Installatietechniek Arnhem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Installatietechniek Arnhem"

Transcriptie

1 Bedrijfspresentatie Installatietechniek

2 Voorwoord Respect voor elkaars werk, vakmanschap en flexibiliteit Roelofsen Installatietechniek B.V. verzorgt het ontwerp, installatie en onderhoud van vrijwel alle technische installaties in gebouwen. Dat doen wij op het gebied van nieuwbouw, renovatie of restauratie, voor zowel utiliteitsbouw, gezondheidszorg en industrie. Het realiseren van veilige, optimaal en duurzaam werkende installaties is hierbij onze belangrijkste doelstelling. Wij stellen ons graag aan u voor als betrouwbare partner voor het ontwerpen, realiseren en beheren van technische installaties van uw projecten. Flexibiliteit, respect voor elkaars werk, vakmanschap en teamgeest is onze formule om succesvol projecten te realiseren. Doordat we een platte organisatiestructuur hebben zijn onze communicatielijnen kort, hierdoor kunnen wij efficiënt handelen. Met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen we de randvoorwaarden zoals planning en budgetbewaking een juiste invulling geven en kunnen we tevens een optimale kwaliteit leveren.

3 Al 80 jaar uw betrouwbare partner Ons bedrijf is 80 jaar actief in de installatie techniek en een betrouwbare partner in de regio. Roelofsen Installatietechniek B.V. vindt haar origine in 1930, waarbij de heer Jan Roelofsen het bedrijf Roelofsen Installatiebureau B.V. heeft opgericht. In 1989 is het bedrijf, als dochteronderneming, onderdeel van Merkx Installatietechniek B.V. gaan uitmaken. Beide bedrijven zijn in 2004 onderdeel geworden van GTI. Roelofsen Installatiebureau B.V. is in mei 2005 afgescheiden van GTI en is sindsdien weer een volledig zelfstandige onderneming geworden. Op 1 maart 2007 is de holding Roelofsen Installatiegroep B.V. opgericht, met de uitbreiding van de werkmaatschappij Installatietechniek en Technisch Beheer. Met deze bedrijfsonderdelen zijn we in staat alle installatie technische delen op zowel werktuigbouwkundig- als elektrotechnisch vakgebied te leveren, installeren en onderhouden. Historie Sinds 1930 Per maart 2013 is er een nauwe samenwerking opgezet met een installatiebedrijf in en bieden wij onder onze nieuwe naamvoering Roelofsen Installatietechniek B.V. een mooie uitbreiding in ons dienstenpakket aan. Ook voor bliksemafleider- en aardingsinstallaties, borg gecertificeerde inbraakalarminstallaties en NCP gecertificeerde brandmeld- en ontruimingsinstallaties kunt u voortaan bij ons terecht. Inmiddels is onze organisatie uitgegroeid tot een gezonde en succesvolle onderneming met toegewijde medewerkers. De grootte en veelzijdigheid van ons bedrijf waarborgt een directe betrokkenheid en flexibele opstelling van onze medewerkers.

4 Specialismen Werktuigkunde: - centrale verwarmingsinstallaties - ventilatie en luchtbehandeling - airconditioning - koud- en warm waterinstallaties - sanitaire installaties - dak- en zinkwerken - HWA- en rioleringsinstallaties - water behandelingssystemen - laboratorium voorzieningen - industriële installaties - grootkeuken installaties - duurzaam installeren - terrein- en transportleidingen - stoominstallaties - aardgasinstallaties - medische gassen - persluchtinstallaties - warmte- krachtinstallaties Meet- en regeltechniek: - digitale regelinstallaties - duurzame energie oplossingen - gebouw beheersystemen - beheer op afstand - automatische legionella bestrijdingsinstallaties - energie piekshaving - datalogging Elektrotechniek: - licht- en krachtinstallaties - noodverlichting - no- break installaties - veiligheidsaarding - bliksembeveiliging - brandbeveiliging en ontruiming - data- en telefoonnetwerken - besturingstechnieken en automatisering - beveiligings- en alarm doormeldingsinstallaties - intercomsystemen - geluidsinstallaties - personenzoek- / zusteroproep- installaties - CCTV- installaties - antenne installaties - energiebesparende installaties Onderhoud en beheer: - preventief onderhoud - correctief onderhoud uurs servicedienst - automatische storings- bewaking - beheer op afstand - EBI, PI en PO inspecties van CV ketels - STEK- inspecties en onderhoud - legionella risicoanalyse en beheersplan - storingsrapportage en storingsanalyse - NEN inspecties - thermografisch onderzoek - modificaties en renovaties - investerings- begrotingen voor groot onderhoud en vervanging van installaties - energiebesparingen

5 Sectoren Roelofsen Installatietechniek verleent haar diensten in een breed scala aan sectoren. Par_culier Winkelcentra Retail Kantoren Theater Laboratoria Onderwijs/sport Diverse bedrijfsgebouwen Gezondheidszorg

6 Projectbenadering Beleid: Onze opdrachtgever staat centraal. Wij verstrekken een goede dienstverlening met een hoge score voor klanttevredenheid. Tevreden klanten continueren onze jarenlange dienstverlening. Wij werken met korte communicatielijnen en vaste contactpersonen. Dit resulteert in één aanspreekpunt voor onze relaties. Wij zijn uw partner in zowel de ontwerp- en bouwfase als in de gebruiksfase van een gebouw. Ons projectenbestand is divers en varieert van kleine klussen of verbouwingen tot en met grootschalige nieuwbouw en renovaties. Planning: De eerste activiteit bij de start van een project bestaat uit het opstellen van een planning. Op basis van de door de opdrachtgever of bouwdirectie verstrekte overall- planning worden door ons de afgeleide deelplanningen opgesteld voor engineering, werkvoorbereiding, uitvoering en inbedrijfstelling. Service: Wij denken vanuit uw bedrijfsvoering mee en dragen hierbij ideeën aan. Vanuit onze ervaring beheren en installeren wij uw installaties kosteneffectief. U kunt rekenen op een hoog service niveau waarbij wij u in alle gemakken voorzien. In ons servicepakket bieden wij vele bedrijfsvoordelen, u kunt denken aan gebouwbeheer waarbij wij 24/7 service leveren en zorgen voor optimaal en storingsvrij werkende installaties. Ook werken wij o.a. aan kostenbesparingen door verlaging van het energieverbruik en verzorgen de verhoging van comfortcondities. Bij elk afgerond project wordt er een kwaliteitsmeting gehouden om zo de klant volledig van dienst te kunnen zijn. Hierbij wordt aangetoond dat een project succesvol en volledig naar wens van de klant is afgerond. Onze voorbereidingsplanning en uitvoeringsplanning worden gedurende het gehele project bewaakt en (bij wijzigingen) bijgesteld. Op deze manier is bij alle betrokkenen tijdig bekend wanneer er werkzaamheden of leveringen van hen worden verwacht. Project Begeleiding: Voor elk project wordt een projectteam samengesteld in overeenstemming met ons ISO 9001 kwaliteitssysteem. Het team bestaat uit een projectleider, technicus E en/of W, meet- en regeltechnicus, tekenaar(s) en een chef monteur. Kwaliteitsme_ng Planning Kostenbewaking: Een belangrijke taak van de projectleider is kostenbewaking. Indien tijdens de uitvoering meer- of minderwerkzaamheden ontstaan, dan worden deze onmiddellijk schriftelijk gesignaleerd bij de bouwdirectie. Als regel worden meer- en/of minderwerken pas uitgevoerd nadat deze door de opdrachtgever of zijn vertegenwoordiger zijn goedgekeurd. Verrassingen achteraf zijn zodoende uitgesloten en beslissingen over wijzigingen kunnen hiermee op basis van kostenramingen worden genomen. Oplevering Uitvoering Begeleiding/ kosten bewaking

7 Projectteam: Ons projectteam bestaat uit enthousiaste, professionele en vakbekwame medewerkers die continu bijgeschoold worden om uitstekend vakmanschap te garanderen. Projectleider Werkvoorbereiding, M&R Groep Inbedrijfstelling, Tekenkamer Chef- / Leidinggevende monteur Uitvoering De projectleider is volledig verantwoordelijk voor het project. Hij bewaakt niet alleen de planning, de kosten en de kwaliteit, maar beheert het gehele project en heeft hiervoor de bevoegdheid om de onderneming te vertegenwoordigen bij alle zaken die zich voordoen tussen opdrachtgever en Roelofsen Installatietechniek B.V. De projectleider is uw vaste aanspreekpunt. Onze aanpak zal altijd afgestemd zijn op de aard en omvang van uw project De leidinggevende monteur is verantwoordelijk voor de montagebezetting en de kwaliteit van het uitgevoerde werk en rapporteert hierbij aan de projectleider. Tevens is hij de dagelijkse contactpersoon voor de op het werk aanwezige externe directievoerders.

8 Kwaliteitssysteem Beleid: Het kwaliteitssysteem heeft tot doel de voortdurende optimalisering van: Het continu verbeteren van kennis en vaardigheden van alle medewerkers is essentieel Zodoende kunnen we voldoen aan de wensen van onze opdrachtgevers, met behoud van slagvaardigheid en flexibiliteit van onze organisatie. De door de overheid gestelde eisen, wensen en vanzelfsprekende behoeften op het gebied van milieu, arbo en welzijn zijn belangrijke randvoorwaarden. Het beleid is erop gericht condities te creëren en te onderhouden, waarin de doelstellingen van het kwaliteitssysteem in onze dagelijkse praktijk gerealiseerd worden. Er wordt in de praktijk gebruik gemaakt van gestandaardiseerde procedures, formulieren, werkinstructies en periodieke toetsing onder toezicht van onze kwaliteitsmanager. Certificering: Roelofsen Installatietechniek B.V. is met haar werkmaatschappijen op het complete werkgebied door het onafhankelijke bedrijf Bureau Veritas gecertificeerd volgens de NEN ISO Milieu: We zijn groen ingesteld en houden sterk toezicht op de verantwoorde omgang met afvalmateriaal uit sloop, montagewerk, verpakkingen of behandelingstechnieken. Afval wordt gescheiden ingezameld. Daarnaast wordt asbest alleen verwijderd door erkende verwerkingsbedrijven en freon- verwerking geschied conform F- gassen procedures. Wij kunnen u adviseren in het toepassen van duurzame technieken en energie oplossingen.

9 Kennis en vakmanschap: Veel aandacht wordt besteed aan het volgen van technische ontwikkelingen en het op peil houden van kennis en vakmanschap. Het continu verbeteren van kennis en vaardigheden van alle medewerkers is een essentieel onderdeel van ons bedrijfsbeleid. Op deze manier kunnen wij uitstekend vakmanschap leveren. Alle medewerkers worden opgeleid met een op maat gemaakt opleidingsplan. Een selectie van de verschillende opleidingen die worden gebruikt zijn o.a. NEN 1010, NEN 3140, SCIOS, MIT, Kenteq, TVVL, SBC, VOL en VCA. Roelofsen Installatietechniek B.V. is door Kenteq, het kenniscentrum voor technisch vakmanschap, aangemerkt als Erkend Leerbedrijf in de installatietechniek, zowel voor installatie- als elektrotechniek. Systemen: Voor een adequate kostencalculatie, projectbewaking en projectvoorbereiding beschikt Roelofsen Installatietechniek B.V. over een modern automatiseringssysteem (Syntess Atrium), VABI rekenprogramma s en AutoCAD/ StabiCAD werkstations. Vakorganisaties en erkenningenregister: Roelofsen Installatietechniek B.V. is aangesloten bij de vakorganisatie Uneto- VNI (Vereniging Installatiebedrijven). Daarnaast zijn wij ook opgenomen in het erkenningenregister van de SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) voor alle vakdisciplines, het NCP t.b.v. brandpreventie (Nationaal Centrum voor Preventie) en door INTRON zijn wij gecertificeerd voor de regeling F- gassen (voorheen STEK).

10 Referenties Gezondheidszorg Verzorgingshuis t Jagthuis Velp m 2 - HWA installatie - Binnenriolering - Koud- en warmwater installatie - Sanitaire installaties - Brandbestrijdings installaties - Verwarmingsinstallies Leer- Leefomgeving voor Autisme Nijmegen m 2 - Werktuigbouwkundige installaties - Elektrotechnische installaties - Regeltechnische installaties Workhome Woon- werkvoorziening Wolfheze Diverse woon- en zorggebouwen - Preventief onderhoud E&W&MR Kuijpers Installaties B.V. Dr. Leo Kannerhuis (centrum voor Autisme) Opdachtgever: Dr. Leo Kannerhuis (centrum voor autisme) Siza Dorp Groep Zonnestraal, oogheelkunde Trias Jeugdhulp 19 woon- en zorggebouwen - Werktuigkundige installaties - Loodgieters installaties - Elekrotechnische installaties - Koel installaties - Klimaatinstallaties - Regeltechnische installaties - Preventief en correctief onderhoud Siza Dorp Groep (ondersteunt mensen met een handicap) Lelystad m 2 - Sanitaire installaties - Werktuigkundige installaties - Loodgieters installaties - Klimaatinstallaties - Brand- en beveiliging installaties - Medische installaties - Bouwkundige- en schilder aannemerswerk Oogheelkunde Hilversum Zwolle m 2 - Sanitaire installaties - Werktuigkundige installaties - Loodgieters installaties - Elektrotechnische installaties - Beveiliging installaties - Communicatie installaties - Klimaatinstallaties - Brandtechnische installaties Dr. Leo Kannerhuis & Trias Jeugdhulp Dr. Leo Kannerhuis

11 Referenties Gezondheidszorg Workhome Siza Dorp Groep

12 Referenties Bedrijfsgebouwen Planken Wambuis Kiekeboe Kinderopvang

13 Referenties Bedrijfsgebouwen Planken Wambuis, Rijkswaterstaat Presikhaaf Bedrijven Kiekeboe Kinderopvang Wolfheze m 2 Elektrotechnische installatie - Licht- en krachtinstallatie - Noodstroominstallatie - Schakel- en verdeelinrichtingen - Toegangscontrole installatie - Verlichtinginstallatie - Communicatie netwerken - Beveiligingsinstallatie - Domotica installatie Rijksgebouwendienst Directie Projecten, Bemmel, Elst Industrie, schoolmeubelen, groen & diensten, plaatsingen, intratuin Presikhaaf Bedrijven (ondersteunt mensen met een handicap) Dieren 340 m 2 - Sanitaire installaties - Werktuigkundige installaties - Loodgieters installaties - Beveiliginginstallaties - Communicatie installaties - Brandtechnische installaties - Klimaat installaties - Regeltechnische installaties Alio De Ulenpas Velp m 2 Werkzaamheden: - Werktuigkundige installaties - Elektrotechnische installaties - Regeltechnische installaties H.S.H.O. "De Ulenpas. De Ulenpas

14 Referenties Onderwijs/ Sport Semi- permanente schoolgebouwen Sporthal Elderveld ROC MFC Schuytgraaf m 2 - Sanitaire installaties - Werktuigkundige installaties - Loodgieters installaties - Elektrotechnische installaties - Beveiliging installaties - Communicatie installaties - Koelinstallaties - Brandtechnische installaties Gemeente, Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling m 2 - Sanitaire installaties - Werktuigkundige installaties - Loodgieters installaties - Elektrotechnische installaties - Beveiliging installaties - Communicatie installaties - Klimaatinstallaties - Regeltechnische installaties Gemeente, Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling Nijmegen m 2 - Watervoorzieningsinstallaties - Riolering en HWA installaties - Sanitaire installaties Kuijpers Helmond Sportbedrijf Centrum voor Training & Scholing De Coehoorn, Volksuniversiteit 31 sportcomplexen - Sanitaire installaties - Werktuigkundige installaties - Loodgieters installaties - Elektrotechnische installaties - Koel- en klimaatinstallaties - Brandtechnische installaties - Preventief en correctief onderhoud - Regeltechnische installaties incl. GBS Sportbedrijf Gemeente Oosterbeek m 2 - Sanitaire installaties - Werktuigkundige installaties - Loodgieters installaties - Elektrotechnische installaties - Koel- en klimaatinstallaties - Brand- en beveiliging installaties - Regeltechnische installaties - Communicatie installaties Dr. Leo Kannerhuis (centrum voor autisme) m 2 - Sanitaire installaties - Werktuigkundige installaties - Loodgieters installaties - Elektrotechnische installaties - Klimaatinstallaties - Brandtechnische installaties - Regeltechnische installaties - NEN 3140 inspectie Gemeente, Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling Schuytgraaf

15 Referenties Onderwijs/ Sport ROC Nijmegen De Coehoorn

16 Referenties Winkelcentra Winkelcentrum De Heuvel

17 1 2 Referenties Winkelcentra Winkelcentrum De Heuvel Kronenburg Winkelcentrum Rijkerswoerd m m m - Correctief onderhoud E&W&MR & Sprinkler - Preventief onderhoud E&W&MR & Sprinkler - Projecten E&W&MR & Sprinkler - Beheer & onderhoud E&W&MR & Sprinkler - Correctief onderhoud E&W&MR - Preventief onderhoud E&W&MR - Projecten E&W&MR - Beheer & onderhoud E&W&MR - Correctief onderhoud E&W&MR - Preventief onderhoud E&W&MR - Projecten E&W&MR - Beheer & onderhoud E&W&MR 2 Werkzaamheden o.a.: Wereldhave Management Nederland B.V. & PropertyView Geldrop 2 Werkzaamheden o.a.: Wereldhave Management Nederland B.V. 2 Werkzaamheden o.a.: PropertyView Winkelcentrum Kronenburg Winkelcentrum Kronenburg

18 Referenties Laboratoria Wageningen Universiteit & Researchcentrum Spuitlab Plantenziektenkundige Dienst Wageningen 537 m 2 - Sanitaire installaties - Werktuigkundige installaties - Loodgieters installaties - Elektrotechnische installaties - Labtechniek - Beveiliging installaties - Communicatie installaties - Koelinstallaties - Klimaatinstallaties - Correctief onderhoud - Regeltechnische installaties Plant Sciences Group Wageningen UR Wageningen Diverse kantoren, laboratoria, kassen e.d. - Correctief onderhoud Plantenziektenkundige Dienst Spuitlab Wageningen

19 Referenties Laboratoria Plantenziektenkundige Dienst

20 Referenties Retail Bonheur

21 Referenties Retail Keurslagerij de Haas MC Donalds Twinkle Juweliers 48 m 2 De Haas Keurslager 410 m 2 MC Donalds 56 m 2 Twinkle Juweliers Lunchroom Bonheur Kippaleis Del- i- licious 100 m 2 Lunchroom Bonheur 120 m 2 Kippaleis 355 m 2 Del- i- licious Kippaleis

22 Referenties Kantoren Guijt Makelaardij Dirkzwager Advocaten & Notarissen CTA Gendt m 2 - Preventief onderhoud E&W&MR Guijt Nijmegen m 2 - Preventief onderhoud E&W&MR Dirkzwager, Advocaten & Notarissen & Van Wijnen B.V. Wageningen m 2 - Preventief onderhoud E&W&MR - Beheer & onderhoud E&W&MR Wereldhave Management Nederland B.V. Dirkzwager Advocaten & Notarissen m 2 - Preventief onderhoud E&W&MR Revalidatie Medisch Centrum Groot Klimmendaal Verzamelterrein - Expertise centrum Volwassenen + jongeren + kinderen Dirkzwager, Advocaten & Notarissen & Van Wijnen B.V. RMC Groot Klimmendaal CTA RMC Groot Klimmendaal

23 Referenties Kantoren Guijt CTA Dirkzwager

24 Referenties Theater Luxor Live

25 Referenties Theater Cinemec Luxor Live, Poppodium Schouwburg, Theater Ede m 2 - Sanitaire installaties - Werktuigkundige installaties - Loodgieters installaties - Elektrotechnische installaties - Koelinstallaties - Beveiliging installaties - Brandtechnische installaties - Communicatie installaties - Correctief en preventief onderhoud CineMec Plus B.V m 2 - Preventief onderhoud E&W&MR - Beheer & onderhoud E&W&MR Gemeente m 2 Gemeente Musis Sacrum 4400 m 2 Gemeente Musis Sacrum

26 Roelofsen Installatietechniek B.V. Delta MS Postbus CD Tel: Fax: E- mail: arnhem.nl arnhem.nl Kamer van Koophandel

Voorwoord. ITN Hart voor techniek. Luchtbehandeling - IJburg College, Amsterdam 2

Voorwoord. ITN Hart voor techniek. Luchtbehandeling - IJburg College, Amsterdam 2 ITN Ontzorgt Voorwoord ITN Installatietechniek b.v. Ede opgericht in 1973 is een allround technisch dienstverlener. In deze interactie zijn transparantie in doen en laten en het nakomen van afspraken van

Nadere informatie

ITBB. Toppers in Techniek

ITBB. Toppers in Techniek ITBB. Elektrotechniek Innovatie door kennisoverdracht www.itbb.nl www.zonderman.nl Elektrotechniek Meet- en regeltechniek Signalering en beveiliging Brandbeveiliging Energievoorziening Telematica/netwerken/infrastructuren

Nadere informatie

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

Uw elektrotechnische installatie zorgeloos in orde.

Uw elektrotechnische installatie zorgeloos in orde. Uw elektrotechnische installatie zorgeloos in orde. Inhoudsopgave blz Inleiding 2 De geschiedenis 3 Doelstellingen 3 Veiligheid 4 Specialismen 5 Doelgroepen 6 Het dienstenaanbod 7 Milieubewust en techniek

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

osp OSP Sterk in service, beheer en onderhoud

osp OSP Sterk in service, beheer en onderhoud osp OSP Sterk in service, beheer en onderhoud 2.500 60 klanten medewerkers 15 We werken voor opdrachtgevers in de retail en utiliteit, vastgoed, woningbouw en particuliere sector Met onze ervaren specialisten

Nadere informatie

De schakel tussen u en techniek.

De schakel tussen u en techniek. De schakel tussen u en techniek. www.saasen.com ELEKTRA VENTILATIE BEVEILIGING TELEMATICA Eén betrouwbare partner voor al uw installatiewerkzaamheden Dan bent u bij J. Saasen B.V. aan het goede adres.

Nadere informatie

Optimalisatie door integratie

Optimalisatie door integratie Optimalisatie door integratie industriële en utilitaire dienstverlening op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, instrumentatie, automatisering, HVAC en service & onderhoud Dassen Group is opgericht

Nadere informatie

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel Als specialist werken wij samen met u als Installateur. Een logische combinatie. warmtepompen computerruimtekoeling Koeltechnisch handelen Vacumeren Luchtbehandeling DRUKPBEPROEVING vullen met koudemiddel

Nadere informatie

Industrial Services. In-Service Verification Brandbeveiliging

Industrial Services. In-Service Verification Brandbeveiliging Industrial Services In-Service Verification Brandbeveiliging Brandveiligheid als zakelijke en morele overweging Brandveiligheid en brandbeveiliging zijn begrippen die binnen de kaders van wet en regelgeving

Nadere informatie

elektrotechniek bv elektrotechniek bv MOSSINK MAAKT MEER MOGELIJK Zuiderinslag 12 Postbus 39 3870 CA Hoevelaken T (033) 253 45 81 F (033) 253 58 26

elektrotechniek bv elektrotechniek bv MOSSINK MAAKT MEER MOGELIJK Zuiderinslag 12 Postbus 39 3870 CA Hoevelaken T (033) 253 45 81 F (033) 253 58 26 INSTALLATIETECHNIEK PROJECTVERLICHTING BEVEILIGINGEN INSPECTIES BESTURINGSTECHNIEK INSTALLATIETECHNIEK PROJECTVERLICHTING BEVEILIGINGEN INSPECTIES BESTURINGSTECHNIEK elektrotechniek bv elektrotechniek

Nadere informatie

Prijslijst opleidingen

Prijslijst opleidingen Opleidingen elektrotechniek Opleidingen Aarding, Bliksem en overspanningsbeveiliging Inwendige bliksembeveiliging, overspanningsbeveiliging 538,13 615,00 Monteur Aarding en Bliksembeveiliging 2.231,25

Nadere informatie

Contextbeschrijving. Schoonderbeek Installatiegroep. Robin van Heijningen

Contextbeschrijving. Schoonderbeek Installatiegroep. Robin van Heijningen Contextbeschrijving Schoonderbeek Installatiegroep Robin van Heijningen Contextbeschrijving Schoonderbeek Installatiegroep Robin van Heijningen Hillegom 07-10-2012 AD projectleider techniek Voorwoord Dit

Nadere informatie

Prijslijst opleidingen 2018

Prijslijst opleidingen 2018 Algemeen Duur Prijs leden Prijs niet-leden Cursus installatietechniek voor bouwkundigen 4 lesdagen 2.204,25 2.425,00 Cursus hogere elektrotechniek 16 lesdagen 5.238,75 5.995,00 Cursus elektrotechniek voor

Nadere informatie

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES Hefas Branddetectie BV biedt u een breed spectrum aan diensten en service om brandmeld-en ontruimingssystemen in gebruik te stellen,

Nadere informatie

Welkom bij Unica. ing. I.S. (Ivo) Olde Meule Vestigingsdirecteur Hoevelaken 28 augustus 2012

Welkom bij Unica. ing. I.S. (Ivo) Olde Meule Vestigingsdirecteur Hoevelaken 28 augustus 2012 Welkom bij Unica ing. I.S. (Ivo) Olde Meule Vestigingsdirecteur Hoevelaken 28 augustus 2012 De evolutie van Unica De evolutie van Unica Geboorte in 1933 Oprichting van G.O.I.B. Puur werktuigbouwkundige

Nadere informatie

Installaties. Elektrotechniek. A&B Electrotechniek verzorgt praktische en op maat gesneden installaties voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Installaties. Elektrotechniek. A&B Electrotechniek verzorgt praktische en op maat gesneden installaties voor uiteenlopende opdrachtgevers. Denkt met u mee Showroom A&B Electrotechniek Installaties Elektrotechniek. A&B Electrotechniek verzorgt praktische en op maat gesneden installaties voor uiteenlopende opdrachtgevers. Beveiligingsinstallaties.

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Colt: een servicegerichte organisatie Kwaliteit en service zijn de factoren waarmee Colt zich onderscheidt op de markt. In haar benadering staat de klant centraal.

Nadere informatie

elektrotechniek & School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering Technicus service en onderhoud werktuigkundige installaties

elektrotechniek & School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering Technicus service en onderhoud werktuigkundige installaties School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering elektrotechniek & INSTALLATIETECHNIEK Technicus service en onderhoud werktuigkundige installaties Eerste Monteur service en onderhoud Werktuigkundige

Nadere informatie

Railinfra diensten Uw keuze voor kwaliteit. www.vdi.nl. Met kennis en respect. Met kennis en respect

Railinfra diensten Uw keuze voor kwaliteit. www.vdi.nl. Met kennis en respect. Met kennis en respect Railinfra is onderdeel van BV. Kwaliteit en veiligheid Wij zijn ons bewust dat ondernemen niet alleen een zaak Alle voordelen op een rij is van omzet en winst, maar zeker ook één van zorg. Zorg Meer dan

Nadere informatie

toeleverancier met toegevoegde waarde

toeleverancier met toegevoegde waarde toeleverancier met toegevoegde waarde Toeleverancier met toegevoegde waarde Wij zijn specialist in het vervaardigen van componenten, modules en complete systemen. Centraal staan gecompliceerde vormen in

Nadere informatie

Met dank aan de volgende adverteerders:

Met dank aan de volgende adverteerders: Met dank aan de volgende adverteerders: Brink Climate Systems bv Honing Metaal bv Intergas Verwarming bv Nathan Import Export bv Accountants Omnyac de Noord & Partners Oudotronic Roozeboom & Van den Bos

Nadere informatie

Ook elektrotechnisch alles goed geregeld

Ook elektrotechnisch alles goed geregeld Ook elektrotechnisch alles goed geregeld Snel en flexibel anticiperen Elektrotechniek staat aan de basis van efficiënt werkende installaties en systemen. De elektrotechnische installatie is het kloppend

Nadere informatie

Techniek gaat prima samen

Techniek gaat prima samen Techniek gaat prima samen Samen met onze 150 medewerkers zorgen wij voor de totstandkoming van de installaties Van Dalen Installatietechniek B.V. Geachte lezer, Voor u ligt de nieuwe bedrijfspresentatie

Nadere informatie

RAILINFRA. Uw keuze voor kwaliteit. vandorp.eu

RAILINFRA. Uw keuze voor kwaliteit. vandorp.eu RAILINFRA Uw keuze voor kwaliteit RAILINFRA Optimale betrouwbaarheid Dagelijks wordt gebruikgemaakt van de infrastructuur op het spoor. Of het nu het vervoer van personen betreft of goederen; infrastructuur

Nadere informatie

Wie zijn wij? Waarom Installatiebedrijf Koller?

Wie zijn wij? Waarom Installatiebedrijf Koller? Wie zijn wij? Installatiebedrijf Koller Hattem BV is in 1969 als familiebedrijf begonnen en bestaat uit ruim 15 medewerkers. De kwaliteit van het werk is gewaarborgd door aansluiting bij brancheorganisaties

Nadere informatie

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! Iedere dag scherp Protectiepartners. Nieuw en toch meer dan 45 jaar jong. De naam Protectiepartners

Nadere informatie

INNOVATIEF IN INSTALLATIETECHNIEK

INNOVATIEF IN INSTALLATIETECHNIEK INNOVATIEF IN INSTALLATIETECHNIEK TechniCo: innovatief in installatietechniek TechniCo is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Goes. Wij zijn in staat om een totaalpakket op het gebied van installatietechniek

Nadere informatie

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen.

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen. Bilthovens Bouwbedrijf LARENSTEIN Verbouw Samen bouwen onder één dak Onderhoud Renovatie Nieuwbouw Badkamers Keukens Dakkapellen Dakramen www.bouwbedrijflarenstein.nl Over Bilthovens bouwbedrijf Larenstein

Nadere informatie

Installatiebedrijf van Hal

Installatiebedrijf van Hal Installatiebedrijf van Hal WATER/GAS ELEKTRA DUURZAME ENERGIE VENTILATIE SANITAIR Nijverheidsweg 15 4529 PP Eede ZEEUWS-VLAANDEREN Tel: 0117-492869 Fax: 0117-493089 E-mail: info@installatiebedrijf-vanhal.nl

Nadere informatie

Ze werken volgens het Lean principe, dat merk je gewoon aan alles

Ze werken volgens het Lean principe, dat merk je gewoon aan alles Beveiliging Hoppenbrouwers bestaat sinds 1918 en is een modern installatiebedrijf. Als erkend beveiligingsbedrijf voor uw brand-, inbraak-, camera- en toegangscontrolesystemen voeren wij het totale beveiligingsconcept

Nadere informatie

van der leun Electrobouw bv www.vanderleun.nl

van der leun Electrobouw bv www.vanderleun.nl van der leun Electrobouw bv www.vanderleun.nl Bij Van der Leun electrobouw kunnen wij u van dienst zijn met de meest uiteenlopende vraagstukken met betrekking tot elektrische installaties. In deze brochure

Nadere informatie

Regioprofiel Noord-Holland Technisch Tekenaar Elektrotechniek, niveau 3 Werkvoorbereider Installatie Elektrotechniek, niveau 4

Regioprofiel Noord-Holland Technisch Tekenaar Elektrotechniek, niveau 3 Werkvoorbereider Installatie Elektrotechniek, niveau 4 Regioprofiel Noord-Holland Technisch Tekenaar Elektrotechniek, niveau 3 Werkvoorbereider Installatie Elektrotechniek, niveau 4 16 januari 2013 Regioprofiel Op 31 mei 2012 hebben de MBO-instellingen, de

Nadere informatie

Cursusspecial Vakbekwaamheid

Cursusspecial Vakbekwaamheid Cursusspecial Vakbekwaamheid > Elektrotechniek > Waterleidingtechniek > Gastechniek > CV-techniek Haal uw vakbekwaamheidsdiploma en word Erkend Installateur. Uw klanten zitten erop te wachten. Als installateur

Nadere informatie

Opening. Welkom. Theo Drenth ICT & Kwaliteitszorg. Friso Ypma Commercieel manager

Opening. Welkom. Theo Drenth ICT & Kwaliteitszorg. Friso Ypma Commercieel manager Opening Introductie Harwig Wat is ISO 14001 Waarom ISO 14001 De weg naar certificering Resultaat tot nu toe Borging en continuering Duurzame oplossingen Afsluiting Agenda Opening Welkom Theo Drenth ICT

Nadere informatie

Energiek in techniek...

Energiek in techniek... Energiek in techniek... Gemalen en Stuwen Paneelbouw en Telemetrie Water- en Milieutechniek Elektrotechniek Buispostsystemen Service & Onderhoud Gemalen en Stuwen Van der Arend is specialist in het ontwerpen

Nadere informatie

Woningbouw & Utiliteit

Woningbouw & Utiliteit Woningbouw & Utiliteit Om bedrijven en de particulieren een totaalpakket te kunnen bieden is Taylor Elektrotechniek B.V. in 2008 een samenwerking aangegaan met PBK Technische Installaties B.V Voor een

Nadere informatie

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu ZWEMBADEN Zorgeloos waterplezier DUURZAME KWALITEIT Van Dorp is al meer dan 35 jaar specialist op het gebied van o.a. zwembaden, sauna s, stoomcabines en waterattracties. Onze activiteiten zijn ontwerpen,

Nadere informatie

Veiligheid als uitgangspunt

Veiligheid als uitgangspunt Veiligheid als uitgangspunt Het brandbeveiligingssysteem dient te zijn afgestemd op het risico dat beschermd moet worden BVI is een geaccrediteerde inspectie-instelling voor brandbeveiligingssystemen Inspectie

Nadere informatie

ER IS ALTIJD EEN MOGELIJKHEID HET VERSCHIL TE MAKEN

ER IS ALTIJD EEN MOGELIJKHEID HET VERSCHIL TE MAKEN ER IS ALTIJD EEN MOGELIJKHEID HET VERSCHIL TE MAKEN TBK B.V. is een allround installatiebedrijf op het gebied van gas, water, riolering, sanitair, CV, dakbedekking legionellabeheer, brandveiligheid en

Nadere informatie

Meet- en regeltechniek

Meet- en regeltechniek Meet- en regeltechniek Een kennismaking 18-06-2013 / Jan Peter Hellenthal Agenda Introductie Meet- en regeltechniek: wat / waarom? Opzet installaties Basiskennis Proceskennis Projectbeheersing Afronding

Nadere informatie

Regeling Brandmeldinstallaties. Samenvatting

Regeling Brandmeldinstallaties. Samenvatting Regeling Brandmeldinstallaties 2002 Samenvatting Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze samenvatting mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt,

Nadere informatie

duurzaamheid > zorg > communicatie > veiligheid > comfort technisch beheer

duurzaamheid > zorg > communicatie > veiligheid > comfort technisch beheer duurzaamheid > zorg > communicatie > veiligheid > comfort technisch beheer Uw pand, onze zorg Unica Technisch Beheer is de landelijk werkende beheer-, service- en onderhoudorganisatie van de Unica Installatiegroep.

Nadere informatie

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners Airconditioning & Warmtepompen Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Van single- of multi split systemen bij particulieren, tot grote koudwatermachine

Nadere informatie

Industrial Services. In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging

Industrial Services. In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging Industrial Services In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging Geen concessies ten aanzien van veiligheid Elektrische veiligheid in de dagelijkse werkomgeving of in openbare ruimten lijkt

Nadere informatie

BEDRIJFS PRESENTATIE. Europalaan 24 6871 BZ Renkum. T 0317-844112 GSM 06-19669668 info@instatech.nl. www.instatech.nl

BEDRIJFS PRESENTATIE. Europalaan 24 6871 BZ Renkum. T 0317-844112 GSM 06-19669668 info@instatech.nl. www.instatech.nl BEDRIJFS PRESENTATIE Europalaan 24 6871 BZ Renkum T 0317-844112 GSM 06-19669668 info@instatech.nl www.instatech.nl ONS BEDRIJF InstaTech totaaltechniek is een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van

Nadere informatie

Functievergelijking. Liesbeth BV. Chef Monteur Gas en verwarming Vergelijking met functie Monteur Gas en Verwarming Printdatum 31-01-2014

Functievergelijking. Liesbeth BV. Chef Monteur Gas en verwarming Vergelijking met functie Monteur Gas en Verwarming Printdatum 31-01-2014 Liesbeth BV Bedrijf Liesbeth BV Functie Chef Monteur Gas en verwarming Vergelijking met functie Monteur Gas en Verwarming Printdatum 31-01-2014 Functievergelijking Taken Kennis en vaardigheden Diploma's

Nadere informatie

Vertrouwd met uw projecten

Vertrouwd met uw projecten Synorga Elektrotechniek Vertrouwd met uw projecten Professionele, persoonlijke ontzorging Oproepsystemen Utiliteit Lichtinstallaties Groot onderhoud Renovatiewerk Duurzame oplossingen Data-installaties

Nadere informatie

Meesters in Montage. Baderie Mulder & Mulder Installatietechniek

Meesters in Montage. Baderie Mulder & Mulder Installatietechniek Meesters in Montage Baderie Mulder & Mulder Installatietechniek Mulder Installatietechniek Alle disciplines onder één dak Mulder Installatietechniek verricht alle voorkomende loodgieters-, CV-, klimaat-

Nadere informatie

Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties

Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties Agro Industrie Particulier Beveiliging Duurzame energie Over ETB van de Beek Elektrotechnische installaties ontwerpen, installeren én onderhouden. En minstens

Nadere informatie

de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven

de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven 2 uitgebreide service Als professional in onderhoud vragen uw klanten flexibiliteit, kwaliteit en duidelijkheid van u. Op

Nadere informatie

uw portaal voor technisch facilitair management unica online

uw portaal voor technisch facilitair management unica online uw portaal voor technisch facilitair management unica online , Altijd en overal inzicht in uw technische installaties Snel en eenvoudig een storing melden? Inzicht in het energiegebruik van uw installaties?

Nadere informatie

appar ate n e n producti e

appar ate n e n producti e S n ij d e r s b r e n gt b ewe g i n g i n m ac h i n e s, appar ate n e n producti e e t i s e r e n v e r pa k k e n m e n g e n p o m p e n a a n d r i j v e n b e s t u r e n l a d e n l o s s e n

Nadere informatie

FixPlan voor installaties

FixPlan voor installaties FixPlan voor installaties Installatietechniek FixPlan installatietechniek is een creatieve en innovatieve partner die technische installaties ontwerpt, installeert, onderhoudt en beheert op het gebied

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie Engberink Technische Installaties bv

Bedrijfspresentatie Engberink Technische Installaties bv Bedrijfspresentatie Engberink Technische Installaties bv Maart 2014 Inleiding Middels deze bedrijfspresentatie willen wij graag ons bedrijf aan u voorstellen. Dit willen wij allereerst doen middels een

Nadere informatie

v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r

v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r Betrouwbaar bouw en v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r Bouwbedrijf Webbink is een familiebedrijf met een lange traditie. Al vier generaties lang worden opvallende bouwprojecten gerealiseerd

Nadere informatie

Marktleider in klimaatbeheersing

Marktleider in klimaatbeheersing Marktleider in klimaatbeheersing klimaattechniek www.mark.nl www.markbelgium.be LUCHTVERWARMING Hoogrendement gasgestookte luchtverwarming, geproduceerd volgens de laatste stand der techniek. 3 Van oudsher

Nadere informatie

Training. praktisch toepasbare kennis en informatie

Training. praktisch toepasbare kennis en informatie Training praktisch toepasbare kennis en informatie Training gericht op vakbekwaamheid, efficiency en zelfontplooiing Uw behoefte aan praktisch toepasbare kennis en informatie is onze zorg. Onder dit motto

Nadere informatie

ASBEST TOTAAL HERSTEL

ASBEST TOTAAL HERSTEL Inventarisatie Verwijdering Herstel INVENTARISATIE VERWIJDERING HERSTEL Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden: totale ontzorging INVENTARISATIE VERWIJDERING HERSTEL Asbest: Veilig aan de slag! Asbest

Nadere informatie

Veiligheid, Onderhoud & Crisis

Veiligheid, Onderhoud & Crisis Veiligheid, Onderhoud & Crisis Rien van den Heuvel WWW.NUMAC.NL 1 1 Agenda Introductie Numac Veiligheid & Onderhoud Veiligheid, Onderhoud & Crisis 2 Numac Groep Directie Numac Nederland 3 Groningen Algemeen

Nadere informatie

Vakopleidingen. Breng puur vakmanschap in uw organisatie!

Vakopleidingen. Breng puur vakmanschap in uw organisatie! Vakopleidingen Breng puur vakmanschap in uw organisatie! 1 Vakopleidingen Succesvol zijn. Resultaat boeken. Kansen pakken. Met gekwalificeerde medewerkers die het beste uit zichzelf halen. Die in een veilige

Nadere informatie

Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u!

Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u! Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u! Veelzijdig vakmanschap Het realiseren van kantoren, bedrijfshallen en andere utiliteitsgebouwen gaat doorgaans om omvangrijke projecten

Nadere informatie

T O T A A L I N S T A L L A T E U R

T O T A A L I N S T A L L A T E U R TOTAALINSTALLATEUR Van dorpsloodgieter In 1923 richtte Maarten Lok het loodgietersbedrijf M. Lok op en legde hij de basis voor wat nu een veerkrachtig familiebedrijf is. Vier generaties hebben de groei

Nadere informatie

Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN. Veelzijdig VAKKUNDIG

Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN. Veelzijdig VAKKUNDIG Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN Veelzijdig VAKKUNDIG Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN Fa. P. Rasenberg in Terheijden is een echt familiebedrijf met gemotiveerde medewerkers. De eerste steen

Nadere informatie

Projectmanagement Interimmanagement Facilitymanagement Technische projecten Detachering

Projectmanagement Interimmanagement Facilitymanagement Technische projecten Detachering Projectmanagement Interimmanagement Facilitymanagement Technische projecten Detachering Zaandam (t) 075 6873455 (f) 075 6875002 www.detelec.nl Introductie Detelec bv is een onafhankelijke dienstverlener,

Nadere informatie

PROFESSIONEEL IN TOTALE DAKZORG

PROFESSIONEEL IN TOTALE DAKZORG PROFESSIONEEL IN TOTALE DAKZORG GECERTIFICEERD KOMO DAKDEKKERS- BEDRIJF RENOVATIE RESTAURATIE NIEUWBOUW Verkoelendak Nederland: specialist in daken en gevels Verkoelendak Nederland is al meer dan 50 jaar

Nadere informatie

Synorga Elektrotechniek. Service & Onderhoud. Dagelijks onderhoud aan 100.000 wooneenheden

Synorga Elektrotechniek. Service & Onderhoud. Dagelijks onderhoud aan 100.000 wooneenheden Synorga Elektrotechniek Service & Onderhoud Dagelijks onderhoud aan 100.000 wooneenheden Service Totaalonderhoud woninginstallaties Collectief onderhoud Planmatig onderhoud Totaalonderhoud collectieve

Nadere informatie

Cabama Engineering B.V.

Cabama Engineering B.V. Cabama Engineering B.V. Cabama Engineering B.V. is een onafhankelijk, betrouwbaar en flex- ibel teken en engineeringsbureau. Cabama Engineering biedt professionele en duurzame diensten voor de markten

Nadere informatie

Steek Energie in je huis

Steek Energie in je huis Steek Energie in je huis 9 oktober 2012 Breda 1 Bouwbedrijf Boot B.V. Bouwbedrijf Boot is actief in de woningbouw (particulier, ontwikkeling), zorg huisvesting en utiliteit (scholen, kantoren, bedrijfsgebouwen).

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie Engberink Technische Installaties bv

Bedrijfspresentatie Engberink Technische Installaties bv Bedrijfspresentatie Engberink Technische Installaties bv April 2012 Inleiding Middels deze bedrijfspresentatie willen wij graag ons bedrijf aan u voorstellen. Dit willen wij allereerst doen middels een

Nadere informatie

SCIOS Scope 4, 6 en 7c: Inspecties voor Noodstroomaggregaat en Brandstofsysteem Inspectie

SCIOS Scope 4, 6 en 7c: Inspecties voor Noodstroomaggregaat en Brandstofsysteem Inspectie SCIOS Scope 4, 6 en 7c: Inspecties voor Noodstroomaggregaat en Brandstofsysteem Inspectie Informatie over de wettelijke verplichting tot SCIOS inspectie Zwart Techniek B.V. Juni 2017 service@zwarttechniek.com

Nadere informatie

Oplossingen voor drogen en verwarmen in de bouw

Oplossingen voor drogen en verwarmen in de bouw Oplossingen voor drogen en verwarmen in de bouw Inleiding De voortgang van bouwwerkzaamheden is afhankelijk van weersinvloeden. Als het weer slecht is, dan zullen maatregelen moeten worden getroffen om

Nadere informatie

Drinkwater wij voegen er iets aan toe

Drinkwater wij voegen er iets aan toe Drinkwater wij voegen er iets aan toe Samen met u... Drinkwater is van levensbelang voor de maatschappij. Als de drinkwatervoorziening wegvalt, komt ons dagelijks leven vrijwel tot stilstand. Als drinkwaterbedrijf

Nadere informatie

Projectmanagement Interimmanagement Facilitymanagement Technische projecten

Projectmanagement Interimmanagement Facilitymanagement Technische projecten Projectmanagement Interimmanagement Facilitymanagement Technische projecten Zaandam (t) 075 6873455 (f) 075 6875002 www.detelec.nl Introductie Detelec bv is een onafhankelijke dienstverlener, met vakkundige

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie Engberink Technische Installaties bv

Bedrijfspresentatie Engberink Technische Installaties bv Bedrijfspresentatie Engberink Technische Installaties bv December 2009 Inleiding Middels deze bedrijfspresentatie willen wij graag ons bedrijf aan u voorstellen. Dit willen wij allereerst doen middels

Nadere informatie

Samenhang van Inspectie en Certificatie bij Brandmeldsystemen

Samenhang van Inspectie en Certificatie bij Brandmeldsystemen Samenhang van Inspectie en Certificatie bij Brandmeldsystemen 5 september 2012 Wim van Bijsterveldt Onderwerpen Introductie Achtergrond van CCV-schema s Belang van Certificatie Relatie Inspectie en Certificatie

Nadere informatie

Projectbureau voor huisvesting & facility management

Projectbureau voor huisvesting & facility management Projectbureau voor huisvesting & facility management 2 Ondersteuning van huisvestingsprojecten Offace projectbegeleiding is een adviesbureau op het gebied van huisvesting en facility management. Wij ondersteunen

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser

Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser Homepagina Welkom op de website van Jack Coolen Installatietechniek BV. Het loodgieters- en installatiebedrijf in Reusel (Noord-Brabant).

Nadere informatie

Certificering als gereedschap voor efficiënt organisatiemanagement

Certificering als gereedschap voor efficiënt organisatiemanagement Certification Certificering als gereedschap voor efficiënt organisatiemanagement Het nastreven en behalen van vooraf vastgestelde doelstellingen is de ultieme uitdaging voor iedere onderneming of instelling.

Nadere informatie

Vakwerk Onderhoud is behoud

Vakwerk Onderhoud is behoud Vakwerk Onderhoud is behoud jorritsmabouw.nl Sinds 1880 de bouw meester Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. De historie van ons bedrijf gaat terug tot 1880,

Nadere informatie

greenhouse technology

greenhouse technology greenhouse technology VB Group Jogchem van der Houtweg 4 2678 AG De Lier P.O. Box 41 2678 ZG De Lier corporate brochure VB The Group Netherlands t. +31 174 52 22 22 f. +31 174 51 04 54 e. info@vb-group.nl

Nadere informatie

OVER ONS MISSIE VISIE VOORDELEN RADERADVIES

OVER ONS MISSIE VISIE VOORDELEN RADERADVIES ADVIES OP MAAT OVER ONS Raderadvies is een onafhankelijk inspectie-en adviesbureau, gespecialiseerd in onderhoud en beheer van vastgoed. Wij zijn multidisciplinair inzetbaar en richten ons op zowel bouwkundige

Nadere informatie

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen Even voorstellen. Dé bus. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen we er geen genoeg van krijgen. Het onderstreept dat we doen wat we beloven en

Nadere informatie

Schoon! Veilig! Smakelijk! Flexibel! Proost! Solide! Integraal!

Schoon! Veilig! Smakelijk! Flexibel! Proost! Solide! Integraal! Schoonmaak Beveiligen Catering Personeelsdiensten Horecadiensten Bouw- en installatietechniek Facility management Schoon! Veilig! Smakelijk! Flexibel! Proost! Solide! Integraal! De juiste mensen op de

Nadere informatie

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service HECTAS Uw partner in facilitaire diensten Betrouwbare service Altijd binnen bereik Soms ligt iets dat goed is heel dichtbij. Neem nou HECTAS. Onze decentrale, klantgerichte organisatie heeft diverse vestigingen

Nadere informatie

HECTAS Zorg De nieuwe hygiënestandaard

HECTAS Zorg De nieuwe hygiënestandaard HECTAS Zorg De nieuwe hygiënestandaard Aangenaam HECTAS is één van de meest toonaangevende schoonmaakorganisaties in Nederland. Vanuit 12 vestigingen en met meer dan 3000 medewerkers, bouwen we iedere

Nadere informatie

de mens centraal technische voorzieningen adviseur mensvriendelijk energiezuinig kern ervaring duurzaam ontwerp opdrachtgever architect

de mens centraal technische voorzieningen adviseur mensvriendelijk energiezuinig kern ervaring duurzaam ontwerp opdrachtgever architect INSTALLATIES. BOUWFYSICA. ENERGIE. de mens centraal technische voorzieningen adviseur mensvriendelijk energiezuinig kern ervaring duurzaam ontwerp architect opdrachtgever budget samenwerking HALMOS is

Nadere informatie

STERKIN. Overzicht bewijzen vakbekwaamheid. (9 april 2015)

STERKIN. Overzicht bewijzen vakbekwaamheid. (9 april 2015) STERKIN Overzicht bewijzen vakbekwaamheid (9 april 2015) 1 Voorwoord De huidige eisen voor vakbekwaamheid hebben een lange voorgeschiedenis. Dit betekend dat er op de lijst veel opleidingen waren die niet

Nadere informatie

BRL6000 Installatietechniek

BRL6000 Installatietechniek CERTIFICERING VOOR INSTALLATIETECHNIEK Sinds 2005 kent Nederland een nieuwe certificatieregeling voor bedrijven die zich willen certificeren voor het ontwerpen, installeren en beheren van installaties,

Nadere informatie

solutions mobility Technische installaties

solutions mobility Technische installaties solutions mobility Technische installaties Personen- en goederenvervoer Liften Roltrappen Goederenheffer Transportbanden Toegangsbeheer Automatische deuren Speedgates Roldeuren/hekken Slagbomen Gevelonderhoud

Nadere informatie

Meesters in Techniek. Vakkundige projectmanagers en adviseurs. Delmeco Projecten werkt nauw samen met Delmeco Raadgevend Ingenieursbureau.

Meesters in Techniek. Vakkundige projectmanagers en adviseurs. Delmeco Projecten werkt nauw samen met Delmeco Raadgevend Ingenieursbureau. Meesters in Techniek Een groot probleemoplossend vermogen. Een voortdurende focus op innovatie. Flexibiliteit. Pro actief meedenken met de klant. Betrokkenheid. Dat zijn de voornaamste kwaliteiten van

Nadere informatie

Service & Onderhoud Renovatie Nieuwbouw & Verbouw Retail

Service & Onderhoud Renovatie Nieuwbouw & Verbouw Retail Service & Onderhoud Renovatie Nieuwbouw & Verbouw Retail Service & Onderhoud 4 CSM Systeem 5 Renovatie 6 Wie zijn wij? PHB De Combi B.V. is gespecialiseerd in: Service & Onderhoud Renovatie Nieuwbouw &

Nadere informatie

MÉÉR DAN SCHOON, HEEL GEWOON.

MÉÉR DAN SCHOON, HEEL GEWOON. MÉÉR DAN SCHOON, HEEL GEWOON. VAN ALEM SCHOONMAAK VAN ALEM SCHOONMAAK ZORGT VOOR EEN SCHONE WERKOMGEVING EN EEN FRISSE UITSTRALING Onze schoonmaakmedewerkers werken met plezier aan de heldere uitstraling

Nadere informatie

TECHNISCH BEHEER. Zorgeloze kwaliteit. vandorp.eu

TECHNISCH BEHEER. Zorgeloze kwaliteit. vandorp.eu TECHNISCH BEHEER Zorgeloze kwaliteit TECHNISCH BEHEER Onze samenleving verandert snel. Waar in het verleden volstaan kon worden met een eenvoudig inspanningscontract voldoet dit veelal niet meer aan de

Nadere informatie

BGO Midden Nederland KS-dossier: Technisch Tekenen Regioprofiel: Tekenaar werktuigkundige installaties

BGO Midden Nederland KS-dossier: Technisch Tekenen Regioprofiel: Tekenaar werktuigkundige installaties BGO Midden Nederland KS-dossier: Technisch Tekenen Regioprofiel: Tekenaar werktuigkundige installaties Kerntaak B1-K1 Tekent een product of installatie De tekenaar werkt volgens standaard werkwijzen. Hij

Nadere informatie