VERKEERSMAATREGELEN IN VERBAND MET MEGAFIETSTOCHT RIDE FOR THE ROSES

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERKEERSMAATREGELEN IN VERBAND MET MEGAFIETSTOCHT RIDE FOR THE ROSES"

Transcriptie

1 VERKEERSMAATREGELEN IN VERBAND MET MEGAFIETSTOCHT RIDE FOR THE ROSES Zondag 31 augustus stappen circa fietsers in Goes op de fiets om mee te doen met de Ride for the Roses. De opbrengst van deze megafietstocht, die bestaat uit twee toertochten van 25 en 50 km en een cycletour van 100 km, komt ten goede aan het Koningin Wilhelminafonds voor de kankerbestrijding. De circa zevenduizend deelnemers aan de 100 km-tour gaan om uur van start bij de Zeelandhallen in Goes en fietsen via de Zeelandbrug richting Zierikzee. Bij de stoplichten aan het eind van de N256 slaan ze linksaf de N59 op. Over de N59/N57 fietsen zij vervolgens richting Stormvloedkering. Let op aangepaste route rond Zierikzee! In tegenstelling tot wat eerder is aangekondigd, fietst het peloton om Zierikzee heen. Hierdoor blijft Zierikzee via een aangepaste route via het tunneltje aan de Zilleweg/Van Veenlaan toch bereikbaar.volgt u hiervoor de borden. Vertraging/wachttijden Het evenement Ride for the Roses wordt gehouden in Goes, Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland en Veere. Dit betekent dat u zondag 31 augustus tussen ca uur en ca uur in deze gemeenten rekening moet houden met wegafsluitingen, omleidingen en files, waardoor uw reistijd aanzienlijk kan oplopen. U wordt daarom geadviseerd om hiermee zoveel mogelijk rekening te houden bij het plannen van uw reis naar en uit Zeeland. In ieder geval zijn de N57 en de N59 tussen Zierikzee en Haamstede tussen ca uur en ca uur in beide richtingen voor het verkeer afgesloten. De belangrijkste verkeersmaatregelen voor Schouwen-Duiveland Wegafsluitingen: 9.30 uur tot uur : afsluiting Deltaweg/N256 Goes-Zierikzee in beide richtingen uur tot uur : afsluiting rotonde N59 (Zierikzee) in alle richtingen uur tot uur: afsluiting N59 tussen Zierikzee en Serooskerke in beide richtingen uur tot uur : afsluiting N57 vanaf Serooskerke naar Haamstede in alle richtingen uur tot uur : N57 van Haamstede en Stormvloedkering naar Kamperland Let op: bij slechte en/of onvoorziene weeromstandigheden kunnen deze tijden veranderen. Omleidingen en wachttijden Wilt u zaterdag 31 augustus naar Zeeland of wilt u vanuit Zeeland naar elders dan moet u deze dag rekening houden met omleidingen, files en wachttijden die op kunnen lopen tot één à twee uur, afhankelijk van het traject. Autoverkeer vanuit en naar centrum Zierikzee. Via een alternatieve route via het tunneltje bij de Zilleweg/Van Veenlaan kunt u Zierikzee tussen en uur in en uitrijden. Volg daarvoor de borden.

2 Omleiding voor automobilisten vanaf Hellegatsplein richting de Westhoek (via N59) Van 9.30 uur tot uur is de N59 tussen Zierikzee en Haamstede voor alle verkeer in beide richtingen afgesloten. Advies: maak vanaf Oude Tonge gebruik van de omleidingsroute( N215 en N57) Omleiding voor automobilisten vanaf de Philipsdam richting Westhoek, via de N59 Van 9.30 uur tot uur is de N59 tussen Zierikzee en Haamstede voor alle verkeer in beide richtingen afgesloten. Advies: maak vanaf Oude Tonge gebruik van een omleidingsroute (N215 en N57). Vertraging voor automobilisten vanaf Schouwen richting Goes Van 9.30 uur tot uur: afsluiting Zeelandbrug en N256 (Deltaweg) Van uur tot uur afsluiting N256 richting Goes (vanaf oost-westweg N255) Advies: laat de auto staan, maar kies voor het openbaar vervoer, omdat rond Goes (begin en eindpunt van Ride for the roses) de nodige verkeersoverlast wordt verwacht.gaat u toch per auto ga dan via afslag 35 van de A58. Oversteken van N256, N59, N57: Tijdens de doorkomst van het peloton fietsers kunt u deze wegen niet oversteken. U moet rekening houden met een wachttijd van va. 50 minuten. Autoverkeer vanuit Haamstede naar Renesse/Brouwersdam Via de Recreatieverdeelweg (N652) is dit mogelijk. U behoeft geen rekening te houden met wachttijden. Autoverkeer vanuit Haamstede naar Middelburg Tussen uur en uur is de N57 richting Kamperland in beide richtingen afgesloten. Houd u rekening met lange wachttijden. Voor ondernemers en omwonenden van de Serooskerkseweg, Provinciale weg/nieuwe Koolweg (N59/57) en zijwegen. Uw bedrijf/woning is door verschillende afsluitingen (zie overzicht wegafsluitingen) moeilijk bereikbaar. Voor recreanten Houd u bij uw vertrek van uw vakantieadres op Schouwen-Duiveland rekening met de tijdelijke wegafsluiting van de N57 en N59. Als u een dagje naar het strand wilt, kan dat uiteraard, maar informeert u vooraf naar de bereikbaarheid van uw bestemming. Voor watersporters De Zeelandbrug wordt tussen ca uur en uur niet bediend. Bereikbaarheid ziekenhuis Goes/ziekenvervoer Het ziekenhuis is bereikbaar via de N669, s-gravenpolderseweg. Voor spoedgevallen geldt dat de ambulancezorg hetzelfde is als op andere zondagen. Voor het bezoek aan een huisartsenpost met uw eigen auto moet u wel rekening houden met wegafsluitingen en omleidingen.

3 Meer informatie? Zie ook Kadertje Ride for the Roses: fietstoc t met een bijzonder doel De Ride for the Roses is wordt sinds 1998 ieder jaar in Nederland verreden met het doel geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Initiatiefnemer voor deze bijzondere fietstocht is wielrenner Lance Armstrong, Ride for the Roses is geen fietswedstrijd, maar meer een tourtocht met voor iedere deelnemer een rode roos bij de finish. UITREIKING MONUMENTENPRIJS Woensdag 3 september wordt de Monumentenprijs Schouwen-Duiveland 2008 uitgereikt. Dit gebeurt tijdens een bijzondere avond in de Sint Adriaanskerk in Dreischor. Deze avond begint om uur. De Monumentenprijs Schouwen-Duiveland wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan aan particulieren of organisaties die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor monumenten. Dat kan zijn door restauratie, maar ook door promotie van het monument of door het creatief zoeken naar een nieuwe bestemming waardoor het monument behouden blijft voor later. Dit jaar is voor het nomineren van kandidaten een speciale commissie in het leven geroepen. Deze commissie heeft de volgende organisaties genomineerd: Stichting Historische spelen Zierikzee voor hun inzet om een brug te slaan tussen heden en verleden via het uitbeelden van een belangrijke historische gebeurtenis in de vorm van een openluchtspel. Kerkvoogdij Dorpskerk Noordwelle voor hun niet aflatende inspanningen om de kerk te restaureren en het gebouw een bredere maatschappelijke functie te geven. Kerkvoogdij te Zonnemaire voor hun grote inzet om geld in te zamelen voor de restauratie van het Flaesorgel uit Woensdag 3 september maakt wethouder R.W. van der Wekken tijdens een speciale avond bekend wie van de drie genomineerden de Monumentenprijs (een cheque ter waarde van 2269) mee naar huis mag nemen. Het programma voor deze avond: uur kerk open uur orgelspel door Cees v.d. Velde uur opening door Piet de Kro, medewerker monumentenzorg uur muziekoptreden Annette Jumelet en Samiel Deurloo (viool en piano) uur lezing over kerkgebouwen op Schouwen-Duiveland in het

4 kader van het jaar voor het religieus erfgoed door Huib Uil, gemeentearchivaris uur pauze uur uitreiking monumentenprijs door wethouder R.J. van der Wekken uur optreden Schouws koperensemble uur afsluiting avond met hapje/ drankje. SPREEKUUR Het spreekuur van wethouder G.E. Houtekamer gaat maandag 25 augustus niet door. De andere leden van het college houden maandag tussen en uur wel spreekuur. Wilt u gebruik maken van dit vragenuur, dan is het verstandig hiervoor een afspraak te maken via het bestuurssecretariaat, telefoon ; dit om wachttijden zoveel mogelijk te beperken. Voor elk gesprek wordt vijftien minuten gerekend. BIJZONDERE RAADSVERGADERING Donderdag 28 augustus bespreekt de gemeenteraad de profielschets voor de nieuwe burgemeester. Deze vergadering wordt gehouden in de Burgerzaal van het gemeentehuis in Zierikzee. Let op: aanvang: uur. De agenda luidt als volgt: Profielschets aan de commissaris van de koningin. Instellen vertrouwenscommissie en vaststellen verordening Vertrouwenscommissie benoeming burgemeester. Aansluitend (vanaf uur) volgt de reguliere raadsvergadering. Hamerstukken: Grondexploitatie Noorderpolder II Zierikzee. Meicirculaire gemeentefonds Voorbereidingsbesluit gebied Structuurvisie Bruinisse. Eindverslag van de Werkgroep verbetering relatie dorpsraden - gemeente. Achtste begrotingswijziging Bespreekstukken: Verkeersplan Binnenstad Zierikzee. Voorbereidingsbesluit Recreatiepark Klaverweide, Ellemeet. Jaarrekeningen 2006 en 2007 Centrale Post Ambulancevervoer Zeeland. De agenda met de achterliggende stukken en de lijst van ingekomen stukken voor deze raadsvergadering liggen ter inzage in de leesruimte in het gemeentehuis. Ook op kunt u deze agenda en lijst van ingekomen stukken vinden. U kunt de raadsvergadering bijwonen. U kunt de vergadering ook rechtstreeks volgen via: omroep Schouwen-Duiveland. Frequentie: ; kabel 107.6; westhoek of internet: VERGADERING WMO-ADVIESRAAD Maandag 25 augustus vergadert de adviesraad Wmo in kamer 1.30 van het gemeentehuis in Zierikzee. Deze vergadering begint om uur. De agenda vermeldt onder meer als onderwerp:

5 Gesprek met Stichting VAC adviescommissie Wonen Voorlopige reactie adviesraad Wmo over tevredenheidonderzoek en prestatiegegevens 2008 Wmo monitor Schouwen-Duiveland. VERKOOP WONING Zierikzee, verkoop bij inschrijving woning Scheepstimmerdijk 1 (Poortershuisje) De gemeente biedt deze woning (met ondergrond en tuin) te koop aan. De totale oppervlakte bedraagt 190 m 2. De woning heeft een gunstige ligging nabij het historische centrum van Zierikzee. De woning heeft een grondige renovatie nodig. Inschrijving. Inschrijven kunt u uitsluitend via een speciaal inschrijfformulier. Dit formulier en de leveringsvoorwaarden kunt u afhalen bij de balie Ruimte & Milieu in het gemeentehuis. Via www. schouwen-duiveland.nl kunt u dit formulier eveneens verkrijgen. Dit formulier kunt u tot maandag 1 september, uur inleveren bij notariskantoor Klaassen Notarissen, Havenpark 40 Zierikzee,; Postbus 187, 4300 AD Zierikzee. Verkoop. De woning met ondergrond en tuin wordt verkocht aan de hoogstbiedende. Voor de gunning wordt een voorbehoud gemaakt. Mocht het hoogste bod onder de bodemprijs liggen dan wordt de woning niet gegund. Deze bodemprijs wordt niet kenbaar gemaakt. Inlichtingen Een brochure met de inschrijfvoorwaarden kunt u afhalen bij de balie Ruimte & Milieu of downloaden van de gemeentelijke website Bezichtiging van de woning is mogelijk na telefonische met F. Bom, telefoonnummer WET MILIEUBEHEER Ontheffing stookverbod voor vreugdevuur: WET MILIEUBEHEER Ontheffing stookverbod voor vreugdevuur: Burgemeester en wethouders hebben een stookontheffing verleend op grond van artikel tweede lid Wet milieubeheer voor het in artikel 10.2, eerste lid Wet milieubeheer gestelde verbod om afvalstoffen (snoei- en resthout) te verbranden en op grond van artikel van de Algemene plaatselijke verordening, aan: MRV. Lost-Ones, Deltastraat 51 te Zierikzee voor het houden van een kamp- en vreugdevuur op 13 september 2008 (verzonden 13/8/2008); Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na 13 augustus tegen dit besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Het bezwaarschrift moet tenminste bevatten: naam, handtekening en adres van de indiener; dagtekening; omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht; gronden van het bezwaar.

Het gemeentebestuur en de Dorpsraad Bruinisse bedanken alle Bruënaren die hebben meegedacht over een slogan voor het Programma Bruinisse.

Het gemeentebestuur en de Dorpsraad Bruinisse bedanken alle Bruënaren die hebben meegedacht over een slogan voor het Programma Bruinisse. BRUENAREN BEDANKT! Het gemeentebestuur en de Dorpsraad Bruinisse bedanken alle Bruënaren die hebben meegedacht over een slogan voor het Programma Bruinisse. Onder het motto Helpt u ons met een slogan voor

Nadere informatie

DE WET MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING

DE WET MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING WMO = meedoen DE WET MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING Iedereen moet mee kunnen doen in de samenleving! Dat is het uitgangspunt van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) die sinds begin 2007 geldt.

Nadere informatie

VERGADERING Commissie Samenleving en Bestuur en Openbare Ruimte

VERGADERING Commissie Samenleving en Bestuur en Openbare Ruimte SPREEKUUR Burgemeester en wethouders houden wekelijks op maandagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur spreekuur. Wilt u gebruik maken van dit vragenuur, dan is het verstandig hiervoor een afspraak te maken

Nadere informatie

INFORMATIEBIJEENKOMST ADMIRAAL DE RUYTER ZIEKENHUIS

INFORMATIEBIJEENKOMST ADMIRAAL DE RUYTER ZIEKENHUIS INFORMATIEBIJEENKOMST ADMIRAAL DE RUYTER ZIEKENHUIS Maandag 1 november van 19:30 tot 20:30 uur in het gemeentehuis van Schouwen-Duiveland, Zierikzee Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over zaken

Nadere informatie

BOUWVERGUNNINGEN. D. Verleende sloopvergunningen Het slopen van een interieur bankgebouw Lange Nobelstraat 6-12 te Zierikzee (verzonden 22/04/2009);

BOUWVERGUNNINGEN. D. Verleende sloopvergunningen Het slopen van een interieur bankgebouw Lange Nobelstraat 6-12 te Zierikzee (verzonden 22/04/2009); BOUWVERGUNNINGEN A. Aangevraagde bouw- en sloopvergunningen (artikel 41 Woningwet): Het plaatsen van een overkapping Bremweg 13 te Renesse: Het tijdelijk plaatsen van een kantoorunit Jan van Renesseweg

Nadere informatie

Besluit landbouw milieubeheer Veranderen van de inrichting aan de Stoofweg 8 te Nieuwerkerk.

Besluit landbouw milieubeheer Veranderen van de inrichting aan de Stoofweg 8 te Nieuwerkerk. SPREEKUUR Het spreekuur van wethouder Houtekamer en wethouder Verseput op maandag 7 februari vervalt. De andere leden van het college van burgemeester en wethouders houden maandag tussen 10.00 en 11.00

Nadere informatie

PARKEERPLEK VOOR DE DEUR VAN HET GEMEENTEHUIS TEGEN KOSTPRIJS

PARKEERPLEK VOOR DE DEUR VAN HET GEMEENTEHUIS TEGEN KOSTPRIJS PARKEERPLEK VOOR DE DEUR VAN HET GEMEENTEHUIS TEGEN KOSTPRIJS Gewenningsperiode eindigt 1 september. Wie in het gemeentehuis moet zijn kan zijn auto het beste parkeren aan de voorzijde van het gemeentehuis

Nadere informatie

Begrippen als prettig wonen, werken en recreëren en de relatie met het omringende water staan daarin centraal.

Begrippen als prettig wonen, werken en recreëren en de relatie met het omringende water staan daarin centraal. Bruënaren opgelet: HELPT U ONS MET EEN SLOGAN VOOR EEN MOOIER BRU? Woont u in Bru en bent u trots op uw dorp? Bedenk dan een pakkende slogan voor het programma Bruinisse. Het doel daarvan is het dorp verder

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND HERINRICHTING CALANDWEG EN SCHUURBEQUE BOEIJESTRAAT IN HET MULTIFUNCTIONEEL CENTRUM, DE HUYBERTSTRAAT, ZIERIKZEE

INFORMATIEAVOND HERINRICHTING CALANDWEG EN SCHUURBEQUE BOEIJESTRAAT IN HET MULTIFUNCTIONEEL CENTRUM, DE HUYBERTSTRAAT, ZIERIKZEE INZAMELING GROF GROENAFVAL Binnenstad Zierikzee. Woont u in de binnenstad van Zierikzee en maakt u gebruik van een van de ondergrondse afvalcontainers? Dan kunt u maandag 9 november uw grof groenafval

Nadere informatie

SERVICELIJN DIGITAAL!

SERVICELIJN DIGITAAL! SERVICELIJN DIGITAAL! Hebt u een melding/vraag voor de Servicelijn Openbare werken en beschikt u over een persoonlijke DigiD inlogcode dan kunt u uw melding ook via www.schouwen-duiveland.nldigitaal loket

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Afferden: Bouwen: - Pas 7 6654AK, renoveren dak (ontvangen 12-5-2015); Druten: Uitweg: - Vierschaar nabij nr. 24, 6651AS, aanleggen

Nadere informatie

Dinsdag 14 december is het gemeentehuis vanaf uur. gesloten wegens een kerstbijeenkomst voor de medewerkers.

Dinsdag 14 december is het gemeentehuis vanaf uur. gesloten wegens een kerstbijeenkomst voor de medewerkers. SLUITING GEMEENTEHUIS Dinsdag 14 december is het gemeentehuis vanaf 12.00 uur gesloten wegens een kerstbijeenkomst voor de medewerkers. HERINRICHTING VISSERSHAVEN ( met logo bruinisse voortvarend) Bruinisse.

Nadere informatie

HEB JIJ GOEDE IDEEEN VOOR EEN GAVE SPEELPLEK IN POORTAMBACHT 11?

HEB JIJ GOEDE IDEEEN VOOR EEN GAVE SPEELPLEK IN POORTAMBACHT 11? HEB JIJ GOEDE IDEEEN VOOR EEN GAVE SPEELPLEK IN POORTAMBACHT 11? Wat is voor jou een te gekke speelplek? Heb je daar ideeën over? En vind je het leuk om die ideeën samen met andere jongeren uit te werken

Nadere informatie

PARKEERPLEK VOOR DE DEUR VAN HET GEMEENTEHUIS TEGEN KOSTPRIJS

PARKEERPLEK VOOR DE DEUR VAN HET GEMEENTEHUIS TEGEN KOSTPRIJS PARKEERPLEK VOOR DE DEUR VAN HET GEMEENTEHUIS TEGEN KOSTPRIJS Gewenningsperiode eindigt 1 september. Wie in het gemeentehuis moet zijn kan zijn auto het beste parkeren aan de voorzijde van het gemeentehuis

Nadere informatie

BEKENDMAKING WINNENDE SLOGAN VOOR PROGRAMMA BRUINISSE

BEKENDMAKING WINNENDE SLOGAN VOOR PROGRAMMA BRUINISSE BEKENDMAKING WINNENDE SLOGAN VOOR PROGRAMMA BRUINISSE Bruinisse. Burgemeester J.J.P.M. Asselbergs maakt donderdag 17 juli de winnende slogan bekend voor het programma Bruinisse. Dit gebeurt tijdens de

Nadere informatie

Vraag- en antwoordlijst Ride for the Roses 2014

Vraag- en antwoordlijst Ride for the Roses 2014 Vraag- en antwoordlijst Ride for the Roses 2014 Inhoudsopgave A. ALGEMEEN 3 1. Hoe lopen de routes? 4 2. Kan ik gebruik maken van alle wegen? 5 3. Wat raadt u aan met betrekking tot reizen naar de Zeelandhallen?

Nadere informatie

We hielden het leuk met Oud & Nieuw en dat scheelt nogal wat..

We hielden het leuk met Oud & Nieuw en dat scheelt nogal wat.. IEDEREEN BEDANKT! We hielden het leuk met Oud & Nieuw en dat scheelt nogal wat.. Schouwen-Duiveland kijkt terug op een feestelijke en vrijwel incidentloze jaarwisseling. Daar kunnen we met z n allen blij

Nadere informatie

Maandag 28 september vergadert de adviesraad Wmo in kamer 1.30 van het gemeentehuis in Zierikzee. Deze vergadering begint om uur.

Maandag 28 september vergadert de adviesraad Wmo in kamer 1.30 van het gemeentehuis in Zierikzee. Deze vergadering begint om uur. SPREEKUUR Het spreekuur van burgemeester G.C.G.M. Rabelink komt maandag 28 september te vervallen. De overige leden van het college van burgemeester en wethouders houden maandag tussen 10.00 en 11.00 uur

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WE THOUDERS VAN DE GEMEENTE GENNEP. Gelet op het bepaalde in artikel 18, eerste lid, onder b en d, van de Wegenverkeerswet 1994;

BURGEMEESTER EN WE THOUDERS VAN DE GEMEENTE GENNEP. Gelet op het bepaalde in artikel 18, eerste lid, onder b en d, van de Wegenverkeerswet 1994; STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 18234 1 april 2019 TIJDELIJK VERKEERSBESLUIT GEMEENTE GENNEP Tot het instellen van tijdelijke verkeersmaatregelen op 17

Nadere informatie

BEKENDMAKING Beschikking over gedoogplicht 10 KV elektriciteitsverbinding, Sirjansland/Oosterland Afvalcontainers Markt Brouwershaven

BEKENDMAKING Beschikking over gedoogplicht 10 KV elektriciteitsverbinding, Sirjansland/Oosterland Afvalcontainers Markt Brouwershaven BEKENDMAKING Beschikking over gedoogplicht 10 KV elektriciteitsverbinding, Sirjansland/Oosterland De burgemeester maakt onder verwijzing naar artikel 4 lid 1 en artikel 2 lid 2 van de Belemmeringenwet

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD. Het college van burgemeester en wethouders van Houten, hiertoe bevoegd op basis van

GEMEENTEBLAD. Het college van burgemeester en wethouders van Houten, hiertoe bevoegd op basis van A A N W I J Z I N G S B E S L U I T PAR K E R E N G R O T E V O E R T U I G E N Het college van burgemeester en wethouders van Houten, hiertoe bevoegd op basis van artikel 5:8 van de Algemene Plaatselijke

Nadere informatie

RAADSVERGADERING De gemeenteraad vergadert donderdag 27 januari vanaf uur in de burgerzaal van het gemeentehuis.

RAADSVERGADERING De gemeenteraad vergadert donderdag 27 januari vanaf uur in de burgerzaal van het gemeentehuis. SPREEKUUR Het spreekuur van wethouder W. Stouten gaat maandag 24 januari niet door. De overige leden van het college van burgemeester en wethouders houden maandag wel spreekuur tussen 10.00 en 11.00 uur.

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND HERINRICHTING CALANDWEG EN SCHUURBEQUE BOEIJESTRAAT IN HET MULTIFUNCTIONEEL CENTRUM, DE HUYBERTSTRAAT, ZIERIKZEE

INFORMATIEAVOND HERINRICHTING CALANDWEG EN SCHUURBEQUE BOEIJESTRAAT IN HET MULTIFUNCTIONEEL CENTRUM, DE HUYBERTSTRAAT, ZIERIKZEE JONGEREN NEMEN SKATEVOORZIENINGEN IN GEBRUIK Zierikzee. Zaterdag 31 oktober zijn het skatepark Zierikzee en de skateplateau's voor mobiele toestellen in Brouwershaven, Noordgouwe, Kerkwerve en Serooskerke

Nadere informatie

COMMISSARIS VAN DE KONINGIN KARLA PEIJS BIJ CENTRALE HERDENKING WATERSNOODRAMP

COMMISSARIS VAN DE KONINGIN KARLA PEIJS BIJ CENTRALE HERDENKING WATERSNOODRAMP NAAR HET STEMBUREAU? VERGEET UW LEGITIMATIEBEWIJS NIET Woensdag 3 maart kunt u een nieuwe gemeenteraad kiezen. Nieuw is dat u voor het uitbrengen van uw stem naast uw stempas ook een geldig legitimatiebewijs

Nadere informatie

BOUWVERGUNNINGEN A. Aangevraagde bouw- en sloopvergunningen (artikel 41 Woningwet): B. Voorgenomen verleningen van bouwvergunningen

BOUWVERGUNNINGEN A. Aangevraagde bouw- en sloopvergunningen (artikel 41 Woningwet): B. Voorgenomen verleningen van bouwvergunningen BOUWVERGUNNINGEN A. Aangevraagde bouw- en sloopvergunningen (artikel 41 Woningwet): KNP BV, vergroten vakwerkmast Hageweg 1 te Bruinisse; KPN BV, slopen buismast Hageweg 1 te Bruinisse; Comgoed BV, plaatsen

Nadere informatie

BOUWVERGUNNINGEN A. Aangevraagde bouw- en sloopvergunningen (artikel 41 Woningwet): B. Voorgenomen verleningen van bouwvergunningen

BOUWVERGUNNINGEN A. Aangevraagde bouw- en sloopvergunningen (artikel 41 Woningwet): B. Voorgenomen verleningen van bouwvergunningen BOUWVERGUNNINGEN A. Aangevraagde bouw- en sloopvergunningen (artikel 41 Woningwet): Vergroten woning Het Baken 106 te Scharendijke; Plaatsen van een overkapping Burghseweg 68 te Burgh Haamstede; Plaatsen

Nadere informatie

AAN DE KANJERS VAN DE JEUGDBRANDWEER WESTERSCHOUWEN

AAN DE KANJERS VAN DE JEUGDBRANDWEER WESTERSCHOUWEN AAN DE KANJERS VAN DE JEUGDBRANDWEER WESTERSCHOUWEN Van harte gefeliciteerd met jullie nationale kampioenschap bij de aspiranten hoge druk. Een knappe prestatie, waarvoor jullie vast en zeker heel hard

Nadere informatie

Aanvraagformulier vervoer Jeugdhulp

Aanvraagformulier vervoer Jeugdhulp Aanvraagformulier vervoer Jeugdhulp Datum aanvraag vervoer jeugdhulp Jeugdhulp betreft Naam jeugdige: Geboortedatum: Adres, postcode, woonplaats: BSN: Telefoonnummer: Emailadres: Naam professional + organisatie

Nadere informatie

AFSCHEID BURGEMEESTER ASSELBERGS VRIJDAG 12 DECEMBER

AFSCHEID BURGEMEESTER ASSELBERGS VRIJDAG 12 DECEMBER SPREEKUUR Het spreekuur van burgemeester Asselbergs komt maandag 6 oktober te vervallen. Burgemeester en wethouders houden ieder afzonderlijk elke maandagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur spreekuur. Wilt

Nadere informatie

OPENING KLIMAATBOS IN RENESSE

OPENING KLIMAATBOS IN RENESSE 23 ha bos voor een schoner Zeeland OPENING KLIMAATBOS IN RENESSE Renesse heeft een klimaatbos. De twijgjes zijn nog wat iel, maar het feest is er niet minder om. Cabaretgroep Niet Uit Het Raam verzorgt

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 43 2013. een openbare besluitvormende raadsvergadering van de gemeenteraad van Sluis plaatsvindt.

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 43 2013. een openbare besluitvormende raadsvergadering van de gemeenteraad van Sluis plaatsvindt. OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 43 2013 Besluitvormende raadsvergadering De burgemeester van Sluis maakt bekend dat er op donderdag 24 oktober 2013 om 19.30 uur een openbare besluitvormende raadsvergadering

Nadere informatie

UITNODIGING VOOR OUDERS VAN JEUGDIGE STAPPERS

UITNODIGING VOOR OUDERS VAN JEUGDIGE STAPPERS UITNODIGING VOOR OUDERS VAN JEUGDIGE STAPPERS Gaat u mee een avondje stappen? Beste ouder(s) en/of verzorger(s) van jongeren tussen de 14 en 16 jaar. Weet u waar uw kind naar toe gaat als hij of zij gaat

Nadere informatie

Gemeenteblad 44, 28 oktober 2014 Omgevingsvergunningen

Gemeenteblad 44, 28 oktober 2014 Omgevingsvergunningen Gemeenteblad 44, 28 oktober 2014 Omgevingsvergunningen Haarstraat 2 (28-10-2014) het vervangen van een dakkapel, activiteit bouwen, activiteit monumenten, activiteit slopen beschermd stadsgezicht (verzonden

Nadere informatie

AFSLUITING CALANDWEG ZATERDAG 29 NOVEMBER. van tot uur

AFSLUITING CALANDWEG ZATERDAG 29 NOVEMBER. van tot uur AFSLUITING CALANDWEG ZATERDAG 29 NOVEMBER van 07.00 tot 17.00 uur Zierikzee. In verband met herbestrating is het gedeelte van de Calandweg tussen het kruispunt Calandweg - Caustraat en de kruising Calandweg

Nadere informatie

Het gedeeltelijk veranderen van een bestaand gebouw op het perceel kadastraal bekend Bruinisse, sectie F nummer 1998, Kerkstraat 13 te Bruinisse.

Het gedeeltelijk veranderen van een bestaand gebouw op het perceel kadastraal bekend Bruinisse, sectie F nummer 1998, Kerkstraat 13 te Bruinisse. BOUWVERGUNNINGEN A. Aangevraagde bouw- en sloopvergunningen (artikel 41 Woningwet): Het bouwen van een woning Hogeweg 59 te Burgh- Haamstede; Het slopen van een garage Lageweg 22 te Sirjansland; Het bouwen

Nadere informatie

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding Officiële bekendmakingen gemeente Nieuwkoop week 32 5 augustus 2015 nr. 31 Aanvragen evenementen & activiteiten voor het houden van een collecte voor een weeshuis in Lusaka van 31 augustus tot en met 5

Nadere informatie

BOUWVERGUNNINGEN. B. Voorgenomen verleningen van bouwvergunningen

BOUWVERGUNNINGEN. B. Voorgenomen verleningen van bouwvergunningen BOUWVERGUNNINGEN A. Aangevraagde bouw- en sloopvergunningen (artikel 41 Woningwet): Het plaatsen van 3 zeecontainers Jachthavenweg te Bruinisse; Het verplaatsen van een steiger Jachthavenweg te Bruinisse;

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 8 21 februari 2017 nummer 8 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 38, 18 september 2014

Gemeentepagina Woudrichem week 38, 18 september 2014 Agenda commissie bezwaarschriften gemeente Woudrichem op maandag 22 september 2014 De vaste commissie van advies voor de bezwaarschriften gemeente Woudrichem houdt op maandag 22 september 2014, vanaf 17.30

Nadere informatie

Beleidsregels leerlingenvervoer 2015

Beleidsregels leerlingenvervoer 2015 Beleidsregels leerlingenvervoer 2015 Het college van burgemeester en wethouders van Druten heeft op 3 maart 2015 de Beleidsregels leerlingenvervoer 2015 vastgesteld. Op 31 maart 2015 is aanvullend beleidsregel

Nadere informatie

Dienstregeling Zeeland Schouwen-Duiveland. Geldig vanaf 1 maart 2015

Dienstregeling Zeeland Schouwen-Duiveland. Geldig vanaf 1 maart 2015 Zeeland Schouwen-Duiveland Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 1 maart 2015 Kernnet 132 Zierikzee - Goes 133 Middelburg - Zierikzee - Oude-Tonge 134 Zierikzee - Brouwershaven - Zierikzee 395 Zierikzee - Rotterdam

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 26 2017 Raadscommissies op 4 & 5 juli Raadscommissie Samenleving/Middelen dinsdag 4 juli 2017 om 19.30 uur in de raadzaal van het Belfort te Sluis; voorzitter: de heer C.J.

Nadere informatie

SCHOUWEN-DUIVELAND HERDENKT

SCHOUWEN-DUIVELAND HERDENKT SCHOUWEN-DUIVELAND HERDENKT SLACHTOFFERS WATERSNOODRAMP Ouwerkerk. Zondag 1 februari worden de slachtoffers van de Watersnoodramp van 1953 op Schouwen-Duiveland herdacht. In totaal 532 Schouwen-Duivelanders

Nadere informatie

HOORZITTING COMMISSIE BEZWAARSCHRIFTEN

HOORZITTING COMMISSIE BEZWAARSCHRIFTEN Medium De Wiekslag Rubriek Gemeentelijk nieuws Editie 1 februari 2011 NIEUWS VAN DE RAAD De raad van de gemeente Winsum komt dinsdagavond 8 februari 2011 in openbare vergadering bijeen. De vergadering

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad 29 mei 2013

Elektronisch gemeenteblad 29 mei 2013 2. Dorpscoöperatie "Samen 1 Westerbeek" -verlenen van vergunningen en ontheffingen voor het houden van een vrijwilligersfeest op zaterdfag 8 juni 2013 van 12:00 uur tto 01:30 uur ten behoeve van de afsluiting

Nadere informatie

U Dienstverlening

U Dienstverlening Zuídplas Brasserie Geen Idee V.O^F^ T.a.v, de heer R.J. Ouwendijk en mevrouw G. Ouwendijk Klein Hitland 2 2911 BR NIEUWERKERKAAN DEN IJSSEL lil li III lil verzenddatum afdeling 9 FEB 2016 U16.001245 Dienstverlening

Nadere informatie

COMMISSIEVERGADERING Samenleving en Bestuur van 3 februari vervalt Openbare Ruimte en Samenleving en Bestuur VERKIEZINGEN Woensdag 2 maart

COMMISSIEVERGADERING Samenleving en Bestuur van 3 februari vervalt Openbare Ruimte en Samenleving en Bestuur VERKIEZINGEN Woensdag 2 maart COMMISSIEVERGADERING De vergadering van de commissie Samenleving en Bestuur van 3 februari vervalt. De vergadering wordt samengevoegd met de vergadering van de commissie Openbare Ruimte van maandag 7 februari.

Nadere informatie

In de vakantieperiode van 29 juli tot 13 augustus kunt u alleen overdag terecht bij de balie Burgerzaken

In de vakantieperiode van 29 juli tot 13 augustus kunt u alleen overdag terecht bij de balie Burgerzaken Let op: In de vakantieperiode van 29 juli tot 13 augustus kunt u alleen overdag terecht bij de balie Burgerzaken De openingstijden zijn: Maandag, dinsdag en vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur Woensdag

Nadere informatie

Nieuwe manier van huisvuilinzameling betekent uw rolemmer anders klaarzetten!

Nieuwe manier van huisvuilinzameling betekent uw rolemmer anders klaarzetten! Concert at Sea! Zowel, bezoekers als gemeente zijn het er roerend over eens: Concert at Sea 2008 was een succes en een goede promotie voor de Brouwersdam en Schouwen-Duiveland. Een festival voor 55.000

Nadere informatie

STAATSCOURANT. Gemeente Westland diverse kernen E-laad zoeknummer: Nr augustus 2015

STAATSCOURANT. Gemeente Westland diverse kernen E-laad zoeknummer: Nr augustus 2015 STAATSCOURANT 27 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 26858 augustus 2015 Gemeente Westland diverse kernen E-laad zoeknummer:15-0034126 Verkeersbesluit Onderwerp: Verkeersbesluit

Nadere informatie

Verkeersbesluit Uitbreiden en Instellen 60km/uur gebied met bijbehorende maatregelen in buitengebied Leende en Leenderstrijp

Verkeersbesluit Uitbreiden en Instellen 60km/uur gebied met bijbehorende maatregelen in buitengebied Leende en Leenderstrijp Verkeersbesluit Uitbreiden en Instellen 60km/uur gebied met bijbehorende maatregelen in buitengebied Leende en Leenderstrijp Besluit Burgemeester en wethouders besluiten gelet op artikel 18 lid 1d Wegenverkeerswet

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 49 5 december nummer 50 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Informatie om te reageren:

Informatie om te reageren: Gemeenteblad Bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente d.d. 22 mei 2013. Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: Omgevingsvergunningen

Nadere informatie

bekendmaking DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN MIUEU

bekendmaking DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN MIUEU ,(.. bekendmaking...._--...._... _- ~. --_.._- _.._. - DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN MIUEU Maakt ter voldoening aan de Algemene wet bestuursrecht bekend dat hij een besluit heeft genomen tot het instellen

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK De voorzitter van de gemeenteraad van Sluis maakt bekend dat er op

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK De voorzitter van de gemeenteraad van Sluis maakt bekend dat er op OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 39 2017 Buitengewone openbare raadsvergadering (Afscheid burgemeester dhr. Peter Cammaert) De voorzitter van de gemeenteraad van Sluis maakt bekend dat er op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

Gemeente Den Haag, verkeersbesluit: Turfmarkt tussen Zwarteweg en Lage Zand (voetgangersgebied met maatregelen voor laden en lossen)

Gemeente Den Haag, verkeersbesluit: Turfmarkt tussen Zwarteweg en Lage Zand (voetgangersgebied met maatregelen voor laden en lossen) STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 11544 23 april 2015 Gemeente Den Haag, verkeersbesluit: Turfmarkt tussen Zwarteweg en Lage Zand (voetgangersgebied met

Nadere informatie

WERK IN UITVOERING. Alvast bedankt voor uw medewerking.

WERK IN UITVOERING. Alvast bedankt voor uw medewerking. WERK IN UITVOERING WEGAFSLUITINGEN WEGENS HERBESTRATING Wegens herbestratingswerkzaamheden zijn de volgende wegen tijdelijk voor alle verkeer afgesloten. Dreischor. De Daniel Ockersestraat (Dreischor)

Nadere informatie

Ingekomen aanvraag omgevingsverguning uitgebreide procedure Stationsplein 2 Enkhuizen

Ingekomen aanvraag omgevingsverguning uitgebreide procedure Stationsplein 2 Enkhuizen Nr. 63358 5 juli Ingekomen aanvraag omgevingsverguning uitgebreide procedure Stationsplein 2 Enkhuizen Het college van burgemeester en wethouders neemt een ingekomen aanvraag omgevingsvergunning uitgebreide

Nadere informatie

Awb Algemene wet bestuursrecht

Awb Algemene wet bestuursrecht Awb Algemene wet bestuursrecht Bezwaar maken tegen een besluit van de gemeente. Dit moet u weten. Bezwaar maken tegen een besluit van de gemeente De Algemene wet bestuursrecht (Awb) geeft regels over de

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 45-2018 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten. Een individuele gehandicaptenparkeerplaats aan de Krusemanlaan te verwijderen

Nadere informatie

Dienstregeling

Dienstregeling Zeeland Schouwen-Duiveland Dienstregeling 2015-2016 Geldig vanaf 30 augustus 2015 Kernnet 132 Zierikzee - Goes 133 Middelburg - Zierikzee - Oude-Tonge 134 Zierikzee - Brouwershaven - Zierikzee 395 Zierikzee

Nadere informatie

Burgerinitiatief. Hoe krijgt u uw burgerinitiatief op de raadsagenda?

Burgerinitiatief. Hoe krijgt u uw burgerinitiatief op de raadsagenda? Burgerinitiatief Heeft u een concreet idee of plan? En wilt u hier serieus werk van maken? Denk dan eens aan het indienen van een burgerinitiatief bij uw gemeenteraad. Burgerinitiatief Heeft u wel eens

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Almere

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Almere Het afsluiten van het Fontanapad in Almere Stad t.b.v. het aanbrengen van een voorbelasting Verkeersbesluit Tijdelijke Verkeersmaatregelen Gemeente Almere Het afsluiten van het Fontanapad in Almere Stad

Nadere informatie

133a van MIDDELBURG naar OUDE TONGE

133a van MIDDELBURG naar OUDE TONGE maandag 10 mei 2010 133a van MIDDELBURG naar OUDE TONGE plaats en halte ritnr. 1 3 5 7 9 11 13 15 17 Middelburg, Station V 6 23 7 03 7 41 Middelburg, Nieuwe Haven 6 25 7 05 7 43 Middelburg, Koestraat 6

Nadere informatie

Bekendmakingen week 17

Bekendmakingen week 17 Bekendmakingen week 17 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten om het ontwerp verkeersbesluit om twee parkeerplaatsen aan de Aquamarijn 15 aan

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Druten: Bouwen: - Kattenburg 43, 6651AM, veranderen gevel t.b.v. het plaatsen van een automatenruimte (ontvangen 12-01-2016); Puiflijk:

Nadere informatie

Op grond van artikel 18, eerste lid, onder d, van de Wegenverkeerswet, bevoegd dit verkeersbesluit te nemen,

Op grond van artikel 18, eerste lid, onder d, van de Wegenverkeerswet, bevoegd dit verkeersbesluit te nemen, STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 34760 1 juli 2016 Onderwerp: Tijdelijke verkeersmaatregelen i.v.m. de doorkomst van de Internationale Nijmeegse Vierdaagse

Nadere informatie

Maandag 16 maart is er een kennismakingsbijeenkomst met het personeel. In verband hiermee is het gemeentehuis die dag vanaf 15.

Maandag 16 maart is er een kennismakingsbijeenkomst met het personeel. In verband hiermee is het gemeentehuis die dag vanaf 15. INSTALLATIE BURGEMEESTER RABELINK Vrijdag 13 maart in gemeentehuis, Zierikzee Op vrijdag 13 maart wordt de heer G.C.G.M. Rabelink geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Schouwen-Duiveland. De installatie

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 37 2015 Kennisgeving beschikking brandveilig gebruik Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide voorbereidingsprocedure Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 44 1 november 2016 nummer 45 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 47 2008. donderdag 27 november om 19.30 uur in de raadzaal van het Belfort te Sluis

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 47 2008. donderdag 27 november om 19.30 uur in de raadzaal van het Belfort te Sluis OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 47 2008 Besluitvormende raadsvergadering De burgemeester van Sluis maakt bekend dat er op donderdag 27 november om 19.30 uur in de raadzaal van het Belfort te Sluis een besluitvormende

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 38 16 september 2014 nummer 38 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

GRONDIGE OPKNAPBEURT OPHAALBRUGGEN

GRONDIGE OPKNAPBEURT OPHAALBRUGGEN GRONDIGE OPKNAPBEURT OPHAALBRUGGEN De brug over de Oude Haven en de brug bij de Zuidhavenpoort krijgen een flinke opknapbeurt. Brug bij Zuidhavenpoort Van maandag 27 april tot ca. 12 juni wordt gewerkt

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 49 3 december 2013 nummer 53 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad Ledeacker ongewijzigd heeft vastgesteld. Deze herziening wijzigt de bestemming Agrarische doeleinden van het perceel Dorpsstraat 15 te Ledeacker in Wonen waardoor de bouw van twee woningen mogelijk wordt.

Nadere informatie

Op donderdag 29 augustus neemt burgemeester Frank Petter afscheid van Woudrichem om burgemeester van Bergen op Zoom te worden.

Op donderdag 29 augustus neemt burgemeester Frank Petter afscheid van Woudrichem om burgemeester van Bergen op Zoom te worden. Gemeentepagina Woudrichem week 33 Burgemeester Petter neemt afscheid van de gemeente Woudrichem Op donderdag 29 augustus neemt burgemeester Frank Petter afscheid van Woudrichem om burgemeester van Bergen

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD. Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht) BEKENDMAKINGEN GEMEENTE WIJK BIJ DUURSTEDE D.D.

GEMEENTEBLAD. Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht) BEKENDMAKINGEN GEMEENTE WIJK BIJ DUURSTEDE D.D. BEKENDMAKINGEN GEMEENTE WIJK BIJ DUURSTEDE D.D. 20-01- Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Kennisgeving verlenging beslistermijn Burgemeester en wethouders van Wijk bij Duurstede maken bekend

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 1, 7 januari 2016

Gemeentepagina Woudrichem week 1, 7 januari 2016 Herstraten Duizendmorgen Maandag 11 januari start van der Stelt GWW met het herstraten van de weg aan de noordzijde van het viaduct in de Duizendmorgen. Het zuidelijke gedeelte is medio 2015 uitgevoerd.

Nadere informatie

Prince Helicopters T.a.v. mevrouw S. Vermue Gooikensweg PD ZIERIKZEE. Terneuzen, 15 augustus 2019

Prince Helicopters T.a.v. mevrouw S. Vermue Gooikensweg PD ZIERIKZEE. Terneuzen, 15 augustus 2019 Prince Helicopters T.a.v. mevrouw S. Vermue Gooikensweg 1 4301 PD ZIERIKZEE ons kenmerk : P-TUG190035 / 00224465 document nr. : 2019-477093 contactpersoon : mevrouw J.J.M. Schelfhout-Boone tel. : +31 (0)6

Nadere informatie

MEE-ZEELAND NAAR GEMEENTEHUIS

MEE-ZEELAND NAAR GEMEENTEHUIS MEE-ZEELAND NAAR GEMEENTEHUIS MEE Zeeland en de gemeente gaan nauwer samenwerken. Daarvoor verhuizen de medewerkers van het MEE-servicepunt in de Grevelingenstraat naar het gemeentehuis, Laan van St. Hilaire

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 9, 3 maart 2016

Gemeentepagina Woudrichem week 9, 3 maart 2016 Commissie bezwaarschriften Tijdstip: maandag 7 maart 2016, 17.30 uur Plaats: gemeentehuis Woudrichem Agenda: - een bezwaarschrift tegen een opgelegde bestuurlijke boete wegens overtreding van artikel 20

Nadere informatie

Op donderdag 22 mei 2014 vindt de openbare besluitvormende raadsvergadering plaats. Locatie: raadzaal gemeentehuis Brummen Aanvang: 20.

Op donderdag 22 mei 2014 vindt de openbare besluitvormende raadsvergadering plaats. Locatie: raadzaal gemeentehuis Brummen Aanvang: 20. Agenda en notulen Hoorzittingen bezwaarschriftencommissie: 20 mei 2014 Op dinsdag 20 mei 2014 is er een vergadering van de bezwaarschriftencommissie in het gemeentehuis. Tijdens deze vergadering worden

Nadere informatie

Raadsvergadering 21 mei 2014

Raadsvergadering 21 mei 2014 Raadsvergadering 21 mei 2014 De gemeenteraad van Druten nodigt u van harte uit voor de raadsvergadering van woensdag 21 mei 2014 om 19.30 uur in de Raadzaal van het gemeentehuis. U kunt deze vergadering

Nadere informatie

Amste 9 5. Dienst Milieu en Bouwtoezicht 2 7 JAN, Reguliere bouwvergunning adres Snijdersbergweg 97. gewaarmerkte stukken datum.

Amste 9 5. Dienst Milieu en Bouwtoezicht 2 7 JAN, Reguliere bouwvergunning adres Snijdersbergweg 97. gewaarmerkte stukken datum. Bezoekadres Amste 9 5 Postbus 922 1000 AX Amsterdam Telefoon 14 020 Fax 020 624 06 36 www.dmb.amsterdam.nl Bouw- en Woningtoezicht Retouradres: Postbus 922, 1000 AX Amsterdam ons kenmerk T01/1289 2009

Nadere informatie

Bekendmakingen week Nieuwe parkeervergunningen en bezoekerspassen

Bekendmakingen week Nieuwe parkeervergunningen en bezoekerspassen Bekendmakingen week 1-2019 Nieuwe parkeervergunningen en bezoekerspassen 2019-2020 Vanaf 1 februari 2019 moeten bewoners op plaatsen waar dat van toepassing is nieuwe parkeervergunningen,- ontheffingen

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad U kunt uzelf op www.sintanthonis.nl aanmelden voor de bekendmakingenservice van Overheid.nl. U krijgt dan alle bekendmakingen die voldoen aan de door u opgegeven criteria in uw e- mailbox. Algemene Plaatselijke

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 48-2018 APV Ingevolge de Algemene plaatselijke verordening van Heerhugowaard is het niet toegestaan om een aanhanger/trailer te parkeren op de openbare weg langer dan acht achtereenvolgende

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK De voorzitter van de raadscommissie Middelen/Algemeen Bestuur maakt bekend dat er op

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK De voorzitter van de raadscommissie Middelen/Algemeen Bestuur maakt bekend dat er op OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 21 2008 OPENBARE KENNISGEVINGEN Raadscommissie Middelen/Algemeen Bestuur De voorzitter van de raadscommissie Middelen/Algemeen Bestuur maakt bekend dat er op woensdag 21 mei

Nadere informatie

Checklist evenement: MELDING of VERGUNNINGAANVRAAG

Checklist evenement: MELDING of VERGUNNINGAANVRAAG Checklist evenement: MELDING of VERGUNNINGAANVRAAG Met dit formulier kunt u nagaan of u een vergunning nodig heeft voor het evenement dat u wilt organiseren. Allereerst volgt u de checklist waaruit blijkt

Nadere informatie

Gemeentepagina week 03-20 januari 2016

Gemeentepagina week 03-20 januari 2016 Page 1 of 7 over meerssen projecten openingstijden contact links english Gemeentepagina week 03-20 januari 2016 Publicatiedatum: 19 januari 2016 11:00 Weeknummer: 03 Datum: woensdag 20 januari 2016 De

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 51 2016 Exploitatieovereenkomst appartementengebouw De Bever Het college van Burgemeester en Wethouders van Heerhugowaard heeft op 6 december 2016 besloten in te stemmen met de exploitatieovereenkomst

Nadere informatie

Tijdelijk verkeersbesluit

Tijdelijk verkeersbesluit STAATSCOURANT 29 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 68763 november 2017 Tijdelijk verkeersbesluit 1125222-2017 Diverse straten in het centrum Gouda: het instellen van tijdelijke

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders maakt, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 6:24 Wet ruimtelijke ordening (Wro) het volgende bekend:

Het college van burgemeester en wethouders maakt, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 6:24 Wet ruimtelijke ordening (Wro) het volgende bekend: Anterieure overeenkomst Lage Burchtweg 4, Uden Anterieure overeenkomst Zeelandsedijk 14, Volkel Het college van burgemeester en wethouders maakt, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 6:24 Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Permanent verkeersbesluit aanleg voetgangersoversteekplaatsen Ospel

Permanent verkeersbesluit aanleg voetgangersoversteekplaatsen Ospel STAATSCOURANT 8 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 29218 september 2015 Permanent verkeersbesluit aanleg voetgangersoversteekplaatsen Ospel BW-15-00142 van 25 augustus

Nadere informatie

ÀrchiefexMhpteat ~T. Onderwerp: Omgevingsvergunning op grond van artikel 3.10, derde lid Wabo verlenen aan Dow Benelux B.V.

ÀrchiefexMhpteat ~T. Onderwerp: Omgevingsvergunning op grond van artikel 3.10, derde lid Wabo verlenen aan Dow Benelux B.V. ÀrchiefexMhpteat Provincie Zeeland 1 1 1 ~T BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING (REGULIER) Algemeen Aan: Dow Benelux B.V. Postbus 48 4530 AA Terneuzen Kenmerk: 12076689 Afdeling: Milieuhygiëne Datum: 27 november

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE RIDE FOR THE ROSES STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD!

SPONSORBROCHURE RIDE FOR THE ROSES STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD! RIDE FOR THE ROSES 6 SEPTEMBER 2015 AALSMEER SPONSORBROCHURE STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD! Partners WWW.RIDEFORTHEROSES.NL Hoofdsponsors Media Partner Suppliers

Nadere informatie

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 INGEKOMEN AANVRAGEN Omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, artikel 2.1) Locatie Omschrijving Activiteit Datum ontvangst Dossiernummer Dr.H.Mollerstraat

Nadere informatie

Verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Pompstationsweg 32

Verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor Pompstationsweg 32 Retouradres: Postbus 12655, 2500 DP Den Haag Uw brief van Onderwerp Ons kenmerk 201615031/6154268 Behandeld door Doorkiesnummer E-mail Aantal bijlagen diversen Datum zie documentenlijst Verlening van de

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeenteblad Week 20 15 mei 2013 Gemeente Pekela Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.pekela.nl/gemeenteblad Week 33 14 augustus 2013 nummer 33 In voorliggend

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK donderdag 26 november om uur in de raadzaal van het Belfort te Sluis

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK donderdag 26 november om uur in de raadzaal van het Belfort te Sluis OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 46-2009 Besluitvormende raadsvergadering De burgemeester van Sluis maakt bekend dat er op donderdag 26 november om 19.30 uur in de raadzaal van het Belfort te Sluis een besluitvormende

Nadere informatie