RUST MIDDEN IN EEN BRUISENDE BUURT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RUST MIDDEN IN EEN BRUISENDE BUURT"

Transcriptie

1 DE CLERCQSTRAAT 34

2

3 DE CLERCQSTRAAT 34 In Amsterdam Oud-West aan de rand van de Jordaan, verscholen achter een authentieke trapgevel, zijn vier nieuwe, ruime en comfortabele appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn gelegen te midden van de aanstekelijke energie van de stad, dichtbij de Jordaan met haar authentieke winkeltjes, leuke restaurants en gezellige cafés. Beschikking over alle gewenste gemakken in de nabije omgeving en toch rust en wooncomfort op uw eigen plek met ruimtelijk uitzicht over de Da Costakade. De vier appartementen maken onderdeel uit van een gebouw dat in zijn geheel is gerenoveerd. De afwerking is luxe en hoogwaardig en verschilt per woning wat details en indeling betreft. De appartementen beschikken allen over drie kamers, een moderne complete keuken met kookeiland en een zeer luxe badkamer. De woningen op de eerste, tweede en derde verdieping beschikken over een diep (2 meter) balkon over de gehele breedte van het pand. Op de vierde etage bevindt zich een loftachtig appartement met een royaal dakterras met dakopbouw. Vanaf dit punt ervaart u een prachtig 360 graden uitzicht over Amsterdam. De appartementen staan op erfpacht grond (uitgegeven door gemeente Amsterdam). De canon moet, in verband met de splitsing in appartementsrechten, nog herberekend worden maar zal tot 15 maart 2026 maximaal 9,- per appartement per maand bedragen. Kortom: de De Clercqstraat 34, gelegen op een gewilde locatie in Amsterdam Oud-west, is een prachtig renovatieproject waarbij tijdens de renovatie kwaliteit en een hoogwaardig afwerkingsniveau het uitgangspunt zijn geweest. In deze brochure vindt u alle informatie over de buurt, de afwerking, de uitrusting en de indeling van de afzonderlijke appartementen. De Clercqstraat 34 is een project van H3 Ontwikkelt. Heeft u vragen of wilt u het project bezoeken, neem dan contact op met H3 Ontwikkelt via , info@h3ontwikkelt.nl of

4 RUST MIDDEN IN EEN BRUISENDE BUURT De Clercqstraat 34 ligt in het verlengde van de Rozengracht tussen de Jordaan en de Bilderdijkstraat, letterlijk op de rand van de Jordaan. Het is een prettige buurt voor mensen die graag de energie van de stad ervaren maar niet overspoeld willen worden door het toerisme. Kortom, een plek die u elke dag zult ervaren als het authentieke Amsterdam. Een veelzijdigheid aan heerlijke restaurants en knusse kroegjes vindt u om de hoek. Het Centraal Station, de Dam, de Pijp en het Vondelpark zijn per fiets binnen een paar minuten te bereiken. Daarnaast zijn er sportscholen, zwembaden, parken en musea in de directe omgeving. Ziet u zichzelf al weg dromen in uw eigen warme bubbelbad na een actieve dag in de stad? Last minute even wat boodschappen is geen probleem, er is een grote supermarkt direct aan de overkant van de straat gevestigd. De Clercqstraat 34 is goed te bereiken, het openbaar vervoer in de directe nabijheid (tramlijn 3 en 10) zorgt voor een soepele verbinding met de rest van de stad. De Ring A10 West is eenvoudig en snel te bereiken.

5 MIDDELPUNT VAN HISTORISCHE BELANGSTELLING De Clercqstraat is een straat in de Da Costabuurt in Amsterdam Oud-West, tussen de Singelgracht en de Kostverlorenvaart. De straat is vernoemd naar de letterkundige Willem de Clercq ( ). Op de De Clercqstraat lag voorheen de Lange Bleekersloot. Deze werd in 1895 gedempt, waarna de straat werd aangelegd. In het verlengde van de De Clercqstraat werd in dezelfde periode de Rozengracht gedempt, terwijl in de richting van de Dam een nieuwe doorbraak werd gerealiseerd, de Raadhuisstraat. Hiermee werd een rechtstreekse verbinding tussen de Dam en de nieuwe wijken ten westen van de Singelgracht een feit. Over de Kostverlorenvaart lag de Tolbrug die in 1904 werd vervangen door de Wiegbrug, waarmee de verbinding werd gerealiseerd met de buurtschap Amsterdam West. Recentelijk is de buurt verbeterd en heringericht. De paardentramlijn naar de Dam, die voor het eerst reed in 1896, is inmiddels vervangen door een moderne versie die nog steeds zorgt voor een uitstekende verbinding met de rest van de stad. De buurt en het pand op nummer 34 voelen prettig en veilig aan, kortom een lekkere plek die thuis heet.

6 VOORGEVEL bestaand ACHTERGEVEL bestaand CLERCQ STRAAT 34

7 Het gebouw is aan de achterzijde voorzien van een geheel nieuwe balkonconstructie. Hierdoor beschikken de appartementen op de eerste, tweede en derde etage over een ruim balkon van 2 meter diep over de gehele breedte van het pand. De balkons zijn uitgevoerd in onderhoudsarm staal en afgewerkt met onderhoudsvrije, hardhouten (met FSC keurmerk) vloerdelen. Het appartement op de 4e etage heeft een dakopbouw welke toegang geeft tot een ruim dakterras, eveneens afgewerkt met hardhout. 30M2

8 KWALITEIT, DETAIL & GEVOEL

9 De gerestaureerde en gereinigde trapgevel herbergt vier volledig gerenoveerde appartementen, voorzien van alle gemakken en uitgevoerd met hoogwaardige materialen. De appartementen zijn luxe afgewerkt, energie efficiënt (B-label), brandveilig en geven een robuust, ruimtelijk en rijk gevoel. De woningen zijn eerst in zijn geheel gestript en volledig volgens het daarvoor geldende bouwbesluit herbouwd. De appartementen zijn voorzien van vloer-, plafond- en gevelisolatie, dubbelglas in nieuwe hardhouten kozijnen, nieuwe elektra- en waterleidingen, nieuwe (2 meter diepe) balkons en een dakterras met dakopbouw. Daarnaast heeft het pand, naast nieuwe hardhouten kozijnen en nieuwe dakbedekking, een vernieuwde fundering waarmee de volledige renovatie van het casco een feit is. De appartementen zijn voorzien van alle gemakken en snufjes die u bij een nieuwe woning mag verwachten: een moderne keuken met inbouwapparatuur, een intercominstallatie, een mechanische afzuiginstallatie voor de keuken, het toilet en badkamer. verwarming in ieder woonvertrek en nieuwe aansluitingen voor kabel, gas en elektra met bij de hedendaagse behoefte passende aantal groepen. De appartementen zijn in detail afgewerkt en zijn onder meer voorzien van geïntegreerde verlichting met dimmers, hoogwaardig deurbeslag, paneeldeuren en nieuwe eikenhouten vloeren die naar uw kleurkeuze kunnen worden afgewerkt. Het sanitair is van hoogwaardig materiaal met handgegoten wasbakken, een separate regendouche en een bubbelbad. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte en heeft een eigen handgegoten fontein. Zowel badkamer als het toilet zijn afgewerkt met strakke, lichtgrijze tegels (60 x 60 cm) en geven een ruimtelijk gevoel. De wanden en plafonds zijn glad gestuukt en de kozijnen, deuren en houten delen zijn met hoogglans lak afgeschilderd in de kleur RAL De keuze van materialen en kleuren zijn afgestemd op de laatste woontrends, waarbij design voor de lange termijn en duurzaamheid voorop staan.

10 1ste ETAGE Het appartement op de eerste etage kenmerkt zich door een ruimtelijke, comfortabele en open opzet. De rust die u ervaart op de eerste verdieping voelt prettig aan. Tegelijkertijd geeft deze woning u het gevoel van een eigen plek midden in levendig en bruisend Amsterdam! De slaapkamers bevinden zich aan de achterkant van het pand waardoor u verzekerd bent van een gezonde nachtrust. Door de openslaande deuren naar het riante balkon (2 meter diep) met uitzicht op een binnenplaats geeft dit appartement een fris, stads en jong gevoel. Kortom: een heerlijke rustige plek midden in bruisend Amsterdam.

11 Vraagprijs ,- kk 3 kamer appartement, oppervlakte 66 m2 Frans balkon aan de voorzijde met uitzicht op de Da Costakade Openslaande deuren naar het ruime balkon (2 meter diep) Ruime woonruimte met open keuken met eiland Moderne keuken o.a. voorzien van een afwasmachine, koelkast combimagnetron en een 5-pits kookplaat (gas) Ruime badkamer met dubbele handgegoten wasbakken, bubbelbad en aparte regendouche 2 slaapkamers Entree met garderobe Berging met ruimte voor was/droogmachine Separaat toilet met fonteintje

12 ETAGE 2&3 De tweede en derde etage zijn identiek. Beide appartementen zijn ruim, licht en fris opgezet. Door de ligging van deze appartementen op de hogere etages voelt het alsof u even buiten de stad bent. Door de goede isolatie van de voor- en achtergevel, de plafonds en de vloeren voelt het appartement even afgesloten van de stad. Zodra de energie van Amsterdam gewenst is, is deze weer binnen handbereik. De appartementen hebben hoge plafonds en kenmerken zich door een strakke en stijlvolle afwerking.

13 2e Etage ,- kk 3e Etage ,- kk 2 keer 3 kamer appartement, oppervlakte 63 m2 Frans balkon aan de voorzijde met uitzicht op de Da Costakade Openslaande deuren naar het ruime balkon (2 meter diep) Ruime woonruimte met open keuken Moderne keuken o.a. voorzien van een afwasmachine, koelkast combimagnetron en een 5-pits kookplaat (gas) Ruime badkamer met dubbele handgegoten wasbakken, bubbelbad en aparte regendouche en mogelijkheid tot plaatsen was- en droogmachine 2 slaapkamers Separaat toilet met fonteintje

14 LOFTACHTIG APPARTEMENT MET DAKTERRAS Amsterdam aan uw voeten: het appartement op de vierde verdieping geeft een ruimtelijk gevoel door het vele licht vanuit het trappenhuis en de creatieve indeling. Middenin de woonkamer leidt een vaste houten trap naar de dakopbouw en het dakterras. Eenmaal boven voltrekt zich een prachtig 360 graden schilderij van het uitzicht over de stad Amsterdam. Twee slaapkamers aan de achterzijde, de ruime open keuken met kookeiland in de woonkamer, zijn naast het riante dakterras kenmerken van dit prachtige appartement. De ruime badkamer heeft een bubbelbad, een inloopdouche met rainshower en twee design en handgegoten wastafels. Naast een separaat toilet heeft dit appartement de praktische mogelijkheid voor een aansluiting van een was- en droogmachine in de dakopbouw. Door de ligging van het pand en het opleverniveau van het appartement is dit een ideale woning voor mensen op zoek naar rust in de drukte van Amsterdam.

15 Vraagprijs ,- kk 3 kamer appartement, Oppervlakte 72 m2 Frans balkon aan de voorzijde met uitzicht op de Da Costa kade Ruim dakterras (ca. 30 m2) met wijds uitzicht over Amsterdam Dakterras middels ruime vaste trap en dakopbouw vanuit de woonkamer te bereiken Ruime woonkamer Moderne open keuken o.a. voorzien van een afwasmachine, koelkast, combimagnetron en een 5-pits kookplaat (gas) Ruime badkamer met twee handgegoten wasbakken, bubbelbad en aparte regendouche 2 slaapkamers Ruimte voor het plaatsen van een was- en droogmachine in de dakopbouw Separaat toilet met fonteintje

16 TECHNISCHE OMSCHRIJVING INSTALLATIES Alle appartementen zijn uitgerust met volledig nieuwe installaties. De meterkasten zijn voorzien van minimaal 10 groepen met een aardlekschakelaar en zijn volgens de laatste norm (NEN 2010) aangelegd. De waterinstallatie is voorzien van een watermeterbeugel zodat op termijn eenvoudig een meter geplaatst kan worden. CENTRALE VERWARMING De appartementen zijn voorzien van een individuele CV combi-installatie van het merk Intergas. De verblijfsruimten zijn allen voorzien van strak vormgegeven moderne radiatoren met meer dan voldoende capaciteit. De badkamers beschikken over een designradiator. MECHANISCHE VENTILATIE Elk appartement heeft een individueel mechanisch ventilatiesysteem dat handmatig geregeld kan worden. KEUKEN De appartementen worden inclusief keuken met kookeiland geleverd. De keukens beschikken allen over: koelkast, vaatwasser, 5-pits gasfornuis, design wasbak met moderne mengkraan, magnetron-/ovencombinatie, aansluiting voor tweede koelkast of vriezer SANITAIR De badkamers zijn voorzien van handgegoten, betonnen wastafels, beide voorzien van eengreepsmengkraan. Naast de rainshower met handdouche beschikken de badkamers tevens over een bubbelbad. Het separate zwevende toilet met eveneens handgegoten fontein bevindt zich in een separate ruimte. SCHILDERWERK Alle appartementen zijn geschilderd in de kleur wit (RAL 9016). Het houtwerk is eerst goed gegrond waarna het minstens tweemaal is afgelakt. WANDEN EN PLAFONDS Alle binnenwanden zijn opgebouwd uit een geraamte bekleed met hout en gips welke vervolgens zijn gestuukt. De wanden zijn robuust gebouwd waaraan met gemak een schilderij of zelfs een flatscreen tv bevestigd kan worden. De plafonds zijn eveneens gestuukt en voorzien van een plint wat de appartementen meer cachet geeft.

17 VLOEREN De appartementen zijn voorzien van een eikenhouten vloer. De delen zijn 22 centimeter breed en opgebouwd uit een onderlaag van multiplex en een dikke toplaag van eikenhout. Dit geeft de vloer een vormvaster karakter en is de kans op krimpen of uitzetten nihil. De vloeren zijn onbehandeld en naar keuze van een koper te behandelen. De badkamers en de toiletten zijn betegeld met lichtgrijze tegels (afmeting 60 x 60 centimeter). Het trappenhuis wordt bekleed met een slijtvaste antracietgrijze vloerbedekking. VERLICHTING Er is veel aandacht besteed aan het lichtplan. De appartementen zijn uitgerust met design inbouwspots, allen voorzien van een dimmer. ALGEMENE INFORMATIE HET PROJECT Op dit moment worden aan de De Clercqstraat 34 te Amsterdam vier bovenwoningen ontwikkeld. Notariskantoor Hartman LMH N.V. verzorgt namens de ontwikkelaar de notariële begeleiding van het project. SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN EN VVE'S Het gebouw is op dit moment gesplitst in twee hoofd-appartementsrechten. Het ene hoofd-appartementsrecht geeft recht op de ruimten op de begane grond en het souterrain, het andere hoofd-appartementsrecht geeft recht op de gezamenlijke bovenwoningen in het gebouw. Dat laatste hoofd-appartementsrecht wordt ondergesplitst in vier (4) appartementsrechten, zodat de woningen aan de kopers geleverd kunnen worden. Bij die akte van ondersplitsing wordt ook de onder-vve opgericht. De kopers van de bovenwoningen worden van rechtswege (automatisch) lid van die onder-vve. In de vergaderingen van de onder-vve worden zaken besproken zoals de servicekosten en eventueel een meerjaren onderhoudsplan. De opstalverzekering verloopt normaal gesproken via de hoofd-vve. Notariskantoor Hartman LMH stelt de akte van ondersplitsing op en zorgt ervoor dat de splitsingstekening aan de kadastrale vereisten voldoet.

18 KOPEN De koop van een woning in het project wordt vastgelegd in een schriftelijk koopcontract bij Hartman LMH. Het koopcontract wordt opgesteld door een (kandidaat-)notaris op basis van een voor het project opgesteld modelcontract. Nadat verkoper en koper een concept van het koopcontract hebben ontvangen volgt de afspraak op het notariskantoor. Bij die afspraak wordt het koopcontract besproken en aansluitend ondertekend. Vervolgens vindt op de overeengekomen datum de overdracht van het appartementsrecht (de woning) plaats. Dat gebeurt bij een leveringsakte, te ondertekenen op het notariskantoor. Op dat moment kan ook de hypotheekakte worden ondertekend bij de notaris. LEVERING Het verzoek tot ondersplitsing in appartementsrechten is bij de gemeente ingediend, zodra de splitsingsvergunning is afgegeven kunnen de appartementen worden geleverd. PROJECTNOTARIS Wij hebben Hartman LMH als projectnotaris aangewezen. Dat betekent dat de splitsing in appartementsrechten, de koopcontracten en de leveringen in het project, plaatsvinden via notariskantoor Hartman LMH. De akte van ondersplitsing in appartementsrechten is voor rekening van verkoper, terwijl de koop en levering voor rekening van de koper zijn (die kosten maken deel uit van de 'kosten koper'). In verband daarmee is een vaste tarifering voor het project vastgesteld die voor alle kopers in het project gelijk is. Hieronder staan de notariële en kadastrale kosten vermeld. Kopers zijn vrij in hun notariskeuze voor de hypotheekakte. Omdat het echter praktisch is om ook de hypotheekakte via hetzelfde notariskantoor te laten verlopen, is de hypotheekakte in de projecttarifering opgenomen ('combinatietarief'). PROJECTTARIFERING De kosten voor het koopcontract en de leveringsakte bedragen 1.295,- 'all-in'. Daarmee wordt bedoeld dat de notariële kosten voor het koopcontract en de leveringsakte, de kadastrale kosten én de daarover verschuldigde omzetbelasting (BTW) reeds zijn inbegrepen. Indien ook de hypotheekakte via Hartman LMH verloopt bedragen de kosten voor de koop, levering én hypotheek in totaal 1.795,- (combinatietarief). Per koper wordt tevens een bedrag van 17,85 (incl. BTW) in rekening gebracht wegens diverse verplichte notariële recherches. Eventuele wijzigingen in de kadastrale tarieven worden doorberekend, omdat het notariskantoor daar geen invloed op heeft. Neem voor een specificatie van de kosten, de algemene voorwaarden, een routebeschrijving of voor verdere vragen contact op met Hartman LMH: tel of Notariskantoor Hartman LMH Strawinskylaan XZ Amsterdam T:

19 DE CLERCQSTRAAT 34 IS EEN H3 ONTWIKKELT PROJECT H3 Ontwikkelt is een ervaren ontwikkelaar gespecialiseerd in Amsterdamse appartementen. H3 transformeert authentieke Amsterdamse stadswoningen tot moderne en comfortabele appartementen. H3 besteedt in het bijzonder aandacht aan een optimale indeling van de appartementen en de meeste H3 appartementen zijn gesitueerd binnen de ring van Amsterdam. H3 appartementen worden volledig en luxe gerenoveerd volgens de huidige woontrends, met gebruikmaking van kwaliteitsmaterialen. H3 appartementen worden compleet DISCLAIMER Deze brochure is met zorg en nauwkeurigheid samengesteld op basis van gegevens verstrekt door de bij de totstandkoming van dit project betrokken deskundigen. Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Noch de eigenaar, noch de verkopend makelaar aanvaardt enige aansprakelijkheid voor de inhoud van deze verkoopbrochure. De ontwikkeling van dit bouwproject vindt plaats binnen wettelijke en maatschappelijke kaders die voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn, waardoor zich soms wijzigingen voor doen die niet te voorzien waren. De eigenaar behoudt zich het recht wijzigingen ten opzichte van deze brochure door te voeren waardoor de informatie in de brochure kan afwijken van het uiteindelijke resultaat. Deze afwijkingen zullen geen invloed hebben op de koopsom en geen afbreuk doen aan de kwaliteit van het eindproduct. Door de samensteller van deze brochure is er een fictieve inrichting van de appartementen en buitenruimtes weergegeven. We benadrukken dat deze inrichting geen deel uitmaakt van de appartementen bij levering. Ter illustratieve bevat deze brochure naast foto s van het project ook foto s van andere, soortgelijke, projecten. De ingeschreven maten op de tekeningen zijn circa maten. Bij maten tussen wanden is geen rekening gehouden met de dikte van de afwerklagen. De appartementen worden verkocht onder voorbehoud van het verkrijgen van een onherroepelijke bouw- en splitsingsvergunning.

20 DE CLERCQSTRAAT 34 De Clercqstraat 34 is een project van H3 Ontwikkelt. Heeft u vragen of wilt u het project bezoeken, neem dan contact op met H3 Ontwikkelt via info@h3ontwikkelt.nl of

RUST MIDDEN IN EEN BRUISENDE BUURT

RUST MIDDEN IN EEN BRUISENDE BUURT DE WITTENKADE 41-43 DE WITTENKADE 41-43 Aan de rand van de Jordaan in stadsdeel Westerpark worden achter twee authentieke gevels veertien comfortabele appartementen gerealiseerd. De appartementen variëren

Nadere informatie

RUST MIDDEN IN EEN BRUISENDE BUURT

RUST MIDDEN IN EEN BRUISENDE BUURT TOLSTRAAT 109 TOLSTRAAT 109 De fraai gerestaureerde authentieke gevel in de Tolstraat in Amsterdam herbergt 5 gerenoveerde appartementen. Het pand ligt in het hart van de Pijp in de directe nabijheid

Nadere informatie

DE FLINCKE GOVERT GOVERT FLINCKSTRAAT 384

DE FLINCKE GOVERT GOVERT FLINCKSTRAAT 384 DE FLINCKE GOVERT GOVERT FLINCKSTRAAT 384 DE FLINCKE GOVERT De Flincke Govert is een renovatieproject aan de Govert Flinckstraat 384 wat naar verwachting in juni 2016 wordt opgeleverd. De 4 appartementen

Nadere informatie

Nicolaas Beetsstraat 50-IV

Nicolaas Beetsstraat 50-IV Nicolaas Beetsstraat 50-IV MakelaarsPunt Amsterdam Van Baerlestraat 164 1071 BH Amsterdam Tel: 020-6123020 Fax: 020-6122370 www.makelaarspunt.nl eric@makelaarspunt.nl Ligging: Vanaf deze rustige woonlocatie

Nadere informatie

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k.

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k. Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam 399.000 k.k. Cleyburchstraat 3-b - Rotterdam Vraagprijs: 399.000 k.k. RIANT WONEN in deze prachtige royale DUBBELE BOVENWONING met een DAKTERRAS met schitterend vrij

Nadere informatie

Sfeervol 3-kamerappartement in Oud-West op de derde verdieping

Sfeervol 3-kamerappartement in Oud-West op de derde verdieping Sfeervol 3-kamerappartement in Oud-West op de derde verdieping Eerste Constantijn Huygensstraat 25-3 1054 BP Amsterdam Vraagprijs: 375.000,- k.k. Objectinformatie: Wonen in een luxe gerenoveerd appartement

Nadere informatie

Heerlijk dubbel bovenhuis met groot dakterras

Heerlijk dubbel bovenhuis met groot dakterras Heerlijk dubbel bovenhuis met groot dakterras Wilhelminastraat 104 C te Amsterdam Eerste indruk: Recent gerenoveerd dubbel bovenhuis van ca. 118 m² met een prachtig dakterras (ca. 40 m²) te bereiken via

Nadere informatie

Admiraal De Ruijterweg 129-III AMSTERDAM

Admiraal De Ruijterweg 129-III AMSTERDAM Admiraal De Ruijterweg 129-III AMSTERDAM Vraagprijs 399.000 k.k. Omschrijving: Zéér licht en volledig gerenoveerd 3-kamer appartement van circa 82 m² met een zonnig balkon op het Zuidwesten. De woning

Nadere informatie

LAAN VAN MEERDERVOORT 677 A 2564 AC DEN HAAG. Gerenoveerd luxe dubbelbovenhuis met een royal dakterras K.K.

LAAN VAN MEERDERVOORT 677 A 2564 AC DEN HAAG. Gerenoveerd luxe dubbelbovenhuis met een royal dakterras K.K. LAAN VAN MEERDERVOORT 677 A 2564 AC DEN HAAG Gerenoveerd luxe dubbelbovenhuis met een royal dakterras 325.000 K.K. OMSCHRIJVING LAAN VAN MEERDERVOORT 677 A, 2564 AC DEN HAAG LUXE GERENOVEERDE HOEK DUBBEL

Nadere informatie

TE KOOP Kribbestraat 55 II te Amsterdam Vraagprijs: k.k.

TE KOOP Kribbestraat 55 II te Amsterdam Vraagprijs: k.k. TE KOOP Kribbestraat 55 II te Amsterdam Vraagprijs: 600.000.-- k.k. In de Rivierenbuurt op 5 minuten fietsafstand van De Pijp bieden wij aan een karakteristieke, volledig gerenoveerde en zeer strak afgewerkte

Nadere informatie

CORNELIS SCHUYTSTRAAT 35-III

CORNELIS SCHUYTSTRAAT 35-III CORNELIS SCHUYTSTRAAT 35-III Recent gerenoveerd zonnig hoekappartement met fantastisch dakterras. Toplocatie in Oud Zuid met uitzicht op de charmante Cornelis Schuytstraat en de Valeriusstraat dichtbij

Nadere informatie

Licht, gerenoveerd 3- kamerappartement midden in de bruisende Pijp.

Licht, gerenoveerd 3- kamerappartement midden in de bruisende Pijp. Licht, gerenoveerd 3- kamerappartement midden in de bruisende Pijp. Ceintuurbaan 406-II te Amsterdam Algemeen: Gerenoveerd 3-kamerappartement van ca. 60 m² met groot balkon, aan de levendige Ceintuurbaan

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. VECHTSTRAAT 122-II Goed onderhouden driekamer appartement gelegen op de tweede verdieping met twee slaapkamers, berging en balkon op het westen. Ruime en efficiënt ingedeelde woning met veel licht. Gelegen

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Damstraat EB Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Damstraat EB Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Damstraat 40 3071 EB Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 195.000 K.K. HEERLIJK RUIM EN KEURIG AFGEWERKT 3- KAMER

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3033 CE Rotterdam Vraagprijs 535.000,- k.k. Omschrijving 155 m2 5 kamers veel licht en hoogte zonnig dakterras Provenierswijk De 5-kamerbovenwoning heeft o.a. een indrukwekkende

Nadere informatie

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed BV te Warmond Algemeen Op een zeer markante en centraal

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Maashaven Oostzijde HS Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Maashaven Oostzijde HS Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Maashaven Oostzijde 174 3072 HS Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 275.000 K.K. Moderne 4 kamer appartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam Informatiebrochure Dijkgraafplein 175 Amsterdam Dijkgraafplein 175 Amsterdam Heerlijk ruime en goed ingedeelde MAISONNETTE (gelegen op de BOVENSTE VERDIEPING) voorzien van veel lichtinval en een balkon

Nadere informatie

Molenstraat 5-A te Putten HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS

Molenstraat 5-A te Putten HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS Verrassend ruim, lichte kamers, strak afgewerkt, degelijke gebouwd (1994) en gelegen op een centrumlocatie in Putten met alle voorzieningen letterlijk om de hoek. Deze ruime

Nadere informatie

Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam

Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam Vraagprijs 439.500,00 kosten koper Omschrijving Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam Bent u op zoek naar een keurig afgewerkte 5-kamerbenedenwoning met een

Nadere informatie

EINSTEINLAAN 225 BADHOEVEDORP

EINSTEINLAAN 225 BADHOEVEDORP EINSTEINLAAN 225 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 90 Amsterdam Marcantilaan 90 Amsterdam Moderne 3-kamerWONING (ca. 73 m²), gerenoveerd in 2012, met zonnige terras op het ZUIDEN op de derde verdieping gelegen in een goed

Nadere informatie

Gezellig appartement met riante tuin in De Pijp!

Gezellig appartement met riante tuin in De Pijp! Gezellig appartement met riante tuin in De Pijp! Tweede van der Helststraat 48-huis te Amsterdam Algemeen: Een waanzinnig 3-kamerappartement van circa 58 m² gelegen op de begane grond met een heerlijke

Nadere informatie

Belegging woon / werk op Schaepmanstraat 248 III+IV te Amsterdam 345000

Belegging woon / werk op Schaepmanstraat 248 III+IV te Amsterdam 345000 Belegging woon / werk op Schaepmanstraat 248 III+IV te Amsterdam 345000 K.K. Aanbiedende partij: Beleggingspanden.nl Email: info@beleggingspanden.nl Telefoon: 030-225 31 12 Website: www.beleggingspanden.nl

Nadere informatie

Wilhelminastraat 11 III+IV

Wilhelminastraat 11 III+IV Object: Het appartementsrecht rechtgevend op het uitsluitend gebruik van het te formeren appartementsrecht rechtgevende op de woning, gelegen op de derde en vierde verdieping van het gebouw, alsmede de

Nadere informatie

TE HUUR: Krugerplein 14 C 1091 KX Amsterdam P/M. Ruim en licht 3-kamer appartement. Netland Makelaars

TE HUUR: Krugerplein 14 C 1091 KX Amsterdam P/M. Ruim en licht 3-kamer appartement. Netland Makelaars TE HUUR: Krugerplein 14 C 1091 KX Amsterdam 1.750 P/M Ruim en licht 3-kamer appartement Netland Makelaars 2 netlandmakelaars.nl INLEIDING Te huur aangeboden in Amsterdam Oost: Heerlijk ruim en licht 3-kamer

Nadere informatie

TE KOOP Laan van Nieuw Guinea 80A te Utrecht Vraagprijs: ,-- k.k.

TE KOOP Laan van Nieuw Guinea 80A te Utrecht Vraagprijs: ,-- k.k. TE KOOP Laan van Nieuw Guinea 80A te Utrecht Vraagprijs: 239.500,-- k.k. Starters opgelet! Compleet gerenoveerd (2011) en goed onderhouden 2-kamer benedenwoning met zonnige tuin gelegen op het zuidwesten,

Nadere informatie

Kinkerstraat 87 4 AMSTERDAM

Kinkerstraat 87 4 AMSTERDAM Kinkerstraat 87 4 AMSTERDAM Vraagprijs 259.000,00 kosten koper In het hart van het hippe Oud West vind je dit zeer lichte 2- kamer hoekappartement van circa 40 m2 met de perfecte Zuid/ West ligging. Gelegen

Nadere informatie

Gestelsestraat 256, Eindhoven

Gestelsestraat 256, Eindhoven Gestelsestraat 256, Eindhoven Gestelsestraat 256, Eindhoven Volledig gemoderniseerde, sfeervolle en instap-klare hoekwoning gelegen in een zeer geliefde straat nabij het centrum van Eindhoven. Onlangs

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Willem van Hillegaersbergstraat 71 B 3051 RC Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Willem van Hillegaersbergstraat 71 B 3051 RC Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Willem van Hillegaersbergstraat 71 B 3051 RC Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 290.000 K.K. MOOIE, NET AFGEWERKTE

Nadere informatie

Amsterdam. Kanaalstraat 119 II

Amsterdam. Kanaalstraat 119 II Amsterdam Kanaalstraat 119 II Amsterdam Kanaalstraat 119 II Comfortabel en gerenoveerd 2-kamerappartement in de gewilde Helmersbuurt. Het appartementsrecht ligt op de 2e verdieping, heeft een frans balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 321-bg Amsterdam Marcantilaan 321-bg Amsterdam Moderne 2-kamerBENEDENWONING (ca. 60 m²), gerenoveerd in 2007, met zonnige tuin op het ZUIDEN gelegen in een goed onderhouden

Nadere informatie

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Vraagprijs: 435.000 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E maarten@maartenmakelaardij.nl Burgemeester Hoffmanplein 51 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3071

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 112 Badhoevedorp Meidoornweg 112 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld 2-kamer appartement voorzien van een groot zonnig balkon op het zuidoosten en een bijhorende

Nadere informatie

Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen Vraagprijs 389.500 k.k. Buitenkans in De Buitenplaats van Ruytenburch! Een unieke mogelijkheid om heerlijk te wonen in deze nieuwe, in 2017 opgeleverde eengezinswoning

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= k.k.

VRAAGPRIJS ,= k.k. VAN NIJENRODEWEG 488 Recent gerenoveerd vierkamer appartement met drie slaapkamers, twee balkons, een aparte berging en groen uitzicht. Het lichte appartement is gelegen op de vijfde verdieping en is bereikbaar

Nadere informatie

Ede Diedenweg 91. Vraagprijs 365.000,-- k.k.

Ede Diedenweg 91. Vraagprijs 365.000,-- k.k. Een ruime, gezellige, comfortabele, vrijstaande GEZINSWONING met grote garage, goed onderhouden en met mooi aangelegde, vrije tuin. Op korte afstand van de prachtige bossen, het intercity station Ede-Wageningen,

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Rozenlaan 123 B 3051 LP Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Rozenlaan 123 B 3051 LP Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Rozenlaan 123 B 3051 LP Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 274.500 K.K. INLEIDING Namens verkoper mogen wij

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3036 NC Rotterdam Vraagprijs 375.000,- k.k. Omschrijving Zoekt u een karakteristieke woning in combinatie met modern comfort? Achter een prachtige historische gevel

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Informatiebrochure Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Op een HOEK en tevens BOVENSTE verdieping gelegen ruim en modern afgewerkt 3-kamerappartement voorzien van

Nadere informatie

BLASIUSSTRAAT 16 AMSTERDAM 400.000 k.k. www.blasiusstraat16.nl Omschrijving Licht, ruim en relaxed wonen in een geliefd en rustig gedeelte van de stad? Dat kan in dit zonnige, goed onderhouden appartement

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Drogerij 115, Den Hoorn Aan de rand van Den Hoorn en Delft gelegen goed onderhouden 4 kamer appartement, op de begane grond met balkon, alsmede een inpandige en externe berging en eigen overdekte parkeerplaats.

Nadere informatie

PLATTE MOLENDIJK 45 HOOGVLIET 325.000 k.k. www.plattemolendijk45.nl Omschrijving Deze schitterende 2/1 kapwoning is gesitueerd aan het water aan de buitenrand van de geliefde wijk "Tussenwater" op 222

Nadere informatie

TE KOOP. Nieuwewater BS Zoetermeer Tussenwoning, 7 kamers, 140m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Nieuwewater BS Zoetermeer Tussenwoning, 7 kamers, 140m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Nieuwewater 8 2715 BS Zoetermeer Tussenwoning, 7 kamers, 140m² Vraagprijs 275.000 k.k. KENMERKEN Prijs 275.000 k.k. Postcode 2715 BS Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, 580 1300cm Garage

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3036 EV Rotterdam Vraagprijs 439.500,- k.k. Omschrijving Deze ruime dubbele bovenwoning (108m2) is smaakvol gerenoveerd met een bijzonder hoog afwerkingsniveau en behoud

Nadere informatie

REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP

REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Gerard Doustraat 4-bov te AMSTERDAM

Gerard Doustraat 4-bov te AMSTERDAM Gerard Doustraat 4-bov te AMSTERDAM Omschrijving: Prachtig gerenoveerd dubbel bovenwoning met 3 slaapkamers, terras op het zuiden en eigen entree! On top of the world is de juiste benaming voor dit ongelooflijke

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. ADMIRALENGRACHT 67-I Ruim opgezet en licht driekamer appartement met balkon, eigen entree en uitzicht op de gracht. Gelegen in een populaire vernieuwde buurt met veel voorzieningen, vlakbij het Rembrandtpark

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 93-C Badhoevedorp Sloterweg 93-C Badhoevedorp In 2008 GERENOVEERD ruim 3-kamerappartement van circa 69 m2, gelegen op de BOVENSTE verdieping en voorzien van een berging. De

Nadere informatie

HUIZERPOORTSTRAAT 20 NAARDEN 275.000 k.k. www.huizerpoortstraat20.nl Plattegronden 3D Plattegronden Kadaster Omschrijving COMPACT EN LICHT APPARTEMENT INSTAPPKLAAR! De woning wordt u

Nadere informatie

TE KOOP Arènpalmstraat 4 te Amsterdam Vraagprijs: k.k.

TE KOOP Arènpalmstraat 4 te Amsterdam Vraagprijs: k.k. TE KOOP Arènpalmstraat 4 te Amsterdam Vraagprijs: 430.000-- k.k. Bent u op zoek naar een luxe en ruim appartement in Amsterdam, maar vindt u het binnen de ring te duur. Kom dan eens een kijkje nemen bij

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3022 ZB Rotterdam Vraagprijs 475.000,- k.k. Omschrijving Middelland is helemaal upcoming! Voor dit appartement hebben we onder meer het dak en de gevelkozijnen vervangen

Nadere informatie

AVELING 101C HOOGVLIET

AVELING 101C HOOGVLIET AVELING 101C HOOGVLIET 129.500 k.k. www.aveling101c.nl Omschrijving Zeer verzorgde en keurig afgewerkte 3 kamer (voorheen 4 kamer) maisonnette met balkon en royaal dakterras gelegen in de wijk "Nieuw Engeland"

Nadere informatie

KARWIJSTRAAT 63 HOOGVLIET 219.000 k.k. www.karwijstraat63.nl Omschrijving Verrassend ruime en goed ingedeelde ééngezinswoning, gelegen nabij het "Ruigeplaatbos" in een "groene" en geliefde omgeving. De

Nadere informatie

Wilhelminastraat 11-III+IV

Wilhelminastraat 11-III+IV Wilhelminastraat 11-III+IV Bosboom Toussaintstraat 31 BTW NL8148.95.001.B01 WWW.HUISMAN-MAKELAARDIJ.NL 1054 AN Amsterdam KvK Amsterdam 34234002 INFO@HUISMAN-MAKELAARDIJ.NL Tel 020 550 3456 Fax 020 550

Nadere informatie

Bentincklaan 41 C, 3039 KH Rotterdam

Bentincklaan 41 C, 3039 KH Rotterdam Bentincklaan 41 C, 3039 KH Rotterdam Vraagprijs 375.000,00 kosten koper Omschrijving Bentincklaan 41 C, 3039 KH Rotterdam Ruim opgezet en recent geheel gerenoveerde dubbele benedenwoning met riante tuin.

Nadere informatie

PEEK&POMPE WWW.PEEKENPOMPE.NL M A K E L A A R S. Objectinformatie Hoogravenseweg 23 te Utrecht

PEEK&POMPE WWW.PEEKENPOMPE.NL M A K E L A A R S. Objectinformatie Hoogravenseweg 23 te Utrecht Objectinformatie Hoogravenseweg 23 te Utrecht BIJZONDERE GEMODERNISEERDE RUIME EENGEZINSWONING. DE WONING HEEFT 5- KAMERS EN EEN TUIN MET ACHTEROM. DE WONING IS GELEGEN IN HET POPULAIRE HOOGRAVEN. DE WONING

Nadere informatie

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Informatiebrochure Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Thomsonstraat 8 Badhoevedorp In 2011 gemoderniseerde 2-kamerwoning (circa 58 m²) met zonnig balkon op het zuidwesten (o.a. avondzon!). In 2015 zijn alle

Nadere informatie

Geweldig appartement met 2 dakterrassen en uitzicht op de Amstel!

Geweldig appartement met 2 dakterrassen en uitzicht op de Amstel! Geweldig appartement met 2 dakterrassen en uitzicht op de Amstel! Eerste Oosterparkstraat 11-IV te Amsterdam Eerste indruk: Schitterend gerenoveerd 3-kamerappartement van circa 65 m² met een goede indeling

Nadere informatie

Te Koop. Sumatrastraat CM Den Haag. Portiekwoning, Appartement, 58m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Sumatrastraat CM Den Haag. Portiekwoning, Appartement, 58m². Vraagprijs k.k. Te Koop Sumatrastraat 61 2585 CM Den Haag Portiekwoning, Appartement, 58m² Vraagprijs 264.500 k.k. Vraagprijs 264.500 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per per direct Soort appartement Portiekwoning, Appartement

Nadere informatie

Dordrecht. Willemstraat 9. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Dordrecht. Willemstraat 9. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Dordrecht Willemstraat 9 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Dit prachtige karakteristieke herenhuis laat zich niet zomaar beschrijven,

Nadere informatie

Graaf Florisstraat 95 3, 3021 CD Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Graaf Florisstraat 95 3, 3021 CD Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. , 3021 CD Rotterdam Vraagprijs 289.000,- k.k. Omschrijving Royaal 3-kamer dubbel bovenhuis op de 3e en 4e verdieping met een fraai dakterras van ca. 50 m2 met vrij uitzicht over de stad. De woning is deels

Nadere informatie

Woonoppervlakte 61 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Ruyschstraat 351 Amsterdam

Woonoppervlakte 61 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Ruyschstraat 351 Amsterdam Woonoppervlakte 61 m 2 Vraagprijs 225.000,- kosten koper TE KOOP Ruyschstraat 351 Amsterdam ALGEMEEN Heerlijk licht twee kamerappartement met balkon aan de achterzijde en Frans balkon aan de voorzijde,

Nadere informatie

RIETWIJKERSTRAAT 11-3 AMSTERDAM 300.000 k.k. www.rietwijkerstraat11-3.nl Omschrijving OPEN HUIS woensdag 29 juni van 9.00 uur tot 11.00 uur Lichte en stijlvolle bovenwoning (58 m²) met open woonkeuken,

Nadere informatie

TE KOOP: Minervaplein 5 5A* 1077 TG Amsterdam K.K. Ruime maisonnette in Oud-Zuid. Netland Makelaars

TE KOOP: Minervaplein 5 5A* 1077 TG Amsterdam K.K. Ruime maisonnette in Oud-Zuid. Netland Makelaars TE KOOP: Minervaplein 5 5A* 1077 TG Amsterdam 805.000 K.K. Ruime maisonnette in Oud-Zuid Netland Makelaars 2 netlandmakelaars.nl INLEIDING Op een prachtige locatie in Oud-Zuid, op steenworp afstand van

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Ockenburghpark ML Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Ockenburghpark ML Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Ockenburghpark 10 5709 ML Helmond 369.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 369.000 k.k. Postcode 5709 ML Ligging Aan

Nadere informatie

Te Koop Padangstraat 51, Utrecht

Te Koop Padangstraat 51, Utrecht Te Koop Padangstraat 51, Utrecht Padangstraat 51, Utrecht Vraagprijs : 449.500,-- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente Catharijne, sectie C, nummer 3948 Erfpacht eeuwigdurend afgekocht (AV1989)

Nadere informatie

Dr Cuyperslaan Eindhoven

Dr Cuyperslaan Eindhoven Modern en licht 2-kamer design hoekappartement met een balkon gelegen op de vijfde etage van het hoogbouw gedeelte van complex Arhus nabij het centrum van Eindhoven en winkelcentrum WoenselXL. Het in 2011

Nadere informatie

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland CCConcept Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland Algemeen Deze royale en stijlvol afgewerkte vergrote 5-kamer

Nadere informatie

Simone Dijkman Makelaardij. Paradijsvogel 9, 1551 RW Westzaan, (075) , Gsm Simone Dijkman: 06 10

Simone Dijkman Makelaardij. Paradijsvogel 9, 1551 RW Westzaan,  (075) , Gsm Simone Dijkman: 06 10 Pagina 1 Vraagprijs 187.500,- k.k. Bijzonderheden: Bouwjaar woning : Circa 2011 Inhoud woning : Circa 300m³ Woonoppervlakte : Circa 81m² Complex staat op : eigen grond Oppervlakte woonkamer/keuken badkamer

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam Informatiebrochure Sint Gilleshof 30 Amsterdam Sint Gilleshof 30 Amsterdam Schitterend, ruim opgezet met veel grote raampartijen, veel licht en uitzicht, op de vijfde verdieping gelegen groot 4-kamer appartement

Nadere informatie

Vraagprijs 189.000,- k.k.

Vraagprijs 189.000,- k.k. AMSTERDAM Vraagprijs 189.000,- k.k. PB Makelaars OZ Tweede Laurierdwarsstraat 31, 1016RA Amsterdam T 020-820 34 56 W www.pbmakelaars.nl E info@pbmakelaars.nl **ZONNIG, MODERN TWEEKAMERAPPARTEMENT MET GROTE

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3021 NR Rotterdam Vraagprijs 459.500,- k.k. Omschrijving In 2006 geheel gerenoveerde 5-kamer dubbel benedenhuis met de voorgevel van 1908. Het gehele complex is vernieuwd

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Willem van Hillegaersbergstraat 71 B 3051 RC Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Willem van Hillegaersbergstraat 71 B 3051 RC Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Willem van Hillegaersbergstraat 71 B 3051 RC Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-4122221 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 209.000 K.K. MOOIE dubbele

Nadere informatie

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout Te koop

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout   Te koop Brochure Landkaartje 211 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom u dit appartement gezien moet hebben: 1. Ruim 3-kamerappartement gelegen in de wijk Vlindervallei. 2. Fantastisch

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Leeuwenberg 28, Den Hoorn Midden in de gezellige dorpskern van Den Hoorn, op loopafstand van alle winkels en openbaar vervoer, ligt dit fraaie 3-kamerappartement op de 2 e verdieping van winkel- en wooncomplex

Nadere informatie

KINDERDIJKSTRAAT 70-1 AMSTERDAM 350.000 k.k. www.kinderdijkstraat70-1.nl Omschrijving Heerlijk wonen in de gewilde Rivierenbuurt kan in dit mooie karakteristieke 2/3-kamer appartement van 63 m2. Deze recent

Nadere informatie

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Informatiebrochure P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Bijzonder royale (totale oppervlakte ruim 200 m2!) 6-kamerwoning uitgevoerd met grote raampartijen en

Nadere informatie

Een bijzonder mooi en royaal 3-kamerappartement met dakterras bij het Vondelpark!

Een bijzonder mooi en royaal 3-kamerappartement met dakterras bij het Vondelpark! Een bijzonder mooi en royaal 3-kamerappartement met dakterras bij het Vondelpark! Overtoom 482-IV te Amsterdam Eerste indruk: Om de hoek van het Vondelpark een bijzonder mooi 3- kamerappartement van circa

Nadere informatie

Gerenoveerd riant benedenhuis op toplocatie in Concertgebouwbuurt!

Gerenoveerd riant benedenhuis op toplocatie in Concertgebouwbuurt! Gerenoveerd riant benedenhuis op toplocatie in Concertgebouwbuurt! Johannes Verhulststraat 126-huis te Amsterdam Eerste indruk: Een werkelijk schitterend benedenhuis van ca. 245 m² met unieke uitbouw en

Nadere informatie

HOOFDWEG VRAAGPRIJS: k.k.

HOOFDWEG VRAAGPRIJS: k.k. HOOFDWEG 394-1 VRAAGPRIJS: 215.000 - k.k. LICHT, GOED INGEDEELD 3-KAMER APPARTEMENT (CA. 58M2) MET BALKON (CA. 7,5M2), GELEGEN NABIJ ERASMUSPARK EN JAN EVERTSENSTRAAT IN DE POPULAIRE VAN GALENBUURT. HET

Nadere informatie

WOON EN GENIET HET KERKEHOUT 41 WASSENAAR VRAAGPRIJS ,- KOSTEN KOPER

WOON EN GENIET HET KERKEHOUT 41 WASSENAAR VRAAGPRIJS ,- KOSTEN KOPER WOON EN GENIET HET KERKEHOUT 41 WASSENAAR VRAAGPRIJS 294.500,- KOSTEN KOPER GEHEEL RADICAAL, INDRUKWEKKEND, STIJLVOL EN SPEELS VERBOUWD TUSSEN EENGEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS, VOOR- EN ACHTERTUIN, BALKON,

Nadere informatie

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k.

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Renesselaan 148 te TILBURG Genieten van een vrij uitzicht aan de voorzijde, heerlijk toch! De basisschool op loopafstand, gemakkelijk toch! Winkelcentrum

Nadere informatie

ACACIASTRAAT 3 NIJMEGEN 189.000 k.k. www.acaciastraat3.nl Omschrijving Nijmegen-Oost wordt zo geliefd door tal van redenen, waardoor zoveel mensen juist hier willen wonen. Stijlvol wonen in authentieke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Op de 3 e en tevens HOOGSTE verdieping gelegen in 2002 gemoderniseerd 3-kamer appartement voorzien van zonnig balkon op

Nadere informatie

Dr Willem Dreesstraat 9A

Dr Willem Dreesstraat 9A Vrijstaand herenhuis uit 2015 met een dubbele oprit, luxe open keuken, lichte woonkamer, 3 slaapkamers, moderne badkamer en fijne achtertuin op het zuidoosten met een berging. Gelegen in een verkeersluwe

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Aan een rustig hofje, in de wijk Brabantpark gelegen driekamerappartement met 2 balkons (O en W), gezamenlijke fietsenstalling en eigen berging in het souterrain. Het

Nadere informatie

Rotterdam Schieweg 208

Rotterdam Schieweg 208 Rotterdam Schieweg 208 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving In het mooiste appartementencomplex aan de Schieweg in Rotterdam-Blijdorp

Nadere informatie

Petrus Dondersstraat 100

Petrus Dondersstraat 100 Moderne en karakteristieke benedenwoning met diverse authentieke elementen, een ruime woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, design badkamer en grote zonnige achtertuin. Gelegen in het mooie Oud Stratum

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 54 Badhoevedorp Meidoornweg 54 Badhoevedorp Op de BOVENSTE VERDIEPING gelegen ruime 2-kamerwoning voorzien van een zonnig balkon en een berging in de onderbouw. Zonliefhebbers

Nadere informatie

Uw makelaar. Aranka Verheij Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amsterdam Willemsparkweg 204 A

Uw makelaar. Aranka Verheij Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amsterdam Willemsparkweg 204 A Uw makelaar Aranka Verheij Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amsterdam Willemsparkweg 204 A Willemsparkweg 204 A WPrachtig gerenoveerd dubbel benedenhuis

Nadere informatie

Schiedamseweg 98, 3121 JK Schiedam Vraagprijs ,- k.k.

Schiedamseweg 98, 3121 JK Schiedam Vraagprijs ,- k.k. Schiedamseweg 98, 3121 JK Schiedam Vraagprijs 275.000,- k.k. Schiedamseweg 98, 3121 JK Schiedam Aan de rand van het Beatrixpark vindt u deze kant-en-klare 6-kamer eengezinswoning, gelegen op eigen grond.

Nadere informatie

Kees Pijlstraat 104, 3077 MH Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Kees Pijlstraat 104, 3077 MH Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. , 3077 MH Rotterdam Vraagprijs 450.000,- k.k. Omschrijving LUXUEUS PENTHOUSE van circa 155m2 op de 13e en tevens hoogste verdieping gelegen in het Van Gogh-gebouw met een schitterend uitzicht over de Maas,

Nadere informatie

Te Koop Amaliastraat 14, Utrecht

Te Koop Amaliastraat 14, Utrecht Te Koop Amaliastraat 14, Utrecht Amaliastraat 14, 3522 AV Utrecht Vraagprijs : 525.000,-- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente Catharijne, sectie D, nummer 2980 Inhoud : 392 m³ Oppervlakte : wonen

Nadere informatie

ZEEBURGERDIJK 68HS AMSTERDAM 450.000 k.k. www.zeeburgerdijk68hs.nl Zeeburgerdijk 68hs, Amsterdam Charmant, ruim en licht dubbel benedenhuis (103 m²). De woning is verdeeld over de begane grond en het souterrain

Nadere informatie

Amsterdam Eerste Jan Steenstraat 116 hs. Uw makelaar. Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T M

Amsterdam Eerste Jan Steenstraat 116 hs. Uw makelaar. Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T M Uw makelaar Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 206 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amsterdam Eerste Jan Steenstraat 116 hs Eerste Jan Steenstraat 116 hs ELicht en

Nadere informatie

SAXENBURGERDWARSSTRAAT 13-2 AMSTERDAM 550.000 k.k. www.saxenburgerdwarsstraat13-2.nl Omschrijving OPEN HUIS vrijdag 27 januari van 11.00 uur tot 13.00 uur Uniek gelegen, licht en zeer courant ingedeeld

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. JOHANNES VERMEERSTRAAT 79-HS Riant en goed onderhouden dubbel benedenhuis in statig herenhuis met zonnige diepe tuin, hoge plafonds en een nieuwe fundering. Circa 184m2 woonoppervlakte verdeeld over een

Nadere informatie

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Vrieseweg 27 A. Huurprijs 1.095,-- p.m

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Vrieseweg 27 A. Huurprijs 1.095,-- p.m TE HUUR Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Vrieseweg 27 A Huurprijs 1.095,-- p.m. Geweldig driekamerappartement met een compleet nieuwe afwerking aan de rand van het centrum! Het gehele

Nadere informatie

VERKOOPBROCHURE ADMIRALENGRACHT 148-I & II AMSTERDAM

VERKOOPBROCHURE ADMIRALENGRACHT 148-I & II AMSTERDAM VERKOOPBROCHURE ADMIRALENGRACHT 148-I & II AMSTERDAM Wonen met vrij uitzicht aan de gracht in Amsterdam! Mooi, erg leuk en mogelijk. Vanuit dit heerlijke ruime appartement ziet u de bootjes aan u voorbij

Nadere informatie