Deon Lee ( -16 jaar ) en Arne Lambrecht ( -12 jaar ) hebben op de Jeugdkampioenschappen Van Vlaanderen een vierde plaats behaald.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deon Lee ( -16 jaar ) en Arne Lambrecht ( -12 jaar ) hebben op de Jeugdkampioenschappen Van Vlaanderen een vierde plaats behaald."

Transcriptie

1 Deon Lee ( -16 jaar ) en Arne Lambrecht ( -12 jaar ) hebben op de Jeugdkampioenschappen Van Vlaanderen een vierde plaats behaald. Op zaterdag 22 februari werden in de TSM-school in Mechelen de laatste rondes van de Jeugdkampioenschappen van Vlaanderen gespeeld. Het weekend daarvoor werden reeds 6 van de 9 rondes afgewerkt. Deon Lee probeerde zijn titel van Vlaams Kampioen in de categorie van -14 jaar te verlengen bij de -16 jaar maar botste in de vierde ronde op een ijzersterke Ben Tuerlinckx die het tornooi trouwens won met een indrukwekkende score van 8,5 op 9. In deze partij kon Deon niet aan de verleiding weerstaan om met zijn dame een pion op b2 te slaan. Het bleek al snel om zeer giftig geschenk van Ben te gaan, want nauwelijks 10 zetten later was het verlies voor Deon een feit. Ook zijn volgende partij tegen Jorden Bratuszewski ging nog ongelukkig verloren na een gelijk opgaande partij. Gelukkig heeft Deon op de slotdag nog een mooie 2,5 op 3 behaald en eindigde hij zeer verdienstelijk op de vierde plaats met 6 op 9.

2 Arne Lambrecht was bij de -12 jaar kampioen van Antwerpen geworden en keek ernaar uit om op dit Vlaams Jeugdkampioenschap een podiumplaats te behalen. In het eerste weekend haalde hij 4 op 6 na twee nederlagen, tegen Lev Katranov en Mathias Goddé. Tegen Lev heeft Arne het altijd moeilijk. Arne was wat te vroeg met zijn dame uitgekomen en moest een paard voor twee pionnen geven omdat zijn dame anders zou ingesloten worden. Hij heeft zich nog kranig verdedigd maar tegen spelers als Lev Katranov kan je zulke achterstand niet meer goedmaken. Zijn partij tegen Goddé Matthias heb ik niet gevolgd, maar deze speler heeft snel vooruitgegang geboekt want vroeger kon Arne hem nog probleemloos verslaan. De derde speeldag begon redelijk goed want zijn tegenstander Stefan-Daniel Gheorghiu uit Leuven kwam niet meer opdagen. Problemen met de trein uit Leuven was eerst gezegd, maar uiteindelijk gaf Stefan-Daniel FF voor de rest van het kampioenschap. Ook Lev Katranov, nog een andere titelkandidaat uit Leopoldsburg bleef afwezig na een ernstige valpartij op zijn school. Meteen twee concurrenten minder voor Arne, die in de volgende ronde op het eerste bord terechtkwam tegen de uitgesproken favoriet, Natan Pirard ook al van de Dolle Toren uit Leuven. Een beetje angst voor de reputatie van Natan Pirard? In ieder geval speelde Arne hier enkele mindere zetten. Logische overwinning dus voor Natan Pirard. In de laatste ronde surfte Arne nog vlot over Daan Phlips uit Gent om een zeer mooie vierde plaats binnen te halen. Een dikke proficiat voor Arne en Deon.

3 Léon de Borggraef en Reinout Vermaercke haalden allebei 5 op 9 bij de - 14 jaar. Voor Léon was dit een score volgens de verwachtingen, maar voor Reinout hadden we dit wel gehoopt maar niet echt verwacht. Dit Vlaams jeugdschaakkampioenschap is immers geen

4 open tornooi maar een gesloten tornooi, waar alleen de beste spelers uit de 5 Vlaamse provincies mogen deelnemen. Bij de beste uit Vlaanderen behoren is al een prestaties en dan nog een positieve score neerzetten is voor Reinout zeer knap. Met de scheidingspunten meegerekend eindigde Léon op plaats 11 en Reinout op plaats 16. Karsten Verhasselt, de eenzame TSM er is ook een vriend van onze jeugdspelers en gaat al jarenlang met ons mee, naar de vele jeugdtornooien. In de hoogste leeftijdscategorie van -18 en -20 jaar die gezamenlijk speelden, behaalde hij ook een mooie 5 op 9 en met een vijftiende plaats, stond hij nog net in de eerste helft van het eindklassement. Een memorabele partij was die tegen Van De Vaerd Miguel. In een wederzijdse tijdnoodfase haalde Karsten het nipt. De vlag van Miguel viel, toen Karsten nog 6 over had maar tot grote frustatie van Miguel was het ondekbaar mat in 2 of 3 zetten, toen deze laatste door zijn vlag ging. Was het geluk voor Karsten of juist heel koelbloedig gespeeld van Karsten? Misschien een beetje van beide, denk ik.

5 Arnout Verboven was zeer ontgoocheld over zijn resultaten na de eerste speeldag : amper 0,5 op 3. De volgende dag scoorde hij weer als naar gewoonte en met 2,5 op 3 stond hij met de helft der punten weer op schema. De eerste partij van de laatste speeldag tegen Arno Van Den Bosch ( 1790 ) een zeer sterke speler van opnieuw de Dolle Toren uit Leuven eindigde knap in remise. Daarna was Smet Louis nog iets te sterk, maar een overwinning in de laatste ronde zette de kroon op het werk : 4,5 op 9 en mooi in de helft van het klassement.

6 Robbe Leboy begon zoals altijd zeer goed aan het tornooi bij de -14 jaar. Na de drie rondes van de eerste speeldag had hij 1,5 op 3 en een knap resultaat tegen Tomas Moerman : remise tegen een speler die nu reeds 1653 Elo s heeft. Spijtig genoeg heeft hij tot de laatste ronde moeten wachten om zijn volgend puntje binnen te halen. Met 2,5 op 9 bleef Robbe onder zijn verwachtingen. Maar vergeet toch niet dat de tegenstanders hier een klasse sterker zijn dan in de criteriumtornooien. Joppe De Boe schaakt nog niet zolang in onze club, maar nu al is duidelijk dat hij veel talent heeft. Best te vergelijken met Robbe. In de categorie van -12 jaar startte hij uitstekend met 2,5 op 5. Overwinningen tegen enkele subtoppers en nog een remise erbij tegen Annelies Vitharana, die later nog achtste zou eindigen. Spijtig genoeg was die 2,5 ook zijn eindstand want hij verloor nadien nog viermaal tegen beduidend zwakkere tegenstanders. Misschien was de druk op de laatste speeldag te groot? Allicht ook een beetje gebrek aan ervaring. Veel partijen spelen met een goede begeleiding zal Joppe snel een trapje hoger brengen.

7 Manu Deputter speelt nog maar sinds begin september in onze club en kreeg zijn eerste schaaklessen bij de Dolle Toren uit Leuven. Hij behaalde hier dezelfde score als vorig jaar : 2 uit 7. Bij de -10 jaar werd er maar één dag gespeeld en aan een sneller speltempo. Hierdoor was er ook geen verplichting om de zetten te noteren, wat natuurlijk moeilijk is voor de begeleiders om nadien commentaar op de partijen te geven. We zullen Manu leren om zijn zetten te noteren, zodat hij ook kan leren uit zijn fouten.

8 Anusavan Barsegjan was dit jaar een aandachtig toeschouwer en supporter. Voor de eerste maal in zijn schaakcarrière kon hij niet deelnemen aan het Vlaams Jeugdschaakkampioenschap, want tijdens de Provinciale Kampioenschappen was hij met zijn familie op reis. En om te kunnen deelnemen moet je eerst geselecteerd zijn via dit Provinciaal jeugdschaakkampioenschap.

9 Jelle De Boel speelt nu ook al bij de -12 jaar, waar hij bij de jongsten van zijn leeftijdscategorie is. Toch kon hij zich dit jaar voor het eerst kwalificeren voor het Vlaams Jeugdkampioenschap. Ook in de criteriumtornooien scoort hij steevast boven de helft der punten. Dat hij het hier wat minder goed deed en onder de verwachtingen bleef, komt vooral door zijn risicovolle speelstijl. Aanvallen is leuk en levert goede resultaten tegen relatief zwakke tegenstanders. In dit kampioenschap waar de beste spelers van Vlaanderen bijeenzitten, moet je ook oog hebben voor de plannen van de tegenstander. Maar geen paniek, nog eventjes geduld en dan speelt hij ook als de betere jeugdspelers.

10 Aucke Willems speelt altijd dolgraag. Dat de resultaten hier wat achterbleven kon haar enthousiasme niet temperen. Ook zij moet nog leren om beter haar tijd te gebruiken en iets minder impulsief te spelen. Maar ook dat is een fase waar alle jonge schakertjes door moeten. Geduldig zijn en veel oefenen en dan komen de resultaten vanzelf. Marie-Jeanne en Anusavan komen met een goedkeurend oog de jeugd aanmoedigen. Alle resultaten en eindklassementen van alle leeftijdscategorieën vind je op deze link :

NIEUWSBRIEF. jaargang 7 nr. 267 week

NIEUWSBRIEF. jaargang 7 nr. 267 week NIEUWSBRIEF jaargang 7 nr. 267 week 19 2012 Ton Noyens wordt 90 jaar (door Nico Grubben) Op 5 juni wordt ons voormalig damlid Ton Noyens 90 jaar. De zondag er aan voorafgaand houdt hij een groot feest.

Nadere informatie

Verslag GP toernooi Hoorn 2013

Verslag GP toernooi Hoorn 2013 Verslag GP toernooi Hoorn 2013 Op het eerste GP toernooi van 2013 is de jeugd van schaakclub Oppositie goed vertegenwoordigd. Wessel, Sanne, Lotte, Anna en Tom reizen samen met Arjen en Bastiaan op een

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

Verslag Belgisch Jeugdkampioenschap (BJK) 2017 Blankenberge 9 tot 15 april verslag: Els Baekelandt

Verslag Belgisch Jeugdkampioenschap (BJK) 2017 Blankenberge 9 tot 15 april verslag: Els Baekelandt Verslag Belgisch Jeugdkampioenschap (BJK) 2017 Blankenberge 9 tot 15 april verslag: Els Baekelandt 1 x goud 2 x zilver 3 x brons 4 x bravo voor elke KGSRL deelnemer aan dit BJK2017 tornooi! Met 18 jeugdspelers

Nadere informatie

zaterdag 27 mei 2017

zaterdag 27 mei 2017 TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be zaterdag 27 mei 2017 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen 20u30: Demonstratiewedstrijd

Nadere informatie

6de Jeugdtornooi De Drie Torens D-reeks 6de Jeugdtornooi De Drie Torens D-reeks, Arbit. : Marc VanSon

6de Jeugdtornooi De Drie Torens D-reeks 6de Jeugdtornooi De Drie Torens D-reeks, Arbit. : Marc VanSon 6de Jeugdtornooi De Drie Torens D-reeks, Arbit. : Marc VanSon Eindklassement N Naam Ratin V/M Klub Ptn S B Kash Buch Vsch Lot 1 Ingelaere Arthur 1293 M Geel 6.5 32.00 19 34.5 26.5 479 2 Ramacker Quinten

Nadere informatie

Chess League Oost en internetschaken op Playchess 27 januari 2013

Chess League Oost en internetschaken op Playchess 27 januari 2013 Chess League Oost en internetschaken op Playchess 27 januari 2013 Afgelopen zondag was het weer zover; de 1e chess league van 2013. Nadat een week eerder al het officiële Indische Buurt Grandprix was gehouden

Nadere informatie

Reglementering jeugdkampioenschappen seizoen Elite jeugdkampioenschappen

Reglementering jeugdkampioenschappen seizoen Elite jeugdkampioenschappen Reglementering jeugdkampioenschappen seizoen 2019-2020 Artikel V1548 Elite jeugdkampioenschappen 1. Deelnemers 11. De ELITE jeugdkampioenschappen worden gespeeld door de clubs die uitkomen in de afdelingen

Nadere informatie

Grand Prix Assen 2013

Grand Prix Assen 2013 Grand Prix Assen 2013 Op 11 mei 2013 was het de beurt aan schaakclub Assen om de Grand Prix te organiseren. De Grand Prix werd gehouden in het weekend van Hemelvaart en het NK voor de E jeugd in Rijswijk,

Nadere informatie

Maandag 18 februari Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie)

Maandag 18 februari Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie) Maandag 18 februari 2019 Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie) Hellevoets Effect 1 blijft vrijwel zeker alleen deze voorjaarscompetitie in de 2e klasse D van de reguliere

Nadere informatie

Nieuwsbrief DVSB. Jaargang 2 juni 2018 nr 10. Wedstrijdprogramma bij DVSB. Door de winst in het Eemlandtoernooi speelt DVSB om de supercup op 6 juni.

Nieuwsbrief DVSB. Jaargang 2 juni 2018 nr 10. Wedstrijdprogramma bij DVSB. Door de winst in het Eemlandtoernooi speelt DVSB om de supercup op 6 juni. Nieuwsbrief DVSB Jaargang 2 juni 2018 nr 10 Wedstrijdprogramma bij DVSB Door de winst in het Eemlandtoernooi speelt DVSB om de supercup op 6 juni. De onderlinge competitie duurt nog enkele weken: - Maandag

Nadere informatie

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Turnhoutsebaan 357 B2140 Borgerhout Tel: 03/271 09 55 Fax: 03/239 40 35 e-mail: afp.antwerpen@gmail.com website: http://www.afpantwerpen.com KBC:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dinsdag 03 april Recreawedstrijd Kieldrecht 24-25/02. Beste lezer. In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM.

NIEUWSBRIEF. Dinsdag 03 april Recreawedstrijd Kieldrecht 24-25/02. Beste lezer. In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. NIEUWSBRIEF Dinsdag 03 april 2018 Beste lezer In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM Recreawedstrijd Kieldrecht 24-25/02 Prachtige resultaten voor onze tumblingafdeling

Nadere informatie

Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen

Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen 2008-2009 Op 9 juli 2008 startte de eerste training onder leiding van mezelf. De twaalf gelukkigen zijn in alfabetische volgorde: NAAM KLASSEMENT VOORNAAM 2008-'09

Nadere informatie

Artikel 452 Basisvoorwaarden om een jeugdlicentie VFV voor interprovinciaal of provinciaal voetbal te bekomen

Artikel 452 Basisvoorwaarden om een jeugdlicentie VFV voor interprovinciaal of provinciaal voetbal te bekomen Artikel 451 Het verzoek tot toekenning van een jeugdlicentie VFV interprovinciaal of provinciaal voetbal 1. De aanvraag tot deelname aan de interprovinciale of provinciale jeugdcompetitie, moet ingediend

Nadere informatie

JEUGDOPLEIDING

JEUGDOPLEIDING JEUGDOPLEIDING 2016-17 Schaakclub Het Vliegend Peerd Bredene organiseert schaakles voor jeugdspelers of oudere spelers (beginners of al wat gevorderden). Lesuren: woensdag en zaterdag: 14-16 uur; zondag

Nadere informatie

De Drakenbootrace, topevenement en onze meisjes waren erbij!

De Drakenbootrace, topevenement en onze meisjes waren erbij! De Drakenbootrace, topevenement en onze meisjes waren erbij! Een heel zonnige zaterdag in september Het klinkt een beetje raar maar vorig weekend was het echt een feit. En net toen werd voor de zesde keer

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019 Deze week in t Klökske Veel spanning in de competities. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 23 maart: Senioren: Minor 1 SETA 1 5-5 Heerlen 4 SETA 2 1-9 SETA 1 Falco 2 5-5 Sittard 1 SETA 2

Nadere informatie

4.1 De competitie verloopt over het algemeen over 3 speeldagen. Er wordt afgesloten met een provinciale finale.

4.1 De competitie verloopt over het algemeen over 3 speeldagen. Er wordt afgesloten met een provinciale finale. Basketbal Piramidaal provinciaal 1 CATEGORIEEN Miniemen (A + B): Cadetten (A + B): Scholieren (A + B): 2 DEELNAME Elke ploeg bestaat uit maximum 12 spelers. 3 MATERIAAL Elke ploeg dient in het bezit te

Nadere informatie

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 26 april 2015 om 9u00 op de terreinen van KPC Mistral

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 26 april 2015 om 9u00 op de terreinen van KPC Mistral REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

2.2 Eventueel kunnen 2 tornooien naast elkaar worden georganiseerd: 1 voor aangeslotenen en 1 voor niet -aangeslotenen.

2.2 Eventueel kunnen 2 tornooien naast elkaar worden georganiseerd: 1 voor aangeslotenen en 1 voor niet -aangeslotenen. Basket 3 on 3 Kern lokale schoolsport 1 CATEGORIEEN Miniemen A: jongens meisjes. Miniemen B: jongens meisjes. Cadetten A: jongens meisjes. Cadetten B: jongens meisjes. Scholieren A: jongens meisjes. Scholieren

Nadere informatie

01 Mei In dit nummer :

01 Mei In dit nummer : 01 Mei 2018 In dit nummer : Publi : Beach-Recreantentornooi Sportief verslag 15/04: Floriant-Sikopi Upcoming evenementen Sportief verslag 22/04: Boeckenberg-Sikopi Sponsorpagina Agenda Seizoen Veld 2017-2018

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen MODALITEITEN KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN 2018-2019 DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen DEEL 4 Competitie

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

Beste leden, Een sportieve tussenstand, na ongeveer 2/3 de van het seizoen:

Beste leden, Een sportieve tussenstand, na ongeveer 2/3 de van het seizoen: DAVOC LOT Jaargang 6 Editie 2 Datum : januari 2015 Beste leden, Een sportieve tussenstand, na ongeveer 2/3 de van het seizoen: Heren 1 zijn ondanks vele kwetsuren en nog veel meer afwezigheden op hun sokken

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW

VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW Afdeling Provinciaal Comité Antwerpen REGLEMENT JEUGDTROFEE PROVINCIE ANTWERPEN 2016 1. Doel. De provinciale jeugdcompetitie stimuleren door het uitreiken van de provinciale Jeugdtrofee.

Nadere informatie

47ste jaargang - juni nr. 220

47ste jaargang - juni nr. 220 47ste jaargang - juni 2013 - nr. 220 Beste schaakvrienden, BIJ UITSTEL VAN PARTIJEN : VERWITTIG vóóraf uw medespeler, spreek een nieuwe datum af en telefoneer naar de tornooileider : Bart Denduyver - GSM

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 7 nr. 252 week Programma voorjaar 2012 (door Lei Janssen & Nico Grubben)

NIEUWSBRIEF. jaargang 7 nr. 252 week Programma voorjaar 2012 (door Lei Janssen & Nico Grubben) NIEUWSBRIEF jaargang 7 nr. 252 week 51 2011 Programma voorjaar 2012 (door Lei Janssen & Nico Grubben) Brabants Kampioenschap 2011 (door Nico Grubben) Op zaterdag 17 december namen 5 van onze leden deel

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u.

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten bestaat enkel uit ploegen samengesteld uit één dame

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan! Race 8; 28-08-2016 Een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorige maand, als dat zo doorgaat gaat het zeker goed komen. Sjoerd zet in de kwalificatie als enige een 37 er neer en mag

Nadere informatie

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 24 april 2016 om 9u00 op de terreinen van KPC Schorpioen.

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 24 april 2016 om 9u00 op de terreinen van KPC Schorpioen. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

NTTB Jeugdcup 2013 Papendal

NTTB Jeugdcup 2013 Papendal NTTB Jeugdcup 2013 Papendal Afgelopen weekend vond op het Olympisch trainingscentrum Papendal de NTTB Jeugdcup plaats. Dit is een toernooi waarbij de 8 Nederlandse afdelingen de strijd met elkaar aangaan.

Nadere informatie

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen ONTWERP MODALITEITEN 2012-2013 DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen INHOUD DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen A. Provinciale jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8 B. Bijzondere jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8

Nadere informatie

1 van 1 15/04/ :57

1 van 1 15/04/ :57 Schaakkring Oude God http://skoudegod.be/archief/zt2005.html 1 van 1 15/04/2009 16:57 Zilveren Toren 2005 Uitslagen, standen, statistieken (website Merksem) van reeks 2A (SKOG I) en reeks 3A (SKOG II)

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde.

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 10 maart: Senioren: De seniorenteams waren vrij. Jeugd: Destatec 2 SETA 1 4-1

Nadere informatie

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u.

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

Het P.K.G.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 6 mei 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Apollo.

Het P.K.G.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 6 mei 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Apollo. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten bestaat enkel uit ploegen samengesteld uit één dame

Nadere informatie

24 ste JEUGDTORNOOI 6 en 7 MEI 2017

24 ste JEUGDTORNOOI 6 en 7 MEI 2017 24 ste JEUGDTORNOOI 6 en 7 MEI 2017 DUIVELTJES PREMINIEMEN MINIEMEN GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM - DUFFEL - Niet op de openbare weg werpen a.u.b. JEUGDTORNOOI KFC DUFFEL 6 en 7 mei 2017 Beste spelers, ouders

Nadere informatie

Notulen Vergadering Raad van Bestuur 25 maart 2013 Lokaal Caballos Zottegem

Notulen Vergadering Raad van Bestuur 25 maart 2013 Lokaal Caballos Zottegem LIGA OOST-VLAANDEREN V.S.F. Vereniging zonder winstoogmerk Eddy De Gendt Secretaris Opbrakelsestraat 37 9660 Brakel Tel. 0476 992575 eddy.dg@skynet.be www.schaakligaoostvlaanderen.be Brakel, 10 april 2014

Nadere informatie

KFC Turnhout Competitiehervorming

KFC Turnhout Competitiehervorming Vanaf het voetbalseizoen 2016/2017 zal er een hervorming in het Belgisch voetbal worden doorgevoerd. Hieronder kan je in korte lijnen de hervorming lezen: Onderscheid tussen betaald voetbal en amateur

Nadere informatie

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN. Competitief: Eerste ploegen Heren. Planning kampioenschappen A. MODALITEITEN.

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN. Competitief: Eerste ploegen Heren. Planning kampioenschappen A. MODALITEITEN. PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Competitief: Eerste ploegen Heren Planning kampioenschappen 2019 2020 A. MODALITEITEN. Eerste provinciale afdeling!! rood = aangepast per 12 juni 2019, Eén reeks van 16 ploegen.

Nadere informatie

Seizoensverslag voorjaar 2017 Gepubliceerd juli 2017

Seizoensverslag voorjaar 2017 Gepubliceerd juli 2017 Seizoensverslag voorjaar 2017 Gepubliceerd juli 2017 Copyright: BC (Bijna) altijd juist Inhoudsopgave Pagina Inleiding 2 Uitslagen en analyse 5 Deel 1: vrij spel. 5 Deel 2: drieband.. 8 Deel 3: bandstoten

Nadere informatie

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC heeft dit seizoen met slechts 2 overwinningen nog net de nacompetitie bereikt. Daarin werd het thuis opgenomen tegen PSV Dammen uit Eindhoven.

Nadere informatie

1ste. Jordantcup. KVK Hingene. Op 26 & 27 augustus KVK Hingene KBVB Stamboeknummer Terreinen: Groenstraat Bornem

1ste. Jordantcup. KVK Hingene. Op 26 & 27 augustus KVK Hingene KBVB Stamboeknummer Terreinen: Groenstraat Bornem 1ste Jordantcup Op 26 & 27 augustus 2017 KVK Hingene KVK Hingene KBVB Stamboeknummer 4215 Terreinen: Groenstraat 4 2880 Bornem KVK Hingene KVK Hingene KBVB Stamboeknummer 4215 1ste Jordantcup Op 26 & 27

Nadere informatie

4 e Chess League Oost 2014/2015

4 e Chess League Oost 2014/2015 4 e Chess League Oost 2014/2015 22-2-2015 Op zondag 22 februari 2015 was alweer het 4 e Chess League Oost 2014/2015. Het toernooi werd zoals gebruikelijk gehouden in de Meevaart. Naast het schaken konden

Nadere informatie

Royal Cureghem Sportief vzw Nieuwsbrief

Royal Cureghem Sportief vzw Nieuwsbrief Royal Cureghem Sportief vzw Nieuwsbrief 2017-8 Enkele prestaties van onze renners Miniemen Ielan Meert werd 2 e bij de 9 jarige miniemen te Hoegaarden. Ook te Hoegaarden eindigde Mathias Vanpée op de 6

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog.

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog. TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Beste leden, tijdens de vakantiemaanden is het elke vrijdagavond gezellig in ons lokaal. Op 3 augustus werd zelfs het wereldkampioenschap vrije tijd van

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * CLUBLOKAAL: Dorpscentrum Kerkeböske Aan de Koeberg 3, 5988 NE Helden Jaargang 6 nr. 26-19 februari 2011 Hallo schaak- en damleden Ons schaakzestal wist een moeizame maar

Nadere informatie

Tennis: voorbeeldsport zijn & blijven Plezier van tennissport niet bederven Faire club = juiste sfeer = positief clubimago Ondersteuning door VTV &

Tennis: voorbeeldsport zijn & blijven Plezier van tennissport niet bederven Faire club = juiste sfeer = positief clubimago Ondersteuning door VTV & IN ONZE CLUB Tennis: voorbeeldsport zijn & blijven Plezier van tennissport niet bederven Faire club = juiste sfeer = positief clubimago Ondersteuning door VTV & Lotto Omgang met regels reglementen kennen

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Kenji van Enckevort Nederlands Kampioen bij de welpen D.

Deze week in t Klökske Kenji van Enckevort Nederlands Kampioen bij de welpen D. Deze week in t Klökske Kenji van Enckevort Nederlands Kampioen bij de welpen D. COMPETITIE Zaterdagcompetitie De voorjaarscompetitie zit er op. We gaan al weer vooruit kijken naar het najaar. Binnenkort

Nadere informatie

G.T. Wimbledon. Gelukkig kunnen onze sporters na alle drukke feestdagen het vele eten van de kerstdiners er snel weer af tennissen in het nieuwe jaar!

G.T. Wimbledon. Gelukkig kunnen onze sporters na alle drukke feestdagen het vele eten van de kerstdiners er snel weer af tennissen in het nieuwe jaar! G.T. Wimbledon Halfjaarlijkse nieuwsbrief n 11 januari 2014 Het bestuur wenst alle leden, trainers, secretaresse Monique, Petra van Recreas, de familie Vanwelkenhuysen, sponsors, een gezond en gelukkig

Nadere informatie

Bovenaan vlnr: Sam Castelein, Wout Naessens, Tim Rysman, Stacey Van Colen Onderaan vlnr: Nico Vanparys en Bjorn Van Belleghem

Bovenaan vlnr: Sam Castelein, Wout Naessens, Tim Rysman, Stacey Van Colen Onderaan vlnr: Nico Vanparys en Bjorn Van Belleghem Topseizoen! 1G Na de degradatie vorig seizoen uit 2 e liga, wou de eerste ploeg zo snel mogelijk naar deze klasse terugkeren. Dit zou geen evidentie zijn, mede door het verlies van topspeelster Lotte Derudder

Nadere informatie

3 e Chess League Oost 2014/2015

3 e Chess League Oost 2014/2015 3 e Chess League Oost 2014/2015 25-1-2015 Op 25 januari 2015 was het 3 e Chess League Oost 2014/2015. Deze keer zaten we niet in de Meevaart, maar in Speeltuin de Batavia! Dit bleek een zeer geschikte

Nadere informatie

PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019

PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019 PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019 Inhoud Artikel 1 Wedstrijddatum... 2 Artikel 2 Categorieën... 2 Artikel 2.1 Vlaamse jeugdwedstrijd... 3 Artikel 2.2 Provinciaal kampioenschap... 3 Artikel 2.3 Recreanten...

Nadere informatie

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 6 mei 2017 om 9.30 u op de terreinen van PC Haeseveld.

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 6 mei 2017 om 9.30 u op de terreinen van PC Haeseveld. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP DOUBLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap doubletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT 1. De provinciale kampioenschappen worden georganiseerd door het provinciale bestuur en gaan door tussen het 2 de weekend van oktober en het weekend voor het BK -

Nadere informatie

Verslag tweede Houbolt-Samuels Schaakevenement

Verslag tweede Houbolt-Samuels Schaakevenement Verslag tweede Houbolt-Samuels Schaakevenement Afgelopen zondag 12 mei was het dan zover, het tweede Houbolt-Samuels Schaakevenement. Na het succes van vorig jaar besloot het bestuur de handschoen op te

Nadere informatie

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum Zaterdag 2 november mocht EDC het opnemen tegen Huizum, dat nog maar 1 punt had gescoord uit 3 wedstrijden. EDC was in de sterkste formatie en Igor

Nadere informatie

Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach

Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach Informatie voor spelers (en ouders en supporters) die deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach Er wordt conform de Nevobo reglementen gespeeld door jongens en meisjes teams in de leeftijd

Nadere informatie

Startpakket senioren: Inhoud: De notatie De Spelregels Snel leren dammen Centrumspel DE NOTATIE

Startpakket senioren: Inhoud: De notatie De Spelregels Snel leren dammen Centrumspel DE NOTATIE 1 Startpakket senioren: Inhoud: De notatie De Spelregels Snel leren dammen Centrumspel DE NOTATIE 11 12 13 14 1 41 42 43 44 4 46 47 48 49 0 Het noteren van het zetten is niet moeilijk. Maar je moet er

Nadere informatie

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 7 mei 2017 om 9.30u op de terreinen van PC Gent.

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 7 mei 2017 om 9.30u op de terreinen van PC Gent. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP TRIPLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap tripletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

KAART EN SPELAVOND Club 250 Ouderraad Sint-Lodewijkscollege. Initiatie Schaken

KAART EN SPELAVOND Club 250 Ouderraad Sint-Lodewijkscollege. Initiatie Schaken KAART EN SPELAVOND 2016 Club 250 Ouderraad Sint-Lodewijkscollege Initiatie Schaken Spoorwegstraat 1 Het schaakbord Het eerste dat je nodig hebt om te kunnen schaken is een schaakbord. Je ziet een schaakbord

Nadere informatie

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan!

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan! Race 10; 30-10-2016 Bij deze race verschenen maar 2 kids aan de start, zou het door de vroegere starttijd komen?! Jarek heeft z n PR vandaag 2 keer aangescherpt, zowel in de kwalificatie als in de 1 e

Nadere informatie

Verslag 3e speeldag: het heilige vuur was er maandag 10 juni 2019

Verslag 3e speeldag: het heilige vuur was er maandag 10 juni 2019 Verslag 3e speeldag: het heilige vuur was er maandag 10 juni 2019 Tijdens het pinksterfeest wordt herdacht dat de Heilige Geest, de derde Persoon van de Allerheiligste Drie-eenheid, neerdaalde uit de hemel

Nadere informatie

De P.I.B. veteranen Oost-Vlaanderen gaat door op woensdag 2 mei 2018 om 10.00u op de terreinen van KP Mistral.

De P.I.B. veteranen Oost-Vlaanderen gaat door op woensdag 2 mei 2018 om 10.00u op de terreinen van KP Mistral. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER VETERANEN Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker veteranen betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot

Nadere informatie

Jijbent.nl: spelregels dammen. Bram Schoonhoven Copyright 2017 Jijbent.nl

Jijbent.nl: spelregels dammen. Bram Schoonhoven Copyright 2017 Jijbent.nl Jijbent.nl: spelregels dammen Bram Schoonhoven Copyright 2017 Jijbent.nl Inhoud Spelregels dammen...1 Het bord en het begin...1 Zetten van de stenen...2 Slaan...3 Dam halen...5 Einde van het spel...6 Remise

Nadere informatie

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 29 april 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Reynaert.

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 29 april 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Reynaert. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

Chess Tutor Stap 1 9-1-2014 1. 1: Het bord en de stukken 1. 2: De loop van de stukken 7. 3: Aanval en slaan 10. 4: De pion 15.

Chess Tutor Stap 1 9-1-2014 1. 1: Het bord en de stukken 1. 2: De loop van de stukken 7. 3: Aanval en slaan 10. 4: De pion 15. Chess Tutor Stap 1 9-1-2014 1 Stap 1 Basislessen 1: Het bord en de stukken 1 2: De loop van de stukken 7 3: Aanval en slaan 10 4: De pion 15 5: Verdedigen 18 6: Schaak en schaak opheffen 27 7: Mat in één

Nadere informatie

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 15 april mei 2018 om 9.30 u op de terreinen van PC Gent.

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 15 april mei 2018 om 9.30 u op de terreinen van PC Gent. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP DOUBLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap doubletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Kampioenenviering

Kampioenenviering TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Kampioenenviering 2018-19 zaterdag 25 mei 2019 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen

Nadere informatie

Internationaal jeugdtornooi van Trier

Internationaal jeugdtornooi van Trier VLAAMSE TAFELTENNISLIGA vzw Brogniezstraat 41 bus 3 -B-1070 Brussel Tel.: 02/527.53.72 Fax: 02/527.52.49 E-mail: info@vttl.be Bank: 734-0017378-24 RPR Brussel 0419.261.219 Internationaal jeugdtornooi van

Nadere informatie

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal Voetbal Piramidaal provinciaal 1 CATEGORIEEN Miniemen jongens (A + B). Cadetten jongens (A + B). Scholieren jongens (A + B). Meisjes cat. 1: miniemen (A + B) + cadetten A. Meisjes cat. 2: cadetten B +

Nadere informatie

N IEUWSBRIEF. Kampioenen deel 1. Onze Pupillen A olv Hans Soetaert eindigden 1ste in de reguliere competitie met slechts 1 verliesmatch.

N IEUWSBRIEF. Kampioenen deel 1. Onze Pupillen A olv Hans Soetaert eindigden 1ste in de reguliere competitie met slechts 1 verliesmatch. N IEUWSBRIEF NUMMER 4 SEIZOEN 2011-12 Kampioenen deel 1 Onze Pupillen A olv Hans Soetaert eindigden 1ste in de reguliere competitie met slechts 1 verliesmatch. Nu hebben zij ook de eindronde ongeslagen

Nadere informatie

Het P.K.G.D. veteranen West-Vlaanderen gaat door op zaterdag 2 mei 2015 om 9u00 op de

Het P.K.G.D. veteranen West-Vlaanderen gaat door op zaterdag 2 mei 2015 om 9u00 op de REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN VETERANEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten veteranen bestaat enkel uit ploegen samengesteld

Nadere informatie

1. Categorieën. 2. Deelname. Per wedstrijd mogen er max. 14 spelers (7 basisspelers en 7 wisselspelers) op het wedstrijdblad staan. 3.

1. Categorieën. 2. Deelname. Per wedstrijd mogen er max. 14 spelers (7 basisspelers en 7 wisselspelers) op het wedstrijdblad staan. 3. Reglementen PIRAMIDAAL PROVINCIAAL handbal 1. Categorieën Miniemen (2006 + 2005) jongens - meisjes Cadetten (2004 + 2003) jongens - meisjes Scholieren (2002 + 2001 + 2000) jongens - meisjes 2. Deelname

Nadere informatie

Spelregels schaken. Doel van het spel

Spelregels schaken. Doel van het spel Spelregels schaken Schaken is een bordspel voor 2 personen, waarbij de ene speler met wit speelt en de ander met zwart. Aan het begin van het spel hebben beide spelers 16 stukken: 1 koning, 1 dame, 2 torens,

Nadere informatie

Miniorencircuit deel 1, dd

Miniorencircuit deel 1, dd Miniorencircuit deel 1, dd 10-10-2015 Vandaag werd het eerste deel van het miniorencircuit (voor minioren en junioren 1 en 2) gezwommen in het zwembad de Grote Koppel in Arnhem voor de jongens van jaargang

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 9 nr. 321 week Ex-lid Harry Driessen overleden (door Nico Grubben)

NIEUWSBRIEF. jaargang 9 nr. 321 week Ex-lid Harry Driessen overleden (door Nico Grubben) NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 321 week 48 2013 Ex-lid Harry Driessen overleden (door Nico Grubben) Afgelopen maandag werd ons ex-lid Harry Driessen gecremeerd. Hij werd in het najaar van 1982 lid van onze

Nadere informatie

Kampioenenviering 2012-2013. Eervolle vermelding:

Kampioenenviering 2012-2013. Eervolle vermelding: Artistieke Gymnastiek Club: Gymgroep Holsbeek Alina Goeminne Zilver in wedstrijd in Dendermonde Senna Deriks Reeks: Beloften A Zilver in voorronde 4 in Wachtebeke Studeert en traint in de topsportschool

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 5 nr. 27-13 maart 2010 Hallo schaak- en damleden Ons schaakteam heeft afgelopen zondag de twee matchpunten

Nadere informatie

Bord 2 Henny Zie onderaan dit verslag voor de partij van Henny

Bord 2 Henny Zie onderaan dit verslag voor de partij van Henny Thuis team: De Toren A Bezoekend team: WLC B Naam Rating 1 ½ 0 Naam Rating 1 ½ 0 1 Karel Looijmans 2006 0 Roel Copic 1878 1 2 J.P.M.R. van Gerwen 1538 0 Henny Wilbrink 1812 1 3 Frans van Weert 1527 0 Jasper

Nadere informatie

EDC pijnlijk gepoetst door DIOS

EDC pijnlijk gepoetst door DIOS EDC pijnlijk gepoetst door DIOS EDC speelde zaterdag 22 februari de laatste wedstrijd van de reguliere competitie tegen DIOS. Beide teams hadden nog belangen en daarom waren beide teams op volledige oorlogssterkte.

Nadere informatie

De week van BSS! maart De agenda voor komende week 29 maart 19 uur Geen jeugdschaak wegens paasvakantie! 20 uur Hendrik Baelen

De week van BSS! maart De agenda voor komende week 29 maart 19 uur Geen jeugdschaak wegens paasvakantie! 20 uur Hendrik Baelen De week van BSS! 2026 maart 2016 Bart en zijn Lipton Ice kwamen deze dinsdag goed weg met een remise door eeuwig schaak tegen Gene en zijn Duvel! De agenda voor komende week 29 maart 19 uur Geen jeugdschaak

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Klassementrooster A 4/03/2014

Tennis Vlaanderen Klassementrooster A 4/03/2014 Tennis Vlaanderen 4/03/2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be www.tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Robbe Verlee tornooi 2014

Robbe Verlee tornooi 2014 Robbe Verlee tornooi 2014 Woensdag 9 april 2014 Jeugdcentrum Puyenbeke U9 U11 U12 U13 Deelnemende ploegen U 9 WOENSDAG 09 April Puyenbeke stadion Waasland-Beveren KSV Bornem Waasland-Beveren 2 KVV Coxyde

Nadere informatie

Schaaklessen Dr. Plesmanschool. Diagram 2. de beginstand

Schaaklessen Dr. Plesmanschool. Diagram 2. de beginstand Schaaklessen Dr. Plesmanschool Diagram 2. de beginstand 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Het bord... 3 2. De beginstand... 5 3. De koning... 6 4. De dame... 7 5. De toren... 8 6. De loper... 9 7.

Nadere informatie

Nieuwsbulletin Nr maart 2019

Nieuwsbulletin Nr maart 2019 Nieuwsbulletin Nr. 9 20 maart 2019 Redactie: Bert Gerritsma Telefoon:06-13352675 e-mail:bertgerritsma@ziggo.nl Website: www.schakenbijhsv.nl Rekeningnummer NL02INGB0003317190 t.n.v. Haagse Schaakvereniging

Nadere informatie

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 9 mei 2015 om 9u00 op de terreinen van PC Apollo.

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 9 mei 2015 om 9u00 op de terreinen van PC Apollo. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP TRIPLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap tripletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Tornooibrochure 45 ste Paastornooi Eendracht Hekelgem 2018

Tornooibrochure 45 ste Paastornooi Eendracht Hekelgem 2018 Tornooibrochure 45 ste Paastornooi Eendracht Hekelgem 2018 Maatschappelijke zetel : Tenbos 7, EENDRACHT HEKELGEM Voorwoord Eendracht Hekelgem organiseert dit jaar zijn 45ste paastornooi voor de lichtingen

Nadere informatie

LET OP: komende woensdag is er GEEN DAMMEN bij Morgenstond. De vierde ronde wordt op woensdag 28 maart gespeeld.

LET OP: komende woensdag is er GEEN DAMMEN bij Morgenstond. De vierde ronde wordt op woensdag 28 maart gespeeld. Kampioenschap van ZHDB + Den Haag 2018 (Anko Baksoellah bokaal) Het toernooi wordt gespeeld in Het Ontmoetingscentrum Morgenstond, Eerste Eeldepad 3 A, 2541 JG Den Haag De wedstrijdleider is bereikbaar

Nadere informatie

Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!.

Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!. Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 11 maart: Senioren: SETA 1 TTC 3 8-2 SETA 2 Landgraaf 5 3-7 Jeugd: SETA 1 TTCN

Nadere informatie

Schaakvereniging Borne

Schaakvereniging Borne Reglement Interne Competitie 10-08-2014 I. Algemeen art 1 Toepassing Dit reglement geldt voor de wedstrijden van de Interne Competitie (hierna: Competitie) van de Schaakvereniging Borne (hierna: SV Borne).

Nadere informatie

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen 2017-2018 Planning wedstrijden reserven en jeugd PROVINCIALE en GEWESTELIJKE RESERVEN art. 1567 PROVINCIALE en GEWESTELIJKE U21 - art. 1573-1575 PROVINCIALE

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Korte nieuwsflits deze week, maar niet onbelangrijk! Zondag 22 februari spelen onze heren hun tweede wedstrijd in de strijd tegen degradatie. Het wordt een uitwedstrijd in Oegstgeest,

Nadere informatie

Jijbent.nl: spelregels Xiangqi. Bram Schoonhoven Copyright 2017 Jijbent.nl

Jijbent.nl: spelregels Xiangqi. Bram Schoonhoven Copyright 2017 Jijbent.nl Jijbent.nl: spelregels Xiangqi Bram Schoonhoven Copyright 2017 Jijbent.nl Inhoud Spelregels Xiangqi...1 Startopstelling en doel van het spel...1 Het bord...1 Verplaatsen van de stukken...2 De Generaal

Nadere informatie