INSTRUCTION MANUAL V666 - UFO. Specifications. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INSTRUCTION MANUAL V666 - UFO. Specifications. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING:"

Transcriptie

1 INSTRUCTION MANUAL V666 - UFO Specifications INHOUD VERPAKKING: 1 x Quadcopter drone 1 x 2.4GHz afstandsbediening met LCD display (6x AA batterijen niet inbegrepen) 1 x 7.4V 1200mAh Li-po batterij 1 x Oplader 4 x Reserve propellers 1 x Handleiding 1 x FPV (first person view) monitor 1 x 2.0MP Camera 1 x Camera vibratie absorbeerder 1 x 4GB geheugen kaart SPECIFICATIES: 2.4GHz Quadcopter drone Ready-to-fly 6-assige gyroscoop 4 hoofd motoren 1 Li-po Batterij 7.4V 1200mAh Hoogte: 130 mm Lengte: 530 mm Breedte: 530 mm Gewicht: 225 gram zonder batterij Gewicht batterij: 63 gram Gewicht camera: 40 gram Veiligheidsvoorschriften Lees deze handleiding zorgvuldig en compleet Dit model is niet geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar en bevat kleine onderdelen Kinderen mogen dit model alleen gebruiken onder begeleiding van een volwassene. Handen, gezicht, haar en losse kleding uit de buurt van de rotor houden Blijf buiten het bereik van draaiende delen van de copter Na gebruik van het apparaat ALTIJD de accu loskoppelen en uit het apparaat halen Schakel de copter en de afstandsbediening altijd uit na gebruik Vlieg alleen in een veilige omgeving waar u geen andere personen in gevaar brengt Voor de afstandsbediening raden wij AA batterijen aan met een spanning van 1,5 tot 1,2Volt Mensen zonder ervaring raden wij aan eerst te leren vliegen van een ervaren piloot Test voor elke vlucht de reikwijdte van de afstandsbediening Bewaar deze instructie zorgvuldig Houd u altijd aan wet en regelgeving!

2 VLIEG NIET: - In de buurt van groepen mensen - Op mensen of dieren af - Bij slecht zicht of in het donker - Boven windkracht 2 - In de buurt van hoogspanningsmasten en/of andere vormen van bedrading - Bij onweer, regen of vochtige omstandigheden Advies hergebruik batterij Met het oog op voorzichtig en rationeel behoud, bescherming en verbetering van de kwaliteit van de omgeving, bescherming van de menselijke gezondheid en behoud van natuurlijke rijkdommen, moet de gebruiker een onbruikbaar product inleveren bij de desbetreffende inzamelpunten overeenkomstig de wettelijke voorschriften. De doorgestreepte afvalbak geeft aan dat dit product gescheiden moet worden weggegooid (LET OP: gooi dit product niet in de afvalbak). De gebruiker is wettelijk verplicht (batterij regeling) tot het retourneren van gebruikte batterijen en oplaadbare batterijen. Gebruikte batterijen bij het huisvuil weggooien is niet toegestaan! Batterijen/oplaadbare batterijen die gevaarlijke stoffen bevatten, zijn gemarkeerd met de doorgestreepte afvalbak. Het symbool geeft aan dat het product niet mag worden weggegooid via het huishoudelijke afval. De chemische symbolen voor de betreffende gevaarlijke stoffen zijn Cd = cadmium, hg = kwik, Pb = lood. U kunt gebruikte batterijen/oplaadbare batterijen kosteloos inleveren bij het verzamelpunten van uw gemeente, onze vestigingen of waar batterijen/oplaadbare batterijen verkocht worden. Zo vervult u uw wettelijke verplichtingen en draagt u bij aan de bescherming van ons milieu. Veiligheidsvoorschriften batterijen Li-Po

3 Het laden van de accu - Berg de accu/batterijen altijd buiten bereik van kinderen - Niet oplaadbare batterijen mogen niet opnieuw opgeladen worden - Ongelijke of verschillend opgeladen batterijen mogen niet samen gebruikt worden - Gebruik alleen aanbevolen batterijen of gelijksoortige typen - Oplaadbare batterijen moeten voor het laden uit de afstandsbediening genomen worden - Na gebruik van het apparaat, de batterijen uit de afstandsbediening nemen als u deze langere tijd niet gaat gebruiken - De aansluitklemmen mogen niet kortgesloten worden - Dit model is met een oplaadbare Li-po accu uitgerust. Li-po accu s behoeven speciale aandacht, lees de instructie hierover verderop in de handleiding - Accu mag alleen door de meegeleverde WLtoys lader geladen worden - Bij het laden de accu altijd op een vuurvaste ondergrond leggen - Laat het laden nooit zonder toezicht plaatsvinden - De accu altijd volledig opladen - Laat de draden van de accu elkaar niet raken of kortsluiten - De draden of het contact van de accu mogen niet veranderd of beschadigd zijn - De accu nooit mechanisch beschadigen (er is explosie gevaar) - De accu mag niet in de buurt van kinderen worden geplaatst (tenzij onder toezicht van een volwassene) - Het model mag bouwtechnisch niet veranderd worden - Het model en de afstandsbediening na gebruik uitzetten - Kinderen mogen dit model alleen onder toezicht van volwassenen gebruiken - Beschadigde batterijen of accu s kunnen bij aanraking verwondingen veroorzaken. Bij contact met uw huid of ogen 1. LED 2. Li-Po accu Steek de lader in het stopcontact en verbind vervolgens de accu met de lader. Dit kan maar op één manier; door de ribbels op de juiste manier in de laadkabel te drukken. Als de LED groen oplicht dan is de accu volgeladen en kan de accu ontkoppeld worden. We adviseren de lader daarna uit het stopcontact te halen. Groene LED AAN = Opladende batterij Groene LED UIT = Opgelade batterij Groene LED knippert = Beschadigde batterij Rode LED AAN = Oplader aangesloten Red LED OFF = Beschadigde oplader / niet in het stopcontact Input : 220V Laadstroom : 500mA Volle Voltage: 4.2 +/- 0.03V Leg de accu altijd op een vuurvaste ondergrond en laat deze nooit onbewaakt achter!

4 De Afstandsbediening / zender 1. Power LED 2. Snelheid controle 3. Snelheids hendel 4. Snelheid trim 5. Rotatie trim 6. LCD display 7. Antenne 8. Aan/Uit knop 9. Mode 1 of 3 / Mode 2 of 4 schakelaar (hardware) graden rol 11. Richtings hendel 12. Voorwaarts en achterwaarts trim 13. Zijwaarts trim 14. Module 1 : Waterkanon; Bellenblazer; Video; Mand omhoog; Enkel projectiel 15. Verlichting Aan/Uit 16. Module 2 : Foto nemen, Meerder projectielen, Mand neer 17. Mode 1 of 3 / Mode 2 of 4 schakelaar (softwarematig) - Zet de afstandsbediening aan met de aan/uit knop. Doe dit pas nadat de quadcopter drone aangesloten is aan de accu! - Met de snelheids hendel kunt u langs het midden gas geven en draaien om de eigen as. Met de richtings hendel kunt u de quadcopter drone besturen. - De modus van de afstandsbediening kan hardwarematig veranderd worden door de knop (9) in het midden te verschuiven. - De modus van de afstandsbediening kan softwarematig veranderd worden door de afstandsbediening uit te zetten, en aan et zetten terwijl de linker knop (17) naast het display is ingedrukt. - De verschillende kalibratie knoppen zijn om de quadcopter drone goed te kalibreren zodat deze stil blijft hangen op één plek. Test dit door gas te geven en de kalibratie knoppen zo aan te passen dat de quadcopter drone op dezelfde plek blijft hangen. - De verschillende percentages zijn er om de assertiviteit van de quadcopter drone te kiezen. In 100% modus reageert deze zeer assertief, in 40% modus een stuk trager. - De twee knoppen aan de bovenkant en de knop rechts onder kan gebruikt worden om de verschillende modules te activeren: foto / schieten / kraantje. Plaats de batterijen door de batterij deksel naar beneden te schuiven. Plaats vervolgens 4 AA batterijen zoals aangegeven op de deksel. Headless mode De headless mode betekent dat de quadcopter altijd vliegt ten opzichte van de afstandsbediening zelfs al zou de voorkant van de quadcopter naar de afstandsbediening gericht zijn. Dit betekent dat in het geval dat de quadcopter naar links wordt gestuurd, dat de quadcopter ook daadwerkelijk naar links zal vliegen. Zonder headless mode zal de quadcopter naar rechts vliegen wanneer de voorkant van de quadcopter naar de afstandsbediening gericht is.

5 Gebruik maken van Headless Mode: Zet de copter in een rechte positie voor je neer (rode propellers naar voren) en activeer de afstandsbediening. Houd de headless modus knop (rechts onder) ingedrukt voor twee seconde om de headless modus te activeren. Tijdens het vliegen in headless modus zal er een herhalende toon uit de afstandsbediening voort komen. Herhaal dit proces om de headless modus te deactiveren. Vliegklaar maken Start als volgt: 1. Plaats de accu in de quadcopter drone en verbind deze met het stekkertje van de drone. 2. Breng de gashendel in de onderste positie (naar beneden) en schakel de afstandsbediening in. 3. Wanneer het LED lampje op de quadcopter drone snel knippert, dan is de drone op zoek naar de afstandsbediening. Verplaats de gashendel naar boven en naar beneden. Het LED lampje knippert nu constant. Dit betekent dat de drone verbinding heeft gemaakt met de zender op de afstandsbediening en de drone klaar is om te vliegen. Leren vliegen Vliegen is vrij eenvoudig, maar het zal in het begin wat oefening vergen. Kijk op voor uitgebreide instructiefilms. RICHTING Door de richtingshendel naar links en rechts te bewegen zal de quadcopter naar links en rechts gaan. RICHTING Door de richtingshendel naar boven en beneden te bewegen zal de quadcopter naar voor en achteren gaan.

6 SNELHEID Door de snelheidshendel naar onder of boven te bewegen zal de quadcopter stijgen of dalen. SNELHEID Door de snelheidshendel naar links en rechts te bewegen zal de quadcopter draaien om zijn eigen as. Procedure voor vervangen motoren De motoren bevatten borsteltjes en zullen vroeg of laat aan vervanging toe zijn. Om de motoren optimaal te gebruiken raden wij aan nooit vol gas te geven tijdens de eerste 3 vluchten. Daarnaast adviseren wij de motoren uit te blazen na de 3de vlucht. Reserve motoren kunnen gekocht worden op of bij uw lokale dealer. De eerste vlucht 1. Ga voor uw eerste vlucht op zoek naar een ervaren of volwassen persoon. Wij raden u aan uw eerste vluchten te maken boven een zachte ondergrond om de drone te beschermen. 2. Zoek een locatie zonder mensen, met een zachte ondergrond en zonder hindernissen. Bomen, elektriciteitskabels en open water in de nabijheid zijn geen goede plekken om te oefenen. 3. Plaats de drone op ca. 3 meter afstand van u vandaan op de grond. Onthoud goed dat de gekleurde rotoren aan de voorkant van de drone zitten, dus zorg ervoor dat u altijd achter de drone gepositioneerd bent voor een gemakkelijke besturing. 4. Schakel eerst het de drone zelf en pas daarna de afstandsbediening aan. Let op: voor het juist instellen van de gyroscoop is het belangrijk dat het apparaat bij het aanschakelen absoluut stil staat op een platte ondergrond! 5. Breng het apparaat nu door middel van de gashendel op ca. 1 meter hoogte. Zo vermijdt u het zogeheten Ground Effect. Dicht bij de grond gedragen de luchtstromen zich anders dan hoger in de lucht waardoor de drone kan gaan cirkelen of een afwijkende baan kan vertonen. 6. Probeer het apparaat vervolgens voorzichtig een richting op te vliegen. Wanneer het apparaat wegdraait of in een verkeerde richting vliegt, probeer dan direct te landen en probeer het opnieuw.

7 LET OP! - Zorg dat het vliegapparaat altijd duidelijk in zicht blijft en onder controle. - Maak altijd gebruik van een volledig opgeladen accu. - Schakel altijd eerst het vliegapparaat aan, daarna de afstandsbediening. - Wanneer u klaar bent met vliegen, schakel altijd eerst het vliegapparaat uit en daarna de afstandsbediening. - Gebruik het vliegapparaat niet wanneer deze zichtbare of mechanische schade heeft. - Vlieg altijd in een open en verlaten omgeving om gevaarlijke situaties te vermijden. - Blijf altijd uit de buurt van draaiende rotoren. - Koppel na het vliegen altijd de accu los van het vliegapparaat. - Zorg er altijd voor dat u voldoet aan alle wettelijke voorschriften die bestaan voor modelvliegen in het land waarin u zich bevindt. - Indien u de controle over het vliegapparaat verliest, schakel direct het gas uit door de gashendel naar beneden te schakelen. Kalibreren Wanneer de drone niet stabiel hangt en uit zichzelf een bepaalde richting op vliegt, of om haar as heen draait zodat u met behulp van een hendel moet tegensturen om een stabiele vlucht te bereiken, dan is hij waarschijnlijk niet meer goed gekalibreerd. Voor herkalibratie dient u eerst de quadcopter te verbinden met de afstandsbediening (zie vliegklaar maken). Vervolgens zet u de afstandsbediening in 100% mode en haalt u beide hendels naar linksonder. De kalibratie is afgerond wanneer u een lange piep hoort en de lichten rustig knipperen. Ter info: De kalibratie is gedaan in de fabriek waardoor het normaal gesproken niet nodig is om dit nogmaals te doen. Problemen 1. Het lampje op het moederbord blijft constant knipperen nadat de accu op de quadcopter is aangesloten. Daarnaast reageert de quadcopter niet op de afstandsbediening. Dit betekent dat de afstandsbediening en de quadcopter niet goed met elkaar zijn verbonden. Herhaal het process beschreven bij 'vliegklaar maken'. 2. Geen reactie van de motoren nadat de accu is aangesloten op de quadcopter. Waarschijnlijk betekent dit dat er ergens niet goed contact wordt gemaakt. Zorg ervoor dat alle connecties goed zijn aangesloten. Gebruik altijd volledig opgeladen batterijen in de afstandsbediening. 3. De motor reageert niet op de gashendel terwijl het lampje op het moederbord wel rustig knippert. De accu van de quadcopter is leeg. Laat de accu opnieuw op en probeer het opnieuw. 4. De motoren blijven draaien terwijl de quadcopter is geland. Zorg ervoor dat de gashendel helemaal naar beneden staat. 5. De motoren draaien maar de quadcopter stijgt niet op. De propellers zijn stuk of de accu is bijna leeg. Laat de accu opnieuw op of vervang de propellers. 6. De quadcopters trilt erg tijdens het vliegen. De propellers zijn kapot. Vervang de propellers. 7. Tijdens het zweven blijft de quadcopter contant voorwaarts bewegen. De gyroscoop is niet correct gekalibreerd. Bekijk de product pagina van het model op voor meer informatie. Spare parts

8 Ref Beschrijving Kwantiteit 319 Kap Propellers Motorzitting Tandwiel Frame Beschermingsring Batterij deksel Lichtondersteuning Gesp Bevestiging Koperen ring Moederbord Aandrijfas Koperen ring voor tandwiel Motor Draagarm Camera ophanging Schok absorbeerders FPV set Lithium Batterij 1 Extra modules Dit model kan worden uitgerust met verschillende modules. Deze zijn verkrijgbaar bij uw verkoper of op 1. Camera 2. Bellenblazer 3. Waterkanon 4. Projectielenschieter 5. Hijskraantje

9 De modules installeert u als volgt: 1. Verwijder de module uit de verpakking en plaats de V- vormige pootjes in de daarvoor bestemde beugels aan de onderkant van de quadcopter drone. 2. Duw door totdat er een klik hoorbaar is. 3. De stekker daarna aansluiten op de daarvoor bestemde contactdoos op het moederbord. De installatie van de verschillende modules zijn gelijk. Let op dat de modules aangesloten worden op de daarvoor bestemde stekker, op het moederbord. In de afbeelding op de volgende pagina staat de exacte locatie van de contactdozen. 1. Camera 2-3. Waterkanon / Bellenblazer 4. Projectielenschieter 5. Hijskraantje NB: Op vindt u instructiefilms waar alles stap voor stap uitgelegd wordt in beeld en geluid. Dit model kan een camera dragen. Indien het geval dat er geen camera inbegrepen zit, kan er een camera worden aangeschaft bij uw verkooppunt of op De wijze waarop de camera wordt geïnstalleerd kan gevonden worden onder het kop module. De SD geheugenkaart schuift in de achterkant van de camera en zit vast als er een klik wordt gehoord. Duw de SD kaart naar binnen tot het zichzelf naar buiten duwt om de SD kaart te verwijderen. Druk op de foto knop om een foto te nemen, en de video knop om een video op te nemen. Zorg ervoor dat u de video opname start en stopt. Wanneer u de opname niet stopt is het mogelijk dat de video niet wordt opgeslagen. De camera komt met een USB. Plaats uw SD kaart in de USB en dan in uw computer om de foto s en video s te bekijken. Open de USB folder om uw bestanden te bekijken: PHOTO > Bevat alle foto s die genomen zijn VIDEO > Bevat alle video s die genomen zijn FPV (First Person View) Een complete set voor FPV (first person view) is standaard inbegrepen bij de V666. Daarnaast zijn ook een hoge kwaliteit camera (720p, 30FPS) alsmede schokdempertjes om de beelden te stabiliseren inbegrepen. Het signaal dat de camera uitzendt is direct te zien op het scherm van de FPV dat u kunt bevestigen op de afstandsbediening. Wltoys

10 Geimporteerd door: WLtoys.eu / DroneX BV Bloemstraat 86HS 1016 LE Amsterdam info@wltoys.eu Onze producten voldoen aan de normen en richtlijnen van de Europese Unie en zijn CE gekeurd. Voor uw veiligheid vragen we u de complete handleiding door te lezen voordat u gaat vliegen. Gefeliciteerd met de aankoop van dit WLtoys.eu product! WLtoys.eu biedt een hoge product kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Al onze producten worden zorgvuldig getest voordat we ze aan u leveren. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u contact op nemen met uw verkooppunt of kijken op Uw verkoper kan u ook helpen met reserve onderdelen indien u schade vliegt. Wij wensen u veel vliegplezier met ons product. U kunt ons ten alle tijden bereiken via: info@wltoys.eu. Voor instructie filmpjes en onderdelen kunt u terecht op onze website Voor technische vragen kunt u terecht bij uw verkooppunt. WAARSCHUWING: Het niet volgen van deze instructies kan tot schade, letsel en/of gevaarlijke situaties leiden. Garantie Het gebruiken van de copter geschiedt geheel voor eigen risico. Omdat wij geen controle kunnen uitoefenen op het volgen van deze handleiding bij het gebruik van de drone en afstandsbediening, noch op het onderhoud van voornoemde zaken, zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade of kosten die voortvloeien uit onjuist of oneigenlijk gebruik. Onder de gestelde garantie vallen productie- en materiaalfouten bij normaal gebruik. Voor indirecte schade nemen wij geen aansprakelijkheid. Uitgesloten van garantie zijn: Schade door het niet in acht nemen van veiligheidsmaatregelen of deze handleiding Extreme behandeling die niet binnen de normale normen kan worden gevat Overbelasting of externe invloeden Zelfgemaakte veranderingen aan de copter Schade door controleverlies Invloeden van stroom, hoogspanning of blikseminslag Normale slijtage en slijtagegevoelige onderdelen Optische gebreken Transport-, scheepvaart- of verzekeringskosten Schade veroorzaakt door vocht Schade veroorzaakt door verlies van de drone op ontoegankelijke plaatsen Na de derde vlucht vervalt de garantie over motoren die brushed zijn

HANDLEIDING. V303 SEEKER - GPS model. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften. Advies hergebruik batterij

HANDLEIDING. V303 SEEKER - GPS model. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften. Advies hergebruik batterij HANDLEIDING V303 SEEKER - GPS model Specificaties Veiligheidsvoorschriften Lees deze handleiding zorgvuldig en compleet Dit model is niet geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar en bevat kleine onderdelen

Nadere informatie

HANDLEIDING V676 MINI UFO. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING:

HANDLEIDING V676 MINI UFO. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING: HANDLEIDING V676 MINI UFO Specificaties INHOUD VERPAKKING: 1 x Quadcopter drone 1 x 2.4GHz afstandsbediening (2x AA batterijen niet inbegrepen) 1 x 3.7V 100mAh Li-po batterij 1 x USB oplaad kabel 4 x Reserve

Nadere informatie

HANDLEIDING V666 - UFO. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING:

HANDLEIDING V666 - UFO. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING: HANDLEIDING V666 - UFO Specificaties INHOUD VERPAKKING: 1 x Quadcopter drone 1 x 2.4GHz afstandsbediening met LCD display (6x AA batterijen niet inbegrepen) 1 x 7.4V 1200mAh Li-po batterij 1 x Oplader

Nadere informatie

INSTRUCTION MANUAL V222 TRANSMITTER 360 STUNT DRONE. Specifications. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING:

INSTRUCTION MANUAL V222 TRANSMITTER 360 STUNT DRONE. Specifications. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING: INSTRUCTION MANUAL V222 TRANSMITTER 360 STUNT DRONE Specifications INHOUD VERPAKKING: 1 x Quadcopter drone 1 x 2.4GHz afstandsbediening met LCD display (6x AA batterijen niet inbegrepen) 1 x 3.7V 500mAh

Nadere informatie

INSTRUCTION MANUAL V353 GALAXY. Specifications. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING:

INSTRUCTION MANUAL V353 GALAXY. Specifications. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING: INSTRUCTION MANUAL V353 GALAXY Specifications INHOUD VERPAKKING: 1 x Quadcopter drone 1 x 2.4GHz afstandsbediening met LCD display (6x AA batterijen niet inbegrepen) 1 x 7.4V 850mAh Li-po batterij 1 x

Nadere informatie

HANDLEIDING V222 TRANSMITTER 360 STUNT DRONE. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING:

HANDLEIDING V222 TRANSMITTER 360 STUNT DRONE. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING: HANDLEIDING V222 TRANSMITTER 360 STUNT DRONE Specificaties INHOUD VERPAKKING: 1 x Quadcopter drone 1 x 2.4GHz afstandsbediening met LCD display (6x AA batterijen niet inbegrepen) 1 x 3.7V 500mAh Li-po

Nadere informatie

INSTRUCTION MANUAL V959 FUTURE BATTLESHIP 360 STUNT DRONE (V969-V979-V989-V999) Specifications. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES:

INSTRUCTION MANUAL V959 FUTURE BATTLESHIP 360 STUNT DRONE (V969-V979-V989-V999) Specifications. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INSTRUCTION MANUAL V959 FUTURE BATTLESHIP 360 STUNT DRONE (V969-V979-V989-V999) Specifications INHOUD VERPAKKING: 1 x Quadcopter drone 1 x 2.4GHz afstandsbediening met LCD display (6x AA batterijen niet

Nadere informatie

INSTRUCTION MANUAL. V686 Explore - FPV Quadcopter. Specifications. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING:

INSTRUCTION MANUAL. V686 Explore - FPV Quadcopter. Specifications. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING: INSTRUCTION MANUAL V686 Explore - FPV Quadcopter Specifications INHOUD VERPAKKING: 1 x Quadcopter drone 1 x 2.4GHz afstandsbediening met LCD display (6x AA batterijen niet inbegrepen) 1 x 3.7V 780mAh Li-po

Nadere informatie

HANDLEIDING Q282J SPACESHIP. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING:

HANDLEIDING Q282J SPACESHIP. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING: HANDLEIDING Q282J SPACESHIP Specificaties INHOUD VERPAKKING: 1 x Quadcopter 1 x 2.4GHz afstandsbediening met LCD display (6x AA batterijen niet inbegrepen) 1 x 3.7V 730mAh Li-po batterij 6 x Reserve propellers

Nadere informatie

HANDLEIDING V626 UFO SKYLARK. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING:

HANDLEIDING V626 UFO SKYLARK. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING: HANDLEIDING V626 UFO SKYLARK Specificaties INHOUD VERPAKKING: 1 x Quadcopter drone 1 x 2.4GHz afstandsbediening met LCD display (6x AA batterijen niet inbegrepen) 1 x 3.7V 730mAh Li-po batterij 1 x Oplader

Nadere informatie

HANDLEIDING. V686G Explore - FPV Quadcopter. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING:

HANDLEIDING. V686G Explore - FPV Quadcopter. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING: HANDLEIDING V686G Explore - FPV Quadcopter Specificaties INHOUD VERPAKKING: 1 x Quadcopter drone 1 x 2.4GHz afstandsbediening met LCD display (6x AA batterijen niet inbegrepen) 1 x 3.7V 730mAh Li-po batterij

Nadere informatie

HANDLEIDING V333N BAROMETER UFO. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING:

HANDLEIDING V333N BAROMETER UFO. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING: HANDLEIDING V333N BAROMETER UFO Specificaties INHOUD VERPAKKING: 1 x Quadcopter drone 1 x 2.4GHz afstandsbediening met LCD display (6x AA batterijen niet inbegrepen) 1 x 7.4V 1200mAh Li-po batterij 1 x

Nadere informatie

HANDLEIDING. V303 SEEKER - GPS model. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES:

HANDLEIDING. V303 SEEKER - GPS model. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: HANDLEIDING V303 SEEKER - GPS model Specificaties SPECIFICATIES: 1x V303 quadcoper 1 x Li-po Battery 2700 mah Hoogte: 185 mm Lengte: 305 mm Breedte 305 mm Gewicht: 342 grams Veiligheidsvoorschriften Lees

Nadere informatie

HANDLEIDING. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften. Propellor beschermers. Advies hergebruik batterij

HANDLEIDING. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften. Propellor beschermers. Advies hergebruik batterij HANDLEIDING Specificaties Veiligheidsvoorschriften Lees deze handleiding zorgvuldig en compleet Dit model is niet geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar en bevat kleine onderdelen Kinderen mogen dit

Nadere informatie

HANDLEIDING V913 HELICOPTER BRUSHLESS. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING:

HANDLEIDING V913 HELICOPTER BRUSHLESS. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING: HANDLEIDING V913 HELICOPTER BRUSHLESS Specificaties INHOUD VERPAKKING: 1 x Helicopter 1x Remote (4x AA-batterijen niet inbegrepen) 2x 7.4V 1500mAh Li-po battery 1x Charge station 2x Tailrotor 2x Spare

Nadere informatie

HANDLEIDING S929 HELICOPTER (V757-V319-V398-V388-S977) Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING:

HANDLEIDING S929 HELICOPTER (V757-V319-V398-V388-S977) Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING: HANDLEIDING S929 HELICOPTER (V757-V319-V398-V388-S977) Specificaties INHOUD VERPAKKING: 1 x Helicopter 1x Infrared remote (6x AA-batterijen niet inbegrepen) 1x 3.7V 180 mah Li-po battery 1x USB Charger

Nadere informatie

HANDLEIDING V911 HELICOPTER. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING:

HANDLEIDING V911 HELICOPTER. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING: HANDLEIDING V911 HELICOPTER Specificaties INHOUD VERPAKKING: 1 x Helicopter 1x Remote (6x AA-batterijen niet inbegrepen) 2x 3.7V 120mAh Li-po battery 1x Charge station 1x Tailrotor 2x Spare blade SPECIFICATIES:

Nadere informatie

HANDLEIDING V977 HELICOPTER BRUSHLESS. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING:

HANDLEIDING V977 HELICOPTER BRUSHLESS. Specificaties. Veiligheidsvoorschriften SPECIFICATIES: INHOUD VERPAKKING: HANDLEIDING V977 HELICOPTER BRUSHLESS Specificaties INHOUD VERPAKKING: 1 x Helicopter 1x Remote (4x AA-batterijen niet inbegrepen) 1x 3.7V 450 mah Li-po battery 1 x Charger 1 x Gear 1 x Main Blade 1 x

Nadere informatie

Syma X8HC en X8HW quickstart handleiding

Syma X8HC en X8HW quickstart handleiding Syma X8HC en X8HW quickstart handleiding Deze quickstart handleiding is gemaakt voor de Syma X8HC en de X8HW. Naast deze quickstart handleiding raden wij aan om ook de Engelse handleiding te lezen voor

Nadere informatie

OVERMAX. X Bee Drone 5.5 FPV. Gebruiksaanwijzing

OVERMAX. X Bee Drone 5.5 FPV. Gebruiksaanwijzing OVERMAX X Bee Drone 5.5 FPV Gebruiksaanwijzing CONTROLLER (ZENDER) DIAGRAM Snelheid modus knop 3D flip knop LED indicator Aan / Uit knop Vliegen voorwaarts / achterwaarts trimmer Gashendel Richtingshendel

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING SKEYE Pico Drone GEBRUIKERSHANDLEIDING 1 Onderdelen SKEYE Pico Drone Propellerbladen Afstandsbediening USB-oplaadstekker Functies afstandsbediening Aan-uitschakelaar Versnellings-/ Draaihende Richtingshendel

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING SKEYE Hexa Drone GEBRUIKERSHANDLEIDING 1 Onderdelen SKEYE Hexa Drone Reservepropellerbladen (6x) Afstandsbediening USB-oplaadstekker Propellerbeschermers (6x) Sleutel 2 Functies afstandsbediening Gevoeligheidsknop

Nadere informatie

X Bee 8.0 Drone - handleiding

X Bee 8.0 Drone - handleiding X Bee 8.0 Drone - handleiding Belangrijk! Lees de volgende instructies en waarschuwingen voordat u het apparaat gebruikt. Niet-naleving van de bepalingen in deze handleiding kan leiden tot verwondingen.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES (A.U.B. BEWAREN).

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES (A.U.B. BEWAREN). Batterijoplader BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES (A.U.B. BEWAREN). LEES AANDACHTIG DE VOLGENDE INSTRUCTIES DOOR OM HET RISICO VAN BRAND OF ELEKTRISCHE SCHOKKEN TE VERMINDEREN. Handleiding Art. -Nr:201604

Nadere informatie

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2 Nokia Extra Power DC-11/DC-11K 5 2 4 3 9212420/2 2008-2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia Extra Power DC-11/ DC-11K (hierna DC-11 genoemd) kunt u de batterijen van twee compatibele

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. 9. Balpunt pen. Alvorens gebruik, laad uw nieuwe camera pen alstublieft gedurende 4 uur op voor optimale prestatie.

GEBRUIKSAANWIJZING. 9. Balpunt pen. Alvorens gebruik, laad uw nieuwe camera pen alstublieft gedurende 4 uur op voor optimale prestatie. EP535/MP948 CAMERA PEN GEBRUIKSAANWIJZING LEES DEZE GEBRUIKSAANWIJZING ALSTUBLIEFT VOOR HET EERSTE GEBRUIK, BEWAAR DEZE GEBRUIKSAANWIJZING OP EEN VEILIGE PLEK VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE! PRODUCT OMSCHRIJVING

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR D C B A * * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en

Nadere informatie

Electronische loep "One"

Electronische loep One Electronische loep "One" Eenvoudige, betaalbare, elektronische loep voor mensen met visuele beperkingen Deze draagbare elektronische loep geeft een scherp beeld en hoog contrast met een vergroting van

Nadere informatie

MOTOPLAT VC-09ST. Handleiding Versie

MOTOPLAT VC-09ST. Handleiding Versie MOTOPLAT VC-09ST Handleiding 2015 Versie De Motoplat VC-09ST wordt gebruikt voor het testen en kalibreren van de Valeo ST-serie alternators. Dit zijn omkeerbare start/stop alternators, welke de accu opladen

Nadere informatie

Bestelnr N 3D Quadrocopter Twister RTF. Versie 09/15

Bestelnr N 3D Quadrocopter Twister RTF. Versie 09/15 Bestelnr. 1378390 N 3D Quadrocopter Twister RTF Versie 09/15 QUADROCOPTER MET 4 KANALEN Productcode: CG031 GEBRUIKERSHANDLEIDING 1. Belangrijkste kenmerken 1. 4 aandrijfmotoren maken stabiel normaal en

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR A B C * Verlichting: Aan / Uit * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings-

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo Gebruikershandleiding Digitale Video Memo De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD 1. Functies 7 2. Inhoud van de verpakking 8 3. Hoe de Video Memo op te laden 8 4. Hoofdfuncties en werking 11

Nadere informatie

CA2010 Handleiding Digitale Alcoholmeter

CA2010 Handleiding Digitale Alcoholmeter CA2010 Handleiding Digitale Alcoholmeter Onderdelen Mondstuk Uitgang adem (Niet afdekken) LCD Scherm Aan/Uit Schakelaar Lichtnet Aansluiting Batterij Compartiment (Achterkant) Deze meter is bestemd om

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS A C B 1 2 1 2 G D E A: LED-indicator B: Kinderbeveiliging C: LED-indicator D: Aan/uit-toetsen E: Groeptoets (kanaal 1 en

Nadere informatie

Calortrans M55. Handleiding

Calortrans M55. Handleiding Calortrans M55 Handleiding Voorwoord BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Voor veilig gebruik van de Calortrans M55 mokkenpers moeten de volgende voorzorgsmaatregelen genomen worden: Vóór gebruik: Lees de

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR A B C * Verlichting: Aan / Uit / Dimmen * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator

Nadere informatie

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN START-LINE GEBRUIKERSHANDLEIDING Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Lees deze eenvoudige instructies. Bij onjuiste installatie vervalt de garantie op dit product.

Nadere informatie

Elektrische muurbeugel

Elektrische muurbeugel E HANDLEIDING Elektrische muurbeugel IR ontvanger programmeren: (AB = afkorting voor afstandsbediening) STAP 1: Druk en houd voor 5 seconden ingedrukt totdat de LED gaat knipperen en aan blijft, dan druk

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Informatie voor de gebruiker: HD (High Definition) en HFR (High Frame Rate) video-opname apparaten, zijn een zware belasting voor geheugenkaarten. Afhankelijk van de gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR A B C A: LED-indicator B: Verbindingsknop C: Kinderbeveiliging 1 [1] Plaatsen stekkerblok schakelaar Plaats de stekker van het stekkerblok in

Nadere informatie

Gebruikersinstructies LED display, accu en lader voor handbikes uitgevoerd met elektrische ondersteuning

Gebruikersinstructies LED display, accu en lader voor handbikes uitgevoerd met elektrische ondersteuning Gebruikersinstructies Led Display, accu en lader V2.4 Double Performance BV Antwerpseweg 13/1 2803 PB Gouda Tel: 0182-573833 Gebruikersinstructies LED display, accu en lader voor handbikes uitgevoerd met

Nadere informatie

Veel gestelde vragen:

Veel gestelde vragen: Veel gestelde vragen: Welke functies heeft het apparaat? 5 functies in 1: te gebruiken als auto starthulp, LED lamp, oplader voor diverse apparaten zoals mobiele telefoons, laptops, PSP, MP3/MP4. Hoe kan

Nadere informatie

Powerpack. gebruikshandleiding

Powerpack. gebruikshandleiding Powerpack gebruikshandleiding 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding De RMA powerpack is een hulpmiddel voor de begeleiding. Het vergemakkelijkt het duwen van een rolstoel gebruiker. De hulpmotor is niet ontworpen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR D C B A * * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en

Nadere informatie

FOCUSVAPE Handleiding

FOCUSVAPE Handleiding FOCUSVAPE Handleiding Lees deze handleiding aandachtig door voordat u het apparaat gebruikt en bewaar de instructies. Deze handleiding is vanuit het Engels vertaald door Dutch- Headshop. Inhoudsopgave

Nadere informatie

Calortrans M55. Handleiding.

Calortrans M55. Handleiding. Calortrans M55 Handleiding BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Voor veilig gebruik van de Calortrans M55 mokkenerpers moeten de volgende voorzorgsmaatregelen genomen worden: Vóór gebruik: Lees de complete

Nadere informatie

Workshop drones. Eerst moet de afstandsbediening gekoppeld worden met de computer door deze te kalibreren. Dit gebeurt klassikaal:

Workshop drones. Eerst moet de afstandsbediening gekoppeld worden met de computer door deze te kalibreren. Dit gebeurt klassikaal: Workshop drones 1 Aanvang workshop 1.1 Wat kan ik voor de workshop doen? - Zorg dat je voldoende opgeladen batterijen hebt voor de afstandsbedieningen. - Zorg dat de batterijen van de drones zijn opgeladen.

Nadere informatie

Calortrans CT3845(M) Handleiding.

Calortrans CT3845(M) Handleiding. Calortrans CT3845(M) Handleiding BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Voor veilig gebruik van de Calortrans CT3845(M) transferpers moeten de volgende voorzorgsmaatregelen genomen worden: Vóór gebruik: Lees

Nadere informatie

HANDLEIDING TEMPO / TEMPO+ TRANZX PST

HANDLEIDING TEMPO / TEMPO+ TRANZX PST HANDLEIDING TEMPO / TEMPO+ TRANZX PST INTRODUKTIE Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor de Puch Tempo / Tempo+, een fiets met trapondersteuning. Een nieuwe wereld zal voor u opengaan en u zult van het gemak

Nadere informatie

Handleiding Rolgordijn/Eclips met radiografische accumotor

Handleiding Rolgordijn/Eclips met radiografische accumotor Handleiding Rolgordijn/Eclips met radiografische accumotor Installeer het Rolgordijn/Eclips volgens onderstaande tekeningen Type 416B (steunen) alleen voor Rolgordijnen Type 426B (montageprofiel) Rolgordijn/Eclips

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA3-1500R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA3-1500R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA3-1500R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS Waar moet u op letten? Het KlikAanKlikUit systeem De set APA3-1500R is eenvoudig uit te breiden met andere KlikAanKlikUit

Nadere informatie

Leather keyboard case for Ipad Air 2

Leather keyboard case for Ipad Air 2 Leather keyboard case for Ipad Air 2 Gebruikershandleiding NL Decoded, 15/02 Inhoudsopgave 1 Beoogd gebruik 3 2 Veiligheid 4 2.1 Pictogrammen in deze handleiding 4 2.2 Algemene veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Innovation Protection Conseil

Innovation Protection Conseil Pagina 1 van 7 PULVERISATEUR DORSAL AUTONOME Elektrische autonome rugsproeier met continue druk KENMERKEN : o Het reservoir is uitgerust met een membraanpomp met Viton-afdichting die wordt bediend met

Nadere informatie

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 2.HET MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 4 2.1 Deurbel krijgt spanning via batterijen 4 2.2 Deurbel krijgt spanning via

Nadere informatie

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 2.HET MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 4 2.1 Deurbel krijgt spanning via batterijen 4 2.2 Deurbel krijgt spanning via

Nadere informatie

TREX 2G Handleiding Pagina 2

TREX 2G Handleiding Pagina 2 Informatie in deze handleiding is onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving. NEAT Electronics AB behoudt zich het recht hun producten te wijzigen of te verbeteren en wijzigingen aan te

Nadere informatie

BASETech Snellader BTL-1

BASETech Snellader BTL-1 Versie 03/06 Bestnr. 51 23 00 BASETech Snellader BTL-1 Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AEX-701 SIGNAALVERSTERKER

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AEX-701 SIGNAALVERSTERKER GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AEX-701 SIGNAALVERSTERKER * A B C * D * Afbeelding van de AC-1000 Stekkerdoosschakelaar, en de YCT-102 Afstandsbediening (beide niet inbegrepen) A: Voetplaatje met uitsparingen

Nadere informatie

Handleiding voor waterbestendige en oplaadbare training halsband

Handleiding voor waterbestendige en oplaadbare training halsband Handleiding voor waterbestendige en oplaadbare training halsband Artikelnummer 13.03.04 Bedankt voor het kiezen van de Petrainer oplaadbare en waterbestendige trainings halsband. Onze missie is de welzijn

Nadere informatie

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens 1. Als u de accu helemaal leeg hebt gereden, zorg er dan voor dat u uw accu kort hierna weer aan de lader zet (binnen enkele uren). 2. Laat de accu nooit

Nadere informatie

Handleiding LifeGuard

Handleiding LifeGuard Handleiding LifeGuard I Introductie De LifeGuard bestaat uit een basisstation en een armband, die gebruikt kunnen worden als alarm bij onderdompeling in water en bij verdwalen. Ga naar www.manual-guide.com

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik Mill HT5512 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

EM6511 e-domotica afstandsbediening

EM6511 e-domotica afstandsbediening E EM6511 e-domotica afstandsbediening 2 NEDERLANDS EM6511 e-domotica afstandsbediening Waarschuwingen en aandachtspunten Het openen van het product en/of de producten kan leiden tot ernstige verwondingen!

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Portable Oplaadbare LED Lamp PRL-70

GEBRUIKSAANWIJZING. Portable Oplaadbare LED Lamp PRL-70 GEBRUIKSAANWIJZING Portable Oplaadbare LED Lamp PRL-70 INTRODUCTIE De Alecto PRL-70 is een Portable Oplaadbare LED Lamp. De regenwaterbestendige LED lamp (IPX3) kunt u vrijelijk plaatsen zoals bijvoorbeeld

Nadere informatie

1-uurs snellader-set UFC-2

1-uurs snellader-set UFC-2 Versie 05/03 Bestnr. 51 20 43 1-uurs snellader-set UFC-2 Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING SKEYE Nano Drone GEBRUIKERSHANDLEIDING 1 Onderdelen SKEYE Nano Drone met camera Afstandsbediening Reservepropellerbladen USB-oplaadstekker MicroSD-kaart MicroSD-kaartlezer MicroSD kaart MicroSD kaartlezer

Nadere informatie

ENERGY 16 PLUS D GB BG CZ DK E EST F FIN GR H HR LT LV NL P PL RO RUS S SK SLO TR

ENERGY 16 PLUS D GB BG CZ DK E EST F FIN GR H HR LT LV NL P PL RO RUS S SK SLO TR ENERGY 16 PLUS D GB BG CZ DK E EST F FIN GR H HR LT LV NL P PL RO RUS S SK SLO TR NL GEBRUIKSAANWIJZING ENERGY 16 PLUS VOORWOORD Geachte klant, Hartelijk dank voor de aankoop van de ANSMANN ENERGY 16 PLUS

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 5.HET PLAATSEN OF

Nadere informatie

Handleiding Brel Bi-directionele Radio motor met Lithium-ion batterij Type BLE

Handleiding Brel Bi-directionele Radio motor met Lithium-ion batterij Type BLE Pagina 1 BREL motors is onderdeel van: Handleiding Brel Bi-directionele Radio motor met Lithium-ion batterij Type BLE Lees de handleiding alvorens u begint met de installatie. Als deze instructie niet

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE ONDERDELEN & ACCESSOIRES... 2 ORIENTATIE... 3 OPLADEN... 4 VIDEO OPNEMEN... 5 DOWNLOADEN... 6 SPECIFICATIE... 8 1 ONDERDELEN & ACCESSOIRES Actie camcorder CD Gebruikershandleiding

Nadere informatie

BESCHRIJVING VIDEOCAMERA... 2 VOORBEREIDINGEN... 3 GEBRUIK VAN UW G-EYE... 4 DATUM- EN TIJDINSTELLING... 6 LASERPOINTER... 6

BESCHRIJVING VIDEOCAMERA... 2 VOORBEREIDINGEN... 3 GEBRUIK VAN UW G-EYE... 4 DATUM- EN TIJDINSTELLING... 6 LASERPOINTER... 6 NL INHOUDSOPGAVE BESCHRIJVING VIDEOCAMERA... 2 VOORBEREIDINGEN... 3 Opladen...3 Micro-SD kaart aanbrengen...3 GEBRUIK VAN UW G-EYE... 4 IN-/UITSCHAKELEN...4 Een video opnemen...5 Een foto maken...5 DATUM-

Nadere informatie

Laden Aan & uit Gebruik. Knippert: accu laadt. Brandt: accu opgeladen

Laden Aan & uit Gebruik. Knippert: accu laadt. Brandt: accu opgeladen Laden Aan & uit Gebruik Knippert: accu laadt Modus Reiniging Brandt: accu opgeladen Tips Bewaren 4 h 11x 1x 2 sec. 10x 1x 2 sec. + glijmiddel + cleaner +60 C -5 C NL specificaties Materiaal: siliconen,

Nadere informatie

Veiligheidsvoorschrift

Veiligheidsvoorschrift Waarschuwing Om schade aan de kaart of het toestel te voorkomen, moet u de stroom uitschakelen voor u de kaart verwijderd of plaatst Veiligheidsvoorschrift 1) Gebruik een 12V DC stroom adapter. 2) Zorg

Nadere informatie

ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR

ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.1 ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U

Nadere informatie

Styler. Register your product and get support at HP4681/00. Gebruiksaanwijzing

Styler.  Register your product and get support at HP4681/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Styler HP4681/00 NL Gebruiksaanwijzing a h g b c f e d Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING [1] b c g d f e a [2] 0,5 1 2 NL Gebruiksaanwijzing ALCT 6/24-2 VOORWOORD Geachte klant, Dank u voor de aanschaf van de ANSM ANN lader ALC T 6-24/2. Deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Uiterlijk. 1.Lens 2.Opnametoets 3.Fotografeertoets _ NED 01

Uiterlijk. 1.Lens 2.Opnametoets 3.Fotografeertoets _ NED 01 Uiterlijk 3 2 1 1.Lens 2.Opnametoets 3.Fotografeertoets NED 01 13 4.MicroUSB-poort 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Schakelaar voor batterijvoeding 6.Toets pagina omhoog 7.Inschakeltoets 8.OK-toets 9.Toets pagina

Nadere informatie

MultiSport DV609 Nederlands

MultiSport DV609 Nederlands MultiSport DV609 Nederlands! Kennisgeving: High-definition video-opnameapparatuur met hoge beeldfrequentie vormt een zware belasting voor geheugenkaarten. Afhankelijk van uw instellingen wordt aanbevolen

Nadere informatie

AFR-060 FITTING SCHAKELAAR

AFR-060 FITTING SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.0 AFR-060 FITTING SCHAKELAAR *Op www.klikaanklikuit.nl vind u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPATIBILITEIT Deze ontvanger werkt met alle KlikAanKlikUit zenders

Nadere informatie

1. Batterijpakket Onderdelen. Kabeltas. Batterijtas Laderstekker. Sleutels (2 stuks) Lader. Batterijstekker F B

1. Batterijpakket Onderdelen. Kabeltas. Batterijtas Laderstekker. Sleutels (2 stuks) Lader. Batterijstekker F B HANDLEIDING Inhoud 1. Batterijpakket... 4 1.1. Onderdelen... 4 1.2. Batterijpakket opladen... 5 2. Bediening... 7 2.1. Beveiliging... 7 2.2. Display... 7 2.3. Vullingsgraad... 7 2.4. Trapbekrachtiging...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Monty Alarmzender

Gebruikershandleiding Monty Alarmzender Gebruikershandleiding Monty Alarmzender Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Monty alarmzender. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie en het device ontwikkeld, om u in staat te stellen

Nadere informatie

Extra handset met lader. Gebruiksaanwijzing

Extra handset met lader. Gebruiksaanwijzing Boston 520 Extra handset met lader Gebruiksaanwijzing Inhoud verpakking Controleer de inhoud van de verpakking voordat u de gebruiksaanwijzing doorneemt. In de verpakking moet u het volgende aantreffen:

Nadere informatie

Handleiding versie 1.2 NL

Handleiding versie 1.2 NL Handleiding versie 1.2 NL Inhoudsopgave 1 ALGEMEEN 1.1 Lokale aspecten van de montage-gebruikshandleiding 3 1.2 Beoogd gebruik 3 1.3 Onjuist gebruik 3 1.4 Op te volgen wetten, richtlijnen en normen 3 1.5

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING DTX_600

GEBRUIKSAANWIJZING DTX_600 GEBRUIKSAANWIJZING DTX_600 INTRODUCTIE De DTX-600 is een draadloze uitbreidings-handset die gebruikt kan worden samen met de Profoon DTX-600 serie draadloze telefoons. Met losse DTX-600 handsets kunt

Nadere informatie

Nokia Music Speakers MD-3

Nokia Music Speakers MD-3 Nokia Music Speakers MD-3 9253870/2 NEDERLANDS De MD-3-stereoluidsprekers bieden een uitstekende geluidskwaliteit wanneer u naar muziek of de radio luistert op uw compatibele Nokia telefoon of audioapparaat.

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 5.HET PLAATSEN OF UITNEMEN

Nadere informatie

WWW.TECHGROW.NL. TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER HANDLEIDING. software versie: 1.00

WWW.TECHGROW.NL. TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER HANDLEIDING. software versie: 1.00 WWW.TECHGROW.NL TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER software versie: 1.00 HANDLEIDING TechGrow HS-1 handleiding GEFELICITEERD! U heeft de TechGrow HS-1 Portable CO 2 Meter aangeschaft. De HS-1 CO 2 Meter

Nadere informatie

Handleiding Brel 22 mm 8V radiomotor met trekkoord. Type MLE22-0.3

Handleiding Brel 22 mm 8V radiomotor met trekkoord. Type MLE22-0.3 BREL motors is onderdeel van: Pagina 1 Handleiding Brel 22 mm 8V radiomotor met trekkoord Type MLE22 Lees de handleiding alvorens u begint met de installatie. Als deze instructie niet wordt gevolgd, kan

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-060 FITTING-ONTVANGER

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-060 FITTING-ONTVANGER GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-060 FITTING-ONTVANGER A B C * Verlichting: Aan / Uit * Afbeelding van de YCT-102 (niet inbegrepen) A: Fitting voor gloeilamp B: Zoekmode-knop C: Indicator 1 [1] Uitschakelen

Nadere informatie

Handleiding Monty-alarmzender

Handleiding Monty-alarmzender Handleiding Monty-alarmzender Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Monty-alarmzender. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie en het device ontwikkeld, om u in staat te stellen alarm

Nadere informatie

AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR. 2x 3x

AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR. 2x 3x 2x 3x [5] De stekkerdoos schakelt ter bevestiging 2x in en uit. De code van de zender is in het geheugen van de stekkerdoos opgeslagen en het product is klaar voor gebruik. Er kunnen maximaal 6 verschillende

Nadere informatie

StyleView Envelope Drawer

StyleView Envelope Drawer User Guide StyleView Envelope Drawer www.ergotron.com User's Guide - English Guía del usuario - Español Manuel de l utilisateur - Français Gebruikersgids - Nederlands Benutzerhandbuch - Deutsch Guida per

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7

1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7 5.HET SCHERM NEERZETTEN

Nadere informatie

1.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 3 2.IN GEBRUIK NEMEN EN MONTAGE VAN HET SCHERM 4 3.DE MONTAGE VAN DE DEURBEL 6 4.DE DEURBEL VAN STROOM VOORZIEN 7

1.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 3 2.IN GEBRUIK NEMEN EN MONTAGE VAN HET SCHERM 4 3.DE MONTAGE VAN DE DEURBEL 6 4.DE DEURBEL VAN STROOM VOORZIEN 7 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 3 2.IN GEBRUIK NEMEN EN MONTAGE VAN HET SCHERM 4 3.DE MONTAGE VAN DE DEURBEL 6 4.DE DEURBEL VAN STROOM VOORZIEN 7 5.AANSLUITEN VAN DE EXTERNE

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. celexon Laser-Presenter Expert LP250

Gebruiksaanwijzing. celexon Laser-Presenter Expert LP250 Gebruiksaanwijzing celexon Laser-Presenter Expert LP250 Hartelijk dank voor de aanschaf van een kwaliteitsproduct van celexon Lees voordat u de preseneter gebruikt deze aanwijzing aandachtig door en bewaar

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS

Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor een fiets met elektrische ondersteuning, de E-bike. Uw E-bike zal u door zijn elektrische ondersteuning

Nadere informatie

Handleiding EMDR Lightbar

Handleiding EMDR Lightbar Handleiding EMDR Lightbar Versie 1.1 De meest recente versie is te downloaden op: http://www.emdr-lightbar.nl/support/handleiding.pdf Handleiding Lees deze gebruikershandleiding zorgvuldig door voordat

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING versie 1.1 AWMR-230 MINI INBOUW SCHAKELAAR

GEBRUIKSHANDLEIDING versie 1.1 AWMR-230 MINI INBOUW SCHAKELAAR GEBRUIKSHANDLEIDING versie 1.1 AWMR-230 MINI INBOUW SCHAKELAAR D A C * B * Afbeelding van de AYCT-102 (niet inbegrepen) A: Zoekmodus-knop B: Aansluiting wandschakelaar C: Aansluiting verlichting D: Indicator

Nadere informatie