Activiteitenprogramma Vrijthof

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Activiteitenprogramma Vrijthof"

Transcriptie

1 Activiteitenprogramma Vrijthof

2 Activiteitenprogramma Vrijthof De activiteiten zijn voor de bewoners van Vrijthof gratis (tenzij anders aangegeven). Wij vragen aan bezoekers een bijdrage van 2,00 voor een activiteit uit het programma Brons, voor het programma zilver 3,00 en voor programma goud 5,00 per keer. Activiteitenprogramma Brons Open ochtend Elke maandag van uur. Koersbal Elke maandag van uur. T.V.O - koor Elke maandag van uur. Ziekenomroep Tiel Elke maandag van uur. Reminiscentie / voorlezen Elke dinsdag van uur in de oneven weken. Locatie: De Zonnehof. Afasiegroep (aanmelden verplicht) Elke dinsdag van uur. Locatie: De Bussel Peuter-ouder-bezoek Op de dinsdag in de even weken van uur. Locatie: De Bussel De activiteit is speciaal voor bewoners van de psychogeriatrische afdeling. Beauty-activiteit (oneven weken) Op de dinsdag van uur. Aanmelden is verplicht. Contributie: 2,25 per keer. Vereniging Klassieke muziek Elke woensdag van uur. Locatie: De Bussel Aanmelden is verplicht. Koor Elke woensdag van uur. Vereniging Volksdansen Elke donderdag van uur. Aanmelden is verplicht. Reglement contributie verenigingsleven (geldt alleen voor de verenigingen Schildercursus en Creatieve activiteiten ) 1.Contributie wordt maandelijks geïnd via de financiële administratie (hieraan zijn mogelijk administratiekosten verbonden) of contant betaald. 2.Contributie wordt aan het eind van de maand geïnd. Bij opzegging van het lidmaatschap (of overlijden) vóór de 15e van de maand, wordt die maand niet meer in rekening gebracht. Na de 15e wordt de volledige maandcontributie in rekening gebracht. 3.In de maand december wordt geen contributie geïnd, in verband met het niet doorgaan van verenigingen door het jaar heen, vanwege bijvoorbeeld vakanties, corsoweek en feestdagen. 4.Bij langdurige ziekte, waardoor een lid de vereniging niet kan bezoeken, wordt na een maand de contributie-inning tijdelijk stopgezet. 5.Voor verenigingen met een groot materiaalverbruik bedraagt de contributie 6,00 per maand. 6.De verenigingsleider van de vereniging zorgt voor de juiste aanlevering van ledengegevens aan de locatie gebonden coördinator van de verenigingen. Deze zorgt voor de juiste aanlevering van gegevens aan de financiële administratie. 7.De contributie komt direct ten goede aan de verenigingen. 8.Bij niet betalen van de contributie wordt het lidmaatschap beëindigd. 9.Wanneer de vereniging door onvoorziene omstandigheden geen doorgang heeft kunnen vinden en de vereniging dit niet op een ander moment heeft kunnen compenseren, vindt aan het eind van het jaar verrekening plaats ten gunste van de leden. 10.Contributieverhoging vindt ten hoogste één keer per jaar plaats. De contributieverhoging wordt minimaal twee maanden van te voren bekend gemaakt aan de leden.

3 Reglement verenigingsleven locatie Vrijthof (geldt alleen voor de Volksdansvereniging, de vereniging voor klassieke muziek, vereniging schildercursus en de vereniging voor creatieve activiteiten.) 1. Alle cliënten van SZR, zowel intra- als extramuraal, kunnen lid worden van verenigingen. 2. Aanmelding verloopt via een aanmeldingsformulier. Deze formulieren zijn aanwezig bij de centrale activiteitenbegeleiding en op de verpleegafdeling. 3. Aanmeldingsformulieren worden ingeleverd bij de centrale activiteitenbegeleiding. Deze coördineert de aanmeldingen. 4. Aanmelding betekent niet automatisch plaatsing. Wanneer een vereniging aan zijn maximale bezetting zit, wordt er met een wachtlijst gewerkt. Cliënten krijgen uiterlijk twee weken na aanmelding bericht hierover. 5. Bij een wachtlijst van verenigingen binnen locatie Vrijthof wordt voorrang verleend aan cliënten van Vrijthof. 6. Bij verenigingen waarbij materiaal verbruikt wordt, wordt per maand contributie betaald (zie reglement contributie). 7. Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om bij de verenigingen met contributie op proef twee keer gratis deel te nemen. 8. Het is niet de bedoeling dat cliënten die geen lid zijn de vereniging bezoeken. 9. Wanneer familie of mantelzorger de cliënt wil vergezellen c.q. begeleiden bij de vereniging, dan kan hierover overlegd worden met de betrokken verenigingsleider. Met gebruik van een activiteiten-strippenkaart is het eventueel mogelijk om zelf actief deel te nemen aan de verenigingen. 10. Het programma van de vereniging wordt afgestemd op de wensen van de leden. 11. Bij ziekte of afwezigheid van de cliënt dient deze (of de betrokken verzorgende) zich voor aanvang van de vereniging af te melden bij de verenigingsleider. Mannenhobbyclub Elke donderdag van uur. Religieuze activiteit Op donderdag van uur. Locatie: De Zonnehof In de even weken voor afdelingen Kersehof en Appelhof. In de oneven weken voor afdelingen Morellehof en Perehof. Open ochtend Elke vrijdag van uur. Activiteitenprogramma Zilver De bingo en de optredens die er s middags of s avonds zijn. Verschillende artiesten passeren de revue, genres verschillen van koor, dans tot accordeonmuziek. Activiteitenprogramma Goud Creatieve vereniging dinsdag van uur.. Aanmelden is verplicht. Contributie voor bewoners van Vrijthof is 6.00 per maand. of Vereniging voor schilderen Elke donderdag van uur. Aanmelden is verplicht. Contributie voor bewoners van Vrijthof is 6.00 per maand. of Rolstoeldansen Op de 2de en 4de woensdag van de maand van uur. Aanmelden is verplicht. Contributie voor bewoners van Vrijthof is 5.00 per keer.

4 Aanmelden voor de activiteiten? U kunt contact opnemen met de Centrale Activiteitenbegeleiding : (intern 1690). Activiteitenbegeleiders Jeanette Koenhen : (intern 1692) Tanja de Waal : (intern 1693) Jannigje van Wijk : (intern 1694) Coördinator ontspanning Astrid Stronks : (intern 1695) Vrijwilligerswerk coördinator Ilse Hendriks : (intern 1689) Teamleidster Centrale Activiteitenbegeleiding Annette van Zoelen : (intern 1691) : aktivbeg@szr.nl Pendelbus Eén keer per maand kunt u samen met een familielid, verzorgende of vrijwilliger met de pendelbus naar de stad (centrum Tiel). Deze bus is beschikbaar gesteld door de stichting Vrienden van Vrijthof en wordt bestuurd door een vrijwillige chauffeur. De bus is geschikt voor het vervoer van rolstoelen. U kunt zich aanmelden voor de pendelbus bij de vrijwilligerscoördinator, Ilse Hendriks ( ). De chauffeur zet u s middags om uur in de stad af en haalt u op een afgesproken tijdstip weer op (uiterlijk uur). De dagen waarop de pendelbus rijdt staan vermeld in huisblad t Hofje en op het LCD-scherm bij De Binnenhof (kerk/recreatiezaal). Ontspanning Naast de wekelijkse activiteiten worden iedere maand een aantal grotere activiteiten georganiseerd in de middag en in de avond. Ook uw familie is hierbij welkom. Het zijn activiteiten zoals een bingo, optredens van artiesten en koren. Deze activiteiten vinden plaats in de Binnenhof (kerkzaal/ recreatiezaal). Informatie over deze activiteiten kunt u vinden in het Hofjebulletin, een folder die op iedere afdeling aanwezig is. Daarnaast worden de meeste activiteiten aangekondigd via affiches. Er zit ook altijd een overzicht in het huisblad t Hofje. Aanmelding voor deze activiteiten vindt plaats via de afdeling. Huisblad t Hofje Via het huisblad t Hofje, dat iedere drie maanden verschijnt, houden we u op de hoogte van wat zich afspeelt binnen Vrijthof. Het Hofje wordt verspreid op alle afdelingen. t Hofje is een blad gemaakt voor en door cliënten, medewerkers en familie.

5 Overige diensten Uitleen materialen Bij de centrale activiteitenbegeleiding zijn veel soorten spelmateriaal en hobby-materiaal aanwezig. Spelmateriaal kunt u bij ons lenen. Het gebruikte hobby-materiaal wordt bij u in rekening gebracht. Wanneer u materialen bij ons leent of haalt, kunt u dit opschrijven (of laten schrijven) in de uitleenmap. De activiteitenbegeleiders kunnen u uitleg geven over het lenen en gebruiken van materialen. U bent altijd welkom om vrijblijvend te informeren en te kijken bij de activiteitenbegeleiding. Het gesproken boek Voor mensen die moeite hebben met lezen of dit zelf niet meer kunnen en voor mensen die het prettig vinden om voorgelezen te worden, is er het gesproken boek op cd-rom. De centrale activiteitenbegeleiding beschikt over een zogenaamde Daisy-speler, waarop deze cd-roms zijn te beluisteren. Voor incidenteel gebruik of om uit te proberen is de Daisy-speler te lenen. Wanneer u hier veelvuldig gebruik van wilt maken, is het mogelijk om via uw zorgverzekeraar een Daisy-speler aan te vragen. De gesproken boeken (cdrom s) kunt u bij ons aanvragen en lenen. Voor informatie over gesproken boeken kunt u terecht bij Tanja de Waal ( ). Bibliotheek Twee keer per maand bezoeken de vrijwilligers van de bibliotheek de afdelingen met een boekenkar. Zij hebben een groot assortiment boeken, waaronder ook grote-letter-boeken. Na twee weken worden de boeken gewisseld. De data waarop de vrijwilligers langskomen staan in huisblad t Hofje. Het verenigingsleven in Vrijthof Vrijthof kent 4 verenigingen waarvan u lid kunt worden. Lidmaatschap Voor een lidmaatschap bij een vereniging gelden het reglement verenigingen en voor enkele verenigingen ook het reglement contributie. De informatie hierover kunt u in dit boekje terug lezen. Hoe lid worden Wanneer u lid wilt worden van een vereniging, kunt u het aanmeldingsformulier invullen dat verkrijgbaar is bij de centrale activiteitenbegeleiding en op de verpleegafdeling. Het aanmeldingsformulier kan ingeleverd worden bij de centrale activiteitenbegeleiding. Wij willen u er op wijzen dat aanmelding niet automatisch betekent dat u lid bent. Omdat verenigingen werken met een maximum aantal leden is het mogelijk dat er op dat moment een wachtlijst bestaat. U wordt daarvan op de hoogte gebracht. Vóór u lid wordt bent u in de gelegenheid om twee keer op proef deel te nemen. U kunt dan zelf bepalen of de vereniging aan uw verwachtingen voldoet.

6 Overzicht verenigingen Volksdansvereniging Houdt u van dansen? Zitdansen, rolstoeldansen, een walsje, alles komt aan bod. Samen met vrijwilligers begeleiden wij u bij het dansen. Aantal leden : maximaal 25 Contributie: aan deze vereniging is geen contributie verbonden. Aanmelden: via aanmeldingsformulier Vereniging voor Klassieke Muziek Bent u een liefhebber van klassieke muziek? Dan voelt u zich bij deze vereniging helemaal thuis. Onder het genot van een kopje koffie/thee gaan we luisteren naar klassieke muziek. Daarnaast zullen we ook regelmatig opnames bekijken van en praten over klassieke muziek. U kunt uw wensen kenbaar maken en eventueel muziek meenemen. Aantal leden : maximaal 20 Contributie: aan deze vereniging is geen contributie verbonden. Aanmelden: via aanmeldingsformulier Wekelijkse activiteiten door vrijwilligers TVO-koor De vrijwilligers van de Tielse Vrijwilligers Organisatie verzorgen wekelijks het TVO-koor. Het koor is voor iedereen toegankelijk. Informatie hierover bij de vrijwilligerscoördinator Ilse Hendriks ( ).. ZOT De ZOT is voortgekomen uit de ziekenomroep Tiel. Onder begeleiding van vrijwilligers van Vrijthof worden wekelijks in De Binnenhof plaatjes gedraaid. U kunt daar verzoeknummers aanvragen en gezellig een kopje koffie drinken. De plaatjes worden niet uitgezonden. Informatie hierover bij de vrijwilligerscoördinator Ilse Hendriks ( ) Wandelgroep Op woensdagochtend gaat een aantal vrijwilligers met cliënten die dat leuk vinden een wandeling maken. Bij slecht weer en in de wintermaanden gaan zij niet naar buiten, maar wordt er bij de open haard een kopje koffie gedronken. Cliënten die hiervoor belangstelling hebben kunnen daarover contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator Ilse Hendriks ( ).

7 Afasiegroep Dit is een speciale aandachtsgroep, waar mensen met afasie wekelijks bij elkaar komen. Er vinden allerlei activiteiten plaats, die de communicatie en zelfredzaamheid bevorderen en stimuleren. Daarnaast biedt het u de gelegenheid om met lotgenoten in contact te komen. Aanmelding gaat via de logopediste. Zij begeleidt samen met een activiteitenbegeleider en maatschappelijk werker de activiteit. Aantal deelnemers: maximaal 8 Peuter-ouder-bezoek Een aantal peuters van peuterspeelzaal Krullevaar komt eens in de 14 dagen op visite bij de opa s en oma s. Samen met de peuters onderneemt u diverse activiteiten, waarbij het contact maken met de peuters centraal staat. Deze activiteit is gericht op bewoners van de psychogeriatrische afdelingen. Aantal deelnemers: maximaal 8 Koersbal Koersbal is een spel dat gespeeld wordt op een lange mat. Ballen, waarbij het zwaartepunt uit het midden ligt, moeten zo dicht mogelijk naar het witte balletje gerold worden. Dit spel is geschikt voor zowel mensen die mobiel zijn als voor mensen die in een rolstoel zitten. Vereniging Schildercursus Altijd al geschilderd of willen schilderen? U krijgt de kans om uw schilderstalent te laten zien of te ontwikkelen. Tijdens de cursus leert u onder andere schilderen met olieverf en kleuren mengen. De schildercursus heeft zijn eigen expositieruimte in de gang naar de PGafdelingen, waar de gemaakte kunstwerken te zien zijn. Informatie over schilderijen die te koop zijn, gaat via de centrale activiteitenbegeleiding. Aantal leden : maximaal 12 Contributie: 6,- per maand Aanmelden: via aanmeldingsformulier Vereniging voor creatieve activiteiten Bent u creatief of vindt u het leuk creatief bezig te zijn? Dan bent u bij deze vereniging op de juiste plaats. We gaan aan de slag met verschillende technieken en materialen. Het eindresultaat van een paar middagen creatief bezig zijn mag u natuurlijk meenemen! Aantal deelnemers : maximaal 6 Contributie: 6,- per maand Aanmelden: via aanmeldingsformulier Aantal deelnemers: open activiteit, maximaal 16 deelnemers

8 Overzicht overige activiteiten Religieuze activiteit Deze activiteit vindt plaats vanuit de afdeling geestelijke verzorging. Tijdens deze activiteit met een religieus karakter wordt samen gezongen, gesproken over wat ons bezig houdt in het leven. Daarbij wordt rekening gehouden met uw wensen ten aanzien van uw geloofsovertuiging. Aantal deelnemers: maximaal 12 Beauty activiteit Wanneer u het prettig vindt om er verzorgd uit te zien dan kunt u zich aanmelden voor de beauty activiteit. U kunt kiezen voor een gezichtsbehandeling of een handverzorging. Wij zorgen ook voor een kopje koffie/ thee met iets lekkers erbij. Contributie: 2,25 per keer Aanmelden: bij centrale activiteitenbegeleiding Kom bij het Koor Onder begeleiding van een pianist/dirigent zingen we met zijn allen bekende liedjes zoals bijvoorbeeld knaapje zag een roosje staan. Houdt u van zingen of vindt u het gezellig om erbij te zijn? Dan bent u van harte welkom. Voor iedereen is er een liedjesboek aanwezig. Aantal deelnemers : open activiteit Open ochtend Kaarten, sjoelen, een spel doen, of er gewoon even uit zijn. Dat kan tijdens de open ochtend. De koffie staat klaar! Aantal deelnemers: open activiteit Mannenhobbyclub Wekelijks komt een aantal mannen bij elkaar om met elkaar te klussen. Er wordt gewerkt met onder andere hout en verf. Vrijwilligers zijn aanwezig om, waar nodig, een handje te helpen. Aantal deelnemers: maximaal 8, deelname na overleg Reminiscentie en voorleesactiviteit Door middel van voorwerpen, foto s en verhalen uit vroegere tijd gaan we met elkaar in gesprek, en halen we herinneringen op. Aantal deelnemers: maximaal 10 Rolstoeldansen Op de 2e en 4e woensdag van de maand vindt er onder professionele begeleiding rolstoeldansen plaats. Waar nodig helpen vrijwilligers u bij het dansen. Contributie: 5,00 per keer Aanmelden bij de centrale activiteitenbegeleiding

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen september 2017 - september 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen optreden in het

Nadere informatie

Ac viteitengids Hanzeborg. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids Hanzeborg. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids Hanzeborg Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

Activiteitenprogramma de Zonnekamp November

Activiteitenprogramma de Zonnekamp November Activiteitenprogramma de Zonnekamp November Vaste Activiteiten: Dag Activiteit Tijd Maandag Rummicub huiskamer 4, 1e etage 9:30-12:00 uur Maandag Stoelfietsen 10:00-11:00 uur Dinsdag even weken (1,5 en

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juli 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten Jan Thijs Seinenhof Diever Verenigingsleven en recreatieve activiteiten 1 2 Geachte meneer, mevrouw, In deze uitgave van Jan Thijs Seinenhof staat beschreven welke mogelijkheden wij bieden voor vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Alde Steeg Bloesem - Morel - Kriek Bongerd

Activiteitenkrant. Locatie Alde Steeg Bloesem - Morel - Kriek Bongerd Activiteitenkrant Locatie Alde Steeg Bloesem - Morel - Kriek Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Juni 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website September 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juni 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen)

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) ACTIVITEITENAGENDA Januari 2015 Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Jan. Activiteit Tijd Plaats Donderdag 1 - Nieuwjaarsdag Vrijdag

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Mei 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Nijenstede, Steenwijk. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten in het woonzorgcentrum

Woonzorgcentrum Nijenstede, Steenwijk. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten in het woonzorgcentrum Woonzorgcentrum Nijenstede, Steenwijk Verenigingsleven en recreatieve activiteiten in het woonzorgcentrum 1 2 1. Verenigingsleven In Nijenstede zijn verschillende verenigingen actief. U kunt tegen een

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Februari 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD. Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen

DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD. Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen Weversstraat 2, Lelystad Tel.: 0320 240 348 www.adamfactory.nl U bent van harte welkom! In dit boekje

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA 1 E HELFT 2016 ACTIVITEITENAANBOD Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens de vereniging bewegen op

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Activiteitenboekje Mei/Juni 2014

Activiteitenboekje Mei/Juni 2014 Sponsoring Somatiek Sponsoring: De afdelingen Somatiek staan altijd open voor sponsoring betreft de activiteiten. Kent u een bedrijf of particulier die de afdelingen Somatiek zou kunnen/willen sponsoren?

Nadere informatie

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter ACTIVITEITENAGENDA Februari 2014 Thema: Winter Activiteitenagenda Februari 2014 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Feb. Activiteit Tijd Plaats Maandag 3 - Doove

Nadere informatie

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther 22e Editie - maart & april 2019 Activiteitenkalender Dubbelmonde Voorwoord Zoals u waarschijnlijk heeft gelezen of gehoord is Dordrecht het decor voor The Passion op 18 april. The Passion vertelt het verhaal

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 \ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamers van de wijksteunpunten kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen september 2018

\ De Burgerij Klimmen september 2018 \ De Burgerij Klimmen september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

HORIZON Zorgcentrum Horizon. Boeier 2 1721 GA Broek op Langedijk info@horizonpcs.nl www. horizonpcs.nl. Activiteitengids

HORIZON Zorgcentrum Horizon. Boeier 2 1721 GA Broek op Langedijk info@horizonpcs.nl www. horizonpcs.nl. Activiteitengids HORIZON Zorgcentrum Horizon Boeier 2 1721 GA Broek op Langedijk info@horizonpcs.nl www. horizonpcs.nl Activiteitengids Inhoud Voorwoord 4 Doelgroep, doelstelling, inschrijven, afmelden 5 Kosten 6 Mannenochtend,

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Leenderhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Leenderhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Leenderhof Inhoud Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod Leenderhof 1 en 2... 4 Activiteitenaanbod Leenderhof 1, 2 en

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 1 Belangrijk nieuws!! Gratis lunch op woensdag 2 december in verband

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober 2016 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Alde Steeg Bloesem - Morel - Kriek Bongerd

Activiteitenkrant. Locatie Alde Steeg Bloesem - Morel - Kriek Bongerd Activiteitenkrant Locatie Alde Steeg Bloesem - Morel - Kriek Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Mei 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft

Nadere informatie

Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert

Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert Inleiding Van harte welkom in De Bloemschevaert. In dit boekje vindt u een overzicht van al onze activiteiten. Bij elke activiteit staat kort

Nadere informatie

Programma. Dagactiviteitencentrum. Rosendael

Programma. Dagactiviteitencentrum. Rosendael Programma Dagactiviteitencentrum Rosendael PG 1 MAANDAG 10.30-12.00 uur Beauty ochtend Belevingsruimte Queekhoven - Shabnam Op de afdelingen - Roberta MAANDAG 14.00-15.30 uur Op de afdelingen - Shabnam

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM Tot slot Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Alde Steeg - Bongerd - Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via: zmw.

Activiteitenkrant. Locatie Alde Steeg - Bongerd - Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via: zmw. Activiteitenkrant Locatie Alde Steeg - Bongerd - Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April 2019 - Krant ook te bekijken via: zmw.nl/nieuws/ Algemene informatie: Activiteitenkrant April 2019 Locatie

Nadere informatie

Activiteitengids Hanzeborg

Activiteitengids Hanzeborg Activiteitengids Hanzeborg Seizoen 2015-2016 Bril Bezoek U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2015 September

Nadere informatie

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding?

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? De activiteitenbegeleiding van Maarsheerd zorgt er voor dat de activiteiten worden afgestemd op de zorgbehoefte van de bewoners. Het team bestaat uit hiervoor

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Activiteitengids De Uiterton

Activiteitengids De Uiterton Activiteitengids De Uiterton Seizoen 2015-2016 Al sinds jaren Uw apotheek voor al uw farmaceutische zorg! Apotheek Ex Aqua Noorderwagenstraat 1h 8223AM Lelystad Tel: 0320-221640 info@exaqua.nl Apotheek

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM TOT SLOT Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Activiteitenboekje Januari/Februari

Activiteitenboekje Januari/Februari Dankwoord Somatiek Wij hebben de afgelopen weken sponsoring ontvangen van: - Mooi van Mooys - St. Jozef Mavo te Vlaardingen Activiteitenboekje Januari/Februari Wij willen Mooi van Mooys graag bedanken

Nadere informatie

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard INHOUD Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Activiteitenaanbod op locatie De Vlasgaard... 4 Activiteitenaanbod i.s.m. andere organisaties... 9 De agenda voor de komende periode... 11 1 VOORWOORD Dit informatieboekje

Nadere informatie

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Datum Ochtend Middag/Avond Dinsdag 1 Woensdag 2 Vrijdag 4 Vrijdag 4 Vrijdag 4 cliënten van etage 3 met de Vriendenbus. Zin om er even uit te gaan. Geeft u

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Inhoud Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op zorgcentrum Kempenhof... 4 Activiteitenaanbod

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Vesting? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Leefplezier & Zingeving Vivium Naarderheem

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Vesting? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Leefplezier & Zingeving Vivium Naarderheem Leefplezier & Zingeving Vivium Naarderheem Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 17 0 Editie 2 Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Vesting? Vivium helpt u verder Een vereniging verbindt!

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen juni 2018

\ De Burgerij Klimmen juni 2018 \ De Burgerij Klimmen juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Locatie Kasteelhof / De Hof

Locatie Kasteelhof / De Hof Locatie Kasteelhof / Maandelijkse uitgave van - Augustus 2017 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Dagbesteding Bijzonder

Dagbesteding Bijzonder Dagbesteding Bijzonder Bijzonder biedt dagbesteding met een kleinschalig karakter. Hierdoor is er veel tijd voor persoonlijke aandacht, en sta je als mens centraal. De cliënt moet zich hier thuis en beschermd

Nadere informatie

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof?

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof? Meer informatie? Welzijnsprogramma 2015 Vivium De Stichtse Hof Neem voor meer informatie gerust even contact op met het Uitbureau van De Stichtse Hof. Wij helpen u graag! Op zoek naar leuke activiteiten

Nadere informatie

Hudsonhof Activiteitenlijst april 2016. Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105

Hudsonhof Activiteitenlijst april 2016. Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst april 2016 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 1 Nieuw in april!! De maanden april en mei hebben de thema Armoede.

Nadere informatie

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Woensdag 1 mei Kleine bijdrage wordt gevraagd voor koffie/thee + koekje en eventuele maaltijd. 14.00-17.00 u Koersbal Donderdag 2 mei 10.00-12.00 u Brei/haakclub

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Inhoud Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 2 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op zorgcentrum Kempenhof... 4 Activiteitenaanbod

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December 2016 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Activiteitenkrant augustus 2015 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen Kijk voor meer informatie in deze krant. ZOMERMARKT 2015 GROOT SUCCES. Mooi

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Maart 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Maart 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie St. Elisabeth. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via:

Activiteitenkrant. Locatie St. Elisabeth. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via: Activiteitenkrant Locatie St. Elisabeth Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten

Nadere informatie

Gemeente Hof van Twente

Gemeente Hof van Twente Gemeente Hof van Twente Gemeente Hof van Twente Hof van Twente wil graag dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig blijven en actief deel blijven nemen aan de samenleving. Dat lukt echter niet altijd. Soms

Nadere informatie

Programmaboekje dagbesteding. april t/m juni 2015. Archipel Fleuriade. het gevoel van samen

Programmaboekje dagbesteding. april t/m juni 2015. Archipel Fleuriade. het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding april t/m juni 2015 Archipel Fleuriade het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Alstublieft. Bij deze het Archipel Programmaboekje tweede kwartaal 2015. Een programmaboekje

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Speciaal voor mensen woonachtig in een van de woongroepen.

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Speciaal voor mensen woonachtig in een van de woongroepen. Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Speciaal voor mensen woonachtig in een van de woongroepen. Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00

Nadere informatie

Programma Verenigingsleven De Leystroom

Programma Verenigingsleven De Leystroom Programma Verenigingsleven De Leystroom Periode van 1 december 2017 t/m 31 maart 2018 Voorwoord Beste bewoner of bezoeker, Dit is alweer de vijfde versie van het programmaboekje van het verenigingsleven.

Nadere informatie

Activiteitenkalender Juli

Activiteitenkalender Juli Activiteitenkalender Rosengaerde In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. De geplande activiteiten vindt u terug in een weekoverzicht. Voor deze activiteiten

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker. November

Activiteitenkalender Het Anker. November Activiteitenkalender Het Anker November Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn in een weekoverzicht

Nadere informatie

Maandprogramma Activiteiten

Maandprogramma Activiteiten Maandprogramma Activiteiten Berkumstede December 2018 De activiteiten met de kleur groen zijn toegankelijk voor iedereen: ook voor mensen die niet op Berkumstede wonen. De activiteiten met de kleur blauw

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie De Meander

VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie De Meander VRIJWILLIGERSVACATURE Locatie De Meander Per direct. is er een vacature voor de functie van Vrijwillige Gastvrouw Wij zijn op zoek naar een aantal trouwe vrijwilligers die onze cliënten, beroepskrachten

Nadere informatie

Activiteitenbulletin van Schavenweide

Activiteitenbulletin van Schavenweide Activiteitenbulletin van Schavenweide Mei 2017 Activiteitenbulletin Vanaf dit moment, zult u per maand een activiteitenbulletin ontvangen. In dit bulletin vindt u ook het activiteitenprogramma voor de

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Mei 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand mei. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018 Meer Bewegen Voor Ouderen: Beweeggroep voor senioren. Bewegen vanuit de stoel, in een heel gezellige groep in het stilte centrum van Swellengrebel. Spelenderwijs proberen we de fitheid te bevorderen en

Nadere informatie

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Leefplezier & Zingeving Vivium De Zandzee

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Leefplezier & Zingeving Vivium De Zandzee Leefplezier & Zingeving Vivium De Zandzee Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 018 Editie 2 Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen? Vivium helpt u verder Een vereniging verbindt! Ieder mens, ook

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Activiteitenaanbod. Voor bewoners van woonzorgcentrum Sint Joseph Achterveld

Activiteitenaanbod. Voor bewoners van woonzorgcentrum Sint Joseph Achterveld Activiteitenaanbod Voor bewoners van woonzorgcentrum Sint Joseph Achterveld Inleiding Sint Joseph organiseert tal van activiteiten voor haar bewoners. In deze brochure vindt u een handig overzicht van

Nadere informatie

Hofplein. Dag: donderdag tot uur. Op donderdagmiddag is er gelegenheid om te biljarten.

Hofplein. Dag: donderdag tot uur. Op donderdagmiddag is er gelegenheid om te biljarten. 16 Verenigingsleven Programmaboekje ac viteiten Welzijn Biljarten donderdag Op donderdagmiddag is er gelegenheid om te biljarten. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar!! 2 15 Ar esten optreden

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie