Van een familiebedrijf naar een bedrijf dat werkt als één familie. ETTU Case Study: Feenstra

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van een familiebedrijf naar een bedrijf dat werkt als één familie. ETTU Case Study: Feenstra"

Transcriptie

1 Van een familiebedrijf naar een bedrijf dat werkt als één familie ETTU Case Study: Feenstra

2 Innovation At Work powered by Microsoft 2 Vraag Feenstra: Niet van gisteren 3 Oplossing Van samenwerkende applicaties tot samenwerkende teams 4 Samenwerking Een warme samenwerking met ETTU 5 Visie Moderne werkplek 6 Sinds een paar maanden kunnen alle medewerkers van Feenstra ieder moment van de dag informatie delen, raadplegen en direct met elkaar in contact treden. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de aanwezige kennis binnen de organisatie en de communicatie onderling te vergemakkelijken is gekozen voor econnect Today van IT-partner ETTU. Dit social intranet op basis van Microsoft technologie verbetert de toegankelijkheid voor iedereen, middels één centrale omgeving. Resultaat Succes Informatie Over ons 7 8

3 Innovation At Work powered by Microsoft 3 Vraag Feenstra: Niet van gisteren Feenstra is in 1947 opgericht als installatiebedrijf van kachels op steenolie en steenkool. Bijna 70 jaar later is Feenstra het grootste installatiebedrijf van Nederland. Met 18 vestigingen door het hele land, ruim medewerkers en een productassortiment van verwarming tot aan huisbeveiliging. Alles om zorgeloos te kunnen wonen met de beste producten, materialen en diensten. Diensten die in de loop der jaren ook zijn gemoderniseerd. Een mooi voorbeeld daarvan is de Ketelkiezer. Deze online tool maakt het vinden van de ketel die bij iedere woning en ieder gebruik past makkelijk voor consumenten. Vervolgens kan de geselecteerde ketel ook worden gehuurd in plaats van gekocht. Geheel in lijn met trends als het niet meer aangaan van langdurige contracten, maar in plaats daarvan kiezen voor flexibele abonnementsvormen. Feenstra loopt binnen de installatiebranche voorop als het gaat om techno logische innovaties. Om het hoge servicelevel in de praktijk te kunnen brengen, zijn meer dan 750 buitendienstmedewerkers de hele dag op pad. Maar hoe blijf je met al die medewerkers in contact? Hoe zorg je ervoor dat ze altijd en overal toegang hebben tot alle relevante informatie? En vooral: Hoe zorg je ervoor dat alle kennis en interne communicatie op één centrale plek wordt gedeeld? Van techniek naar dienstverlening Door digitalisering verschuift ook bij Feenstra de focus van techniek steeds meer op naar dienstverlening. Klanten kunnen bijvoorbeeld inloggen in het online klantportaal om direct te chatten met een medewerker. Voor het onderhoud van de ketel wordt slim gebruik gemaakt van realtime data, die onderhoudswerkzaamheden en planning van monteurs op elkaar afstemt.

4 Innovation At Work powered by Microsoft 4 Oplossing Van samenwerkende applicaties tot samenwerkende teams Met dit doel voor ogen is Feenstra een samenwerking aangegaan met It-partner ETTU. De oplossing econnect Today vormt vandaag de basis voor het social intranet Feenstra.net. Een persoonlijke startpagina voor iedere medewerker, van monteur tot officemanager. Hoe deel je kennis met meer dan collega s? De voornaamste reden om het social intranet te implementeren was het bereiken van de 750 buitendienstmedewerkers die geen beschikking hebben over een laptop, maar alle informatie via een ipad of smartphone onderweg raadplegen. Kennisdeling is in grote organisaties, zeker met meerdere locaties, een uitdaging. Door gebruik te maken van een social intranet staat alles op een plek, informatie is makkelijk vindbaar en deelbaar. Van een product handleiding tot het laatste interne nieuws. Weten wat je wilt Omdat Feenstra werkt op diverse apparaten die draaien op diverse besturingssystemen, was in de zoektocht naar de juiste oplossing compatibiliteit erg belangrijk. Met econnect Today is het mogelijk om op ieder tijdstip, vanaf iedere locatie en ieder device de gebruiker dezelfde ervaring te bieden. Voor Feenstra de reden om te kiezen voor ETTU. Het social intranet van Feenstra bestaat uit diverse applicaties die allemaal naadloos met elkaar samenwerken. De tool biedt iedere gebruiker de mogelijkheid om gemakkelijk in te loggen zonder iedere keer inloggegevens in te vullen. Met één klik wordt toegang verschaft tot alle relevante informatie, o.a. vanuit SharePoint. Alle informatie is ook offline, vanaf ipad of smartphone, te raadplegen door de volledige synchronisatie via OneDrive. Simpel en snel met elkaar communiceren wordt mogelijk gemaakt door zowel Skype als Yammer. Medewerkers kunnen direct met elkaar chatten, bellen, een videogesprek voeren of een vraag stellen aan een grotere groep mensen. Zo wordt gezamenlijk een database gecreëerd van eerder gestelde vragen die collega s altijd kunnen raadplegen.

5 Innovation At Work powered by Microsoft 5 Samenwerking Een warme samenwerking met ETTU Vaak worden de termen trusted advisor of strategic partner gebruikt om een samenwerking te omschrijven waarbij de IT-partner niet alleen een oplossing uitrolt, maar ook een adviserende rol heeft en op strategisch niveau meedenkt. Voor Jeroen Bakker (Feenstra) is dit in de samenwerking met ETTU ook heel duidelijk: Met het in gebruik nemen van Feenstra.net is onze samenwerking niet tot een einde gekomen. Het beter faciliteren van medewerkers is een continu proces. Vanuit je eigen rollen en processen blijven kijken levert niet alle essentiële inzichten op, daar heb je een externe partner voor nodig. econnect Today werkt voor ieder bedrijf anders, zodat het perfect werkt voor iedereen ETTU heeft met Feenstra een plan doorlopen aan de hand van een aantal standaard vooraf gedefinieerde stappen. Door gebruik te maken van deze basis, konden de specifieke wensen van Feenstra in kaart worden gebracht. Na het verkrijgen van alle benodigde input is gestart met het ontwerpen en bouwen van een unieke econnect Today oplossing voor Feenstra. Feenstra.net - Een goed begin van je dag Aan het begin van de dag opent elke medewerker vanaf elk device zijn of haar persoonlijke dashboard. Deze toont belangrijke informatie afgestemd op iedere medewerker, maar ook een eigen agenda en takenlijst. Op locatie kunnen handleidingen door buitendienstmedewerkers worden geraad pleegd, met of zonder internetverbinding, en is het mogelijk om direct in contact te treden met het hoofdkantoor. Vanaf het hoofdkantoor kunnen laatste nieuwtjes, de meest recente verkoopcijfers, evenementen en roosters direct worden gedeeld. Zo staat iedereen de hele dag met elkaar in verbinding. Zelf de voordelen ervaren Samen met ETTU heeft Feenstra een plan opgesteld om alle medewerkers kennis te laten maken met Feenstra. net. Alle locaties worden bezocht en middels een handson-training wordt ervaren hoe eenvoudig het is om informatie te vinden, handleidingen te synchroniseren, de zoekfunctie te gebruiken en contact op te nemen met collega s. Door het geven van deze trainingen wil Feenstra ook voorkomen dat binnen het bedrijf gebruik gemaakt wordt van zelfgekozen alternatieven. Om het maximale uit de technologie te halen is het nodig om te weten (en te laten zien) wat er allemaal mee kan. Door zelf de voordelen te ervaren ontdek je de toegevoegde waarde van Feenstra.net. De kracht van een social intranet neemt toe naarmate meer medewerkers er gebruik van maken. Om de voordelen van deze oplossing optimaal te benutten is het van groot belang dat iedereen hiermee leert werken.

6 Innovation At Work powered by Microsoft 6 Visie Moderne werkplek Personalisatie Transparantie Zowel ETTU als Feenstra hebben een duidelijke ambitie als het gaat om het creëren van een moderne werkplek, namelijk het online vinden van informatie en samenwerken door middel van portaalfunctionaliteiten. Feenstra omschrijft dit als volgt: Je start op met het intranet en van daaruit krijg je jouw startpagina te zien. Alles wat iemand nodig heeft om zijn werk goed te kunnen doen staat hier. Informatie wordt openlijk met iedereen gedeeld, wat de betrokkenheid bij de organisatie vergroot. Vanuit deze omgeving ga je naar één van de vele applicaties die jij nodig hebt om jouw werk die dag het beste te kunnen doen. Personalisatie en transparantie zijn hierin belangrijke kernwoorden. Wanneer gesproken wordt over het slim gebruiken van data is dit vaak naar buiten toe gericht. Welke gegevens van de klant kun je verzamelen om de inkoop of de communicatie beter op deze persoon af te stemmen. Deze trend wordt hyperpersonalisation genoemd en is met name binnen de e-commerce een veel gebruikte term. Feenstra gebruikt alle mogelijkheden die cloudtechnologie biedt om deze personalisatie intern toe te passen. Medewerkers krijgen alleen die informatie te zien die voor hen relevant is en alle informatie die zij nodig hebben is voor hen gemakkelijk vindbaar. Transparantie speelt een grote rol in het succes van het social intranet. Om samen één organisatie te vormen is het volgens Feenstra essentieel open te zijn over bedrijfsresultaten en klantervaringen. Intern en extern bewegen naar elkaar toe, klanten kunnen makkelijker in contact treden met een bedrijf en deze kan sneller reageren door hier deze informatie te delen. Omdat iedereen hetzelfde aandeel heeft in deze tool, verdwijnt hiërarchie vanzelfsprekend in toenemende mate.

7 Innovation At Work powered by Microsoft 7 Resultaat Succes Na twee maanden live te zijn met Feenstra.net vinden nu al ruim 800 sessies per dag plaats. Eerder probeerden zij zelf een soortgelijk platform te creeeren, deze leverde krap 200 sessies per dag op. Dit verschil is volgens Feenstra te verklaren door de volgende voordelen van econnect Today: Het sociale intranet is van de gehele organisatie Iedereen bouwt mee aan deze oplossing Buitendienstmedewerkers, officemanagers en het management, iedereen maakt op dezelfde manier gebruik van het social intranet. De waarde van het intranet wordt bepaald door de mate waarin elke medewerker kennis toevoegt en gebruik maakt van de oplossing om als één team samen te werken. Niet enkel top-down, iedereen is eigenaar Een moderne werkplek Op Feenstra.net wordt kennis met elkaar gedeeld en direct met elkaar gecommuniceerd. Informatie wordt niet vanuit de bovenlaag van de organisatie naar medewerkers gestuurd, hier vindt echt een dialoog plaats en helpen we elkaar. Vanuit deze omgeving ben je gekoppeld aan alle applicaties die je nodig hebt en waar vanuit jouw werkdag begint. Feenstra.net is meer dan alleen een database met informatie, het is een manier van werken.

8 Innovation At Work powered by Microsoft 8 Informatie Over ons Wat is econnect Today? econnect Today is het out-of-the-box social intranet in Office 365 en SharePoint. Samenwerken, informatie vinden en delen was nog nooit zo makkelijk. Met econnect Today is alle informatie in je organisatie binnen handbereik. Met het gebruikersvriendelijke responsive design, persoonlijke voorpagina en relevante kennisonderwerpen werken jouw medewerkers effectief samen. Waar, wanneer en hoe zij dat willen. In econnect Today zitten alle functionaliteiten die jij nodig hebt in jouw intranet. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuws, globaal nieuws en persoonlijk nieuws, het zoeken en vinden van collega s en informatie, op elk device te raadplegen, volledig sociaal dankzij de integratie met Yammer en een persoonlijke startpagina. econnect Today is het standaard intranet in de cloud van Microsoft. Met dit product beschikt jouw organisatie over een gebruiksvriendelijk platform waar medewerkers kunnen samenwerken, kennis en informatie delen en vinden. Met behulp van de nieuwste technologie zorgt econnect Today voor een intranet waar de focus ligt op gebruikersgemak en een succesvolle adoptie die wij ondersteunen met educatieve content, beheer en hands-on trainingen. Meer over ETTU Zoek je een adviseur, een partij die verantwoordelijkheid wil dragen in SharePoint en Office 365 projecten of juist kant-en-klare producten die zich reeds hebben bewezen? En vind je een project ook pas succesvol als gebruikers met de oplossing kunnen, willen en gaan werken? Dan gaan wij graag in gesprek met jou om meer te vertellen over onze combinatie van technische kennis en changemanagementprogramma s. Wij willen jouw organisatie graag ontzorgen en helpen met het implementeren van de Moderne Werkplek. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar SharePoint en Office 365 ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft. Voor meer informatie: ETTU Kampenringweg 45b 2803 PE Gouda Telefoon:

Factsheet. Debble Workplace

Factsheet. Debble Workplace Factsheet Debble Workplace Empowering Collaboration Missie We stellen medewerkers in staat om relevant nieuws en kennis te delen en de conversatie aan te gaan, zodat ze kunnen uitmunten in wat ze doen,

Nadere informatie

PROCESGERICHT WERKEN. Wat zijn de trends en ontwikkelingen

PROCESGERICHT WERKEN. Wat zijn de trends en ontwikkelingen PROCESGERICHT WERKEN Wat zijn de trends en ontwikkelingen VOORSTELLEN Lourens Siderius Business development manager EEN VRAAG, VOOR WE BEGINNEN Waarom willen we procesgericht werken? VERANDERINGEN Lean

Nadere informatie

Complete browser-based werkplek

Complete browser-based werkplek Complete browser-based werkplek Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Simpel

Nadere informatie

Office 365. Overstappen of niet?

Office 365. Overstappen of niet? Office 365 Overstappen of niet? Moet je als bedrijf ook overstappen naar de cloud? Office 365 Introductie Moet ik met mijn bedrijf ook overstappen naar de cloud? Veel MKB bedrijven worstelen nogal met

Nadere informatie

Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen. 4. Controle en beveiliging. 2. Vereenvoudig DMS & mail

Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen. 4. Controle en beveiliging. 2. Vereenvoudig DMS & mail Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Controle en beveiliging Richt de werkplek

Nadere informatie

Arcadis Case Study. In tien weken, medewerkers in tien landen verbonden met nieuw intranet

Arcadis Case Study. In tien weken, medewerkers in tien landen verbonden met nieuw intranet Arcadis Case Study In tien weken, 6.000 medewerkers in tien landen verbonden met nieuw intranet Over Arcadis Arcadis is wereldwijd toonaangevend als ontwerp- en consultancyfirma voor de natuurlijke en

Nadere informatie

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst De Moderne Werkplek Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Bij veel organisaties staat digitalisering

Nadere informatie

Referentiecase. Five 4 U Cloud Social Intranet

Referentiecase. Five 4 U Cloud Social Intranet Referentiecase Five 4 U Cloud Social Intranet Om niet opnieuw het wiel uit te vinden, hebben we specifiek gekeken naar een standaard oplossing in Office 365. Er zijn maar weinig partijen die een standaard

Nadere informatie

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren Win meer tijd Je vraagt je soms wel eens af of je nog aan werken toekomt. Die

Nadere informatie

Onderliggende technologieën van Workspace 365 voor de Kiosk Medewerker

Onderliggende technologieën van Workspace 365 voor de Kiosk Medewerker Hybride omgeving Inleiding We onderscheiden drie verschillende type medewerkers binnen een bedrijf. Elk type medewerker kan Workspace 365 op een andere manier gebruiken. We gaan in op hoe deze verschillende

Nadere informatie

WAAROM OFFICE 365 BINNEN ZORG?

WAAROM OFFICE 365 BINNEN ZORG? WAAROM OFFICE 365 BINNEN ZORG? SOCIAAL INTRANET EN DIGITALE WERKPLEK VOOR DE ZORGVERLENER Office 365 is een veilig platform die als dienst afgenomen kan worden en bijvoorbeeld ingezet kan worden als Digitale

Nadere informatie

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG Een sociaal intranet met unieke, aanvullende portals Uw medewerkers zijn van grote waarde om de doelstellingen van uw organisatie te behalen. Een effectieve interne

Nadere informatie

Whitepaper: Slimmer werken met Office 365 in de zorg

Whitepaper: Slimmer werken met Office 365 in de zorg Office 365: De flexibele werkplek voor zorgmedewerkers De huidige samenleving moderniseert in hoog tempo. Informatie staat snel tot je beschikking en mensen staan continu met elkaar in verbinding. Dit

Nadere informatie

Itho Daalderop is in 2011 ontstaan uit een samenwerking tussen twee Nederlandse bedrijven: Itho en Daalderop. Beide bedrijven waren decennialang zelfs

Itho Daalderop is in 2011 ontstaan uit een samenwerking tussen twee Nederlandse bedrijven: Itho en Daalderop. Beide bedrijven waren decennialang zelfs Itho Daalderop is in 2011 ontstaan uit een samenwerking tussen twee Nederlandse bedrijven: Itho en Daalderop. Beide bedrijven waren decennialang zelfstandig actief in de installatiemarkt en hebben een

Nadere informatie

Referentiecase. Croda Nederland (Gouda) Veiligheid op orde dankzij SHE in SharePoint

Referentiecase. Croda Nederland (Gouda) Veiligheid op orde dankzij SHE in SharePoint Referentiecase Croda Nederland (Gouda) Veiligheid op orde dankzij SHE in SharePoint Croda Nederland beschikt nu over een SHE-toepassing in SharePoint dat gebruiksvriendelijk is en waarmee incidenten eenvoudig

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

In 5 stappen productiever met Office 365

In 5 stappen productiever met Office 365 In 5 stappen productiever met Office 365 Inleiding Met Office 365 van KPN beschik je altijd en overal over je zakelijke e-mail, agenda en documenten. Programma s als Excel, Word, PowerPoint en OneNote

Nadere informatie

Motion10 helpt Woonwaard naar de cloud

Motion10 helpt Woonwaard naar de cloud Motion10 helpt Woonwaard naar de cloud Woonwaard Augustus 2014 Motion10 helpt Woonwaard naar de cloud Pagina 2/5 Motion10 helpt Woonwaard naar de cloud Woonwaard is een moderne, procesgerichte woningcorporatie.

Nadere informatie

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 Workspace 365 Creëer uw eigen online werkplek Tegenwoordig werken veel medewerkers via verschillende devices. Hierdoor is er steeds meer behoefte aan een

Nadere informatie

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet Qsuite in een mobiele applicatie Geschikt voor telefoon en tablet Er is geen stoppen meer aan Het internetgebruik in de wereld neemt iedere dag toe. IT is overal,. Internet is steeds meer, vaker en sneller

Nadere informatie

Het sociale platform voor je organisatie

Het sociale platform voor je organisatie Het sociale platform voor je organisatie Laat de chaos achter je Tientallen CC tjes op een dag, maar nog steeds niet op de hoogte? Een dagelijkse zoektocht naar verdwenen documenten, specifieke informatie

Nadere informatie

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015 Maak kennis met wie is GeeFirm GeeFirm Ervaring en referenties in allerlei sectoren Synmotive Internet Overal Cloud - Telecom - Web - IT 24 x 7 support 100% web based office onderdeel van AllSolutions

Nadere informatie

Stefan Lamberigts Solution Advisor Data Platform. Michiel Coox Solution Advisor Productivity

Stefan Lamberigts Solution Advisor Data Platform. Michiel Coox Solution Advisor Productivity Stefan Lamberigts Solution Advisor Data Platform Michiel Coox Solution Advisor Productivity Uitdagingen en Vragen Doelstelling Burgers en medewerkers willen toegang tot betere informatie, tools, apps

Nadere informatie

Bereikbaarheid binnen bereik

Bereikbaarheid binnen bereik Bereikbaarheid binnen bereik W I L RO FFRE ITS M A C A S E ST UDY: B LO KW EG FIN A NC IE E L A DVISEUR S WilroffReitsma & Blokweg 1 Samenvatting Inhoud Voor een organisatie als Blokweg Financieel Adviseurs

Nadere informatie

Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail

Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail Voor retailers zijn het uitdagende tijden. Het is daarom nu hét moment om de basis op orde te hebben, door te pakken, en te bouwen aan de toekomst.

Nadere informatie

mypurchasing Adoptie van uw inkoopprocessen met mypurchasing Mei 2013 - Versie 1.0

mypurchasing Adoptie van uw inkoopprocessen met mypurchasing Mei 2013 - Versie 1.0 mypurchasing Adoptie van uw inkoopprocessen met mypurchasing Mei 2013 - Versie 1.0 1 Introductie... 3 2 Overzicht van scenario s... 4 2.1 myrequisitions... 4 2.2 myguidedbuy... 6 2.3 myconfirmation...

Nadere informatie

SHARPEN. Empower people to get work done. Make it SimplySo

SHARPEN. Empower people to get work done. Make it SimplySo SHARPEN Empower people to get work done Make it SimplySo Simply So: get work done Aanname: SharePoint online (Office 365) is te complex in gebruik voor MKB bedrijven, zelfs als alleen de basis functionaliteiten

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien.

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De automobielbranche ondergaat wereldwijd enorme veranderingen. Bedrijven in de sector worden steeds meer geconfronteerd

Nadere informatie

Referentiecase. Het CAK Informatievoorziening op orde met SharePoint intranet

Referentiecase. Het CAK Informatievoorziening op orde met SharePoint intranet Referentiecase Het CAK Informatievoorziening op orde met SharePoint intranet De samenwerking met ETTU voor het intranetproject is erg prettig verlopen. Door de open en laagdrempelige samenwerking zijn

Nadere informatie

FACTSHEET. econnect Zaakgericht Werken Portaal

FACTSHEET. econnect Zaakgericht Werken Portaal FACTSHEET econnect Zaakgericht Werken Portaal Zaakgericht Werken Portaal Uw uitdaging Vanuit organisaties in diverse branches krijgt ETTU vaak de vraag hoe Microsoft SharePoint optimaal benut kan worden.

Nadere informatie

Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware

Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware Over ons Xentral Station is een onafhankelijk app-store met de beste bedrijfssoftware. Wij normaliseren en verrijken uw stam- en transactiedata. Gebruik

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Draagt ICT daadwerkelijk bij aan het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen?

Nadere informatie

HAAL TOPPRESTATIES UIT UW TEAM productief werken - slim samenwerken en kennisdelen

HAAL TOPPRESTATIES UIT UW TEAM productief werken - slim samenwerken en kennisdelen HAAL TOPPRESTATIES UIT UW TEAM productief werken - slim samenwerken en kennisdelen SMART@OFFICE www.vxmanagedservices.com Baarnsche dijk 8 3471 LR Baarn Tel: +31 (0)35 30 35 400 info@vxmanagedservices.com

Nadere informatie

Referentiecase Triade. Van strategie naar een succesvolle SharePoint implementatie

Referentiecase Triade. Van strategie naar een succesvolle SharePoint implementatie Referentiecase Triade Van strategie naar een succesvolle SharePoint implementatie Over Triade Triade levert in Flevoland en omgeving gehandicaptenzorg, jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg. In 1981

Nadere informatie

E-book. In 7 stappen naar een effectieve HR-cyclus

E-book. In 7 stappen naar een effectieve HR-cyclus 7 5 6 3 4 2 1 E-book In 7 stappen naar een effectieve HR-cyclus Inleiding Het doel van de HR-cyclus is: medewerkers ondersteunen in het leren en presteren, zodat zij maximaal bijdragen aan het succes van

Nadere informatie

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V.

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V. Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid

Nadere informatie

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Multi Enterprise Social Network Platform 10 redenen om mee te doen Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Intranet, Extranet, Social Organiseer mensen en informatie op natuurlijke wijze TransportLAB

Nadere informatie

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau KICKSTARTERS We lanceren binnen twee maanden een nieuw digitaal platform waarmee u in hoog tempo business value genereert. De digitale transformatie is in volle gang. Consumenten

Nadere informatie

Factsheet Enterprise Mobility

Factsheet Enterprise Mobility Factsheet Enterprise Mobility www.vxcompany.com Informatie willen we overal, altijd en op elk device beschikbaar hebben. Privé, maar zeker ook zakelijk. Met het gebruik van mobile devices zoals smartphones

Nadere informatie

Referentiecase. Endemol Shine Group Digitaal en papierloos vergaderen met BoardPacks

Referentiecase. Endemol Shine Group Digitaal en papierloos vergaderen met BoardPacks Referentiecase Endemol Shine Group Digitaal en papierloos vergaderen met BoardPacks BoardPacks stelt ons in staat om volledig digitaal en papierloos te vergaderen. Door gebruik te maken van de gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Wat medewerkers nu nodig hebben is waarschijnlijk anders dan wat medewerkers over een jaar nodig hebben.

Wat medewerkers nu nodig hebben is waarschijnlijk anders dan wat medewerkers over een jaar nodig hebben. Een centrale omgeving waarin medewerkers belangrijke bedrijfsinformatie kunnen zien die ze nodig hebben, kennis delen en samenwerken over alle lagen van de organisatie heen. Dit ideaalbeeld van de digitale

Nadere informatie

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW 18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW Versie: 1 Datum 21 april 2016 Auteur Peter Stolk Centric Projectportaal Bouw 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Actuele informatie cruciaal 3 SharePoint

Nadere informatie

INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE. Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten

INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE. Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten FLOWR - IPTV Flowr gaat verder dan alle andere entertainment oplossingen: het transformeert elk scherm

Nadere informatie

CAPITAR REALISEERT EEN MAATWERK ZIMBRA PLATFORM VOOR ZORGSAAM

CAPITAR REALISEERT EEN MAATWERK ZIMBRA PLATFORM VOOR ZORGSAAM CASE STUDY CAPITAR REALISEERT EEN MAATWERK ZIMBRA PLATFORM VOOR ZORGSAAM Een optimaal beschikbaar mailplatform Kwaliteitsverbeteringen én kostenbesparing Met de Zimbra Collaboration Suite beschikt ZorgSaam

Nadere informatie

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY www.hixonline.nl De zorgsector is voortdurend in beweging. Zorgprocessen worden meer en meer geautomatiseerd en vrijwel alle gegevens van de patiënt worden

Nadere informatie

BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE POWERED BY

BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE POWERED BY BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE SNELLERE INZICHTEN MET DATAVISUALISATIE Met de uitdrukking een beeld zegt meer dan duizend woorden bent u wellicht bekend. Beelden vertellen

Nadere informatie

Hoe maakt Kentalis kennis delen makkelijker?

Hoe maakt Kentalis kennis delen makkelijker? Hoe maakt Kentalis kennis delen makkelijker? Case study Kentalis Februari 2016 Hoe maakt Kentalis kennis delen makkelijker? En hoe zorgde Kentalis voor adoptie van het sociale intranet op SharePoint? Pagina

Nadere informatie

Vereenvoudig het werk voor zorgmedewerkers

Vereenvoudig het werk voor zorgmedewerkers Vereenvoudig het werk voor zorgmedewerkers Waarom is Workspace 365 populair in de zorg? Ontwikkeling in de zorg Door de opkomst van SaaS-oplossingen krijgen zorginstellingen de kans om tegen een lage prijs

Nadere informatie

E-book. In 7 stappen naar een effectieve HR-cyclus

E-book. In 7 stappen naar een effectieve HR-cyclus 7 5 6 3 4 2 1 E-book In 7 stappen naar een effectieve HR-cyclus Inleiding Het doel van de HR-cyclus is: medewerkers ondersteunen in het leren en presteren, zodat zij maximaal bijdragen aan het succes van

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

Handleiding Office 365

Handleiding Office 365 Handleiding Office 365 Document: Handleiding Office 365 Datum: 2-6-2016 Versie: 0.2 Auteur: Stefan de Vries en Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden bij Office 365... 4 3 Navigeren

Nadere informatie

ED HARTSKEERL. OFFICE365 DE KEUZE IS REUZE Webinar door Ed Hartskeerl uur. Adoptie specialist en trainer Office

ED HARTSKEERL. OFFICE365 DE KEUZE IS REUZE Webinar door Ed Hartskeerl uur. Adoptie specialist en trainer Office > info@avk.nl > www.avk.nl > 013-4638648 OFFICE365 DE KEUZE IS REUZE Webinar door Ed Hartskeerl 10.00 11.00 uur E-mail: Internet: Telefoon: LinkedIn: Twitter: eha@avk.nl www.avk.nl 013 4 638 648 nl.linkedin.com/in/avkeha

Nadere informatie

SharePoint 2013 maakt Gemeente Halderberge in control

SharePoint 2013 maakt Gemeente Halderberge in control SharePoint 2013 maakt Gemeente Halderberge in control Case study Gemeente Halderberge Maart 2014 SharePoint 2013 maakt Gemeente Halderberge in control Pagina 2/6 SharePoint 2013 maakt Gemeente Halderberge

Nadere informatie

Outlook is een mogelijke opvolger voor Windows Live Mail aangezien Microsoft (WLM) de ondersteuning van dit product per 10 januari 2017 heeft gestopt.

Outlook is een mogelijke opvolger voor Windows Live Mail aangezien Microsoft (WLM) de ondersteuning van dit product per 10 januari 2017 heeft gestopt. Outlook is een mogelijke opvolger voor Windows Live Mail aangezien Microsoft (WLM) de ondersteuning van dit product per 10 januari 2017 heeft gestopt. 1 Windows Live Mail (WLM) wordt vanaf januari 2017

Nadere informatie

ipad integratie in het onderhoud

ipad integratie in het onderhoud Maximo Comes To You ipad integratie in het onderhoud Door: Marcel Staring 2013 IBM Corporation Agenda 1. Waarom Mobiel Werken? 2. Wat houdt Mobiel Werken in? Praktisch Technisch 3. MAXIMO Mobiel vs. MAXIMO

Nadere informatie

Samenwerken in het digitale tijdperk

Samenwerken in het digitale tijdperk Samenwerken in het digitale tijdperk Ghislaine Peters ghislaine.peters@ondernemerscooperatie.nl 06-10531177 Even voorstellen: Ghislaine Peters Zelfstandig sinds 2009 Achtergrond in Facility Management

Nadere informatie

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services BEHEER CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies om de beschikbaarheid van uw platform en daarmee de user experience te verbeteren. Inclusief concrete

Nadere informatie

We stemmen uw cloud-verbruik automatisch af op de vraag

We stemmen uw cloud-verbruik automatisch af op de vraag Managed Services Managed Services We geven gedegen advies over ontwerp, integratie, bouw en beheer van schaalbare platformen op basis van cloud-technologie. Cloud computing vormt het fundament van elk

Nadere informatie

Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Léon Sigo Directeur ComputerPlan ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Onze organisatie Sinds 1982 32 jaar ICT ervaring 50 medewerkers Meer

Nadere informatie

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen!

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Introductie In een wereld die op alle vlakken steeds meer digitaal verbonden raakt,

Nadere informatie

De status van mobiel intranet

De status van mobiel intranet De status van mobiel intranet White paper Bilthoven, 26 april 2012 Sabel Online Lonneke Theelen E Lonneke@sabelonline.nl T (088) 227 22 00 W www.sabelonline.nl http://nl.linkedin.com/in/lonneketheelen

Nadere informatie

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services CLOUD DESIGN Managed Services We ontwerpen flexibele en kosteneffectieve cloud-architecturen als fundament voor uw digitale platform(en). De ontwikkelingen binnen

Nadere informatie

Bedrijfssoftware vergeleken: Microsoft Office 365 vs. Google Drive en OpenOffice

Bedrijfssoftware vergeleken: Microsoft Office 365 vs. Google Drive en OpenOffice Inhoudsopgave Bedrijfssoftware vergeleken: Microsoft Office 365 vs. Google Drive en OpenOffice...2 Overal bij je bestanden...2 Eenvoudig samenwerken...3 Toegang tot meerdere functionaliteiten...3 Directe

Nadere informatie

Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk?

Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk? Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk? 01000111101001110111001100110110011001 Hoeveelheid 10x Toename van de hoeveelheid data elke vijf jaar Big Data Snelheid 4.3 Aantal verbonden apparaten

Nadere informatie

Complete browser-based werkplek. DIENSTBESCHRIJVING Augustus Workspace 365 Dienstbeschrijving Pagina 1

Complete browser-based werkplek. DIENSTBESCHRIJVING Augustus Workspace 365 Dienstbeschrijving Pagina 1 Complete browser-based werkplek DIENSTBESCHRIJVING Augustus 2018 Workspace 365 Dienstbeschrijving Pagina 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Doel Workspace 365... 3 3. Workspace 365... 4 3.1 Wat is Workspace

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Voor al uw Office 365 varianten Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven, Office voor Bedrijven, Office 365 Instap en Premium

Dienstbeschrijving Voor al uw Office 365 varianten Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven, Office voor Bedrijven, Office 365 Instap en Premium Dienstbeschrijving Voor al uw Office 365 varianten Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven, Office voor Bedrijven, Office 365 Instap en Premium Versie januari 2016 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding

Nadere informatie

Het Communicatie Platform voor telefonie-, webchat-, - en WhatsApp routering voor eenvoudige en flexibele bereikbaarheid van uw organisatie

Het Communicatie Platform voor telefonie-, webchat-,  - en WhatsApp routering voor eenvoudige en flexibele bereikbaarheid van uw organisatie Het Communicatie Platform voor telefonie-, webchat-, e-mail- en WhatsApp routering voor eenvoudige en flexibele bereikbaarheid van uw organisatie 13-12-2017 Bereikbaarheid betrouwbaar en stabiel organiseren

Nadere informatie

Continu wordt volledig ontzorgd dankzij partnership met Unica Schutte ICT

Continu wordt volledig ontzorgd dankzij partnership met Unica Schutte ICT Verwachtingsmanagement is het sleutelwoord Continu wordt volledig ontzorgd dankzij partnership met Unica Schutte ICT Als intermediair voor bouw en industrie zorgt Continu ervoor dat specialisten in de

Nadere informatie

Waarom telefonie via je ICT-partner?

Waarom telefonie via je ICT-partner? Waarom telefonie via je ICT-partner? De toekomst is begonnen. Iedereen - je concurrent ook - maakt telefonie onderdeel van de totale ICT-infrastructuur. Daarmee ontstaan eindeloze mogelijkheden om de kracht

Nadere informatie

SIMPLYSO MAKES USERS LOVE OFFICE 365

SIMPLYSO MAKES USERS LOVE OFFICE 365 SIMPLYSO MAKES USERS LOVE OFFICE 365 SimplySo Makes users love Office 365 Met behulp van SimplySo zorgt u ervoor dat uw klanten optimaal gebruikmaken van de intelligente functionaliteiten van Office 365,

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen Voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket Het toenemend aantal communicatiemogelijkheden en de steeds grotere keuze aan devices,

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Cloud Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Cloud 3 2 Dit is Office 365 4 3 Specificatie Domeinnamen 7 4 Technische voorwaarden en service 8 Blad

Nadere informatie

CONTINU WORDT VOLLEDIG ONTZORGD DANKZIJ PARTNERSHIP MET UNICA SCHUTTE ICT. Verwachtingsmanagement is het sleutelwoord

CONTINU WORDT VOLLEDIG ONTZORGD DANKZIJ PARTNERSHIP MET UNICA SCHUTTE ICT. Verwachtingsmanagement is het sleutelwoord CONTINU WORDT VOLLEDIG ONTZORGD DANKZIJ PARTNERSHIP MET UNICA SCHUTTE ICT Verwachtingsmanagement is het sleutelwoord Continu Als intermediair voor bouw en industrie zorgt Continu ervoor dat specialisten

Nadere informatie

Efficiënter werken met Unified Communications. Van mobiele telefonie naar mobiel werken.

Efficiënter werken met Unified Communications. Van mobiele telefonie naar mobiel werken. Efficiënter werken met Unified Communications. Van mobiele telefonie naar mobiel werken. EEN PA PE R VA N W ILRO FFR EIT SM A & K P N WilroffReitsma & KPN 1 Vandaag de dag zijn we in staat om mensen veel

Nadere informatie

Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau

Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau CONTINUOUS VALUE DELIVERY We zorgen ervoor dat u in elke volwassenheidsfase van uw digitale platform snel en continu waarde kunt toevoegen voor eindgebruikers.

Nadere informatie

De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt

De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt De digitale overheid verovert steeds meer terrein. Want burgers en bedrijven regelen hun overheidszaken steeds meer online. Dit vraagt om een

Nadere informatie

WHITEPAPER. Efficiënt projecten beheren in uw organisatie

WHITEPAPER. Efficiënt projecten beheren in uw organisatie WHITEPAPER Efficiënt projecten beheren in uw organisatie Inhoudsopgave 01 > AANLEIDING 3 02 > HUIDIGE ONTWIKKELINGEN 4 03 > HUIDIGE UITDAGINGEN 5 04 > ONZE OPLOSSING: ECONNECT@WORK 6 05 > FUNCTIONALITEITEN

Nadere informatie

Office 365 Implementeren. Joël de Bruijn

Office 365 Implementeren. Joël de Bruijn Office 365 Implementeren Joël de Bruijn Programma Inleiding Waar komen we vandaan? Waar willen we heen? Hoe denken we dat te bereiken? Wat is daar voor nodig? Welke uitdagingen zien we? Welk afspraken

Nadere informatie

Alfresco Document Management

Alfresco Document Management Pagina 1 van 6 Alfresco Document Management Efficiënter kunnen (samen)werken, altijd en overal kunnen beschikken over de benodigde informatie en geen zorgen hoeven maken over IT en back-up? Lagere kosten

Nadere informatie

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces ALLIANDER Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces Alliander NV beheert energie netwerken die gas en elektriciteit distribueren naar grote delen van Nederland voor huizen, transport,

Nadere informatie

Ga in Android naar Instellingen en selecteer vervolgens Accounts en synchronisatie.

Ga in Android naar Instellingen en selecteer vervolgens Accounts en synchronisatie. E-mail instellen (POP3/IMAP) Uw e-mail instellen in Android Deze handleiding legt u stap voor stap uit hoe u een e-mailaccount kunt instellen op uw Android telefoon of tablet. Voor deze handleiding is

Nadere informatie

SERVICEINFORMATIE. voor klanten. Mijn Techem. Online platform voor bewoners.

SERVICEINFORMATIE. voor klanten. Mijn Techem. Online platform voor bewoners. SERVICEINFORMATIE voor klanten Mijn Techem Online platform voor bewoners. DE UITDAGING Of het nu gaat om warmte, water, verbruiken of afrekeningen; bewoners stellen hier vragen over. Hoeveel heb ik verbruikt?

Nadere informatie

Inspiratie voor kennis innovatie

Inspiratie voor kennis innovatie Inspiratie voor kennis innovatie De laatste dimensie van kennisdeling Ontdek de waarde bij de bron Waarom is dit interessant? Het grootste deel van wat een organisatie weet is impliciet: tacit knowledge.

Nadere informatie

We helpen u security-incidenten te voorkomen

We helpen u security-incidenten te voorkomen Managed Services Managed Services We adviseren u over passende security-maatregelen voor uw digitale platform. Zo helpen we u incidenten als datadiefstal te voorkomen en behoeden we u voor imagoschade.

Nadere informatie

EEN VEILIGE EN MODERNE WERKPLEK VOOR DOCENTEN EN LEERLINGEN BIJ SVOAZ. Johan van Wijk Remko den Besten

EEN VEILIGE EN MODERNE WERKPLEK VOOR DOCENTEN EN LEERLINGEN BIJ SVOAZ. Johan van Wijk Remko den Besten EEN VEILIGE EN MODERNE WERKPLEK VOOR DOCENTEN EN LEERLINGEN BIJ SVOAZ Johan van Wijk Remko den Besten BREINWAVE Breinwave helpt bij het slim inzetten van (Microsoft) technologie in de context van onderwijsinstellingen

Nadere informatie

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO s videoconferentie oplossing DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO cloud video conferentie voor elk bedrijf dat efficiënter wil werken OZMO levert de beste en meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Mobile first in e-commerce 5 onmisbare trends in m-commerce voor een succesvolle online business

Mobile first in e-commerce 5 onmisbare trends in m-commerce voor een succesvolle online business Mobile first in e-commerce 5 onmisbare trends in m-commerce voor een succesvolle online business Consumenten spenderen per dag 180 minuten op hun smartphone. Van deze 180 minuten besteden ze gemiddeld

Nadere informatie

Microsoft Dynamics 365 / Office 365

Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Jeroen Paters Sales & Business Development Dynamics 365 Mobile : +31 (0) 6 2953 1467 E-mail: jeroen.paters@prodware.nl Agenda Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM)

Nadere informatie

Handleiding Office 365

Handleiding Office 365 Handleiding Office 365 Document: Handleiding Office 365 Datum: 16-7-2018 Versie: 2.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden bij Office 365... 4 3 Werken met Office 365 Outlook...

Nadere informatie

Ready Finance Tech Guide

Ready Finance Tech Guide Ready Finance Tech Guide Verzekeringen KORTING ONTGRENDELD! The future is exciting. Ready? 2 Inhoud Hoofdstuk 1 De kansen in het kort Hoofdstuk 2 Case: Behulpzame verzekeraars worden marktleiders Hoofdstuk

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services CLOUD CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies over ontwerp, integratie, bouw en beheer van schaalbare platformen op basis van cloud-technologie.

Nadere informatie

POINT2SHARE MEETINGS: DE BESTE VERGADERAPP VOOR SHAREPOINT

POINT2SHARE MEETINGS: DE BESTE VERGADERAPP VOOR SHAREPOINT PROBEER 2 WEKEN GRATIS www.point2share.nl POINT2SHARE MEETINGS: DE BESTE VERGADERAPP VOOR SHAREPOINT Dé vergaderoplossing op SharePoint POINT2SHARE MEETINGS Altijd op zoek naar dat document met de meest

Nadere informatie

POINT2SHARE MEETINGS: DÉ VERGADERAPP VOOR SHAREPOINT

POINT2SHARE MEETINGS: DÉ VERGADERAPP VOOR SHAREPOINT POINT2SHARE MEETINGS: DÉ VERGADERAPP VOOR SHAREPOINT Dé vergaderoplossing op SharePoint POINT2SHARE MEETINGS Altijd op zoek naar dat document met de meest actuele vergaderinformatie? Tijdens een vergadering

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Qurius heeft met Microsoft Dynamics CRM een kwaliteitsslag weten te maken. De onderlinge vestigingen communiceren nu beter

Nadere informatie

WAT IS EEN GOEDE WEBSITE EN HOE ZET IK DEZE IN ALS CENTRAAL PUNT IN ONLINE MARKETING?

WAT IS EEN GOEDE WEBSITE EN HOE ZET IK DEZE IN ALS CENTRAAL PUNT IN ONLINE MARKETING? POWER WAT IS EEN GOEDE WEBSITE EN HOE ZET IK DEZE IN ALS CENTRAAL PUNT IN ONLINE MARKETING? In het zadel met online marketing 1 PRESENTATIE 5 WIE ZIJN WIJ WAT IS EEN GOEDE WEBSITE? SOORTEN WEBSITES ONTWERP

Nadere informatie