Groep 8b tokkelen en klimmen in het Zuiderzee College

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Groep 8b tokkelen en klimmen in het Zuiderzee College"

Transcriptie

1 De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 12 december 2016 Tel. : / info@etbuut.nl / Van alles De data op een rijtje Donderdag 15 december Kerstcrea bovenbouw Vrijdag 16 december Groep 8b tokkelen en klimmen in het Zuiderzee College Vrijdag 16 december Weeksluiting groepen 3a en 7a Woensdag 21 december Kersttoneel 8a Donderdag 22 december Kerstdiner (kinderen om vrij) Maandag 26 december Eerste dag kerstvakantie Maandag 9 januari Eerste schooldag 2017 Woensdag 11 januari Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur uur) Dinsdag 17 januari Groep 1-2b naar Saenden Dinsdag 24 januari Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a Dinsdag 31 januari Groep 7a naar Saenden Kerstfeest op et Buut Zingen in de hal Na de optredens met Sinterklaas van alle klassen op het podium, gaan wij ook weer met kerst zingen in de hal. Dit zal gebeuren op maandag 19, dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 december van half negen tot negen uur. Hieronder ziet u de indeling van de groepen voor het zingen op het podium in de hal. De kleuters zullen bij het kerstzingen op de eerste rij met hun gezicht naar de groepen op het podium toe zitten. Zij zijn meezingend publiek en kunnen zich optrekken aan (of gewoon kijken en luisteren naar) de andere groepen. Dit is prettig voor de kleuters omdat het voor hen heel lastig is om na het sinterklaaszingen in korte tijd ook de kerstliedjes helemaal te kennen. Kerstzingen Maandag 19 Dinsdag 20 Woensdag 21 Donderdag 22 podium Groepen 1-2e, 4b, 5b en 8a Groepen 1-2b, 1-2d, 3a, 6a en 7b Groepen 1-2a, 3b, 6b en 7a Groepen 1-2c, 4a, 5a en 8b De ouders van de kinderen die zingen, zijn van harte welkom om te komen kijken en luisteren.

2 Kerstdiner Ook dit jaar houden wij op school weer een kerstdiner. Dit kerstdiner zal plaatsvinden op donderdag 22 december. De kleuters en de groepen 3,4,5,6,7 beginnen deze avond om uur met het kerstdiner. Het diner is om afgelopen. De groepen 8 beginnen om uur in hun klas met eten. Hun avond is afgelopen om 18:45 uur. Alle ouders van school kunnen vanaf uur gedurende de maaltijd van de kinderen een drankje komen halen in de hal op de Parkstraat. De toneelvoorstelling van de leerkrachten voor de kinderen doen we net als vorig jaar niet op de avond van de kerstmaaltijd zelf, maar de dag er na. De reden hiervoor is dat het met de verschillende locaties niet haalbaar is om het op een goede manier op de avond zelf te organiseren. Iedereen kan zich nu op de donderdag richten op de gezellige maaltijd en de kinderen kunnen op de vrijdag nog genieten van het toneelspel van de leerkrachten. Wij verzoeken u vriendelijk om mee te helpen met het kerstdiner. Het kerstdiner kan alleen een succes worden met uw hulp. Van de groepsleerkracht krijgt u een mail met het verzoek om iets te maken voor het kerstdiner. Het Nabuut is s middag gewoon open. Als het nodig is, brengen de leidsters de jongste kinderen naar de klas voor de kerstmaaltijd. Wilt u de kinderen voor het kerstdiner meegeven: een bord, bestek, beker( allemaal met naam van uw kind), plus een grote plastic zak met naam. De vrijdag na het kerstdiner -23 december- is de laatste dag voor de kerstvakantie. Dit is een gewone dag, de vakantie begint om uur. Let op! Alle kinderen zijn op de dag van de kerstmaaltijd (donderdag) net als andere jaren om uur uit. Het Nabuut is die middag open vanaf dat tijdstip. Als het nodig is, brengen de leidsters de jongste kinderen naar de klas voor de kerstmaaltijd. Ouders waarvan de kinderen op 17 december naar het Nabuut gaan kunnen hun kinderen gewoon digitaal opgeven vanaf uur tot het tijdstip dat ze worden gehaald. De school gaat weliswaar om uur uit (en de kinderen worden vanaf dat tijdstip opgevangen), maar school en et Nabuut nemen de periode voor uur voor haar rekening. Ouders van wie de kinderen alleen in de periode voor opgevangen moeten worden, wordt gevraagd dit door te geven via opvang@etnabuut.nl. Foto s Sintviering Er zijn dit jaar weer prachtige foto s gemaakt van de pietenmiddag en de Sintviering op 5 december! De foto s van het sinterklaasfeest zijn gemaakt door Nathal Jara en Luzan Veenendaal maakte de foto s van de pietenmiddag. Nathal en Luzan zijn moeders van school. De foto s staan op de website. Ga naar Onder het tabje onze school vindt u fotoalbums. Daar kunt u klikken op de foto van Sinterklaas of de pieten. Veel plezier bij het kijken!

3 Afsluiten fietsbruggetje Herhaald bericht over de werkzaamheden aan de Parkstraat en de fietsbrug richting Volkspark en Provinciale Weg. Zoals u kunt lezen wordt de brug een week afgesloten en zullen we van de omleiding gebruik moeten maken. Geachte heer, mevrouw, Vanaf donderdag 8 december zal er 1 week lang aan de kade in de Parkstraat worden gewerkt vlakbij de brug naar het Volkspark toe. Door deze werkzaamheden kunt u overdag de brug niet gebruiken. De gemeente zal op donderdagochtend 7 december tevens de hameipoort van de brug weghalen, omdat deze in een behoorlijk slechte staat verkeert. Als de brug in 2017 wordt vernieuwd zal de hameipoort weer terugkeren. Het weghalen van de hameipoort kost hooguit 1 werkdag. Gevolgen: Van donderdag 8 december t/m vrijdag 16 december kunt u overdag niet over de brug fietsen of lopen. U kunt gebruik maken van een omleidingsroute, zie de gele borden. De omleiding richting de Provincialeweg zal lopen via de brug tussen de Klokbaai en de Marga Klompéstraat. Vragen? Als u naar aanleiding van deze brief nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met P. Brijker opzichter, via de gemeentelijke informatielijn: Met vriendelijke groet, Simon Broersma, Wijkmanager Zaandam-West, Oud-Koog, Oud-Zaandijk en t Kalf Et Buut op Twitter Dit hele schooljaar hebben we al mooie plaatjes van activiteiten gedeeld via twitter. Daar gaan we mee door. Met regelmaat laten we via twitter zien wat er zoal gebeurt op school. Na fotootjes van de Sintviering volgen er de komende weken zeker berichtjes over de kerstviering. U kunt ons op twitter vinden onder obsetbuut@etbuut. We hopen op nog meer volgers! Ook leuk voor ooms en tantes, neven en nichten, buren, vrienden en alle andere belangstellenden. Houten kist op wielen) We hebben op school een houten kist/kar over. Hij staat buiten op het plein (met één lekke band ). De kar is gratis af te halen voor de liefhebber!

4 Thema-avond kind en media (GGD Een paar weken geleden heeft de MR een avond voor alle ouders van school en de peutersoos georganiseerd over kind en media. Dieuwke Tolsma (Pedagoog centrum jong) gaf informatie over dit actuele onderwerp. Jammer dat niet alle ouders haar verhaal hebben kunnen horen. Het zette alle aanwezigen aan tot nadenken over de eigen situatie thuis. Het was een succesvolle interactieve avond met betrokken ouders. De aanwezige ouders hebben om de PowerPoint gevraagd. Deze en een verslag van de avond zijn op de website gezet Danielle Zijlstra (schoolverpleegkundige) kan ouders die vastlopen rond dit thema ondersteunen. Zij heeft regelmatig een inloopspreekuur op school. Voor de ouders die helaas niet aanwezig konden zijn kopiëren we de laatste dia van de presentatie in deze Buutpraat. Het zijn adressen waarop meer informatie over kind en media te vinden is. Elke week Weeksluiting Komende vrijdag gaan we tijdens de weeksluiting genieten van de groepen 3a en 7a. We kijken ernaar uit! U bent harte welkom! Het optreden van groep 3a begint om uur en de kinderen van groep 7a beginnen om uur. Zorgcentrum Saenden De eerstkomende groep die naar Saenden gaat is groep 1-2b. Zij gaan op dinsdag 17 januari. De kinderen verzorgen op die dag een klein optreden. Na afloop gaan ze samen met hun publiek wat drinken. Een mooi moment om een praatje met elkaar te maken. Klassennieuws Help: groen voor kerstcrea gevraagd! Komende donderdag gaan we met de kerstcrea ook weer kerststukjes maken. Hiervoor kunnen we nog veel takjes groen en kerstversiersels gebruiken. Denk aan: kerstballetjes, strikjes, slingertjes etc Maar vooral veel groen graag! De spullen kunnen ingeleverd worden bij het lokaal van juf Heidi (6B). Alvast bedankt!

5 Et Nabuut et Nabuut deze week: De kerstbomen staan alweer prachtig versierd op school en ook bij et Nabuut wordt er deze week hard gewerkt om mooie kerstcreaties te maken. Natuurlijk worden er ook heerlijke versnaperingen gebakken komende week. Een overzicht van de activiteiten vindt u hieronder. De kleuterbouw start de week met het spelen van een spel, dinsdag worden er van bladerdeeg kerstboompjes met appel gemaakt. Donderdag gaan de kinderen rendieren maken van ijsstokjes. De kinderen van de onderbouw gaan maandag een gevulde kerstster bakken, dinsdag is een creatieve middag, er wordt een mooie kerstboom gemaakt. Donderdag is een discomiddag. De midden/bovenbouw kinderen starten maandag met het maken van kerstversiering, dinsdag is een gezellige spelletjesmiddag. Donderdag worden er kersthapjes in bladerdeeg bereid. Kerstvakantie bij et Nabuut Over twee weken start de kerstvakantie. Opgeven voor deze periode kunt u digitaal doen via onze site Wanneer u een account heeft aangemaakt,u klikt dan op het kopje Opvang tijdens vakanties. Hieronder ziet u een overzicht van de activiteiten voor deze twee weken. Ma 26 dec GESLOTEN Di 27 dec Winterwonderdag in het Volkspark Wo 28 dec Help vogels de winter door Do 29 dec Oude en nieuwe feesthapjes Vr 30 dec Vuurpijlen knutselen Ma 2 jan Een Nieuwjaarstafereel maken Di 3 jan Uitstapje naar de Darteldome Wo 4 jan Waxinelicht huisje prikken Do 5 jan Sneeuwpopkoekjes bakken en een sneeuwpopsok knutselen Vr 6 jan Versier een mooi lichtpotje met glasverf Vakantie kunt u opgeven in 1 of 2 dagdelen. Wanneer u uw kind 1 dagdeel opgeeft bij een uitstapje, dient u zelf uw kind te halen of te brengen naar de Darteldome. Bij uitstapjes kunnen wij niet op uw kind wachten wanneer hij/zij later dan 9.00 uur gebracht wordt. Op overige dagen verzoeken wij om uw kind niet later dan 9.30 uur te brengen. Dit in verband met aanvang van de activiteiten. Bij slecht weer wordt het programma aangepast. Vakantieopvang kan niet geannuleerd worden. Uw kind voor het eerst bij et Nabuut Voordat u uw kind voor de eerste maal opgeeft bij et Nabuut, wilt u dan een afspraak maken voor een intake-gesprek? U kunt voor het maken van een afspraak een mail sturen naar opvang@etnabuut.nl Et Buut Breed en et Nabuut Wanneer uw kind een workshop volgt en daarna naar et Nabuut gaat, wilt u bij de opmerkingen vermelden om welke workshop het gaat? Alvast bedankt voor uw medewerking.

6 Donderdag 17 december, kerstdiner Donderdag 17 december zijn de kinderen om uur uit in verband met het kerstdiner. Vanaf uur is et Nabuut geopend. Ouders waarvan de kinderen naar et Nabuut gaan, kunnen hun kinderen vanaf uur gewoon opgeven. School en et Nabuut nemen de periode voor uur voor hun rekening. Wanneer u alleen opvang nodig heeft in de periode vóór uur, wilt u dan een mail sturen naar opvang@etnabuut.nl. De kinderen hoeven geen lunch mee te nemen. Et Buut Breed Deze week van start Maandag: Wandversiering, Starmaker 2 Volgende week van start Niets Starmaker 2 groep 5, 6, 7, 8 Deze kerst zie jij het licht. In je kamertje welteverstaan. Want we gaan iets maken waar je de hele nacht wel voor wakker zou willen blijven: lichtgevende, bewegende sterren! En geen gewone sterren maar hele bijzondere, met spirografische vormen, atoomstructuren en glow-in-the-dark verf. En met één trek aan het touwtje dansen ze ook nog in het rond voor je. En zeg nou zelf, wie heeft er een lichtgevende bewegende sterrenmachine in zijn slaapkamer? Wat een bijzondere nachten worden het! Dat wordt weinig slapen... Ter informatie KERSTACTIVITEITEN OP DE STADSBOERDERIJ Op woensdagmiddag 14 december kunnen kinderen onder begeleiding kerststalletjes maken. Inloop op elk gewenst moment tussen en uur. Deelname aan deze activiteit kost 1,50. Op zondag 18 december is er een spetterende kinder-kerstbingo. Met mooie kinderprijzen. De kaarten voor alle drie rondes koop je voor aanvang voor in totaal 4,50. Dan speel je ook automatisch mee in de tombola. De bingo is van uur tot uur. Ook is er tijdens de pauzes gelegenheid voor een hapje en een drankje. Kom op tijd, want vol is vol! Op woensdagmiddag 21 december kunnen kinderen onder begeleiding kerstbakjes maken. Inloop op elk gewenst moment tussen tot uur. Deelname aan deze activiteit kost 2,50. Bij mooi weer kan er ook een rondje worden gereden op de pony, voor 1,- per rit. Het adres van de boerderij is De Weer AH te Zaandam. Zie verder:

7 Levende kerststal in de Heemtuin Zaandam Op zaterdag 17 december komt er in het heemtuin-kerstlandschap een kerststal tot leven met een echte Jozef en Maria, met herders en een kerstengel. En dat alles rond de kribbe met het kindje Jezus. Het geheel wordt omlijst door verhalenverteller Flip, die het kerstverhaal verteld. Onder het genot van warme chocolademelk, glühwein, erwtensoep en kerstbrood kan worden geluisterd naar de kerstliederen van het kerstkoor de vrolijke volksmuziek van Hailander. Kinderen kunnen zelf kerststukjes maken en broodjes bakken. Daarnaast zijn er een kraampjes waar leuke kerstspulletjes worden verkocht. Het kerstfeest in de heemtuin vindt plaats tussen en uur. Gratis toegang. De heemtuin ligt in het Burg. In t Veldpark te Zaandam, direct ten zuiden van het Zaans Medisch Centrum. Parkeren kan westelijk van de tuin, aan de parallelweg van de Heijermansstraat, in de Rosmolenwijk of oostelijk van de tuin, nabij de IJdoornflat in de wijk Peldersveld. Meer info: Kerstfeest in heemtuin Zaandam foto ZNMC FluXus In kerstfilms zie je vaak kinderen langs de deuren gaan om Christmas Carols te zingen. Hier kennen we deze traditie niet. FluXus vindt dit zo jammer dat er een eigen traditie in het leven is geroepen: Kinder Carols from Scratch. Hou je van zingen en hou je van de kerstsfeer? Zing dan met andere kinderen mee op zaterdag 17 december. Van tot uur studeer je die liedjes in bij FluXus en om uur geef je samen een optreden in de Vermaning in Zaandam. Familie, vrienden je mag iedereen uitnodigen om te komen kijken en luisteren! Wanneer? Zaterdag 17 december Repetitie: uur in FluXus, Westzijde 148, Zaandam Optreden: uur in de Vermaning, Westzijde 80, Zaandam Kosten: 5,- (inclusief limonade en kerstkransjes) Inschrijven: mhofer@fluxus.nl of

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 5 december 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 5 december Sinterklaasfeest,

Nadere informatie

Kinderen om uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat)

Kinderen om uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 7 december 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 10 december Kerstcrea Kersttoneel

Nadere informatie

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9.

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 januari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 januari Groep 1-2b naar Saenden

Nadere informatie

Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur uur) Feestelijke weeksluiting groepen 4a en 7a. Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool

Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur uur) Feestelijke weeksluiting groepen 4a en 7a. Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 januari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 31 januari Woensdag 1 februari

Nadere informatie

KERSTVIERING OP SCHOOL

KERSTVIERING OP SCHOOL Nieuwsbrief 07 Week 51 t/m 2 16 december t/m 13 januari In deze nieuwsbrief o.a.: OR-vergadering Kinderpostzegels Kerstviering Open dag Brochure aanmelding VO Sint 2016 Uit de groepen Ingekomen post OR-VERGADERING

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45)

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 januari Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / /

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / / De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december

De Buutpraat. Van alles. Elke week. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

Sinterklaasfeest: kinderen om 13.00 uur vrij

Sinterklaasfeest: kinderen om 13.00 uur vrij De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 2 december Vrijdag 4 december

Nadere informatie

Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool. Groepen 5 +6 Niet omkijken! (11.00, Muziekschool) Groepen 4 Floddertje theaterworkshop (op school)

Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool. Groepen 5 +6 Niet omkijken! (11.00, Muziekschool) Groepen 4 Floddertje theaterworkshop (op school) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 13 februari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 13 februari Groepen 7/8 Fluxus

Nadere informatie

Kinderen om 12.30 uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat)

Kinderen om 12.30 uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 14 december 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 17 december Kersttoneel groep

Nadere informatie

Deze week staat er vanwege het sinterklaasfeest geen onderwerp gepland.

Deze week staat er vanwege het sinterklaasfeest geen onderwerp gepland. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 1 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 1 december Vrijdag 5 december

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week

De Buutpraat. Van alles. Elke week De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 24 november 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 28 november Maandag 1 december

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 15, 13 december Kalender

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 15, 13 december Kalender NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 15, 13 december 2016 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 14 december Informatiemoment

Nadere informatie

Maandag 17 december t/m vrijdag 21 december 2018

Maandag 17 december t/m vrijdag 21 december 2018 Maandag 17 december t/m vrijdag 21 december 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Sint in beeld > Startcafé > Rooster nieuwe leerkrachten > Kerstdiner > Afscheid Meester Stephan > Brede school

Nadere informatie

Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters (19.30 uur) De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters (vanaf uur)

Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters (19.30 uur) De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters (vanaf uur) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 17 november 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 17 november Woensdag 19 november

Nadere informatie

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 februari Maandag 15 februari

Nadere informatie

HIJ KOMT, HIJ KOMT...

HIJ KOMT, HIJ KOMT... Nieuwsbrief 06 Week 47 en 48 18 november t/m 2 december In deze nieuwsbrief o.a.: Hij komt Nieuw spelmateriaal Studiedag Mobiele telefoons Uit de groepen Ingekomen post HIJ KOMT, HIJ KOMT... Afgelopen

Nadere informatie

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 30 mei Deze week schoolkorfbaltoernooi

Nadere informatie

WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 12 januari 2018 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 09 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Voor iedereen het beste voor

Nadere informatie

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30)

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 31 augustus 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 31 augustus Informatieavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Maandag 3 december t/m vrijdag 14 december 2018

Maandag 3 december t/m vrijdag 14 december 2018 Maandag 3 december t/m vrijdag 14 december 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > School in beeld > De Vreedzame School blok 2 en blok 3 > Brede school activiteiten / Gras > Startcafé > Ouderhulp

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Vrijdag 7 oktober Weeksluiting groep 1-2b Ontmoetingsdag Zaanprimair: Kinderen vrij!

Vrijdag 7 oktober Weeksluiting groep 1-2b Ontmoetingsdag Zaanprimair: Kinderen vrij! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 26 september 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 28 september Groepen 1-2a,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Kinderen vrij: start zomervakantie!

Kinderen vrij: start zomervakantie! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 juli 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 juli Dinsdag 5 juli Vrijdag 8

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 april Start projectweek Dinsdag

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week

De Buutpraat. Van alles. Elke week De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 1 september augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 1 september Informatieavond

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 25 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 26 april Groep 3b naar Saenden

Nadere informatie

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 13 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 17 juni Maandag 20 juni Maandag

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

De naschoolse activiteiten gaan deze dag niet door! De les wordt op een andere datum ingehaald.

De naschoolse activiteiten gaan deze dag niet door! De les wordt op een andere datum ingehaald. Nieuwsbrief 7, 6 december 2017 Agenda 11 december School versieren in Kerstsfeer vanaf 14.30 uur 12 december Staking; naschoolse activiteiten gaan niet door 13 december Afsluiting IPC-thema groep 4 en

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 KALENDER

Nieuwsbrief 04 KALENDER Nieuwsbrief 04 Week 42, 43 en 44 14 oktober t/m 4 november In deze nieuwsbrief o.a.: Herfstvakantie Brede school activiteiten Thema afsluiting Knutselcircuit Uit de groepen Ingekomen post KALENDER 15 23

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kinderboekenweek Belangrijk: ** Bezoek

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 2 april Vrijdag 3 april Maandag

Nadere informatie

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht!

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 9 februari Dinsdag 9 februari

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 november Groep 1-2b naar

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8, 15 december 2016

Nieuwsbrief 8, 15 december 2016 Nieuwsbrief 8, 15 december 2016 Agenda wo. 21-12 Kerstdiner 17.00-18.00 uur do. 22-12 Kerstversiering opruimen vanaf 08.30 uur vr. 23-12 Podiumoptreden (08.30 uur) Workshops (13.00-14.00 uur) zaterdag

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten

In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten Nr. 7 6 december 2017 Uitnodiging meedenk moment ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

18 Start schooljaar Start weeksluitingen: Groep 8a en 4a. Augustus 2014

18 Start schooljaar Start weeksluitingen: Groep 8a en 4a. Augustus 2014 Augustus 2014 31 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 32 11 12 13 14 15 16 17 33 34 18 Start schooljaar 2014 2015 19 20 21 22 23 24 35 25 26 28 29 Start weeksluitingen: Groep 8a en 4a 30 31 September 2014

Nadere informatie

U kunt gemakkelijk navigeren door te klikken op de kopjes. Onderaan elk stukje kunt u gemakkelijk terugkeren naar de inhoudsopgave.

U kunt gemakkelijk navigeren door te klikken op de kopjes. Onderaan elk stukje kunt u gemakkelijk terugkeren naar de inhoudsopgave. over: 10-12-2015 Intro Gewijzigde verkeerssituatie rond de school Kerstfeest Ouders voor ouders Nieuwbouw Bezoek nieuwbouw Informatie per bouw o Onderbouw o Middenbouw o Bovenbouw Denkt u aan? Agenda komende

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

het KerstSchoolnieuws

het KerstSchoolnieuws het KerstSchoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, 14 december 2018 E-mail: administratie@koempoelan.nl Beste ouder(s), Sinterklaas

Nadere informatie

Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a. Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a. Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 23mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 24 mei Groep 8b op schoolreis Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 9mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 9 mei Groep 7a op schoolreis Dinsdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 november 2015

Nieuwsbrief 27 november 2015 Nieuwsbrief 27 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. ASK Theater Jaarlijks brengt een groot deel van de leerlingen

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

ouders en leerkrachten van et Buut Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters

ouders en leerkrachten van et Buut Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 27 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 27 oktober Deze week staan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 8,

Nieuwsbrief. Nummer 8, Vanuit de directie (4) Terugkijken en vooruitkijken En dan zit het jaar 2017 er bijna op. Nog een weekje school en dan kunnen we genieten van de kerstvakantie. Maar eerst nog samen kerst vieren volgende

Nadere informatie

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders.

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. UIT DE SCHOOL GEKLAPT NUMMER 14 Donderdag 6 december 2018 0172-508165 info@kinderarcke.nl Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. Beste ouders

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) Woensdag 20 januari Inloopspreekuur schoolverpleegkundige (8.30-10.

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) Woensdag 20 januari Inloopspreekuur schoolverpleegkundige (8.30-10. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 18 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar

Nieuwsbrief Schooljaar Nieuwsbrief Schooljaar 2014-2015 Week 51/17 18 december 2014 nr. 9 Belangrijke data 18 december Kerstdiner op school Kerstviering in de kerk 19 december Inloop groep 1 en 2 tot 9.30 uur 22 december t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Kerstvieringen We kijken terug op twee heel mooie kerstvieringen. Op woensdagavond in de school. Wat zag de zaal er prachtig uit en goed om te zien

Nadere informatie

17 dec nr. BELANGRIJKE DATA in december/januari

17 dec nr. BELANGRIJKE DATA in december/januari 17 dec. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in december/januari Do. 21 dec. Kerstdiner 18.00-19.15 Vr. 22 dec. Kerstviering voor iedereen Vr. 22 dec Alle kinderen om 11.45 uit Ma. 24 dec t/m vr. 4 jan. Kerstvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 30, nummer 13, 5 december Kalender

NIEUWSBRIEF. Jaargang 30, nummer 13, 5 december Kalender NIEUWSBRIEF Jaargang 30, nummer 13, 5 december 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 06 december Studiedag. Alle

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 51 Agenda

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 03. In deze nieuwsbrief o.a.: Open dag Kinderboekenweek Kinderboekenmarkt Opera aan de Zaan koor Ouderbijdrage

Nieuwsbrief 03. In deze nieuwsbrief o.a.: Open dag Kinderboekenweek Kinderboekenmarkt Opera aan de Zaan koor Ouderbijdrage Nieuwsbrief 03 Week 41 en 42 6 oktober t/m 20 oktober In deze nieuwsbrief o.a.: Open dag Kinderboekenweek Kinderboekenmarkt Opera aan de Zaan koor Ouderbijdrage OPEN DAG Woensdag 18 oktober organiseren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 11 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 12 april Groep 1-2d naar Saenden

Nadere informatie

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari INFOBULLETIN december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari Opvoering leerlingen Schriften mee naar huis Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 23 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 23 maart Vrijdag 27 maart Donderdag

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017.

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017. December 2017 Sinterklaas Dinsdag 5 december hopen we dat we Sinterklaas, rond 8.45 uur, op onze school mogen ontvangen. Wij adviseren u daarom om niet te vroeg op het schoolplein aanwezig te zijn. Kinderen

Nadere informatie

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand NUMMER 9 JAARGANG 5 17 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 17 dec s avonds kerstdiner voor alle kinderen beide locaties 18 dec Start kerstvakantie beide locaties 4 jan Alle kinderen weer naar

Nadere informatie

9641 LT Veendam

9641 LT Veendam Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 13 15-12-2017 17 december 23 december Kinderwoorddienst Advent: zondag 17 december:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 8, donderdag 6 december 2018

NIEUWSBRIEF. Nr. 8, donderdag 6 december 2018 NIEUWSBRIEF Nr. 8, donderdag 6 december 2018 Agenda Vrijdag 14 december Kerstcrea groep 1 t/m 8 Dinsdag 18 december Kerststukjes maken groep 4 t/m 8 Woensdag 19 december 17.30 19.00 uur kerstdiner en kerstmarkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatieavond BSO en nieuw schoolplein

Nieuwsbrief. Informatieavond BSO en nieuw schoolplein Nieuwsbrief Informatieavond BSO en nieuw schoolplein December 2016 IN DIT NUMMER: Informatieavond BSO en Nieuw schoolplein Kerst 2016 2 Kerstdiner 3 1 Ouderbijdrage 3 Opendag woensdag 18 4 Kinder kunstdagen

Nadere informatie

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht Nr.15 15 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de achtste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Kerstvieringen De afgelopen week is met alle leerlingen van

Nadere informatie