Jaarverslag van de stichting Tashi Delek over 2015.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaarverslag van de stichting Tashi Delek over 2015."

Transcriptie

1 Jaarverslag van de stichting Tashi Delek over Januari. 5 januari hebben we een bestuursvergadering. Er kwamen de volgende zaken aan de orde : Aan welke evenementen gaan we deelnemen. Kunnen we mogelijke samenwerken met andere stichtingen. Al of niet meedoen aan de ontwikkelingsprijs van BN de Stem. Ook de komende reis van Jan is uitvoerig besproken en wat we SamSamWater zullen doneren als ze meegaan naar het gebied. Als laatste is de Nepal conferentie even besproken. Maart. 13 maart is Pierre naar de presentatie geweest van de actie die de Plusmarkt gaat lanceren en waar onze stichting ook aan gaat deelnemen. 19 Maart hebben we een bestuursvergadering. Op deze bijeenkomst zijn de volgende zaken besproken. Het formeren van een werkgroep die de activiteiten van de stichting gaat organiseren. Het al of niet door laten gaan van de activiteit Eten voor Eten. Er is een beslissing genomen omtrent de donatie aan SamSam Water. We hebben nog even gesproken over het verbeteren van de website. Jan heeft nog een uiteenzetting gedaan over zijn aanstaande reis. 25 maart is Jan samen met een reisgenoot vertrokken voor een 4 weeks bezoek aan Nepal. Zie onze nieuwsbrief van Voorjaar April. 22 april is Jan met zijn reisgenoot gezond en wel teruggekeerd uit Nepal. 25 april is een git zwarte dag voor iedereen die iets met Nepal heeft. Om ongeveer uur locale tijd vindt er een aardbeving plaats met een kracht van 7,8 op de schaal van Richter. De verwoesting is groot, maar ook de onzekerheid over onze mensen daar. De volgende dag slaagt Jan erin om contact te leggen met Gomba. Die deelt ons mee dat er in ons werkgebied en van alle mensen die wij in KTM kennen niemand gewond of gedood is. In de loop van de volgende dagen slaagt men erin wat foto s naar ons toe te sturen. De schade valt relatief mee, maar de angst onder de mensen is heel groot 28 April heeft Jan een afspraak met de penningmeester om alle documenten te overhandigen van de kosten die tijdens zijn reis zijn gemaakt en daar waar nodig wat uitleg bij te geven.

2 Mei. Op 6 mei is er door een journalist van BN de Stem een interview afgenomen omdat wij de ontwikkelingsprijs hebben gewonnen. Dit artikel wordt de 20ste mei gepubliceerd. 11 mei is er weer een bestuursvergadering. Voorafgaande aan deze vergadering is er een overleg met de Stichting Namasté Breda over hoe in ons gebied om te gaan met het helpen van de lokale bevolking. Besloten is om alleen maar geld in te zetten voor het algemeen belang. Ook zullen we elkaar op de hoogte houden van de ontwikkelingen in het gebied. Daarna zijn wij verder gegaan met onze eigen agenda. Daar stonden de volgende punten op : Het organiseren van een actie om geld te verzamelen om de mensen te helpen in het gebied. We hebben de eerste voorbereidingen getroffen om het evenement Eten voor Eten te regelen. Jan heeft aan de hand van zijn verslag een toelichting op zijn reis gegeven. 12 mei beefde het weer behoorlijk in Nepal. Nu met een kracht van 7.1 op de schaal van Richter. Wij kregen vrij snel te horen dat al de mensen in ons gebied oké zijn. Alleen de verwoesting van de huizen is groter dan bij de eerste beving. De mensen slapen nog steeds in de groente kastjes omdat ze nog steeds zeer bang zijn vanwege eventuele naschokken. Op 22 Mei zijn wij met het voltallige bestuur naar Etten Leur getogen om de BN Ontwikkelingsprijs in ontvangst te nemen. Hierbij zijn de jury en de hoofdredacteur aanwezig. De prijs die we krijgen is een bedrag van 2500 euro en een hoop extra publiciteit. 29 Mei is Jan naar De lier vertrokken voor een afspraak met Hans Bouman Van Rijk Zwaan. Dit bedrijf is een wereld speler op het gebied van groente zaden. Het bedrijf zal zaden blijven sponsoren. 31 Mei hebben we een wandel- fietsevenement georganiseerd. De deelname was door teveel andere evenementen minder dan verwacht maar desondanks hielden we een leuk bedrag over. Deze maand wordt ook de sponsor actie van de Plusmarkt afgerond. Dit bracht ook weer een mooi bedrag in het laadje. Juni 3 Juni hebben wij overleg met onze ambassadeurs over het evenement Eten voor Eten. Hier kwamen diverse zaken naar voren die voor dit evenement van belang zijn. Ieder krijgt een taak om mee aan de slag te gaan. Afgesproken minimaal 40 en maximaal 80 personen 27 Juni mag Jan een presentatie geven aan buurtschap De Torenkijkers van de Hofdreven. Dit is namelijk de straat waar wij jaren hebben gewoond. Zo n 50 mensen komen hier op af. Ze vinden het geweldig om te horen wat wij zoal in Nepal doen. Juli Juli was een rustige maand.we hebben onze tijd besteedt om eens rustig te kijken voor een nieuw logo en tijdloze flyers voor de stichting en Eten voor Eten Dlogic heeft dit gedeeltelijk voor de stichting gesponsord en uitgevoerd.

3 Augustus 20 t/m 23 Augustus is Gomba bij ons op bezoek. 20 juli hebben we een biologische groente teler in Breda bezocht. Gomba heeft daar kennis kunnen maken met hoe wij in ons land zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen kwalitatief goede producten kunnen telen. In de avond heeft hij kennis gemaakt met de overige bestuursleden. We hebben gesproken over de gevolgen van de aardbeving en wat andere zaken die van belang zijn. 21 Juli zijn we op bezoek geweest bij de CLTV in Zundert. Om daar te kijken voor zaken die mogelijk interessant kunnen zijn voor Gomba en ons project. Om uur zijn we naar de Beukenhof gereden. Dit is een bedrijf waar allerhande biologisch artikelen worden geteeld. Daarna zijn we naar Esbeek gereden en hebben daar een biologisch groentezaad bedrijf bezocht. Daarna naar Uden om een biologische varkensfokker te ontmoeten. 22 Juli zijn we in de corsoloods. De oude kledinglijn is door het corso vervangen en onze stichting heeft de oude kleding gesponsord gekregen. Natuurlijk hoort daar een foto bij. In de avond hebben we met Gomba gegeten en een aantal delicate zaken rustig kunnen bespreken. 23 Juli hebben we Gomba terug naar Almere gebracht. Vooraf zijn we bij Cedrick Gijsbertsen langs geweest. Hij is een van de personen van SamSamWater die dit voorjaar met ons mee naar Nepal is geweest. Gomba en Cedrick hebben samen een tijdje gesproken over de eventuele consequenties van de aardbevingen van het afgelopen voorjaar. 28 Juli heb ik Gomba uitgezwaaid op Schiphol en hem nog wat attributen meegeven. September 1 September hebben wij bezoek ontvangen van de Stichting Sanghimala uit Alkmaar. Zij hebben kennis aan een Nepalees die in Nederland woont en Krishna Povel heet. Deze jongeman woont al 5 jaar in Nederland, maar gaat elk jaar voor een 5 tal maanden terug naar Nepal. Hij wil ook op agrarisch vlak wat gaan doen voor zijn lokale mensen. En via wat omwegen zijn ze bij onze stichting uitgekomen. Uiteraard hebben wij, daar waar mogelijk, hen van info voorzien. Voordat hij naar Nepal vertrekt komen we nog een keer bij elkaar in Alkmaar. 9 September zijn wij naar een bijeenkomst geweest voor de helpers van de Fancy Fair. Daar hebben wij net als vorig jaar onze hulp aangeboden. Ook gaat Jan dit jaar helpen als verkeersregelaar bij de truckers rit op zaterdag. 14 september hebben wij een bestuursvergadering. Daarin worden de volgende zaken besproken: Bezoek van Gomba. Benefietavond Eten voor Eten. De bespreking van het conceptrapport van SamSamWater op 2 oktober. Het vervoer van de gedoneerde kleding en de hulp aan de Fancy Fair. 16 September zijn wij naar Alkmaar gereisd om daar verder te overleggen met de stichting Sanghimala. Daar is voornamelijk relevante info overgedragen aan Krishna. Ook proberen we als Jan in Nepal is,contact met elkaar te hebben.

4 28 September hebben we een bespreking met onze ambassadeurs voor de benefietavond van 30 oktober. Daar zijn de volgende zaken aan de orde: Pr activiteiten, gastsprekers, taakverdeling en aankleding van de Harmoniezaal. Annie en Cecile hebben de afspraak gemaakt om het besprokene kort te sluiten met de uitbaatster van de zaal. Oktober 2 Oktober hebben we met het voltallige bestuur een bijeenkomst bij Cecile met Cedrick en Lucas van SamSamWater. Onder het eten hebben wij het conceptrapport besproken van hun bevindingen tijdens hun bezoek aan ons werkgebied. Dit rapport gaat in op de mogelijkheden voor verbetering van de watertoevoer voor de drie dorpen. De conclusie is dat er een drie stappen plan moet komen nl: 1 Organisatie, 2 Kosten berekening en verdeling van de kosten en 3 Uitvoeren. 30 September t/m 5 oktober hebben wij geholpen bij Fancy Fair in Rijsbergen. Jan was zowel bij de opbouw en afbraak betrokken. Andere mensen van onze stichting hebben zich ingezet bij de garderobe op zaterdag en zondag. Daarnaast zijn er mensen actief geweest als verkeersregelaar en het helpen bij de spelletjesmiddag in de grote zaal van De Koutershof. 20 Otober stond er een overleg gepland met de Stichting Namasté Breda. Vanuit onze stichting zijn hier Cecile, Pierre en Jan naar toe geweest. De zaken die zijn besproken zijn de volgende : De huidige situatie in Nepal en hoe daar op te reageren en de problemen die Namasté ondervindt met bepaalde personen in het gebied. 30 Oktober is onze benefietavond Eten voor Eten. Er hebben 67 personen ingeschreven. Tijdens deze avond hebben we twee sprekers die verteld hebben over hun werk in Nepal. Na afloop bleek dat alle aanwezigen bijzonder hebben genoten van de avond. Het eten was `prima, de sfeer ontspannen en de sprekers geven de aanwezigen inzage in de werkwijze van onze stichting. Ook de organisatie kijkt tevreden terug op deze avond. Het uiteindelijke doel is gelden inzamelen en ook daar mogen we tevreden over zijn. November 5 november is Jan naar de Lier gereden voor een afspraak met drie mensen van Rijk Zwaan. Bij dit gesprek zijn aanwezig : Hans Bouman, Amhet Tunali, Mirjam Jacobs van Rijk Zwaan en Jan van onze stichting. Amhet wordt onze nieuwe contactpersoon binnen Rijk Zwaan. Zij geven aan, onze stichting te willen blijven steunen met het aanleveren van groente zaden. Wel willen we samen (variëteiten binnen soorten groente) met elkaar gaan vergelijken. Mogelijk komt het volgend jaar een vertegenwoordiger van uit India naar het gebied als Jan daar aanwezig is. 14 November is de uitreikingsavond van de Fancy Fair Rijsbergen. Op deze avond werden aan de goede doelen in Rijsbergen, die meegeholpen hebben aan dit gebeuren, de donaties bekend gemaakt. Wij hebben het genoegen om 1500 euro toebedeeld te krijgen. Jan heeft in zijn reactie proberen uit te leggen waar deze gelden voor gebruikt gaan worden. En ook heeft hij zijn dank uit gesproken voor het mooie bedrag.

5 26 November is Jan samen met een vriend naar Nepal vertrokken. Op 20 december zijn ze weer teruggekeerd.( Zie Nieuwsbrief van Januari 2016 op de Website) December 12 December hebben wij deelgenomen aan het kerstgebeuren in ons dorp wat door de ROV van Rijsbergen jaarlijks wordt georganiseerd. Over belangstelling hebben we niet te klagen, maar wel werd duidelijk dat steeds meer mensen onze stichting kennen en dat ze ons werk waarderen.

25 april 2015: aardbeving verwoest Nepal

25 april 2015: aardbeving verwoest Nepal 25 april 2015: aardbeving verwoest Nepal Land Inwoners: 30.430.267 (België: 10.449.361) Oppervlakte: 147.181 km² (België: 30 528 km²) BNP/capita: $ 2 400 (België: $41 700) Bevolking Levensverwachting bij

Nadere informatie

Speciale editie aardbeving

Speciale editie aardbeving Speciale editie aardbeving MEI 2015 Introductie Donaties Op 25 april en 12 mei hebben er zoals u weet twee zware aardbevingen van 7.8 en 7.4 op de schaal van Richter in Nepal plaatsgevonden. De eerste

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Inleiding Stichting Move For Health is een initiatief voortgekomen uit een aantal actieve leden van de hardloop groep verbonden aan healthclub Fit2Move

Nadere informatie

Communicatieplan FICE NL

Communicatieplan FICE NL Communicatieplan FICE NL In dit communicatieplan wordt voor verschillende doelgroepen de doelen, middelen en communicatiemomenten besproken. In de communicatie zijn de volgende doelgroepen te onderscheiden:

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Cunera / De Bongerd Jaarverslag 2016

Stichting Vrienden van Cunera / De Bongerd Jaarverslag 2016 Jaarverslag 2016 Stichting Vrienden van Cunera / De Bongerd Voorwoord Het jaar van de nieuwe dynamiek, zo zou ik 2016 voor de Stichting Vrienden van Cunera / De Bongerd willen noemen. 2015 sloten we af

Nadere informatie

25 april 2015: aardbeving verwoest Nepal

25 april 2015: aardbeving verwoest Nepal 25 april 2015: aardbeving verwoest Nepal Land Inwoners: 30.430.267 (België: 10.449.361) Oppervlakte: 147.181 km² (België: 30 528 km²) BNP/capita: $ 2 400 (België: $41 700) Bevolking Levensverwachting bij

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 Stichting "Als kanker je raakt"

Jaarverslag 2013 Stichting Als kanker je raakt Jaarverslag 2013 Stichting "Als kanker je raakt" Inhoudsopgave Bladzijde Voorwoord 3 Bestuurssamenstelling 3 Doelstelling en beleid 4 Organisatie en beloningsbeleid 4 Verslag activiteiten 4 Doelen voor

Nadere informatie

25 april mei 2015

25 april mei 2015 Deze nieuwsbrief is bedoeld voor de vaste donateurs en belangstellenden van Stichting Kumari en verschijnt twee maal per jaar. Reacties kunt u sturen naar het correspondentieadres. 13de jaargang mei 2015

Nadere informatie

Actie voor slachtoffers van de aardbeving in Nepal

Actie voor slachtoffers van de aardbeving in Nepal Actie voor slachtoffers van de aardbeving in Nepal Niranjan Shresta Foto: Beste sponsor/belangstellende, Op 25 april had een rampzalige aardbeving plaats in Nepal. Het epicentrum lag op 60 km van Kathmandu.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 dec t/m 14 dec 2018

Nieuwsbrief 8 dec t/m 14 dec 2018 Nieuwsbrief 8 dec t/m 14 dec 2018 20 december Kerstviering op school 21 december Groep 2 t/m 8 vanaf 12.00 uur vrij Vinn 7 januari Eerste schooldag van 2019 Week van 7 januari Hoofdluiscontrole Wat was

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF STICHTING DHAMPUS,

NIEUWSBRIEF STICHTING DHAMPUS, NIEUWSBRIEF STICHTING DHAMPUS, Januari 2013, 5e jaargang nr. 1 info@stichtingdhampus.nl Stichting Dhampus is een initiatief van Joost van Vlijmen, tandarts Redactie nieuwsbrief en website: Patty Voorsmit

Nadere informatie

Jaarverslag van activiteiten 2016.

Jaarverslag van activiteiten 2016. Inleiding. Het afgelopen museumseizoen is er veel gebeurd. De wisselexpositie getiteld Geheimenissen der Aarde en Geslepen Schoonheid heeft veel aandacht gehad. Inmiddels hebben we besloten om deze tijdelijke

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Present Barneveld

Jaarverslag Stichting Present Barneveld Jaarverslag Stichting Present Barneveld 2013 Stichting Present Barneveld is opgericht op 7 mei 2013 De akte van oprichting is verleden door notaris mr. G.A. van den Bos De statutaire vestigingsplaats is

Nadere informatie

A P R I L 2 0 1 5. Beste nieuwsbrieflezers,

A P R I L 2 0 1 5. Beste nieuwsbrieflezers, A P R I L 2 0 1 5 Beste nieuwsbrieflezers, Middels deze lentenieuwsbrief brengen we jullie graag op de hoogte van de laatste Cucu nieuwtjes, onze voorliggende plannen en de manieren waarop u mogelijk een

Nadere informatie

Verslag CDA Vrouwenberaad Noord-Holland 16 november 2013

Verslag CDA Vrouwenberaad Noord-Holland 16 november 2013 Verslag CDA Vrouwenberaad Noord-Holland 16 november 2013 Algemene Ledenvergadering van het CDAV Noord-Holland op zaterdag 16 november 2013 in Grand Café Mezza Luna te Castricum Welkom en overweging Door

Nadere informatie

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee Rosmalen Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september Informatie voor sponsoren Rosmalen leeft mee. SamenLoop voor Hoop Rosmalen 2019 Rosmalen organiseert een SamenLoop voor Hoop op 31 augustus en 1 september

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. 10.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl JAARVERSLAG 2012

Nadere informatie

Nepal Een druk jaar voor Help in Action in Nepal

Nepal Een druk jaar voor Help in Action in Nepal Nepal 2015 Een druk jaar voor Help in Action in Nepal Zoals gewoonlijk waren wij in de periode maart/ april in Nepal voor onze normale bezigheden. In die periode legden we bezoeken af, maakten we foto

Nadere informatie

Bij de prille start van de zomer berichten we jullie graag over de laatste ontwikkelingen in Nepal sinds de aardbevingen en onze activiteiten.

Bij de prille start van de zomer berichten we jullie graag over de laatste ontwikkelingen in Nepal sinds de aardbevingen en onze activiteiten. NIEUWSBRIEF NUMMER 3 JUNI 2015 Bij de prille start van de zomer berichten we jullie graag over de laatste ontwikkelingen in Nepal sinds de aardbevingen en onze activiteiten. Hoe gaat het nu met de kinderen

Nadere informatie

HeartHolidays HeartCare HeartSupport HeartSponsor STICHTING HEARTBEAT WENST IEDEREEN EEN BIJZONDER GELUKKIG EN GEZOND 2008! Verder in dit nummer:

HeartHolidays HeartCare HeartSupport HeartSponsor STICHTING HEARTBEAT WENST IEDEREEN EEN BIJZONDER GELUKKIG EN GEZOND 2008! Verder in dit nummer: Pagina 1 Verder in dit nummer: HeartVilla 2 HeartDays - Team Hartrijden.nl 2 HeartSafe Tiel 3 HeartEvent 3 Steun Medel 4 Kerstkaart Cruit 4 Doneer per telefoon 4 Dam tot dam Loop en Fietstocht 5 Heartbeat

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Vrienden van de Purmaryn

Beleidsplan. Stichting Vrienden van de Purmaryn Beleidsplan Stichting Vrienden van de Purmaryn 2012-2017 Voorwoord en inhoudsopgave: In dit document wordt het beleid vastgelegd dat de Stichting Vrienden van de Purmaryn voor ogen heeft voor de komende

Nadere informatie

In het jaarverslag treft u tevens de verantwoording m.b.t. de financiën 2007 aan.

In het jaarverslag treft u tevens de verantwoording m.b.t. de financiën 2007 aan. inleiding Beste donateurs, Ook het afgelopen jaar is voor Namaste Projects een jaar geweest, waarin zich een hoop heeft afgespeeld. Over enkele hoogtepunten vindt u in het jaarverslag 2007 meer informatie.

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2018 INLEIDING

JAARVERSLAG 2018 INLEIDING JAARVERSLAG 2018 INLEIDING Het jaar 2018 is goed verlopen. Maar wat opvalt is dat ondanks de verbeterende economie en de daarmee samenhangende toegenomen werkgelegenheid, het aantal cliënten niet is afgenomen.

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting 112 Nepal Lortzinghof PK Zwolle

JAARVERSLAG Stichting 112 Nepal Lortzinghof PK Zwolle JAARVERSLAG 2018 Stichting 112 Nepal Lortzinghof 59 8031 PK Zwolle info@112nepal.nl 06-50215816 Inhoud Voorwoord van de voorzitter... 1. Verslag van het bestuur... 1.2 Activiteiten... 2. Toekomst... 3.

Nadere informatie

Jaarverslag 2013/2014. Stichting Simbólica Projecten

Jaarverslag 2013/2014. Stichting Simbólica Projecten Jaarverslag 2013/2014 Stichting Simbólica Projecten 1 maart 2013 28 februari 2014 Inhoud Algemeen 3 Beleid 4 Uitgevoerde projecten 6 Financieel overzicht 7 2 Algemeen Dit jaarverslag bestaat uit drie delen

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting Upendo4Kids

JAARVERSLAG Stichting Upendo4Kids JAARVERSLAG 2011 Stichting Upendo4Kids Inhoudsopgave Jaarverslag 2011 Pagina 0. Inhoudsopgave 1 1. Voorwoord 2 2. Activiteiten 3 3. Publiciteit 4 4. Externe contacten 5 5. Interne organisatie 6 6. Financiën

Nadere informatie

Groentezaden en pootaardappels

Groentezaden en pootaardappels Groentezaden en pootaardappels Actie Veld Vol Voedsel 2016 Een klein pakketje met rijke inhoud! Elk jaar opnieuw staan we er weer versteld van hoeveel mensen de actie Veld Vol Voedsel steunen. Het is hartverwarmend

Nadere informatie

Beleidsplan Theater RhederArt

Beleidsplan Theater RhederArt Beleidsplan Theater RhederArt Dieren, 14-11-2017 Versie 2.2 1 1. Inleiding: Dit is het beleidsplan van de organisatie Stichting Theater RhederArt vanaf 2017. Middels dit plan krijgt u inzicht in de ambities

Nadere informatie

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet!

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet! JAARVERSLAG 2018 Voor u ligt het jaarverslag van de Stichting Coalitie Erbij Woudenberg. Zoals u onderstaand kunt lezen hebben wij ook dit jaar, behalve de bijeenkomsten van Samen op Zondag, diverse activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vee tentoonstelling Donderdag 11 september gaan wij naar de Vee tentoonstelling op de koemarkt.

Nieuwsbrief. Vee tentoonstelling Donderdag 11 september gaan wij naar de Vee tentoonstelling op de koemarkt. Datum nieuwsbrief Obs Willem Eggert Jan v Egmondstraat 14 1441 HM Purmerend 0299 421385 info@willemeggertschool.nl www.willemeggertschool.nl Agenda: 10 september Sportdag gr 1 t/m 8 Locatie: Sportpark

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 DESTINO. stichting. Geef een kind de toekomst! WWW.STICHTINGDESTINO.COM

JAARVERSLAG 2013 DESTINO. stichting. Geef een kind de toekomst! WWW.STICHTINGDESTINO.COM JAARVERSLAG 2013 DESTINO stichting Geef een kind de toekomst! WWW.STICHTINGDESTINO.COM Voorwoord Hierbij bieden wij u het Jaarverslag aan. Dit verslag is een verantwoording van de activiteiten en financiën

Nadere informatie

Wat is het SDW cliëntenpanel?

Wat is het SDW cliëntenpanel? Terug kijken op het eerste jaar SDW cliëntenpanel 2016 Wat is het SDW cliëntenpanel? Het SDW cliëntenpanel praat samen met de Centrale cliëntenraad (CCR) over thema s. Het cliëntenpanel bestaat uit 25

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

JAARVERSLAG (1 april maart 2014) STICHTING FATHER PAUL VINCENT RAVI FOUNDATION

JAARVERSLAG (1 april maart 2014) STICHTING FATHER PAUL VINCENT RAVI FOUNDATION JAARVERSLAG 2013 (1 april 2013 31 maart 2014) STICHTING FATHER PAUL VINCENT RAVI FOUNDATION INHOUDSOPGAVE 1. Algemeen. Historie. Organisatie. Beleid. Fondsenwerving. Publiciteit. 2. Jaarverslag 2013. Investeringen

Nadere informatie

Informatiepakket. Deelnemers 'Zomer in Gelderland'

Informatiepakket. Deelnemers 'Zomer in Gelderland' Informatiepakket Deelnemers 'Zomer in Gelderland' Arnhem, maart 2017 Lieve mensen in Zelhem! Zomer in Gelderland komt heel graag naar jullie toe deze zomer! Dit pakket is bedoeld om jullie te voorzien

Nadere informatie

Stichting Smile on a Face Kampakker PL Breda JAARVERSLAG 2016

Stichting Smile on a Face Kampakker PL Breda JAARVERSLAG 2016 Stichting Smile on a Face Kampakker 2 4813PL Breda info@smileonaface.nl 076-5227114 JAARVERSLAG 2016 www.smileonaface.nl Inhoud Woord van de voorzitter... 3 1. Verslag van het bestuur... 3 1.2 Activiteiten...

Nadere informatie

Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017

Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017 Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017 Stichting Mag ik meedoen? KvK nummer 66828090 info@magikmeedoen.org IBAN NL72RABO 0375 229 000 1 Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 Doelstelling... 3 Werkzaamheden...

Nadere informatie

Thema. Beleidsvoornemen 2015. Beleidsvoornemen 2014. Resultaten 2014. Resultaten 2015. Resultaten 2016. Beleidsvoornemen 2016

Thema. Beleidsvoornemen 2015. Beleidsvoornemen 2014. Resultaten 2014. Resultaten 2015. Resultaten 2016. Beleidsvoornemen 2016 Stichting Aandacht Speciale Kinderen Ghana ASK Beleidsplan 2014 /2015 /2016 Thema Beleidsvoornemen 2014 Resultaten 2014 Beleidsvoornemen 2015 Resultaten 2015 Beleidsvoornemen 2016 Resultaten 2016 Inhoud

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2016

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2016 deze Nieuwsbrief bevat 5 pagina s Van de voorzitter "Het blijft bijzonder voor mij om als voorzitter een voorwoord te mogen schrijven in onze nieuwsbrief. Er zijn zoveel hartverwarmende ondersteuningen

Nadere informatie

Thema. Beleidsvoornemen 2015. Beleidsvoornemen 2014. Resultaten 2014. Resultaten 2015. Resultaten 2016. Beleidsvoornemen 2016

Thema. Beleidsvoornemen 2015. Beleidsvoornemen 2014. Resultaten 2014. Resultaten 2015. Resultaten 2016. Beleidsvoornemen 2016 Stichting Aandacht Speciale Kinderen Ghana ASK Beleidsplan 2014 /2015 /2016 Thema Beleidsvoornemen 2014 Resultaten 2014 Beleidsvoornemen 2015 Resultaten 2015 Beleidsvoornemen 2016 Resultaten 2016 Inhoud

Nadere informatie

Jaarplan Stichting Helping Thulo Parsel

Jaarplan Stichting Helping Thulo Parsel Jaarplan 2017 Stichting Helping Thulo Parsel Inhoud 1. Ons doel... 3 2. Huizen in Thulo Parsel... 3 3. Huizen in andere dorpen... 3 4. Watervoorziening in Thulo Parsel... 4 5. Bezoek dorp... 5 6. Overheadkosten...

Nadere informatie

JAARPLAN HV AFDELING OOST-BRABANT 2017

JAARPLAN HV AFDELING OOST-BRABANT 2017 JAARPLAN HV AFDELING OOST-BRABANT 2017 Inleiding De afdeling Oost-Brabant van het Humanistisch Verbond bestaat nu twee jaar en we mogen rustig zeggen dat het HV ondertussen stevig geworteld is in onze

Nadere informatie

Draaiboek: titel evenement in de streek

Draaiboek: titel evenement in de streek Draaiboek: titel evenement in de streek Inhoudsopgave Inleiding... 3 Doelstelling... 3 Doelgroep... 3 Organisatie... 3 Programma... 3 Actie- en takenlijst... 4 Communicatie... 5 Materialenlijst... 5 Begroting

Nadere informatie

Beleidsplan en focus. Stichting LUGA Care

Beleidsplan en focus. Stichting LUGA Care Beleidsplan en focus Stichting LUGA Care Opgesteld door: Bestuur LUGA Care Datum laatste wijziging: 25-11-2014 Inleiding Dit beleidsplan is geschreven voor een ieder die kennis wil nemen c.q. geïnteresseerd

Nadere informatie

Jaarverslag 2011. Stichting Vrienden van Umthombo

Jaarverslag 2011. Stichting Vrienden van Umthombo Jaarverslag 2011 Stichting Vrienden van Umthombo Inhoudsopgave Jaarverslag 2011... 1 Stichting Vrienden van Umthombo... 1 Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Huidig beleid... 4 Missie... 4 Doelstelling...

Nadere informatie

Sociaal Jaarverslag 2014

Sociaal Jaarverslag 2014 Sociaal Jaarverslag 2014 Voor u ligt het sociaal jaarverslag 2014 van Dorpsraad Lieshout. Waarom dit jaarverslag? Graag willen wij u informeren over het doel van de Dorpsraad en welke activiteiten we in

Nadere informatie

sponsorbrochure 2013

sponsorbrochure 2013 sponsorbrochure 2013 Voorwoord Beste gasten van ons corso, Corso in Zundert betekent veel voor een grote groep mensen in en buiten ons dorp. Het is niet alleen een traditie, maar voor veel mensen is corso

Nadere informatie

Stichting Werken met Eric en Cindy

Stichting Werken met Eric en Cindy Jaarverslag 2007 Stichting Werken met Eric en Cindy Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. De Stichting a. aanleiding b.bestuursleden c. doelstelling d. werkwijze 3. Ontwikkelingen in 2007 a. bestuur b. scholen

Nadere informatie

Jaarverslag Optimistenbond 2013. (Inclusief de notulen van de jaarlijkse algehele ledenvergadering)

Jaarverslag Optimistenbond 2013. (Inclusief de notulen van de jaarlijkse algehele ledenvergadering) Jaarverslag Optimistenbond 2013 (Inclusief de notulen van de jaarlijkse algehele ledenvergadering) november 2014 Inleiding De optimistenbond bestaat nu, sinds 26 augustus 2009, 4 jaar. We zijn met een

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING AANDACHT VOOR SPECIALE KINDEREN GHANA

JAARVERSLAG STICHTING AANDACHT VOOR SPECIALE KINDEREN GHANA JAARVERSLAG STICHTING AANDACHT VOOR SPECIALE KINDEREN GHANA 2014 1 Inhoudsopgave pagina 1. Inleiding 3 2. Activiteiten 4 3. Publiciteit 5 4. Samenwerking en kennisuitwisseling 5 5. Interne organisatie

Nadere informatie

Geen van de bestuursleden is zelfstandig bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting kans4you.

Geen van de bestuursleden is zelfstandig bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting kans4you. ALGEMENE GEGEVENS INSTELLING Naam instelling Stichting kans4you Adres Edelherweg 121 Postcode Website 1338 JS Almere www.kans4you.eu KvK 32141926 BESTUURSAMENSTELLING Voorzitter Secretaries Penningmeester

Nadere informatie

12 januari 2010: aardbeving verwoest Haïti

12 januari 2010: aardbeving verwoest Haïti 12 januari 2010: aardbeving verwoest Haïti Land Inwoners: 9.035.536 (België: 10.414.336) Oppervlakte: 27.750 km² (België: 30.528 km²) BNP/capita: $1.300 (België: $37.400) Bevolking Levensverwachting bij

Nadere informatie

Hier doen we het voor!

Hier doen we het voor! Hier doen we het voor! www. stichtingladder.nl Nieuwsbrief uitgave oktober 2018 Stichting Ladder Oudedijk 163 B 3061 AB Rotterdam Tel: 0655774540 Reknr: NL98 RABO 0127023283 KvK 24412283 info@stichtingladder.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017

Nieuwsbrief januari 2017 Nieuwsbrief januari 2017 Op bezoek bij de school in Latrya. De bibliotheek is nog niet klaar, maar men heeft wel al concrete plannen gemaakt en wat het gaat kosten. De kosten zullen ongeveer 180, = zijn.

Nadere informatie

Dus heb je tijd op donderdag 10 augustus kom dan om u naar Moershei 13 in Landgraaf.

Dus heb je tijd op donderdag 10 augustus kom dan om u naar Moershei 13 in Landgraaf. Jaargang 37 Nummer 15 aug. 2017 www.terracollinaria.nl E-mail: info.terracollinaria@gmail.com TC Onze vakantie-hobby-avond bij Luc en Kristel. EXTRA, EXTRA, EXTRA, EXTRA, EXTRA, EXTRA, EXTRA, EXTRA,EXTRA

Nadere informatie

16 maart 2018 Nummer 13

16 maart 2018 Nummer 13 16 maart 2018 Nummer 13 Inhoud: Klankbordgroep bijeenkomst Thema ouderavond 12 april Gezinsviering Nationale Daltondag 2018 Verkeerstuin 2018 Schoolreis 3 april Informatie schoolreis 1-2-3 Benefietconcert

Nadere informatie

Stichting Seniorenplatform Gouda Jaarverslag 2013

Stichting Seniorenplatform Gouda Jaarverslag 2013 Stichting Seniorenplatform Gouda Jaarverslag 2013 Deelnemen aan de samenleving Zelfstandig blijven Aan het werk blijven Senioren doen mee Gouda 11 maart 14 Een woord vooraf 1. Stichting Seniorenplatform

Nadere informatie

CHILI een VERGETEN BEVING

CHILI een VERGETEN BEVING TALCAHUANO centrum: ZONA CERO CHILI een VERGETEN BEVING 27 feb 2010-03:34 uur CALETA el MORRO COMPLEET VERWOEST Grootste aardbeving van de laatste 50 jaar. 8.8 op de schaal van Richter. 15 min later: Tsunami

Nadere informatie

Lions youth exchange, Camp Origin Fegen, Sweden.

Lions youth exchange, Camp Origin Fegen, Sweden. Lions youth exchange, Camp Origin Fegen, Sweden. Week 1 Op een zonnige zondagochtend was het eindelijk zover, vandaag zou ik naar Kopenhagen vliegen en vervolgens met de trein doorreizen naar het zuiden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

ACTIETOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGINGEN TOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGING

ACTIETOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGINGEN TOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGING ACTIETOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGINGEN TOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGING INTRODUCTIE INTRODUCTIE Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat jullie in actie willen komen voor Spieren voor Spieren! Zoals

Nadere informatie

MR-Nutsschool Zorgvliet/onderdeel van Lucas

MR-Nutsschool Zorgvliet/onderdeel van Lucas MR-Nutsschool Zorgvliet/onderdeel van Lucas VERSLAG Vergadering: Medenzeggenschapsraad Nutsschool Zorgvliet Datum: Donderdag 25 september 2014 Tijd: 19.00-21.00 uur Plaats: School Aanwezig: Peter Molog,

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Abhilasa Global Serve. 2016-2018 ( 3 jaren)

Beleidsplan Stichting Abhilasa Global Serve. 2016-2018 ( 3 jaren) Beleidsplan Stichting Abhilasa Global Serve 2016-2018 ( 3 jaren) Adres: Secretariaat AGS Merwekade 69 311 TH Dordrecht E-mail: info@abhilasa-global-serve.nl Website: Abhilasa-global-serve.nl Contactpersoon:

Nadere informatie

STICHTING EMANUEL-SAMA opgericht 18 juni 2010

STICHTING EMANUEL-SAMA opgericht 18 juni 2010 STICHTING EMANUEL-SAMA opgericht 18 juni 2010 Jaaroverzicht 2013 INLEIDING De voorzitster Liliana Lemmen liep al jaren met het plan en droom om een kindertehuis te beginnen in Palmira, Colombia. Zij komt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Met hartelijke groet, Simone Delorme Johan de Ruiter Floris van der Schot Oene Gerritsma

Met hartelijke groet, Simone Delorme Johan de Ruiter Floris van der Schot Oene Gerritsma JAARVERSLAG 2015 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Verantwoording boekjaar 2015 Stichting Life After War... 4 Inleiding... 4 Terugblik op 2015 activiteiten, resultaten en financiën... 4 De activiteiten... 4

Nadere informatie

SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR

SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K. 40324098 2951 HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR. 4375518 U I T N O D I G I N G zaterdagmiddag 10 juni 2004, 12.00 uur de Algemene

Nadere informatie

Stichting Asian Heritage Nepal (SAHN), Nieuwsbrief, september Namasté! Fotoverslag van bezoek aan Nepal

Stichting Asian Heritage Nepal (SAHN), Nieuwsbrief, september Namasté! Fotoverslag van bezoek aan Nepal Stichting Asian Heritage Nepal (SAHN), Nieuwsbrief, september 2015 Namasté! Fotoverslag van bezoek aan Nepal In augustus hebben bestuursleden Pieter van Buul en Annemieke Mencke (op eigen kosten) een bezoek

Nadere informatie

Voorzitter: Judi Klok-Levit tel. : 015 2610769 Postadres: Watersnipstraat 42 giro : 43 55 938 2623 LS Delft e-mail : jukaklok@wanadoo.

Voorzitter: Judi Klok-Levit tel. : 015 2610769 Postadres: Watersnipstraat 42 giro : 43 55 938 2623 LS Delft e-mail : jukaklok@wanadoo. Stichting Delft-Kfar Saba Voorzitter: Judi Klok-Levit tel. : 015 2610769 Postadres: Watersnipstraat 42 giro : 43 55 938 2623 LS Delft e-mail : jukaklok@wanadoo.nl NIEUWSBRIEF 1-2008 Jaarverslag 2007 Delft,

Nadere informatie

Acties & Activiteiten 2016

Acties & Activiteiten 2016 Acties & Activiteiten 2016 We beginnen het jaar altijd met de gezamenlijke Kerkendag. Dit jaar was dat op zondag 17 januari in de Zuiderkerk. We mochten met ons stalletje achter in de kerk staan om na

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2014

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2014 FINANCIEEL JAARVERSLAG 2014 Dit is een uitgave van: Stichting Steenwiekertoornrun P.a. Burg. G.W. Stroinkweg 83 8343 XL Zuidveen Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer 08196672

Nadere informatie

STICHTING KUNSTFONDS VINCENT VAN GOGHHUIS ZUNDERT

STICHTING KUNSTFONDS VINCENT VAN GOGHHUIS ZUNDERT BELEIDSPLAN 2017-2020 STICHTING KUNSTFONDS VINCENT VAN GOGHHUIS ZUNDERT Inhoud: 1. Inleiding 2. Doelstelling stichting 3. Werkwijze stichting 4. Verwezenlijking doelstelling 5. Wijze van fondsenwerving

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Wat staat er in deze nieuwsbrief: Werken bij Groen Doen. Een ochtendje Nac. Rondleiding scholieren. 1 April. Voorjaar!

NIEUWSBRIEF. Wat staat er in deze nieuwsbrief: Werken bij Groen Doen. Een ochtendje Nac. Rondleiding scholieren. 1 April. Voorjaar! NIEUWSBRIEF Wat staat er in deze nieuwsbrief: Werken bij Groen Doen Een ochtendje Nac Rondleiding scholieren 1 April Voorjaar! Nieuwsbrief GroenDoen 1 Werken bij Groen Doen Een van de belangrijkste dingen

Nadere informatie

Stichting Triathlon Nieuwkoop

Stichting Triathlon Nieuwkoop Stichting Triathlon Nieuwkoop Sponsorplan 2018 Nederlands Kampioenschap 1/2 Triathlon van Nieuwkoop op 3 juni 2018 Door middel van sport, mensen verbinden aan uw bedrijf. Geachte heer, mevrouw, Het bestuur

Nadere informatie

:35 QuestBack export - Ooa workshop "Structure Follows Strategy"10 maart 2009

:35 QuestBack export - Ooa workshop Structure Follows Strategy10 maart 2009 Ooa workshop "Structure Follows Strategy"10 maart 2009 Gepubliceerd van 11.03.2009 tot 17.03.2009 15 antwoorden (15 uniek) 1. Wat is uw oordeel over de presentatie van de inleider? (opbouw, duidelijkheid,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement LV-INOG Landelijke Vereniging INOG

Huishoudelijk reglement LV-INOG Landelijke Vereniging INOG Versie 1 oktober 2010 Huishoudelijk Reglement LV-INOG Dit huishoudelijk reglement regelt enkele zaken die niet of niet volledig zijn geregeld in de statuten. Artikel 1 Leden 1. Het bestuur houdt een register

Nadere informatie

Enquete Resultaten en Conclusies

Enquete Resultaten en Conclusies Enquete 2016 Resultaten en Conclusies Achtergrond Begin 2017 heeft het bestuur een enquête uitgeschreven, om na te gaan of wij de juiste dingen doen voor onze leden. De respons was uitstekend. Binnen twee

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Kamer van Koophandel: De Stichting Emoties is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 58430229.

Jaarverslag 2014. Kamer van Koophandel: De Stichting Emoties is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 58430229. Jaarverslag 2014 Dit is het tweede jaarverslag van de Stichting Emoties. Wij hopen dat dit verslag voldoende vertrouwen geeft, om de samenwerking verder voort te zetten. Bijlage: uitgebreid financieel

Nadere informatie

PERSMAP: PERSCONFERENTIE DEDEMSVARIA 22 JANUARI 2016 in Eetcafé De Kalkwieke

PERSMAP: PERSCONFERENTIE DEDEMSVARIA 22 JANUARI 2016 in Eetcafé De Kalkwieke PERSMAP: PERSCONFERENTIE DEDEMSVARIA 22 JANUARI 2016 in Eetcafé De Kalkwieke Stichting Dedemsvaria presenteert de Dedemsvaria Feestweek, van maandag 1 augustus tot en met zaterdag 6 augustus. Welkom op

Nadere informatie

Hertaling juni Door: Peter Eggen

Hertaling juni Door: Peter Eggen Hertaling juni 2017 Door: Peter Eggen Wie zijn wij, Het Regionaal Platform Ervaringskennis is gestart in 2013. Het RPE is een samenwerking tussen cliëntenraden en Wmo-raden in de regio Nijmegen. Mensen

Nadere informatie

D E P A L S T E R 2012-2013

D E P A L S T E R 2012-2013 D E P A L S T E R 2012-2013 Jaarverslag 2012-2013 Samenstelling raad en taakverdeling Leden: Oudergeleding:,: Arno Loermans: PR taken Houvast Ivo van der Laan: secretaris, begroting :Edwin de Vries: arbo

Nadere informatie

Jaarverslag Holanda Green Solutions

Jaarverslag Holanda Green Solutions Jaarverslag 2017 Holanda Green Solutions Voorzitter: Ronald Leemeijer Secretaris en penningmeester: Anke Schothorst Algemeen bestuurslid: Alexander Staverman KVK 68168020 Anbi status RSIN nr 857330172

Nadere informatie

28 september 2018: Aardbevingen en tsunami verwoesten Indonesië

28 september 2018: Aardbevingen en tsunami verwoesten Indonesië 28 september 2018: Aardbevingen en tsunami verwoesten Indonesië Land Inwoners: 260.580.739 (België: 11.491.346) Oppervlakte: 1.910.931 km² (België: 30.528 km²) BNP/capita: $ 13 120 (België: $ 48 258) Bevolking

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 april 2017

Nieuwsbrief 2 april 2017 Nieuwsbrief 2 april 2017 Nieuwsbrief 2 april 2017 In deze nieuwsbrief zijn de volgende onderwerpen te lezen: 1. Historische canon van Castricum en Bakkum 2. Tentoonstelling Vervaagd agrarisch verleden

Nadere informatie

Voorzitter Jeremy. 20 minuten presentatie TSO: financiën, kwaliteit en communicatie. Uitleg van Daphne over de TSO Komt terug i.v.m.

Voorzitter Jeremy. 20 minuten presentatie TSO: financiën, kwaliteit en communicatie. Uitleg van Daphne over de TSO Komt terug i.v.m. Tijd: locatie: 19.30 uur teamkamer Datum 19 maart 2018 geplande tijdsspanne: 2u en 45 minuten Voorzitter Jeremy Notulist diane Voorbereiding: - mail van Jane over het Het werkdruk akkoord in het PO en

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT EN POLICY STICHTING MEERMINNECOMITÉ WATERLANDKERKJE

PRIVACY STATEMENT EN POLICY STICHTING MEERMINNECOMITÉ WATERLANDKERKJE PRIVACY STATEMENT EN POLICY STICHTING MEERMINNECOMITÉ WATERLANDKERKJE info@meerminnefeesten.com MEERMINNEFEESTEN WATERLANDKERKJE Privacy Statement voor www.meerminnefeesten.com Waarborgen Privacy Het waarborgen

Nadere informatie

INSCHRIJVING SLUIT OP 10

INSCHRIJVING SLUIT OP 10 INSCHRIJVING SLUIT OP 10 nieuwsbrief november 2018, editie 2 De nieuwsbrief van,over en door het stichting West-Fries Darts The center of West-Fries Darts In deze editie vindt u het volgende; West-Fries

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag Advisie Foundation 2016

Financieel Jaarverslag Advisie Foundation 2016 Financieel Jaarverslag Advisie Foundation 2016 Goedgekeurd in bestuursvergadering: 20-07-2017 Versie: 1.0 Auteur: H.P. Noorman 1 Inhoud 2 Verlies & Winstrekening en Balans... 3 3 Verantwoording inkomsten

Nadere informatie

`Grenzeloos stage lopen. Evenementen

`Grenzeloos stage lopen. Evenementen `Grenzeloos stage lopen Evenementen Inhoudsopgave 1. HET EVENEMENT 3 1.2 DE DOELGROEP 3 2. VAN SPONSORING NAAR NAAMSBEKENDHEID 5 3. SPONSORING EN HET BELEID VAN HET EVENEMENT 6 4. VORMEN VAN SPONSORING

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Eenmalig project. p/a Diessenplasstraat DD Holten

BELEIDSPLAN. Eenmalig project. p/a Diessenplasstraat DD Holten BELEIDSPLAN Eenmalig project p/a Diessenplasstraat 48 7451 DD Holten www.holtenhelptsintmaarten.nl holtenhelptsintmaarten@gmail.com Inhoud Inleiding 3 1. Missie/visie 4 1.2 Doelstelling 4 1.3 Strategie

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Draaiboek voor de verenigingen Aegon Open Roeidag 2015

Draaiboek voor de verenigingen Aegon Open Roeidag 2015 Draaiboek voor de verenigingen Aegon Open Roeidag 2015 Begin met het formeren van een werkgroep/projectteam en verdeel onderling de werkzaamheden. Inhoud 1. Planning en programma... 2 2. Organisatie...

Nadere informatie

Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden!

Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden! Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden! Stelt u zich eens voor.... dat uw medewerkers fitter hun werk doen, dat de teamspirit binnen het bedrijf positief groeit, dat uw klanten uw maatschappelijke

Nadere informatie

Stichting Speelgoedbank Amsterdam. Jaarverslag 2015

Stichting Speelgoedbank Amsterdam. Jaarverslag 2015 Stichting Speelgoedbank Amsterdam Jaarverslag 2015 Inhoudsopgave De organisatie 3 Jaarverslag activiteiten 4 Balans en resultatenrekening 2015 5 Pagina 2 De organisatie Algemeen Stichting Speelgoedbank

Nadere informatie

Verslag van de themabijeenkomst over de Wmo

Verslag van de themabijeenkomst over de Wmo Verslag van de themabijeenkomst over de Wmo 19 november 2015 Op 19 november 2015 organiseerde de Wmo- Klankbordgroep voor en door mensen met een verstandelijke beperking voor de AV-regio haar eerste themabijeenkomst.

Nadere informatie

ANBI GEGEVENS STICHTING INDIË MONUMENT HARDENBERG, KvK

ANBI GEGEVENS STICHTING INDIË MONUMENT HARDENBERG, KvK BELEIDSPLAN Inleiding: ANBI GEGEVENS STICHTING INDIË MONUMENT HARDENBERG, KvK 41025510. Op 1 mei 1998 is een monument onthult op het Indië Plantsoen aan de vecht in Hardenberg. Op 15 augustus vind hier

Nadere informatie

Bankrekening: NL32RABO Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr

Bankrekening: NL32RABO Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr www.lourdesactiealkmaar.nl Bankrekening: NL32RABO0178067229 Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 37146165 Inhoudsopgave Verslag van het bestuur... 3 Bedevaarten... 3 60-jarig jubileum...

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Natuurlijk doet u het omdat u het leuk vindt maar u dient er ook een aantal andere zaken mee zoals:

Natuurlijk doet u het omdat u het leuk vindt maar u dient er ook een aantal andere zaken mee zoals: Correspondentieadres wedstrijd secretariaat Commissie Versiering & Verlichting Postbus 16 8100 AA Raalte versiering@stoppelhaene.nl www.stoppelhaene.nl Alle inwoners van Raalte die het Stöppelhaene feest

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 9, nummer 3

Nieuwsbrief Jaargang 9, nummer 3 Nieuwsbrief Jaargang 9, nummer 3 www.projectoekraine.nl Oosterweg 7, Kantens Tel. 0595-552424 KVK nr. 52514706 Rek. nr. NL56 RABO 0121477967 Inhoud Voorwoord Projecten 2018 Acties 2018 Financiën Voorwoord

Nadere informatie