Huisregels Fitplaza. Algemene huisregels

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Huisregels Fitplaza. Algemene huisregels"

Transcriptie

1 Huisregels Fitplaza Algemene huisregels Toegang tot de trainingsruimten is toegestaan na registratie bij onze receptie met een persoonsgebonden toegangssleutel. Als u geen toegangssleutel heeft meld u zich dan altijd aan de balie. In geval van verlies en/of beschadiging van de toegangsbewijs dient u een nieuwe te kopen. Hiervoor wordt 10,00 in rekening gebracht. Om hygiënische redenen is het gebruik van een handdoek en schone zaalschoenen tijdens de training verplicht. Sportschoenen dient u pas in de kleedkamer aan te trekken om te voorkomen dat vuil van buiten in de trainingsruimten komt. De tassen dient u in de kleedkamers achter te laten in de daarvoor bestemde lockers. De tassen mogen niet meegenomen worden naar de trainingsruimtes en de sauna.. Het gebruik van de lockers is op eigen risico. Na sluitingstijd wordt gecontroleerd of de lockers nog in gebruik zijn. Indien er nog lockers in gebruik zijn openen we deze en de inhoud wordt verwijdert. We zullen deze in bewaring nemen. U kunt de inhoud ophalen bij de receptie. Na 14 dagen schenken wij de gevonden voorwerpen als kleding, handdoeken en schoenen aan een liefdadigheidsinstelling. Het meenemen van dranken in de zalen is alleen toegestaan in een afsluitbare bidon of fles. Tijdens het sporten draagt u passende kleding. Uitgesneden mouwen in de fitness zijn niet toegestaan. Bellen is in de trainingsruimten niet toegestaan. We hebben er geen bezwaar tegen als u uw telefoon als mp3/4 speler gebruikt tijdens uw training. Voor een uitzondering contact u onze medewerkers. In de sauna-ruimte mogen geen mobiele telefoons of camera s aanwezig zijn. Agressief gedrag wordt niet getolereerd. U zult per direct geroyeerd worden. Kauwgom is niet toegestaan. Roken is in het gehele gebouw niet toegestaan. Buiten op het terras bij de horeca en het dakterras van de sauna is er een mogelijkheid gecreëerd om te roken. Het is tevens verboden om bij de ingang te roken. Veiligheid U dient ten alle tijden de aanwijzingen van de sportinstructeur op te volgen. Laat de instructeur weten wanneer u nieuw bent, voor het eerst deelneemt aan een bepaalde activiteit, dan wel gezondheidsproblemen heeft. Neem alleen deel aan activiteiten die passen bij u. Onze instructeurs kunnen u hierover adviseren. Start altijd met een goede warming-up voor u gaat sporten. Het dragen van hangende sieraden wordt voor uw eigen veiligheid afgeraden. Sport regelmatig, maar voorkom overtraining.

2 Fitness en Groepsfitness Gewichten en andere materialen dienen na gebruik weer op hun plaats te worden teruggezet. Op de toestellen is gebruik van een handdoek verplicht. Iedere sporter dient de toestellen, die door zijn/ haar gebruik vuil zijn geworden, schoon te maken met de door Fitplaza beschikbaar gestelde schoonmaakmaterialen. Alleen de instructeur mag de geluidsinstallatie bedienen. Het is niet toegestaan om de groepszaal te betreden als de activiteit al is begonnen. Sauna faciliteiten Voor en na het gebruik van de whirlpool dient u zich te douchen. In de sauna is het gebruik van een handdoek - badjas verplicht. Voor het betreden van de kleedkamers na het verblijf in spa, dient men zich eerst af te drogen. In de sauna mogen uitsluitend etenswaren die bij de horeca zijn besteld worden genuttigd. U mag uitsluitend eten in de ontspanningsruimte. Regels voor gebruik van de clubfaciliteiten door kinderen / jeugd (tot 18 jaar) Fitplaza is een club voor het gehele gezin. Daarom hebben wij extra regels opgesteld voor het gebruik van de clubfaciliteiten door jeugd. Het handhaven van deze regels is bedoeld om voor iedereen, ongeacht de leeftijd, een ongestoord en prettig gebruik van de clubfaciliteiten te kunnen garanderen. Lidmaatschap Kinderen t/m 6 jaar kunnen gebruik maken van onze crèche. Kinderen van 7 t/m 12 jaar kunnen lid worden middels een kidscard. Kinderen van 13 t/m 17 jaar kunnen sporten middels een teencard. Algemeen Kinderen jonger dan 13 jaar moeten in de club steeds worden begeleid door een ouder/verzorger of door een volwassen lid, die de verantwoordelijkheid voor het kind draagt. Dit is niet noodzakelijk indien een kind meedoet aan een door de club begeleide activiteit. Er worden speciale kinder- / jeugdlessen verzorgd. Elke ouder of verzorger is verantwoordelijk voor het gedrag van zijn of haar kinderen in de club. De kinderen kunnen gebruik maken van het reserveringssysteem. De kinderen mogen tot 18:00 uur van alle clubfaciliteiten gebruik maken. Echter bij bepaalde activiteiten gelden er uitzonderingen. Deze uitzonderingen worden hieronder per activiteit apart beschreven. Een ieder dient zich hier aan te houden.

3 Kidscard 6 tot 12 jaar Deelname aan de kids lessen volgens rooster, speciaal voor deze groep georganiseerd. Tennis en squash onder begeleiding van volwassene. Kinderen mogen met elkaar squashen of tennissen. De verantwoording blijft bij de ouders liggen. Fitness mag, maar altijd in overleg met de instructeurs van de fitness en de ouders. Ze hebben een aangepast programma zonder kracht. (bij kracht training wordt de groei van kinderen aangetast) De verantwoordelijkheid ligt bij de ouders. Ouders komen te allen tijde mee tijdens het sporten van de kinderen. Kinderen zijn wat Fitplaza betreft tot uur welkom. Uiteraard zijn ook hier de ouders weer de hoofd verantwoordelijke. Teencard 12 tot 18 jaar Onbeperkt toegang tot de sportfaciliteiten. Kinderen vanaf 15 jaar mogen deelnemen aan de groepslessen (uitgezonderd Bodypump) die overdag en s avonds worden aangeboden tot uur. Fitness mag, maar altijd in overleg met de instructeurs van de fitness en de ouders. Ze hebben een aangepast programma zonder kracht. (bij kracht training wordt de groei van kinderen aangetast) De verantwoordelijkheid ligt bij de ouders. Tennis en squash Crèche Fitplaza is uiterst zorgvuldig als het gaat om de begeleiding van jonge kinderen binnen haar kinderopvang. Fitplaza hanteert het vier ogen principe waarmee wordt bedoeld dat in nagenoeg alle gevallen twee begeleiders gelijktijdig aanwezig zijn. De crèche is een open ruimte waarmee wordt bedoeld dat zowel van de binnenkant als van de buitenkant de activiteiten door middel van glazen ruiten controleerbaar zijn. De begeleiders, ouders van kinderen en leden, zijn door Fitplaza met zorg geselecteerd en benoemd. Kinderopvang wordt, voor zover beschikbaar, geboden met de volgende afspraken: Alleen toegankelijk voor kinderen van leden Om gebruik te mogen maken van de crèche dient men bij de receptie te reserveren Maximaal één week van te voren kunt u een plek reserveren. De leden moeten tijdens het verblijf van de kinderen in de club aanwezig zijn. De crèche is toegankelijk voor kinderen van 3 maanden t/m 6 jaar. Er kan voor maximaal 3 uur per dag worden gereserveerd.. Luiers, drinken en toiletartikelen (voorzien van naam) dienen door de ouders/verzorgers zelf te worden meegenomen.

4 Uitzonderingen Crèche Basisscholieren mogen tijdens de schoolvakanties gebruik maken van de crèche. Sauna Kinderen mogen geen gebruik van de sauna maken! Gebruik van de zonnebanken is pas vanaf 16 jaar mogelijk. Fitness Kinderen jonger dan 13 jaar mogen geen gebruik maken van de fitnessruimte. Kinderen van 13 t/m 17 jaar mogen wel gebruik maken van de fitnessruimte. Echter alleen onder begeleiding van een volwassen lid en mits ze de introductielessen fitness hebben gevolgd. Groepsfitness-trainingsruimte Voor de kinderen van 7 t/m 12 jaar zijn speciaal georganiseerde lessen onder begeleiding van een instructeur. Afhankelijk van de belangstelling zal de club lessen organiseren voor de verschillende leeftijdsgroepen. Kinderen vanaf 13 jaar kunnen deelnemen aan alle groepslessen die overdag worden aangeboden, met uitzondering van Body Pump. Powerplate Gebruik van de powerplate is vanaf 16 jaar mogelijk. Ledenservice Als u vragen heeft tijdens uw lidmaatschap helpen we u aan de balie en op advies@fitplaza.nl ten alle tijden graag. Hierbij alvast wat huisregels omtrent uw abonnement. Mutatie Het is mogelijk het lidmaatschap bij Fitplaza te muteren naar een ander lidmaatschap. Dit dient altijd te gaan met het mutatieformulier van Fitplaza. Het formulier is verkrijgbaar aan de receptie en dient volledig ingevuld te worden. U krijgt een, door de receptiemedewerker ondertekende, kopie van het formulier mee als bewijs van inlevering. Dit is uitsluitend een bewijs van aanvraag. Binnen 7 werkdagen zal de aanvraag worden beoordeeld. U krijgt hiervan een bewijs g d of gestuurd naar uw huisadres. Een mutatie moet altijd een upgrade zijn. Indien het gaat om een downgrade (lager in lidmaatschap) kan dit uitsluitend wanneer de einddatum van het huidige lidmaatschap is gepasseerd. Opzeggen Uw lidmaatschap opzeggen mag u aan de receptie doen met het beëindigingformulier. Let op! Per mail wordt een opzegging niet door ons behandeld. Als u opnieuw wil inschrijven zullen we inschrijfgeld rekenen zoals bij een eerste inschrijving.

5 Voorwaarden Fitplaza maakt gebruik van de voorwaarden van Fitvak. U kunt deze vinden op onze site en op Thuiscard (sportstop) Minimaal 3 maand ǀ Maximaal 7 maand Kosten per maand (welkom voor evenementen) Sportstop + contractduur van het lopende abonnement, is resterende contracttermijn lidmaatschap Bevriezing Bewijsvoering verplicht Langer dan een maand Totale bevriezingstermijn + contractduur van het lopende abonnement, is resterende contracttermijn lidmaatschap Wanneer: Ziek ǀ Zwanger ǀ Werkzaam buitenland Jaarbetaling 10% korting 12 maanden op contract Jaarlijks nieuw afsluiten en tekenen Op initiatief van u als lid Achterstallige contributie reglement Het kan voorkomen dat het incasseren om wat voor reden ook niet goed is gegaan. Bij een achterstallige betaling dient u contant of per pin te betalen aan de balie. Totdat u de betaling heeft gedaan, is het toegangspoortje geblokkeerd. U mag dus niet sporten. U bent een lidmaatschap aangegaan waarbij u tevens akkoord bent gegaan met de voorwaarden die wij u hebben laten zien en hebben meegegeven. U krijgt in 45 dagen 3 herinneringen waarbij u verzocht wordt te betalen aan de receptie. Na 3e herinnering zal de vordering uithanden worden gegeven aan een incassobureau. Vanaf dat moment kunt u niet meer betalen aan de receptie bij Fitplaza! Alles dient dan bij het incassobureau te worden afgehandeld, wat extra kosten en tijd tot activatie van het lidmaatschap met zich meebrengt.

1. Inschrijving geschiedt na het invullen en ondertekenen van het door Vulkaan bewegings- & gezondheidscentrum verstrekte inschrijfformulier.

1. Inschrijving geschiedt na het invullen en ondertekenen van het door Vulkaan bewegings- & gezondheidscentrum verstrekte inschrijfformulier. Algemene Voorwaarden 1. Inschrijving geschiedt na het invullen en ondertekenen van het door Vulkaan bewegings- & gezondheidscentrum verstrekte inschrijfformulier. 2. Abonnement, termijn en betaling 2.1

Nadere informatie

KRAV MAGA DEN HAAG. Familienaam : Voornamen : Indien minderjarig ( bij jeugd) onderstaanden invullen door de ouders en door ouders ondertekenen:

KRAV MAGA DEN HAAG. Familienaam : Voornamen : Indien minderjarig ( bij jeugd) onderstaanden invullen door de ouders en door ouders ondertekenen: KRAV MAGA DEN HAAG Inschrijfformulier deelnemer Krav Maga Den Haag Familienaam : Voornamen : Geboorte datum : Geslacht : M / V Indien minderjarig ( bij jeugd) onderstaanden invullen door de ouders en door

Nadere informatie

Inschrijfformulier deelnemer

Inschrijfformulier deelnemer Inschrijfformulier deelnemer Familienaam(ouder): Voornamen( ouder) Geboorte datum ( ouder) : Geslacht : M / V Familienaam( kind ): Voornamen( kind ): Geboorte datum ( kind ) : Geslacht : M / V Adres Postcode

Nadere informatie

Familienaam : Voornamen : Adres. Adres :

Familienaam : Voornamen : Adres.  Adres : Inschrijf formulier: Familienaam : Voornamen : Geboorte datum : Geslacht : M / V Adres Postcode : : Woonplaats : Telefoon Thuis : Mobiel tel. : E-Mail Adres : Indien minderjarig ( bij jeugd) onderstaande

Nadere informatie

Het lidmaatschap komt tot stand door ondertekening van het aanbod. Dit kan via een inschrijfformulier op de vestiging.

Het lidmaatschap komt tot stand door ondertekening van het aanbod. Dit kan via een inschrijfformulier op de vestiging. Algemene voorwaarden Personal Fitness Center Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming en uitvoering van alle lidmaatschappen en bedrijfslidmaatschappen betreffende groepsfitness,

Nadere informatie

fitcenter@railsport.nl www.railsportfitcenter.nl Fitcenter

fitcenter@railsport.nl www.railsportfitcenter.nl Fitcenter Fit center fitcenter@railsport.nl www.railsportfitcenter.nl Railsport Fitcenter Algemeen Wellness, u komt dit begrip tegen woordig overal tegen. Het staat voor alles wat te maken heeft met genieten, ontspanning

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden/ huisregels Mike s Gym

Algemene Voorwaarden/ huisregels Mike s Gym Algemene Voorwaarden/ huisregels Mike s Gym 1. Algemeen: Ø Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Mike s Gym en de sporter en alle werkzaamheden van Mike s Gym die

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DELIGHT YOGA BV

ALGEMENE VOORWAARDEN DELIGHT YOGA BV ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Aanvullende Voorwaarden: de aanvullende algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de door Delight Yoga georganiseerde Workshops en Retreats. 1.2 Algemene Voorwaarden:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt.

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt. 1.2 Algemene Voorwaarden: deze door De Nieuwe Yogaschool gehanteerde

Nadere informatie

Phoenix Athletics - CF ST - vanaf november 2018

Phoenix Athletics - CF ST - vanaf november 2018 Algemene Voorwaarden Phoenix Athletics - CF ST - vanaf november 2018 Deze voorwaarden gaan over Phoenix Athletics - CrossFit Sint-Truiden, nadien afgekort als Phoenix Athletics. Algemeen Op alle door Phoenix

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Meer Dance & Events Hoofddorp

ALGEMENE VOORWAARDEN. Meer Dance & Events Hoofddorp ALGEMENE VOORWAARDEN Meer Dance & Events Hoofddorp Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Aanmelding... 2 3. Proefles... 2 4. Lesgeld... 3 5. Betalingswijze... 3 6. Korting op zorgpremie Zorg en Zekerheid... 3 7.

Nadere informatie

Van harte welkom bij My HealthClub!

Van harte welkom bij My HealthClub! Van harte welkom bij My HealthClub! Om ervoor te zorgen dat u plezierig en veilig kunt sporten en ontspannen hebben wij dit clubreglement opgesteld. In het reglement zijn vermeld: A. onze wijze van communicatie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en huisregels Silverback Gym bvba

Algemene voorwaarden en huisregels Silverback Gym bvba 1. Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Silverback Gym en de sporter en alle werkzaamheden van Silverback Gym die daarmee onlosmakelijk zijn

Nadere informatie

,, DE EEVLIET. (Toerdeloo Poortvliet) Informatieboekje TSO. Beste ouders, verzorgers,

,, DE EEVLIET. (Toerdeloo Poortvliet) Informatieboekje TSO. Beste ouders, verzorgers, OPENBARE BASISSCHOOL,, DE EEVLIET POORTVLIET Informatieboekje TSO Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt het informatieboekje tussenschoolse opvang (TSO) voor het schooljaar 2010/2011 Hierin kunt u alle

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Vanuit Hart&Ziel JV Oirschot Tel:

ALGEMENE VOORWAARDEN. Vanuit Hart&Ziel JV Oirschot Tel: ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen Alle verwijzingen naar het enkelvoud verwijzen tevens naar het meervoud en vice versa. Verwijzingen naar het mannelijk geslacht verwijzen tevens naar het vrouwelijke geslacht.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Algemene voorwaarden & Privacy Policy Algemene voorwaarden & Privacy Policy Algemene voorwaarden Mobilis CrossFit B.V. en Mobilis Fitness B.V., gedeponeerd bij de KvK onder nummer KvK01/3120577. Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

DOEL VAN DE HUISREGELS

DOEL VAN DE HUISREGELS DOEL VAN DE HUISREGELS De huisregels zijn gemaakt om de veiligheid, orde, rust en hygiëne in dit zwembad te bewaren met als doel voor iedereen een prettig verblijf te verzorgen. De huisregels gelden voor

Nadere informatie

ProCamp Voetbaldagen (Utrecht)

ProCamp Voetbaldagen (Utrecht) ProCamp Voetbaldagen (Utrecht) Binnenkort gaan de voetbaldagen van start. En gelukkig maar, want je staat vast al te popelen om mee te doen. Vandaar dat we je met deze kampinformatie goed willen informeren

Nadere informatie

Huisregels vv Bruchterveld Algemeen:

Huisregels vv Bruchterveld Algemeen: Huisregels vv Bruchterveld Algemeen: Je gedraagt je sportief en met respect voor de club, voor je medespeler, je leider, je tegenstander, de scheidsrechter, de andere leden en supporters. De winnaar is

Nadere informatie

Huisregels en voorwaarden The healthy change oktober 2014

Huisregels en voorwaarden The healthy change oktober 2014 Huisregels en voorwaarden The healthy change oktober 2014 Om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft, hanteren wij de volgende huisregels voor de fitness en groepslessen: 1. Iedere bezoeker,

Nadere informatie

* Van der Valk Sport Center. alsmede de activiteiten die onder de naam Valk Sport Center worden aangeboden.

* Van der Valk Sport Center. alsmede de activiteiten die onder de naam Valk Sport Center worden aangeboden. Lees hier onze Algemene Voorwaarden. Onder deze algemene voorwaarden wordt verstaan: Definities * Van der Valk Sport Center. alsmede de activiteiten die onder de naam Valk Sport Center worden aangeboden.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Siam-Ni Lommel. 1. Algemeen:

Algemene Voorwaarden Siam-Ni Lommel. 1. Algemeen: Algemene Voorwaarden Siam-Ni Lommel 1. Algemeen: Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Siam-Ni Lommel en de sporter en alle werkzaamheden van Siam-Ni Lommel die daarmee

Nadere informatie

5. Restitutie van betaalde contributie vindt niet plaats.

5. Restitutie van betaalde contributie vindt niet plaats. Uitleenreglement Begrippen: bibliotheek - de vestigingen: Zeist, Bunnik en de bibliobus directie - de directie Bibliotheek Zeist geldig legitimatiebewijs - paspoort, identiteitskaart, rijbewijs, vreemdelingendocument

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016

INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016 INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016 In april 2016 organiseert De Rooi Pannen voor alle tweedejaars leerlingen weer een buitenlandreis naar China. Door ondertekening van dit formulier schrijf ik mijzelf in

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt.

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt. 1.2 Algemene Voorwaarden: deze door De Nieuwe Yogaschool gehanteerde

Nadere informatie

1.2 Deelnemer: degene die een door Open Yoga georganiseerde workshop, training of les volgt c.q. wenst te volgen bij Open Yoga.

1.2 Deelnemer: degene die een door Open Yoga georganiseerde workshop, training of les volgt c.q. wenst te volgen bij Open Yoga. 1. Begrippen 1.1 Algemene Voorwaarden: deze door Open Yoga gehanteerde algemene voorwaarden, welke zijn gepubliceerd op de website van Open Yoga, www.openyoga.nl zijn hier te downloaden. 1.2 Deelnemer:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Abonnementsvorm Artikel 2 Abonnementsduur- en beëindiging

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Abonnementsvorm Artikel 2 Abonnementsduur- en beëindiging Algemene Voorwaarden Artikel 1 Abonnementsvorm 1.1 De overeengekomen abonnementsvorm staat op de voorzijde van het inschrijfformulier (lidmaatschapsovereenkomst) vermeld. 1.2 De lidmaatschapsovereenkomst

Nadere informatie

ProCamp Voetbaldagen (Alkmaar)

ProCamp Voetbaldagen (Alkmaar) ProCamp Voetbaldagen (Alkmaar) Binnenkort gaan de voetbaldagen van start. En gelukkig maar, want je staat vast al te popelen om mee te doen. Vandaar dat we je met deze kampinformatie goed willen informeren

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement PC de Roerstreek

Huishoudelijk reglement PC de Roerstreek Welkom bij ponyclub de Roerstreek. Graag willen we jou en je ouders/verzorgers de benodigde informatie geven over de gang van zaken van onze ponyclub. Zijn er nog vragen na het lezen van dit huishoudelijk

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP Persoonlijke gegevens Roepnaam M/V Man / Vrouw Geboortedatum Geboorteplaats Nationaliteit Adresgegevens Straatnaam Huisnummer Postcode Woonplaats Contactgegevens Contactgegevens

Nadere informatie

3. Wie kan lid worden van de Argos Servicepas? Iedereen van 55 jaar of ouder kan lid worden van de Argos Servicepas.

3. Wie kan lid worden van de Argos Servicepas? Iedereen van 55 jaar of ouder kan lid worden van de Argos Servicepas. 1. Algemeen Stichting Argos Zorggroep, onderdeel Argos Services (hierna: Argos Services ) sluit met betrekking tot de Argos Servicepas overeenkomsten met natuurlijke personen (hierna: leden ). Deze algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GRIP NIJMEGEN Versie

ALGEMENE VOORWAARDEN GRIP NIJMEGEN Versie ALGEMENE VOORWAARDEN GRIP NIJMEGEN Versie 20161111 ARTIKEL 1 DEFINITIES 1.1 In deze algemene voorwaarden en op de vestigingen waar deze algemene voorwaarden gelden worden de volgende definities gehanteerd:

Nadere informatie

Fitness Klanttevredenheid en wensen Onderzoek

Fitness Klanttevredenheid en wensen Onderzoek Fitness Klanttevredenheid en wensen Onderzoek Vergeet vooral niet uw wensen in de laatste vraag bekend te maken! Privacyreglement Deze scan, c.q. het gebruik van de scangegevens valt onder de wet op de

Nadere informatie

Welkom bij het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie

Welkom bij het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie Welkom bij het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie Huisregels voor patiënten en naastbetrokkenen Afspraken Deze huisregels zijn opgesteld om het verblijf binnen de kliniek voor iedereen zo

Nadere informatie

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO KAMP NOORDWIJK klas 3 VMBO 1 ACTIVITEITEN CAMPING 135 km : 1 uur en 30 min met de bus 2 Bij nood bellen : school : 0416 374448 of Hr Kop : 06-20383668 Begeleiding Docenten d Oultremontcollege Hr Moolenaar

Nadere informatie

7 Gedurende uw verblijf bij Thermen Holiday is het dragen van het polsbandje verplicht.

7 Gedurende uw verblijf bij Thermen Holiday is het dragen van het polsbandje verplicht. Huisregelement en voorwaarden Gedurende uw aanwezigheid binnen ons wellness resort zullen wij er alles aan doen om het verblijf van alle gasten zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Deze regels gelden

Nadere informatie

Voorwaarden en huisregels Body Results

Voorwaarden en huisregels Body Results Voorwaarden en huisregels Body Results Huisregels Body Results 1. Als je binnenkomt tijdens een GROEPSLES, wacht dan even bij de ingang totdat de trainer zegt dat deze is afgelopen voordat je naar de kleedkamers

Nadere informatie

2.3 Het abonnement geldt voor de duur van het gekozen abonnement. Tussentijdse opzegging is niet mogelijk.

2.3 Het abonnement geldt voor de duur van het gekozen abonnement. Tussentijdse opzegging is niet mogelijk. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepasselijkheid voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Splash The Health-Up Club B.V., gevestigd aan de Lijnbaansgracht

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE Meer dan 150 lessen per week (nagenoeg allemaal vrije instroom) MegaFitness met deskundige begeleiding en testen Fast Fit (Totale lichaamstraining in 2x4 minuten) Korting op Budosport: Judo, Jiu-Jitsu,

Nadere informatie

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen.

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen. CP7 Vrije tijd In Nederland zijn veel kinderen lid van een sportclub of een andere club zoals bijvoorbeeld een knutselclu Maar het is ook heel gewoon dat kinderen na schooltijd bij elkaar thuis spelen.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BOKS ACADEMIE BANT (BAB)

ALGEMENE VOORWAARDEN BOKS ACADEMIE BANT (BAB) ALGEMENE VOORWAARDEN BOKS ACADEMIE BANT (BAB) Boks Academie Bant hier afgekort verder genoemd als BAB Artikel 1: ALGEMEEN 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en de

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Algemeen De algemene regels die van kracht zijn voor het gebruik van en het verblijf in de complexen binnen De Bloem, zijn ook van toepassing op de Wellness. Art. 1 Art. 2. De toegang

Nadere informatie

1.5 Zowel 1.2 als 1.3 geldt eveneens voor het personeel van Dance Studio Janien.

1.5 Zowel 1.2 als 1.3 geldt eveneens voor het personeel van Dance Studio Janien. Algemene voorwaarden Dance Studio Janien: Om zo goed en optimaal mogelijk lessen te verzorgen in een prettige omgeving is het belangrijk dat een ieder die onze studio bezoekt, op de hoogte is van onze

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM Uw reservering Dank u voor uw reservering voor een bezoek aan het Airborne Museum Hartenstein. Adres: Utrechtseweg 232, 6862 AZ Oosterbeek. Telefoon: 026 3337710. In

Nadere informatie

Sportschool 013. M/V (doorhalen wat niet van toepassing is)

Sportschool 013. M/V (doorhalen wat niet van toepassing is) Sportschool 013 Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: E-mail: Geboortedatum: Geslacht: M/V (doorhalen wat niet van toepassing is) Lid per (dd.mm.jj): Bijzonderheden? Hoe ben je bij

Nadere informatie

CLUBPAS RESERVERINGEN

CLUBPAS RESERVERINGEN CLUBREGLEMENT ALGEMEEN A Draag sportkleding en schoenen (geen straatschoenen) met zolen die niet afgeven. B Het dragen van badkleding is alleen toegestaan in kleedkamer, zwembad en wellness. C Draag, in

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN IJMOND FIT

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN IJMOND FIT ALGEMENE VOORWAARDEN VAN IJMOND FIT I. TOEPASSELIJKHEID Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij IJMOND FIT zaken en/of diensten van welke aard levert,

Nadere informatie

(artikel 1.2) Vestiging Sport Boutique Holten: de fysieke locatie van Sport Boutique Holten.

(artikel 1.2) Vestiging Sport Boutique Holten: de fysieke locatie van Sport Boutique Holten. Definities (artikel 1.0) In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: (artikel 1.1) Sport Boutique activiteiten die onder de naam Sport Boutique Holten worden aangeboden. (artikel 1.2) Vestiging

Nadere informatie

Aanvraagformulier overdekte sporthallen van 1 juli 2019 tot 30 juni 2020 Sporthal MEOS

Aanvraagformulier overdekte sporthallen van 1 juli 2019 tot 30 juni 2020 Sporthal MEOS Aanvraagformulier overdekte sporthallen van 1 juli 2019 tot 30 juni 2020 Sporthal MEOS Indienen vóór 1 juni 2019 op de sportdienst, Bloemestraat 36D, 9990 Maldegem 050-72 89 70 Vul uw discipline in: Ben

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Aanmelding

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Aanmelding Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn bestemd voor het gebruik in alle overeenkomsten van Fit For Free met particulieren (natuurlijke personen die niet handelen in de uitoefening van een

Nadere informatie

Xena Sports Overeenkomst

Xena Sports Overeenkomst Xena Sports Overeenkomst Voornaam: Voorletters: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: Mob.nr: Geboortedatum: Geboorte plaats: Paspoort nr.: IBAN Bank nr.: Naam ouder / voogd / ondergetekende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Wanneer je deelneemt aan de yogalessen in Attitude, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Attitude behoudt zich het recht de algemene voorwaarden tussentijds aan te

Nadere informatie

Kinderopvang Het Kinderpaleis is een particuliere organisatie. In dit boekje willen we u informeren over onze Kinderopvang.

Kinderopvang Het Kinderpaleis is een particuliere organisatie. In dit boekje willen we u informeren over onze Kinderopvang. Welkom bij Kinderopvang Het Kinderpaleis Kinderopvang Het Kinderpaleis is een particuliere organisatie. In dit boekje willen we u informeren over onze Kinderopvang. Het Kinderpaleis biedt hele dagopvang

Nadere informatie

oba reglement www.oba.nl

oba reglement www.oba.nl oba reglement www.oba.nl Inhoudsopgave 1. Algemeen 2. Huisregels 3. Lidmaatschap en OBA-pas 4. Contributie en verlenging abonnement 5. Lenen en reserveren van materialen 6. Uitleentermijnen, terugbezorgen

Nadere informatie

Het abonnementsgeld dient u maandelijks, uiterlijk op de 1e dag van de kalendermaand, bij vooruitbetaling te voldoen.

Het abonnementsgeld dient u maandelijks, uiterlijk op de 1e dag van de kalendermaand, bij vooruitbetaling te voldoen. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1a: Bij het aangaan van deze overeenkomst bent u bekend met het feit dat uw ledenpas afhankelijk van het gekozen abonnement precies 3, 12 of 24 maanden geldig is vanaf de ingangsdatum,

Nadere informatie

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018 Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018 3 SOME PEOPLE WANT IT TO HAPPEN, OTHERS MAKE IT HAPPEN - MICHAEL JORDAN - Sportcentrum De Wilgenring Een potje sport voor iedereen Sportcentrum

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BigGym B.V. [versie actief per 21 januari 2019] Algemene voorwaarden BigGym B.V.

Algemene Voorwaarden BigGym B.V. [versie actief per 21 januari 2019] Algemene voorwaarden BigGym B.V. Per 21-01-2019 Algemene Voorwaarden BigGym B.V. [versie actief per 21 januari 2019] ARTIKEL 1: DEFINITIES 1.1 Actie: de aanbieding aan het (potentiële) lid. Contract duur en prijs wijken af van de standaard

Nadere informatie

Aan de leerlingen uit klas 3B, 3C en 3E die meegaan op Maatschappelijke Stage en hun ouder(s)/verzorger(s)

Aan de leerlingen uit klas 3B, 3C en 3E die meegaan op Maatschappelijke Stage en hun ouder(s)/verzorger(s) Aan de leerlingen uit klas 3B, 3C en 3E die meegaan op Maatschappelijke Stage en hun ouder(s)/verzorger(s) Leiden, 30 augustus 2012 Beste leerlingen, geachte ouders en verzorgers, Eind vorig schooljaar

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE Lidmaatschap 16+ Een lidmaatschap bij Fitland XL De Geus Langedijk is inclusief: Meer dan 150 lessen per week (nagenoeg allemaal vrije instroom) MegaFitness met deskundige begeleiding en testen Fast Fit

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het ZENtrum

Algemene Voorwaarden Het ZENtrum Algemene Voorwaarden Het ZENtrum 1. Begrippen 1.1 Aanbetaling: 50% van de Cursus of Workshop prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de cursus of workshop geldt. 1.2 Algemene Voorwaarden: deze door

Nadere informatie

3. Wie kan lid worden van de Argos Servicepas? Iedereen van 55 jaar of ouder kan lid worden van de Argos Servicepas.

3. Wie kan lid worden van de Argos Servicepas? Iedereen van 55 jaar of ouder kan lid worden van de Argos Servicepas. 1. Algemeen Stichting Argos Zorggroep, onderdeel Argos Services (hierna: Argos Services ) sluit met betrekking tot de Argos Servicepas overeenkomsten met natuurlijke personen (hierna: leden ). Deze algemene

Nadere informatie

1. Dit lidmaatschapsreglement is van kracht op alle lidmaatschapsvormen zoals F!Tness365 deze aanbiedt.

1. Dit lidmaatschapsreglement is van kracht op alle lidmaatschapsvormen zoals F!Tness365 deze aanbiedt. Lidmaatschap reglement en voorwaarden F!Tness365. In dit reglement wordt gesproken over lidmaatschap, leden en dergelijke. Deze woorden zijn slechts gebruikt als synoniem voor gebruiksrecht, medegebruikers

Nadere informatie

Ieder nieuwe student heeft recht op één gratis proefles. Extra proeflessen zijn 10 euro per les en moeten contant aan de balie worden voldaan.

Ieder nieuwe student heeft recht op één gratis proefles. Extra proeflessen zijn 10 euro per les en moeten contant aan de balie worden voldaan. Algemene voorwaarden Proefles Ieder nieuwe student heeft recht op één gratis proefles. Extra proeflessen zijn 10 euro per les en moeten contant aan de balie worden voldaan. Annuleren proefles U dient zo

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zwemschool Fresh BV

Algemene voorwaarden Zwemschool Fresh BV Algemene voorwaarden Zwemschool Fresh BV Artikel 1: Definities Zwemschool Fresh: rechtspersoon die als lid van IIFSI een overeenkomst sluit betreffende zwemactiviteiten. De klant:natuurlijke persoon die

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop deze toepasselijk zijn, wordt verstaan onder:

In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop deze toepasselijk zijn, wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden CrossFit Zeewolde. Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop deze toepasselijk zijn, wordt verstaan onder: CrossFit Zeewolde: CF Zeewolde ingeschreven

Nadere informatie

Sportschool 013. M/V (doorhalen wat niet van toepassing is)

Sportschool 013. M/V (doorhalen wat niet van toepassing is) Sportschool 013 Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: E-mail: Geboortedatum: Geslacht: M/V (doorhalen wat niet van toepassing is) Lid per (dd.mm.jj): Bijzonderheden? Hoe ben je bij

Nadere informatie

Informatieboekje TSO. Beste ouders, verzorgers,

Informatieboekje TSO. Beste ouders, verzorgers, Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Postbus 4 4670 AA Dinteloord Tel: 0167 523326 Fax: 0167 520107 e-mail: info@obsderegenboogdinteloord.nl Informatieboekje TSO Beste ouders, verzorgers, Voor u

Nadere informatie

Jouw fitness& sportcentrum

Jouw fitness& sportcentrum Jouw fitness& sportcentrum Welkom bij Fitnesscentrum Beverly Gym Het meest complete Fitness- en Aerobicscentrum voor het gehele gezin. Beverly Gym is vanaf 1988 als sportschool gevestigd in Hoorn en is

Nadere informatie

Huisregels Kinderopvang Oepsiedoepsie

Huisregels Kinderopvang Oepsiedoepsie Huisregels Kinderopvang Oepsiedoepsie Deze huisregels gelden in combinatie met de Overeenkomst van Opdracht tussen ouder en gastouder, welke door beide partijen ondertekend is. Naam gastouder: Margriet

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS Educatieve projecten Het Airborne Museum Hartenstein biedt educatieve projecten aan voor diverse schoolniveaus. Uw groep wordt door een educatie medewerker van

Nadere informatie

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019 Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019 2 Sportcentrum De Wilgenring Een potje sport voor iedereen Sportcentrum De Wilgenring biedt binnensport aan in de meest uiteenlopende vorm. Van

Nadere informatie

1.3 YogaTrainer b.v. is gevestigd te Eindhoven aan de Marconilaan 2, 2B, 4A en 4B en is geregistreerd in het handelsregister onder nummer

1.3 YogaTrainer b.v. is gevestigd te Eindhoven aan de Marconilaan 2, 2B, 4A en 4B en is geregistreerd in het handelsregister onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Algemene Voorwaarden: deze door YogaTrainer gehanteerde algemene voorwaarden, welke zijn gepubliceerd op de website van YogaTrainer, www.yogatrainer.nl zijn hier te

Nadere informatie

kwaliteitskeurmerk voor onze Kinderafdeling, in december 2008 door het Ruwaard van Putten Ziekenhuis ontvangen. KINDERAFDELING

kwaliteitskeurmerk voor onze Kinderafdeling, in december 2008 door het Ruwaard van Putten Ziekenhuis ontvangen. KINDERAFDELING kwaliteitskeurmerk voor onze Kinderafdeling, in december 2008 door het Ruwaard van Putten Ziekenhuis ontvangen. KINDERAFDELING In deze folder geeft het Ruwaard van Putten Ziekenhuis u algemene informatie

Nadere informatie

Deelname aan alle activiteiten van Kompassie yoga studio is geheel voor eigen risico van de deelnemers.

Deelname aan alle activiteiten van Kompassie yoga studio is geheel voor eigen risico van de deelnemers. Huishoudelijk reglement Kompassie yoga studio: Artikel 1 Toegang Toegang tot de faciliteiten en activiteiten enkel voor bevoegden, c.q. medewerkers en consumenten met een geldig online deelname bewijs.

Nadere informatie

Wij gaan verhuizen! dagen per jaar geopend is, 24 uur per dag en 7 dagen per week! Beste sporter,

Wij gaan verhuizen! dagen per jaar geopend is, 24 uur per dag en 7 dagen per week! Beste sporter, Beste sporter, Breaking news! Er gaat binnenkort heel wat veranderen binnen onze club! Lees je mee? We zijn er lange tijd mee bezig geweest, maar nu is het definitief en mogen we het grote nieuws eindelijk

Nadere informatie

LEDEN handboek DLL005

LEDEN handboek DLL005 DLL005 DLL005 LEDEN handboek ALGEMENE VOORWAARDEN DAVID LLOYD SPORTS & HEALTH CLUBS NEDERLAND Introductie Gefeliciteerd met uw lidmaatschap bij David Lloyd Sports & Health Clubs. We zetten ons 100% in,

Nadere informatie

Van harte welkom bij My HealthClub!

Van harte welkom bij My HealthClub! Van harte welkom bij My HealthClub! Om ervoor te zorgen dat u plezierig en veilig kunt sporten en ontspannen hebben wij dit clubreglement opgesteld. In het reglement zijn vermeld: A. onze wijze van communicatie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Begrippen

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Begrippen ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Algemene Voorwaarden: deze door Yogaschool UP to You gehanteerde algemene voorwaarden, welke zijn gepubliceerd op de website van UP to You, www.up-toyou.nl zijn hier

Nadere informatie

FysioFit. FysioFit Pluspunten:

FysioFit. FysioFit Pluspunten: FysioFit FysioFit is bewegen onder goede begeleiding in een veilige en verantwoorde omgeving. U krijgt een intake en wordt daarna begeleid door ervaren medewerkers (fysiotherapeuten, sporttherapeuten).

Nadere informatie

Gedragsregels. Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering

Gedragsregels. Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering Gedragsregels Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering 14 november 2012 Inleiding Het bestuur van D.O.S.C. wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen sporten en zich verder kunnen ontwikkelen.

Nadere informatie

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders Normen en waarden Beste Doskoanen, Het doet mij een genoegen om als voorzitter van s.v. DOSKO het woord tot u te richten in dit boekje over de NORMEN & WAARDEN bij en in onze club. Als bestuur hechten

Nadere informatie

MAAG-, DARM- & LEVERCENTRUM DAGBEHANDELING

MAAG-, DARM- & LEVERCENTRUM DAGBEHANDELING MAAG-, DARM- & LEVERCENTRUM DAGBEHANDELING 331 Welkom Binnenkort wordt u in het Maag-, Darm- & Levercentrum van het Sint Franciscus Gasthuis opgenomen voor een dagbehandeling. Een dagbehandeling is een

Nadere informatie

Sportschool 013. Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: Geboortedatum: Geslacht: Lid per (dd.mm.jj): Bijzonderheden?

Sportschool 013. Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon:   Geboortedatum: Geslacht: Lid per (dd.mm.jj): Bijzonderheden? Sportschool 013 Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: E-mail: Geboortedatum: Geslacht: M/V (doorhalen wat niet van toepassing is) Lid per (dd.mm.jj): Bijzonderheden? Hoe ben je bij

Nadere informatie

Overeenkomst sportfaciliteiten

Overeenkomst sportfaciliteiten Overeenkomst sportfaciliteiten Naam instelling: Universiteit Leiden, Universitair Sportcentrum Vertegenwoordiger: Dhr. A.A.W. Jongeneelen Bezoekadres: Einsteinweg 6 Plaats: Leiden Postadres: Einsteinweg

Nadere informatie

Informatie over de week

Informatie over de week Jeugdvakantiewerk Loon op Zand Programmaboekje 2018 Informatie over de week Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor Jeugdvakantiewerk dit jaar! Jeugdvakantiewerk vindt dit jaar plaats van maandag 13 augustus

Nadere informatie

VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN

VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN SAMENWERKING JEUGDOPLEIDINGEN '------------' vv Gieterveen vv Gasselternijveen vv G.K.C. VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN Versie 14 oktober 2013 Gedragsregels spelers SJO Oostermoer 1. Spelers moeten

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels. Informatiegids

Inhoudsopgave. Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels. Informatiegids Jeugdhockeykamp 23 en 24 Juni 2017 Inhoudsopgave Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels Van de activiteitencommissie Jazeker, daar is het dan! Het kampboekje voor het Hockeykamp van

Nadere informatie

ClubNieuws. September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier.

ClubNieuws. September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. ClubNieuws September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Wat hebben we weer een heerlijke zomer gehad. De wereldkampioenschappen en de tour de France zijn weer achter de rug

Nadere informatie

Werkstuk LO Body Combat

Werkstuk LO Body Combat Werkstuk LO Body Combat Werkstuk door een scholier 1348 woorden 10 maart 2004 7,2 40 keer beoordeeld Vak LO Onderwerp- en verenigingskeuze Ik doe mijn werkstuk over Body Combat. Ik heb dit onderwerp gekozen,

Nadere informatie

LEUK, GEZELLIG, SAMEN

LEUK, GEZELLIG, SAMEN INFO-AVOND VMBO-3 KAMP programma deze avond LEUK, GEZELLIG, SAMEN Voorstellen Verzekering Wat neem je mee? Regels Programma s activiteiten WAAR? Overnachten WAAR? 5 km LOPEN vanaf activiteitenplek begeleiding

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging Sport Vereent

Gymnastiekvereniging Sport Vereent Gymnastiekvereniging Sport Vereent www.sportvereent.nl 1 nl Inhoud Welkom bij Sport Vereent.................. 3 Locaties lessen........................... 4 Ledenadministratie....................... 4

Nadere informatie

Overeenkomst tussenschoolse opvang

Overeenkomst tussenschoolse opvang Overeenkomst tussenschoolse opvang Ondergetekende: 1. De hierna omschreven ouder(s), (onder in te vullen) en 2. Stichting Kiekeboe Kinderopvang, hierna te noemen de Stichting, vertegenwoordigd door Mw.

Nadere informatie

Huisregels voor leerlingen Samen gaat het beter

Huisregels voor leerlingen Samen gaat het beter Jouw wereld Huisregels voor leerlingen Samen gaat het beter Dagelijks gebruiken we ons Heister- en Essenpasgebouw met verschillende mensen. Om dit drukke verkeer op een goede manier te laten verlopen,

Nadere informatie

a. De aanmelding voor East-side Powerhouse vindt plaats door: 1. het inschrijfformulier op de website (www.east-side Powerhouse.

a. De aanmelding voor East-side Powerhouse vindt plaats door: 1. het inschrijfformulier op de website (www.east-side Powerhouse. Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden East-side Powerhouse wordt verstaan onder: East-side Powerhouse: East-side Powerhouse Nederland B.V. en/of het bewegingsconcept dat aan de Deelnemer wordt

Nadere informatie

3. Lidmaatschap, rittenkaarten en (Privé) lessen

3. Lidmaatschap, rittenkaarten en (Privé) lessen ALGEMENE VOORWAARDEN LESSEN EN WORKSHOPS/CURSUSSEN 1. Begrippen 1.1 rasalila: rasalila is gevestigd te Amsterdam aan de Tweede Kostverlorenkade 67 en is geregistreerd in het handelsregister onder nummer

Nadere informatie

FysioFit. FysioFit Pluspunten:

FysioFit. FysioFit Pluspunten: FysioFit FysioFit is bewegen onder goede begeleiding in een veilige en verantwoorde omgeving. U krijgt een intake en wordt daarna begeleid door ervaren medewerkers (fysiotherapeuten, sporttherapeuten).

Nadere informatie

Uw operatie in het Dagcentrum

Uw operatie in het Dagcentrum Uw operatie in het Dagcentrum Een ingreep in het Dagcentrum Dagcentrum alle aandacht We verwachten u binnenkort voor een ingreep waarvoor u 1 dag wordt opgenomen in het Westfriesgasthuis. U gaat dus nog

Nadere informatie

1BK1, 1BK2, 1BK3 & 1BK4

1BK1, 1BK2, 1BK3 & 1BK4 Sneek, september 2013 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van: Betreft: Introductiekamp Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals u in de brief boekengeld/schoolfonds hebt kunnen lezen, wordt er voor de klassen 1BK1,

Nadere informatie

REGLEMENT HOJPIEPELOJ. Artikel 1. DOELSTELLING. Artikel 2. GROEPSINDELING

REGLEMENT HOJPIEPELOJ. Artikel 1. DOELSTELLING. Artikel 2. GROEPSINDELING REGLEMENT HOJPIEPELOJ Artikel 1. DOELSTELLING 1. Met betrekking tot de kinderen Een zodanige leefruimte creëren waarbij elk kind individueel en in groepsverband de gelegenheid krijgt zich optimaal te ontplooien

Nadere informatie