Formulieren en favorieten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Formulieren en favorieten"

Transcriptie

1 Formulieren en favorieten Versie 5.1 Beheerdershandleiding Juli

2 Inhoud 2 Inhoud Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 Toepassing configureren... 5 De Embedded Web Server openen...5 Bladwijzers configureren... 5 Het toepassingspictogram aanpassen... 5 Een configuratiebestand importeren of exporteren...6 Toepassing gebruiken... 7 Bladwijzers instellen voor formulieren... 7 Mappen configureren voor bladwijzers... 7 Bladwijzers afdrukken... 8 Bladwijzers en mappen zoeken...8 Snelkoppelingen maken voor bladwijzers...8 Problemen oplossen Toepassingsfout...10 Formulieren ontbreken...10 sommige bladwijzers worden niet weergegeven in een geëxporteerd configuratiebestand Kennisgevingen...11 Index...12

3 Wijzigingsgeschiedenis 3 Wijzigingsgeschiedenis Juli 2016 Toegevoegde ondersteuning voor Kroatisch, Roemeens, Servisch, Slowaaks en Sloveens. Januari 2016 Oorspronkelijk documentvrijgave voor multifunctionele producten met een aanraakscherm vergelijkbaar met dat van een tablet.

4 Overzicht 4 Overzicht Gebruik de toepassing om veelgebruikte documenten vanaf het bedieningspaneel van de printer af te drukken. Sla bladwijzers als snelkoppelingen op het beginscherm van de printer op om direct toegang tot uw documenten en formulieren te krijgen. Dit document bevat instructies voor de configuratie, het gebruik en de probleemoplossing van de toepassing.

5 Toepassing configureren 5 Toepassing configureren Zorg er voordat u begint voor dat u, afhankelijk van de locatie van het bestand, over de volgende informatie beschikt: URL voor HTTP of HTTPS Netwerkadres en domeinnaam voor netwerkmappen FTP-adres en poortnummer voor FTP U moet mogelijk over beheerdersrechten beschikken om de toepassing te configureren. De Embedded Web Server openen 1 Zoek het IP-adres van printer op. Voer een van de volgende handelingen uit: Zoek het IP-adres boven in het beginscherm van de printer. Raak op het beginscherm van de printer Instellingen > Netwerk/poorten > Netwerkoverzicht aan. 2 Open een webbrowser en typ het IP-adres van de printer. Bladwijzers configureren 1 Ga naar de configuratiepagina voor de toepassing vanuit de Embedded Web Server: Apps > Formulieren en favorieten > Configureren 2 Voeg een bladwijzer toe en typ vervolgens een unieke naam. 3 Pas zo nodig de configuratie-instellingen aan. Opmerking: Plaats de muisaanwijzer op een instelling voor meer informatie. 4 Klik op Toepassen. Opmerkingen: U kunt ook bestaande bladwijzers bewerken of verwijderen. Bij het configureren van bladwijzers zijn er meer opties beschikbaar vanuit de Embedded Web Server van de printer dan vanaf het bedieningspaneel van de printer. Het toepassingspictogram aanpassen 1 Ga naar de configuratiepagina voor de toepassing vanuit de Embedded Web Server: Apps > Formulieren en favorieten > Configureren 2 Geef de tekst en afbeelding op die u wilt weergeven op het beginscherm. Opmerking: Beweeg uw muis over de helpfunctie voor meer informatie. 3 Klik op Toepassen.

6 Toepassing configureren 6 Een configuratiebestand importeren of exporteren Opmerkingen: Door configuratiebestanden te importeren worden de bestaande configuraties van toepassingen overschreven. Wanneer u het configuratiebestand exporteert, worden pincodes en wachtwoorden niet opgeslagen. Stel de pincode of het wachtwoord opnieuw in nadat het bestand is geïmporteerd. 1 Ga naar de configuratiepagina voor de toepassing vanuit de Embedded Web Server: Apps > Formulieren en favorieten > Configureren 2 Klik op Importeren of Exporteren.

7 Toepassing gebruiken 7 Toepassing gebruiken Bladwijzers instellen voor formulieren Bladwijzers maken 2 Raak naast de knop Afdrukken aan. 3 Raak Bladwijzer maken aan en typ vervolgens een unieke naam voor de bladwijzer. Opmerking: Beperk de toegang tot de bladwijzer door Maak vertrouwelijk te selecteren en vervolgens een pincode in te voeren. 4 Selecteer een type bladwijzer en voer vervolgens een van de volgende handelingen uit: Typ voor HTTP of HTTPS de URL waarvoor u een bladwijzer wilt instellen. Typ voor FTP het FTP-adres. Bijvoorbeeld //mijnserver/mijndirectory. Voer de FTP-poort in. Poort 21 is de standaardpoort voor het versturen van opdrachten. Typ bij netwerk het adres van het netwerkpad. Bijvoorbeeld \\mijnserver\mijnshare. Voer de naam van het netwerkdomein in. Opmerkingen: HTTP en HTTPS ondersteunen ook URL's met.doc,.docx,.ppt,.pptx,.xls en.xlsx. Bijvoorbeeld Raadpleeg voor een lijst met netwerk- en FTP-typen het Leesmij-bestand. 5 Selecteer zo nodig een verificatieoptie. Gast (netwerkmap)/anoniem - Voor deze optie hoeven gebruikers niet te worden geverifieerd. Verificatiereferentie voor apparaat gebruiken - Voor deze optie moeten gebruikers hun verificatiereferenties invoeren zoals gespecificeerd op de printer. Vragen om gebruikersnaam en wachtwoord - Voor deze optie moeten gebruikers hun systeemreferenties invoeren. Statische gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken - Voor deze optie moeten beheerders statische referenties opgeven wanneer ze de bladwijzer configureren. 6 Raak Opslaan aan. Mappen configureren voor bladwijzers Een map toevoegen 2 Raak naast de knop Afdrukken aan. 3 Raak Map maken aan.

8 Toepassing gebruiken 8 4 Typ een unieke mapnaam. 5 Raak OK aan. Een bladwijzer toevoegen aan een map 2 Raak de map aan die u wilt gebruiken. 3 Raak > Bladwijzer maken aan. 4 Typ de gegevens voor de nieuwe bladwijzer. Zie 'Bladwijzers maken' op pagina 7 voor meer informatie. 5 Raak Opslaan aan. Een map bewerken of verwijderen 2 Raak naast een map aan en bewerk of verwijder de map. Bladwijzers afdrukken 2 Raak de bladwijzer aan die u wilt afdrukken. Opmerking: Ga voor netwerk- of FTP-bladwijzers naar het bestand. 3 Raak Afdrukken aan. Opmerking: Voor vertrouwelijke bladwijzers is een pincode nodig. 4 Pas zo nodig de afdrukinstellingen aan. 5 Raak Afdrukken aan. Bladwijzers en mappen zoeken 2 Raak aan en typ vervolgens een trefwoord. 3 Raak OK aan. Snelkoppelingen maken voor bladwijzers U kunt toegang krijgen tot veelgebruikte bladwijzers vanaf het beginscherm door snelkoppelingen te maken. 2 Raak aan, naast de bladwijzer.

9 Toepassing gebruiken 9 3 Raak Snelkoppeling maken aan en typ vervolgens een unieke naam voor de snelkoppeling. 4 Selecteer een pictogram voor de snelkoppeling. 5 Raak Opslaan aan. Snelkoppelingen verwijderen 2 Raak naast de knop Afdrukken aan. 3 Raak Snelkoppelingenlijst aan en selecteer vervolgens de snelkoppelingen die u wilt verwijderen. 4 Raak Verwijderen aan.

10 Problemen oplossen 10 Problemen oplossen Toepassingsfout Probeer een of meer van de oplossingen: Controleer het diagnostische logbestand 1 Open een webbrowser en typ IP/se, met in plaats van IP het IP-adres van de printer. 2 Klik op Embedded Solutions en doe het volgende: a Wis het logbestand. b Stel het logniveau in op Ja. c Genereer het logbestand. 3 Analyseer het log en los vervolgens het probleem op. Opmerking: Stel het logniveau in op Nee na analyse van het log om problemen met onvoldoende geheugen te voorkomen. Neem contact op met uw Lexmark-vertegenwoordiger Formulieren ontbreken Probeer een of meer van de oplossingen: Controleer of de bladwijzer juist is geconfigureerd Zie 'Toepassing configureren' op pagina 5 voor meer informatie. Zorg dat de bladwijzer naar de juiste locatie verwijst Controleer of het formulier zich op de juiste netwerklocatie bevindt sommige bladwijzers worden niet weergegeven in een geëxporteerd configuratiebestand Voeg bladwijzers handmatig toe die niet naar de printer worden geëxporteerd Er kunnen maximaal 60 bladwijzers worden geëxporteerd in één ucf-bestand.

11 Kennisgevingen 11 Kennisgevingen Informatie over deze editie Juli 2016 De volgende alinea is niet van toepassing op landen waar de voorwaarden strijdig zijn met de nationale wetgeving: LEXMARK INTERNATIONAL, INC., LEVERT DEZE PUBLICATIE ALS ZODANIG ZONDER ENIGE VORM VAN GARANTIE, NOCH IMPLICIET, NOCH EXPLICIET, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT DE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERHANDELBAARHEID OF GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL. In sommige rechtsgebieden is afwijzing van expliciete of impliciete garanties bij bepaalde transacties niet toegestaan, het is daarom mogelijk dat deze verklaring niet op u van toepassing is. Deze publicatie kan technische onjuistheden of typografische fouten bevatten. De informatie in deze publicatie wordt regelmatig herzien, wijzigingen zullen in latere uitgaven worden opgenomen. De producten of programma's die worden beschreven, kunnen te allen tijde worden verbeterd of gewijzigd. Verwijzingen in deze publicatie naar producten, programma's of diensten houden niet in dat de fabrikant deze producten op de markt wil brengen in alle landen waar de fabrikant actief is. Een verwijzing naar een product, programma of dienst betekent niet dat alleen dat product, dat programma of die dienst kan worden gebruikt. In plaats daarvan kunnen alle functioneel gelijkwaardige producten, programma's of diensten, waarmee geen inbreuk wordt gemaakt op bestaande intellectuele eigendomsrechten, worden gebruikt. De gebruiker is verantwoordelijk voor de evaluatie en controle van de werking in combinatie met andere producten, programma's of diensten, met uitzondering van de producten, programma's of diensten die door de fabrikant zijn aangegeven. Ga naar voor technische ondersteuning van Lexmark. Ga naar voor informatie over supplies en downloads Lexmark International, Inc. Alle rechten voorbehouden. GOVERNMENT END USERS The Software Program and any related documentation are "Commercial Items," as that term is defined in 48 C.F.R , "Computer Software" and "Commercial Computer Software Documentation," as such terms are used in 48 C.F.R or 48 C.F.R , as applicable. Consistent with 48 C.F.R or 48 C.F.R through , as applicable, the Commercial Computer Software and Commercial Software Documentation are licensed to the U.S. Government end users (a) only as Commercial Items and (b) with only those rights as are granted to all other end users pursuant to the terms and conditions herein. Handelsmerken Lexmark en het Lexmark logo zijn handelsmerken van Lexmark International, Inc., gedeponeerd in de Verenigde Staten en/of andere landen. Andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve houders.

12 Index 12 Index B bladwijzers afdrukken 8 mappen toevoegen via het bedieningspaneel 7 opslaan als snelkoppelingen 8 toevoegen aan een map via het bedieningspaneel 8 toevoegen via het bedieningspaneel 7 zoeken naar 8 bladwijzers aan een map toevoegen 8 bladwijzers afdrukken 8 bladwijzers als snelkoppelingen opslaan 8 bladwijzers bewerken met de Embedded Web Server 5 bladwijzers configureren met de Embedded Web Server 5 bladwijzers toevoegen met de Embedded Web Server 5 bladwijzers verwijderen met de Embedded Web Server 5 bladwijzers via het bedieningspaneel toevoegen 7 C configuratiebestand importeren of exporteren 6 configuratiebestand importeren 6 configureren, toepassing bladwijzers via het bedieningspaneel toevoegen 7 D de Embedded Web Server openen 5 E een configuratiebestand exporteren 6 Embedded Web Server toegang 5 I invoeren maken 8 verwijderen 8 M map verwijderen 8 wijzigen 8 mappen toevoegen via het bedieningspaneel 7 zoeken naar 8 mappen bewerken 8 mappen toevoegen 7 mappen verwijderen 8 O overzicht 4 P pictogram beginscherm aanpassen 5 problemen oplossen formulieren zijn niet beschikbaar of werken niet 10 sommige bladwijzers worden niet weergegeven in een geëxporteerd configuratiebestand 10 toepassingsfout 10 S snelkoppelingen maken 8 snelkoppelingen verwijderen 8 T toepassingsfout 10 toepassingspictogram aanpassen 5 toepassingspictogram aanpassen 5 W wijzigingsgeschiedenis 3 Z zoeken naar bladwijzers 8 zoeken naar mappen 8

Snelkoppelingsbeheer. Versie 5.1. Beheerdershandleiding

Snelkoppelingsbeheer. Versie 5.1. Beheerdershandleiding Snelkoppelingsbeheer Versie 5.1 Beheerdershandleiding Juli 2016 www.lexmark.com Inhoud 2 Inhoud Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 De printerinstellingen configureren...5 De Embedded Web Server

Nadere informatie

Pas kopiëren. Versie 4.1. Beheerdershandleiding

Pas kopiëren. Versie 4.1. Beheerdershandleiding Pas kopiëren Versie 4.1 Beheerdershandleiding Juli 2016 www.lexmark.com Inhoud 2 Inhoud Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 Toepassing configureren... 5 De Embedded Web Server openen...5 Het toepassingspictogram

Nadere informatie

Scannen naar RightFax

Scannen naar RightFax Scannen naar RightFax Versie 2.0 Beheerdershandleiding Juli 2016 www.lexmark.com Inhoud 2 Inhoud Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 Controlelijst voor gereedheid voor implementatie... 5 Toepassing

Nadere informatie

Beveiligde taken in de wacht

Beveiligde taken in de wacht Beveiligde taken in de wacht Versie 3.0 Beheerdershandleiding Januari 2016 www.lexmark.com Inhoudsopgave 2 Inhoudsopgave Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 Controlelijst gereedheid voor implementatie...

Nadere informatie

Shortcut Center. Versie 5.1. Beheerdershandleiding

Shortcut Center. Versie 5.1. Beheerdershandleiding Shortcut Center Versie 5.1 Beheerdershandleiding Augustus 2017 www.lexmark.com Inhoud 2 Inhoud Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 De printerinstellingen configureren...5 De Embedded Web Server openen...5

Nadere informatie

Stuurprogramma verzenden. Beheerdershandleiding

Stuurprogramma verzenden. Beheerdershandleiding Stuurprogramma verzenden Beheerdershandleiding Januari 2013 www.lexmark.com Overzicht 2 Overzicht Met Stuurprogramma verzenden kunt u eenvoudig een printerstuurprogramma voor een specifiek printermodel

Nadere informatie

Afdruktaken in wachtrij beveiligen. Beheerdershandleiding

Afdruktaken in wachtrij beveiligen. Beheerdershandleiding Afdruktaken in wachtrij beveiligen Beheerdershandleiding April 2013 www.lexmark.com Inhoudsopgave 2 Inhoudsopgave Overzicht... 3 Afdruktaken in wachtrij beveiligen configureren...4 De toepassing configureren

Nadere informatie

Scherm aanpassen. Versie 4.5. Beheerdershandleiding

Scherm aanpassen. Versie 4.5. Beheerdershandleiding Scherm aanpassen Versie 4.5 Beheerdershandleiding Juli 2016 www.lexmark.com Inhoud 2 Inhoud Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 Toepassing configureren... 5 De Embedded Web Server openen...5 Scherm

Nadere informatie

Scan Center. Versie 1.2. Beheerdershandleiding

Scan Center. Versie 1.2. Beheerdershandleiding Scan Center Versie 1.2 Beheerdershandleiding Augustus 2017 www.lexmark.com Inhoud 2 Inhoud Wijzigingsgeschiedenis...4 Overzicht... 5 Controlelijst gereedheid voor implementatie... 7 Toepassing configureren...

Nadere informatie

AccuRead OCR. Beheerdershandleiding

AccuRead OCR. Beheerdershandleiding AccuRead OCR Beheerdershandleiding April 2015 www.lexmark.com Inhoudsopgave 2 Inhoudsopgave Overzicht...3 Ondersteunde toepassingen...3 Ondersteunde indelingen en talen...4 OCR-prestaties...4 Voorbeelddocumenten...6

Nadere informatie

Cloudplatform. Versie 1.0. Gebruikershandleiding

Cloudplatform. Versie 1.0. Gebruikershandleiding Cloudplatform Versie 1.0 Gebruikershandleiding September 2017 www.lexmark.com Inhoud 2 Inhoud Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 Aan de slag... 5 Systeemvereisten... 5 Toegang tot Cloudplatform...

Nadere informatie

Compatibiliteitsgids voor printers, opties en standaarden. Laserprinters

Compatibiliteitsgids voor printers, opties en standaarden. Laserprinters Compatibiliteitsgids voor printers, opties en standaarden Laserprinters Januari 2012 www.lexmark.com Informatie over deze editie Januari 2012 De volgende alinea is niet van toepassing op landen waar de

Nadere informatie

Card Authentication. Beheerdershandleiding

Card Authentication. Beheerdershandleiding Card Authentication Beheerdershandleiding juli 2016 www.lexmark.com Inhoud 2 Inhoud Overzicht... 4 Vereisten instellen... 5 De Embedded Web Server openen...5 Het toevoegen van een interne gebruikersaccount...

Nadere informatie

NAS 208 WebDAV Een alternatief voor FTP voor het veilig delen van bestanden

NAS 208 WebDAV Een alternatief voor FTP voor het veilig delen van bestanden NAS 208 WebDAV Een alternatief voor FTP voor het veilig delen van bestanden Verbinden met uw NAS via WebDAV A S U S T O R C O L L E G E CURSUSDOELSTELLINGEN Na afronding van deze cursus, moet u in staat

Nadere informatie

P-touch Editor starten

P-touch Editor starten P-touch Editor starten Versie 0 DUT Inleiding Belangrijke mededeling De inhoud van dit document en de specificaties van dit product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast. Brother behoudt

Nadere informatie

2 mei 2014. Remote Scan

2 mei 2014. Remote Scan 2 mei 2014 Remote Scan 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. Inhoudsopgave 3 Inhoudsopgave...5 openen...5 Postvakken...5

Nadere informatie

Handleiding instellingen vrijgave van afdrukken

Handleiding instellingen vrijgave van afdrukken Handleiding instellingen vrijgave van afdrukken INHOUDSOPGAVE OVER DEZE HANDLEIDING............................................................................. 2 FUNCTIE AFDRUKVRIJGAVE...........................................................................

Nadere informatie

Fiery Remote Scan. Fiery Remote Scan openen. Postvakken

Fiery Remote Scan. Fiery Remote Scan openen. Postvakken Fiery Remote Scan Met Fiery Remote Scan kunt u scantaken op de Fiery-server en de printer beheren vanaf een externe computer. Met Fiery Remote Scan kunt u het volgende doen: Scans starten vanaf de glasplaat

Nadere informatie

Snel aan de slag met Cisco Unity Connection Postvak IN Web (versie 9.x)

Snel aan de slag met Cisco Unity Connection Postvak IN Web (versie 9.x) Snel aan de slag Snel aan de slag met Cisco Unity Connection Postvak IN Web (versie 9.x) Cisco Unity Connection Postvak IN Web (versie 9.x) 2 Cisco Unity Connection Postvak IN Web 2 Opties in Postvak IN

Nadere informatie

Novell Vibe-invoegtoepassing

Novell Vibe-invoegtoepassing Novell Vibe-invoegtoepassing 5 juni 2012 Novell Snel aan de slag Met behulp van de Novell Vibe-invoegtoepassing voor Microsoft Office kunt u werken met documenten op de Vibe-site zonder dat u Microsoft

Nadere informatie

Manager. Doro Experience. voor Doro PhoneEasy 740. Nederlands

Manager. Doro Experience. voor Doro PhoneEasy 740. Nederlands Doro Experience voor Doro PhoneEasy 740 Nederlands Manager Inleiding Gebruik Doro Experience Manager om toepassingen op een Doro Experience -apparaat te installeren en te beheren met behulp van elk type

Nadere informatie

System Updates Gebruikersbijlage

System Updates Gebruikersbijlage System Updates Gebruikersbijlage System Updates is een hulpprogramma van de afdrukserver dat de systeemsoftware van uw afdrukserver met de recentste beveiligingsupdates van Microsoft bijwerkt. Het is op

Nadere informatie

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Naslaggids M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Naslaggids M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Naslaggids M575 Een opgeslagen taak afdrukken Volg de onderstaande procedure om een taak af te drukken die in het apparaatgeheugen is opgeslagen. 1. Raak in het beginscherm

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na de installatie wordt in de

Nadere informatie

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Voor de iphone SHARP CORPORATION April 27, 2012 1 Inhoudsopgave 1 Overzicht... 3 2 Ondersteunde besturingssystemen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 3 Installatie

Nadere informatie

Handleiding instellingen vrijgave van afdrukken

Handleiding instellingen vrijgave van afdrukken Handleiding instellingen vrijgave van afdrukken INHOUDSOPGAVE OVER DEZE HANDLEIDING............................................................................. 2 FUNCTIE AFDRUKVRIJGAVE...........................................................................

Nadere informatie

Installatiegids. Océ Touchstone ALPS Engine

Installatiegids. Océ Touchstone ALPS Engine Installatiegids Océ Touchstone ALPS Engine Auteursrechten en handelsmerken Copyright Copyright 2018 Océ. Afbeeldingen en specificaties zijn niet per definitie toonaangevend voor producten en diensten die

Nadere informatie

Fiery Remote Scan. Verbinden met Fiery servers. Verbinding maken met een Fiery server bij het eerste gebruik

Fiery Remote Scan. Verbinden met Fiery servers. Verbinding maken met een Fiery server bij het eerste gebruik Fiery Remote Scan Met Fiery Remote Scan kunt u scantaken beheren op de Fiery server en de printer vanaf een externe computer. Met Fiery Remote Scan kunt u het volgende doen: Scans starten vanaf de glasplaat

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

Hoofdstuk 3: Een overzicht van Q-interactive - Central

Hoofdstuk 3: Een overzicht van Q-interactive - Central Hoofdstuk 3: Een overzicht van Q-interactive - Central Stap-voor-stap instructies Januari 2014 Copyright 2014. NCS Pearson, Inc. of haar filiaal/filialen. Alle rechten voorbehouden. Q-interactive is een

Nadere informatie

P-touch Transfer Manager gebruiken

P-touch Transfer Manager gebruiken P-touch Transfer Manager gebruiken Versie 0 DUT Inleiding Belangrijke mededeling De inhoud van dit document en de specificaties van het product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Nadere informatie

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android )

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Inhoudsopgave Voordat u uw Brother-machine gebruikt... Definities van opmerkingen... Handelsmerken... Inleiding... Brother iprint&scan

Nadere informatie

Perceptive Process Mining

Perceptive Process Mining Perceptive Process Mining Nieuw in deze versie Process Mining Version: 2.5 Geschreven door: Product Documentation, R&D Datum: mei 2014 2014 Perceptive Software. Alle rechten voorbehouden. Perceptive Software

Nadere informatie

Kopiëren via de glasplaat. 1 Plaats het originele document met de bedrukte zijde naar beneden in de linkerbovenhoek van de glasplaat.

Kopiëren via de glasplaat. 1 Plaats het originele document met de bedrukte zijde naar beneden in de linkerbovenhoek van de glasplaat. Naslagkaart Wordt gekopieerd Kopieën maken Snel kopiëren 3 Druk op het bedieningspaneel van de printer op. 4 Als u het document op de glasplaat hebt gelegd, raakt u Finish the Job (Taak voltooien) aan

Nadere informatie

SSL VPN. In deze handleiding zullen wij onderstaande SSL mogelijkheden aan u uitleggen. - SSL VPN account/groep creëren.

SSL VPN. In deze handleiding zullen wij onderstaande SSL mogelijkheden aan u uitleggen. - SSL VPN account/groep creëren. SSL VPN SSL VPN SSL VPN is een web based versie van VPN waarbij er geen VPN client software nodig is. Het wordt niet beperkt door netwerkomgevingen en is zeer eenvoudig te configureren. SSL staat voor

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie

Nadere informatie

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android )

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Voordat u uw Brother-machine gebruikt Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding worden de volgende symbolen en conventies

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap 2: Geselecteerde beelden controleren Stap 3: Voorbereidingen treffen om een korte

Nadere informatie

VMware Identity Manager Desktop gebruiken. VMware Identity Manager 2.8 VMware Identity Manager 2.9.1

VMware Identity Manager Desktop gebruiken. VMware Identity Manager 2.8 VMware Identity Manager 2.9.1 VMware Identity Manager Desktop gebruiken VMware Identity Manager 2.8 VMware Identity Manager 2.9.1 VMware Identity Manager Desktop gebruiken U vindt de recentste technische documentatie op de website

Nadere informatie

Kopiëren...5. Kopieën maken...5. Taakonderbreking...6 Een kopieertaak annuleren en...7. Voorbereiden op het per verzenden...

Kopiëren...5. Kopieën maken...5. Taakonderbreking...6 Een kopieertaak annuleren en...7. Voorbereiden op het per  verzenden... Naslagkaart Inhoudsopgave Kopiëren...5 Kopieën maken...5 Snel kopiëren...5 Kopiëren via de ADF...5 Kopiëren via de glasplaat...5 Taakonderbreking...6 Een kopieertaak annuleren...6 Een kopieertaak annuleren

Nadere informatie

Instructies Android Smartphone & Tablet Pagina 1

Instructies Android Smartphone & Tablet Pagina 1 Instructies Android Smartphone & Tablet Pagina 1 Instructies Android Smartphone & Tablet Deze handleiding gaat er vanuit dat u al een e-mail account geconfigureerd heeft in uw Android Smartphone of tablet

Nadere informatie

Snel aan de slag met Novell Vibe Mobile

Snel aan de slag met Novell Vibe Mobile Snel aan de slag met Novell Vibe Mobile Maart 2015 Aan de slag Mobiele toegang tot de Novell Vibe-site kan door uw Vibe-beheerder worden gedeactiveerd. Raadpleeg uw Vibe-beheerder als u geen toegang kunt

Nadere informatie

Mijn PostNL Connector installeren met een Server-Client-opstelling

Mijn PostNL Connector installeren met een Server-Client-opstelling Stappenkaart Mijn PostNL Connector installeren met een Server-Client-opstelling Mijn PostNL Connector is uw persoonlijke lokale werkomgeving gekoppeld aan uw backend-systeem, waarmee u zendingen kunt importeren

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2

Welkom bij de Picture Package Producer 2 Handleiding voor Picture Package Producer2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap

Nadere informatie

NETWERKHANDLEIDING. Afdruklogboek op netwerk opslaan. Versie 0 DUT

NETWERKHANDLEIDING. Afdruklogboek op netwerk opslaan. Versie 0 DUT NETWERKHANDLEIDING Afdruklogboek op netwerk opslaan Versie 0 DUT Definities van opmerkingen Overal in deze handleiding gebruiken we de volgende aanduiding: Opmerkingen vertellen u hoe u op een bepaalde

Nadere informatie

AirPrint handleiding. Deze documentatie is voor inkjetmodellen. Versie B DUT

AirPrint handleiding. Deze documentatie is voor inkjetmodellen. Versie B DUT AirPrint handleiding Deze documentatie is voor inkjetmodellen. Versie B DUT Modellen Deze gebruikershandleiding is van toepassing op de volgende modellen. DCP-J40DW, MFC-J430DW/J440DW/J450DW/J460DW/J470DW

Nadere informatie

Functies voor Nederland

Functies voor Nederland Functies voor Nederland Microsoft Corporation Gepubliceerd in november 2006 Microsoft Dynamics is een serie geïntegreerde, aanpasbare oplossingen voor beheer van bedrijfsgegevens waarmee u en uw medewerkers

Nadere informatie

AccuRead Automate. Versie 2.3. Beheerdershandleiding

AccuRead Automate. Versie 2.3. Beheerdershandleiding AccuRead Automate Versie 2.3 Beheerdershandleiding Augustus 2017 www.lexmark.com Inhoud 2 Inhoud Wijzigingsgeschiedenis...4 Overzicht... 5 Controlelijst voor gereedheid voor implementatie... 6 Toepassing

Nadere informatie

Handleiding Web Connect

Handleiding Web Connect Handleiding Web Connect Versie 0 DUT Relevante modellen Deze gebruikershandleiding is van toepassing op de volgende modellen: ADS-2500W en ADS-2600W Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding

Nadere informatie

Beheerdershandleiding. HP USB Port Manager

Beheerdershandleiding. HP USB Port Manager Beheerdershandleiding HP USB Port Manager Copyright 2016, 2017 HP Development Company, L.P. Windows is een gedeponeerd handelsmerk of een handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of

Nadere informatie

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar. Java is een in de Verenigde Staten gedeponeerd

Nadere informatie

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP-SERIE. Naslaggids

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP-SERIE. Naslaggids COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP-SERIE Naslaggids HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP-serie Naslaggids Inhoudsopgave Naslaggids... 1 Kopieën verkleinen of vergroten... 2 Kopieertaken sorteren...

Nadere informatie

Sharpdesk Mobile V1.2 gebruikershandleiding voor de iphone

Sharpdesk Mobile V1.2 gebruikershandleiding voor de iphone Sharpdesk Mobile V1.2 gebruikershandleiding voor de iphone SHARP CORPORATION 17 december, 2012 1 Inhoudsopgave 1 Overzicht... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2 Ondersteunde besturingssystemen/ apparaten...

Nadere informatie

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar. Java is een in de Verenigde Staten gedeponeerd

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG SCX-3205W

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG SCX-3205W U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

OVM 2.0. Stappenplan. Leerling exporteren en importeren

OVM 2.0. Stappenplan. Leerling exporteren en importeren OVM 2.0 Stappenplan Leerling exporteren en importeren Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Algemeen... 3 Voorbereiding... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Downloaden... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Nadere informatie

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar. Java is een in de Verenigde Staten gedeponeerd

Nadere informatie

IPoE. Er zijn twee mogelijke oplossingen om IPoE op een DrayTek product te configureren, we zullen beide mogelijkheden in deze handleiding bespreken.

IPoE. Er zijn twee mogelijke oplossingen om IPoE op een DrayTek product te configureren, we zullen beide mogelijkheden in deze handleiding bespreken. KPN IPoE DrayOS Inhoudsopgave IPoE... 3 IPoE icm WAN IP-Aliassen... 4 Load Balance / Policy Route... 6 IPoE icm IP Routed Subnet... 7 IP Routed Subnet configuratie... 8 2 IPoE IPoE staat voor Internet

Nadere informatie

Instructies Microsoft Outlook 2013 Pagina 1

Instructies Microsoft Outlook 2013 Pagina 1 Instructies Microsoft Outlook 2013 Pagina 1 Instructies Microsoft Outlook 2013 Deze handleiding gaat er vanuit dat u al een e-mail account geconfigureerd heeft in Outlook 2013 en we laten zien hoe u de

Nadere informatie

SSL VPN. In deze handleiding zullen wij onderstaande SSL mogelijkheden aan u uitleggen. - SSL VPN account/groep creëren.

SSL VPN. In deze handleiding zullen wij onderstaande SSL mogelijkheden aan u uitleggen. - SSL VPN account/groep creëren. SSL VPN SSL VPN SSL VPN is een web based versie van VPN waarbij er geen VPN client software nodig is. Het wordt niet beperkt door netwerkomgevingen en is zeer eenvoudig te configureren. SSL staat voor

Nadere informatie

Voor gebruikers van de Ricoh Smart Device Connector: Het apparaat configureren

Voor gebruikers van de Ricoh Smart Device Connector: Het apparaat configureren Voor gebruikers van de Ricoh Smart Device Connector: Het apparaat configureren INHOUDSOPGAVE 1. Voor alle gebruikers Inleiding...3 Hoe werkt deze handleiding?...3 Handelsmerken...4 Wat is Ricoh Smart

Nadere informatie

AirPrint handleiding. Versie 0 DUT

AirPrint handleiding. Versie 0 DUT irprint handleiding Versie 0 DUT Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding wordt het volgende pictogram gebruikt: Opmerking Opmerkingen vertellen u hoe u op een bepaalde situatie moet reageren

Nadere informatie

Instructies voor het downloaden van nieuwsbulletins

Instructies voor het downloaden van nieuwsbulletins Instructies voor het downloaden van nieuwsbulletins Inleiding Met het RTV AudioDownload Tool kan ieder uur het laatste nieuwsbulletin worden gedownload en beschikbaar worden gesteld voor de omroep automatisering

Nadere informatie

Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS.

Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS. Handleiding inloggen Talent en Salaris (web) Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS. Hiervoor typ je in het webadres van je browser het volgende

Nadere informatie

Publiceren met WordPress

Publiceren met WordPress Publiceren met WordPress Peter Osterop Tweede herziene editie 1. Installatie van WordPress 2. Configuratie van WordPress 3. Het uiterlijk van WordPress 4. Pagina s en berichten maken in WordPress 1 Installatie

Nadere informatie

Online delen 2.0 Nokia N76-1

Online delen 2.0 Nokia N76-1 Online delen 2.0 Nokia N76-1 GEEN GARANTIE Toepassingen van derden die bij uw apparaat geleverd worden, kunnen gemaakt zijn door en in eigendom zijn van personen en entiteiten die geen relatie of verband

Nadere informatie

Gebouwbeheerder art.1456b Vdc. Art 1456B NL TECHNISCHE HANDLEIDING A2 A3 A4

Gebouwbeheerder art.1456b Vdc. Art 1456B NL TECHNISCHE HANDLEIDING A2 A3 A4 NL TECHNISCHE HANDLEIDING B Art 1456B + - 40-56 Vdc SOLO CON CAVO ROSSO COMELIT 2E7T000500 ONLY WITH COMELIT RED CABLE 2E7T000500 FIXED POE SETTABLE POE N0 POE A1 A2 A3 A4 Gebouwbeheerder art.1456b Inhoud

Nadere informatie

16. Web Station. In dit hoofdstuk komen de volgende onderwerpen aan bod:

16. Web Station. In dit hoofdstuk komen de volgende onderwerpen aan bod: 16. Web Station U kunt uw QNAP NAS gebruiken om een website te hosten. U kunt zelf een website bouwen in HTML of gebruik maken van één van de vele content management systemen die beschikbaar worden gesteld

Nadere informatie

Google cloud print handleiding

Google cloud print handleiding Google cloud print handleiding Versie 0 DUT Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding wordt de volgende aanduiding gebruikt: en leggen uit wat u in een bepaalde situatie moet doen of hoe

Nadere informatie

Introductie Werken met Office 365

Introductie Werken met Office 365 Introductie Werken met Office 365 Een introductie voor gebruikers Inhoud Inleiding... 4 Aanmelden bij Office 365... 4 Werken met Office 365 Outlook... 5 Werken met Outlook 2007/2010... 5 Werken met de

Nadere informatie

Basisinterface van GroupWise WebAccess

Basisinterface van GroupWise WebAccess Basisinterface van GroupWise WebAccess 21 november 2011 Novell Snel aan de slag Als uw systeembeheerder GroupWise 2012 WebAccess heeft geïnstalleerd, kunt u de basisinterface daarvan gebruiken om uw GroupWise-postbus

Nadere informatie

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Naslaggids M570

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Naslaggids M570 LASERJET PRO 500 COLOR MFP Naslaggids M570 Direct afdrukken via USB 1. Plaats het USB-flashstation in de USB-poort aan de voorzijde van het apparaat. 2. Het menu USB-flashdrive wordt geopend. Raak de pijknoppen

Nadere informatie

Versie 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services

Versie 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services Versie 1.0 09/10 Xerox 2010 Xerox Corporation. Alle rechten voorbehouden. Ongepubliceerde rechten voorbehouden onder de copyrightwetten van de Verenigde Staten. De inhoud van deze publicatie mag in geen

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. LEXMARK P700

Uw gebruiksaanwijzing. LEXMARK P700 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Firmware-updatehandleiding

Gebruiksaanwijzing Firmware-updatehandleiding Gebruiksaanwijzing Firmware-updatehandleiding Voor een veilig en correct gebruik, dient u de Veiligheidsinformatie in "Lees dit eerst" te lezen voordat u het apparaat gebruikt. INHOUDSOPGAVE 1. Firmware-updatehandleiding

Nadere informatie

Handleiding Wi-Fi Direct

Handleiding Wi-Fi Direct Handleiding Wi-Fi Direct Eenvoudige installatie via Wi-Fi Direct Problemen oplossen Inhoudsopgave Hoe werken deze handleidingen?... 2 Symbolen in de handleidingen... 2 Disclaimer... 2 1. Eenvoudige installatie

Nadere informatie

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Sun Microsystems, Inc. De informatie in

Nadere informatie

Handleiding AIRTOCHECK website & app

Handleiding AIRTOCHECK website & app Handleiding AIRTOCHECK website & app INHOUDSOPGAVE INLOGGEN 3 INLOGGEN 3 WACHTWOORD VERGETEN? 4 GEBRUIKERSNAAM VERGETEN? 4 LIVE VIEW 5 MONITOR INSTELLINGEN 6 OVERZICHT 8 GEBRUIKERSBEHEER 9 GEBRUIKERS >

Nadere informatie

HP Easy Tools. Beheerdershandleiding

HP Easy Tools. Beheerdershandleiding HP Easy Tools Beheerdershandleiding Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft en Windows zijn in de Verenigde Staten gedeponeerde handelsmerken van de groep bedrijven onder de

Nadere informatie

Installatie PlanCare Dossier educatief

Installatie PlanCare Dossier educatief Installatie PlanCare Dossier educatief Verwijder eerst de voorgaande versie(s) van PlanCare educatief met behulp van het Windows Configuratiescherm. De nieuwe software wordt aan licentiehouders ter beschikking

Nadere informatie

Online afdrukken 4.0. Uitgave 1

Online afdrukken 4.0. Uitgave 1 Online afdrukken 4.0 Uitgave 1 2008 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Nokia, Nokia Connecting People en Nseries zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Nokia Corporation. Nokia tune is een

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. HP proliant ml310 g4 server http://nl.yourpdfguides.com/dref/880751

Uw gebruiksaanwijzing. HP proliant ml310 g4 server http://nl.yourpdfguides.com/dref/880751 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor HP proliant ml310 g4 server. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de HP proliant ml310 g4 server in de gebruikershandleiding

Nadere informatie

AirPrint handleiding

AirPrint handleiding AirPrint handleiding Deze gebruikershandleiding is van toepassing op de volgende modellen: MFC-J650DW/J670DW/J690DW/J695DW Versie A DUT Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding wordt voor

Nadere informatie

Hoofdstuk 12 Werken met sjablonen

Hoofdstuk 12 Werken met sjablonen Inleidende gids Hoofdstuk 12 Werken met sjablonen OpenOffice.org Auteursrecht Op dit document is het auteursrecht 2005 van toepassing. De medewerkers aan dit document staan vermeld in de hieronder weergegeven

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

Digitale camera Softwarehandleiding

Digitale camera Softwarehandleiding EPSON digitale camera / Digitale camera Softwarehandleiding Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden

Nadere informatie

Epson Meeting Solutions QUICK START-HANDLEIDING VOOR INTERACTIEVE PROJECTOREN

Epson Meeting Solutions QUICK START-HANDLEIDING VOOR INTERACTIEVE PROJECTOREN Epson Meeting Solutions QUICK START-HANDLEIDING VOOR INTERACTIEVE PROJECTOREN AAN DE SLAG Pagina 9 Vergaderingen zijn niet langer gebonden aan één ruimte. In deze Quick Starthandleiding bespreken we stapsgewijs

Nadere informatie

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Windows NT 4.x In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Voorbereidende stappen" op pagina 3-24 "Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom" op pagina 3-24 "Andere installatiemethoden" op pagina

Nadere informatie

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Voor de ipad SHARP CORPORATION 27 April, 2012 1 Inhoudsopgave 1 Overzicht... 3 2 Ondersteunde besturingssystemen... 4 3 Installatie en starten van de applicatie...

Nadere informatie

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 16 november 2015 Inhoud 3 Inhoud Fiery Driver Configurator...5 Systeemvereisten...5

Nadere informatie

De QuickRestore-cd gebruiken

De QuickRestore-cd gebruiken De QuickRestore-cd gebruiken Met QuickRestore levert Compaq een programma waarmee u uw notebook pc weer aan de praat kunt krijgen, stuurprogramma s kunt toevoegen of van gegevens backups in een aparte

Nadere informatie

In de meeste CMS systemen wordt hier een stuk tekst mee aangeduid. Je kunt het, het best vergelijken met een nieuws artikel.

In de meeste CMS systemen wordt hier een stuk tekst mee aangeduid. Je kunt het, het best vergelijken met een nieuws artikel. CMS PvdA Algemene informatie Inlogpagina: https://gr2010.pvda.nl Preview De preview pagina kan worden gebruikt om nog niet gepubliceerde artikelen te bekijken. Het is erg aan handig om deze preview te

Nadere informatie

LASERJET ENTERPRISE MFP. Naslaggids

LASERJET ENTERPRISE MFP. Naslaggids LASERJET ENTERPRISE MFP Naslaggids M725dn M725f M725z M725z+ Een opgeslagen taak afdrukken Volg de onderstaande procedure om een taak af te drukken die in het apparaatgeheugen is opgeslagen. 1. Raak in

Nadere informatie

Snel aan de slag met Novell Filr 1.0.2-app

Snel aan de slag met Novell Filr 1.0.2-app Snel aan de slag met Novell Filr 1.0.2-app September 2013 Novell Snel aan de slag Met Novell Filr kunt u vanaf uw bureaublad, browser of mobiele apparaat op eenvoudige wijze toegang krijgen tot al uw bestanden

Nadere informatie

Importeren automatisch & handmatig. BankingTools Cashflow v4.2

Importeren automatisch & handmatig. BankingTools Cashflow v4.2 automatisch & handmatig BankingTools Cashflow v4.2 Bespaar geld en spaar het milieu! Lees de handleiding vanaf uw beeldscherm. Wilt u toch de handleiding afdrukken? Kiest u dan voor de speciale optie meerdere

Nadere informatie

Instructies Microsoft Entourage Pagina 1

Instructies Microsoft Entourage Pagina 1 Instructies Microsoft Entourage Pagina 1 Instructies Microsoft Entourage Deze handleiding gaat er vanuit dat u al een e-mail account geconfigureerd heeft in Microsoft Entourage en we laten zien hoe u de

Nadere informatie

Handleiding. Yvonne Rijks-Waardenburg. Tine Strikkers. Christel van de Steenoven-Livius. Pagina 1

Handleiding. Yvonne Rijks-Waardenburg. Tine Strikkers. Christel van de Steenoven-Livius. Pagina 1 Handleiding Yvonne Rijks-Waardenburg Tine Strikkers Christel van de Steenoven-Livius 1 Inhoud 1. Inloggen SharePoint 3 2. Groepspagina bewerken ` 4 3. Foto s 3.1 Foto s uploaden 8 3.2 Foto s bewerken 10

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Fiery Extended Applications Fiery Extended Applications (FEA) 4.1 is een pakket met de volgende toepassingen voor gebruik met

Nadere informatie

bizhub Evolution INSTALLATIE bizhub Evolution Installatiehandleiding Versie: 1.1

bizhub Evolution INSTALLATIE bizhub Evolution Installatiehandleiding Versie: 1.1 bizhub Evolution INSTALLATIE Installatiehandleiding Versie: 1.1 bizhub Evolution Inleiding Inleiding 2 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Over dit document... 3 Gebruikte afkortingen... 3 Opmerkingen over de

Nadere informatie

Instructies Opera Pagina 1

Instructies Opera Pagina 1 Instructies Opera Pagina 1 Instructies Opera Deze handleiding gaat er vanuit dat u al een e-mail account geconfigureerd heeft in Outlook 2003 en we laten zien hoe u de SMTP server kunt wijzigen. In deze

Nadere informatie