Onbezorgd wonen. Ook bij een ernstige ziekte.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onbezorgd wonen. Ook bij een ernstige ziekte."

Transcriptie

1 Wat is EHBT? Eerste Hulp Bij Tegenslagen is een verzekering voor grote tegenslagen in het leven. En eigenlijk hoop je er dus nooit gebruik van te hoeven maken. Mocht dat toch wel nodig zijn, dan is Florius blij om je in elk geval de eerste geldzorg uit handen te kunnen nemen. Zodat jij op dat moment je leven kunt inrichten zoals je het nodig hebt.

2 Onbezorgd wonen. Ook bij een ernstige ziekte. Misschien moet je (tijdelijk) minder werken. Of kun je helemaal niet meer werken. Hoe betaal je dan de maand lasten? Kun je nog wel in je huis blijven wonen? Lastige vragen, terwijl je op dat moment al zorgen genoeg hebt. Daarom biedt Florius nu Eerste Hulp Bij Tegenslagen (EHBT). Wat dat is? Eigenlijk zegt de naam het al. Met EHBT verzeker je jezelf van financiële hulp op het moment dat je te maken krijgt met een ernstige aandoening. En die hulp is in feite niks meer of minder dan een zak met geld. Je hebt een huis. Een leuke baan. Misschien ook iemand die je liefhebt en met wie je zelfs een gezin hebt. Dan komt het niet snel bij je op dat je ineens ernstig ziek zou kunnen worden. En die kans is gelukkig ook klein. Maar toch... stel dat het wel gebeurt. Dan komt er ongelooflijk veel op je af. In deze brochure lees je bij welke ziekten EHBT uitkeert (en bij welke niet), wat de voorwaarden zijn en wat het verschil is met andere verzekeringen. Je onafhankelijke hypotheekadviseur of financieel adviseur kan je meer over EHBT vertellen en bekijken of deze verzekering iets voor je is.

3 EHBT: De voordelen Heeft je eigen specialist een diagnose gesteld die onder de dekking valt? Dan krijg je in één keer het volledige bedrag uitgekeerd waarvoor je bent verzekerd. Zonder keuringen, controles of gedoe over passende arbeid. Je mag het volledige bedrag besteden zoals jij dat wilt. Je maandlasten ervan betalen, een deel van je hypotheek aflossen, je huis aanpassen... jij bepaalt zelf hoe je het geld gebruikt om je leven opnieuw in te richten. Vooraf is geen medische keuring bij een arts nodig. Je hoeft alleen een gezondheidsverklaring in te vullen. De premie is aantrekkelijk. Kinderen vanaf 30 dagen tot 18 jaar zijn standaard meeverzekerd.

4 Ook handig om te weten Je kunt je verzekeren voor een bedrag tussen en Samen met je hypotheekadviseur kun je bepalen welk bedrag in jouw situatie het beste is. Kinderen tot 18 jaar zijn standaard meeverzekerd voor 50% van het verzekerde bedrag van de ouder met een maximum van Je sluit de verzekering af voor minimaal 5 jaar en maximaal 30 jaar. Tussentijds mag je de verzekering maandelijks opzeggen. Ook op de laatste dag van de looptijd van je verzekering heb je nog recht op de volledige uitkering. Is er eenmaal uitgekeerd dan hoef je niets terug te betalen ook al word je weer helemaal beter. Heb je EHBT afgesloten voor ernstige aandoeningen en ben je werknemer, dan kun je ook EHBT afsluiten voor werkloosheid. Want ook dat is een grote tegenslag, die invloed kan hebben op je inkomen. Meer hierover lees je in de folder EHBT Werkloosheid, op of vraag ernaar bij je hypotheekadviseur of financieel adviseur.

5 Wanneer is EHBT iets voor jou? EHBT is eigenlijk handig voor iedereen die een hypotheek heeft of een huis huurt. Want ook als je huurt heb je maandelijkse verplichtingen. Je bent zelfstandig ondernemer en je vindt een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) te duur. Maar je wilt wel wat geregeld hebben voor de gevolgen van een ernstige ziekte. Je hebt geen inkomen om op terug te vallen. Omdat je alleenstaand bent. Of omdat je partner geen of onvoldoende inkomen heeft. Je hebt te weinig spaargeld om een grote financiële klap op te vangen.

6 Wat is Daarom heeft Florius gekeken naar de ernstige aandoeningen die veel voorkomen. Dat zijn: verzekerd? Kanker Hartinfarct Beroerte Nierfalen Goedaardige hersentumor Transplantatie van hart, long, nier of lever Multipele sclerose Met EHBT ben je verzekerd voor de financiële gevolgen van ernstige aandoeningen. Maar wat is ernstig? Kun je zeggen dat de ene ziekte minder ernstig is dan de andere? Als het je overkomt, is het altijd ernstig. Toch is het onmogelijk om je te verzekeren tegen alle mogelijke aandoeningen. Zo n verzekering zou simpelweg onbetaalbaar zijn. EHBT keert uit bij deze rij met aandoeningen. Ook als je kind het krijgt. In de voorwaarden lees je precies wat onder de ernstige aandoeningen wordt verstaan.

7 Wat is NIET verzekerd? Aandoeningen die niet in de lijst staan, zijn niet gedekt. Rugklachten en een burn-out bijvoorbeeld. Wat ook niet onder de verzekering valt, zijn voorstadia of lichte vormen van de aandoeningen uit de lijst. Zo is nierfalen van 1 nier voor de EHBT niet ernstig, omdat er goed mee te leven is (en dus ook je inkomen niet in gevaar komt). Op de volgende pagina s staat beschreven wat NIET onder de verzekering valt. In begrijpelijke taal en in dokterstermen, omdat dat nou eenmaal de taal is waarin de diagnose wordt gesteld.

8 Niet verzekerd in begrijpelijke taal Kanker Alle voorstadia en niet bedreigende stadia van kanker en goedaardige kanker (maar er is 1 uitzondering, goedaardige kanker in de hersenen is wel verzekerd). Hartinfarct Een hartinfarct waar je weinig tot niks van merkt als je het krijgt en er niks aan overhoudt. Beroerte Kort uitval van het gebruik van armen, benen en/of spraak. Na 24 uur zijn de uitvalsklachten weer verdwenen. Nierfalen Uitval van slechts 1 nier.

9 Niet verzekerd in dokterstaal Premaligne tumor Niet-invasieve kanker Carcinoma in situ Prostaattumoren stadium 1 Huidkanker (wel gedekt is het maligne melanoom waarbij histologische uitbreiding vanuit de epidermis naar de dermis is vastgesteld) Baarmoederhalskanker in het CIN-stagering systeem Chronische lymfatische leukemie (stadium A of hoger is wel gedekt) Non-ST segment verhoogd hartinfarct Andere acute coronaire syn dromen inclusief stabiele of instabiele angina pectoris Stil myocard infarct TIA Hersenbeschadiging als gevolg van een ongeval Neurologische symptomen als MS (Multipele Sclerose), waarbij er gevolg van migraine geen aantoonbaar functieverlies Uitval van 1 nier van motorische of zintui gelijke aard Tumoren in de hypofyse gedurende ten minste 6 maanden is Angioom en aneurysma Transplantatie van elk ander orgaan dan hart, nier, long of lever en gedeelten van organen, weefsels of cellen. In de algemene voorwaarden worden deze doktersbegrippen uitgelegd.

10 De grote lettertjes De voorwaarden

11 In één keer een groot geldbedrag krijgen dat je mag besteden zoals jij het wilt. Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn. Waar zijn de kleine lettertjes? Die zijn er niet. Wel zijn er enkele heldere voorwaarden. Je vult een gezondheidsverklaring in. Zo bepalen we of je in aanmerking komt voor de verzekering. Je hoeft niet medisch te worden gekeurd. Nadat je de verzekering hebt afgesloten, gaat de dekking niet meteen in. Als je vandaag EHBT afsluit dan heb je over 180 dagen dekking voor kanker en over 90 dagen voor alle overige aandoe ningen uit het rijtje. Een arts of specialist moet de diagnose stellen. Dit is je eigen arts of specialist. Het is dus niet de verzekeraar die keurt. Na de diagnose moet je nog minimaal 28 dagen leven. Anders is er geen uitkering. Eerste Hulp Bij Tegenslagen is namelijk geen overlijdensrisicoverzekering. Keert EHBT uit voor een aandoening bij je kind dan loopt de verzekering door voor jou. Keert EHBT uit voor jou dan stopt de verzekering ook voor je kind. Lees vóór het afsluiten van EHBT de algemene voorwaarden.

12 Wat maakt EHBT anders dan andere verzekeringen? EHBT lijkt misschien op verzekeringen die je kent. Zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) of een woonlastenverzekering. Toch zijn er belangrijke verschillen. Zo keert EHBT het volledige bedrag in één keer uit nadat de diagnose is gesteld en de wachttijd van 28 dagen is verstreken. Bij de andere twee verzekeringen gaat dat in maandelijkse termijnen en vaak pas nadat eerst is bepaald in welke mate je nog kunt werken. Voor de uitkering van de EHBT hoef je niet arbeidsongeschikt te zijn. Daarentegen heeft een AOV vaak weer een ruimere dekking. In het schema op de volgende pagina zie je precies wat de verschillen zijn tussen welke verzekeringen.

13 Welke verzekering doet wat? Welke verzekering Vooraf vereist Keert wanneer uit? Passende arbeid vereist Wat wordt uitgekeerd? Wat als je beter wordt? Premie Zit ik er aan vast? Wat als je vlak voor einde looptijd van de verzekering ziek wordt?* EHBT Ernstige Aandoeningen Gezondheidsverklaring. Bij een ernstige aandoening uit het rijtje in deze folder, nadat je eigen arts de diagnose heeft gesteld. Nee In één keer een groot geldbedrag dat je vooraf hebt bepaald. Eens uitgekeerd blijft uitgekeerd. Aantrekkelijke premie voor een basisdekking. Maandelijks opzegbaar. Keert altijd het volledige bedrag uit. Arbeidsongeschikt - heidsverzekering Gezondheidsverklaring en eventueel keuring. Bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Keuring gebeurt door een arts van de verzekeraar. Deze bepaalt in welke mate nog gewerkt kan worden. Ja Maandelijks een bedrag. Hoogte hangt af van keuring. Uitkering stopt. Hoge premie voor een ruime dekking. Per eerste contractsvervaldatum en daarna maandelijks. Keert meestal maandelijks bedrag uit tot verzekerde leeftijd. Woonlastenverzekering Gezondheidsverklaring en eventueel keuring. Bij ziekte, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid (vaak veel uitsluitingen in de voorwaarden). Ja Maandelijks een bedrag. Hoogte hangt af van keuring. Uitkering stopt. Premie afhankelijk van de dekking. Maandelijks of per eerste contractsvervaldatum en daarna maandelijks. Keert meestal maandelijks bedrag uit tot het einde van de looptijd van de verzekering. Overlijdensrisicoverzekering Gezondheidsverklaring en eventueel keuring. Bij overlijden van de verzekerde. n.v.t. In één keer een groot geldbedrag dat je vooraf hebt bepaald. n.v.t. Niet vergelijkbaar, want heel andere verzekering. Maandelijks Keert niet uit bij ziekte. Levensverzekering Gezondheidsverklaring en eventueel keuring. Als je op bepaalde leeftijd nog leeft. n.v.t. Afhankelijk van doel verzekering een bedrag in 1 x of maandelijks. n.v.t. Niet vergelijkbaar, want heel andere verzekering. Maandelijks Keert niet uit bij ziekte. *Uitzonderingen van verzekeringsmaatschappijen en verzekeringen daargelaten.

14 Over Florius Florius wil ervoor zorgen dat mensen onbezorgd kunnen wonen. Met ruim zestig jaar ervaring als hypotheekspecialist in Nederland, weten we als geen ander met welke hypotheken en verzekeringen we dat mogelijk kunnen maken. Ons aanbod is overzichtelijk, begrijpelijk, kwalitatief, scherp geprijsd en uitsluitend verkrijgbaar bij deskundige, onafhankelijke hypotheekadviseurs en financieel adviseurs. Zo helpen we je een eerlijke vergelijking te maken en te begrijpen wat je afsluit. En weten we zeker dat je de hypotheek of verzekering krijgt die écht bij je past. Nu en in de toekomst.

15 Florius is een handelsnaam van ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. gevestigd aan de Ruimtevaart 24, 3824 MX Amersfoort. ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. is gevolmachtigd agent handelend onder de naam Florius. ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank N.V. en kan optreden als aanbieder van hypotheken en als bemiddelaar in verzekeringsproducten en kredietproducten. De Nederlandsche Bank N.V. is gevestigd aan het Westeinde 1, 1017 ZN Amsterdam. De website van De Nederlandsche Bank N.V. is Verder kan ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. optreden als aanbieder van beleggingsdiensten. ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), met nummer De AFM is gevestigd aan de Vijzelgracht 50, 1017 HS Amsterdam. De website van de AFM is Informatie over de klachtenregeling van ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. en de geschilleninstanties waarbij ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. is aangesloten, vindt u op Daar vindt u ook een beschrijving van het beleid over belangenconflicten. Lees meer over ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. op Florius (ABN AMRO Hypotheken Groep B.V.) communiceert met haar klanten in het Nederlands. U kunt contact opnemen met Florius: telefoonnummer (EUR 0,10 /min) of kijkt u op Handelsregister: KvK Amersfoort, nr ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. Wijzigingen voorbehouden.

Onbezorgd wonen. Ook als je onverwacht je baan kwijtraakt.

Onbezorgd wonen. Ook als je onverwacht je baan kwijtraakt. Wat is EHBT? Eerste Hulp Bij Tegenslagen is een verzekering voor grote tegenslagen in het leven. En eigenlijk hoop je er dus nooit gebruik van te hoeven maken. Mocht dat toch wel nodig zijn, dan is Florius

Nadere informatie

De Florius Overlijdensrisicoverzekering Zekerheid voor de nabestaanden

De Florius Overlijdensrisicoverzekering Zekerheid voor de nabestaanden De Florius Overlijdensrisicoverzekering Zekerheid voor de nabestaanden Het is net zo normaal als bijzonder: een huis waarin u thuis bent. En waar uw directe omgeving zich thuisvoelt. Zo n plaats is de

Nadere informatie

De Florius Overlijdensrisicoverzekering Zekerheid voor de nabestaanden

De Florius Overlijdensrisicoverzekering Zekerheid voor de nabestaanden De Florius Overlijdensrisicoverzekering Zekerheid voor de nabestaanden Het is net zo normaal als bijzonder: een huis waarin u thuis bent. En waar uw directe omgeving zich thuisvoelt. Zo n plaats is de

Nadere informatie

Florius - Voorwaarden voor de Florius Eerste Hulp bij Tegenslagen EHBT 1110 1. Uw verzekering Eerste Hulp Bij Tegenslagen van Florius

Florius - Voorwaarden voor de Florius Eerste Hulp bij Tegenslagen EHBT 1110 1. Uw verzekering Eerste Hulp Bij Tegenslagen van Florius Florius - Voorwaarden voor de Florius Eerste Hulp bij Tegenslagen EHBT 1110 1 Uw verzekering Eerste Hulp Bij Tegenslagen van Florius Florius - Voorwaarden voor de Florius Eerste Hulp bij Tegenslagen EHBT

Nadere informatie

Bijzondere polisvoorwaarden Ernstig Ziek Worden GGZW3-2014/02

Bijzondere polisvoorwaarden Ernstig Ziek Worden GGZW3-2014/02 Bijzondere polisvoorwaarden Ernstig Ziek Worden GGZW3-2014/02 Je krijgt een ernstige ziekte. Of staat voor een ingrijpende operatie met een lang herstel. Je hebt daardoor te maken met een levensbedreigende

Nadere informatie

Bijzondere polisvoorwaarden Ernstig Ziek Worden GGZW2-2012/01

Bijzondere polisvoorwaarden Ernstig Ziek Worden GGZW2-2012/01 Bijzondere polisvoorwaarden Ernstig Ziek Worden GGZW2-2012/01 Je krijgt een ernstige ziekte. Of staat voor een ingrijpende operatie met een lang herstel. Je hebt daardoor te maken met een levensbedreigende

Nadere informatie

Bijzondere polisvoorwaarden Ernstig Ziek Worden GGZW1-2011/01

Bijzondere polisvoorwaarden Ernstig Ziek Worden GGZW1-2011/01 Bijzondere polisvoorwaarden Ernstig Ziek Worden GGZW1-2011/01 Je krijgt een ernstige ziekte. Of staat voor een ingrijpende operatie met een lang herstel. Je hebt daardoor te maken met een levensbedreigende

Nadere informatie

DE VASTE LASTEN AOV VAN DE AMERSFOORTSE. Productinformatie

DE VASTE LASTEN AOV VAN DE AMERSFOORTSE. Productinformatie DE VASTE LASTEN AOV VAN DE AMERSFOORTSE Productinformatie WAT U EERST MOET WETEN Als u arbeidsongeschikt bent, kunt u nog maar voor een deel of zelfs helemaal niet meer werken. Dat kan grote gevolgen hebben

Nadere informatie

Onbezorgd blijven wonen

Onbezorgd blijven wonen Onbezorgd blijven wonen 2 3 Prettig blijven wonen bij financiële tegenslag U staat op het punt een huis te kopen of te huren. Zorgvuldig weegt u af of u naast uw vaste lasten voldoende financiële middelen

Nadere informatie

Woonlastenverzekering

Woonlastenverzekering Woonlastenverzekering Lekker wonen is een groot goed, of u nu huurt of koopt. Daarbij spelen de maandelijkse woonlasten natuurlijk ook een belangrijke rol. U wilt de maandelijkse woonlasten tenslotte kunnen

Nadere informatie

Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken?

Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken? Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken? AEGON Woonlastenverzekering Inhoud Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken? pagina 3 U kiest voor flexibiliteit pagina 5 U verzekert zich voor

Nadere informatie

TAF GoedGezekerd AOV. De AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft

TAF GoedGezekerd AOV. De AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft TAF GoedGezekerd AOV De AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft Als zelfstandig ondernemer bent u gewend aan het nemen van risico s. Daarbij beoordeelt u per situatie hoe groot het risico is dat

Nadere informatie

TAF Maandlastbeschermer

TAF Maandlastbeschermer TAF Maandlastbeschermer Woning, baan en inkomen zijn helemaal naar uw wens. Maar u leest of ziet ook dagelijks dat dit snel kan veranderen. Een ongeluk of ziekte: het kan ook ú overkomen. Hoe moet het

Nadere informatie

Zorg voor uw nabestaanden. AEGON OverlijdensRisicoverzekering

Zorg voor uw nabestaanden. AEGON OverlijdensRisicoverzekering Zorg voor uw nabestaanden AEGON OverlijdensRisicoverzekering Als u overlijdt, heeft u dan alles goed geregeld voor uw nabestaanden? Uw partner en kinderen kunnen anders voor onverwachte uitgaven komen

Nadere informatie

Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken?

Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken? AEGON Woonlastenverzekering Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken? Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken? U raakt arbeidsongeschikt. Of u verliest uw baan. Dat betekent dat uw

Nadere informatie

Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV

Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV Een zelfstandig ondernemer is gewend aan het nemen van risico s. Hij beoordeelt per situatie hoe hij deze risico s tot een minimum kan beperken. Waar

Nadere informatie

Allianz Arbeidsongeschiktheids-

Allianz Arbeidsongeschiktheids- Allianz Inkomensverzekeringen Nederland Schadeverzekering N.V. Allianz verzekeringen Wagenparkmanagement Arbeidsongeschiktheids- Zekerheid over uw eigen inkomen Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Nadere informatie

lenen Extra geld als u het nodig heeft

lenen Extra geld als u het nodig heeft lenen Extra geld als u het nodig heeft extra geld als u het nodig heeft De juiste lening kiezen Een verstandige lening past bij het doel en bij uw persoonlijke situatie. 04 Meer ruimte op of naast uw betaalrekening

Nadere informatie

TAF GoedGezekerd AOV. De eerste AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft

TAF GoedGezekerd AOV. De eerste AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft TAF GoedGezekerd AOV De eerste AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft Als zelfstandig ondernemer bent u gewend aan het nemen van risico s. Daarbij beoordeelt u per situatie hoe groot het risico

Nadere informatie

TAF Maandlastbeschermer

TAF Maandlastbeschermer TAF Maandlastbeschermer Woning, baan en inkomen zijn helemaal naar uw wens. Maar u leest of ziet ook dagelijks dat dit snel kan veranderen. Een ongeluk, ziekte of verlies van uw baan: het kan ook ú overkomen.

Nadere informatie

Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV

Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV Een zelfstandig ondernemer is gewend aan het nemen van risico s. Hij beoordeelt per situatie hoe hij deze risico s tot een minimum kan beperken. Waar

Nadere informatie

TAF GoedGezekerd AOV. De AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft

TAF GoedGezekerd AOV. De AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft TAF GoedGezekerd AOV De AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft Voor een zelfstandig ondernemer zijn de financiële risico s bij arbeidsongeschiktheid aanzienlijk. Als u niets regelt, is de bijstand

Nadere informatie

Zorg voor uw nabestaanden. Aegon Overlijdensrisicoverzekering

Zorg voor uw nabestaanden. Aegon Overlijdensrisicoverzekering Zorg voor uw nabestaanden Aegon Overlijdensrisicoverzekering Als u overlijdt, heeft u dan financieel alles goed geregeld voor uw dierbaren? Kan uw huis hun thuis blijven? En kunnen ze de dingen blijven

Nadere informatie

Aegon Overlijdensrisicoverzekering Uitgebreid. Zorg voor uw nabestaanden

Aegon Overlijdensrisicoverzekering Uitgebreid. Zorg voor uw nabestaanden Aegon Overlijdensrisicoverzekering Uitgebreid Zorg voor uw nabestaanden Als u overlijdt, heeft u dan financieel alles goed geregeld voor uw dierbaren? Kan uw huis hun thuis blijven? En kunnen ze de dingen

Nadere informatie

AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Net zo flexibel als. ondernemers

AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Net zo flexibel als. ondernemers AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering Net zo flexibel als ondernemers Zelf kiezen. Zelf beslissen. Zelf bepalen. Dat is waar u het als ondernemer voor doet. Dat is wat u inspireert. Want ondernemers

Nadere informatie

ondernemersplan Arbeidsongeschiktheid Budget AOV De Inkomensverzekeraar voor ondernemers

ondernemersplan Arbeidsongeschiktheid Budget AOV De Inkomensverzekeraar voor ondernemers ondernemersplan Arbeidsongeschiktheid Budget AOV De Inkomensverzekeraar voor ondernemers De Amersfoortse is De Inkomensverzekeraar voor ondernemers en biedt zelfstandig ondernemers en werkgevers inkomenszekerheid

Nadere informatie

TAF Maandlastbeschermer

TAF Maandlastbeschermer TAF Maandlastbeschermer Woning, baan en inkomen zijn helemaal naar uw wens. Maar u leest of ziet ook dagelijks dat dit snel kan veranderen. Een ongeluk, ziekte of verlies van uw baan: het kan ook ú overkomen.

Nadere informatie

uw hypotheek in 6 stappen

uw hypotheek in 6 stappen uw hypotheek in 6 stappen Van offerte tot aankoop van uw woning 2 3 Na het adviesgesprek besluit u om een offerte aan te vragen. Wat zijn de volgende stappen? uw hypotheek in 6 stappen Stap 1: offerte

Nadere informatie

Uw hypotheek oversluiten Kiezen voor lagere maandlasten

Uw hypotheek oversluiten Kiezen voor lagere maandlasten Uw hypotheek oversluiten Kiezen voor lagere maandlasten Vaste patronen zijn vaak flexibeler dan u denkt. Dat geldt niet alleen voor uw dagelijkse rituelen, maar ook voor uw maandelijkse uitgavenpatroon.

Nadere informatie

Productkaart TVM transport AOV De Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers

Productkaart TVM transport AOV De Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers Productkaart TVM transport AOV De Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers Wat leest u in deze productkaart? In deze productkaart vindt u informatie over de TVM transport AOV. De informatie in

Nadere informatie

Als u de verzekering afsluit, spreekt u af welk bedrag de verzekeraar uitkeert als u overlijdt.

Als u de verzekering afsluit, spreekt u af welk bedrag de verzekeraar uitkeert als u overlijdt. Productwijzer iq Life zzp ers Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u belangrijke algemene informatie over deze verzekering. U leest wat dit voor soort verzekering is. Bij elke

Nadere informatie

3 Polissen onderling vergelijken:

3 Polissen onderling vergelijken: Arbeidsongeschiktheidscriterium Verzekerde ongeschikt volgens rubriek A Aanpassing werkzaamheden eigen bedrijf rubriek A 1/3 Amersfoortse Arbeidsongeschiktheidsverzekering 2/3 Amersfoortse Budget Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Nadere informatie

AEGON OverlijdensRisicoverzekering. Zorg voor uw nabestaanden

AEGON OverlijdensRisicoverzekering. Zorg voor uw nabestaanden AEGON OverlijdensRisicoverzekering Zorg voor uw nabestaanden De zekerheid dat de zorg voor uw nabestaanden goed is geregeld Even stilstaan bij iets waar u niet graag aan denkt U denkt er niet graag over

Nadere informatie

AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Net zo flexibel als ondernemers

AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Net zo flexibel als ondernemers AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering Net zo flexibel als ondernemers Net zo flexibel als ondernemers Zelf kiezen. Zelf beslissen. Zelf bepalen. Dat is waar u het als ondernemer voor doet. Dat is wat

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen Allianz Nederland Levensverzekering N.V. Allianz Inkomensverzekeringen Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen Wat is uw als u niet meer kunt werken? Verkouden of grieperig is iedereen weleens. Als ondernemer

Nadere informatie

Met de Arbeidsongeschiktheidsverzekering blijft de zaak gewoon draaien.

Met de Arbeidsongeschiktheidsverzekering blijft de zaak gewoon draaien. Het Amersfoortse OndernemersPlan Met de Arbeidsongeschiktheidsverzekering blijft de zaak gewoon draaien. U bent ondernemer. Continuïteit van uw bedrijf is erg belangrijk. U laat zich niet buitenspel zetten

Nadere informatie

ARBEIDSONGESCHIKTHEIDS VERZEKERING

ARBEIDSONGESCHIKTHEIDS VERZEKERING ARBEIDSONGESCHIKTHEIDS VERZEKERING De Vaak Vergeten Vragen Top 10. Een handig boekje dat nu eens niet ingaat op de meest gestelde vragen, maar juist op de vragen die mensen vaak vergeten te stellen over

Nadere informatie

TAF Overlijdensrisicoverzekering

TAF Overlijdensrisicoverzekering TAF Overlijdensrisicoverzekering Een overlijdensrisicoverzekering zoals ú het wilt TAF biedt u uitstekende overlijdensrisicoverzekeringen die uw nabestaanden beschermen tegen de ongewenste financiële gevolgen

Nadere informatie

Goed, duidelijk en bovenal zinvol verzekerd zijn. Dat is waar het je uiteindelijk om gaat. AXENT Uitvaartverzekering

Goed, duidelijk en bovenal zinvol verzekerd zijn. Dat is waar het je uiteindelijk om gaat. AXENT Uitvaartverzekering Een helder verhaal over uitvaartverzekeringen AXENT Uitvaartverzekering Goed, duidelijk en bovenal zinvol verzekerd zijn. Dat is waar het je uiteindelijk om gaat. AXENT Nabestaandenzorg: de uitvaartverzekeraar

Nadere informatie

Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee. Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid

Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee. Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee. Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid Inkomen bij arbeidsongeschiktheid kan erg tegenvallen Stelt u zich eens voor, u wordt ziek. En twee

Nadere informatie

Goed, duidelijk en bovenal zinvol verzekerd zijn. Dat is waar het je uiteindelijk om gaat. AXENT Uitvaartverzekering

Goed, duidelijk en bovenal zinvol verzekerd zijn. Dat is waar het je uiteindelijk om gaat. AXENT Uitvaartverzekering Een helder verhaal over uitvaartverzekeringen AXENT Uitvaartverzekering Goed, duidelijk en bovenal zinvol verzekerd zijn. Dat is waar het je uiteindelijk om gaat. AXENT Nabestaandenzorg: de uitvaartverzekeraar

Nadere informatie

handleiding lenen Verstandig omgaan met uw lening

handleiding lenen Verstandig omgaan met uw lening handleiding lenen Verstandig omgaan met uw lening verstandig omgaan met uw lening Uw lening in het kort Hoe houdt u controle over uw lening? Gebruikmaken van uw lening Opnemen, betalen, overboeken. Uw

Nadere informatie

Aanleg borst- en eierstokkanker (BRCA) en verzekerbaarheid

Aanleg borst- en eierstokkanker (BRCA) en verzekerbaarheid Aanleg borst- en eierstokkanker (BRCA) en verzekerbaarheid Aanleg borst- en eierstokkanker (BRCA) en verzekerbaarheid Erfelijke aanleg en verzekeringen Erfelijke aanleg voor een ziekte kan gevolgen hebben

Nadere informatie

TAF Maandlastbeschermer

TAF Maandlastbeschermer TAF Maandlastbeschermer Woning, baan en inkomen zijn helemaal naar uw wens. Maar u leest of ziet ook dagelijks dat dit snel kan veranderen. Een ongeluk, ziekte of verlies van uw baan: het kan ook ú overkomen.

Nadere informatie

AEGON Woonlastenverzekering. Productinformatie

AEGON Woonlastenverzekering. Productinformatie AEGON Woonlastenverzekering Productinformatie Inhoudsopgave AEGON Woonlastenverzekering in het kort 3 De belangrijkste kenmerken 3 Overige kenmerken 3 Kenmerken AEGON Woonlastenverzekering 4 Doelgroepen

Nadere informatie

DELA LeefdoorPlan. wat gebeurt er met uw gezin na uw overlijden?

DELA LeefdoorPlan. wat gebeurt er met uw gezin na uw overlijden? DELA LeefdoorPlan wat gebeurt er met uw gezin na uw overlijden? wie zorgt er voor uw nabestaanden? Ná uw uitvaart gaat het leven door voor uw nabestaanden. Redden zij het dan financieel? Of overkomt hen

Nadere informatie

Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid. Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee.

Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid. Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee. Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee. Stel, u wordt ziek. Dat klinkt niet prettig, maar het kán zomaar gebeuren. Een ziekte hebben we immers

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de Florius Eerste Hulp Bij Tegenslagen EHBT-1103

Algemene Voorwaarden voor de Florius Eerste Hulp Bij Tegenslagen EHBT-1103 Florius - Algemene Voorwaarden voor de Florius Eerste Hulp Bij Tegenslagen EHBT-1103 1 Algemene Voorwaarden voor de Florius Eerste Hulp Bij Tegenslagen EHBT-1103 Florius - Algemene Voorwaarden voor de

Nadere informatie

Productwijzer Overlijdensrisico- verzekering

Productwijzer Overlijdensrisico- verzekering Productwijzer Overlijdensrisico- verzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de overlijdensrisicoverzekering. Welke risico s dekt deze verzekering?

Nadere informatie

De Ondernemer ALLE. in één relaxed

De Ondernemer ALLE. in één relaxed De Ondernemer Productinformatie VERZEKERINGEN ALLE informatie in één relaxed overzicht wat u eerst moet weten Als ondernemer zorgt u voor uw eigen inkomen. Dat maakt ondernemen mooi, maar dat brengt ook

Nadere informatie

Productwijzer Overlijdensrisicoverzekering

Productwijzer Overlijdensrisicoverzekering Overlijdensrisicoverzekering Productwijzer Overlijdensrisicoverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de overlijdensrisicoverzekering. Welke

Nadere informatie

Productwijzer Overlijdensrisicoverzekering

Productwijzer Overlijdensrisicoverzekering Overlijdensrisicoverzekering Productwijzer Overlijdensrisicoverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de overlijdensrisicoverzekering. Welke

Nadere informatie

Informatie voor het intermediair

Informatie voor het intermediair Informatie voor het intermediair TAF bewijst dat een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering niet duur hoeft te zijn. Door de ruime keuzemogelijkheden past u deze verzekering volledig aan de wensen en

Nadere informatie

Natuurlijk vinden wij overzicht over onze financiën belangrijk. Maar andere zaken lijken altijd nog veel belangrijker. Bovendien vinden wij het

Natuurlijk vinden wij overzicht over onze financiën belangrijk. Maar andere zaken lijken altijd nog veel belangrijker. Bovendien vinden wij het Grip op later 2 Natuurlijk vinden wij overzicht over onze financiën belangrijk. Maar andere zaken lijken altijd nog veel belangrijker. Bovendien vinden wij het moeilijk. Hoe krijg je overzicht? En áls

Nadere informatie

Genieten van het leven met T@F Leven

Genieten van het leven met T@F Leven Genieten van het leven met T@F Leven Wie wil het niet zorgeloos genieten van het leven. Dat hebben we gelukkig voor een groot deel zelf in de hand. Maar we weten ook dat er in ons leven vroeg of laat minder

Nadere informatie

Individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering Productwijzer Individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheid en je ZZP Pensioen

Arbeidsongeschiktheid en je ZZP Pensioen Arbeidsongeschiktheid en je ZZP Pensioen Wat is arbeidsongeschiktheid eigenlijk en wat betekent dat voor jou als zelfstandige? Wat kan je zelf regelen? Mag je geld uit je ZZP Pensioen halen om gaten op

Nadere informatie

uw agrarisch bedrijf beëindigen of overdragen

uw agrarisch bedrijf beëindigen of overdragen uw agrarisch bedrijf beëindigen of overdragen Nu goed voorbereiden, straks financiële rust 3 Straks overdragen of verkopen? Een goede voorbereiding geeft rust en zekerheid. u wilt stoppen. wat komt er

Nadere informatie

Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie

Nadere informatie

TAF Werknemers AOV Werkt voor u. Als u het niet meer kan. Kunt u in uw huis blijven wonen als uw inkomen daalt?

TAF Werknemers AOV Werkt voor u. Als u het niet meer kan. Kunt u in uw huis blijven wonen als uw inkomen daalt? TAF Werknemers V Werkt voor u. Als u het niet meer kan. Kunt u in uw huis blijven wonen als uw inkomen daalt? Een eigen huis, daar werkt u hard voor. Wat als u niet meer kunt werken door een ongeval of

Nadere informatie

Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee. Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid

Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee. Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee. Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid Inkomen bij arbeidsongeschiktheid kan erg tegenvallen Stelt u zich eens voor, u wordt ziek. En twee

Nadere informatie

TAF Ondernemers AOV. Een betaalbare AOV op maat

TAF Ondernemers AOV. Een betaalbare AOV op maat TAF Ondernemers AOV Een betaalbare AOV op maat Met de arbeidsongeschiktheidsverzekering van TAF kiest u voor een betaalbare verzekering op maat. Een vangnet voor als u (tijdelijk) niet kunt werken door

Nadere informatie

Kwaliteitscheck. Heeft de adviseur jou van tevoren uitgelegd welke stappen je moet doorlopen om een hypotheek af te sluiten?

Kwaliteitscheck. Heeft de adviseur jou van tevoren uitgelegd welke stappen je moet doorlopen om een hypotheek af te sluiten? Kwaliteitscheck 1.)Verloop en tijdsduur Voordat je een hypotheek afsluit, moet de adviseur met jou een aantal stappen doorlopen. Hij moet jou van tevoren uitleggen welke stappen dat zijn. De stappen die

Nadere informatie

AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Net zo flexibel als ondernemers

AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Net zo flexibel als ondernemers AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering Net zo flexibel als ondernemers Zelf kiezen. Zelf beslissen. Zelf bepalen. Dat is waar u het als ondernemer voor doet. Dat is wat u inspireert. Want ondernemers

Nadere informatie

Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Nadere informatie

GENIETEN VAN HET LEVEN MET DE TAF LEVEN PERSONAL OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING

GENIETEN VAN HET LEVEN MET DE TAF LEVEN PERSONAL OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING GENIETEN VAN HET LEVEN MET DE TAF LEVEN PERSONAL OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING Wie wil het niet zorgeloos genieten van het leven. Dat hebben we gelukkig voor een groot deel zelf in de hand. Maar we weten

Nadere informatie

Brochure Medische Beoordeling 2.1

Brochure Medische Beoordeling 2.1 2.1 2017 Wij leggen de medische beoordeling stap voor stap uit 1. U leest in deze folder wat u kunt verwachten Fijn dat u onze overlijdensrisicoverzekering wilt afsluiten! Wij stellen bij het afsluiten

Nadere informatie

Verzekeren en erfelijkheid

Verzekeren en erfelijkheid Verzekeren en erfelijkheid Verzekeren en erfelijkheid 1 U heeft een erfelijke ziekte en wilt een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. Bent u verplicht uw ziekte te melden aan de verzekeraar? Of

Nadere informatie

DE NATIONALE HYPOTHEEKPAS OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING GEGARANDEERD DE GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND!

DE NATIONALE HYPOTHEEKPAS OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING GEGARANDEERD DE GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND! DE NATIONALE HYPOTHEEKPAS OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING GEGARANDEERD DE GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND! NATIONALE HYPOTHEEKPAS OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING Wie wil het niet... zorgeloos genieten van het leven.

Nadere informatie

Wij zijn gevestigd in Amsterdam aan het Science Park 404, telefoonnummer 0800 666 3993 (kosteloos).

Wij zijn gevestigd in Amsterdam aan het Science Park 404, telefoonnummer 0800 666 3993 (kosteloos). Dienstverleningsdocument MoneYou vindt het belangrijk om goede en duidelijke informatie aan haar klanten te geven. Wij hebben daarom voor jou een dienstverleningsdocument opgesteld. Hierin staat wat je

Nadere informatie

Brochure Medische Beoordeling 1.1

Brochure Medische Beoordeling 1.1 1.1 2016 Wij leggen de medische beoordeling stap voor stap uit 1. Inleiding Fijn dat u onze overlijdensrisicoverzekering wilt afsluiten! Wij stellen bij het afsluiten van deze verzekering vragen over de

Nadere informatie

wat doet u met uw ontslagvergoeding

wat doet u met uw ontslagvergoeding wat doet u met uw ontslagvergoeding ABN AMRO kan u helpen met uw keuze, afgestemd op uw situatie en wensen. 2 Bedrijven moeten in economisch moeilijke tijden soms kostenbesparende maatregelen nemen. Daarbij

Nadere informatie

Productwijzer Overlijdensrisico- verzekering

Productwijzer Overlijdensrisico- verzekering Productwijzer Overlijdensrisico- verzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de overlijdensrisicoverzekering. Welke risico s dekt deze verzekering?

Nadere informatie

ondernemersplan Arbeidsongeschiktheid Arbeidsongeschiktheid De Inkomensverzekeraar voor ondernemers

ondernemersplan Arbeidsongeschiktheid Arbeidsongeschiktheid De Inkomensverzekeraar voor ondernemers ondernemersplan Arbeidsongeschiktheid Arbeidsongeschiktheid De Inkomensverzekeraar voor ondernemers De Amersfoortse maakt ondernemen een stuk relaxter Als zelfstandig ondernemer of werkgever wilt u uzelf,

Nadere informatie

REAAL Uitgaven AOV. Informatie voor de consument

REAAL Uitgaven AOV. Informatie voor de consument REAAL Uitgaven AOV Informatie voor de consument 2 Doorgaan met wat u zorgvuldig hebt opgebouwd REAAL Uitgaven AOV 3 Veel ondernemers denken niet aan arbeidsongeschiktheid. U hebt plezier in uw werk. U

Nadere informatie

ondernemersplan Arbeidsongeschiktheid Arbeidsongeschiktheid De Inkomensverzekeraar voor ondernemers

ondernemersplan Arbeidsongeschiktheid Arbeidsongeschiktheid De Inkomensverzekeraar voor ondernemers ondernemersplan Arbeidsongeschiktheid Arbeidsongeschiktheid De Inkomensverzekeraar voor ondernemers De Amersfoortse is De Inkomensverzekeraar voor ondernemers en biedt zelfstandig ondernemers en werkgevers

Nadere informatie

wat doet u met uw ontslagvergoeding

wat doet u met uw ontslagvergoeding wat doet u met uw ontslagvergoeding ABN AMRO kan u helpen met uw keuze, afgestemd op uw situatie en wensen. 2 Bedrijven moeten in economisch moeilijke tijden soms kostenbesparende maatregelen nemen. Daarbij

Nadere informatie

Vrijwillige financiële bijsluiter T@F Maandlastbeschermer

Vrijwillige financiële bijsluiter T@F Maandlastbeschermer Vrijwillige financiële bijsluiter T@F Maandlastbeschermer Over de financiële bijsluiter Voor producten als de T@F Maandlastbeschermer is een financiële bijsluiter niet verplicht. We geven u toch graag

Nadere informatie

Speciale voorwaarden bij uw Florius Overlijdensrisicoverzekering 1. Speciale voorwaarden bij uw Florius Overlijdensrisicoverzekering

Speciale voorwaarden bij uw Florius Overlijdensrisicoverzekering 1. Speciale voorwaarden bij uw Florius Overlijdensrisicoverzekering Speciale voorwaarden bij uw Florius Overlijdensrisicoverzekering 1 Speciale voorwaarden bij uw Florius Overlijdensrisicoverzekering Speciale voorwaarden bij uw Florius Overlijdensrisicoverzekering 2 Speciale

Nadere informatie

Productwijzer Betalingsbeschermingsverzekering

Productwijzer Betalingsbeschermingsverzekering Productwijzer Betalingsbeschermingsverzekering (BBV) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de Betalingsbeschermingsverzekering. Welke risico s dekt deze

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheid. Allianz Inkomensverzekeringen

Arbeidsongeschiktheid. Allianz Inkomensverzekeringen Arbeidsongeschiktheid Allianz Inkomensverzekeringen Net even meer keuze Wat is uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid? Jaarlijks overkomt het één op de tien ondernemers: door ziekte of een ongeval niet

Nadere informatie

Individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering Productwijzer Individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Nadere informatie

Royaal Opstap AOV. Informatiefolder

Royaal Opstap AOV. Informatiefolder Royaal Opstap AOV Informatiefolder De assurantieadviseur Een assurantieadviseur is op de hoogte van de verschillende verzekeringen die er te koop zijn en kan u zodoende een goed verzekeringsadvies geven.

Nadere informatie

Allianz Arbeidsongeschiktheids-

Allianz Arbeidsongeschiktheids- Allianz Inkomensverzekeringen Nederland Schadeverzekering N.V. Allianz verzekeringen Wagenparkmanagement Arbeidsongeschiktheids- Zekerheid over uw eigen inkomen 1 Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Royaal Opstap AOV

Klaverblad Verzekeringen. Royaal Opstap AOV Klaverblad Verzekeringen Royaal Opstap AOV Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden die horen bij de Royaal Opstap AOV. In deze folder leest u wat er van u verwacht wordt als u arbeidsongeschikt

Nadere informatie

Informatie voor het intermediair TAF Ernstige ziekte en Ongeval Polis

Informatie voor het intermediair TAF Ernstige ziekte en Ongeval Polis Informatie voor het intermediair TAF Ernstige ziekte en Ongeval Polis Een ongeluk met blijvende gevolgen, een hartaanval, kanker of hersenbloeding, niemand wil er aan denken. Toch krijgen steeds meer mensen

Nadere informatie

Allianz Inkomensverzekeringen. Nederland Schadeverzekering N.V. Allianz. Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Wagenparkmanagement

Allianz Inkomensverzekeringen. Nederland Schadeverzekering N.V. Allianz. Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Wagenparkmanagement Allianz Inkomensverzekeringen Nederland Schadeverzekering N.V. Allianz Wagenparkmanagement Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen Inkomenszekerheid voor iedere ondernemer U weet dat u niet onaantastbaar bent.

Nadere informatie

Ken je lijfrente. Lijfrente nieuw regime

Ken je lijfrente. Lijfrente nieuw regime Ken je lijfrente Lijfrente nieuw regime Lijfrente nieuw regime Het kapitaal van uw lijfrenteverzekering komt beschikbaar. Wat kunt u doen? Een aantal jaren geleden hebt u een lijfrenteverzekering afgesloten.

Nadere informatie

Allianz Inkomensverzekeringen. Nederland Schadeverzekering N.V. Allianz. Woonlastenverzekering. Wagenparkmanagement

Allianz Inkomensverzekeringen. Nederland Schadeverzekering N.V. Allianz. Woonlastenverzekering. Wagenparkmanagement Allianz Inkomensverzekeringen Nederland Schadeverzekering N.V. Allianz Woonlastenverzekering Wagenparkmanagement Wonen zonder zorgen Uw huis is uw veilige thuishaven. Een plek waar u helemaal uzelf kunt

Nadere informatie

Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer

Nadere informatie

Kennis- en ervaringstoets Nabestaandenverzekering

Kennis- en ervaringstoets Nabestaandenverzekering Kennis- en ervaringstoets Nabestaandenverzekering Wij vinden het belangrijk dat u een verzekering afsluit op een manier die bij u past. Loyalis adviseert u niet. U maakt zelfstandig een keuze. Met maximaal

Nadere informatie

Ontslagvergoeding? Ontdek uw mogelijkheden. Contant uitbetalen Verzekeren Banksparen Stamrecht BV

Ontslagvergoeding? Ontdek uw mogelijkheden. Contant uitbetalen Verzekeren Banksparen Stamrecht BV Ontslagvergoeding? Ontdek uw mogelijkheden Contant uitbetalen Verzekeren Banksparen Stamrecht BV Ontslagvergoeding? Ontdek uw mogelijkheden Bedrijven moeten in economisch moeilijke tijden soms kostenbesparende

Nadere informatie

Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Nadere informatie

REAAL Uitgaven AOV. Informatie voor de consument

REAAL Uitgaven AOV. Informatie voor de consument REAAL Uitgaven AOV Informatie voor de consument 2 Doorgaan met wat u zorgvuldig hebt opgebouwd REAAL Uitgaven AOV 3 Veel ondernemers denken niet aan arbeidsongeschiktheid. U heeft plezier in uw werk. U

Nadere informatie

Wat moet ik weten als ik een hypotheek kies?

Wat moet ik weten als ik een hypotheek kies? Wat moet ik weten als ik een hypotheek kies? Ga niet over één nacht ijs... 1 Hoeveel kan ik lenen?... 2 Vaste of variabele rente?... 3 Rente kort of lang vastzetten?... 4 Hoogte van de rente... 4 Hoe zit

Nadere informatie

Wat betekent het AOV Collectief voor u? Ontdek het zelf!

Wat betekent het AOV Collectief voor u? Ontdek het zelf! Lagere premie Veel voordelen Unieke visie op arbeidsongeschiktheid Gezamelijk risico dragen Vereniging in combinatie met collectieve verzekering... Wat betekent het AOV Collectief voor u? Ontdek het zelf!

Nadere informatie

U moet worden gekeurd! En nu?

U moet worden gekeurd! En nu? Protocol Verzekeringskeuringen: als u een medische keuring moet ondergaan door de hoogte van het bedrag dat u wilt verzekeren U moet worden gekeurd! En nu? 2 U moet worden gekeurd! En nu? Inhoud Voor wie

Nadere informatie

De Allianz Overlijdensrisico verzekering

De Allianz Overlijdensrisico verzekering Allianz Nederland Levensverzekering N.V. De Allianz Overlijdensrisico verzekering Financiële zekerheid op maat bij overlijden De Allianz Overlijdensrisicoverzekering Financiële zekerheid op maat bij overlijden

Nadere informatie