VERKOOPPROCEDURE SDV VOOR EEN MEERJARIGE OVEREENKOMST VOOR DE VERNIETIGING VAN DIVERSE TEXTIEL-STOFFEN (KATOEN, NYLON, Enz...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERKOOPPROCEDURE SDV20156001 VOOR EEN MEERJARIGE OVEREENKOMST VOOR DE VERNIETIGING VAN DIVERSE TEXTIEL-STOFFEN (KATOEN, NYLON, Enz..."

Transcriptie

1 VERKOOPPROCEDURE SDV VOOR EEN MEERJARIGE OVEREENKOMST VOOR DE VERNIETIGING VAN DIVERSE TEXTIEL-STOFFEN (KATOEN, NYLON, Enz...) 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 Toegepaste procedure leidende dienst 3 Publiciteit - terbeschikkingstelling van de documenten die de verkoop regelen 4 Deelnemingsvoorwaarden informatie te verstrekken door de kandidaat-kopers 5 Bezichtiging van het aan te kopen materieel door de kandidaat-kopers 6 Ontvangst van de offertes 7 Gunningscriterium 8 Gunning (en opstelling van het contract) 9 Ondertekening en verzending van het contract 10 Betaling 11 Levering van de stoffen 12 Maatregelen van ambtswege 13 Waarborg 14 Geschillen 15 Duur van het contract 2. Toegepaste procedure leidende dienst a. De verkoop van het in bijlage A beschreven materieel is een «onderhandse verkoop» gebonden aan een meerjarig contract van 4 (VIER) jaar betreffende de VERNIETIGING en BEHANDELING van TEXTIEL-STOFFEN, in principe steeds afkomstig van het Competentie Centrum Steunmaterieel en Producten te IEPER.. Iedere vernietiging van stoffen geeft aanleiding tot facturatie. b. De gunningscriteria zijn: Criterium Gewicht De prijs 70% Voor een offerte van alle loten 20% Certificaat ISO 9001 of gelijkwaardig voor dit domein 5% Fiabiliteitscoëfficiënt van de onderneming 5% c. Op het bedrag van de weerhouden inschrijving worden er 5 % bijkomende kosten aangerekend. d. Er valt op te merken dat de kosten van de verpakking en het transport ten laste van Defensie zijn. e. De leidende dienst verantwoordelijk voor deze verkoop en waaraan alle briefwisseling moet gericht worden, is: DEFENSIE ALGEMENE DIRECTIE MATERIAL RESOURCES PROCUREMENT DIVISION VERKOOPDIENST (SdV) Kwartier Koningin ELISABETH Blok 4 D 1 Everestraat, 1 B-1140 BRUSSEL BELGIE Tel secretariaat: 0032/(0) (fax : 6711) mrmp-sales@mil.be Web site:

2 f. Verantwoordelijke voor deze verkoop (binnen de Verkoopdienst): NEDERLANDSTALIG FRANSTALIG EVERAERTS Jan ROUSSEAU Luc Adjudant 1SgtChef Tél: (direct) Tél: (direct) Tél: (secrétariaat) Tél: (secrétariaat) Fax: Fax: mrmp-sales@mil.be mrmp-sales@mil.be 3. Publiciteit - terbeschikkingstelling van de documenten die de verkoop regelen Publiciteit gebeurt door middel van: Het ter beschikking stellen van onderhavig document dat de verkoop regelt op de website van de Verkoopdienst: een officiële publicatie in het "Bulletin der Aanbestedingen" te raadplegen op de website van het Belgische Ministerie van Financiën: 4. Deelnemingsvoorwaarden informatie te verstrekken door de kandidaat-kopers a. Wettelijke en administratieve bepalingen: De huidige verkoopprocedure is volledig onderworpen aan het Belgisch recht. De KOPER dient de wettelijke voorschriften i.v.m. de overheidsopdrachten en de arbeidsbescherming evenals de eisen die in de betrokken Gewesten van toepassing zijn te eerbiedigen ( milieu, transformatie, recyclering, Enz ). b. Technische specificaties: Zie bijlage A c. Bij te voegen document: - Een certificaat dat bevestigt dat de kandidaat reeds een gelijkaardige markt voor overheidsinstanties, Belgische ondernemingen of anderen voor een minimum van 02 (twee) jaren heeft volbracht. - Documenten die bewijzen dat de onderneming over de nodige licenties beschikt om te kunnen deelnemen aan deze verkoopprocedure door Defensie. d. De inschrijvers dienen verplicht geregistreerd te zijn bij de Kruispuntbank van ondernemingen. e. Een omzetcijfer hebben dat hoger ligt dan : EUR. f. Nooit uitgesloten zijn geweest voor deelname aan verkoopprocedures georganiseerd door Defensie. 5. Bezichtiging van het aan te kopen materieel door de kandidaat-kopers a. Het door Defensie aangeboden te verkopen materieel in het kader van deze verkoopprocedure bevindt zich hoofdzakelijk in : Competentie Centrum Steunmaterieel en Producten Kwartier 1MC LEMAHIEU KEMMELSEWEG Ypres hierbij gekend als de "militaire eenheid" b. Het in 2015 te vernietigen materieel (zie Bijlage B) kan bezichtigd worden vanaf 15/06/2015 tot en met 14/07/2015 (tijdens de diensturen) en na afspraak met de Contactpersonen (POC): Adjudant LIEFHOOGE Geert, te bereiken op tel N (0)57/ of 1 Korporaal-chef LAHOUTTE Geert, te bereiken op tel N (0)57/

3 6. Ontvangst van de offertes a. De prijsoffertes zullen strikt het model van bijlage D eerbiedigen. b. De prijzen zijn in EURO. Er is geen enkele prijsherziening toegelaten. c. De offertes komen verplicht tot 24/07/2015 om 1200 uur toe in de lokalen van de leidende dienst. Ze blijven minimum negentig (90) kalenderdagen geldig vanaf deze datum. d. Adres voor het indienen van de offertes: zie 2 hierboven. e. Om geldig te zijn moeten de offertes: ofwel via de post verstuurd worden, per aangetekende brief, onder dubbele omslag met de vermelding "SDV " op de binnenste omslag; ofwel per drager afgeleverd worden. f. De offertes die per telefax, telefoon of verstuurd worden zullen NIET aanvaard worden. g. TAAL: de offertes moeten ofwel in het NEDERLANDS, ofwel in het FRANS opgesteld worden. h. Voorwaardelijke offertes zijn niet toegelaten en zullen door de administratie worden beschouwd als onbestaande en niet conform. 7. Gunningscriterium a. De gunningscriteria zijn: Creterium Gewicht De totaalprijs per lot 70% Voor een offerte voor alle loten 20% Certificaat ISO 9001 of gelijkwaardig voor dit domein 5% Fiabiliteitscoëfficiënt van de onderneming (*) 5% (*) : - Tijdens de evaluatie van de offertes zal door de Administratie onderscheid gemaakt worden tussen inschrijvers die reeds als koper voor andere dossiers bij Defensie geregistreerd zijn en inschrijvers die nog nooit als koper-contractant met Defensie gefungeerd hebben. - Reeds geregistreerde kopers-contractanten die bij de uitvoering van hun contract nog nooit een schriftelijke aanmaning of ingebrekestelling van Defensie ontvangen hebben, krijgen voor het fiabiliteits-gunningscriterium 100%. Voor geregistreerde contractanten wordt een degressieve score toegekend in functie van het aantal aanmaningen en ingebrekestellingen. - Aan de nog niet bij Defensie geregistreerde kopers-contractanten wordt voor het fiabiliteitscriterium een neutrale score van 50% toegekend. b. De prijzen moeten door de inschrijver verplicht in EURO/100 kg uitgedrukt worden (zie bijlage D). c. Er zal geen prijsherziening toegepast worden gedurende de volledige periode van uitvoering van het meerjarig contract. 8. Gunning (en opstelling van het contract) a. Een gunningsvoorstel van de verkoop zal opgesteld worden door de Verkoopdienst. b. De kandidaat-koper die het beste bod per perceel heeft uitgebracht (volgens gunningscriteria) zal op de hoogte gebracht worden van het gunningsvoorstel en zal een contract in tweevoud ter ondertekening toegestuurd krijgen. Hij dient nochtans rekening te houden met het feit dat de bevoegde ordonnateur van het Ministerie van Defensie het recht heeft om de gunning van de opdracht volledig of gedeeltelijk te weigeren. c. Voor het detail der loten : cfr. Bijlage B en C.

4 d. De NIET-GUNNING geeft aan de kandidaat kopers GEEN ENKEL RECHT OP SCHADEVERGOEDING. Een brief ter informatie (of een brief van NIET-GUNNING) zal aan de niet weerhouden kandidaat-kopers verstuurd worden. 9. Ondertekening en verzending van het contract a. De twee exemplaren van het contract worden eerst door de kandidaat-koper ondertekend. Achteraf worden ze ter ondertekening voorgelegd aan de bevoegde ordonnateur van het Ministerie van Defensie. b. Na ondertekening door de bevoegde ordonnateur van het Ministerie van Defensie, wordt een exemplaar van het contract aan de koper doorgestuurd. 10. Betaling a. De betaling gebeurt in EURO. De betalingsmodaliteiten staan op de facturen vermeld. b. Het verschuldigde bedrag dient in een eenmalige storting betaald te worden binnen de dertig (30) kalenderdagen te tellen vanaf de datum van afgifte van de factuur. c. Wanneer de contractuele termijn overschreden is, zullen de maatregelen van ambtswege van 12 automatisch toegepast worden. d. Elke aflevering van te vernietigen textiel zal aanleiding geven tot facturatie en het bedrag zal op basis van de wegingsbewijzen berekend worden. 11. Levering van de stoffen Zie technische specificaties van de overeenkomst in bijlage A, Maatregelen van ambtswege a. Laattijdige betaling: (1) Bij niet-betaling tegen de vermelde datum (zie 10.b) ontvangt de koper een aangetekende betalingsherinnering. (2) De koper is aan de Verkoopdienst een som verschuldigd van 10% van de niet betaalde factu(u)r(en) met een minimum van 300 EUR voor dekking van de administratieve kosten. (3) Deze beslissing zal door middel van een aangetekende brief, die geldt als ingebrekestelling, aan de koper genotificeerd worden. (4) Bovendien zal de koper desgevallend uitgesloten worden van alle verkopen die door de Verkoopdienst georganiseerd worden voor een periode van tenminste twee (2) jaar. b. Vertraging van de vernietiging : (1) Het te vernietigen textiel zal aan de Firma geleverd worden door Defensie in ISO 20 Ft containers. Deze containers zullen enkel het textiel zonder verpakking bevatten. (2) Vanaf de 3de werkdag, te tellen vanaf de dag na levering van de container door de Militaire Overheid, zal een ingebrekestelling verstuurd worden en een forfaitaire boete van 300 Euro zal geeist worden voor de vertraging in de vernietiging. (3) Na een vertraging van maximaal vijfentwintig (25) werkdagen, te tellen vanaf de dag na de levering van de container door de Militaire Autoriteit, en zonder afbreuk aan de ingebrekestelling voorzien in Par 12 b.(1) zal de verkoop van rechtswege ontbonden worden. Deze beslissing zal betekend worden bij wijze van een aangetekend schrijven gericht aan de koper die hiermee definitief in gebreke zal gesteld worden.

5 c. Beheer van de containers en weegbonnen : De dag van de levering van een container met te vernietigen textiel door Defensie, zal de aannemer/contractant een weegbon overhandigen aan de Militaire Overheid met het gewicht van het volledige geladen voertuig met volle container. Vervolgens, de dag van de weder-ophaling door Defensie van de lege container, zal de aannemer/contractant een weegbon meegeven van het geladen voertuig met de lege container. 13. Waarborg a. Door zijn bevoegdheden en de mogelijkheid om het materieel te bezichtigen zoals voorzien in 5, wordt de koper verondersteld de staat van het materieel te kennen. b. De overdracht van eigendom gebeurt op het moment dat de leveringsbon getekend wordt door de koper. Deze wordt vanaf dan eigenaar en aansprakelijke voor dit materieel. Vanaf dan zullen alle risico s en kosten verbonden aan het bezit van de goederen ten zijnen laste zijn en door hem gedragen worden. 14. Geschillen Voor geschillen zijn enkel de Hoven en Rechtbanken van BRUSSEL bevoegd. 15. Duur van het contract a. De opdracht zal in principe afgesloten worden voor een duur van 4 (VIER) jaar en zal aanvangen de dag volgend op de notificatie. b. Binnen de periode van vier jaar zal de overeenkomst stilzwijgend jaarlijks verlengd worden voor een nieuwe duur van één jaar TENZIJ ze opgezegd wordt: (1) ofwel door de aannemer, mits een opzegtermijn van negentig (90) kalenderdagen, te betekenen via een aangetekende brief. (2) ofwel door de aanbestedende overheid, mits een opzegtermijn van negentig (90) kalenderdagen, te betekenen met een aangetekende brief. c. Het opzeggen van de overeenkomst kan, binnen bovenvermelde voorwaarden, voor geen van beide partijen een schadeloosstelling met zich meebrengen. d. Zonder voorafgaandelijke opzegging van de overeenkomst volgens de in de paragrafen hierboven vermelde voorwaarden, eindigt het contract ambtshalve na een duur van 4 (VIER) jaar, zijnde 48 (ACHTENVEERTIG) maanden na de datum van notificatie van het contract. e. Op de einddatum van de opdracht, mag er geen prestatie meer geleverd worden in uitvoering van de huidige opdracht. Het Bestuur zal de firma een aangetekend schrijven sturen die het einde van de opdracht eenduidig stipuleert. Alfons MEERSMAN, Lic Kolonel Militair Administrateur Chef van de Verkoopdienst Lijst van de bijlagen: - Bijlage A: Technische specificaties van de overeenkomst - Bijlage B : Materieel onmiddellijk ter beschikking en voor einde 2015 te vernietigen - Bijlage C : Schatting van het te vernietigen materiaal tijdens de periode Bijlage D : Inschrijvingsformulier (Offerte)

6 SDV Bijlage A TECHNISCHE SPECIFICATIES van de OVEREENKOMST 1. Behandeling van het textiel a. Het textiel zal vernietigd worden, het is te zeggen ; structureel zo behandeld worden dat er voorang wordt gegeven aan het wijzigen van de structuur in afval van max 25 cm². b. De termijn voor de vernietiging zal twee (02) werkdagen/container zijn, te tellen vanaf de dag volgend op de levering van de container door de Militaire Overheid. c. Na vernietiging van de textiel zal een attest aangeleverd worden door de firma. Dit attest zal getekend worden door de aannemer-contractant en de vertegenwoordiger van de Administratie die door de Aanbestedende Overheid aangesteld werd om de vernietiging van het materieel bij te wonen. d. Geen enkele fractie van het te vernietigen textiel mag door de aannemer/contractant verkocht worden aan derden om hergebruikt te kunnen worden onder de vorm waarvoor het materieel ontwikkeld is. e. De Administratie heeft het recht om bij iedere levering, op de plaats van de vernietiging, de effectieve vernietiging van de loten te controleren. f. De materialen of elementen die niet gerecycleerd kunnen worden zullen op een ecologisch verantwoorde manier vernietigd worden. De federale en regionale wetgevingen dienen nageleefd te worden. Indien er hier geen wettelijke federale of regionale richtlijnen over zouden bestaan, zal de regelgeving van de Europese Gemeenschap toegepast en gerespecteerd worden. 2. Selectie van het textiel a. De onmiddellijk beschikbare hoeveelheden te vernietigen materieel die voor eind 2015 te vernietigen zijn (Bijlage B), zullen aanvaard worden in de staat waarin ze zich bevinden. b. Voor wat betreft de toekomstige hoeveelheden mag de aannemer/contractant aan de leidende dienst specifieke triagecriteria voorstellen. De Administratie kan deze voorstellen aanvaarden of verwerpen. c. Schatting van de toekomstige te vernietigen hoeveelheden voor de periode : cfr Bijlage C. 3. Levering van het textiel a. Het te vernietigen textiel zal door Defensie in ISO 20 ft containers aan de firma toegeleverd worden. Deze containers zullen enkel zuivere textiel bevatten zonder verpakking : geen dozen, paletten, plastiek, karton, geen picking-kaarten, noch rubber. b. De levering van de te vernietigen textiel wordt door de lokale militaire overheid verzekerd in afgesloten containers die verzegeld zijn. c. Het verbreken van deze verzegeling en de vernietiging zal gebeuren onder toezicht van een Militaire afgevaardigde in de installaties van de firma-contractant. d. De firma/aannemer beschikt over een termijn van twee (02) werkdagen/container om het materieel te vernietigen te tellen vanaf de dag volgend op de levering van de container door de Militaire Overheid aan de koper. e. Rekening houdend met de onregelmatige productie van het textiel en tussenpauzes in de tijd, zullen de volle containers met te vernietigen textiel geleverd worden door de Militare Autoriteit. f. De leveringsmodaliteiten (afleveren der containers, ) zijn onderling te regelen tussen de Militaire Overheid en de aannemer/contractant.

7 g. Het uitladen, wegen en vernietigen van het geleverde textiel is ten laste van de aannemer/contractant en gebeurt geheel op zijn kosten, risico en verantwoordelijkheid. De Administratie heeft in dit domein geen enkele verantwoordelijkheid. h. De aannemer/contractant is verantwoordelijk voor alle occasionele beschadiging van de containers die in zijn installaties afgeleverd werden. i. De aannemer/contractant is tevens verantwoordelijk, tegenover de Administratie, voor het personeel aan wie hij deze uitvoering heeft toevertrouwd, alsook voor alle schade die door onvoorzichtigheid en onoplettendheid van zijn personeel veroorzaakt wordt. j. Bij vaststelling van enige schade, zal er door de Militaire Autoriteit een Proces-Verbaal opgesteld worden op het leveringsadres. Dit Proces-Verbaal zal getekend worden door beide partijen, te weten de "aannemer/contractant" en de Militaire Overheid. 4. Toegang tot de opslagplaatsen Voorafgaand bezoek voor het indienen van een offerte. Aan alle kandidaat-kopers wordt aangeraden om zich voorafgaandelijk aan het indienen van een offerte, op de militaire stockageplaats te vergewissen van de actuele toestand van het te vernietigen textiel. Een bezoekvergunning zal op eenvoudige verzoek verleend worden door de lokale militaire overheid. 5. Weging van het textiel a. In geval van levering van een container met textiel afkomstig van Defensie (in principe van het Competentie Centrum Steunmaterieel en Producten), zal de firma aan de Militaire Overheid twee wegingbewijzen overmaken, het is te zeggen : een weegbon van het voertuig met lege container en een weegbon met volle container. De weegbon «volle container» zal op de dag van levering overgemaakt worden en de weegbon «lege container» zal overgemaakt worden op de dag van ophaling/recuperatie van de container door de Militaire Overheid. b. Tijdens elke aflevering van een pakket te vernietigen textiel, moet die weging plaatsvinden in aanwezigheid van een gemachtigde militaire afgevaardigde. c. De firma zal elk jaar, op de datum overeenstemmend met de datum van toewijzing van de opdracht, een herijkingsattest van het weegapparaat aan de Administratie overmaken. d. De weeginstallatie dient per weging minimum twee attesten af te leveren: (1) een exemplaar voor de firma. (2) een exemplaar voor de locale militaire afgevaardigde, bij te voegen als verrechtvaardigend document aan de factuur (rekening houdende met de voorwaarden beschreven in 12. c. van de verkoopprocedure).

8 SDV Bijlage B Materieel onmiddellijk ter beschikking voor vernietiging voor einde 2015 m3 ton Smoke vest + broek 20 4,0 2 Bodywarmer kaki + gecamoufleerd 10 2,0 3 Windbroek 10 2,0 4 Regenkledij (vest + broek) 10 2,0 5 Scherfwerende vest (enkel het textiel zonder balistische bescherming, kevlar en andere) 3 0,6 6 Hemd 3 0,6 7 CBRN - kledij 90 18,0 8 Muts 2 0,4 9 Divers Textiel 2 0,4 Lot Gebied 1 Foto p.m. OPMERKINGEN : - De inschrijver verklaart zich akkoord met het feit dat de in bovenstaande tabel vermelde volumes en tonnages lichtjes kunnen afwijken zowel in de hoogte als in de laagte. - Voorafgaand bezoek voor het opstellen van een offerte (zie bijlage A - 4): de bezichtigingen van het materieel zijn uitsluitend mogelijk tijdens de werkdagen gedurende de periode van 15/06/2015 tot en met 14/07/2015 (tijdens de diensturen) en na afspraak met de contactpersoon hernomen in de verkoopprocedure 5, b. - Voor lot N 9 (Divers textiel) de hoeveelheden en volumes zijn enkel indicatief en Defensie biedt hierover geen garantie.

9 SDV Bijlage C Schatting van het te vernietigen materiaal tijdens de periode Lot Foto Jaarlijkse schatting Lot 1 (Smoke vest + broek) 7 m3 (1,4 t) Lot 2 (Bodywarmer kaki/camouflage) Lot 3 (Windbroek) Lot 4 (Regenkledij) Lot 5 (Scherfwerende vesten) 1 m3 (0,2t) 1 m3 (0,2t) 1 m3 (0,2t) 1 m3 (0,2t) Lot 6 (Hemd) 1 (3,0 t) 1 (3,0 t) 1 (3,0 t) 1 (3,0 t) 100 m3 (20,0 t) 2 (5,0 t) 2 (5,0 t) 2 (5,0 t) 3 m3 (0,6 t) p.m. 6 m3 (1,2 t) 82 m3 (16,4 t) 79 m3 (15,8 t) 79 m3 (15,8 t) Volume 160 m3 160 m3 160 m3 160 m3 Gewicht 32,0 t 32,0 t 32,0 t 32,0 t Lot 7 (CBRN - kledijen) Lot 8 (Muts) Lot 9 (Divers textiel) TOTAAL OPMERKINGEN : - De hierboven hernomen hoeveelheden zijn een schatting (gebasseerd op cijfergegevens van de voorgaande jaren) betreffende de jaarlijkse productie van afval van textiel afkomstig van het Competentie Centrum Steunmateriaal en Producten. - De hierboven hernomen hoeveelheden zijn louter indicatief, hebben geen enkele contractuele waarde, en engageren geenszins de Administratie bij eventuele afwijkingen. - De inschrijver verklaart zich akkoord dat de hierboven vermelde hoeveelheden kunnen variëren; zowel naar boven als naar onder.

10 SDV Bijlage D SDV Inschrijving Ik, ondergetekende (Naam, Voornaam, Beroep en volledig adres) Handelend INSCHRIJVINGSFORMULIER Voor de firma (Volledige benaming van de firma + BTW Nr) Adres Tel Nr Fax Nr verklaar: kennis te hebben genomen van de administratieve en technische clausules van toepassing op de verkoopprocedure SDV en ze na te leven. te bieden (uitgedrukt bedrage in EUR) voor (zie beneden) NIET VERGETEN beneden te ondertekenen deze prijzen gedurende negentig (90) kalenderdagen te waarborgen de betalings- en ophalingstermijnen die in de administratieve clausules van de verkoopprocedure SDV vermeld staan, na te leven. BEDRAG IN EURO/100 kg per LOT Lot Gebied Fotos Cijfers In Letters 1 Smoke vest + broek 2 Bodywarmer kaki + camouflage

11 3 Windbroek 4 Regenkledij (vest + broek) 5 Scherfwerende vest (zonder balistische bescherming) 6 Hemd 7 CBRN kledijen 8 Muts 9 Divers textiel p.m.

12 Deze prijsofferte blijft geldig gedurende minimum negentig (90) kalenderdagen vanaf de datum van de opening van de inschrijvingen (zie artikel 6). Ik verklaar de betalings- en de afhaaltermijnen bepaald in de artikels 10 en 11 in van de verkoopprocedure SDV strikt na te leven, zoniet stel ik mij bloot aan de voorziene boetes en maatregelen van ambtswege in het artikel 12 van de verkoopprocedure SDV Opgemaakt te......op HANDTEKENING : NAAM : HOEDANIGHEID

VERKOOPPROCEDURE SDV 20145401 VAN 25 PERCELEN VAN INFORMATICA EN REPROMATERIAAL TE PEUTIE

VERKOOPPROCEDURE SDV 20145401 VAN 25 PERCELEN VAN INFORMATICA EN REPROMATERIAAL TE PEUTIE VERKOOPPROCEDURE SDV 20145401 VAN 25 PERCELEN VAN INFORMATICA EN REPROMATERIAAL TE PEUTIE 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst

Nadere informatie

VERKOOPPROCEDURE SDV 20145004 VAN 5 PERCELEN BRANDBESTRIJDINGSMIDDELEN IN BERLAAR

VERKOOPPROCEDURE SDV 20145004 VAN 5 PERCELEN BRANDBESTRIJDINGSMIDDELEN IN BERLAAR VERKOOPPROCEDURE SDV 20145004 VAN 5 PERCELEN IN BERLAAR 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit - terbeschikkingstelling

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV 20155017 van 3 percelen transport-en/of werfcontainers te Zutendaal

Verkoopprocedure SDV 20155017 van 3 percelen transport-en/of werfcontainers te Zutendaal Verkoopprocedure SDV 20155017 van 3 percelen transport-en/of werfcontainers te Zutendaal 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV 20155036 voor 1 Industriële stof-afzuigingsinstallatie te Rocourt

Verkoopprocedure SDV 20155036 voor 1 Industriële stof-afzuigingsinstallatie te Rocourt Verkoopprocedure SDV 20155036 voor 1 Industriële stof-afzuigingsinstallatie te Rocourt 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst

Nadere informatie

VERKOOPPROCEDURE SDV 20145704 VAN 2 VRACHTWAGENS "VOLVO 10 T 6X4 CARGO" IN ROCOURT

VERKOOPPROCEDURE SDV 20145704 VAN 2 VRACHTWAGENS VOLVO 10 T 6X4 CARGO IN ROCOURT VERKOOPPROCEDURE SDV 20145704 VAN 2 VRACHTWAGENS "VOLVO 10 T 6X4 CARGO" IN ROCOURT 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV 20155022 voor 2 professionele biljart-tafels van het type "HOREMANS VAN DE KERCKHOVE" met accessoires te EVERE

Verkoopprocedure SDV 20155022 voor 2 professionele biljart-tafels van het type HOREMANS VAN DE KERCKHOVE met accessoires te EVERE Verkoopprocedure SDV 20155022 voor 2 professionele biljart-tafels van het type "HOREMANS VAN DE met accessoires te EVERE 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste

Nadere informatie

VERKOOPPROCEDURE SDV 20145003 VAN 5 percelen containers te BEAUVECHAIN

VERKOOPPROCEDURE SDV 20145003 VAN 5 percelen containers te BEAUVECHAIN VERKOOPPROCEDURE SDV 20145003 VAN 5 percelen containers te BEAUVECHAIN 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit -

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV 20155029 voor 1 perceel afgedankt meubilair te Nivelles

Verkoopprocedure SDV 20155029 voor 1 perceel afgedankt meubilair te Nivelles Verkoopprocedure SDV 20155029 voor 1 perceel afgedankt meubilair te Nivelles 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit

Nadere informatie

De dienst verantwoordelijk voor deze verkoop en waaraan alle briefwisseling moet gericht worden, is:

De dienst verantwoordelijk voor deze verkoop en waaraan alle briefwisseling moet gericht worden, is: VERKOOPPROCEDURE SDV 20145204 VAN Piloothelmen & accessoires 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit - terbeschikkingstelling

Nadere informatie

VERKOOPPROCEDURE SDV VAN EEN SPUITWAND EN EEN INDUSTRIËLE DROOGOVEN TE IEPER

VERKOOPPROCEDURE SDV VAN EEN SPUITWAND EN EEN INDUSTRIËLE DROOGOVEN TE IEPER VERKOOPPROCEDURE SDV 20145005 VAN EEN SPUITWAND EN EEN INDUSTRIËLE DROOGOVEN TE IEPER 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV 20155031 voor 2 industriële werkplaatsmachines,1 zandstraalcabine en 6 mobiele werkplaatskranen

Verkoopprocedure SDV 20155031 voor 2 industriële werkplaatsmachines,1 zandstraalcabine en 6 mobiele werkplaatskranen Verkoopprocedure SDV 20155031 voor 2 industriële werkplaatsmachines,1 zandstraalcabine en 6 mobiele werkplaatskranen 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor Verkoop van twee sanitaire containers (toiletten)

Verkoopprocedure SDV voor Verkoop van twee sanitaire containers (toiletten) Verkoopprocedure SDV 20175011 voor Verkoop van twee sanitaire containers (toiletten) 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst

Nadere informatie

Verkoopprocédure SDV 20145711 van 20 percelen voertuigen te Peutie. Samenvatting van de verkoopprocedure

Verkoopprocédure SDV 20145711 van 20 percelen voertuigen te Peutie. Samenvatting van de verkoopprocedure Verkoopprocédure SDV 20145711 van 20 percelen voertuigen te Peutie 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit - terbeschikkingstelling

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor transparante A5 klasseermappen met 4 ringen Samenvatting van de verkoopprocedure

Verkoopprocedure SDV voor transparante A5 klasseermappen met 4 ringen Samenvatting van de verkoopprocedure Verkoopprocedure SDV 20175022 voor transparante A5 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit - terbeschikkingstelling

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor 32 houten kisten met 9 x 50m koperkabel op haspel

Verkoopprocedure SDV voor 32 houten kisten met 9 x 50m koperkabel op haspel Verkoopprocedure SDV 20175020 voor 32 houten kisten met 9 x 50m koperkabel op haspel 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor 1 perceel herenschoenen in zwart leder. Samenvatting van de verkoopprocedure

Verkoopprocedure SDV voor 1 perceel herenschoenen in zwart leder. Samenvatting van de verkoopprocedure Verkoopprocedure SDV 20165201 voor 1 perceel herenschoenen in zwart leder 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit

Nadere informatie

VERKOOPPROCEDURE SDV VAN 18 PERCELEN VOERTUIGEN IN PEUTIE

VERKOOPPROCEDURE SDV VAN 18 PERCELEN VOERTUIGEN IN PEUTIE VERKOOPPROCEDURE SDV 20145701 VAN 18 PERCELEN VOERTUIGEN IN PEUTIE 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit - terbeschikkingstelling

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV 20165010 voor 36 sets gedeclasseerde motoren "ILTIS"

Verkoopprocedure SDV 20165010 voor 36 sets gedeclasseerde motoren ILTIS Verkoopprocedure SDV 20165010 voor 36 sets gedeclasseerde motoren "ILTIS" 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV 20165009 voor 5 percelen metalen werfcontainers te Zutendaal

Verkoopprocedure SDV 20165009 voor 5 percelen metalen werfcontainers te Zutendaal Verkoopprocedure SDV 20165009 voor 5 percelen metalen werfcontainers te Zutendaal 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit

Nadere informatie

De verkoop van het in bijlage A beschreven materieel is een openbare verkoop van 2 bureelcontainerunits

De verkoop van het in bijlage A beschreven materieel is een openbare verkoop van 2 bureelcontainerunits Verkoopprocedure SDV 20175003 voor 2 bureelcontainer-units te Evere 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit - terbeschikkingstelling

Nadere informatie

VERKOOPPROCEDURE SDV 20135016 VAN 18 PERCELEN LUCHTCOMPRESSOREN te ROCOURT

VERKOOPPROCEDURE SDV 20135016 VAN 18 PERCELEN LUCHTCOMPRESSOREN te ROCOURT VERKOOPPROCEDURE SDV 20135016 VAN 18 PERCELEN LUCHTCOMPRESSOREN te ROCOURT 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor een industriële laminator & accessoires te Rocourt

Verkoopprocedure SDV voor een industriële laminator & accessoires te Rocourt Verkoopprocedure SDV 20185018 voor een industriële laminator & accessoires te Rocourt 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor verkoop van bus- en vrachtwagenbanden evenals modulaire stapelrekken voor banden

Verkoopprocedure SDV voor verkoop van bus- en vrachtwagenbanden evenals modulaire stapelrekken voor banden Verkoopprocedure SDV 20175016 voor verkoop van bus- en vrachtwagen evenals modulaire stapelrekken voor 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke

Nadere informatie

VERKOOPPROCEDURE SDV 20145402 VAN 1 DIGITALE FOTOSCANNER TE PEUTIE

VERKOOPPROCEDURE SDV 20145402 VAN 1 DIGITALE FOTOSCANNER TE PEUTIE VERKOOPPROCEDURE SDV 20145402 VAN 1 DIGITALE FOTOSCANNER TE PEUTIE 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit - terbeschikkingstelling

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV van 16 percelen industriële werkplaatsmachines

Verkoopprocedure SDV van 16 percelen industriële werkplaatsmachines Verkoopprocedure SDV 20155013 van 16 percelen industriële werkplaatsmachines 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor 7 metalen zendmasten en pylonen te Middelkerke Samenvatting van de verkoopprocedure

Verkoopprocedure SDV voor 7 metalen zendmasten en pylonen te Middelkerke Samenvatting van de verkoopprocedure Verkoopprocedure SDV 20175007 voor 7 metalen zendmasten en pylonen te Middelkerke 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor 18 moto's type BMW R1150RT te Rocourt Samenvatting van de verkoopprocedure

Verkoopprocedure SDV voor 18 moto's type BMW R1150RT te Rocourt Samenvatting van de verkoopprocedure Verkoopprocedure SDV 20195701 voor 18 moto's type BMW R1150RT te Rocourt 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV 20155711 voor 3 percelen voertuigen, meubilair, gereedschap en divers materieel te Leuven

Verkoopprocedure SDV 20155711 voor 3 percelen voertuigen, meubilair, gereedschap en divers materieel te Leuven Verkoopprocedure SDV 20155711 voor 3 percelen voertuigen, meubilair, gereedschap en divers materieel te Leuven 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor 3 industriële roterende stockagekasten

Verkoopprocedure SDV voor 3 industriële roterende stockagekasten Verkoopprocedure SDV 20175002 voor 3 industriële roterende stockagekasten 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV van 3 industriële roterende stockagekasten Samenvatting van de verkoopprocedure

Verkoopprocedure SDV van 3 industriële roterende stockagekasten Samenvatting van de verkoopprocedure Verkoopprocedure SDV 20175010 van 3 industriële roterende stockagekasten 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor Verkoop van een hefbrug, gereedschap en divers materieel voor tuinonderhoud

Verkoopprocedure SDV voor Verkoop van een hefbrug, gereedschap en divers materieel voor tuinonderhoud Verkoopprocedure SDV 20175006 voor Verkoop van een hefbrug, gereedschap en divers materieel voor tuinonderhoud 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor 41 commerciele voertuigen te Peutie. Samenvatting van de verkoopprocedure

Verkoopprocedure SDV voor 41 commerciele voertuigen te Peutie. Samenvatting van de verkoopprocedure Verkoopprocedure SDV 20165707 voor 41 commerciele voertuigen te Peutie 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit -

Nadere informatie

VERKOOPPROCEDURE SDV20156002 VOOR EEN MEERJARIGE OVEREENKOMST VOOR AFHALING VAN GEMENGD METAALSCHROOT VAN MUNITIE (ferro en non-ferro) IN ZUTENDAAL

VERKOOPPROCEDURE SDV20156002 VOOR EEN MEERJARIGE OVEREENKOMST VOOR AFHALING VAN GEMENGD METAALSCHROOT VAN MUNITIE (ferro en non-ferro) IN ZUTENDAAL VERKOOPPROCEDURE SDV20156002 VOOR EEN MEERJARIGE OVEREENKOMST VOOR AFHALING VAN GEMENGD METAALSCHROOT VAN MUNITIE (ferro en non-ferro) IN ZUTENDAAL 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 Toegepaste

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor 48 percelen voertuigen te Marche-en-Famenne

Verkoopprocedure SDV voor 48 percelen voertuigen te Marche-en-Famenne Verkoopprocedure SDV 20165702 voor 48 percelen voertuigen te Marche-en-Famenne 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit

Nadere informatie

VERKOOPPROCEDURE SDV VAN 29 percelen van verschillende medische materiaal te NIVELLES

VERKOOPPROCEDURE SDV VAN 29 percelen van verschillende medische materiaal te NIVELLES VERKOOPPROCEDURE SDV 20145801 VAN 29 percelen van verschillende medische materiaal te NIVELLES 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor 32 voertuigen & aanhangwagens en 1 stroomgroepmotor te Marche-en-Famenne Samenvatting van de verkoopprocedure

Verkoopprocedure SDV voor 32 voertuigen & aanhangwagens en 1 stroomgroepmotor te Marche-en-Famenne Samenvatting van de verkoopprocedure 1. 2. Verkoopprocedure SDV 20165711 voor 32 voertuigen & aanhangwagens en 1 stroomgroepmotor te Marche-en-Famenne Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure

Nadere informatie

VERKOOPPROCEDURE SDV 20126010 VAN 2 percelen performante heftrucks voor vliegtuiglading te ZUTENDAAL.

VERKOOPPROCEDURE SDV 20126010 VAN 2 percelen performante heftrucks voor vliegtuiglading te ZUTENDAAL. VERKOOPPROCEDURE SDV 20126010 VAN 2 percelen performante heftrucks voor vliegtuiglading te ZUTENDAAL. 1. Samenvatting van de verkoopprocedure e. f. g. h. i. j. k. l. m. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 -

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor 14 industriële werkplaatsmachines en 1 cleanroom te Rocourt

Verkoopprocedure SDV voor 14 industriële werkplaatsmachines en 1 cleanroom te Rocourt Verkoopprocedure SDV 20165008 voor 14 industriële werkplaatsmachines en 1 cleanroom te Rocourt 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV van verschillende hygrometers en divers meteorologisch materieel

Verkoopprocedure SDV van verschillende hygrometers en divers meteorologisch materieel Verkoopprocedure SDV 20175402 van verschillende hygrometers en divers meteorologisch materieel 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor 33 voertuigen te Peutie Samenvatting van de verkoopprocedure

Verkoopprocedure SDV voor 33 voertuigen te Peutie Samenvatting van de verkoopprocedure Verkoopprocedure SDV 20175704 voor 33 voertuigen te Peutie 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit - terbeschikkingstelling

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor 14 industriële werkplaatsmachines. Samenvatting van de verkoopprocedure

Verkoopprocedure SDV voor 14 industriële werkplaatsmachines. Samenvatting van de verkoopprocedure Verkoopprocedure SDV 20165001 voor 14 industriële werkplaatsmachines 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit - terbeschikkingstelling

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor 5 percelen divers informatica- en telecommunicatie materieel te Peutie

Verkoopprocedure SDV voor 5 percelen divers informatica- en telecommunicatie materieel te Peutie Verkoopprocedure SDV 20165402 voor 5 percelen divers informatica- en telecommunicatie te Peutie 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor 34 percelen voertuigen, meubilair, gereedschap en divers materieel te Leuven

Verkoopprocedure SDV voor 34 percelen voertuigen, meubilair, gereedschap en divers materieel te Leuven Verkoopprocedure SDV 20175705 voor 34 percelen voertuigen, meubilair, gereedschap en divers materieel te Leuven 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor 18 percelen satelliettelefoons "IRIDIUM 9555"

Verkoopprocedure SDV voor 18 percelen satelliettelefoons IRIDIUM 9555 Verkoopprocedure SDV 20165011 voor 18 percelen satelliettelefoons "IRIDIUM 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor 19 voertuigen, banden en tuinmachines te Peutie Samenvatting van de verkoopprocedure

Verkoopprocedure SDV voor 19 voertuigen, banden en tuinmachines te Peutie Samenvatting van de verkoopprocedure Verkoopprocedure SDV 20185709 voor 19 voertuigen, banden en tuinmachines te Peutie 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor 11 percelen divers informatica-en telecom-materieel te Peutie

Verkoopprocedure SDV voor 11 percelen divers informatica-en telecom-materieel te Peutie Verkoopprocedure SDV 20185401 voor 11 percelen divers informatica-en telecom-materieel te Peutie 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke

Nadere informatie

VERKOOPPROCEDURE SDV VOOR DE VERKOOP VAN EEN MILITAIRE HIGH CAPACITY PIJPLEIDING IN HET HAVENGEBIED ANTWERPEN

VERKOOPPROCEDURE SDV VOOR DE VERKOOP VAN EEN MILITAIRE HIGH CAPACITY PIJPLEIDING IN HET HAVENGEBIED ANTWERPEN VERKOOPPROCEDURE SDV20175012 VOOR DE VERKOOP VAN EEN MILITAIRE HIGH CAPACITY PIJPLEIDING IN HET HAVENGEBIED ANTWERPEN 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 Toegepaste procedure leidende dienst 3 Publiciteit

Nadere informatie

VERKOOPPROCEDURE SDV 20145702 VAN 93 PERCELEN VOERTUIGEN EN DIVERS MATERIEEL IN LEUVEN

VERKOOPPROCEDURE SDV 20145702 VAN 93 PERCELEN VOERTUIGEN EN DIVERS MATERIEEL IN LEUVEN VERKOOPPROCEDURE SDV 20145702 VAN 93 PERCELEN VOERTUIGEN EN DIVERS MATERIEEL IN LEUVEN 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV 20165703 voor 2 bussen Mercedes-Benz "Grand Confort VIP 50 plaatsen"te Peutie

Verkoopprocedure SDV 20165703 voor 2 bussen Mercedes-Benz Grand Confort VIP 50 plaatsente Peutie Verkoopprocedure SDV 20165703 voor 2 bussen Mercedes-Benz "Grand Confort VIP 50 plaatsen"te Peutie 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke

Nadere informatie

Verkoopprocédure SDV van RDS-hulpschip A996 ALBATROS van de Marine

Verkoopprocédure SDV van RDS-hulpschip A996 ALBATROS van de Marine Verkoopprocédure SDV 20145011 van RDS-hulpschip A996 ALBATROS van de Marine 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor 48 percelen voertuigen, meubilair, gereedschap en divers materieel te Leuven

Verkoopprocedure SDV voor 48 percelen voertuigen, meubilair, gereedschap en divers materieel te Leuven Verkoopprocedure SDV 20165710 voor 48 percelen voertuigen, meubilair, gereedschap en divers materieel te Leuven 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure

Nadere informatie

VERKOOP VAN TWEEDEHANDSE VOERTUIGEN DOOR INFRABEL

VERKOOP VAN TWEEDEHANDSE VOERTUIGEN DOOR INFRABEL VERKOOP VAN TWEEDEHANDSE VOERTUIGEN DOOR INFRABEL Administratieve clausules die van toepassing zijn op de verkoop van tweedehandse voertuigen door Infrabel Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 1.1 Internet 3 1.2

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor materieel "groenonderhoud" te Rocourt Samenvatting van de verkoopprocedure

Verkoopprocedure SDV voor materieel groenonderhoud te Rocourt Samenvatting van de verkoopprocedure Verkoopprocedure SDV 20185010 voor materieel "groenonderhoud" te Rocourt 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit

Nadere informatie

Bijzonder lastenkohier voor de verkoop in bulk en in grote hoeveelheden van diverse reeds gebruikte goederen 1 ste Trimester 2010

Bijzonder lastenkohier voor de verkoop in bulk en in grote hoeveelheden van diverse reeds gebruikte goederen 1 ste Trimester 2010 Federale Overheidsdienst FINANCIEN PATRIMONIUMDOCUMENTATIE Patrimoniumdiensten Fin Shop Brussels Tweedekkerstraat, 126 1130 BRUSSEL Tel. 0257 800 30 www.finshop.belgium.be Bijzonder lastenkohier voor de

Nadere informatie

De dienst verantwoordelijk voor deze verkoop en waaraan alle briefwisseling moet gericht worden, is:

De dienst verantwoordelijk voor deze verkoop en waaraan alle briefwisseling moet gericht worden, is: Verkoopprocedure SDV 20145707 van 142 Percelen van voertuigen ( VOLVO - RENAULT - CITROEN - FORD - FIAT - VW ), kraan & hijstuigen alsmede divers materieel te ZUTENDAAl, ROCOURT, IEPER en BERLAAR 1. Samenvatting

Nadere informatie

Samenvatting van de verkoopprocedure. Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst

Samenvatting van de verkoopprocedure. Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Verkoopprocedure SDV 20165019 voor 166 (PRONAL OF SIMTECH) + bijbehorend materieel 1. 2. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst

Nadere informatie

Beroep op Mededinging MIT

Beroep op Mededinging MIT Beroep op Mededinging 2018.05 MIT Verkoop van ongeveer 192 wielen, met rollagers en assen In CW Salzinnes, voor verschroting. Tussen 17.08.2018 en 16.08.2019 Contenu 1. BEKNOPTE OMSCHRIJVING... 2 2. OFFERTE...

Nadere informatie

Verkoopprocédure SDV van 133 percelen van medisch materiaal te Nivelles

Verkoopprocédure SDV van 133 percelen van medisch materiaal te Nivelles Verkoopprocédure SDV 20145802 van 133 percelen van medisch materiaal te Nivelles 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK NR. 351

BIJZONDER BESTEK NR. 351 OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN SINT-GILLIS BIJZONDER BESTEK NR. 351 AFWIJKINGEN Zie A, I, 5. VOORWERP VAN DE OPDRACHT. De opdracht betreft de aanpassing van de elektrische installaties

Nadere informatie

CONTRACT De tweede genoemde verbindt zich ertoe om de opdrachten met alle vereiste zorg en ijver uit te voeren

CONTRACT De tweede genoemde verbindt zich ertoe om de opdrachten met alle vereiste zorg en ijver uit te voeren CONTRACT TUSSEN DE ONDERGETEKENDEN : 1 hierna genoemd «EERSTGENOEMDE» EN 2... hierna genoemd «TWEEDE GENOEMDE» ARTIKEL 1 : VOORWERP 1.1. De eerstgenoemde vertrouwt aan de tweede genoemde transport opdrachten

Nadere informatie

BESCHRIJVEND DOCUMENT. 43E/LOG/overname laurieren/vw-ms ), AFWIJKINGEN VAN DE ALGEMENE UITVOERINGSREGELS

BESCHRIJVEND DOCUMENT. 43E/LOG/overname laurieren/vw-ms ), AFWIJKINGEN VAN DE ALGEMENE UITVOERINGSREGELS Stadsbestuur Sint-Niklaas Grote Markt 1 9100 Sint-Niklaas Dienst logistiek Tel. 03 778 35 51 veerle.weyers@sint-niklaas.be BESCHRIJVEND DOCUMENT 2014-43E/LOG/overname laurieren/vw-ms overname van laurieren

Nadere informatie

Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel

Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel De integrale versie van de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel is beschikbaar op volgende website:

Nadere informatie

Verkoopprocedure SDV voor 60 percelen voertuigen te Peutie. Samenvatting van de verkoopprocedure

Verkoopprocedure SDV voor 60 percelen voertuigen te Peutie. Samenvatting van de verkoopprocedure Verkoopprocedure SDV 20165701 voor 60 percelen voertuigen te Peutie 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure verantwoordelijke dienst Publiciteit - terbeschikkingstelling

Nadere informatie

c. d. Dossier / 8

c. d. Dossier / 8 Verkoopprocedure SDV 20175901 voor verkoop van authentieke wisselstukken voor scheepsen treinmotoren "Cockerill " 1. Samenvatting van de verkoopprocedure 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Toegepaste procedure

Nadere informatie

verkoop buiten gebruik gesteld meubilair met bieding onder gesloten omslag Vredegerecht Ronse maandag 26 november 2018 om 11h00

verkoop buiten gebruik gesteld meubilair met bieding onder gesloten omslag Vredegerecht Ronse maandag 26 november 2018 om 11h00 Federale Overheidsdienst FINANCIËN Algemene administratie van de PATRIMONIUMDOCUMENTATIE FINSHOP Bornem Industrieweg 18 2880 Bornem Tel. 0257 913 30 http://www.finshop.belgium.be verkoop buiten gebruik

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK VOOR DE AANBESTEDINGEN VAN WERKEN BGHM / B 97 w ( Ed.15.05.1997 )

BIJZONDER BESTEK VOOR DE AANBESTEDINGEN VAN WERKEN BGHM / B 97 w ( Ed.15.05.1997 ) BB nr. 2700/2010/02/01 1 BRUSSELSE GEWESTELIJKE HUISVESTINGSMAATSCHAPPIJ BIJZONDER BESTEK VOOR DE AANBESTEDINGEN VAN WERKEN BGHM / B 97 w ( Ed.15.05.1997 ) DEEL EEN - A - Lijst van afwijkingen Lijst der

Nadere informatie

PATRIMONIUMDOCUMENTATIE

PATRIMONIUMDOCUMENTATIE Federale Overheidsdienst FINANCIEN PATRIMONIUMDOCUMENTATIE Patrimoniumdiensten Fin Shop Brussels Tweedekkerstraat, 126 1130 BRUSSEL Tel. 0257 800 30 www.finshop.belgium.be Speciaal lastenkohier voor de

Nadere informatie

1. Samenvatting van de verkoopprocedure

1. Samenvatting van de verkoopprocedure VERKOOPPROCEDURE SDV20166001 VOOR EEN MEERJARIGE OVEREENKOMST VOOR AFHALING VAN METAALSCHROOT VAN MUNITIE (FERRO, NON-FERRO EN GEMENGD) VAN GENEUTRALISEERDE EN INERTE MUNITIE IN ZUTENDAAL 1. Samenvatting

Nadere informatie

CASH & CARRY VERKOOP voor jeugdbewegingen

CASH & CARRY VERKOOP voor jeugdbewegingen CASH & CARRY VERKOOP voor jeugdbewegingen Uitrusting en kledij In Kwartier Majoor HOUSIAU Poort 2 Rollewagenstraat (via Woluwelaan) 1800 PEUTIE Contact Adjudant Spaepen Fernand Tf: 0032-(0)2/701.67.37

Nadere informatie

algemene verkoopsvoorwaarden

algemene verkoopsvoorwaarden algemene verkoopsvoorwaarden 1. 2. Onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtshandelingen en rechtsverhoudingen tussen MASTERmail en de opdrachtgever tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk

Nadere informatie

Verkoop inboedel WZC Yserheem

Verkoop inboedel WZC Yserheem OCMW Diksmuide Bezoekadres : Administratief Centrum, Ijzerheemplein 4, 8600 Diksmuide Tel. 051/55.01.40 E-mail anniek.durnez@ocmw.diksmuide.be Internet www.ocmw-diksmuide.be Correspondentieadres : AC,

Nadere informatie

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING De beurs «BATIBOUW» wordt georganiseerd door FISA OPERATIONS NV (hieronder «FISA»): Lenniksebaan 451 - B-1070 Brussel Dit document omvat, vanwege de «Kandidaat-Exposant», een Deelnemingsaanvraag aan de

Nadere informatie

BIJLAGE A : OFFERTEFORMULIER

BIJLAGE A : OFFERTEFORMULIER BIJLAGE A : OFFERTEFORMULIER PRIJSOFFERTE VOOR DE OPDRACHT MET ALS VOORWERP RENOVATIE/UITBREIDING VAN EEN TEHUIS VOOR NIET-WERKENDEN/NURSING Belangrijk : dit formulier dient volledig te worden ingevuld

Nadere informatie

OVERHEIDSOPDRACHT VOOR DIENSTEN RAAMOVEREENKOMST, OPEN PROCEDURE

OVERHEIDSOPDRACHT VOOR DIENSTEN RAAMOVEREENKOMST, OPEN PROCEDURE OFFERTEFORMULIER FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN KRUIDTUINLAAN 55, 1000 BRUSSEL Contactpersoon: Yasmine Ghafir +32 (0)2 211 87 26, labcoordinatie@favv.be, yasmine.ghafir@afsca.be

Nadere informatie

BIJZONDER LASTENBOEK

BIJZONDER LASTENBOEK BIJZONDER LASTENBOEK voor de verkoop van de bestemmingswijzigende zone gelegen Aastraat met een oppervlakte van 7 a 34 ca VERKOOP UIT DE HAND MET BEKENDMAKING EN OFFERTEPROCEDURE Aanbestedende overheid

Nadere informatie

Verkoopprocedure groenestroomcertificaten in uitvoering van artikel van het Energiedecreet van 8 mei 2009 betreffende het energiebeleid

Verkoopprocedure groenestroomcertificaten in uitvoering van artikel van het Energiedecreet van 8 mei 2009 betreffende het energiebeleid Verkoopprocedure groenestroomcertificaten in uitvoering van artikel 7.1.6. 2 van het Energiedecreet van 8 mei 2009 betreffende het energiebeleid Onderhavige verkoopprocedure werd opgemaakt door Elia System

Nadere informatie

Cash & Carry verkoop ''Land Day''

Cash & Carry verkoop ''Land Day'' Cash & Carry verkoop ''Land Day'' Uitrusting en kledij In Kwartier LEOPOLD II Leopold II laan 4 3970 LEOPOLDSBURG Op 18/05/2014 Verkoop: van 10.00 uur tot 18.00 uur op 18 mei 2014 Betaling ter plaatse,

Nadere informatie

3. OPDRACHTBRIEF. Tussen de ondergetekenden: Danielle Arijs BIBF Ondernemingsnummer 0478.319.767. Als mandataris van A & D BOEKHOUDASS GCV

3. OPDRACHTBRIEF. Tussen de ondergetekenden: Danielle Arijs BIBF Ondernemingsnummer 0478.319.767. Als mandataris van A & D BOEKHOUDASS GCV 3. OPDRACHTBRIEF Tussen de ondergetekenden: Danielle Arijs BIBF Ondernemingsnummer 0478.319.767 Kantoor houdende te KLAPSTRAAT 58 1790 AFFLIGEM Als mandataris van A & D BOEKHOUDASS GCV Met zetel te KLAPSTRAAT

Nadere informatie

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING Dit model houdt geenszins een vrijstelling in van de verplichting om een deskundige te raadplegen om, indien nodig, de regels per geval

Nadere informatie

BESTEK N 17/02 VOOR EEN OPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP

BESTEK N 17/02 VOOR EEN OPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP BESTEK N 17/02 VOOR EEN OPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP Het aanstellen van een partner voor de installatie van een systeem van digitale signalisatie Offerteaanvraag BIV 1 INHOUD INHOUD...2 I. VOORAFGAANDELIJK...3

Nadere informatie

BESCHRIJVEND DOCUMENT. 43B/LOG/overname politiemobiel/vw-ms ), AFWIJKINGEN VAN DE ALGEMENE UITVOERINGSREGELS

BESCHRIJVEND DOCUMENT. 43B/LOG/overname politiemobiel/vw-ms ), AFWIJKINGEN VAN DE ALGEMENE UITVOERINGSREGELS Stadsbestuur Sint-Niklaas Grote Markt 1 9100 Sint-Niklaas Dienst logistiek Tel. 03 778 35 51 veerle.weyers@sint-niklaas.be BESCHRIJVEND DOCUMENT 2014-43B/LOG/overname politiemobiel/vw-ms overname van een

Nadere informatie

Lidstaten - Leveringsopdracht - Aankondiging van een opdracht - Openbare procedure. B-Brussel: Elektriciteit 2012/S 35-056242

Lidstaten - Leveringsopdracht - Aankondiging van een opdracht - Openbare procedure. B-Brussel: Elektriciteit 2012/S 35-056242 1/5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:56242-2012:text:nl:html B-Brussel: Elektriciteit 2012/S 35-056242 Aankondiging van een opdracht Leveringen Richtlijn 2004/18/EG

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST, OPEN PROCEDURE, VOOR HET UITVOEREN VAN ANALYSES VOOR REKENING VAN HET FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN

RAAMOVEREENKOMST, OPEN PROCEDURE, VOOR HET UITVOEREN VAN ANALYSES VOOR REKENING VAN HET FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN OFFERTEFORMULIER FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN KRUIDTUINLAAN 55, 1000 BRUSSEL Contactpersoon: Yasmine Ghafir +32 (0)2 211 87 26, labcoordinatie@favv.be, yasmine.ghafir@afsca.be

Nadere informatie

VERKOOPSCONTRACT VOOR VAN ASBEST ONTDAAN MATERIEEL ALS SCHROOT TUSSEN. NMBS, naamloze vennootschap van publiek recht

VERKOOPSCONTRACT VOOR VAN ASBEST ONTDAAN MATERIEEL ALS SCHROOT TUSSEN. NMBS, naamloze vennootschap van publiek recht Pag. 1/6 VERKOOPSCONTRACT VOOR VAN ASBEST ONTDAAN MATERIEEL ALS SCHROOT TUSSEN NMBS, naamloze vennootschap van publiek recht met maatschappelijke zetel in 1060 St.-Gillis, Frankrijkstraat 56 ingeschreven

Nadere informatie

MILITAIRE VEILIGHEID

MILITAIRE VEILIGHEID Pagina 1 MILITAIRE VEILIGHEID 1. Referenties a. Wet van 11 december 1998 betreffende de classificatie en de veiligheidsmachtigingen, veiligheidsattesten en veiligheidsadviezen. b. Wet van 3 mei 2005 houdende

Nadere informatie

BESTEK N 17/01 VOOR EEN OPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP

BESTEK N 17/01 VOOR EEN OPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP BESTEK N 17/01 VOOR EEN OPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP Het aanstellen van een leverancier voor de installatie van een waterbehandelingssysteem Offerteaanvraag BIV 1 INHOUD INHOUD...2 I. VOORAFGAANDELIJK...3

Nadere informatie

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl. 2. Aanbod en sluiten van het contract

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl. 2. Aanbod en sluiten van het contract Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl 1. Algemeen Onze aanbiedingen, leveringen en prestaties zijn uitsluitend onderworpen aan onderhavige algemene verkoop en leveringsvoorwaarden.

Nadere informatie

Procedure toewijzing concessie café OC Kasterlee en dienstverlening aan OC Kasterlee

Procedure toewijzing concessie café OC Kasterlee en dienstverlening aan OC Kasterlee Procedure toewijzing concessie café OC Kasterlee en dienstverlening aan OC Kasterlee 1. Voorwerp Dit document regelt de procedure voor de toewijzing van de concessie van het café met zomerterras en de

Nadere informatie

Uiterlijke datum indiening biedingen (sluitingsdatum):

Uiterlijke datum indiening biedingen (sluitingsdatum): Federale Overheidsdienst FINANCIËN Algemene administratie van de PATRIMONIUMDOCUMENTATIE FIN SHOP Bornem Industrieweg 18 2880 Bornem Tel. 0257 913 30 http://www.finshop.belgium.be Aanbesteding van 23 tropisch

Nadere informatie

BESTEK 2 E HANDSVERKOOP VERKOOP DRAAIBANKEN CVO-LEERDORP - 4 STUKS FMAB-HB. openbare verkoop

BESTEK 2 E HANDSVERKOOP VERKOOP DRAAIBANKEN CVO-LEERDORP - 4 STUKS FMAB-HB. openbare verkoop BESTEK 2 E HANDSVERKOOP VERKOOP DRAAIBANKEN CVO-LEERDORP - 4 STUKS 2015-001-FMAB-HB openbare verkoop Aanbestedende overheid : Stad Gent Opening van de offertes : op maandag 9 maart om 10.00 uur Auteur

Nadere informatie

VERKOOPSCONTRACT VAN ROLLEND MATERIEEL ALS SCHROOT, NA DE VERWIJDERING VAN HET ASBEST BIJ DE KOPER TUSSEN

VERKOOPSCONTRACT VAN ROLLEND MATERIEEL ALS SCHROOT, NA DE VERWIJDERING VAN HET ASBEST BIJ DE KOPER TUSSEN VERKOOPSCONTRACT VAN ROLLEND MATERIEEL ALS SCHROOT, NA DE VERWIJDERING VAN HET ASBEST BIJ DE KOPER TUSSEN NMBS, naamloze vennootschap van publiek recht met maatschappelijke zetel in 1060 St.-Gillis, Frankrijkstraat

Nadere informatie

Aard van de te verkopen goederen:

Aard van de te verkopen goederen: Federale Overheidsdienst FINANCIËN Algemene administratie van de PATRIMONIUMDOCUMENTATIE FINSHOP Bornem Industrieweg 18 2880 Bornem Tel. 0257 913 30 http://www.finshop.belgium.be Verkoop van buiten gebruik

Nadere informatie

Aankopen van van elektrische voertuigen. Opening offertes op 06/09/2016 om 10:45 uur

Aankopen van van elektrische voertuigen. Opening offertes op 06/09/2016 om 10:45 uur 2016/HFB/OA/32615 Aankopen van van elektrische voertuigen Opening offertes op 06/09/2016 om 10:45 uur Informatievergadering op 11/08/2016 om 13u30 in lokaal 4.E.12 van het Boudewijngebouw Disclaimer :

Nadere informatie

BESTEK FAVV_DGLABO_CPM_2018

BESTEK FAVV_DGLABO_CPM_2018 OFFERTEFORMULIER FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN KRUIDTUINLAAN 55, 1000 BRUSSEL Contactpersoon: Yasmine Ghafir+32 (0)2 211 87 28, yasmine.ghafir@afsca.be BESTEK FAVV_DGLABO_CPM_2018

Nadere informatie

Bevragingsleidraad voor de toewijzing van de concessie 'uitbating en toezicht op de Oostkampse wekelijkse markt op donderdagvoormiddag

Bevragingsleidraad voor de toewijzing van de concessie 'uitbating en toezicht op de Oostkampse wekelijkse markt op donderdagvoormiddag Bevragingsleidraad voor de toewijzing van de concessie 'uitbating en toezicht op de Oostkampse wekelijkse markt op donderdagvoormiddag Oproep tot voorstellen Indienen tegen uiterlijk 8 MEI 2013 Om 11 uur

Nadere informatie

BESTEK 2 E HANDSVERKOOP VERKOOP COMBIMACHINES INSTITUUT BERT CARLIER - 2 STUKS FMAB-HB. openbare verkoop

BESTEK 2 E HANDSVERKOOP VERKOOP COMBIMACHINES INSTITUUT BERT CARLIER - 2 STUKS FMAB-HB. openbare verkoop BESTEK 2 E HANDSVERKOOP VERKOOP COMBIMACHINES INSTITUUT BERT CARLIER - 2 STUKS 2015-006-FMAB-HB openbare verkoop Aanbestedende overheid : Stad Gent Opening van de offertes : op maandag 11 mei 2015 om 10.00

Nadere informatie

BESTEK FAVV_DGLABO_CPM_2017

BESTEK FAVV_DGLABO_CPM_2017 OFFERTEFORMULIER FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN KRUIDTUINLAAN 55, 1000 BRUSSEL Contactpersoon: Yasmine Ghafir+32 (0)2 211 87 28, yasmine.ghafir@afsca.be BESTEK FAVV_DGLABO_CPM_2017

Nadere informatie

RESERVERING. Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren

RESERVERING. Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren RESERVERING Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren www.denorchidee.be feesten@denorchidee.be Datum Reservatie: Datum Feest: Doel feest Contactgegevens klant Naam en Voornaam

Nadere informatie

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba)

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba) ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba) 1. TOEPASSING Onze aankopen vallen uitsluitend onder de toepassing van deze Algemene Aankoopvoorwaarden en van de Bijzondere Voorwaarden van

Nadere informatie