SBM INDUSTRIAL SERVICES 1 TRAINING COACHING ADVIES NOOD AAN ON THE JOB GETRAINDE TECHNIEKERS? KEEP CALM AND THINK CHAMELEON. industrial services

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SBM INDUSTRIAL SERVICES 1 TRAINING COACHING ADVIES NOOD AAN ON THE JOB GETRAINDE TECHNIEKERS? KEEP CALM AND THINK CHAMELEON. industrial services"

Transcriptie

1 SBM INDUSTRIAL SERVICES 1 TRAINING COACHING ADVIES NOOD AAN ON THE JOB GETRAINDE TECHNIEKERS? KEEP CALM AND THINK CHAMELEON industrial services

2 SBM INDUSTRIAL SERVICES 2 INHOUD 4 SBM Industrial Services 5 À la carte 5 Intake 6 Onze diensten - Advies 10 Onze diensten - Training 14 Onze diensten - Coaching 15 Partnerships

3 SBM INDUSTRIAL SERVICES 3 TECHNISCH TALENT (m/v) GEZOCHT gevonden en gevormd met SBM Gemotiveerde techniekers - met de juiste kennis en de gepaste vaardigheden - zijn cruciaal voor de operationele slagkracht van onze ondernemingen. Wij horen het elke dag van bedrijfsleiders, HR managers, technische diensthoofden en van de techniekers zelf. Goede technici zijn onmisbaar maar helaas bijzonder dun gezaaid. KEEP CALM AND THINK CHAMELEON: Zoek, vind, evalueer, transformeer, ontwikkel of creëer met SBM Industrial Services het technisch talent in uw bedrijf.

4 SBM INDUSTRIAL SERVICES 4 SBM SBM INDUSTRIAL SERVICES SERVICES We kennen en begrijpen de wezenlijke urgenties en de unieke noden van onze bedrijven. We staan immers dagelijks middenin deze realiteit. SBM Industrial Services focust op de ontwikkeling en groei van technisch talent. SBM Industrial Services adviseert, traint en coacht. SBM Industrial Services screent en vormt in house technici met bedrijfsgerichte competenties. SBM Industrial Services is een geëngageerde partner met inzicht, expertise en bewezen knowhow. SBM Industrial Services biedt een complete waaier aan resultaatgerichte diensten: modulair, à la carte, op maat van ieders bijzondere behoeftes en specifieke doelstellingen. SBM Industrial Services denkt en handelt in functie van efficiëntie en tastbare resultaten. Onze benadering is doelgericht en hands-on.

5 SBM INDUSTRIAL SERVICES 5 À LA CARTE SBM Industrial Services biedt naast standaard kalenderopleidingen ook à la carte formules aan. Want ieder bedrijf vertrekt van bedrijfseigen issues. Misschien wilt u enkel een competentiescreening. Of een individuele training voor één van uw medewerkers. Misschien is er nood aan een intensief groepstraject. Of De specifieke wensen van de bedrijven zijn legio. Daarom zweert SBM Industrial Services bij flexibiliteit, klantgerichtheid en een modulair full service dienstenpakket. INTAKE Ieder traject begint met een oriënterend intake moment. Samen met u gaan we op zoek naar de essenties, de concrete vragen, de knelpunten, de nood aan technische skills etc. We luisteren naar u, wisselen van gedachten en verdiepen ons in uw persoonlijke wensen en doelstellingen. Op basis van deze fundamentele input formuleren we op welke manier we u van dienst kunnen zijn. Samen evalueren en verfijnen we, tot we komen tot een sterk, strak plan. Hierna rollen we stapsgewijs ons gemeenschappelijk project uit.

6 SBM INDUSTRIAL SERVICES 6 ONZE ONZE DIENSTEN ADVIES SCREENING Een objectief beeld van het kennen en het kunnen van uw technische medewerker(s) is een belangrijk ijkpunt voor het ontwikkelingsproces van de technische skills. Welk talent is er in huis? Wat zijn de sterke en de minder sterke competenties? In welke vakgebieden situeert zich de kennis? Waar zit er potentieel? Antwoorden op deze en andere vragen, geven inzicht en richting. SBM Industrial Services peilt naar drie kernen van het technisch profiel van uw medewerker. Door de combinatie van de testen, worden de correlaties zichtbaar tussen wat de medewerker denkt over zijn huidige competenties, zijn reële kennis en zijn effectieve vaardigheden. Deze testen kunnen aangepast worden aan de noden van het bedrijf.

7 SBM INDUSTRIAL SERVICES 7 SCREENING COMPETENTIES Hierbij wordt gepolst naar de manier waarop de technicus zichzelf inschat, zowel vaktechnisch als gedragsmatig. Het is dus een impressie en geen wetenschap. Dit onderdeel is vooral een referentie voor de medewerker zelf. SCREENING KENNIS De kennistest is neutraal en sluitend. Het is de bedoeling om een realistisch beeld te krijgen van de sterktes en zwaktes binnen diverse deelgebieden: bedrijfselektriciteit, automatisatie en besturing, meet- en regeltechniek, onderhoudsmechanica, pneumatica en hydraulica. De vragen hebben een uiteenlopende moeilijkheidsgraad. SCREENING VAARDIGHEDEN De vaardigheden worden getest op computer, op papier en in de praktijk. Via de vaardigheidstest krijgen we inzicht in zaken zoals handigheid, vaardigheid, redeneervermogen, vlotheid, concentratie, orde, structuur, aanpak e.d.m.

8 SBM INDUSTRIAL SERVICES 8 ADVIES SCREENING RAPPORT De resultaten worden geanalyseerd en gebundeld in een gedetailleerd rapport dat de sterktes, de zwaktes en het potentieel van individuen en groepen in kaart brengt. Het vormt de basis om een realistische en efficiënte trainingsstrategie te ontwikkelen. De testen zijn ook prima evaluatietools bij de rekrutering van nieuwe technische medewerkers. Het is tevens een relevant werkinstrument om constructieve, interne gesprekken op gang te brengen. TRAININGSPLAN Op basis van het screening rapport en/of uw briefing vertaalt SBM Industrial Services uw nood aan technische skills naar een gestructureerd trainingsplan: Hoe kunnen we via training en coaching leemtes opvullen? Extra technische skills bijbrengen? Risico s beheersen? Processen optimaliseren?

9 SBM INDUSTRIAL SERVICES 9 FILIP DE VENT & DIETER PEELEN Productieverantwoordelijken Verstraete in mould labels Met het oog op de uitbreiding van onze technische dienst deden we een beroep op SBM Industrial Services om onze technische medewerkers te screenen. Zo verwierven we inzicht in de aanwezige kennis. We kregen een realistisch beeld van wie goed is in welk vakgebied en wie welke specifieke opleiding nodig had. Het rapport van de screening was pakken gedetailleerder dan we hadden verwacht.

10 SBM INDUSTRIAL SERVICES 10 ONZE ONZE DIENSTEN TRAINING SBM verzorgt momenteel zo n in company trajecten per jaar. SBM heeft 220 medewerkers en doet beroep op meer dan freelance docenten. In onze campussen organiseren we open opleidingen in tal van disciplines en functieniveaus. Deze cursussen zijn voor iedereen toegankelijk. Omdat we kunnen putten uit een brede waaier van mogelijkheden en over de gespecialiseerde knowhow en onderbouw beschikken, kunnen we zeer klantgerichte maatoplossingen aanbieden.

11 SBM INDUSTRIAL SERVICES 11 INVULLING TRAININGSBEHOEFTES De trainingsbehoeftes en -doelen variëren enorm. De manier waarop deze worden ingevuld, hangt af van factoren als volume, intensiteit, bestaand opleidingsaanbod, moeilijkheidsgraad, urgentie e.d.m. SEMI OP MAAT TAILORMADE TRAININGEN READY TO LEARN TRAININGSGRAAD MIXED TRAININGEN

12 SBM INDUSTRIAL SERVICES 12 INVULLING TRAININGSBEHOEFTES TAILORMADE TRAININGEN Deze trainingen worden compleet op maat van de op te leiden medewerker ontwikkeld. SEMI OP MAAT Onder deze noemer kunnen we de groepstrainingen plaatsen. De focus is minder gericht op het individu. Het karakter van de training is meer collectief. READY TO LEARN Sommige trainingsbehoeftes kunnen perfect ingevuld worden met de open opleidingen uit de SBM opleidingskalender. MIXED TRAININGEN Uiteraard zijn er tal van combinaties mogelijk om de specifieke behoeftes in te vullen. Een deel van het traject kan individueel in company gebeuren, sommige sessies kunnen collectief gebeuren, intern of extern. Andere trainingsbehoeftes kunnen soms in een opleidingsnetwerk met verschillende bedrijven gebeuren. Deze resultaatgerichte flexibiliteit is één van de absolute troeven van SBM Industrial Services.

13 SBM INDUSTRIAL SERVICES 13 NICK LEENAERT Talent Director Unilin Het vinden van techniekers op de markt is niet evident. Samen met SBM Industrial Services hebben we een training ontwikkeld om werknemers met een beperkte technische kennis op te leiden, bij te scholen of om te scholen. TRAININGSGRAAD VORMING VAN EEN NIEUWE TECHNICUS SBM Industrial Services kan medewerkers vanaf nul opleiden voor bepaalde technische functies of kerntaken. Dit gebeurt via langere opleidingstrajecten. BIJBRENGEN VAN EXTRA SKILLS, KENNIS ACTUALISEREN, FLEXIBILITEIT VERGROTEN, BLIJVEND LEREN, De intensiteit van de training, het traject, de samenstelling en de duur zijn situatieafhankelijk. SBM werkt daarom niet met strakke standaardformules.

14 SBM INDUSTRIAL SERVICES 14 ONZE ONZE DIENSTEN COACHING De implementatie op de werkvloer is de logische volgende stap. SBM Industrial Services begeleidt en ondersteunt om de training om te zetten in functionele meerwaarde voor de medewerker(s) en het bedrijf.

15 SBM INDUSTRIAL SERVICES 15 PARTNER- PARTNERSHIPS Ondertussen hebben tal van bedrijven de troeven van onze in-house oplossingen ontdekt, waaronder: GEERT Onderhoudstechnieker industrie Dankzij de trainers van SBM leerden we om op een snelle en praktische manier problemen te voorkomen. Daarnaast kregen we inzicht in nieuwe technologische evoluties die we kunnen gebruiken bij ons op de werkvloer.

16 SBM INDUSTRIAL SERVICES 16 KEEP CALM AND THINK CHAMELEON Nood aan technici on the job? Behoefte aan bedrijfsgericht advies, resultaatgerichte trainingen, professionele implementatie, resultaatversterkende coaching? Contacteer ons. SBM Industrial Services komt graag bij u langs. T M glenn.brysse@sbmopleidingen.be

Goed, beter, best. Eenvoudig en betrouwbaar beoordelen met D-PAC

Goed, beter, best. Eenvoudig en betrouwbaar beoordelen met D-PAC Editie november 2018 Smart Education, Spin-off, Application prototyping Goed, beter, best. Eenvoudig en betrouwbaar beoordelen met D-PAC Schrijftaken en presentaties zijn vaak een cruciaal onderdeel van

Nadere informatie

Stageverslag Michaël Deslypere

Stageverslag Michaël Deslypere Stageverslag Michaël Deslypere MANPOWER Stagementor: Valerie Milissen Stagebegeleider: Pieterjan Bonne 2 Inhoudsopgave 1.Voorwoord... 3 2.Situering/voorstelling van de stageplaats... 4 3.Beschrijving van

Nadere informatie

THINK CHAMELEON! DOE IETS MET JE KOSTBAAR TALENT VOOR TECHNIEK. industrial services SKILLS VOOR BEDRIJF EN MEDEWERKERS

THINK CHAMELEON! DOE IETS MET JE KOSTBAAR TALENT VOOR TECHNIEK. industrial services SKILLS VOOR BEDRIJF EN MEDEWERKERS THINK CHAMELEON! DOE IETS MET JE KOSTBAAR TALENT VOOR TECHNIEK. SKILLS VOOR BEDRIJF EN MEDEWERKERS industrial services We need skills! PRODUCTIE AANTAL TIJDSTIP DATUM LOCATIE PRIJS Expert in lean en productiemanagement

Nadere informatie

TRAINING COACHING ADVIES INTERN TRANSPORT. Opleidingsaanbod voorjaar

TRAINING COACHING ADVIES INTERN TRANSPORT. Opleidingsaanbod voorjaar TRAINING COACHING ADVIES INTERN TRANSPORT Opleidingsaanbod voorjaar 2017 www.sbmopleidingen.be 2 Intern transport Heftruck, Reachtruck, Hoogwerker, Rolbrug, Wiellader, Autolaadkraan, Verreiker, Torenkraan,

Nadere informatie

TRAINING COACHING ADVIES INTERN TRANSPORT. Infobrochure met praktische gegevens najaar

TRAINING COACHING ADVIES INTERN TRANSPORT. Infobrochure met praktische gegevens najaar TRAINING COACHING ADVIES INTERN TRANSPORT Infobrochure met praktische gegevens najaar 2016 www.sbmopleidingen.be 2 Intern transport Heftruck, Reachtruck, Hoogwerker, Rolbrug, Wiellader, Autolaadkraan,

Nadere informatie

Optimaal benutten, ontwikkelen en binden van aanwezig talent

Optimaal benutten, ontwikkelen en binden van aanwezig talent Management Development is een effectieve manier om managementpotentieel optimaal te benutten en te ontwikkelen in een stimulerende en lerende omgeving. De manager van vandaag moet immers adequaat kunnen

Nadere informatie

Kwalitatief, effectief praktisch en resultaatgericht

Kwalitatief, effectief praktisch en resultaatgericht Kwalitatief, effectief praktisch en resultaatgericht OrganisatieGroei OrganisatieGroei begeleidt en ondersteunt al meer dan 10 jaar opdrachtgevers bij het doorvoeren van veranderingen (groei) die leiden

Nadere informatie

managing people meeting aspirations Natuurlijke groei

managing people meeting aspirations Natuurlijke groei managing people meeting aspirations Natuurlijke groei geloof Wij hebben een gemeenschappelijke visie pagina - managing people, meeting aspirations Vandaag verhoogt CPM de prestaties op elk niveau van uw

Nadere informatie

DIENSTHOOFD. Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse

DIENSTHOOFD. Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse 1/7 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Operationele entiteit Standplaats Dienstchef Weddenschaal Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse A4a - A4b (of indien van toepassing

Nadere informatie

15% Modulair traject Technisch Operator. korting *

15% Modulair traject Technisch Operator. korting * Modulair traject Technisch Operator 15% korting * 1 Onderhoudsmechanica - Basis 2 Pneumatica 3 Onderhoudselektriciteit - Basis 4 Machineveiligheid en Kwaliteitsvol Werken I 5 Onderhoudsmechanica - Gevorderd

Nadere informatie

ICT Programmamanager

ICT Programmamanager /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor agentschap het Facilitair Bedrijf (HFB), is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Programmamanager Contract

Nadere informatie

Hulp bij ADHD. Scholingsaanbod

Hulp bij ADHD. Scholingsaanbod Hulp bij ADHD Dit heeft mijn beeld van ADHD enorm verrijkt. Ik zie nu veel mogelijkheden om kinderen met ADHD goede begeleiding te bieden deelnemer workshop bij Fontys Hogescholen Copyright 2010 Hulp bij

Nadere informatie

Alle digitale tools voor een sterk HR-beleid

Alle digitale tools voor een sterk HR-beleid 1 Alle digitale tools voor een sterk HR-beleid Gebruiksvriendelijke en praktijkgerichte HR tools ontwikkelen die bijdragen tot nog sterkere bedrijfsprestaties. Elke dag opnieuw is dit dé opdracht voor

Nadere informatie

Een uitgebreide personalia kunt u opvragen bij info@lots-of-hospitality.nl

Een uitgebreide personalia kunt u opvragen bij info@lots-of-hospitality.nl Charlotte Parrée heeft ruim 20 jaar verkoopervaring in de hotellerie. Haar werkervaring heeft ze opgedaan in binnen- en buitenland bij vier en vijf sterren hotels, waaronder de Hotels van Oranje te Noordwijk.

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIENSTHOOFD (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING DIENSTHOOFD (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal A4a - A4b (Loopbaanpad Organisatie) 1 2. DOEL Verantwoordelijkheid opnemen door een dienst te leiden in lijn met de doelstellingen van het departement

Nadere informatie

DIENSTHOOFD. Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse

DIENSTHOOFD. Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse 1/7 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Operationele entiteit Standplaats Dienstchef Weddenschaal Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse A4a - A4b (of indien van toepassing

Nadere informatie

E-Learning productie. Hulp on the moment of need

E-Learning productie. Hulp on the moment of need E-Learning productie Software Creëren IT gebruikersdocumentatie Hulp on the moment of need Corporate Learning Talent Management Over tts tts knowledge matters. tts zorgt voor kennisoverdracht en de ontwikkeling

Nadere informatie

Programma. Wie is BLCC. e-taaltesten. 2 cases

Programma. Wie is BLCC. e-taaltesten. 2 cases op Programma Wie is BLCC e-taaltesten 2 cases BLCC = spin-off van de KU Leuven en VOKA Een taalopleiding bij BLCC Wij vatten leren persoonlijk op. Uw garanties: Een traject op maat Een toptrainer die perfect

Nadere informatie

Producten. Advies coaching en training Strategie Financieel

Producten. Advies coaching en training Strategie Financieel Het bedrijf Wij zijn een full concept bureau voor de automotive en Aftersales Specialist. Wij staan voor flexibel, transparant en praktische oplossingen. Producten Advies coaching en training Strategie

Nadere informatie

Hulp on the moment of need

Hulp on the moment of need E-Learning productie tt performance suite Creëren IT gebruikersdocumentatie Hulp on the moment of need Corporate Learning Talent Management Over tts tts knowledge matters. tts zorgt voor kennisoverdracht

Nadere informatie

Management Team Training. Voorbeeld

Management Team Training. Voorbeeld Management Team Training Voorbeeld Exclusieve training op maat MT Voor het Management team wordt er een special pakket op maat aangeboden. Er wordt geluisterd naar uw wensen en u krijgt een speciaal daarop

Nadere informatie

ORGANISATIEONTWIKKELING ORGANISEREN & PRESTEREN. Voorbeelden opdrachten:

ORGANISATIEONTWIKKELING ORGANISEREN & PRESTEREN. Voorbeelden opdrachten: ORGANISATIEONTWIKKELING ORGANISEREN & PRESTEREN Voorbeelden opdrachten: Begeleiding bij reorganisatie en reductie van het personeelsbestand, zoals: sociaal plan, afspiegelingsoverzicht, functie-overgangsmatrix,

Nadere informatie

MARKETING VOOR NIET-MARKETEERS

MARKETING VOOR NIET-MARKETEERS #COMMERCIEEL MARKETING VOOR NIET-MARKETEERS BESPAAR MET DE KMO-PORTEFEUILLE 1203,95 incl. BTW I.S.M. OMSCHRIJVING Introductie Begrijp de basics in klant- en marktgericht ondernemen. Met zeer realistische

Nadere informatie

Industry consulting. Care management. Effectieve procesinnovatie in de zorg. Onze zorg Kwaliteit nu én in de toekomst

Industry consulting. Care management. Effectieve procesinnovatie in de zorg. Onze zorg Kwaliteit nu én in de toekomst Industry consulting Care management Effectieve procesinnovatie in de zorg Onze zorg Kwaliteit nu én in de toekomst Effectieve procesinnovatie Iedere organisatie is uniek. Dat is in de zorg niet anders.

Nadere informatie

Ordina ICT Talent Development. Zijn uw ICT medewerkers klaar voor de toekomst?

Ordina ICT Talent Development. Zijn uw ICT medewerkers klaar voor de toekomst? Ordina ICT Talent Development Zijn uw ICT medewerkers klaar voor de toekomst? Waarom het thema ICT Talent Development? 2 Onze klanten hebben een structurele behoefte aan gekwalificeerde ICT professionals

Nadere informatie

Plan voor een scholingsaanbod CJG: in en vanuit het CJG

Plan voor een scholingsaanbod CJG: in en vanuit het CJG Plan voor een scholings CJG: in en vanuit het CJG Uitgaan van de eigen kracht van ouders en kinderen, die eigen kracht samen versterken en daar waar nodig er op af en ondersteunen Het scholingsplan CJG

Nadere informatie

VIPD. Strategische Personeelsplanning. samen beter presteren. Zijn uw medewerkers klaar voor de toekomst?

VIPD. Strategische Personeelsplanning. samen beter presteren.   Zijn uw medewerkers klaar voor de toekomst? VIPD Strategische Personeelsplanning Zijn uw medewerkers klaar voor de toekomst? samen beter presteren www.vipd.nl WIE ZIJN WIJ? Wij zijn een team van enthousiaste, flexibele mensen die op een praktijkgerichte

Nadere informatie

SCREENING TECHNICI. Onderhoudsmechanica. Airco. Storing zoeken. Automatisering TRAINING COACHING ADVIES

SCREENING TECHNICI. Onderhoudsmechanica. Airco. Storing zoeken. Automatisering TRAINING COACHING ADVIES TRAINING COACHING ADVIES Metaalconstructeur SCREENING TECHNICI Informatie over onze aanpak en handleiding bij het lezen van het adviesrapport Koelmonteur Koppelingen Reducties Koeltechniek MIG/MAG lassen

Nadere informatie

Het Opleidingsatelier Voeding in de spotlights. 15 mei Roeselare

Het Opleidingsatelier Voeding in de spotlights. 15 mei Roeselare Het Opleidingsatelier Voeding in de spotlights 15 mei 2018 - Roeselare Verwelkoming Pieter Vancoillie Coördinator Fabriek voor de Toekomst Voeding POM West-Vlaanderen Het Opleidingsatelier van 2012 tot

Nadere informatie

R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN

R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN VERDER KIJKEN HumanR is dé specialist bij uitstek op het gebied van werving, selectie

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Directeur audit

Functiebeschrijving: Directeur audit Functiebeschrijving: Directeur audit Functiefamilie Controle en audit functies Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie 1.1.

Nadere informatie

Ondernemerschap door loslaten van vaste functies

Ondernemerschap door loslaten van vaste functies Organisatie naam: Full Management Support Plaats: Breda Aantal medewerkers: 25 en een netwerk van ZZP ers Soort arbeidsflexibiliteit: zelfsturende teams, ondernemerschap door functionele flexibiliteit

Nadere informatie

de Belangrijkste Tekening ter Wereld

de Belangrijkste Tekening ter Wereld de Belangrijkste Tekening ter Wereld Karl Mor+er Crea+ef Expert ThinkBuzan Licensed Instructor Accredited Gebaseerd op : The Most Important Graph in the World Tony Buzan # de Belangrijkste Tekening ter

Nadere informatie

DE CIO VAN DE TOEKOMST

DE CIO VAN DE TOEKOMST MIC 2015 DE CIO VAN DE TOEKOMST 30 oktober 2015 Mark van der Velden principal adviseur, interim manager EVEN VOORSTELLEN ONDERWERPEN De complexiteit van ICT in de zorg ICT ontwikkeling in drie stappen

Nadere informatie

Leading Professional Recruitment in the Technology Industry

Leading Professional Recruitment in the Technology Industry Leading Professional Recruitment in the Technology Industry People Linking Performance Strategy Wie is Top Job TOP JOB is een Belgisch, internationaal wervings-en selectiekantoor gespecialiseerd in het

Nadere informatie

ASSESSMENT The Right Profile

ASSESSMENT The Right Profile ASSESSMENT The Right Profile ASSESSMENT De basis van een succesvolle onderneming wordt gevormd door zijn werknemers. De concurrentiekracht van een bedrijf wordt bepaald door de snelheid waaraan ze zich

Nadere informatie

Manual: handleiding opstarten Skills Lab

Manual: handleiding opstarten Skills Lab Manual: handleiding opstarten Skills Lab Dit is een handleiding voor professionals die zelf een Skills Lab willen starten. Skills Lab wil de werkmogelijkheden voor mensen met ASS vergroten door hen te

Nadere informatie

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK.

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK. Functiebeschrijving HR - Manager KORTRIJK Functiegegevens Functiebenaming: Team: Loonschaal: HR-manager KORTRIJK P & O (Loon & Tijd + HR) A5a-A5b Plaats in de organisatie Je bent lid van het managementteam

Nadere informatie

Takenpakketprofiel ( )

Takenpakketprofiel ( ) Takenpakketprofiel (3-2-2017) Bemiddelaar Algemene informatie Nummer profiel Omschrijving profiel C10N Bemiddelaar Doel van de functie Vanuit een specialisatie professioneel advies of begeleiding geven

Nadere informatie

CREAZY. CREAZY HOUSE Groenstraat 74 A 3020 Herent (Veltem - Beisem) - België info@creazy.be. www.creazy.be

CREAZY. CREAZY HOUSE Groenstraat 74 A 3020 Herent (Veltem - Beisem) - België info@creazy.be. www.creazy.be CREAZY CREAZY HOUSE Groenstraat 74 A 3020 Herent (Veltem - Beisem) - België info@creazy.be www.creazy.be Wie zijn wij Creazy is opgericht in 2000 en is gegroeid uit Techzy. Techzy was het resultaat van

Nadere informatie

Adviesbureau nieuwe stijl Strategie leiderschap - coaching

Adviesbureau nieuwe stijl Strategie leiderschap - coaching Adviesbureau nieuwe stijl Strategie leiderschap - coaching Samenvatting InmensGroeien is opgericht door Joop Egmond en Maarten Smits. Het bedrijf is ontstaan uit de wens om voor mensen binnen organisaties

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DESKUNDIGE ICT (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING DESKUNDIGE ICT (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Entiteit ICT Standplaats Gent Weddeschaal C4 - C5 / B1 B2 B3 (Loopbaanpad Expertise) 1 2. DOEL Instaan, vanuit de eigen specifieke kennis en expertise, voor de uitvoering van

Nadere informatie

Competentiemanagement. bij het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel

Competentiemanagement. bij het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel Competentiemanagement bij het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel Hoe het allemaal begon In het kader van het diversiteitsplan: december 2008 - december 2010 Een reeks acties met de focus op recrutering,

Nadere informatie

Bijlage C behorende bij artikel 2 lid 3 Besluit personeel veiligheidsregio

Bijlage C behorende bij artikel 2 lid 3 Besluit personeel veiligheidsregio Bijlage C behorende bij artikel 2 lid 3 Besluit personeel veiligheidsregio Supplement f. Functie procesmanager multidisciplinair oefenen Functie zoals genoemd in artikel 2 lid 3 sub f Besluit personeel

Nadere informatie

Via Campus at Work. Bezoek voor een overzicht en concrete toelichting van de professionele diensten van Campus at Work.

Via Campus at Work. Bezoek  voor een overzicht en concrete toelichting van de professionele diensten van Campus at Work. Expertise werkt Hebt u ooit overwogen om een opdracht binnen uw organisatie te laten uitvoeren door een hogeschool? Jong talent en specialisten die hun kennis en vaardigheden inzetten om kwalitatieve resultaten

Nadere informatie

Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries

Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries Functietitel: Dienst: Niveau Eerste evaluator Tweede evaluator Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries cultuurcentrum C4-C5 Directeur cultuurcentrum Afdelingshoofd Vrije Tijd HOOFDDOEL VAN DE

Nadere informatie

Niet harder maar slimmer werken

Niet harder maar slimmer werken Niet harder maar slimmer werken Aan de slag met innovatieve arbeidsorganisatie WEST4WORK, 3 november 2015 Lieven Eeckelaert 1 Iedereen heeft het recht om met goesting te werken Sales Director Klanten Sales

Nadere informatie

Soa Aids Nederland. Competentieprofiel MI-coach binnen de soa-bestrijding

Soa Aids Nederland. Competentieprofiel MI-coach binnen de soa-bestrijding Soa Aids Nederland Competentieprofiel MI-coach binnen de soa-bestrijding Competentieprofiel MI-coach binnen de soa-bestrijding Amsterdam, april 2011 Inhoud Introductie/inleiding 7 1. MI-coaching en randvoorwaarden

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 1.2 Klantenadviserend (externe klanten)

FUNCTIEFAMILIE 1.2 Klantenadviserend (externe klanten) Doel van de functiefamilie Vanuit een specialisatie professioneel advies of begeleiding geven aan externe klanten deze klanten oplossingen aan te reiken of maximaal te ondersteunen in het vinden van een

Nadere informatie

Opdrachtgevers en aanbod

Opdrachtgevers en aanbod HR-OPLOSSINGEN www.inwerking.com Outplacement Begeleiding bij 2 e spoor trajecten Advies voor duurzame inzetbaarheid van uw personeel Strategisch plannen van personeel Coaching Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING SENIOR PROJECTCOÖRDINATOR (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING SENIOR PROJECTCOÖRDINATOR (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Weddeschaal (Loopbaanpad Asse, Brugge, Gent, Ronse C3 C5 / C4 C5 / B1 B2 B3 Projecten) 2. DOEL Instaan voor de coördinatie en realisatie van verschillende (complexere)

Nadere informatie

CIRCULAIRE ECONOMIE. Jobs, vaardigheden en betrokkenheid van werknemers. Inleiding door. Raf Boey Departement Werk en Sociale Economie

CIRCULAIRE ECONOMIE. Jobs, vaardigheden en betrokkenheid van werknemers. Inleiding door. Raf Boey Departement Werk en Sociale Economie CIRCULAIRE ECONOMIE Jobs, vaardigheden en betrokkenheid van werknemers Inleiding door Raf Boey Departement Werk en Sociale Economie De toekomst van onze arbeidsmarkt Vele nieuwe trends Welke jobs brengt

Nadere informatie

JOB ARCHITECT CREËER CONSISTENTE FUNCTIEBESCHRIJVINGEN & COMPETENTIEPROFIELEN OP EEN SNELLE EN DOELTREFFENDE MANIER

JOB ARCHITECT CREËER CONSISTENTE FUNCTIEBESCHRIJVINGEN & COMPETENTIEPROFIELEN OP EEN SNELLE EN DOELTREFFENDE MANIER JOB ARCHITECT CREËER CONSISTENTE FUNCTIEBESCHRIJVINGEN & COMPETENTIEPROFIELEN OP EEN SNELLE EN DOELTREFFENDE MANIER 1 REFERENTIES CHRISTINE CHALTIN (HR DIRECTOR, ISS & HR MANAGER OF THE YEAR) In samenwerking

Nadere informatie

Veda Consultancy kunt u daar, met onze vele jaren ervaring in organisaties en veel jaren ervaring als coaches en trainers, uitstekend bij helpen.

Veda Consultancy kunt u daar, met onze vele jaren ervaring in organisaties en veel jaren ervaring als coaches en trainers, uitstekend bij helpen. Informatie voor cliënten coachingstrajecten U wilt een coachingstraject volgen omdat u zichzelf op professioneel gebied en op persoonlijk gebied wilt ontwikkeling en verbeteren. U werkt als professional

Nadere informatie

Transi4e%&% leiderschap%

Transi4e%&% leiderschap% Odin development compass Wanneer u in uw organisatie teams vormt of ontwikkelt, en mensen wilt ondersteunen in hun groei, wilt u ongetwijfeld weten wat de werkelijke kracht is van iedereen. Het Odin Development

Nadere informatie

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Onze experts brengen u digitale kennis en ervaring op locatie. Om voortdurend in te kunnen spelen op veranderende

Nadere informatie

EEN PARTNER DIE WERKT

EEN PARTNER DIE WERKT EEN PARTNER DIE WERKT Goed personeel bepaalt het succes van uw organisatie. Goed personeelsbeleid is daarbij essentieel. U zoekt dan ook een ervaren en betrouwbare HR partner. Een partner die u kan adviseren

Nadere informatie

BA[L]AN S VOORSTELLING ACTIEMAP

BA[L]AN S VOORSTELLING ACTIEMAP BA[L]AN S VOORSTELLING ACTIEMAP MYRIAM HEEREMANS PRAKTIJKDAG WERKEN AAN WERKBAAR WERK 18 MAART 2014 PROGRAMMA WELKOM LEVENSFASEN EXPERIMENTEREN MET DE LEVENSFASEN REFLECTIE 5 brillen VOORSTELLING MAP WELKOM

Nadere informatie

ODC toont de essentie in vier kleuren: Natuurlijke kracht De natuurlijke kracht is wat iemand van nature goed kan en waar iemand energie van krijgt.

ODC toont de essentie in vier kleuren: Natuurlijke kracht De natuurlijke kracht is wat iemand van nature goed kan en waar iemand energie van krijgt. Optimale inzet en groei van uw talenten en organisatie Wanneer u in uw organisatie teams vormt of ontwikkelt en mensen wilt inzetten vanuit hun natuurlijke kracht, wilt u ongetwijfeld weten wat de werkelijke

Nadere informatie

Transi4e%&% leiderschap%

Transi4e%&% leiderschap% Odin development compass Wanneer u in uw organisatie teams vormt of ontwikkelt, en mensen wilt ondersteunen in hun groei, wilt u ongetwijfeld weten wat de werkelijke kracht is van iedereen. Het Odin Development

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader Doel van de functiefamilie Leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en input geven naar het beleid teneinde een kwaliteitsvolle, klantgerichte dienstverlening te verzekeren en zodoende bij

Nadere informatie

AGILE WERKEN Leer je eigen capaciteiten optimaal te benutten dankzij een effectieve samenwerking.

AGILE WERKEN Leer je eigen capaciteiten optimaal te benutten dankzij een effectieve samenwerking. AGILE WERKEN Leer je eigen capaciteiten optimaal te benutten dankzij een effectieve samenwerking T: +31 (0)20 24 022 44 E: info@gladwell.nl www.gladwell.nl WAT IS AGILE? Agile is een denkwijze die erop

Nadere informatie

Acertys Technical Services. Tot uw dienst

Acertys Technical Services. Tot uw dienst Acertys Technical Services Tot uw dienst Service specialisten voor elk product Een uitgebreid team van vakbekwame en gemotiveerde technici staat tot uw dienst. Vandaag zijn dit meer dan 45 Service Engineers,

Nadere informatie

Dé taaltraining voor zakelijk succes!

Dé taaltraining voor zakelijk succes! TAALTRAINER VOOR PROFESSIONALS Uw carrière een boost geven? Met uw bedrijf succesvol zakendoen in het buitenland? Uw communicatie met collega s en klanten optimaliseren? Dé taaltraining voor zakelijk succes!

Nadere informatie

TRAINING LAAT JE WERELD DRAAIEN ROND DE KLANT EN MEER KLANTEN ZULLEN ROND JOU DRAAIEN. SALES VERKOOP

TRAINING LAAT JE WERELD DRAAIEN ROND DE KLANT EN MEER KLANTEN ZULLEN ROND JOU DRAAIEN. SALES VERKOOP TRAINING LAAT JE WERELD DRAAIEN ROND DE KLANT EN MEER KLANTEN ZULLEN ROND JOU DRAAIEN. COACHING ADVIES SALES VERKOOP Sales en klanten ondergaan een transformatie. Door de digitale realiteit van vandaag

Nadere informatie

Hulp bij ADHD. Scholingsaanbod

Hulp bij ADHD. Scholingsaanbod Hulp bij ADHD Dit heeft mijn beeld van ADHD enorm verrijkt. Ik zie nu veel mogelijkheden om kinderen met ADHD goede begeleiding te bieden deelnemer workshop bij Fontys Hogescholen Copyright 2010 Hulp bij

Nadere informatie

WAT ZIJN DE UITGANGSPUNTEN

WAT ZIJN DE UITGANGSPUNTEN WAT ZIJN DE UITGANGSPUNTEN Bekijk de visie en beantwoord de volgende vragen In welke mate er aandacht is voor andere partijen, burgers, vrijwilligers, mantelzorg Wat staat er vermeld over de eigen kracht

Nadere informatie

Training Within Industry - Job Instruction

Training Within Industry - Job Instruction Training Within Industry - Job Instruction Inleiding In veel bedrijven worden problemen opgelost door doelgericht aan die problemen te werken. Achteraf hadden deze problemen voorkomen kunnen worden, door

Nadere informatie

Innovatieve leeroplossingen voor de industrie 4.0

Innovatieve leeroplossingen voor de industrie 4.0 Innovatieve leeroplossingen voor de industrie 4.0 E-learning Hoe lanceer je e-learning op de werkvoer en hoe betrek je de interne afdelingen zo veel mogelijk bij de ontwikkeling van de inhoud? Op die vraag

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS

EEN VAN ONZE EXPERTS EEN VAN ONZE EXPERTS For every situation, there is a suitable line from a song Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn

Nadere informatie

Productcatalogus AIRO Visie

Productcatalogus AIRO Visie Productcatalogus AIRO Visie Bedrijven Agogiek Inspireren Reflecteren Ontwikkelen 1 www.airovisie.nl Indeling Inleiding..pagina 3 Groepsdynamica pagina 4 Proactiviteit..pagina 5 Omgaan met emoties.. pagina

Nadere informatie

FINMORE. drs Paul Olie. Kwaliteit en expertise bij het invullen. van financieel administratieve functies

FINMORE. drs Paul Olie. Kwaliteit en expertise bij het invullen. van financieel administratieve functies INTERIM MANAGEMENT & Kwaliteit en expertise bij het invullen RECRUITMENT Een assessment levert een completer beeld op van drs Paul Olie een kandidaat en ondersteunt de besluitvorming van financieel administratieve

Nadere informatie

REKRUTERING & SELECTIE: TENDENSEN EN UITDAGINGEN (#TRENDSR&S)

REKRUTERING & SELECTIE: TENDENSEN EN UITDAGINGEN (#TRENDSR&S) REKRUTERING & SELECTIE: TENDENSEN EN UITDAGINGEN (#TRENDSR&S) GOING BEYOND BUSINESS AS USUAL DIRK BUYENS, VERONIEK DE SCHAMPHELAERE, JASMIJN VERBRIGGHE, SARAH VERHAEGHE @VDSCHAM OVERZICHT I. Uitgangspunt

Nadere informatie

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding.

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. Together is better Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. The way we work In een tijd waarin de arbeidsmarkt krap is en de vraag naar talent steeds groter wordt werkt het maar

Nadere informatie

mt&v HR Services mt&v Assessment Services

mt&v HR Services mt&v Assessment Services mt&v HR Services Organisaties hebben ambities. Het concretiseren van de ambitie van een organisatie door middel van een heldere, missie, met concrete doelstellingen en strategie, is cruciaal voor elke

Nadere informatie

HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN

HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN MENSEN ZIJN HET HART VAN UW SUCCES BEDRIJVEN DIE DE BESTE MENSEN AAN ZICH WETEN TE BINDEN, PRESTEREN BETER. MAAR

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Sense Template BluefieldFinance Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie Opgericht 2007 Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met

Nadere informatie

GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES

GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES HUDSON RECRUITMENT & TALENT MANAGEMENT DE BESTE PROFESSIONALS VOOR SALES, MARKETING, HR EN GENERAL MANAGEMENT Ze zijn schaars: professionals

Nadere informatie

Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder. Contract onbepaalde duur.

Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder. Contract onbepaalde duur. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Contactcenter teamleider mbo-beroep, niveau 4. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair?

MBO-beroep in beeld. Contactcenter teamleider mbo-beroep, niveau 4. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair? MBO-beroep in beeld Contactcenter teamleider mbo-beroep, niveau 4 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied.

Nadere informatie

DE 7 STAPPEN TOT SUCCES- VOL ITSM.

DE 7 STAPPEN TOT SUCCES- VOL ITSM. WHITEPAPER DE 7 STAPPEN TOT SUCCES- VOL ITSM. MPROOF.NL 2 MPROOF.NL GEGARANDEERDE RESULTATEN VOOR UW SERVICEORGANISATIE. IT Service Management implementeren is een omvangrijke klus. Het geheim is een naadloze

Nadere informatie

De kracht van werkplekleren. Peggy Van Acker. Seminarie Onderwijskunde Seminarie 1: Feedback Begeleiding Coaching 28 januari 2014

De kracht van werkplekleren. Peggy Van Acker. Seminarie Onderwijskunde Seminarie 1: Feedback Begeleiding Coaching 28 januari 2014 De kracht van werkplekleren. Peggy Van Acker Seminarie Onderwijskunde Seminarie 1: Feedback Begeleiding Coaching 28 januari 2014 Agenda Info opleiding bachelor Retailmanagement Concept duaal leren & werkplekleren

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

Logboek persoonlijk ontwikkelingsplan persoonlijk actieplan. Naam student: Maes Pieter

Logboek persoonlijk ontwikkelingsplan persoonlijk actieplan. Naam student: Maes Pieter BACHELOR NA BACHELOR ADVANCED BUSINESS MANAGEMENT Logboek persoonlijk ontwikkelingsplan persoonlijk actieplan Naam student: Maes Pieter 2011-2012 POP EERSTE GEKOZEN ALGEMENE COMPETENTIE: OPBOUWEN VAN EEN

Nadere informatie

VOORJAAR 2017 SALES VERKOOP

VOORJAAR 2017 SALES VERKOOP TRAINING COACHING ADVIES VOORJAAR 2017 SALES VERKOOP Sales en klanten ondergaan een transformatie. Door de digitale realiteit van vandaag gaan sales professionals anders om met hun klanten en prospects.

Nadere informatie

Randstad Diversity. voor een succesvol diversiteitsbeleid. www.randstad.be/diversity

Randstad Diversity. voor een succesvol diversiteitsbeleid. www.randstad.be/diversity Randstad Diversity voor een succesvol diversiteitsbeleid www.randstad.be/diversity inhoud Randstad en diversiteit Wat is diversiteit? Waarom diversiteit? Onze dienstverlening Coaching 22 Consulting onze

Nadere informatie

Wat heb je aan een Rolls Royce als je niet kan autorijden?

Wat heb je aan een Rolls Royce als je niet kan autorijden? Wat heb je aan een Rolls Royce als je niet kan autorijden? Primaned gebruikersbijeenkomst 2013 Dr. Stijn Van de Vonder Manager Primaned Academy Situatie Is uw organisatie in staat om het maximale voordeel

Nadere informatie

DEVELOPLAND HUMAN RESOURCE

DEVELOPLAND HUMAN RESOURCE DEVELOPLAND HUMAN RESOURCE A I AANDACHT INZICHT voor de kern in de richting M MAATWERK voor blijvend resultaat HR BINNEN JOUW BEDRIJF Als ondernemer sta je voor je organisatie, heb je doelen gesteld en

Nadere informatie

zorgvisie Heilige familie Lagere school

zorgvisie Heilige familie Lagere school zorgvisie Heilige familie Lagere school 1) Inleiding Onze school- en zorgvisie staat gesymboliseerd in ons schoollogo en in onze slogan sterk onderwijs, warme sfeer! : Ieder kind is van harte welkom in

Nadere informatie

Competenties en talenten in het vrijwilligerswerk. Studiedag Week van de Vrijwilliger 28/2

Competenties en talenten in het vrijwilligerswerk. Studiedag Week van de Vrijwilliger 28/2 Competenties en talenten in het vrijwilligerswerk Studiedag Week van de Vrijwilliger 28/2 Stelling 1 Waarom zou je? Een echt win-win! Een sterkere ploeg waardoor je vlotter kunt werken aan je doelstelling

Nadere informatie

Unieke opleiding in Arboland. Opleiding. Copla Opleiding Training Consultants Coaching

Unieke opleiding in Arboland. Opleiding. Copla Opleiding Training Consultants Coaching Unieke opleiding in Arboland Opleiding Copla Opleiding Training Consultants Coaching copla.nl Bezoek ook onze websites: www.copla.nl www.deveiligheidscoach.nl DE VEILIGHEIDSCOACH Steeds vaker buigen veiligheidskundigen

Nadere informatie

The partner in industrial automation INTEQNION. Process Control Systems

The partner in industrial automation INTEQNION. Process Control Systems The partner in industrial automation INTEQNION Process Control Systems Kennis, kwaliteit en vakmanschap Inteqnion is een innovatief en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwerp, bouw en implementatie

Nadere informatie

Voor de leerkracht: Het bedrijf verkennen via het STEM-schema tijdens het voorbezoek

Voor de leerkracht: Het bedrijf verkennen via het STEM-schema tijdens het voorbezoek Leidraad voorbereiding bedrijfsbezoek Inleiding Het enthousiasme is groot om het beeld bij kinderen van STEM-disciplines, in het bijzonder van techniek, een positieve wending te geven. Dat is ook nodig,

Nadere informatie

beter leren, fijner werken, sneller groeien Performance Management workshop HR Live congres 28-10-2014 The Courseware Company Welkom!

beter leren, fijner werken, sneller groeien Performance Management workshop HR Live congres 28-10-2014 The Courseware Company Welkom! beter leren, fijner werken, sneller groeien Performance Management workshop HR Live congres 28-10-2014 The Courseware Company Welkom! Agenda Introductie Performance Management Stellingen Afsluiting Luciano

Nadere informatie

HET ANTWOORD OP UW VRAGEN

HET ANTWOORD OP UW VRAGEN HET ANTWOORD OP UW VRAGEN Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING SENIOR PROJECTLEIDER (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING SENIOR PROJECTLEIDER (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal A8a A8b (Loopbaanpad Projecten) 1 2. DOEL De strategie van de organisatie uitdragen en realiseren door het beheren van een projectenportefeuille.

Nadere informatie

OTV DIRECTEUR THUISZORG. Een manager met daadkracht, visie en groeiambities. Aansturen van de dagelijkse werking van de thuiszorgdiensten.

OTV DIRECTEUR THUISZORG. Een manager met daadkracht, visie en groeiambities. Aansturen van de dagelijkse werking van de thuiszorgdiensten. OTV DIRECTEUR THUISZORG Een manager met daadkracht, visie en groeiambities RESULTAATGEBIEDEN Aansturen van de dagelijkse werking van de thuiszorgdiensten. - Opmaken van doelstellingsdossiers gezinshulp,poetshulp

Nadere informatie