OFF THE BEATEN TRACK EDVENTURE 15 dagen op zoek naar de verborgen plekjes van Costa Rica!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OFF THE BEATEN TRACK EDVENTURE 15 dagen op zoek naar de verborgen plekjes van Costa Rica!"

Transcriptie

1 OFF THE BEATEN TRACK EDVENTURE 15 dagen op zoek naar de verborgen plekjes van Costa Rica! Tijdens deze reis kom je op plaatsen die voor de meeste toeristen verborgen blijven. Je verblijft bijvoorbeeld in het prachtige natuurreservaat Maquenque en je overnacht in een heuse safaritent waar je in de ochtend een heerlijke duik in het riviertje naast je tent kunt nemen. Je zult wildlife zien in hun natuurlijke habitat ver weg van de drukte. DETAILS Edventure Off the Beaten Track 1: 14 nachten, 15 dagen De prijzen van onze reizen zijn weergegeven in US$ Exclusief internationale vlucht Persoonlijke ontmoeting met Edventure in San Jose voor de laatste reisdetails Bij het afleveren van de auto krijg je een Costaricaanse simkaart (geen telefoon) deze kan gebruikt worden voor lokale gesprekken. Het Edventure team zal 24 uur per dag telefonisch bereikbaar zijn voor vragen en/of noodgevallen.

2 REISSCHEMA Dag Bestemmingen Hotel Maaltijden Kamerindeling 1 San Jose Rosa del Paseo Ontbijt Tweepersoonskamer 2 Tortuguero Laguna Lodge Ontbijt, lunch, diner Tweepersoonskamer 3 Tortuguero Laguna Lodge Ontbijt, lunch, diner Tweepersoonskamer 4 Manzanillo Congo Bongo - Eigen huis 5 Manzanillo Congo Bongo - Eigen huis 6 Sarapiqui Hacienda La Isla Ontbijt Tweepersoonskamer 7 Sarapiqui Hacienda La Isla Ontbijt Tweepersoonskamer 8 Boca Tapada Maquenque Eco Lodge Ontbijt Tweepersoonskamer 9 Boca Tapada Maquenque Eco Lodge Ontbijt Tweepersoonskamer 10 Arenal Rancho Margot Ontbijt, lunch, diner Bungalow voor 2 pers. 11 Arenal Rancho Margot Ontbijt, lunch, diner Bungalow voor 2 pers. 12 Playa Junquillal Mundo Milo Ontbijt Cabin voor 2 pers. 13 Playa Junquillal Mundo Milo Ontbijt Cabin voor 2 pers. 14 San Jose Trapp Country Inn Ontbijt Tweepersoonskamer 15 Vertrek Bovenstaande hotels zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid op het moment van boeken. In het geval er geen plaats is zal in overleg met de klant een alternatief hotel worden gezocht en zal het prijsverschil (kan een verhoging of verlaging) worden doorberekend in de eindprijs.

3

4 AANVULLENDE DETAILS Maaltijden In Tortuguero zitten alle maaltijden inclusief, in totaal 8 per persoon. In Rancho Margot zitten alle maaltijden inclusief, in totaal 6 per persoon. In de overige hotels zijn de ontbijten inclusief, behalve in Congo Bongo waar je een eigen keuken tot je beschikking hebt. Tours In Tortuguero zitten een tweetal tours inclusief. Een boottour door de kanalen van Tortuguero met gids en een wandeling met gids door het dorpje Tortuguero en de jungle (exclusief toegang nationaal park; US$15 pp) In Rancho Margot zit een farmtour en 2 yogalessen per dag inclusief. In Maquenque Eco Lodge zit één wandeling door het regenwoud inclusief, ga je samen met iemand van de lodge een boom planten ter behoud van het regenwoud en bezoek je de lokale school in het dorpje (optioneel). Transport inclusief Transport van het vliegveld naar het hotel op dag van aankomst in Costa Rica. Transport van San Jose naar Tortuguero per bus en boot. Van Tortuguero per boot en bus naar Guapiles waar we de huurauto laten klaarzetten. Huurauto met basisverzekering. Zie details verderop in de prijsopgaaf. Bij het afleveren van de auto krijg je een Costaricaanse simkaart (geen telefoon) deze kan gebruikt worden voor lokale gesprekken.

5 REISBESCHRIJVING Dag 1 Aankomst Costa Rica (Rosa del Paseo) Vandaag worden jullie opgehaald op het vliegveld en per Edventure taxi naar jullie eerste hotel in het centrum van San Jose gebracht. San Jose is de hoofdstad van Costa Rica en ligt in de Centrale Vallei, die wordt omgeven door grillige bergtoppen. Het heeft een compact stadscentrum met smalle winkelstraten en kleine overdekte markten waar granen, vlees, exotische groenten en fruit en kleding verkocht worden. Er is ook een markt met alleen maar traditionele Costaricaanse artikelen en souvenirs, die hier zelfs goedkoper zijn dan in dorpen en steden met veel toerisme. Er zijn veel restaurants, maar je kan ook bij een Costaricaanse Soda (lokaal eetcafé) genieten van een gallo pinto, met een verse fruitshake. In het stadcentrum zijn een aantal historische gebouwen te bewonderen, waaronder het Teatro National uit 1928 of het nationale postkantoor uit Daarnaast zijn er verschillende musea en leuke parkjes om even te zitten en te genieten van het drukke straatleven. Vanuit San Jose zijn verschillende dagtochten te maken. Bezoek bijvoorbeeld de vulkaan Poas die op een hoogte van 2700 meter ligt. Deze vulkaan, met een kraterdoorsnede van 1.5 kilometer, is een van de beroemdste vulkanen in de wereld. Of de vulkaan Irazu, met ruim 3400 meter de hoogste vulkaan van Costa Rica, die een prachtig blauwgroen kratermeer heeft. Op ongeveer twee uur rijden van San Jose vind je de La Paz watervaltuinen. De tuinen met indrukwekkende watervallen, een vlindertuin, vogeltuin, slangentuin en een kolibrituin zijn echt een bezoek waard. Natuurlijk kun je ook heerlijk een dagje in de stad blijven; lekker slenteren door de drukke winkelstraten of relaxen in een van de vele parken van de stad.

6 Dag 2 en 3 Tortuguero (Laguna Lodge, Vandaag worden jullie opgehaald in het hotel in San Jose en naar de haven van Tortuguero gebracht. Dit nationale park wordt ook wel de kleine Amazone genoemd vanwege de prachtige natuur, smalle rivieren en een grote hoeveelheden vogels, apen en kaaimannen! De naam Tortuguero betekent eigenlijk schildpaddenjager en verwijst naar de tijd toen het nog legaal was om op schildpadden te jagen. Inmiddels is dit verboden, het strand van Tortuguero is nu beschermd gebied en het belangrijkste nestelstrand waar zeeschildpadden als de green turtle, de leatherback, hawksbill en de loggerhead aan land komen om hun eieren te leggen. Tussen juli en september kun je speciale excursies boeken om dit fenomeen zelf mee te maken. In het gelijknamige dorpje Tortuguero met zijn kleine gekleurde huisjes en rastacultuur hangt een relaxte sfeer en overal klinkt caribische muziek. Het merendeel van de bewoners is van Jamaicaanse afkomst. Het eten is heerlijk en de mensen aardig en behulpzaam. Een heerlijk dorp om te onthaasten! Vroeg in de ochtend, als de jungle ontwaakt, heb je de meeste kans dieren te spotten. Het is dan nog heerlijk koel en de dieren zijn druk bezig hun ontbijt voor die dag te scoren. Onder begeleiding van een gids maak je een boottocht door de smalle rivieren van Tortuguero en zie je hopelijk de vele vogels en kaaimannen die het gebied rijk is. In de middag staat een wandeling het dorpje Tortuguero gepland en kun je een wandeling maken door het nationale park wat grenst aan het dorpje. Tortuguero is een van de weinige plaatsen in Costa Rica waar de met uitsterven bedreigde groene ara nog in het wild voorkomt! Ook de roze lepelaar die in Costa Rica komt overwinteren wordt regelmatig gespot aan de oever. Daarnaast worden ijsvogels, slangenhalsvogels en

7 reigers veel gezien. Verder bestaat er een grote kans dat je apen, luiaards, rivierschilpadjes of leguanen tegenkomt. Dag 4 en 5 Manzanillo (Congo Bongo, De Caribische kust werd van oudsher bevolkt door Jamaicanen, die in Costa Rica belandden als arbeiders om de Atlantische Spoorlijn aan te leggen. De bijbehorende Jungle-trein reed van San José naar de haven van Limon om koffiebonen te vervoeren. Op de Caribische kust en haar bewoners is vooral de uitdrukking 'tranquilo', rustig aan, van toepassing. Neem de tijd om een praatje te maken met de lokale bevolking en geniet van de prachtige stranden en de heerlijke keuken. Manzanillo is het zuidelijkste plaatsje aan de Caribische kust van Costa Rica vlakbij de grens met Panama. Hier stopt de weg en vind je de mooiste, meest ongerepte stranden van het land. De omgeving nodigt wederom uit tot heerlijk niksdoen, geniet met een cocktail in de hand van een reggaemuziekje en de pittige kokosgerechten. Je overnacht midden in de jungle in een mooie houten bungalow met eigen keuken. 's Ochtends word je gewekt door de brulapen. Maak daarna zelf je ontbijt klaar of eet in het dorp aan het strand. Het strand op 50 meter lopen van je bungalow is perfect voor een dagje relaxen in de zon, maar je kunt ook hiken richting de grens met Panama of de omgeving op de fiets verkennen.

8 Dag 6 en 7 Puerto Viejo de Sarapiqui (Hacienda La Isla, Dit dorpje is van oorsprong een klein havendorpje gelegen aan de rivier de Sarapiqui. De laatste jaren is deze regio steeds meer in opkomst bij toeristen die op zoek zijn naar avontuur en natuur, er komt geen massatoerisme voor. Rondom Puerto Viejo vind je vele cacao-, koffie-, ananas-, bananen- en palmolieplantages. Een rondleiding over een organische ananasfarm is een aanrader! Je hotel is een stijlvolle oase van rust en de aimabele Belgische eigenaar zal jullie van harte welkom heten en meer vertellen over de bezienswaardigheden in de buurt. Op de rivier de Sarapiqui kun je raften (t/m categorie 4), maar er zijn ook delen waar je een rustige boottocht kunt maken op zoek naar brulapen en kaaimannen. Via een 300 meter lange hangbrug over de rivier de Sarapiqui, wandel je het Tirimbina reservaat in. Een deel van dit reservaat was vroeger een cacaoplantage, nu staan de cacaobomen in de jungle. Een cacaotour is een leuke (en lekkere) vrijetijdsbesteding, je leert hoe de cacao groeit en samen maak je chocola volgens traditionele indianenrecepten. Proeven is natuurlijk noodzakelijk! s Avonds kun je onder begeleiding van een gids een prachtige wandeling maken en ontdekken hoezeer de jungle leeft in het donker.

9 Dag 8 en 9 Boca Tapada (Maquenque Eco Lodge, Vandaag een pittige reisdag, maar deze reis is de moeite waard! s Ochtends vertrekken jullie richting het Maquenque National Wildlife Refuge. Dit is pas sinds kort een officieel nationaal park en is ontstaan uit de samenvoeging van een aantal bestaande natuurgebieden. Het park strekt zich uit van de rivier de Sarapiqui in het zuiden, naar de grens met Nicaragua in het noorden. Bekendste (en beschermde) bewoners van het park zijn de groene papegaaien ook wel de Great Green Macaws genoemd. Sowieso is het park een paradijs voor vogelaars. Jullie hotel is alleen met de pont bereikbaar en is daarom een oase van rust. De Costaricaanse eigenaren zijn een hechte familie uit Boca Tapada met hart voor hun geboortegrond en natuurlijke omgeving. Verken vanuit het hotel de jungle en dan niet alleen te voet, maar ook per boot over de rivier of te paard. Boek een wandeling of tour met een gids om meer te weten te komen over het natuurgebied. Vergeet je verrekijker niet om de vele vogels in de omgeving te spotten.

10 Dag 10 en 11 Arenal (Rancho Margot, Vandaag gaan jullie op weg naar El Castillo, een klein dorpje aan de voet van de meest beroemde en nog actieve Arenal vulkaan van Costa Rica. Jullie verblijven op Rancho Margot, een prachtig landgoed letterlijk aan het einde van de weg. Op de Rancho wordt alles op volledig biologisch/organische wijze geproduceerd (voor eigen keuken) en je kunt zelf koeien melken, eieren rapen, kruiden plukken of zien hoe zeep gemaakt wordt. Op het terrein van de Rancho is ook een prachtig natuurlijk zwembad aangelegd, kun je een yogales boeken of rappelen (via de eigen waterval van het landgoed). Rondom de vulkaan Arenal is vanalles te beleven en vanuit Rancho Margot kunnen jullie prima dagtrips maken in de omgeving (alles optioneel). Jullie kunnen bijvoorbeeld het nationale vulkaanpark Arenal bezoeken waar je een wandeling over de lavablokken kan maken en de vulkaan van dichtbij kunt zien. Verder is er in de buurt van Arenal een prachtige waterval waar je een frisse duik in kan nemen en lekker kunt zwemmen. Of maak een canopytocht en vlieg tussen en over de bomen van platform naar platform.

11 Dag 12 en 13 Playa Junquillal (Mundo Milo, Je andere bestemming, Junquillal, is eveneens een charmant kustplaatsje en echt een off the beaten track locatie. Je Nederlandse gastheren heten je van harte welkom in hun zelfgebouwde paradijs en hier is genieten het sleutelwoord. Het strand van Junquillal is 4 km lang en meest verlaten (geniet hier vooral van de spectaculaire zonsondergangen) en ook een nestelplaats voor verschillende soorten schildpadden. Maar bezoek ook zeker het nabijgelegen witte Avellanas strand waar een Nederlander de gezellige beachbar Lola s (genaamd naar zijn varken die hij regelmatig even in zee laat zwemmen) heeft gebouwd. Dag 14 San Jose/ Alajuela (Trapp Country Inn, Jullie arriveren vandaag weer in San Jose en verblijven in een leuk hotelletje bij het vliegveld om nog even lekker te relaxen bij het zwembad en bij te komen van alle opgedane indrukken. Dag 15 Terugvlucht Nederland De huurauto kan achtergelaten worden bij het hotel en een taxi van het hotel zal jullie (zonder extra kosten) naar het vliegveld brengen.

12 AUTOHUUR EDVENTURE geeft 10% korting op de websiteprijzen van Onderstaand de gegevens met betrekking tot het huren van een auto (11 dagen). Mocht je graag een ander type auto willen, dan passen we de offerte naar wens aan. Type auto Daihatsu Bego 4x4 Datum afleveren auto door verhuurmaatschappij Dag 4 Tijd van afleveren 13 uur Plaats van afleveren Guapiles (Na Tortuguero) Datum inleveren Dag 5 Tijd van inleveren 13 uur (uiterlijk) Plaats van inleveren Nabij het vliegveld Basis verzekering (Basic) Ja (verplicht) $18 per dag Bovenstaande type auto is onder voorbehoud van beschikbaarheid bij Mapache op het moment van boeken. In het geval er geen auto beschikbaar is zal in overleg met de klant een alternatief verhuurbedrijf of ander type auto worden aangeboden. TARIEF Reissom voor deze reis (hotels, transfer in, autohuur met basisverzekering en maaltijden zoals weergegeven) per persoon gebaseerd op 2 personen: Reissom per persoon Vanaf US$ 1715,-* *Zie voor huidige wisselkoers van de EURO-Dollar : Edventure gaat op moment van betalen uit van de dan geldende wisselkoers. CONTACT / info@edventure.biz

COSTA RICA 2015 HIGHLIGHTS 1

COSTA RICA 2015 HIGHLIGHTS 1 COSTA RICA 2015 HIGHLIGHTS 1 DETAILS Edventure Highlights 1: 13 nachten, 14 dagen. De prijzen van onze reizen zijn weergegeven in US$ Exclusief vlucht Nederland-Costa Rica Persoonlijke ontmoeting met Edventure

Nadere informatie

"KIDS IN HET WILD" EDVENTURE 15 dagen op avontuur in Costa Rica!

KIDS IN HET WILD EDVENTURE 15 dagen op avontuur in Costa Rica! "KIDS IN HET WILD" EDVENTURE 15 dagen op avontuur in Costa Rica! Tijdens deze reis verken je net als Freek Vonk de jungle in Costa Rica en ga je naar de locaties waar de afleveringen van "Freek in het

Nadere informatie

PURE NATURE EDVENTURE 15 dagen op zoek naar de verborgen plekjes van Costa Rica!

PURE NATURE EDVENTURE 15 dagen op zoek naar de verborgen plekjes van Costa Rica! PURE NATURE EDVENTURE 15 dagen op zoek naar de verborgen plekjes van Costa Rica! Tijdens deze reis laat je je omringen door de Costa Ricaanse natuur en kom je op plaatsen die voor de meeste toeristen verborgen

Nadere informatie

HIGHLIGHT EDVENTURE 14 dagen op avontuur in Costa Rica!

HIGHLIGHT EDVENTURE 14 dagen op avontuur in Costa Rica! HIGHLIGHT EDVENTURE 14 dagen op avontuur in Costa Rica! Tijdens deze reis reis je langs een aantal absolute hoogtepunten van Costa Rica en geniet je van de overweldigende natuur die het land tot zo n unieke

Nadere informatie

COSTA RICA 2015 HIGHLIGHTS 2

COSTA RICA 2015 HIGHLIGHTS 2 COSTA RICA 2015 HIGHLIGHTS 2 DETAILS Edventure Highlights 2: 20 nachten, 21 dagen. De prijzen van onze reizen zijn weergegeven in US$ Exclusief vlucht Nederland-Costa Rica Persoonlijke ontmoeting met Edventure

Nadere informatie

HIGHLIGHT EDVENTURE 21 dagen op avontuur in Costa Rica!

HIGHLIGHT EDVENTURE 21 dagen op avontuur in Costa Rica! HIGHLIGHT EDVENTURE 21 dagen op avontuur in Costa Rica! Tijdens deze vakantie reis je van het ene hoogtepunt naar het andere en kom je op prachtige plekken, zowel aan de kust als in het binnenland. Costa

Nadere informatie

COSTA RICA 2015 OFF THE BEATEN TRACK 2

COSTA RICA 2015 OFF THE BEATEN TRACK 2 COSTA RICA 2015 OFF THE BEATEN TRACK 2 DETAILS Edventure Off the Beaten Track 2: 20 nachten, 21 dagen De prijzen van onze reizen zijn weergegeven in US$ Exclusief vlucht Nederland-Costa Rica Persoonlijke

Nadere informatie

"KIDS IN HET WILD" EDVENTURE 21 dagen op avontuur in Costa Rica!

KIDS IN HET WILD EDVENTURE 21 dagen op avontuur in Costa Rica! "KIDS IN HET WILD" EDVENTURE 21 dagen op avontuur in Costa Rica! Tijdens deze reis verken je net als Freek Vonk de jungle in Costa Rica en ga je naar de locaties waar de afleveringen van "Freek in het

Nadere informatie

OFF THE BEATEN TRACK EDVENTURE 21 dagen op zoek naar de verborgen plekjes van Costa Rica!

OFF THE BEATEN TRACK EDVENTURE 21 dagen op zoek naar de verborgen plekjes van Costa Rica! OFF THE BEATEN TRACK EDVENTURE 21 dagen op zoek naar de verborgen plekjes van Costa Rica! Tijdens deze drie weken ontdek je het echte Costa Rica en reis je echt off the beaten track naar fantastische locaties

Nadere informatie

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN...

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... COSTA RICA MAART 2020 15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... Summer-themed tips and tricks for the whole family DAG 1 Vertrek vanuit Brussel of Amsterdam naar San

Nadere informatie

THE GREEN CIRCLE EXPERIENCE

THE GREEN CIRCLE EXPERIENCE THE GREEN CIRCLE EXPERIENCE Je hebt gekozen voor The Green Circle Experience. En dat is niet zomaar een keuze. Green Circle hotels geven je binnen 10 minuten het gevoel dat je je die plek over 10 jaar

Nadere informatie

PANAMA COSTA RICA EDVENTURE 2012 18 dagen

PANAMA COSTA RICA EDVENTURE 2012 18 dagen PANAMA COSTA RICA EDVENTURE 2012 18 dagen Je begint je reis in up- and coming Panama, de stad met het Kanaal die ook wel het Hong Kong van Midden-Amerika wordt genoemd. Vervolgens reis je via de Pacifische

Nadere informatie

COSTA RICA. Begeleide rondreis. 17 tot 27 juli 2019

COSTA RICA. Begeleide rondreis. 17 tot 27 juli 2019 COSTA RICA Begeleide rondreis 17 tot 27 juli 2019 Ontdek de rijke kust met haar actieve vulkanen en weelderige regenwouden. Ga op zoek naar de overweldigende fauna en flora die die kleine land rijk is:

Nadere informatie

Costa Rica & Nicaragua & Panama Lustrumreis Jungle, wildlife, vulkanen en tropische stranden 17 dagen - 15 nachten

Costa Rica & Nicaragua & Panama Lustrumreis Jungle, wildlife, vulkanen en tropische stranden 17 dagen - 15 nachten Costa Rica & Nicaragua & Panama Lustrumreis Jungle, wildlife, vulkanen en tropische stranden 17 dagen - 15 nachten Dit is een prachtige, afwisselende en actieve lustrumreis waarbij jullie drie landen bezoeken.

Nadere informatie

YOGAREIS COSTA RICA 2016

YOGAREIS COSTA RICA 2016 YOGAREIS COSTA RICA 2016 ISLAND YOGA VLIELAND EDVENTURE Beste yoga liefhebber / liefhebster! Voor de eerste keer organiseren we een yogareis in het land waar vanuit we alweer 14 jaar onze reizen organiseren,

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

~ ONTDEKKING PURA VIDA ~

~ ONTDEKKING PURA VIDA ~ ~ ONTDEKKING PURA VIDA ~ 16 dagen/14 nachten Begeleide rondreis Costa Rica 30/11/2010 15/12/2010 PROGRAMMA Dag 1: Brussel San José (D) Afspraak s morgens in Zaventem voor de vlucht naar San José (Iberia

Nadere informatie

Edventure Jungle Walks Costa Rica

Edventure Jungle Walks Costa Rica Edventure Jungle Walks Costa Rica Take a walk on the wild side! In dit document lees je meer over onze nieuwe wandeltochten en pakketten die we aanbieden. Costa Rica is relatief klein, maar het land kent

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

YOGAREIS COSTA RICA 2016

YOGAREIS COSTA RICA 2016 YOGAREIS COSTA RICA 2016 ISLAND YOGA VLIELAND EDVENTURE Beste yoga liefhebber / liefhebster! Voor de eerste keer organiseren we een yogareis in het land waar vanuit we alweer 14 jaar onze reizen organiseren,

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

Elk dag een nieuw avontuur! Groepsreis Zuid Oost Costa Rica 13 dagen

Elk dag een nieuw avontuur! Groepsreis Zuid Oost Costa Rica 13 dagen Groepsreis Zuid Oost Costa Rica 13 dagen Tijdens deze rondreis neemt onze gids u mee naar het zuidoostelijke gedeelte van Costa Rica. We bezoeken diverse nationale parken zoals Los Quetzales, Carara en

Nadere informatie

TUINBOUW VAKANTIEREIS 13 28 november 2010 COSTA RICA

TUINBOUW VAKANTIEREIS 13 28 november 2010 COSTA RICA TUINBOUW VAKANTIEREIS 13 28 november 2010 COSTA RICA Het Midden-Amerikaanse land Costa Rica, iets groter dan Nederland maar met slechts 4 miljoen inwoners, is gelegen tussen Nicaragua in het noorden en

Nadere informatie

Dag 1 San José Welkom in Costa Rica! Na aankomst op de luchthaven in San José een transfer naar het hotel.

Dag 1 San José Welkom in Costa Rica! Na aankomst op de luchthaven in San José een transfer naar het hotel. Dag 1 San José Welkom in Costa Rica! Na aankomst op de luchthaven in San José een transfer naar het hotel. Excursie mogelijkheden: De Aerial Tram (= gondelbaan) zweeft in het nationale park Braulio Carrillo

Nadere informatie

PURA VIDA - COSTA RICA TIME BESTEMMING: COSTA RICA DATUM: 25/02/2012-08/03/2012 DOSSIERNUMMER: 3021

PURA VIDA - COSTA RICA TIME BESTEMMING: COSTA RICA DATUM: 25/02/2012-08/03/2012 DOSSIERNUMMER: 3021 DOSSIERNUMMER: 3021 dag 1 AMSTERDAM - SAN JOSÉ 25/02/2012 Vandaag begint uw reis met Personal Touch Travel. U wordt opgewacht op Schiphol om gezamelijk in te checken. Na de incheck vliegt u in 9 uur naar

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Rondreis op maat Midden-Amerika Nicaragua, Costa Rica & Panama

Rondreis op maat Midden-Amerika Nicaragua, Costa Rica & Panama Rondreis op maat Midden-Amerika Nicaragua, Costa Rica & Panama Beknopt reisschema Nicaragua: Dag 1 2: Managua Dag 2 5: Leon Dag 5 9: Granada Beknopt reisschema Costa Rica: Dag 9 12: Rincon de la Vieja

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Welkom bij Edventure Costa Rica! Edventure Bouwstenen

Welkom bij Edventure Costa Rica! Edventure Bouwstenen Welkom bij Edventure Costa Rica! Edventure Costa Rica is alweer ruim 8 jaar gevestigd in San Jose en we wonen en werken dus waar jij op vakantie gaat. Onze bestemmingen bieden we aan op drie manieren.

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Mandy & Stefan van Leeuwen - Costa Rica Reis September 2016 - BP300516LEEUWEN 1,325 PER PERSON

Mandy & Stefan van Leeuwen - Costa Rica Reis September 2016 - BP300516LEEUWEN 1,325 PER PERSON Liesbet & Nadieh Costa Rica Reis Specialisten Contact us on Skype! http://www.betterplaces.nl liesbet@betterplaces.nl Mandy & Stefan van Leeuwen - Costa Rica Reis September 2016 - BP300516LEEUWEN 1,325

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Costa Rica. Tropisch avontuur Stranden Bananen Papegaai. Neem je ouders mee naar... Costa Rica. San José Regenwoud Koffieplantages.

Costa Rica. Tropisch avontuur Stranden Bananen Papegaai. Neem je ouders mee naar... Costa Rica. San José Regenwoud Koffieplantages. Tropisch avontuur Stranden Bananen Papegaai San José Regenwoud Koffieplantages Vulkanen Vlinders Neem je ouders mee naar... Costa Rica Een reisgids voor kinderen?! Ben jij een echte avonturier? Zou je

Nadere informatie

13-DAAGSE ONTDEKKINGSREIS COSTA RICA

13-DAAGSE ONTDEKKINGSREIS COSTA RICA 13-DAAGSE ONTDEKKINGSREIS COSTA RICA Surf naar www.deblauwevogel.be voor prijzen en vertrekdata Dag 1: Brussel - San Jose Afspraak op de internationale luchthaven van Zaventem, waar u uw Vlaamse reisbegeleidster

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Elk dag een nieuw avontuur! Groepsreis Noord West Costa Rica 14 dagen

Elk dag een nieuw avontuur! Groepsreis Noord West Costa Rica 14 dagen Groepsreis Noord West Costa Rica 14 dagen Tijdens deze rondreis neemt onze gids u mee naar het noordwestelijke gedeelte van Costa Rica. We bezoeken diverse nationale parken zoals Monteverde, Tortuguero,

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

COSTA RICA, COSTA RICA 4KIDS

COSTA RICA, COSTA RICA 4KIDS THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA COSTA RICA, COSTA RICA 4KIDS Prijs vanaf : 2.555 pp 14 dagen / 12 nachten Standaard hotels - Dubbele kamer (prijs voor volwassen) SAMENVATING Rondreis met huurwagen inclusief

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Costa Rica & Nicaragua Lustrumreis 16 dagen- 14 nachten

Costa Rica & Nicaragua Lustrumreis 16 dagen- 14 nachten Costa Rica & Nicaragua Lustrumreis 16 dagen- 14 nachten Deze lustrumreis brengt jullie naar Costa Rica en Nicaragua. Nicaragua is als toeristische bestemming nog nauwelijks ontdekt. Het land kent een turbulente

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Riëlle Jansen, Costa Rica, 2 personen, Maart 2017 referentie BPJANSEN MAR 18, APR 4, ,695 PER PERSON

Riëlle Jansen, Costa Rica, 2 personen, Maart 2017 referentie BPJANSEN MAR 18, APR 4, ,695 PER PERSON Liesbet & Nadieh Costa Rica Reis Specialisten Contact us on Skype! http://www.betterplaces.nl liesbet@betterplaces.nl Riëlle Jansen, Costa Rica, 2 personen, Maart 2017 referentie BPJANSEN060916 MAR 18,

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Optie 2 Tamara en Joost Peeters - Costa Rica Rondreis Augustus 2016 - BP170516PEETERS AUG 10, 2016 - AUG 22, 2016 1,225 PER PERSON

Optie 2 Tamara en Joost Peeters - Costa Rica Rondreis Augustus 2016 - BP170516PEETERS AUG 10, 2016 - AUG 22, 2016 1,225 PER PERSON Liesbet & Nadieh Costa Rica Reis Specialisten Contact us on Skype! http://www.betterplaces.nl liesbet@betterplaces.nl Optie 2 Tamara en Joost Peeters - Costa Rica Rondreis Augustus 2016 - BP170516PEETERS

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR COSTA RICA 20/11 28/11/2009

REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR COSTA RICA 20/11 28/11/2009 REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR COSTA RICA 20/11 28/11/2009 Programma: 20/11/09 Vlucht JAF 501 om 07.10 uur Aankomst Liberia 14.45 uur Transfer richting Rincon de la Vieja Check-in Buena Vista Lodge 21/11/09

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

YOGAREIS COSTA RICA 2018

YOGAREIS COSTA RICA 2018 YOGAREIS COSTA RICA 2018 EDVENTURE ism BOERDERIJ YOGA Beste yoga liefhebber / liefhebster! Na twee hele succesvolle edities in 2016 en 2017 kan een derde yoga rondreis niet uitblijven! Opnieuw hebben we

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

Op zoek naar de Jaguar.

Op zoek naar de Jaguar. Op zoek naar de Jaguar. Dag 1: Cuiaba Vlucht Amsterdam naar Sao Paulo en direct door van Sao Paulo naar Cuiaba, de hoofdstad van Mato Grosso. Zelf met een taxi of met de pick up service van het hotel naar

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura.

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura. Dagprogramma Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo Vlucht van Amsterdam of Düsseldorf naar Colombo, waar je de volgende dag aankomt. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan Aankomst in Colombo,

Nadere informatie

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA 21 januari t/m 3 februari 2018 Op deze reis combineren we al het goede dat zuid-india te bieden heeft. Reis samen met yogadocenten Atul Mulji en Saskia Grootegoed van Mumbai helemaal

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov bieden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje / Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Deze reis vraagt enige zelfstandigheid zo moet er soms zelf taxi geregeld worden. Zo blijven

Nadere informatie

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud)

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) Dag 1 Vlucht naar Moskou. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar het hotel gebracht. U verblijft 3 nachten in Hotel Cosmos; meer informatie over

Nadere informatie

Golf Safari Kenia & Tanzania

Golf Safari Kenia & Tanzania Golf Safari Kenia & Tanzania 2017 Charlie s Travels Lars Wouterse Mijn naam is Lars en ik ben helemaal gek van golfen en Afrika. Momenteel woon en werk ik in Kenia om mijn passie met meer mensen te delen.

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Yogavakantie in Senegal

Yogavakantie in Senegal Yogavakantie in Senegal Ga mee en ontdek de indrukwekkende schoonheid van West-Afrika Je begint je vakantiedag met yoga aan een van de mooiste stranden ter wereld en met een ervaren gids leer je de rijke

Nadere informatie

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Het thema van deze yoga vakantie is Kom in je Element. Als je helemaal in je element bent, voel je je prettig, krachtig, lekker in je vel en op je gemak.

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie

Namibië. 25 augustus 2015

Namibië. 25 augustus 2015 Namibië 25 augustus 2015 Verslag Namibië 27-6 tm 9-7- 2015 27-6 Vertrek vanaf Frankfurt om 20.10 uur. 28-6 Na een vlucht van 10 uur zijn wij aangekomen op Windhoek. Wat was het koud s,morgens vroeg om

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

AMAZING COSTA RICA 15-daagse reis in half pension 7 maart tot 21 maart 2020

AMAZING COSTA RICA 15-daagse reis in half pension 7 maart tot 21 maart 2020 AMAZING COSTA RICA 15-daagse reis in half pension 7 maart tot 21 maart 2020 Overal in Costa Rica hoor je de uitdrukking pura vida. Het is het levensmotto van de vriendelijke Costa Ricanen, en het betekent

Nadere informatie

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden.

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden. Actieve outdoor herfstvakantie in Zweden Station Sågen heet je welkom voor een actieve outdoor herfstweek in Zweden. De frisse herfstlucht, prachtige natuur en leuke activiteiten bieden een afwisselende

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda - Klussen Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

Costa Rica Kleurrijk avontuur in een tropisch paradijs. 18-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 9 hotels Rondreis 1315 km

Costa Rica Kleurrijk avontuur in een tropisch paradijs. 18-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 9 hotels Rondreis 1315 km Costa Rica Kleurrijk avontuur in een tropisch paradijs 18-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 9 hotels Rondreis 1315 km Hoogtepunten van deze reis Verzorging halfpension Verblijf in 9 hotels

Nadere informatie

Ethiotrail - Running in natural paradise 12 dagen

Ethiotrail - Running in natural paradise 12 dagen Ethiotrail - Running in natural paradise 12 dagen Van 29 juli 8 augustus 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Ethiotrial, een avontuurlijk hardloopevenement midden in een beschermd natuurgebied

Nadere informatie

Wist je dat.. dan 70% van alle koraalsoorten ter wereld te vinden.

Wist je dat.. dan 70% van alle koraalsoorten ter wereld te vinden. Beleef.. Raja Ampat Wist je dat.. Je 48 jaar bezig bent om alle eilanden te bezoeken... Je bent 48 jaar bezig wanneer je iedere dag een ander eiland in Indonesië bezoekt! Indonesie bestaat namelijk uit

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Porto en Douro Vallei

Porto en Douro Vallei Porto en Douro Vallei 5-daagse Culinaire Reis door Noord Portugal Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met onze Portugese partner. Bij deze 5- daagse reis maakt u kennis met de gastronomie en

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli Reisverslag Sri-Lanka 2 juli 25 December 2011 waren wij 12,5 jaar getrouwd en als verlaat huwelijksreis zijn wij met onze drie dochters naar Sri-Lanka vertrokken. Eerst lekker 3 dagen bij het zwembad rondhangen

Nadere informatie

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen In deze reis ontdekt u de grote onderlinge verschillen tussen het binnenland en de oost- en westkust van West Maleisië. De westkust is duidelijk

Nadere informatie

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Cambiocavallo - (Italië Sicilië Pozzallo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

Tijd voor Actie & Plezier

Tijd voor Actie & Plezier Tijd voor Actie & Plezier T: 475050 reservations@bergendalresort.com www.bergendalresort.com Historische Hike De historische hike is een bergwandeling vol historie US$ 12 : 1 tot 1½ uur : Wandelstok Tijden

Nadere informatie

Botswana met kinderen

Botswana met kinderen Botswana met kinderen Dag 1 Maun Jullie worden opgehaald van het vliegveld en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags een korte introductie over het kamp waar jullie de komende

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

959,00. Backpacken met een bestemming: 3 weken reizen, Spaans leren én helpen in Peru

959,00. Backpacken met een bestemming: 3 weken reizen, Spaans leren én helpen in Peru Backpacken met een bestemming: 3 weken reizen, Spaans leren én helpen in Peru Ontdek het beste van Peru in 3 weken. Wil je meer dan een standaard toeristische rondreis? In deze reis combineer je tours

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Golf Safari Kenia 2017

Golf Safari Kenia 2017 Golf Safari Kenia 2017 Charlie s Travels Lars Wouterse Mijn naam is Lars en ik ben helemaal gek van golfen en Afrika. Momenteel woon en werk ik in Kenia om mijn passie met meer mensen te delen. Samen met

Nadere informatie