NIEUWSBRIEF November 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF November 2012"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF November 2012

2 JES DCS is een groot succes dankzij uw bijdrage Het eerste jaar van JES DCS zit er bijna op en we mogen stellen dat we meer dan tevreden zijn over het resultaat hiervan. Zowel qua sponsorbelangstelling als bestedingsdoelen heeft JES DCS een prachtige bijdrage kunnen leveren aan het plezier en de randvoorwaarden van het (jeugd)voetbal bij sv DCS. Verderop in deze Nieuwsbrief lichten we onze bestedingen verder toe, maar duidelijk is dat we dit zonder uw morele en financiële steun niet hadden kunnen verwezenlijken. En omdat belofte schuld maakt ontvangt u op korte termijn het beloofde welkomstgeschenk. Onze uiting van dank en trots op het feit dat u JES DCS een warm hart toedraagt. Door diverse productie- en logistieke tegenspoed is het ons helaas nog niet eerder gelukt om deze bij u te krijgen. Maar het komt er dus echt aan! Wij spreken nogmaals onze hartelijke dank uit voor uw bijdrage. En uiteraard nodigen wij u ook wederom uit om de bestedingen met eigen ogen te komen aanschouwen. U bent van harte welkom bij sv DCS! Gerealiseerde bestedingsdoelen JES DCS Zoals u in de vorige Nieuwsbrief heeft kunnen lezen heeft JES DCS in het kalenderjaar 2012 al een aantal bestedingsdoelen gerealiseerd. Daar zijn er in de afgelopen 4 maanden enkele bijgekomen. Hieronder hebben wij ze voor u allemaal nog even op een rijtje gezet: * Introductie van Appie, de Normen en Waarden Tijger van DCS * DCS Pinkstertoernooi, het jaarlijkse meerdaagse internationale voetbaltoernooi van sv DCS voor de D- en C jeugd van DCS (zie onderstaand verslag). * DCS Spelinstuif, de jaarlijkse kick-off van het nieuwe voetbalseizoen voor de 4-8 jarige leden van sv DCS en een prima mogelijkheid voor niet-voetballende kinderen in die leeftijdscategorie om kennis te maken met het leukste spelletje ter wereld: VOETBAL! * Mini doeltjes ten behoeve van de interne voetbalschool, de DCS Circuittrainingen.

3 JES DCS steunt het Pinkstertoernooi JES DCS heeft een financiële bijdrage van 50,- geleverd aan het DCS Pinkstertoernooi, het internationale voetbaltoernooi rond de Pinksterdagen. Dit omdat dit toernooi, internationaal en van heel behoorlijk niveau, bijdraagt aan het plezier en de ontwikkeling van onze D- en C jeugdspelers. En door financieel een kleine bijdrage te leveren aan de continuïteit van dit toernooi profiteren alle jeugdige voetballers van DCS ervan, zodat deze besteding onder de doelstelling van JES DCS valt. Mede dankzij het geweldige weer op deze dagen en de bijdrage van onder andere JES DCS was het weer een super geslaagd toernooi. JES DCS steunt de DCS Spelinstuif Op zaterdagochtend 18 augustus vond de jaarlijkse DCS Spelinstuif weer plaats op het vernieuwde hoofdveld van voetbalvereniging DCS. De jaarlijkse kick-off van het nieuwe voetbalseizoen voor de jongste leden en geïnteresseerde niet-leden tussen de 4 en 8 jaar oud. Ruim 125 kinderen in de leeftijd van 4-8 jaar hadden deze ochtend hun weg gevonden naar het vernieuwde kunstgrasveld van DCS. Om uur werd de Spelinstuif officieel geopend met de uitreiking van het eerste nieuwe Spelinstuif t-shirt.

4 Deze werd dit jaar gesponsord door BSO de Zonnekinderen, DansJeFit en JES DCS. Het eerste tshirt werd door Joeri van Grol van DansJeFit in ontvangst genomen. Hierna werd gestart met de DCS Spelinstuif. Begeleid door de lekkere zomerse beats van DansJeFit werd er door de aanwezige kinderen plezier én kennis gemaakt met het leukste spelletje ter wereld: VOETBAL. De deelnemers hebben een prachtige, zonnige en warme, ochtend beleefd met veel voetbalgerelateerde spellen zoals 1 tegen 1 op een pannaveld en penalty schieten op een echte keeper. Daarnaast was er gezorgd voor een springkussen voor wie daar zin in had en werd er uiteraard gezorgd voor een aantal lekkere versnaperingen waaronder veel limonade en heerlijk Italiaans ijs uit de ijscowagen van Pisa. Na afloop van de Spelinstuif werden alle kinderen nog verrast door een heerlijk zakje voetbalsnoep van de familie Maat van Jamin Zevenaar. En dus waren er deze ochtend bij DCS veel blije gezichten van kinderen en ouders die voldaan huiswaarts keerden. JES DCS heeft aan deze geweldige (zeer warme!) ochtend 300,- bijgedragen door het uitgereikte t-shirt mede te sponsoren en daarnaast een deel van de versnaperingen voor zijn rekening te nemen. Dit alles valt binnen het bestedingsdoel van JES DCS: het bijdragen aan het plezier en de randvoorwaarden voor de voetballers van DCS!

5 JES DCS sponsort 8 nieuwe Bazooka s Een beetje vreemde kop boven een bestedingsdoel van een voetbalvereniging, maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Sv DCS investeert niet in wapens! De Bazooka is een innovatief, klein, voetbaldoeltje dat gebruikt wordt voor de interne voetbalschool. Het mini doeltje heet zo omdat het net als een echte bazooka snel en eenvoudig binnen enkele seconden in- en uitgeklapt kan worden waardoor het doeltje zeer handig in gebruik en vervoer is. Daarnaast is dit doeltje uniek in zijn soort. Het is gemaakt van composiet (hard kunststof) en met name de terugverende lat als deze geraakt wordt (zonder dat het doeltje omvalt) is een noviteit. Daarnaast is de al genoemde, eenvoudige, wijze waarop de goal kan worden uitgevouwen en ingeklapt én de stabiliteit en de kwaliteit van de materialen ( hufterproof ) opvallend. De grote stabiliteit en het terugveren van de lat zorgen ervoor dat de Bazooka Goal op ieder oppervlak (dus geen haringen nodig om het doel vast te zetten) en onder alle weersomstandigheden gebruikt kan worden. En dat is in Nederland zoals we in de eerste helft van oktober 2012 hebben gemerkt geen overbodige luxe! De Bazooka Goal heeft op een grote internationale sportbeurs in München in 2011 een Design Award gewonnen. Wilt u er meer van zien? Bekijk dan onderstaande link via Youtube. JES DCS heeft er in de eerste helft van oktober voor gezorgd dat de interne voetbalschool 2 doeltjes uitgebreid heeft kunnen testen waarna er in overleg met de technische coördinatoren van de interne voetbalschool is overeengekomen dat JES DCS 8 doeltjes aan gaat schaffen. Dit zal een investering van ongeveer 750,- zijn. Hiermee wordt een lang gekoesterde wens vervuld en daar zijn wij als JES DCS erg trots op!

6 Overige bestedingsdoelen JES DCS Uiteraard is de ondersteuning van Appie, het Pinkstertoernooi, de DCS Spelinstuif en de Bazooka s niet de enige bestedingen van het sponsorgeld van JES DCS. Op het moment van dit schrijven (eind oktober 2012) zijn er nog diverse voorstellen en wensen die we, indien mogelijk, willen realiseren. De mogelijke sponsordoelen op een rijtje: * Een pannaveldje bij de kantine voor de voetballers van DCS; Hoewel uit een eerste inventarisatie blijkt dat dit meer kosten met zich mee gaat brengen dan verwacht zou een financiële bijdrage aan het realiseren hiervan een bestedingsdoel voor JES DCS kunnen zijn. * Mobiele dug-outs; de plannen hiervoor zijn in overleg met het bestuur van DCS even in de ijskast gezet. Wel blijft dit een wens van JES DCS om deze te realiseren. * Een tafelvoetbal voor in de kantine van DCS; de kantine van DCS ondergaat in de loop van de komende maanden (zoals het er nu uitziet) een grote metamorfose. Hierin zal dan plaats ingeruimd kunnen worden voor een tafelvoetbalspel. Dit om de jeugd (en wellicht volwassenen) een onderhoudend spel te bieden tijdens wedstrijden of wachtperiodes. * Een veegmachine om met name de ruimte VOOR de kleedkamers blad en moddervrij te houden. Tevens zou hiermee het voetpad langs de velden 2 en 3 schoongehouden kunnen worden. Momenteel wordt de wenselijkheid hiervan onderzocht. Wordt vervolgd. In de volgende nieuwsbrief zult u ongetwijfeld kunnen lezen wat het volgende bestedingsdoel van JES DCS (en dus uw sponsorgeld) is geworden.

7 Financiële verantwoording JES DCS kalenderjaar 2012 Voor de volledigheid en transparantie willen wij u een overzicht geven van de inkomsten en uitgaven van JES DCS in het kalenderjaar 2012 (tot en met oktober 2012). Omdat sv DCS als vereniging geen BTW kan terugvorderen zijn alle bestede bedragen dus inclusief niet terug te vorderen BTW. Helaas hebben we moeten constateren dat 1 toegezegd sponsorbedrag (nog steeds) niet is voldaan. Daar staat tegenover dat 2 sponsoren 100,- hebben overgemaakt. Uiteindelijk heeft dit geleid tot 2.550,- aan ontvangen sponsorgelden (ex. BTW). Daar staan uitgaven aan de gerealiseerde bestedingsdoelen tegenover van 750,- aan de introductie van Appie, 50,- aan het Pinkstertoernooi, 300,- aan de DCS Spelinstuif en ongeveer 750,- aan de Bazooka goaltjes. Inkomsten: 2.550,- Uitgaven: 1.850,- Totaal in kas: 700,- JES DCS in 2013 Door het overweldigende succes van JES DCS zijn wij als sponsorcommissie bevestigd in onze gedachte dat vele kleine sponsorbijdragen een grote bijdrage kunnen leveren aan het plezier en de randvoorwaarden voor de voetballers van sv DCS. Wij zullen dan ook alles in het werk gaan stellen om ook voor het kalenderjaar 2013 de gewenste bestedingsdoelen te realiseren met JES DCS. Maar dat kan niet zonder uw zeer gewaardeerde steun. In de maanden november en december zullen wij u dan ook weer benaderen of wij ook voor het kalenderjaar 2013 weer op uw financiële steun kunnen rekenen: JES DCS!

8 De sponsoren van JES DCS op een rijtje: * Top Groep BV ( * BOCZ ( * S-Fin & Myburgh ( *Adfomedia( * AVB Vastgoed BV ( * Coadit ( * Matthijsse Assurantien ( * Senconsult ( * Gabrielle Matser Tekentherapie ( * Eyes Training & Coaching ( * Profrema ( * Car Systems Zevenaar ( * Eijsink Retail ( * Bureau van Zimmeren ( * Via 3 Marketing ( * Erik Zwaan Schilderwerken * Productiemannen ( * Jamin Zevenaar (familie Maat) * Administratiekantoor Ikink ( *Liemers Reclame ( * Kai s Hairdesign ( * Power Coach ( * Grand Café Zeven ( * Kinderopvang Zonnekinderen ( * Pola Installatietechniek ( * Technologix ( * Sprookjes Bestaan ( * Café Bar Gezellig * Quint & Mulders Makelaardij ( * Café / Zaal t Haspeltje ( * Compuniversity ( * Civil Lines * Automatiek Apollo Arnhem * Joosten Makelaardij ( * DCS Pinkstertoernooi Commissie * Berkhout & van Rijn Accountants (

9 * Van Houtum Notarissen ( Kunststofshop.nl( * Lammers makelaardij ( * Key s Cars * Euro Selectief Uitzendorganisatie ( * Snackbar Vondelhoek ( * DCS Lotto * Autobedrijf Brandon Zevenaar ( * Autobedrijf WPI ( * Accountantskantoor Hansen ( * Familie Thus * Theo Gerritsen * Willem Elshof * Brigit Elshof * Dennis Goudart * John & Brigit Pelkman Vragen of suggesties Mocht u vragen en/of suggesties hebben voor of sponsor willen worden van JES DCS dan kunt u die uiteraard naar ons mailen. Het mailadres is jesdcs@svdcs.nl. Wij zullen u dan zo spoedig als mogelijk een reactie sturen. Sponsorcommisie JES DCS

NIEUWSBRIEF Juni 2012

NIEUWSBRIEF Juni 2012 NIEUWSBRIEF Juni 2012 JES DCS is van start dankzij uw bijdrage Op zaterdag 31 maart is het sponsorbord van JES DCS officieel in gebruik genomen. Tegelijk met de onthulling van de DCS Normen & Waarden mascotte

Nadere informatie

EXIT TOYS MANEGE MINI-PUP TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE

EXIT TOYS MANEGE MINI-PUP TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE EXIT TOYS MANEGE MINI-PUP TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 13-01-2018 WELKOM Heel erg hartelijk welkom op het 2e EXIT toys Manage Mini-pup Toernooi in de Oranjehal in Wenum Wiesel. Inmiddels wordt dit toernooi

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

SV Oosterheem sponsoring. SV Oosterheem, de gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer!

SV Oosterheem sponsoring. SV Oosterheem, de gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer! SV Oosterheem sponsoring SV Oosterheem, de gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer! Voorwoord Als jonge en groeiende voetbalvereniging willen we veel: een derde voetbalveld, een nieuwe kantine, nieuwe

Nadere informatie

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 14-01-2018 DEELNEMENDE VERENIGINGEN WWNA KCVO Voorwaarts ZVV 56 Robur et Velocitas WELKOM Van harte welkom op het WWNA BuroPost Manege Pupillen Toernooi

Nadere informatie

EXIT TOYS MANEGE G-VOETBAL TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE

EXIT TOYS MANEGE G-VOETBAL TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE EXIT TOYS MANEGE G-VOETBAL TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 13-01-2018 Mede mogelijk gemaakt door: Fonds Gehandicaptensport WELKOM Heel erg hartelijk welkom op de 1e editie van het EXIT Toys Manage G-voetbal Toernooi

Nadere informatie

Vinyl-design. G jeugdvoetbal TOERNOOI

Vinyl-design. G jeugdvoetbal TOERNOOI Vinyl-design G jeugdvoetbal TOERNOOI 6 mei 2017 De sponsors die dit toernooi mede mogelijk maken: RESIDENTIECONTACT DAGOPVANG VOORWOORD VAN DE TOERNOOICOMMISSIE. D.V.V. Delft heet u van harte welkom op

Nadere informatie

Sponsoring S.V. Den Hoorn

Sponsoring S.V. Den Hoorn Mogelijkheden sponsoring bij voetbalvereniging SV Den Hoorn: Binnen SV Den Hoorn zijn er verschillende manieren om als sponsor een bijdrage te leveren aan onze mooie sportclub. Onderstaand lichten wij

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 700 leden waarvan

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015

Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015 Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015 Agenda: Voetbal in Groesbeek Gelderse sportfederatie Vrijwilligersbeleid Aanpassingen K.N.V.B. Gedrag langs de lijn Technisch jeugdplan Voetbal

Nadere informatie

Sponsortoernooi 27 mei

Sponsortoernooi 27 mei www.svbasteom.nl Sponsortoernooi 27 mei Sponsortoernooi SV Basteom 2017 Beste voetbalvrienden van SV Basteom, Van harte welkom in Steenderen op het 4e sponsortoernooi in alweer het 4e SV Basteom voetbalseizoen!

Nadere informatie

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2 Pagina 1 Deelnemende Clubs Pagina 2 Beste deelnemer, Van harte welkom bij de 2018 editie van het VSC Jeugdvoetbaltoernooi! In dit programmaboekje vindt u alle informatie die nodig is om aan het toernooi

Nadere informatie

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30 Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30 www.svjuliana32.nl T: @svjuliana32 toernooien@svjuliana32.nl Een woord vooraf Natuurlijk als eerst een woord

Nadere informatie

Pinkstertoernooi 2017

Pinkstertoernooi 2017 Beste sportvrienden en vriendinnen, Voorwoord Allereerst hartelijk welkom aan onze gasten van buiten PKC/SWKGroep. We vinden het leuk dat jullie vandaag onze gast willen zijn en ik hoop dat jullie je ook

Nadere informatie

Dit jaar is een bijzonder jaar, want we vieren bij Rood Zwart het tweede lustrum

Dit jaar is een bijzonder jaar, want we vieren bij Rood Zwart het tweede lustrum Beste Beste voetballers, begeleiders begeleiders en en supporters, supporters, We spelen vandaag al weer voor de negende keer het Gerrit ten Brummelhuis Dit jaar is een bijzonder jaar, want we vieren bij

Nadere informatie

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers En weer door!!!! Beste Fce'ers, Met de winterstop achter de rug konden we vol goede moed weer beginnen aan de tweede helft van het seizoen! Helaas...het weer heeft tot nu toe niet echt meegezeten. Maar...We

Nadere informatie

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018 Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018 - Opening door Jan Peereboom - Presentatie Jeugdcommisie - Bedrijf SV Marken gerund door vrijwilligers / commissies - Vacatures - Kantinecommissie

Nadere informatie

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, februari 2017 Beste jeugdleden van TVC Breda, De winter is ver voorbij, de feestneus kan uit de kast. Bij TVC is dit het moment om te gaan denken aan het volgende seizoen.

Nadere informatie

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar!

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar! Subscribe Past Issues Translate RSS Nieuwsbrief SC Valburg zomer 2017 Voeg SC Valburg toe op Facebook Stuur naar een vriend We gaan beginnen! We zitten nog midden in de zomervakantie, maar we gaan eindelijk

Nadere informatie

Introductie S.V. Kampong Voetbal voor sponsors Februari 2017

Introductie S.V. Kampong Voetbal voor sponsors Februari 2017 Introductie S.V. Kampong Voetbal voor sponsors Februari 2017 1 Introductie S.V. Kampong Kampong is een echt sportdorp S.V. Kampong Voetbal is onderdeel van de omni-sportvereninging S.V. Kampong: Voetbal,

Nadere informatie

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 2017

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 2017 BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 2017 WELKOM Van harte welkom op het BuroPost Manege Pupillen Toernooi in de Oranjehal in Wenum Wiesel. Inmiddels wordt dit toernooi alweer voor de 22e

Nadere informatie

VVA jeugdvoetbalkamp voor de spelers van JO11 t/m JO15 op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni 2018! DAG 1

VVA jeugdvoetbalkamp voor de spelers van JO11 t/m JO15 op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni 2018! DAG 1 VVA jeugdvoetbalkamp voor de spelers van JO11 t/m JO15 op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni 2018! DAG 1 Eindelijk was het dan zover! Het weekend van het VVA Jeugdvoetbalkamp was aangebroken!! Na een

Nadere informatie

realiseren. Dankzij de inzet van de vele vrijwilligers en hopelijk met medewerking van het

realiseren. Dankzij de inzet van de vele vrijwilligers en hopelijk met medewerking van het Beste Beste voetballers, begeleiders begeleiders en en supporters, supporters, We spelen vandaag al weer voor de negende keer het Gerrit ten Brummelhuis toernooi bij Rood Zwart, en zijn dus aardig op weg

Nadere informatie

WWNA MINI-PUP MANEGETOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 2015

WWNA MINI-PUP MANEGETOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 2015 WWNA MINI-PUP MANEGETOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 2015 PROGRAMMA 08:30 uur Oranjehal open voor ontvangst van deelnemende verenigingen Wij verzoeken de leiders van de teams om zich te melden bij de vertegenwoordiger

Nadere informatie

WILLEM NOORDAM UKKENTOERNOOI 2016

WILLEM NOORDAM UKKENTOERNOOI 2016 WILLEM NOORDAM UKKENTOERNOOI 2016 PROGRAMMABOEKJE 16 APRIL 2016 Na de successen van het de eerste Full Speed Ukkentoernooien in 2011, 2012, 2013, 2014 & 2015 zijn de voorbereidingen van het Willem Noordam

Nadere informatie

GRAAF WILLEM II - VAC. Sponsormogelijkheden

GRAAF WILLEM II - VAC. Sponsormogelijkheden GRAAF WILLEM II - VAC Sponsormogelijkheden Onderscheiden met de KONINKLIJKE Erepenning RKSV GRAAF WILLEM II-VAC Graaf Willem, een investering waard Graaf Willem is trots en dankbaar dat veel bedrijven

Nadere informatie

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Zaandam, Geachte relatie, Allereerst willen wij u namens de voetbalvereniging Hellas Sport bedanken voor uw interesse in onze vereniging. Hellas Sport

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

Programmaboekje D pupillen Warming up voetbaltoernooi 2013

Programmaboekje D pupillen Warming up voetbaltoernooi 2013 Programmaboekje D pupillen Warming up voetbaltoernooi 2013 Datum : zondag 18 augustus 2013 Locatie: Sportpark Schuytgraaf Marasingel 251 6846 DX Arnhem 026-3817773 Teamindeling en programma D pupillen

Nadere informatie

Sponsorplan Triathlon Team H.O.P.E.

Sponsorplan Triathlon Team H.O.P.E. Sponsorplan Triathlon Team H.O.P.E. 2014-2016 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Wie zijn wij en wat doen wij... 4 Contactgegevens Team H.O.P.E.... 4 Logo en shirt Team H.O.P.E.... 4 Sponsoring bij Team H.O.P.E....

Nadere informatie

Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919

Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919 Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919 Introductie: Voetbalvereniging WDS 19 is één van de oudste en daarmee één van de langst bestaande verenigingen binnen de Bredase gemeenschap. Onze

Nadere informatie

Pinkstertoernooi 2019

Pinkstertoernooi 2019 Voorwoord (2018) Beste sportvrienden en vriendinnen, Van harte welkom op alweer het 22 e PKC/SWKGroep Pinkstertoernooi. Een indrukwekkende periode en het toernooi is nog altijd springlevend. Super. Vandaag

Nadere informatie

EZC '84 Sponsorplan Sponsorplan EZC '84

EZC '84 Sponsorplan Sponsorplan EZC '84 Sponsorplan EZC '84 Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van Voetbalvereniging EZC 84 uit Epe. Dit plan is geschreven om de sponsor binnen de vereniging beter zichtbaar te maken voor potentiële sponsoren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Nummer 18 29-01-2008 mag nu op het podium staan. Nog spannender wordt het doordat Spanje eindelijk Hongarije van plek 1 heeft gekregen. Weet Hongarije zich volgende week toch

Nadere informatie

Van harte welkom op het 8e FC Castricum WEA Jeugdtoernooi.

Van harte welkom op het 8e FC Castricum WEA Jeugdtoernooi. 2 Beste sportvrienden, Van harte welkom op het 8e FC Castricum WEA Jeugdtoernooi. Om 6 uur zijn de eerste leden van de toernooicommissie al hard bezig met het voorbereiden van een toernooidag. Ook de dag

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter: December 2015.

In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter: December 2015. December 2015. In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter. Terugblik sponsordag. Sponsor JC2, JB1 en recreant dames? Wafeltoernooi. Inzameling oude Univé kleding. Evaluatie jeugdbeleidsplan Nieuwjaars BBQ

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus Sponsor Prospectus Alle mogelijkheden voor sponsoring overzichtelijk op een rij. De Mixed Hockey Club Boxmeer In 1962 werd de Mixed Hockey Club Boxmeer opgericht en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt.

Nadere informatie

WELKOM! In de toernooikamer kun je de hele dag terecht voor vragen, het inzien van de uitslagen of gewoon om te laten weten hoe leuk je het hebt!

WELKOM! In de toernooikamer kun je de hele dag terecht voor vragen, het inzien van de uitslagen of gewoon om te laten weten hoe leuk je het hebt! WELKOM! Beste BFC Familie, Van harte welkom als deelnemer van dit BFC familietoernooi. Voor velen voor het eerst als speler of speelster, omdat je familie bent, of misschien wel moeder, coach of bestuurslid.

Nadere informatie

S p o n s o r b o e k. Seizoen 2017

S p o n s o r b o e k. Seizoen 2017 S p o n s o r b o e k Seizoen 2017 Voorwoord Voor u ligt het sponsorboek van onze OMNI-sportvereniging Vitesse 22. De vereniging bestaat uit een voetbal- en de Honk & Softbal- afdeling Red Stars. Naast

Nadere informatie

Sponsorbrochure SVL voetbal

Sponsorbrochure SVL voetbal Sponsorbrochure SVL voetbal Brochure Voorwoord SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton. Een gezellige en sportieve vereniging voor jong

Nadere informatie

Sponsorplan EZC '84. EZC '84 Sponsorplan

Sponsorplan EZC '84. EZC '84 Sponsorplan Sponsorplan EZC '84 EZC '84 Sponsorplan Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van Voetbalvereniging EZC 84 uit Epe. Dit plan is geschreven om de sponsormogelijkheden binnen de vereniging beter zichtbaar

Nadere informatie

toernooi te realiseren.

toernooi te realiseren. Beste Beste voetballers, begeleiders en en supporters, supporters, We spelen vandaag al weer voor de negende keer het Gerrit ten Brummelhuis toernooi bij Rood Zwart, en zijn dus aardig op weg naar de tweede

Nadere informatie

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige SVZ 2015/2016 Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige bijzonderheden Financiën Verslag kascommissie

Nadere informatie

Programma boekje JO13 Toernooi

Programma boekje JO13 Toernooi Programma boekje JO13 Toernooi VV Spijkenisse 25 maart 2018 Welkom beste sportvrienden, VV Spijkenisse heet u van harte welkom op het JO-13 Toernooi. Wij hopen dat u een fantastische dag beleeft. Voor

Nadere informatie

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen.

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen. E.V.V.C. Sponsorplan Maatschappelijk verantwoord ondersteunen www.evvc.nl Het helpen bij de ontwikkeling van mens en maatschappij Voetbalvereniging E.V.V.C. Samen scoren De voetbalvereniging E.V.V.C. is

Nadere informatie

Sponsorbrochure www.roodwitzaanstad.nl Inhoudsopgave Sponsorbrochure s.v Rood-Wit Zaanstad Over s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsormogelijkheden Losse Sponsormogelijkheden Contact s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsorcomissie

Nadere informatie

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen.

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen. E.V.V.C. Sponsorplan Maatschappelijk verantwoord ondersteunen www.evvc.nl Het helpen bij de ontwikkeling van mens en maatschappij Voetbalvereniging E.V.V.C. Samen scoren De voetbalvereniging E.V.V.C. is

Nadere informatie

Versie augustus 2019

Versie augustus 2019 Versie 2.0 24 augustus 2019 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Programma JO8 t/m JO13... 4 Aanvang JO8 t/m JO13... 5 Deelnemende teams en kleedkamers... 7 Foto s (VELD E)... 9 Spelinstructies (Bestuurskamer)...

Nadere informatie

PROTAGONIST JEUGDTOERNOOI V.V. WFB. Ochtend: 08:45 UUR TOT 13:00 UUR Middag: 13:00 uur tot 17:00 uur

PROTAGONIST JEUGDTOERNOOI V.V. WFB. Ochtend: 08:45 UUR TOT 13:00 UUR Middag: 13:00 uur tot 17:00 uur PROTAGONIST JEUGDTOERNOOI V.V. WFB 8 JUNI 2019 Ochtend: 08:45 UUR TOT 13:00 UUR Middag: 13:00 uur tot 17:00 uur Locatie: Sportpark de Kruse Hofdijksweg 46 3253 KB Ouddorp 0187-681606 Naast het voetbal

Nadere informatie

Inhoud Fair Play... 3 Beste jongens, meisjes en begeleiders... 5 Het John Jochems Toernooi... 6 Het JO7 Toernooi... 7 Het JO8 Toernooi...

Inhoud Fair Play... 3 Beste jongens, meisjes en begeleiders... 5 Het John Jochems Toernooi... 6 Het JO7 Toernooi... 7 Het JO8 Toernooi... 1 Inhoud Fair Play... 3 Beste jongens, meisjes en begeleiders... 5 Het John Jochems Toernooi... 6 Het JO7 Toernooi... 7 Het JO8 Toernooi... 11 Het JO9 Toernooi... 15 Het JO10 Toernooi... 19 Het JO11 Toernooi...

Nadere informatie

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op.

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. 37e jaargang Nr 35 25 April 2011 Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. Rest ons nog de voetbalweek. Van dinsdag 24 mei tot en

Nadere informatie

Vinyl-design. G-voetbal TOERNOOI

Vinyl-design. G-voetbal TOERNOOI Vinyl-design G-voetbal TOERNOOI 6 mei 2017 De sponsors die dit toernooi mede mogelijk maken: RESIDENTIECONTCT DGOPVNG VOORWOORD VN DE TOERNOOICOMMISSIE. D.V.V. Delft heet u van harte welkom op alweer het

Nadere informatie

SPONSOR Boek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond

SPONSOR Boek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond SPONSORBoek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond 2 Waarom dit sponsorboek? Als sponsor van RKAVV bent u een belangrijk onderdeel van onze prachtige club, die met ruim 850

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015 Agenda 17 april Kunstmenu groep 3-4 21 april Eindtoets groep 8 24 april Koningsspelen met ontbijt op school 18.30 uur: voetbaltoernooi alle basisscholen van Leimuiden groep 5-6-7-8 meisjes/jongens gemengd

Nadere informatie

TOERNOOI PROGRAMMA. wwww.12emantoernooi.nl

TOERNOOI PROGRAMMA. wwww.12emantoernooi.nl TOERNOOI PROGRAMMA wwww.emantoernooi.nl WELKOM BIJ HET e MAN TOERNOOI Wij heten jullie allemaal van harte welkom in Brazilië. Brazilië dit jaar gastland van ons prachtige toernooi. Wij zijn trots dat we

Nadere informatie

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018)

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018) Sponsorplan VV MOC (Versie 2017/2018) 1. Voorwoord 2. Over MOC 3. Waarom sponsoring 4. Vormen van sponsoring 1. Voorwoord Dit is het sponsorplan van voetbalvereniging MOC. Doel van dit plan is om alle

Nadere informatie

Sponsoring PVC Voetbal

Sponsoring PVC Voetbal Sponsoring PVC Voetbal Doel De sponsorcommissie heeft zich ten doel gesteld het genereren van gelden ten behoeve van de PVC Voetbal. Met de gelden die bijeengebracht worden kan PVC Voetbal de kwaliteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2011

Nieuwsbrief oktober 2011 Nieuwsbrief oktober 2011 Inleiding Beste sponsoren en andere tennisliefhebbers, Zo heb je te maken met 6 spelers en zo zijn het er 15! Dit betekent niet alleen dat ons systeem (met name kosten acceptabel

Nadere informatie

Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s),

Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Super leuk dat jullie op woensdagmiddag 26 september meedoen met het H.V. Unitas 63 schoolhandbaltoernooi! Hieronder is alle informatie te vinden zoals locatie,

Nadere informatie

VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI. JO10 (ochtend) JO11 (middag)

VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI. JO10 (ochtend) JO11 (middag) VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI JO10 (ochtend) JO11 (middag) 9 juni 2018 Voorwoord Gerrit Jan van de Weerdhof, Voorzitter VRC Namens VRC mag ik jullie van harte welkom heten op het Gastouderservice

Nadere informatie

Sponsor brochure

Sponsor brochure Sponsor brochure 2018-2019 Visie 2025 Voetbalvereniging D.O.B. is een plek waar Nigtevechters graag komen, of ze nou zelf voetballen of mensen om hun heen. Er worden continu leuke evenementen georganiseerd

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden

Sponsor mogelijkheden Sponsor mogelijkheden RKSV Juliana Mill Sinds 1919 speelt Juliana Mill een belangrijke maatschappelijke rol in de Millse gemeenschap. Juliana kan gezien worden als een ontmoetingsplek voor sporters, supporters

Nadere informatie

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014.

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. BESTE SCHAPEKOLKERS, Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. Wat kun je allemaal in deze nieuwsbrief lezen Nieuws van de Technische commissie Sponsorcommissie Jeugdcommissie mbt een jeugdtoernooi

Nadere informatie

Sponsorbrochure BSV Boeimeer

Sponsorbrochure BSV Boeimeer Sponsorbrochure BSV Boeimeer 2014-2015 In dit document staat een korte introductie over de vereniging BSV Boeimeer en de bijbehorende sponsordoelen en mogelijkheden vermeld. INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave...

Nadere informatie

BELANGRIJK: de leiders halen s ochtends de kas en sleutels. Dat voorkomt misverstanden.

BELANGRIJK: de leiders halen s ochtends de kas en sleutels. Dat voorkomt misverstanden. Beste ouders en leiders van onze jeudgteams, Zoals jullie weten verzorgen de ouders en leiders van de jeugdteams (roulerend) het ochtendleiderschap en dat alles rondom de jeugdwedstrijden goed verloopt.

Nadere informatie

Programmaboekje. Zaterdag 13 april 2019 Cas van Dijkpark Cremerweg 2, Scheveningen

Programmaboekje. Zaterdag 13 april 2019 Cas van Dijkpark Cremerweg 2, Scheveningen Programmaboekje Zaterdag 13 april 2019 Cas van Dijkpark Cremerweg 2, Scheveningen Deelnemende verenigingen: ZKV De Meervogels HKV/Ons Eibernest CKV KVS/Maritiem HKV Achilles CKV VEO OVVO/De Kroon LCKC

Nadere informatie

Vinyl-design. G seniorenvoetbal TOERNOOI

Vinyl-design. G seniorenvoetbal TOERNOOI Vinyl-design G seniorenvoetbal TOERNOOI 25 augustus 2018 De sponsors die dit toernooi mede mogelijk maken: VOORWOORD VAN DE TOERNOOICOMMISSIE. D.V.V. Delft heet u van harte welkom op alweer het 8 e Vinyl

Nadere informatie

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 10 t/m 13 januari 2019 - Sportpark de Pinkenberg, Rozendaal Bumē Zilveren Bal: toernooivoetbal in de winter(stop) Toernooivoetbal in de winter(stop), dat blijft bijzonder.

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE. Passend en scorend voor u?

SPONSOR BROCHURE. Passend en scorend voor u? SPONSOR BROCHURE Passend en scorend voor u? Beste Sponsor, U wenst onze vereniging Noorse te sponsoren? Fantastisch! Wij stellen u daarbij even graag onze vereniging voor en deze brochure waarbij het voor

Nadere informatie

1945-2015. Korfbalvereniging SIOS. 70 jaar. 12 & 13 juni

1945-2015. Korfbalvereniging SIOS. 70 jaar. 12 & 13 juni 1945-2015 Korfbalvereniging SIOS 70 jaar 12 & 13 juni Dit weekend is mogelijk gemaakt door: De Feestcommissie De Activiteitencommissie De Kantinecommissie A-Selectie 2014-2015 Hoe het allemaal begon Op

Nadere informatie

SV HOUTEN KLEDING RICHTLIJNEN EN AFSPRAKEN SEIZOEN 2013-2014.

SV HOUTEN KLEDING RICHTLIJNEN EN AFSPRAKEN SEIZOEN 2013-2014. SV HOUTEN KLEDING RICHTLIJNEN EN AFSPRAKEN SEIZOEN 2013-2014. Kledingsponsor SV Houten heeft een kledingsponsorovereenkomst met ERREA Italië die door loopt tot 30 augustus 2015. In deze overeenkomst is

Nadere informatie

Hartelijk welkom allemaal,

Hartelijk welkom allemaal, ! " #! $" %&' $( )*+! )!,&' Eerste interland België 1-4 Nederland (Antwerpen, België; 30 april 1905) Grootste overwinning Nederland 9-0 Noorwegen (Rotterdam, Nederland; 1 november 1972) Zwaarste verlies

Nadere informatie

Beleidsplan sponsorzaken

Beleidsplan sponsorzaken Beleidsplan sponsorzaken Versie 1.0 Juli 2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Doelstelling... 4 Topsponsor pakket... 5 Kledingsponsor pakketten... 6 Sponsorpakketten... 8 2 Voorwoord Sponsoring

Nadere informatie

Sponsor brochure versie 3 9 oktober 2018

Sponsor brochure versie 3 9 oktober 2018 Sponsor brochure 2018-2019 Visie 2025 Voetbalvereniging D.O.B. is een plek waar Nigtevechters graag komen, of ze nou zelf voetballen of mensen om hun heen. Er worden continu leuke evenementen georganiseerd

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE KICK-OFF TOERNOOI OLDSTARS

PROGRAMMABOEKJE KICK-OFF TOERNOOI OLDSTARS PROGRAMMABOEKJE KICK-OFF TOERNOOI OLDSTARS ROOD-WIT VELDHOVEN 1 WOENSDAG 2 SEPTEMBER 2015 SPORTPARK DE KORZE VELDHOVEN Beste voetbalvrienden! Fijn, dat jullie er zijn! Met trots en enthousiasme presenteren

Nadere informatie

Jeugdtoernooi. Voetbalclub ZCFC

Jeugdtoernooi. Voetbalclub ZCFC Jeugdtoernooi Voetbalclub ZCFC 9 en 10 juni 2017 Sportvrienden, Namens het jeugdbestuur van ZCFC willen we alle spelers, begeleiders, trainers, ouders en supporters van harte welkom heten op ons jaarlijks

Nadere informatie

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 SPONSORBROCHURE V. V. R I E L Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 Even voorstellen VV Riel is een voetbalvereniging met 350 leden. Gevestigd in Riel op het Sportpark "De Krim" aan de oude Tilburgseweg.

Nadere informatie

Informatie brochure. Voorjaar Minipupillen. Versie : 1.0

Informatie brochure. Voorjaar Minipupillen. Versie : 1.0 Informatie brochure Voorjaar 2014 Minipupillen Versie : 1.0 1. Inleiding In deze informatie brochure geven wij u algemene informatie over de trainingen en wedstrijden van uw kind. Een belangrijk uitgangspunt

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS Hartelijk dank voor uw interesse naar sponsormogelijkheden bij sv DIOS. Zoals ongetwijfeld bij u bekend zijn er verschillende reclame-uitingen bij sv DIOS mogelijk. Op diverse

Nadere informatie

SPONSORCATALOGUS. www.vvbergen.nl

SPONSORCATALOGUS. www.vvbergen.nl SPONSORCATALOGUS Introductie Informatie over sponsormogelijkheden bij vv Bergen Per 2016 kent Bergen een nieuwe voetbalvereniging. BSV en vvberdos zijn gefuseerd tot vvbergen. Deze nieuwe vereniging speelt

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi JO9 en JO11 13 mei 2017 (ochtend)

S.V. DEN HOORN Toernooi JO9 en JO11 13 mei 2017 (ochtend) S.V. DEN HOORN Toernooi JO9 en JO11 13 mei 2017 (ochtend) este sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen JO9 & JO11 toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen,

Nadere informatie

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken.

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken. SPONSORMOGELIJKHEDEN V.V. SPARTA 30 2018 VOORWOORD Uw interesse in onze voetbalclub Sparta 30 waarderen wij zeer. Met dit boekje geven wij u alle informatie over de mogelijkheden tot sponsoring bij onze

Nadere informatie

PROGRAMMA OPEN DAG ZATERDAG 28 MEI 2016. 10.00 16.00 uur

PROGRAMMA OPEN DAG ZATERDAG 28 MEI 2016. 10.00 16.00 uur PROGRAMMA OPEN DAG ZATERDAG 28 MEI 2016 10.00 16.00 uur Tussen 10.00 uur en 16.00 uur kan jong en oud kennis maken met onze sport. Sla je slag in onze slagkooi en gooi een strike op het pitcherscherm.

Nadere informatie

HOOFDSTUK 12 BEHEERGROEP KLEDING

HOOFDSTUK 12 BEHEERGROEP KLEDING HOOFDSTUK 12 BEHEERGROEP KLEDING 12.1 KLEDINGSPONSORING Shirtsponsoring, beter gezegd kledingsponsoring, is één van de sponsorvormen bij de s.v. Grol. In principe kan voor alle teams gewerkt worden met

Nadere informatie

WELKOM BIJ RSV SPERWERS! Sponsormogelijkheden

WELKOM BIJ RSV SPERWERS! Sponsormogelijkheden WELKOM BIJ RSV SPERWERS! Sponsormogelijkheden Waarom sponsor van RSV Sperwers worden? Korfbal is de familiesport bij uitstek. Met 150 leden is RSV Sperwers een kleine, gezellige familievereniging, waar

Nadere informatie

WK mini's 23 juni 2018 Juliana Sportpark FC s-gravenzande

WK mini's 23 juni 2018 Juliana Sportpark FC s-gravenzande Beste deelnemers, Op zaterdag 23 juni 2018 bent u met uw JO6- en spelers deelnemer aan het Sonneveld Voogd Adviesgroep Westlands Kampioenschap voor Mini s dat georganiseerd zal worden bij FC s-gravenzande.

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers Voorwoord IJ.V.V. De Zwervers is een ambitieuze amateur voetbalvereniging met ruim 700 leden. Deze leden bestaan uit senioren, jeugd, dames, g-voetbal en veel vrijwilligers,

Nadere informatie

SPONSORMAP. seizoen K.F.C. VARSENARE. K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart. Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare

SPONSORMAP. seizoen K.F.C. VARSENARE. K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart. Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare SPONSORMAP seizoen 2019-2020 K.F.C. VARSENARE K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare BE 0438.916.981 www.kfcv.be VOORSTELLING Geachte, KFC Varsenare is u wellicht

Nadere informatie

Programma KiKa Kerstzaaltoernooi 2014

Programma KiKa Kerstzaaltoernooi 2014 Programma KiKa Kerstzaaltoernooi 2014 Vianen Niet alles is vanzelfsprekend! Alvast hele fijne feestdagen voor jou en degene die naast je staan. Geniet van deze mooie voetbaldag! Namens de organisatie,

Nadere informatie

Zaterdag 15 Juni 2019

Zaterdag 15 Juni 2019 JO19, Senioren Zaterdag 15 Juni 2019 Voetbalvereniging v.v.dob t Trefpunt, Vreelandseweg 22 te Nigtevecht Telefoonnummer 0294-254247 Inhoudopgave Voorwoord van de jeugdcommissie 3 Mededelingen 4 Dagprogramma

Nadere informatie

Al eens gedacht aan. G-voetbal?

Al eens gedacht aan. G-voetbal? Al eens gedacht aan G-voetbal? Even voorstellen De Bergse voetbalvereniging M.O.C. 17 is met zijn ongeveer 1100 leden de grootste sportvereniging in de regio. M.O.C. 17 is een familieclub met ambities.

Nadere informatie

Ouderavond JO9 11 juni 2019

Ouderavond JO9 11 juni 2019 Ouderavond JO9 11 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Nieuwe pupillenvoetbal Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 30 mei 2015

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 30 mei 2015 S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 30 mei 2015 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen E & F toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

Hoofdsponsor pakketten

Hoofdsponsor pakketten Hoofdsponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie