PMA woonverzekering Allianz Nederland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PMA woonverzekering Allianz Nederland"

Transcriptie

1 PMA woonverzekering Allianz Nederland

2 PMA woonverzekering Of u huurt of eigenaar bent, uw huis is uw veilige thuishaven. Een plek om te koesteren. En om te verzekeren. Want schade door brand, extreem weer of een inbraak kan uw woongenot behoorlijk aantasten. Met de PMA woonverzekering bij Allianz beschermt u zich tegen de financiële risico s die wonen met zich meebrengt. De PMA woonverzekering omvat vier verzekeringen die uw woongemak verhogen en naadloos op elkaar aansluiten: Woonhuisverzekering Inboedelverzekering Glasverzekering Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren Uw voordelen Alle woonverzekeringen bieden een hulpvaardige serviceafdeling en een vlotte en coulante schadeafhandeling. En uiteraard krijgt u een aantrekkelijke collectiviteitskorting op uw premie. Om van deze voordelen te profiteren, hoeft u niet alle vier de verzekeringen af te sluiten. Als huurder heeft u bijvoorbeeld geen woonhuisverzekering nodig. Voordelen van de PMA woonverzekering Uitgebreide dekking Garantie tegen onderverzekering 24-uurs noodhulp Keuze uit financiële vergoeding of herstel in natura Woonhuisverzekering Voor uw eigen woning wilt u een verzekering die u absolute zekerheid biedt. De woonhuisverzekering biedt die zekerheid voor uw woning, de daarbij behorende terreinafscheidingen (hagen, schuttingen, hekken) en bijgebouwen (garages, schuurtjes). Funderingen kunt u apart meeverzekeren. Voor de woonhuisverzekering kunt u kiezen uit twee dekkingen: Allianz Plus en Allianz Optimaal.

3 Dekkingsoverzicht In dit overzicht ziet u welke schade wordt vergoed of in natura wordt hersteld. Schade veroorzaakt of ontstaan door: brand, zengen, schroeien, smelten, verkolen en broeien ontploffing overspanning en inductie blikseminslag luchtvaartuigen storm vandalisme (kwaadwillige beschadiging) inbraak of poging daartoe diefstal relletjes olie, rook en roet aanrijding en aanvaring omvallen van bomen, kranen of heistellingen water, stroom, neerslag en sneeuw Bovendien wordt vergoed: bereddingskosten salvagekosten (noodzakelijke kosten na een schade) expertisekosten opruimingskosten tuinaanleg huurderving hotel- en/of pensionkosten bewaking noodreparaties verplichte noodvoorzieningen overheid overige kosten Allianz Optimaal dekking Met de Allianz Plus dekking heeft u al een bijzonder uitgebreide dekking. U kunt uw woning nog beter beschermen met de Allianz Optimaal dekking. Deze biedt naast de dekking van Allianz Plus óók dekking tegen plotselinge onvoorziene gebeurtenissen. Hiermee is uw woning tegen nagenoeg alles verzekerd wat maar mogelijk is. Garantie tegen onderverzekering Als uw huis voor een lager bedrag dan de herbouwwaarde is verzekerd, is er sprake van onderverzekering. Bij schade krijgt u dan slechts een deel vergoed. Als u de juiste herbouwwaarde doorgeeft, krijgt u op uw woonhuisverzekering een garantie tegen onderverzekering van 10 jaar. Dit geldt voor alle stenen huizen met een harde dakbedekking met een herbouwwaarde tot ,-. Voor woonhuizen met een herbouwwaarde vanaf ,-, met een rieten dak of met een bijzondere constructie, is garantie tegen onderverzekering ook mogelijk. U dient dan wel een erkend taxatierapport te overhandigen. Vergoeding of herstel in natura voor woonverzekeringen Als u schade hebt wilt u natuurlijk dat alles zo snel mogelijk weer in orde komt. Bij de PMA woonverzekering kunt u kiezen tussen een vergoeding in geld of herstel in natura. Kiest u voor herstel in natura, dan maakt een deskundig herstelbedrijf een afspraak met u over de reparatiewerkzaamheden. Is er direct actie nodig, dan gebeurt dat dezelfde dag nog. Eigen risico Als u een gedekte schade heeft, betaalt u geen eigen risico. Op deze regel zijn twee uitzonderingen: Voor stormschade geldt een eigen risico van 225,- per gebeurtenis. Voor schade door een niet genoemde plotselinge onvoorziene gebeurtenis op de Allianz Optimaaldekking geldt een eigen risico van 45,- per gebeurtenis.

4 Welk bedrag te verzekeren? U verzekert uw woning niet tegen de aankoop- of marktwaarde, maar tegen de herbouwwaarde. Dit is het bedrag dat nodig is om uw woonhuis opnieuw te laten bouwen. Om die waarde te bepalen, kunt u de herbouwwaardemeter gebruiken. Deze vindt u op of kunt u gratis aanvragen bij de Verzekering Service. Gebruikt u de herbouwwaardemeter, dan krijgt u 10 jaar lang een garantie tegen onderverzekering. Aanpassing verzekerd bedrag Door de stijgende loon- en materiaalkosten loopt u het risico dat de verzekering de werkelijke herbouwwaarde niet meer dekt. Daarom heeft de woonhuisverzekering bij Allianz standaard een indexclausule. Daarmee wordt het verzekerd bedrag jaarlijks aangepast aan het bouwkosten-indexcijfer zodat uw verzekering waardevast blijft. Een verbouwing waardoor uw huis in waarde stijgt, moet u altijd doorgeven. Zodat het verzekerd bedrag aangepast kan worden. Voordelen herstel in natura Het herstel wordt volledig voor u geregeld Het herstel wordt uitgevoerd door professionele schadeherstellers U krijgt geen nota s U heeft geen eigen risico voor schade door een niet genoemde plotselinge onvoorziene gebeurtenis bij de woonhuis- en de inboedelverzekering met Allianz Optimaal dekking Inboedelverzekering Wonen betekent ook inrichten met meubels en spullen die van uw woning uw eigen thuis maken. Al met al vertegenwoordigen uw interieur en uw spullen een behoorlijke waarde. Dat wordt vaak pas duidelijk bij brand, schade of een inbraak. Met de inboedelverzekering verzekert u alle huisraad in en om uw huis. Bovendien zijn uw persoonlijke bezittingen in uw auto voor 250,- meeverzekerd. Voor uw eigendommen in een caravan, aanhanger of vaartuig heeft u een aparte verzekering nodig. Voor de inboedelverzekering kunt u kiezen uit twee dekkingen: Allianz Plus en Allianz Optimaal.

5 Dekkingsoverzicht In dit overzicht ziet u welke schade wordt vergoed of in natura wordt hersteld. Schade veroorzaakt of ontstaan door: brand, zengen, schroeien, smelten, verkolen en broeien ontploffing overspanning en inductie blikseminslag luchtvaartuigen storm vandalisme (kwaadwillige beschadiging) (poging tot) inbraak, diefstal, geweldadige beroving, afpersing relletjes olie, rook en roet aanrijding en aanvaring omvallen van bomen, kranen of heistellingen water, stroom, neerslag en sneeuw stroomuitval aan de inhoud van koelkasten en diepvriezers Bovendien wordt vergoed: bereddingskosten salvagekosten (noodzakelijke kosten na een schade) expertisekosten opruimingskosten geld en geldwaardig papier schade aan beroepsuitrusting tuinaanleg hotel- en/of pensionkosten bewaking noodreparaties huurdersbelang braakschade huurwoning kosten vervoer en opslag overige kosten Maximum vergoedingen bij diefstal van: lijfsieraden 5.000,- audio en visueel 7.500,- computer 7.500,- verzamelingen ,- antiek (geen meubels) ,- schilderijen ,- inboedel in auto 250,- geld en geldswaardig papier in grote steden Allianz Optimaal dekking 1.250,- 625,- Met de Allianz Plus dekking hebt u al een bijzonder uitgebreide dekking. U kunt uw inboedel nog beter beschermen met de Allianz Optimaal dekking. Deze biedt naast de dekking van Allianz Plus óók dekking tegen plotselinge onvoorziene gebeurtenissen. Hiermee is uw inboedel tegen nagenoeg alles verzekerd wat maar mogelijk is. Voor deze niet genoemde schades geldt een eigen risico van 45,- per gebeurtenis. Extra korting bij beveiliging U krijgt extra korting op uw premie als u uw woning goed beveiligt. Als u een BORG-bedrijf inschakelt dat erkend is door het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP) en u uw woning volgens de NCP-richtlijnen hebt beveiligd, krijgt u een korting op uw premie. U hoeft daarvoor alleen een kopie van het BORG Certificaat te overleggen. Meer informatie hierover vindt u op Uiteraard kunt u ook de Verzekering Service bellen.

6 Welk bedrag te verzekeren? U verzekert uw inboedel op basis van de nieuwwaarde: het bedrag dat nodig is om uw beschadigde of verloren gegane spullen opnieuw aan te schaffen. Voor het vaststellen van de nieuwwaarde kunt u de inboedelwaardemeter gebruiken. Deze vindt u op of kunt u gratis aanvragen bij de Verzekering Service. Gebruikt u de inboedelwaardemeter, dan krijgt u 5 jaar lang een garantie tegen onderverzekering. Aanpassing verzekerd bedrag Door de stijgende prijzen loopt u het risico dat de verzekering de werkelijke nieuwwaarde niet meer dekt. Daarom heeft de inboedelverzekering bij Allianz standaard een indexclausule. Daarmee wordt het verzekerd bedrag (en daarmee de premie) jaarlijks aangepast aan de prijsontwikkelingen van woninginboedels. Hierdoor blijft uw verzekering altijd op het juiste peil. Garantie tegen onderverzekering Als uw inboedel voor een lager bedrag dan de waarde van de inboedel is verzekerd, is er sprake van onderverzekering. Bij schade of diefstal krijgt u dan slechts een deel vergoed. Daarom krijgt u op de inboedelverzekering een garantie tegen onderverzekering van 5 jaar voor inboedels tot ,-. Voor een inboedel met een hogere waarde dan ,- is garantie tegen onderverzekering ook mogelijk. U dient dan wel een erkend taxatierapport, een inboedelwaardemeter of een inventarisatielijst te overhandigen. Voordelen van de inboedelverzekering Uitgebreide dekking Garantie tegen onderverzekering 24-uurs noodhulp Extra korting bij beveiliging Kostbaarhedenverzekering Als u waardevolle sieraden, verzamelingen, kunstvoorwerpen, muziekinstrumenten of kostbare apparatuur in huis hebt, is de kans groot dat de inboedelverzekering niet de volledige waarde dekt. Het kan dan verstandig zijn een kostbaarhedenverzekering af te sluiten. Hiervan is een aparte brochure beschikbaar. Ook vindt u hierover meer informatie op Glasverzekering Ramen, koepels en glazen deuren zijn niet standaard verzekerd via de woonhuis- of inboedelverzekering. Daarom kan het voor u als woningeigenaar verstandig zijn een glasverzekering af te sluiten. Glasschade is een kostbare zaak, vooral doordat steeds meer ramen uit dubbel of isolerend glas bestaan. Maar ook vervanging van of reparatie aan glazen schuifpuien of lichtkoepels is een dure aangelegenheid. Een schade loopt dan flink in de papieren. De glasverzekering stelt u schadeloos bij breuk van al het glas dat dient tot het doorlaten van daglicht. Ook de kosten voor een noodvoorziening en de inzetkosten van de nieuwe ruiten worden volledig vergoed.

7 Voordelen van de glasverzekering 24-uurs noodhulp U krijgt snel en vakkundig nieuwe ramen ingezet Snelle schaderegeling Aantrekkelijke premie Aansprakelijkheidsverzekering Een klein ongelukje kan al snel leiden tot een fors schadebedrag. Als u, uw gezinsleden of uw huisdier dat ongelukje veroorzaakt, kunt u aansprakelijk gesteld worden voor de financiële gevolgen. Dat risico dekt u af met de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren. Uitgebreide dekking De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren vergoedt de schade waarvoor u of uw gezinsleden aansprakelijk zijn. Het gaat hier om materiële schade of lichamelijk letsel. Daarnaast biedt de verzekering dekking voor: Brandschade aan vakantieverblijven en de inboedel Schade aan geleende goederen tot ,- Schade tijdens vakantiewerk of vrijetijdswerk van de kinderen Opzettelijk toegebrachte schade door kinderen tot 14 jaar Schade ontstaan bij het belangeloos verrichten van een vriendendienst tot ,- Maximum vergoedingen De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren vergoedt schade tot een maximum bedrag. U kunt kiezen uit vergoedingen tot ,-, ,-, ,- of ,- per gebeurtenis. De aansprakelijkheidsverzekering heeft een wereldwijde dekking, zodat u zich ook in het buitenland geen zorgen hoeft te maken. Oók voor uw gezinsleden en huisdieren De aansprakelijkheidsverzekering geldt voor u en uw gezinsleden. Daartoe behoren alle inwonenden, ook uw huisdieren en zelfs uw logés. Bovendien zijn uw studerende uitwonende kinderen meeverzekerd. Voordelen van de aansprakelijkheidsverzekering Zeer uitgebreide dekking Ook dekking in het buitenland Uw huisdieren en logés zijn meeverzekerd Uw studerende kinderen op kamers zijn meeverzekerd

8 Interesse? Wilt u profiteren van de voordelen van de PMA woonverzekering? Of hebt u nog vragen? Bel dan met de medewerkers van de Verzekering Service op nummer (010) Zij helpen u graag verder. Op basis van uw aanvraag, ontvangt u een offerte. U kunt dan op uw gemak het aanbod vergelijken met uw huidige polis. Besluit u op het voorstel in te gaan, dan hebt u altijd nog 14 dagen bedenktijd. En uiteraard zorgt Allianz voor een vlekkeloze overgang van uw huidige polis. Online regelen Wilt u direct weten of de PMA woonverzekering u voordeel biedt? Op kunt u uw premie berekenen, een offerte aanvragen en uw verzekering afsluiten. Allianz Nederland Als u kiest voor de PMA woonverzekering, kiest u voor Allianz Nederland, één van de grootste verzekeraars ter wereld. Die omvang biedt u extra zekerheid en schaalvoordeel, maar doet niets af aan de uitstekende service en schadeafhandeling. Integendeel, u kunt altijd rekenen op de dienstverlening van Allianz, 24 uur per dag, 7 dagen per week. En ook als u schade hebt, zorgen zij direct voor een adequate oplossing of uitkering. Allianz Nederland is specialist in collectieve verzekeringen. In hun dienstverlening wil Allianz u zo goed mogelijk bijstaan als u een beroep op uw verzekering moet doen. Dat doet Allianz met de Verzekering Service voor al uw verzekeringsvragen en de Schadeservice voor een voortvarende schadeafhandeling. Service Voor meer informatie over deze verzekering kunt u contact opnemen met Allianz Nederland. Zij helpen u graag verder. In hun dienstverlening stelt Allianz uw belang voorop. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over de service. Hebt u een klacht over de producten of diensten van Allianz, dan vragen wij u deze eerst voor te leggen bij Allianz Nederland. Vindt u de reactie onvoldoende, dan kunt u terecht bij: Klachteninstituut Financiële Dienstverlening Postbus AG Den Haag

9 BEZOEK PMA (OP AFSPRAAK) Kerklaan AD Nieuwerkerk aan den IJssel SCHRIJF PMA PMA Postbus AH Nieuwerkerk aan den IJssel BEL, FAX OF MAIL PMA Telefoon: Fax: (0180) (0180) KvK AFM Kifid

Woonhuis en inboedel. Uitgebreide Gevarenverzekering. Deze verzekering is tot stand gekomen in samenwerking met Connect Assuradeuren B.V.

Woonhuis en inboedel. Uitgebreide Gevarenverzekering. Deze verzekering is tot stand gekomen in samenwerking met Connect Assuradeuren B.V. Uitgebreide Gevarenverzekering Woonhuis en inboedel 19 oktober 2012 Deze verzekering is tot stand gekomen in samenwerking met Connect Assuradeuren B.V. Veilig wonen Dat u uw huis en uw inboedel verzekert,

Nadere informatie

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Inboedelverzekering 03 103 14-10 In deze voorwaarden van uw Reaal Inboedelverzekering leest u: Wat u van ons mag verwachten en wat wij van u verwachten (bladzijde

Nadere informatie

Polisvoorwaarden Zelf Woonverzekering

Polisvoorwaarden Zelf Woonverzekering Polisvoorwaarden Zelf Woonverzekering Deze polisvoorwaarden bestaan uit: Algemene Voorwaarden Z.WN.A.14.05 2 Speciale Voorwaarden Woonhuisverzekering Z.WN.WH.14.05 7 Speciale Voorwaarden Inboedelverzekering

Nadere informatie

Inboedelverzekering Extra Uitgebreid/Compleet BV 03.2.40 B

Inboedelverzekering Extra Uitgebreid/Compleet BV 03.2.40 B polisvoorwaarden Inboedelverzekering Extra Uitgebreid/Compleet Delta Lloyd Schadeverzekering NV Amsterdam Model BV 03.2.40 B Inhoud Algemene voorwaarden Artikel 1 Wat bent u verplicht mee te delen bij

Nadere informatie

Rubriek Wonen Bijzondere Voorwaarden Inboedelverzekering Extra Uitgebreid

Rubriek Wonen Bijzondere Voorwaarden Inboedelverzekering Extra Uitgebreid Inhoud Algemeen Artikel 1 Aanvullende begripsomschrijvingen Artikel 2 Geldigheidsgebied Artikel 3 Einde van de verzekering Dekking Artikel 4 Verzekerd bedrag Artikel 5 Omvang van de dekking Artikel 6 Dekking

Nadere informatie

VOORWAARDEN REAAL GOED GEREGELD PAKKET - UW WOONHUIS

VOORWAARDEN REAAL GOED GEREGELD PAKKET - UW WOONHUIS VOORWAARDEN REAAL GOED GEREGELD PAKKET - UW WOONHUIS In de voorwaarden van de REAAL Woonhuisverzekering leest u: n Wat u van ons mag verwachten en wat wij van u verwachten (pagina 2). n Voor welke schade

Nadere informatie

Informatie over uw Inboedelverzekering All-in. Als onderdeel van het ZekerheidsPakket Particulieren

Informatie over uw Inboedelverzekering All-in. Als onderdeel van het ZekerheidsPakket Particulieren Informatie over uw Inboedelverzekering All-in Als onderdeel van het ZekerheidsPakket Particulieren pagina Leeswijzer, Uw verzekering in het kort 3 Polisvoorwaarden Inboedelverzekering All-in 7 Leeswijzer

Nadere informatie

Voorwaarden. Woonverzekering Leeswijzer. Uw rechten & plichten

Voorwaarden. Woonverzekering Leeswijzer. Uw rechten & plichten Voorwaarden Woonverzekering Leeswijzer Hoe vindt u het antwoord op uw vraag? Blader door het document. Klik op een vraag in het overzicht. Zoek op een woord met Ctrl + F. Hoe leest u deze voorwaarden?

Nadere informatie

INHOUD ARTIKEL 1 ALGEMENE INFORMATIE 2 ARTIKEL 2 BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN 2

INHOUD ARTIKEL 1 ALGEMENE INFORMATIE 2 ARTIKEL 2 BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN 2 VOORWAARDEN Inboedel Extra Uitgebreid Delta Lloyd Schadeverzekering NV Amsterdam MODEL LE 03.2.18 E ONDERDEEL Agrarische Verzekeringen INHOUD ARTIKEL 1 ALGEMENE INFORMATIE 2 ARTIKEL 2 BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN

Nadere informatie

belangrijke informatie

belangrijke informatie VOORWAARDEN REAAL Goed Geregeld Pakket - UW WOONHUis In de voorwaarden van de REAAL Woonhuisverzekering leest u: n Wat u van ons mag verwachten en wat wij van u verwachten (pagina 2). n Voor welke schade

Nadere informatie

Informatie over uw Inboedelverzekering All-in. Als onderdeel van het ZekerheidsPakket Particulieren

Informatie over uw Inboedelverzekering All-in. Als onderdeel van het ZekerheidsPakket Particulieren Informatie over uw Inboedelverzekering All-in Als onderdeel van het ZekerheidsPakket Particulieren pagina Leeswijzer, Uw verzekering in het kort 3 Polisvoorwaarden Inboedelverzekering All-in 7 Leeswijzer

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Woonhuis

Voorwaarden verzekering Woonhuis Voorwaarden verzekering Woonhuis WH 2015-01 1/21 Inhoud 1 Wie zijn verzekerd? Wat hebt u verzekerd? En voor hoeveel? 3 1.1 Wie zijn verzekerd? 3 1.2 Wat hebt u verzekerd? 3 1.3 Voor hoeveel is uw woonhuis

Nadere informatie

Perfect-Extra inboedelverzekering + Garantie

Perfect-Extra inboedelverzekering + Garantie Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Mij. N.V. Perfect-Extra inboedelverzekering + Garantie Polisvoorwaarden Polismantel E.I.G.1 Wegwijzer zie artikel Begripsomschrijvingen 1 Omschrijving van de dekking

Nadere informatie

Delta Lloyd Schadeverzekering NV

Delta Lloyd Schadeverzekering NV VOORWAARDEN Inboedel Extra Uitgebreid Delta Lloyd Schadeverzekering NV Amsterdam MODEL LE 03.2.18 D ONDERDEEL Agrarische Verzekeringen INHOUD ARTIKEL 1 ALGEMENE INFORMATIE 2 ARTIKEL 2 BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN

Nadere informatie

Perfect-Extra inboedelverzekering

Perfect-Extra inboedelverzekering Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Mij. N.V. Perfect-Extra inboedelverzekering Polisvoorwaarden Polismantel E.I.2 Wegwijzer zie artikel Begripsomschrijvingen 1 Omschrijving van de dekking 2.1 t/m

Nadere informatie

Voorwaarden Module Wonen. versie 15-01

Voorwaarden Module Wonen. versie 15-01 Voorwaarden Module Wonen Inhoudsopgave A Algemene Voorwaarden Wonen Artikel 1 Begripsomschrijvingen Artikel 4 Schade Artikel 5 Premie Artikel 6 Wijzigingen Artikel 6.1 Bekendheid Artikel 6.2 Verplichtingen

Nadere informatie

P.I.16 - Perfect inboedelverzekering (Euro)

P.I.16 - Perfect inboedelverzekering (Euro) P.I.16 - Perfect inboedelverzekering (Euro) Wegwijzer zie artikel Begripsomschrijvingen 1 Omschrijving van de dekking 2.1 t/m 2.5 Beperkingen 2.6 Uitsluitingen 2.7 Schade 3 Verplichtingen van verzekerde

Nadere informatie

ander licht op de zaak Dit zijn de Bijzondere voorwaarden van de Kostbaarhedenverzekering. Met deze verzekering verzekert u uw kostbaarheden.

ander licht op de zaak Dit zijn de Bijzondere voorwaarden van de Kostbaarhedenverzekering. Met deze verzekering verzekert u uw kostbaarheden. Kostbaarhedenverzekering ZW-KO-01 Dit zijn de Bijzondere voorwaarden van de Kostbaarhedenverzekering. Met deze verzekering verzekert u uw kostbaarheden. Hoe leest u deze polisvoorwaarden? Onze verzekeringen

Nadere informatie

Royaal inboedelverzekering

Royaal inboedelverzekering Klaverblad Verzekeringen Royaal inboedelverzekering Voorwaarden van verzekering nr. IR 12 sinds 1850 Afrikaweg 2 Postbus 3012, 2700 KV Zoetermeer Artikel 1 Algemene bepalingen 1. De grondslag van de verzekering

Nadere informatie

RUBRIEK INBOEDELS- ALL RISKS MET GARANTIE TEGEN ONDERVERZEKERING

RUBRIEK INBOEDELS- ALL RISKS MET GARANTIE TEGEN ONDERVERZEKERING ARTIKEL 1 Begripsomschrijvingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: verzekerde Ieder persoon, die op grond van de bij deze polis gesloten verzekering een recht op uitkering kan doen gelden; inboedel

Nadere informatie

Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld. Compleet bij Elkaar Pakket

Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld. Compleet bij Elkaar Pakket Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld Compleet bij Elkaar Pakket 2 Compleet bij Elkaar Pakket Gemak, overzicht en een rustgevend gevoel In het Compleet bij Elkaar Pakket kiest u alle schadeverzekeringen

Nadere informatie

Informatie over uw Woonhuisverzekering. Als onderdeel van het ZekerheidsPakket Particulieren

Informatie over uw Woonhuisverzekering. Als onderdeel van het ZekerheidsPakket Particulieren Informatie over uw Woonhuisverzekering All-in Als onderdeel van het ZekerheidsPakket Particulieren Inhoud pagina Leeswijzer, Uw verzekering in het kort 3 Polisvoorwaarden Woonhuisverzekering All-in 7 Leeswijzer

Nadere informatie

BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN OMSCHRIJVING VAN DE DEKKING LOOPTIJD VAN DE VERZEKERING

BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN OMSCHRIJVING VAN DE DEKKING LOOPTIJD VAN DE VERZEKERING VOORWAARDEN Woonschepen Delta Lloyd Schadeverzekering NV Amsterdam MODEL TE 03.2.20 C INHOUD ALGEMEEN ARTIKEL 1 ALGEMENE INFORMATIE ARTIKEL 2 ARTIKEL 3 ARTIKEL 4 ARTIKEL 5 ARTIKEL 6 ARTIKEL 7 ARTIKEL 8

Nadere informatie

Allianz Woonverzekering Glas

Allianz Woonverzekering Glas Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Woonverzekering Glas Specifieke verzekeringsvoorwaarden Glas GLS 15 Inhoudsopgave Specifieke verzekeringsvoorwaarden Glas Checklist 3 1. Waarvoor is deze verzekering?

Nadere informatie

BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN OMSCHRIJVING VAN DE DEKKING WAARDERINGSGRONDSLAGEN. 1 Premiebetaling 2 Premierestitutie WIJZIGING VAN DE VERZEKERING

BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN OMSCHRIJVING VAN DE DEKKING WAARDERINGSGRONDSLAGEN. 1 Premiebetaling 2 Premierestitutie WIJZIGING VAN DE VERZEKERING VOORWAARDEN Uitgebreide verzekering bedrijven, instellingen en praktijken Delta Lloyd Schadeverzekering NV Amsterdam MODEL BE 03.2.58 D INHOUD ARTIKEL 1 ALGEMENE INFORMATIE ARTIKEL 2 ARTIKEL 3 BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN

Nadere informatie

Inboedelverzekering aan boord van schepen

Inboedelverzekering aan boord van schepen Allianz Nederland Schadeverzekering N.V. Inboedelverzekering aan boord van schepen Verzekeringsvoorwaarden IBS 07 S1672.75 Artikel 1 Grondslag van de verzekering Deze verzekering beantwoordt, tenzij nadrukkelijk

Nadere informatie

INBOEDEL UNIEKVERZEKERING INBOEDELS. Avéro Achmea Postbus 909 8901 BS Leeuwarden www.averoachmea.nl. Voorwaarden modelnummer BR041-11

INBOEDEL UNIEKVERZEKERING INBOEDELS. Avéro Achmea Postbus 909 8901 BS Leeuwarden www.averoachmea.nl. Voorwaarden modelnummer BR041-11 véro chmea Postbus 909 8901 S Leeuwarden www.averoachmea.nl Inhoudsopgave rt. 1 egripsomschrijvingen rt. 2 Wat is verzekerd? rt. 3 Nadere regelingen rt. 4 Eigen risico rt. 5 ewoond rt. 6 Verzekering op

Nadere informatie

Inhoud Algemeen. Artikel 1 Aanvullende begripsomschrijvingen. Bijzondere Voorwaarden Woonhuisverzekering All Risk. Algemeen

Inhoud Algemeen. Artikel 1 Aanvullende begripsomschrijvingen. Bijzondere Voorwaarden Woonhuisverzekering All Risk. Algemeen Bijzondere Voorwaarden Woonhuisverzekering All Risk Inhoud Algemeen Artikel 1 Aanvullende begripsomschrijvingen Artikel 2 Einde van de verzekering Dekking Artikel 3 Verzekerd bedrag Artikel 4 Omvang van

Nadere informatie

18 worden Help?! Informatie over zaken die geregeld moeten worden voor uw kind 18 wordt 1

18 worden Help?! Informatie over zaken die geregeld moeten worden voor uw kind 18 wordt 1 18 worden Help?! Informatie over zaken die geregeld moeten worden voor uw kind 18 wordt 1 Inhoudsopgave: 1. Algemene informatie: Help mijn kind wordt 18! 2. DigiD aanvragen 3. Wajong aanvragen 4. Andere

Nadere informatie

ARTIKEL 1 ALGEMENE INFORMATIE 2 ARTIKEL 2 BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN 2

ARTIKEL 1 ALGEMENE INFORMATIE 2 ARTIKEL 2 BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN 2 VOORWAARDEN Woonhuis Extra Uitgebreide verzekering zonder waardegarantie Delta Lloyd Schadeverzekering NV Amsterdam MODEL LE 03.2.17 D ONDERDEEL Agrarische Verzekeringen INHOUD ARTIKEL 1 ALGEMENE INFORMATIE

Nadere informatie