Liturgie. voor de morgendienst op zondag 13 november Gezinsdienst. Thema van de dienst: Ik merk zo weinig van God. : Sound of Life (SOL)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Liturgie. voor de morgendienst op zondag 13 november Gezinsdienst. Thema van de dienst: Ik merk zo weinig van God. : Sound of Life (SOL)"

Transcriptie

1 Liturgie voor de morgendienst op zondag 13 november 2016 Gezinsdienst Thema van de dienst: Ik merk zo weinig van God Voorganger Organist m.m.v. : Ds. L.J. Vogelaar : Hubert Kats : Sound of Life (SOL)

2 Inleidend orgelspel Afkondigingen Zingen: Lied 245 (Opw) Hier in Uw heiligdom Hier in Uw heiligdom Dicht bij de troon Vraagt uw aanwezigheid ons stil te zijn Zo komen wij tot U Met heilig ontzag Als uw Geest ons trekt tot U Rein door Uw zuiver bloed Met zekerheid Dat wij geborgen in Uw liefde zin Staan wij vrijmoedig hier En antwoordt ons hart Op de roepstem van Uw Geest Heer, ik wil horen uw zachte stem Laat and re stemmen in mij zwijgen Open mijn ogen Heer Opdat ik het licht Van Uw aangezicht zal zien De handdruk & Stil gebed 1) 2) Votum en Groet 3) Psalm 100 vers 1 Juich, aarde, juich alom den HEER; Dient God met blijdschap, geeft Hem eer; Komt, nadert voor Zijn aangezicht; Zingt Hem een vrolijk lofgedicht. 1) de ouderling van dienst geeft de predikant een hand en draagt daarmee de verantwoordelijkheid voor de dienst aan hem over. Ook wenst hij hem Gods zegen bij het leiden van de dienst 2) een ieder bidt in stilte om een zegen voor deze kerkdienst 3) votum betekent wijding. Samen zingen wij uit dat wij alles voor deze dienst van God verwachten. Daarna spreekt de dominee een groet van God voor de gemeente uit. God belooft ons daarin Zijn zegen.

3 Zingen: Psalm 1:1 Welzalig hij, die in der bozen raad Niet wandelt, noch op 't pad der zondaars staat, Noch nederzit, daar zulken samenrotten, Die roekeloos met God en godsdienst spotten; Maar 's HEEREN wet blijmoedig dag en nacht Herdenkt, bepeinst, en ijverig betracht. De Wet in eenvoudige taal 4) Zingen: Psalm 25: 2 HEER, ai, maak mij Uwe wegen, Door Uw woord en Geest bekend; Leer mij, hoe die zijn gelegen, En waarheen G' Uw treden wendt, Leid mij in Uw waarheid, leer IJv'rig mij Uw wet betrachten; Want Gij zijt mijn heil, o HEER, 'k Blijf U al den dag verwachten. Gebed om verlichting met de Heilige Geest 5) Zingen: Lied 470 (OTH 470) Wil je wel geloven Wil je wel geloven dat het groeien gaat, klein en ongelooflijk als een mosterdzaad, dat je had verborgen in de zwarte grond, en waaruit een grote boom ontstond. Ik ben de Heere, uw God, Ik ben de Heere, jouw God. Heb God lief boven alles. Je mag niet aan iets anders méér eer geven dan aan God. Je mag niet vloeken. Praat eerbiedig over God. De zondag is de dag van God. Houd de zondag in ere. Eer je vader en moeder. Heb ze lief. God heeft de mensen geschapen en daarom mag je niemand doden. Je moet altijd trouw zijn aan wat je beloofd hebt. Wees eerlijk en steel geen dingen van andere mensen. Zeg geen verkeerde dingen over anderen en lieg niet. Je mag nooit jaloers zijn op dingen van andere mensen. Samengevat Je zult God liefhebben met alles wat je bent en met alles wat je hebt, met je hoofd, met je hart en met je handen en je naaste zul je liefhebben als jezelf. Dat is kort en goed wat God in het hele Oude Testament tegen ons zegt! Wil je wel geloven het begin is klein, maar het zal een wonder boven wonder zijn; als je het gaat wagen met Gods woord alleen; dan gebeuren wonderen om je heen. Wil je wel geloven dat je vrede wint, als je vol vertrouwen leeft, zoals een kind. Als je een geloof hebt als een mosterdzaad, groeit de liefde uit boven de haat. 4) Elke zondagmorgen horen we de Tien geboden. Die laten ons zien hoe het leven er uit ziet, zoals God dat bedoelt. We worden ons dan ook weer bewust hoe vaak we daarin tekortschieten. Maar we mogen weten dat er bij God vergeving is door Jezus Christus. 5) We vragen of God ons wil helpen met Zijn Geest bij het preken en luisteren.

4 Bijbellezing door Sander Verhoeven Psalm 121 God bewaart Zijn volk 1 Een pelgrimslied. Ik sla mijn ogen op naar de bergen, vanwaar mijn hulp komen zal. 2 Mijn hulp is van de HEERE, Die hemel en aarde gemaakt heeft. 3 Hij zal uw voet niet laten wankelen, uw Bewaarder zal niet sluimeren. 4 Zie, de Bewaarder van Israël zal niet sluimeren of slapen. 5 De HEERE is uw Bewaarder, de HEERE is uw schaduw aan uw rechterhand. 6 De zon zal u overdag niet steken, de maan niet in de nacht. 7 De HEERE zal u bewaren voor alle kwaad, uw ziel zal Hij bewaren. 8 De HEERE zal uw uitgaan en uw ingaan bewaren, van nu aan tot in eeuwigheid. Minipreek voor de kleine kinderen die daarna naar de crèche gaan 6) (de kinderen mogen naar voren komen) Zingen: Lied 475 (OTH) Als je bidt (refr.) Als je bidt zal Hij je geven Als je klopt aan de deur Zal Hij opendoen Als je zoekt dan zul je 't vinden Halleluja Halleluja, halleluja, halleluja Als je de Vader vraagt om een brood Geeft Hij je zeker nooit een steen Al je gebeden klein of groot heus Hij vergeet er niet één 6) De dominee richt zich in het kort tot de kinderen van de gemeente om uit te leggen waar het in de preek over gaat.

5 (refr.) Als je bidt... Halleluja, halleluja, halleluja Als je Mijn Vader iets wilt vragen Vraag in Mijn naam Ik zal het doen Ik ben met je alle dagen Ik ben dezelfde als toen (refr.) Als je bidt Halleluja, halleluja, halleluja Verkondiging Ik merk zo weinig van God Zingen: Psalm 121: 1, 2 & 3 'k Sla d' ogen naar 't gebergte heen, Vanwaar ik dag en nacht Des Hoogsten bijstand wacht. Mijn hulp is van den HEER alleen, Die hemel, zee en aarde Eerst schiep, en sinds bewaarde. Hij is, al treft u 't felst verdriet, Uw wachter, die uw voet Voor wankelen behoedt; Hij, Isrels Wachter, sluimert niet; Geen kwaad zal u genaken; De HEER zal u bewaken. Zijn wacht, waarop men hopen mag, Zal, daar zij u bedekt, En u ter schaduw strekt, De maan bij nacht, de zon bij dag, In koud' en gloed vermind'ren, Opdat zij u niet hind'ren. Dankgebed en voorbede door: Trudie van Harten, Alexander Bot en Jaap-Dirk van Wijk Instrumentaal intermezzo door Sound of Life Mijn hulp is van U Heer (opwekking 640) Ik hef mijn ogen op naar de bergen, Ik hef mijn ogen op naar U, Heer, waar komt mijn hulp vandaan? die mij bij zal staan. Mijn hulp is van U, Heer, U bent mijn schaduw, die alles heeft gemaakt. U bent er altijd. U zult voorkomen dat ik wankel of Bewaart heel mijn leven; val. mijn komen en gaan, U bent mijn beschermer U beschermt mij tot in eeuwigheid. die over mij waakt, Mijn hulp is van U, Heer! die niet sluimeren of slapen zal. Wat kan mij gebeuren Mijn hulp is van U, Heer. door zon of door maan? O, van U!

6 Inzameling van de gaven (diakenen worden geholpen door kinderen) Zingen Lied 126 (opw) Jezus vol liefde Jezus vol liefde, U wilt ons leiden. Wij prijzen U als onze Heer. Kom met uw kracht o Heer, en vul ons tot uw eer, kom tot uw doel met ieder van ons. Maak ons een volk Heer, heilig en rein, dat U Heer, volkomen steeds toegewijd zal zijn. Zegen 7) Uitleidend Orgelspel Rechterhand - Eeuwigheid- Kwaad Sluimeren - Gaan - Leven - Wacht - Komen - Slapen - Wankelen Zoek de woorden. Schrijf de overgebleven woorden op. Zij vormen een tekst. Oplossing: Wij zijn benieuwd wat u van deze dienst vond. Laat het ons weten via gezinsdienst@gmail.com of via In het voorjaar staat de volgende gezinsdienst gepland. Wilt u of wil jij meedenken of meehelpen? Mail naar gezinsdienst@gmail.com 7) We zingen elkaar de zegen toe. Deze woorden zijn een vaste wens, een belofte van God, die geloofd wil worden: Hij gaat met ons mee.

7

8 De Parels: Goedemorgen allemaal! Vandaag gaat het over een heel mooi verhaal in de bijbel. Julie kennen het vast wel: De verloren zoon. Zijn jullie weleens boos geweest tegen je vader of moeder? Vast wel. Maar ik weet zeker dat je vader of moeder altijd weer blij was als je het daarna weer goede maakte. De Here God is dat ook, hij staat net als de vader in het verhaal altijd voor je klaar. Je kan altijd bij hem terecht, wat je ook verkeerd hebt gedaan. Tot zo! Zondagsschool Sionskinderen: Vanmiddag is er weer zondagschool. We gaan weer verder met het verhaal van Jakob. Hij is oud en ziek en zal niet lang meer leven. Hij wil graag al zijn zoons bij hem hebben om hen een zegen te geven. Komen jullie weer luisteren hoe dit verder gaat? De leiding bij Sionskinderen 1 zijn: juf Nynke, juf Andrea en juf Teunielle. Bij Sionskinderen 2 zijn dit: juf Michelle, juf Karin, juf Jannette en juf Anne Mirthe. Willen jullie nog aan jullie ouders vragen of ze grote groente potten willen bewaren?! Tot vanmiddag! JC Benjamin: Hallo jongens en meisjes. We hopen aanstaande woensdag weer een gewone clubavond te houden. Wat een boel schoenendozen he!? Afgelopen woensdag. Nu gaan ze verstuurd worden naar Roemenië. Dankjullie wel voor al die mooie dozen en leuke cadeautjes. En ook onze aktie is gestart. Al veel verkocht? Ook weer voor kinderen in Roemenië die worden geholpen bij Julia Home en ons kamp! Doe je best! Je mag je bestelling woensdag alweer inleveren op de club of uiterlijk vrijdag 19 november (met het geld) bij Esther (Nicolaas Beetsstraat 12).

Liturgie. voor de morgendienst op zondag 24 april Gezinsdienst. Thema van de dienst: Zoals klei in de hand van de pottenbakker

Liturgie. voor de morgendienst op zondag 24 april Gezinsdienst. Thema van de dienst: Zoals klei in de hand van de pottenbakker Liturgie voor de morgendienst op zondag 24 april 2016 Gezinsdienst Thema van de dienst: Zoals klei in de hand van de pottenbakker Voorganger : Ds. D. Hoolwerf Pottenbakster : Dorien Weltevrede Organist

Nadere informatie

Opdracht Muziek muziek

Opdracht Muziek muziek Opdracht Muziek muziek Opdracht door een scholier 916 woorden 16 februari 2016 5,4 1 keer beoordeeld Vak Muziek -Zoek 2 opwekkingsliederen op internet. Mijn hulp is van U, Heer Ik hef mijn ogen op naar

Nadere informatie

Voorganger: ds. L. Lammers Muziek: Ro Romijn (orgel) en muziekgroep. Kerk-School-Gezin 2017

Voorganger: ds. L. Lammers Muziek: Ro Romijn (orgel) en muziekgroep. Kerk-School-Gezin 2017 Voorganger: ds. L. Lammers Muziek: Ro Romijn (orgel) en muziekgroep Kerk-School-Gezin 2017 Muziek De ouderling van dienst heet ons welkom en geeft de mededelingen door We zingen het themalied: Esther,

Nadere informatie

14 mei uur kinderdienst AA Kramer muziekgroep olv Walther Zwart orgel: Harry Kroeske. Orde van dienst:

14 mei uur kinderdienst AA Kramer muziekgroep olv Walther Zwart orgel: Harry Kroeske. Orde van dienst: 14 mei 16.00 uur kinderdienst AA Kramer muziekgroep olv Walther Zwart orgel: Harry Kroeske Orde van dienst: Welkom veel gelopen: -Avondvierdaagse. -Atletiek soms 100 meter sprint soms marathon Nu: we zitten

Nadere informatie

Opening winterwerk 2017/2018

Opening winterwerk 2017/2018 Orde van dienst voor zondag 2017 Wijkgemeente Johannes, Grote Kerk, Wageningen 9.30 uur Opening winterwerk 2017/2018 Voorganger: ds HL Versluis Organist: Simon Marbus 2 Orgelspel Mededelingen van de kerkenraad

Nadere informatie

Orde van dienst voor de kerkdienst waarin 10 mensen belijdenis van het geloof zullen afleggen uit wijk 3. 3 april 2016 Oude Kerk in Barneveld

Orde van dienst voor de kerkdienst waarin 10 mensen belijdenis van het geloof zullen afleggen uit wijk 3. 3 april 2016 Oude Kerk in Barneveld Orde van dienst voor de kerkdienst waarin 10 mensen belijdenis van het geloof zullen afleggen uit wijk 3 3 april 2016 Oude Kerk in Barneveld Predikant: ds. M. P. D. Barth Organist/pianist: R. van Middendorp

Nadere informatie

Appèldienst 3 juli Nog iets van gemerkt?

Appèldienst 3 juli Nog iets van gemerkt? Appèldienst 3 juli 2016 Nog iets van gemerkt? ----------------------------------------------------------------------------------- Leiding : Heimen Engeltjes Appèlwoord : ds. Pieter Both uit Spijkenisse

Nadere informatie

ACTIE SCHOENENDOOS. 4 november :30 uur

ACTIE SCHOENENDOOS. 4 november :30 uur ACTIE SCHOENENDOOS 4 november 2018 10:30 uur Voorganger: ds. W. Gugler Ouderling: Wim van Vliet Organist: Lydia van den Broek Muziek: kinderkoor & E. Arendsen Koster: H. van Polen/ D. Bruggeman 2 Mededelingen

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 16 augustus 2015 om in de Ark. Voorganger: Ds. Oberink M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Een geworteld leven

Opwekkingsdienst 16 augustus 2015 om in de Ark. Voorganger: Ds. Oberink M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Een geworteld leven Opwekkingsdienst 16 augustus 2015 om 16.45 in de Ark - Zingen voor de dienst om 16.45: Opw. 559 Schijn met Uw licht (E) Schijn met uw licht in mijn hart, Heer, ) schijn met uw licht in mijn hart, ) dat

Nadere informatie

11 februari uur W Quist orgel: Geert Burgler; piano: Theo van Bokkem schriftlezing: Dries de Jager

11 februari uur W Quist orgel: Geert Burgler; piano: Theo van Bokkem schriftlezing: Dries de Jager 11 februari 17.00 uur W Quist orgel: Geert Burgler; piano: Theo van Bokkem schriftlezing: Dries de Jager Welkom en evt. Mededelingen Voorzang: LvK 434: 1, 2, 5 = LB 868 (beginnen allemaal met Lof zij de

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst van. Femke Marije. -dochter van Ruurd en Marjanne Abmaop

Liturgie voor de doopdienst van. Femke Marije. -dochter van Ruurd en Marjanne Abmaop Liturgie voor de doopdienst van Femke Marije -dochter van Ruurd en Marjanne Abmaop zondag 10 juli 2016 in de protestantse kerk te Oudehorne. Aanvang: 9.30 uur Voorganger: Organist: ds. Piet Hulshof Jelger

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 13 juli 2014 Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Nadere informatie

Zondag 20 september Welkom in De Regenboog!

Zondag 20 september Welkom in De Regenboog! Zondag 20 september 2015 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. J.A. Wegerif Ouderling van dienst: Dinie Baan Organist: Rien Hoekjen Lector: Jorieke Poorterman Koster: Dirk Slooijer Voorzang: Lied 274

Nadere informatie

Op reis met God Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2012

Op reis met God Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2012 Op reis met God Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2012 ter afsluiting van het project Kerk, School en Gezin 2012 in de Grote- of Andreaskerk te Hattem Hervormde gemeente Hattem - wijkgemeente

Nadere informatie

WAT IS WAARHEID? OVER HET ONGELOVELIJKE GESPROKEN. 8 april & uur

WAT IS WAARHEID? OVER HET ONGELOVELIJKE GESPROKEN. 8 april & uur WAT IS WAARHEID? OVER HET ONGELOVELIJKE GESPROKEN 8 april 2018 9.00 & 10.30 uur Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Gea van Maanen / Fennie vd Broek Organist: Wieger Jan Schaap Koster: Harry Hoorn

Nadere informatie

Liturgie zondag 19 november W.J.V. dienst Thema: Delen

Liturgie zondag 19 november W.J.V. dienst Thema: Delen Liturgie zondag 19 november W.J.V. dienst Thema: Delen Voorganger: Ds. Margriet van de Bunt Muzikale begeleiding: The True Colors Welkom en mededelingen- ouderling van dienst Opwekking 194 U maakt ons

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.W. Smelt (Voorthuizen)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.W. Smelt (Voorthuizen) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.W. Smelt (Voorthuizen) Schriftlezingen: Jesaja 11 en 53 Mattheüs 2, 3 en 4 Lied: Dit is de dag en Psalm 33 vers 2 Avondzang vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 84 vers

Nadere informatie

_liturgie_morgendienst.docx30 oktober uur ds J. Wilmink orgel Johan Volk schriftlezing Biny Blijdorp

_liturgie_morgendienst.docx30 oktober uur ds J. Wilmink orgel Johan Volk schriftlezing Biny Blijdorp 20161030_liturgie_morgendienst.docx30 oktober 17.00 uur ds J. Wilmink orgel Johan Volk schriftlezing Biny Blijdorp Welkom door ouderling van dienst Mededelingen Gezongen Votum en groet Samenzang: LB Psalm

Nadere informatie

Welkom en mededelingen

Welkom en mededelingen Welkom in deze Jonge gezinnen dienst Thema: Jezus is de Goede Herder Voorganger: Ds J. Hoekman Organist: Marijke Loosman- Pasterkamp Welkom en mededelingen 1 Zingen: Lied 452 ELB Refrein: Jezus is de goede

Nadere informatie

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog!

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog! Zondag 16 oktober 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Peter ten Kleij Ouderling van dienst: Bertus Konijnenbelt Organist: Jan Ebeltjes Lector: Jorieke Poorterman Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

Thema: Een goed gesprek

Thema: Een goed gesprek Liturgie voor de ochtenddienst op 1 e adventzondag, zondag 3 december 2017, in de Hervormde gemeente te Den Ham. Aanvang: 10.00 uur. Thema: Een goed gesprek Voorganger: Ds. H.M. Klaassen Ouderling van

Nadere informatie

Liturgie doopdienst 10 mei 2015 Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen

Liturgie doopdienst 10 mei 2015 Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen Liturgie doopdienst 0 mei 205 Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen Op Toonhoogte 80 Laat de kind ren tot Mij komen, alle, alle kind'ren. Laat de kind'ren tot Mij komen, niemand mag ze hind'ren. Want de poorten

Nadere informatie

beschrijving kerkdienst voor onze gasten

beschrijving kerkdienst voor onze gasten beschrijving kerkdienst voor onze gasten Gereformeerde Gemeente te Zeist Rehobothkerk, Joubertlaan 5 Predikant: J.J. van Eckeveld Vooraf: Je kunt van ons een Bijbel krijgen. Op de twee wandborden zie je

Nadere informatie

Stilte [voor persoonlijke voorbereiding]

Stilte [voor persoonlijke voorbereiding] Liturgie 31 januari 2016 Avonddienst Welkom en mededelingen [ovd: Martin van den Hoorn] Ps. 100: 1 t/m 4 OB 1.Juich aarde, juich alom de HEER', dient God met blijdschap, geeft Hem eer; komt, nadert voor

Nadere informatie

WELKOM IN DE OPEN DEUR DIENST

WELKOM IN DE OPEN DEUR DIENST WELKOM IN DE OPEN DEUR DIENST Muziekteam: Thijs Weeda (Zang) Tanja de Groot (Zang) Evelien Kortleve (Zang) Martijn Puper (Drums) Peter Bal (Gitaar) Sander van Diermen (Bas) Geertje van den Dool (Piano)

Nadere informatie

30 oktober 2016 Voorganger : Ds. H.D.Bondt Begeleiding : Jeugdband / Els Cornelisse

30 oktober 2016 Voorganger : Ds. H.D.Bondt Begeleiding : Jeugdband / Els Cornelisse 30 oktober 2016 Voorganger : Begeleiding : Ds. H.D.Bondt Jeugdband / Els Cornelisse Welkom mededelingen Luisteren: groep 1-3 Wie liefde heeft - Jezus! Wie vrede geeft - Jezus! Dat Jezus leeft Want iedereen

Nadere informatie

Inzameling van de gaven (tijdens collecte Heer, wij kijken omhoog, Sela; zie onder)

Inzameling van de gaven (tijdens collecte Heer, wij kijken omhoog, Sela; zie onder) 25 maart 2018 17.00 uur GP Hommes orgel: Piet Noort schriftlezing: Annemarie Kreling Moment van stilte Belijdenis van afhankelijkheid en groet Opw. 640 (Ik hef mijn ogen op naar de bergen) Gebed Johannes

Nadere informatie

Theo Verheul. Liturgie bij de dankdienst voor het leven van. Geboren: Overleden:

Theo Verheul. Liturgie bij de dankdienst voor het leven van. Geboren: Overleden: Liturgie bij de dankdienst voor het leven van Theo Verheul Geboren: 20-01-1944 Overleden: 03-08-2018 Op woensdag 8 augustus 2018 In de Maranathakerk te Lunteren Voorganger: ds. Wim Schaap Ouderling van

Nadere informatie

Cadeautjes. Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt

Cadeautjes. Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt Cadeautjes Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen: Opwekking 32 Dit is de dag, dit is de dag, die de Heer ons geeft, die de Heer ons geeft. Wees

Nadere informatie

Liturgie voor 5 oktober 2014,

Liturgie voor 5 oktober 2014, Liturgie voor 5 oktober 2014, Israëlzondag Afscheidsdienst ds. G.J. Codée 1 2 Psalm 100: 1 Juich, aarde, juich alom den HEER; Dient God met blijdschap, geeft Hem eer; Komt, nadert voor Zijn aangezicht;

Nadere informatie

Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om uur in de Pauluskerk te Wezep. Thema : Je bent gek!

Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om uur in de Pauluskerk te Wezep. Thema : Je bent gek! Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om 19.00 uur in de Pauluskerk te Wezep Thema : Je bent gek! Voorganger : ds. Hans van Ark Ouderling : dhr. J. Fijn Muziek : Marloes van Ommen Welkom

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 2 juli 2017 om Voorganger: Ds. Timmer M.m.v.: de Opwekkingsband. Thema: Hoop!

Opwekkingsdienst 2 juli 2017 om Voorganger: Ds. Timmer M.m.v.: de Opwekkingsband. Thema: Hoop! Opwekkingsdienst 2 juli 2017 om 16.45. Voorganger: Ds. Timmer M.m.v.: de Opwekkingsband Thema: Hoop! - Zingen voor de dienst: Opwekking 337 Mijn hoop is op U Heer Mijn hoop is op U Heer, mijn kracht is

Nadere informatie

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Welkom en mededelingen Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Stil gebed Votum en groet van Sela Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte laat niet

Nadere informatie

Ik wil juichen voor U, mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U, Heer, mijn hart is vol ontzag.

Ik wil juichen voor U, mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U, Heer, mijn hart is vol ontzag. Hartelijk welkom Ik wil juichen voor U Opwekking 589 Ik wil juichen voor U, mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U, Heer, mijn hart is vol ontzag. Ik erken: U, Heer, bent God en

Nadere informatie

Thema: Een goed gesprek

Thema: Een goed gesprek Liturgie voor de ochtenddienst op 1 e adventzondag, zondag 3 december 2017, in de Hervormde gemeente te Den Ham. Aanvang: 10.00 uur. Thema: Een goed gesprek Voorganger: Ds. H.M. Klaassen Ouderling van

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst van het Woord waarin we de uitstorting van de Heilige Geest gedenken. EENSGEZIND!

Liturgie voor de dienst van het Woord waarin we de uitstorting van de Heilige Geest gedenken. EENSGEZIND! Liturgie voor de dienst van het Woord waarin we de uitstorting van de Heilige Geest gedenken. EENSGEZIND! Voorganger: ds. P. Molenaar Aanvang van de dienst: 10.45 uur. Ouderling van dienst: M. van Maanen

Nadere informatie

Liturgie Jeugddienst 12- op 11 dec uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. M.L.W. Karels

Liturgie Jeugddienst 12- op 11 dec uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. M.L.W. Karels Liturgie Jeugddienst 12- op 11 dec. 2016 9.30 uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. M.L.W. Karels Psalm 100: 1 t/m 4 (OB) 1. Juich aarde, juich alom den HEER', Dient God met blijdschap, geeft

Nadere informatie

zaterdag 31 december 2016 OUDEJAARSDAG MIDDAGGEBED uur Gezongen wordt uit het Liedboek 2013 (Zingen en bidden in huis en kerk)

zaterdag 31 december 2016 OUDEJAARSDAG MIDDAGGEBED uur Gezongen wordt uit het Liedboek 2013 (Zingen en bidden in huis en kerk) ORDE VAN DIENST voor de viering van zaterdag 31 december 2016 OUDEJAARSDAG MIDDAGGEBED 17.00 uur Kleur: wit Voorganger : ds. Erwin de Fouw Organist : Piet George Klootwijk De collectes zijn vandaag bestemd

Nadere informatie

JAN KLAAS NIESWAAG. Orde van dienst voorafgaande aan de begrafenis van. Geboren: 14 februari 1938 overleden: 23 december 2016

JAN KLAAS NIESWAAG. Orde van dienst voorafgaande aan de begrafenis van. Geboren: 14 februari 1938 overleden: 23 december 2016 Orde van dienst voorafgaande aan de begrafenis van JAN KLAAS NIESWAAG Geboren: 14 februari 1938 overleden: 23 december 2016 op vrijdag 30 december 2016 in Hervormde kerk te Sellingen. Aanvang 13.30 uur

Nadere informatie

Liturgie 1 januari 2017 Nieuwjaarsdag

Liturgie 1 januari 2017 Nieuwjaarsdag Liturgie 1 januari 2017 Nieuwjaarsdag Votum en Groet Zingen Hemelhoog 667 Wees stil voor het aangezicht van God Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer. aanbid Hem met eerbied en

Nadere informatie

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst in de Gereformeerde kerk te Den Ham, aanvang: uur

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst in de Gereformeerde kerk te Den Ham, aanvang: uur Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst in de Gereformeerde kerk te Den Ham, aanvang: 19.00 uur Voorganger: Ds. G. Doorn (Vriezenveen) Afkondigingen Aanvangslied: Psalm 138: 1 en 2 1. U loof ik, Heer,

Nadere informatie

Orde van de dienst. op zondag 20 januari in de Hervormde Kerk te Sellingen. waarin. ambtsdrager plaatsvindt

Orde van de dienst. op zondag 20 januari in de Hervormde Kerk te Sellingen. waarin. ambtsdrager plaatsvindt Orde van de dienst op zondag 20 januari 2019 in de Hervormde Kerk te Sellingen waarin de herbevestiging van een ambtsdrager plaatsvindt Voorganger Organist : Ds. Bram Verduijn : Dhr. Rozema 1 Orde van

Nadere informatie

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog!

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog! Zondag 3 januari 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Marten Visser, Wezep Ouderling van dienst: Fenny Kollenstaart Organist: Jan Ebeltjes Lector: Henk Gottemaker Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

Ontmoetingskerk zondag 18 januari 2015

Ontmoetingskerk zondag 18 januari 2015 Ontmoetingskerk zondag 8 januari 05 Marcus : 4-0 Vissers van mensen voorganger: ds. Hans van Walsum lector: Corine Platerink organist: Anja Vlasblom / m.m.v. de muziekgroep o.l.v. Henk Vis SAMENKOMEN Orgelspel

Nadere informatie

Eredienst 06 mei :00 Voorganger: ds. H. van den Berg

Eredienst 06 mei :00 Voorganger: ds. H. van den Berg Eredienst 06 mei 2018 10:00 Voorganger: ds. H. van den Berg Liturgie Votum / zegengroet Psalm 65 : 1 (NPB) Wet Psalm 65 : 2 (NPB) Gebed Johannes 13 : 31 38 Gezang 61 : 1, 2, 3 Tekst: 1 Korintiërs 13 :

Nadere informatie

zondag 6 december 2015 Liturgie

zondag 6 december 2015 Liturgie zondag 6 december 2015 Liturgie 9:30 uur 6-dec P Zuidema Gez 158 : Jes 5 : 8-30 Ps 80 : 5, 8, 10 Jes 5 : 1-7 LLPs 1 : 1, 2 LLPs 1 : 3 Ps 61 : 6 LLPs 146 : 1, 3, 6 Levensliederen - Psalm 1 1Gelukkig is

Nadere informatie

De volgende liederen zingen we staande (indien mogelijk)

De volgende liederen zingen we staande (indien mogelijk) Inleidend muziekspel Welkom en afkondigingen De ouderling van dienst heet iedereen welkom, leest de afkondigingen voor en geeft de predikant een hand. Daarmee draagt hij de verantwoordelijkheid voor de

Nadere informatie

Zondag Gezamenlijke dienst - Kruiskerk

Zondag Gezamenlijke dienst - Kruiskerk Zondag 19-1-2014 Gezamenlijke dienst - Kruiskerk OPENING Woord van welkom. Openingslied: Psalm 84 vers 1 en 3. (NLB Lied 84) Votum en groet. Zingen: - Zanggroep zingt: lied 297 vers 1 (Evangelische liedbundel).

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 16 augustus 2015, negende zondag van de zomer

Orde van dienst voor zondag 16 augustus 2015, negende zondag van de zomer Orde van dienst voor zondag 16 augustus 2015, negende zondag van de zomer Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard = = = = = = = =

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 25 september 2016 Grote Kerk 9.30 uur. wijkgemeente Markus

Orde van dienst zondag 25 september 2016 Grote Kerk 9.30 uur. wijkgemeente Markus Orde van dienst zondag 25 september 2016 Grote Kerk 9.30 uur wijkgemeente Markus Voorganger: ds.h.l.versluis Organist: Simon Marbus 2 Orgelspel Welkom en mededelingen Zingen: Psalm 97 : 1 en 6 1.Groot

Nadere informatie

14 april 2019 Palmpasen 10:30

14 april 2019 Palmpasen 10:30 14 april 2019 Palmpasen 10:30 Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Haddo Hans Hilbers Organist: L. van den Broek / W.J. Schaap Junior Andreasband o.l.v. Eva Arendsen Lector: Gert Broekhuis Koster:

Nadere informatie

20 januari 2019 Doop van Levi Nicolai Putzes (*14 september 2018)

20 januari 2019 Doop van Levi Nicolai Putzes (*14 september 2018) 20 januari 2019 Doop van Levi Nicolai Putzes (*14 september 2018) 9.30 uur Organist: Hans van Noord Voorganger: ds. Adri van der Wal Intocht De kerkenraad komt binnen Stiltemoment, waarin we ons voorbereiden

Nadere informatie

Liederenbundel Toerustend Weekend

Liederenbundel Toerustend Weekend 1 Opwekking 123 Groot is uw trouw, o Heer Groot is uw trouw, o Heer, mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer Dezelfde die Gij steeds waart, dat bewijst

Nadere informatie

Henk Meinema. Liturgie in de dankdienst voor het leven van. * Hoogkerk, 5 juli 1940 Roden, 16 februari 2017

Henk Meinema. Liturgie in de dankdienst voor het leven van. * Hoogkerk, 5 juli 1940 Roden, 16 februari 2017 Liturgie in de dankdienst voor het leven van Henk Meinema * Hoogkerk, 5 juli 1940 Roden, 16 februari 2017 Op donderdag 23 februari 2017 in de Gereformeerde kerk (vrijgemaakt) Tolberterstraat 24 te Leek

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Handelingen 2 vers 29 t/m 41 Lied 124 (Op Toonhoogte) Gezang 477 vers 1 en 2 (Liedboek) Lied 315 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm

Nadere informatie

Lezen : Psalm 8 Tekst : Psalm 8 : 3. Psalm 121 : 1, 2 en 4 NLB 310 Gezang 149 Psalm 148 : 1 en 5 Opwekking 518 Lied 465 : 1, 2 en 5

Lezen : Psalm 8 Tekst : Psalm 8 : 3. Psalm 121 : 1, 2 en 4 NLB 310 Gezang 149 Psalm 148 : 1 en 5 Opwekking 518 Lied 465 : 1, 2 en 5 Lezen : Psalm 8 Tekst : Psalm 8 : 3 Psalm 121 : 1, 2 en 4 NLB 310 Gezang 149 Psalm 148 : 1 en 5 Opwekking 518 Lied 465 : 1, 2 en 5 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde

Nadere informatie

Liturgie voor de biddag op woensdag 14 maart 2018

Liturgie voor de biddag op woensdag 14 maart 2018 Liturgie voor de biddag op woensdag 14 maart 2018 thema: Vertel het maar! Van harte welkom! We vinden het fijn dat jullie vanochtend in de kerk zijn: de kinderen van school, de meesters en juffen, de vaders

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Psalm 34 vers 12 t/m 17 1 Petrus 3 vers 8 t/m 12 Lied 204 () Psalm 25 vers 7 (Schoolpsalm) Lied 172 vers 1, 2 en 3 () Psalm 34 vers 5

Nadere informatie

Thema Liturgie (Pnr. 924) Psalm 121 Uitgesproken 29 augustus 2010 in het Open Hof te Kampen Kerkelijk jaar

Thema Liturgie (Pnr. 924) Psalm 121 Uitgesproken 29 augustus 2010 in het Open Hof te Kampen Kerkelijk jaar Thema Liturgie (Pnr. 924) Psalm 121 Uitgesproken 29 augustus 2010 in het Open Hof te Kampen Kerkelijk jaar 11 e zondag van de zomer Hoor mij, HEER, en antwoord mij, red uw dienaar die op u vertrouwt. Wees

Nadere informatie

Een pelgrimage van gerechtigheid en vrede

Een pelgrimage van gerechtigheid en vrede Protestants Kralingen Een pelgrimage van gerechtigheid en vrede Protestantse Gemeente Kralingen Hoflaankerk, 23 augustus 2015 Protestants Kralingen Een pelgrimage van gerechtigheid en vrede Orgelspel uit

Nadere informatie

Orde van de eredienst op de jeugdzondag 29 september 2013 in de Oude Kerk te Veenendaal. Aanvang: uur

Orde van de eredienst op de jeugdzondag 29 september 2013 in de Oude Kerk te Veenendaal. Aanvang: uur Orde van de eredienst op de jeugdzondag 29 september 2013 in de Oude Kerk te Veenendaal Aanvang: 17.00 uur Thema: Ik volg jou! Voorganger: ds. B.J.D. van Vreeswijk (Hattem) Ouderling van dienst: br. Hans

Nadere informatie

Zondag 6 november 2016 Gezamenlijke ZWO-dienst in de Martinikerk Je leven delen met: de vreemdeling?

Zondag 6 november 2016 Gezamenlijke ZWO-dienst in de Martinikerk Je leven delen met: de vreemdeling? Zondag 6 november 2016 Gezamenlijke ZWO-dienst in de Martinikerk Je leven delen met: de vreemdeling? Voorganger: ds. J. Ariesen Voorbereiding en medewerking: leden van de ZWO - groep Orgel: Kees Nottrot

Nadere informatie

(t)op survival. Zondag 3 september. Voorganger: Ds. Jan Hermes Medewerking: vrijwilligers en kinderen van de VBW

(t)op survival. Zondag 3 september. Voorganger: Ds. Jan Hermes Medewerking: vrijwilligers en kinderen van de VBW (t)op survival Zondag 3 september Voorganger: Ds. Jan Hermes Medewerking: vrijwilligers en kinderen van de VBW Welkom Zingen: Kom in de kring Kom in de kring van Gods gezin, geef mij een hand en kom, want

Nadere informatie

Liturgie aangepaste kerkdienst

Liturgie aangepaste kerkdienst Liturgie aangepaste kerkdienst JAKOB IN BETHEL Zondagmiddag 4 november 2018 Aanvang: 14:30 uur Voorganger: Ds. A.J. Post 1 2 Voorzang (2 kinderliederen) Weerklank 595 vers 1, 2 en 3 1 s Zondags gaan we

Nadere informatie

School Gezinsdienst. Prinses Julianakerk Scheveningen. Zondag 5 februari 2017

School Gezinsdienst. Prinses Julianakerk Scheveningen. Zondag 5 februari 2017 School Gezinsdienst Prinses Julianakerk Scheveningen Zondag 5 februari 2017 Thema: Heb je naaste lief! Voorganger: Arjo van der Steen Organist: Frans van Riessen Het verloop van de dienst Welkom Zingen:

Nadere informatie

OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Muziek Allen gaan staan. Genade zij u en vrede van God onze Vader en van Jezus Christus, onze Heer!

OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Muziek Allen gaan staan. Genade zij u en vrede van God onze Vader en van Jezus Christus, onze Heer! WILHELMINAKERK SOEST 27 september 2015 Voorganger: Ambtsdrager: Lector: Organist: ds. Sj. van der Zee, Gorinchem Fred Heidinga, Dênise Smit Loes Paul Theo van der Woude OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen

Nadere informatie

welkom mededelingen LIED L 939, 1.3

welkom mededelingen LIED L 939, 1.3 ORDE van DIENST voor zondag 4 februari 2018 Familiedienst 10.00 u in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen Voorganger: ds. G.J. Krol Organist: mw. A.W. Mugge m.m.v. Cobie den Hollander; Elise Hol-den

Nadere informatie

Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik

Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik Zingen voor de dienst: Schrijvers van gerechtigheid - Wat een wonder dat ik meewerken mag Wat een wonder dat ik meewerken mag in Uw koninkrijk, dat ik

Nadere informatie

Iiturgie voor de -12 jeugddienst van zondagmorgen 28 Juni in de Westerkerk te Veenendaal

Iiturgie voor de -12 jeugddienst van zondagmorgen 28 Juni in de Westerkerk te Veenendaal Iiturgie voor de -12 jeugddienst van zondagmorgen 28 Juni in de Westerkerk te Veenendaal Op Toon Hoogte 182 Door Uw genade Vader Door Uw genade, Vader, mogen wij hier binnengaan. Niet door rechtvaardige

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Woensdrecht L I T U R G I E. voor de afscheidsdienst bij het overlijden en de begrafenis van. 12 april februari 2019

Protestantse Gemeente Woensdrecht L I T U R G I E. voor de afscheidsdienst bij het overlijden en de begrafenis van. 12 april februari 2019 Protestantse Gemeente Woensdrecht L I T U R G I E voor de afscheidsdienst bij het overlijden en de begrafenis van J O H A N N A B A R E N D I N A H E IJ B O E R - J E R O E N S E 12 april 1926-23 februari

Nadere informatie

Fred v. Knobelsdorff, Frederique Lucas Pieternel Rodermond

Fred v. Knobelsdorff, Frederique Lucas Pieternel Rodermond WILHELMINAKERK SOEST 1 e advent, 29 november 2015 Voorganger: Ambtsdrager: Lector: Organist: OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen ds. J. Muis, Utrecht Fred v. Knobelsdorff, Frederique Lucas Pieternel

Nadere informatie

Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur.

Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur. Liturgie Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur. In deze dienst zullen we de Heilige Doop herinneren van hen die deze ontvangen hebben

Nadere informatie

Gerco van den Brandhof. Daphne van Middendorp

Gerco van den Brandhof. Daphne van Middendorp Orde van dienst voor de huwelijksdienst van Gerco van den Brandhof en Daphne van Middendorp Op vrijdag 13 april 2018 om 15.00 uur in de Maranathakerk te Lunteren. Voorganger: ds. Wim Schaap Ouderling van

Nadere informatie

AFSLUITENDE VAKANTIE BIJBEL WEEK DIENST

AFSLUITENDE VAKANTIE BIJBEL WEEK DIENST ZONDAG 21 AUGUSTUS 2016 09:30 (deuren open 09:00) AFSLUITENDE VAKANTIE BIJBEL WEEK DIENST VREDEHORST WEEKTEKST IK STA VOOR DE DEUR EN KLOP AAN. ALS IEMAND MIJN STEM HOORT EN DE DEUR OPENT, ZAL IK BINNENKOMEN

Nadere informatie

THEMAREEKS: 10 GEBODEN

THEMAREEKS: 10 GEBODEN THEMAREEKS: 10 GEBODEN STEEL NIET! ACTIE 4 KIDS 6 november 2016 10:30 uur Voorganger: ds. W. Gugler Ouderling: Marrian Meiling Organist: Ans Kuus Lector: Lieske Gijsbertsen Koster: H. van Polen/ M. van

Nadere informatie

Orde van de dienst Hervormde gemeente te Borculo zondag 1 december 2013 eerste Advent

Orde van de dienst Hervormde gemeente te Borculo zondag 1 december 2013 eerste Advent Orde van de dienst Hervormde gemeente te Borculo zondag 1 december 2013 eerste Advent Orgelspel Woord van welkom De eerste kaars wordt aangestoken Zingen: LB Lied 287 - Rond het licht dat leven doet 1.

Nadere informatie

Ds. H.E. Veldhuijzen Welkom en afkondigingen:

Ds. H.E. Veldhuijzen Welkom en afkondigingen: Ds. H.E. Veldhuijzen Welkom en afkondigingen: Zingen: Heer, U doorgrondt en kent mij 1 Heer, U doorgrondt en kent mij; mijn zitten en mijn staan en U kent mijn gedachten, mijn liggen en mijn gaan. De woorden

Nadere informatie

Maatwerk in de kerk. Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost

Maatwerk in de kerk. Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Datum: 2 december 2018 Dienst: Middagdienst Voorganger: ds. De Jong uit Doetinchem Welkom en mededelingen Maatwerk in de kerk Zingen: Liedboek Gezang

Nadere informatie

Liturgie 30 april 2017

Liturgie 30 april 2017 Liturgie 30 april 2017 Welkom en mededelingen Zingen Hemelhoog 617a Tienduizend redenen De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij

Nadere informatie

LEVEN IN DE GEEST. 10 juni :00 / 10:30

LEVEN IN DE GEEST. 10 juni :00 / 10:30 LEVEN IN DE GEEST 10 juni 2018 9:00 / 10:30 Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: H.H. Hilbers / Gea van Maanen Organist: Lydia van den Broek Lector: Thea Bos / Henny Pauw Koster: A. van den Bor / N.

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Handelingen 1 vers 1 t/m 8 Lied 232 vers 1 en 2 () Psalm 72 vers 11 (Schoolpsalm) Lied 172 vers 1, 2 en 3 () Psalm 103 vers 3 (Nieuwe

Nadere informatie

Eredienst 11 juni 2017 Voorganger: Ds. R. Vreugdenhil

Eredienst 11 juni 2017 Voorganger: Ds. R. Vreugdenhil Eredienst 11 juni 2017 Voorganger: Ds. R. Vreugdenhil Liturgie 16.30 uur Votum / zegengroet Psalm 18: 1, 8, 9 Gebed Schriftlezing Jeremia 17: 1 18 Opwekking 244 Tekstlezing Jeremia 17: 5 8 Preek Gezang

Nadere informatie

DIENST VAN DE VOORBEREIDING

DIENST VAN DE VOORBEREIDING Orde van dienst voor zondag 5 maart 2017 Invocabit- Roept hij Mij aan viering hl. Avondmaal. orgelspel DIENST VAN DE VOORBEREIDING allen blijven zitten en zingen Psalm 91a Wie in de schaduw Gods mag wonen

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Doopdienst Wende Verduijn: 8 oktober 2017 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 121: 1 en 2 Ik sla mijn ogen op en zie de hoge bergen aan, waar komt mijn hulp vandaan? Mijn hulp is van mijn Here, die dit

Nadere informatie

Liturgie voor de gezamenlijke dienst op zondag 27 maart 2016 (1 e Paasdag), aanvang in de Hervormde Kerk te Den Ham

Liturgie voor de gezamenlijke dienst op zondag 27 maart 2016 (1 e Paasdag), aanvang in de Hervormde Kerk te Den Ham Liturgie voor de gezamenlijke dienst op zondag 27 maart 2016 (1 e Paasdag), aanvang 19.00 in de Hervormde Kerk te Den Ham Voorganger: Ouderling van dienst: Ds. W.L. Dekker, Kampen Janneke Schutmaat Afkondigingen

Nadere informatie

Inleidend orgelspel. Welkom en afkondigingen. Stil gebed. Votum en groet. De volgende liederen zingen we staande (indien mogelijk)

Inleidend orgelspel. Welkom en afkondigingen. Stil gebed. Votum en groet. De volgende liederen zingen we staande (indien mogelijk) Inleidend orgelspel Welkom en afkondigingen Door ouderling van dienst. Stil gebed Votum en groet We belijden dat onze hulp en verwachting van God komt. De volgende liederen zingen we staande (indien mogelijk)

Nadere informatie

Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven

Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven Morgendienst 1 oktober 2017, aanvang 9.30 uur Voorganger: Orgel: Muziekgroep: Ds. U.W. van Slooten, Ermelo Gerben Blokland Geertje van den Dool Piano Kees van den Dool

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 23 februari 2014, zevende zondag na Epifanie Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Organist: Ton Timmerman Voorganger: ds. C.Th. Benard = = = = = =

Nadere informatie

Orgelspel. Welkom en afkondigingen

Orgelspel. Welkom en afkondigingen RUST BIJ DE VADER Biddag voor gewas en arbeid t Harde, 9 maart 2016 Voorganger: ds. D. Dekker Organist: dhr. G.G. Kunst Medewerking: kinderen zondagsschool en jeugdclubs Aanvang; 9.30 uur 1 Orgelspel Welkom

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Galaten 5 Tekst : Galaten 5 : 1 en 13 Psalm 72 : 1, 4 en 7 Psalm 1 : 1 Lied 473 : 1, 2, 3, 4 en 5 Gezang 179a : 1 Lied 435 : 4 en 5 Votum en groet

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 april 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham Aanvang: uur

Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 april 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham Aanvang: uur Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 april 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham Aanvang: 10.00 uur In deze dienst zal wordt gedoopt: Bente Bertha Hollak Voorganger: Ouderling van dienst: Koster: Organist:

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Erik Donker

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Erik Donker Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Erik Donker Lezen : Matheüs 19:16-30 Tekst : Matheüs 19:27-30 Opwekking 640 Psalmen voor nu 84 Psalm 81 : 1, 2, 3 en 4 Gezang 107 : 1 en 2 Opwekking 710 Lezen : Mattheüs

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST voor de Klein-Sallandse Zondag op 9 juli 2017

ORDE VAN DIENST voor de Klein-Sallandse Zondag op 9 juli 2017 ORDE VAN DIENST voor de Klein-Sallandse Zondag op 9 juli 2017 Deze Klein-Sallandse Zondag wordt gevierd in de vier Protestantse Gemeenten van Olst, Raalte, Wesepe en Wijhe. In Raalte wordt ds. Henriëtte

Nadere informatie

Liturgie avonddienst 8 januari Psalm 144:6 (Nieuwe Berijming) 6.Gelukkig is het volk dat t'allen tijde staat maken mag, o Heer, op uw geleide.

Liturgie avonddienst 8 januari Psalm 144:6 (Nieuwe Berijming) 6.Gelukkig is het volk dat t'allen tijde staat maken mag, o Heer, op uw geleide. Liturgie avonddienst 8 januari 2017 - Psalm 144:6 (Nieuwe Berijming) 6.Gelukkig is het volk dat t'allen tijde staat maken mag, o Heer, op uw geleide. Gelukkig 't volk, waaraan Gij welvaart geeft, het volk

Nadere informatie

ZOEKEN.EN VINDEN! Liturgie voor de aangepaste dienst. op zondag 5 mei om uur in de Dorpskerk te IJsselmuiden

ZOEKEN.EN VINDEN! Liturgie voor de aangepaste dienst. op zondag 5 mei om uur in de Dorpskerk te IJsselmuiden ZOEKEN.EN VINDEN! Liturgie voor de aangepaste dienst op zondag 5 mei om 15.00 uur in de Dorpskerk te IJsselmuiden Voorganger: Ouderling van dienst: Muzikale begeleiding: ds. de Graaf, Heerde Arjan van

Nadere informatie

CNS-themadienst Sionskerk Nunspeet 18 november 2018

CNS-themadienst Sionskerk Nunspeet 18 november 2018 CNS-themadienst Sionskerk Nunspeet 18 november 2018 Voorganger: ds. David Rodenburg Kopje onder en weer boven! Orgel: Wouter Rouvoet, piano: Eddy van t Hof, gitaar: Rosalie van t Hof, drum: Jesse Mulder

Nadere informatie

Ouderendienst zondag 25 oktober 2015 Kruiskerk 16.30 uur. Thema: Goede Buren

Ouderendienst zondag 25 oktober 2015 Kruiskerk 16.30 uur. Thema: Goede Buren 1 Ouderendienst zondag 25 oktober 2015 Kruiskerk 16.30 uur. Thema: Goede Buren Voorgangers: Pastoraal werker Alice van Veen en dominee Jan Willem Overvliet Organist: Henk Hortensius en medewerking van

Nadere informatie

Thema: De gids onderweg

Thema: De gids onderweg Liturgie voor opening winterwerk, op zondag 24 september 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 10.00 uur. Thema: De gids onderweg Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Muzikale medewerking:

Nadere informatie

Eredienst 17 juni uur Voorganger: ds. J.M. Oldenhuis

Eredienst 17 juni uur Voorganger: ds. J.M. Oldenhuis Eredienst 17 juni 2018 16.30 uur Voorganger: ds. J.M. Oldenhuis Liturgie Votum / zegengroet Psalm 42: 1, 5 Gebed Romeinen 8: 18-30 Opw. 770: Ik zal er zijn Kindermoment Preek Romeinen 8: 26-27 Gezang 151:

Nadere informatie