FUNCTIEKAART: deskundige secretariaat SASK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FUNCTIEKAART: deskundige secretariaat SASK"

Transcriptie

1 FUNCTIEKAART: deskundige secretariaat SASK 1. Organisatiegegevens FUNCTIEFAMILIE: leidinggevenden 2 (middenkader) FUNCTIEBENAMING: Deskundige secretariaat SASK FUNCTIENIVEAU: B1- B2 B3 DEPARTEMENT: cultuur en vrije tijd DIENST: Stedelijke Academie voor Schone Kunsten 2. Plaats in de organisatie De deskundige secretariaat van de SASK rapporteert aan de directeur. Hij of zij geeft leiding aan een team van medewerkers en coördineert de werking van de dienst. 3. Doel van de functie De deskundige secretariaat van de SASK is de rechterhand van de directie onder meer voor wat betreft de financiële werking van de academie en het beheer van de gebouwen. Op die manier ondersteunt hij/zij een efficiënte en effectieve uitvoering van de beleidsdoelstellingen van de SASK. 4. Resultaatsgebieden I. Dagelijkse planning en organisatie Plannen, organiseren, coördineren, opvolgen en bijsturen van de dagelijkse werkzaamheden van het team en hierover rapporteren om deze werkzaamheden efficiënt en effectief te laten verlopen. - op regelmatige wijze de directie informeert over de financiële toestand - de werking van het klusjesteam plant in overleg met de 4 scholen en de verantwoordelijke van het klusjesteam. - ervoor zorgt dat mankementen aan de gebouwen worden doorgegeven aan het klusjesteam en/of planon en de opvolging ervan coördineert. - Ivm het beheer van de gebouwen de contacten verzorgt met de technische diensten (aangeven en opvolging planon-opdrachten), met het diensthoofd gebouwen, met de stadsarchitect en zijn medewerkers. - contact onderhoudt met de dienst PBW inzake gebouwen en in dienst stellen machines. - erover waakt dat de voorgestelde maatregelen inzake veiligheid/welzijn correct opgevolgd worden. - de inventaris superviseert van machines en gebruiksmaterialen. - schadedossiers aan gebouwen communiceert met de dienst verzekeringen van het stadsbestuur en opvolgt. - De praktische regeling van schoolactiviteiten coördineert en de eindejaarsactiviteiten in de maand juni (jury s, opendeurdagen) ingericht door de academie/vzw Kwadraat. - ervoor zorgt dat de contacten met de stadsdiensten optimaal verlopen (financiën, logistiek, gebouwen, andere scholen, technische dienst, verzekeringen ), en met de inrichtende macht (schepenen). - voor back-ups en de continuïteit van de dienstverlening zorgt door onder meer collega s te ondersteunen wanneer dit vereist is; u verzorgt het onthaal en springt in wanneer er te weinig bezetting is (drukte, ziekte). U volgt de leerlingenadministratie op en verzorgt mede de inschrijvingen in augustus, september. - een planning opmaakt in functie van de prioriteiten II. Leiding geven aan medewerkers Aansturen en motiveren van medewerkers om hen te stimuleren tot optimale prestaties, betrokkenheid en verdere ontwikkeling.

2 - voor de opvang en het inwerken van nieuwe medewerkers zorgt - plannings- en opvolgingsgesprekken voert - regelmatig teamoverleg houdt - medewerkers begeleidt en coacht medewerkers - taken toewijst rekening houdend met de kunde en de ontwikkelingsnoden van de medewerker - openstaat voor de (individuele) problemen van de medewerker en bemiddelt bij conflicten tussen personeelsleden - de opdrachten evenwichtig verdeelt tussen de medewerkers en overlegt aangaande planning en timing - verantwoordelijk bent voor de registratie van werkuren, overuren, afwezigheden, verloven, III. Superviseren van werkzaamheden De werkzaamheden binnen het team van nabij opvolgen en er zo voor zorgen dat de werkprocessen en resultaten beantwoorden aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen, richtlijnen en procedures. - de kwaliteit van de geleverde producten of dienstverlening controleert - de correcte toepassing van reglementen, procedures en normen bewaakt (o.m. rond veiligheid van infrastructuur en materialen) - erop toeziet dat de regelgeving wordt gerespecteerd - controles inbouwt over de in- en uitgaven van de academie, de uitgaven per atelier en de facturen. - het overzicht houdt over de uitgaande en lopende bestelbons. - grondige controle doet van alle binnenkomende facturen. - regelmatig de prestaties van het team controleert, ook in functie van de timing, en zo nodig bijstuurt - klachten onderzoekt en fouten rechtzet - de bestaande dienstverlening evalueert - ontwikkelingen en tendensen opvolgt - behoeften en opportuniteiten bespreekt met de directeur van de SASK - rapporten opmaakt over voortgang en resultaten van de dienst rapporteert, knelpunten signaleert IV. Beheer van middelen Instaan voor de beschikbaarheid van de middelen zodat de werkzaamheden op een kwaliteitsvolle manier uitgevoerd kunnen worden. - een begroting opmaakt - over de gebruikte materiële en financiële middelen waakt om verspillingen te voorkomen - voorstellen indient voor de aankoop van materiaal - bestekken en prijsaanvragen opmaakt, offertes onderzoekt en evalueert - leveringen opvolgt - instaat voor de budgetopmaak en controle en dit verantwoordt naar directie en bestuur toe. - Deelneemt aan de budgetbespreking in augustus met directie en inrichtende macht. - de jaarlijkse investerings- en werkingsbudgetten verdeelt over de ateliers in samenspraak met de directie - de bestellingen correct voorbereidt en collegenota s opmaakt op een transparante wijze en in overleg met de directie (verantwoorden grote aankopen). V. Adviesverlening Vanuit het eigen vakgebied zowel op vraag van als proactief (interne) klanten informeren en adviseren zodat zij een deskundige oplossing aangeboden krijgen voor vragen of problemen.

3 - uitleg geeft over procedures en regelgeving - documentatie naar interne (en externe) klanten verspreidt - vragen beantwoordt en advies verstrekt - als aanspreekpunt fungeert - pro-actief knelpunten signaleert VI. Kassabeheer Is verantwoordelijk voor het beheren van een kassa en voor het innen van gelden. - verantwoordelijk bent voor het innen van gelden - als financiële verantwoordelijke instaat voor het kasbeheer (mister cash, inschrijvingsgelden,parkeertickets, kopieerkaarten, enz., interne audit) - het provisiehouderschap van de SASK waarneemt - de correcte gegevens bijhoudt omtrent de inhoud van de kassa - erover waakt dat gelden aan het stadsbestuur regelmatig worden afgerekend. VII. Kennisnetwerk Actief bijhouden en uitwisselen van kennis en ervaring met betrekking tot het vakgebied teneinde de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. - informatie uitwisselt met vakgenoten - studiedagen en vormingsdagen bijwoont - vakliteratuur bijhoudt - op de hoogte blijft van nieuwe methodes, theorieën en technieken - nieuwe ontwikkelingen opvolgt VIII. Projecten Leiden van of deelnemen aan projecten om zo bij te dragen tot de realisatie van de afgesproken projectdoelstellingen. - binnen een projectteam de afgesproken rol opneemt - een specifieke vakinhoudelijke bijdrage levert aan projecten - projecten plant, coördineert en leidt - zorgt voor een goede communicatie naar de projectleider en de eigen leidinggevende 5. Vaktechnische vaardigheden - Goed zicht op de werking van de gemeente en bijhorende wetgeving (gemeentedecreet, administratief recht, ). - Diepgaande kennis van het vakgebied of domein, deze deskundigheid moet gepaard gaan met brede inzichten - Goede kennis van MS Office toepassingen: Word, Excel, Outlook, Access 6. Specifieke arbeidsomstandigheden - avond- (3) en weekendwerk (zat. ½ dag of om de twee weken 1 volle) - in de maanden augustus, september, juni moet flexibel gewerkt worden

4 7. Competentieprofiel I. Kerncompetenties Betrouwbaar zijn (niveau 2) Afspraken nakomen en handelen volgens de algemeen aanvaarde normen en waarden, rekening houdend met de regels en het beleid van de stad Sint-Niklaas. Waakt over de naleving van afspraken, normen en waarden, stuurt bij waar nodig. 1. Stelt informatie op een duidelijke manier ter beschikking van anderen. 2. Zorgt voor duidelijke richtlijnen, afspraken en procedures bij gewijzigde of nieuwe omstandigheden. 3. Communiceert duidelijk over de procedures en afspraken en controleert of deze begrepen zijn en toegepast worden. 4. Vertoont voorbeeldgedrag, rekening houdend met de algemeen geldende normen en waarden en de gedragscode voor het personeel van de stad Sint-Niklaas. 5. Wijst in specifieke situaties op de gedragscode. 6. Spreekt anderen aan op het niet- naleven van afspraken of het overtreden van de gedragscode. Initiatief nemen (niveau 2) Uit eigen beweging zaken aanpakken en voorstellen formuleren. Gaat uit eigen beweging voortdurend op zoek naar de beste oplossing voor een probleem. 1. Onderneemt uit eigen beweging actie om een probleem concreet op te lossen. 2. Gaat na hoe de reacties zijn op een voorstel. 3. Stuurt bij wanneer de doelstellingen in het gedrang komen. 4. Geeft niet op, zoekt actief naar andere mogelijkheden, ook bij hindernissen en tegenslagen. 5. Houdt rekening met mogelijke gevolgen, ook wanneer die een invloed hebben op andere domeinen. Klantvriendelijk zijn (niveau 2) Zich open en luisterbereid opstellen ten aanzien van interne klanten (collega s, andere diensten binnen de organisatie, ) en externe klanten (burgers, leveranciers, vertegenwoordigers, ) en inspelen op hun gevoeligheden, behoeften en wensen. Zoekt in overleg met de klant een goede oplossing voor zijn vraag of probleem. 1. Onderzoekt de verwachtingen en behoeften van de klant. 2. Denkt mee in functie van de vraag van de klant. 3. Zorgt voor een zo goed mogelijke oplossing. 4. Houdt rekening met het effect van het eigen handelen en de eigen houding op anderen. 5. Houdt de klant op de hoogte van de stand van zaken met betrekking tot zijn vraag of probleem. Betrokkenheid tonen (niveau 2) Toont zich verbonden met de stad Sint-Niklaas: met de eigen job, met de organisatie en met het beleid.

5 Toont betrokkenheid ten aanzien van de hele organisatie en werkt actief mee om de doelstellingen van het stadsbestuur te realiseren. 1. Aanvaardt moeilijke opdrachten en laat zich niet ontmoedigen bij de uitvoering ervan. 2. Neemt actief deel aan taken en projecten die niet tot zijn/haar direct takenpakket behoren. 3. Denkt opbouwend mee in aangelegenheden die ruimer gaan dan de eigen opdracht. 4. Kent en respecteert de missie, waarden en doelstellingen van de stad Sint-Niklaas. 5. Neemt bij acties en beslissingen de voor- en nadelen voor de stad Sint-Niklaas in overweging. 6. Heeft oog voor de kosten die met een bepaald voorstel of initiatief samenhangen. 7. Benut kansen die de belangen van de organisatie dienen. 8. Respecteert in de eigen adviezen en beslissingen het ruimer beleidskader (doelen, waarden, cultuur). II. Functiefamiliecompetenties Organisatiebewust zijn (niveau 2) Handelen met oog voor de invloeden en gevolgen van eigen beslissingen of acties op andere onderdelen van de organisatie. Houdt rekening met de impact van het eigen handelen op de andere afdelingen binnen de organisatie. 1. Legt samenwerkingsverbanden met andere afdelingen. 2. Betrekt andere afdelingen binnen de organisatie in het overleg en de besluitvorming. 3. Houdt rekening met de belangen van andere afdelingen binnen de organisatie. 4. Houdt rekening met de invloeden en gevolgen van de eigen acties en beslissingen op andere onderdelen van de organisatie. Resultaatgericht handelen (niveau 2) Gericht zijn op het concretiseren van doelen en het realiseren van resultaten conform het tijdspad en de afspraken. Neemt acties om de doelen op een effectieve wijze te bereiken. 1. Vertaalt doelen in haalbare en realistische werkzaamheden. 2. Schept de voorwaarden om de doelen te halen. 3. Mobiliseert mensen en middelen, ook wanneer hij/zij hiertoe anderen moet overtuigen. 4. Maakt concrete afspraken met anderen over wat gerealiseerd moet worden, door wie en tegen wanneer. 5. Stuurt op regelmatige basis het proces bij, in functie van de doelstellingen. 6. Geeft niet op, zoekt actief naar alternatieven wanneer hij/zij met hindernissen en tegenslagen te maken krijgt. 7. Integreert en gebruikt feedback van anderen om de performantie te verbeteren. Coachen en ontwikkelen (niveau 2) Medewerkers begeleiden tot optimale prestaties, groei in hun functie en de verruiming van hun loopbaankansen. Ondersteunt en oriënteert: geeft feedback, moedigt aan, geeft leerkansen. 1. Geeft heldere en genuanceerde feedback, gericht op ontwikkeling. 2. Helpt anderen om hun inzicht te vergroten in de eigen sterktes en zwaktes. 3. Stimuleert anderen (zodanig dat ze zich verder kunnen ontwikkelen). 4. Praat met de andere over hoe iets kan worden aangepakt, veeleer dan zelf de oplossing te geven. 5. Biedt concrete situaties aan om te leren (opleiding, opdrachten, meevolgen,...). 6. Richt zich niet enkel op de taak of het objectief dat moet gerealiseerd worden, maar ook op de persoon die de taak moet uitvoeren.

6 Richting geven (niveau 2) Medewerkers aansturen zodanig dat zij hun doelstellingen kunnen realiseren. Stuurt aan en corrigeert op het niveau van het functioneren en de groepsresultaten. 1. Formuleert objectieven, voorziet duidelijke doelstellingen voor het functioneren van de medewerkers. 2. Drukt in termen van resultaat uit wat hij/zij van de medewerkers verwacht. 3. Geeft open en duidelijke feedback in functie van de te bereiken doelstellingen en afspraken. 4. Treedt op bij het niet nakomen van afspraken, bij problemen in het functioneren, bij onvoldoende resultaten. 5. Toont erkenning en waardering bij goede resultaten. 6. Bevordert de samenwerking tussen de teamleden. 7. Schept duidelijkheid omtrent rollen en verantwoordelijkheden. 8. Houdt op regelmatige basis overleg, individueel of in team. 9. Vraagt de inbreng van de medewerkers aangaande zaken die op hun werking een impact hebben. 10. Stelt zich beschikbaar op.

FUNCTIEKAART: deskundige boekhouden

FUNCTIEKAART: deskundige boekhouden FUNCTIEKAART: deskundige boekhouden 1. Organisatiegegevens FUNCTIEFAMILIE: Experten (EX2: deskundig ondersteunend) FUNCTIEBENAMING: Deskundige, assistent-dienstleider, administratief bestuursassistent

Nadere informatie

DESKUNDIGE VERZEKERINGEN

DESKUNDIGE VERZEKERINGEN FUNCTIEKAART DESKUNDIGE VERZEKERINGEN 1. Organisatiegegevens FUNCTIENIVEAU: B1-B2-B3 FUNCTIEFAMILIE: experten 2 CLUSTER: ondersteuning AFDELING: financiën TEAM: verzekeringen 2. Plaats in de organisatie

Nadere informatie

FUNCTIEKAART: deskundige communicatie

FUNCTIEKAART: deskundige communicatie FUNCTIEKAART: deskundige communicatie 1. Organisatiegegevens FUNCTIEFAMILIE: experten (EX2: deskundig ondersteunend) FUNCTIEBENAMING: deskundige DEPARTEMENT: stafdiensten DIENST: communicatie NIVEAU: B1-B2-B3

Nadere informatie

HOOFDDESKUNDIGE (ZWEMBADBEHEERDER)

HOOFDDESKUNDIGE (ZWEMBADBEHEERDER) HOOFDDESKUNDIGE (ZWEMBADBEHEERDER) 1. Organisatiegegevens FUNCTIEBENAMING: hoofddeskundige FUNCTIENIVEAU: B4-B5 FUNCTIEFAMILIE: Leidinggevenden hoger kader (LG 1) CLUSTER EN DIENST: cultuur en vrije tijd

Nadere informatie

DOELGROEPENWERKER. 1. Organisatiegegevens FUNCTIEFAMILIE: doelgroepenwerker FUNCTIEBENAMING: deskundige FUNCTIENIVEAU: B1-B2-B3

DOELGROEPENWERKER. 1. Organisatiegegevens FUNCTIEFAMILIE: doelgroepenwerker FUNCTIEBENAMING: deskundige FUNCTIENIVEAU: B1-B2-B3 DOELGROEPENWERKER 1. Organisatiegegevens FUNCTIEFAMILIE: doelgroepenwerker FUNCTIEBENAMING: deskundige FUNCTIENIVEAU: B1-B2-B3 2. Plaats in de organisatie De doelgroepenwerker rapporteert aan zijn diensthoofd.

Nadere informatie

FUNCTIEKAART: DESKUNDIGE HORECACOACH/OVERLASTAMBTENAAR

FUNCTIEKAART: DESKUNDIGE HORECACOACH/OVERLASTAMBTENAAR FUNCTIEKAART: DESKUNDIGE HORECACOACH/OVERLASTAMBTENAAR 1. Organisatiegegevens FUNCTIEBENAMING: deskundige (overlast- en horecacoach) DIENST: politie FUNCTIEFAMILIE: experten 2 FUNCTIENIVEAU: B1- B2 B3

Nadere informatie

DESKUNDIGE EVENEMENTEN EN PLECHTIGHEDEN

DESKUNDIGE EVENEMENTEN EN PLECHTIGHEDEN FUNCTIEKAART DESKUNDIGE EVENEMENTEN EN PLECHTIGHEDEN 1. Organisatiegegevens FUNCTIENIVEAU: B1-B2-B3 FUNCTIEFAMILIE: experten 2 CLUSTER: cultuur en vrije tijd AFDELING: vrije tijd DIENST: evenementen, jeugd

Nadere informatie

DESKUNDIGE EVENEMENTEN EN PLECHTIGHEDEN

DESKUNDIGE EVENEMENTEN EN PLECHTIGHEDEN FUNCTIEKAART DESKUNDIGE EVENEMENTEN EN PLECHTIGHEDEN 1. Organisatiegegevens FUNCTIENIVEAU: B1-B2-B3 FUNCTIEFAMILIE: experten 2 CLUSTER: cultuur en vrije tijd AFDELING: vrije tijd DIENST: evenementen, jeugd

Nadere informatie

FUNCTIEKAART: ADVISEUR SENIORENBELEID

FUNCTIEKAART: ADVISEUR SENIORENBELEID FUNCTIEKAART: ADVISEUR SENIORENBELEID 1. Organisatiegegevens FUNCTIEFAMILIE: experten 1 FUNCTIEBENAMING:adviseur seniorenbeleid FUNCTIENIVEAU: A1a A1b A2a, DEPARTEMENT: burgerzaken en welzijn DIENST: welzijnsdienst

Nadere informatie

Functiekaart: deskundige Human Resources

Functiekaart: deskundige Human Resources Functiekaart: deskundige Human Resources 1. Jobidentificatie Dienst: Directie: Rechtstreekse chef: Officiële functietitel: 2. Doel van de functie Human Resources Bedrijfsvoering Diensthoofd Human Resources

Nadere informatie

FUNCTIEKAART. Functietitel: Deskundige Human Resources. 1. Jobidentificatie: 2. Doel van de functie: 3. Kernresultaatsgebieden:

FUNCTIEKAART. Functietitel: Deskundige Human Resources. 1. Jobidentificatie: 2. Doel van de functie: 3. Kernresultaatsgebieden: FUNCTIEKAART Functietitel: Deskundige Human Resources 1. Jobidentificatie: Dienst: Directie: Rechtstreekse chef: Officiële functietitel: 2. Doel van de functie: Human Resources Bedrijfsvoering Diensthoofd

Nadere informatie

Functiekaart: deskundige milieu (duurzaamheid) deskundige milieu (natuur & leefmilieu)

Functiekaart: deskundige milieu (duurzaamheid) deskundige milieu (natuur & leefmilieu) Functiekaart: deskundige milieu (duurzaamheid) deskundige milieu (natuur & leefmilieu) 1. Organisatiegegevens FUNCTIEFAMILIE: Experten 2 (deskundig ondersteunend) FUNCTIEBENAMING: Deskundige FUNCTIENIVEAU:

Nadere informatie

Functiekaart: Directeur bedrijfsvoering

Functiekaart: Directeur bedrijfsvoering Functiekaart: Directeur bedrijfsvoering 1. Job identificatie Directie: Rechtstreekse chef: Officiële functietitel: 2. Doel van de functie Bedrijfsvoering Zonecommandant Directeur bedrijfsvoering A5a-A5b

Nadere informatie

ADVISEUR CENTRUMMANAGEMENT

ADVISEUR CENTRUMMANAGEMENT ADVISEUR CENTRUMMANAGEMENT 1. Organisatiegegevens FUNCTIEBENAMING: adviseur FUNCTIENIVEAU: A1a A1b A2a FUNCTIEFAMILIE: experten 1 2. Plaats in de organisatie De adviseur rapporteert aan het afdelingshoofd.

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.2 Operationeel leidinggeven

FUNCTIEFAMILIE 5.2 Operationeel leidinggeven Doel van de functiefamilie Aansturen van medewerkers en organiseren en superviseren van hun dagelijkse werkzaamheden teneinde een efficiënte en continue werking van het eigen team te garanderen en zodoende

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING 1

FUNCTIEBESCHRIJVING 1 FUNCTIEBESCHRIJVING 1 Functie Hoofddoel van de functie Diensthoofd personeel A1a-A3a U bent verantwoordelijk voor en efficiënte organisatie en werking van de personeelsdienst. U geeft leiding aan team

Nadere informatie

FUNCTIEKAART Deskundige bestrijding kinderarmoede (doelgroepenwerker)

FUNCTIEKAART Deskundige bestrijding kinderarmoede (doelgroepenwerker) FUNCTIEKAART Deskundige bestrijding kinderarmoede (doelgroepenwerker) 1. Organisatiegegevens FUNCTIEBENAMING: deskundige FUNCTIENIVEAU: B1-B2-B3 FUNCTIEFAMILIE: doelgroepenwerker DIENST: Onderwijs en Welzijn

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Competentieprofiel voor een aanstelling bij de stad. ADMINISTRATIEF MEDEWERKER 1. Organisatiegegevens FUNCTIEBENAMING: administratief medewerker FUNCTIENIVEAU: C1-C2-C3 FUNCTIEFAMILIE: administratief ondersteunenden

Nadere informatie

Functiekaart: Juridisch adviseur

Functiekaart: Juridisch adviseur Functiekaart: Juridisch adviseur 1. Job identificatie Dienst : Directie: Rechtstreekse chef: Officiële functietitel: 2. Doel van de functie Juridische ondersteuning & overheidsopdrachten Bedrijfsvoering

Nadere informatie

MEDEWERKER SCHOONMAAK

MEDEWERKER SCHOONMAAK MEDEWERKER SCHOONMAAK 1. Functiebenaming/ graad FUNCTIEBENAMING: medewerker DIENST: schoonmaak FUNCTIEFAMILIE: technisch ondersteunenden (TO1) NIVEAU: D1-D2-D3 2. Plaats in de organisatie De medewerker

Nadere informatie

Coördinator buitenschoolse kinderopvang

Coördinator buitenschoolse kinderopvang Coördinator buitenschoolse kinderopvang Doel van de functie Zorgen voor een kwaliteitsvolle buitenschoolse kinderopvang. Plaats in de organisatie Afdeling Vrije tijd Dienst Buitenschoolse kinderopvang

Nadere informatie

DIRECTEUR recreatiepark De Ster en stedelijk zwembad Sinbad contractueel, voltijds, A4aA4b

DIRECTEUR recreatiepark De Ster en stedelijk zwembad Sinbad contractueel, voltijds, A4aA4b Het dagelijks bestuur van VZW RECREATIEPARK DE STER organiseert aanwervingsproeven en legt een wervingsreserve aan voor m/v: DIRECTEUR recreatiepark De Ster en stedelijk zwembad Sinbad contractueel, voltijds,

Nadere informatie

INDUSTRIEEL INGENIEUR TECHNIEKEN

INDUSTRIEEL INGENIEUR TECHNIEKEN De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Met het oog op de invulling van de huidige vacature organiseren wij aanwervingsproeven voor M/V: INDUSTRIEEL INGENIEUR TECHNIEKEN

Nadere informatie

Functiebeschrijving: controleur leidinggevend (m/v)

Functiebeschrijving: controleur leidinggevend (m/v) Functiebeschrijving: controleur leidinggevend (m/v) Graad Controleur (m/v) Functie Controleur leidinggevend (m/v) Doelstelling van de functie Leiden van een team medewerkers en aansturen van de werkzaamheden

Nadere informatie

DESKUNDIGE COMMUNICATIE (& ADMINISTRATIE)

DESKUNDIGE COMMUNICATIE (& ADMINISTRATIE) DESKUNDIGE COMMUNICATIE (& ADMINISTRATIE) 1. Organisatiegegevens: FUNCTIEBENAMING: deskundige communicatie FUNCTIENIVEAU: B1 - B2 B3 DIENST: Brandweerzone Waasland - veiligheidszorg Deze functie is te

Nadere informatie

Diensthoofd Brandpreventie (m/v)

Diensthoofd Brandpreventie (m/v) Diensthoofd Brandpreventie (m/v) Graad Diensthoofd (m/v) (A1 A3) Functie Diensthoofd Brandpreventie (m/v) Plaats in het organogram Je wordt tewerkgesteld als leidinggevende van de Dienst Brandpreventie.

Nadere informatie

Communicatiedeskundige contractueel, voltijds, B1-B2-B3

Communicatiedeskundige contractueel, voltijds, B1-B2-B3 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor m/v: Communicatiedeskundige contractueel, voltijds,

Nadere informatie

Functieprofiel leidinggevende

Functieprofiel leidinggevende Functieprofiel leidinggevende Doel van de functie Is verantwoordelijk voor (kan aangesproken worden op) de beleidsvoorbereiding en de beleidsuitvoering in een specifiek domein. Resultaatsgebieden Coördineren

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

KINDERVERZORGSTER (KINDBEGELEID(ST)ER)

KINDERVERZORGSTER (KINDBEGELEID(ST)ER) KINDERVERZORGSTER (KINDBEGELEID(ST)ER) 1. Organisatiegegevens FUNCTIEBENAMING: kinderverzorg(st)er FUNCTIENIVEAU: C1-C2 FUNCTIEFAMILIE: zorgverleners 2. Plaats in de organisatie De kinderverzorg(st)er

Nadere informatie

ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a

ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a Wat is het doel/de bestaansreden van de functie? : Het leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en ervoor zorgen dat strategische projecten geïmplementeerd

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING 1

FUNCTIEBESCHRIJVING 1 FUNCTIEBESCHRIJVING 1 Functie Hoofddoel van de functie Deskundige burgerzaken B1-B3 U verzorgt de permanentie aan het vreemdelingenloket en bent verantwoordelijk voor de behandeling van vreemdelingendossiers

Nadere informatie

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke

Nadere informatie

Functie en competentieprofiel HULPKOK

Functie en competentieprofiel HULPKOK Functie en competentieprofiel HULPKOK 1. Situering van de functie Functietitel Dienst Niveau Functionele loopbaan Evaluator Hulpkok Woonzorgcentrum D D1 D2 D3 kok procesbewaker 1. Positionering in het

Nadere informatie

Aanwerving en bevordering

Aanwerving en bevordering Aanwerving en bevordering AFDELINGSHOOFDEN CLUSTER TECHNIEK voltijds/deeltijds contractueel/statutair A1a-A2a-A3a Info gent@searchselection.be Wat houdt de job in Als afdelingshoofd binnen de cluster techniek

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: operationeel leidinggevenden Functietitel: Deskundige Burgerzaken Afdeling: Algemene Zaken Dienst: Burgerzaken 2. Positionering in

Nadere informatie

REDDER 1. Organisatiegegevens 2. Plaats in de organisatie 3. Doel van de functie 4. Resultaatsgebieden

REDDER 1. Organisatiegegevens 2. Plaats in de organisatie 3. Doel van de functie 4. Resultaatsgebieden REDDER 1. Organisatiegegevens FUNCTIEBENAMING: vakman/ -vrouw FUNCTIENIVEAU: D1-D2-D3 FUNCTIEFAMILIE: veiligheids- en toezichthoudende medewerkers (VT2) DEPARTEMENT: Cultuur en vrije tijd DIENST: Sport

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER

FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER 1. ALGEMEEN 1.1 Departement: Financiën Dienst: Financiële dienst 1.2 Naam van de functie: BOEKHOUDER 1.3 Datum: juli 2018 2. DOEL VAN DE FUNCTIE Je bent verantwoordelijk

Nadere informatie

Industrieel ingenieur technieken statutair, voltijds, A1a-A1b-A2a

Industrieel ingenieur technieken statutair, voltijds, A1a-A1b-A2a De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor m/v: Industrieel ingenieur technieken statutair,

Nadere informatie

Deeltijdse ICT-medewerker SASK

Deeltijdse ICT-medewerker SASK Deeltijdse ICT-medewerker SASK B1-B3 Doel van de functie: Je staat in voor in voor het dagelijks onderhouden, beheren en ondersteunen van de ICT-infrastructuur in functie van de algemene (administratieve)

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST Functietitel Dienst Directe leidinggevende Plaats in de organisatie Niveau Salarisschaal Statuut Archivaris Archiefbeheer Algemeen coördinator De archivaris rapporteert aan de

Nadere informatie

COÖRDINATOR BESTUURSADMINISTRATIE & ONTHAAL

COÖRDINATOR BESTUURSADMINISTRATIE & ONTHAAL COÖRDINATOR BESTUURSADMINISTRATIE & ONTHAAL ALGEMENE GEGEVENS Functietitel Functiefamilie Afdeling Niveau Graad Graadnaam Positie in het organogram Eerste evaluator Tweede evaluator Coördinator bestuursadministratie

Nadere informatie

Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries

Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries Functietitel: Dienst: Niveau Eerste evaluator Tweede evaluator Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries cultuurcentrum C4-C5 Directeur cultuurcentrum Afdelingshoofd Vrije Tijd HOOFDDOEL VAN DE

Nadere informatie

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Functietitel Diensthoofd overheidsopdrachten Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Niveau Av Eerste evaluator Tweede evaluator Diensthoofd administratieve en juridische zaken Algemeen

Nadere informatie

Evaluatieformulieren

Evaluatieformulieren Evaluatieformulieren EVALUATIEFORMULIER 1 leidinggevenden niveau A, B en C 4 EVAFORM 1 1) collegialiteit 1. werkt samen (in team) aan de uitvoering van het gehele takenpakket van de organisatie, de dienst,

Nadere informatie

gemeentesecretaris afdelingshoofd Vrije Tijd Directeur Abdijmuseum Ten Duinen Polyvalent medewerker Abdijmuseum Ten Duinen

gemeentesecretaris afdelingshoofd Vrije Tijd Directeur Abdijmuseum Ten Duinen Polyvalent medewerker Abdijmuseum Ten Duinen Functiebeschrijving Polyvalent Medewerker Abdijmuseum Ten Duinen 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE AFDELING Vrije Tijd SECTOR/DIENST Abdijmuseum Ten Duinen 1138 TEAM FUNCTIEFAMILIE Praktisch technisch uitvoerende

Nadere informatie

Instaan voor een effectieve en efficiënte logistieke keten van het moment van bestelling tot het afleveren van de goederen bij de interne klanten.

Instaan voor een effectieve en efficiënte logistieke keten van het moment van bestelling tot het afleveren van de goederen bij de interne klanten. FUNCTIEOMSCHRIJVING Hoofd materiaalbeheer en logistieke stromen 1. Functietitel Hoofd materiaalbeheer en logistieke stromen 2. Doel van de functie Instaan voor een correct intern aankoopbeleid door het

Nadere informatie

Overzicht kerntaken, werkprocessen, prestatie-indicatoren gekoppeld aan examenproducten

Overzicht kerntaken, werkprocessen, prestatie-indicatoren gekoppeld aan examenproducten Overzicht kerntaken, werkprocessen, prestatie-indicatoren gekoppeld aan examenproducten Kerntaak 1 Organiseert het leerproces van de (lerende) medewerker in de praktijk Werkproces Prestatie-indicator Examenproduct

Nadere informatie

F U N C T I E P R O F I E L

F U N C T I E P R O F I E L F U N C T I E P R O F I E L I. I D E N T I F I C A T I E G E G E V E N S Functiebenaming Weddeschaal Graad Directie - dep - dienst Functiefamilie verantwoordelijke Kinderdagverblijf (B) B1-B2-B3 celhoofd

Nadere informatie

Integrale kwaliteitszorg zorgnetwerk (IKZ) (A1-3)

Integrale kwaliteitszorg zorgnetwerk (IKZ) (A1-3) Integrale kwaliteitszorg zorgnetwerk (IKZ) (A1-3) Rapporteert aan Geeft leiding aan 1. Doel van de functie Directeur Zorg - De coördinator IKZ is verantwoordelijk voor de algemene coördinatie (met inbegrip

Nadere informatie

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief FUNCTIEBESCHRIJVING: Begeleider binnenschoolse opvang 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Begeleider Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang E1-E3 administratief

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de statutaire werving van een adjunct van de directeur bij nv De Scheepvaart, afdeling waterwegbeheer.

Selectieprocedure voor de statutaire werving van een adjunct van de directeur bij nv De Scheepvaart, afdeling waterwegbeheer. Selectiereglement Titel: Districtshoofd adjunct van de directeur Datum: april 2014 Selectieprocedure voor de statutaire werving van een adjunct van de directeur bij nv De Scheepvaart, afdeling waterwegbeheer.

Nadere informatie

Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage

Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage Functie Graadnaam: medewerker technische dienst Functienaam: medewerker technische dienst Functiefamilie: technisch medewerkers Functionele loopbaan:

Nadere informatie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie Functiefamilie: Niveau: LEIDING GEVEN D Doel van de functiefamilie Instaan voor de coördinatie en de opvolging van de werkzaamheden van een administratieve of operationele entiteit waarin men medewerkers

Nadere informatie

ARCHITECT. voltijds statutair, A1aA1bA2a

ARCHITECT. voltijds statutair, A1aA1bA2a De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Met het oog op de invulling van de huidige vacature organiseren wij aanwervingsproeven voor M/V: ARCHITECT voltijds statutair,

Nadere informatie

Diensthoofd burgerzaken

Diensthoofd burgerzaken Diensthoofd burgerzaken (Niveau C4-C5) Doel van de functie: Als diensthoofd burgerzaken coördineer je de verschillende projecten en processen van het team burgerlijke stand in functie van de dienstverlening

Nadere informatie

Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3)

Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3) Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3) Vanaf 2016 maken stad Roeselare en OCMW Roeselare verder werk van één organisatiestructuur. Binnen de brede samenwerking is er de nood aan de aanleg

Nadere informatie

Hoofdcoördinator openbare werken statutair, voltijds, B4-B5

Hoofdcoördinator openbare werken statutair, voltijds, B4-B5 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor: Hoofdcoördinator openbare werken statutair, voltijds,

Nadere informatie

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B

LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B Functiefamilie: Niveau: LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B Doel van de functiefamilie Instaan voor het beheer of verhuur van het materiaal en de technische installaties bij een dienst en erop toezien dat de administratieve

Nadere informatie

Directeur financiën. Resultaatgebieden

Directeur financiën. Resultaatgebieden Directeur financiën Leiden van de cel financiën en overheidsopdrachten en coördineren van activiteiten, processen en medewerkers rond financiën en overheidsopdrachten (Centrale Diensten en Provinciale

Nadere informatie

Hoofddeskundige Sinbad Contractueel/statutair, voltijds, B4-B5

Hoofddeskundige Sinbad Contractueel/statutair, voltijds, B4-B5 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor: Hoofddeskundige Sinbad Contractueel/statutair, voltijds,

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: Administratief personeel Functietitel: Administratief medewerker Afdeling: Cultuur en vrije tijd Dienst: Druk en uitleendienst 2.

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider A1 December 2009 PROJECTLEIDER A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied

Functiebeschrijving. Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied Functiebeschrijving Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied Loon- en personeelsadministratie Je bent verantwoordelijk voor een correcte weddeverwerking en werkt hiervoor nauw samen met het

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert B December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3)

Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3) Functiebeschrijving Deskundige PR en Communicatie (B1-B3) Doel Beschrijving Coördineren en beheren van het communicatieproces vanuit de organisatie in overleg met de verschillende afdelingen en zo de interne

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 2.3 Organisatie-ondersteunend

FUNCTIEFAMILIE 2.3 Organisatie-ondersteunend Doel van de functiefamilie Interne klanten bijstaan via ontwikkeling en uitbouwen van specifieke dienstverlening die verband houdt met één of meer functionele domeinen ertoe bij te dragen dat de organisatie

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker Algemene info Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Administratief medewerker C1 C2 C3 Visie De gemeente Lovendegem streeft naar een optimale

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functietitel: Afdelingshoofd personen

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functietitel: Afdelingshoofd personen FUNCTIEBESCHRIJVING Functietitel: Afdelingshoofd personen Hoofddoel: Leiden en coördineren van de afdeling personen waaronder: Dienst Sociale Zaken En op termijn: Dienst Burgerzaken Dienst Vrije Tijd &

Nadere informatie

Functiekaart: administratief medewerker

Functiekaart: administratief medewerker Functiekaart: administratief medewerker 1. Jobidentificatie Dienst: Directie: Officiële functietitel: 2. Doel van de functie Diverse diensten Bedrijfsvoering Administratief medewerker C1-C2-C3 De medewerker

Nadere informatie

De Deskundige Gezin werkt nauw samen met de Teamverantwoordelijke Gezin en de Jeugdconsulent. Voor deze functie?

De Deskundige Gezin werkt nauw samen met de Teamverantwoordelijke Gezin en de Jeugdconsulent. Voor deze functie? 1. FUNCTIEDOEL De Deskundige Gezin staat in voor algemeen jongerenwelzijn te Peer. Hij/zij brengt de behoeften en noden met betrekking tot jeugdwelzijnsvoorzieningen in kaart, en ontwikkelt nieuwe initiatieven

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Pedagogisch adviseur leertijd (M/V) Cel praktijkopleiding

Functiebeschrijving: Pedagogisch adviseur leertijd (M/V) Cel praktijkopleiding Functiebeschrijving: Pedagogisch adviseur leertijd (M/V) Cel praktijkopleiding DEEL 1: CONTEXTINFORMATIE 0. Identificatiecode 1. Functietitel (M/V) Pedagogisch adviseur leertijd 2. Organisatie De adviseur

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht

FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Gemeenschapswacht Gemeenschapswachten C1-C3 Administratief 2. DOEL VAN DE FUNCTIE Uitvoeren van

Nadere informatie

Deskundige ICT - systeembeheerder

Deskundige ICT - systeembeheerder 1. FUNCTIEDOEL De deskundige ICT levert samen met zijn/haar collega s expertise informatie, diensten en producten af aan de interne klanten, met de nodige kwaliteitsvereisten, volgens de juiste procedures

Nadere informatie

F U N C T I E P R O F I E L

F U N C T I E P R O F I E L F U N C T I E P R O F I E L I. I D E N T I F I C A T I E G E G E V E N S Functiebenaming Weddeschaal Graad Directie - dep - dienst Functiefamilie dossierbeheerder B1-B2-B3 administratief expert departement

Nadere informatie

STAFMEDEWERKER PRE-PLANNING EN ADMINISTRATIE

STAFMEDEWERKER PRE-PLANNING EN ADMINISTRATIE STAFMEDEWERKER PRE-PLANNING EN ADMINISTRATIE Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Stafmedewerker preplanning en administratie, B1-B3. Doel van de functie Ondersteunt de organisatie van de prezone,

Nadere informatie

Wat de job inhoudt Wie we zoeken diploma toegang niveau B Wat we bieden Algemene bepalingen :

Wat de job inhoudt Wie we zoeken diploma toegang niveau B Wat we bieden Algemene bepalingen : Wat de job inhoudt Als deskundige evenementen en plechtigheden B 123 helpt u bij de ontwikkeling van een evenementenbeleid door analyse en onderzoek, bent u verantwoordelijk voor producties van evenementen

Nadere informatie

Buurtsteward contractueel, voltijds, B1-B2-B3

Buurtsteward contractueel, voltijds, B1-B2-B3 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor m/v: Buurtsteward contractueel, voltijds, B1-B2-B3

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Begrotingsadviseur

Functiebeschrijving: Begrotingsadviseur Functiebeschrijving: Begrotingsadviseur Functiefamilie organisatie ondersteunende functies 1 1. Context van de functie 1.1. Waarden van de Vlaamse overheid De Vlaamse overheid is een open en wendbare organisatie

Nadere informatie

Competentiegerichte functiebeschrijving. Administratief medewerk(st)er directiesecretariaat. Administratief medewerk(st)er

Competentiegerichte functiebeschrijving. Administratief medewerk(st)er directiesecretariaat. Administratief medewerk(st)er Competentiegerichte functiebeschrijving administratief medewerker directiesecretariaat 1. Identificatiegegevens: Functiebenaming: Graadbenaming: Sector/Dienst: Administratief medewerk(st)er directiesecretariaat

Nadere informatie

Functie en competentieprofiel ZORGKUNDIGE

Functie en competentieprofiel ZORGKUNDIGE Functie en competentieprofiel ZORGKUNDIGE 1. Situering van de functie Naam van de functie Dienst Niveau Functionele loopbaan Evaluator procesbewaker Zorgkundige Woonzorgcentrum C C1 C2 Hoofdverpleegkundige/Zorgcoördinator

Nadere informatie

Gebiedsgerichte werker

Gebiedsgerichte werker Gebiedsgerichte werker (Niveau B1-B3) Doel van de functie: Als gebiedsgericht werker van een gebied in de stad instaan voor de voorbereiding, ondersteuning en uitvoering van diverse projecten binnen dat

Nadere informatie

Winkelverantwoordelijke - Vrouwencentrum

Winkelverantwoordelijke - Vrouwencentrum Functietitel: Winkelverantwoordelijke - Vrouwencentrum Opgesteld op 21/03/2018 opgesteld door: Wim Hove Doel van de functie: Aansturen en zorgen voor een efficiënte planning van de kledij- en retouchemedewerkers

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige planning

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige planning FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige planning Functie Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Deskundige planning B1 B3 Visie De gemeente Lovendegem streeft naar een optimale dienstverlening voor

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING 1

FUNCTIEBESCHRIJVING 1 FUNCTIEBESCHRIJVING 1 Functie Hoofddoel van de functie Deskundige stedenbouw en ruimtelijke ordening B1-B3 Op het vlak van het stedenbouwkundig vergunningsbeleid staat u in voor de correcte, efficiënte

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING 1

FUNCTIEBESCHRIJVING 1 FUNCTIEBESCHRIJVING 1 Functie Hoofddoel van de functie Plaats in het organogram U staat in voor de administratieve ondersteuning van de dienst personeel. Hierdoor draagt u bij tot het leveren van een kwaliteitsvolle

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering

FUNCTIEBESCHRIJVING. Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering FUNCTIEBESCHRIJVING 1 CONTEXTINFORMATIE Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering Niveau: B Rang: Bv Salarisschaal: B1 - B2 - B3 Departement: Ruimte Afdeling: Uitvoering Organogrammen: Departement

Nadere informatie

TECHNISCHE ASSISTENTIE MEDISCH ASSISTENT C. Functiefamilie: Niveau:

TECHNISCHE ASSISTENTIE MEDISCH ASSISTENT C. Functiefamilie: Niveau: Functiefamilie: Niveau: TECHNISCHE ASSISTENTIE MEDISCH ASSISTENT C Doel van de functiefamilie Toedienen van verzorging en basis medische hulp teneinde bij te dragen tot de geestelijke en fysieke gezondheid

Nadere informatie

Plannen & organiseren

Plannen & organiseren kijkt vooruit, onderbouwt een planning, houdt rekening met potentiële invloedfactoren, visualiseert en communiceert deze duidelijk en begrijpbaar aan de medewerkers. koppelt aan deze planning, doelstellingen

Nadere informatie

Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk

Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Jeugdwerker, C1-C3. Doel van de functie Je ondersteunt de inhoudelijke werking van de jeugddienst met de focus op

Nadere informatie

Stichting Kinderopvang Op Kop. Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang

Stichting Kinderopvang Op Kop. Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang Stichting Kinderopvang Op Kop Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang Door dhr. R. Terpstra Datum 5 december 2014 Functieomschrijving coördinator kinderopvang Algemene

Nadere informatie

Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers

Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Dossierbehandelaar (bestuurssecretaris)

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A1 December 2009 LEIDINGGEVEND A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

De medewerker kwaliteitszorg rapporteert aan de teamverantwoordelijke kwaliteitszorg van de afdeling Kennisbeheer.

De medewerker kwaliteitszorg rapporteert aan de teamverantwoordelijke kwaliteitszorg van de afdeling Kennisbeheer. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// FUNCTIEOMSCHRIJVING: Medewerker Kwaliteitszorg ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk

Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Jeugdwerker, C1-C3. Doel van de functie Samen met de speelpleinverantwoordelijke organiseer je elke vakantie mee de

Nadere informatie

Functiebeschrijving nr. 030 Transitie- en kwaliteitsmanager

Functiebeschrijving nr. 030 Transitie- en kwaliteitsmanager 1/5 Functiebeschrijving nr. 030 Transitie- en kwaliteitsmanager I. FUNCTIEBENAMING Formatie Directe Leidinggevende contractueel administratief personeel algemeen directeur II. HOOFDDOEL VAN DE FUNCTIE

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN

FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN 1. ALGEMEEN 1.1. Departement: Samenleven Dienst: Cultuur 1.2. Naam van de functie: Stafmedewerker cultuur 1.3. Datum: augustus 2018 2. DOEL VAN DE FUNCTIE Je staat

Nadere informatie

Stafmedewerker Planning (Gezinszorg)

Stafmedewerker Planning (Gezinszorg) Stafmedewerker Planning (Gezinszorg) 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Rapporteert aan de zorgmanager Geeft leiding in delegatie door de zorgmanager tijdelijk - leiding aan de BBP s met betrekking tot hun planningsactiviteiten

Nadere informatie

Diensthoofd Facilitaire cluster (Niveau C4-C5)

Diensthoofd Facilitaire cluster (Niveau C4-C5) Diensthoofd Facilitaire cluster (Niveau C4-C5) Doel van de functie Het coördineren, aansturen en adviseren van alle facilitaire activiteiten binnen de diverse locaties van de Stad en het OCMW. Je bent

Nadere informatie