het verstrekken van microkredieten aan de Afrikaanse lokale bevolking Zie voor meer informatie: Juffrouw Petra (leerkracht groep 3B) zal in de zomervakantie naar Zuid-Afrika gaan om als vrijwilliger de stichting Kwasa te ondersteunen. Zij heeft de leerlingen van groep 8 informatie gegeven over de stichting Kwasa door een en ander te komen vertellen in de klas. Aangezien groep 8 op kamp is tijdens de goede doelen dag van de hele school, hebben zij hun actie al afgelopen vrijdag uitgevoerd. We zijn heel benieuwd hoeveel geld ze hebben opgehaald! Goede doelen dag/koningsspelen Vrijdag 25 april aanstaande doen wij mee met de Koningsspelen op school. Deze feestdag combineren we met de jaarlijkse 'goede doelen dag'. Op 25 april wordt een Koningsmarkt georganiseerd op school. De kinderen kunnen hier zelfgemaakte spullen verkopen of activiteiten doen om daarmee geld op te halen voor het goede doel. U bent natuurlijk van harte welkom op onze Koningsmarkt! De markt vindt plaats van uur. Als goed doel hebben wij voor de stichting Leukemie gekozen. Helaas raakt de ziekte leukemie onze school, omdat één van onze leerlingen en de vader van drie van onze leerlingen deze ziekte hebben. Graag willen we hen ondersteunen door ons in te zetten voor de stichting Leukemie, zodat verder onderzoek naar deze ziekte en de mogelijkheden om te genezen kan worden gedaan. De folder van de stichting Leukemie is als bijlage toegevoegd, zodat u hier meer informatie over kunt lezen.

4 Tijdens de Koningsmarkt zullen wij gebruik maken van strippenkaarten als betaalmiddel. Eén strip is 50 cent waard en er zullen hele en halve strippenkaarten worden verkocht. Ook zullen buurtbewoners worden uitgenodigd tijdens de Koningsmarkt, zodat we zoveel mogelijk geld kunnen ophalen voor de stichting Leukemie. De kraampjes van de Koningsmarkt worden bij goed weer o.a. opgezet op de parkeerplaats. Zou u daarom willen zorgen dat de parkeerplaats deze dag vrij blijft? Dank u wel. Tijdens de Koningsspelen zullen de kinderen, net als vorig jaar, ontbijten op school. En ook deze keer geven we hier een Fair Trade tintje aan door te zorgen voor (h)eerlijk broodbeleg. Wilt u dan weer een bord, beker en bestek meegeven aan uw kind, voorzien van een naam? Alvast bedankt voor de medewerking! Verder zal de dag voor de kinderen in het teken van spel en beweging staan. Voor de kinderen uit groep 5 t/m 7 zal er in de middag weer een Oranje Dance Feest worden georganiseerd in de gymzaal, zodat de kinderen lekker kunnen dansen en bewegen. Het lijkt ons erg leuk als alle kinderen deze dag in oranje kleding naar school komen! Kamp groepen 8 De kinderen van groep 8 en de begeleiders vertrekken op dinsdag 22 april per fiets naar de kamplocatie Scout Centrum Rotterdam. Wij wensen jullie allemaal heel veel plezier en hopen jullie op vrijdag 25 april rond uur weer veilig op school terug te zien! Twitter en Facebook Volgt u ons al op Twitter? Dat kan zo blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Wij hebben als school ook een eigen Facebook pagina: CBS Ackerweide. Volgende nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief verschijnt op dinsdag 22 april De kopij voor deze nieuwsbrief kunt u aanleveren via info.ackerweide@octant.nl. De uiterste inleverdatum is maandag 21 mei Paasliedje Was dit het einde? Ze waren er kapot van. Verslagen en verdoofd. Toen kwam het nieuws: hij is niet dood! De kracht van leven is te groot, voor wie dat ziet en wie dat ook gelooft. Refrein: Dat is het einde! De blijdschap wint het van verdriet. Dat is het einde! De eerste zinnen voor een lied.

5 Ingezonden bijlage: Beste ouders en of verzorgers, Een aantal van jullie zullen er ongetwijfeld al iets over gehoord hebben. Wij van Team4Talent zijn namelijk super enthousiast over het feit dat wij de eerste echte Modderrace gaan organiseren in Pijnacker-Nootdorp. De vergunningen zijn nu rond en de datum staat vast. Op zondag 4 mei 2014 vindt het spektakel plaats. De start en finish locatie is bij de ijsvereniging Pijnacker aan de Sportlaan 17 te Pijnacker. De modderrace wordt in duo's gelopen, een echte teambuilding activiteit dus! Aangezien het parcours gedeeltelijk door het water gaat stellen wij zwemdiploma A verplicht voor deelname. Er zijn twee startgroepen: 1. Kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar samen met een volwassene (ouder, tante, oom, neef, nicht het mag allemaal). 2. Kinderen in de leeftijd van 13 tot 16 jaar met elkaar. De eerste startgroep start om uur voor een afstand van 3 km rondom de Dobbeplas. De tweede startgroep start om uur voor een afstand van 6 km rondom de Dobbeplas. Voor de allerkleinsten (<8 jaar) staat er bij de start en finish locatie een super groot springkussen klaar om lekker actief bezig te zijn tot de grote zus of broer klaar is met de Modderrace. De kosten voor dit evenement zijn 5.- per duo. Wil je inschrijven voor deze activiteit of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met: Modderrace@team4talent.org Ps. Ken je andere ouders of verzorgers die open staan voor een dagje modder en plezier? Stuur deze mail dan door of deel de flyer op facebook en nodig hen ook uit! Wij hopen jullie allemaal te zien op zondag 4 mei om de eerste editie van de Modderrace samen te laten slagen.

Schoolregel april. Groep 4 Wij maken klassennieuws

Schoolregel april. Groep 4 Wij maken klassennieuws Nieuwsbrief 16 15 e jaargang 22 april 2014 Schoolregel april APRIL Dinsdag t/m vrijdag 22 t/m 25 Kamp groep 8 Woensdag t/m vrijdag 23 t/m 25 Papiercontainer Vrijdag 25 Koningsspelen & goede doelen dag

Nadere informatie

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen)

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen) Nieuwsbrief 10 17 e jaargang 21 februari 2017 Schoolregel februari FEBRUARI Woensdag t/m vrijdag 22 t/m 24 Papiercontainer Donderdag 23 Vergadering medezeggenschapsraad om 19.30 uur (teamkamer hoofdgebouw)

Nadere informatie

Koningsspelen - Sportdag

Koningsspelen - Sportdag Schooljaar 2013-2014 Nummer: 15 Datum: 17-04 - 2014 April Vrijdag t/m maandag 18 t/m 21 april Goede Vrijdag t/m tweede paasdag, alle kinderen zijn vrij Dinsdag 22 april Kunstmenu groep 6/7/8 Alleen op

Nadere informatie

Schoolregel mei. Groep 5 Het dierenrijk

Schoolregel mei. Groep 5 Het dierenrijk Nieuwsbrief 14 17 e jaargang 22 mei 2017 Schoolregel mei MEI Donderdag en vrijdag 26 en 27 Hemelvaartsdag en de dag daarna vrij Maandag t/m vrijdag 29-5 t/m 2-6 Avondvierdaagse JUNI Maandag 5 Tweede Pinksterdag,

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Schoolregel februari. Groepen 5 en 6 Het weer

Schoolregel februari. Groepen 5 en 6 Het weer Schoolregel februari Nieuwsbrief 10 16 e jaargang 10 februari 2015 Februari Woensdag t/m vrijdag 18 t/m 20 Papiercontainer Maandag t/m vrijdag 23 t/m 27 Voorjaarsvakantie Maart Dinsdag 3 MR vergadering

Nadere informatie

Schoolregel maart. Groep 5 Kijk in het tropisch dierenrijk

Schoolregel maart. Groep 5 Kijk in het tropisch dierenrijk Schoolregel maart Nieuwsbrief 12 16 e jaargang 24 maart 2015 APRIL Woensdag 1 Paasviering Donderdag 2 Studiedag groep 1 t/m 8 Vrijdag t/m maandag 3 t/m 6 Kinderen vrij i.v.m. Goede vrijdag en Pasen Woensdag

Nadere informatie

Schoolregel juni/juli. Groep 5 Het dierenrijk

Schoolregel juni/juli. Groep 5 Het dierenrijk Nieuwsbrief 16, 17 e jaargang, 7 juli 2017 Schoolregel juni/juli JULI Maandag t/m zondag 10/7 t/m Zomervakantie 20/8 Vrijdag 18 Inloopuurtje van 17.00 18.00 uur AUGUSTUS Maandag 21 Start nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Welkom op school Wij heten de volgende leerlingen van harte welkom bij ons op school:

Welkom op school Wij heten de volgende leerlingen van harte welkom bij ons op school: Nieuwsbrief 13 15 e jaargang 11 maart 2014 Schoolregel maart MAART Woensdag t/m vrijdag 12 t/m 14 Papiercontainer APRIL Donderdag 3 Studiemiddag vanaf 12.00 uur alle kinderen vrij Dinsdag t/m vrijdag 1

Nadere informatie

Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel

Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel Belangrijke data: 19 maart ouderkijkweek gr 1-2 21 maart verkiezingen, stemlokaal in gymzaal 29 maart paasontbijt

Nadere informatie

Schoolregel januari. Groepen 5 en 6 Het weer

Schoolregel januari. Groepen 5 en 6 Het weer Schoolregel januari Nieuwsbrief 9 16 e jaargang 27 januari 2015 Januari Donderdag 29 Rapportavond groep 1 t/m 7 Februari Maandag 2 Rapportavond groep 1 t/m 7 Woensdag t/m vrijdag 18 t/m 20 Papiercontainer

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 Schoolfruit We hebben genoten van de 21 weken gratis schoolfruit. Vooral de tomaatjes, appels en paprika s waren populair. Na de meivakantie nemen we weer zelf fruit en

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

8 april 2014 Nr. 15. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag. Paasontbijt Opendag 10.00 12.00

8 april 2014 Nr. 15. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag. Paasontbijt Opendag 10.00 12.00 8 april 2014 Nr. 15 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag week 15 7/4-13/4 week 16 14/4-20/4 week 17 21/4-27/4 week 18 28/4-4/5 Tweede Paasdag sportweek Paasontbijt Opendag 10.00 12.00 studiedag

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten.

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten. Nieuwsbrief 13 05 april 2018 Belangrijke data: 05 april Theorie examen verkeer groepen 7 09 april start Entreetoets groepen 7 13 april staking (school dicht) 17-19 april Eindtoets groepen 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 13, 2014-2015 13 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy?

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Project een terugblik Een collage als terugblik op het project Communicatie waarbij in alle groepen veel werd geleerd over verschillende aspecten van

Project een terugblik Een collage als terugblik op het project Communicatie waarbij in alle groepen veel werd geleerd over verschillende aspecten van Maandbrief Klimop-Stad april 2014 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda april: Dinsdag 1 april: Donderdag 3 april: Donderdag

Nadere informatie

Schoolregel september

Schoolregel september Nieuwsbrief 1 16 e jaargang 24 augustus 2016 Schoolregel september SEPTEMBER Zondag 4 Kidsrun Oostland Maandag 5 Studiedag (alle kinderen vrij) Dinsdag 13 Informatieavond groep 1-8 start 19.30 uur (inloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2016-2017 Vakantie Feestdagen Studiedagen 17-10 t/m 21-10: herfstvakantie 14-04: Goede vrijdag Maandag 3 oktober 26-12 t/m 6-01: kerstvakantie 17-04: Tweede paasdag woensdag 16

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA IN MAART 2018 PASEN, HET FEEST VAN EEN NIEUW BEGIN

BELANGRIJKE DATA IN MAART 2018 PASEN, HET FEEST VAN EEN NIEUW BEGIN 26 maart 2018 nr. PASEN, HET FEEST VAN EEN NIEUW BEGIN Deze weken leven we met de kinderen toe naar Pasen. Het feest van een nieuw begin. Altijd weer een kans om opnieuw te mogen beginnen. Wat er ook gebeurd

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Schoolregel december. Mensen in het licht zetten, onrecht aan het licht brengen Bijbel De geboorte van Jezus (Mattheüs 1 en 2)

Schoolregel december. Mensen in het licht zetten, onrecht aan het licht brengen Bijbel De geboorte van Jezus (Mattheüs 1 en 2) Nieuwsbrief 9 16 e jaargang 16 december 2015 Schoolregel december DECEMBER Donderdag 17 Kerstviering in de Dorpskerk, Koningshof 3, Pijnacker 17.00 uur gezinnen met 1 e letter achternaam: L t/m Z 19.00

Nadere informatie

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03 Schooljaar 2017-2018 / 21 september 2017 Nr. 03 Inhoud Oproep Hulpouders Halloweenoptocht Verkeerstuin groep 7 Boekenmarkt Kinderpostzegelactie Babynieuws Inzamelen kleding/schoenen Agenda Eerste Heilige

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 25 mei Pinksteren Dinsdag 26 mei MR/teambijeenkomst over ouderbetrokkenheid Vrijdag 29 mei Meesters en juffendag Maandag 1 juni Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Bibliotheek Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Stakingsdag DJ Workshop BSO de Zeven Dwergen Poppentheater Appel Moes Korte berichten Dikke

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Nieuws van cbs Tamim april 2017

Nieuws van cbs Tamim april 2017 Nieuws van cbs Tamim april 2017 Goede Vrijdag en Pasen Als de Heer zijn leven geeft vlucht de dag, de aarde beeft. Zelfs de dood verliest haar macht als Jezus roept: het is volbracht! Waarlijk Hij is Zoon

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oproepje Reminder! Koningsspelen. Kwink van de Week

Nieuwsbrief. Oproepje Reminder! Koningsspelen. Kwink van de Week Nieuwsbrief N U M M E R 2 9 1 1 A P R I L 2 0 1 9 Oproepje Reminder! We willen u vragen om de kinderen voor het ontbijt van morgen een eigen beker, bord en bestek mee te geven. Voor het paasontbijt moeten

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 13 jaargang 17 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Onze nieuwe conciërge Andy Kuijpers is officieel

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 12 april 2019 Agenda Nummer 29 maandag Paasviering dinsdag Groep 8 Cito eindtoets

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 BIJLAGEN 28-01 Flyer PO in actie voor ouders 28-02 Onderwijs (meer) voor mannen VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u van mooie Paasdagen

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag Paasviering Op donderdag 29 maart hielden we een mooie Paasviering in de Sypekerk. Dominee Ploeger vertelde over Witte Donderdag en Goede Vrijdag, over de kruisiging en opstanding van Jezus en gaf de kinderen

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De inspectie beoordeelt alleen met zeer zwak, zwak en voldoende en soms met goed. Website

Nieuwsbrief. De inspectie beoordeelt alleen met zeer zwak, zwak en voldoende en soms met goed. Website Jaargang 23 nummer 15 Vrijdag 12 april 2019 Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Bezoek inspecteur Gymnastiek Vijf gelijke dagen rooster Schoolfotograaf Nationale rekendag Paasviering Gezocht Schooltuin

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 14 april

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 14 april Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 14 april 2016 2015-2016 Interessante informatie: 17 april: Eerste Heilige Communie 18 april: Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Schooljaar april 2019 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 15. Schooljaar april 2019 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 15 Schooljaar 18-19 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN Persoonlijke leerdoel Wij werk vanaf maandag 8 april aan het leerdoel Communicatie. Hierbij dk wij aan In allerlei situaties verschillde

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M 4 / 5 6 Tweede Paasdag (vrij) MEMO APRIL 2015 7 gr.1-4 vrij 1 2 Paasontbijt midd.:peu- 8 midd.: voet bal gr.5/6 terschild. 3 Goede Vrijdag (vrij) 9

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 15. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 15 04 april 2019 Belangrijke data: 08 t/m 12 april Gezonde Week 12 april Koningspelen 16 t/m 18 april Eindcito groepen 8 18 april Nieuwsbrief 16 22 april t/m 03 mei Meivakantie 14 en 16 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Jaargang NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019

Jaargang NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019 Jaargang 2018-2019 NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019 AGENDA 12-4-2019 Koningsspelen groep 1-8 16-4 en 17-4-2019 Eindtoets Cito groep 8 Donderdag 18 april Paasontbijt / sponsorloop schoolplein Alle kinderen

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Schoolregel oktober. Groep 5 Wat is jouw beroep? Als ik later groot ben, word ik

Schoolregel oktober. Groep 5 Wat is jouw beroep? Als ik later groot ben, word ik Nieuwsbrief 4 16 e jaargang 5 oktober 2016 Schoolregel oktober OKTOBER Maandag t/m vrijdag 5 t/m 16 Kinderboekenweek Woensdag t/m vrijdag 12 t/m 14 Papiercontainer Vrijdag 14 Kinderboekenmarkt Maandag

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

10 Open ochtend (info volgt) 13 Start thema 2 (info volgt) 18 Spel- speelgoedmiddag groep 1 t/m 4 17 Aankomst Sinterklaas

10 Open ochtend (info volgt) 13 Start thema 2 (info volgt) 18 Spel- speelgoedmiddag groep 1 t/m 4 17 Aankomst Sinterklaas Jaarkalender schooljaar 2018-2019 ouders- versie 28 juni Augustus 2018 September 2018 27 Eerste schooldag Deze week luizenpluis 3 Deze week kennismakingsgesprekken 29 8.30 u Inloop ouders van zij-instromers

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Week 15-16-17 Entreetoets groep 7 Week 17 Cito toets groep 8 dinsdag 21 april, woensdag 22 april en donderdag

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 1. Playbackshow Op donderdag 7 april was het

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

schooljaar aflevering 12

schooljaar aflevering 12 schooljaar 2017-2018 aflevering 12 Carnaval Bibliotheek Rapporten Ouderbrieven Zwembad gezocht Ouders in de school Lezen is leuk!! Koningsspelen Bouw Overblijvers gevraagd! Elly en Rikkert Korte berichten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 19 december 2018

Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Beste jongen en meisjes, ouders en leerkrachten, Het jaar 2018 zit er weer bijna op. Nog twee daagjes en dan gaan we genieten van de welverdiende kerstvakantie. Het zal wel

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

26 maart 2015 Nr. 13

26 maart 2015 Nr. 13 26 maart 2015 Nr. 13 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Week 13 23/3-29/3 schoolvoetbal Week 14 30/3-5/4 schoolvoetbal paasontbijt Goede vrijdag Week 15 6/4-12/4 Tweede paasdag Week 16

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 6 april 2018

Schooljaar Nummer 13, 6 april 2018 Schooljaar 2017-2018 Nummer 13, 6 april 2018 Kalender: 11 april Voetbaltoernooi bovenbouw 12 april Groep 4 krijgt tennisles 13 april Alle scholen van De Waarden dicht (i.v.m. staking) 19 april Groep 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Vrijdag 12 april is het weer tostidag. Lust uw kind graag een tosti? Geef dan een boterham met kaas en/of ham mee, dan maken wij er een heerlijke tosti van. Corry Conijn, TSO-coördinator

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

nieuwsbrief Oud papier (herhaling)

nieuwsbrief Oud papier (herhaling) Inhoud Oud papier Schoonmaakmiddag Juf Andrea ziek Even voorstellen Open dag Fruitdagen Schooltijden Visite Rapporten Volgende nieuwsbrief Agenda nieuwsbrief Oud papier (herhaling) De datum voor het ophalen

Nadere informatie

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W:

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W: September 17 1 Kika estafette run 2 3 4 1e schooldag nieuw schooljaar 5 controle 6 7 8 9 10 Groep 6 12 Groep 6 13 Groep 6/7 14 Groep 7 15 Groep 7 16 17 Groep 1-2D OV vergadering Groep 1-2C Groep 8 Vanaf

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag Nieuwsbrief 7 Jaargang 17 woensdag 29-11-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! 123zing Dit schooljaar zijn wij gestart met het uitproberen van een aantal muziekmethodes. Wij hebben besloten met

Nadere informatie

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de afgelopen dagen proberen we het overlijden van Giel het zoontje van juf Ceryl

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie