Begeleide groepsreis naar China. 15 daagse zeer complete & exclusieve rondreis door 5 buitengewone regios van China.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Begeleide groepsreis naar China. 15 daagse zeer complete & exclusieve rondreis door 5 buitengewone regios van China."

Transcriptie

1 Begeleide groepsreis naar China 15 daagse zeer complete & exclusieve rondreis door 5 buitengewone regios van China. 1

2 2 Dag1: Brussel -Beijing Non stop vlucht naar Beijing. Dag2: Shanghai (B-L-D) Aankomst in de vroege ochtend en transit naar Shanghai. Bij aankomst transfer naar het Vista Holiday Inn. Na de lunch rijden we naar Zhujiazhou, een van de vele waterdorpen rond Shanghai. De omliggende vruchtbare vlaktes van het stroomgebied van de Yangtze werden meer dan 1000 jaar geleden verbonden door kanalen en leiden via het Groot Kanaal naar de hoofdstad. Rijst en zout waren de meest vervoerde goederen. Na de lunch gaan we naar de Huangpu voor een cruise op rivier die Pudong van Puxi scheidt. We genieten van de prachtige 'skyline' van het moderne Shanghai die de vergelijking met Manhattan en Hong Kong kan doorstaan. Het is een mooi contrast met aan één kant van de rivier het hypermoderne Pudong en aan de andere kant de Bund met haar meer dan honderd jaar oude gebouwen. Met haar vervlochten grachten omgeven door oude patriciërhuizen, is Zhujiajio een typisch voorbeeld van de waterdorpen van de provincie en verdient dan ook zijn titel van Venetië van het Oosten. We bezoeken diverse oude huizen en nemen een boot om de schoonheid van de omgeving beter te waarderen. Retour naar Shanghai.Diner in de stad. Dag3: Shanghai (B-L) Vandaag ontdekken we de bruisende economische hoofdstad van China. We beginnen in de oude stad - met de Jade Boedha en de YuYuan Bazaar. We eindigen in de Franse Concessie dat met Xintiandi en Taikang Lu twee uitstekende uitgangsmogelijkheden biedt voor een vrije avond. Diegenen die het wensen worden naar het hotel teruggebracht.

3 3 Dag4: Shanghai -Xi an (B-L-D) Na het ontbijt vertrek naar Nanjing Lu de bekende winkel straat van de stad. Als sinds de jaren 1900 was dit de straat om te zien en gezoen te worden. Na de lunch vertrek naar het station van de eerste en enige magneetzweeftrein (Maglev) ter wereld die in commercieel gebruik is. Deze is aangelegd door Transrapid, een Duits maglevbedrijf, en is in gebruik genomen in De maglevlijn vertrekt vanuit het metrostation Longyang Lu en doet minder dan 8 minuten over de 30 kilometer tot aan de luchthaven. krijgers in 1974 werden ontdekt door een boer uit de regio. Zij beschermden het graf van de eerste keizer van China. Uitgebreid bezoek aan de deze site met alle putten en het museum. Namiddag vlucht naar Xi an (middagmaal aan boord) Bij aankomst transfert naar het Grand New World Hotel. We dineren in de stad. Dag5: Xi An (B-L)) Vertrek naar de Medicijnen markt waar de lokale apothekers terecht kunnen voor de ingrediënten van hun wondermiddeltjes. De tegenstelling met Janssen Pharmaceutica dat er tegenover ligt kan niet groter zijn. Hierna rijden we verder naar de Lintongsite, waar duizenden terracotta Hierna bezoek we het centrum met de oude islamitische wijken. De nabijgelegen kleine steegjes zijn vol van kleine souvenirwinkels waar men een breed assortiment van Chinese curio kan vinden. Dag6: Xi an-xiamen (B-L-D) Na het ontbijt vertrek naar de pagode van de Wilde Gans, waar, op het ritme van Chinese klassieke muziek, een leraar onze de basisbewegingen van het eeuwenoude Tai Chi gaat aanleren. Voor de Chinezen is het een hilarische gewaarwording om de buitenlanders Tai Chi zien te oefenen.

4 4 Later rijden we naar de oude stadswallen om ze per fiets te verkennen. Vanaf de top hebben we een uitstekend zicht op de chaotische oude hoofdstad van het rijk. Retour naar het hotel om ons op te frissen en uit te checken. Na de lunch bezoeken we het provinciale Museum van Shaanxi, waar we de chronologische ontwikkeling van de Chinese cultuur volgen. Dit is een van de meest interessante musea van China. Natuurlijk is een deel gewijd aan het Terracotta leger. We nemen een vroeg diner voor we de avond vlucht naar Xiamen nemen. Bij aankomst transfer naar het hotel Pan Pacific Dag7: Xiamen (B-L-D) Het sfeervolle Xiamen staat bekend als één van de properste steden van China en geniet aan zee van een subtropisch klimaat. Vanuit de haven van Xiamen werd voor het eerst thee geëxporteerd naar het Westen. De handelspartners waren de Portugezen, de Japanners, de Hollanders & de Engelsen. Die laatsten met de Fransen, Duitsers en Amerikanen namen hun intrek op het aangrenzende eiland Gulangyu. Vertrek naar de kleine haven en ferry naar het autovrije Gulangyu. In 1842 werd de haven van Gulangyu geopend voor buitenlandse handel, waarna er zich heel wat westerlingen vestigden. Het allegaartje van weelderig versierde koloniale gebouwen is allerminst typisch Chinees te noemen. Ook de befaamde marionetten van Quanzhou krijgen onze aandacht. Terugkeer per ferry naar Xiamen en na de lunch vertrek naar de Nanputuo-tempel, genoemd naar de 4 heilige bergen van het land. Hij is opgericht in 686 onder de Tangdynastie en wordt vandaag vereerd door zowel de lokale bevolking als de overzeese Chinezen. Dagelijks komen er meer dan 200 boeddhistische monniken bidden. Heel vereerd wordt het beeld van de godin met de duizend armen en drie gezichten, Kuan Yin. Diner in de stad Dag8: Xiamen (B-L)

5 5 Tegen het einde van de Tang-dynastie trok het Hakka-volk weg uit Midden-China, naar het vruchtbare berggebied in het noordwesten van het land. De Hakka voelden zich vreemdelingen in eigen land en trokken grote, ondoordringare ronde woningen op in een ongeziene bouwstijl. We bezoeken de de tulous van Hongkeng en Chengqilou, één van de meest impressionante tulou, gebouwd in 1708 voor ongeveer 600 bewoners. We maken nog een mooie wandeling langs een oud dorp. Deze zijn erkend als Werelderfgoed. s Ochtends vroeg vertrek naar de bergachtige streek waar ongeveer 1000 jaar geleden de eerste Hakka hun toevlucht zochten. De Hakka-huizen, architecturaal gezien zijn een bijzonder fenomeen, aangezien ze niet alleen dienst deden als versterkt fort, maar ook als een soort appartementencomplex waarin wel 80 gezinnen ondergebracht werden. Diner in het hotel We passeren langs verschillende Tulous en ontdekkende de aparte architectuur en levenswijze die erbij hoort. Dag9: Xiamen-Longji (B-L-D) Vroeg vertrek naar de luchthaven voor de vlucht richting Guilin. De autonome provincie van Guangxi staat bekend voor haar etnische minderheden. De Zhuangvrouwen kan men makkelijk herkennen aan hun lang haar. We bezoeken een van de kleine dorpjes waar we geraken via een hangbrug over de rivier.

6 6 We leren ook meer over hun gewoontes en alles wat een man moet doen om daar aan een echtgenote te geraken... We nemen een simpel diner in ons helemaal in hout en steen opgezet hotelletje. Dag10: Longji- Yangshuo (B-L-D) In de voormiddag na een vroege wandeling langst de rijstvelden zakken we de berg weer af en begeven ons naar Guilin. We maken een kleine rondrit van de stad en lunchen van de typische keuken uit het zuiden en bezoeken een thee plantage. Vanuit Guilin rijden we naar Daxu gelegen aan de oevers van de Li rivier. We nemen een klein busje dat ons boven naar boven op berg brengt. Hier moeten we nog een half uurtje wandelen om to aan ons knus hotelletje te geraken. Diegene die zich liever op een draagstoel laten vervoeren kunnen dat te plaatse regelen. Dit Yao dorp leeft van de rijst teelt op terrassen die ze gedurende honderden jaren uit de bergewanden hakten. Het is een weelderig gezicht. In de namiddag verkennen we de rijstvelden tot aan de hoogste top waar men een ongeëvenaard beeld van rijst terrassen te zien krijgt. Het is een adembenemend gezicht en lijken op trappen die naar de hemel leiden. Haar 2.5 kilometers lange hoofdstraat is getuige van de welvaart dat het verwierf meer dan jaar geleden toen de rivier de belangrijkste handelsweg was.

7 7 We maken ook nog een prachtige wandeling in een wondermooi landschap. Vervolgens nemen we een bamboe vlot om langzaam de Yulong rivier af te varen en met volle teugen te genieten. Dit is een van de hoogtepunten van de reis. Hierna rijden we door naar Yangshuo. We nemen onze intrek in het Green Lotus hotel. We dineren in dit zeer vriendelijke stadje waar u s avonds in de autovrije straten tal van gezellige cafeetjes, bistros en winkels vindt. De karst formaties en bamboe bosjes die de rivier begrenzen zijn dan ook heel schilderachtig. Dag11: Yangshuo (B-L) Vandaag bezoeken we de omgeving van Yangshuo op een zeer rustige en ludieke manier- met de fiets en eindigen in een restaurant aan de oever van de rivier waar we ook van een adembenemend zicht genieten. Hierna word u in het dorp van Yangshuo gedropt waar u lekker op een van de vele terrasjes kunt eten en genieten van een echte vakantie sfeer.

8 8 dikwijls de wetten van de zwaartekracht tartend. We ontdekken hier het Chinese vernuft om zich tegen de Mongolen te beschermen. Diegene die het wensen kunnen de stoeltjes lift nemen (ter plaatse te betalen). Retour naar Beijing en late lunch. Vanavond nemen we deel aan een machtige show, Liu San Jie, opgezet door Zhang Yimou (regisseur van de opening van Spelen in Beijing) Dag12: Yangshuo-Beijing (B-L*-D) Na een rustig ontbijt vertrek richting Guilin voor de vlucht naar Beijing. Versnapering* aan boord. Transfer naar het centrum en intrek in het Grand Mercure Hotel zeer centraal gelegen Zeer rijk buffet diner in het hotel. Dag13:Beijing (O-L) Na een vroeg ontbijt vertrekken we richting de Grote Muur. Al is het duizenden kilometers lang- toch is ie niet altijd even bereikbaar en daar waar het is zijn er duizenden toeristen. We vertrekken dan naar het Zomer paleis- een prachtige tuin aangelegd in de tijd van Qing Dynastie- door de vrede keizerin Cuxi die er zelf een marmer boot liet aanleggen. Bij terugkeer stoppen we in het Olympisch Park voor een wandeling langs de Cube en de Vogelnest waar de Chinezen terecht zo trots op zijn. We bezoeken de muur in Jinshanling, één van de meest spectaculaire plaatsen waar de muur de kammen van de bergen op spectaculaire wijze volgt, Vrije avond om te genieten van Beijing by night.

9 9 Dag14:Beijing (O-L-D) Vandaag bezoeken we de meest indrukwekkende sites van de Ming en Qing dynastieën. We beginnen met de Tempel van de Hemel en begeven ons dan naar het Tiananamen plein, het ware centrum van de stad waar we ook gelakte eend bij de lunch proeven. Vervolgens bezoeken we de Verboden Stad en de oude wijken van de stad (Hutongs) per fiets. s' Avonds gaan we naar een acrobatenvoorstelling met een wervelende show gevolgd door een afscheidsdiner in een van de meest beroemde restaurants van China : bij Morels! Hierna vertrek naar de luchthaven voor de rechtstreekse vlucht naar Brussel Dag15: Brussel Non stopvlucht naar Brussel met aankomst in de vroege ochtend. (geen verkeer op de ring)

Begeleide groepsreis Essential China

Begeleide groepsreis Essential China 1 Begeleide groepsreis Essential China Essential China Exclusieve groepsreis Walter & Co met vertrek op 28 oktober 2012 12 daagse zeer complete & exclusieve rondreis doorheen 4 buitengewone regio s van

Nadere informatie

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 5 buitengewone regio s van China.

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 5 buitengewone regio s van China. 1 Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 5 buitengewone regio s van China. 1 2 Dag 1: Brussel-Shanghai Vertrek vanuit Zaventem met directe vlucht van Hainan Airlines naar Beijing.

Nadere informatie

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China.

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 2 Dag 1: Brussel-Shanghai Vertrek vanuit Zaventem met directe vlucht van Hainan Airlines naar Beijing.

Nadere informatie

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China.

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 2 Dag 1: Brussel-Shanghai Vertrek vanuit Zaventem met directe vlucht van Hainan Airlines naar Beijing.

Nadere informatie

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China.

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 2 Dag 1: Brussel-Shanghai Vertrek vanuit Zaventem met directe vlucht van Hainan Airlines naar Beijing.

Nadere informatie

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China.

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 2 Dag 1: Brussel-China Vertrek vanuit Zaventem met directe vlucht van Hainan Airlines naar Beijing. (vanaf

Nadere informatie

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China.

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 2 Dag 1: Brussel-Shanghai Vertrek vanuit Zaventem met directe vlucht van Hainan Airlines naar Beijing.

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

REISPROGRAMMA >> DE KRACHT VAN CHINA, VERLEDEN & TOEKOMST DAG 1. DAG 2 - Beijing

REISPROGRAMMA >> DE KRACHT VAN CHINA, VERLEDEN & TOEKOMST DAG 1. DAG 2 - Beijing REISPROGRAMMA >> DE KRACHT VAN CHINA, VERLEDEN & TOEKOMST 10 daagse reis naar China: Beijing Chongqing Shanghai van 20 oktober t/m 29 oktober 2012 by newdirections DAG 1 We vliegen in de vroege avond van

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud)

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) Dag 1 Vlucht naar Moskou. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar het hotel gebracht. U verblijft 3 nachten in Hotel Cosmos; meer informatie over

Nadere informatie

China 21 dagen. Djoser BV Breestraat CM Leiden

China 21 dagen. Djoser BV Breestraat CM Leiden China 21 dagen Aankomst in Beijing: eerste indrukken De hutongs: kleine straatjes met traditionele woningen De trommeltoren: deze werd vroeger gebruikt om de tijd aan te geven Beijing: excursie naar de

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 West-China reis 2016 Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 Doelstelling De excursie/reis beoogt een kennismaking met etnische minderheden in West China: Tibetanen, Hui en Oeigoeren. Bezocht

Nadere informatie

Dagprogramma. Grand Tour door China. vnc.nl

Dagprogramma. Grand Tour door China. vnc.nl Dagprogramma Grand Tour door China Dwars door China reis je van Beijing naar Guilin. Je ziet keizerlijke grandeur, kleurrijke minderheden en een prachtig karstlandschap. Kortom, een complete reis door

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

VERENIGING VAN BOUWKUNST TILBURG CHINA EXCURSIE 9 t/m 23 MEI 2009

VERENIGING VAN BOUWKUNST TILBURG CHINA EXCURSIE 9 t/m 23 MEI 2009 Vertrek: Zaterdag 9 mei 2009 Vlucht KL 0897 AMS 18:30 uur PEK 09:50 uur Retour: Zaterdag 23 mei 2009 Vlucht KL0896 PVG 12:50 uur AMS 18:35 uur USA GDP: 11,750 $ Pop 2006: 299 million Pop 2030: 350 million

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Verlenging Yangshuo Zuid China reiscode: FHC1014V 18-25 oktober 2014

Verlenging Yangshuo Zuid China reiscode: FHC1014V 18-25 oktober 2014 Verlenging Yangshuo Zuid China reiscode: FHC1014V 18-25 oktober 2014 Ontspan in het groene Yangshuo na de woestijn van Binnen- Mongolië Een combinatie van begeleide fotografie en vrije tijd onder leiding

Nadere informatie

Stadje uit vervlogen tijden

Stadje uit vervlogen tijden Mooi China Fotografie: Ton Wienbelt Tekst: Judith van de Bovenkamp Stadje uit vervlogen tijden Midden in het autonome gebied van de etnische minderheid de Zhuang, ligt het stadje Daxu. Met zijn vrijwel

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

Ruggengraat van de Draak

Ruggengraat van de Draak Mooi China Tekst en fotografie: Harmke Kraak Ping an en de rijstterrassen van Longji Ruggengraat van de Draak De rijstterrassen van Longji zijn van een onwerkelijke schoonheid. Het bergachtige gebied bevindt

Nadere informatie

Mooi China. De pure schoonheid van Jiangtou. Tekst: Judith van de Bovenkamp Fotografie: Ton Wienbelt. 30 MOOI CHINA China Nu

Mooi China. De pure schoonheid van Jiangtou. Tekst: Judith van de Bovenkamp Fotografie: Ton Wienbelt. 30 MOOI CHINA China Nu Mooi China Tekst: Judith van de Bovenkamp Fotografie: Ton Wienbelt De pure schoonheid van Jiangtou 30 MOOI CHINA China Nu 2011-1 Waar China zelf graag ontwikkelde steden en toeristische trekpleisters laat

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

BEIJING, CHINA door Floortje Dessing

BEIJING, CHINA door Floortje Dessing BEIJING, CHINA door Floortje Dessing BEIJING, CHINA In het Nederlands heet de hoofdstad van China Peking. De Chinezen zelf zeggen Beijing. Daarom schrijf ik ook Beijing in plaats van Peking. Beijing is

Nadere informatie

Shanghai Expo 2010 en Beijing

Shanghai Expo 2010 en Beijing Shanghai Expo 2010 en Beijing 15 oktober 23 oktober 2010 9 dagen / 6 nachten Dag 1 BRUSSEL SHANGHAI maaltijden aan boord Samenkomst te Brussel Zaventem en check-in. 13u50 : vertrek met Hainan Airlines

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

China. Oude, hedendaagse en toekomstige architectuur.

China. Oude, hedendaagse en toekomstige architectuur. Archidays, architectuur reis voorgesteld door Architectenkrant Vanaf vrijdag 13 t/m zondag 22 juli 2018 China. Oude, hedendaagse en toekomstige architectuur. Technische organisatie : Travex NV - Drievuldigheidsvoorplein

Nadere informatie

China (door Ria Monster)

China (door Ria Monster) China (door Ria Monster) Grote Muur Bij de Grote Muur Grote Muur Het meer bij het Zomerpaleis Marmerboot bij het Zomerpaleis Zomerpaleis Zomerpaleis Zomerpaleis Zonsondergang bij het Zomerpaleis Kruiden

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

9 20 oktober 2010 12 dagen

9 20 oktober 2010 12 dagen XIAN / HANGZHOU / SUZHOU / SHANGHAI 9 20 oktober 2010 12 dagen Dag 1 zaterdag 09 oktober Brussel- Beijing - A Samenkomst te Brussel Zaventem. Aankomst en check-in op de luchthaven. 13h50 : vertrek met

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

C O N C E P T. ONDERZOEK GEBIEDSTRUCTUREN Almere, september 2012 MIRCK ARCHITECTURE KEIZERSGRACHT 8 1015 CN AMSTERDAM THE NETHERLANDS

C O N C E P T. ONDERZOEK GEBIEDSTRUCTUREN Almere, september 2012 MIRCK ARCHITECTURE KEIZERSGRACHT 8 1015 CN AMSTERDAM THE NETHERLANDS ONDERZOEK GEBIEDSTRUCTUREN Almere, september 2012 MIRCK ARCHITECTURE KEIZERSGRACHT 8 1015 CN AMSTERDAM THE NETHERLANDS 0031(0)20 8456190 C O N C E P T WWW.MIRCK.EU OFFICE@MIRCK.EU MIRCK ARCHITECTURE NEW

Nadere informatie

Dagprogramma. Familiereis China. Dag 1 - Aankomst op de luchthaven van Beijing. vnc.nl

Dagprogramma. Familiereis China. Dag 1 - Aankomst op de luchthaven van Beijing. vnc.nl Dagprogramma Familiereis China Vliegers maken in Beijing, fietsen over de stadsmuren van Xi'an, zelf dumplings maken en op een bamboevlot de rivier af, het kan allemaal tijdens deze topreis voor het hele

Nadere informatie

Reis naar Xiamen & Taiwan

Reis naar Xiamen & Taiwan Y. Repko Travel Walenburgerplein 51 3039 AL Rotterdam tel. 010 465 1814 mob. 06 403 505 09 yrepko@yahoo.com KvK Rotterdam 24447100 BTW-nr. NL162569026B01 ARCHITECTUURREIZEN NAAR CHINA www.architectuurreis.com

Nadere informatie

9 daagse studiereis China - Beijing en Shanghai

9 daagse studiereis China - Beijing en Shanghai 9 daagse studiereis China - Beijing en Shanghai voor apothekers en artsen 20 accreditatiepunten 31 augustus t/m 9 september 2019 Inhoud studiereis Laat uw team excelleren! Maximale efficiency en top adviseurs

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 7 DAGEN 6 NACHTEN DAG 1-2 : ZAVENTEM - HONG KONG

PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 7 DAGEN 6 NACHTEN DAG 1-2 : ZAVENTEM - HONG KONG HONG KONG CITY TRIP DELUXE 7 DAGEN 6 NACHTEN PROGRAMMA Hongkong is aan een ware opmars bezig. Sinds 1997 is Hong Kong een deel van de volksrepubliek China. Deze jonge metropool bestaat uit het eiland Hong

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst studiereis China

Informatiebijeenkomst studiereis China Informatiebijeenkomst studiereis China Reiscommissie 2008: Rijst voor jou 12 november 2007 Zie ook: http://china.a-eskwadraat.nl Outline 1 Inleiding 2 Steden en reizen Heen- en terugreis China Beijing

Nadere informatie

Chinareis Dit programmaboekje is van:

Chinareis Dit programmaboekje is van: In geval van nood kun je de docenten bereiken op de volgende nummers: Meneer Van den Berg: +316 55737567 Meneer Klomp: +316 16683905 Meneer Waalen: +316 23326937 David Shen: +316 30029618 Indien geen van

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA 499 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUÏC PARC GUËLL EN HET PEDRERA GOTHISCHE WIJK EN PICASSO MUSEUM DE RAMBLAS EN DE BOQUERIA BARCELONA

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING Dit is een klassieke rondreis met de perfecte mix van cultuur en natuur. Je reist onder Nederlands- of Franstalige begeleiding en volgt grotendeels

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA 499 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUÏC PARC GUËLL EN HET PEDRERA GOTHISCHE WIJK EN PICASSO MUSEUM DE RAMBLAS EN DE BOQUERIA BARCELONA

Nadere informatie

PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 7 DAGEN 6 NACHTEN DAG 1-2 : ZAVENTEM - HONG KONG

PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 7 DAGEN 6 NACHTEN DAG 1-2 : ZAVENTEM - HONG KONG HONG KONG CITY TRIP DELUXE 7 DAGEN 6 NACHTEN PROGRAMMA Hongkong is aan een ware opmars bezig. Sinds 1997 is Hong Kong een deel van de volksrepubliek China. Deze jonge metropool bestaat uit het eiland Hong

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Vrije ruimte China 4 tot 16/11

Vrije ruimte China 4 tot 16/11 Vrije ruimte China 4 tot 16/11 19 leerlingen en 4 leerkrachten trokken in november naar China. Ze ontdekten een deeltje van dit immense land op unieke wijze. Ze begonnen als doorsnee toerist en eindigden

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International 22 september 2012 t/m 26 september 2012 Onze collega Elke van den Broek mocht mee met de eerste Holland International Cruise studiereis. Een 5-daagse

Nadere informatie

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER THAILAND 12-DAAGSE GROEPSREIS Vertrek: 18 OKTOBER 2016 1 PLUSPUNTEN: - Vluchten met de gerenommeerde maatschappij QATAR AIRWAYS. - Begeleid vanaf Brussel en ter plaatse lokale gids. - Zeer volledige rondreis

Nadere informatie

China Vakantie 2014 Sjanghai De Cruise en de Three Gorges.

China Vakantie 2014 Sjanghai De Cruise en de Three Gorges. China Vakantie 2014 We hadden geluk het grootste deel van de tijd goed weer te hebben. Onze reis was met Viking River Cruises. Er waren 242 mensen op deze reis, maar we werden verdeeld in groepen van dertig,

Nadere informatie

leeruitstap Kwadrant donderdag 17 mei 2001 hoofdstad van België hart van Europa

leeruitstap Kwadrant donderdag 17 mei 2001 hoofdstad van België hart van Europa leeruitstap Kwadrant donderdag 17 mei 2001 hoofdstad van België hart van Europa 1. Brussel hoofdstad van ons land en Europa Brussel is de hoofdstad van ons land. De koning woont in Brussel en de regering

Nadere informatie

plaats Brasserie De Meelfabriek De Zijlstroom, Zijldijk 28 kosten 2,50 aanmelden Pluspunt; voor 20 juni

plaats Brasserie De Meelfabriek De Zijlstroom, Zijldijk 28 kosten 2,50 aanmelden Pluspunt; voor 20 juni Theatrale wandeling Leiderdorp en Leiden zijn een wandelroute rijker en die wordt op 27 juni feestelijk geopend als onderdeel van het Van Rijn festival. Een mooie aanleiding vond de Leiderdorpse theatermaker

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

Naam: Waar woon jij? Vraag 1b. Waarom wonen veel mensen in Kenia in een hut? Vraag 1a. In wat voor soort huis woon jij?

Naam: Waar woon jij? Vraag 1b. Waarom wonen veel mensen in Kenia in een hut? Vraag 1a. In wat voor soort huis woon jij? Naam: Waar woon jij? Wonen over de hele wereld Heb jij wel eens in een tent gewoond? Waarschijnlijk niet. In de vakantie is het leuk. Maar voor altijd? Toch zijn er mensen op de wereld die altijd in een

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Bangkok De Klassieke Thailand Tour

Meerdaagse Tour vanuit Bangkok De Klassieke Thailand Tour Dag 1 Vroeg vertrek vanuit uw Bangkok hotel naar Ayutthaya. Op minder dan 100 kilometer ten noorden van Bangkok ligt de voormalige hoofdstad van Siam, Ayutthaya. Hier regeerden 33 koningen, tot de stad

Nadere informatie

KEIZERS EN KUNG FU 15-DAAGSE RONDREIS

KEIZERS EN KUNG FU 15-DAAGSE RONDREIS CHINA 84 KEIZERS EN KUNG FU 15-DAAGSE RONDREIS VERTREKDATA van t.e.m. CT01 21.05.16 02.06.16 CT02 16.07.16 28.07.16 CT03 08.10.16 20.10.16 CT04 01.04.17 13.04.17 AANTAL DEELNEMERS min. 10 max. 20 PRIJS

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie

Reis naar Xiamen & Taiwan (met evt. verlenging naar Hongkong & Shenzhen)

Reis naar Xiamen & Taiwan (met evt. verlenging naar Hongkong & Shenzhen) Y. Repko Travel Walenburgerplein 51 3039 AL Rotterdam tel. 010 465 1814 mob. 06 403 505 09 yrepko@yahoo.com KvK Rotterdam 24447100 BTW-nr. NL162569026B01 ARCHITECTUURREIZEN NAAR CHINA www.architectuurreis.com

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Tijdens deze tour maakt u kennis met de facetten van het rijke culturele en culinaire leven in Chiang Mai. U fietst door nostalgische

Nadere informatie

Lezing door Doofblinde Tineke Bakker tijdens de workshop.

Lezing door Doofblinde Tineke Bakker tijdens de workshop. Lezing door Doofblinde Tineke Bakker tijdens de workshop. Bij start voor de reis door Cyprus begint het eerste bezoek aan de havenplaats Larnaca met overnachting. In de buurt van Larnaca is het zoutmeer

Nadere informatie

Magic Thailand Easyselect 15 daagse rondreis door de hoogtepunten van Noord Thailand met strand in Phuket

Magic Thailand Easyselect 15 daagse rondreis door de hoogtepunten van Noord Thailand met strand in Phuket 1 Magic Thailand Easyselect 15 daagse rondreis door de hoogtepunten van Noord Thailand met strand in Phuket 1 2 Dag1: Brussel-Bangkok Nachtvlucht vanuit Brussel naar Bankok via Doha met de 5* luchtvaart

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

15 e Maritieme Studiereis van Vereniging De Binnenvaart. 17-daagse reis Paraguay

15 e Maritieme Studiereis van Vereniging De Binnenvaart. 17-daagse reis Paraguay 15 e Maritieme Studiereis van Vereniging De Binnenvaart 17-daagse reis Paraguay Unieke reis naar één van de minst ontdekte landen ter wereld: Paraguay. Er is slechts 1 rechtstreekse vlucht vanuit Europa

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA - Sikkim, het boeddistisch koninkrijk in de wolken - Topkunst van het Tibetaanse

Nadere informatie

Dagprogramma. Hoogtepunten van China en Tibet. Dag 1 - Aankomst in Beijing, China's monumentale hoofdstad. vnc.nl

Dagprogramma. Hoogtepunten van China en Tibet. Dag 1 - Aankomst in Beijing, China's monumentale hoofdstad. vnc.nl Dagprogramma Hoogtepunten van China en Tibet Uw reis begint met een bezoek aan de hoogtepunten van de Chinese geschiedenis: Beijing en Xi an. Vanuit Xi an vliegt u naar Tibet. Na Lhasa verkend te hebben,

Nadere informatie

12-daagse Reis Cuba Dinsdag 6 december 2016 tot en met zaterdag 17 december 2016

12-daagse Reis Cuba Dinsdag 6 december 2016 tot en met zaterdag 17 december 2016 12-daagse Reis Cuba Dinsdag 6 december 2016 tot en met zaterdag 17 december 2016 DAG 1 : VARADERO 6 december 2016 Brussel- Varadero met Jet Air fly rechtstreeks Aankomst in Varadero. Onthaal en transfer

Nadere informatie

MENTS. New York. Door de ogen van Lady Liberty

MENTS. New York. Door de ogen van Lady Liberty M & MORE MENTS New York Door de ogen van Lady Liberty Groepsreis van 19 tot 24 augustus Nederlandstalige begeleiding vanuit Brussel Aanvullende Nederlandstalige gidsen ter plaatse M & MENTS MORE PROGRAMMA

Nadere informatie

Cultuurvakantie China

Cultuurvakantie China Cultuurvakantie China 19 dag(en) v.a. 2.849,00 gegarandeerd vertrek 14-10-2016 Het rijk van het midden Reisleider Frits van Norden begeleidt deze reis naar China. Hij kijkt er enorm naar uit! China is

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017

Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017 Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017 26 januari Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj. 27 januari Ochtend: groepsbijeenkomst met

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

VIETNAM 16/04/ /05/2017

VIETNAM 16/04/ /05/2017 VIETNAM 16/04/2017-01/05/2017 Tijdens deze groepsreis, met Engelssprekende gidsen, bezoekt u zowel de klassieke hoogtepunten als de minder gekende, authentieke regio s. Het verblijf is voorzien in luxe

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani 1 Ontdek de wonderen van het landschap en het wilde leven van Japan! Het winterperspectief in het land van de rijzende zon zorgt voor een prachtige fotoreis. Berglandschappen en ijzige kusten zorgen voor

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

Great Wall Skating Challenge 2013

Great Wall Skating Challenge 2013 Great Wall Skating Challenge 2013 Where the Great Wall meets the Yellow River Unieke schaatsmarathon op de Gele Rivier langs de Chinese Muur tussen Mongolië en China. 10 daagse sportieve cultuurreis naar

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China

18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China Het onbekende China 18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China Profiel Comfortabele 4x4 Mitsubishi Pajero of Toyota Landcruiser (Huur)of Motorfiets Adembenemende landschappen Vooral

Nadere informatie

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken

Nadere informatie