... is helemaal niet ver weg. Voor elk onvergetelijk evenement kunt u terecht in het prachtige en verrassende recreatiegebied Spaarnwoude.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "... is helemaal niet ver weg. Voor elk onvergetelijk evenement kunt u terecht in het prachtige en verrassende recreatiegebied Spaarnwoude."

Transcriptie

1 ... is helemaal niet ver weg. Voor elk onvergetelijk evenement kunt u terecht in het prachtige en verrassende recreatiegebied Spaarnwoude. Horeca Evenementen Ontspanning Recreatie

2 Inhoudsopgave Recreatiegebied Spaarnwoude ligt midden in het drukke verstedelijkte deel van Noord-Holland en vormt de buffer tussen Haarlem, Amsterdam en Velsen. In een omgeving met weidse polders en bos, kunt u fietsen, wandelen, zwemmen, maar ook klimmen, golfen, skiën en kano varen. Daarnaast is er jaarlijks een groot aantal evenementen voor jong en oud. Ga voor de mogelijkheden en nog meer ideeën naar Even helemaal weg!... is helemaal niet ver weg! Spaarnwoude natuurlijk voor evenementen 4 De evenementenlocaties 5 Vele extra s van Spaarnwoude 5 Ondernemers in recreatieschap Spaarnwoude Action Company 6 Storm Buitensport 6 Dynamique 7 Paintball Spaarnwoude 7 Plattegrond Spaarnwoude 8-9 Golfbaan Spaarnwoude 11 Parc Buitenhuis 12 Spaarnwoude Resort 12 Villa Westend 13 Saplaza 15 Het boekje even helemaal weg is een uitgave van: Recreatieschap Spaarnwoude in samenwerking met de ondernemers Opmaak en Vormgeving; Peter in Vorm!, Schapenplein 4, 2011 XZ Haarlem, , p.warmerdam3@chello.nl In samenwerking met; saplaza Neem voor meer informatie contact op met recreatie Noord-Holland, Genieweg 46, 1981 LN Velsen-Zuid, , marketing@recreatienoordholland.nl

3 Spaarnwoude natuurlijk voor evenementen! Bent u op zoek naar een nieuwe locatie in een sfeervolle natuurlijke omgeving? Nabij Amsterdam biedt Spaarnwoude u tien toplocaties voor de meest uiteenlopende publieks- of bedrijfsevenementen van 10 tot bezoekers. Evenementenlocaties De terreinen zijn uitstekend geschikt voor uw lifestyle en muziekevenement of sport-/spelactiviteiten. Uw productpresentatie, beurs of relatiedagen zullen op één van deze locaties gegarandeerd een succes worden. Vanwege de diversiteit van de locaties en de voorzieningen zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt en is er voor elk soort evenement een locatie op maat! Niet alleen liggen alle locaties in een prachtige natuurrijke omgeving, ook zijn de locaties zeer divers van karakter en grootte. Terreinen met strand en water, grote grasvlakten voor meerdere tenten, kleine veldjes omgeven met bomen en afmeerplaatsen voor boten geven u de ruimte uw evenement naar uw eigen behoefte in te vullen. Het recreatiegebied omvat meer dan 80 hectare aan evenemententerrein. De tien verschillende locaties zijn uiteenlopend geschikt voor evenementen van 100 tot bezoekers. Kortom: aan iedere wens kan worden voldaan. Vele extra s van Spaarnwoude Naast de mooie, natuurrijke locaties hebben wij natuurlijk ook gedacht aan de voorzieningen die u nodig heeft om uw evenement succesvol te laten verlopen. Zo zijn er uitgebreide nutsfaciliteiten, waarvan u gebruik kunt maken. Meerdere toegangswegen maken elke locatie uitstekend bereikbaar en er is ruim voldoende parkeerruimte. Alle locaties zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Maar dat is nog niet alles. De ondernemers in het gebied bieden u verschillende extra mogelijkheden om uw evenement bijzonder in te vullen: openbare golfbaan, activiteitenboerderij, sport- & spelactiviteiten, overnachtingen vergaderfaciliteiten, cateringmogelijkheden en eetgelegenheden.

4 ActionPlanet Action Company Dynamique Wij organiseren Experiences onder het label ActionPlanet. Ons specialisme is mobiliteit, automotive experiences die aansluiten bij de dromen van stoere mannen en vrouwen. Deelnemers kunnen individueel of in groepen bijzondere voertuigen besturen. Zo maken al onze activiteiten op vergelijkbare wijze gebruik van de kracht en aantrekkingskracht van verschillende exclusieve voertuigen. Elke Experience kan bij Action Company opnieuw beleefd worden onder het genot van een hapje en een drankje of een barbecue. Arrangement Carver Golf Clinic 185,- Duur 3 uur (minimaal 5 personen) Bij vertonen van deze advertentie ontvangt u 10,- korting p.p. Meer informatie? Bel of kijk op Houtrakkerweg 60B, 1165 MX Halfweg T (020) info@actionplanet.nl website: Bij Dynamique bent u aan het juiste adres voor avontuurlijke, sportieve, creatieve en leerzame activiteiten, groepsevenementen, trainingen, actieve programma s, familieweekenden, boottochten en overnachtingen (24 bedden). Door ons brede aanbod kunnen wij u vrijwel altijd een voorstel op maat bieden. Ook als u een speciale vergaderlocatie zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontvangen u en uw groep graag op onze locatie, prachtig gelegen aan het water de Mooie Nel. Een stuk open water dat direct in verbinding staat met de rivier het Spaarne. Correspondentie en kantoor; Spaarndammerdijk 85, 2063 JW Spaarndam Buitensportcentrum; De Laars 14, 2064 JZ Spaarndam T (023) info@dynamique.org website: Storm Buitensport Paintball Spaarnwoude Wij bieden een aantal leuke teambuilding activiteiten aan op diverse locaties door heel Nederland. En natuurlijk ook in Spaarnwoude, o.a. Mysterie op de Pollux, Team Robinson, The Fugitive en de schat van Ko Dak. De aanwijzingen en sporen volgen, foto s maken of filmen en aan het eind van de dag kijken wie nu eigenlijk de moord heeft gepleegd? Arrangement/Aanbieding Jeems Bont (Triple Zero) maak je eigen James Bond film! Duur 3,5 uur en minimaal 16 deelnemers Normaal 32,50 (ex. BTW) nu binnen het Recreatieschap Spaarnwoude met 10% korting. Atalantalaan 15, 1562 LC Krommenie T ( info@storm-buitensport.nl website: De velden zijn ingericht met barricades, hindernissen bunkers en een gigantische schiettoren van 5 meter hoog met twee verdiepingen een heuse helikopter. Ons terrein is uitstekend geschikt voor Paintball toernooien van 10 tot 500 personen. Midden in ons bos staan 4 grote leger tenten waar men pauzeert tijdens het Paintballen. De mogelijkheid bestaat om tijdens of na het Paintballen te lunchen of BBQ-en. Voor reserveringen kunt u bellen met (0251) Arrangement/ Aanbieding Paintball package á 25,- p.p. (incl. 100 paints, combat outfit, gezichtsbescherming, geavanceerde semi automatische paintgun) Correspondentie en kantoor; Molenwerf 21-D, 1911 DB Uitgeest Paintballterrein; Genieweg 44, 1981 LN Velsen-Zuid T (0251) M (06) info@paintballspaarnwoude.nl website:

5 Golfbaan Spaarnwoude Golfbaan Spaarnwoude is sinds jaar en dag de populairste golfbaan van Nederland! En niet voor niets, want waar anders vindt de verwende golfer zo veel prachtige holes en natuur midden in de Randstad? Vanaf de 9 holes bij de opening in 1977 is het aantal holes inmiddels uitgebreid tot liefst 66 en is hiermee de grootste golfbaan van Europa. Door de uitstekende bereikbaarheid vormt Spaarnwoude de ideale locatie voor iedere verwende golfer! Dankzij de parkachtige aanleg en de geasfalteerde paden die over het gehele complex lopen, is het voor veel wandelaars, fietsers en mensen op skeelers eveneens goed toeven op Golfbaan Spaarnwoude. Ook diverse plant- en diersoorten voelen zich thuis op de golfbaan. Zo heeft de zeldzame plantsoort de rietorchis een vaste stek bij ons gevonden en signaleren wij regelmatig vogels als de roerdomp, de bonte- en de groene specht en het ijsvogeltje! De golfbaan is onderdeel van het grotere recreatiegebied Spaarnwoude. Recreanten bezoeken Spaarnwoude om er te wandelen, te fietsen, te skeeleren, te kanoën, te kamperen én om er te golfen. Arrangement 5 voor 50 (5 golflessen voor 50,-) inclusief 2 maanden onbeperkt spelen op de A, B en F-holes voor slechts 100,- Het Hoge Land 2, 1981 LT Velsen-Zuid T (0) F (0) info@golfbaanspaarnwoude.nl website:

6 Parc Buitenhuizen Villa Westend Parc Buitenhuizen is onderdeel van Droomparken en een prima uitvalsbasis voor Amsterdam en de rest van de Randstad. Op het park zelf kunt u gebruik maken van ons luxe buitenzwembad met zonneweide, airtrampoline en kinderspeelplaats. Tevens is er een zwemvijver met strandje. Parc Buitenhuizen biedt plaats aan circa 200 luxe, zeer comfortabele buitenhuizen die verkocht worden voor eigen gebruik of als investeringsobject. Ook is er een apart kampeergedeelte met een groot aantal royale kampeerplekken. Het park ligt pal naast het grootste golfterrein van Europa (66 holes). Arrangement Als u via een reservering maakt in één van onze luxe chalets, (type A+,D,F,G+) krijgt u 5% korting. Gebruikt u hiervoor actiecode: Spaarnwoude. Buitenhuizerweg 2, 1981 LK Velsen-Zuid T (023) info@parcbuitenhuizen.nl website: Verrassend aan de waterkant! Een trendy horecalocatie aan de rand van Haarlem en Spaarndam. Goed bereikbaar en toch ver weg van de hectiek van alle dag met een menukaart met herkenbare verse gerechten. Binnen het pand is een eigentijds restaurant voor lunch & diner, een trendy bar en twee ruime zalen geschikt voor bruiloften, vergaderingen, teambuildingsessies, bedrijfsfeesten en sport & spelactiviteiten. Aan de waterkant heeft men direct toegang tot het terras en privé strand en kan men tot s avonds laat genieten van de ondergaande zon. Villa Westend Westlaan 41, 1991 AL Velserbroek T (023) info@villa-westend.nl website: Spaarnwoude Resort Het Buitenhuis is een hotel wat beschikt over een restaurant, vergadercentrum, beautycentrum en diverse zalen. Wij bieden op deze locatie de gelegenheid tot thema-feesten, trouwerijen & bedrijfsfeesten, kortom wij maken van elk feest een unieke gebeurtenis. Op onze locatie De Watergeus kunnen wij diverse sportieve activiteiten in de buitenlucht aanbieden evenals botenverhuur. Deze activiteiten kunnen ook op maat gemaakt worden voor particulieren, scholen en bedrijven. Arrangement/ Aanbieding Spectaculaire zeskamp op locatie Watergeus: Voor bedrijven van 35,75 voor 29,95 (min. 60 personen) Locatie Het Buitenhuis; Oostbroekerweg 17, 1981 LR Velsen-Zuid Locatie De Watergeus Genieweg 36, 1981 LN Velsen-Zuid T (023) / receptie@spaarnwouderesort.com Website: EVENEMENTEN AGENDA 1 juni Soellaart Outdoorbeurs 6 juni Opening Schoterbrug 27 juni Awakenings 28 juni Latin Village 11 juli Dance Valley 18 juli Love Dance 25 juli Pleasure Island 1 augustus Welcome to the future 29 augustus Mysteryland 5 september Wooferland 5 september Gerard Joling 20 september Harley Davidson dag December/januari Circus Renz

7 Saplaza Ontdek en laat u verrassen door de wereld van saplaza. Zakelijk of privé, business lunch of diner met de hele familie, teambuilding, workshop, personeelsfeest, bruiloft, sixties arrangementen & kinderpartijtje. In ons chique stoere restaurant met terras aan en uitzicht op het strand en de Veerplas bent u van harte welkom. Ook voor muziekevents zoals diner-entertainment, Lazy Sunday en saplaza Nightfever. Een avontuurlijke menukaart en de prachtige, verwenrijke en rustgevende omgeving zullen u, uw gasten en zakenrelaties inspireren. Een groot aanbod van traditionele & innovatieve sporten en een enthousiast en professioneel team bieden volop mogelijkheden voor een op maat gesneden evenement. Saplaza verrassend representatief! lekker lunchen in de buitenlucht Ons outdoor adventurepark opent zomer 2009 haar touwen! Voor meer informatie of reserveren; of de hoogtevre overwonnen! Dagelijks en het gehele jaar geopend van uur Arrangement/Aanbieding In ons nieuwe adventurepark: Teambuilding highropes voor 17,50 p.p. duur 2 uur Vlotten-, katapult of brug bouwen van 19,50 voor 15,- p.p. Duur 1,5 uur (beide activiteiten zijn voor minimaal 10 personen) Restaurant & Adventure park A.Hofmanweg BL Haarlem T (023) info@saplaza.nl website: ontdek nieuwe talenten bij jezelf en je collega s Bereikbaarheid: Trein: Saplaza bevindt zich op loopafstand van NS Station Haarlem Spaarnwoude. Bus: Connexxion buslijn 5 Auto: Afslag Waarderpolder aan de uitvalswegen A9 & A200, parkeren is kosteloos.

8 ActionPlanet Voor de meeste actuele informatie surft u naar:

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue Bijschriftje Down Under DOWN UNDER IS MET RECHT EEN VAN DE MOOISTE HORECALOCATIES IN DE REGIO UTRECHT. HEERLIJK ETEN, SFEERVOLLE AMBIANCE, GASTVRIJE SERVICE EN EEN SPECTACULAIR UITZICHT OVER DE LAAGRAVENSE

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement Europalaan 1 Postbus 18 5170 AA Kaatsheuvel +31 (0)416-287770 2012 Efteling. Voor alle in deze brochure vermelde tekst geldt: zetfouten

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

PAPENDAL BLINKT UIT OP ELK TERREIN

PAPENDAL BLINKT UIT OP ELK TERREIN PAPENDAL BLINKT UIT OP ELK TERREIN SPORTENEVENEMENTEN EEN TOPLOCATIE VOOR TOPEVENEMENTEN VAN START TOT FINISH Papendal, de thuisbasis van NOC*NSF, is al jaren een inspirerende omgeving voor (top)sporters

Nadere informatie

verkoopt Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Mientekade in Halfweg

verkoopt Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Mientekade in Halfweg verkoopt Eind 2015 Mientekade in Halfweg Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Zeven woningen aan Mientekade * Veel ruimte vanaf ca. 114m2 * Zonnig balkon op zuid-oost * Met uitzicht op het

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg S t i j l vo l i n a l l e o p z i c h t e n Goed bereikbaar Dicht bij de snelweg Goede bereikbaarheid is tegenwoordig bepalend voor de keuze van een locatie. Het is zonde om kostbare tijd te verliezen

Nadere informatie

verkoopt Start verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Mientekade in Halfweg

verkoopt Start verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Mientekade in Halfweg verkoopt Versie 2016 Mientekade in Halfweg Start verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Zeven woningen aan Mientekade * Veel ruimte vanaf ca. 114m2 * Zonnig balkon op zuid-oost * Met uitzicht op het water

Nadere informatie

Te koop. Zeven woningen aan Mientekade. Mientekade in Halfweg

Te koop. Zeven woningen aan Mientekade. Mientekade in Halfweg Te koop Mientekade in Halfweg Zeven luxe nieuwbouw appartementen Zeven woningen aan Mientekade * Veel ruimte vanaf ca. 114m2 * Zonnig balkon op zuid-oost * Met uitzicht op het water * In een landelijke

Nadere informatie

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk Zuiver Business Welkom bij Zuiver Zuiver reikt u alle elementen aan voor succesvolle zakelijke ontvangsten. Van compleet ingerichte vergaderzalen voor strak georganiseerde bijeenkomsten en professionele

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Heeft u nog vragen na het lezen van onze brochure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u nog vragen na het lezen van onze brochure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. zakelijk Bij de Agnietenberg kunt u zakelijk goed vertoeven, van een intiem diner tot een effectieve vergadering en van een ontspannen lunch tot een bruisend personeelsfeest. Wij verwelkomen u graag! Gelegen

Nadere informatie

Vergaderen op Landgoed Tespelduyn

Vergaderen op Landgoed Tespelduyn Vergaderen op Landgoed Tespelduyn Vergaderen op Landgoed Tespelduyn Op slechts een paar minuten afstand van het strand, te midden van de drukke Randstad, ligt het Landgoed Tespelduyn. Het is een oase van

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht.

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht. ART & DINING Art & Dining - gevestigd in het Dordrechts Museum In Art & Dining kom je met vrienden bijeen om te genieten van eten en drinken. Deze nieuwe toplocatie biedt een ontspannen sfeer en een authentiek

Nadere informatie

VRIENDEN WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg!

VRIENDEN WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! VRIENDEN WEEKEND Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur

Nadere informatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Welkom in Beugen Beleef de Brabantse gastvrijheid... Gelegen in Brabant vlak bij de Maas en ongeveer 20 km. ten zuiden van Nijmegen vindt u Groepsaccommodatie

Nadere informatie

Zakelijk... op landelijk niveau

Zakelijk... op landelijk niveau Zakelijk... op landelijk niveau De Vide Reserveer gelijk een TOP-kwaliteit lunch of diner Vergadering in de polder... Ruimte 2 opgedeeld Ruimte 2 totaal Gelegen aan de Leidsevaart tussen Rijnsaterwoude

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Vergaderen op onze toplocaties!

Vergaderen op onze toplocaties! Vergaderen op onze toplocaties! Wenst u te vergaderen in een dynamische en inspirerende omgeving, dan passen de locaties van Post Verkade Groep bij u. Door de diversiteit van onze locaties kunnen wij aan

Nadere informatie

Smaakvol vergaderen bij La Place

Smaakvol vergaderen bij La Place La Place Goede bereikbaarheid, uitstekende facilitaire voorzieningen en optimale service. Dat zijn de kenmerken van La Place vergaderlocaties. La Place heeft diverse unieke locaties waar u elkaar in alle

Nadere informatie

OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES

OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES een welkom warm Loco! bij De stoomtrein is inmiddels vervangen door de diesel locomotief. Maar de

Nadere informatie

Van alles te doen in Spaarnwoude

Van alles te doen in Spaarnwoude Wandelnetwerk Noord-Holland Van alles te doen in Spaarnwoude Informatieboerderij Zorgvrij is het beginpunt van de Buitenhuizenwandeling. Tekst en foto s Joop Duijs Ruim 5000 jaar geleden lag de kustlijn

Nadere informatie

PATHÉ MAASTRICHT V1.0

PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT Pathé Maastricht is een modern theater gesitueerd in het hippe Sphinx-kwartier, het hart van de nieuwe creatieve stadswijk Belvédère van Maastricht. Het theater heeft

Nadere informatie

Buitengewoon zakendoen

Buitengewoon zakendoen Buitengewoon zakendoen Stijlvol Dineren Ontmoeten Overnachten Events Vergaderen Alles op één Prachtige locatie Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende event, vergadering of overnachting?

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

ADVENTURE WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg!

ADVENTURE WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! ADVENTURE WEEKEND Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - bieden een representatief

Nadere informatie

Type CUB8X: 8 pers. extra luxe Cube

Type CUB8X: 8 pers. extra luxe Cube Type CUB8X: 8 pers. extra luxe Cube Omschrijving Geschikt voor 8 personen 4 prachtige stijlvolle slaapkamers, elk geschikt voor twee personen met ruime kledingkasten 2 luxe badkamers, waarvan

Nadere informatie

Een groene beleving. Groepsarrangementen in De Biesbosch e.o. met de prachtige natuur van de nieuwe Noordwaard

Een groene beleving. Groepsarrangementen in De Biesbosch e.o. met de prachtige natuur van de nieuwe Noordwaard Een groene beleving Groepsarrangementen in De e.o. met de prachtige natuur van de nieuwe Noordwaard Het puur Werkendamse bedrijf Sono Koek is gestart in 2015 vanuit twee andere deskundige en ervaren bedrijven.

Nadere informatie

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark, aan de rand van een prachtige waterpartij, ligt een stijlvol en modern stadsstrand Strandzuid. Al acht jaar is Strandzuid

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waarin u voor veel keuzes

Nadere informatie

BEDRIJFSEVENTS.NL VERGADEREN.NL CONGRES.NL BEDRIJFSINCENTIVE.NL FEEST.NL OVERNACHTEN MAATWERK

BEDRIJFSEVENTS.NL VERGADEREN.NL CONGRES.NL BEDRIJFSINCENTIVE.NL FEEST.NL OVERNACHTEN MAATWERK BEDRIJFSEVENTS.NL VERGADEREN.NL CONGRES.NL BEDRIJFSINCENTIVE.NL FEEST.NL OVERNACHTEN MAATWERK BUSINESSBOOKERS is van begin tot eind uw partner voor het organiseren van uw zakelijke activiteiten buiten

Nadere informatie

overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties

overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties een welkom warm Loco! bij De stoomtrein is inmiddels vervangen door de diesel locomotief. Maar de

Nadere informatie

ADVENTURE WEEKEND. Echt even lekker een weekendje weg! IN HET KORT LOCATIES

ADVENTURE WEEKEND. Echt even lekker een weekendje weg! IN HET KORT LOCATIES ADVENTURE WEEKEND Echt even lekker een weekendje weg! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur rijden vanuit Midden Nederland veranderen de drukke steden en wegen in glooiende landschappen

Nadere informatie

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck BEDRIJVENGIDS 2016 Activiteiten & arrangementen op de Berendonck WELKOM Waterski- & Outdoorcentrum de Berendonck Welkom bij Waterskicentrum- & Outdoorcentrum de Berendonck. In deze brochure vindt u de

Nadere informatie

Locaties Sportoriëntatiedag 19 juni 2015

Locaties Sportoriëntatiedag 19 juni 2015 Locaties Sportoriëntatiedag 19 juni 2015 Beste leerlingen, Bij deze ontvangen jullie de lijst met locatiegegevens, aanvangstijden en info per locatie. Bekijk het gehele document a.u.b. even goed. Het is

Nadere informatie

Makkelijk. Dynamisch. Kingstreet events. www.kingstreetevents.nl. info@kingstreetevents.nl. Telefoon: 0647778483. Correspondentieadres: Postbus 4092

Makkelijk. Dynamisch. Kingstreet events. www.kingstreetevents.nl. info@kingstreetevents.nl. Telefoon: 0647778483. Correspondentieadres: Postbus 4092 Makkelijk Wij maken het u graag gemakkelijk. Of het nu gaat om het leveren van kwalitatieve catering, bedrijfsfeesten met spetterende optredens en dj s een productpresentatie, personeelsdag, jubileum,

Nadere informatie

Bijlage; toelichting gewenste ontwikkelrichtingen vanuit de leefstijlsegmentatie in Bunnik

Bijlage; toelichting gewenste ontwikkelrichtingen vanuit de leefstijlsegmentatie in Bunnik Bijlage; toelichting gewenste ontwikkelrichtingen vanuit de leefstijlsegmentatie in Bunnik In paragraaf 3.1 van de ontwikkelingsagenda geeft de gemeente aan welke ontwikkelingen zij met name, maar niet

Nadere informatie

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN. Zakelijke evenementen

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN. Zakelijke evenementen Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN BV Zakelijke evenementen De zilvermeeuw 3 is uitermate geschikt voor gezelschappen tot 20 personen een kleine business meeting kan op deze manier een verrassend karakter

Nadere informatie

Villa Lefkos euros/week

Villa Lefkos euros/week Villa Lefkos Villa Lefkos is een prachtige traditionele villa, gebouwd in de jaren 1890, met uitzicht op de Egeà sche Zee. Het is gelegen op de top van Ioulida, de Chora van het eiland Kea, in het midden

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017 GROEPSUITJES DE BERENDONCK Seizoen 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure staat het

Nadere informatie

Stijlvol Dineren Ontmoeten

Stijlvol Dineren Ontmoeten BUITENGEWOON ZAKENDOEN Stijlvol Dineren Ontmoeten Overnachten Events Vergaderen Teambuilding ALLES OP ÉÉN UNIEKE LOCATIE Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende event, vergadering of

Nadere informatie

MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT SCHILDERSCHORT VOOR EN AAN DE SLAG! Samen met collega s of klanten in een ontspannen setting schilderen. Alle barrières aan de kant, schilderschort voor

Nadere informatie

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4 Strandpaviljoen Beste lezer, In deze brochure nemen we u mee naar Strandpaviljoen De Staat. De perfecte locatie voor vergaderingen, seminars, presentaties, congressen, bedrijfsfeesten en (teambuildings)

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

Comfortabel zaken doen HOTEL BUSINESS EVENTS SPORT

Comfortabel zaken doen HOTEL BUSINESS EVENTS SPORT Comfortabel zaken doen HOTEL BUSINESS EVENTS SPORT Comfortabel zaken doen op één locatie! Bent u op zoek naar dé ideale locatie voor uw vergadering, evenement of congres? Met 8 multifunctionele vergaderzalen

Nadere informatie

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Wilt u van uw congres, relatiedag, vergadering, training of personeelsfeest een unieke ervaring maken? Kom dan naar het Safari Meeting Centre in Burgers

Nadere informatie

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten.

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Of het nu gaat om een bescheiden verjaardag, een gezellig familiefeest of een spetterende bruiloft,

Nadere informatie

ADVENTURE SHORTBREAK. In 24 uur een compleet andere wereld!! IN HET KORT

ADVENTURE SHORTBREAK. In 24 uur een compleet andere wereld!! IN HET KORT ADVENTURE SHORTBREAK In 24 uur een compleet andere wereld!! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur rijden vanuit Midden-Nederland veranderen de drukke steden en wegen in glooiende

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Zaken doen! Anafora Vrijheid in bewustzijn Liefde tot de ander Respect voor al wat is. Vergadering, teammeeting of congres.

Zaken doen! Anafora Vrijheid in bewustzijn Liefde tot de ander Respect voor al wat is. Vergadering, teammeeting of congres. Zaken doen Zaken doen! Vergadering, teammeeting of congres Ook voor uw zakelijke bijeenkomsten bent u bij Anafora aan het juiste adres. Wij bieden u meerdere prachtige ruimtes met veel daglicht en openslaande

Nadere informatie

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën congres vergadering bedrijfsfeest training theater op maat productpresentatie receptie workshop presentatie tv uitzending EEN

Nadere informatie

9 locaties voor flexibel werken in Nederland

9 locaties voor flexibel werken in Nederland 9 locaties voor flexibel werken in Nederland 1. Zaamen in Haarlem www.zaamen.nl Een inspirerend flexwerkkantoor voor ondernemers en bedrijven met een luxe lounge als sociaal hart, eigen bar en bedrijfsrestaurant.

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Kanaalpark 157 te Leiden 59 per maand

Huur kantoorruimte op Kanaalpark 157 te Leiden 59 per maand Huur kantoorruimte op Kanaalpark 157 te Leiden 59 per maand Aanbiedende partij: Van der Kooij Bedrijfsmakelaars & Vastgoedadviseur Email: ron@vanderkooijmakelaars.nl Telefoon: 071-7600050 Website: http://www.vanderkooijmakelaars.nl

Nadere informatie

Programma zomervakantie

Programma zomervakantie Programma zomervakantie In de zomervakantie organiseert Praktijk de Regenboog opnieuw een vakantieprogramma. Het programma is bedoeld voor kinderen met een beperking en kinderen die extra aandacht en begeleiding

Nadere informatie

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW Groepen en bedrijven Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! NIEUW Beleef samen met collega s, relaties, vrienden of familie een onvergetelijke dag op het veelzijdige landgoed van Duinrell. Jong

Nadere informatie

À la carte kaart vr weert. f t

À la carte kaart vr weert. f t l aurabosweg 8 6006 vr weert t 0495-518982 f 0495-519067 À la carte kaart Hotel - Restaurant - Zalen Hostellerie t Laurabos biedt tal van mogelijkheden voor een ontspannen verblijf. Deze sfeervolle accommodatie

Nadere informatie

Graag heten wij u van harte welkom bij Hotel Wesseling en Grand Café de Brink!

Graag heten wij u van harte welkom bij Hotel Wesseling en Grand Café de Brink! Geachte gast, Graag heten wij u van harte welkom bij en! Zowel als zijn beide gelegen aan de Brink van Dwingeloo, het groenste dorp van Europa, temidden van het Nationale Park van Drenthe en bieden een

Nadere informatie

Villa Avantage. Prijs ,- Kavel vanaf , excl. BTW V.O.N.

Villa Avantage. Prijs ,- Kavel vanaf , excl. BTW V.O.N. Villa Avantage Prijs 199.500,- Kavel vanaf 80.000, excl. BTW V.O.N. Omschrijving Villa Avantage, exclusiviteit op haar best. Traditioneel gebouwde stenen Villa, geschikt voor 6 tot 8 personen. De Villa

Nadere informatie

Vergadering of Cursus

Vergadering of Cursus Vergadering of Cursus DAGDEEL VERGADEREN VANAF 15,- P.P. Gebruik vergaderfaciliteiten VOLLEDIGE DAG VERGADEREN INCL. LUNCH EN BORREL VANAF 45,- P.P. Uitgebreid lunchbuffet en hapjesarrangement VOLLEDIGE

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden is een mooie fase in het leven. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen en van onze dierbaren te genieten. Tijd

Nadere informatie

Vele wegen leiden naar het Efteling Golfpark. Golfen Culinair genieten Vergaderingen en evenementen

Vele wegen leiden naar het Efteling Golfpark. Golfen Culinair genieten Vergaderingen en evenementen Efteling Golfpark Veldstraat 6, 5176 NB De Moer/Kaatsheuvel Postbus 18, 5170 AA Kaatsheuvel Nederland Reserveren en informatie: Telefoon: 0900-0161 (T 0,25 p.m.) Vanuit België: 0900-84037 (T 0,44 p.m.)

Nadere informatie

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Beleggerstip: Cube la Mer Prijs 118.368,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Omschrijving Nog nooit was investeren in een turn-key recreatiewoning zo interessant! Investeer 118.368,- INCLUSIEF compleet

Nadere informatie

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n Luxe vakantievilla s & appartementen met zwembad op het zeer exclusieve en zeer goed beveiligde Boca Gentil Resort staan garant voor luxe,

Nadere informatie

BEVER OUTDOOR WEEKEND

BEVER OUTDOOR WEEKEND BEVER OUTDOOR WEEKEND Geniet van een heerlijk verzorgd weekend weg in de Ardennen voor maar 99 euro p.p. DE ARDENNEN Na slechts twee en een half uur rijden vanuit het midden van ons land veranderen de

Nadere informatie

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ZWOLLE V1.0 PATHÉ ZWOLLE Pathé Zwolle is een modern theater dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend van 94 tot 196 stoelen.

Nadere informatie

PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1

PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1 PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1 PATHÉ ARENA Pathé Arena is een modern theater gelegen in het hart van de bruisende ArenA Boulevard in Amsterdam- Zuidoost. Treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA, Stadion Johan

Nadere informatie

VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS

VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS Hartelijk welkom in Villa Zwart Goud. In dit private, gastronomische restaurant krijgt u de volledige aandacht van de bediening, er wordt exclusief

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure vindt u het

Nadere informatie

PEDRO NUNESSTRAAT 4 AMSTERDAM 525.000 k.k. www.pedronunesstraat4.nl Omschrijving PRACHTIG EN SFEERVOL AFGEWERKTE WONING, CIRCA 140M2, VRIJSTAAND MET GENOEG PARKEERRUIMTE VOOR WEL 3 AUTO S. NU 2 SLAAPKAMERS,

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// GROEPSUITJES DE BERENDONCK 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE In deze brochure vindt u het aanbod van activiteiten en arrangementen om van uw (personeels)uitje een verrassende en onvergetelijke belevenis

Nadere informatie

ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN

ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN Echt even lekker een weekendje weg Compleet verzorgd weekend vol Outdoor activiteiten Ardennen ontdekken, genieten en lekker sportief bezig zijn Prachtige in de natuur

Nadere informatie

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren.

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren. & AC Restaurant Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren Sfeervolle zaal Landelijk gelegen Gevarieerd buffet aanbod Gastvrije

Nadere informatie

We wensen u een fijn verblijf bij Loodsmansduin

We wensen u een fijn verblijf bij Loodsmansduin vrijdag 16 oktober t/m vrijdag 23 oktober 2015 Recreatieprogramma Loodsmansduin Andere activiteiten Parkeren Gamehal op De Krim Openingstijden We wensen u een fijn verblijf bij Loodsmansduin Gratis Wifi

Nadere informatie

Bijzondere en gastvrije golfbestemming Sultanaat Oman

Bijzondere en gastvrije golfbestemming Sultanaat Oman Bijzondere en gastvrije golfbestemming Sultanaat Oman Afslaan onder een stralende zon! Het Sultanaat van Oman is een relatief nieuwe bestemming op het gebied van golfen. Op dit moment kent Oman drie 18-holes

Nadere informatie

Bij residentiële arrangementen kunt u vrij gebruik maken van het zwembad, de whirlpool en de sauna s.

Bij residentiële arrangementen kunt u vrij gebruik maken van het zwembad, de whirlpool en de sauna s. La Butte aux Bois is gelegen aan de rand van Natuurpark Hoge Kempen met een centrale ligging ten opzichte van het Bourgondische Maastricht, het culturele Tongeren en andere mooie steden zoals Genk, Hasselt,

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

Eet, drink en geniet...

Eet, drink en geniet... Eet, drink en geniet... Heerlijk genieten op een unieke locatie Wij stellen ons voor Wij, familie De Jonge, heten u van harte welkom bij Paviljoen Meerzicht. Al meer dan 18 jaar werken wij met veel passie

Nadere informatie

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL PATHÉ BREDA V1.0 PATHÉ BREDA Pathé Breda is een modern theater in het centrum van Breda dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 7 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN...

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN... Inhoudsopgave HOTEL GALAMADAMMEN...... 3 ZALEN... 4 MORRAZAAL... 4 SUDERSEEZAAL... 4 HAVENZAAL 1 EN HAVENZAAL 2... 5 HAVENZAAL... 5 WINTERTUIN... 6 AANTAL PERSONEN PER ZAALOPSTELLING EN AFMETINGEN... 6

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Rosendael Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/rosendael Kasteel en park Rosendael, gelegen nabij Arnhem, is uitermate geschikt voor zakelijke ontvangsten. Het kasteel, met een geschiedenis die

Nadere informatie

BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM

BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM WELKOM IN DE GRANDSTAND! Voor u ligt het banquetmanual van de Grandstand. Deze moderne locatie, gelegen aan de rand van het prachtige Kralingse Bos, heeft

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

PATHÉ BUITENHOF V1.0

PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF Dit prachtige boutique theater stamt uit 1904 en werd ontworpen door architect Johan Mutters. Het werd gebouwd als restaurant Des Deux Villes (zoals nu nog op de gevel

Nadere informatie

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl Welkom Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl EVEN VOORSTELLEN Een goed idee is vaak een simpel idee. Zo is het ook met ons verhuurconcept. Novalis Flex-Office biedt ultieme

Nadere informatie

Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je.

Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je. JOIN THE MUSIC! Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je. WAT IS MEZZ? Mezz concerts & dance is het kloppend hart voor popmuziek in Breda en omstreken.

Nadere informatie

Comfortabel zaken doen HOTEL BUSINESS EVENTS SPORT

Comfortabel zaken doen HOTEL BUSINESS EVENTS SPORT Comfortabel zaken doen HOTEL BUSINESS EVENTS SPORT Comfortabel zaken doen op één locatie! Bent u op zoek naar dé ideale locatie voor uw vergadering, evenement of congres? Met 8 multifunctionele vergaderzalen

Nadere informatie

Welkom in. Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid. Proef Geniet Beleef

Welkom in. Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid. Proef Geniet Beleef Welkom in Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid inhoud begane grond restaurant 3 Daily Grill & Bistro Dutch Seafood Corner 184 zitplaatsen, ontbijt, lunch en diner overdekt Terras VAN ZUID 4 250 zit/staplaatsen

Nadere informatie

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen.

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen. Vergader-/ congres-/ cursusarrangementen Hotel Restaurant Ruimzicht is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

De Kat 20 8616 LB Westhem (Fryslan)

De Kat 20 8616 LB Westhem (Fryslan) Friese merenland voor familiefeesten, bruiloften, recepties en bedrijfsparty s. De Pollepleats biedt tevens volop ruimte voor ontspanning. Een droom- omgeving voor stijlvolle meerdaagse uitjes met vrienden,

Nadere informatie