Maandpunt : Welkom!!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandpunt : Welkom!!!"

Transcriptie

1 Vrije Basisschool Sint Jozef Kloosterstraat Emblem Ranst Tel. 03/ Fax. 03/ E mail : dir@sintjozefschool-emblem.be URL : Maandpunt : Welkom!!! NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2012 Datum Klas Activiteit Di. 4 2,5 j. Info-avond bij juf Kathleen vanaf uur. Wo. 5 juf Leen, Heidi, Nanny Overgangsgesprekken met de klastitularissen van een aantal middelbare scholen. ( uur ) Vr. 7 3 de Het 3 de lj. gaat naar de slotvoorstelling van Lotta in de Jezuïetenkerk van Lier. Dit is een vervolg van de voorstelling van vorig schooljaar. De organisatie is in handen van de muziekschool van Lier. Dit alles om kinderen warm te maken voor Muziek, Woord of Dans Ma. 10 Directie + juf KS LS Vergadering met de directies van Robke i.v.m. de nascholingen die door Hilde Hendrickx zullen gegeven worden. (15.00) Zwemmen. Juf Chris, Griet, Lieve en Annemie begeleiden de kinderen. De andere leerkrachten zijn tussen en op school. Di. 11 Directie Uitleg over nieuwe smartborden in de school van Kessel. (14.00) Directie Vergadering rond de sportdagen van september. ( uur ) Iedereen Eerste vergadering van het oudercomité. Iedereen is van harte uitgenodigd. ( uur) 6 de lj. Oudercontact voor de ouders van de vormelingen in de refter van de school. Dit wordt georganiseerd door de parochie. Do. 13 Ouders Zitdag van Ingrid Wouters, maatschappelijk werker van het CLB. Ouders die haar wensen te spreken, nemen contact op met het CLB of met de school. Directie Zorgco Overleg met het CLB rond de bijzondere bepalingen. ( ) Bespreking van de nieuwe leerlingen (13.15) LS Info-avond voor de lagere school. ( uur ) Ma Sportdag in de Lilse Bergen. Kostprijs : 8 euro Zorgco Samenkomst van de zorgcoördinatoren van Robke in Oelegem. (9.00)

2 Di Sportdag in de Lilse Bergen. Kostprijs : 8 euro 3j 5j Info-avond voor de klassen van juf Katrien, Linda, Cindy, Els en Nele ( uur ) Woe. 19 Lkr Conferentie rond autisme ( uur ) De kinderen hebben verlof. Do Sportdag in de Lilse Bergen. Kostprijs : 8 euro Toneelvoorstelling Mama Lucinda in den Boomgaard in Broechem. Kostprijs 5 (9.30u.) Vr. 21 KS + LS Opruimactie. Ma. 24 LS Zwemmen. Juf Sofie, meester Ward, meester Johnny en juf Leen J. begeleiden de kinderen. De andere leerkrachten zijn tussen en op school. 5j Zwemmen voor de kleuters van juf Nele. Di. 25 KS Personeelsvergadering voor de kleuterleidsters van Robke in Bevel. Zij krijgen het vervolg van de cursus rond Bodymap. ( uur ) Woe. 26 Directie Profs ( ) Dit is een cursus die een beginnende directie 3 jaar moet volgen. Do. 27 Directie Afspraak met Hilde Hendrickx. (13.30 u.) Nieuws van de leerkrachten: In de lagere school zijn er voor het nieuwe schooljaar de volgende klassen : Juf Chris in het eerste, juf Lieve en Annemie in het tweede. Juf Sofie en juf Cathy (vrijdag) vormen een duobaan in het derde. Juf Cathy kennen we nog van de verschillende vervangingen die ze vorig schooljaar bij ons deed. In het andere derde zien we een nieuw gezicht : meester Ward. Meester Johnny en juf Leen J. zijn de leerkrachten van het vierde. Juf Anneleen en juf Liesbeth (vrijdag) vormen een duobaan in het vijfde. Juf Heidi in duobaan met Leen Ooms en juf Nanny zijn onze leerkrachten in het zesde. In alle klassen proberen we zoveel mogelijk zorg te bieden. Hiervoor zorgen de juffen Ruth, Griet, Cathy en Liesbeth. Juf Marijke blijft onze vaste juf voor de anderstalige nieuwkomers. In de kleuterschool zijn er 6 klassen. Bij de vijfjarigen zien we juf Els en juf Nele. Juf Linda en juf Cindy hebben een klasje 3-4- jarigen. Juf Katrien heeft de 3- jarigen en juf Kathleen heeft een klasje met zowel 2.5 als 3- jarigen. Zoals u ziet, hebben we dit jaar klassen met gemengde leeftijden. De groep 3-jarigen was zo groot dat we geen andere keuze hadden.

3 Ook in de kleuterschool zien we een nieuw gezicht : juf Valerie. Zij geeft turnen en zorg aan de kleuters. Sportdagen : De sportdag is opgesplitst in drie dagen. De locatie is voor alle leerjaren hetzelfde. Er worden bussen ingelegd. maandag 17/9 dinsdag 18/9 Donderdag 20/9 5 de en 6de leerjaar 3 de en 4 de leerjaar 1 ste en 2 de leerjaar In de Lilse Bergen. Lln. brengen drankjes, koek, boterhammen en handdoekje mee. Bij slecht weer regenkledij voorzien. In de Lilse Bergen. Lln. brengen drankjes, koek, boterhammen en handdoekje mee. Bij slecht weer regenkledij voorzien. In de Lilse Bergen. Lln. brengen drankjes, koek, boterhammen en handdoekje mee. Bij slecht weer regenkledij voorzien. Rekeningen + uren secretariaat: Op het einde van de maand krijgen de leerlingen hun eerste schoolrekening mee. De ouders waarvan we nog niet weten of ze via een domiciliëringsopdracht wensen te betalen, geven we vrijblijvend tijdens de maand september een formuliertje mee. Hieronder vind je de dagen wanneer de verschillende secretaresses aanwezig zijn op school. Mevrouw Ann Cambré is de verantwoordelijke voor de schoolrekeningen. maandag: Ruth Wijnen donderdag: Ann Cambré dinsdag: Ann Cambré vrijdag: Ann Cambré ( VM ), Ruth Wijnen ( NM) woensdag: Ann Cambré Infoavonden: Deze maand houden de leerkrachten in hun klas een info-avond. In de kleuterklassen en in het eerste leerjaar behouden de leerkrachten de info-avond zoals vroeger. Ze leggen uit hoe er in de klas gewerkt wordt, welke afspraken er gemaakt worden, hoe de ouders hun kinderen kunnen helpen e.d. Vanaf het tweede leerjaar tot en met het zesde wordt er gestart met een gezamenlijk moment. Nadien volgt er een informeel contact. De uren van de verschillende info-avonden vind je hoger in deze nieuwsbrief.

4 Drankjes + refter + e mail adres: Vanaf donderdag 6 september beginnen we met de melk- en fruitsapbedeling. In de refter kan je vanaf dan ook soep krijgen. Willen jullie daarom zo snel mogelijk bijgaand strookje invullen? We trachten zoals de voorbije schooljaren zoveel mogelijk nieuwsbrieven te versturen via mail, om zo de papierberg op school te verkleinen. De maandbrief van september is nog wel een papieren versie voor iedereen. Schoolbus + maximumfactuur Zoals eerder meegedeeld, hebben we de bus afgeschaft. Na 40 jaar een eigen schoolbus gehad te hebben, zal dit een enorme aanpassing zijn. We zullen het busvervoer s morgens en s avonds missen. Jetons kunnen binnengebracht worden op het secretariaat. Het tegoed zal verrekend worden op de eerste maandrekening. We zullen het busje ook erg missen als we op uitstap gaan. Voor uitstappen in de buurt zullen we voortaan beroep moeten doen op vrijwilligers. De kinderen wiens ouders of grootouders of rijden voor een uitstap zullen minder moeten betalen voor de uitstap. Het busje van Kessel kunnen we soms lenen maar heeft slechts plaats voor 19 leerlingen. Voor elke uitstap hebben we dus extra vervoer nodig. Wij hopen dat er heel wat mensen bereid zijn om af en toe eens met de auto te rijden. Voor uitstappen verder weg worden er bussen ingelegd. Voor elke uitstap kan dit echter niet omdat we moeten rekening houden met de maximumfactuur. De maximumfactuur is veranderd t.o.v. vorig schooljaar. schooljaar schooljaar jarigen jarigen 25 4 jarigen 20 4 jarigen 35 5 jarigen 20 5 jarigen 40 LS per leerjaar 60 LS per leerjaar 70 Info-brochure en schoolreglement =blauwe boekje: In de loop van de maand september krijgen jullie ons schoolreglement mee naar huis. Gelieve dit blauwe boekje aandachtig te lezen. Achteraan vinden jullie een kalender met de belangrijkste data voor dit schooljaar. De meeste teksten, die gewijzigd zijn, staan in het vet gedrukt. Vooraan in het schoolreglement vindt u een document. Gelieve dit te ondertekenen ter bevestiging van ontvangst.

5 Zwemmen We gaan dit schooljaar opnieuw zwemmen op maandagnamiddag. De eerste zwembeurt is op 10 september. Het tweede, vierde en vijfde en één klas 5-jarigen vertrekken om uur. ( boterhammen meegeven aub ) De leerlingen van het eerste, derde en zesde vertrekken om uur. De kleuters gaan dit schooljaar opnieuw mee zwemmen. Zoals u aan de maximumfactuur kon zien, is het bedrag voor een 5-jarigen met 20 vermeerderd. Hierdoor is er genoeg budget om terug mee te gaan zwemmen. De kleuterleidsters vragen wel of er mensen bereid zijn om mee te gaan als zwemmoeder/vader/grootouder Zij zullen deze vraag zeker ook stellen op de info-avond. Omdat er toch wel wat uitleg nodig is bij het zwemmen, gaan de kleuters nog niet mee zwemmen op 10 september. Ook de leerkracht van het eerste leerjaar vraagt hulp. Haar leerlingen zijn als kleuter niet gaan zwemmen waardoor alles nieuw is. Voor het zelfstandig aan-en uitkleden kunnen leerlingen van een eerste leerjaar toch nog wel wat hulp gebruiken. Zwemmen is een verplichte les. Kinderen die geen briefje van thuis meebrengen MOETEN toch mee gaan zwemmen. Zij krijgen zwemgerief van de school. Gezinsviering: Onze school probeert ouders en kinderen warm te krijgen voor de gezinsviering. Het zou fijn zijn elkaar daar af en toe eens te ontmoeten. Hieronder vind je de data van de gezinsvieringen. 20 oktober 2012 om 17.00u. 30 maart 2013 om 17.00u. 24 november 2012 om 17.30u. 25 mei 2013 om 17.30u. 24 december 2012 om 17.00u. 22 juni 2013 om 17.30u. 26 januari 2013 om 17.30u. 23 februari 2013 om 17.30u. Nieuws uit de derde kleuterklas: Ook dit schooljaar worden in de kleuterschool de turnlesjes gegeven door een vaste leerkracht. Mogen wij vragen dat ook de kleuters van de laatste kleuterklas, échte witte turnpantoffels (zonder veters) zouden dragen zoals in de lagere school. Tijdens de contactavond zullen we hierover meer uitleg geven. Daar deze pas doorgaat op dinsdag 18 september en de turnlesjes reeds nu van start gaan, willen we met dit briefje vragen om de pantoffels zo snel mogelijk mee te geven. Wij zijn ervan overtuigd dat het turnen op deze manier veiliger en aangenamer verloopt.

6 Als jullie er dan nog voor zorgen dat de pantoffeltjes getekend zijn, kunnen eventuele gevonden spullen vlug terug bij de juiste persoon geraken. Wij voorzien een turnzakje voor ieder kind. De pantoffels blijven op school aan de kapstok hangen tot de volgende turnbeurt. Zo is iedereen steeds in orde. De vijfjarigen turnen elke woensdag. Opruimactie In de media zullen jullie waarschijnlijk al wel gehoord hebben van de actie Sing for the climate en let s do it Ranst. Overal in België wordt op 22 en 23 september gezongen voor het klimaat. Wij nemen samen met de 7 scholen van Ranst deel aan de mundiale actie tegen zwerfvuil. Daarom gaan wij op 21 september op zoek naar zwerfvuil in Emblem. Zowel de kleuterschool als de lagere school neemt hieraan deel. Elke klas neemt een aantal straten voor zijn rekening. Ook het lied van de actie zal worden aangeleerd zodat iedereen het kan meezingen. Wie thuis tuin-of werkhandschoenen heeft, mag die meebrengen. Als je als ouder wil deelnemen dan kan dit op 22 september. Hierover vind je alle informatie op letsdoitranst@gmail.com en Op 22 september is er ook op de Moervelden in Broechem een samenzang voor het klimaat met de groep Domino. Hierbij wil ik jullie nog een heel fijn schooljaar wensen. Ik ben ervan overtuigd dat dit geen enkel probleem is als we er SAMEN staan. Adelheid

NIEUWSBRIEF MAART 2013

NIEUWSBRIEF MAART 2013 Vrije Basisschool Sint Jozef Kloosterstraat 1 2520 Emblem Ranst Tel. 03/480.19.29 Fax. 03/491.11.42 E mail : dir@sintjozefschool-emblem.be URL : www.sintjozefschool-emblem.be NIEUWSBRIEF MAART 2013 Maandpuntje:

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L 1 september 2015 ALTENA Beste ouders, Hopelijk hebben jullie met jullie gezin genoten van de vakantie en zijn de kinderen weer klaar om het

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. OKTOber 2015

NIEUWSBRIEF. OKTOber 2015 NIEUWSBRIEF OKTOber 2015 Beste ouders, De dagen worden korter, de donkere avonden en nachten wat langer Als school bereiden we ons voor op die donkere tijd. We startten alvast de fluoactie op, zowel in

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 2017-2018 bijlage Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 Inhoud 1. Personeel... 3 2. Samenstelling van de klassen... 4 2.1 Kleuterschool... 4 Dit schooljaar werken we in de kleuterschool met twee leeftijdsgroepen:...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 10 mei 2019

NIEUWSBRIEF. 10 mei 2019 NIEUWSBRIEF 10 mei 2019 BASISSCHOOL We hebben leuke herinneringen aan het schoolfeest van vorige week. Het werd een heus festival, met alles erop en eraan: boeiende en gevarieerde optredens, aan elkaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag,

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag, SINT-GREGORIUSCOLLEGE Basisonderwijs Alfons Biebuycklaan 24 en Henri Bouckaertstraat 29 9050 Gentbrugge T 09/230 82 40 F 09/231 04 22 E-mail: directie@sint-gregoriuscollege.be www.sint-gregoriuscollege.be

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NOVEMber 2015

NIEUWSBRIEF. NOVEMber 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMber 2015 Beste ouders, Gure wind, regen, lage temperaturen, kale bomen geen twijfel mogelijk: nu is de herfst echt in t land! Hopelijk kunnen we met onze maandelijkse nieuwsbrief wat kleur

Nadere informatie

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 2018-2019 bijlage Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 Inhoud 1. Personeel... 3 2. Samenstelling van de klassen... 4 2.1 Kleuterschool... 4 Dit schooljaar werken we in de kleuterschool met twee leeftijdsgroepen:...

Nadere informatie

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster : juf Hilde Leerkrachten lager onderwijs

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Beste ouder(s) Bij de start van een nieuw jaar horen wensen: Beste wensen voor het nieuwe jaar Met lente: hoop Zomerse warmte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Maandag, 1 september 2014 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Hier brandt de lamp! Projectweek rond TECHNIEK van maandag 7 mei t.e.m. woensdag 16 mei

Hier brandt de lamp! Projectweek rond TECHNIEK van maandag 7 mei t.e.m. woensdag 16 mei NI E U W S B R I E F 1 5 / 1 1-1 2 Hier brandt de lamp! De kleuterschool geeft ook op maandag 7 mei de aftrap van de techniekweek. Zij gaan de hele week werken rond bouwen. Bob de bouwer, kunnen we het

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief start schooljaar

Nieuwsbrief start schooljaar Nieuwsbrief start schooljaar 1. Infomoment nieuw schooljaar 5 september Alle kinderen en ouders in de Alfons Biebuycklaan nodigen wij graag uit op dinsdag 5 september. Je maakt kennis met de klasleerkracht

Nadere informatie

Groene brief 1: september 2017 Pagina 1

Groene brief 1: september 2017 Pagina 1 VZW OZCS Zuid-Antwerpen Gesubsidieerde vrije basisschool Sint Montfort Hoge Akker 16 2550 Kontich Tel.: 03/457.10.15 e-mail: directie@sint montfort.be Kontich, 1 september 2017. Beste ouders, Een nieuw

Nadere informatie

Juf Gerdje Juf Ingrid Juf Grietje Poezenklas Berenklas Schapenklas 2,5-/3-jarigen 2,5-/3-jarigen 3-/4-jarigen

Juf Gerdje Juf Ingrid Juf Grietje Poezenklas Berenklas Schapenklas 2,5-/3-jarigen 2,5-/3-jarigen 3-/4-jarigen Het kleuterteam : Juf Gerdje Juf Ingrid Juf Grietje Poezenklas Berenklas Schapenklas 2,5-/3-jarigen 2,5-/3-jarigen 3-/4-jarigen Juf Griet Juf Fabienne Juf Tilly Muizenklas Bijtjesklas Vlinderklas 4-jarigen

Nadere informatie

Basisschool De Zonnebloem Koewacht 03/

Basisschool De Zonnebloem Koewacht   03/ Basisschool De Zonnebloem Koewacht www.koewacht.be dir.zonnebloem@koewacht.be 03/779 84 65 SEPTEMBER 2017 De Zonnebloem wie is wie? Miek De Bock (0472/64 77 89) (dir.zonnebloem@koewacht.be) begroet je

Nadere informatie

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud Jaarthema 2017-2018 De Lettertuin kleurt goud Beste ouders, Welkom in onze school! Onze school bestaat dit schooljaar 50-jaar en dit vieren we een heel jaar lang. Verdere info volgt nog! Begin-en einduren

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2018

Activiteitenplanning Juni 2018 Activiteitenplanning Juni 2018 Vrij 1 Besteldag soep 8.45-10.00 u.: Kunsttruck 3N + 3R (op school, ouders welkom!) Speelplaats opruimen: 1B Za 2 Zo 3 Ma 4 Di 5 13.20-15.00 u.: Feest voor de papa s Hele

Nadere informatie

Nieuwsbrief. februari 2015

Nieuwsbrief. februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Krokusvakantie P 1 Activiteiten in de bibliotheek P 2 Sleep-in

Nadere informatie

Ph. De Denterghemlaan 7 Latemstraat Deurle 9830 Sint-Martens-Latem tel. 09/ tel. 09/ fax. 09/ fax.

Ph. De Denterghemlaan 7 Latemstraat Deurle 9830 Sint-Martens-Latem tel. 09/ tel. 09/ fax. 09/ fax. Sint- Martens- Latem, 10 juni 2015 Geachte ouders, De laatste maand van het schooljaar is gestart. We kijken allen uit naar een welverdiende vakantie. Maar graag uw aandacht voor volgende praktische zaken.!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 - Schooljaar

Nieuwsbrief 1 - Schooljaar Nieuwsbrief 1 - Schooljaar 2018-2019 A G E N D A ( deze week nog GEEN zwemmen ).i.v.m. besmettingsgevaar "krentenbaard" Maandag 10/09/2018 : Bezoek aan paardenmolen voor kleuterschool + Volksspelen voor

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school Bijlagen bij de schoolbrochure 2017-2018 lagere school De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Dinsdag, 1 september 2015 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!!

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!! Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 16/2012-2013 Week van de goeiedag In dit nummer: Misschien heb je het al gehoord op tv of op de radio maar de week van 21 tot 27 mei is omgetoverd tot week

Nadere informatie

mei 2017 = bloeimaand

mei 2017 = bloeimaand mei 2017 = bloeimaand MAANDINFO Gemeentelijke Basisschool De Meikever Meistraat 148 2480 Dessel 1 M Dag van de arbeid (verlof) 2 D 1 en 6 3 W 4 D 5 V Oefenen fietsexamen 6H - Naschoolse sport 6H 5-j. 6

Nadere informatie

Informatiebrochure van onze kleuterschool

Informatiebrochure van onze kleuterschool Vrije basisschool De Luchtballon Nieuwe Beggaardenstraat 50 2800 Mechelen 015/21 86 23 info@basisschooldeluchtballon.be www.basisschooldeluchtballon.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je

Nadere informatie

15 de jaargang nr. 14 woensdag 13 april 2016

15 de jaargang nr. 14 woensdag 13 april 2016 15 de jaargang nr. 14 woensdag 13 april 2016 SCHOOLNIEUWS 1K-> Medisch onderzoek Op vrijdag 15 april a.s. is het medisch onderzoek voor de kleuters van de 1 ste kleuterklas. Dit onderzoek zal doorgaan

Nadere informatie

JUNI Di 5 jun middagpauze 19.30u Wo 6 jun voormiddag fietsexamen 6AB Via gemeente Do 7 jun middagpauze Middagsport (ulama)

JUNI Di 5 jun middagpauze 19.30u Wo 6 jun voormiddag fietsexamen 6AB Via gemeente Do 7 jun middagpauze Middagsport (ulama) 1. Maandplanning JUNI 2018 Vr 1 jun Za 2 jun Zo 3 jun Ma 4 jun s morgens Voormiddag Volle dag Maandopener in de klas sport Sportdag info-avond overgang 3 kl 1 ste leerjaar Activiteiten overlopen in de

Nadere informatie

Info. Het schooljaar start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur

Info. Het schooljaar start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur Info Start schooljaar 2018 2019 Het schooljaar 2018 2019 start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur Informatieavond 2018-2019 Bij het einde van dit schooljaar kunnen we alvast de volgende datums meegeven:

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2012

Nieuwsbrief maart 2012 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief maart 2012 INHOUD Wetenschapsdag P 1 Medisch schooltoezicht P 2 Activiteiten in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2016 Beste ouders, beste Springplankertjes, Hopelijk konden jullie genieten van een héérlijke vakantie en zijn jullie batterijtjes helemaal opgeladen om er stevig tegen aan te gaan

Nadere informatie

WELKOM op onze school.

WELKOM op onze school. 16 de jaargang nr. 1 maandag, 5 september 2016 Groot worden verstandig(er) worden kennis opdoen ervaring verwerven dit alles gaat niet vanzelf. daarom WELKOM op onze school. We gaan er samen tegenaan!

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school.

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school. BELBRIEF september 2015 ZWEMMEN: 4 september : L1 en L6 11 september : L2 en L5 18 september : L3 en L4 25 september : L1 en L6 PRAKTISCHE WEETJES We zijn het schooljaar 2015-2016 gestart met 199 leerlingen.

Nadere informatie

Activiteitenplanning April 2017

Activiteitenplanning April 2017 Activiteitenplanning April 2017 Za 1 Paasvakantie t.e.m. 17 april Paasvakantie t.e.m. 17 april Zo 2 Ma 3 Di 4 Woe 5 Do 6 Vr 7 Za 8 Zo 9 Palmzondag: begin van de Goede Week Ma 10 Di 11 Woe 12 Do 13 Witte

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2013

Nieuwsbrief juni 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief juni 2013 INHOUD GEEN Zwemmen P 1 Inleveren boeken bib P 2 Fietsexamen P 2 Oudercomité

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen voor ouders en kinderen 7/2015-2016 Een nieuw jaar! In dit nummer: Een nieuw jaar 1 Nu de kerstperiode voorbij is en we alle familieleden en kennissen het allerbeste toegewenst hebben voor een super 2016,

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/ A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/457.03.43 www.altena.be Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Onze kleuterschool start

Nadere informatie

Informatiebrochure van onze kleuterschool

Informatiebrochure van onze kleuterschool Vrije basisschool De Luchtballon Nieuwe Beggaardenstraat 50 2800 Mechelen 015/21 86 23 info@basisschooldeluchtballon.be www.basisschooldeluchtballon.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je

Nadere informatie

VZW OZCS Zuid-Antwerpen Gesubsidieerde vrije basisschool Sint Montfort Hoge Akker Kontich

VZW OZCS Zuid-Antwerpen Gesubsidieerde vrije basisschool Sint Montfort Hoge Akker Kontich Blij met mij! VZW OZCS Zuid-Antwerpen Gesubsidieerde vrije basisschool Sint Montfort Hoge Akker 16 2550 Kontich Tel.: 03/457.10.15 e-mail: directie@sint montfort.be Kontich, 27 september 2018. Beste ouders

Nadere informatie

Maandinfo ouders november 2012

Maandinfo ouders november 2012 november 2012 Maandag 5 november 201 2 Jaargang 9, nummer 3 Beste ouders G E M E E N T E S C H O O L S I N T D E N I J S Dalestraat 40-8554 Zwevegem Sint-Denijs T 056 45 57 72 F 056 45 57 72 E < stdenijs@scarlet.be>

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 2 september 2016 BASIS

NIEUWSBRIEF. 2 september 2016 BASIS NIEUWSBRIEF 2 september 2016 BASIS NIEUW SCHOOLJAAR Hier zijn we weer en we zijn er helemaal klaar voor. We hebben er veel zin in om samen met veel vertrouwde en veel nieuwe gezichten een nieuw schooljaar

Nadere informatie

Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes.

Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes. Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes. Ontmoetingen en relaties die deugd doen, die verdiepen. Krijgt God

Nadere informatie

Infoavond kleuterschool

Infoavond kleuterschool Van harte bedankt! Infoavond kleuterschool schooljaar 2018-2019 Bedankt voor jullie vertrouwen! 4 september 2018 Welkom! Welkom in onze (kleuter)school! SAMEN-werking Succes leerlingen = samenwerking tussen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF EINDE SCHOOLJAAR juni Beste ouders

NIEUWSBRIEF EINDE SCHOOLJAAR juni Beste ouders Beste ouders Het einde van het schooljaar nadert nu wel heel snel. Met een goede inzet en veel geduld brengt hopelijk iedereen het tot een goed einde. Daarna wacht een welverdiende zomervakantie! Met deze

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

K O R E N B L O E M. een team met zorg voor een buitengewoon kind

K O R E N B L O E M. een team met zorg voor een buitengewoon kind 1 K O R E N B L O E M INSTITUUT VOOR INDIVIDUEEL ONDERRICHT Korenbloemstraat 17, 9000 Gent Tel.: 09/269 92 70 fax: 09/269 92 79 een team met zorg voor een buitengewoon kind 2 Elinda, Murat en Collin. Elinda

Nadere informatie

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL INFO EXTRA 12.06.2016 Beste ouders, Beste sympathisanten, SUCCES MET DE EXAMENS Omwille van de drukke maand juni verschijnt er vandaag een EXTRA-INFO. Mogen we vragen om de belangrijke rubrieken ZEKER

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 24 juni 2014 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019

BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019 BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019 Beste ouders, Lieve kinderen, Voor we samen de laatste dagen van het schooljaar ingaan, informeren we u graag over

Nadere informatie

Verkeersweek 17/9-21/9

Verkeersweek 17/9-21/9 2/2018-2019 Verkeersweek 17/9-21/9 Deze week is het verkeersweek in onze school. Er staan allerlei activiteiten gepland i.v.m. verkeer. Meester op de fiets komt langs, verkeersdag voor het zesde leerjaar,

Nadere informatie

De Far-Westgazet 22 augustus 2019 Sint-Jozefsschool Groenstraat

De Far-Westgazet 22 augustus 2019 Sint-Jozefsschool Groenstraat De Far-Westgazet 22 augustus 2019 Sint-Jozefsschool Groenstraat In dit nummer: Vooruitblik vooruitblik 1 klasindeling 2 schoolreglement 3 Wist je dat? 4 Kalender 5 Welkom iedereen! Bij de start van dit

Nadere informatie

Inhoudstafel. 1. Verwelkoming. 2. Structuur van onze school. 2.1 Naam en adres. 2.2 Inrichtende macht. 2.3 Schoolcomité. 2.

Inhoudstafel. 1. Verwelkoming. 2. Structuur van onze school. 2.1 Naam en adres. 2.2 Inrichtende macht. 2.3 Schoolcomité. 2. Vrije Basisschool Sint Jozef Kloosterstraat 1 2520 Emblem Ranst Tel. 03/480.19.29 Email : dir@sintjozefschool-emblem.be Website : www.sintjozefschool-emblem.be INFOBROCHURE SCHOOLJAAR 2018-2019 1 Inhoudstafel

Nadere informatie

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten!

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten! 1 september 2016 In dit bundeltje kan u volgende invulblaadjes vinden die terug in ons bezit moeten komen: 1. Voorwoord + aanpassingstabel gegevens van het kind 2. In te vullen :Ontvangstbewijs schoolreglement

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school Bijlagen bij de schoolbrochure 2016-2017 lagere school De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 BELANGRIJKE DATA 1 september: start nieuwe schooljaar 5 september: schoolfotograaf 6 september: turnen 1A en 1B 6 september: info-avond lagere school om 19.30u

Nadere informatie

We blikken nog even terug!

We blikken nog even terug! Maandbrief : december 2016 De laatste maand van het jaar staat alweer voor de deur maar is ook een ontzettend drukke periode! Denk maar aan de Sint die komt, kerstmarkt organiseren, nieuwjaarsbrieven aanleren,

Nadere informatie

Activiteitenplanning DECEMBER 2017

Activiteitenplanning DECEMBER 2017 Activiteitenplanning DECEMBER 2017 Vrij 1 Za 2 Kleuterschool Besteldag soep Speelplaats opruimen: K5LIE Lagere school Besteldag soep + Zo 3 Eerste zondag van de Advent Internationale dag van de andersvaliden

Nadere informatie

KALENDER SEPTEMBER Zat 1 Zon 2 Ma 3 Eerste schooldag

KALENDER SEPTEMBER Zat 1 Zon 2 Ma 3 Eerste schooldag KALENDER 2018-2019 Volgende afkortingen worden gebruikt: KS = kleuterschool LS = lagere school ZW = zwemmen 2KAB = 2 e kleuterklas A en B 3LAB= 3 e leerjaar A en B MST = medisch schooltoezicht CLB = centrum

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool

Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

Beste ouders, kleuters, leerlingen, leerkrachten, Na twee maanden vakantie zwaait de schoolpoort weer open.

Beste ouders, kleuters, leerlingen, leerkrachten, Na twee maanden vakantie zwaait de schoolpoort weer open. Ekeren, 1 september 2015 Beste ouders, kleuters, leerlingen, leerkrachten, Na twee maanden vakantie zwaait de schoolpoort weer open. Voor vele kinderen en hun ouders is onze school geen onbekende meer.

Nadere informatie

We willen u met deze bundel wat wegwijs maken bij de start van het nieuwe schooljaar en u de laatste nieuwtjes doorspelen.

We willen u met deze bundel wat wegwijs maken bij de start van het nieuwe schooljaar en u de laatste nieuwtjes doorspelen. Astene, 03 september 2018 Beste ouder(s) Eens half augustus voorbij, komt de school weer tot leven. Klassen worden op orde gezet, er komt opnieuw schot in de speelplaatswerken, de eerste schooldag wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Moet er nog taart zijn? Hoog bezoek MILLEKEMOL. fietspool: een groep kinderen die onder begeleiding

Nieuwsbrief. Moet er nog taart zijn? Hoog bezoek MILLEKEMOL. fietspool: een groep kinderen die onder begeleiding Nieuwsbrief JAARGANG 15, NR 7 MAART 2014 MILLEKEMOL Moet er nog taart zijn? In dit nummer: Spelen met taal 2 Zondag 23 maart werden een recordaantal taarten en pizza s rondgebracht: liefst 1140 stuks verdwenen

Nadere informatie

Weeknieuws N R 2 0. In dit nummer: 1. KInderfuif

Weeknieuws N R 2 0. In dit nummer: 1. KInderfuif N R 2 0 Weeknieuws S C H O O L J A A R 2 0 1 7 2 0 1 8 J A N U A R I In dit nummer: 1. KInderfuif 2. Flipperland 3. Geen school 4. Welkom peuters 5. Carnavalstoet 6. Schooltoneel 7. KInderkwali- Teiten

Nadere informatie

Maandplanning april 2017 Jaarthema: Anders is leuk

Maandplanning april 2017 Jaarthema: Anders is leuk Maandplanning april 2017 Jaarthema: Anders is leuk Maandpunt: Ik voel me Mos: Verluchten is noodzakelijk! Met het raampje open, gaat de vieze lucht lopen! Activiteitenkalender kleuters - Dinsdag 18 april:

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 1 maart 2019 BASISSCHOOL

NIEUWSBRIEF. 1 maart 2019 BASISSCHOOL NIEUWSBRIEF 1 maart 2019 BASISSCHOOL NIEUWE INSCHRIJVINGEN 2019-2020 Vanaf vandaag konden nieuwe leerlingen zich inschrijven. Hierbij vervalt dus de voorrangsregeling van broers en zussen. Vanmorgen stonden

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Gemeentelijke Basisschool t Dreefke Kapelweg 2-2328 Meersel-Dreef Tel 03/ 315 80 53 fax 03/ 313 83 29 GSM 0476/ 89 66 26 info@dreefke.be - www.dreefke.be Nieuwsbrief september 2016 Donderdag 1 Eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste ouders, In de eerste nieuwsbrief van 2015 bezorgen wij jullie de nodige informatie i.v.m. de geplande activiteiten van de komende weken. Het schoolteam Agenda Vrijdag 30

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Datum Wanneer? Wat? Voor wie? Waar? Juli 2017 Za 1 jul Begin zomervakantie Zo 2 jul Ma 3 jul 10-12 en 13-16u Permanentie op school meester Wim op school Di 4 jul 10-12 Permanentie

Nadere informatie

WAARDENBURCHT IN ANDERLAND

WAARDENBURCHT IN ANDERLAND september 2016 WAARDENBURCHT IN ANDERLAND De vakantie is nog maar net voorbij en de hofhouding van kasteel Waardenburcht trekt er weer op uit. De keizerin van Anderland heeft immers heel wat problemen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2014-2015

Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2014-2015 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Jaarthema = Jij kleurt De Lettertuin Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien en juf. Hilde K1 : juf. Annick

Nadere informatie

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk!

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk! Kleuterkrant November & December 2013 Kerstviering In deze periode van verwachting en hoop herdenken we de geboorte van Jezus in een stal te Bethlehem. Samen met onze kleuters en E.H. Pastoor Lei Gielen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Gemeentelijke Basisschool t Dreefke Kapelweg 2-2328 Meersel-Dreef Tel 03/ 315 80 53 fax 03/ 313 83 29 GSM 0476/ 89 66 26 info@dreefke.be - www.dreefke.be Nieuwsbrief september 2017 Vrijdag 1 Zaterdag 2

Nadere informatie

mededelingen zomervakantie 2019

mededelingen zomervakantie 2019 mededelingen zomervakantie 2019 Agenda... Bij het einde van dit schooljaar delen we alvast alle infoavonden voor het begin volgend schooljaar mee. Zo kan iedereen deze opnemen in hun planning. 02.09.2019:

Nadere informatie

Beste ouders, beste kinderen,

Beste ouders, beste kinderen, Beste ouders, beste kinderen, Hebben jullie een leuke vakantie gehad? Dit is de 1 e nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Elke maand krijg je een nieuwsbrief met daarin o.a. algemene informatie van de

Nadere informatie

Hier nog enkele nieuwtjes en weetjes:

Hier nog enkele nieuwtjes en weetjes: Lieve mama en papa, Mijn eerste dag in de snoeziewoezieklas bij juf Els zit er alweer op en ik ben er zeker van dat ik het daar enorm naar mijn zin zal hebben!! Hier nog enkele nieuwtjes en weetjes: Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 december 2011 Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 27 november is de advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis begonnen. Maandag hebben we met

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

Activiteitenplanning december 2014

Activiteitenplanning december 2014 Activiteitenplanning december 2014 Kleuterschool Ma 1 Voedselinzameling Sint- Vincentius (t.e.m. 19/12) Di 2 VM: gezinsleren Basiseducatie (Leeuwtjes + Olifantjesklas) VM + NM: Medisch onderzoek op het

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 30 juni 2017 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Inhoud:

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Inhoud: Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief November 2015 Inhoud: P1 Herfstvakantie P2 jarigen van de maand P2 Feest in onze

Nadere informatie

Mariakerke, 3 september Beste ouder

Mariakerke, 3 september Beste ouder Mariakerke, 3 september 2018 Beste ouder De vakantie ligt al weer achter ons en met volgeladen batterijen stappen we het schooljaar 2018 2019 in. Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten of

Nadere informatie

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit...

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit... September 2017 Vr 1 Begin van het nieuwe schooljaar 215 leerlingen stappen onze schoolpoort binnen ( 107 jongens 108 meisjes). 14 gemotiveerde, enthousiaste leerkrachten begeleiden deze bonte groep! Aan

Nadere informatie

Activiteitenplanning December 2016

Activiteitenplanning December 2016 Activiteitenplanning December 2016 Do 1 10.30-11.30 u.: Voor het eerst naar de bibliotheek Leesmicroben bij Pieter Gaudesaboos Uiltjesklas (met schoolbus, ouders ook welkom in de bib van Genk!) 15.00 u.-16.00

Nadere informatie

HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor!

HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor! Ekeren, 3 juni 2018 Beste ouders, kleuters en leerlingen, HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor! We richten onze aandacht extra op RESPECT. RESPECT voor de natuur RESPECT voor het speelgoed RESPECT

Nadere informatie

MEI turnzaal moestuin th Lokaal 6A Breeven speelplaats Breeven moestuin th Za 5 mei

MEI turnzaal moestuin th Lokaal 6A Breeven speelplaats Breeven moestuin th Za 5 mei 1. Maandplanning MEI 2018 Di 1 mei Dag van de arbeid Vrijaf voor iedereen Wo 2 mei Do 3 mei Middagpauze Vr 4 mei Voormiddag Middagsport (tik-spelen) Programmeren Zwemmen muziek op de speelplaats sport

Nadere informatie

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen f De Zeppelin Boelarestraat 1-9500 Geraardsbergen 054/41.41.40 vbs.catharinacollege@skynet.be christa.dg@skynet.be Directie: Mevr. Christa De Gauquier 0471 32 19 97 1 ste kleuterklas: juf Nancy 2 de kleuterklas:

Nadere informatie

Hang mij op het prikbord APRIL 2018

Hang mij op het prikbord APRIL 2018 Hang mij op het prikbord APRIL 2018 MA 16 -Welkom aan alle nieuwe kleuters en hun ouders! -Zwemmen voor het 5 de en 6 de leerjaar -Techniekkoffers voor 5A i.s.m. KOGEKA Geel -Oefenen fietsexamen met agent

Nadere informatie