Algemene Gebruiksvoorwaarden TalentBoostAcademy

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Gebruiksvoorwaarden TalentBoostAcademy"

Transcriptie

1 Algemene Gebruiksvoorwaarden TalentBoostAcademy 1. Definities TalentBoostAcademy: de besloten vennootschap TalentBoostAcademy B.V. gevestigd aan Hendrikstraat 3, 5671 HT te Nuenen, BTW nummer NL B01.en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer TalentBoard: de software omgeving en alle daaraan gekoppelde functionaliteiten waarop Gebruikers zich kunnen inschrijven voor het ontwikkelen van hun talenten en het bijhouden van de voortgang in persoonlijke ontwikkeling. Gebruiker: iedere bezoeker van de Omgeving die een rol speelt bij het ontwikkelen van het Talent. Talent: iedere gebruiker die TalentBoard gebruikt om talenten in kaart te brengen en deze te ontwikkelen via het Aanbod van TalentBoostAcademy. Aanbieder: iedere partij die het haar bedrijf heeft gemaakt om training, coaching en opleiding te leveren aan Gebruikers die door middel van het TalentBoard hun talenten (willen) ontwikkelen. Aanbod: training, coaching en opleiding die door Aanbieders aan Talenten tegen een vergoeding beschikbaar wordt gesteld. Omgeving: en iedere andere door TalentBoostAcademy aangewezen applicatie en/of website. Content: (een deel van) de specificaties van Artikelen in de Omgeving, welke specificaties en Artikelen door TalentBoostAcademy te allen tijde kunnen worden aangepast, bestaand uit onder meer tekst, afbeeldingen en technische specificaties, die TalentBoostAcademy ten behoeve van de gebruikers ter beschikking stelt. Merken: de TalentBoostAcademy woord- en beeldmerken, alsmede overige onderscheidingstekens.

2 2. Welkom bij TalentBoostAcademy! a) Deze gebruiksvoorwaarden (de "Gebruiksvoorwaarden") zijn met ingang van 1 januari 2016 van toepassing op ieder gebruik van het TalentBoard (de "Omgeving") (zowel via Gebruikers computer als via mobiele apparatuur of enige andere software applicatie), op alle diensten die door TalentBoostAcademy worden aangeboden en op alle overeenkomsten die TalentBoostAcademy aangaat voor het gebruik van de Omgeving en de diensten. b) Door het inschrijven via onze Website gaat Gebruiker akkoord met deze Gebruiksvoorwaarden. TalentBoostAcademy raadt iedereen die gebruik maakt van de Omgeving of van een van deze diensten (een "Gebruiker") aan, deze Gebruiksvoorwaarden vooraf te lezen. TalentBoostAcademy kan deze Gebruiksvoorwaarden van tijd tot tijd wijzigen. TalentBoostAcademy zal alle Gebruikers op de hoogte brengen van deze wijzigingen. 3. Doel van TalentBoostAcademy a) TalentBoostAcademy biedt Gebruikers (hierna ook Talenten of Talent genoemd), door middel van inschrijving, een platform genaamd TalentBoard aan, waarmee Gebruiker inhoud kan geven aan zijn persoonlijke ontwikkeling: b) TalentBoostAcademy doet dat door: a. Het opbouwen van het persoonlijke ontwikkelprofiel van de Gebruiker. b. Het uitvoeren van de door TalentBoostAcademy aangeboden assessments. c) Het gebruiken van de middels de TalentBoard geleverde ontwikkelelementen en het inzien van en sturen op de voortgang van ontwikkeling van de Talenten en vaardigheden. d) Het aangaan van een overeenkomst voor levering van training, coaching, opleiding, studiematerialen, boeken, artikelen met een van de Aanbieders via de TalentBoostAcademy Omgeving. 4. Bescherming van Gebruikers privacy a) In het Privacybeleid van TalentBoostAcademy wordt uitgelegd hoe TalentBoostAcademy omgaat met de persoonlijke gegevens van Gebruikers en hoe we de privacy van Gebruikers beschermen bij het gebruik van de Omgeving. b) Alle informatie, historie en door de Gebruiker aan TalentBoostAcademy verstrekte informatie blijft eigendom van de Gebruiker, ongeacht of de Gebruiker op eigen titel dan wel via de werkgever of instantie(s) is ingeschreven bij TalentBoostAcademy.

3 5. Minderjarigen a) De diensten van TalentBoostAcademy zijn niet toegankelijk voor minderjarige Gebruikers tenzij zij daarvoor toestemming hebben gekregen van hun wettelijke vertegenwoordiger of wanneer het in het maatschappelijk verkeer gebruikelijk is dat een bepaalde minderjarige van deze leeftijd de betreffende handeling zelfstandig verricht. 6. Niet toegestaan gebruik van de Website a) De inhoud van de Website mag door de Gebruiker niet worden gekopieerd, gereproduceerd en/of openbaar gemaakt worden, behoudens RSS feeds voor persoonlijk gebruik en/of nieuwsberichten. Hiermee wordt bijvoorbeeld bedoeld gebruik in persoonlijke web-blogs of andere persoonlijke websites. Het is de Gebruiker niet toegestaan de inhoud van de Website te wijzigen, anders dan beschreven in deze Gebruiksvoorwaarden. b) Het is de Gebruiker niet toegestaan om persoonsgegevens van Aanbieders die een Aanbod plaatsen op het TalentBoard (waaronder adressen en telefoonnummers) te verzamelen en/of Aanbieders te benaderen voor het aanbieden van eigen producten en/of diensten. c) Op de databank met Aanbod rust het databankrecht van TalentBoostAcademy. Dit houdt onder meer in dat het de Gebruiker niet is toegestaan een substantieel gedeelte van de inhoud van de databank met Aanbod op te vragen en te hergebruiken en/of niet-substantiële delen van de inhoud van de databank met Aanbod herhaald en systematisch op te vragen en te hergebruiken in de zin van de Databankenwet, tenzij aan de bovengenoemde uitzondering voor persoonlijk gebruik en/of nieuwsberichten is voldaan. Ook is het de Gebruiker niet toegestaan om hyperlinks naar Aanbod op een andere website weer te geven, tenzij hiervoor voorafgaande schriftelijke toestemming van TalentBoostAcademy is verkregen, of tenzij aan de bovengenoemde uitzondering voor persoonlijk gebruik en/of nieuwsberichten is voldaan. d) Tenzij TalentBoostAcademy daarvoor toestemming heeft gegeven (bijvoorbeeld in het geval van API partners), is het niet toegestaan om Aanbod op de Website te plaatsen via een geautomatiseerd systeem, of op enige andere wijze dan via de Aanbod management module. Het is niet toegestaan om Aanbod namens of in opdracht van derden te plaatsen, tenzij TalentBoostAcademy daarvoor toestemming heeft gegeven (bijvoorbeeld in het geval van API partners). 7. Misbruik van de Website en de gevolgen hiervan a) Voor Gebruikers veiligheid en om misbruik tegen te gaan worden adressen afgeschermd door TalentBoostAcademy. Reactie(s) op een Aanbod en eventuele vervolgberichten tussen Gebruiker en Leverancier worden via de servers van TalentBoostAcademy verzonden.

4 b) Voor het melden van illegale en inbreuk makende Aanbod, beledigende inhoud en andere problemen verzoekt TalentBoostAcademy de Gebruiker melding te maken van het item via het Contactformulier; zo kunnen TalentBoostAcademy en Gebruikers er samen voor zorgen dat de site zo schoon en veilig mogelijk blijft. c) Indien TalentBoostAcademy aanwijzingen en/of klachten van andere gebruikers ontvangt of om andere redenen van mening is dat een bepaalde Gebruiker niet handelt in overeenstemming met de wet en/of de Gebruiksvoorwaarden en/of het Privacybeleid, dan kan TalentBoostAcademy indien TalentBoostAcademy daartoe aanleiding ziet om veiligheidsredenen en ter bescherming van onze gebruikers onder meer de onderstaande maatregelen treffen. TalentBoostAcademy kan deze maatregelen ook treffen indien Gebruiker op onredelijke wijze gebruik maakt van de Website, bijvoorbeeld indien het gebruik andere Gebruikers hindert of de goede werking van de Website verstoort. d) TalentBoostAcademy heeft het recht om de desbetreffende Gebruiker uit te sluiten van de diensten van TalentBoostAcademy of bepaalde functionaliteiten voor deze Gebruiker te beperken. Te denken valt aan bijvoorbeeld schorsing van de account van de betreffende Gebruiker, het verwijderen van beoordelingen, het beperkt kunnen plaatsen van reacties. e) TalentBoostAcademy heeft het recht in het kader van de bovengenoemde maatregelen de persoonsgegevens van de betrokkenen te verwerken. Indien daartoe aanleiding is kan TalentBoostAcademy binnen de grenzen van de wet, de persoonsgegevens van de betrokkenen doorgeven, bijvoorbeeld aan politie en/of justitie. Hoe dit in zijn werk gaat staat verder omschreven in ons Privacybeleid. 8. Garanties TalentBoostAcademy a) TalentBoostAcademy kan de Gebruiker niet garanderen dat via de Website afgenomen diensten altijd zullen voldoen aan de verwachtingen. Ook kan TalentBoostAcademy niet garanderen dat de Website foutloos functioneert en/of dat een continue en/of veilige toegang tot de Website of delen daarvan kan worden verkregen. b) Alle informatie en getallen op de Website zijn onder voorbehoud van spel- of typefouten. 9. Beperking aansprakelijkheid TalentBoostAcademy a) TalentBoostAcademy sluit, voor zover wettelijk toegestaan is, aansprakelijkheid uit voor alle schade die een Gebruiker lijdt door: a. gebruik van de diensten van TalentBoostAcademy; b. het niet of niet veilig beschikbaar zijn van de Website of delen daarvan; c. onjuiste informatie op de Website; d. afname van diensten van derden of gebruik van gekochte producten via de Website; of e. wijzigingen in de diensten van TalentBoostAcademy of wijzigingen in of op de Website.

5 b) Indien TalentBoostAcademy B.V. om wat voor reden dan ook toch aansprakelijk is, dan is de aansprakelijkheid beperkt tot maximaal de totale vergoeding die de Gebruiker aan TalentBoostAcademy B.V. heeft betaald ter zake de handeling waardoor de aansprakelijkheid is ontstaan, met een bovengrens van EUR 2.500, Wijzigingen van de diensten en de Website a) TalentBoostAcademy kan de Website of delen daarvan te allen tijde wijzigen. Tevens kan TalentBoostAcademy te allen tijde de diensten wijzigen of beëindigen. Dergelijke wijziging of beëindiging wordt - voordat deze wordt doorgevoerd - door TalentBoostAcademy binnen een redelijke termijn (minimaal 1 week of elke andere redelijke termijn, indien zij daar door de omstandigheden toe wordt gedwongen) aangekondigd. 11. Websites en diensten van derden a) De Website bevat verwijzingen naar de websites van derden (bijvoorbeeld door middel van een hyperlink of banner). TalentBoostAcademy heeft geen enkele zeggenschap of invloed op de inhoud van deze websites. Op deze websites gelden de (privacy)regels van die betreffende website. Indien Gebruiker vragen over deze regels van websites van derden heeft, dan verwijst TalentBoostAcademy Gebruiker naar hun desbetreffende websites. Dit geldt ook voor het gebruiken van de diensten van externe dienstverleners, zoals van betaaldiensten van derden. Het gebruik van deze diensten zal dan onder de (privacy)regels van de desbetreffende dienstverlener vallen. 12. Regels voor het annuleren van een Aanbod a) Een Aanbod is aangegaan door het Talent met de Aanbieder op het moment dat het Talent een boeking van het Aanbod heeft gedaan en betaald via het TalentBoard van TalentBoostAcademy.Voor elke annulering van het Aanbod door het Talent gelden de volgende regels: a. Tot zes weken voor aanvang van het Aanbod wordt een restitutie van100% gedaan; b. Binnen zes weken en tot twee weken voor aanvang van het Aanbod wordt een restitutie van 50% gedaan; c. Korter dan twee weken voor aanvang van het Aanbod wordt geen restitutie (0%) gedaan. b) Het is niet toegestaan om een andere Gebruiker toegang te geven tot het Aanbod zonder nadrukkelijke toestemming van TalentBoostAcademy. c) Voor elke Annulering door de Aanbieder geldt te allen tijde een Restitutie van 100%. d) Restituties worden altijd gedaan op de rekening waarmee het Aanbod is betaald.

6 13. Regels voor het plaatsen van beoordelingen Het plaatsen van een beoordeling en een reactie a) Een beoordeling is een schriftelijke ervaring van een Talent met een Aanbieder. Een beoordeling wordt bij alle Aanbod van de desbetreffende Aanbieder geplaatst. Iedere Talent kan bij de Aanbieding van de Aanbieder zijn eigen beoordeling schrijven, mits het Talent gebruik heeft gemaakt van het betreffende Aanbod. De regels voor een beoordeling Een beoordeling: a) moet naar waarheid worden ingevuld; b) moet betrekking hebben op de betreffende Aanbieder; c) moet betrekking hebben op een uitgevoerde dienst; d) mag nooit scheld- of kwetsende woorden bevatten en/of in strijd zijn met de openbare orde en/of goede zeden; e) mag geen privacygevoelige informatie bevatten (zoals adresgegevens, websites, etc.); en f) mag geen commerciële boodschappen bevatten. Beoordelingen kunnen ook negatief zijn. a) Negatieve beoordelingen worden niet verwijderd, tenzij de beoordeling onmiskenbaar onrechtmatig is en/of in strijd is met één van de bovenstaande regels. In dat geval is TalentBoostAcademy gerechtigd de beoordeling te verwijderen. Een Talent die van mening is dat de verwijdering onjuist is, kan hiervoor middels het contactformulier bezwaar aantekenen bij de TalentBoostAcademy. 14. Klachtenregeling a) Klachten over de dienstverlening van TalentBoostAcademy kunnen Gebruikers indienen door middel van het contactformulier op het TalentBoard. Klachten dienen binnen redelijke tijd nadat Gebruiker een gebrek in de dienstverlening heeft geconstateerd te worden ingediend, waarbij een termijn van 1 week in ieder geval tijdig zal zijn. Klachten dienen volledig en duidelijk omschreven te worden ingediend. TalentBoostAcademy zal ernaar streven binnen 14 dagen na het indienen van de klacht te reageren. In geval dit niet mogelijk is, zal TalentBoostAcademy binnen 14 dagen na het indienen van de klacht een indicatie geven van de termijn van beantwoording.

7 15. Overige bepalingen a) Indien TalentBoostAcademy een bepaling in de Gebruiksvoorwaarden niet afdwingt, dan heeft dat niet tot gevolg dat TalentBoostAcademy afstand doet van het recht dit op een later tijdstip of jegens een andere Gebruiker wel af te dwingen. Afspraken die afwijken van hetgeen is bepaald in de Gebruiksvoorwaarden zijn enkel geldig indien deze schriftelijk door TalentBoostAcademy zijn bevestigd. Indien een of meerdere bepalingen van de Gebruiksvoorwaarden door een bevoegde rechter ongeldig wordt verklaard, dan laat dit de overige bepalingen van de Gebruiksvoorwaarden onverlet. b) Belangrijke kennisgevingen gericht aan TalentBoostAcademy dienen te worden verzonden per aangetekende post met bewijs van ontvangst aan TalentBoostAcademy B.V. op Hendrikstraat 3, 5671 HT te Nuenen. Kennisgevingen aan Gebruikers zullen worden gestuurd naar het opgegeven adres, of per aangetekende post met bewijs van ontvangst. c) TalentBoostAcademy is te allen tijde gerechtigd om haar rechten en verplichtingen uit de overeenkomsten die betrekking hebben op de diensten van TalentBoostAcademy over te dragen aan een van haar groepsvennootschappen en/of aan derden. Gebruikers zullen hierover schriftelijk worden geïnformeerd. d) Deze Gebruiksvoorwaarden vormen de gehele overeenkomst tussen TalentBoostAcademy B.V. en Gebruiker en vervangen alle eerdere overeenkomsten. De overeenkomsten die volgen uit alle diensten van TalentBoostAcademy en de Gebruiksvoorwaarden worden beheerst door Nederlands recht. In het geval van een geschil voortvloeiend uit deze overeenkomst of uit de Gebruiksvoorwaarden, zal enkel de rechtbank te Den Haag bevoegd zijn. Indien de Gebruiker handelt als consument (een natuurlijk persoon die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf), dan heeft deze Gebruiker verder de optie om binnen een maand nadat TalentBoostAcademy zich op de bevoegdheid van de rechtbank Den Haag beroept, voor beslechting van het geschil door de volgens de wet bevoegde rechter te kiezen.

Door het gebruik van de Website en het derhalve aanvaarden van de Gebruiksvoorwaarden, gaat u daarnaast akkoord met ons privacy beleid.

Door het gebruik van de Website en het derhalve aanvaarden van de Gebruiksvoorwaarden, gaat u daarnaast akkoord met ons privacy beleid. I. Algemene gebruiksvoorwaarden Mijnhuurprijs.nl 1. Welkom bij Mijnhuurprijs.nl Deze gebruiksvoorwaarden zijn met ingang van 1 oktober 2016 van toepassing op ieder gebruik van de website Mijnhuurprijs.nl,

Nadere informatie

De Haagse Lerarenpas houders hierna te noemen pashouder. Hiermee wordt een fysieke of elektronische uitvoering van de De Haagse Lerarenpas bedoeld.

De Haagse Lerarenpas houders hierna te noemen pashouder. Hiermee wordt een fysieke of elektronische uitvoering van de De Haagse Lerarenpas bedoeld. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden De Haagse Lerarenpas 1. Algemeen 2. De Haagse Lerarenpas pashouders 3. De Haagse Lerarenpas partners 4. Toepasselijk recht en bevoegde rechter 1. ALGEMEEN Definities:

Nadere informatie

I Algemene Gebruiksvoorwaarden 1. Welkom bij Profit 4 three Welkom bij www.profit4three.com (de "Website") en hartelijk dank voor uw bezoek.

I Algemene Gebruiksvoorwaarden 1. Welkom bij Profit 4 three Welkom bij www.profit4three.com (de Website) en hartelijk dank voor uw bezoek. I Algemene Gebruiksvoorwaarden 1. Welkom bij Profit 4 three Welkom bij www.profit4three.com (de "Website") en hartelijk dank voor uw bezoek. Deze gebruiksvoorwaarden (de "Gebruiksvoorwaarden") zijn met

Nadere informatie

Algemene Gebruiksvoorwaarden

Algemene Gebruiksvoorwaarden Algemene Gebruiksvoorwaarden Versie: 04 december 2017 I. Algemene Gebruiksvoorwaarden Iedereen mag gebruik maken van Free2Deal. Daarvoor hebben wij wel deze Gebruiksvoorwaarden opgesteld. Deze voorwaarden

Nadere informatie

1. Over ons; www.fietsmarktplein.nl a. Op de website van Fietsmarktplein zijn de gebruiksvoorwaarden van toepassing. Zowel op alle diensten en alle

1. Over ons; www.fietsmarktplein.nl a. Op de website van Fietsmarktplein zijn de gebruiksvoorwaarden van toepassing. Zowel op alle diensten en alle Deze voorwaarden bestaan uit twee delen: I Algemene voorwaarden II Aanvullende bepalingen ten aanzien van advertenties Algemeen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Advertentie: een in de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Restproducten

Algemene voorwaarden Restproducten Algemene voorwaarden Restproducten Algemene Gebruiksvoorwaarden Het is voor iedereen mogelijk om eenvoudig en snel gebruik te maken van Restproducten. Wij hebben daarvoor duidelijke spelregels opgesteld.

Nadere informatie

1. Welkom bij De WMH Marktplaats/Veiling (hierna te noemen " De WMH Marktplaats")

1. Welkom bij De WMH Marktplaats/Veiling (hierna te noemen  De WMH Marktplaats) I Algemene Gebruiksvoorwaarden 1. Welkom bij De WMH Marktplaats/Veiling (hierna te noemen " De WMH Marktplaats") Welkom bij de WMH Marktplaats.nl (de "Website") en hartelijk dank voor uw bezoek. Deze gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

Inhoud Voorwaarden & Privacybeleid

Inhoud Voorwaarden & Privacybeleid 1 Inhoud Voorwaarden & Privacybeleid I Abonnementsvoorwaarden (pag. 1) II Algemene Gebruiksvoorwaarden (pag. 2-6) III Regels voor het plaatsen van advertenties (pag. 7-11) IV Privacybeleid (pag. 11-14)

Nadere informatie

Welkom op het internet platform Plaza Special en hartelijk dank voor uw bezoek.

Welkom op het internet platform Plaza Special en hartelijk dank voor uw bezoek. I Algemene Gebruiksvoorwaarden 1. Welkom bij Plaza Special Welkom op het internet platform Plaza Special en hartelijk dank voor uw bezoek. Deze gebruiksvoorwaarden zijn met ingang van 01 juli 2018 van

Nadere informatie

Algemene Gebruiksvoorwaarden

Algemene Gebruiksvoorwaarden Algemene Gebruiksvoorwaarden BEGRIPPENLIJST In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: : Navema., gevestigd te Enschede, Oldenzaalsestraat 274, 7523AG. Navema exploiteert via haar Website een online

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: de Website: de website www.boekenzoekdienst.nl, die in stand wordt gehouden door Boekwinkeltjes

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ivado ivado behoudt zich nadrukkelijk het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en aan te passen.

Algemene voorwaarden ivado ivado behoudt zich nadrukkelijk het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en aan te passen. Algemene voorwaarden ivado ivado behoudt zich nadrukkelijk het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en aan te passen. 1 Toepasselijkheid 1.1 De onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hulp injebuurt.nl

Algemene voorwaarden Hulp injebuurt.nl Algemene voorwaarden Hulp injebuurt.nl Ten aanzien van Hulpinjebuurt.nl gelden de volgende voorwaarden. Door gebruik te maken van de Website van Hulpinjebuurt.nl aanvaardt de Gebruiker aan deze voorwaarden

Nadere informatie

Doe online niets wat u in het dagelijks leven ook niet zou doen!

Doe online niets wat u in het dagelijks leven ook niet zou doen! Handel veilig, succesvol en plezierig Het merendeel van de (ver)kopers op Zorghut heeft goede bedoelingen en is betrouwbaar. Zij versturen producten zoals afgesproken en betalen netjes op tijd. Helaas

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden

Gebruikersvoorwaarden Gebruikersvoorwaarden www.nimbles.com Nimbles B.V. is statutair gevestigd in Nederland en kantoorhoudend op de Prinsengracht 754, 1017 LD, Amsterdam, Nederland, ingeschreven bij het handelsregister van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli 2013 Preambule Ontmoeten.nl dient als platform waar personen met elkaar in contact kunnen komen en deel kunnen nemen aan Activiteiten. Ontmoeten.nl

Nadere informatie

Privacybeleid Capital Circle

Privacybeleid Capital Circle Privacybeleid Capital Circle 1. Algemeen Dit Privacybeleid beschrijft het beleid van Capital Circle met betrekking tot het verzamelen, gebruiken, opslaan, delen en beschermen van uw persoonsgegevens. Het

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden KoopeenTweet.nl

Algemene Voorwaarden KoopeenTweet.nl 1. Partijen Algemene Voorwaarden KoopeenTweet.nl 1.1 Dit zijn de voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik en functioneren van (de diensten die worden aangeboden via) de website van koopeentweet.nl

Nadere informatie

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN").

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: CIRAN). GEBRUIKSOVEREENKOMST Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN"). Lees deze gebruiksvoorwaarden (hierna: "Voorwaarden")

Nadere informatie

Lidnr. Steunpunt Vakantieparticipatie STV200710

Lidnr. Steunpunt Vakantieparticipatie STV200710 Lidnr. Steunpunt Vakantieparticipatie STV200710 Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn met ingang van 5 december 2014 van toepassing. De algemene voorwaarden hebben betrekking op ieder gebruik

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing 1. Definities 1.1. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever tot afname van één of meer Opleidingsproducten van Opdrachtnemer. 1.2. Opdrachtnemer: Yvonne Loekemeijer, gevestigd

Nadere informatie

OZO doe ik mee! OZO Gebruiksvoorwaarden

OZO doe ik mee! OZO Gebruiksvoorwaarden OZO doe ik mee! OZO doe ik mee! biedt door middel van deze website een platform waar in het kader van onder andere de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) bemiddeling plaatsvindt tussen u als deelnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Numekaart.nl Versie geldig vanaf: 1 juni 2016

Algemene voorwaarden Numekaart.nl Versie geldig vanaf: 1 juni 2016 Algemene voorwaarden Numekaart.nl Versie geldig vanaf: 1 juni 2016 Inleiding. Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op de website van Numekaart.nl. Numekaart.nl dient als een gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS connectedcare services b.v. Hogestraat 54 6953 AW Dieren 085-7739903 contact@connectedcare.nl www.connectedcare.nl ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS In dit document zijn de algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Versie juli 2016 Packaging Point B.V. is een dienstverlenend bedrijf dat via de website www.packagingpoint.nl. Verkopers en Kopers de mogelijkheid biedt met elkaar in contact te komen.

Nadere informatie

ANWB Mobiliteitskaart. Gebruiksvoorwaarden

ANWB Mobiliteitskaart. Gebruiksvoorwaarden ANWB Mobiliteitskaart Gebruiksvoorwaarden Gebruiksvoorwaarden ANWB Mobiliteitskaart 1. Algemeen 1.1. De ANWB Mobiliteitskaart is een product van ANWB voor de Zaak in samenwerking met Radiuz. Dit product

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van Stichting VrijwilligersVacaturebank beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN STOCKSPOTS PLATFORM

GEBRUIKERSVOORWAARDEN STOCKSPOTS PLATFORM GEBRUIKERSVOORWAARDEN STOCKSPOTS PLATFORM TOEPASSELIJKHEID Artikel 1. Deze Gebruikersvoorwaarden tussen jou als deelnemer en/of gebruiker van het Stockspots platform. Door aanvraag van een gebruikers account

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden voor cursussen. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van het cursusaanbod en bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Housit

Gebruiksvoorwaarden Housit Gebruiksvoorwaarden Housit 1. Begrippenlijst Onder onderstaande definities in deze gebruiksvoorwaarden wordt verstaan: - Housit: Housit B.V., gevestigd te s-hertogenbosch aan de Helftheuvelweg 11 met postcode

Nadere informatie

2.1 In deze gebruiksvoorwaarden hebben de navolgende begrippen de volgende betekenis:

2.1 In deze gebruiksvoorwaarden hebben de navolgende begrippen de volgende betekenis: Gebruiksvoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van MHC Lelystad met betrekking tot de Website en App. Lees deze gebruiksvoorwaarden ('Gebruiksvoorwaarden') zorgvuldig door voordat

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van WeHelpen beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met WeHelpen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden BuddyJaap Versie geldig vanaf: 30 oktober 2009

Algemene voorwaarden BuddyJaap Versie geldig vanaf: 30 oktober 2009 Algemene voorwaarden BuddyJaap Versie geldig vanaf: 30 oktober 2009 Preambule Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op de website en diensten van BuddyJaap. BuddyJaap geeft iedereen de mogelijkheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en Privacy Policy ITMicroCV.nl

Algemene voorwaarden en Privacy Policy ITMicroCV.nl Algemene voorwaarden en Privacy Policy ITMicroCV.nl Over ITMicroCV ITMicroCV onthoudt zich binnen de wetgeving van elke aansprakelijkheid of garantie voor de nauwkeurigheid, volledigheid, bruikbaarheid,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Showroomsales.nl. Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder

Algemene Voorwaarden Showroomsales.nl. Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder Algemene Voorwaarden Showroomsales.nl Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder de Website: de website www.showroomsales.nl, KVK nummer: 32146433 BTW identificatienummer:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zaampjes B.V. Inleiding

Algemene voorwaarden Zaampjes B.V. Inleiding Inleiding Zaampjes verleent je graag toegang tot de website en app van SAM en nodigt je van harte uit kennis te nemen van ons aanbod. Wij behouden ons het recht voor op elk moment de inhoud van deze algemene

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING VERSIE 15 MEI 2018

PRIVACY VERKLARING VERSIE 15 MEI 2018 PRIVACY VERKLARING VERSIE 15 MEI 2018 In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG ConnectedCare Zorg b.v. Statenlaan 8 6828 WE Arnhem 085-4018130 contact@hallozorg.nl www. hallozorg.nl GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG In dit document zijn de gebruikersvoorwaarden van HalloZorg beschreven.

Nadere informatie

Voorwaarden StucGoed webpagina

Voorwaarden StucGoed webpagina Voorwaarden StucGoed webpagina Samenvattend Aan het gebruik van een StucGoed webpagina kan geen enkel recht worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw webpagina. Op StucGoed.nl

Nadere informatie

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN TAOBAO.NL

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN TAOBAO.NL BEMIDDELINGSVOORWAARDEN TAOBAO.NL Versie: Datum: 1.2 7 mei 2015 Herakles B.V. biedt een bemiddelingsdienst aan in de vorm van een online platform dat bestaat uit het vertaalde aanbod van producten, zoals

Nadere informatie

Privacyverklaring. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens Qdiving verzamelt en gebruikt en met welk doel.

Privacyverklaring. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens Qdiving verzamelt en gebruikt en met welk doel. Privacyverklaring In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens Qdiving verzamelt en gebruikt en met welk doel. Privacy beleid Qdiving is een duikcentrum, met daaraan verbonden een opleidingscentrum

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Joy of Life

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Joy of Life Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Joy of Life Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden voor cursussen. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van het cursusaanbod en bevat belangrijke

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228.

Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228. Algemene voorwaarden MyOrder Consumenten Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228. ARTIKEL 1 Definities In deze

Nadere informatie

1.2 In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd:

1.2 In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: Artikel 1 Definities 1.1 Huurparticulier.nl beheert de website www.huurparticulier.nl, waarop aan internetgebruikers de mogelijkheid wordt geboden om in verband met het huren van een goed of dienst in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Springest B.V. voor Gebruiker

Algemene voorwaarden Springest B.V. voor Gebruiker Algemene voorwaarden Springest B.V. voor Gebruiker Dit zijn de Algemene Voorwaarden (zoals hieronder gedefinieerd) van Springest B.V. (hierna: Springest ), kantoorhoudende te (1013 CP) Amsterdam, aan de

Nadere informatie

Aanbieder: de natuurlijke of rechtspersoon die de Producten of Diensten op afstand aan de Consumenten aanbiedt.

Aanbieder: de natuurlijke of rechtspersoon die de Producten of Diensten op afstand aan de Consumenten aanbiedt. ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbod: het door de Aanbieder zelf geïnitieerd aanbod van Producten of Diensten voor de Consument dat door middel van de KFC Order

Nadere informatie

Algemene Gebruiksvoorwaarden - Chasing Spaces

Algemene Gebruiksvoorwaarden - Chasing Spaces Algemene Gebruiksvoorwaarden - Chasing Spaces Algemeen gedeelte voor VERHUURDERS, HUURDERS en BEZOEKERS van Chasing Spaces 1.1. Algemeen Het is voor iedereen mogelijk om eenvoudig en snel gebruik te maken

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Soofos B.V. Amstelveenseweg 63-IV 1075 VV, Amsterdam KVK: BTW: NL B01

Algemene voorwaarden. Soofos B.V. Amstelveenseweg 63-IV 1075 VV, Amsterdam KVK: BTW: NL B01 Algemene voorwaarden Hieronder staan de algemene voorwaarden van Soofos die van toepassing zijn als u als leraar of als student de website van Soofos gebruikt. Soofos raadt aan om inhoudelijk kennis te

Nadere informatie

We vinden je privacy erg belangrijk. In ons Privacybeleid wordt uitgelegd hoe we omgaan met jouw persoonlijke gegevens.

We vinden je privacy erg belangrijk. In ons Privacybeleid wordt uitgelegd hoe we omgaan met jouw persoonlijke gegevens. Algemene Gebruiksvoorwaarden 1. Welkom bij HalloVrienden! Welkom bij hallovrienden.nl (de "Website") en leuk dat je ons bezoekt. Wij zijn een platform dat zich toelegt op het samenbrengen van mensen met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Syntus app

Algemene voorwaarden Syntus app Algemene voorwaarden Syntus app Door Syntus B.V., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 09102634, kantoorhoudend aan de Visbystraat 5, 7418 BE te Deventer. Wij verzoeken u de Algemene

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT.

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. HIERIN WORDEN DE VOORWAARDEN BESCHREVEN VOOR HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE. Algemeen Deze website (exclusief

Nadere informatie

geeft u aan kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met deze Gebruiksvoorwaarden.

geeft u aan kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met deze Gebruiksvoorwaarden. GEBRUIKSVOORWAARDEN YOUR NEXT CONCEPTS 1. Algemeen 1.1 Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van Your Next Concepts met betrekking tot de Website en App. Lees deze gebruiksvoorwaarden ('Gebruiksvoorwaarden')

Nadere informatie

Actievoorwaarden CêlaVíta gaat op de verwentoer CêlaVíta. Algemeen

Actievoorwaarden CêlaVíta gaat op de verwentoer CêlaVíta. Algemeen Actievoorwaarden CêlaVíta gaat op de verwentoer CêlaVíta Algemeen Deze actievoorwaarden zijn van toepassing Op de CêlaVíta gaat op de verwentoer. Door deelname aan deze actie verklaart de deelnemer ("Deelnemer")

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vacaturebank & Online Agenda 2019

Algemene Voorwaarden Vacaturebank & Online Agenda 2019 Algemene Voorwaarden Vacaturebank & Online Agenda 2019 Definities - Stichting OneWorld: Journalistiek platform voor een eerlijke duurzame wereld. Gevestigd in Spring House, De Ruijterkade 128, 1011 AC

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden. Waarop zijn de gebruiksvoorwaarden van toepassing?

Gebruiksvoorwaarden. Waarop zijn de gebruiksvoorwaarden van toepassing? Gebruiksvoorwaarden Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van Myplace. Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing als je gebruik maakt van de Myplace applicatie en website. Deze gebruiksvoorwaarden informeren

Nadere informatie

Aanvullende Algemene Voorwaarden

Aanvullende Algemene Voorwaarden Aanvullende Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1 Definities In deze aanvullende algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a) Algemene voorwaarden: de NRTO Algemene Voorwaarden Beroep en Bedrijf voor Training

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis:

In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden Singulti Definities In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: A. Opdrachtgever: iedere natuurlijke

Nadere informatie

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Algemene voorwaarden In dit document zijn de algemene voorwaarden van vrijwilligerscentraleamstelland.nl beschreven. Vrijwilligerscentrale-amstelland.nl is onderdeel van een netwerk van websites voor vraag

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Partnerschap 2019

Algemene Voorwaarden Partnerschap 2019 Algemene Voorwaarden Partnerschap 2019 Definities - Stichting OneWorld: Journalistiek platform voor een eerlijke duurzame wereld. Gevestigd in Spring House, De Ruijterkade 128, 1011 AC te Amsterdam. Eigenaar

Nadere informatie

Open-Api gebruikersvoorwaarden

Open-Api gebruikersvoorwaarden Open-Api gebruikersvoorwaarden Hieronder treft u de Open-Api gebruikersvoorwaarden aan. Wij verzoeken u vriendelijk deze zorgvuldig door te lezen. Door u aan te melden als Open-Api gebruiker, geeft u aan

Nadere informatie

1. Definities en toepasselijkheid 2. Inhoud van de Overeenkomst 3. Aanmelding en gebruik op de Website

1. Definities en toepasselijkheid 2. Inhoud van de Overeenkomst 3. Aanmelding en gebruik op de Website Algemene Voorwaarden De Buurtverbinding.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van De Buurtverbinding beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BeterThuis

Algemene Voorwaarden BeterThuis Algemene Voorwaarden BeterThuis Gedeponeerd bij de KvK en Fabrieken van A dam, KvK Inschrijfnummer: 57444412. Ten aanzien van de dienstverlening van BeterThuis gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 - Begripsbepaling In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Shifft: Shifft B.V. de aanbieder van de Applicatie 1.2 Applicatie: de online toepassing voor het geven van terugkoppeling

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Partnerschap 2018

Algemene Voorwaarden Partnerschap 2018 Algemene Voorwaarden Partnerschap 2018 Definities - Stichting OneWorld: Journalistiek platform voor een eerlijke duurzame wereld. Gevestigd in SpringHouse, De Ruijterkade 128, 1011 AC te Amsterdam. Eigenaar

Nadere informatie

PRIVACYSTATEMENT LIVELYLIVES

PRIVACYSTATEMENT LIVELYLIVES PRIVACYSTATEMENT LIVELYLIVES 1. Algemeen De website www.livelylives.com en alle daaraan gerelateerde websites, applicaties, diensten en tools (hierna te noemen: de Website ) behoren toe aan LivelyLives

Nadere informatie

Privacy en Cookie Policy van Tegelgroep Nederland BV

Privacy en Cookie Policy van Tegelgroep Nederland BV Privacy en Cookie Policy van Tegelgroep Nederland BV Tegelgroep Nederland BV hecht veel waarde aan de bescherming van de privacy van onze websitebezoekers. In deze Privacy en Cookie Policy wordt u geïnformeerd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor huurders

Algemene voorwaarden voor huurders Algemene voorwaarden voor huurders Ten aanzien van de dienstverlening van Slimhuren B.V. (hierna: Slimhuren) gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken

Nadere informatie

Ongeacht het type abonnement krijgt de verhuurder toegang tot alle functies en tools die aangeboden worden door VillaMarkt.

Ongeacht het type abonnement krijgt de verhuurder toegang tot alle functies en tools die aangeboden worden door VillaMarkt. Algemeen Deze gebruiksvoorwaarden zijn met ingang van 1 januari 2014 van toepassing op ieder gebruik van de website van VillaMarkt (zowel via uw computer als via mobiele apparatuur of enige andere software

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1. ALGEMENE BEPALINGEN

Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1. ALGEMENE BEPALINGEN Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1. ALGEMENE BEPALINGEN 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, werkzaamheden en/of overeenkomsten die betrekking hebben op door Güiramigos

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen De onderneming A.G. Wennekes tevens handelend onder de naam Kennis Up To Date (hierna: Kennis Up To Date), ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Paiq.nl. d.d

Algemene voorwaarden Paiq.nl. d.d Algemene voorwaarden Paiq.nl d.d. 2015 1 28 Deze algemene voorwaarden zijn gebaseerd op de klantvriendelijke tweezijde voorwaarden welke met de Consumenten Bond overeen zijn gekomen. ARTIKEL 1 - Definities

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst voor SaaS-diensten

Verwerkersovereenkomst voor SaaS-diensten Pagina 1 van 6 Verwerkersovereenkomst voor SaaS-diensten Partijen gebruiker van Software-as-a-Service (SaaS) diensten van Asperion met een gebruiksovereenkomst waarop vermeld staat het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KIKI Training & Coaching Training & Coaching

Algemene voorwaarden KIKI Training & Coaching Training & Coaching Algemene voorwaarden KIKI Training & Coaching Training & Coaching Definities KIKI TRAINING & COACHING-s KIKI TRAINING & COACHING Training & Coaching is de werknaam van MILIKIVI BV. Educatieve diensten

Nadere informatie

PRIVACYBELEID NVM ONLINE BIEDEN

PRIVACYBELEID NVM ONLINE BIEDEN PRIVACYBELEID NVM ONLINE BIEDEN 1. Algemeen 1.1 Reikwijdte De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM (NVM/Wij/Ons) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens.

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Document Algemene Voorwaarden Ten aanzien van de dienstverlening van NLvoorelkaar gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website van NLvoorelkaar,

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle websites van Geologische Dienst Nederland - TNO Artikel 1 Definities De volgende begrippen zullen in

Nadere informatie

Artikel 4 Beheer van informatie

Artikel 4 Beheer van informatie Artikel 1 Gelding en toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn bij uitsluiting van toepassing op alle overeenkomsten c.q. verbintenissen en andere rechtshandelingen tussen dehorecapas.nl enerzijds

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners 1. Algemeen! 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de eenmanszaak Zorg & Zo Buro gevestigd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINEVERGELIJKER.NET 2017

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINEVERGELIJKER.NET 2017 ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINEVERGELIJKER.NET 2017 De website https://www.onlinevergelijker.net is eigendom van Stellar Web Concepts, gevestigd in Haarlem (Hazepaterslaan 28-37 2012 HT) en ingeschreven bij

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Document Algemene Voorwaarden Ten aanzien van de dienstverlening van VIPGilzeRijen gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website van VIPGilzeRijen,

Nadere informatie

1. Persoonsgegevens die door Cryptoacademy worden verwerkt

1. Persoonsgegevens die door Cryptoacademy worden verwerkt Privacyverklaring Als educatieve instelling verwerkt Cryptoacademy een hoeveelheid aan gegevens van klanten en consumenten die, door digitaal een product of dienst af te nemen bij de klant, gebruikmaken

Nadere informatie

Privacy statement. Nederlandse Veiligheidsgroep BV

Privacy statement. Nederlandse Veiligheidsgroep BV Privacy statement Nederlandse Veiligheidsgroep BV Artikel 1. Definities 1.1. In dit privacy statement worden de volgende definities gebruikt, tenzij uit de context anders blijkt: a. NVG: de gebruiker van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN & DISCLAIMER

ALGEMENE VOORWAARDEN & DISCLAIMER ALGEMENE VOORWAARDEN & DISCLAIMER Welkom bij Gezonde Mama s. Bij uw aanmelding voor coaching of advies door Gezonde Mama s dient u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden & Disclaimer van Gezonde Mama

Nadere informatie

Privacy Statement Kerkdienst gemist. Voor het laatst bijgewerkt op May 24, :58. (Voor het laatst bijgewerkt op 17 mei 2018)

Privacy Statement Kerkdienst gemist. Voor het laatst bijgewerkt op May 24, :58. (Voor het laatst bijgewerkt op 17 mei 2018) Privacy Statement Kerkdienst gemist Voor het laatst bijgewerkt op May 24, 2018 11:58 (Voor het laatst bijgewerkt op 17 mei 2018) Om onze diensten beschikbaar te kunnen stellen, is het noodzakelijk dat

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten.

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Boekwriter4all en Klant met betrekking tot de levering van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor Gebruikers

Algemene voorwaarden voor Gebruikers Algemene voorwaarden voor Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Dienst4dienst.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Master catering en BBQ: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. Master

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bedrijven en (non-profit) organisaties Typeopleiding Succes BV

Algemene voorwaarden bedrijven en (non-profit) organisaties Typeopleiding Succes BV Algemene voorwaarden bedrijven en (non-profit) organisaties Typeopleiding Succes BV In de Algemene Voorwaarden voor bedrijven en non-profit instellingen lees je alles over de voorwaarden, die verbonden

Nadere informatie

Privacybeleid Dolphiq BV

Privacybeleid Dolphiq BV Privacybeleid Dolphiq BV Juni 2018 1. Definities 1.1. In dit privacybeleid worden de volgende definities gebruikt: a. Dolphiq: de gebruiker van dit privacy beleid: de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

voorwaarden registratie kandidaten

voorwaarden registratie kandidaten SGNS GovernanceLink voorwaarden registratie kandidaten eigenaar De website(s) van Stichting Governance Nieuwe Stijl en GovernanceLink zijn eigendom van Stichting Governance Nieuwe Stijl, hierna SGNS, gevestigd

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN

GEBRUIKERSVOORWAARDEN GEBRUIKERSVOORWAARDEN Voor het gebruik van MIJN POSITIEVE GEZONDHEID gelden de volgende gebruiksvoorwaarden. Het gebruik van MIJN POSITIEVE GEZONDHEID is alleen mogelijk indien u met deze gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie

ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid : A) TopTheorie: de rechtspersoon die met de consument op afstand de overeenkomst aangaat. B) Cursist: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Rowin Enckhof Personal Training: De onderneming

Nadere informatie

PoweredByYou is te allen tijde gerechtigd deze gebruiksvoorwaarden aan te passen of aan te vullen.

PoweredByYou is te allen tijde gerechtigd deze gebruiksvoorwaarden aan te passen of aan te vullen. Gebruiksvoorwaarden Op deze website vindt je de laatste informatie en voorwaarden met betrekking tot de producten en dienstverlening die PoweredByYou met haar website aanbiedt. Deze gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Online services adviesbod(.nl)

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Online services adviesbod(.nl) Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Online services adviesbod(.nl) Ten aanzien van de dienstverlening van Adviesbod.nl.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden ROOM

Gebruiksvoorwaarden ROOM Gebruiksvoorwaarden ROOM Versie: 1.2 Status: Definitief Voor het laatst gewijzigd op: 05-02-2018 A. ALGEMENE BEPALINGEN 1. ROOM is de website en het aanbodinstrument voor studentenwoonruimte, dat bij het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014 Artikel 1 Definities 1.1 Rootsmann: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. De eenmanszaak Rootsmann, statutair gevestigd te Vinkeveen

Nadere informatie