Visie- en meerjarenbeleidsplan

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Visie- en meerjarenbeleidsplan"

Transcriptie

1 Visie- en meerjarenbeleidsplan Battle voor het goede doel Dance, music, sports and art connect and make it possible to reach Waar elk kind wint 30 mei 2016

2 1 Voorwoord In 2015 heeft de stichting Battle4kids de ambitie waargemaakt om 2 events te organiseren, in samenwerking met anderen, dan wel zelfstandig: In augustus 2015 is in samenwerking met voetbalclub AZC een G-voetbal toernooi georganiseerd, waarvan de opbrengsten ten bate zijn gekomen van de Cliniclowns. Eind november 2015 is een dance-event georganiseerd ten bate van het Epilepsiefonds. Wij als stichting zowel het bestuur als de vrijwilligers vinden beide events succesvol. We hebben de ambitie om minstens met deze twee events de komende jaren verder te gaan. Uiteraard hebben we ook geleerd, in de zin van manier van aanpak en organisatie. Daarom gaan we ook verbeteren, en in het volgende stuk zal hier wat uitgebreider, maar niet uitputtend, bij stil worden gestaan. De oorspronkelijke droom van oprichter Erik Hofmans blijft recht overeind: Je leert ook hoe je het leven anders gaat leven en dat je vooral dankbaar bent voor mooie kleine momenten. Wij zijn gelukkig omringd met een goed sociaal netwerk aan vrienden en familie. Het besef dat vele andere kinderen en hun ouders ook een extra steuntje kunnen gebruiken, blijft ons inspireren. De positieve energie gebruiken we met als doel muziek,- en (dance)- evenementen te gaan organiseren waarbij de opbrengsten volledig ten goede komen aan het gekozen goede doel. Niels van Duren, algemeen bestuurslid namens Stichting Battle4kids en met name Erik Hofmans (oprichter)

3 2 Inhoud Voorwoord... 1 Inhoud VISIE, MISSIE EN DOELSTELLING STICHTING BATTLE4KIDS BESTUUR, ORGANISATIESTRUCTUUR EN PROJECTEN FINANCIËLE GEGEVENS, VERANTWOORDING VAN DE GIFTEN EN INZICHT IN DE (VASTE) KOSTENSTRUCTUUR FONDSVERWERVING VERMOGENSBEHEER EN BIJLAGEN... 8

4 3 1. VISIE, MISSIE EN DOELSTELLING STICHTING BATTLE4KIDS De visie en één van de slogans van de stichting is via muziek, dans, sport en vermaak een goede toekomst van onze jeugd realiseren. De missie is om vrijwel elke burger in Nederland te doen beseffen dat onze jeugd ons investeringskapitaal is voor de toekomst. Battle4kids is in 2020 dan voor vrijwel elke burger in Nederland een begrip waarbij de bezoekers en/of sponsoren van de evenementen en vaste donateurs van de stichting weten dat de volledige opbrengsten van de evenementen het juiste investeringskapitaal is voor haar, zijn en onze toekomst. De komende jaren heeft de stichting als doelstelling om minstens de events van het basisjaar 2015 te herhalen, en als mogelijk mee te doen c.q. organiseren met events, als deze laaghangend fruit zijn. Zo beogen we een opbouw van meerdere events te genereren. Uitgangspunt is daarbij om sponsoren te vragen om de stichting en/of een gekozen evenement financieel te ondersteunen en/of artiesten en/of leverancier(s) belangeloos te laten optreden en/of werkzaamheden te laten verrichten. In het volgende hoofdstuk wordt nader ingegaan op de organisatiestructuur. Er kan kortweg worden vastgesteld dat acquisitie zowel door de stichting als door een projectorganisatie gedaan kan worden. Niet uitgesloten wordt dat bedrijven hun naam mogen verbinden aan de naam Battle4kids. Na afronding van het eerste project in 2015 wordt door de stichting dit meerjarenplan nader uitgewerkt in projecten. Dit wordt dan via een exploitatiebegroting voor de stichting en afzonderlijke begrotingen voor projecten voor de komende jaren uitgewerkt om de missie en visie van de stichting verder te gestalte geven en om het hoofdstuk vermogensbeheer nader te kunnen invullen. Daarbij geldt nadrukkelijk dat de stichting geen winstoogmerk nastreeft. De stichting zoekt vooral partners die vanuit maatschappelijk verantwoord ondernemen de verbindende factor kunnen zijn om kinderen waar meestal weinig tot geen aandacht voor is te kunnen gaan steunen.

5 4 2. BESTUUR, ORGANISATIESTRUCTUUR EN PROJECTEN Het bestuur heeft met ingang van januari 2016 de volgende structuur: - Voorzitter: Carin Baars - Secretaris: Kees Jongejan - Penningmeester: Fred Schaufeli - Algemeen bestuurslid: Niels van Duren - Algemeen bestuurslid: Erik Hofmans Op grond van de ontwikkelingen kan het bestuur besluiten tot uitbreiding. Zij voeren de eerste werkzaamheden voor de stichting belangeloos uit en genieten geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij hebben wel in een voorkomend geval recht op vergoeding van de door hun in uitoefening hun functie gemaakte kosten. De stichting heeft geen winstoogmerk. Op een nader te bepalen moment zal er een groeimodel van de stichting worden gehanteerd. Dit kan op den duur inhouden dat aantoonbaar wordt gemaakt dat de uit te voeren werkzaamheden om de missie en visie van de stichting te (gaan en blijven) realiseren niet meer mogelijk is om in de vrije uurtjes uit te (blijven) voeren. Op grond van artikel 10 van de Statuten is het bestuur bevoegd reglementen vast te stellen aangaande de directie. Uitgangspunt is dat minstens Erik Hofmans in dienst treedt van de stichting, waarbij geldt dat: a. de hoogte van het uit te betalen loon transparant kenbaar wordt gemaakt op de website; b. er niet meer loon zal worden uitbetaald dan het loon dat wordt ingeleverd als gevolg van deze indiensttreding. Deze uitgangspunten zullen t.z.t. in een directiereglement worden vastgelegd en transparant via de site en/of nieuwsbrief worden gepubliceerd. Naar aanleiding van het eerste dance-event is, is besloten tot een gewijzigde structuur ten aanzien van de organisatie van evenementen. Erik Hofmans is per januari 2016 primair aangesteld als programmamanager voor de uit te voeren projecten, met secundair Niels van Duren als verbinding tussen bestuur aspect beleid en acquisitie. Voor de organisatie van projecten wordt B4K-events als programma gepositioneerd, waar de betreffende website alleen voor het danceevent zal worden gebruikt. De voorzitter van de stichting alsmede overige bestuursleden zullen bij verschillende events kunnen fungeren als klant van B4Kevents. In sommige gevallen echer zal het bestuur zelf actief optreden en meeorganiseren, zoals bij het G-voetbal toernooi. Dit heeft te maken met het doel, de uitstraling en de doelgroep van een event.

6 5 Per project wordt indien gewenst een projectplan gemaakt, waarin o.a. het benodigd aantal vrijwilligers wordt vermeld. Niettemin zal de stichting bestuur en programmamanager al eerder vrijwilligers aan zich verbinden. Dit geldt ook voor sponsors en leveranciers. De stichting communiceert onder andere via de website Deze website verwijst naar facebook-pagina s en naar de site van alwaar het dance-event wordt gepromoot. Aan elk event/project wordt door de stichting een beoogd goed doel gekoppeld. Het bepalen van een goed doel kan op basis van ontwikkelingen in de persoonlijke levenssfeer van bestuursleden, ontwikkelingen in de maatschappij, maar er zijn wellicht ook andere manieren om doelen te selecteren. Ruim voor de aanvang van events moet er een selectie aan doelen zijn, waarvan uiteindelijk op één doel de keuze valt. Idealiter is de keuze een half jaar voor een event gemaakt.

7 6 3. FINANCIËLE GEGEVENS, VERANTWOORDING VAN DE GIFTEN EN INZICHT IN DE (VASTE) KOSTENSTRUCTUUR De investeringskosten in 2015 hebben bestaan uit : - de inschrijving notaris en Kamer van Koophandel; - te openen bankrekeningnummer; - bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering; - de website en hosting; - briefpapier, visitekaartje(s) en andere promotiemateriaal en; - de inrichting van een administratie. De jaarlijkse terugkerende kosten zijn begroot op ± 750,-- In het draaiboek event 2015 voor (naam goede doel) is een aparte begroting opgenomen dat vooral gericht is om het eerste evenement kostenneutraal te organiseren, waarbij de bestuurders geheel belangeloos hun werk zullen uitvoeren. In het vervolg zullen de stichting en de events aparte begrotingen hanteren, waarbij de baten van events ten goede komen aan de stichting, maar waar ook baten van de stichting bijdragen kunnen leveren aan de events. Ter afsluiting van dit hoofdstuk is het voeren van een goede administratie vanzelfsprekend noodzakelijk. Deze voorziet in relatie-, donateurs- en giftenbeheer gekoppeld aan de boekhouding. De stichting is niet Btw-plichtig. De stichting heeft een ANBI-status. De jaarrekening zal rapporteren op genoemde zaken (kosten en baten) en deze zal na vaststelling elk jaar op de site worden gepubliceerd.

8 7 4. FONDSVERWERVING Fondsverwerving (acquisitie) kan geschieden via donateurs, giften, sponsoring contracten, merknaam gebruik en opbrengsten van de evenementen. Deze kan worden gebruikt om de minimale kosten van de stichting te dekken. Het streven is om de (vaste) jaarlijkse kosten van de stichting structureel anders te verwerven en voor elk evenement (project) een separaat draaiboek te nemen met een hoofdstuk fondsverwerving en verdeelsleutel(s) hoe om te gaan met de gemaakte kosten van het evenement. In ieder geval is het streven om de kosten van evenementen zo laag mogelijk te houden, waardoor de opbrengsten voor de stichting c.q. het goede doel zo hoog mogelijk zijn. Het in de toekomst hebben van een keurmerk voor de stichting draagt ook bij aan het te voeren transparante beleid aangaande de financiële middelen. Geworven fondsen worden getoond op de website van de stichting, tenzij de desbetreffende sponsor hier geen gebruik van wil maken. We hanteren de tekst: De volgende bedrijven maken het mogelijk dat de stichting haar werkzaamheden kan uitvoeren ten einde de missie en doelstelling in te vullen. De site is zo ingericht dat elk bedrijf en/of particulier kan aangeven of zij het evenement wil ondersteunen en/of de exploitatie van de stichting wenst te ondersteunen. Zoals eerder vermeld, zal de jaarrekening informeren.

9 8 5. VERMOGENSBEHEER EN BIJLAGEN De stichting beschikt over één bankrekeningnummer bij de Rabobank. De binnenkomende gelden worden geoormerkt voor welk doel zij worden ingezet. Het doel is om enkel vermogensbeheer toe te passen om de vaste kosten van de stichting te kunnen blijven betalen en deels een vermogen op te bouwen om evenementen in de toekomst sneller van de grond te kunnen krijgen. Dit vermogen is nodig om de exploitatiekosten die een groot evenement met zich meebrengt te kunnen voorfinancieren. Het bestuur beslist hier gezamenlijk over en kan niet individuele besluiten hierover nemen. Eveneens zal via de website hierover worden gecommuniceerd. In ieder geval zal de exploitatiebegroting van het eerste grote evenement deels als referentie worden gebruikt om het vermogensbeheer dat de stichting nodig heeft om de aankomende 5 jaren gestalte te kunnen geven aan haar doelstellingen. De exploitatiebegroting wordt door fondswerving en opbrengsten van events bepaald. We streven ernaar om jaarcijfers uiterlijk 2 maanden na het verloop van een jaar te publiceren op onze website. De bijlagen van de stichting zoals oprichtingsakte, uittreksel kamer van koophandel en openingsbalans zullen via de site te downloaden zijn. Hiermee wil de stichting maximale transparantie voorstaan.

Stichting Battle4kids Visie,- en missieplan Battle4kids

Stichting Battle4kids Visie,- en missieplan Battle4kids Stichting Battle4kids Visie,- en missieplan Battle4kids Inhoud Voorwoord... 3 Hoofdstuk 1 Visie, missie en doelstelling Stichting Battle4kids... 4 Hoofdstuk 2 Bestuur en organisatiestructuur... 5 Hoofdstuk

Nadere informatie

Jaarverslag Battle4Kids 2015

Jaarverslag Battle4Kids 2015 Jaarverslag Battle4Kids 2015 Waar elk kind wint A.C. Jongejan, secretaris B4K info@battle4kids.nl 1 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag 2015 van de Stichting Battle4Kids. We zijn trots om te kunnen aangeven

Nadere informatie

Jaarverslag Battle4Kids 2016

Jaarverslag Battle4Kids 2016 Jaarverslag Battle4Kids 2016 Waar elk kind wint A.C. Jongejan, secretaris B4K info@battle4kids.nl 1 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag 2016 van de Stichting Battle4Kids. We zijn trots om te kunnen aangeven

Nadere informatie

STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015

STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015 STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015 Voorwoord: Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Blind Vertrouwen 2014-2015 De stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 13 Juni 2014 en

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Jens

Beleidsplan Stichting Jens Beleidsplan Stichting Jens 2018-2022 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Doelgroepen 3. Activiteiten en projecten 4. Communicatie 5.

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN Meerjarenbeleidsplan 2016 2019 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan 2016-2019 van Stichting Vrienden van MSVN-Fryslân. In dit beleidsplan staan de activiteiten

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013. Inmiddels hebben 70 mensen mogen genieten

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van stichting True Love Afghan Hound Foundation; Daniel de Niet, Voorzitter. 20 augustus 2014

Voorwoord. Namens het bestuur van stichting True Love Afghan Hound Foundation; Daniel de Niet, Voorzitter. 20 augustus 2014 Voorwoord Dit is het beleidsplan van stichting True Love Afghan Hound Foundation. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en geeft inzicht in de werving en het beheer van de fondsen. Het plan

Nadere informatie

Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN.

Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN. Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN www.stichtingsamenvoorelkaar.nl Inhoudsopgave Voorwoord... 2 1. Inleiding... 3 2. Het doel van de instelling... 3 2.1.Ontstaan, achtergrond en toekomst... 3 2.2 Missie/visie...

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Burgh

Stichting Vrienden van Burgh Beleidsplan 2016-2020 van de Stichting Vrienden van Burgh te Schouwen Duiveland. 1 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Vrienden van Burgh De Stichting is opgericht en notarieel geregistreerd

Nadere informatie

Stichting Maaltijd voor een Kind

Stichting Maaltijd voor een Kind Beleidsplan 2015-2019 Stichting Maaltijd voor een Kind Beleidsplan 2015-2019 Wassenaar, april 2015 Inhoudsopgave Beleidsplan 2015-2019 Activiteiten Werving van gelden Het vermogen van de stichting Beleidsplan

Nadere informatie

Jaarverslag Battle4Kids 2018

Jaarverslag Battle4Kids 2018 Jaarverslag Battle4Kids 2018 Waar elk kind wint A.C. Jongejan, secretaris B4K 15 info@battle4kids.nl 1 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag 2018 van de Stichting Battle4Kids. We zijn trots om te kunnen

Nadere informatie

Beleidsplan stichting Tongen in Purmerend

Beleidsplan stichting Tongen in Purmerend Beleidsplan stichting Tongen in Purmerend 2017-2018 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Inleiding 4 Missie en visie van de Stichting Tongen in Purmerend 5 Financiën 6 De manier waarop de Stichting Tongen in Purmerend

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan "Belangrijk bij het beoefenen van sport is niet alleen dat bewegen goed voor ons is, maar ook dat het samen sporten een belangrijke sociale functie heeft. Wij vinden het belangrijk dat sporters met of

Nadere informatie

Stichting Dogtrailing

Stichting Dogtrailing Stichting Dogtrailing Beleidsplan 2016 2020 Een vermist huisdier is in Nederland voor velen net zo emotioneel en ingrijpend als bij een vermist persoon. Bij het missen van een mens staan er allerlei instanties

Nadere informatie

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed 2013-2014 Beleidsplan Festivals Tegen Dierenleed Versie 1.1 Jasper Coolen Festivals Tegen Dierenleed 4/27/2013 Inhoud 1. Voorwoord ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting

Beleidsplan Stichting Beleidsplan Stichting 2018 2022 Stichting RotterdamRunners Beverwaardseweg 338 3077 GE Rotterdam Tel. 0624351920 RotterdamRunners@Gmail.com (Teammail) Info@rotterdamrunners.nl (Zakelijke mail) www.rotterdamrunners.eu

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VAN HUYKELOM 2016-2017

BELEIDSPLAN STICHTING VAN HUYKELOM 2016-2017 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van Stichting van Huykelom van de Pas, handelend onder de namen ABT Foundation en Stichting van Huykelom. De Stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 17

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Dag van de BHV. Versie 1.0 d.d. 27 mei 2019

Beleidsplan. Stichting Dag van de BHV. Versie 1.0 d.d. 27 mei 2019 Beleidsplan Stichting Dag van de BHV 2019 Versie 1.0 d.d. 27 mei 2019 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD... 3 2. ALGEMENE GEGEVENS EN BESTUUR... 4 2.1 ALGEMENE GEGEVENS... 4 2.2 BESTUUR 2019... 4 3. MISSIE, VISIE

Nadere informatie

Versie mei Beleidsplan

Versie mei Beleidsplan Versie mei 2014 Beleidsplan Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Care4Foundation voor de periode mei 2014 t/m 31 december 2017. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019

Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019 Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019 Voorwoord Voor u ligt het 1 e beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013 en heeft in het ruime jaar waarin het bestaat

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN STICHTING TIMMERWERKPLAATS FERWOUDE BELEIDSPLAN 2016 2020 Stichting Timmerwerkplaats Ferwoude P/a de Finne 23 9022 AZ Mantgum Email Telefoonnummer: 058 250 29 20 KvK 856982477 Inhoud Voorwoord...3 Inleiding...4

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

Nico van Dijk, voorzitter; Janny van de Werfhorst-Mulder, secretaris; Martin van Dorp, penningmeester; Wim Balfoort; Fenna Frens en Jan-Paul Timmer

Nico van Dijk, voorzitter; Janny van de Werfhorst-Mulder, secretaris; Martin van Dorp, penningmeester; Wim Balfoort; Fenna Frens en Jan-Paul Timmer ANBI informatie Stichting Protestant Christelijk Hospice De Regenboog Hospice is door de belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Voor wie geld aan Stichting wil nalaten

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2020 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Achtergrond en toekomst 3. Doelgroepen 4. Activiteiten en projecten 5. Communicatie

Nadere informatie

Stichting Universal Awakening

Stichting Universal Awakening Beleidsplan Stichting Universal Awakening 2018-2023 Stichting Universal Awakening info@universalawakening.org De Werf 13 www.universalawakening.org 7875 BA Exloo KvK inschrijvingsnummer 69639043 Inhoudsopgave

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017-2018 NETWERK NIEUW ROTTERDAM 1 INLEIDING Dit beleidsplan is op 23-11-2017 vastgesteld door het bestuur van stichting Netwerk Nieuw Rotterdam. 1.1 Bestuursleden Voorzitter: Piet Boekhoud

Nadere informatie

Stichting Projecten Tafelronde 123

Stichting Projecten Tafelronde 123 Stichting Projecten Tafelronde 123 Beleidsplan 2015-2020 Datum: 1 oktober 2016 Stichting Projecten Tafelronde 123 Westeinde 14 2275 AD Voorburg penningmeester@rt123projecten.nl KvK: 41157802 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal Stichting Hart4onderwijsNepal Onderwerp: Beleidsplan 2017-2020 - definitief Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal 2017-2020 Stichting Hart4onderwijsNepal Nw. Bussummerweg 15 1272 cc Huizen O6-53315694

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Goražde Beleidsplan

Stichting Vrienden van Goražde Beleidsplan STICHTING VRIENDEN VAN GORAŽDE MEIDOORNSTRAAT 65, 1505 TS ZAANDAM 06-50298575 Facebook info@vriendenvangorazde.com www.vriendenvangorazde.com OPGERICHT: 12 JUNI 2013 TE ZAANDAM KAMER VAN KOOPHANDEL : 58153128

Nadere informatie

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016 Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe Beleidsplan 2015 2016 Inhoudsopgave De doelstelling en het werk van de stichting De wijze waarop de stichting geld werft Het beheer en de besteding van het vermogen

Nadere informatie

Dit is het beleidsplan van De Stichting Ambulante Dagbesteding, opgesteld voor de periode 2015-2016. De stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 22 juli 2015 en gevestigd te Utrecht. Dit beleidsplan

Nadere informatie

Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020

Beleidsplan stichting Comedor Infantil 2015-2020 Uitgegeven door: Stichting Comedor Infantil Datum: december 2014 Status: Definitief Versienummer: 2.0 Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3

Nadere informatie

JAARREKENING STICHTING WE GET TOGETHER

JAARREKENING STICHTING WE GET TOGETHER JAARREKENING STICHTING WE GET TOGETHER GEVESTIGD TE UTRECHT OVER DE PERIODE 8 NOVEMBER 2016 TOT EN MET 31 JANUARI 2017 Inhoud Balans per 31 januari van het verslagjaar 3 Staat van Baten en Lasten over

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Smile on a Face

Beleidsplan Stichting Smile on a Face Beleidsplan Stichting Smile on a Face 2016-2018 Beleidsplan Stichting Smile on a Face Januari 2016 Page 2 of 9 INHOUD: 1 VOORWOORD... 3 2 DOELSTELLINGEN VAN DE STICHTING... 3 2.1 MISSIE EN DOEL... 3 2.2

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2016

Financieel Jaarverslag 2016 Financieel Jaarverslag 2016 Naam: Stichting Lonely Lochem Kamer van Koophandel: 64795985 RSIN/fiscaal nummer: 855850668 Contactgegevens: Walsteeg 20 7241 BG Lochem Telefoon: 06-4047090 E-mailadres: info@lonelylochem.nl

Nadere informatie

Table of Contents 1. VISIE & MISSIE 3 2. ACTIVITEITEN 3 3. ORGANISATIE 5 4. FINANCIËN 6 VISIE 3 MISSIE 3

Table of Contents 1. VISIE & MISSIE 3 2. ACTIVITEITEN 3 3. ORGANISATIE 5 4. FINANCIËN 6 VISIE 3 MISSIE 3 Beleidsplan Stichting Little Superheroes 2017-2018 1 Table of Contents 1. VISIE & MISSIE 3 VISIE 3 MISSIE 3 2. ACTIVITEITEN 3 SAMENWERKING MET LOKALE PARTNER(S) 3 PROJECTEN KORTE TERMIJN 4 PROJECTEN LANGE

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting We GO Together 2015-2017

Beleidsplan Stichting We GO Together 2015-2017 Beleidsplan Stichting We GO Together 2015-2017 Inhoudsopgave Voorwoord 2 Inleiding en Doelstellingen 3 - Missie en Doel 2016 Over Stichting We GO Together 4 Organisatie 5 - Het bestuur - Gedragscode -

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Nienoo

Beleidsplan Stichting Nienoo Beleidsplan Stichting Nienoo 2017-2019 Februari 2017 Stichting Nienoo Eduard Wintgensstraat 35 6446 SM Brunssum Telefoon: 045 20 55 647 Email: info@nienoo.nl IBAN: NL07RABO0191815683 KvK: 60651504 Versie

Nadere informatie

Beleidsplan 2015-2016

Beleidsplan 2015-2016 Beleidsplan 2015-2016 Vertelt onder de volken zijn heerlijkheid, onder alle natiën zijn wonderen. Psalm 96:3 Beleidsplan Strijen, juni 2015 Inhoudsopgave Voorwoord...1 1 Stichting Hope 4 the Nations...2

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Net Niet Genoeg

Beleidsplan Stichting Net Niet Genoeg Beleidsplan Stichting Net Niet Genoeg Versie November 2013 Datum 21 februari 2013 Status Concept Inhoud 1 Inleiding 3 2 Missie en visie 4 2.1 Transparant werken 4 2.2 Uitkeringen 4 2.3 Deskundigheidsbevordering

Nadere informatie

Stichting Eureka Onderwijs Gelderse Vallei Beleidsplan

Stichting Eureka Onderwijs Gelderse Vallei Beleidsplan Stichting Eureka Onderwijs Gelderse Vallei Beleidsplan 2018-2021 December 2017 1 Inhoud Inleiding.3 Stichting Eureka Onderwijs Gelderse Vallei....3 Activiteiten van de Stichting 4 Taken Stichting Eureka

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Sunny Court Festival

Beleidsplan Stichting Sunny Court Festival Festival Beleidsplan Stichting Sunny Court Festival Augustus 2018 1 1. Inleiding Het Sunny Court Festival is een (in principe) jaarlijks terugkerend eendaags muziekfestival dat in 2005 voor de eerste keer

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017 2021 Stichting PRETRunners Lieve de Keystraat 18 3067 KJ Rotterdam Tel. 0104560000 MOB- 0653373915 Pretrunners@Gmail.com www.pretrunners.nl Facebook: Team193 Pretrunners KvK nr 70186170

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Nationale Opera & Ballet Fonds 2016

Beleidsplan Stichting Nationale Opera & Ballet Fonds 2016 Beleidsplan Stichting Nationale Opera & Ballet Fonds 2016 Stichting Nationale Opera & Ballet Fonds is opgericht op 15 december 2016. In onderstaand plan legt het bestuur van de Stichting het beleid van

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Jorisvrienden & Meerjarenbeleidsplan 2014-2017. Stichting Jorisvrienden (opgericht 6 november 2013)

Beleidsplan Stichting Jorisvrienden & Meerjarenbeleidsplan 2014-2017. Stichting Jorisvrienden (opgericht 6 november 2013) Beleidsplan Stichting Jorisvrienden & Meerjarenbeleidsplan 2014-2017 Stichting Jorisvrienden (opgericht 6 november 2013) INHOUDSOPGAVE: 1. HET ONTSTAAN VAN DE STICHTING JORISVRIENDEN... 3 2. BELEIDSKEUZES...3

Nadere informatie

Jaarverslag 2013/2014. Stichting Simbólica Projecten

Jaarverslag 2013/2014. Stichting Simbólica Projecten Jaarverslag 2013/2014 Stichting Simbólica Projecten 1 maart 2013 28 februari 2014 Inhoud Algemeen 3 Beleid 4 Uitgevoerde projecten 6 Financieel overzicht 7 2 Algemeen Dit jaarverslag bestaat uit drie delen

Nadere informatie

Stichting 4WD Supporting Bosnia Beleidsplan

Stichting 4WD Supporting Bosnia Beleidsplan Beleidsplan 2015 Mensen met een passie voor 4x4 steunen mensen in Bosnië Kerkstraat 30 6675 BS Valburg Tel: 0488-431422 Mobiel: 06-53885361 Fax: 0488-431883 Mail: info@stichting4wdsupportingbosnia.nl 1

Nadere informatie

Stichting OKI. Wonen, werken en ontwikkelen onder begeleiding. Periode 2011-2016

Stichting OKI. Wonen, werken en ontwikkelen onder begeleiding. Periode 2011-2016 Stichting OKI Wonen, werken en ontwikkelen onder begeleiding Periode 2011-2016 Bezoekadres : Eslaan 2 1401 EG Bussum www.stichtingoki.nl fiscaal nummer : 850376476 Beleidsplan Stichting OKI 1. Inleiding

Nadere informatie

Stichting International Development Student Society Nederland. Beleidsplan 2014-2015

Stichting International Development Student Society Nederland. Beleidsplan 2014-2015 Stichting International Development Student Society Nederland Beleidsplan 2014-2015 Delft, juni 2014 Oosteinde 242a 2611 SV Delft +31 (0) 647434808 Kvk-nummer: 58297618 Fiscaal nummer: 852972076 Dossiernummer:

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Shade Children Foundation 2014

Beleidsplan Stichting Shade Children Foundation 2014 Inhoud 1. Inleiding 2 2. Strategie 2 2.1. Kernprincipes 2 2.1.1. Statutaire doelstelling 2 2.1.2. Afwezigheid winstoogmerk 2 3. Beleid 2 3.1. Werkzaamheden SCF NL 2 3.2. Werving en beheer van gelden 2

Nadere informatie

Beleids plan Stichting Enters Regge dal

Beleids plan Stichting Enters Regge dal Beleids plan Stichting Enters Regge dal Inhoudsopgave 1: Inleiding / oprichting... 3 2: Doel... 3 3: Bestuur... 3 4: Uitvoering en beheer... 4 5: Administratie... 5 6: Financiële prognose... 6 7: Slot...

Nadere informatie

Stichting HORNBACHhelpt

Stichting HORNBACHhelpt Stichting HORNBACHhelpt Beknopt beleidsplan Versie 2018-02 Houten, 23 februari 2018 Inleiding HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het familiebedrijf

Nadere informatie

Beleidsplan. stichting Hof van Nagele. beleidsplan - stichting Hof van Nagele - Revisie 2912_A12

Beleidsplan. stichting Hof van Nagele. beleidsplan - stichting Hof van Nagele - Revisie 2912_A12 Beleidsplan stichting Hof van Nagele beleidsplan - stichting Hof van Nagele - Revisie 2912_A12 Inhoudsopgave Voorwoord 1 Missie, Visie, Doelen 2 Doelen 2 Bestuur 3 Werkwijze 3 Beheer en besteding van gelden

Nadere informatie

Beleidsplan herfst 2013

Beleidsplan herfst 2013 Beleidsplan herfst 2013 I. De stichting I.1. Inleiding Dit beleidsplan zal dienen als leidraad voor het te voeren dagelijks beleid, als toetsingsinstrument voor plannen en voortgang van projecten en als

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2019 van Stichting GUV Goede doelen fonds

BELEIDSPLAN 2019 van Stichting GUV Goede doelen fonds Stichting GUV Goede doelen fonds RSIN/fiscaal nummer: 858870046 http: //www.guv.nl/guvgoededoelenfonds Goede doelen fonds Postadres: Postbus 41, 7120 AA Aalten Telefoon 0543-491270 E-mail goededoelenfonds@guv.nl

Nadere informatie

STICHTING DEKEN VAN MIERT PENNING VEGHEL

STICHTING DEKEN VAN MIERT PENNING VEGHEL STICHTING DEKEN VAN MIERT PENNING VEGHEL VEGHEL, 16 MAART 2017 I. Algemeen Stichting Deken van Miert Penning is op 9 december 2015 opgericht. De notariële akte is verleden voor notaris Mr. O.J. Deddens,

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 Stichting Running Team ROC ter AA ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling)

Jaarverslag 2017 Stichting Running Team ROC ter AA ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) Jaarverslag 2017 Stichting Running Team ROC ter AA ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) Jaarverslag pag. 1 Inhoudsopgave Pagina Bestuursverslag 2017 3-4 Balans per 31 december 2017 5 Staat van baten

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING HELP-US-AUT

JAARVERSLAG 2014 STICHTING HELP-US-AUT JAARVERSLAG 2014 STICHTING HELP-US-AUT Inhoudsopgave INLEIDING... 2 VOORWOORD... 2 Stichting HELP US AUT... 3 Historie... 4 SPONSORING:... 4 GEBEURTENISSEN IN DE AFGELOPEN PERIODE 19-11-2013-31-12-2014:...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017 2021 Stichting PRETRunners Lieve de Keystraat 18 3067 KJ Rotterdam Tel. 0104560000 MOB- 0653373915 Pretrunners@Gmail.com www.pretrunners.nl Facebook: Team193 Pretrunners KvK nr 70186170

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Schoorsteengeluk

Beleidsplan Stichting Schoorsteengeluk Beleidsplan Stichting Schoorsteengeluk 2015-2016 1 1. Strategie 1.1. Statutaire doelstelling De stichting heeft ten doel: - Een Sinterklaasfeest aan te bieden aan maximaal honderdvijftig kinderen per stad

Nadere informatie

Stichting BIED EEN DIER EEN NIEUWE KANS JAARVERSLAG 2011

Stichting BIED EEN DIER EEN NIEUWE KANS JAARVERSLAG 2011 Stichting JAARVERSLAG 2011 dd 13-02-2013 INHOUDSOPGAVE Voorwoord... 3 Inleiding... 4 Doel van de stichting... 4 Werkwijze... 4 Locatie... 4 Bestuursverslag... 5 Bestuursvergaderingen... 5 Financieel verslag...

Nadere informatie

STICHTING GOEIE HOOP

STICHTING GOEIE HOOP MEERJARENBELEIDSPLAN STICHTING GOEIE HOOP Onderwerp Meerjarenbeleidsplan Stichting Goeie Hoop KvK 59032049 Opgesteld door Bestuur Stichting Goeie Hoop Datum januari 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3

Nadere informatie

Beleidsplan (meerjarig)

Beleidsplan (meerjarig) Beleidsplan (meerjarig) Laatste bijgewerkt: 20-07-2018 Dit plan geeft inzicht in de manier waarop wij onze doelstellingen bereiken. Basisgegevens. De naam Stichting Met senioren naar ADO Het RSIN/ fiscaal

Nadere informatie

Beleidsplan Careyn Zorgfonds

Beleidsplan Careyn Zorgfonds Beleidsplan Careyn Zorgfonds Priscilla Loor Fondsenwerver Careyn Zorgfonds Utrecht, november 2015 Inhoudsopgave 1. Aanleiding... 3 2. Careyn Zorgfonds... 3 3. Activiteiten... 4 3.1 Fondsenwerving... 4

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Tabita

Beleidsplan Stichting Tabita Beleidsplan 2013 Stichting Tabita Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Organisatie...4 2.1 Het bestuur...4 2.2 Vergadercyclus...4 2.3 ANBI...4 2.4 Jaarverslag...4 2.5 Gedragscode...4 3. Strategie...5 3.1

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van Stichting Aangepast Actief Nederland. Marijke Smedema, Penningmeester Februari 2014

Voorwoord. Namens het bestuur van Stichting Aangepast Actief Nederland. Marijke Smedema, Penningmeester Februari 2014 Stichting Aangepast Actief Nederland Buitenzagerij 57 1021NP Amsterdam info@aangepastactief.nl www.aangepastactief.nl KvK 57302669 RSIN 852523166 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan voor 2014 van Stichting

Nadere informatie

Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017

Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017 Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017 Stichting Mag ik meedoen? KvK nummer 66828090 info@magikmeedoen.org IBAN NL72RABO 0375 229 000 1 Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 Doelstelling... 3 Werkzaamheden...

Nadere informatie

Stichting Kinderfondsen Nederland

Stichting Kinderfondsen Nederland Stichting Kinderfondsen Nederland Beleidsplan 2016-2020 Inhoud Pagina 1. Inleiding beleidsplan 2 2. Stichting Kinderfondsen Nederland 2 3. Doelstelling Stichting Kinderfondsen Nederland 3 4. Strategie

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kledingbank Teylingen. 1 oktober 2015

Beleidsplan Stichting Kledingbank Teylingen. 1 oktober 2015 Beleidsplan Stichting Kledingbank Teylingen 1 oktober 2015 Voorwoord Veel burgers in Nederland verkeren in een onwenselijke situatie met een zeer laag netto inkomen waardoor zij niet genoeg geld hebben

Nadere informatie

Beleidsplan 2015 2016. Stichting Stop Dierenleed Nederland. Almere, januari 2014

Beleidsplan 2015 2016. Stichting Stop Dierenleed Nederland. Almere, januari 2014 Beleidsplan 2015 2016 Stichting Stop Dierenleed Nederland Stichting Stop Dierenleed Nederland Hartekruidpad 7 1313JJ Almere 06-10734354 www.stopdierenleednederland.org info@stopdierenleednederland.org

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Bavel Beweegt

Beleidsplan Stichting Bavel Beweegt Beleidsplan Stichting Bavel Beweegt 2017-2021 1 Inleiding: 1. In 2015 onstond het idee van enkele hardloop fanaten om in het dorp Bavel, gemeente Breda, inwoners van het dorp Bavel te laten kennismaken

Nadere informatie

Tip! Een culturele instelling kan gebruikmaken van de winstvrijstelling, ook als gekozen is voor volledige belastingplicht.

Tip! Een culturele instelling kan gebruikmaken van de winstvrijstelling, ook als gekozen is voor volledige belastingplicht. Als bestuurder zet u zich in voor uw vereniging of stichting. Daarom wilt u op de hoogte blijven van alle actualiteiten. Zo kunt u tijdig inspelen op veranderingen en hiermee uw voordeel doen. Een aantal

Nadere informatie

Stichting Capricorn Beleidsplan Stichting Capricorn 2009-2011

Stichting Capricorn Beleidsplan Stichting Capricorn 2009-2011 Beleidsplan 2009-2011 1. Voorwoord Stelt u zich voor dat kinderen in Nederland met honger naar school gaan. Niet omdat hun ouders geen tijd nemen om ontbijt te verzorgen voor hun kinderen maar vanwege

Nadere informatie

Beleidsplan De Maltha Foundation

Beleidsplan De Maltha Foundation Beleidsplan De Maltha Foundation 2017-2019 Soestdijkseweg Zuid 244 3721 AJ Bilthoven Tel. 0653662664 Email: info@demalthafoundation.nl Website: www.demalthafoundation.nl Inhoud Inleiding... 3 Visie...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kids2School 2014 2016

Beleidsplan Stichting Kids2School 2014 2016 Beleidsplan Stichting Kids2School 2014 2016 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Kids2School voor de jaren 2014-2016. Het plan omvat een overzicht van de doelstelling(en) en activiteiten

Nadere informatie

BELEIDSPLAN WIM DE GRAAF FOUNDATION

BELEIDSPLAN WIM DE GRAAF FOUNDATION BELEIDSPLAN WIM DE GRAAF FOUNDATION INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 1.1. Inleiding... 3 1.2. Beleidsplan... 3 2. Missie, doelstelling en werkzaamheden van de instelling... 4 2.1. Missie

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Promens Care December 2014

Beleidsplan Stichting Vrienden van Promens Care December 2014 Beleidsplan Stichting Vrienden van Promens Care December 2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 2. Het doel van de Stichting... 3 3. Werkzaamheden van de Stichting... 4 4. Organisatie-structuur...

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor evenementensubsidie

Aanvraagformulier voor evenementensubsidie Aanvraagformulier voor evenementensubsidie Dit formulier gebruikt u als u een evenementensubsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie.

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2018 Kootwijkerbroek, januari 2017 Voorwoord Voor je ligt het beleidsplan 2017-2018 van Stichting DAANtje. Stichting DAANtje is een initiatief van Peter en Tamara Brons, zorgondernemers

Nadere informatie

Beleidsplan 2014-2017

Beleidsplan 2014-2017 Stichting Maatjeswerk Autisme Beleidsplan 2014-2017 Kleinmansbeek 12, Barneveld November 2014 1. Inleiding In 2012 begon het idee van een netwerk-oudergroep te groeien en werd informatie gezocht en ideeën

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2.2 Visie Doelstellingen Algemene gegevens Administratie Bestuur en directie...

Inhoudsopgave. 2.2 Visie Doelstellingen Algemene gegevens Administratie Bestuur en directie... 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 4 2. Missie... 5 2.1 Missie... 5 2.2 Visie... 5 2.3 Doelstellingen... 5 3. Over de stichting... 6 3.1 Algemene gegevens... 6 3.2 Administratie... 6 3.3 Bestuur en directie...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2014-2015

BELEIDSPLAN 2014-2015 BELEIDSPLAN 2014-2015 Stichting Co-Cycling Waar de medische grenzen eindigen, fietsen wij nog een stukje verder Stichting Co-Cycling Schierstins 7 1082 TC Amsterdam Info@cocycling.nl / www.cocycling.nl

Nadere informatie

Verenigingen en stichtingen Fiscale actualiteiten 2014. Denk ondernemend. Denk Bol.

Verenigingen en stichtingen Fiscale actualiteiten 2014. Denk ondernemend. Denk Bol. Verenigingen en stichtingen Fiscale actualiteiten 2014 Denk ondernemend. Denk Bol. Als bestuurder zet u zich in voor uw vereniging of stichting. Daarom wilt u op de hoogte blijven van alle actualiteiten.

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Koude Kilometers. Dit beleidsplan geeft inzicht in de strategie, beleid, beheer en het bestuur van Stichting Koude Kilometers.

Beleidsplan. Stichting Koude Kilometers. Dit beleidsplan geeft inzicht in de strategie, beleid, beheer en het bestuur van Stichting Koude Kilometers. Dit beleidsplan geeft inzicht in de strategie, beleid, beheer en het bestuur van Stichting Koude Kilometers. Tevens is het onderdeel van een verzoek aan de belastingdienst voor de status van Algemeen Nut

Nadere informatie

Beleidsplan 2015. Stichting Gezamelijk Roparun Teams omgeving Bergen op Zoom. Beleidsplan Stichting Gezamelijke Roparun Teams Omgeving BOZ.

Beleidsplan 2015. Stichting Gezamelijk Roparun Teams omgeving Bergen op Zoom. Beleidsplan Stichting Gezamelijke Roparun Teams Omgeving BOZ. Beleidsplan 2015 Stichting Gezamelijk Roparun Teams omgeving Bergen op Zoom Beleidsplan Stichting Gezamelijke Roparun Teams Omgeving BOZ. 1 Index: 1. Inleiding 2. Strategie 2.1 Kernprincipes Stichting

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2014 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Algemene informatie stichting ElizaYo. adres : Donk 38 postcode : 8266 JC

Algemene informatie stichting ElizaYo. adres : Donk 38 postcode : 8266 JC stichtingsplan Algemene informatie stichting ElizaYo adres : Donk 38 postcode : 8266 JC plaats : Kampen telefoonnummer : 038-3318026 emailadres : post@elizayo.nl website : www.elizayo.nl oprichtingsdatum:

Nadere informatie

erfenissen die zij gebruikt voor een sociaal belang. Overleg met uw adviseur over de voorwaarden voor een SBBI.

erfenissen die zij gebruikt voor een sociaal belang. Overleg met uw adviseur over de voorwaarden voor een SBBI. Als bestuurder zet u zich in voor uw vereniging of stichting. Daarom wilt u op de hoogte blijven van alle actualiteiten. Zo kunt u tijdig inspelen op veranderingen en hiermee uw voordeel doen. Een aantal

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting ter behoud van de kerkelijke gebouwen van Oudehaske en Haskerhorne

Beleidsplan Stichting ter behoud van de kerkelijke gebouwen van Oudehaske en Haskerhorne Beleidsplan 2018-2022 Stichting ter behoud van de kerkelijke gebouwen van Oudehaske en Haskerhorne Plaats Oudehaske Datum 07-05-2018 Inhoud 1. INLEIDING... 3 2. Organisatie... 3 3. Visie en missie... 3

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013)

Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013) Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013) 1 INLEIDING Sinds 2012 richt Stichting Wij Helpen zich op het helpen van de bevolking in Sri Lanka. Eind 2012 is begonnen met het inzamelen van geld. In 2013

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2015 t/m 2018 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2015-2018 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HERMAN VAN VEEN ARTS CENTER FONDS

BELEIDSPLAN STICHTING HERMAN VAN VEEN ARTS CENTER FONDS BELEIDSPLAN STICHTING HERMAN VAN VEEN ARTS CENTER FONDS 1 1 Inleiding In dit beleidsplan leggen het bestuur en de directie van de Stichting Herman van Veen Arts Center Fonds het actuele beleid vast. Dit

Nadere informatie

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 Dapper Dagboek Dapper Dagboek INHOUDSOPGAVE Beleidsplan Jouw Dagboek, jouw verhaal Organisatie Ziekenhuizen Vrijwilligers Acties Financiën Communicatie Eindwoord

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ Vakantieweek voor meervoudig gehandicapten Regio West Brabant BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ 2016-2021 Datum 28-02-2016 Stichting Happynezz Parallelweg 101 4621 JV Bergen op Zoom e-mail: secretaris@happynezz-wb.nl

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Zorgboerderij De Molenhoeve

Stichting Vrienden van Zorgboerderij De Molenhoeve Stichting Vrienden van Zorgboerderij De Molenhoeve Beleidsplan 2016 Stichting Vrienden van Zorgboerderij de Molenhoeve Dreef 15 2959 BH Streefkerk RSIN 8562.40.771 Inleiding De stichting Vrienden van Zorgboerderij

Nadere informatie

BELEIDSPLAN VAN DE STICHTING OUDHEIDKAMER TE ALBLASSERDAM 2013-2017

BELEIDSPLAN VAN DE STICHTING OUDHEIDKAMER TE ALBLASSERDAM 2013-2017 BELEIDSPLAN VAN DE STICHTING OUDHEIDKAMER TE ALBLASSERDAM 2013-2017 Inleiding. De doelstellingen van het beleidsplan 2008-2010 zijn nagenoeg volledig gerealiseerd. De volgende zaken zijn daarbij uitgevoerd:

Nadere informatie

6 January 2014 VRIENDEN VAN VISIE- MISSIE HOSPICE MARKIES. Voorlopig beleidsplan

6 January 2014 VRIENDEN VAN VISIE- MISSIE HOSPICE MARKIES. Voorlopig beleidsplan 6 January 2014 VRIENDEN VAN HOSPICE DE MARKIES VISIE- MISSIE Voorlopig beleidsplan Inhoud Algemeen, doel... 3 1. Inleiding... 3 MISSIE... 4 VISIE... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Financiële Doelstelling

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting HIVSAN Fonds. Versie 8 mei van 7 Stichting HIVsan Fonds

BELEIDSPLAN Stichting HIVSAN Fonds. Versie 8 mei van 7 Stichting HIVsan Fonds BELEIDSPLAN 2016-2018 Stichting HIVSAN Fonds Versie 8 mei 2016 1 van 7 Stichting HIVsan Fonds Inhoudsopgave Introductie 3 Missie, Visie en doelstelling. 4 STICHTING Bestuur & Vrijwilligers Nederland...

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2020 www.kinderfondsennederland.nl Stichting Kinderfondsen Nederland Beleidsplan 2016-2020 Inhoud Pagina 1. Inleiding beleidsplan 1 2. Stichting Kinderfondsen Nederland 1 3. Doelstelling

Nadere informatie