Thema Culinair. Zuid-Afrika wijnreis, 8 dagen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Thema Culinair. Zuid-Afrika wijnreis, 8 dagen"

Transcriptie

1 Thema Culinair Zuid-Afrika wijnreis, 8 dagen

2 Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad Dag 3 Kaapstad, Kaap de Goede Hoop Dag 4 Kaapstad - Paarl Stellenbosch Dag 5 Stellenbosch, Kaap Agulhas - Robertson Worcester Dag 6 Stellenbosch, Franschoek Dag 7 Stellenbosch - Kaapstad Amsterdam Dag 8 aankomst Amsterdam.

3 Dag tot dag beschrijving Bij onze reizen is geen sprake van een strak gepland reisschema. Het principe vrijheid-blijheid houdt in dat de reisdagen en enkele excursies die bij de reis zijn inbegrepen vastliggen, maar dat de resterende tijd vrij is in te vullen. Uiteraard ben je nooit verplicht om aan een excursie deel te nemen. Bij alle excursies zijn entreegelden dan ook exclusief, zodat je zelf kunt bepalen of je mee naar binnen wilt. Wie er liever zelf op uitgaat heeft daartoe alle vrijheid. Op die manier leer je Zuid-Afrika immers het beste kennen. De maximale groepsgrootte voor deze reizen is 20 personen. Kaapstad en Kaaps Schiereiland Dag 1 Amsterdam Kaapstad Dag 2 Kaapstad Dag 3 Kaapstad, Kaap de Goede Hoop De wijnweek gaat van start in het bruisende Kaapstad. De eerste dag heb je volop de tijd om de verschillende bezienswaardigheden van de stad te verkennen. Vanaf de Tafelberg heb je bij helder weer een schitterend uitzicht op de stad en de kustlijn. Avonds hebben we in het hotel onze eerste wijnproeverij. Een leuke introductie op wat ons de komende week te wachten staat. Op de tweede dag in Kaapstad staat een excursie over het Kaaps Schiereiland op het programma. Met een rit door het natuurreservaat Kaap de Goede Hoop komen we bij het uitzichtpunt vanaf de Kaap, waar je geniet van een weids en erg mooi uitzicht. Paarl en Stellenbosch Dag 4 Kaapstad Paarl Stellenbosch We verlaten Kaapstad en trekken het Kaapse Wijnland in. Een prachtige streek met beboste bergen, vruchtbare dalen en hellingen bedekt met vele wijngaarden. In de verschillende wijnstadjes zie je de prachtige Kaapse en Victoriaanse architectuur. We overnachten in een mooie gelegen lodge tussen de wijngaarden buiten Stellenbosch, het oudste wijnstadje en het hart van de wijnstreek. Vanuit deze accommodatie plannen we onze excursies en bezoek je ook de andere wijnstadjes. In de omgeving van Paarl liggen wijnboerderijen aan weerszijden van Paarl Mountain met zijn drie rotskoepels. Vandaag bezoeken we drie wijnhuizen van Paarl: Simonsvlei, Nederburg en Fairview. Nederburg is beroemd om zijn jaarlijkse wijnveiling die al jaren wordt geleid door de Britse wijnveilingmeester Patrick Grubb. Fairview maakt al sinds 1699 smaakvolle wijnen en daarnaast ook zeer goede geitenkaas. Behalve de wijnen kunnen liefhebbers ook de verschillende kazen proeven. Voordat we naar onze lodge rijden waar we de komende dagen overnachten, bezoeken we Zorgliet Wine Estate in de Banhoek vallei, net voor Stellenbosch. Wederom een prachtig gelegen wijnhuis in Kaaps-Hollandse stijl.

4 Kaap Agulhas, Elgin vallei en Kleine Karoo Dag 5 Stellenbosch, Kaap Agulhas Robertson Worcester We verlaten vandaag Stellenbosch en omgeving en steken de Sir Lowry s pass over naar de Elgin vallei. Door het klimaat van het hoger gelegen Elgin plateau, de nabijheid van de zee en de bescherming door de omliggende bergen is dit gebied uitermate geschikt voor de smaakvolle, langzamer rijpende druiven waar de wijnen van Paul Cluver van worden gemaakt. Na ons bezoek aan deze wijnboerderij rijden we richting de meest zuidelijke punt van Zuid-Afrika en bezoeken de Black Oystercatcher bij het plaatje Elim. De wijnen zijn vernoemd naar de kleine oceaanvogel die langs de kustlijn zwerft. Ook de druiven groeien hier in de oceaanwinden die de wijnen een eigen uniek karakter geeft. De meest geproduceerde wijn in dit gebied is de Sauvignon Blanc. Het punt waar de Indische en Atlantische Oceaan elkaar ontmoeten is het zuidelijkste puntje van Zuid-Afrika. De zee rondom Kaap Agulhas is berucht vanwege de reusachtige golven, die 30 meter hoog kunnen worden en zelfs grote schepen kunnen verpletteren. In Robertson bezoeken we Fraai Uitzicht 1798, een historische wijnkelder in het dal van de Breede Rivier. Ieder jaar worden hier slechts 5000 tot 6000 wijnen gebotteld. De Merlot, met een diep donkere kleur en fruitige smaak, is de bekendste. Franschoek en Stellenbosch Dag 6 Stellenbosch, Franschoek Dag 7 Stellenbosch Kaapstad - Amsterdam Dag 8 aankomst Amsterdam Franschhoek is een mooi provinciestadje met een typisch Frans karakter. De Franse hugenoten legden zich hier rond 1695 onder meer toe op de wijnbouw. De wijnboerderijen dragen nog steeds Franse familienamen. Wij bezoeken de Dieu Donne wijngaarden en nemen een kijkje in de wijnkelders. Zevenwacht ligt op de Stellenbosch wijnroute, in 1971 in het leven geroepen door drie prominente wijnhuizen. We proeven hier naast de rode en witte wijnen, de in huis geproduceerde cheddarkazen. Op onze laatste dag in Stellenbosch worden we verwend met een brandy-, koffie- en chocoladeproeverij bij van Rooyen. We sluiten onze wijnreis af met een bezoek aan een van de bekendste wijnhuizen: Spier. De wijnen zijn niet alleen wereldberoemd maar hebben de afgelopen jaren ook vele prijzen gewonnen. Het complex bestaat uit veel meer dan wijnkelders en een wijnproeverij. Je vindt er bijvoorbeeld een rehabilitatiecentrum voor cheetahs, een golfcourse en drie restaurants. In één van de restaurants kun je lunchen, onder het genot van je laatste glaasje wijn in Zuid-Afrika. Aan het einde van de middag rijden we terug naar Kaapstad voor de terugvlucht naar Amsterdam.

5 Praktische informatie Vervoer De vluchten worden uitgevoerd met KLM. Het vluchtschema is, onder voorbehoud van wijzigingen: Amsterdam Kaapstad 10:25 21:55 Kaapstad Amsterdam 23:55 11:20* Tijdsverschil: tijdens de zomertijd is er geen tijdsverschil met Zuid-Afrika maar in onze wintertijd is het er één uur later. Landarrangement: de prijs van de reis zonder de vluchten bedraagt 895,- In Zuid-Afrika reizen we met een eigen bus zodat we overal kunnen stoppen waar we willen. De wegen in Zuid-Afrika zijn in uitstekende staat. Accommodatie We overnachten in twee verschillende accommodaties tijdens deze reis. In Kaapstad overnachten we in een comfortabel hotel in de stad. De kamers zijn voorzien van douche/toilet, tv en airco. We overnachten de rest van de week in een lodge buiten Stellenbosch. De huisjes zijn voorzien van een eigen douche/toilet en keukentje. Eenpersoonskamer: Alleenreizenden worden, in goed overleg, ingedeeld met andere alleenreizenden van hetzelfde geslacht. Wil je niet ingedeeld worden met een andere deelnemer, dan kun je een éénpersoonskamer boeken tegen de daarvoor geldende toeslag van 60,-. Maaltijden In de reissom is het ontbijt inbegrepen. De overige maaltijen zijn niet inbegrepen zodat je zelf kunt kiezen wanneer, waar en met wie je gaat eten. Veel gerechten in de Zuid-Afrikaanse keuken hebben hun oorsprong in India of Maleisië. Er staan echter ook veel typerend Afrikaanse specialiteiten op de menukaart: bobotie bijvoorbeeld, en miliepap en biltong. Bobotie is een verrukkelijk gehaktmengsel met gele rijst en kokos. Biltong wordt vooral als borrelhapje of snack tussendoor gegeten. Het is in reepjes of stukjes gedroogd vlees, dat van een grote variëteit aan dieren gemaakt wordt - van buffel tot struisvogel. Een geliefde bezigheid van Zuid-Afrikanen is het houden van een 'braai', onze barbecue. Fruit vind je in Zuid-Afrika in overvloed, dankzij het milde klimaat. Vers fruit en vruchtensappen zijn dan ook overal te krijgen.

6 Klimaat en geografie Je kunt het hele jaar door goed rondreizen in Zuid-Afrika. Omdat het land op het zuidelijk halfrond ligt, zijn de seizoenen tegengesteld aan de Nederlandse; juli is de koudste maand, januari de warmste. Het land kent een gematigd klimaat; de winters zijn mild, de zomers warm. In de berggebieden kan het wel flink afkoelen. Het voor- en najaar heeft aangename temperaturen, vergelijkbaar met onze zomer. De zomer zelf is lang en heerlijk warm, met strakblauwe luchten en temperaturen variëren meestal tussen de 25 C en 35 C. Ook in de zomerperiode kan het wel vrij fris worden in plaatsen die meer landinwaarts en hoger liggen. Er is geen duidelijke regenperiode aan te wijzen; elk gebied kent zijn eigen nattere en drogere seizoenen. In het zuiden langs de kust kunnen de winters grillig zijn. Het ene moment is het door een bries buitengewoon fris te noemen, de dag erna kan het aangenaam weer zijn. 's nachts daalt de temperatuur echter niet noemenswaardig Reisdocumenten - vliegticket: voor deze reis wordt gebruik gemaakt van een e-ticket. Meer informatie over de vlucht ontvang je ongeveer 2 weken voor vertrek. - paspoort dat nog minimaal een maand na vertrek uit Zuid-Afrika geldig is. Gezondheid Voor deze reis wordt aangeraden: - vaccinaties tegen DTP en hepatitis A Informeer in elk geval bij je huisarts of de plaatselijke GGD, die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Voor een advies per land kun je ook de website raadplegen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering ( of ( Zuid-Afrika is op medisch gebied een modern land met uitstekende voorzieningen. Het kraanwater is overal drinkbaar en restaurants zijn goed en schoon. Het blijft echter aan te bevelen om water uit flessen te drinken. Het is wel verstandig enigszins te letten op wat je eet. Tevens raden we je aan een kleine medische kit mee te nemen met o.a. aspirine en middelen tegen darmstoornissen. Geldzaken De Zuid-Afrikaanse rand is ongeveer 0,9 eurocent waard, voor een euro krijg je ongeveer 11 rand. Voor de actuele koersen kijk op ( Pinnen: overal zijn geldautomaten.

7 Contant: euro s. Creditcards: veelvuldig te gebruiken. Reischeques: op veel plaatsen in te wisselen, maar is vaak tijdrovend. Als richtbedrag voor uitgaven die niet bij de reissom zijn inbegrepen, zoals maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven geldt voor deze reis minimaal 250,- per persoon per week. Het is gebruikelijk om fooien te geven voor verleende diensten. Om te voorkomen dat je steeds fooien uit moet delen, wordt aan het begin van de reis een fooienpot ingesteld, waaruit de (gezamenlijke) tips aan de chauffeurs, gidsen, hotelpersoneel e.d. worden betaald. Bagage Wij adviseren u om de bagage te beperken tot zo n kg per persoon. We verzoeken daarnaast om een weekendtas of rugzak mee te nemen. Deze zijn gemakkelijker op te bergen in de bussen waar we gebruik van maken. Reisbegeleiding en Gidsen De groep wordt begeleid door een lokale Nederlands/Afrikaanssprekende reisbegeleider/gids, in dienst van ons agentschap in Zuid-Afrika. Deze wacht de groep bij aankomst op de luchthaven in Kaapstad of Johannesburg op en gaat de gehele reis met de groep mee. De reisbegeleiding/gids verschaft zoveel mogelijk praktische informatie over de reis, de route en de andersoortige activiteiten tijdens rustdagen. Omdat ze woonachtig zijn in Zuid-Afrika kunnen ze meer vertellen over het dagelijkse leven en de verschillende gewoontes van het land. Voor eventuele vragen, opmerkingen of problemen kun je altijd bij de reisbegeleiding terecht. Bij de reis inbegrepen vliegreis met KLM, luchthavenbelasting, veiligheidstoeslag, brandstoftoeslag, vervoer, hotel/lodgeovernachtingen inclusief ontbijt, excursies volgens programma, lokale Afrikaans-/Engelssprekende gids.

Zuid-Afrika. Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika, 16 dagen

Zuid-Afrika. Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika, 16 dagen Zuid-Afrika Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika, 16 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kaapstad - Fish Hoek Dag 2 Fish Hoek, excursie Kaap de Goede Hoop Dag 3 Fish Hoek, vrijwilligerswerk Dag 4 Fish Hoek,

Nadere informatie

Rangercursus in Zuid-Afrika, 14 dagen

Rangercursus in Zuid-Afrika, 14 dagen Rangercursus in Zuid-Afrika, 14 dagen Reisschema Geen reisschema beschikbaar Dag tot dag beschrijving Bij onze reizen is geen sprake van een strak gepland reisschema. Het principe vrijheid-blijheid houdt

Nadere informatie

Thema Vrijwilligerswerk

Thema Vrijwilligerswerk Thema Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika, 16 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Johannesburg Dag 2 aankomst Johannesburg Durban St. Lucia Dag 3 St. Lucia; oriëntatieprogramma Dag 4 St.

Nadere informatie

Thema Sportief. Paardrijden in Hongarije, 8 dagen

Thema Sportief. Paardrijden in Hongarije, 8 dagen Thema Sportief Paardrijden in Hongarije, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Boedapest - Kiskunsag Dag 2 Kiskunsag nationaal park Dag 3 Kiskunsag nationaal park Dag 4 Kiskunsag nationaal park Dag 5 Kiskunsag

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad, excursie Kaap de Goede Hoop en Groot Constantia Dag 3 Kaapstad - Riebeek Kasteel - Tulbagh - Worcester Dag

Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad, excursie Kaap de Goede Hoop en Groot Constantia Dag 3 Kaapstad - Riebeek Kasteel - Tulbagh - Worcester Dag W ij nre is Zu id-a frika, 8 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad, excursie Kaap de Goede Hoop en Groot Constantia Dag 3 Kaapstad - Riebeek Kasteel - Tulbagh - Worcester Dag

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad; Table Mountain NP Dag 3 Kaapstad; Elephant s Eye trail Dag 4 Kaapstad Kaap de Goede Hoop trail - Rooikrans

Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad; Table Mountain NP Dag 3 Kaapstad; Elephant s Eye trail Dag 4 Kaapstad Kaap de Goede Hoop trail - Rooikrans W a n d el v a k a n t i e Z u i d - A f r i k a, 1 3 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad; Table Mountain NP Dag 3 Kaapstad; Elephant s Eye trail Dag 4 Kaapstad Kaap de Goede

Nadere informatie

Thema Cultuur en Religie

Thema Cultuur en Religie Thema Cultuur en Religie Shanghai en Wereldexpo, 6 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Shanghai Dag 2 aankomst Shanghai Dag 3 Shanghai Dag 4 Shanghai Dag 5 Shanghai Dag 6 Shanghai - Amsterdam Dag tot dag

Nadere informatie

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Thema Sportief Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Ratchaburi Dag 5 Ratchaburi - Bangkok Dag 6 Bangkok Dag 7 eigen

Nadere informatie

Thailand. Kookreis in Thailand, 15 dagen

Thailand. Kookreis in Thailand, 15 dagen Thailand Kookreis in Thailand, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6 Ampawa - Khao Yai NP

Nadere informatie

Fietsreis Zuid-Afrika. Fietsvakantie Zuid-Afrika, 15 dagen

Fietsreis Zuid-Afrika. Fietsvakantie Zuid-Afrika, 15 dagen Fietsreis Zuid-Afrika Fietsvakantie Zuid-Afrika, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad Dag 3 Kaapstad, Kaaps Schiereiland Dag 4 Kaapstad - Rawsonville Dag 5 Rawsonville - Oudtshoorn

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad Dag 3 Kaapstad, excursie Kaap de Goede Hoop inclusief bezoek pinguïns kolonie bij Boulder Beach Dag 4

Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad Dag 3 Kaapstad, excursie Kaap de Goede Hoop inclusief bezoek pinguïns kolonie bij Boulder Beach Dag 4 Rondre is Zu id-a frika Tu inrou t e, 1 5 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad Dag 3 Kaapstad, excursie Kaap de Goede Hoop inclusief bezoek pinguïns kolonie bij Boulder Beach

Nadere informatie

Thema Cultuur en Religie

Thema Cultuur en Religie Thema Cultuur en Religie Cowboyreis naar Texas, Verenigde Staten, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Dallas Dag 2 Dallas, bezoek aan Southfork en Forth Worth Stockyards Dag 3 Dallas - San Antonio Dag 4

Nadere informatie

Junior: Zuid-Afrika. Zuid-Afrika, 15 dagen

Junior: Zuid-Afrika. Zuid-Afrika, 15 dagen Junior: Zuid-Afrika Zuid-Afrika, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad Dag 3 Kaapstad, excursie Kaap de Goede Hoop inclusief bezoek pinguïns kolonie bij Boulder Beach Dag 4 Kaapstad,

Nadere informatie

Junior: Zuid-Afrika. unior Zuid-Afrika met de allerkleinsten (1-5 jaar), 18 dagen

Junior: Zuid-Afrika. unior Zuid-Afrika met de allerkleinsten (1-5 jaar), 18 dagen Junior: Zuid-Afrika unior Zuid-Afrika met de allerkleinsten (1-5 jaar), 18 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad Dag 3 Kaapstad Dag 4 Kaapstad Dag 5 Kaapstad - Malgas Dag 6 Malgas

Nadere informatie

Sri Lanka & Malediven

Sri Lanka & Malediven Sri Lanka & Malediven Brommeravontuur in Sri Lanka, 12 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Colombo Dag 2 aankomst Colombo - Wattala Dag 3 Wattala - Kandy Dag 4 Kandy Dag 5 Kandy - Polonnaruwa Dag 6 Polonnaruwa

Nadere informatie

Argentinië en Chili. Tangoles in Buenos Aires, 9 dagen

Argentinië en Chili. Tangoles in Buenos Aires, 9 dagen Argentinië en Chili Tangoles in Buenos Aires, 9 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Buenos Aires Dag 2 Aankomst Buenos Aires, dansles Dag 3 Buenos Aires, dansles Dag 4 Buenos Aires, dansles Dag 5 Buenos Aires,

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad Dag 3 Kaapstad, Kaaps Schiereiland Dag 4 Kaapstad - Rawsonville Dag 5 Rawsonville - Oudtshoorn Dag 6

Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad Dag 3 Kaapstad, Kaaps Schiereiland Dag 4 Kaapstad - Rawsonville Dag 5 Rawsonville - Oudtshoorn Dag 6 F i et s v a k a ntt i e Z u i d -A f r i k a, 1 5 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad Dag 3 Kaapstad, Kaaps Schiereiland Dag 4 Kaapstad - Rawsonville Dag 5 Rawsonville -

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Johannesburg - Pretoria Dag 2 Pretoria - Moholoholo private game reserve, cursus Dag 3 Moholoholo private game reserve, cursus Dag

Dag 1 Amsterdam - Johannesburg - Pretoria Dag 2 Pretoria - Moholoholo private game reserve, cursus Dag 3 Moholoholo private game reserve, cursus Dag R a n g ercu rs u s in Zu ida frika, 12 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Johannesburg - Pretoria Dag 2 Pretoria - Moholoholo private game reserve, cursus Dag 3 Moholoholo private game reserve,

Nadere informatie

Marokko. Rondreis Marokkaanse badhuizen, 10 dagen

Marokko. Rondreis Marokkaanse badhuizen, 10 dagen Marokko Rondreis Marokkaanse badhuizen, 10 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech Dag 3 Marrakech - Casablanca Dag 4 Casablanca - Rabat Dag 5 Rabat - Meknes - Volubilis - Fès Dag

Nadere informatie

Thema Sportief. Buikdansen in Egypte, 6 dagen

Thema Sportief. Buikdansen in Egypte, 6 dagen Thema Sportief Buikdansen in Egypte, 6 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Cairo Dag 2 Cairo, buikdanscursus, excursie naar de Piramides van Gizeh Dag 3 Cairo, buikdanscursus, bezoek Egyptisch museum en

Nadere informatie

Brazilië. Ontdek het bruisende Rio, 7 dagen

Brazilië. Ontdek het bruisende Rio, 7 dagen Brazilië Ontdek het bruisende Rio, 7 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Rio de Janeiro Dag 2 Rio de Janeiro Dag 3 Rio de Janeiro, bezoek suikerbroodberg / Rio de Janeiro Dag 4 Rio de Janeiro Dag 5 Rio

Nadere informatie

Zuid-Afrika, 15 dagen

Zuid-Afrika, 15 dagen Zuid-Afrika, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad Dag 3 Kaapstad, excursie Kaap de Goede Hoop inclusief bezoek pinguïns kolonie bij Boulder Beach Dag 4 Kaapstad, excursie Stellenbosch

Nadere informatie

India. Ayurveda in Zuid-India, 14 dagen

India. Ayurveda in Zuid-India, 14 dagen India Ayurveda in Zuid-India, 14 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Chennai - Mahabalipuram Dag 2 Mahabalipuram Dag 3 Mahabalipuram Dag 4 Mahabalipuram - Swamimalai Dag 5 Swamimalai Dag 6 Swamimalai -

Nadere informatie

Rondreis Zuid-Afrika nationale parken, 18 dagen

Rondreis Zuid-Afrika nationale parken, 18 dagen Rondreis Zuid-Afrika nationale parken, 18 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Johannesburg Dag 2 Johannesburg - Pilanesberg nationaal park Dag 3 Pilanesberg NP Dag 4 Pilanesberg NP - Marakele nationaal

Nadere informatie

Thema Sportief. Buikdansen in Egypte, 6 dagen

Thema Sportief. Buikdansen in Egypte, 6 dagen Thema Sportief Buikdansen in Egypte, 6 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Cairo Dag 2 Cairo, buikdanscursus, excursie naar de Piramides van Gizeh Dag 3 Cairo, buikdanscursus, bezoek Egyptisch museum en

Nadere informatie

Fietsvakantie Sardinië, 8 dagen

Fietsvakantie Sardinië, 8 dagen Fietsvakantie Sardinië, 8 dagen Reisschema Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Amsterdam - Olbia - Bosa Marina Bosa Marina; Vilanova Monteleone - Alghero Bosa Marina; Temovallei en Malvasia-wijngaard

Nadere informatie

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE)

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) 8 DAGEN 9-16 juni 2019 1.099 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Leren weven van een wollen deken in drie workshops, verblijf bij families in de (Oekraïense)

Nadere informatie

Argentinië en Chili. Tangoles in Buenos Aires, 9 dagen

Argentinië en Chili. Tangoles in Buenos Aires, 9 dagen Argentinië en Chili Tangoles in Buenos Aires, 9 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Buenos Aires Dag 2 Aankomst Buenos Aires, dansles Dag 3 Buenos Aires, dansles Dag 4 Buenos Aires, dansles Dag 5 Buenos Aires,

Nadere informatie

Ontdekking van de Kaap

Ontdekking van de Kaap Ontdekking van de Kaap Individuele rondreis met huurwagen. Programma: Dag 1: Vertrek uit Brussel voor de vlucht Brussel Kaapstad Dag 2 & 3: Kaapstad & Kaapse Schiereiland Aankomst in de luchthaven van

Nadere informatie

Egypte. Klooster en Kopten in Egypte, 10 dagen

Egypte. Klooster en Kopten in Egypte, 10 dagen Egypte Klooster en Kopten in Egypte, 10 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Cairo Dag 2 Cairo, excursie Gizeh en Egyptisch museum Dag 3 Cairo, excursie citadel en oud-cairo Dag 4 Cairo, excursie Wadi Natrun

Nadere informatie

Fietsreis Zuid-Afrika. Fietsvakantie Zuid-Afrika, 15 dagen

Fietsreis Zuid-Afrika. Fietsvakantie Zuid-Afrika, 15 dagen Fietsreis Zuid-Afrika Fietsvakantie Zuid-Afrika, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad: Kaaps Schiereiland Dag 3 Kaapstad - Stellenbosch: Jonkershoek NR Dag 4 Stellenbosch: Helshoogte

Nadere informatie

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-)

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) in samenwerking met De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) Reisbeschrijving Dag 1, 04 maart Vlucht

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Junior: Turkije. Stedentrip Istanbul, 5 dagen

Junior: Turkije. Stedentrip Istanbul, 5 dagen Junior: Turkije Stedentrip Istanbul, 5 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Istanbul Dag 2 Istanbul Dag 3 Istanbul, excursie Prinseneilanden Dag 4 Istanbul Dag 5 Istanbul - Amsterdam Dag tot dag beschrijving

Nadere informatie

Junior: Zuid-Afrika. Zuid-Afrika & Swaziland, 21 dagen

Junior: Zuid-Afrika. Zuid-Afrika & Swaziland, 21 dagen Junior: Zuid-Afrika Zuid-Afrika & Swaziland, 21 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad Dag 3 Kaapstad, excursie Kaap de Goede Hoop inclusief bezoek pinguïns kolonie bij Boulder Beach

Nadere informatie

Thema Sportief. Met een 4x4 door IJsland, 8 dagen

Thema Sportief. Met een 4x4 door IJsland, 8 dagen Thema Sportief Met een 4x4 door IJsland, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Keflavik - Thingvellir Dag 2 Thingvellir - Geysir - Gullfoss - Hveravellir Dag 3 Hveravellir - Akureyri - Godafoss - Mývatn

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Rondreis Zuid-Afrika noord & Swaziland, 15 dagen

Rondreis Zuid-Afrika noord & Swaziland, 15 dagen Rondreis Zuid-Afrika noord & Swaziland, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Johannesburg Pretoria Dag 2 Pretoria Sabie Dag 3 Sabie Panoramaroute Kruger nationaal park Dag 4 Kruger NP Dag 5 Kruger NP, gamedrive

Nadere informatie

Ontdekking van de Kaap

Ontdekking van de Kaap Ontdekking van de Kaap Individuele rondreis met huurwagen. Programma: Dag 1: Vertrek uit Brussel voor de vlucht Brussel Kaapstad met Emirates Dag 2 & 3: Kaapstad & Kaapse Schiereiland Aankomst in de luchthaven

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN 22 29 September 2019 899 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Cultuur, natuur, Marrakesh, winkelen, vrouwenorganisaties, weef- en borduurworkshops met lokale vrouwen, kookworkshop,

Nadere informatie

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A 2014 Als ik gebeld word dat ik mee mag op studiereis naar Zuid-Afrika spring ik een gat in de lucht, wat een unieke kans is dit! Op 5 februari is het eindelijk

Nadere informatie

Zuid-Afrika Tuinroute en Krugerpark, 15 dagen

Zuid-Afrika Tuinroute en Krugerpark, 15 dagen Zuid-Afrika Tuinroute en Krugerpark, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad Dag 3 Kaapstad, excursie Kaap de Goede Hoop en Boulders Beach Dag 4 Kaapstad - Stellenbosch - Swellendam

Nadere informatie

Israël. Archeologiereis in Israël, 15 dagen

Israël. Archeologiereis in Israël, 15 dagen Israël Archeologiereis in Israël, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Tel Aviv Dag 2 Tel Aviv Caesarea Haifa Akko Nazareth Dag 3 Nazareth Zippori Beth She an Tiberias Dag 4 Tiberias, introductie op de

Nadere informatie

Thailand. Kookreis Thailand, 15 dagen

Thailand. Kookreis Thailand, 15 dagen Thailand Kookreis Thailand, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus en bezoek Yaowarat Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6 Ampawa

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

Wandelreis Italië. Wandelvakantie Cinque Terre, 8 dagen

Wandelreis Italië. Wandelvakantie Cinque Terre, 8 dagen Wandelreis Italië Wandelvakantie Cinque Terre, 8 dagen Reisschema Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Amsterdam Pisa Bonassola Bonassola, Monterosso Bonassola, Monterosso - Corniglia Bonassola,

Nadere informatie

Junior: Oman en Dubai. Oman & Dubai, 12 dagen

Junior: Oman en Dubai. Oman & Dubai, 12 dagen Junior: Oman en Dubai Oman & Dubai, 12 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Muscat Dag 2 Muscat Dag 3 Muscat - Sur - Ras al Hadd Dag 4 Ras al Hadd - Wahibawoestijn, overnachting bij bedoeïenen Dag 5 Wahibawoestijn

Nadere informatie

Zuid-Afrika & Swaziland, 21 dagen

Zuid-Afrika & Swaziland, 21 dagen Zuid-Afrika & Swaziland, 21 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad Dag 3 Kaapstad, excursie Kaap de Goede Hoop inclusief bezoek pinguïns kolonie bij Boulder Beach Dag 4 Kaapstad - Swellendam

Nadere informatie

Professionele wijnstudiereis Zuid-Afrika 2017 extra verlengd met 2 dagen Kaapstad Periode : 7 maart maart 2017

Professionele wijnstudiereis Zuid-Afrika 2017 extra verlengd met 2 dagen Kaapstad Periode : 7 maart maart 2017 Professionele wijnstudiereis Zuid-Afrika 2017 extra verlengd met 2 dagen Kaapstad Periode : 7 maart 2017 17 maart 2017 Drie jaar geleden hebben we al mogen genieten van een fantastisch leerzame reis naar

Nadere informatie

Wandelreis Egypte. Wandelvakantie Egypte, 10 dagen

Wandelreis Egypte. Wandelvakantie Egypte, 10 dagen Wandelreis Egypte Wandelvakantie Egypte, 10 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Cairo Dag 2 Cairo, wandeltocht stad Dag 3 Cairo, excursie Gizeh, nachttrein naar Luxor Dag 4 aankomst Luxor - westoever Dag

Nadere informatie

The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden

The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden Hier wat meer informatie over de reis. Wij bieden u avontuur, samen met een

Nadere informatie

Junior: Egypte. Egypte, 9 dagen

Junior: Egypte. Egypte, 9 dagen Junior: Egypte Egypte, 9 dagen Reisschema Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Amsterdam - Cairo Cairo Cairo, excursie Sakkara en Gizeh - nachttrein naar Luxor aankomst Luxor, feluccatocht

Nadere informatie

Wandelvakantie Corfu, 8 dagen

Wandelvakantie Corfu, 8 dagen Wandelvakantie Corfu, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Corfu Paramonas Dag 2 Paramonas Stavros Benitses Dag 3 Benitses Stavros Pelekas Dag 4 Pelekas Liapades Dag 5 Liapades Dag 6 Liapades Agios Georgios

Nadere informatie

Family: Tunesie. Tunesie, 18 dagen

Family: Tunesie. Tunesie, 18 dagen Family: Tunesie Tunesie, 18 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Tunis Dag 2 Tunis, excursie Carthago Dag 3 Tunis El Kef Dag 4 El Kef Kairouan Dag 5 Kairouan Dag 6 Kairouan Gafsa Dag 7 Gafsa Dag 8 Gafsa Tozeur

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Zuid-Afrika noord & Swaziland 15 dagen

Zuid-Afrika noord & Swaziland 15 dagen Zuid-Afrika noord & Swaziland 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Johannesburg Dag 2 Johannesburg - Sabie Dag 3 Sabie - Panoramaroute - Kruger Nationaal Park Dag 4 Kruger Nationaal Park Dag 5 Kruger

Nadere informatie

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2018

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2018 Misschien wel het mooiste fietsspektakel ter wereld! Cape Town Cycle Tour / Cape Argus is een geweldige belevenis die de echte fietsliefhebber een keer meegemaakt moet hebben! In 2018 wordt de Cape Town

Nadere informatie

18-daagse rondreis. Zuid-Afrika Deluxe. Vanaf 6.795,- 2 t / m 1 9 s e p t e m b e r 2 0 1 5

18-daagse rondreis. Zuid-Afrika Deluxe. Vanaf 6.795,- 2 t / m 1 9 s e p t e m b e r 2 0 1 5 18-daagse rondreis Zuid-Afrika Deluxe Vanaf 6.795,- 2 t / m 1 9 s e p t e m b e r 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Voor u ligt de brochure van een bijzondere reis. En dit bijzondere karakter heeft een reden.

Nadere informatie

Family: Kenia. Djoser Junior Kenia, 15 dagen

Family: Kenia. Djoser Junior Kenia, 15 dagen Family: Kenia Djoser Junior Kenia, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Nairobi Dag 2 Nairobi - Masai Mara nationaal park Dag 3 Masai Mara NP Dag 4 Masai Mara NP Dag 5 Masai Mara NP - Naivashameer Dag

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam Pisa Bonassola Dag 2 Bonassola, Monterosso Dag 3 Bonassola, Riomaggiore Monterosso Dag 4 Bonassola, Riomaggiore Portovenere Dag 5

Dag 1 Amsterdam Pisa Bonassola Dag 2 Bonassola, Monterosso Dag 3 Bonassola, Riomaggiore Monterosso Dag 4 Bonassola, Riomaggiore Portovenere Dag 5 W a n d el v a k a n t i e C i n q u e T er r e, 8 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam Pisa Bonassola Dag 2 Bonassola, Monterosso Dag 3 Bonassola, Riomaggiore Monterosso Dag 4 Bonassola, Riomaggiore

Nadere informatie

Thema Cultuur en Religie

Thema Cultuur en Religie Thema Cultuur en Religie Kloosterverblijf in Zuid-Korea, 12 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Seoul Dag 2 aankomst Seoul Dag 3 Seoul Dag 4 Seoul Yongdae-ri kloosterverblijf Dag 5 Yongdae-ri kloosterverblijf

Nadere informatie

Junior: Marokko. Marokko (Koningssteden), 8 dagen

Junior: Marokko. Marokko (Koningssteden), 8 dagen Junior: Marokko Marokko (Koningssteden), 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Marrakesh Dag 2 Marrakesh - Casablanca - Rabat Dag 3 Rabat - Volubilis - Meknès - Fès Dag 4 Fès Dag 5 Fès - Beni-Mellal - Marrakech

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Lapland, 7 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Rovaniemi Dag 2 Rovaniemi, bezoek aan het dorp van de kerstman - Inari Dag 3 Inari, bezoek aan het Siida-museum en rendiersafari Dag 4 Inari, sledetocht met

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Johannesburg - Pretoria Dag 2 Pretoria - Panoramaroute - Kruger nationaal park Dag 3 Kruger NP Dag 4 Kruger NP, 'gamedrive' Dag 5

Dag 1 Amsterdam - Johannesburg - Pretoria Dag 2 Pretoria - Panoramaroute - Kruger nationaal park Dag 3 Kruger NP Dag 4 Kruger NP, 'gamedrive' Dag 5 Rondre is Zu id-a frika & S wa zila nd, 29 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Johannesburg - Pretoria Dag 2 Pretoria - Panoramaroute - Kruger nationaal park Dag 3 Kruger NP Dag 4 Kruger NP, 'gamedrive'

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

GRAND EXPLORER. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13

GRAND EXPLORER. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13 GRAND EXPLORER Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13 Deze kleine accommodatie groepsreis start in Kaapstad en eindigt in Windhoek. Een waanzinnige reis dwars

Nadere informatie

Great Ethiopian Run - 8 dagen

Great Ethiopian Run - 8 dagen Great Ethiopian Run - 8 dagen Van 14 21 november 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika. De reis wordt georganiseerd in samenwerking

Nadere informatie

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2017

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2017 Misschien wel het mooiste fietsspektakel ter wereld! Cape Town Cycle Tour / Cape Argus is een geweldige belevenis die de echte fietsliefhebber een keer meegemaakt moet hebben! In 2017 wordt de Cape Town

Nadere informatie

Botswana met kinderen

Botswana met kinderen Botswana met kinderen Dag 1 Maun Jullie worden opgehaald van het vliegveld en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags een korte introductie over het kamp waar jullie de komende

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech - Bougmez Vallei / Ikfn N'Ighir, Tabant Dag 3 Ikfn N'Ighir, vallei Ahbak Dag 4 Ikfn N'Ighir, Sidi Moussa

Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech - Bougmez Vallei / Ikfn N'Ighir, Tabant Dag 3 Ikfn N'Ighir, vallei Ahbak Dag 4 Ikfn N'Ighir, Sidi Moussa W a ndn del v a k a ntn t i e M a r o k k o, 8 d g n R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech - Bougmez Vallei / Ikfn N'Ighir, Tabant Dag 3 Ikfn N'Ighir, vallei Ahbak Dag 4 Ikfn N'Ighir,

Nadere informatie

De reizen kunnen prive en als groepsreis (4 tot 12 personen) worden uitgevoerd. De reizen zijn inclusief 3 maaltijden per dag.

De reizen kunnen prive en als groepsreis (4 tot 12 personen) worden uitgevoerd. De reizen zijn inclusief 3 maaltijden per dag. Rondreis Zuid Afrika Algemeen Be aware! Brullende leeuwen, brutale apen, nieuwsgierige olifanten. Met deze rondreizen ga je ze zeker tegenkomen. Grote kans dat je The Big Five scoort op een gamedrive door

Nadere informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Klassiek Zuid-Afrika 22-daagse rondreis Klassiek Zuid-Afrika Vanaf 4.295,- 2 0 s e p t e m b e r t / m 1 1 o k t o b e r 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Wij hebben als zo velen Zuid-Afrika in ons hart gesloten. Al vaker hebben

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

KUNST EN AMBACHTEN SAFARI IN OEGANDA, 15 DAGEN

KUNST EN AMBACHTEN SAFARI IN OEGANDA, 15 DAGEN KUNST EN AMBACHTEN SAFARI IN OEGANDA, 15 DAGEN 6 20 maart 2020 2599 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Safari s in 3 nationale parken, workshops met gerenommeerde kunstenaars, lezing over kunstgeschiedenis

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

Travelplog Zuid Afrika

Travelplog Zuid Afrika Travelplog Zuid Afrika Voor Travelvibe Wat een avontuur! Samen met een onze zonen van 11 en 9 reisden wij in drie weken van Johannesburg naar Kaapstad. Safari, strand, stad. Weidse vergezichten, verrukkelijke

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Indonesië. Kampongverblijf in Indonesië, 12 dagen

Indonesië. Kampongverblijf in Indonesië, 12 dagen Indonesië Kampongverblijf in Indonesië, 12 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Yogyakarta Dag 2 aankomst Yogyakarta Solo Dag 3 Solo Dag 4 Solo - Prambanan - Kebon Agung Dag 5 Kebon Agung, bezoek Giriloyo

Nadere informatie

Culinaire wijnreis Zuid-Afrika

Culinaire wijnreis Zuid-Afrika Culinaire wijnreis Zuid-Afrika Hieronder vindt u het uitgewerkte reisadvies voor de april/mei culinaire wijnreis. De kunst van het grote genieten! De eerste dagen verblijven wij in Stellenbosch, kloppend

Nadere informatie

Junior: Transiberie. Transsiberie Express, 21 dagen

Junior: Transiberie. Transsiberie Express, 21 dagen Junior: Transiberie Transsiberie Express, 21 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Moskou Dag 2 Moskou Dag 3 Moskou, trein naar Omsk Dag 4 trein Dag 5 trein, aankomst Omsk Dag 6 Omsk Dag 7 Omsk, trein naar

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Puur natuur in Costa Rica, 10 dagen

Puur natuur in Costa Rica, 10 dagen Puur natuur in Costa Rica, 10 dagen Reisschema Geen reisschema beschikbaar Dag tot dag beschrijving Jungle en strand Dag 1-3 De reis begint in San José, waar we met onze comfortabel vlucht van Continental

Nadere informatie

Wijnliefhebbersreis Zuid-Afrika

Wijnliefhebbersreis Zuid-Afrika Wijnliefhebbersreis Zuid-Afrika Hieronder vindt u het uitgewerkte reisadvies voor de Wijnliefhebbersreis van september. Bij deze wijnreis naar Zuid-Afrika, staat het kleine genieten centraal, gecombineerd

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Banks Peninsula * verblijf, 3 dagen, verblijf in mooi appartement

Banks Peninsula * verblijf, 3 dagen, verblijf in mooi appartement Rondreizen / Oceanië / Nieuw-Zeeland Code 277330 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Banks Peninsula * verblijf, 3 dagen, verblijf in mooi appartement Prachtige verlenging vanuit Christchurch op het

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Rondreis Zuid Afrika & Swaziland

Rondreis Zuid Afrika & Swaziland Rondreis Zuid Afrika & Swaziland Dag 1 Nelspruit Aankomst in Johannesburg. Hier staat een huurauto voor u klaar bij Europcar. Vervolgens rijdt u naar Nelspruit. U verblijft hier in een mooi gelegen lodge

Nadere informatie

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA Culinair, Cultuur en meer..in Puglia ZUID-ITALIE 7-daagse culinaire reis o.l.v. Nicoletta Tavella vertrek 02 oktober en 23 oktober 2017 Style in Travel

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Malaga - Canillas de Albaida Dag 2 Canillas de Albaida, Competa Dag 3 Canillas de Albaida, oude zijderoute Dag 4 Canillas de

Dag 1 Amsterdam - Malaga - Canillas de Albaida Dag 2 Canillas de Albaida, Competa Dag 3 Canillas de Albaida, oude zijderoute Dag 4 Canillas de W a n d el v a k a n t i e A ndd a l u s i ë, 8 dag en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Malaga - Canillas de Albaida Dag 2 Canillas de Albaida, Competa Dag 3 Canillas de Albaida, oude zijderoute Dag 4

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Van Kaapstad naar Pretoria

Van Kaapstad naar Pretoria Rondre is Zu id-a frika, 1 5 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad Dag 3 Kaapstad, Kaap de Goede Hoop en Stellenbosch Dag 4 Kaapstad - De Hoop natuurreservaat - Swellendam

Nadere informatie

Van de Culinaire wijnreis

Van de Culinaire wijnreis REISADVIES Van de Culinaire wijnreis 11-daagse wijnreis naar de Kaapse wijnlanden, vol persoonlijke ontmoetingen met gepassioneerde wijnboeren en chefs. De Culinaire wijnreis in het kort De kunst van het

Nadere informatie

Porto en Douro Vallei

Porto en Douro Vallei Porto en Douro Vallei 5-daagse Culinaire Reis door Noord Portugal Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met onze Portugese partner. Bij deze 5- daagse reis maakt u kennis met de gastronomie en

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Chisinau, bezoek Enoteca Invino Dag 2 Chisinau - Cricova - Orhei Vechi - Chateau Vartely Dag 3 Chateau Vartely Dag 4 Chateau

Dag 1 Amsterdam - Chisinau, bezoek Enoteca Invino Dag 2 Chisinau - Cricova - Orhei Vechi - Chateau Vartely Dag 3 Chateau Vartely Dag 4 Chateau W ij nre is Molda v ië, 8 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Chisinau, bezoek Enoteca Invino Dag 2 Chisinau - Cricova - Orhei Vechi - Chateau Vartely Dag 3 Chateau Vartely Dag 4 Chateau Vartely

Nadere informatie

Marokko (woestijn en Marrakech), 8 dagen

Marokko (woestijn en Marrakech), 8 dagen Marokko (woestijn en Marrakech), 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech, bezoek aan souks & Djeema el Fna-plein Dag 3 Marrakech - Ouarzazate - per jeep naar Fint-oase Dag 4 Fint-oase

Nadere informatie

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië Schitterend Slovenië DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië 1 Programma Slovenië maakte tot een kwarteeuw geleden nog deel uit van het voormalige Joegoslavië en is sinds 2004 een lidstaat van

Nadere informatie