Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is."

Transcriptie

1

2

3 ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in dit handboek. Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is. De ouders, of andere personen die voor kinderen verantwoordelijk zijn moeten met de natuurlijke nieuwsgierigheid van de kinderen rekening houden en ervan bewust zijn dat deze tot gevaarlijke situaties en handelingen kan leiden. Daarom moeten ze steeds in het oog gehouden worden. Dit toestel mag in geen enkel geval als speelgoed gebruikt worden. Het toestel mag slechts door 1 persoon tegelijkertijd gebruikt worden. MONTAGE INSTRUKTIES 1 Haal het toestel uit de doos en controleer of alle onderdelen aanwezig zijn : (A) Centraal lichaam, (B) Handvat en stang van het handvat, (C) Bevestiging voor het zadel, (D) Pin om de zadelhoogte te regelen, (F) (G)stabilisatiebalken, (H) Zadel, (I) pedalen, (K) Zakje met 4 bouten, moeren en ringen voor de steunvoeten en 1 BH sleutel en inbussleutel en 2 sierdoppen voor de buis voor het handvat, (T) (Mod. H-780, H-790) Handgreep voor het regelen van het handvat met ring. 2 Bevestig de connectoren ( R ) van de stuurbuis aan het centrale lichaam zoals aangegeven in het figuur. 3 Breng de stuurbuis (B) in de steun van het basisframe (U). Terwijl men de stuurstang (B) op de eenheid monteert moet de kabel (L) ( de dikste kabel) van beneden naar boven in de stang aangebracht worden. Let erop dat de kabels (L) en (Q) niet geklemd worden terwijl men de stuurstang bevestigd. Breng de schroeven (Z).Maak de schroef (R) iets los met de inbussleutel. Controleer of de buis van het stuur correct gecentreerd is. Breng de schroeven (Z) aan (P). Draai stevig vast. Breng de sierdoppen aan. 4A Breng de achterste steunvoet (G) aan zoals aangetoond op de figuur,breng de bouten (X) aan en span ze goed aan.b.-breng de voorste steunvoet met wieltjes (F) aan, erop lettend dat de twee rode punten (Y) tegenover elkaar staan zoals aangetoond op de figuur, breng de bouten (X) aan en span ze goed aan. 5 Verwijder de drie tussenringen en moeren van het zadel (H), bevestig de zadelstang en breng de moeren en tussenringen terug aan. Goed aanspannen. 6 Steek de zadelstang terug in de opening (M) zoals in de figuur aangegeven. Om de buis van het zadel te verhogen of te verlagen moet men eerst de schroefknop wat losdraaien door hem linksom te draaien, daarna aan de knop trekken en zonder deze los te laten de buis bewegen. Wanneer het zadel zich op de gewenste hoogte bevindt knop loslaten, waardoor de positie van de buis geblokkeerd wordt. De knop vastzetten door hem in rechtsom te draaien. 7 Opgelet: volg aandachtig de richtlijnen voor de montage van de pedalen; een verkeerde montage kan leiden tot beschadiging van de schroefdraad van de pedalen of van de pedaalkrukken: - Het rechter pedaal (R gemerkt) wordt rechtsom op de rechter pedaalkruk geschroefd. Stevig vastzetten.

4 - Het linker pedaal (L gemerkt) wordt linksom op de linker pedaalkruk geschroefd. Stevig vastzetten. 8 (Mod. H-780, H-790) INSTELLEN VAN HET HANDVAT. Breng de ring en de handgreep (T) aan zoals aangetoond op de figuur, draai de handgreep linksom. Bevestig het handvat (S) zodanig dat u op een comfortabele manier kunt trappen, en span de handgreep (T) goed aan zonder het handvat van positie te veranderen. 9 Met de controleknop (U) wordt de pedaalspanning geregeld volgens een schaal van 1 tot 14 ('1' is de minimale weerstand, 'l4'de maximale weerstand). Controleer, eenmaal het toestel gemonteerd, of de spanningsregelaar (U) correct functioneert. Indien U problemen ondervindt, zijn deze te wijten aan het feit dat gedurende de montage een lus in de kabel van de spanningsregelaar ontstaan is. In dit geval moet U als volgt te werk gaan : Verwijder de electronische eenheid (N) zoals aangegeven in de figuur. Trek aan de kabel (L) (de dikste kabel) en breng hem in de richting van de pijl aan in de binnenkant van de monitor totdat hij niet meer verder wil. Controleer of het apparaat goed werkt en breng daarna de electronische eenheid terug op zijn plaats aan. 10 VERPLAATSEN. Het toestel is voorzien van wieltjes (W) waardoor men het gemakkelijk kan bewegen. De twee wieltjes bevinden zich vooraan uw toestel, en maken het manoeuvreren mogelijk. NIVELLERING. Eenmaal het apparaat geïnstalleerd is moet men controleren of het wel waterpas staat. Dit kan geregeld worden door het meer of minder uitschroeven van de regelbare voet (E). Bewaar het toestel op een koele plaats waar zo weinig mogelijk temperatuurschommelingen optreden. Voorkom dat er direct zonlicht op de monitor valt, omdat dit het vloeibare beeldscherm kan beschadigen. Stel het ook niet bloot aan water of stoten.

5 Om de controle van uw oefeningen eenvoudiger en aangenamer te maken, toont de elektronische monitor tegelijkertijd de snelheid, de afstand de oefentijd, de verbruikte calorieën en polsslag. het aantal slagen per minuut, het totaal aantal slagen, de oefentijd en de verbruikte calorieën. Het scherm schakelt automatisch aan bij het begin van de oefening. Indien gedurende de oefening de toets START/STOP ingedrukt wordt, stoppen alle elektronische functies. Indien daarna nogmaals op START/STOP gedrukt wordt worden alle getallen op nul gezet en begint een nieuwe controle van de oefening. Wanneer het woord "BATT-LOW" aan de onderkant van het scherm verschijnt dienen de batterijen vervangen te worden De monitor schakelt automatisch uit wanneer het apparaat 4 minuten niet gebruikt wordt.

6 PLAATSING VAN DE BATTERIJEN Deze monitor gebruikt 1,5 Volt alkaline-batterijen. Voor het plaatsen van de batterijen haalt u het elektronisch gedeelte van uit de houder, zoals wordt getoond in figuur 2 en plaatst voorzichtig de alkaline-batterijen van het type "A4" op de daarvoor bestemde plaats, zoals wordt gedemonstreerd in figuur 3, waarbij u zorgt dat beide polen correct geplaatst worden (laat de pool van de batterijen samenvallen met het "+" teken in het batterijencompartiment en de "-" pool met het "-" teken). Nadat u de batterijen heeft geplaatst, controleert u of het kabeltje (C) correct bevestigd is aan de achterkant van het elektronisch gedeelte, zoals wordt getoond in figuur 4. Wanneer er, na het aansluiten van de monitor, foute gegevens worden weergegeven of alleen gedeeltelijk, neemt u de batterijen weer uit en wacht 15 seconden voordat u ze er weer in doet. Zwakke batterijen (niet geladen) zorgen ervoor dat de cijfers zwak (zonder contrast) of foute gegevens worden weergegeven. Vervang de batterijen onmiddellijk. Belangrijk. Deponeer gebruikte batterijen in de daarvoor bestemde afvalbakken. METING VAN DE TEST: FYSIEKE CONDITIE Dit elektronisch apparaat is uitgerust met een functie om het herstel van de hartslag te meten. Dit heeft het voordeel dat u het herstel van uw hartslag na het beëindigen van de oefening kunt meten. Nadat u de oefening beëindigd heeft drukt u, zonder de hartslagmeter af te doen, op de knop "Test: Estado en Forma" en wordt er gedurende een minuut teruggeteld. Alleen de functies Tijd en Hartslag zijn verlicht. Het elektronisch apparaat meet uw hartslag gedurende deze minuut. Het herstel van de hartslag wordt weergegeven op de hartslaglijn. Wanneer u tijdens deze minuut de test wilt afbreken, drukt u op de knop "Test" en verschijnt het normale beeldscherm. Na deze minuut wordt uw fysieke conditie berekend en geëvalueerd en er verschijnt een conditiewaarde op het scherm: F1, F2,...F6; waarbij F1 de beste conditie ("Excellent") en F8 de slechtste conditie ("Zeer slecht") weergeeft. Wanneer u op een van de twee knoppen drukt, verschijnt weer het hoofdscherm, waarbij alle functies in de slopstand staan. De vergelijking tussen uw hartslag tijdens inspanning en het herstel van uw hartslag is een eenvoudige en snelle manier om uw fysieke conditie te bepalen. De aan uw fysieke conditie toegekende waarde is een oriënterende waarde die uw vermogen weergeeft om uw hartslag, na een fysieke inspanning, te herstellen. Wanneer u regelmatig traint zult u merken dat uw cijfer verbetert. De test functioneert niet wanneer de sensor niet correct geplaatst is of wanneer in het scherm de letter "P" verschijnt.

7 INSTRUKTIES VAN DE POLSSLAGMETER Om de polsslag te meten, plaats de aansluiting van de polsslagmeter in de opening de monitor. Plaats de polssensor op uw oor (wrijf de oorlel om de bloedcirculatie te stimuleren). Sommige personen kunnen moeilijkheden ondervinden bij het meten van hun polsslag (Fig. 5). Gebruik de sensor niet met oorbellen of haar over de oorlel. Voorkom direct zonlicht. Voorkom plotselinge bewegingen van de sensor of het snoer opdat geen foute waarden verschijnen. Daarom dient men het snoer met de bijgeleverde clip aan de kleren te bevestigen. Het is echter noodzakelijk bij oefeningen met veel beweging, zoals hét lopen, een ogenblikje te stoppen om een correcte meting te bekomen. Eenmaal de sensor goed aangebracht zal het hartje op het scherm van de monitor beginnen kloppen en na ongeveer seconden zal de waarde van uw hartritme op het scherm verschijnen. Indien een 'P' op het scherm verschijnt of indien het hartje niet klopt, moet men zich ervan vergewissen of alle hiervoor beschreven punten uitgevoerd werden. Een goede conditie van de batterijen is vereist voor het correct functioneren van de hartslagsensor.

8 PROBLEEMGIDS Probleem: U schakelt de display in en uitsluitend de tijdsfunctie wordt weergegeven. Oplossing: Controleer of het aansluitingskabeltje is aangesloten (Fig. 4) Probleem: Oplossing: Probleern: Oplossing: Probleem: Oplossing: Probleem: Oplossing: vervang Het display schakelt niet aan a. Controleer of de batterijen correct geplaatst zijn b. Controleer de lading van de batterijen c. Wanneer ze zwak geladen zijn, vervang ze dan meteen De verschillende segmenten op de display worden zwak weergegeven a. Controleer de lading van de batterijen b. Wanneer ze zwak geladen zijn, vervang ze dan meteen In de display verschijnt het woord Batt Low a. Vervang onmiddellijk de batterijen Wanneer een segment van een functie niet weergegeven wordt of er worden verkeerde gegevens weergegeven bij een bepaalde functie. a. Haal de batterijen uit, wacht 15 seconden en plaats de batterijen opnieuw b. Controleer de lading van de batterijen. Wanneer ze zwak geladen zijn, ze dan meteen c. Wanneer de voorgaande stappen het probleem niet oplossen, dient u de elektronische monitor te vervangen. Voorkom,dat er direct zonlicht op de monitor valt, omdat dit het vloeibare beeldscherm kan beschadigen. Stel het ook niet bloot aan water of stoten. DOOR KONSTANTE PRODUKTVERNIEUWING EN VERBETERING HOUDEN WIJ ONS HET RECHT VAN WIJZIGING VOOR ZONDER VOORAFGAAND BERICHT.

9

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in dit handboek. Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het

Nadere informatie

3 Breng de punt van de kabel in het plastik onderdeel zoals wordt getoond in figuur 4.

3 Breng de punt van de kabel in het plastik onderdeel zoals wordt getoond in figuur 4. Iridium G243 1 Haal het apparaat uit de verpakking en controleer of alle onderdelen aanwezig zijn: (A) Centraal gedeelte, (B) stuur, (C) elektronische monitor, (D) schroeven, (E) schroeven, (F) ringen,

Nadere informatie

Zeer belangrijk Voor de montage van dit toestel zijn 2 personen noodzakelijk.

Zeer belangrijk Voor de montage van dit toestel zijn 2 personen noodzakelijk. Swing H790 ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in dit handboek. Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken

Nadere informatie

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in dit handboek. Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het

Nadere informatie

Montage-en gebruiksinstrukties

Montage-en gebruiksinstrukties Sfera G241 Montage-en gebruiksinstrukties 1 - Haal de crosstrainer uit de doos en controleer of u alle onderdelen heeft: (A) Hoofdonderdeel. (B) Stuur en stuurstang. (C) Zakje met 1 schroeven, moeren,

Nadere informatie

Algemene aanwijzingen

Algemene aanwijzingen Omega H832 Algemene aanwijzingen Lees deze handleiding aandachtig door. Voordat u het apparaat gaat gebruiken, dient u te controleren of het goed werkt. Gebruik het apparaat niet, als het gebreken vertoont.

Nadere informatie

ALGEMENE OPMERKINGEN AANWIJZINGEN VOOR DE MONTAGE

ALGEMENE OPMERKINGEN AANWIJZINGEN VOOR DE MONTAGE Rhyno H490-H492 ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in deze handleiding. Ga altijd na of het toestel goed werkt voordat u het gebruikt. Zet het niet aan als u een defect bespeurt. Ouders

Nadere informatie

ALGEMENE OPMERKINGEN AANWIJZINGEN VOOR DE MONTAGE

ALGEMENE OPMERKINGEN AANWIJZINGEN VOOR DE MONTAGE Rhyno H492 ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in deze handleiding. Ga altijd na of het toestel goed werkt voordat u het gebruikt. Zet het niet aan als u een defect bespeurt. Ouders

Nadere informatie

Montage-en gebruiksinstrukties

Montage-en gebruiksinstrukties Sfera G240 Montage-en gebruiksinstrukties 1 - Haal het apparaat (fiets) uit de doos en controleer of u alle onderdelen heeft: (A) Hoofdonderdeel. (B) Stuur en stuurstang. (C) Zakje met 5 schroeven, moeren,

Nadere informatie

Montage instructies hometrainer H246

Montage instructies hometrainer H246 Hometrainer H246 Montage instructies hometrainer H246 1.Haal het apparaat ( fiets ) uit de doos en controleer of u alle onderdelen heeft: ( A )Het hoofdonderdeel, ( B ) Stuur en stuurstang, ( C ) Zadelstang,

Nadere informatie

4. Sluit de connectoren (L) aan, die zich aan de achterkant van de hoofdstructuur bevinden zoals wordt getoond in de figuur.

4. Sluit de connectoren (L) aan, die zich aan de achterkant van de hoofdstructuur bevinden zoals wordt getoond in de figuur. MONTAGE INSTRUCTIES 1. Haal de onderdelen uit de verpakking en controleer of alle onderdelen aanwezig zijn: (A) Hoofdstructuur; (B) Frame met zit; (C) Steunbuis voorzijde; (D) 2 bouten M8x70; (F) 4 schroeven

Nadere informatie

ZTX-Ergometer H779 Selfgenerator

ZTX-Ergometer H779 Selfgenerator ZTX-Ergometer H779 Selfgenerator ZTX Selfgenerator H799 ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in dit handboek. Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct

Nadere informatie

4.- REGELEN VAN DE WEERSTAND TIJDENS HET ROEIEN (Mod. R-56, R-57)

4.- REGELEN VAN DE WEERSTAND TIJDENS HET ROEIEN (Mod. R-56, R-57) Europe (pro) R55 Neem het apparaat uit de doos en Plaats het op de vloer. l.- (Mod. R-56, R-57) Draai de rechterarm (E) (een kwartdraai) naar rechts in de positie zoals aangetoond op de figuur. Breng de

Nadere informatie

MONTAGE-INSTRUKTIES Walker G-64

MONTAGE-INSTRUKTIES Walker G-64 Walker G64 MONTAGE-INSTRUKTIES Walker G-64 l.- Haal het toestel uit de verpakking en controleer of alle onderdelen aanwezig zijn: (A) Basis van het toestel met leuning; (C) twee klembouten; (D) twee plasticdeksels;

Nadere informatie

Kroon I-500/I600 Gebruiksaanwijzing

Kroon I-500/I600 Gebruiksaanwijzing Kroon I-500/I600 Gebruiksaanwijzing Onderdelen schema Voor uw gemak staan hieronder de verschillende onderdelen die gebruikt worden tijdens het monteren van deze hometrainer. Dit korte overzicht is bedoeld

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kroon I-400/I-460/480

Gebruiksaanwijzing Kroon I-400/I-460/480 Gebruiksaanwijzing Kroon I-400/I-460/480 Onderdelenlijst Onderdelenlijst Onderdelen diagram I-400 Sommige onderdelen die u hieronder kunt zien zijn voorgemonteerd in de fabriek. Onderdelen diagram I-460/480

Nadere informatie

INBEGREPEN ACCESSOIRES LIJST ONDERDELEN LIJST ASSEMBLAGE DIAGRAM. M8x50 mm bout (4 stuks) Schroevendraaier 10, 13, 15, 17 (1 stuk)

INBEGREPEN ACCESSOIRES LIJST ONDERDELEN LIJST ASSEMBLAGE DIAGRAM. M8x50 mm bout (4 stuks) Schroevendraaier 10, 13, 15, 17 (1 stuk) OXISTEP HANDLEIDING INBEGREPEN ACCESSOIRES LIJST M8x50 mm bout (4 stuks) Ø 8 Sluitring (6 stuks) M8 moerkap (6 stuks) Schroevendraaier 10, 13, 15, 17 (1 stuk) Ø 8 Sluitring (11 stuks) M8 moer (3 stuks)

Nadere informatie

Dit apparaat is een programmeerbare magnetische fiets. Het apparaat bestaat uit drie delen: de motor & controller en het magnetische remsysteem.

Dit apparaat is een programmeerbare magnetische fiets. Het apparaat bestaat uit drie delen: de motor & controller en het magnetische remsysteem. Computerhandleiding Proteus PEC 4250/4255/4350/4355 Dit apparaat is een programmeerbare magnetische fiets. Het apparaat bestaat uit drie delen: de motor & controller en het magnetische remsysteem. Opstarten

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kroon I-900

Gebruiksaanwijzing Kroon I-900 Gebruiksaanwijzing Kroon I-900 Onderdelen: Vergelijkings tabel Voor uw gemak staat hieronder een vergelijkings tabel van de verschillende onderdelen. Niet alle onderdelen worden gebruikt voor het in elkaar

Nadere informatie

FUNCTIES VAN HET BEDIENINGSPANEEL 2, Druk op de pijl-vormige knoppen. Druk op de pijl-vormige knoppen om de gegevens die u wilt weergeven te kiezen. Volg de naam van de bovenkant van het scherm in waarde.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing kort

Gebruiksaanwijzing kort O-Pair² Van Raam BV Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Tel. : +31 (0)315 257370 E-mail : info@vanraam.nl Internet : www.vanraam.nl Versie 14.10 Zadelhoogte U stelt de zadelhoogte correct in, door op de

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing IMT

Gebruiksaanwijzing IMT Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de aansluiting aan

Nadere informatie

Kroon R-940. Handleiding en montageinstructies

Kroon R-940. Handleiding en montageinstructies Kroon R-940 Handleiding en montageinstructies Vergelijking tabel Hieronder staat een vergelijkingstabel van de verschillende onderdelen. Niet alle onderdelen worden gebruikt voor het in elkaar zetten van

Nadere informatie

ProForm Nell Hometrainer Gebruikershandleiding

ProForm Nell Hometrainer Gebruikershandleiding ProForm Nell Hometrainer Gebruikershandleiding Belangrijk! Lees alle voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding voor u dit apparaat in gebruik neemt. Bewaar deze handleiding voor naslag. De

Nadere informatie

WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE ST-950 TRAININGSCOMPUTER

WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE ST-950 TRAININGSCOMPUTER Infiniti ST-950 Computerhandleiding Hoofdscherm Staafgrafiek Programma profielen Start/Stop knop SELECT knoppen RESET knop om gegevens te wissen RECOVERY knop om de recovery functie te activeren ENTER

Nadere informatie

CANNIBAL I SPINNING FIETS

CANNIBAL I SPINNING FIETS CANNIBAL I SPINNING FIETS BEDIENING CONSOLE BELANGRIJK! Gelieve voor een maximale doeltreffendheid en veiligheid deze handleiding te lezen alvorens de spinning fiets te gebruiken. Hou deze handleiding

Nadere informatie

Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005

Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005 Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005 Korte handleiding van het computergedeelte Dit systeem is ontworpen voor een programmeerbare magnetische elliptical trainer. Er zijn 3 onderdelen die tot dit systeem behoren,

Nadere informatie

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen.

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen. Voorwiel monteren De voorwiel komt los van de fiets uit dezelfde doos. Dit komt doordat de fiets anders niet in de doos past. U dient het voorwiel zelf te monteren. Zie in de onderstaande stappen hoe u

Nadere informatie

Via onze website: Modelnummer: PFICVRW70114.0 Serienummer: www.fitnessbenelux.nl. E-mail: service@fitnessbenelux.nl

Via onze website: Modelnummer: PFICVRW70114.0 Serienummer: www.fitnessbenelux.nl. E-mail: service@fitnessbenelux.nl Modelnummer: PFICVRW70114.0 Serienummer: Via onze website: www.fitnessbenelux.nl E-mail: service@fitnessbenelux.nl Fitness Benelux Telefoonnummer: 074-7600200 1 Inhoudsopgave BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN...

Nadere informatie

Veiligheidsvoorwaarden

Veiligheidsvoorwaarden Veiligheidsvoorwaarden Belangrijk! De hometrainer is geproduceerd volgens de EN 957-1/5 klasse HC. Max. gebruikersgewicht is 120 kg De hometrainer moet alleen gebruikt worden waar het voor bedoeld is.

Nadere informatie

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage.

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage. Gefeliciteerd met je nieuwe Popal fiets! We hebben de fiets met veel zorg ontworpen, samengesteld en verpakt, zodat je veel plezier hebt aan je nieuwe fiets. Heb je een vraag over de fiets? Neem dan contact

Nadere informatie

PROTEUS PEC 3250 Trainingsmonitor

PROTEUS PEC 3250 Trainingsmonitor PROTEUS PEC 3250 Trainingsmonitor INTRODUCTIE Uw fiets beschikt over een programmeerbare computer om u te helpen en te motiveren bij het bereiken van uw fitness doelen. Deze computer beschikt over verscheidene

Nadere informatie

Electronische loep "One"

Electronische loep One Electronische loep "One" Eenvoudige, betaalbare, elektronische loep voor mensen met visuele beperkingen Deze draagbare elektronische loep geeft een scherp beeld en hoog contrast met een vergroting van

Nadere informatie

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage.

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage. Gefeliciteerd met je nieuwe Highlander fiets! We hebben de fiets met veel zorg ontworpen, samengesteld en verpakt, zodat je veel plezier hebt aan je nieuwe fiets. Heb je een vraag over de fiets? Neem dan

Nadere informatie

MILTON KLOKTHERMOSTAAT

MILTON KLOKTHERMOSTAAT MILTON KLOKTHERMOSTAAT Gebruiksaanwijzing Installatie: Waarschuwing: schakel de Milton en de elektronische apparaten (CV-Ketel) die erop worden aangesloten uit voor installatie. 1. Installatieplaats: Plaats

Nadere informatie

LifeSpan TT-3i Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

LifeSpan TT-3i Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 LifeSpan TT-3i Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Veiligheidssleutel Wanneer u gebruik wilt maken van de loopband, dient u ervoor te zorgen dat de veiligheidssleutel op de computer is bevestigd.

Nadere informatie

ALGEMENE OPMERKINGEN.

ALGEMENE OPMERKINGEN. Explorer G635 ALGEMENE OPMERKINGEN. Lees aandachtig de aanwijzingen in dit handboek. Er worden namelijk belangrijke inlichtingen gegeven over de veiligheid, het gebruik en het onderhoud van de loopband.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. E-820P Crosstrainer. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. E-820P Crosstrainer. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing E-820P Crosstrainer Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van

Nadere informatie

Time (tijd): Instelbaar van 00:00 tot 99:00, met een toename van 1:00 minuut.

Time (tijd): Instelbaar van 00:00 tot 99:00, met een toename van 1:00 minuut. Proteus PEC-4850 Computerhandleiding Standaard trainingsstappen Stap 1: Stap 2: Stap 3: U kunt de rechterknop naar rechts of naar links draaien om een programma te selecteren; variërend van MANUAL, PROGRAM

Nadere informatie

Wij willen u bedanken dat u hebt gekozen voor een hometrainer van QualitySports en wensen u veel plezier en succes tijdens de training.

Wij willen u bedanken dat u hebt gekozen voor een hometrainer van QualitySports en wensen u veel plezier en succes tijdens de training. Beste klanten, Wij willen u bedanken dat u hebt gekozen voor een hometrainer van QualitySports en wensen u veel plezier en succes tijdens de training. Let op en volg de bijgevoegde Veiligheids-en montage-instructies,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. B800p Hometrainer. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. B800p Hometrainer. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Hometrainer Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

HANDLEIDING LEKTRA draadloze stofzuiger op batterijen Type ZKOX0219 (K940CBX)

HANDLEIDING LEKTRA draadloze stofzuiger op batterijen Type ZKOX0219 (K940CBX) Geïmporteerd door: Zwembad BVBA Industrieweg 9 3190 Boortmeerbeek België www.harmopool.eu HANDLEIDING LEKTRA draadloze stofzuiger op batterijen Type ZKOX0219 (K940CBX) Inhoudsopgave Veiligheidsinstructies...

Nadere informatie

De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken:

De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Computerhandleiding Proteus PEC-4975 De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Knopfuncties De schermen Besturingsgetallen Zaken die u dient weten alvorens te trainen Werkingsinstructies

Nadere informatie

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1.Opmerkingen 2.Functies 3..Installatie 4..Opmerkingen over installatie 5..Veiligheidswaarschuwingen 6 Gebruik 7 Onderhoud 1 Opmerkingen 1. Bedankt voor het kiezen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING VRAGEN? OPGELET. Modelnr. PFEVEX74910.0 Serienr. Noteer het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer

GEBRUIKSAANWIJZING VRAGEN? OPGELET. Modelnr. PFEVEX74910.0 Serienr. Noteer het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer Modelnr. PFEVEX7490.0 Serienr. Noteer het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. GEBRUIKSAANWIJZING Sticker met serienummer VRAGEN? Als u nog vragen hebt of er zijn onderdelen die ontbreken of

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE Geachte klant, dank u voor het aanschaffen van de UMA, de electronische weegschaal van CASA BUGATTI. Zoals elk huishoudelijk apparaat moet ook deze zorgvuldig behandeld worden om

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Voor vragen of ontbrekende onderdelen kunt u contact opnemen met Fitness Benelux: T

Gebruiksaanwijzing Voor vragen of ontbrekende onderdelen kunt u contact opnemen met Fitness Benelux: T Opvouwbare Opvouwbare Hometrainer Hometrainer Tablethouder Gebruiksaanwijzing Voor vragen of ontbrekende onderdelen kunt u contact opnemen met Fitness Benelux: Fitness Benelux Uw partner in fitness Twekkelerweg

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING VRAGEN? WAARSCHUWING. Bezoek onze website Fitness Product HC Klasse. Modelnummer PFEVEX29830 Serienummer

GEBRUIKSAANWIJZING VRAGEN? WAARSCHUWING. Bezoek onze website   Fitness Product HC Klasse. Modelnummer PFEVEX29830 Serienummer Fitness Product HC Klasse Modelnummer PFEVEX29830 Serienummer GEBRUIKSAANWIJZING Sticker met serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben,

Nadere informatie

Elektrische muurbeugel

Elektrische muurbeugel E HANDLEIDING Elektrische muurbeugel IR ontvanger programmeren: (AB = afkorting voor afstandsbediening) STAP 1: Druk en houd voor 5 seconden ingedrukt totdat de LED gaat knipperen en aan blijft, dan druk

Nadere informatie

Computer Instructies voor de SM-5062

Computer Instructies voor de SM-5062 Hoofdscherm Staafgrafiek Recovery Knop om de Recovery functie te activeren Programma Profielen Select Knoppen Enter Knop om keuzes te bevestigen Reset Knop om gegevens te wissen Start/Stop Knop Computer

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Copyright. Hastings TR3X

Gebruiksaanwijzing. Copyright. Hastings TR3X Gebruiksaanwijzing Copyright Hastings TR3X 1 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN VRAGEN? WAARSCHUWING. Bezoek onze website.

GEBRUIKSAANWIJZING HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN VRAGEN? WAARSCHUWING. Bezoek onze website. HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Om vervang onderdelen voor uw loopband te bestellen, neem dan a.u.b. contact op met de winkel waar u dit apparaat hebt gekocht. het MODELNUMMER van het produkt (WLEVEX0) de

Nadere informatie

RB 1.0 Ligfiets. Gebruikershandleiding

RB 1.0 Ligfiets. Gebruikershandleiding RB 1.0 Ligfiets Gebruikershandleiding INHOUDSOPGAVE Veiligheidsinstructies 3 Montage 4-7 Onderhoud van de ligfiets 8 Bedieningsgids 9-11 Trainingsrichtlijnen 12 Gedetailleerde tekening 13 Onderdelenlijst

Nadere informatie

Installatie-instructies Dynamic SoundField

Installatie-instructies Dynamic SoundField De volgende materialen zijn bijgesloten (neem contact op met uw plaatselijke Phonak-dealer indien er iets ontbreekt): Inhoud DigiMaster 5000/7000 A DigiMaster luidspreker (1x) Muursteun (1x) Luidspreker

Nadere informatie

ASA espeed B25.14 en B45.14 Tot en met firmware versie D28

ASA espeed B25.14 en B45.14 Tot en met firmware versie D28 ASA espeed B25.14 en B45.14 Tot en met firmware versie D28 Installatiehandleiding Benodigde gereedschappen: - Torx T20 - Inbussleutel 8 mm - Telefoontang - Heteluchtpistool - ISIS crank trekker Verwijder

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Infiniti VG60 Crosstrainer. Gemaakt door:

Gebruiksaanwijzing. Infiniti VG60 Crosstrainer. Gemaakt door: Gebruiksaanwijzing Infiniti Crosstrainer Gemaakt door: 1 Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Infiniti Q21. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. Infiniti Q21. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Infiniti Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Informatie voor de patiënt Gebruik van de Pijn-pomp

Informatie voor de patiënt Gebruik van de Pijn-pomp Informatie voor de patiënt Gebruik van de Pijn-pomp Richtlijnen voor het gebruik van de PCA-pomp INLEIDING: Als onderdeel van Uw behandeling wordt gebruik gemaakt van een PCA-pomp. Deze pomp wordt gebruikt

Nadere informatie

HANDLEIDING ALTEC FIETSEN

HANDLEIDING ALTEC FIETSEN Handleiding Altec Versie 1.1 TJ Fietsen 1-3-2016 Doos inhoud Zadel Zadelpen Voorwiel Pedalen Voorlamp Bel Optioneel o Voordrager o Slot Benodigdheden gereedschappen Steeksleutel 15 voor montage pedalen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING VRAGEN? WAARSCHUWING. Bezoek onze website www.iconeurope.com. Modelnr. WLEVEX12920 Serienr. Sticker met Serienummer

GEBRUIKSAANWIJZING VRAGEN? WAARSCHUWING. Bezoek onze website www.iconeurope.com. Modelnr. WLEVEX12920 Serienr. Sticker met Serienummer Modelnr. WLEVEX12920 Serienr. GEBRUIKSAANWIJZING Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing PAR

Gebruiksaanwijzing PAR Gebruiksaanwijzing PAR-5000-1- Het opstarten van de computer De computer van de werkt met behulp van batterijen. Plaats de batterijen in het batterijencompartiment die zich aan de achterkant van de computer

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING E4B OMBOUWSET

GEBRUIKERSHANDLEIDING E4B OMBOUWSET GEBRUIKERSHANDLEIDING E4B OMBOUWSET Hartelijk dank voor de aankoop van deze E4B ombouwset Deze handleiding is geschikt voor alle E4B ombouwsets. Deze handleiding is bedoeld hoe u uw eigen fiets kunt ombouwen

Nadere informatie

NUTTIGE HULPMIDDELEN. Kruiskopschroevendraaier. Set inbussleutels. Moersleutel

NUTTIGE HULPMIDDELEN. Kruiskopschroevendraaier. Set inbussleutels. Moersleutel NUTTIGE HULPMIDDELEN Kruiskopschroevendraaier Set inbussleutels Moersleutel STAP 1 Verwijder alle verpakkingsmateriaal Verwijder alle verpakkingsmateriaal ter voorbereiding van montage Houd er rekening

Nadere informatie

LifeSpan TR800 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

LifeSpan TR800 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 LifeSpan TR800 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Veiligheidssleutel Wanneer u gebruik wilt maken van de loopband, dient u ervoor te zorgen dat de veiligheidssleutel op de computer is bevestigd.

Nadere informatie

GPS repeater. Inleiding

GPS repeater. Inleiding NASA GPS repeater Inleiding De Clipper GPS repeater wordt geleverd met 10 meter kabel, een 9 pins RS 232 connector en een 12 Volt voedingkabel. Het apparaat neemt gegevens over zoals verzonden door een

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN VRAGEN? WAARSCHUWING. Bezoek onze website.

GEBRUIKSAANWIJZING HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN VRAGEN? WAARSCHUWING. Bezoek onze website. HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Om vervang onderdelen voor uw loopband te bestellen, neem dan a.u.b. contact op met de winkel waar u dit apparaat hebt gekocht. Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij

Nadere informatie

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Op bestaand DIN slot Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Met

Nadere informatie

Draadloze bewegingsmelder

Draadloze bewegingsmelder Draadloze bewegingsmelder Installatie-instructies FU5110 497241 Afb. 1: 2,4m (max) 15m Afb. 2: Zicht naar beneden Fig. 3: Doorbraak in het huis Schroef Voorwoord Geachte klant, Wij bedanken u voor de aankoop

Nadere informatie

Index. 1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Gereedschap en onderdelen Explosietekening Montage...

Index. 1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Gereedschap en onderdelen Explosietekening Montage... Index 1. Veiligheidsinstructies... 2 2. Onderdelenlijst... 4 3. Gereedschap en onderdelen... 6 4. Explosietekening... 7 5. Montage... 8 6. Computer... 12 7. Gebruiksaanwijzing... 13 8. Warming-up...14

Nadere informatie

Montagehandleiding. Categorie Omafietsen

Montagehandleiding. Categorie Omafietsen Montagehandleiding Categorie Omafietsen Altec 2019 Inhoudsopgave Inleiding... - 3 - Voorwiel monteren... - 4 - Spatbord en voorverlichting monteren... - 5 - Stuur met vaste stuurpen monteren... - 6 - Zadel

Nadere informatie

1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Controlelijst Explosietekening Montage Instellingen Display..

1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Controlelijst Explosietekening Montage Instellingen Display.. Index. Veiligheidsinstructies.3 2. Onderdelenlijst...5 3. Controlelijst...7 4. Explosietekening..8 5. Montage......9 6. Instellingen..7 7. Display..9 Handleiding FitBike Race Magnetic Basic FFIC009 www.focusfitness.nl

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing MA

Gebruiksaanwijzing MA Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de aansluiting aan

Nadere informatie

DEUROPENER MET TIMER EN LICHTSENSOR

DEUROPENER MET TIMER EN LICHTSENSOR DEUROPENER MET TIMER EN LICHTSENSOR DIT PAKKET BEVAT OOK: 4 batterijen, 6 schroeven bevestigingsplaatje, handleiding INHOUDSTABEL 1 Naam En Functie Van De Bedieningstoetsen 2 Installeren Van De Deuropener

Nadere informatie

ASA espeed B25.14 en B45.14 Vanaf firmware versie D29

ASA espeed B25.14 en B45.14 Vanaf firmware versie D29 ASA espeed B25.14 en B45.14 Vanaf firmware versie D29 Installatiehandleiding Benodigde gereedschappen: - Torx T20 - Inbussleutel 8 mm - Telefoontang - Heteluchtpistool - ISIS crank trekker Verwijder voor

Nadere informatie

Computerhandleiding BodyCraft ECT-2500

Computerhandleiding BodyCraft ECT-2500 Computerhandleiding -1- SCHERMEN DISTANCE Dit scherm geeft de afgelegde afstand weer, of de afstand dat u nog dient af te leggen tijdens het trainen om uw doel te bereiken. De afstand wordt weergegeven

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Digitale Deur Spion deurvideo kit

Gebruiksaanwijzing Digitale Deur Spion deurvideo kit Gebruiksaanwijzing Digitale Deur Spion deurvideo kit MDL-35160/B Voor deuren van 40 tot 100mm dik TYPE: MDL-35160/B TOTALE VEILIGHEID Zien wie er voor uw deur staat DIGITALE DEUR SPION Type MDL-35160/B

Nadere informatie

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Controleer de montagehoogte Controleer of u voldoende montagehoogte op uw gevel heeft om het scherm te plaatsen Boven de muursteun (montage steun)

Nadere informatie

UKS140-8RVA+ Onderbouw koelkast Gebruiksaanwijzing

UKS140-8RVA+ Onderbouw koelkast Gebruiksaanwijzing UKS140-8RVA+ Onderbouw koelkast Gebruiksaanwijzing UKS140-8RV A+ Versie NL 11/2013 Pagina 1 van 8 Voor ingebruikname Na transport dient het apparaat minstens 24 uur te blijven staan voordat u het aan het

Nadere informatie

De computerhandleiding bestaat uit de onderdelen: Knopfuncties De schermen Het selecteren en instellen van de programma s -1-

De computerhandleiding bestaat uit de onderdelen: Knopfuncties De schermen Het selecteren en instellen van de programma s -1- Computerhandleiding De computerhandleiding bestaat uit de onderdelen: Knopfuncties De schermen Het selecteren en instellen van de programma s -1- Knopfuncties Er zijn in totaal 6 toetsen aanwezig, namelijk

Nadere informatie

Wifi GPS Antenne iphone 3G / 3GS Installatie handleiding

Wifi GPS Antenne iphone 3G / 3GS Installatie handleiding 1. Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Let op: ga voorzichtig te werk bij het openen van de iphone, zodat de kabels onder het scherm niet kapot gaan! 2. Er zit

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing R-88 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-88 Roeitrainer -1-

Gebruiksaanwijzing R-88 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-88 Roeitrainer -1- Gebruiksaanwijzing Infiniti R-88 Roeitrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van batterijen. Plaats de batterijen in het batterijencompartiment dat aan de voorzijde van de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Model No. :NTIVEL84014.0 Serienummer Sticker serienummer Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging Vragen? Wanneer u vragen heeft er ontbreken onderdelen, gelieve

Nadere informatie

Gefeliciteerd met uw aankoop van een Sprinter fitness apparaat! Wij hopen dat u dit apparaat nog vele jaren met veel plezier gebruikt

Gefeliciteerd met uw aankoop van een Sprinter fitness apparaat! Wij hopen dat u dit apparaat nog vele jaren met veel plezier gebruikt B1 B-B1 Gefeliciteerd met uw aankoop van een Sprinter fitness apparaat! Wij hopen dat u dit apparaat nog vele jaren met veel plezier gebruikt Algemene beschrijving - Merk: Sprinter (G Fitness) - Naam (Referentie):

Nadere informatie

Vriendelijke bedankt voor de aanschaf van de NRGBike loopfiets. We hopen dat het u verder brengt!

Vriendelijke bedankt voor de aanschaf van de NRGBike loopfiets. We hopen dat het u verder brengt! Inleiding Vriendelijke bedankt voor de aanschaf van de NRGBike loopfiets. We hopen dat het u verder brengt! Mochten er vragen zijn omtrent gebruik, onderhoud of reparatie dan verwachten wij dat deze handleiding

Nadere informatie

Computerhandleiding Proteus MTM-7500 (2003)

Computerhandleiding Proteus MTM-7500 (2003) Computerhandleiding Proteus MTM-7500 (2003) Deze computer is ontworpen voor gemotoriseerde loopbanden en wordt geïntroduceerd met de volgende onderwerpen: Functie knoppen De schermen Werkingsinstructies

Nadere informatie

iconsole Total Fit Ergometer Crosstrainer Gebruiksaanwijzing

iconsole Total Fit Ergometer Crosstrainer Gebruiksaanwijzing iconsole Total Fit Ergometer Crosstrainer Gebruiksaanwijzing INHOUDSOPGAVE Veiligheidsinstructies 3 Montage instructies 4 Onderhoud 10 Bedieningsgids 11 Technische tekening 15 Onderdelenlijst 16 2 VirtuFit

Nadere informatie

DeskCycle2 Handleiding

DeskCycle2 Handleiding DeskCycle2 Handleiding Bezoek onze website voor meer informatie https://www.vitaltoday.nl Inhoudsopgave Voorzorgsmaatregelen en veiligheid... 3 Voorzorgsmaatregelen... 3 Veiligheid... 3 Raadpleeg uw arts

Nadere informatie

Proteus PEC-7000 & Proteus PEC-7500

Proteus PEC-7000 & Proteus PEC-7500 Proteus PEC-7000 & Proteus PEC-7500 Nummer Hoeveelheid Omschrijving 1. 1 Hoofdframe 2. 1 Voor steun 3. 1 Achter steun 4. 1 Zadelstang 5. 1 Stuurstang 6. 1 Stuur 7R. 1 Zwengel (R) 7L. 1 Zwengel (L) 8. 1

Nadere informatie

Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning

Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning Lees deze handleiding aandachtig door voor een veilig en correct gebruik van de mobiele airconditioner. Bewaar de handleiding zorgvuldig, zodat

Nadere informatie

TRAININGSTIPS EN HANDLEIDING L60 loopband

TRAININGSTIPS EN HANDLEIDING L60 loopband TRAININGSTIPS EN HANDLEIDING L60 loopband STRETCHEN Stretchen voor de training zorgt voor meer flexibiliteit en vermindert de kans op blessures. Ga geleidelijk naar een bepaalde stretchpositie en houd

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Hippo

Byzoo Sous Vide Hippo Byzoo Sous Vide Hippo handleiding 220-240V, 50Hz 800W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE 1 Lees alle instructies zorgvuldig voor

Nadere informatie

Achterkant iphone 3G / 3GS Installatie handleiding

Achterkant iphone 3G / 3GS Installatie handleiding 1. Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Let op: ga voorzichtig te werk bij het openen van de iphone, zodat de kabels onder het scherm niet kapot gaan! 2. Er zit

Nadere informatie

2. Verplaats de hielsteun zodat de bal van de voet onder riem zit en maak de riem vast. 3. Begin met roeien en de computer zal automatisch starten.

2. Verplaats de hielsteun zodat de bal van de voet onder riem zit en maak de riem vast. 3. Begin met roeien en de computer zal automatisch starten. Fluid Circuit Rower Gefeliciteerd met het investeren in één van de meest geavanceerde roeimachines die er is. Het is een besluit waar u de komende jaren blij mee zult zijn, ongeacht het voor thuisgebruik

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing StrenghtMaster TR- 3000

Gebruiksaanwijzing StrenghtMaster TR- 3000 Gebruiksaanwijzing StrenghtMaster TR- 3000 Computerknoppen Start Met de START knop kunt u een programma starten. In het begin menu zal een manueel programma starten zonder dat u hiervoor enige informatie

Nadere informatie

Oplossingen voor niet-functionerende Bridgemate Pro

Oplossingen voor niet-functionerende Bridgemate Pro Document revisie: 1.3 Publicatiedatum: mei 2006 Oplossingen voor niet-functionerende Bridgemate Pro Het kan voorkomen dat een Bridgemate niet functioneert naar behoren. Er kunnen hier verschillende oorzaken

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Gemaakt door: -1- 1. Het plaatsen van de batterijen De computer van de PEC-3425 werkt met behulp van batterijen. Plaats de batterijen in het compartiment achter de computer en sluit

Nadere informatie

LifeSpan TR3000 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

LifeSpan TR3000 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 LifeSpan TR3000 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Computerknoppen Start Met de START knop kunt u een programma starten. In het begin menu zal een manueel programma starten zonder dat u hiervoor

Nadere informatie

Automatische WC-bril Gebruiksaanwijzingen

Automatische WC-bril Gebruiksaanwijzingen Automatische WC-bril Gebruiksaanwijzingen Beschrijving van het product 1. Voorste sensor 2. Batterij 3. Klep 4. Sensor aanwezigheid gebruiker 5. Bewegingssensor 6. Bril 7. Laadingang 8. Wieltje om het

Nadere informatie

installatiehandleiding CO2 SENSOR MCOHome MH9-CO2-WD MH9-CO2-WA

installatiehandleiding CO2 SENSOR MCOHome MH9-CO2-WD MH9-CO2-WA installatiehandleiding CO2 SENSOR MCOHome MH9-CO2-WD MH9-CO2-WA V02022017 MCOHOME CO2 Monitor MH9-CO2-WD MH9-CO2-WA Introductie De MCOHome CO2 Monitor is een Z-Wave compatibele lucht kwaliteit detector,

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING VRAGEN? WAARSCHUWING. Bezoek onze website Modelnr. WLEVEX17920 Serienr. Sticker met Serienummer

GEBRUIKSAANWIJZING VRAGEN? WAARSCHUWING. Bezoek onze website   Modelnr. WLEVEX17920 Serienr. Sticker met Serienummer Modelnr. WLEVEX17920 Serienr. GEBRUIKSAANWIJZING Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken

Nadere informatie