Catalogus fietsdragers 2009/2010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Catalogus fietsdragers 2009/2010"

Transcriptie

1 Bel Catalogus fietsdragers 2009/2010 Mate for Cars B.V. Valkenierstraat 12, 2984 AZ Ridderkerk Tel: , Fax: ,

2 Inhoudsopgave. Pagina 2: Pagina 3: Pagina 4: Pagina 5: Pagina 6: Pagina 7: Pagina 8: Pagina 9: Pagina 10: Pagina 11: Pagina 12: Pagina 13: Pagina 14: Pagina 15: Inhoudsopgave. Pro User Diamant. Pro User Jade. Pro User Smaragd. Pro User Saffier. Pro User Onyx. Pro User Christal. Pro User Silverbike. Pro User Briljant/Pearl. Pro User Cross. Pro User Kwarts. Pro User Platina. Pro User Hulpstukken. Bedrijfsinformatie.

3 Bel Zeer Compact. Geschikt voor E-Bike. Volledig inklapbaar. Kantelbaar. Gewicht 16kg. Max. belasting 60kg. Pro User Fietsdrager DIAMANT. De Pro-User fietsdrager Diamant is de meest complete en compacte kantelbare fietsdrager die er momenteel te koop is. Hij wordt compleet gemonteerd geleverd en kan direct vanuit de doos worden gebruikt. De Diamant fietsdrager kan ingeklapt eenvoudig in elke kofferbak, zelfs van de kleinste auto (maten ca. 50x70x22cm). Met de Pro-User Diamant fietsdrager heeft een kwalitatief hoge fietsdrager die tegelijkertijd ook heel veel gebruikers gemak heeft. Zo is de diamant fietsdrager compleet in en uit te klappen zonder dat hiervoor gereedschap nodig is. - Geschikt voor 2 fietsen. - Geschikt voor E-Bike s. - Snelle montage op trekhaak. - Volledig inklapbaar. - Kantelbaar. - Gewicht 16kg. - Maximale belasting 60kg. - Inclusief opbergtas. - Oprijgoot als optie leverbaar. Fietsdrager Diamant, Artikel Nummer: Oprijgoot t.b.v. Diamant, Artikel Nummer:

4 Uniek design. Snelkoppeling. Kantelbaar. Gewicht 17kg. Max. belasting 60kg. Pro User Fietsdrager JADE. De Pro-User fietsdrager Jade is een veilige en betrouwbare kantelbare fietsdrager die geschikt voor alles trekhaken, alle fietsen en bandenmaten. Hij wordt geleverd met flexibele frameklemmen waardoor er geen belasting is op het crankstel van de fiets. De verlichting van de fietsdrager Jade wordt uitgevoerd in 7 en 13-polige stekkers. Het mistachterlicht en de achteruitrijdverlichting werken alleen met de 13-polige stekker. Met de Pro-User Jade fietsdrager heeft een kwalitatief hoge fietsdrager die een Europese typegoedkeur heeft die is afgegeven door de RDW. - Geschikt voor 2 fietsen. - Snelle montage op trekhaak. - Kantelbaar. - Brede stabiele kunststof wielgoten. - Gewicht 17kg. - Maximale belasting 60kg. - Uitbreiding 3 e fiets als optie leverbaar. Fietsdrager Jade, Artikel Nummer: Uitbreiding 3 e fiets t.b.v. Diamant, Artikel Nummer:

5 Bel Aluminium. Snelkoppeling. Kantelbaar. Uitschuifbaar. Gewicht 13kg. Max. belasting 60kg. Pro User Fietsdrager SMARAGD. De Pro-User fietsdrager Smaragd is een veilige en betrouwbare kantelbare en uitschuifbare fietsdrager die geschikt voor alles trekhaken, alle fietsen en bandenmaten. Hij wordt geleverd met flexibele frameklemmen waardoor er geen belasting is op het crankstel van de fiets. De verlichting van de fietsdrager Smaragd wordt uitgevoerd in 7 en 13-polige stekkers. Het mistachterlicht en de achteruitrijdverlichting werken alleen met de 13-polige stekker. Doordat de fietsdrager Smaragd is gemaakt van aluminium is hij zeer licht. Met de Pro- User Smaragd fietsdrager heeft een kwalitatief hoge fietsdrager die een Europese typegoedkeur heeft die is afgegeven door de RDW. - Geschikt voor 2 fietsen. - Snelle montage op trekhaak. - Kantelbaar. - Uitschuifbaar. - Aluminium frame. - Gewicht 13kg. - Maximale belasting 60kg. - Uitbreiding 3 e fiets als optie leverbaar. Fietsdrager Smaragd, Artikel Nummer: Uitbreiding 3 e fiets t.b.v. Smaragd, Artikel Nummer:

6 2/3/4 Fietsen. Snelkoppeling. Kantelbaar. Gewicht vanaf 15kg. Max. belasting 60kg. Pro User Fietsdrager SAFFIER. De Pro-User fietsdrager Saffier is een veilige en betrouwbare kantelbare fietsdrager die geschikt voor alles trekhaken, alle fietsen en bandenmaten. Hij wordt geleverd met flexibele frameklemmen waardoor er geen belasting is op het crankstel van de fiets. De verlichting van de fietsdrager Smaragd wordt uitgevoerd in 7 en 13-polige stekkers. Het mistachterlicht werkt alleen met de 13-polige stekker. Met de Pro-User Saffier fietsdrager heeft een kwalitatief hoge fietsdrager die een Europese typegoedkeur heeft die is afgegeven door de RDW. - Geschikt voor 2/3/4 fietsen. - Snelle montage op trekhaak. - Kantelbaar. - Gewicht vanaf 15kg. - Maximale belasting 60kg. - Uitbreiding 3 e fiets als optie leverbaar. Fietsdrager Saffier II, Artikel Nummer: Fietsdrager Saffier III, Artikel Nummer: ( 210,- incl. BTW.) Fietsdrager Saffier IV, Artikel Nummer: ( 240,- incl. BTW.) Uitbreiding 3 e fiets t.b.v. Saffier, Artikel Nummer:

7 Bel Snelkoppeling. Kantelbaar. Gewicht 17kg. Max. belasting 60kg. Pro User Fietsdrager ONYX. De Pro-User fietsdrager Onyx is een veilige en betrouwbare kantelbare fietsdrager die geschikt voor alles trekhaken, alle fietsen en bandenmaten. Hij wordt geleverd met flexibele frameklemmen waardoor er geen belasting is op het crankstel van de fiets. De verlichting van de fietsdrager Onyx wordt uitgevoerd in 7 en 13-polige stekkers. Het mistachterlicht werkt alleen met de 13-polige stekker. Met de Pro-User Onyx fietsdrager heeft een kwalitatief hoge fietsdrager die een Europese typegoedkeur heeft die is afgegeven door de RDW. - Geschikt voor 2 fietsen. - Snelle montage op trekhaak. - Kantelbaar. - Gewicht 17kg. - Maximale belasting 60kg. - Uitbreiding 3 e fiets als optie leverbaar. Fietsdrager Onyx, Artikel Nummer: Uitbreiding 3 e fiets t.b.v. Onyx, Artikel Nummer:

8 Snelkoppeling. Kantelbaar. Gewicht 17kg. Max. belasting 50kg. Pro User Fietsdrager CHRISTAL. De Pro-User fietsdrager Christal is een veilige en betrouwbare kantelbare fietsdrager die geschikt voor alles trekhaken, alle fietsen en bandenmaten. Hij wordt geleverd met flexibele frameklemmen waardoor er geen belasting is op het crankstel van de fiets. De verlichting van de fietsdrager Christal wordt uitgevoerd in 7 en 13-polige stekkers. Het mistachterlicht werkt alleen met de 13-polige stekker. Met de Pro-User Christal fietsdrager heeft een kwalitatief hoge fietsdrager die een Europese typegoedkeur heeft die is afgegeven door de RDW. - Geschikt voor 2 fietsen. - Snelle montage op trekhaak. - Kantelbaar. - Gewicht 17kg. - Maximale belasting 50kg. - Uitbreiding 3 e fiets als optie leverbaar. Fietsdrager Christal, Artikel Nummer: Uitbreiding 3 e fiets t.b.v. Christal, Artikel Nummer:

9 Bel /3 Fietsen. Snelkoppeling. Kantelbaar. Gewicht 15kg. Max. belasting 50kg. Pro User Fietsdrager SILVERBIKE. De Pro-User fietsdrager Silverbike is een veilige en betrouwbare kantelbare fietsdrager die geschikt voor alles trekhaken, alle fietsen en bandenmaten. Hij wordt geleverd met flexibele frameklemmen waardoor er geen belasting is op het crankstel van de fiets. De verlichting van de fietsdrager Christal wordt uitgevoerd in 7 en 13-polige stekkers. Met de Pro-User Silverbike fietsdrager heeft een kwalitatief hoge fietsdrager die een Europese typegoedkeur heeft die is afgegeven door de RDW. - Geschikt voor 2/3 fietsen. - Snelle montage op trekhaak. - Kantelbaar. - Gewicht 15kg. - Maximale belasting 50kg. Fietsdrager Silverbike II, Artikel Nummer: Fietsdrager Silverbike III, Artikel Nummer: ( 179,95 incl. BTW.)

10 Eenvoudige montage. Snelle opberging. Incl. Opbergtas. Gewicht 6,5kg. Max. belasting 40kg. Pro User Fietsdrager BRILJANT. De Pro-User fietsdrager Briljant is een snel te monteren fietsdrager die geschikt voor alles trekhaken, alle fietsen. Inclusief verlichting via 7 en 13-polige stekkers. Fietsdrager Briljant, Artikel Nummer: Eenvoudige montage. Snelle opberging. Gewicht 4kg. Max. belasting 30kg. Pro User Fietsdrager PEARL. De Pro-User fietsdrager Pearl is een snel te monteren fietsdrager die geschikt voor alles trekhaken, alle fietsen. Fietsdrager Pearl, Artikel Nummer:

11 Bel Aluminium. Reservewiel montage. Draaibaar. Inklapbaar. Gewicht 7kg. Max. belasting 30kg. Pro User Fietsdrager CROSS. De Pro-User fietsdrager Cross is een veilige en betrouwbare fietsdrager die gemonteerd wordt op het reservewiel door middel van spanbanden. De montage is niet afhankelijk van de positie van het reservewiel. De drager is 180 graden draaibaar en de wielgoten zijn instelbaar. Doordat de fietsdrager Cross is gemaakt van aluminium is zijn gewicht zeer licht. Om ruimte te besparen is de fietsdrager inklapbaar. Met de Pro-User Cross fietsdrager heeft een kwalitatief hoge fietsdrager die een Europese typegoedkeur heeft die is afgegeven door de RDW. - Geschikt voor 2 fietsen. - Snelle montage op reservewiel. - Draaibaar. - Inklapbaar. - Gewicht 7kg. - Maximale belasting 30kg. Fietsdrager Cross, Artikel Nummer:

12 Aluminium. Dissel Montage Kantelbaar. Gewicht 6kg. Max. belasting 40kg. Pro User Fietsdrager KWARTS. De Pro-User fietsdrager Kwarts is een veilige en betrouwbare fietsdrager die gemonteerd wordt op iedere V-vormige caravan dissel. Doordat de fietsdrager kantelbaar is blijft de disselbak bereikbaar. De wielgoten zijn instelbaar. Doordat de fietsdrager Kwarts is gemaakt van aluminium is zijn gewicht zeer licht. Om de fietsen te beschermen is de fietsdrager voorzien van schuimrubberen rollen. Met de Pro-User Cross fietsdrager heeft een kwalitatief hoge fietsdrager die een Europese typegoedkeur heeft die is afgegeven door de RDW. - Geschikt voor 2 fietsen. - Snelle montage op caravan dissel. - Kantelbaar. - Extra bescherming voor fietsen. - - Gewicht 6kg. - Maximale belasting 40kg. Fietsdrager Kwarts, Artikel Nummer:

13 Bel Montage aan achterwand. Licht gewicht. Gewicht 6,5kg. Max. belasting 40kg. Pro User Fietsdrager PLATINA. De Pro-User fietsdrager Platina is een veilige en betrouwbare fietsdrager die gemonteerd wordt op de achterwand van de caravan. De montage is geschikt voor nagenoeg elke caravan. Doordat de fietsdrager Platina is gemaakt van aluminium is zijn gewicht zeer licht. Met de Pro-User Platina fietsdrager heeft een kwalitatief hoge fietsdrager die een Europese typegoedkeur heeft die is afgegeven door de RDW. - Geschikt voor 2 fietsen. - Snelle montage op achterwand. - Opklapbaar. - Gewicht 6,5kg. - Maximale belasting 40kg. Fietsdrager Platina, Artikel Nummer:

14 (1) Uitbreiding 3 e fiets t.b.v. Smaragd, Artikel Nummer: ( 75,00 incl. BTW.) (2) Uitbreiding 3 e fiets t.b.v. Jade, Artikel Nummer: ( 59,95 incl. BTW.) (3) Uitbreiding 3 e fiets Onyx/Christal, Artikel Nummer: ( 42,95 incl. BTW.) (4) Uitbreiding 3 e fiets Saffier, Artikel Nummer: ( 25,50 incl. BTW.) (5) Oprijgoot t.b.v. Diamant, Artikel Nummer: ( 29,95 incl. BTW.)

15 Mate for Cars B.V. Mate for Cars B.V. is een jong dynamisch bedrijf en gevestigd in Ridderkerk op industrieterrein Donkersloot Noord. Wij zijn de toeleverancier voor de autoshop en automaterialen grossier op het gebied van auto gebonden producten. Het uitgangspunt voor het bepalen van ons assortiment is u de mogelijkheid te kunnen bieden van On-Stop-Shopping. Adres: Mate for Cars B.V. Valkenierstraat AZ Ridderkerk Telefoon: Telefax: Internet: KvK Rotterdam BTW nummer: NL

16

Bike Carrier Programme 2013

Bike Carrier Programme 2013 Bike Carrier Programme 2013 1 Bike Carriers Siena universele fietsendrager 2 fietsen Eigenschappen / technische kenmerken Fietsdrager voor op de trekhaak. Vervaardigd uit staal. Drager voor max 2 fietsen.

Nadere informatie

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet.

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet. VERHEGGEN AUTOMATERIALEN EINDHOVEN BIEDT AAN: 040-2455465 Door onze inkoop volume hebben we altijd zeer scherpe acties -----------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Fietsendragers Ontdek de boeiende wereld van caravans & kamperen.

Fietsendragers Ontdek de boeiende wereld van caravans & kamperen. Fietsendragers 2019 _ INLEIDING Naast de start van onze familiaal caravanbedrijf, werden er ook aanvullend fietsendragers en montage van trekhaken aangeboden en gemonteerd. Op de dag van vandaag is dait

Nadere informatie

arry on Draagkracht en daadkracht.

arry on Draagkracht en daadkracht. arry on Draagkracht en daadkracht. vrije tijd....dus de fiets moet ook mee! 3 ezelsbrug voor draagkracht. Uw auto is geen onwillige pakezel. De doordachte Hapro Atlas en Hapro Strada fietsendragers zullen

Nadere informatie

carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht.

carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht. Hapro Carriers carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht. Relingdragers voor Relingdragers voor nagenoeg iedere auto. Hapro Cronos Hapro Cronos. De Hapro Cronos dakdrager is de solide basis voor

Nadere informatie

Fietsendragers Ontdek de boeiende wereld van caravans & kamperen.

Fietsendragers Ontdek de boeiende wereld van caravans & kamperen. Fietsendragers 2017 _ INLEIDING Naast de start van onze familiaal caravanbedrijf, werden er ook aanvullend fietsendragers en montage van trekhaken aangeboden en gemonteerd. Op de dag van vandaag is dait

Nadere informatie

fiets dragers Fietsdragers zijn de afgelopen jaren sterk verbeterd. Je klikt ze in een handomdraai op de

fiets dragers Fietsdragers zijn de afgelopen jaren sterk verbeterd. Je klikt ze in een handomdraai op de 12 fiets dragers Fietsdragers zijn de afgelopen jaren sterk verbeterd. Je klikt ze in een handomdraai op de trekhaak en de fietsbevestiging is veelal een fluitje van een cent. Toeractief voelt 12 populaire

Nadere informatie

Fietsendragers Ontdek de boeiende wereld van caravans & kamperen.

Fietsendragers Ontdek de boeiende wereld van caravans & kamperen. Fietsendragers 2018 Naast de start van onze familiaal caravanbedrijf, werden er ook aanvullend fietsendragers en montage van trekhaken aangeboden en gemonteerd. Op de dag van vandaag is dait nog onveranderd.

Nadere informatie

Montagehandleiding en Veiligheidsvoorschriften. Fietsendrager CROSS

Montagehandleiding en Veiligheidsvoorschriften. Fietsendrager CROSS Montagehandleiding en Veiligheidsvoorschriften Fietsendrager CROSS INTRODUCTIE De Spinder CROSS fietsendrager maakt deel uit van de familie van fietsendragers gefabriceerd door Tradekar Benelux BV. Veilige

Nadere informatie

Porte-vélos et accessoires

Porte-vélos et accessoires Fietsendragers en accessoires 2013 Porte-vélos et accessoires Inleiding Introduction Tradekar Benelux B.V. is een volle dochter van Tradekar International B.V., een inkoop- en ontwikkelingsorganisatie

Nadere informatie

NL BOSAL TOURER Gebruiksaanwijzing voor fietsendrager E4-26R

NL BOSAL TOURER Gebruiksaanwijzing voor fietsendrager E4-26R www.bosal.com OSAL TOURER E4-6R-007 P Q X A E L U O C N R S T J V G H W K M F D A Handvat Hendel snelkoppeling C Kunststof borging met slot D Kunststof vleugelmoeren t.b.v. bevestiging wielgoten E Linkerkant

Nadere informatie

Tekst Hans de Looij Fotografie Bart Hautvast Praktijktest Chris Groeneveld en Hans de Looij TEST

Tekst Hans de Looij Fotografie Bart Hautvast Praktijktest Chris Groeneveld en Hans de Looij TEST Tekst Hans de Looij Fotografie Bart Hautvast Praktijktest Chris Groeneveld en Hans de Looij TEST 72 2-2010 12 FIETS DRAGERS Fietsdragers zijn de afgelopen jaren sterk verbeterd. Je klikt ze in een handomdraai

Nadere informatie

FIETSENREK ACCESSOIRES

FIETSENREK ACCESSOIRES FIAMMA BIKE COVER S Fietshoes gemaakt van verstevigd polyester en vinyl. Licht en waterafstotend. Nu standaard voorzien van handige houder voor het plaatsen van een gevarenbord (optie, zie pagina 111.

Nadere informatie

Consumentenprijzen van Vossen Trailers 2008

Consumentenprijzen van Vossen Trailers 2008 Consumentenprijzen van Vossen Trailers 2008 ETT Motortrailer de Luxe Standaard uitvoering inclusief 8 reservewiel and hogedruk voetpomp. Glanzend zwart gepoedercoat. Maximaal 415 kg te laden. De aanhanger

Nadere informatie

Inhoud montage zakje. 1 x Monteersleutel. 2 x Kabelbinder 200 x 4,8 mm. 4 x Bout met schroef M6x25. 4 x Zelfborgende moer M6

Inhoud montage zakje. 1 x Monteersleutel. 2 x Kabelbinder 200 x 4,8 mm. 4 x Bout met schroef M6x25. 4 x Zelfborgende moer M6 1 Inhoud montage zakje A 1 x Monteersleutel B 2 x Kabelbinder 200 x 4,8 mm C 4 x Bout met schroef M6x25 D 4 x Zelfborgende moer M6 2 Montage van het frame 1 Plaats de 4 wielgoten zodanig dat de zwarte

Nadere informatie

Montagevoorschrift/ gebruiksaanwijzing ERGO FE

Montagevoorschrift/ gebruiksaanwijzing ERGO FE ZO SIMPEL Het is de bevestiging van de fietsen op deze fietsdrager die het zo easy maakt. De montage van de fietsen gebeurt naast de drager. Een in hoogte instelbaar frame omklemt de fiets, waarna u met

Nadere informatie

Prijzen van Vossen Trailers 2007

Prijzen van Vossen Trailers 2007 Prijzen van Vossen Trailers 2007 ETT Motortrailer de Luxe (2007 modellen) Standaard uitvoering: lang, incl. reservewiel, incl. hogedruk fietspomp. Kleur zwart Prijs: 1.995,= (incl. BTW) Accessoires: lengte-adaptor,

Nadere informatie

Montagevoorschrift/ gebruiksaanwijzing ERGO FES

Montagevoorschrift/ gebruiksaanwijzing ERGO FES ZO SIMPEL Het is de bevestiging van de fietsen op deze fietsdrager die het zo easy maakt De montage van de fietsen gebeurt naast de drager. Een frame omklemt de fiets, waarna u met één klik de fiets op

Nadere informatie

NL: Montagehandleiding en Veiligheidsvoorschriften Bosal PDC fietsendrager ( )

NL: Montagehandleiding en Veiligheidsvoorschriften Bosal PDC fietsendrager ( ) NL: Montagehandleiding en Veiligheidsvoorschriften Bosal PDC fietsendrager (070-434) Europese typegoedkeur/europäische Zulassung/European permission/certification Européenne e4*79/488*2007/15*0079*02 1

Nadere informatie

FIETSENDRAGER PROLOOG

FIETSENDRAGER PROLOOG Montagehandleiding en Veiligheidsvoorschriften FIETSENDRAGER PROLOOG Europese typegoedkeur E4-26R-03 0304 1 2 INHOUDSOPGAVE Pagina Introductie 4 Belangrijke informatie 5 In elkaar zetten van de fietsendrager

Nadere informatie

MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE. universele. VOLVO-accessoires

MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE. universele. VOLVO-accessoires MODELJAAR 2016 VOLVOCARS.BE universele VOLVO-accessoires Universele Volvo-accessoires Volvo biedt een breed gamma aan accessoires, zodat u uw Volvo volledig volgens uw persoonlijke noden en behoeften én

Nadere informatie

Etac M100; doordachte eenvoud

Etac M100; doordachte eenvoud Etac M100 Etac M100 Een unieke en verrassende kruisframe-rolstoel met een grote functionaliteit. Een doordacht ontwerp met gevoel voor design en eenvoud, tot in het kleinste detail. 2 Etac M100; doordachte

Nadere informatie

Stekker 7-polig vouwbaar Kunststof stekker 7-polig vouwbaar type ISO STEKKER 7P VOUWBAAR PVC 2,46

Stekker 7-polig vouwbaar Kunststof stekker 7-polig vouwbaar type ISO STEKKER 7P VOUWBAAR PVC 2,46 Trekhaakkabelset 7-polig Universele kabelset met voorgemonteerde 7-polige ISO 1724 kunststof stekkerdoos met mistlamp-schakeling. Met 1,5 of 2,0 meter snoer. 402521 KABELSET 7P + ML SCHAKELING 1.5M 10,49

Nadere informatie

KIPPERS. BAKMAAT TYPE S (200 x 115 x 30) Art-code Omschrijving Prijs. A = 125 cm. D = 305 cm. C= 200 cm. E = 35 cm F= 94/100 cm G= 64/70 cm UK-1.

KIPPERS. BAKMAAT TYPE S (200 x 115 x 30) Art-code Omschrijving Prijs. A = 125 cm. D = 305 cm. C= 200 cm. E = 35 cm F= 94/100 cm G= 64/70 cm UK-1. Art-code Omschrijving Prijs BAKMAAT TYPE S (200 x 115 x 30) A = 125 cm B = 30 cm C= 200 cm D = 305 cm E = 35 cm F= 94/100 cm G= 64/70 cm UK-1.0-AS 50-7005 1000 kg. Bakmaat: 200x115x30 cm 20x8-10-6ply /

Nadere informatie

Kalf Trailers. Geremd R & M serie. Prijslijst 1-april-2013 (zet en drukfouten voorbehouden)

Kalf Trailers. Geremd R & M serie. Prijslijst 1-april-2013 (zet en drukfouten voorbehouden) Kalf Trailers Geremd R & M serie Kenmerken van de NIEUWE serie trailers zijn: Algemeen - Hoogwaardiger afgewerkt door laser gesneden onderdelen, nog sterkere en duurzamere trailers. - Incl. EU / C.O.C.

Nadere informatie

Montagevoorschrift en gebruiksaanwijzing

Montagevoorschrift en gebruiksaanwijzing Montagevoorschrift en gebruiksaanwijzing De XLC BikE-Lift is ontwikkeld door in combinatie met Noteer voor uw eigen administratie: Type drager: Twinny Load XLC BikE-Lift Hartelijk gefeliciteerd met de

Nadere informatie

Fietsdrager/Fahrradträger/Bike carrier/porte-vélo AMBER I. Eigengewicht Fahrradträger

Fietsdrager/Fahrradträger/Bike carrier/porte-vélo AMBER I. Eigengewicht Fahrradträger NL: Montagehandleiding en Veiligheidsvoorschriften DE: Montageanleitung und Sicherheitsvorschriften UK: Assembly instruction and safety regulations FR: Notice d assemblage et de sécurité Fietsdrager/Fahrradträger/Bike

Nadere informatie

Montagevoorschrift/ gebruiksaanwijzing TRADITIONAL CK

Montagevoorschrift/ gebruiksaanwijzing TRADITIONAL CK VOORDAT U DE TWINNY LOAD INSTALLEERT De verlichting van de Twinny Load is bestemd voor een 12V installatie. De Twinny Load is geschikt voor het vervoer van twee fietsen. Let op de maximaal toelaatbare

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager mei 2015 Tilly Light BV Inhoudsopgave Algemeen 4 Onderdelen 5 Stekker aansluiting 10 Eerste gebruik 11 Op de auto plaatsen 15 Fietsen plaatsen 18 Rijden 23 Fietsen

Nadere informatie

A&E Trading b.v. Lineaire aandrijftechniek. Zit-Sta tafels type NEO

A&E Trading b.v. Lineaire aandrijftechniek. Zit-Sta tafels type NEO A&E Trading b.v. Lineaire aandrijftechniek Zit-Sta tafels type NEO A A&E Trading b.v. is een technische groothandel gespecialiseerd in lineaire aandrijftechniek voor de zakelijke markt, opgericht in 1994

Nadere informatie

Montagevoorschrift/ gebruiksaanwijzing SWING F

Montagevoorschrift/ gebruiksaanwijzing SWING F VOORDAT U DE TWINNY LOAD INSTALLEERT De verlichting van de Twinny Load is bestemd voor een 12V installatie. De Twinny Load Swing F is geschikt voor het vervoer van twee fietsen. Let op de maximaal toelaatbare

Nadere informatie

Montagevoorschrift/ gebruiksaanwijzing SWING C

Montagevoorschrift/ gebruiksaanwijzing SWING C VOORDAT U DE TWINNY LOAD INSTALLEERT De verlichting van de Twinny Load is bestemd voor een 12V installatie. De Twinny Load Swing C is geschikt voor het vervoer van twee fietsen. Let op de maximaal toelaatbare

Nadere informatie

Easy. Future driven. Sure & secure

Easy. Future driven. Sure & secure De fietsendrager samen op avontuur Met ruimte tot wel vier fietsen, brengt de just click fietsendrager elk avontuur binnen handbereik. Maak de click en ontdek samen de wereld. Easy De just click fietsendrager

Nadere informatie

Merk mover Specificatie Prijzen van de movers

Merk mover Specificatie Prijzen van de movers Warren Buffet Prijslijst caravanmovers VMT Mover Systems te Rhenen (T:0317-619 479) De prijzen zijn geldig vanaf 7 maart 2011 (de prijzen zijn 30 dagen geldig vanaf verzenddatum) BESCHRIJVING LEVERINGSPROGRAMMA

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe Action 5 Vouwframe & Ontdek de Action 5 familie LICHTGEWICHT INSTELBAAR VEELZIJDIG TE CONFIGUREREN Past perfect bij jouw lifestyle! De Invacare Action 5 is ontwikkeld voor de actievere gebruiker die op

Nadere informatie

EERLAAGSE FLEXIBELE PERSLUCHTLEIDING

EERLAAGSE FLEXIBELE PERSLUCHTLEIDING M EERLAAGSE FLEXIBELE PERSLUCHTLEIDING Speciaal voor perslucht! 1 FLEXIBEL EN BESTENDIG Structuur en eigenschappen Gecoëxtrudeerde binnenlaag van PE-RT (kleurloos) Dankzij de bijzondere structuur, biedt

Nadere informatie

M-STAR E OPKLAPBARE FIETSENDRAGER

M-STAR E OPKLAPBARE FIETSENDRAGER M-STAR E OPKLAPBARE FIETSENDRAGER GESCHIKT VOOR KAMPEERAUTO S (ART. NO. 25300) MONTAGEHANDLEIDING BEDIENINGSHANDLEIDING MEMO OPKLAPBARE FIETSENDRAGERS Memo Handelsonderneming V.O.F., Lorentzstraat 15,

Nadere informatie

Weekender 2016. Keizer TentTrailer

Weekender 2016. Keizer TentTrailer Weekender 2016 Keizer TentTrailer Kies uw kleur Weekender TentTrailer Een uniek ontwerp voor iedereen die niet veel achter de auto of motor mag trekken en toch een snel opzetbare vouwwagen zoekt. Compact

Nadere informatie

LUXE ZIT IN SUBTIELE DETAILS. Prostor. Collectie 2013

LUXE ZIT IN SUBTIELE DETAILS. Prostor. Collectie 2013 LUXE ZIT IN SUBTIELE DETAILS Prostor Collectie 2013 WWW.PARASOLS.NL SOLERO PROSTOR P6 Prostor P6 SOLERO PROSTOR P6 IS MEER DAN EEN PARASOL, HET IS EEN GEMAKKELIJK INKLAPBARE OVERKAPPING MET HEEL VEEL MOGELIJKHEDEN.

Nadere informatie

bereik(baar) voor iedereen!

bereik(baar) voor iedereen! VOLAUTOMATISCHE SATELLIETSYSTEMEN bereik(baar) voor iedereen! SATENNE, bereik(baar) voor iedereen! De slogan van SATENNE heeft zich bewezen; de SATENNE R-2 heeft in 2011 alle verkooprecords gebroken. Volautomatische

Nadere informatie

Montagevoorschrift/ gebruiksaanwijzing DRIVE

Montagevoorschrift/ gebruiksaanwijzing DRIVE VOORDAT U DE TWINNY LOAD INSTALLEERT De verlichting van de Twinny Load is bestemd voor een 12V installatie. De Twinny Load Drive is geschikt voor het vervoer van twee fietsen met hulpmotor. Let op de maximaal

Nadere informatie

www.active-walker.com

www.active-walker.com www.active-walker.com 1 EEN INHOUD 1. Inhoud 2. Inleiding 6. Montage en vervoer 7. Persoonlijke veiligheid 3. Beschrijving onderdelen 4. Onderhoud 5. Instellingen voor comfort 8. Werking 9. Specificaties

Nadere informatie

Handleiding. MovaNext M3 (Verto) WWW.MOVANEXT.NL M3

Handleiding. MovaNext M3 (Verto) WWW.MOVANEXT.NL M3 Handleiding MovaNext (Verto) WWW.MOVANEXT.NL Introductie Optimale veiligheid is alleen gegarandeerd wanneer u deze gebruikshandleiding aandachtig leest voordat u de MovaNext in gebruik neemt. Hartelijk

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager Versie 2, 2015 Tilly Light BV 2 Inhoudsopgave Algemeen 4 Onderdelen 5 Stekker aansluiting 9 Eerste gebruik 10 Op de auto plaatsen 14 Fietsen plaatsen 17 Rijden 22

Nadere informatie

SARIS McAlu Pro. De robuuste professionele aanhangwagen

SARIS McAlu Pro. De robuuste professionele aanhangwagen SARIS McAlu Pro De robuuste professionele aanhangwagen The winner has it all! De geheel vernieuwde SARIS McAlu Pro is een opvallende verschijning. State of the art. Niet alleen qua design, maar met name

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

Montagevoorschrift/ gebruiksaanwijzing SWING CK

Montagevoorschrift/ gebruiksaanwijzing SWING CK VOORDAT U DE TWINNY LOAD INSTALLEERT De verlichting van de Twinny Load is bestemd voor een 12V installatie. De Twinny Load Swing CK is geschikt voor het vervoer van twee fietsen. Let op de maximaal toelaatbare

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Verkeersdrempels (14) BoFloor bv https://www.bo-shop.nl/

Inhoudsopgave. Verkeersdrempels (14) BoFloor bv https://www.bo-shop.nl/ Bedankt voor uw interesse in onze producten. Meer informatie over onze producten of advies voor de juiste oplossing voor uw project? Neem dan contact met ons op. Let op: in deze catalogus staan alleen

Nadere informatie

hidden perfection SYSTEM ONE

hidden perfection SYSTEM ONE hidden perfection TOEPASSINGEN System One is uitermate geschikt voor 30º draaiende deuren en deuren met aanslag: INHOUDSOPGAVE FRITSJURGENS 05 Verborgen perfectie 0 Voor het zware werk 09 Gemaakt voor

Nadere informatie

Een ijzersterke combinatie

Een ijzersterke combinatie Boottrailers NL Een ijzersterke combinatie Conver biedt u keuze uit trailers voor langzaam en snelverkeer. Het zijn speciale trailers om maaiboten te transporteren, te water te laten en uit het water te

Nadere informatie

NIEUW. Action. Invacare 4 NG. Stijlvol en stabiel met uitstekende functionaliteit

NIEUW. Action. Invacare 4 NG. Stijlvol en stabiel met uitstekende functionaliteit NIEUW Invacare Action 4 Stijlvol en stabiel met uitstekende functionaliteit Invacare Action 4 De nieuwe verbeterde Action4 is bijna 1 kg lichter dan het vorige model. En dit zelfs met nog meer functionaliteit.

Nadere informatie

Compact. Comfortabel. Portilo.

Compact. Comfortabel. Portilo. Westfalia Portilo Compact. Comfortabel. Portilo. NIEUW PortiloBox: De demontabele Kofferruimte Kompakte Abmessungen und gute Bedienbarkeit zeichnen den Portilo aus. CCC-Wertung: Westfalia Portilo Westfalia

Nadere informatie

Invacare. ction 3. De wedergeboorte van een sterrenstoel

Invacare. ction 3. De wedergeboorte van een sterrenstoel Invacare R De wedergeboorte van een sterrenstoel De Action 3 NG is één van de fraaiste voorbeelden van uitwisselbaarheid in het rolstoel assortiment van Invacare. Hij deelt zijn basisplatform met de andere

Nadere informatie

SEAT Exeo accessoires 2010

SEAT Exeo accessoires 2010 SEAT Exeo accessoires 2010 Exterieur Grille honingraat 3R0052535 75,00 Spiegelkappen chroom 6J0072500 139,00 matchroom 6J0072500A 145,00 Deurgrepen chroom 3R0071302 142,00 matchroom 3R0071302A 149,00 Voorbumperstrip

Nadere informatie

TECElogo. het leidingsysteem voor professionals. Uw handen zijn het beste gereedschap. Intelligente Installatietechniek

TECElogo. het leidingsysteem voor professionals. Uw handen zijn het beste gereedschap. Intelligente Installatietechniek TECElogo het leidingsysteem voor professionals Intelligente Installatietechniek Uw handen zijn het beste gereedschap September 2015 In een competitieve markt wil je concurrerend, snel en foutloos werk

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017 UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman Vol trots presenteren wij u de nieuwe Sterckeman caravans voor het seizoen 2017! Een assortiment waarin veel aandacht is besteed aan comfort, design en innovatie. Sterckeman

Nadere informatie

Slanghouders. Klaptafelsteun

Slanghouders. Klaptafelsteun Toebehoren bott vario Toebehoren Slanghouders Gegoten aluminium Inclusief Bevestigingsmateriaal Type 190 x 70 x 160 Type 1 140 50 001 250 x 100 x 210 Type 2 140 50 002 350 x 140 x 260 Type 3 140 50 003

Nadere informatie

Fold VOUWEN, KLIKKEN EN KLAAR

Fold VOUWEN, KLIKKEN EN KLAAR Fold VOUWEN, KLIKKEN EN KLAAR Fold COMPACT EN EENVOUDIG IN GEBRUIK 3 keer een betere keuze Past op alle frames Krasbestendig Compact design AXA Fold is voor iedere fietser Fold 85 Fold 100 Fold Pro 100

Nadere informatie

MovaNext. Lux Vision. Gebruikshandleiding voor. MovaNext. www.movanext.nl

MovaNext. Lux Vision. Gebruikshandleiding voor. MovaNext. www.movanext.nl Gebruikshandleiding voor Lux Vision www.movanext.nl Introductie Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van uw fi etsendrager! Deze handleiding bevat belangrijke gebruiksinformatie met tips en waarschuwingen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Parkeergeleiding & parkeerstop (10) BoFloor bv

Inhoudsopgave. Parkeergeleiding & parkeerstop (10) BoFloor bv Bedankt voor uw interesse in onze producten. Meer informatie over onze producten of advies voor de juiste oplossing voor uw project? Neem dan contact met ons op. Let op: in deze catalogus staan alleen

Nadere informatie

Uw ideale reisgenoot. collectie2014

Uw ideale reisgenoot. collectie2014 Uw ideale reisgenoot collectie2014 Starlett Starlett 330 Compact - 3,30 x 1,95 m Starlett 370 CE - 3,70 x 1,95 m Starlett 370 LJ - 3,70 x 1,95 m Starlett 380 CP - 4,00 x 1,95 m Starlett 390 CP - 4,00 x

Nadere informatie

ViConnect. Een slimme combinatie NEDERLAND

ViConnect. Een slimme combinatie NEDERLAND VICONNECT OVERTUIGT DOOR TECHNISCHE VOORDELEN VICONNECT BEVORDERT DUURZAAMHEID A lle bedieningsplaten zijn voorzien van dual flush om het watergebruik te verminderen Spoelhoeveelheid gemakkelijk in te

Nadere informatie

Een ijzersterke combinatie

Een ijzersterke combinatie Boottrailers NL Een ijzersterke combinatie Conver biedt u keuze uit trailers voor langzaam en snelverkeer. Het zijn speciale trailers om maaiboten te transporteren, te water te laten en uit het water

Nadere informatie

Van n Bike draagsysteem

Van n Bike draagsysteem GEBRUIKSAANWIJZING EN MONTAGE HANDLEIDING Van n Bike draagsysteem VAN N BIKE BVBA Kortestraat 12 2980 Zoersel BE 0661.987.683 DEEL I : GEBRUIKSAANWIJZING Van n Bike DRAAGSYSTEEM vanaf model 2018 1. INFORMATIE

Nadere informatie

Een schoolvoorbeeld van efficiënt ruimtegebruik

Een schoolvoorbeeld van efficiënt ruimtegebruik m e u b i l a i r Een schoolvoorbeeld van efficiënt ruimtegebruik MEUBELEN effectief gebruik vanruimte Sico meubelen zijn gebouwd op basis van enkele belangrijke eisen: eenvoudig inzetbaar met een maximum

Nadere informatie

Belangrijk. Deze fietsendrager is geschikt voor fietsen tot 35 kg per fiets.

Belangrijk. Deze fietsendrager is geschikt voor fietsen tot 35 kg per fiets. H A N D L E I D I N G EAGLE 2 Belangrijk Deze fietsendrager is geschikt voor fietsen tot 35 kg per fiets. Inhoud 3 Montage van de Eagle pag. 4 Montage en demontage van de fietsdrager op de auto pag. 5

Nadere informatie

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw SPINDER TOUR fietsendrager

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw SPINDER TOUR fietsendrager Handleiding 01 Gefeliciteerd met de aanschaf van uw SPINDER TOUR fietsendrager 02 Gebruiksklaar maken van de SPINDER TOUR 1 2 C 3 B D 1 lvorens u de drager op de trekhaak kunt plaatsen dient u eerst de

Nadere informatie

Prijslijst januari 2017

Prijslijst januari 2017 PEGA BV Middelweg 5 2992 SP Barendrecht (NL) IBAN NL98INGB0669.400297 BTW nr. NL 8029 93 758 B01 T +31(0)180 615380 - F +31(0)180 621630 BIC INGBNL2A KvK Rotterdam nr. 24247978 Prijslijst januari 2017

Nadere informatie

Eenvoudig uw (elektrische) rolstoel of scootmobiel meenemen in de auto. B&S Kofferbakliften programma

Eenvoudig uw (elektrische) rolstoel of scootmobiel meenemen in de auto. B&S Kofferbakliften programma Eenvoudig uw (elektrische) rolstoel of scootmobiel meenemen in de auto B&S Kofferbakliften programma David kofferbaklift Deze lift tilt rolstoelen of kleine scootmobielen tot een gewicht van 42 kg. De

Nadere informatie

TV Wandsteunen TV Vloersteunen

TV Wandsteunen TV Vloersteunen TV Wandsteunen TV Vloersteunen Erard is een Franse ontwerper en fabrikant van verschillende types tv wand- en vloersteunen. Erard, opgericht in 1961, staat voor hoge kwaliteit en innovatieve producten

Nadere informatie

SARIS Kipper. Dé aanhangwagen voor dé vakman

SARIS Kipper. Dé aanhangwagen voor dé vakman SARIS Kipper Dé aanhangwagen voor dé vakman De professionele alleskunner De SARIS Kipper is uitermate geschikt voor de grote en zware klussen. Bouw- sloop- en tuinafval, zand, stenen en machines. Laad

Nadere informatie

4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm

4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm Ref nr: 103247 MCOS-58-04V 1-5 4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm Ref nr: 103247 MCOS-58-04V

Nadere informatie

Croozer. Altijd onderweg.

Croozer. Altijd onderweg. CATALOGUS 2011 Croozer. Altijd onderweg. KID CARGO DOG MINI www.croozer.eu GO CROOZIN! CROOZEN ONTSPANT. Graag onderweg? Met baby, kind of hond? Met Croozer rijden ze allemaal mee. Hier vindt u de praktische

Nadere informatie

THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4

THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4 1 THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4 Van de Scheur is een betrouwbare leverancier van ergonomische producten voor de computerwerkplek. Wij stellen de klant centraal bij het vinden van oplossingen voor

Nadere informatie

De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Gamma accessoires

De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Gamma accessoires De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Gamma accessoires GAMMA ACCESSOIRES I NIEUWE DACIA SANDERO EN SANDERO STEPWAY Precies wat nodig is voor langdurige bescherming en maximaal comfort. Simply a clever

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor XLC Azura Xtra

Gebruikershandleiding voor XLC Azura Xtra Gebruikershandleiding voor XLC Azura Xtra www.xlc-azura.nl 2 Introductie Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van uw XLC Azura Xtra fietsendrager! Deze handleiding bevat belangrijke gebruiksinformatie

Nadere informatie

ORIGINELE ACCESSOIRES

ORIGINELE ACCESSOIRES ORIGINELE ACCESSOIRES Prijslijst per 1 januari 2017 XTRA-PAKKETTEN XTRA-PAKKET CHROOM - Glanzend verchroomde buitenspiegelkappen - Glanzend verchroomde dorpelsierlijsten - Glanzend verchroomde sierstrip

Nadere informatie

Croozer. Altijd onderweg.

Croozer. Altijd onderweg. CATALOGUS 2012 Croozer. Altijd onderweg. KID CARGO DOG MINI www.croozer.eu GO CROOZIN! Graag onderweg? Met baby, kind of hond? Met Croozer rijden ze allemaal mee. Hier vindt u de praktische fietsaanhanger

Nadere informatie

Surprisingly different

Surprisingly different Surprisingly different 1 Regelmatig lange materialen vervoeren? Laadruimte beschermen tegen inbraak? Dure autoschade voorkomen? Dan is Q-Tech uw partner! Veilig en duurzaam daktransport Ergonomische, robuuste

Nadere informatie

Prijslijst januari 2016

Prijslijst januari 2016 PEGA BV Middelweg 5 2992 SP Barendrecht (NL) IBAN NL98INGB0669.400297 BTW nr. NL 8029 93 758 B01 T +31(0)180 615380 - F +31(0)180 621630 BIC INGBNL2A KvK Rotterdam nr. 24247978 Prijslijst januari 2016

Nadere informatie

Nieuw. Nieuw. Kogels. Koppelstukken. Flenskogel >I 3500 kg Inclusief bevestigingsbouten Goedkeuringsnummer EC *

Nieuw. Nieuw. Kogels. Koppelstukken. Flenskogel >I 3500 kg Inclusief bevestigingsbouten Goedkeuringsnummer EC * Kogels Flenskogel Koppelstukken 022-844 >I 3500 kg Inclusief bevestigingsbouten Goedkeuringsnummer EC 1374 A B 000-214 * A = max 1500 kg B = max 3500 kg 83 mm 56 mm 022-834 >I 3500 kg Goedkeuringsnummer

Nadere informatie

A&E Trading b.v. Lineaire aandrijftechniek HEFZUILEN

A&E Trading b.v. Lineaire aandrijftechniek HEFZUILEN A&E Trading b.v. Lineaire aandrijftechniek HEFZUILEN A A&E Trading b.v. is een technische groothandel gespecialiseerd in lineaire aandrijftechniek voor de zakelijke markt, opgericht in 1994 en gevestigd

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zouden hebben. De Sterling scooters

Nadere informatie

UW IDEALE REIS- GENOOT.

UW IDEALE REIS- GENOOT. UW IDEALE REIS- GENOOT www.sterckeman.nl De pluspunten van uw Easy De pluspunten van uw Collectie 2019 Sterckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van

Nadere informatie

Parkeer hulpsystemen en camerasystemen

Parkeer hulpsystemen en camerasystemen Parkeer hulpsystemen en camerasystemen Artikel nummer: 1250000 Bruto ex btw 83.19 Losse SMOS inbouw camera kleur zwart. Camera + 7,5 meter aansluitdraad voorzien van mail tulip stekker welke rechtstreeks

Nadere informatie

PUNTAFZUIGING. Waar de vraag naar effectieve en makkelijk instelbare puntafzuiging groot is

PUNTAFZUIGING. Waar de vraag naar effectieve en makkelijk instelbare puntafzuiging groot is Waar de vraag naar effectieve en makkelijk instelbare puntafzuiging groot is e FUMEX puntafzuiging PRX is zeer makkelijk instelbaar en tegelijkertijd zeer stabiel, zelfs wanneer de arm in de uiterste stand

Nadere informatie

Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD. op aanhangwagen

Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD. op aanhangwagen Mobiele Ventilatie Unit M V U op aanhangwagen Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD op aanhangwagen B.S. Belüftungs-GmbH Etn. P. Vanassche & Cie N.V. Am Hungerwiesgraben 10 Brugsesteenweg 2 D-89429

Nadere informatie

RAIZER. Het is mijn ervaring dat mensen die zijn gevallen, zich door Raizer veiliger voelen. maatschappelijk thuiszorgmedewerkster.

RAIZER. Het is mijn ervaring dat mensen die zijn gevallen, zich door Raizer veiliger voelen. maatschappelijk thuiszorgmedewerkster. Het is mijn ervaring dat mensen die zijn gevallen, zich door Raizer veiliger voelen. maatschappelijk thuiszorgmedewerkster RAIZER by Liftup Raizer is een mobiele tilstoel die mensen die zijn gevallen binnen

Nadere informatie

PRIJSLIJST VOUWTENTEN

PRIJSLIJST VOUWTENTEN PRIJSLIJST VOUWTENTEN 1 juli 2010 Standaard vouwtenten Aluminium frame met polyester dak, in beschermhoes. ECO-Line frame 30x30mm, PRO-Line frame 40x40mm basis. Het dak is gemaakt van 100% polyester (0,46

Nadere informatie

Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd

Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd worden De algemene voorwaarden van Segway Nederland zijn

Nadere informatie

Prijs 1.995,00. Lagooni compact zelfrijder 20 wielen. Prijs 2.610,00

Prijs 1.995,00. Lagooni compact zelfrijder 20 wielen. Prijs 2.610,00 Lagooni compact met 4 zwenkwielen a Aluminium frame, poedercoating zilverkleurig a Zitbreedte zitting naar keuze in de maten 40-42-44-46-48-50 cm a Wegdraaibare en uitneembare aluminium armleuningen extra

Nadere informatie

Fietsdrager, dakbevestiging

Fietsdrager, dakbevestiging Instructienr. Versie Ond. nr. 30664232 1.0 Fietsdrager, dakbevestiging Pagina 1 / 6 Uitrusting A0000162 J8903383 Pagina 2 / 6 INLEIDING Lees de hele instructie door voordat u met de montage begint. Opmerkingen

Nadere informatie

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd Nieuw Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging HAWA-Puro 100 150 Octrooi aangevraagd Schitterende perspectieven voor het creëren van transparante ruimten met het unieke,

Nadere informatie

Motorboten en Jachten Opblaasboten met harde bodem

Motorboten en Jachten Opblaasboten met harde bodem Ongeremd - Met draag - 225-450 kg - Lengte 250-470 cm Draag Gele draag PEGA trailer. Uitgerust met draag en afneembare. De PEGA 225 trailer is aan de voorzijde voorzien van een V-steun. extra s: neuswiel,

Nadere informatie

Super helder in een compact design

Super helder in een compact design S Super helder in een compact design OVERWELDIGENDE LICHTOPBRENGST VOOR ELKE NACHTRIT Universal Bike Lights met hoogwaardige kwaliteit is meer dan alleen fietsverlichting. De mountainbiker van tegenwoordig

Nadere informatie

Brandstof- Adblue apparatuur

Brandstof- Adblue apparatuur 92700-92701 94315 ELEKTRISCHE POMP 230 VOLT PANTHER 56 Zelf-aanzuigende pomp voor diesel en HBO, verdringer type compleet met snoer, stekker en schakelaar, ingebouwde bypass en zuigfilter. 2800 omw/min.

Nadere informatie

Barcode: Blister 1. Barcode: Blister 1. Barcode: Blister 1. Barcode: Blister 1

Barcode: Blister 1. Barcode: Blister 1. Barcode: Blister 1. Barcode: Blister 1 Spinder Onderdelen & Accessoires Prijslijst Foto Omschrijving Artikelgegevens Verpakking Afdekkapje rechthoekig zwart moer & vleugelboutje (x) S Barcode: 888 Blister Afdekkapje rechthoekig antraciet moer

Nadere informatie

Dealer: Technisch adviseur: Telefoonnummer: Plaats: Referentie: Datum:

Dealer: Technisch adviseur:   Telefoonnummer: Plaats: Referentie: Datum: Januari 2019 Invacare B.V. Galvanistraat 14-3 6716 AE Ede Tel: 0318-69 57 57 Fax: 0318-69 57 58 - www.invacare.nl Invacare vastframe WLZ uitvoering Crashtest ISO 7176-19 Transport 100 / 130 KG gewicht

Nadere informatie

* Neem contact op voor alle mogelijkheden en een passende prijsopgave: + 31 (0) of

* Neem contact op voor alle mogelijkheden en een passende prijsopgave: + 31 (0) of Lagooni compact met 4 zwenkwielen a Aluminium frame, poedercoating zilverkleurig a Zitbreedte zitting naar keuze in de maten 40-42-44-46-48-50 cm a Wegdraaibare en uitneembare aluminium armleuningen extra

Nadere informatie