Wij hebben uw aanvraag ontvangen op 10 juni 2010.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wij hebben uw aanvraag ontvangen op 10 juni 2010."

Transcriptie

1 Bezoekadres Bos en Lommerplein EK Amsterdam Postbus BC Amsterdam Telefoon Directie Vergunningen en dienstverlening Afdeling Vergunningen Bouw Retouradres: SW, Postbus 57329, 1040 BC Amsterdam Top Vastgoed C.V. p/a Makelaarskantoor C T.a.v. de heer W. Bastiaanse Parnassusweg AV Amsterdam Verzenddatum Ons kenmerk Besluitdatum 17 februari 2011 Registratienr. BA/F0/2010/2935 Svis nr. BA F Behandeld door Buitendienstinspecteur Onderwerp J.J. Lahmar S. Vlasman Reguliere bouwvergunning; Bijlage Gewaarmerkte documenten Geachte heer Bastiaanse, U heeft een reguliere bouwvergunning gevraagd voor het omzetten van de bedrijfsruimte tot woning op het perceel aan de Vondelstraat 53 H in Amsterdam. Wij hebben uw aanvraag ontvangen op 10 juni WETTELIJK KADER Het besluit is gebaseerd op de relevante artikelen van de Wet ruimtelijke ordening, het Besluit ruimtelijke ordening, de Woningwet, het Bouwbesluit 2003 en de Bouwverordening Amsterdam OVERWEGINGEN Aanvullende stukken Bij beoordeling bleek dat uw aanvraag niet volledig was, waardoor deze (nog) niet in behandeling kon worden genomen. Gelet op het bepaalde in artikel 4:5 van de Algemene wet bestuursrecht hebben wij u per brief op 6 augustus 2010 in gelegenheid gesteld deze benodigde gegevens alsnog voor 3 september 2010 bij ons in te dienen. Op 3 september 2010 hebben wij deze gegevens van u ontvangen. Dit heeft tot gevolg dat de termijn waarbinnen wij op uw aanvraag dienen te beslissen is verlengd met 28 dagen.

2 Pagina 2 van 5 Bouwbesluit 2003 Er is, met inachtneming van de bij dit besluit behorende voorwaarden, in voldoende mate aannemelijk gemaakt dat het bouwen voldoet aan de bepalingen uit het Bouwbesluit. Bouwverordening Amsterdam 2003 Er is, met inachtneming van de bij dit besluit behorende voorwaarden, in voldoende mate aannemelijk gemaakt dat het bouwen voldoet aan de bepalingen uit de Bouwverordening. Bestemmingsplan Voor het perceel gelden de bepalingen uit het bestemmingsplan Oud-West. De bestemming van het te bebouwen gedeelte is Woongebied 2 (WG2) met de nadere aanduidingen administratieve dienstverlening en parkeren. Het bouwplan voldoet niet aan de voor dit gedeelte van het perceel geldende voorschriften omdat volgens artikel 6 lid 1 sub g van het bestemmingsplan het souterrain en de beletage dienen te worden gebruikt voor administratieve dienstverlening en inpandige parkeervoorzieningen op de begane grond, het gebruik voor woondoeleinden is derhalve niet toegestaan. Verzoek om bouwvergunning tevens verzoek om een projectbesluit Op grond van artikel 46 lid 3 Woningwet hebben wij uw aanvraag tevens beschouwd als een verzoek om een projectbesluit als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro). Terinzagelegging Het ontwerp projectbesluit en de ontwerp bouwvergunning met bijbehorende stukken hebben wij van 1 december 2010 tot en met 12 januari 2011 ter inzage gelegd om belanghebbenden in de gelegenheid te stellen hun zienswijze over het verzoek kenbaar te maken. Op basis van deze terinzagelegging hebben wij geen zienswijzen ontvangen. Welstand Wij hebben uw verzoek niet voorgelegd aan de Commissie Welstand en Monumenten, omdat uw bouwplan geen uiterlijke wijziging betreft. Monumentenwet 1988/Monumentenverordening Oud-West Het betreffende bouwwerk is geen monument. Conclusie Na afweging van de belangen zijn wij tot de conclusie gekomen dat een projectbesluit kan worden genomen. Voor de overwegingen die ten grondslag liggen aan dit besluit verwijzen wij naar bijlage A. BESLUIT Gelet op het bepaalde in artikel 40 en volgende van de Woningwet, de Wet ruimtelijke ordening, de van toepassing zijnde bepalingen van het Bouwbesluit 2003 en de Bouwverordening Amsterdam 2003,

3 Pagina 3 van 5 besluiten wij: I. Een projectbesluit te nemen als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening te nemen voor bovengenoemde aanvraag, conform bijlage A. II. Aan dit besluit de volgende voorschriften te verbinden: 1. De gronden aan de Vondelstraat 53 hebben de bestemmingen zoals aangegeven op de plankaart van bestemmingsplan Oud-West met dien verstande dat wonen op de begane grond, in het souterrain en op de overige verdiepingen is toegestaan; 2. Behoudens het voormelde voorschrift blijft het bestemmingsplan Oud-West onverkort van toepassing III. Een bouwvergunning te verlenen voor de uitvoering van bovengenoemd bouwplan overeenkomstig het aanvraagformulier en de bij dit besluit behorende en zodanig gewaarmerkte stukken, gemerkt T01 en B01, onder de volgende voorwaarden: a. De constructietekeningen met bijbehorende berekeningen dienen tenminste vijf weken voordat met de bouw wordt gestart in 3-voud ter goedkeuring aan de afdeling Vergunningen Bouw (adres:postbus 57239, 1040 BC Amsterdam) te worden overgelegd, met dien verstande dat niet met de werkzaamheden mag worden begonnen, voordat de constructietekeningen en berekeningen zijn goedgekeurd. b. Het bouwveiligheidsplan dient tenminste drie weken voor de aanvang van het werk aan de afdeling Gebruik, Bouw en Milieu van stadsdeel West worden overgelegd met dien verstande dat niet met de werkzaamheden mag worden begonnen, voordat het bouwveiligheidsplan is goedgekeurd. c. Er mag niet met de bouwwerkzaamheden worden gestart zolang er nog geen sloopvergunning verleend is. Hoogachtend, het Dagelijks Bestuur van, Fred Claasen Stadsdeelsecretaris Martien Kuitenbrouwer Stadsdeelvoorzitter

4 Pagina 4 van 5 Beroep na uniforme openbare voorbereidingsprocedure Belanghebbenden, die een zienswijze tegen het ontwerp-besluit hebben ingediend, dan wel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij tijdens de terinzageleggingstermijn hier redelijkerwijze niet toe in staat waren geweest, kunnen in beroep gaan tegen dit besluit. De termijn voor het indienen van een beroepschrift is 6 weken en vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd (art 6:8 lid 4 Awb). De terinzagelegging van het besluit wordt bekend gemaakt in het Amsterdams Stadsblad (huis-aanhuis blad) en op de gemeentelijke website ( Het beroepschrift dient gericht te worden aan: Arrondissementsrechtbank Amsterdam, Sector Bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift door de rechtbank worden u griffiekosten in rekening gebracht. De ontheffing treedt in werking met ingang van de zevende week na de dag waarop het besluit tot ontheffing bekend is gemaakt (artikel 3.24, lid 4 Wro). Dit heeft in ieder geval tot gevolg dat niet eerder van de bouwvergunning gebruik kan worden gemaakt en derhalve pas na afloop van deze termijn met de bouw kan worden gestart. Het enkel indienen van beroepschrift schort de werking van deze beslissing niet verder op. Indien een spoedeisend belang aanwezig is, kan door de indiener van een beroepschrift met een afzonderlijk verzoekschrift voorlopige voorziening de President van de Arrondissementsrechtbank Amsterdam worden gevraagd het besluit verder op te schorten.

5 Pagina 5 van 5 Opmerkingen: Reguliere bouwvergunning Vondelstraat 53 Geldigheid reguliere bouwvergunning: In artikel 59 van de Woningwet is geregeld wanneer wij de bouwvergunning mogen intrekken. In dit artikel is onder meer bepaald dat wij de vergunning geheel of gedeeltelijk mogen intrekken indien binnen 26 weken na het onherroepelijk worden van de bouwvergunning geen begin met de bouwwerkzaamheden is gemaakt en/of tussen het begin en het einde van de bouwwerkzaamheden het werk langer dan een aaneengesloten periode van 26 weken stil heeft gelegen. Uitvoeringsvoorschriften behorende bij reguliere bouwvergunning: Minimaal twee werkdagen voor de aanvang van de werkzaamheden dient u zich met in verbinding te stellen met de buitendienstinspecteur S. Vlasman van de Afdeling Gebruik, Bouw en Milieu (op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen uur en uur) voor het maken van nadere afspraken over de uitvoering van het bouwplan. Deze afspraken betreffen in elk geval de volgende onderwerpen: - De start van de werkzaamheden. - Het vernieuwen en/of in voldoende staat van onderhoud brengen van alle bestaande delen van het bouwwerk die verband houden met de uitvoering van het bouwplan. - Het uitvoeren van constructies. - Het melden van de voltooiing van het bouwwerk. De bouwvergunning en de daarbij behorende bijlagen dienen op de bouwlocatie aanwezig te zijn en op eerste verzoek aan toezichthouder ter inzage worden gegeven. Nadere aanwijzingen: Reguliere bouwvergunning Vondelstraat 53 Milieuvergunning De bouwvergunning beslaat niet de eventueel volgens de Wet Milieubeheer vereiste vergunning. U kunt daarover contact opnemen met de Dienst Milieu & Bouwtoezicht (adres: Weesperplein 4, 1018 XA Amsterdam, telefoon ) of met de Provincie Noord-Holland, afdeling Milieubeheer en Bodemsanering, (adres: Houtplein 33, 2012 DE Haarlem, telefoon ). Toestemming van de eigenaar van het naburige erf Het is niet geoorloofd binnen twee meter van de grenslijn van het naburige erf vensters of andere muuropeningen, dan wel balkons of soortgelijke werken te hebben, voor zover deze op dit erf uitzicht geven, tenzij de eigenaar van het naburige erf daartoe toestemming heeft gegeven (artikel 50 lid 1, boek 5 Burgerlijk Wetboek). Toestemming van grondeigenaar De bouwvergunning houdt niet in toestemming van de als grondeigenaresse om het bouwplan uit te voeren. Splitsingsvergunning De bouwvergunning houdt niet in de eventueel benodigde splitsingsvergunning (volgens artikel 33 van de Huisvestingswet). U kunt daarover contact opnemen met de bovengenoemde buitendienstinspecteur. Arbeidsinspectie De bouwvergunning houdt niet in de eventueel vereiste vergunning van de Arbeidsinspectie. U kunt daarover contact opnemen met de Arbeidsinspectie, Regio Noordwest (adres: Postbus 58366, 1040 HJ Amsterdam, telefoon ).

Amste 9 5. Dienst Milieu en Bouwtoezicht 2 7 JAN, Reguliere bouwvergunning adres Snijdersbergweg 97. gewaarmerkte stukken datum.

Amste 9 5. Dienst Milieu en Bouwtoezicht 2 7 JAN, Reguliere bouwvergunning adres Snijdersbergweg 97. gewaarmerkte stukken datum. Bezoekadres Amste 9 5 Postbus 922 1000 AX Amsterdam Telefoon 14 020 Fax 020 624 06 36 www.dmb.amsterdam.nl Bouw- en Woningtoezicht Retouradres: Postbus 922, 1000 AX Amsterdam ons kenmerk T01/1289 2009

Nadere informatie

Dienst Milieu en Bouwtoezicht

Dienst Milieu en Bouwtoezicht Bezoekadres Weesperplein 4 Amsterdam Postbus 922 1000 AX Amsterdam Telefoon 020 551 38 88 Fax 020 620 10 16 www.dmb.amsterdam.nl Bouw- en Woningtoezicht Retouradres: Postbus 922, 1000 AX Amsterdam ons

Nadere informatie

ONTWERPBESCHIKKING AAN DEZE ONTWERPBESCHIKKING KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND

ONTWERPBESCHIKKING AAN DEZE ONTWERPBESCHIKKING KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND Bezoekadres Weesperplein 4 Amsterdam Postbus 922 1000 AX Amsterdam Telefoon 020 551 38 88 Fax 020 620 10 16 www.dmb.amsterdam.nl Bouw- en Woningtoezicht Retouradres: Postbus 922, 1000 AX Amsterdam ONTWERPBESCHIKKING

Nadere informatie

Bouw- en Woningtoezicht

Bouw- en Woningtoezicht Bezoekadres Weesperplein 4 Amsterdam Postbus 922 1000 AX Amsterdam Telefoon 020 551 38 88 Fax 020 620 10 16 www.dmb.amsterdam.nl Bouw- en Woningtoezicht Retouradres: Postbus 922, 1000 AX Amsterdam Van

Nadere informatie

Gemeente Amsterdam. Dienst Milieu en Bouwtoezicht. Bouw en Woningtoezicht. 2 3 HAAIT 2011 Verzonden 3 0 HAM 2011

Gemeente Amsterdam. Dienst Milieu en Bouwtoezicht. Bouw en Woningtoezicht. 2 3 HAAIT 2011 Verzonden 3 0 HAM 2011 Bezoekadres Weesperplein 4 Amsterdam Postbus 922 1000 AX Amsterdam Telefoon 020 551 38 88 Fax 020 620 10 16 www.dmb.amsterdam.nl

Nadere informatie

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen.

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen. beschikking Omgevingsvergunning Documentnummer: 921860 Aanvraag Op 20 februari 2013 hebben wij, burgemeester en wethouders van de gemeente Alblasserdam, een aanvraag omgevingsvergunning als bedoeld in

Nadere informatie

Dienst Milieu en Bouwtoezicht

Dienst Milieu en Bouwtoezicht ezoekadres Weesperplein 4 Amsterdam Postbus 922 1000 AX Amsterdam Telefoon 020 551 38 88 Fax 020 620 10 16 www.dmb.amsterdam.nl Gemeente Amsterdam ouw- en Woningtoezicht Retouradres: Postbus 922, 1000

Nadere informatie

OMGEVINGVERGUNNING. GEMEENTE AMSTERDAM Burgemeester en wethouders

OMGEVINGVERGUNNING. GEMEENTE AMSTERDAM Burgemeester en wethouders Bezoekadres Bos en Lommerplein 250 1055 EK Amsterdam Postbus 57239 1040BC Amsterdam Telefoon 14 020 www.west.amsterdam.nl Retouradres: Postbus 57239, 1040BC Amsterdam Stichting Amsterdam West Binnen de

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8747

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8747 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8747 onderwerp x X behandeld door/e-mail x bouwvergunning (nummer 20090060) tijdelijk plaatsen Romneyloods voor 3 jaar Groenedijk

Nadere informatie

ONTWERPBESCHIKKING AAN DEZE ONTWERPBESCHIKKING KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND

ONTWERPBESCHIKKING AAN DEZE ONTWERPBESCHIKKING KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND Bezoekadres Weesperplein 4 Amsterdam Postbus 922 1000 AX Amsterdam Telefoon 020 551 38 88 Fax 020 620 10 16 www.dmb.amsterdam.nl Bouw- en Woningtoezicht Retouradres: Postbus 922, 1000 AX Amsterdam Stichting

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT. Uw bouwplan is getoetst aan de criteria van artikel 44 jo. artikel 56a van de Woningwet (Ww):

ONTWERPBESLUIT. Uw bouwplan is getoetst aan de criteria van artikel 44 jo. artikel 56a van de Woningwet (Ww): Bezoekadres Buikslotermeerplein 2000 1025 XL Amsterdam Postbus 37608 1030 BB Amsterdam Telefoon: 14 020 Fax: 020 6349340 www.noord.amsterdam.nl ONTWERPBESLUIT Retouradres: Postbus 37608 1030 BB Amsterdam

Nadere informatie

Ontwerpbeschikking d.d. 6 september 2012 Omgevingvergunning L

Ontwerpbeschikking d.d. 6 september 2012 Omgevingvergunning L Ontwerpbeschikking d.d. 6 september 2012 Omgevingvergunning L20120260 Grietenij 22 verplaatsen van 24 spaceboxen (tijdelijk) en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (tijdelijk) Sjoerd van

Nadere informatie

Pagina 1/5 T

Pagina 1/5 T b.boerstra@live.nl De heer B.M. Boerstra Kreil 17 1768 BS BARSINGERHORN Verzenddatum 27 februari 2017 Ons kenmerk Uw kenmerk Uw brief van Onderwerp Omgevingsvergunning Contact Chris Nijhuis 1/5 T 088 321

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x R41/ 010 284 8651 onderwerp x X behandeld door/e-mail x bouwvergunning (nummer 20090157) vergroten woning aan de voorzijde, Eilandenweg 3 H. Frijmann

Nadere informatie

Prorail BV Mevrouw J.A.E. Ross Postbus GA Utrecht. Betreft: omgevingsvergunning. Geachte mevrouw Ross,

Prorail BV Mevrouw J.A.E. Ross Postbus GA Utrecht. Betreft: omgevingsvergunning. Geachte mevrouw Ross, Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Postbus 209 1500 EE Zaandam Prorail BV Mevrouw J.A.E. Ross Postbus 2038 3500 GA Utrecht www.odnzkg.nl Betreft: omgevingsvergunning Geachte mevrouw Ross, Op 15 december

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201808280 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het veranderen van de woning Voorthuizenstraat 40 door het realiseren van een dakterras Adres:

Nadere informatie

uw brief van uw kenmerk ons kenmerk onderw erp ontw erpbeschikking omgevingsvergunning

uw brief van uw kenmerk ons kenmerk onderw erp ontw erpbeschikking omgevingsvergunning de heer G. van den Hof Grotenoord 1 3341 LT HENDRIK-IDO-AMBACHT uw brief van uw kenmerk ons kenmerk 1465632 datum onderw erp ontw erpbeschikking omgevingsvergunning Geachte heer Van den Hof, Op 22 juli

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201706498 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het vergroten van de eengezinswoning Buitentuinen 59 door het plaatsen van een dakopbouw Adres:

Nadere informatie

1. het bouwplan bouwvergunningplichtig is als bedoeld in artikel 40 van de Woningwet;

1. het bouwplan bouwvergunningplichtig is als bedoeld in artikel 40 van de Woningwet; REGULIERE - BOUWVERGUNNING (met projectbesluit artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening) ====================================================================== Burgemeester en wethouders van Gorinchem;

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING (Nummer: W12/003578

OMGEVINGSVERGUNNING (Nummer: W12/003578 OMGEVINGSVERGUNNING (Nummer: W12/003578 Aanvraag Op 30 maart 2012 is een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het oprichten van een woning (vervangende bouw), kadastraal bekend gemeente

Nadere informatie

Artikel 40 lid 1 Woningwet en artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening. Burgemeester en wethouders van de gemeente Buren

Artikel 40 lid 1 Woningwet en artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening. Burgemeester en wethouders van de gemeente Buren ONTWERP REGULIERE BOUWVERGUNNING MET ONTHEFFING Artikel 40 lid 1 Woningwet en artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening Burgemeester en wethouders van de gemeente Buren Nummer: 20090280 beschikkende op het

Nadere informatie

Omgevingsvergunning UV/

Omgevingsvergunning UV/ Aanvraag Burgemeester en wethouders hebben op 10 maart 2011 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van C.A. van Zon, Barrierweg 62 a te Liempde voor het gedeeltelijk verbouwen van het bijgebouw

Nadere informatie

Stichting VUmc W.J. Koopmans De Boelelaan HV Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

Stichting VUmc W.J. Koopmans De Boelelaan HV Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Stichting VUmc W.J. Koopmans De Boelelaan 1117 1081 HV Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag: 16 augustus

Nadere informatie

O M G E V I N G S V E R G U N N I N G

O M G E V I N G S V E R G U N N I N G O M G E V I N G S V E R G U N N I N G Aanvrager Hoogstamfruitbomenvereniging De Loorenhof t.a.v. de heer N.J.M.B. Vork Kaldebornweg 92 6416 HD HEERLEN Aanvraag Burgemeester en wethouders hebben op 11-04-2014

Nadere informatie

Ontwerpbesluit. Ons kenmerk: Dossier: OV Uw kenmerk: OLO Datum besluit: 30 januari 2017

Ontwerpbesluit. Ons kenmerk: Dossier: OV Uw kenmerk: OLO Datum besluit: 30 januari 2017 Ons kenmerk: 56115 Dossier: OV 20162088 Uw kenmerk: OLO 2370633 Datum besluit: 30 januari 2017 Ontwerpbesluit Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikelen 2.1, 2.10, 2.12 en 2.2

Nadere informatie

~ W'~I /t ".. di t R t I k B h

~ W'~I /t .. di t R t I k B h Besluiten: de omgevingsvergunning te verlenen voor de uitvoering van het in bovengenoemde aanvraag bedoelde, overeenkomstig de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte bescheiden en onder

Nadere informatie

Artikel 45 Woningwet en artikel 3.22 Wet ruimtelijke ordening

Artikel 45 Woningwet en artikel 3.22 Wet ruimtelijke ordening Tijdelijke bouwvergunning en tijdelijke ontheffing Artikel 45 Woningwet en artikel 3.22 Wet ruimtelijke ordening Burgemeester en Wethouders van Texel; beschikkende op de aanvraag om een bouwvergunning

Nadere informatie

Reguliere bouwvergunning

Reguliere bouwvergunning Postadres Postbus 200 1790 AE Den Burg Reguliere bouwvergunning Ons nummer [Ons nummer] Burgemeester en Wethouders van Texel; Bezoekadres Emmalaan 15 1791 AT Den Burg T 140222 F 0222 362287 E gemeente@texel.nl

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 11 november 2014

OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 11 november 2014 OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 11 november 2014 Burgemeester en wethouders hebben op 14 januari 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het legaliseren van appartementen. De aanvraag

Nadere informatie

uw brief van uw kenmerk ons kenmerk datum onderwerp ontwerpbeschikking omgevingsvergunning

uw brief van uw kenmerk ons kenmerk datum onderwerp ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Fastned de heer C.R.H. Florentinus Amsteldijk 166 1079 LH AMSTERDAM uw brief van uw kenmerk ons kenmerk 1283572 datum onderwerp ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Geachte heer Florentinus, Op 10 september

Nadere informatie

Wij hebben op 15 oktober 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van

Wij hebben op 15 oktober 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van OMGEVINGSVERGUNNING (b ~1Y...1>... Gemeente '1\..'1" ~ Emmen ~ Wij hebben op 15 oktober 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van 2 dubbele woningen en 1 vrijstaande

Nadere informatie

Pagina 1/6 T

Pagina 1/6 T tomgroot@hotmail.com jeroenborst@breddels.nl Verzenddatum 2 mei 2017 Ons kenmerk Uw kenmerk De heer T.N. Groot Westerweg 16 a 1733 EB NIEUWE NIEDORP Uw brief van Onderwerp Omgevingsvergunning Contact Lisette

Nadere informatie

BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING uitgebreide procedure

BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING uitgebreide procedure UD/2014/100771 BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING uitgebreide procedure Burgemeester en Wethouders van Heemskerk hebben op 27 februari 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen

Nadere informatie

Wij hebben op 31 december 2014 een aanvraag voor een omgevignsvergunning ontvangen voor het bouwen van een woning.

Wij hebben op 31 december 2014 een aanvraag voor een omgevignsvergunning ontvangen voor het bouwen van een woning. OMGEVINGSVERGUNNING ~ ~1),. Gemeente ~'1" ~ Emmen ~ Wij hebben op 31 december 2014 een aanvraag voor een omgevignsvergunning ontvangen voor het bouwen van een woning. De aanvraag gaat over-zijtak OZ 117

Nadere informatie

Ontwerp Omgevingsvergunning

Ontwerp Omgevingsvergunning Ontwerp Omgevingsvergunning Zaaknummer: O-16-0427 Burgemeester en wethouders hebben op 1 december 2016 een aanvraag om een omgevingsvergunning als bedoeld in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING Nummer: W14/008143

OMGEVINGSVERGUNNING Nummer: W14/008143 OMGEVINGSVERGUNNING Nummer: W14/008143 Aanvraag Op 4 maart 2014 is een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het veranderen en verbouwen van een monument op het perceel, kadastraal bekend

Nadere informatie

Tijdelijke ontheffing en tijdelijke bouwvergunning

Tijdelijke ontheffing en tijdelijke bouwvergunning Nr. 60207/PUV Tijdelijke ontheffing en tijdelijke bouwvergunning Zwolle, Op 9 maart 2009 hebben burgemeester en wethouders van Zwolle een aanvraag om bouwvergunning ontvangen en in behandeling genomen

Nadere informatie

beschikking omgevingsvergunning Registratienummer: 20120161

beschikking omgevingsvergunning Registratienummer: 20120161 Aanvraag: Burgemeester en wethouders hebben op 27 maart 2012 via het omgevingsloket online een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het uitbreiden van een winkelpand op de volgende locatie:

Nadere informatie

Aan de aanvraag hebben wij de volgende activiteit toegevoegd: - Planologisch afwijken (art. 2.1, lid 1 onder c Wabo);

Aan de aanvraag hebben wij de volgende activiteit toegevoegd: - Planologisch afwijken (art. 2.1, lid 1 onder c Wabo); Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V. t.a.v. mevrouw C.N.M. Toussaint Postbus 764 3300 AT DORDRECHT uw brief van uw kenmerk ons kenmerk 1344385 datum onderwerp ontwerpbeschikking omgevingsvergunning

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT. aan de aanvraag planologische medewerking kan worden verleend middels het nemen van een projectbesluit;

ONTWERPBESLUIT. aan de aanvraag planologische medewerking kan worden verleend middels het nemen van een projectbesluit; ONTWERPBESLUIT Projectbesluit Bokt 19 en besluit reguliere bouwvergunning (10/1132/1111649) Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Eindhoven; gezien de op 1 april 2010 ingekomen aanvraag

Nadere informatie

'[il"ll'i i' ili 'lll 1

'[illl'i i' ili 'lll 1 ,, r r Bezoekadres iv' Buikslotermeerplein 2000 Stadsd! NOOfd 1025 XL Amsterdam Postbus 37608 1030 BB Amsterdam Telefoon: 020-6349911 Fax: 020-6349340.,. Retouradres: Postbus 37608 1030 BB Amsterdam www.noord.amsterdam.nl

Nadere informatie

ONTWERP Omgevingsvergunning Zaaknummer

ONTWERP Omgevingsvergunning Zaaknummer ONTWERP Omgevingsvergunning Zaaknummer 1196903 1. Inleiding Op 23 mei 2018 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een woning en garage en het maken van een uitweg

Nadere informatie

LICHTE BOUWVERGUNNING

LICHTE BOUWVERGUNNING Reg. Nummer: 4881 LICHTE BOUWVERGUNNING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DORDRECHT, Gelezen de op 9 april 2008 ingekomen aanvraag van de heer C. Heuverling, Romboutslaan Dordrecht om aan aanvrager lichte

Nadere informatie

G & S Vastgoed bv I Taal Gustav Mahlerlaan MC Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

G & S Vastgoed bv I Taal Gustav Mahlerlaan MC Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam G & S Vastgoed bv I Taal Gustav Mahlerlaan 34 1082 MC Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag: 24 maart 2017

Nadere informatie

Publiek. - Bouwen (Art. 2.1 lid 1 onder a Wabo) - Strijdig gebruik gronden of bouwwerken (art. 2.1 lid 1 onder c Wabo).

Publiek. - Bouwen (Art. 2.1 lid 1 onder a Wabo) - Strijdig gebruik gronden of bouwwerken (art. 2.1 lid 1 onder c Wabo). Publiek O M G E V I N G S V E R G U N N I N G (ontwerpbeschikking) Burgemeester en Wethouders hebben op 7 juni 2012 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor de uitbreiding van een kattenopvang.

Nadere informatie

Happy Italy Amsterdam de heer D.J.L. de Blok Postbus CD Dordrecht. Betreft: Omgevingsvergunning

Happy Italy Amsterdam de heer D.J.L. de Blok Postbus CD Dordrecht. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Happy Italy Amsterdam de heer D.J.L. de Blok Postbus 8166 3301 CD Dordrecht Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

Ontwerp Omgevingsvergunning

Ontwerp Omgevingsvergunning Ontwerp Omgevingsvergunning Zaaknummer: O-16-0128 Burgemeester en wethouders hebben op 12 april 2016 een aanvraag om een omgevingsvergunning als bedoeld in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Nadere informatie

U ontvangt hierbij het ontwerpbesluit tot het verlenen van de door u gevraagde omgevingsvergunning.

U ontvangt hierbij het ontwerpbesluit tot het verlenen van de door u gevraagde omgevingsvergunning. Combinatie A4 Burgerveen - Leiden t.a.v. mevrouw P. Bakker Postbus 4019 2301 RA Leiden Bezoekadres Postadres Telefoon Contact Website Gemeente Leiden Stadsbouwhuis Langegracht 72 Postbus 9100 2300 PC Leiden

Nadere informatie

omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht)

omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) zaaknummer 136874, OM 20170106 Burgemeester en Wethouders van de gemeente Winterswijk; gezien het verzoek van Bouwbedrijf Oosterholt B.V., p/a Kattenbergweg 6 in woonplaats Winterswijk; gedagtekend d.d.

Nadere informatie

Verleende omgevingsvergunning afwijken bestemmingsplan voor het project Elisabeth Wolffstraat 50 te Amsterdam.

Verleende omgevingsvergunning afwijken bestemmingsplan voor het project Elisabeth Wolffstraat 50 te Amsterdam. Verleende omgevingsvergunning afwijken bestemmingsplan voor het project Elisabeth Wolffstraat 50 te Amsterdam. NL.IMRO.0363.E1314PBSTD-VG01 Het dagelijks bestuur van stadsdeel West maakt bekend dat zij

Nadere informatie

de heer J.W.M. De Wit Voorstraat AT AMMERZODEN Geachte heer De Wit,

de heer J.W.M. De Wit Voorstraat AT AMMERZODEN Geachte heer De Wit, Retouradres: Postbus 6267, 4000 HG Tiel de heer J.W.M. De Wit Voorstraat 9 5324 AT AMMERZODEN Onderwerp Ontwerpbesluit - Verlening Geachte heer De Wit, Op 29 augustus 2016 ontvingen wij uw uitgebreide

Nadere informatie

Gemeente tj Bergen op Zoom

Gemeente tj Bergen op Zoom ų Gemeente tj Bergen op Zoom OMGEVINGSVERGUNNING vergunningnummer: 20140828OMV9665 poststuk nummer.: U14-044432 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente BERGEN OP ZOOM beschikkende op

Nadere informatie

Stichting Natura Artis Magistra Mevrouw F.H. Groen Plantage Kerklaan CZ Amsterdam. Betreft: Ontwerp Omgevingsvergunning

Stichting Natura Artis Magistra Mevrouw F.H. Groen Plantage Kerklaan CZ Amsterdam. Betreft: Ontwerp Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Stichting Natura Artis Magistra Mevrouw F.H. Groen Plantage Kerklaan 38-40 1018 CZ Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Ontwerp Omgevingsvergunning

Nadere informatie

Citytec B.V. / Luminext P. Bruggema Postbus AH Alblasserdam. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte heer Bruggema,

Citytec B.V. / Luminext P. Bruggema Postbus AH Alblasserdam. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte heer Bruggema, Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Citytec B.V. / Luminext P. Bruggema Postbus 348 2950 AH Alblasserdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Geachte heer Bruggema,

Nadere informatie

Postbus 20 7500 AA Enschede. Hengelosestraat 51

Postbus 20 7500 AA Enschede. Hengelosestraat 51 POSTADRES Postbus 20 7500 AA Enschede BEZOEKADRES Hengelosestraat 51 Gemeente Enschede T.a.v. de heer A. Hardiek Wesselerbrinklaan 102 7544 JZ ENSCHEDE TELEFOON 14 0 53 DATUM ONS KENMERK BEHANDELD DOOR

Nadere informatie

Bestuursflap. Het verlenen van drie reguliere bouwvergunningen voor het veranderen van de gebouwen aan de Ketelstraat 2 en Boorstraat 1.

Bestuursflap. Het verlenen van drie reguliere bouwvergunningen voor het veranderen van de gebouwen aan de Ketelstraat 2 en Boorstraat 1. Bestuursflap Samenvatting Onderwerp Het verlenen van drie reguliere bouwvergunningen voor het veranderen van de gebouwen aan de Ketelstraat 2 en Boorstraat 1. Zaaknummer Z10-25614, Z10-26018 en Z10-29448

Nadere informatie

Thuishaven Events BV de heer J. Cederhout Gyroscoopweg AX AMSTERDAM. Betreft: Omgevingsvergunning

Thuishaven Events BV de heer J. Cederhout Gyroscoopweg AX AMSTERDAM. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Thuishaven Events BV de heer J. Cederhout Gyroscoopweg 112 1042 AX AMSTERDAM Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

BAS Global Holding B.V. Dhr. J. Kooijenga Nieuw-Zeelandweg AL Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

BAS Global Holding B.V. Dhr. J. Kooijenga Nieuw-Zeelandweg AL Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam BAS Global Holding B.V. Dhr. J. Kooijenga Nieuw-Zeelandweg 7 1045 AL Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

O M G E V I N G S V E R G U N N I N G

O M G E V I N G S V E R G U N N I N G O M G E V I N G S V E R G U N N I N G Aanvrager Gemeente Heerlen Dhr. G.M.L. Dackus Postbus 1 6400AA Heerlen Aanvraag Burgemeester en wethouders hebben op 17 december 2013 een aanvraag omgevingsvergunning

Nadere informatie

Postbus AN Dordrecht Bezoekadres op afspraak) Regiokantoor, 250 te Dordrecht, of De heer W. Verveer

Postbus AN Dordrecht Bezoekadres op afspraak) Regiokantoor, 250 te Dordrecht, of De heer W. Verveer Dordrecht ' V-V' Postbus 550 3300 AN Dordrecht Bezoekadres op afspraak) Regiokantoor, 250 te Dordrecht, of De heer W. Verveer Van Doesburg-erf 46 Spuiboulevard 300 te Dordrecht 331 5 RB Dordrecht Telefoon

Nadere informatie

Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.v. I. Golob Postbus 122 3000 BE Rotterdam. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte mevrouw Golob,

Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.v. I. Golob Postbus 122 3000 BE Rotterdam. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte mevrouw Golob, Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.v. I. Golob Postbus 122 3000 BE Rotterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Geachte mevrouw

Nadere informatie

Tuincentrum Strijker T.a.v. de heer B. Strijker Krakeel 26 a 7914 TJ NOORDSCHESCHUT. Geachte heer Strijker,

Tuincentrum Strijker T.a.v. de heer B. Strijker Krakeel 26 a 7914 TJ NOORDSCHESCHUT. Geachte heer Strijker, Tuincentrum Strijker T.a.v. de heer B. Strijker Krakeel 26 a 7914 TJ NOORDSCHESCHUT DATUM 16 april 2012 ONDERWERP Omgevingsvergunning HZ_WABO 2011/0544 ONS NUMMER Geachte heer Strijker, Op 24 oktober 2011

Nadere informatie

ONTWERP BESLUIT (Reguliere bouwvergunning en Projectbesluit Wro)

ONTWERP BESLUIT (Reguliere bouwvergunning en Projectbesluit Wro) Raadhuisplein 1 2771 EK Boskoop Postbus 5 2770 AA Boskoop Telefoon: (0172) 219500 Telefax : (0172) 219506 E-mail : info@boskoop.nl ONTWERP BESLUIT (Reguliere bouwvergunning en Projectbesluit Wro) Burgemeester

Nadere informatie

Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure

Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure Kennisgeving ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide voorbereidingsprocedure Burgemeester en wethouders van Smallingerland

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland Mevrouw D. Wiersema Postbus 3007 2001 DA Haarlem. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte mevrouw Wiersema,

Provincie Noord-Holland Mevrouw D. Wiersema Postbus 3007 2001 DA Haarlem. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte mevrouw Wiersema, Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Provincie Noord-Holland Mevrouw D. Wiersema Postbus 3007 2001 DA Haarlem Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Geachte mevrouw Wiersema,

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit-verlenen heroverweging (P) (GG)

Documentenlijst Besluit-verlenen heroverweging (P) (GG) Documentenlijst Besluit-verlenen heroverweging (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201608017 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het veranderen van het kinderdagverblijf Tesselseplein 12 tot een woning

Nadere informatie

The British School of Amsterdam De heer F. Gansevoort Anthonie van Dijckstraat ME Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

The British School of Amsterdam De heer F. Gansevoort Anthonie van Dijckstraat ME Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam The British School of Amsterdam De heer F. Gansevoort Anthonie van Dijckstraat 1 1077 ME Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning

Nadere informatie

Gemeente Amsterdam. Stadsdeel West Besluit Dagelijks Bestuur. Directie: Afdeling: Behandelend ambtenaar: Telefoon:

Gemeente Amsterdam. Stadsdeel West Besluit Dagelijks Bestuur. Directie: Afdeling: Behandelend ambtenaar: Telefoon: Paraaf Porte{eul)!ehouder: Godfried Lambfiex ;Paraaf Djjeoteur: Peter Lafis X X X Gemeente Amsterdam Stadsdeel West Besluit Dagelijks Bestuur B-besluit Directie: Afdeling: Behandelend ambtenaar: Telefoon:

Nadere informatie

Nuon Windpark Wieringermeer B.V. Mevrouw M.S. Deimel Hoekenrode BR AMSTERDAM. Geachte mevrouw Deimel,

Nuon Windpark Wieringermeer B.V. Mevrouw M.S. Deimel Hoekenrode BR AMSTERDAM. Geachte mevrouw Deimel, Verzenddatum Nuon Windpark Wieringermeer B.V. Mevrouw M.S. Deimel Hoekenrode 8 1102 BR AMSTERDAM Ons kenmerk Uw kenmerk Uw brief van Onderwerp Omgevingsvergunning Contact 1/7 Geachte mevrouw Deimel, Op

Nadere informatie

Omgevingsvergunning HZ

Omgevingsvergunning HZ Burgemeester en wethouders van de gemeente Leek; Omgevingsvergunning HZ-14-07-157 gezien de op 31 juli 2014 ingediende aanvraag om omgevingsvergunning van: Sylvaphane Vastgoed B.V. Postbus 40 9356 ZG TOLBERT

Nadere informatie

BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING uitgebreide procedure

BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING uitgebreide procedure UD/2015/103345 BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING uitgebreide procedure Burgemeester en Wethouders van Heemskerk hebben op 26 september 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen

Nadere informatie

datum ons kenmerk uw brief/kenmerk

datum ons kenmerk uw brief/kenmerk De heer R.S. Wullink Fraterwaard 5 6955 JH Ellecom datum ons kenmerk uw brief/kenmerk 2013-0725 behandeld door doorkiesnummer bijlage(n) M. Wientjes (026) 49 76 378 div. onderwerp ontwerp omgevingsvergunning

Nadere informatie

Reguliere Bouwvergunning BV9275

Reguliere Bouwvergunning BV9275 Reguliere Bouwvergunning BV9275 De heer A. van Garderen Schalkwijkseweg 22 3998 LZ Schalkwijk Burgemeester en wethouders van de gemeente Houten, beschikkende op het verzoek van de heer A. van Garderen,

Nadere informatie

De bijgevoegde voorschriften, mededelingen, gewaarmerkte tekening(en) en eventuele berekening(en) zijn onderdeel van dit besluit.

De bijgevoegde voorschriften, mededelingen, gewaarmerkte tekening(en) en eventuele berekening(en) zijn onderdeel van dit besluit. gemeente Bronckhoi verzenddatum datum uw brief van uw kenmerk ons kenmerk inlichtingen bij telefoon onderwerp 14 november 2011 2010-0538-RB J.H. Plekkenpol (0575) 75 02 50 bouwen van een recreatiewoning

Nadere informatie

Stichting Waternet Dhr. R. Oudhuis Korte Ouderkerkerdijk AC Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

Stichting Waternet Dhr. R. Oudhuis Korte Ouderkerkerdijk AC Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Stichting Waternet Dhr. R. Oudhuis Korte Ouderkerkerdijk 7 1096 AC Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

NEMO Science Museum t.a.v. dhr. C. Bertens Oosterdok VX Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

NEMO Science Museum t.a.v. dhr. C. Bertens Oosterdok VX Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam NEMO Science Museum t.a.v. dhr. C. Bertens Oosterdok 2 1011 VX Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Rectificatie 6 december

Nadere informatie

Bouwen en Wonen. Stichting Woonpartners T.a.v. dhr. C. Huppertz Postbus ES Helmond. Geachte heer Huppertz,

Bouwen en Wonen. Stichting Woonpartners T.a.v. dhr. C. Huppertz Postbus ES Helmond. Geachte heer Huppertz, Stichting Woonpartners T.a.v. dhr. C. Huppertz Postbus 6006 5700 ES Helmond Bouwen en Wonen Helmond, 21 maart 2014 Ons kenmerk: 2012-X1284 Doorkiesnummer: 587517 Onderwerp: omgevingsvergunning Uw kenmerk:

Nadere informatie

REGULIERE BOUWVERGUNNING EN VRIJSTELLING EX ARTIKEL WRO

REGULIERE BOUWVERGUNNING EN VRIJSTELLING EX ARTIKEL WRO Reg. Nummer: REGULIERE BOUWVERGUNNING EN VRIJSTELLING EX ARTIKEL WRO BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DORDRECHT, Gelezen de op 20 maart 2008 ingekomen aanvraag van B.H.Honcoop, Matensestraat Dodewaard om

Nadere informatie

NS Stations De heer R. Wubs Postbus BG Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte heer Wubs,

NS Stations De heer R. Wubs Postbus BG Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte heer Wubs, Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam NS Stations De heer R. Wubs Postbus 1283 1000BG Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Geachte heer Wubs, Op 19 februari

Nadere informatie

Verleende omgevingsvergunning afwijken bestemmingsplan voor het project Kanaalstraat 102, te Amsterdam.

Verleende omgevingsvergunning afwijken bestemmingsplan voor het project Kanaalstraat 102, te Amsterdam. Verleende omgevingsvergunning afwijken bestemmingsplan voor het project Kanaalstraat 102, te Amsterdam. NL.IMRO.0363.E1309PBSTD-VG01 Het dagelijks bestuur van stadsdeel West maakt bekend dat zij op 29

Nadere informatie

Prorail BV Mevrouw J.A.E. Ross Postbus GA Utrecht. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte mevrouw Ross,

Prorail BV Mevrouw J.A.E. Ross Postbus GA Utrecht. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte mevrouw Ross, Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Prorail BV Mevrouw J.A.E. Ross Postbus 2038 3500 GA Utrecht Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Geachte mevrouw Ross, Op 7 maart

Nadere informatie

ISS Nederland B.V. T.a.v. Dhr. J. Emous Rijnzathe PV De Meern. Betreft: Omgevingsvergunning

ISS Nederland B.V. T.a.v. Dhr. J. Emous Rijnzathe PV De Meern. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam ISS Nederland B.V. T.a.v. Dhr. J. Emous Rijnzathe 8 3454 PV De Meern Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag: 29 september

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201704963 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het vergroten van de woning Klimopstraat 91 door het plaatsen van een dakopbouw Adres: Klimopstraat

Nadere informatie

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 2 juni 2010 010 284 8653

datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 2 juni 2010 010 284 8653 datum x kenmerk x uw kenmerk/brief van x doorkiesnummer x 2 juni 2010 010 284 8653 onderwerp x X behandeld door/e-mail x lichte bouwvergunning (20100137) nieuw kozijn kopgevel Constantijn Huygensstr 41

Nadere informatie

Fuji Vastgoed B.V. de heer J. Mommer Schiphol Boulevard BG Schiphol. Betreft: Omgevingsvergunning

Fuji Vastgoed B.V. de heer J. Mommer Schiphol Boulevard BG Schiphol. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Fuji Vastgoed B.V. de heer J. Mommer Schiphol Boulevard 181 1118 BG Schiphol Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

De heer T. Savic-Gecan Admiraal De Ruijterweg 311 3 1055 LX Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

De heer T. Savic-Gecan Admiraal De Ruijterweg 311 3 1055 LX Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam De heer T. Savic-Gecan Admiraal De Ruijterweg 311 3 1055 LX Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag: 24 maart

Nadere informatie

Gemeente Haarlemmermeer dhr. H. van den Heuvel IJweg LV Hoofddorp. Betreft: Omgevingsvergunning

Gemeente Haarlemmermeer dhr. H. van den Heuvel IJweg LV Hoofddorp. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Gemeente Haarlemmermeer dhr. H. van den Heuvel IJweg 967 2131 LV Hoofddorp Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

Chanel International B.V. W.J. de Klerk Gustav Mahlerlaan MK Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

Chanel International B.V. W.J. de Klerk Gustav Mahlerlaan MK Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Chanel International B.V. W.J. de Klerk Gustav Mahlerlaan 405 1082 MK Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

Stichting Stedelijk Museum Amsterdam De heer G.H. Wissink Postbus AB Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

Stichting Stedelijk Museum Amsterdam De heer G.H. Wissink Postbus AB Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Stichting Stedelijk Museum Amsterdam De heer G.H. Wissink Postbus 75082 1070 AB Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken en bijlagen deel uitmaken van de vergunning.

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken en bijlagen deel uitmaken van de vergunning. Dossiernummer: 2011/16386 Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Zundert zijn voornemens om overeenkomstig de besluitvormingsprocedure als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen

Nadere informatie

F. van Lanschot Bankiers N.V. MTC Opdam Beethovenstraat WZ Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

F. van Lanschot Bankiers N.V. MTC Opdam Beethovenstraat WZ Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam F. van Lanschot Bankiers N.V. MTC Opdam Beethovenstraat 300 1077 WZ Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

het oprichten van een appartementengebouw Onyxdijk 167 te Roosendaal

het oprichten van een appartementengebouw Onyxdijk 167 te Roosendaal Stichting S&L Zorg T.a.v. D. van Randwijk Postbus 148 4700 AC Roosendaal NEDERLAND contactpersoon : Mevr. M. Bezemer (Aanw.op ma,di,do) Roosendaal : doorkiesnummer : (0165) 579875 (W20_vrl_OU) onderwerp

Nadere informatie

ONTWERP Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

ONTWERP Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) ONTWERP Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden gezien het verzoek ingediend door: Combinatie A4 Burgerveen - Leiden adres: Postbus 4019 postcode en

Nadere informatie

* *

* * *15.077900* 15.077900 omgevingsvergunning bouwen van 9 woningen bouwen van 9 woningen Beschikking 229461 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 229461 Uitgebreide procedure Het College van burgemeester en wethouders

Nadere informatie

K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen

K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen Aan K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen D1465184 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201707241 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het wijzigen van de achtergevel van de woning Laan van Meerdervoort 930 door het realiseren van

Nadere informatie

Het kenmerk: UV 20150376. Gemeente Súdwest-Fryslân T.a.v.: de heer N. Lakhi Postbus 10000 8600 HA Sneek

Het kenmerk: UV 20150376. Gemeente Súdwest-Fryslân T.a.v.: de heer N. Lakhi Postbus 10000 8600 HA Sneek Het kenmerk: UV 20150376 Behandeld door: Team Vergunningen Telefoon: 14 0515 Gemeente Súdwest-Fryslân T.a.v.: de heer N. Lakhi Postbus 10000 8600 HA Sneek Onderwerp: omgevingsvergunning uitgebreide procedure

Nadere informatie

Dordrecht. Pubiieksdiensten. Verstegen Accountants en Belastingadviseurs B.V. t.a.v. de heer J.M. Paans Noordendijk RN DORDRECHT

Dordrecht. Pubiieksdiensten. Verstegen Accountants en Belastingadviseurs B.V. t.a.v. de heer J.M. Paans Noordendijk RN DORDRECHT Pubiieksdiensten Dordrecht Postbus 8 3300 AA Dordrecht Verstegen Accountants en Belastingadviseurs B.V. t.a.v. de heer J.M. Paans Noordendijk 189 3311 RN DORDRECHT Bezoekadres (alleen op afspraak) Regiokantoor

Nadere informatie

Inhoudsopgave De volgende onderdelen horen bij en maken deel uit van deze omgevingsvergunning.

Inhoudsopgave De volgende onderdelen horen bij en maken deel uit van deze omgevingsvergunning. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders hebben op 4 maart 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een bijgebouw en buitenzwembad op de locatie Laar 3a te Maasbree.

Nadere informatie

8 juli 2014 Mevrouw B. Bartelds mei 2013 Projectomgevingsvergunning

8 juli 2014 Mevrouw B. Bartelds mei 2013 Projectomgevingsvergunning 8 juli 2014 Mevrouw B. Bartelds 2013-0068 0595 42 1140 2 mei 2013 Projectomgevingsvergunning (Adres) (Aanhef), Burgemeester en wethouders hebben op 2 mei 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning

Nadere informatie