Wijzigingen Basisovereenkomst Toelichting op wijzigingen in het contract

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wijzigingen Basisovereenkomst Toelichting op wijzigingen in het contract"

Transcriptie

1 Toelichting op onderstaande tabel wijzigingen in de basis- en deel overeenkomst Diah. In onderstaande tabel worden de wijzigingen weergegeven die zijn gedaan in de basis- en deelovereenkomst. Hetgeen wat rood is gemarkeerd is toegevoegd aan een bestaand artikel. De rest van de artikelen nieuw toegevoegd aan de overeenkomst. Artikel 14 lid 1is verwijderd uit de deelovereenkomst. Wijziging inhoudsopgave Basisovereenkomst: Doordat er twee nieuwe artikelen zijn toegevoegd aan de basisovereenkomst is de inhoudsopgave veranderd. Artikel 14. Geschillen is nu Artikel 17 geworden in de basisovereenkomst. Verder zijn de artikelen qua nummering gelijk gebleven. Wijzingen inhoudsopgave Deelovereenkomst: Doordat het artikel Social Return is toegevoegd aan de deelovereenkomst is de inhoudsopgave deels veranderd. Artikel 15. Geschillen is nu Artikel 16. Artikel 16. Rechtskeuze is nu Artikel 17. Verder zijn de artikelen qua nummering gelijk gebleven. Wijzigingen Basisovereenkomst Toelichting op wijzigingen in het contract Inleiding openstellen overeenkomst De overeenkomst wordt 2x per jaar opengesteld voor nieuwe aanbieders. Te weten in de maand januari en de maand september van het betreffende jaar. Alleen in deze twee maanden worden nieuwe aanvragen behandeld. Om de toestroom van nieuwe aanvragen van zorgaanbieders werkbaar te houden, heeft de gemeente Zwolle er voor gekozen om nieuwe aanvragen twee maal per jaar in behandeling te nemen. Artikel 3. Duur van de overeenkomst De Overeenkomst gaat in op 18 september 2014 het moment dat beide partijen de overeenkomst hebben ondertekend. Artikel 7.1 Inkoopnetwerk Alle Partijen die deze Overeenkomst ondertekenen, zijn lid van het Inkoopnetwerk. Om deel te kunnen nemen aan het inkoopnetwerk dient aanbieder een(gratis) account aan te vragen bij Negometrix. Omdat het contract een openstructuur kent worden er contracten gedurende het jaar afgesloten. De formulering zoals die er stond leidt tot verwarring en vragen. Gemeente Zwolle is vanaf april 2016 vanuit de nieuwe aanbestedingswet verplicht om digitaal aan te besteden. Gemeente Zwolle gebruikt hiervoor het digitale inkoopsysteem Negometrix.

2 Artikel 7.2 Inkoopnetwerk Iedere Partij wijst een contactpersoon aan voor het Inkoopnetwerk. Ook wijzen zij een vervanger voor deze persoon aan. Deze personen hebben mandaat tot het nemen van beslissingen. Aanbieders delen de namen van deze personen en hun contact-informatie (postadres, adres en telefoonnummer) schriftelijk mee aan de Gemeente. De contactpersoon en zijn vervanger zijn bereidt om deel te nemen aan een sessie waarin het gebruik van Negometrix wordt toegelicht. Artikel 7.3 c Inkoopnetwerk ) Het onderhouden en beheren van Negometrix genoemd in artikel 8; Artikel 15 wet aanpak schijnconstructie a. Opdrachtnemer houdt zich in de uitvoering van de opdracht aan geldende weten regelgeving en aan van toepassing zijnde cao s. b. Opdrachtnemer legt alle arbeidsvoorwaardelijke afspraken ten behoeve van de onderhavige opdracht op een inzichtelijke en toegankelijke wijze vast. c. Opdrachtnemer verschaft desgevraagd aan bevoegde instanties toegang tot deze arbeidsvoorwaardelijke afspraken en werkt onvoorwaardelijk mee aan controles, audits of loonvalidatie. d. Indien Opdrachtgever dit noodzakelijk acht in verband met het voorkomen of de behandeling van een loonvordering aangaande verrichte arbeid ten behoeve van de uitvoering van de Overeenkomst verschaft Opdrachtnemer desgevraagd de toegang tot bovengenoemde Om goed deel te kunnen nemen aan Negometrix wil de gemeente Zwolle een sessie organiseren waarin het gebruik van Negometrix wordt toegelicht. Zodat voor alle aanbieders duidelijk is hoe het digitale inkoopsysteem werkt. Zie eerdere toelichting.

3 Artikel 15.1 wet arbeid vreemdelingen Artikel 15.2 Wet ketenaansprakelijkheid Artikel 15.3 Internationale sociale voorwaarden Artikel 15.4 Kettingbeding arbeidsvoorwaardelijke afspraken aan Opdrachtgever. Opdrachtnemer is verplicht tot naleving van de Wet arbeid vreemdelingen en tot vrijwaring van Opdrachtgever van enige boetes en/of sancties wegens overtreding van die wet. Wanneer opdrachtgever in het kader van de Wet ketenaansprakelijkheid hoofdelijk aansprakelijk is voor de premies sociale verzekering en loonheffing die Opdrachtnemer in verband met de uitvoering van de Overeenkomst verschuldigd is, heeft Opdrachtgever het recht die bedragen op de betalingen aan Opdrachtnemer in te houden en rechtstreeks te betalen aan de bevoegde instanties dan wel te storten op de op verzoek van Opdrachtgever te openen G-rekening. Opdrachtnemer verplicht zich te houden aan internationale sociale voorwaarden (waaronder onder andere, doch niet uitsluitend, vallen: de vrijheid van vakvereniging en het recht op collectieve onderhandelingen, het verbod op dwang- en kinderarbeid, het verbod op discriminatie, het recht op arbeidszekerheid, het recht op veilige en gezonde werkomstandigheden en de inachtneming van het maximaal aantal werkuren. Zie in dit kader ook de ILO Conventies. Ten aanzien van de artikelen 15, 15.1, 15.2 en 15.3 van de overeenkomst geldt het volgende: a. Opdrachtnemer is gehouden alle verplichtingen die voortvloeien uit de in de aanhef van dit artikel genoemde artikelen

4 onverkort op te leggen aan alle partijen waarmee hij contracten aangaat ten behoeve van de uitvoering van de overeenkomst. b. Opdrachtnemer is verplicht hierbij tevens te bedingen dat de partijen, waarmee hij contracten aangaat ten behoeve van de uitvoering van de overeenkomst, de in het vorige lid genoemde contract verplichtingen onverkort opnemen in contracten die zij vervolgens aangaan met derden ten behoeve van de uitvoering van de overeenkomst. Artikel 16. Koppelverkoop wonen en zorg. De ondersteuning vanuit de Diah overeenkomst wordt alleen ingezet als er geen koppeling is tussen de ondersteuning geleverd door de Diah aanbieder en de huurovereenkomst van de cliënt. De huurovereenkomst van de cliënt mag dus niet afhankelijk zijn van een bepaalde afname van de ondersteuning bij één specifieke aanbieder (geen koppelverkoop wonen en zorg) Wijzigingen deelovereenkomst Artikel 4 duur overeenkomst De Overeenkomst gaat in op 1 januari 2015 of zoveel later als het moment waarop beide partijen de overeenkomst hebben ondertekend en loopt voor onbepaalde tijd. Artikel 9 privacy lid 3 is toegevoegd. vanaf 1 januari 2016 geldt de meldplicht datalekken op grond van de gewijzigde wet bescherming persoonsgegevens. Aanbieder dient bijlage 6 addendum toepasselijkheid meldplicht datalekken te ondertekenden. Deze bijlage maakt deel uit van de overeenkomst DIAH. Artikel 15 Social return is toegevoegd Opdrachtnemer is verplicht 5% van de in het project / deopdracht gefactureerde omzet Dit artikel is van toepassing op nieuwe aanbieders. Met huidige aanbieders worden nadere afspraken gemaakt d.m.v. een addendum. (alleen van toepassing op partijen die te maken hebben met koppelverkoop). Overeenkomsten kunnen ook later ingaan dan 1 januari De huidige formulering leidt tot verwarring en vragen. Verplichting vanuit wetgeving. Standaard beleid van de gemeente Zwolle. Dit artikel zal pas ingaan op 1 januari Eerst zal

5 aan te wenden voor inspanningen omtrent Social Return Opdrachtnemer stelt binnen 6 weken na het sluiten van de Overeenkomst een plan van aanpak op en legt dit ter goedkeuring voor aan Opdrachtgever. Opdrachtgever kan op verzoek deze termijn verlengen tot maximaal 12 weken. met het werkgeverspunt Social Return worden besproken hoe hier in de praktijk invulling aan te geven. Artikel 14 Bijlage 2 Maatwerkvoorziening Diensten in en aan huis Opdrachtgever zal daar waar mogelijk Opdrachtnemer op diens verzoek ondersteunen bij het opstellen van het plan van aanpak Opdrachtnemer levert de in het plan van aanpak opgenomen rapportage(s) op aan de Opdrachtgever inclusief bewijsstukken, conform de afspraken die hierover in het plan van aanpak, inclusief de eventuele wijzigingen, zijn gemaakt De waarde van de inspanningen wordt door Opdrachtgever aan de hand van de in beschrijvend document opgenomen tabel Inspanningswaarde Social Return vastgesteld. De definitieve berekening van het in artikel15.1 genoemde percentage van de in het project / de opdracht gefactureerde omzet geschiedt aan het einde van de looptijd van de Overeenkomst. Lid 1. Is verwijderd. 3.3 resultaatgebieden zijn hier verwijderd. Nieuw schema met resultaatgebieden is toegevoegd. Is herschreven en nader uitgewerkt in de werkgroep. 3.3 is niet meer van toepassing.

6 Bijlage 2. Artikel 5. Tabel 1. Uurtarieven is verwijderd en wordt vervangen door Tabel 3. Trajectbedragen huishoudelijke hulp. Bijlage 2 art Gemeente bepaalt aan de hand van tabel 2 en of 3 per inwoner een vaste en totale trajectprijs gebaseerd op intensiteit en expertise (het traject) en de periode waarin de ondersteuning noodzakelijk is. De totale trajectprijs kan gedurende de looptijd van de Maatwerkvoorziening in termijnen per maand of periode worden gefactureerd. B. voor inwoners die vanaf 2017 gebruik maken van een Maatwerkvoorziening wordt in 2015 en 2016 een systematiek ontwikkeld voor de berekening van trajectprijzen op basis van te behalen resultaten. Bijlage 2 art Aanbieder of combinatie van Aanbieders (in dat geval een penvoerder) stuurt elke maand of periode, uiterlijk binnen vier weken na afloop van een maand of periode, een gespecificeerde verzamelfactuur. Gemeente betaalt de factuur na ontvangst en controle binnen 30 kalenderdagen vanaf de factuurdatum. Indien een factuur niet akkoord bevonden wordt, zal de betaling worden uitgesteld tot het moment dat er overeenstemming is bereikt. Uurtarieven is niet meer van toepassing, wordt alleen nog gebruik gemaakt van trajectfinanciering. Aanbieders mogen ook facturen per periode i.p.v. per maand.

7 Bijlage 2 art. 5.6 a. Start: de startdatum van de Maatwerkvoorziening is de datum van het intakegesprek tussen Aanbieder en Inwoner conform artikel 1.5 danwel conform artikel 1.6 wanneer dat gesprek niet heeft plaats gevonden. Binnen 3 werkdagen wordt een bericht (iwmo) aan de Gemeente gestuurd. Hierbij komen Aanbieder en Inwoner overeen dat de Aanbieder binnen termijn van 5 werkdagen start met de feitelijke dienstverlening. Wanneer naar aanleiding van het intakegesprek wordt besloten dat er geen vervolg komt qua dienstverlening, dan is er geen sprake van de start van de dienstverlening en vindt er geen facturatie plaats. De Aanbieder kan een volledige maand declareren als de start van de dienstverlening plaatsvindt voor of op de 15e van de maand. Ligt de start van de dienstverlening na de 15e van de maand dan kan er pas in de navolgende maand voor het eerst worden gedeclareerd. Bijlage 7. Bijlage 7. Addendum i.v.m. toepasselijkheid Meldplicht datalekken is nieuw toegevoegd aan de overeenkomst.

Dienstverleningsovereenkomst ARVODI tussen

Dienstverleningsovereenkomst ARVODI tussen Dienstverleningsovereenkomst ARVODI-2014 tussen Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties/Directie Stelselontwikkeling en Bestuursondersteuning Bureau ABD en inzake ABD magazine

Nadere informatie

Programma van Eisen Thuisondersteuning

Programma van Eisen Thuisondersteuning Programma van Eisen Thuisondersteuning Gemeente Zwolle Concept Datum: 21 juli 2017 Inhoudsopgave [volgt] Inleiding [Beknopte beschrijving doel en opbouw document] Pagina 1 van 10 H1: Maatwerkvoorziening

Nadere informatie

Inkoop Concept Overeenkomst

Inkoop Concept Overeenkomst Inkoop Concept Overeenkomst UBR HIS Bezoekadres Rijkskantoor Beatrixpark Wilhelmina van Pruisenweg 52 2595 AN Den Haag Postbus 20011 2500 EA Den Haag Bijlage A Kenmerk 201500123.029.016 Betreft Europese

Nadere informatie

Overeenkomst ICT-Marktplaats IUC-Noord

Overeenkomst ICT-Marktplaats IUC-Noord Overeenkomst ICT-Marktplaats IUC-Noord met betrekking tot de inzet van: «Voornaam» «tussenvoegsel» «Achternaam» ONDERGETEKENDEN 1. De Staat der Nederlanden, waarvan de zetel is gevestigd te Den Haag, rechtsgeldig

Nadere informatie

CONCEPT OVEREENKOMST MULTI FUNCTION PRINTERS EN REPROSHOPS INCL. BIJBEHORENDE DIENSTVERLEING (CONTRACTNUMMER XX)

CONCEPT OVEREENKOMST MULTI FUNCTION PRINTERS EN REPROSHOPS INCL. BIJBEHORENDE DIENSTVERLEING (CONTRACTNUMMER XX) CONCEPT OVEREENKOMST MULTI FUNCTION PRINTERS EN REPROSHOPS INCL. BIJBEHORENDE DIENSTVERLEING (CONTRACTNUMMER XX) Instituut/Dienst Opleiding/Afdeling Auteur(s) Functie auteur(s) Verantwoordelijk directeur

Nadere informatie

Basisovereenkomst. Diensten in en aan huis. Gemeente Zwolle

Basisovereenkomst. Diensten in en aan huis. Gemeente Zwolle Versie 1.1 Basisovereenkomst Diensten in en aan huis Gemeente Versie: 1.1 Referentie: BOK2014 Datum: 17 maart 2016 Deze Basisovereenkomst (de Overeenkomst) is opengesteld door Gemeente vanaf 19 september

Nadere informatie

1. Voorstel Declareren

1. Voorstel Declareren Aan Deelnemers Fysieke Overlegtafel - Begeleiding Van ISD Bollenstreek en gemeente Katwijk Onderwerp len aanpassing deelovereenkomst/ bijlagen/werkafspraken Begeleiding Datum Fysieke overlegtafel 26 september

Nadere informatie

Diensten in en aan huis

Diensten in en aan huis Versie 1.0 Basisovereenkomst Diensten in en aan huis Gemeente Versie: 1.10 Referentie: BOK2014 Datum: 20 juni 201615 juni 201616 november 2015 Deze Basisovereenkomst (de Overeenkomst) gaat in op is opengesteld

Nadere informatie

Programma van Eisen Goede dagen & Perspectief (dagbesteding) A Deel

Programma van Eisen Goede dagen & Perspectief (dagbesteding) A Deel Gemeente Zwolle Stadskantoor Lübeckplein 2 Postbus 10007 8000 GA Zwolle Telefoon (038) 498 5189 www.zwolle.nl Programma van Eisen Goede dagen & Perspectief (dagbesteding) A Deel Gemeente Zwolle Datum:

Nadere informatie

Uitvoeringsovereenkomst tot levering. Hulp bij het huishouden 2016

Uitvoeringsovereenkomst tot levering. Hulp bij het huishouden 2016 Pagina 1 van 5 Uitvoeringsovereenkomst tot levering Hulp bij het huishouden 2016 Partijen: Gemeente Mook en Middelaar, gevestigd aan Raadhuisplein 6 te Mook te deze ingevolge het bepaalde in artikel 171

Nadere informatie

ARBIT 2014 ARBIT 2016 Artikel 5 kwaliteitsborging (oud)

ARBIT 2014 ARBIT 2016 Artikel 5 kwaliteitsborging (oud) ARBIT 2014 ARBIT 2016 Artikel 5 kwaliteitsborging (oud) Opdrachtgever is steeds bevoegd maatregelen te treffen gericht op borging van de kwaliteit van de Prestatie. Wederpartij is gehouden aan die maatregelen

Nadere informatie

Concept Overeenkomst FMIS kenmerk Gemeente Utrecht en <xxx>

Concept Overeenkomst FMIS kenmerk Gemeente Utrecht en <xxx> Concept Overeenkomst FMIS kenmerk 1100027898 Gemeente Utrecht en Interne Bedrijven Concerninkoop Postadres Postbus 10080, 3505 AB Utrecht Bezoekadres Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht Email concerninkoop@utrecht.nl

Nadere informatie

Versie 2.0 Kampen. Basisovereenkomst. Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) 2015, Jeugd- en Participatiewet. Gemeente Kampen

Versie 2.0 Kampen. Basisovereenkomst. Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) 2015, Jeugd- en Participatiewet. Gemeente Kampen Versie 2.0 Basisovereenkomst Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) 2015, Jeugd- en Participatiewet Gemeente Versie: 2.0 Referentie: BOK2016 Datum: Instructie ondertekenen Basisovereenkomst Inleiding

Nadere informatie

Conceptovereenkomst Arbeidsmatige Activering kenmerk Gemeente Utrecht en <xxx> Contractnummer:<xxx>

Conceptovereenkomst Arbeidsmatige Activering kenmerk Gemeente Utrecht en <xxx> Contractnummer:<xxx> Conceptovereenkomst Arbeidsmatige Activering kenmerk 1100152515 Gemeente Utrecht en Contractnummer: Gemeente Utrecht Interne Bedrijven Inkoop Postadres Postbus 10080, 3505 AB Utrecht Bezoekadres

Nadere informatie

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN BEMIDDELING Beoordeling Belastingdienst nr. 9051625886 21 03 2016

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN BEMIDDELING Beoordeling Belastingdienst nr. 9051625886 21 03 2016 De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) heeft aan de Belastingdienst een model bemiddelingsovereenkomst voorgelegd, met het verzoek te beoordelen of er voor de bij deze overeenkomst

Nadere informatie

Deelovereenkomst. Maatwerkvoorziening begeleiding. Bizob-2014-MH-BU-005 <2 juni 2014>

Deelovereenkomst. Maatwerkvoorziening begeleiding. Bizob-2014-MH-BU-005 <2 juni 2014> Deelovereenkomst Maatwerkvoorziening begeleiding Bizob-2014-MH-BU-005 pagina 1 van 10 Overeenkomst inzake maatwerkvoorziening begeleiding De ondergetekenden: 1. , gevestigd te ,

Nadere informatie

Raamovereenkomst [Leverancier - Werkplekhardware]

Raamovereenkomst [Leverancier - Werkplekhardware] Raamovereenkomst [Leverancier - Werkplekhardware] Raamovereenkomst Werkplekhardware Pagina 1 van 4 RAAMOVEREENKOMST [LEVERANCIER - ONDERWERP] De ondergetekenden: Stichting Saxion, statutair gevestigd te

Nadere informatie

Voorstellen cao Houthandel. Uitwerking Sociaal Akkoord

Voorstellen cao Houthandel. Uitwerking Sociaal Akkoord Voorstellen cao Houthandel Uitwerking Sociaal Akkoord In 2013 hebben werkgevers en werknemers op centraal niveau afspraken gemaakt in het Sociaal Akkoord. De koepelorganisatie waarvan de VVNH lid is (NVG/VNO),

Nadere informatie

Raamovereenkomst [Leverancier - onderwerp]

Raamovereenkomst [Leverancier - onderwerp] Pagina 1 van 5 Raamovereenkomst [Leverancier - onderwerp] Raamovereenkomst [Leverancier - onderwerp] Raamovereenkomst Mobiele telefonie Pagina 1 van 4 RAAMOVEREENKOMST [LEVERANCIER - ONDERWERP] De ondergetekenden:

Nadere informatie

1.3 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders aangegeven.

1.3 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders aangegeven. Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en alle door webouwen.nl gesloten overeenkomsten en verrichte diensten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden detachering

Algemene voorwaarden detachering Algemene voorwaarden detachering HOOFDSTUK 1: INLEIDENDE BEPALINGEN Artikel 1. Werkingssfeer algemene voorwaarden 1. De onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle detacheringsovereenkomsten

Nadere informatie

Programma van Eisen Thuisondersteuning

Programma van Eisen Thuisondersteuning Gemeente Zwolle Stadskantoor Lübeckplein 2 Postbus 10007 8000 GA Zwolle Telefoon (038) 498 5189 www.zwolle.nl Programma van Eisen Thuisondersteuning Gemeente Zwolle Datum: 3 oktober 2017 Inleiding Voor

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Richards Webdesign

Algemene voorwaarden Richards Webdesign Algemene voorwaarden Richards Webdesign Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

(Concept) Raamovereenkomst betreffende Europese openbare aanbesteding ademluchttoestellen Veiligheidsregio Fryslân

(Concept) Raamovereenkomst betreffende Europese openbare aanbesteding ademluchttoestellen Veiligheidsregio Fryslân (Concept) Raamovereenkomst betreffende Europese openbare aanbesteding ademluchttoestellen Veiligheidsregio Fryslân Perceel 2 ademluchtcilinders en dienstverlening Veiligheidsregio Fryslân EN Versie 0.2

Nadere informatie

Deelovereenkomst Maatwerkvoorziening Wmo 2015 Gemeente Westerkwartier

Deelovereenkomst Maatwerkvoorziening Wmo 2015 Gemeente Westerkwartier Deelovereenkomst Maatwerkvoorziening Wmo 2015 Gemeente Westerkwartier Deelovereenkomst Wmo Westerkwartier versie 01-06-2019 1 INHOUDSOPGAVE ARTIKEL 1 DEFINITIES... 5 ARTIKEL 2 VOORWERP VAN DE DEELOVEREENKOMST...

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. Gemeente Amersfoort, gevestigd te Amersfoort aan het Stadhuisplein 1, hierbij op grond van het Bevoegdhedenbesluit gemeente Amersfoort 2018, rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

2. <NAAM OPDRACHTNEMER>), gevestigd te <PLAATS EN POSTCODE> aan de <ADRES>, hierna te noemen: Opdrachtnemer ;

2. <NAAM OPDRACHTNEMER>), gevestigd te <PLAATS EN POSTCODE> aan de <ADRES>, hierna te noemen: Opdrachtnemer ; Partijen: 1. , gevestigd te aan de , rechtsgeldig vertegenwoordigd door , hierna te noemen: Opdrachtgever ; en 2. ), gevestigd

Nadere informatie

2. <NAAM OPDRACHTNEMER>), gevestigd te <PLAATS EN POSTCODE> aan de <ADRES>, hierna te noemen: Opdrachtnemer ;

2. <NAAM OPDRACHTNEMER>), gevestigd te <PLAATS EN POSTCODE> aan de <ADRES>, hierna te noemen: Opdrachtnemer ; Partijen: 1. , gevestigd te aan de , rechtsgeldig vertegenwoordigd door , hierna te noemen: Opdrachtgever ; en 2. ), gevestigd

Nadere informatie

verder (voor zover van toepassing: in enkelvoud) te noemen de gastouder,

verder (voor zover van toepassing: in enkelvoud) te noemen de gastouder, Gastouderbureau Gastouderbureau Berend Botje Postbus 4093 1620 HB Hoorn Centraal bureau: De Oude Veiling 6 Zwaag (088) 2337 000 www.berendbotje.nl - kinderopvang@berendbotje.nl IBAN NL21INGB0004850515

Nadere informatie

Memo tarieven inkoop 2018

Memo tarieven inkoop 2018 Memo tarieven inkoop 2018 Door Werkgroep Contractering Datum 17 juli 2017 Versie 1 Aanleiding Het voorstel is om de implementatie van het bekostigen via het nieuwe inkoopmodel v.w.b. topsegment een jaar

Nadere informatie

ONDERAANNEMINGSOVEREENKOMST

ONDERAANNEMINGSOVEREENKOMST ONDERAANNEMINGSOVEREENKOMST Onderaannemer voert werk in of vanuit zijn eigen werkplaats uit Deze overeenkomst is gelijkluidend aan de door de Belastingdienst op 11-04 2016 onder nummer 90515.84231.B beoordeelde

Nadere informatie

ZORGOVEREENKOMST VOOR KRAAMZORG. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door New Chapter Kraamzorg afgesloten zorgovereenkomsten.

ZORGOVEREENKOMST VOOR KRAAMZORG. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door New Chapter Kraamzorg afgesloten zorgovereenkomsten. ZORGOVEREENKOMST VOOR KRAAMZORG Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door New Chapter Kraamzorg afgesloten zorgovereenkomsten. 1 Definities Zorgverlener Zorgvrager de natuurlijke of rechtspersoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Designmaat

Algemene voorwaarden Designmaat Algemene voorwaarden Designmaat Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en alle door Designmaat gesloten overeenkomsten en verrichtte diensten en

Nadere informatie

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN JOUWPLANNER Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld door 21Company V.O.F. handelend onder de naam JouwPlanner, gevestigd te Utrecht en ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (DRIESSEN ZZP er)

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (DRIESSEN ZZP er) OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (DRIESSEN ZZP er) Partijen: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DRIESSEN HRM B.V., statutair gevestigd te Helmond en kantoorhoudende te (5708 HZ) Helmond

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN:

RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: 1. [Naam opdrachtgever], gevestigd te [plaats], [adres] [postcode], rechtsgeldig vertegenwoordigd door [naam opdrachtgever], hierna te noemen: Opdrachtgever, en

Nadere informatie

provincie limburg Ingek. 2 4 JUNI 2015 VERZONDEN 2015/42895 GRIF Provincie Limburg DOCnr. CASnr. ID. (043) /

provincie limburg Ingek. 2 4 JUNI 2015 VERZONDEN 2015/42895 GRIF Provincie Limburg DOCnr. CASnr. ID. (043) / 2015/42895 GRIF 24-6-2015 10-9-2015 Provincie Limburg PS DOCnr. Aan de voorzitter en leden van Provinciale Staten van Limburg Ingek. 2 4 JUNI 2015 CASnr. ID. Cluster Faxnummer Ons kenmerk Bijlage(n) MOB

Nadere informatie

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN GEEN VERPLICHTING TOT PERSOONLIJKE ARBEID Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-05 19 10 2015

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN GEEN VERPLICHTING TOT PERSOONLIJKE ARBEID Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-05 19 10 2015 VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN GEEN VERPLICHTING TOT PERSOONLIJKE ARBEID Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-05 19 10 2015 Beoordeling overeenkomst Algemeen / geen verplichting tot persoonlijke

Nadere informatie

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 1 Algemeen Hoofdstuk 3 van de Biedingleidraad bevat algemene informatie over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Aanbestedende Dienst heeft Maatschappelijk Verantwoord

Nadere informatie

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen:

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen: Voorbeeld overeenkomst van opdracht Partijen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naam) B.V., gevestigd te (adres), rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam), hierna te noemen Opdrachtgever

Nadere informatie

vb_tandheelkun_dienstv_ _ pagina 1

vb_tandheelkun_dienstv_ _ pagina 1 Beoordeling overeenkomst tandheelkundige dienstverlening Ik ben van mening dat werken volgens de bijgevoegde overeenkomst voor de opdrachtgever vanaf 1 januari 2016 niet leidt tot de verplichting loonheffingen

Nadere informatie

Programma van Eisen Dagbesteding als onderdeel van Goede dagen & Perspectief

Programma van Eisen Dagbesteding als onderdeel van Goede dagen & Perspectief Gemeente Zwolle Stadskantoor Lübeckplein 2 Postbus 10007 8000 GA Zwolle Telefoon (038) 498 5189 www.zwolle.nl daadkracht Programma van Eisen Dagbesteding als onderdeel van Goede dagen & Perspectief Gemeente

Nadere informatie

Adviesgroep inkoop Wmo Vraag Antwoord Toelichting

Adviesgroep inkoop Wmo Vraag Antwoord Toelichting Nota van Inlichtingen Adviesgroep Inkoop Wmo Westerkwartiergemeenten: gestelde vragen en antwoorden Van : Ambtelijke werkgroep Inkoop Wmo Datum : woensdag 2 september 2015 Adviesgroep inkoop Wmo Vraag

Nadere informatie

Raamovereenkomst. Zorgaanbieder naam statutair gevestigd te plaatsnaam hierna te noemen: Opdrachtnemer ;

Raamovereenkomst. Zorgaanbieder naam statutair gevestigd te plaatsnaam hierna te noemen: Opdrachtnemer ; Raamovereenkomst DE ONDERGETEKENDEN I II Gemeente Wageningen, hierna te noemen: Opdrachtgever ; Zorgaanbieder @@ naam @@ statutair gevestigd te @@ plaatsnaam @@, hierna te noemen: Opdrachtnemer ; de ondergetekenden

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT 1 VPRA-modelcontract/Geen werkgeversgezag OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. vof, gevestigd te Dronten, 8251 NS aan de Golfresidentie, KvK-nummer:., rechtsgeldig vertegenwoordigd door dr. K.B. van

Nadere informatie

Deelovereenkomst Maatwerkvoorziening Wmo Gemeente Leek Gemeente Marum Gemeente Grootegast Gemeente Zuidhorn

Deelovereenkomst Maatwerkvoorziening Wmo Gemeente Leek Gemeente Marum Gemeente Grootegast Gemeente Zuidhorn Deelovereenkomst Maatwerkvoorziening Wmo 2015 Gemeente Leek Gemeente Marum Gemeente Grootegast Gemeente Zuidhorn 1 2015-11-02 WMO Westerkwartier INHOUDSOPGAVE ARTIKEL 1 DEFINITIES... 5 ARTIKEL 2 VOORWERP

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN De algemene voorwaarden je kunt er niet omheen. Maar geen zorgen, we hebben ze hieronder voor je opgesomd. Wanneer je samenwerkt met BURO210 Van de Lens zijn de onderstaande algemene

Nadere informatie

Addendum Aanpassingen deelovereenkomst maatwerkvoorziening begeleiding Wmo 2015 Bestuurlijk aanbesteden ISD Bollenstreek en Gemeente Katwijk

Addendum Aanpassingen deelovereenkomst maatwerkvoorziening begeleiding Wmo 2015 Bestuurlijk aanbesteden ISD Bollenstreek en Gemeente Katwijk Addendum Aanpassingen deelovereenkomst maatwerkvoorziening begeleiding Wmo 2015 Bestuurlijk aanbesteden ISD Bollenstreek en Gemeente Katwijk December 2017 De navolgende aanpassingen zijn doorgevoerd. Aanpassing

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mediabakkers V.O.F.

Algemene Voorwaarden Mediabakkers V.O.F. Algemene Voorwaarden Mediabakkers V.O.F. KVK 65454499 Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Dienstverleningsovereenkomst gladheidbestrijdingsmaterieel voor Rijkswaterstaat (voor perceel P1/S1: en de Provincie Noord-Brabant)

Dienstverleningsovereenkomst gladheidbestrijdingsmaterieel voor Rijkswaterstaat (voor perceel P1/S1: en de Provincie Noord-Brabant) CONCEPT Dienstverleningsovereenkomst gladheidbestrijdingsmaterieel voor Rijkswaterstaat (voor perceel P1/S1: en de Provincie Noord-Brabant) Contractnummer: 311xxxx Percelen:...... De ondergetekenden: 1.

Nadere informatie

Gebruik kenmerknummer beoordeling Deze beoordeling is bij de Belastingdienst op geregistreerd onder nummer

Gebruik kenmerknummer beoordeling Deze beoordeling is bij de Belastingdienst op geregistreerd onder nummer VOORBEELDOVEREENKOMST - TANDHEELKUNDIGE DIENSTVERLENING Beoordeling Belastingdienst nr. 9101580814 13 oktober 2015 Beoordeling overeenkomst tandheelkundige dienstverlening Ik ben van mening dat werken

Nadere informatie

4 Example vzw Ringlaan 33/001 RPR

4 Example vzw Ringlaan 33/001 RPR 4 Example vzw Ringlaan 33/001 RPR 0675.882.241 BE-8420-WENDUINE RPR Brugge Tel. 050 580 102 info@4example.be GSM 0493 936 446 www.4example.be BELFIUS BE51 0689 0741 9162 Algemene voorwaarden en bepalingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Transport & Offshore Services Zeevaart B.V.

Algemene Voorwaarden Transport & Offshore Services Zeevaart B.V. TOS ZEEVAART bv Algemene Voorwaarden Transport & Offshore Services Zeevaart B.V. Inleiding en toelichting Transport & Offshore Services Zeevaart B.V. ( TOS ) detacheert haar werknemers voor de duur van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Kikz Webdesign & -ontwikkeling v1.0

Algemene voorwaarden. Kikz Webdesign & -ontwikkeling v1.0 Algemene voorwaarden Kikz Webdesign & -ontwikkeling 2018 v1.0 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden mei 18

Algemene voorwaarden mei 18 Algemene Voorwaarden Algemeen is opgericht door Daniëlle Lubbers, is gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69879540. Behandelovereenkomst: Diensten: Schriftelijk:

Nadere informatie

Wijzigingen op de Algemene Voorwaarden van de NBBU voor het ter beschikking stellen van uitzendkrachten en arbeidsbemiddeling, mei 2016.

Wijzigingen op de Algemene Voorwaarden van de NBBU voor het ter beschikking stellen van uitzendkrachten en arbeidsbemiddeling, mei 2016. Wijzigingen op de Algemene Voorwaarden van de NBBU voor het ter beschikking stellen van uitzendkrachten en arbeidsbemiddeling, mei 2016. Toelichting wijzigingen artikel 2 (toepasselijkheid van deze voorwaarden):

Nadere informatie

Wet aanpak schijnconstructies Papieren tijger of oplossing onderbetaling?

Wet aanpak schijnconstructies Papieren tijger of oplossing onderbetaling? Wet aanpak schijnconstructies Papieren tijger of oplossing onderbetaling? 24 september 2015 Seminar Nétive drs. M.C. (Marco) Dijkshoorn Adviesgroep Loon- & Premieheffing Achtergrond WAS Arbeidsvoorwaarden

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen overeenkomst Wmo huishoudelijke ondersteuning d.d. 21 februari 2017

Nota van Inlichtingen overeenkomst Wmo huishoudelijke ondersteuning d.d. 21 februari 2017 Nota van Inlichtingen overeenkomst Wmo huishoudelijke ondersteuning d.d. 21 februari 2017 / Artikel 1) 1/ Artikel 1.4 / Lid 3 Bladzijde Opmerking/Vraag Antwoord 6 De aanbieder die de aanpassing niet accepteert

Nadere informatie

Overeenkomst. Accountantscontrole boekjaar 2017 ev. Gemeente o De Samenwerking Kempengemeenten. Bizob-2016-GEZ-JGR-00888

Overeenkomst. Accountantscontrole boekjaar 2017 ev. Gemeente o De Samenwerking Kempengemeenten. Bizob-2016-GEZ-JGR-00888 Overeenkomst Accountantscontrole boekjaar 2017 ev. Gemeente o De Samenwerking Kempengemeenten Bizob-2016-GEZ-JGR-00888 Overeenkomst inzake accountantscontrole boekjaar 2017 en verder De ondergetekenden:

Nadere informatie

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN TUSSENKOMST Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-09 19 10 2015

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN TUSSENKOMST Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-09 19 10 2015 VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN TUSSENKOMST Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-09 19 10 2015 Beoordeling overeenkomst Algemeen tussenkomst De Belastingdienst heeft, in samenwerking met

Nadere informatie

Voorbeeld modelovereenkomst algemeen Geen verplichting tot persoonlijke arbeid

Voorbeeld modelovereenkomst algemeen Geen verplichting tot persoonlijke arbeid Voorbeeld modelovereenkomst algemeen Geen verplichting tot persoonlijke arbeid Inclusief instructieblad met toelichting voor genummerde invulvelden. Overeenkomst Versie 1.0 Je krijgt van 1 april 2016 tot

Nadere informatie

2. Offertes, prijzen, facturatie en betalingen

2. Offertes, prijzen, facturatie en betalingen Algemene voorwaarden Versie: 10 november 2017 1. Toepasselijkheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en alle door Meanwhile Online gesloten overeenkomsten en

Nadere informatie

Aanvullende contractvoorwaarden Inhuur personeel & Detachering. Samenwerkende Gemeenten

Aanvullende contractvoorwaarden Inhuur personeel & Detachering. Samenwerkende Gemeenten Aanvullende contractvoorwaarden Inhuur personeel & Detachering Pagina 1 van 5 Artikel 1. Toepassingsgebied Deze Samenwerkende Gemeenten zijn niet van toepassing op overeenkomsten met ZZP'ers. Artikel 2.

Nadere informatie

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever.

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden De onderhavige algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedere Opdracht en Overeenkomst tot Arbeidsbemiddeling welke door tussenkomst van YoungConsult tot

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van Thuis zonder Zorgen

Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van Thuis zonder Zorgen Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van Thuis zonder Zorgen Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69021120 Artikel 1 Definities Thuis zonder Zorgen Cliënt Zorgprofessional Website

Nadere informatie

Wijzigingen tekst verordening WMO 2018 t.o.v. verordening WMO 2015

Wijzigingen tekst verordening WMO 2018 t.o.v. verordening WMO 2015 Wijzigingen tekst verordening WMO 2018 t.o.v. verordening WMO 2015 Artikel Verordening Wmo 2015 Verordening Wmo 2018 Toelichting art 1 Begripsbepalingen Een aantal begripsbepalingen toegevoegd. Er ontbraken

Nadere informatie

1. Opdrachtgever: de wederpartij van WiDesign. 2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtgever en WiDesign.

1. Opdrachtgever: de wederpartij van WiDesign. 2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtgever en WiDesign. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Buro210 B.V.

Algemene voorwaarden Buro210 B.V. T: F: 0182-34 1186 E: info@ 0182-34 2808 Algemene voorwaarden Buro210 B.V. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1 In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

MODEL ONDERAANNEMINGSOVEREENKOMST VGN

MODEL ONDERAANNEMINGSOVEREENKOMST VGN MODEL ONDERAANNEMINGSOVEREENKOMST VGN DE ONDERGETEKENDEN: (1) [ ], statutair gevestigd te [ ], kantoorhoudende te [ ], hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door [ ], (hierna: "Partij 1") en (2) [ ], statutair

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Buro MK bv Piet Heinstraat JN Zutphen

Algemene Voorwaarden. Buro MK bv Piet Heinstraat JN Zutphen Algemene Voorwaarden 1 Definities Buro MK BV: bemiddelt ZZP ers ten behoeve van opdrachtgevers op basis van een overeenkomst. ZZP er: iedere natuurlijke of rechtspersoon in de hoedanigheid van zelfstandig

Nadere informatie

De aard en omvang van de te leveren Kraamzorg, die wordt vastgesteld aan de hand van het Landelijk Indicatie Protocol.

De aard en omvang van de te leveren Kraamzorg, die wordt vastgesteld aan de hand van het Landelijk Indicatie Protocol. Zorgovereenkomst voor kraamzorg-ingrid De Zorgverlener gespecialiseerd is in het leveren van Kraamzorg (hierna gedefinieerd) en bereid en in staat is de Kraamzorg te verlenen aan de Zorgvrager; De Zorgvrager

Nadere informatie

Hieronder beschrijven we diverse vormen van bekostiging en hun effecten.

Hieronder beschrijven we diverse vormen van bekostiging en hun effecten. Bekostiging inkoop Wmo-producten Limburg Noord Werkgroep bekostiging 25 maart 2016 John Reijnders Yvonne Hellegers Marloes Geraedts John Bankers Bart van Oort PSW SGL Zorg Proteion Gemeente Beesel Gemeente

Nadere informatie

Toewijzings- en declaratieprotocol Wmo BOV- en Kempengemeenten voor maatwerkvoorzieningen. begeleiding 18+

Toewijzings- en declaratieprotocol Wmo BOV- en Kempengemeenten voor maatwerkvoorzieningen. begeleiding 18+ Toewijzings- en declaratieprotocol Wmo BOV- en Kempengemeenten voor maatwerkvoorzieningen begeleiding 18+ Ingangsdatum protocol: 1 januari 2018 Inleiding Zorgaanbieders dienen voor gegevensuitwisseling

Nadere informatie

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt.

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt. Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of

Nadere informatie

Bijlage 8: Social Return On Investment (SROI)

Bijlage 8: Social Return On Investment (SROI) Bijlage 8: Social Return On Investment (SROI) De Opdrachtgever hecht waarde aan een inclusieve arbeidsmarkt, waarbij iedereen participeert naar vermogen. De Opdrachtgever heeft besloten om in de Raamovereenkomst

Nadere informatie

Wet Aanpak Schijnconstructies: antwoord sociale dumping in het wegvervoer? Journée Schadee mr P. Ruyter. 13 april 2017

Wet Aanpak Schijnconstructies: antwoord sociale dumping in het wegvervoer? Journée Schadee mr P. Ruyter. 13 april 2017 Wet Aanpak Schijnconstructies: antwoord sociale dumping in het wegvervoer? Journée Schadee 2017 mr P. Ruyter 13 april 2017 Wet Aanpak Schijnconstructie (WAS) 1 juli 2015 Doel van de wet : Werknemers beter

Nadere informatie

Overeenkomst (CONCEPT) Europese Aanbesteding Beveiliging en aanverwante dienstverlening

Overeenkomst (CONCEPT) Europese Aanbesteding Beveiliging en aanverwante dienstverlening Overeenkomst (CONCEPT) Europese Aanbesteding Beveiliging en aanverwante dienstverlening Stenden Hogeschool - Vertrouwelijk Contractnummer/kenmerk: De ondergetekenden: Stichting Stenden Hogeschool,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Partnerschap 2019

Algemene Voorwaarden Partnerschap 2019 Algemene Voorwaarden Partnerschap 2019 Definities - Stichting OneWorld: Journalistiek platform voor een eerlijke duurzame wereld. Gevestigd in Spring House, De Ruijterkade 128, 1011 AC te Amsterdam. Eigenaar

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee verband houdende

Nadere informatie

4. Kandidaat: iedere natuurlijke persoon en/of zelfstandige die door ZON financials wordt voorgesteld aan een opdrachtgever..

4. Kandidaat: iedere natuurlijke persoon en/of zelfstandige die door ZON financials wordt voorgesteld aan een opdrachtgever.. Algemene voorwaarden Artikel 1 Organisatie ZON financials B.V. is een organisatie die natuurlijke personen dan wel zelfstandigen zonder personeel (hierna: zelfstandigen) ter beschikking stelt aan een opdrachtgever

Nadere informatie

De Veiligheidsregio Haaglanden. <Naam bedrijf> Bijlage C.2 Concept Raamovereenkomst: Bedrijfsmaatschappelijk Werk

De Veiligheidsregio Haaglanden. <Naam bedrijf> Bijlage C.2 Concept Raamovereenkomst: Bedrijfsmaatschappelijk Werk De Veiligheidsregio Haaglanden en Bijlage C.2 Concept Raamovereenkomst: Bedrijfsmaatschappelijk Werk Paraaf Opdrachtnemer: Paraaf Opdrachtgever: 1 Raamovereenkomst Bedrijfsmaatschappelijk

Nadere informatie

DEELOVEREENKOMST Jeugd Begeleiding, Persoonlijke verzorging en/of (Kortdurend) Verblijf

DEELOVEREENKOMST Jeugd Begeleiding, Persoonlijke verzorging en/of (Kortdurend) Verblijf DEELOVEREENKOMST Jeugd Begeleiding, Persoonlijke verzorging en/of (Kortdurend) Verblijf Partijen: 1. De gemeente als vermeld op het tekenblad gemeente hiervoor, hierna te noemen: Opdrachtgever', te dezen

Nadere informatie

Peel 6.1; Bestuurlijk aanbesteden. WMO en Jeugdzorg

Peel 6.1; Bestuurlijk aanbesteden. WMO en Jeugdzorg Peel 6.1; Bestuurlijk aanbesteden WMO en Jeugdzorg Het grotere verband Regels rondom Europees aanbesteden. Boven bepaalde bedragen zijn we verplicht Europees aan te besteden. Verschillende bedragen voor

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING TUSSEN: wonende te handel drijvende onder de naam en ingeschreven in de KBO met nummer. De vennootschap.. en ingeschreven in de KBO met nummer. vertegenwoordigd

Nadere informatie

ADDENDUM BIJ DE (RAAM)OVEREENKOMST TUSSEN GEMEENTE(N) EN ZORGAANBIEDER

ADDENDUM BIJ DE (RAAM)OVEREENKOMST TUSSEN GEMEENTE(N) EN ZORGAANBIEDER BIJLAGE 8: ADDENDUM VERWERKING PERSOONSGEGEVENS ADDENDUM BIJ DE (RAAM)OVEREENKOMST TUSSEN GEMEENTE(N) EN ZORGAANBIEDER Overwegende dat: Binnen het dynamisch aankoopsysteem voor de inkoop in het sociaal

Nadere informatie

Bijlage B Overeenkomst

Bijlage B Overeenkomst Bijlage B Overeenkomst DE ONDERGETEKENDEN: GGD Zaanstreek Waterland, statutair gevestigd te Zaandam, te dezer zake rechtsgeldig vertegenwoordigd de heer mr. F.H.J. Strijthagen, en X, statutair gevestigd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl

Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl Per 1 september 2013 Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Bijlesje.nl, hierna

Nadere informatie

(Geef naam opdrachtnemer), gevestigd (geef plaats) en vertegenwoordigd door (geef naam), (geef functie), hierna te noemen Dienstverlener,

(Geef naam opdrachtnemer), gevestigd (geef plaats) en vertegenwoordigd door (geef naam), (geef functie), hierna te noemen Dienstverlener, Overeenkomst enkele inkoop PIB Bron: Gemeente s-hertogenbosch Ondergetekenden: De gemeente X, hierbij vertegenwoordigd door geeft naam, geef functie, daartoe gemachtigd bij mandaatbesluit van 1 november

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Nieuwdorp Hypotheken & Verzekeringen tevens handelend onder de naam Cebri BV, Frambozenstraat 76, 2564 XN te Den Haag, hierna te noemen Nieuwdorp Hypotheken &

Nadere informatie

Concept Raamovereenkomst. inzake. Arbodienstverlening t.b.v. de GGD Brabant-Zuidoost. tussen GGD BRABANT-ZUIDOOST <NAAM LEVERANCIER>

Concept Raamovereenkomst. inzake. Arbodienstverlening t.b.v. de GGD Brabant-Zuidoost. tussen GGD BRABANT-ZUIDOOST <NAAM LEVERANCIER> Concept Raamovereenkomst inzake Arbodienstverlening t.b.v. de GGD Brabant-Zuidoost tussen GGD BRABANT-ZUIDOOST en Kenmerk: EG.I2014_20 : Inhoudsopgave ARTIKEL 1: AARD VAN DE RAAMOVEREENKOMST...

Nadere informatie

De GGD Rotterdam Rijnmond zal in 2017 het volgende plusproduct leveren: Plusprod. WMO toezicht C 6.611,-

De GGD Rotterdam Rijnmond zal in 2017 het volgende plusproduct leveren: Plusprod. WMO toezicht C 6.611,- GGD Rotterdam-Rijnmond Staf directie Publieke Gezondheid en Zorí; 33D den IJsSel Cluster Maatschappelijke Ontwikkeling 2 5 NOV 2016 Bezoekadres: Halvemaanpassage 90 3011 DL Rotterdam Postadres: Postbus

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1 De opdracht 1.1. Opdrachtneemster (Vi@Service) verplicht zich voor de duur van de overeenkomst de navolgende werkzaamheden te verrichten. De werkzaamheden die verricht zullen

Nadere informatie

1. Connekt namens het Ministerie van Infrastructuur en Milieu het Meerjarenprogramma Topsector Logistiek uitvoert;

1. Connekt namens het Ministerie van Infrastructuur en Milieu het Meerjarenprogramma Topsector Logistiek uitvoert; Model Raamovereenkomst Projectnummer: PTL01.[nummer] Projectnaam: Programma-manager NLIP Datum: [datum] De ondergetekenden: enerzijds 1. de Stichting Connekt, gevestigd en kantoorhoudende te Delft, aan

Nadere informatie

Brandweer Amsterdam-Amstelland

Brandweer Amsterdam-Amstelland Brandweer Amsterdam-Amstelland Behulpzaam Deskundig Daadkrachtig Concept Overeenkomst inzake W-installaties Versie: 1.0 Opgesteld door: Lisanne Hendriks Datum: 16 september 2016 1 van 7 De ondergetekenden:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP MATERIAAL

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP MATERIAAL ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP MATERIAAL 1.0 Offertes en prijswijzigingen 1.1 Alle door RBC gedane offertes zijn vrijblijvend 1.2 RBC behoudt zich te allen tijde het recht voor

Nadere informatie

Hand-out Inzet gebiedsteams 1.Hoorn 2018

Hand-out Inzet gebiedsteams 1.Hoorn 2018 Hand-out Inzet gebiedsteams 1.Hoorn 2018 Gemeente Hoorn 26 januari 2018 versie 1 Pagina 1 van 5 Inleiding Deze hand-out heeft als doel u inzicht te geven in het declaratie- en facturatieproces van de gemeente

Nadere informatie

Wet maatschappelijke ondersteuning

Wet maatschappelijke ondersteuning Wet maatschappelijke ondersteuning Maatwerkvoorziening Ondersteuning Protocol facturatie en berichtenverkeer 1 INHOUD Facturatieprotocol. Pagina 3 Berichtenverkeer Pagina 7 Versie: 17 mei 2016 2 Protocol

Nadere informatie

Raamovereenkomst Kantoorartikelen Tussen

Raamovereenkomst Kantoorartikelen Tussen Raamovereenkomst Kantoorartikelen Tussen en Stichting Christelijke Hogeschool Windesheim Publicatienummer [nummer] Dossier D1424 Ingangsdatum [ingangsdatum] Partijen: 1. Stichting Christelijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Vrijelijfrente.nl. Datum:

Algemene voorwaarden Vrijelijfrente.nl. Datum: Algemene voorwaarden Vrijelijfrente.nl Datum: 15-05-2017 Artikel 1: Geldigheid van deze voorwaarden - 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanvragen die door Vrijelijfrente.nl, gevestigd te

Nadere informatie

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer. Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer. Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer Partijen: Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca en , gevestigd te

Nadere informatie