Beste tuinliefhebbers,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste tuinliefhebbers,"

Transcriptie

1 Gazononderhoud 2011

2 Beste tuinliefhebbers, Een mooi gazon is het middelpunt van elke tuin. Het is een plaats voor vrijheid, een rustgevende tegenhanger voor het hechtische dagelijkse leven. Uw tuin kan een plaats zijn van zonnebaden en relaxatie, of een plaats voor sport, barbecues en feestjes. Uw gazon is meer dan alleen maar gras: het is een stukje natuur aan uw deur, een extra groene kamer. Verwilderd of ordelijk, functioneel of estetisch U ontwerpt uw tuin zoals u wenst. Maar om uw tuin gezond en bloeiend te houden, moet hij onderhouden en bewerkt worden. GARDENA biedt u alles wat u nodig hebt voor uw gazononderhoud en dit sinds 50 jaar. Maak van uw tuin een klein groen mirakel. Welkom in de mooie wereld van het tuinieren! Gazononderhoud (beluchten, verticuteren, voeden) Maaien Graskanten Bodembewerking Besproeien

3 Inhoud 3 50 JAAR GARDENA JAAR INNOVATIE GARDENA brengt al 50 jaar de tuin in orde met innovatieve producten heel eenvoudig en met systeem. Zo heeft u meer tijd om van uw droomtuin te genieten Maaien zoals u dat wilt Grasmaaiers Kooimesmaaiers Alles voor de graskantjes Mechanische grasscharen Accu-graskantscharen Turbotrimmers Gazononderhoud Verticuteermachines, Gazonbeluchters en Strooiwagens Bodembewerking Combisystem Tuinaccessoires Besproeiing De besproeiingswereld van GARDENA Voor meer informatie, bezoek onze website (Voor Nederland

4 4 Maaien zoals u dat wilt Maaien. Opvangen. Mulchen. Het beste voor uw tuin. Een gezond gazon maakt deel uit van een prachtige tuin. De juiste behandeling en de beste zorgen dankzij de GARDENA producten helpen u hierbij of het een nieuw of bestaand gazon is. Een gezond gazon vraagt, zoals alle planten, regelmatig onderhoud. Maaien is één van de belangrij kste elementen van gazononderhoud. Regelmatig maaien verzekert een gezond en bloeiend gazon. GARDENA beschikt over de juiste maaier voor elk gazon: de grasmaaier met draaimes voor een gewone snit, de kooimesmaaier zorgt voor een uiterst preciese snit. Indien u uw gazon op natuurlij k wij ze wenst te voeden kan u kiezen voor een grasmaaier met mulchfunctie. In de lente moet een gazon zeker twee keer per week gemaaid worden. GARDENA beschikt over grasmaaiers met speciaal geslepen mes voor een preciese, krachtige en nette snit. Of u nu kiest voor een benzine, elektrische of accu-grasmaaier of een kooimesmaaier de zorgt voor een perfect Engels gazon GARDENA heeft de oplossing voor al uw eisen.

5 5

6 6 Maaien zoals u dat wilt I Grasmaaiers De juiste manier van maaien Voor een krachtige, precieze grassnit. GARDENA is een innoverende expert in gazononderhoud en een trendsetter van nieuwe producten op de markt. De GARDENA grasmaaiers vallen op dankzij hun technologie, gebruiksgemak en uitstekende wendbaarheid. Uw gazon zal er perfect uitzien, het hele jaar door! De GARDENA elektrische grasmaaiers maaien krachtig, zelfs door hoog gras. Met de accu-grasmaaiers kan u moeiteloos, snel en snoerloos maaien dankzij de duurzame lithium-ion batterijen. Grote oppervlakken maait u best met de krachtige GARDENA benzine grasmaaiers. Extra kracht bij het gazononderhoud: het GARDENA PowerPlus System. De betrouwbare Briggs & Stratton kwaliteitsmotoren met grote doortrekkracht garanderen voortdurend krachtige prestaties en uitstekende resultaten. Zo maait u makkelijk, moeiteloos en efficiënt.

7 Maaien zoals u dat wilt I Grasmaaiers 7 De juiste maaier voor elk gazon. Het geheim voor een gezond gazon is het juiste onderhoud: de GARDENA grasmaaiers zij n gebruiksvriendelij k, krachtig en effi ciënt. Ze maaien met alle respect het gazon en kunnen zelfs gebruikt worden bij hoog en vochtig gras. De GARDENA PowerMax 36 E grasmaaier maait moeiteloos hoog en vochtig gras. GARDENA Elektrische grasmaaiers PowerMax 36 E Krachtige, eenvoudig in gebruik elektrische grasmaaiers voor precieze maaibeurten. Uitgerust met een mulch-kit, is het mogelij k om te maaien en het gras te verzamelen of te mulchen. 3 functies in 1. Compact Grote opvangbak Eenvoudig in gebruik GARDENA Elektrische grasmaaiers PowerMax Eenvoudige elektrische grasmaaier met krachtige motor voor een perfecte transmissie en uitstekende prestaties. GARDENA Accu-grasmaaier PowerMax Krachtig maaien met de duurzame Lithium-Ion batterij, zeer geschikt voor tuinliefhebbers die graag snoerloos en zonder benzine maaien. GARDENA Benzine-grasmaaier 46 VDA/51 VDA/46 VD/46 V Extra krachtige Briggs & Stratton kwaliteits motoren voor comfortabel maaien van grote oppervlakken.

8 8 Maaien zoals u dat wilt I Grasmaaiers Hoge kwaliteitsbatterijen GARDENA PowerMax 36 A Li Door zijn krachtige motor biedt de GARDENA PowerMax 36 A Li uitstekende resultaten voor een precieze grassnit. Er is nog meer: dankzij de mulch functie, kan het gras fijn gesneden worden en zo een natuurlijke voeding geven aan uw gazon.

9 Maaien zoals u dat wilt I Grasmaaiers 9 Hoge kwaliteitsbatterijen voor snoerloos maaien. De GARDENA PowerMax 36 A Li is uiterst geschikt voor comfortabel maaien zonder kabel of benzine. De krachtige lithium-ion accu s combineren een minimale oplaadtijd met een lange levensduur. Deze accu s kunnen op elk moment herladen worden geen geheugenfunctie. Bijkomend vinden we in het PowerMax assortiment maaiers met maaibreedtes van 32 tot 42 cm. 3 in 1 maaien, opvangen, mulchen Het gemaaide gras kan opgevangen worden in de opvangbak of fijn gemaaid worden en als natuurlijke meststof gebruikt worden. Optimale wendbaarheid Grote, kunststof wielen voor meer grip en grote wendbaarheid. Makkelijke maaihoogte-instelling Centrale, moeiteloze maaihoogte-instelling met éénhandsbediening exact en gebruiksvriendelijk. Gebruiksvriendelijk De accu kan snel en eenvoudig vervangen worden. Beschikbaar in verschillende vermogens van 36 V/3.0 Ah of 36 V/4.5 Ah.

10 10 Maaien zoals u dat wilt I Grasmaaiers 3 in 1 : maaien en verzamelen of mulchen. Eenvoudig te reinigen dankzij de ingebouwde koppeling Hoogte eenvoudig instelbaar. Sterk in het gras comfortabel in gebruik Zelfs grote oppervlakken zullen hun meester vinden. GARDENA biedt 4 modellen benzine grasmaaiers aan die uitgerust zij n met een Briggs & Stratton-motor. Hierdoor kan er krachtig en moeiteloos gemaaid worden. Naast andere kenmerken zij n deze grasmaaiers zeer robuust door hun stalen maaidek en de innovatieve READYSTART-technologie vereenvoudigt het opstarten van de motor. Achterwielaandrij ving bespaart u heel wat energie. Door de mulch-functie wordt het gras extra fi jn vermaald en belandt het terug op het gazon als natuurlij ke meststof. Na het maaien kan de GARDENA benzine grasmaaier makkelij k gereinigd worden met de Original System-wateraansluiting op het maaidek.

11 Maaien zoals u dat wilt I Grasmaaiers 11 De krachtige GARDENA benzine grasmaaiers! Aanzienlijk makkelijk werken voor een scherpe snit en perfect gemaaid gazon. 1 READYSTART Briggs & Stratton 675 series 190cc 2 Aangezien ik een groot gazon heb gebruik ik de GARDENA Benzine grasmaaier 46 VDA. 3 1 Gardena Benzine grasmaaier 46 V Krachtig maaien met de Briggs & Stratton motor die uiterst sterke prestaties biedt. 2 Gardena Benzine grasmaaier 46 VD Voor grote gazons. Zeer wendbaar op oneffen terrein. 3 GARDENA Benzine grasmaaier 46 VDA/51 VDA Praktische READYSTART-technologie voor een aanzienlijk makkelijkere motor start. Voor gazons tot max. 500 m² Voor gazons tot max. 800 m² Aanpasbare snelheid achterwielaandrijving Voor gazons tussen 800 en m² Aanpasbare snelheid achterwielaandrijving

12 12 Maaien zoals u dat wilt I Kooimesmaaiers Exacte snijresultaten zoals met een schaar Een precieze snit dankzij het cilindermes. Een Engels siergazon is de droom van vele tuinliefhebbers. De GARDENA handmatige kooimesmaaier kan deze wens vervullen. Kenmerkend aan een Engels siergazon is kort en exact gemaaid gras. De GARDENA handmaaiers worden aangeraden voor kleine siertuinen. Dit is trouwens de meest milieuvriendelijke manier om het gras te maaien. Aangezien deze emissievrij zijn en enkel in elektrisch of accu-model verkrijgbaar zijn leert men tuinieren op een milieubewuste manier. Deze kooimesmaaiers kunnen natuurlijk ook als handmaaier gebruikt worden. De contactloze snijtechniek (messenwals en ondermes raken elkaar niet) is het geheim van de constant perfecte grassnit. Met deze niet te evenaren, stille maaier maait u bijna moeiteloos uw gazon.

13 Maaien zoals u dat wilt I Kooimesmaaiers 13 Een perfect gazon wordt kinderspel! Het geheim van een Engels gazon is de exacte snijtechniek die een kooimesmaaier u kan bieden. Het gazon is perfect gemaaid, zoals met een schaar GARDENA Handmatige kooimesmaaier 300/380 Contactloze snijtechniek voor exacte snijresultaten. 2 GARDENA Handmatige kooimesmaaier 300 C/380 C Extra comfort. 3 GARDENA Elektrische kooimesmaaier 380 EC Kan ook gebruikt worden als handmatige kooimesmaaier. Voor gazons tot max. 200 m² Voor gazons tot max. 250 m² Elektrische motor Voor gazons tot 500 m²

14 14 Maaien zoals u dat wilt Kooimesmaaiers Snoerloze perfectie! GARDENA Accu-kooimesmaaier 380 Li Door zijn contactloze snijtechniek biedt de GARDENA Accu-kooimesmaaier 380 Li u een perfect verzorgd Engels siergazon. Deze manier van maaien is geluidsarm en zeer milieuvriendelijk. Zeer praktisch: kan voorzien worden van een grasopvangbak.

15 Maaien zoals u dat wilt Kooimesmaaiers 15 Exact en milieuvriendelijk maaien. Krachtig en wendbaar lichtgewicht: de uitzonderlijk lange werktijd van de Lithium-Ion batterij zorgt ervoor dat er tot 400 m² gazon gemaaid kan worden. Niet te vergeten: de GARDENA Accukooimesmaaier 380 Li kan ook als handmatige kooimesmaaier gebruikt worden. Sterke prestaties Lithium-Ion batterij 25 V/3.2 Ah. Maaien tot max. 400 m² met een volledig opgeladen batterij. Makkelijk verwisselbaar. Steeds gebruiksklaar De batterij kan op elk moment opgeladen worden zonder geheugenfunctie. Kan ook gebruikt worden als handmatige kooimesmaaier. Gebruiksvriendelijk Aanpasbare maaihoogte-instelling door handige regelknop. Duidelijk afleesbare maaihoogte op schaalverdeling aan beide zijden. Praktisch LED display geeft het batterijniveau aan, kan voorzien worden van een grasopvangbak.

16 16 Graskanten Alles voor de graskantjes Piekfijne graskanten. Niet alleen het gazon moet perfect gemaaid zij n, tuinliefhebbers weten dat het onderhoud van de graskanten net zo belangrij k is voor een perfect onderhouden gazon. Er dient dan ook de nodige aandacht aan te worden besteed, liefst na elke maaibeurt. Aangezien de graskanten vaak buiten het bereik van de grasmaaier vallen biedt GARDENA u verschillende artikelen aan die het onderhoud van de graskanten vergemakkelij ken, en dit naargelang de noden van iedere gebruiker. Mechanische grasscharen garanderen het moeiteloos trimmen van korte graskanten, bv. rond het terras of bloemperken. Deze bestaan ook in een accu-versie zodat men snoerloos en zonder veel moeite aan de slag kan gaan. Voor het trimmen van lange, robuuste graskanten wordt het gebruik van een trimmer aangeraden. Deze zij n krachtig en bieden perfecte resultaten.

17 17

18 18 Alles voor de graskantjes I Mechanische grasscharen COMFORT ergo plus Moeiteloos knippen voor zowel links-als rechtshandigen GARDENA Comfort Grasscharen Ligt perfect in de hand en knipt bijzonder licht door speciale vormgeving - via wijs- en middelvinger wordt de kracht overgebracht. Doordat de knipmessen met anti-kleeflaag 360 draaibaar zijn, kunnen zowel links-als rechtshandigen moeiteloos werken. Met glijslede voor precieze geleiding en gelijkblijvende kniphoogte.

19 COMFORT Alles voor de graskantjes I Mechanische grasscharen 19 Comfortabel handvat voor de perfecte snit Graskanten trimmen rond het terras of bloemperken is nog nooit zo makkelijk geweest. De GARDENA grasscharen zijn bijzonder gebruiksvriendelijk. De speciale mesuitvoering zorgt voor een krachtige snit over de volledige meslengte. Met de GARDENA grasschaar werkt u ergonomisch, precies en comfortabel. Als Pietje-Precies gebruik ik de GARDENA Comfort grasschaar om de graskanten te knippen. Gardena Comfort Grasschaar, draaibaar Zeer nauwkeurig werken dankzij ergonomisch gevormd handvat. Ideaal voor zowel links-als rechtshandigen door 360 draaibare messen. CLASSIC COMFORT Gardena Classic Grasscharen Voor perfecte graskanten zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Gardena Comfort Grasschaar met verlengsteel, draaibaar Ontziet de rug. Knipt door verstelbare werkhoek en draaibare messen ook op moeilijk bereikbare plaatsen.

20 20 Alles voor de graskantjes I Accu-graskantscharen Telescoop-draaisteel eenvoudig en snel te bevestigen. NIEUW Eveneens te gebruiken voor het trimmen van kleine heggen. Uiterste precisie en toch energiebesparend Perfecte graskanten Voor diegene die de graskanten of heggen efficiënter en makkelijker willen snoeien biedt GARDENA de juiste keuze : de nieuwe accu gras- en buxusscharen. Deze veelzijdige accu-scharen zijn ideaal om heggen precies te trimmen. Naargelang het model kan u eveneens kleine oppervlakken graskanten snoeien. Dankzij de precisie-geslepen messen wordt elke haag precies gesnoeid zoals met een mechanische grasschaar. En het beste kenmerk is : met de krachtige lithium-ion batterij kan u tot m graskanten snijden. Bijkomend aan hun hoge efficiëntie, zijn de GARDENA accu-grasscharen zeer eenvoudig in gebruik. Uitgerust met de telescoop-draaisteel hoeft u niet meer te bukken. Om in alle comfort graskanten en heggen te trimmen.

21 Alles voor de graskantjes I Accu-graskantscharen 21 De perfecte snit voor de graskanten. De kwaliteitsmessen van de GARDENA accu-graskantscharen zijn voorzien van een anti-kleeflaag voor een perfecte snit van de graskanten. NIEUW Door zijn kracht biedt hij mij perfecte resultaten. Dit verlicht het werk aanzienlijk! Gardena ClassicCut accu graskantschaar De accu-grasscharen zijn ideaal om moeiteloos en snoerloos graskanten en heggen te trimmen. De krachtige onderhoudsvrije lithium-ion batterijen garanderen de beste resultaten. NIEUW Gardena ComfortCut accu graskantschaar Perfecte ergonomie dankzij de verstelbare comfort handgreep. Met grote wielen om comfortabel te trimmen. Gardena ClassicCut set graskantschaar met telescoopsteel Praktische accu-graskantschaar met wielen en telescoop-draaisteel voor het trimmen van graskanten zonder te bukken. Gardena Accu-graskantschaar TwinCut Ideaal voor het knippen van kleinere grasoppervlakken en verzorgde graskanten.

22 22 Alles voor de graskantjes I Turbotrimmers Comfortabel graskanten trimmen Trimmen met turbokracht. U zal zeker deze situatie herkennen: het gazon is net gemaaid, enkel de graskanten, paden en bloemperken zijn nog slordig aangezien deze niet binnen het bereik van de grasmaaier vallen. De GARDENA Turbotrimmers maken komaf met deze moeilijk bereikbare plaatsen. Naargelang het model wordt het gras exact gemaaid door high-tech plastic messen of nylondraad. De draadverlenging van de Turbotrimmers met nylondraad gebeurd simpelweg via de tipautomatiek. Vervangen van de draadspoel en plastieke messen gebeurt zonder gereedschap. De GARDENA Turbotrimmers zijn zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk. Door de telescoopsteel kan u rechtstaand werken zonder overbelasting van de rug en armen. Zo moet gazononderhoud zijn: makkelijk en efficiënt.

23 Welk type tuinier bent u? Alles voor de graskantjes I Turbotrimmers Als u op zoek bent naar een trimmer hoeft u niet verder te zoeken, u hoeft enkel uw tuin te kennen en de juiste GARDENA Turbotrimmer te ontdekken. 23 S GARDENA Turbotrimmer voor kleine tuinen SmallCut 300 Handige trimmer voor licht trimwerk in uw tuin. Uiteraard biedt GARDENA deze trimmer ook in accu-versie aan. M GARDENA Turbotrimmer mer voor familietuinen EasyCut 400 Veelzij dige trimmer voor lange graskanten en moeilij k bereikbare plaatsen. Dit model is ook verkrij gbaar met Lithium-ion accu. L GARDENA Turbotrimmer voor grote tuinen PowerCut 500 Ideale oplossing voor grote tuinen: krachtige motor voor lange, overhangende graskanten. XL GARDENA Turbotrimmer voor overwoekerde tuinen ProCut 1000 Profi -trimmer voor grote oppervlakken met taai gras, onkruid en wildgroei.

24 24 Alles voor de graskantjes I Turbotrimmers Krachtige batterij voor m graskanten GARDENA AccuCut 450 Li Met de GARDENA AccuCut 450 Li-turbotrimmer kan men in alle vrijheid graskanten trimmen die moeilijk bereikbaar zijn. De 90 kantelbare trimmerkop garandeert perfecte resultaten, zelfs bij overwoekerde graskanten krachtig en comfortabel. Telescoopsteel aanpasbaar aan de lichaamslengte van de gebruiker. De wielenset zorgt voor nog lichter werken.

25 Alles voor de graskantjes I Turbotrimmers 25 Voor snoerloze precisie De GARDENA AccuCut 450 Li is de ideale partner voor het snoerloos trimmen van de graskanten. Door zij n Lithium-Ion technologie kan hij gebruikt worden voor m graskanten ongeveer even lang als de graskanten van 2 voetbalvelden! Snoerloos Krachtige Lithium-Ion batterij voor langdurig werken. 90 kantelbaar Moeiteloos trimmen van overhangende graskanten door 90 kantelbare trimmerkop. Licht werken Door de kantelbare trimmerkop kan er zelfs op moeilij k bereikbare plaatsen moeiteloos getrimd worden zoals onder de tuinbank of onder struiken.

26 26 Gazononderhoud Beluchten, harken, strooien Het gazon zal u dankbaar zijn! Een groen, weelderig gazon doet het hart van iedere tuinliefhebber sneller slaan. Een streling voor het oog, perfect voor een gezellig etentje maar ook sterk genoeg voor spelende kinderen. Bij de eerste zonnestralen is het startschot gegeven voor een nieuw tuinseizoen. Maar zelfs het best onderhouden gazon ziet af tij dens een lange, koude en natte winter. Gazononderhoud gaat verder dan alleen maaien. Voorzie het juiste tuingereedschap in de lente, de ideale basis voor een schitterend tuinseizoen! Voor een gezond gazon moet de mos-en viltlaag 2 keer per jaar verwij derd worden, best aan het begin van de lente en op het einde van de herfst. Bij het beluchten zal ook het onkruid uit het gazon verwij derd worden. Een doelgerichte bemesting achteraf garandeert een dichte grasmat. Om gezond te blij ven heeft het gazon nood aan voldoende lucht, water en voedingsstoffen die het zal revitaliseren en de groei stimuleert. GARDENA biedt u het juiste gereedschap voor elke tuinklus.

27 27

28 28 Gazononderhoud I Verticuteermachines, Gazonbeluchters en Strooiwagens Voor een weelderig, groen gazon De juiste zorg voor uw gazon. Met GARDENA gebeurt het gazononderhoud met een minimum aan inspanning. De basisregels zijn: een gezond gazon vraagt voldoende zuurstof, water, voedingsstoffen en licht. Daarom worden er tijdens het verticuteren inkepingen van enkele millimeters in de grasmat gemaakt en wordt het gelijktijdig van mos, vervilting en onkruid verlost. Het is aangeraden om strook per strook te beluchten zodat er geen gebieden overgeslagen worden. Bij sterk vervilte gazons doet u dit zowel horizontaal als verticaal. Voor een perfect weelderig gazon te behouden belucht u best 2 keer per jaar. De beste periodes hiervoor zijn de herfst en lente. In tegenstelling tot de gazonbeluchter kan de GARDENA verticuteermachine het hele jaar door gebruikt worden. Deze voorkomt vervilting en mos. De stalen veren verwijderen de mos- en viltlaag uit het gazon. Bij elke maaibeurt verliest het gazon voedingsstoffen. Daarom is het van cruciaal belang dat uw gazon regelmatig meststoffen krijgt. Met de GARDENA strooiwagen worden meststoffen gelijkmatig verdeeld en zal uw gazon weelderig groen blijven en onkruidvrij. In de wintermaanden kan de strooiwagen gebruikt worden voor het verdelen van strooizout.

29 Gazononderhoud I Verticuteermachines, Gazonbeluchters en Strooiwagens 29 Gazononderhoud wordt kinderspel! Het PowerPlus System garandeert moeiteloos starten en werken zonder onderbrekingen. Het mos, onkruid en vervilting worden grondig verwijderd. Power Plus Gardena Elektrische verticuteermachine EVC 1000 Krachtige elektrische gazonbeluchter voor het grondig en duurzaam verwijderen van mos, onkruid en vervilting. Gardena Elektrische gazonbeluchter ES 500 Voor regelmatige gazonverzorging en het snel verwijderen van terugkerend mos en vervilting. Gardena Strooiwagen 300/500/800 Met gepatenteerde strooiwals voor exacte dosering van strooigoed. Zo geniet u het hele jaar door van een mooi verzorgd gazon! Een goed verzorgd gazon zal door de seizoenen heen steeds weelderig groen blijven. Met GARDENA als trouwe partner wordt dit kinderspel! Maart Verwijder uitgedroogd gras en bladeren Herstel winterschade Onkruid verwijderen Maaien indien nodig Mei Maaien Verticuteren indien nodig Besproeien indien nodig September Maaien Verticuteren indien nodig Besproeien indien nodig Bemesten indien nodig November Bladeren harken April Maaien Beluchten Kalk en meststoffen strooien indien nodig Juni tot Augustus Maaien en mulchen Besproeien indien nodig Bemesten Oktober Maaien Bladeren harken Beluchten indien nodig

30 30 Bodembewerking Inklikken, vastschroeven en klaar! Bodembewerking in stijl. Goed tuingereedschap is gebruiksvriendelij k, ligt goed in de hand en is krachtbesparend. Het GARDENA combisystem garandeert u ook de grootste effi ciëntie: verschillende gereedschappen combineerbaar met verschillende handvaten of stelen. Gaat het om schoffels, bezems, cultivators, harken en dergelij ke, het GARDENA combisystem garandeert voor iedere gebruiker het ideale handvat of steel. Effi ciënt en moeiteloos gazononderhoud en bespaar plaats in je garage of tuinhuis dankzij het GARDENA combisystem. Eén steel voor verschillende gereedschappen. De ergonomische vormgeving van het handvat zorgt voor comfortabel werken. GARDENA betekent zorgeloos tuinieren. U kan meer informatie vinden over bodembewerking in de tuinonderhoud-brochure of via onze website (Voor Nederland

31 31

32 32 Borders & Bodembewerking I combisystem Eén systeem voor verschillende gereedschappen GARDENA combisystem Onkruid wieden, de grond beluchten of losmaken, het bijeen harken van bladeren, onkruid en grasresten met het GARDENA combisystem is dit zo gedaan. Schoffels, bezems, krabbers en harken stuk voor stuk kwalitatieve tuingereedschappen die overtuigen door eenvoudig maar hoog gebruikscomfort. Met de verschillende stelen geeft u ieder combisystem-gereedschap de juiste lengte. Maar het mooiste is dat u bij het GARDENA combisystem eigenlijk maar één steel nodig hebt waarop u afwisselend alle gereedschappen kunt plaatsen Gardena combisystem Kleingereedschap verlengstelen Aluminium stelen om de combisystemkleingereedschappen meer lengte te geven. Ook als telescoopsteel verkrijgbaar Gardena combisystem Telescoopsteel Gebruiksvriendelijke aluminium telescoopsteel, verlengbaar in stappen van 26 cm. Makkelijk werken tot ongeveer 5 m hoogte. Gardena combisystem FSC gecertificeerd Gefabriceerd uit kwalitatief essenhout, werkt schokdempend en voelt comfortabel aan. Gardena combisystem ergoline Aluminium Stelen Lichte aluminium steel met afgeronde steelgreep.

33 Borders & Bodembewerking I combisystem 33 Harken, bezems & Co. voor eenvoudig onderhoud en reiniging van uw terrein. Het GARDENA combisystem biedt een uitgebreide keuze in praktische gereedschappen om precies en comfortabel de tuin en het omliggende terrein te onderhouden. En dat alles met optimale ergonomie. GARDENA heeft slimme gereedschappen die goed in de hand liggen. NIEUW Met de GARDENA bladhark XL kan ik de bijeengeharkte bladeren makkelijk oppakken. Gardena combisystem Bladhark XL Bladhark met grote werkbreedte van 77 cm. Om snel bladeren, gras- en verticuteerresten bij elkaar te harken. De hark is in twee delen scheidbaar en doet dan dienst als twee reuze handen om comfortabel de bladeren op te pakken. Gardena combisystem Voegenborstel De metalen voegenborstel verwijdert mos tussen tegels en langs muren. De kunststof uitvoering gebruikt u voor kwetsbare oppervlakken zoals plavuizen. NIEUW Gardena combisystem Straatbezem met steel Makkelijke verwijdering van ingewerkt vuil en aarde.

34 34 Borders & Bodembewerking I combisystem Zonder vuile handen comfortabele gereedschappen om in de grond te werken. De GARDENA combisystem-gereedschappen zijn ideaal voor het werken in en rondom borders, groentebedden en bloemperken. Voor iedere klus heeft GARDENA het juiste gereedschap. Door de ergonomische vormgeving en het gebruik van hoogwaardige materialen wordt het werk comfortabeler en netter uitgevoerd. Gardena combisystem Tuinhak Om de grond los te maken en te beluchten. Dringt makkelijk door in de grond. NIEUW Gardena combisystem Handharkje Voor het bijeenharken van bladeren, onkruid en gras in bloemperken. Gardena combisystem Handschepje Ideaal om plantjes te poten en te verplaatsen in bloempotten of borders. Gardena combisystem Harken met steel Multifunctioneel gereedschap voor harken, rooien en bewerken van de bodem. Klaar voor de winter met het GARDENA combisystem. Het GARDENA combisystem overtuigt door zijn veelzijdigheid: Naast de vele gereedschappen voor het normale werk in de tuin zijn er zelfs speciale producten voor gebruik in de winter. Gardena combisystem Sneeuwschuiver Licht, duurzaam kunststof met rubberen rand voor het makkelijk ruimen van sneeuw.

35 Borders & Bodembewerking I Tuinaccessoires 35 Werken in de tuin zonder te bukken en met schone handen. Alles wat uw tuin nodig heeft. Insteken 180 draaien Omhoog trekken Verwijderen van onkruid zonder vuile handen NIEUW Gardena Onkruidsteker Onkruidsteker om moeiteloos en efficiënt onkruid te verwijderen zonder te bukken. Gardena Tuinhandschoenen Comfortabele topkwaliteitshandschoenen voor de juiste bescherming tijdens het tuinieren.

36 36 Besproeiing Bestuif, besproei en bevloei. Water brengt uw tuin tot leven. Uw tuin omsiert uw huis. De ideale plek om te ontspannen en gezellige momenten door te brengen. Het is essentieel dat uw planten en gazon tij dens de zomermaanden genoeg water krij gen zodat ze mooi groen en gezond blij ven. GARDENA biedt u hiervoor oplossingen op maat. U kunt uw tuin en planten in een minimum van tij d en met weinig moeite van water voorzien; handmatig semi-automatisch of volledig automatisch. Zoals u wenst. GARDENA heeft het juiste product voor iedere voorkeur en eis. Onze pompen, besproeiingscomputers, slangen, slangenwagens, broezen en sprinklers bieden u het grootste gebruiksgemak. Voor het besproeien van het gazon wordt een sproeier of ondergronds besproeiingssysteem geadviseerd. Om bloemperken, borders, terras-en balkonplanten te besproeien kunt u gebruik maken van een sproeilans of nog doeltreffender het Micro-Drip-System. Op deze manier krij gt uw tuin een besproeiing op maat naargelang de behoeften van de planten of bloemen, en hebt u meer tij d om te ontspannen in de tuin. Of het nu regent, de zon straalt of u op vakantie bent de GARDENA besproeiingscomputers voorzien uw tuin steeds van de juiste hoeveelheid water. Dit is eveneens een belangrij ke bij drage aan het milieu omdat er geen kostbaar water wordt verspild. Een professioneel besproeiings systeem verdeelt het water zeer effi ciënt en kan aangesloten worden op een regenwaterput of reservoir. Meer informatie over de GARDENA Besproeiingssystemen vindt u in de besproeiïngs-en pompbrochure of op onze website (Voor Nederland

37 37

38 38 Besproeiing I De besproeiingswereld van GARDENA Alles om uw tuin te besproeien. 1 Pompen, 2 Besturing, 3 Transporteren, 4 Besproeien. Voor een blakend gazon en bloeiende planten en bloemen is een goede besproeiing essentieel. Voor elke oppervlakte en gazon biedt GARDENA u innovatieve producten aan. Deze omvatten vaste en verplaatsbare besproeiingssystemen of 1 Pompen: Laat het water maar stromen met de GARDENA pompen! Waterkraan, opvangreservoir, regenton of geslagen bron met de pompen van GARDENA kunt u iedere waterbron optimaal en efficiënt benutten voor het besproeien van uw tuin. 2 Besturing: Intelligente besturing, duurzaam watergebruik. Handmatig of computergestuurd besproeien wees milieubewust. Met de GARDENA regen- of bodemvochtigheidssensor gebeurt de besproeiing naargelang de behoefte van de bodem en wordt er zo een aanzienlijke hoeveelheid water bespaart! GARDENA Besproeiingspomp Krachtige pompen voor verschillende toepassingen: Voor besproeien, ontwatering of voor de huiswatervoorziening. GARDENA Besproeiingscomputers Eenvoudige controle en automatische waterverdeling voor efficiënt en milieuvriendelijk waterverbruik. Meer informatie vindt u in de brochure GARDENA besproeiingssystemen

39 Besproeiing I De besproeiingswereld van GARDENA 39 3 Transporteren: Water, waar u het hebben wilt. Gezonde planten en een weelderig gazon moeten regelmatig van water worden voorzien. GARDENA brengt het water op de juiste plek: mobiel met een slangenwagen of vast met een waterstopcontact in uw tuin. GARDENA Slangenwagens Ideaal voor watertransport en bewaren van de tuinslang. Voor iedere toepassing en iedere tuin, bijv. GARDENA Classic slangenwagen zeer stabiel en plaatsbesparend. 4 Besproeien: Laat het regenen! GARDENA biedt de ideale bewateringsmethode voor iedere toepassing. Een doeltreffende manier van bloemen handmatig besproeien is via een broes, voor gazonbesproeiing is het ondergrondse Sprinklersystem ideaal. Voor bloemperken kunt u gebruik maken van het Micro-Drip-System. Dit zorgt voor de optimale hoeveelheid water per plant. GARDENA Spuitstukken en broezen Ergonomische spuitstukken met verschillende straalvormen: broesstraal, perlatorstraal, volle straal en vlakke straal. GARDENA Sprinklersystem Vaste, verzonken turbinesproeiers voor doeltreffende gazonbesproeiing. Door de waterdruk komen de sproeiers naar boven en verdwijnen weer onzichtbaar als de watertoevoer afgesloten wordt. GARDENA Micro-Drip-System Waterbesparend besproeien. Nauwkeurige besproeiing van planten met een verschillende waterbehoefte. GARDENA Sproeiers Verplaatsbare sproeiers voor verschillende gazontypes en groottes, zoals de GARDENA Polo zwenksproeier.

40 Meer over GARDENA Wilt u meer over tuinieren met GARDENA weten? Neem dan eens een kijkje op onze website of voor Nederland op U kunt hier ook onze andere uitgebreide brochures inkijken of downloaden. Husqvarna Belgium NV/SA Retail Division Leuvensesteenweg 555 bus Zaventem Tel: (02) Fax: (02) info@gardena.be GARDENA Nederland B.V. Postbus AD Almere Telefoon: Telefax: info@gardena.nl Technische wijzigingen, die onze producten beter maken, voorbehouden. Art.-Nr /2010

PRECIES WAT UW GAZON NODIG HEEFT. Breng uw tuin tot leven.

PRECIES WAT UW GAZON NODIG HEEFT. Breng uw tuin tot leven. gardena Gazononderhoud 2013 PRECIES WAT UW GAZON NODIG HEEFT Breng uw tuin tot leven. GARDENA Gazononderhoud Hoge-kwaliteitsproducten. Prachtige tuinen. Inhoud Gazononderhoud GARDENA dé tuinexpert GARDENA

Nadere informatie

GARDENA Gazononderhoud 2012 Geniet van uw gazon

GARDENA Gazononderhoud 2012 Geniet van uw gazon GARDENA Gazononderhoud 2012 Geniet van uw gazon 2 GARDENA GARDENA 3 GARDENA Gazononderhoud Hoge-kwaliteitsproducten. Prachtige tuinen. GARDENA Gazononderhoud Voor een nóg mooier gazon GARDENA dé tuinexpert

Nadere informatie

GARDENA GAZONONDERHOUD 2014 HET BESTE VOOR MIJN GAZON.

GARDENA GAZONONDERHOUD 2014 HET BESTE VOOR MIJN GAZON. GARDENA GAZONONDERHOUD 2014 HET BESTE VOOR MIJN GAZON. Breng uw tuin tot leven. GARDENA GAZONONDERHOUD Hoge-kwaliteitsproducten. Prachtige tuinen. Gazononderhoud GARDENA dé tuinexpert GARDENA dankzij slimme

Nadere informatie

GARDENA GAZONONDERHOUD 2015 HET BESTE VOOR MIJN GAZON.

GARDENA GAZONONDERHOUD 2015 HET BESTE VOOR MIJN GAZON. GARDENA GAZONONDERHOUD 2015 HET BESTE VOOR MIJN GAZON. Breng uw tuin tot leven. GARDENA GAZONONDERHOUD Hoge-kwaliteitsproducten. Prachtige tuinen. Gazononderhoud GARDENA dé tuinexpert GARDENA dankzij slimme

Nadere informatie

ART 26 LI Comfort. ART 26 Easytrim Accu Basis. ART 26 Accutrim Gemak

ART 26 LI Comfort. ART 26 Easytrim Accu Basis. ART 26 Accutrim Gemak Bosch trimmers. ART 26 LI Comfort ART 26 Easytrim Accu Basis ART 26 Accutrim Gemak Zo kiest u uw Bosch trimmer. Stap 1 Kijk hoe groot uw klus is en kies het desbetreffende tabblad hieronder. Stap 2 Bekijk

Nadere informatie

GARDENA Tuinonderhoud 2011

GARDENA Tuinonderhoud 2011 Tuinonderhoud 2011 Beste tuinliefhebbers, De tuin betovert ons steeds opnieuw met haar bomen, heggen, struiken en bloemenpracht. Het is een heerlijke buitenplaats om de dagelijkse drukte te ontvluchten.

Nadere informatie

De Isio, uw onmisbare tuingereedschap.

De Isio, uw onmisbare tuingereedschap. Geniet. Ontspan. De Isio, uw onmisbare tuingereedschap. Make it your home. Maak het jouw thuis met de Isio, uw lichte en ergonomische tuingereedschap van Bosch. De multifunctionele motorunit kan worden

Nadere informatie

De nieuwe GARDENA AquaContour automatic: De sproeier, die zich aanpast aan uw tuin. Probleem: Brengt uw tuin tot leven

De nieuwe GARDENA AquaContour automatic: De sproeier, die zich aanpast aan uw tuin. Probleem: Brengt uw tuin tot leven De nieuwe GARDENA AquaContour automatic: De sproeier, die zich aanpast aan uw tuin Probleem: Huidige sproeiers besproeien gazons met afwijkende vormen onvolledig: de sproeier moet steeds verplaatst worden,

Nadere informatie

Onoverwinnelijk. Twinclip. De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl

Onoverwinnelijk. Twinclip. De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl Onoverwinnelijk. Twinclip De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl Twinclip GEMAAKT VOOR U EN UW TUIN. Met meer dan 80 jaar ervaring is Stiga gekend voor zijn uitstekende betrouwbaarheid. Hoogwaardige

Nadere informatie

GARDENA assortiment 2012 Meer tuinplezier

GARDENA assortiment 2012 Meer tuinplezier GARDENA assortiment 0 Meer tuinplezier GARDENA GARDENA GARDENA Alles rondom de tuin Kwaliteitsproducten. Mooie tuinen. Inhoud GARDENA heeft voor iedere tuin de juiste producten. GARDENA compleet assortiment

Nadere informatie

e 79,99 GARDENA BLADBLAZER/-ZUIGER ERGOJET 3000 TIJDELIJK VOOR VAN e 99,99 ALLES WAT U NODIG HEEFT VOOR HET NAJAAR

e 79,99 GARDENA BLADBLAZER/-ZUIGER ERGOJET 3000 TIJDELIJK VOOR VAN e 99,99 ALLES WAT U NODIG HEEFT VOOR HET NAJAAR BLADBLAZER/-ZUIGER ERGOJET 3000 GARDENA Bladblazer/-zuiger ErgoJet 3000 Vermogen: 3.000 Watt. Blaassnelheid: 350 km/h. Volumereductie: 16:01. Variabele snelheid. Artnr. 9332-20 e 99,99 e 79,99 COMFORT

Nadere informatie

TWINCLIP. Dubbel gemaaid. Het beste resultaat. stiga.be - stiga.nl

TWINCLIP. Dubbel gemaaid. Het beste resultaat. stiga.be - stiga.nl TWINCLIP Dubbel gemaaid. Het beste resultaat. stiga.be - stiga.nl GEMAAKT VOOR JOU EN VOOR JE TUIN Prestaties, comfort en duurzaamheid. Alles in één en altijd aan je zij. Dat is Twinclip. De nieuwste generatie

Nadere informatie

Bosch. heggenscharen.

Bosch. heggenscharen. Bosch heggenscharen. AHS 54-20 LI Grote heggen AHS 7000 Pro-T Grote heggen AHS 60-16 Kleine heggen ASB 10,8 LI set Middelgrote tot grote struiken/figuursnoeiwerk Isio set voor vormgeven en knippen langs

Nadere informatie

Het handige stappenplan van ECOstyle

Het handige stappenplan van ECOstyle Het handige stappenplan van ECOstyle 1 dag in de lente Spelende kinderen. Lekker languit zonnen. Ravotten met de hond. Een mooi, mosvrij gazon is heel wat waard. Het is immers de basis van uw tuin. ECOstyle

Nadere informatie

Elektrische maaiers. De stille lichtgewichten

Elektrische maaiers. De stille lichtgewichten Elektrische maaiers De stille lichtgewichten Elektrische grasmaaiers van WOLF-Garten Het summum van kwaliteit, technologie en design Elektrische grasmaaiers zijn meestal lichter en stiller dan vergelijkbare

Nadere informatie

Stiga. Voel de kracht. Ervaar het comfort. Join the evolution. stiga.be - stiga.nl. Voel de kracht. Ervaar het comfort.

Stiga. Voel de kracht. Ervaar het comfort. Join the evolution. stiga.be - stiga.nl. Voel de kracht. Ervaar het comfort. Stiga Voel de kracht. Ervaar het comfort. Voel de kracht. Ervaar het comfort. Join the evolution stiga.be - stiga.nl Voltage 80 Verandert voor altijd de manier waarop u naar batterijmaaiers kijkt. Een

Nadere informatie

SNEL STARTEN. STIL WERKEN. UITZONDERLIJK RESULTAAT.

SNEL STARTEN. STIL WERKEN. UITZONDERLIJK RESULTAAT. SNEL STARTEN. STIL WERKEN. UITZONDERLIJK RESULTAAT. HUSQVARNA ACCU-SERIE VOOR TUINGEREEDSCHAP 2016 ALLE KRACHT EN PRESTATIES DIE U MAG VERWACHTEN, IN EEN INTUÏTIEF DESIGN. Met de Husqvarna Accu-serie

Nadere informatie

Uw oude zitmaaier is geld waard!

Uw oude zitmaaier is geld waard! Uw oude zitmaaier is geld waard! RUIL NU UW OUDE ZITMAAIER IN EN MAAI VOLGEND SEIZOEN PROBLEEMLOOS MET UW NIEUWE STIGA FRONTMAAIER. www.stiga.nl www.stiga.be Born in Sweden Estate 3084 H Een stoere, robuuste

Nadere informatie

Kleine snoeischaren. Op maat gemaakt voor elke hand

Kleine snoeischaren. Op maat gemaakt voor elke hand Kleine snoeischaren Op maat gemaakt voor elke hand 1 Altijd het juiste snijgereedschap: De diameter van de takken en twijgen bepalen welk gereedschap u nodig hebt. Bij WOLF-Garten vindt u het ideale gereedschap

Nadere informatie

NIEUW ACCU ASSORTIMENT

NIEUW ACCU ASSORTIMENT NIEUW ACCU ASSORTIMENT NIEUW ACCU HEGGENSCHAAR Haarscherp nauwkeurig dankzij de lasergesneden, diamantgeslepen stalen messen met dubbele werking. 56V 61 cm lengte mes 22 mm max. diameter takken 4,05 Kg

Nadere informatie

HET IS UW TUIN! Breng uw tuin tot leven.

HET IS UW TUIN! Breng uw tuin tot leven. gardena Tuinonderhoud 2013 HET IS UW TUIN! Breng uw tuin tot leven. Tuinonderhoud Hoge-kwaliteitsproducten. Prachtige tuinen. Inhoud Bomen, hagen, struiken en bloemen dé tuinexpert is dé expert aangaande

Nadere informatie

ProFESSIONAL TUINMACHINES VOOR DE VAKMAN

ProFESSIONAL TUINMACHINES VOOR DE VAKMAN ProFESSIONAL TUINMACHINES VOOR DE VAKMAN STIGA TITAN De Stiga Titan is een werktuigdrager voor 4 seizoenen met diverse toepassingen. De Stiga Titan is leverbaar met Yanmar dieselmotor met 26 of 32 pk,

Nadere informatie

ALLES VOOR MIJN TUIN. Breng uw tuin tot leven.

ALLES VOOR MIJN TUIN. Breng uw tuin tot leven. TUINONDERHOUD 2014 ALLES VOOR MIJN TUIN. Breng uw tuin tot leven. TUINONDERHOUD Hoge-kwaliteitsproducten. Prachtige tuinen. Bomen, hagen, struiken en bloemen dé tuinexpert dankzij slimme systemen in elk

Nadere informatie

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 Naam bedrijf Briggs & Stratton Stand Nr. 2.04 Website www.briggsandstratton.nl Omschrijving innovatie Introductie van het Simplicity Suspension Comfort System voor zitmaaiers

Nadere informatie

Herfst 2010 Het hele jaar genieten van je tuin is geen illusie meer!

Herfst 2010 Het hele jaar genieten van je tuin is geen illusie meer! Herfst 2010 Het hele jaar genieten van je tuin is geen illusie meer! www.stiga.nl www.stiga.be made in Sweden Profiteer van de Stiga Herfstinruilweken (tot 1 januari 2011) Stiga Estate Collector HST Betrouwbare

Nadere informatie

Uw oude zitmaaier is geld waard!

Uw oude zitmaaier is geld waard! Uw oude zitmaaier is geld waard! RUIL NU UW OUDE ZITMAAIER IN EN MAAI VOLGEND SEIZOEN PROBLEEMLOOS MET UW NIEUWE STIGA FRONTMAAIER. www.stiga.nl www.stiga.be Born in Sweden Estate 3084 H Een stoere, robuuste

Nadere informatie

MET HET JUISTE GEREEDSCHAP IS ELKE KLUS ZO GEKLAARD!

MET HET JUISTE GEREEDSCHAP IS ELKE KLUS ZO GEKLAARD! XR 26 J Van 189,- voor XB 27 J Krachtige benzinetrimmer met 2-takt motor 25,4 cc en een vermogen van 0,7 kw. Het grote voordeel is dat u niet afhankelijk bent van een elektriciteitssnoer en u dus overal

Nadere informatie

GAZON ONDERHOUD. De graszoden zijn aangelegd, wat moet ik nu doen? 1

GAZON ONDERHOUD. De graszoden zijn aangelegd, wat moet ik nu doen?  1 GAZON ONDERHOUD De graszoden zijn aangelegd, wat moet ik nu doen? WWW.TUINENGRAS.NL 1 INHOUDSOPGAVE Premium graszoden... 2 De graszoden zijn aangelegd, wat moet ik nu?... 4 Maandelijks onderhoud... 8 Gazonvoeding...

Nadere informatie

U heeft de zaterdag weer voor uzelf Automatisch maaien

U heeft de zaterdag weer voor uzelf Automatisch maaien U heeft de zaterdag weer voor uzelf Automatisch maaien TANGO E5 Smart tool smart solution Geniet weer van uw vrije tijd Wees eerlijk: er zijn leukere dingen te bedenken dan grasmaaien. De TANGO E5-robotmaaier

Nadere informatie

Graszoden die niet onmiddellijk gelegd kunnen worden, rolt u uit op een stuk plastic. Geef ze dagelijks water.

Graszoden die niet onmiddellijk gelegd kunnen worden, rolt u uit op een stuk plastic. Geef ze dagelijks water. Graszoden leggen Graszoden leggen Het voordeel van graszoden boven graszaad is dat het effect direct zichtbaar is. Maar ook graszoden moeten eerst aanslaan voor ze kunnen worden betreden en moeten vochtig

Nadere informatie

GARDENA Tuinonderhoud 2012 Meer tuinplezier

GARDENA Tuinonderhoud 2012 Meer tuinplezier Tuinonderhoud 2012 Meer tuinplezier 2 3 Tuinonderhoud Hoge-kwaliteitsproducten. Prachtige tuinen. Tuinonderhoud Voor een nóg mooiere tuin Bomen, hagen, struiken en bloemen dé tuinexpert is dé expert aangaande

Nadere informatie

PROMOTIE VOOR VAN HUSQVARNA RIDER 115C ACTIE

PROMOTIE VOOR VAN HUSQVARNA RIDER 115C ACTIE VAN 3.879 VOOR 3.699 ACTIE HUSQVARNA RIDER 115C Compacte en gebruiksvriendelijke Rider met 95 cm Combi maaidek. Geschikt voor huiseigenaren die een efficiënte en multifunctionele zitmaaier zoeken, die

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

Robomow RC / RS modellen

Robomow RC / RS modellen RC / RS modellen De nieuwe robotmaaiers voor 2015 Uw beste teamspeler! Een gazon zonder zorgen! In 1995 ontwikkelden we onze eerste robotmaaier. Ons doel; het ontwikkelen van een compleet nieuwe grasmaaitechniek.

Nadere informatie

GENIET EN LAAT VOOR U MAAIEN.

GENIET EN LAAT VOOR U MAAIEN. * Bron: Klantonderzoek 2013 GENIET EN LAAT VOOR U MAAIEN. Kwaliteit overtuigt: 97 % van de kopers zou een robotmaaier aan anderen aanbevelen.* MOOIER GAZON, MEER VRIJE TIJD. Met de bekroonde robotmaaiers

Nadere informatie

Hoofdstuk 9 Onderhoud en opslag

Hoofdstuk 9 Onderhoud en opslag Onderhoud en opslag Hoofdstuk 9 Onderhoud en opslag 9.1 Onderhoud van het maaidek Robomow is een functionele mulch maaier. Daarom kunnen zich grasresten ophopen onder het maaidek, vooral bij het maaien

Nadere informatie

Bosch. kettingzagen.

Bosch. kettingzagen. Bosch kettingzagen. AKE 40-19 S Standaard tuin AKE 35 S Kleine en middelgrote klussen AKE 40 S Kleine en middelgrote klussen AKE 30 LI Mobiliteit AKE 40-19 Pro Zware klussen Zo kiest u uw Bosch kettingzaag.

Nadere informatie

Voorjaarsmagazine. Stiga. Twinclip. In dit nummer: Een zeer aantrekkelijk. voor al uw tuinklussen. VOORJAAR 2017

Voorjaarsmagazine. Stiga. Twinclip. In dit nummer: Een zeer aantrekkelijk. voor al uw tuinklussen. VOORJAAR 2017 VOORJAAR 2017 Voorjaarsmagazine In dit nummer: Een zeer aantrekkelijk aanbod tuinmachines voor al uw tuinklussen. Electrische- en benzineaangedreven maaiers voor een mooi gazon. Een frontmaaier aanschaffen?

Nadere informatie

PROMOTIE VOOR VAN HUSQVARNA RIDER 115C ACTIE

PROMOTIE VOOR VAN HUSQVARNA RIDER 115C ACTIE VAN 3.879 VOOR 3.699 ACTIE HUSQVARNA RIDER 115C Compacte en gebruiksvriendelijke Rider met 95 cm Combi maaidek. Geschikt voor huiseigenaren die een efficiënte en multifunctionele zitmaaier zoeken, die

Nadere informatie

Motor. Motortype 4155

Motor. Motortype 4155 Efficiënte Rider met optionele 94 of 103 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor huis-en grondeigenaren die behoefte hebben aan een hoge efficiëntie,

Nadere informatie

AL-KO staat voor innovatief design, het hoogste comfort, meer kracht en optimale veiligheid.

AL-KO staat voor innovatief design, het hoogste comfort, meer kracht en optimale veiligheid. De naam AL-KO staat al meer dan 80 jaar voor kwaliteit, innovatie, uitgekiende functionaliteit en op de toekomst gericht productdesign. Wereldwijd telt de onderneming ruim 4200 medewerkers in meer dan

Nadere informatie

Uitstekende ergonomie voor een perfecte krachtoverdracht.

Uitstekende ergonomie voor een perfecte krachtoverdracht. Ontspannen werken. Ontspannen genieten. Uitstekende ergonomie voor een perfecte krachtoverdracht. Compacte constructie en krachtige EC-motor voor onvermoeibaar schroeven en boren. De nieuwe machines van

Nadere informatie

LEVEN EN LATEN MAAIEN.

LEVEN EN LATEN MAAIEN. * Bron: Marktstudie 2013 LEVEN EN LATEN MAAIEN. Kwaliteit overtuigt: 97 % van de koper zou een robotmaaier bij anderen aanbevelen.* MOOIER GAZON, MEER VRIJE TIJD. Met de bekroonde robotmaaiers van GARDENA.

Nadere informatie

Maait alles vanzelf, zodat u zich met andere klussen kunt bezig houden.

Maait alles vanzelf, zodat u zich met andere klussen kunt bezig houden. Bespaar tijd. Maait alles vanzelf, zodat u zich met andere klussen kunt bezig houden. Indego, de robotmaaier met uniek, intelligent Logicut systeem. Maait snel en netjes. Vrije tijd. Make it your home.

Nadere informatie

Zo worden gazons tegenwoordig gemaaid volkomen ontspannen!

Zo worden gazons tegenwoordig gemaaid volkomen ontspannen! DE GARDENA ROBOTMAAIER R40Li/R70Li/R160 Zo worden gazons tegenwoordig gemaaid volkomen ontspannen! LAAT DE ROBot maaier HET WERK DOEN Laten maaien door de robotmaaier Het principe. Geschikt voor de meest

Nadere informatie

GARDENA BESPROEIINGSSYSTEMEN 2014 OMDAT UW TUIN WATER NODIG HEEFT.

GARDENA BESPROEIINGSSYSTEMEN 2014 OMDAT UW TUIN WATER NODIG HEEFT. BESPROEIINGSSYSTEMEN 204 OMDAT UW TUIN WATER NODIG HEEFT. Meer plezier van uw tuin. BESPROEIINGSSYSTEMEN. Hoge-kwaliteitsproducten. Prachtige tuinen. dé tuinexpert is dé expert aangaande tuinonderhoud.

Nadere informatie

EXCELION 2000 REINIGEN

EXCELION 2000 REINIGEN 90 EXCELION 2000 REINIGEN cleanion EEN VEELZIJDIGE VEEGMACHINE GESCHIKT VOOR ALLE SEIZOENEN - De Cleanion veegmachine is betrouwbaar en multifunctioneel en kan in alle seizoenen en op alle oppervlakken

Nadere informatie

Benzinegrasmaaiers. Krachtig en onafhankelijk

Benzinegrasmaaiers. Krachtig en onafhankelijk Benzinegrasmaaiers Krachtig en onafhankelijk ap* chbeperkte garantie op alle gemotoriseerd tuingereeds Benzinegrasmaaiers van WOLF-Garten Benzinegrasmaaiers van WOLF-Garten De krachtige, hoogwaardige en

Nadere informatie

LENTE ZOMER HERFST WINTER

LENTE ZOMER HERFST WINTER LENTE ZOMER HERFST Nu met GRATIS I-PAD 2 (16 GB) Bij aankoop van een Park 740 PWX OP=OP! WINTER Met Stiga bent u alle seizoenen de baas GRATIS Bij aankoop van een Park Compact Silent HST (zie pag. 4/5)

Nadere informatie

Netto vermogen bij ingestelde tpm 9, tpm

Netto vermogen bij ingestelde tpm 9, tpm Efficiënte tractor voor het uitstekend vangen van gras en bladeren en biedt nette maairesultaten. De ruime, geïntegreerde vangbak is eenvoudig te legen vanaf de zitplaats van de bestuurder. Beschikt over

Nadere informatie

Maait alles vanzelf, zodat u zich met andere klussen kunt bezig houden.

Maait alles vanzelf, zodat u zich met andere klussen kunt bezig houden. Bespaar tijd. Maait alles vanzelf, zodat u zich met andere klussen kunt bezig houden. Indego, de robotmaaier met uniek, intelligent Logicut systeem. Maait snel en netjes. Vrije tijd. Make it your home.

Nadere informatie

ROBOMOW RC304. Verlicht display Bots sensor Til sensor

ROBOMOW RC304. Verlicht display Bots sensor Til sensor ROBOMOW RC304 1.149,00 Maximaal maaioppervlak - 400 m2 De Robomow RC304 is de perfecte maaier voor gazons met een grootte van 0-400m2. Deze handige, compacte maaier wordt met een basisstation geleverd,

Nadere informatie

KUBOTA ZERO-TURN MAAIER Z122R. De ultieme zero turn maaier voor particulieren combineert stijl, comfort en goede prestaties.

KUBOTA ZERO-TURN MAAIER Z122R. De ultieme zero turn maaier voor particulieren combineert stijl, comfort en goede prestaties. Z KUBOTA ZERO-TURN MAAIER Z122R De ultieme zero turn maaier voor particulieren combineert stijl, comfort en goede prestaties.. Presentatie van de NIEUWE Z met maaidek van 1070 mm w Presentatie van de NIEUWE

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. Je tuin omspitten? Zo gebeurd dankzij de STIHL tuinfrezen. Puurs, 2 april 2019

PERSINFORMATIE STIHL. Je tuin omspitten? Zo gebeurd dankzij de STIHL tuinfrezen. Puurs, 2 april 2019 Je tuin omspitten? Zo gebeurd dankzij de STIHL tuinfrezen Deze krachtige tuinfrezen maken het jou gemakkelijk Puurs, 2 april 2019 Als je je eigen groenten kweekt, is een beetje hulp altijd welkom, bijvoorbeeld

Nadere informatie

60 & 82 Volt. accu gereedschap. powerworkstools.nl

60 & 82 Volt. accu gereedschap. powerworkstools.nl 60 & 82 Volt accu gereedschap 2018 powerworkstools.nl 60 V-serie voor de veeleisende gebruiker Accu 60V - 2,0Ah - 108Wh Geschikt voor 60 Volt PowerWorks accu producten. Laadtijd ca. 60 min. Gewicht 1,2Kg

Nadere informatie

ACCU POWER voor gazons NIEUW. STIHL accugrasmaaiers

ACCU POWER voor gazons NIEUW. STIHL accugrasmaaiers ACCU POWER voor gazons NIEUW STIHL accugrasmaaiers Nieuwe producten + accuvarianten Meer power voor uw tuin. Bij STIHL vindt u precies die accugrasmaaier die bij u en uw tuin past. Licht en sterk of compact

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

Enjoy intelligent life. Robot Grasmaaiers

Enjoy intelligent life. Robot Grasmaaiers Enjoy intelligent life Robot Grasmaaiers CATALOGUS 2016 Spike wielen ROB Stop Knop Veiligheids handgreep Bots sensor Regen sensor Oplaad punten Beschermings vleugels 32cm Maaibreedte 32cm 32cm maaibreedte

Nadere informatie

FELCO 16 - Groen Snoeischaar - Topprestatie - Ergonomisch - Compact - Voor linkshandigen

FELCO 16 - Groen Snoeischaar - Topprestatie - Ergonomisch - Compact - Voor linkshandigen FELCO 16 - Groen Snoeischaar - Topprestatie - Ergonomisch - Compact - Voor linkshandigen Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 6 4 7 > Betrouwbaarheid: comfortabele, lichte en stevige handgrepen

Nadere informatie

STIGA pakt flink uit dit najaar!

STIGA pakt flink uit dit najaar! STIGA pakt flink uit dit najaar! Bij aanschaf van een Villa 13 of 13 HST een Bladblazer SBL 2600 Bij aanschaf van een Park model een Veegborstel met 25% korting Bij aankoop van een Park model uit deze

Nadere informatie

249,- HITACHI POWER FOR PROFESSIONALS SNOERLOZE COMBO PACKS MET SNOEIHARD VOORDEEL COMBO VOORDEEL CH14DSL-EX + DS14DSFL IN HITACHI SPORTTAS

249,- HITACHI POWER FOR PROFESSIONALS SNOERLOZE COMBO PACKS MET SNOEIHARD VOORDEEL COMBO VOORDEEL CH14DSL-EX + DS14DSFL IN HITACHI SPORTTAS HITACHI 2-2013 / 1 april t/m 31 augustus 2013 POWER FOR PROFESSIONALS TRIMMERS MET SMARTFIT SYSTEEM > 2 HITACHI GAZONMAAIERS > 5 BESCHERMINGS- MIDDELEN > 6 Pure Fire motoren goed voor groen > 7 NIEUWE

Nadere informatie

Sla nu uw slag en bespaar alvast klinkende munten voor 2013

Sla nu uw slag en bespaar alvast klinkende munten voor 2013 Sla nu uw slag en bespaar alvast klinkende munten voor 2013 Herfst 2012 www.stiga.nl www.stiga.be made in Sweden Garden Combi HST De compacte Garden Combi HST is een handige zitmaaier inclusief grasopvangbak

Nadere informatie

De STIHL grasmaaiers zijn er

De STIHL grasmaaiers zijn er De STIHL grasmaaiers zijn er De omschakeling van de merknaam VIKING naar STIHL is bij de accugrasmaaiers al een feit. Puurs, 15 maart 2018. Groen wordt oranje: vanaf 2019 verdeelt de STIHL groep het volledige

Nadere informatie

Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen. Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel

Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen. Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Quix, aankoppelbare elektrische hulpmotor voor

Nadere informatie

Deze machine is ideaal voor het versnipperen van allerlei soorten groenhout en is geschikt voor hoveniers en particulieren.

Deze machine is ideaal voor het versnipperen van allerlei soorten groenhout en is geschikt voor hoveniers en particulieren. Houtversnipperaar Deze machine is ideaal voor het versnipperen van allerlei soorten groenhout en is geschikt voor hoveniers en particulieren. Versnipperprincipe: trommelhakselaar Maximale stamdoorsnede:

Nadere informatie

Je kunt nu de heesters snoeien die al zijn uitgebloeid. Ook buxushaagjes kun je alvast knippen. Geef ze daarna extra mest voor goede hergroei.

Je kunt nu de heesters snoeien die al zijn uitgebloeid. Ook buxushaagjes kun je alvast knippen. Geef ze daarna extra mest voor goede hergroei. Lentetips April Vroegbloeiende struiken kan u na de bloei snoeien. Vanaf april ziet onkruid vaak zijn kans. Onbeplante oppervlaktes zijn snel bedekt met ongewenst groen. Schoffelen is dus de boodschap!

Nadere informatie

[ SEIZOEN 2014 ] POWER EQUIPMENT

[ SEIZOEN 2014 ] POWER EQUIPMENT POWER EQUIPMENT [ SEIZOEN 2014 ] Even voorstellen uw nieuwe tuinman! Om uw gazon er geweldig uit te laten zien zijn er 3 dingen nodig: tijd, toewijding en ouderwets hard werk. Gelukkig is Miimo er nu om

Nadere informatie

NEW. EXPERT ALPHA De nieuwe perfectie voor uw gazon

NEW. EXPERT ALPHA De nieuwe perfectie voor uw gazon EXPERT ALPHA De nieuwe perfectie voor uw gazon * VERTICUTEERDER > Motor / Vermogen : B&S 550 Series, 127 cm³, 2.4 kw, 3600 / min > Hoogte-instelling : centraal, traploos, tot 15 mm > Opvangzak in optie

Nadere informatie

75% Gezond gazon. Vlaamse tuinen en gazon Milieuvriendelijk beheer, zonder zorgen. Dit terwijl gazon. Gazon en herbiciden

75% Gezond gazon. Vlaamse tuinen en gazon Milieuvriendelijk beheer, zonder zorgen. Dit terwijl gazon. Gazon en herbiciden Gezond gazon Vlaamse tuinen en gazon Milieuvriendelijk beheer, zonder zorgen 75% Oppervlakte Tijdsbesteding Groenresten Dit terwijl gazon arbeidsintensief is: wekelijks maaien, bemesten, sproeien in de

Nadere informatie

Tuingereedschappen. www.westparts.com

Tuingereedschappen. www.westparts.com Tuingereedschappen www.westparts.com Snoeischaren van Metallo De Keizerskroon Metallo serie is een zeer compleet pakket tuingereedschappen. De serie bestaat uit o.a. snoeischaren, heggenscharen, takkenscharen,

Nadere informatie

Voorjaarsmagazine. Stiga. Twinclip. In dit nummer: Een zeer aantrekkelijk. voor al uw tuinklussen VOORJAAR 2017

Voorjaarsmagazine. Stiga. Twinclip. In dit nummer: Een zeer aantrekkelijk. voor al uw tuinklussen VOORJAAR 2017 VOORJAAR 2017 Voorjaarsmagazine In dit nummer: Een zeer aantrekkelijk aanbod tuinmachines voor al uw tuinklussen Elektrische- en benzineaangedreven maaiers voor een mooi gazon. Een frontmaaier aanschaffen?

Nadere informatie

SUPERPROMO S VOORJAAR/ZOMER

SUPERPROMO S VOORJAAR/ZOMER SUPERPROMO S VOORJAAR/ZOMER KWALITEIT - ADVIES - SERVICE - VERHUUR Experts... 20836 AUTOMATIC DRIVE SYSTEM RECYCLE-ON-DEMAND Benzinemotor: 5,5 pk Maaibreedte: 48 cm Zelfrijdend: automatic drive 799,00

Nadere informatie

HITACHI. 8 uur lang. Kijk, dan hebben we het ergens over POWER FOR PROFESSIONALS 36V - 36 V - 36 V. Extreem hoge capaciteit

HITACHI. 8 uur lang. Kijk, dan hebben we het ergens over POWER FOR PROFESSIONALS 36V - 36 V - 36 V. Extreem hoge capaciteit HITACHI Extreem hoge capaciteit Geen schadelijke uitlaatgassen Ongelofelijk stil Eenvoudig onderhoud Direct klaar voor gebruik 3-2013 / 1 juni t/m 31 december 2013 POWER FOR PROFESSIONALS NIEUW: Li-ion

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. De tuin snel op orde tuin dankzij deze tips Maak snel komaf met de herfstschoonmaak in de tuin. Puurs, 4 oktober 2018

PERSINFORMATIE STIHL. De tuin snel op orde tuin dankzij deze tips Maak snel komaf met de herfstschoonmaak in de tuin. Puurs, 4 oktober 2018 De tuin snel op orde tuin dankzij deze tips Maak snel komaf met de herfstschoonmaak in de tuin Puurs, 4 oktober 2018 De herfst is het moment om de tuin op te ruimen. Op het lijstje staan: het terras schoonmaken,

Nadere informatie

Net zo krachtig als kabelgebonden machines: nieuwe 18-volt-boorhamers van Bosch voor de vakman

Net zo krachtig als kabelgebonden machines: nieuwe 18-volt-boorhamers van Bosch voor de vakman Net zo krachtig als kabelgebonden machines: nieuwe 18-volt-boorhamers van Bosch voor de vakman Geïntegreerde stofafzuiging en EC-motoren voor een hoge efficiëntie en een lange levensduur - Eerste 18-volt-boorhamers

Nadere informatie

STIHL PERSINFORMATIE. Licht, wendbaar en onvermoeibaar: De nieuwe accu struik- en grasschaar STIHL HSA 25. Puurs, 30 mei 2015

STIHL PERSINFORMATIE. Licht, wendbaar en onvermoeibaar: De nieuwe accu struik- en grasschaar STIHL HSA 25. Puurs, 30 mei 2015 Licht, wendbaar en onvermoeibaar: De nieuwe accu struik- en grasschaar STIHL HSA 25 Puurs, 30 mei 2015 Sierstruiken met kleine bladeren, kleine groenblijvende hagen of grasboorden langs terrassen en bloemperken

Nadere informatie

Zelfs uw oude, roestige zitmaaier is nog geld waard.

Zelfs uw oude, roestige zitmaaier is nog geld waard. Najaar 2009 Zelfs uw oude, roestige zitmaaier is nog geld waard. een splinternieuwe Stiga frontmaaier! www.stiga.nl www.stiga.be made in Zweden 10267 Brochure.indd 1 07-09-2009 15:03:47 Stiga Estate Collector

Nadere informatie

JE GAZON GEZOND EN STERK HANDIG INFOBOEKJE

JE GAZON GEZOND EN STERK HANDIG INFOBOEKJE JE GAZON GEZOND EN STERK HANDIG INFOBOEKJE GROEN DOET JE GOED De geur van vers gemaaid gras en zingende vogels. Het sproeien van het gras en het voldane gevoel van een strakke grasmat. Geniet van je gazon!

Nadere informatie

Prijs. Technische gegevens. Prijs

Prijs. Technische gegevens. Prijs lijst Stihl De grasmaaiers met benzinemotor voor middelgrote gazons overuigen door hun uitstekende snijcapaciteiten en gemakkelijk bedieningscomfort. VIKING grasmaaiers met benzinemotor bestaan in verschillende

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System de introductie van Bona FlexiSand 1.9 Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro

Nadere informatie

Onkruidbestrijding Onkruidborstels

Onkruidbestrijding Onkruidborstels Onkruidbestrijding Onkruidborstels Benzinemotor - Semi-commercieel gebruik XLP WB TURBO H XLP WB TURBO H 1.499 1.238,84 40 cm Honda GCV160 5,5 Pk 43 kg Honda GCV160 OHC motor Cilinderinhoud 160 cm3 Borstel

Nadere informatie

De ideale oplossing voor kleine ruimtes

De ideale oplossing voor kleine ruimtes De ideale oplossing voor kleine ruimtes Freccia 15 is zowel met kabel als met batterij beschikbaar Kabel uitvoering Batterij uitvoering BC BC LONG RUN Batterij uitvoering met lange gebruikstijd Dankzij

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

Gazonmeter. Praktische gids voor aanleg en. onderhoud van gazon. Nu tijdelijk met gratis. Groot in Gras

Gazonmeter. Praktische gids voor aanleg en. onderhoud van gazon. Nu tijdelijk met gratis. Groot in Gras Praktische gids voor aanleg en onderhoud van gazon Groot in Gras Barenbrug Belgium NV Hogenakkerhoekstraat 19 9150 Kruibeke E-mail: sales@barenbrug.be www.barenbrug.be Nu tijdelijk met gratis Gazonmeter

Nadere informatie

Moeiteloos. tuinieren. Bosch tuingereedschap 2012. www.bosch-tuin.nl www.bosch-tuin.be

Moeiteloos. tuinieren. Bosch tuingereedschap 2012. www.bosch-tuin.nl www.bosch-tuin.be Moeiteloos tuinieren. Bosch tuingereedschap 2012 www.bosch-tuin.nl www.bosch-tuin.be Inhoud Onderhoud van het gazon Rotak maaiers met en zonder kabel 8-9 Kooimaaiers 10 Ontmosser en verticuteermachine

Nadere informatie

HUSQVARNA NAJAARSPROMOTIES

HUSQVARNA NAJAARSPROMOTIES NAJAARSPROMOTIES 2016 TOT WEL 19% KORTING! ZAAGT IN DE PRIJZEN! KETTINGZAAG 236 TOT WEL 20% KORTING! BLAAST DE PRIJZEN OMVER! BLADBLAZER 125B Ideale kettingzaag voor klussen als snoeien en lichte zaagwerkzaamheden.

Nadere informatie

GARDENA ROBOTMAAIERS LEVEN EN LATEN MAAIEN.

GARDENA ROBOTMAAIERS LEVEN EN LATEN MAAIEN. LEVEN EN LATEN MAAIEN. Kwaliteit overtuigt: 98 % van de koper zou de robotmaaier bij anderen aanbevelen. 1 MOOIER GAZON, MEER VRIJE TIJD. Met de bekroonde robotmaaiers van GARDENA. De betrouwbare maaiprofessional...pagina

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

NIEUW ACCU HEGGENSCHAAR Haarscherp nauwkeurig dankzij het lasergesneden,

NIEUW ACCU HEGGENSCHAAR Haarscherp nauwkeurig dankzij het lasergesneden, NIEUW ACCU GAMMA NIEUW ACCU HEGGENSCHAAR Haarscherp nauwkeurig dankzij het lasergesneden, diamantgeslepen stalen mes met dubbele werking. NIEUW ACCU BLADBLAZER Stil en krachtig, aangedreven door een turbineventilator.

Nadere informatie

IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET

IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET DE LUXE VAN KEUZE Wanneer klanten betere prestaties eisen, bieden de handdouches uit de Idealrain collectie u de mogelijkheid om deze te leveren. De komst van Idealrain

Nadere informatie

Iseki Frontmaaier SF370/310

Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki: een traditie van kwaliteit en betrouwbaarheid Iseki maakt sinds meer dan 80 jaar landbouwmachines van topkwaliteit. Het bedrijf gebruikt altijd de nieuwste technologie

Nadere informatie

scalamobil scalacombi

scalamobil scalacombi Simpelweg mobiel. scalamobil scalacombi trappenklimmer Eenvoudig en veilig trappen op en af Eindelijk kunnen we overal heen met de rolstoel Eindelijk weer zonder obtakels - dankzij scalamobil en scalacombi

Nadere informatie

tuinmagazine In dit nummer: najaar 2016 Stiga Park, de frontmaaier waarop u gezien wilt worden

tuinmagazine In dit nummer: najaar 2016 Stiga Park, de frontmaaier waarop u gezien wilt worden najaar 2016 In dit nummer: Stiga Park, de frontmaaier waarop u gezien wilt worden Villa frontmaaiers, bewezen betrouwbaar en het meest verkocht in de Benelux Tuintractoren, de tuinknecht bij uitstek Herfstbladeren

Nadere informatie

Professionele grasmaaiers overtuigen door hun lange gebruiksduur en goede ergonomie

Professionele grasmaaiers overtuigen door hun lange gebruiksduur en goede ergonomie VIKING stelt de nieuwe 7-serie voor Professionele grasmaaiers overtuigen door hun lange gebruiksduur en goede ergonomie februari 2015 Met hun doordachte en stevige constructie, lage gewicht en lage trillingswaarden

Nadere informatie

imop Lite Mobiele reiniging

imop Lite Mobiele reiniging imop Lite Mobiele reiniging Welkom bij de revolutie imop Lite De imop Lite is lichter dan de i-mop XL en is daarmee de kleinste en lichtste machine in de hele i-mop-reeks. Met deze uitbreiding op de huidige

Nadere informatie

Vikan Transport prijslijst 2014

Vikan Transport prijslijst 2014 Hoekverstelbare autowasborstel met watertoevoer, 24 cm breed 526852 527 001 101 1 37,42 Vernieuwde hoekverstelbare wasborstel voor het gemakkelijk schoonmaken vanuit verschillende hoeken. De schuin geplaatste

Nadere informatie

FELCO 8 - Groen Snoeischaar - Topprestatie - Ergonomisch

FELCO 8 - Groen Snoeischaar - Topprestatie - Ergonomisch FELCO 8 - Groen Snoeischaar - Topprestatie - Ergonomisch Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 0 6 7 > Betrouwbaarheid: comfortabele, lichte en stevige handgrepen van gesmeed aluminium met levenslange

Nadere informatie

Lente brochure 2009. h699,- Multiclip milieuvriendelijk gemak. Nu al een 14 pk tuintractor van y1699,- voor y1399,-

Lente brochure 2009. h699,- Multiclip milieuvriendelijk gemak. Nu al een 14 pk tuintractor van y1699,- voor y1399,- Multiclip milieuvriendelijk gemak. Nu al een 14 pk tuintractor van y1699,- voor y1399,- Lente brochure 2009 Turbo Combi 55 SE Dat is gemakkelijk, elektrisch gestart. Draai aan de sleutel en u kunt aan

Nadere informatie

THE ROBOTIC LAWNMOWER CATALOGUS 2017

THE ROBOTIC LAWNMOWER CATALOGUS 2017 THE ROBOTIC LAWNMOWER CATALOGUS 2017 ENJOY YOUR GARDEN Wilt u een mooi gazon zonder extra werk? Dat kan nu met de automatische grasmaaiers van Ambrogio Green Line. Ambrogio werd ontwikkeld om de kwaliteit

Nadere informatie

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Nilfisk Tapijtreiniging Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Warme of koude extractie voor een beter herstelresultaat van uw tapijt De nieuwe lijn Nilfisk MX tapijtreinigers bestaat uit

Nadere informatie