Algemene voorwaarden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden Geodate.nl is een datingsite die voor leden toegankelijk is via internet en mobiele telefoon. Door lid te worden van Geodate.nl accepteer je de gebruiksvoorwaarden van Geodate.nl en ga je een wettelijke overeenkomst aan met Geodate.nl. Als je niet akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden is registratie niet mogelijk. 1. Wij hebben altijd het recht om je profiel weg te halen als wij het aanstootgevend vinden en wij behouden ons het recht voor om op elk moment zonder uitleg of overleg je lidmaatschap te beëindigen. 2. Om lid te worden van Geodate.nl moet je tenminste 18 jaar zijn en alle verplichte velden van de registratieformulieren invullen. 3. Het lidmaatschap van Geodate.nl.nl is persoonlijk en niet overdraagbaar. 4. Het is verboden Geodate.nl.nl te gebruiken voor het plaatsen of verspreiden van alles wat in onze ogen aanstootgevend is. Hieronder verstaan we seksueel explicitiete teksten en foto's, en anderszins kwetsende of aanstootgevende uitlatingen en foto's. 5. Het lid is als enige aansprakelijk wanneer deze aanmeldingsgegevens door derden worden gebruikt en voor de handelingen of beweringen die via zijn/haar account worden gemaakt, ongeacht of deze al dan niet te goeder trouw zijn. Het lid vrijwaart Geodate.nl tegen elke vordering van deze aard. Aangezien Geodate.nl slechts beperkt beschikt over middelen waarmee de identiteit van de geregistreerden kan worden gecontroleerd, is Geodate.nl bovendien niet aansprakelijk wanneer de identiteit van een lid door iemand anders wordt gebruikt. Als het lid redenen heeft om aan te nemen dat zijn/haar aanmeldingsgegevens of account door iemand anders worden gebruikt, dient Geodate.nl onmiddellijk te worden geïnformeerd. 6. Het is verboden om met opzet onware gegevens in je profiel te zetten. Je mag je ook niet voordoen als iemand anders, of dat nou een bekende Nederlander, je moeder of een ander lid van Geodate.nl.nl is. We behouden ons het recht voor om je profiel weg te halen en je toegang tot de site te blokkeren.

2 7. Wanneer aan de voorwaarden voor registratie is voldaan, beschikt ieder lid over een logincode en wachtwoord. Deze zijn strikt prive en vertrouwelijk, en mogen niet met anderen worden gedeeld. Geodate.nl kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor het verlies van een logincode en/of wachtwoord door een lid. 8. Het is verboden Geodate.nl.nl op enigerlei wijze te gebruiken of door anderen te laten gebruiken voor alles wat tegen de wet is. Het is niet toegestaan Geodate.nl op enigerlei wijze gebruiken of doen gebruiken voor onrechtmatige handelingen, het plegen van strafbare feiten en/of voor handelingen die in strijd zijn met algemeen geldende normen en waarden. Hier verstaan we onder meer de volgende handelingen onder: het plegen van inbreuk op intellectuele eigendomsrechten van derden (waaronder begrepen, maar niet beperkt tot: auteursrechten, merkenrechten, rechten uit hoofde van de Europese richtlijn 96/9 inzake de rechtsbescherming van databanken, octrooirechten, modellenrechten); diefstal; de onrechtmatige en/of strafbare verspreiding van geheime of vertrouwelijke informatie; de onrechtmatige of strafbare verspreiding van teksten en/of beeld- en geluidsmateriaal, waaronder racistische uitingen, (kinder)porno, crimineel dataverkeer, beledigende uitingen en zogenaamde. 'mailbommen'; computervredebreuk ('hacken') via Geodate.nl; vernieling, beschadiging of onbruikbaar maken van systemen of geautomatiseerde werken en software van anderen; het verspreiden van virussen of het anderszins opzettelijk verstoren van communicatie of gegevensopslag; het zich verschaffen van toegang door middel van valse sleutels, valse codes en valse hoedanigheden. 9. Wij zijn niet verantwoordelijk voor wat onze leden op de site zetten. Het is verboden om op Geodate.nl.nl het auteursrecht te overtreden, plaatjes, filmpjes of foto's van derden te plaatsen of er af te halen. Als je een klacht hebt dan zullen we die in overweging nemen en als je volgens ons gelijk hebt dan halen we het plaatje, filmpje of de foto weg. Maar wij kunnen daar niet voor aansprakelijk worden gesteld. 10. Het is verboden om de persoonlijke gegevens die je op Geodate.nl.nl toegestuurd krijgt, te gebruiken voor welk ander doel dan ook, dus niet doorsturen aan je vrienden, maar ook niet aan anderen. Je mag dus ook geen ongevraagde aan leden of ex-leden van Geodate.nl.nl gaan versturen, zoals spam, of mailings, niet voor commerciële doeleinden, maar ook niet voor een of ander goed doel.

3 11. Geodate.nl controleert alle profielen, en zal profielen zo nodig wijzigen of weigeren die ongepaste of obscene uitspraken bevatten. Profielen die gericht zijn op louter seksueel contact, of die niet beantwoorden aan de geest van de service worden verwijderd. 12. Het is verboden om seksueel getinte foto's en/of foto's van andere mensen dan jezelf op Geodate.nl.nl te publiceren. 13. In je profiel mag je geen persoonsgebonden gegevens opgeven, dus o.a. niet je echte naam, je telefoonnummer of je adres, maar ook geen andere persoonsgebonden gegevens. 14. Uit veiligheidsoverwegingen logt Geodate.nl het ip-adres van je computeraansluiting. Geodate.nl behoudt zich het recht voor om, in geval van misbruik, aan de hand van het ip-adres gegevens over jou en je aansluiting te achterhalen. 15. Geodate.nl.nl is niet aansprakelijk als derden onrechtmatig met je gegevens omgaan. We doen er alles aan om de site te beveiligen, maar wees ook daarom terughoudend in het geven van persoonlijke informatie, zoals telefoonnummers, adresgegevens en je adres. 16. Door je in te schrijven geef je Geodate.nl.nl toestemming om je adres te gebruiken om je op de hoogte te houden van nieuwe aanmeldingen die bij je profiel passen en andere Geodate.nl-gerelateerde informatie. 17. Door je in te schrijven geef je Geodate.nl.nl toestemming om je adres te gebruiken om je (mogelijk door streng geselecteerde partners van Geodate.nl.nl) maximaal 2 keer per maand een commerci le boodschap te versturen. 18. Alle andere informatie die je in hebt gevoerd en/of aan hebt gedragen, inclusief IP-adres, blijven in het bestand van Geodate.nl, ook als je je uitschrijft. Dit om eventueel misbruik tegen te gaan. 19. We kunnen je niet beloven dat je de ware tegenkomt; wanneer de resultaten van Geodate.nl.nl tegenvallen, wanneer je toch niemand vindt of de relatie tegenvalt, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Dit geldt evenmin voor financiele of emotionele schade die je oploopt door het gebruik van Geodate.nl.nl.

4 20. Wij zijn niet aansprakelijk als leden van Geodate.nl.nl elkaar schade toebrengen of lastig vallen. Binnen Geodate.nl.nl kunnen we na een klacht degene die je lastig valt verwijderen, maar in de rest van de wereld is het niet meer onze verantwoordelijkheid; als je dus lastig wordt gevallen door iemand, dan zul je dat zelf op moeten lossen. 21. Wij zijn niet aansprakelijk als het niets wordt met een lid van Geodate.nl.nl. Evenmin zijn we verantwoordelijk voor schade die door een contact op Geodate.nl.nl wordt geleden, of dat nou financieel of geestelijk is. 22. We kunnen de door jou geleverde persoonlijke gegevens gebruiken voor demografisch onderzoek; dan gebruiken we dus alleen anonieme gegevens die absoluut niet tot jou te herleiden zijn, zoals leeftijd en geslacht. Die gegevens kunnen we ook aan derden doorgeven. 23. Wij garanderen niet dat Geodate.nl.nl het altijd doet. Het blijft mensenwerk en we doen ons best maar soms valt er een server uit of gaat er iets anders mis. Dat doen we natuurlijk niet expres en daarom accepteren we ook geen verantwoordelijkheid voor (financiele) schade die dit oplevert aan leden of anderen. We zijn ook niet verantwoordelijk voor wetswijzigingen of ingrijpen van de overheid, of andere dingen waar we geen directe controle over hebben zoals oorlog, brand, en andere (natuur)rampen. 24. Bij gebruik van Geodate.nl.nl accepteer je fouten en vermeende fouten van onze kant; een 'dienst' op de site zou wel eens niet zo kunnen werken zoals jij denkt/hoopt. Wij luisteren naar alle leden met opmerkingen, maar kunnen niets garanderen. Gebruik van Geodate.nl.nl is op eigen risico! 25. Jij bent verantwoordelijk voor wat je doet op Geodate.nl.nl. Alle gevolgen hiervan zijn ook voor jou en wij zijn daarvoor niet verantwoordelijk. 26. Om de site netjes en schoon te houden worden de gesprekken in de chatkamers opgeslagen. De inhoud van deze gesprekken zijn niet toegankelijk, noch voor leden noch voor niet-leden (derden). De gesprekken in de publieke kamers kunnen vanzelfsprekend door alle leden gezien en opgeslagen worden, daar deze publiek/open zijn binnen de grenzen van de Geodate.nl.nl site. De moderators kunnen van deze faciliteit gebruik maken om gesprekken na te lopen en

5 eventueel mensen te verwijderen (bannen) van de chat. 27. Geodate.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste verklaringen die door leden zijn gedaan. Het is daarom belangrijk om bepaalde voorzorgsmaatregelen te treffen bij een ontmoeting met een ander lid. Geodate.nl tekent zich vrij van alle aansprakelijkheid voor ontmoetingen op de website van Geodate.nl tussen leden en voor ontmoetingen tussen leden en/of niet-leden als gevolg van het gebruik van deze site en de bijbehorende diensten. 28. Geodate.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige indirecte schade, vervolgschade daaronder begrepen, noch is Geodate.nl gehouden tot vergoeding van bedrijfsschade, winstderving, schade als gevolg van uitval en/of onbereikbaarheid van Internet, schade ontstaan door het uitlekken van vertrouwelijke gegevens, schade veroorzaakt door elektronische storingen of schade voortvloeiende uit aanspraken van derden jegens onze leden. 29. We zijn niet aansprakelijk als je via Geodate.nl.nl of van een van de leden een (computer)virus krijgt. 30. Wij zijn niet aansprakelijk als niet-leden zich toegang verschaffen (hacken) tot de site. Als er dan persoonsgebonden informatie of foto's worden gekopieerd of gestolen accepteren wij hiervoor geen verantwoordelijkheid. 31. We kunnen, zonder uitleg, leden weigeren of het lidmaatschap stopzetten. 32.Geodate.nl.nl kan, zonder dit aan te kondigen, op elk moment de voorwaarden veranderen

Buzzbie Algemene Voorwaarden

Buzzbie Algemene Voorwaarden Buzzbie Algemene Voorwaarden Door uzelf te registreren bij Buzzbie accepteert u de gebruiksvoorwaarden van Buzzbie en gaat u een wettelijke overeenkomst aan met Buzzbie. Als u niet akkoord gaat met de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Single.nl

Algemene voorwaarden Single.nl Algemene voorwaarden Single.nl Gebruiksvoorwaarden Social Network & Datingsite Single.nl single.nl faciliteert een sociaal digitaal netwerk met als doel om daters online met elkaar in contact te brengen.

Nadere informatie

Definities. Klant: de natuurlijke persoon of rechtspersoon met wie Fixed Financials een overeenkomst tot levering van de Dienst aangaat.

Definities. Klant: de natuurlijke persoon of rechtspersoon met wie Fixed Financials een overeenkomst tot levering van de Dienst aangaat. Definities Klant: de natuurlijke persoon of rechtspersoon met wie Fixed Financials een overeenkomst tot levering van de Dienst aangaat. Administratie: de administratie die door Klant middels de Dienst

Nadere informatie

Voorwaarden. Vaste Breedbanddiensten SETAR NV. Creating Connections

Voorwaarden. Vaste Breedbanddiensten SETAR NV. Creating Connections Voorwaarden Vaste Breedbanddiensten SETAR NV Creating Connections Artikel 1 / Begrippen Dit zijn de aanvullende voorwaarden die gelden voor diensten van SETAR N.V. (hierna: SETAR of wij/ons) die via breedband

Nadere informatie

4. Account: registratie met als doel het vinden van geschikte golfvrienden en het maken van golfafspraken;

4. Account: registratie met als doel het vinden van geschikte golfvrienden en het maken van golfafspraken; Gebruiksvoorwaarden Way2Golf Artikel 1 : Definities 1. MatchCreators: MatchCreators V.O.F., Rivium 1 e straat 29, 2909 LE te Capelle aan den IJssel, Nederland 2. Way2Golf : handelsnaam van MatchCreators

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Stichting Denhornonline.nl afdeling Internet.

Algemene voorwaarden Stichting Denhornonline.nl afdeling Internet. Algemene voorwaarden Stichting Denhornonline.nl afdeling Internet. Datum van ingang: Mei 2009 Definities. In deze algemene voorwaarden ( Voorwaarden ) wordt verstaan onder: De Stichting: De Stichting Denhornonline.nl

Nadere informatie

1.1 Vriendschapsbureau is de betaalde datingservice van Homeloos Telecom BV die alleen toegankelijk zijn tegen betaling.

1.1 Vriendschapsbureau is de betaalde datingservice van Homeloos Telecom BV die alleen toegankelijk zijn tegen betaling. Deze Vriendschapsbureau gebruikers overeenkomst (de "Overeenkomst") is een legale overeenkomst tussen u en Vriendschapsbureau. Deze overeenkomst heeft betrekking op het lid worden en gebruiken van de datingsite

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden. Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van: WoningDelen KvK-nummer: 02093299 BTW-nummer: NL107915510B01

Gebruiksvoorwaarden. Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van: WoningDelen KvK-nummer: 02093299 BTW-nummer: NL107915510B01 Gebruiksvoorwaarden Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van: WoningDelen KvK-nummer: 02093299 BTW-nummer: NL107915510B01 Vestigingsadres: Betje Wolffstraat 32 9721 RR Groningen Nederland T.: +3150-811 00 26

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Op het bezoek en gebruik van deze website en overige door Friendly Chats aangeboden diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Bestudeer deze algemene voorwaarden aandachtig

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Door lid te worden van 1clickaway accepteert u de gebruiksvoorwaarden van 1clickaway en ontstaat een overeenkomst tussen het lid en 1clickaway. Deze overeenkomst heeft betrekking op

Nadere informatie

1.2. Hyperlink: Links die primair bedoeld zijn voor presentatie aan een menselijke Gebruiker.

1.2. Hyperlink: Links die primair bedoeld zijn voor presentatie aan een menselijke Gebruiker. Algemene voorwaarden Op het bezoek en gebruik van deze Website en overige door Digi Expert aangeboden diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Lees deze algemene voorwaarden aandachtig door voordat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Op het bezoek en gebruik van deze Website en overige door Dating Solutions Services BV aangeboden diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Bestudeer deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden vklanten van Refresh-it B.V. Versie 1.1 d.d. 15 oktober 2010

Gebruiksvoorwaarden vklanten van Refresh-it B.V. Versie 1.1 d.d. 15 oktober 2010 Gebruiksvoorwaarden vklanten van Refresh-it B.V. Versie 1.1 d.d. 15 oktober 2010 Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van Refresh-it B.V., de eigenaar en exploitant van diverse websites en online applicaties.

Nadere informatie

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN").

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: CIRAN). GEBRUIKSOVEREENKOMST Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN"). Lees deze gebruiksvoorwaarden (hierna: "Voorwaarden")

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Op het bezoek en gebruik van deze Website en overige door High Media Developers aangeboden diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Bestudeer deze algemene voorwaarden aandachtig

Nadere informatie

Op het bezoek en gebruik van Marktplaats.sex en overige door ons aangeboden diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Op het bezoek en gebruik van Marktplaats.sex en overige door ons aangeboden diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Algemene voorwaarden Op het bezoek en gebruik van Marktplaats.sex en overige door ons aangeboden diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Bestudeer deze algemene voorwaarden aandachtig voor je

Nadere informatie

Deze website wordt beheerd en is eigendom van BrowserTech. Een bedrijf geregistreerd in Nederland.

Deze website wordt beheerd en is eigendom van BrowserTech. Een bedrijf geregistreerd in Nederland. Effectieve datum: 22 september, 2012 Introductie Deze website wordt beheerd en is eigendom van BrowserTech. Een bedrijf geregistreerd in Nederland. Definities BrowserTech product(en) wordt gebruikt als

Nadere informatie

Voorwaarden StucGoed webpagina

Voorwaarden StucGoed webpagina Voorwaarden StucGoed webpagina Samenvattend Aan het gebruik van een StucGoed webpagina kan geen enkel recht worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw webpagina. Op StucGoed.nl

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Wijzelf

Gebruiksvoorwaarden Wijzelf Gebruiksvoorwaarden Wijzelf Welkom bij Wijzelf. Door gebruik te maken van de dienstverlening van Wijzelf en die van de Wijzelf zorgcoöperaties, onder andere door middel van de website van Wijzelf, gaat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Prins Bernhardlaan 32 2274 JA Voorburg Telefoon: 070 8200 247 E-mail: contact@ubora.nl Internet: www.ubora.nl Kvk nr: 27312635 BTW: NL8189.79.379.B01 Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee DevInet een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft.

1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee DevInet een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft. Algemene Voorwaarden 1 Bepalingen 1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee DevInet een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft. 1.2 Onder 'Algemene Voorwaarden' wordt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Hosting

Algemene Voorwaarden Hosting Algemene Voorwaarden Hosting 1 Bepalingen 1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee Dvwebhost een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft. 1.2 Onder 'Algemene Voorwaarden'

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli 2013 Preambule Ontmoeten.nl dient als platform waar personen met elkaar in contact kunnen komen en deel kunnen nemen aan Activiteiten. Ontmoeten.nl

Nadere informatie

Monument of Life wordt beheerd door P2P Publishing BV, KvK nr

Monument of Life wordt beheerd door P2P Publishing BV, KvK nr ALGEMENE VOORWAARDEN MONUMENT OF LIFE Monument of Life wordt beheerd door P2P Publishing BV, KvK nr 50561693. Gelieve deze algemene voorwaarden zorgvuldig te lezen. Het gebruik van Monument of Life is

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden vklanten van Jobbely B.V. Versie 1.2 d.d. 12 maart 2018

Gebruiksvoorwaarden vklanten van Jobbely B.V. Versie 1.2 d.d. 12 maart 2018 Gebruiksvoorwaarden vklanten van Jobbely B.V. Versie 1.2 d.d. 12 maart 2018 Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van Jobbely B.V., de eigenaar en exploitant van diverse websites en online applicaties. Voor

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN WEBSITE WWW.TEAMADVENTURE.BE

GEBRUIKSVOORWAARDEN WEBSITE WWW.TEAMADVENTURE.BE GEBRUIKSVOORWAARDEN WEBSITE WWW.TEAMADVENTURE.BE Voor een goed begrip van onderhavige Gebruiksvoorwaarden van de Website (hierna Gebruiksvoorwaarden genoemd) gelden dezelfde definities zoals bepaald in

Nadere informatie

1.2. Afwijking van deze voorwaarden hebben slechts gelding met een door een bevoegd persoon van Q1hosting ondertekend schrijven.

1.2. Afwijking van deze voorwaarden hebben slechts gelding met een door een bevoegd persoon van Q1hosting ondertekend schrijven. Algemene voorwaarden 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke offerte, dienst, overeenkomst en rechtsbinding tussen het webhosting bedrijf Q1hosting ingeschreven bij de kamer van koophandel

Nadere informatie

GEBRUIKERS VOORWAARDEN

GEBRUIKERS VOORWAARDEN GEBRUIKERS Deze Gebruikersvoorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van het YorCity platform en alle anderen die interactie voeren met YorCity, op welke wijze en via welk onderdeel van het YorCity

Nadere informatie

Registratieformulier adverteerders wandel.maatopmaat.nl

Registratieformulier adverteerders wandel.maatopmaat.nl Registratieformulier adverteerders wandel.maatopmaat.nl Bedrijfsgegevens: Bedrijfsnaam: Straat: Huisnummer: Postcode: Plaats: Contactpersoon: Telefoonnummer: E-mail adres: Website URL: KvK nummer: BTW

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND

Algemene Voorwaarden van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND Algemene Voorwaarden van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND Voor de toegang tot en het gebruik maken van de website van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND gelden de volgende Algemene Voorwaarden en alle toepasselijke

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden EnqueteViaInternet.nl

Gebruikersvoorwaarden EnqueteViaInternet.nl Gebruikersvoorwaarden EnqueteViaInternet.nl ABF Software Development BV 2014 EnqueteViaInternet.nl is een product van ABF Software Development. Privacy en bescherming van persoonlijke informatie Bekijk

Nadere informatie

2.1 In deze gebruiksvoorwaarden hebben de navolgende begrippen de volgende betekenis:

2.1 In deze gebruiksvoorwaarden hebben de navolgende begrippen de volgende betekenis: Gebruiksvoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van MHC Lelystad met betrekking tot de Website en App. Lees deze gebruiksvoorwaarden ('Gebruiksvoorwaarden') zorgvuldig door voordat

Nadere informatie

Leveringvoorwaarden Digitale diensten Administratiekantoor Bakker

Leveringvoorwaarden Digitale diensten Administratiekantoor Bakker Leveringvoorwaarden Digitale diensten Administratiekantoor Bakker Artikel 1 Definities In deze leveringvoorwaarden Digitale diensten wordt verstaan onder: 1.1 Dienst Administratiekantoor Bakker biedt Digitale

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden & Huisregels Sportshowroom.nl, sep 2015 Bezoekers Sportshowroom.nl 1/6

Algemene Voorwaarden & Huisregels Sportshowroom.nl, sep 2015 Bezoekers Sportshowroom.nl 1/6 ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS Inhoudsopgave: 1. Huisregels van Sportshowroom.nl pag. 2 2. Registratie van een account pag. 2 3. Plichten van bezoekers pag. 2 4. Spelregels en kwaliteitseisen pag. 3

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden sinds 02-04-2007. Bij uw bestelling gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden sinds 02-04-2007. Bij uw bestelling gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden sinds 02-04-2007. Bij uw bestelling gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Bepalingen: 1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee WebhostNu

Nadere informatie

PHR-Computers Urmond

PHR-Computers Urmond Algemene voorwaarden PHR Computers A. Bepalingen 1. Onder "Klant" wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee PHR-Computers een overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft. 2. Onder "Algemene

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect

Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect 1. Definities In deze Voorwaarden hebben de met een beginhoofdletter geschreven begrippen de volgende betekenis (zowel in enkelvoud als meervoud): Account: Dienst: Gebruiker:

Nadere informatie

Voorwaarden SnelStart Online Werkplek powered by ISSYS ICT

Voorwaarden SnelStart Online Werkplek powered by ISSYS ICT Versie 1.03 / pagina 1 / 5 Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 SnelStart: de onderneming SnelStart, een handelsnaam van Uitgeverij Stark Texel B.V. (K.v.K. nr. 37054131).

Nadere informatie

Digitale Communicatie. Gedragscode voor internet- en e-mailgebruik

Digitale Communicatie. Gedragscode voor internet- en e-mailgebruik Digitale Communicatie Gedragscode voor internet- en e-mailgebruik Gedragscode internet- en e-mailgebruik Deze gedragscode omvat gedrags- en gebruiksregels voor het gebruik van internet- en e-mail op de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden WwappZ

Algemene voorwaarden WwappZ Algemene voorwaarden WwappZ Laatste wijziging: 02-07-2014 1 Bepalingen 1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee WwappZ een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor gebruikers van publicroam. 13 maart 2018

Algemene voorwaarden voor gebruikers van publicroam. 13 maart 2018 Algemene voorwaarden voor gebruikers van publicroam 13 maart 2018 Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld door Publicroam BV ( Publicroam ). Ze gelden voor alle personen die gebruik maken van de wifi-toegangsdienst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Stichting Breedband Internet Beetsterzwaag Olterterp

Algemene voorwaarden Stichting Breedband Internet Beetsterzwaag Olterterp Algemene voorwaarden Stichting Breedband Internet Beetsterzwaag Olterterp Datum van ingang: 1 januari 2004 Toepassing algemene voorwaarden. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten

Nadere informatie

Laatste wijziging: 01-01-2014. Algemene voorwaarden FSP Media

Laatste wijziging: 01-01-2014. Algemene voorwaarden FSP Media Laatste wijziging: 01-01-2014 Algemene voorwaarden FSP Media 1 Bepalingen 1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee FSP Media een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen

Nadere informatie

Artikel 1 Inhoud en definities

Artikel 1 Inhoud en definities ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE DIENSTEN VAN DE WEBSITE WWW.SIGN2SIGN.NL LEES DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN NAUWKEURIG DOOR VOORDAT U GEBRUIK MAAKT VAN WWW.SIGN2SIGN.NL Artikel 1 Inhoud en definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden BrinkMedia Webdesign & Webhosting Laatste wijziging: 15-12-2010

Algemene voorwaarden BrinkMedia Webdesign & Webhosting Laatste wijziging: 15-12-2010 Algemene voorwaarden BrinkMedia Webdesign & Webhosting Laatste wijziging: 15-12-2010 1 Bepalingen 1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee BrinkMedia Webdesign & Webhosting een

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Elkspel.nl

Gebruiksvoorwaarden Elkspel.nl Gebruiksvoorwaarden Elkspel.nl Inleiding Op de website www.elkspel.nl (hierna de Website) kan je spelletjes spelen, je inschrijven voor de nieuwsbrief, een eigen profiel aanmaken waar je jouw favoriete

Nadere informatie

1.3 Onder Algemene Voorwaarden wordt verstaan: het geheel van de bepalingen als hierna opgenomen.

1.3 Onder Algemene Voorwaarden wordt verstaan: het geheel van de bepalingen als hierna opgenomen. Algemene voorwaarden Bouwman ICT-Web 1. Bepalingen 1.1 Tot Bouwman ICT-Web behoren tevens computer-opschonen.nl, computeropschonen.nl en computeronderdelen.nl. Deze algemene voorwaarden zijn derhalve ook

Nadere informatie

1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee Devcat of Devcat Hosting een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft.

1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee Devcat of Devcat Hosting een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft. 1 Bepalingen 1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee Devcat of Devcat Hosting een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft. 1.2 Onder 'Algemene Voorwaarden' wordt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Datingsites 2014

Algemene Voorwaarden Datingsites 2014 Algemene Voorwaarden Datingsites 2014 Deze Algemene Voorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de SER Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg en treden in werking

Nadere informatie

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Algemene voorwaarden In dit document zijn de algemene voorwaarden van vrijwilligerscentraleamstelland.nl beschreven. Vrijwilligerscentrale-amstelland.nl is onderdeel van een netwerk van websites voor vraag

Nadere informatie

Artikel 4 Beheer van informatie

Artikel 4 Beheer van informatie Artikel 1 Gelding en toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn bij uitsluiting van toepassing op alle overeenkomsten c.q. verbintenissen en andere rechtshandelingen tussen dehorecapas.nl enerzijds

Nadere informatie

1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee 2ndWEB een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft.

1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee 2ndWEB een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft. 1 Bepalingen 1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee 2ndWEB een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft. 1.2 Onder 'Algemene Voorwaarden' wordt verstaan: het geheel

Nadere informatie

1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee ICTaanbieding een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft.

1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee ICTaanbieding een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft. Algemene voorwaarden ICTaanbieding Laatste wijziging: 23-12-2014 1 Bepalingen 1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee ICTaanbieding een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: de Website: de website www.boekenzoekdienst.nl, die in stand wordt gehouden door Boekwinkeltjes

Nadere informatie

1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee Dutch Web Center een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft.

1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee Dutch Web Center een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft. 1 Bepalingen 1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee Dutch Web Center een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft. 1.2 Onder 'Algemene Voorwaarden' wordt verstaan:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden WebDk World Wide Web solutions Laatste wijziging: 21 juli 2009

Algemene voorwaarden WebDk World Wide Web solutions Laatste wijziging: 21 juli 2009 Algemene voorwaarden WebDk World Wide Web solutions Laatste wijziging: 21 juli 2009 1 Bepalingen 1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee WebDK een Overeenkomst heeft afgesloten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Doelstelling

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Doelstelling Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden staan de rechten en plichten van diegene die gebruik maken van de MiessAgenda via de MiessAgendaApp ( applicatie ) of de website MiessAgenda.nl ( website

Nadere informatie

DEFINITIEF 01-07-2014

DEFINITIEF 01-07-2014 DEFINITIEF 01-07-2014 Algemene voorwaarden Pro-Element B.V. B.V. 1 Bepalingen 1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee Pro-Element B.V. B.V. een Overeenkomst heeft afgesloten of

Nadere informatie

1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee Ferraree Webhosting een overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft.

1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee Ferraree Webhosting een overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft. Algemene Voorwaarden 1 Bepalingen 1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee Ferraree Webhosting een overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen heeft. 1.2 Onder 'Algemene Voorwaarden'

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden VerhuurtBeter.nl

Gebruiksvoorwaarden VerhuurtBeter.nl Gebruiksvoorwaarden VerhuurtBeter.nl Artikel 1. Definities 1. De met een hoofdletter geschreven begrippen in deze Gebruiksvoorwaarden worden als volgt gedefinieerd: a. Betrokkene: de natuurlijke persoon,

Nadere informatie

1.1 Soko isp: handelsnaam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Soko B.V. gevestigd Oosterdijk 42, 1746 CH, Dirkshorn

1.1 Soko isp: handelsnaam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Soko B.V. gevestigd Oosterdijk 42, 1746 CH, Dirkshorn Algemene voorwaarden van Soko B.V. Artikel 1: Begripsomschrijvingen 1.1 Soko isp: handelsnaam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Soko B.V. gevestigd Oosterdijk 42, 1746 CH, Dirkshorn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Definities Rechten en plichten van Dream or Donate

Algemene voorwaarden Definities Rechten en plichten van Dream or Donate Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden van Dream or Donate zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Dream or Donate en Dromers, Dream or Donate en Donateurs en Donateurs

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1 Bepalingen

Algemene Voorwaarden. 1 Bepalingen Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 19-mei-2006 1 Bepalingen 1.1 Onder 'Klant' wordt verstaan: de natuurlijke persoon waarmee SteBo Webservices een Overeenkomst heeft afgesloten of dit voorgenomen

Nadere informatie

Advertentie voorwaarden op de StaySu website. www.staysu.info

Advertentie voorwaarden op de StaySu website. www.staysu.info Advertentie voorwaarden op de StaySu website www.staysu.info Voorwaarden Lees deze algemene voorwaarden nauwkeurig door voordat u gebruik maakt van StaySu. Het gebruik maken van de diensten van StaySu

Nadere informatie

Op alle diensten van Verleeuw zijn deze algemene voorwaarden van kracht.

Op alle diensten van Verleeuw zijn deze algemene voorwaarden van kracht. Op alle diensten van Verleeuw zijn deze algemene voorwaarden van kracht. Afnemer: De natuurlijk persoon of rechtspersoon met wie Verleeuw een contract/overeenkomst mee heeft gesloten. Domeinnaam Naam van

Nadere informatie

2. Het correspondentieadres van Holland Casino is Postbus 355, 2132MK, Hoofddorp. Het adres van Holland Casino is

2. Het correspondentieadres van Holland Casino is Postbus 355, 2132MK, Hoofddorp. Het  adres van Holland Casino is Artikel 1. Algemeen 1. Mijn Holland Casino, de Website en de Diensten worden aangeboden door Holland Casino N.V. Holland Casino geregistreerd in het handelsregister onder nummer 68662289 en gevestigd te

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN THE JOBCONNECTOR. B.V. ("The JobConnector"). The JobConnector is geregistreerd bij het Handelsregister te Amsterdam.

GEBRUIKERSVOORWAARDEN THE JOBCONNECTOR. B.V. (The JobConnector). The JobConnector is geregistreerd bij het Handelsregister te Amsterdam. GEBRUIKERSVOORWAARDEN THE JOBCONNECTOR I. ALGEMENE BEPALINGEN 1 Algemeen 1.1 De website The JobConnector (de "Website") wordt beheerd door The JobConnector B.V. ("The JobConnector"). The JobConnector is

Nadere informatie

uw (bedrijfs)naam, e-mail adres, adres, (statutaire) vestigingsadres, telefoonnummer en geslacht.

uw (bedrijfs)naam, e-mail adres, adres, (statutaire) vestigingsadres, telefoonnummer en geslacht. Privacybeleid Zoek en Vind Algemeen Zoek en Vind maakt voor de exploitatie van haar website en diensten gebruik van persoonsgegevens. Ter bescherming van de persoonsgegevens van de gebruiker heeft Zoek

Nadere informatie

Algemene voorwaarden EasyProgram BV

Algemene voorwaarden EasyProgram BV Algemene voorwaarden EasyProgram BV Algemene voorwaarden voor het gebruik van onze website (hierna: Gebruiksvoorwaarden ) EasyProgram BV Bedankt voor uw bezoek aan de website van EasyProgram BV. Wij verzoeken

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind

Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind Versie: 1.0 Datum: 02-12-2014 Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind Inleiding Wij zijn de stichting t Kabouterhuis. U kunt ons vinden in Amsterdam aan de Amsteldijk 196. Wij zijn ingeschreven

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT.

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. HIERIN WORDEN DE VOORWAARDEN BESCHREVEN VOOR HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE. Algemeen Deze website (exclusief

Nadere informatie

geeft u aan kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met deze Gebruiksvoorwaarden.

geeft u aan kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met deze Gebruiksvoorwaarden. GEBRUIKSVOORWAARDEN YOUR NEXT CONCEPTS 1. Algemeen 1.1 Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van Your Next Concepts met betrekking tot de Website en App. Lees deze gebruiksvoorwaarden ('Gebruiksvoorwaarden')

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden & Disclaimer Geschreven op 24 maart 2017

Algemene Voorwaarden & Disclaimer Geschreven op 24 maart 2017 Algemene Voorwaarden & Disclaimer Geschreven op 24 maart 2017 Inhoud: 1. Algemeen 2. Disclaimer 3. Gebruiksvoorwaarden 4. Copyright en overige rechten van intellectueel eigendom 5. Voorwaarden voor het

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN STOCKSPOTS PLATFORM

GEBRUIKERSVOORWAARDEN STOCKSPOTS PLATFORM GEBRUIKERSVOORWAARDEN STOCKSPOTS PLATFORM TOEPASSELIJKHEID Artikel 1. Deze Gebruikersvoorwaarden tussen jou als deelnemer en/of gebruiker van het Stockspots platform. Door aanvraag van een gebruikers account

Nadere informatie

Doel en rechtsgeldigheid van de Algemene gebruiksvoorwaarden van de website van de vzw. VKMZ. Terminologie Recht 4.

Doel en rechtsgeldigheid van de Algemene gebruiksvoorwaarden van de website van de vzw. VKMZ. Terminologie Recht 4. 1. Doel en rechtsgeldigheid van de Algemene gebruiksvoorwaarden van de website van de vzw. VKMZ. Deze Algemene gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen vzw. VKMZ en haar leden,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Paiq.nl. d.d

Algemene voorwaarden Paiq.nl. d.d Algemene voorwaarden Paiq.nl d.d. 2015 1 28 Deze algemene voorwaarden zijn gebaseerd op de klantvriendelijke tweezijde voorwaarden welke met de Consumenten Bond overeen zijn gekomen. ARTIKEL 1 - Definities

Nadere informatie

LIDMAATSCHAPSVOORWAARDEN Winspel Vlinder.nl

LIDMAATSCHAPSVOORWAARDEN Winspel Vlinder.nl 1/7 LIDMAATSCHAPSVOORWAARDEN Winspel Vlinder.nl Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de dienstverlening van Beautysalon Vlinder welke wordt aangeboden op de website www.vlinder.nl/winspel.

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN COLUMBUS WEBSITES en COLUMBUS REISREPORTER

GEBRUIKERSVOORWAARDEN COLUMBUS WEBSITES en COLUMBUS REISREPORTER GEBRUIKERSVOORWAARDEN COLUMBUS WEBSITES en COLUMBUS REISREPORTER 1. Toepasselijkheid De websites www.columbustravel.nl en www.columbusmagazine.nl worden geëxploiteerd door uitgeverij Columbus. Columbus

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016)

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) 1. Definities 1.1 In deze Voorwaarden gebruiken wij (Poplo) de volgende definities die in het enkel- en meervoud dezelfde betekenis hebben: a. Account:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website ALGEMENE VOORWAARDEN VAN NCDR Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website 1. Definities 1.1 De hierna met een hoofdletter aangeduide begrippen hebben de volgende betekenis: a.

Nadere informatie

123-webhost is onderdeel van 123Media VOF, met kantoor gevestigd in de Breedstraat 249 in Sint- Niklaas.

123-webhost is onderdeel van 123Media VOF, met kantoor gevestigd in de Breedstraat 249 in Sint- Niklaas. Algemene voorwaarden 1.0 Definities 123-webhost is onderdeel van 123Media VOF, met kantoor gevestigd in de Breedstraat 249 in Sint- Niklaas. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen

Nadere informatie

2.12 Gedragscode RSG Broklede voor het gebruik van informatie- en communicatiemiddelen en internettoepassingen door leerlingen.

2.12 Gedragscode RSG Broklede voor het gebruik van informatie- en communicatiemiddelen en internettoepassingen door leerlingen. Hoofdstuk 3 2.12 Gedragscode RSG Broklede voor het gebruik van informatie- en communicatiemiddelen en internettoepassingen door leerlingen. Ook in de virtuele wereld gelden de normale omgangsregels zoals

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hulp injebuurt.nl

Algemene voorwaarden Hulp injebuurt.nl Algemene voorwaarden Hulp injebuurt.nl Ten aanzien van Hulpinjebuurt.nl gelden de volgende voorwaarden. Door gebruik te maken van de Website van Hulpinjebuurt.nl aanvaardt de Gebruiker aan deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Mijn Verzekeringen

ALGEMENE VOORWAARDEN Mijn Verzekeringen ALGEMENE VOORWAARDEN Mijn Verzekeringen Laatste wijziging: 24 september 2018 ALGEMENE VOORWAARDEN Mijn Verzekeringen Inhoudsopgave 1 Algemene voorwaarden... 3 1.1 Regels voor het gebruik van Mijn Verzekering...

Nadere informatie

We vinden je privacy erg belangrijk. In ons Privacybeleid wordt uitgelegd hoe we omgaan met jouw persoonlijke gegevens.

We vinden je privacy erg belangrijk. In ons Privacybeleid wordt uitgelegd hoe we omgaan met jouw persoonlijke gegevens. Algemene Gebruiksvoorwaarden 1. Welkom bij HalloVrienden! Welkom bij hallovrienden.nl (de "Website") en leuk dat je ons bezoekt. Wij zijn een platform dat zich toelegt op het samenbrengen van mensen met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het gebruik van MijnSchoolIsUniek.nl

Algemene voorwaarden voor het gebruik van MijnSchoolIsUniek.nl Algemene voorwaarden voor het gebruik van MijnSchoolIsUniek.nl Artikel 1 Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende begripsbepalingen gehanteerd.

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende begripsbepalingen gehanteerd. Ten aanzien van alle dienstverleningen van Directdienstverlening.com gelden de volgende Algemene voorwaarden, tenzij hier nadrukkelijk van wordt afgeweken. Door gebruik te maken van de Website van Directdienstverlening.com

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Horsebizz.com

Algemene Voorwaarden Horsebizz.com Algemene Voorwaarden Horsebizz.com Voor de toegang en het gebruik van de website www.horsebizz.com (hierna: HORSEBIZZ.COM), gelden de volgende Algemene Voorwaarden. Door gebruik te maken van de Websites

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN

GEBRUIKERSVOORWAARDEN GEBRUIKERSVOORWAARDEN Voor het gebruik van MIJN POSITIEVE GEZONDHEID gelden de volgende gebruiksvoorwaarden. Het gebruik van MIJN POSITIEVE GEZONDHEID is alleen mogelijk indien u met deze gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. 1. Definities - Personal Body Plan: Personal Body Plan B.V. statutair gevestigd te Amsterdam, adres Ketelstraat

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V.

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. Toegang tot en gebruik van de faciliteiten en informatie van het portal Check Point, van de Cashless

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en Privacy Policy ITMicroCV.nl

Algemene voorwaarden en Privacy Policy ITMicroCV.nl Algemene voorwaarden en Privacy Policy ITMicroCV.nl Over ITMicroCV ITMicroCV onthoudt zich binnen de wetgeving van elke aansprakelijkheid of garantie voor de nauwkeurigheid, volledigheid, bruikbaarheid,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JOINjoin

Algemene Voorwaarden JOINjoin Algemene Voorwaarden JOINjoin 1 Algemeen 1.1 JOINjoin organiseert events voor alleenstaanden en mensen die hun vriendenkring uit willen bereiden. 1.2 Deelname aan events is mogelijk nadat je je hebt aangemeld

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden My Personal Fitcoach

Algemene Voorwaarden My Personal Fitcoach Algemene Voorwaarden My Personal Fitcoach Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden aangegaan tussen My Personal

Nadere informatie

Karelgeenen.nl gebruiksvoorwaarden

Karelgeenen.nl gebruiksvoorwaarden Yargon Brouwhuissteeg 1 7241 BK Lochem Nederland KvK: 17213048 Telefoon: 033-460 23 05 Fax: 0573-251774 E-mail: info@yargon.nl Karelgeenen.nl gebruiksvoorwaarden Karelgeenen.nl is het persoonlijke weblog

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Single Events

Algemene voorwaarden Single Events Algemene voorwaarden Single Events Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Website = Single Events-website: te bereiken via de domeinnaam www.single-events.org. Community-website

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden 2SKiP BV

Algemene gebruiksvoorwaarden 2SKiP BV Algemene gebruiksvoorwaarden 2SKiP BV 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Door het gebruik en bezoek van het platform gaat de gebruiker er uitdrukkelijk mee akkoord dat hij of zij gebonden is aan de inhoud van

Nadere informatie

1. Definities en toepasselijkheid 2. Inhoud van de Overeenkomst 3. Aanmelding en gebruik op de Website

1. Definities en toepasselijkheid 2. Inhoud van de Overeenkomst 3. Aanmelding en gebruik op de Website Algemene Voorwaarden De Buurtverbinding.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van De Buurtverbinding beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en Huisregels

Algemene voorwaarden en Huisregels Algemene voorwaarden en Huisregels Huisregels Oostgrunn.nl biedt op een interactief portaal aan en vindt respectvolle communicatie, de sfeer op haar website en de veiligheid van haar bezoekers uitermate

Nadere informatie