Nieuwsbrief. De Doorloper. April 2013, uitgave 1. ============================================= De eerste Doorloper nieuwsbrief. Onze adverteerders:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. De Doorloper. April 2013, uitgave 1. ============================================= De eerste Doorloper nieuwsbrief. Onze adverteerders:"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief De Doorloper April 2013, uitgave 1 ============================================= De eerste Doorloper nieuwsbrief Zoals in de laatste Doorloper al aangegeven gaan wij de leden vanaf nu informeren door middel van een nieuwsbrief. Hierbij hebben wij er voor gekozen deze nieuwsbrief per mail naar alle leden te sturen, zodat hij echt als elektronische post binnenkomt. Natuurlijk plaatsen wij elke uitgave ook op de website, zodat ook andere geïnteresseerden dit kunnen lezen. De Doorloper oude stijl verscheen 3 x per jaar en we hopen deze nieuwsbrief vaker te laten verschijnen. Het is geen enkel probleem om belangrijk nieuws op een bladzijde te plaatsen en te versturen. Bij de Doorloper moesten we toch kopij verzamelen om het blad te vullen en het nadeel is dan dat het ook regelmatig nieuws is van een tijdje terug. Deze nieuwsbrief zal actueler zijn en de redactie hoopt dat leden ook berichten zullen sturen naar onze webmail, zodat we die kunnen plaatsen. En natuurlijk doen wij een oproep aan alle leden om eens te kijken of men de redactie wil versterken. Het is toch geen grote opgave om deze nieuwsbrief te maken en het bestuur is druk genoeg met andere zaken. Wij hopen dat jullie ons niet in de kou laten staan. Onze adverteerders:

2 ============================================== Het afgelopen schaatsseizoen Het seizoen 2012/2013 zit er weer op en een grote groep schaatsers van onze vereniging was tot de laatste dinsdagavondtraining aanwezig. Het koude weer hielp ook een handje mee om toch nog te schaatsen. We hebben in maart ook wel eens 20 graden Celsius gehad en dan gaat men toch liever op de racefiets. Iedereen heeft onder de goede leiding van onze trainers weer zijn of haar best gedaan en bij het schaatsen blijft het altijd zoeken naar de juiste slag. En dat gaat de ene keer beter dan de andere keer. Bijzonder mooi was ook de mooie groep op vrijdagmorgen. In het verleden kwam je in de publieksuren af en toe wel iemand tegen van OIJC, maar nu waren er regelmatig 10 tot 12 leden van onze club op het ijs. In de dweilpauze werd er dan gezellig koffie gedronken en dat is bevorderlijk voor de saamhorigheid binnen de vereniging. Natuurlijk zijn er ook leden die op maandagmorgen schaatsen en door de week op de avonden. Ja, ja je bent vutter of niet. ================================================ Jeugdbeleid Hier wil het bestuur de komende maanden veel tijd en aandacht aan geven. We hebben in Jan Roeleveld iemand binnen het bestuur die dit als hoofdactiviteit op zich neemt. We hebben een heel goed gesprek gehad met het bestuur van Losser en zij hebben met succes de jeugd weer kunnen laten groeien. Natuurlijk heeft de nieuwe 400 meter baan in Losser een positieve invloed, omdat de jeugd nu kan skeeleren op deze prachtige nieuwe accommodatie. Maar ook zij hebben iemand binnen het bestuur die veel aandacht aan de jeugd geeft.

3 Wij hebben voor onze jeugd en ook voor de senioren nu de mogelijkheid om hier te gaan skeeleren en zijn volop bezig dit voor te bereiden. Het is van Losser een heel mooi gebaar dat de OIJC jeugd mag skeeleren onder leiding van de trainers van Losser. Zodra de start van de skeelertraining bekend is, krijgt ieder informatie over tijden, kosten, uitrusting en wijze van aanmelding. Goed nieuws is ook dat Koen Kooiker, een van onze beste jonge schaatsers, bereid is de trainerscursus van de KNSB te volgen, zodat we onze jeugd ook bij het schaatsen volop kunnen ondersteunen. Wij zijn er van overtuigd dat dit zal leiden tot meer jeugdige schaatsers van OIJC en dat het voor de jeugdleden in een grotere groep ook plezieriger wordt. Ook tijdens het nieuwe seizoen in Enschede hebben wij de mogelijkheid samen te werken met Losser. Heel plezierig dat we met Losser kunnen samenwerken en we zetten een oude traditie voort waarin beide clubs elkaar altijd gevonden hebben. Bij het jeugdbeleid is het vooral belangrijk goede kontakten met de ouders te onderhouden. Zij moeten goed op de hoogte zijn van de activiteiten en ook het rijden om de kinderen naar de baan te brengen is een belangrijk punt. Bij alle clubs zorgen de ouders in overleg wie wanneer rijdt en zorgen er voor dat de jeugd op de baan komt. Op onze website vinden jullie onder het kopje jeugd ook de omschrijving van de taken van onze jeugdcoördinator Jan Roeleveld. In deze nieuwsbrief zullen we jullie zeker op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen.

4 =============================================== De helmen bij OIJC Op onze website hebben jullie kunnen lezen dat wij de eerste club in Nederland zijn die een actie om helmen tijdens het schaatsen te dragen met succes heeft afgerond. Allereerst is hier de gedachte geweest dat we willen proberen het schaatsen veiliger te maken. Natuurlijk is het dragen van een helm geen garantie dat er niets kan gebeuren, maar het kan bij een val zeker helpen een hoofdblessure te voorkomen. Bovendien ondersteunt onze sponsor WBO deze gedachte en denken wij dat de combinatie van eigen bijdrage van de leden en een deel van de club een hele goede is. We hebben dit project in goede samenwerking met Eelco Blankenstein van Ten Tusscher afgerond. Het is de KNSB ook niet ontgaan dat wij dit initiatief hebben genomen en zij ondersteunen dit van harte. Door deze actie en ook omdat men naar onze website heeft gekeken worden wij binnenkort mogelijk club van de week op hun website. We zullen dat dan nog bekend maken en hopen dat dit weer een bijdrage kan zijn om onze vereniging positief in het nieuws te brengen.

5 =========================================================================== Hulsbeekdag op 14 april Op zondag 14 april 2013, van t/m uur, zal op het binnenterrein van recreatiepark Het Hulsbeek in Oldenzaal de 3e editie van de Hulsbeekdag plaatsvinden. Na het succes van vorig jaar zal de organisatie er alles aan doen om de komende editie nog mooier en grootser neer te zetten. OIJC staat er ook met een stand en wij zullen onze vereniging daar promoten. Een mooie kans om de bezoekers kennis te laten maken met onze vereniging. We zullen het slijpen van schaatsen laten zien en hoogst waarschijnlijk hebben we ook een schaatsplank. Dan kan men proberen de schaatsslag te oefenen. Kom eens kijken naar deze interessante editie op Het Hulsbeek. ========================================================================== Een lange adem hebben en toch nog rap zijn aan het eind Dat is marathonschaatsen in een notendop. Bij OIJC hebben we nog één fervente deelnemer aan het marathongebeuren. Onze oud-voorzitter Fred Smedes rijdt al sinds oktober 1996 mee in de Noord-Oost competitie in de C2 categorie. Daarnaast ook in de regio, nu genoemd Leisure world competitie bij de Masters-1. U heeft in het nieuwsblad van Oldenzaal op 2 januari al kunnen lezen dat Fred Smedes graag z n rondjes op het Hulsbeek zou willen rijden. Maar helaas was er deze winter wel natuurijs, maar door de sneeuwmassa onvoldoende op het Hulsbeek. Wel heeft Fred gereden in de marathon competities (Noord Oost en Leisure world). In het nieuwsblad van Oldenzaal werd nog geschreven dat hij op de 17 e plaats staat (december 2012).

6 De 2 e helft van het seizoen ging uitstekend. Met enkele top 10 klasseringen in Deventer en in Assen werd er goed in het klassement geklommen. Toen het Nieuwsblad uitkwam, stond Fred al 14 e, daarna via een 11 e uiteindelijk naar de 9 e plaats in het eindklassement geklommen. Dit werd vastgehouden, ook in de finale wedstrijd te Groningen op 24 februari. Fred werd daar 11 e, voor zijn directe concurrenten van de 8 e,10 e,11 e en 12 e plaats, die alle vier verder naar achteren eindigden. Dus met uiteindelijk een top 10 klassering in het totale eindklassement werd het seizoen afgesloten. Zo heeft OIJC zich toch weer laten zien in de traditionele blauw-gele kleuren van de stad. Uw marathonsupporter. ============================================================================ Van de OIJC-site : Op de historie pagina is deel 3 van de trainingshistorie van de OIJC verschenen. Roelof Eshuis heeft hiermee een belangwekkend stukje historie van de OIJC vastgelegd. Roelof bedankt hiervoor! ============================================================================ Dit is dan de eerste nieuwsbrief. Indien er reacties zijn zien we die graag tegemoet op onze webmail: info@oijc.nl En... wij hopen dat er leden zijn die deze taak van het bestuur willen overnemen. Namens de redactie wensen wij jullie veel leesplezier.

Nieuwsbrief De Doorloper

Nieuwsbrief De Doorloper Nieuwsbrief De Doorloper oktober 2015, uitgave 6 Beste leden, Zo wens je elkaar nog een mooie zomer en zo is het schaatsseizoen alweer begonnen. Het belangrijkste nieuws hebben jullie al ontvangen en dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Doorloper. April 2014, uitgave 3. ================================================ Beste leden, Onze adverteerders:

Nieuwsbrief. De Doorloper. April 2014, uitgave 3. ================================================ Beste leden, Onze adverteerders: Nieuwsbrief De Doorloper April 2014, uitgave 3 ================================================ Beste leden, Deze nieuwsbrief ontvangen jullie na een mooi schaatsseizoen en een winter zonder ook maar een

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doorloper

Nieuwsbrief De Doorloper Nieuwsbrief De Doorloper april 2017, uitgave 9 Beste leden, En zo zit het schaatsseizoen 2016-2017 er weer op. We hebben als TG-schaatsers het seizoen weer plezierig afgesloten. De jeugd heeft in de kantine

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doorloper

Nieuwsbrief De Doorloper Nieuwsbrief De Doorloper april 2018, uitgave 11 Beste leden, Onze adverteerders: Lief en leed hebben we dit seizoen met elkaar gedeeld. Een aantal leden heeft het schaatsen om gezondheidsredenen moeten

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doorloper

Nieuwsbrief De Doorloper Nieuwsbrief De Doorloper maart 2015, uitgave 5 Beste leden, Het schaatsseizoen loopt al weer op z n eind. Helaas hebben we geen natuurijs gehad in deze winter en als de aarde nog verder opwarmt wordt de

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doorloper

Nieuwsbrief De Doorloper Nieuwsbrief De Doorloper november 2016, uitgave 8 Beste leden, Onze adverteerders: Tis weer voorbij die mooie zomer. Die zomer die begon toch pas in: eh! September? Hoe t ook zij: hopelijk laat de winter

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doorloper

Nieuwsbrief De Doorloper Nieuwsbrief De Doorloper december 2017, uitgave 10 Beste leden, Het schaatsseizoen is al weer enige tijd geleden gestart. Normaal verschijnt de doorloper wat eerder in het seizoen. We hebben er nu een

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doorloper

Nieuwsbrief De Doorloper Nieuwsbrief De Doorloper Oktober 2014, uitgave 4 ============================================== Beste leden, We denken geleidelijk aan weer aan schaatsen en dat merk je meestal aan de temperaturen die

Nadere informatie

Wij hebben de schaatsen al uit het vet gehaald, jij toch ook?!

Wij hebben de schaatsen al uit het vet gehaald, jij toch ook?! Nieuwsbrief 1, 12 september 2018 Inhoud: 1. Agenda 2. Seizoen 2018/2019 3. Kleding ophalen 4. Eerste schaatles van het seizoen 2018/2019 5. Entreegeld 6. Nieuw bestuurslid 7. Easygliders! 8. Schaatsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Thialffer, Vakantie voorbij, volop genoten van de zon, zee,en strand. Dan heb je natuurlijk veel te vertellen. Heb je iets moois, leuk of speciaals meegemaakt, ben je op

Nadere informatie

Informatie Boekje Shorttrack Groningen

Informatie Boekje Shorttrack Groningen Informatie Boekje Shorttrack Groningen Secretariaat: Susanne Gierman De Waard 88 9734 CS Groningen www.stgroningen.nl, versie september 2014 Pagina 1 Shorttrack Groningen Opgericht 31 juli 2001 STG informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Doorloper. Oktober 2013, uitgave 2. ================================================ Onze adverteerders: Beste leden,

Nieuwsbrief. De Doorloper. Oktober 2013, uitgave 2. ================================================ Onze adverteerders: Beste leden, Nieuwsbrief De Doorloper Oktober 2013, uitgave 2 ================================================ Onze adverteerders: Beste leden, Was het voorjaar dan niet zo geweldig, de zomer heeft er voor gezorgd

Nadere informatie

Jeugdschaatsen 2014-2015

Jeugdschaatsen 2014-2015 Jeugdschaatsen 2014-2015 www.ijsverenigingwoubrugge.nl www.ijsclubhoogmade.nl Algemene inleiding Welkom bij De ijsvereniging Woubrugge en de IJsclub Hoogmade. Bij ons kun je leren schaatsen gewoon omdat

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2011

Nieuwsbrief oktober 2011 Nieuwsbrief oktober 2011 Inleiding Beste sponsoren en andere tennisliefhebbers, Zo heb je te maken met 6 spelers en zo zijn het er 15! Dit betekent niet alleen dat ons systeem (met name kosten acceptabel

Nadere informatie

Informatie Leisure World Regio Oost, seizoen 2014-2015

Informatie Leisure World Regio Oost, seizoen 2014-2015 Informatie Leisure World Regio Oost, seizoen 2014-2015 Gewesten Overijssel en Gelderland In het seizoen 2014-2015 wordt opnieuw een regiocompetitie van de gewesten Overijssel en Gelderland verreden. De

Nadere informatie

Informatie Boekje Shorttrack Groningen

Informatie Boekje Shorttrack Groningen Informatie Boekje Shorttrack Groningen Secretariaat: Susanne Gierman De Waard 88 9734 CS Groningen www.stgroningen.nl, versie september 2013 Pagina 1 Shorttrack Groningen Opgericht 31 juli 2001 STG informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Beste Thialffer, Het kan nog net voordat we allemaal gaan genieten van een heerlijke clubavond op de Leemputten. Ik ga er van uit dat we met velen zullen zijn aankomende vrijdagavond.

Nadere informatie

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!!

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! Nieuwsbrief 2 Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! De schoolvakanties zijn binnenkort achter de rug. Wij hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad. Wij hebben als brigade niet

Nadere informatie

Informatieboekje Shorttrack Groningen

Informatieboekje Shorttrack Groningen Informatieboekje Shorttrack Groningen Secretariaat: Annemieke Jager de Boer Talingeneiland 18 9613 AT Meerstad Shorttrack Groningen Opgericht 31 juli 2001 STG informatie boekje 2016-2017 Voorwoord In dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

Overstappen naar het. Wedstrijdschaatsen en. wat nu?

Overstappen naar het. Wedstrijdschaatsen en. wat nu? Overstappen naar het Wedstrijdschaatsen en wat nu? Versie 2014 1 1 Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Voorwoord.3 3. Beleid ten aanzien van de trainingen... 4 3.1.Periodisering.. 4 3.1.1 Zomerperiode........4

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Beste leden, 2015 is in zicht dus tijd voor wat nieuws. Het afgelopen jaar is het me niet gelukt om regelmatig een clubblad uit te geven, redenen waarom zijn er genoeg maar een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

IJsbaan open voor inline-skaten!

IJsbaan open voor inline-skaten! IJsbaan open voor inline-skaten! Vanaf 1 april is de multifunctionele ijsbaan open als inline-skatebaan. Vanaf dat moment wordt er op de baan volop ge-inline-skatet oftewel geskeelerd. Inlineskaten is

Nadere informatie

Informatie Marathon Regio Oost, seizoen

Informatie Marathon Regio Oost, seizoen Informatie Marathon Regio Oost, seizoen 2015-2016 Gewesten Overijssel en Gelderland In het seizoen 2015-2016 wordt opnieuw een regiocompetitie van de gewesten Overijssel en Gelderland verreden. De competitie

Nadere informatie

Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten

Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten Jos de Vos Overzicht Wat ik voor u kan doen Blz. 3-5 Landelijke ijsbanen Blz. 6 Resultaten Blz. 7 Begroting Blz. 8 Sponsorpakketten Blz. 9 + 10 Contactgegevens

Nadere informatie

Leren schaatsen bij DKIJV, kinderen en ouders

Leren schaatsen bij DKIJV, kinderen en ouders September 2018 Leren schaatsen bij DKIJV, kinderen en ouders De afgelopen winter hebben we van onze toppers op de olympische spelen kunnen genieten. Schaatsen is een fantastische oer-hollandse sport, die

Nadere informatie

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 van 9 juni t/m 16 juni

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 van 9 juni t/m 16 juni Nieuwsbrief 5 Mei 2018 In dit nummer: CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 van 9 juni t/m 16 juni Fotoshoot nieuwe kleding jeugd en pizzaparty Hoogste tijd om in te schrijven voor de Najaarscompetitie 2018! Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

Informatie voor wedstrijdrijders op De Uithof. Langebaan. Seizoen 2014-2015

Informatie voor wedstrijdrijders op De Uithof. Langebaan. Seizoen 2014-2015 Informatie voor wedstrijdrijders op De Uithof Seizoen 2014-2015 Wat leuk dat je gaat meedoen aan wedstrijden op De Uithof, de 400 meter baan in Den Haag. Met onderstaande informatie kun je je goed voorbereiden

Nadere informatie

BERICHT VAN DE VOORZITTER SEPTEMBER 2008

BERICHT VAN DE VOORZITTER SEPTEMBER 2008 1 BERICHT VAN DE VOORZITTER SEPTEMBER 2008 Eindelijk is het dan zover. We gaan van start!! Voor de meeste rijders betekent de zomer rust. Voor het bestuur was het deze zomer echter keihard werken om alles

Nadere informatie

Optimaal gebruik maken van natuurijs

Optimaal gebruik maken van natuurijs Optimaal gebruik maken van natuurijs IJs en vis, je moet het nemen 1 als het er is De Schaatsvereniging Woudenberg - Even voorstellen Robin Bergsma Gert Heslenfeld - Een paar gegevens van onze vereniging:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. C-selectie KNSB Gewest Drenthe. Trainingstijden. C-selectie

Nieuwsbrief. Voorwoord. C-selectie KNSB Gewest Drenthe. Trainingstijden. C-selectie December 2015 Nieuwsbrief C-selectie KNSB Gewest Drenthe C-selectie De C-selectie Gewest Drenthe bestaat uit 8 rijders in de leeftijdscategorie 13, 14 en 15 jaar oud. Voorwoord Dag allemaal, Door middel

Nadere informatie

PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES

PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES Sprint competitie over de volgende wedstrijden Geschiedenis versies: 17-07-2018 Versie 1.0 Definitieve versie voor seizoen 2018/2019 15-09-2018 Versie 1.1 Aanpassing

Nadere informatie

Amstelveense Schaats Vereniging De Poelster. Hallo jongens, meisjes en ouders, De eerste schaatslessen op de vrijdag en zaterdag gaan weer beginnen.

Amstelveense Schaats Vereniging De Poelster. Hallo jongens, meisjes en ouders, De eerste schaatslessen op de vrijdag en zaterdag gaan weer beginnen. September 2010 nummer 1 Amstelveense Schaats Vereniging De Poelster Nieuwsbrief Jeugdschaatsen IJzers uit het vet!! In dit nummer: IJzers uit het vet!! 1 Er is nog plek voor nieuwe schaatsers Schaatsen

Nadere informatie

Bepalingen voor deelname aan de nationale competitie Mass start 2019/2020

Bepalingen voor deelname aan de nationale competitie Mass start 2019/2020 Bepalingen voor deelname aan de nationale competitie Mass start 2019/2020 Geschiedenis versies: 06-06-2019 Versie 1.0 Definitieve versie voor seizoen 2019/2020 Algemene bepalingen Mass start competitie

Nadere informatie

Nieuwsbrief B-selectie KNSB Gewest Groningen - Drenthe

Nieuwsbrief B-selectie KNSB Gewest Groningen - Drenthe Nieuwsbrief B-selectie KNSB Gewest Groningen - Drenthe Februari 2017 Voorwoord Beste sponsor, Het NK Allround zit erop! Bijna alle rijders regen de persoonlijke records aan een, en we sloten af met twee

Nadere informatie

Aantal deelnemers regiowedstrijd 40

Aantal deelnemers regiowedstrijd 40 Regio Z/W wedstrijden 2014-2015 14 september 2014 versie 2 De selectieprocedure voor deelname aan de regioselctiewedstrijden NK Allround en NK afstanden wordt ook voor het komend seizoen 2014-2015 gebaseerd

Nadere informatie

KNSB - Gewest Noord-Holland / Utrecht HANDBOEK MARATHONSCHAATSEN

KNSB - Gewest Noord-Holland / Utrecht HANDBOEK MARATHONSCHAATSEN Versie 2013-2014 KNSB - Gewest Noord-Holland / Utrecht HANDBOEK MARATHONSCHAATSEN Voorwoord Dit Handboek is samengesteld door de Gewestelijke Technische Commissie Marathon van het Gewest Noord-Holland/Utrecht

Nadere informatie

Schaats- en skeelervereniging Hou Streek Hardenberg

Schaats- en skeelervereniging Hou Streek Hardenberg Schaats- en skeelervereniging Hou Streek Hardenberg Nieuwsbrief skeeleren seizoen 2015 Skeelertijd!! Helaas voor de schaatsliefhebber: er is ook de afgelopen winter geen natuurijs geweest. De schaatsers

Nadere informatie

de Doorloper oktober 2009 Clubblad Oldenzaalse IJsclub In dit nummer: Nieuwe pakken Lekker Fit Oldenzaalse IJsclub

de Doorloper oktober 2009 Clubblad Oldenzaalse IJsclub In dit nummer: Nieuwe pakken Lekker Fit Oldenzaalse IJsclub In dit nummer: Nieuwe pakken Lekker Fit oktober 2009 Clubblad een uitgave van de Oldenzaalse ijsclub Bestuurssamenstelling telefoon nummer Voorzitter Theo Stroot 0541-514706 Secretaris Bastiaan Boerrigter

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Amstelveense Schaats Vereniging De Poelster

Amstelveense Schaats Vereniging De Poelster februari 2010 Jaargang 3, nummer 2 Amstelveense Schaats Vereniging De Poelster Nieuwsbrief Jeugdschaatsen Examentijd! In dit nummer: Examentijd 1 Hoe gaat het examen? 1 Schaatsen kiezen 2 Baanindeling

Nadere informatie

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL IJshockeyschool Leiden Lions Welkom op onze ijshockeyschool! Voor veel kinderen is dit de eerste kennismaking met ijshockey... Voor sommigen zelfs de eerste kennismaking met ijs! IJshockey is een geweldige

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 2-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, Dit is de tweede nieuwsbrief die jullie ontvangen van R&TC Buitenlust. Het jaar is al bijna 3 maanden oud en is er al weer het één en ander gebeurd.

Nadere informatie

Aantal deelnemers regiowedstrijd 40

Aantal deelnemers regiowedstrijd 40 Regio Z/W wedstrijden 2015-201 2 oktober 2015 versie 5 De selectieprocedure voor deelname aan de regioselectiewedstrijden NK Allround en NK afstanden wordt ook voor het komend seizoen 2015-201 gebaseerd

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Artikel 301 Nederlandse kampioenschappen. Artikel 302 Nederlandse kampioenschappen aflossing. Artikel 303 Nederlandse Kampioenschappen afstanden

Artikel 301 Nederlandse kampioenschappen. Artikel 302 Nederlandse kampioenschappen aflossing. Artikel 303 Nederlandse Kampioenschappen afstanden INHOUD SPECIFIEKE BEPALINGEN HARDRIJDEN SHORTTRACK Artikel 301 Nederlandse kampioenschappen Artikel 302 Nederlandse kampioenschappen aflossing Artikel 303 Nederlandse Kampioenschappen afstanden Artikel

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

de Doorloper een uitgave van de Oldenzaalse ijsclub

de Doorloper een uitgave van de Oldenzaalse ijsclub de Doorloper een uitgave van de Oldenzaalse ijsclub Bestuurssamenstelling telefoon nummer Voorzitter Theo Stroot 0541-514706 Secretaris Bastiaan Boerrigter 06-20401129 Penningmeester/ Ledenadministratie

Nadere informatie

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, februari 2017 Beste jeugdleden van TVC Breda, De winter is ver voorbij, de feestneus kan uit de kast. Bij TVC is dit het moment om te gaan denken aan het volgende seizoen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha NUMMER 6 Nieuwsbrief zwemvereniging Becha Augustus 2013 6 e editie Woordje van de voorzitter. In dit nummer 1 Woordje van de voorzitter 2 Nieuwe hoofd trainer 3 Even voorstellen Carla Notermans 4 De laatste

Nadere informatie

Een leven lang tennis - behoud

Een leven lang tennis - behoud Een leven lang tennis - behoud Jaarcongres - 6 december 207 Ruud Baars In het nieuws: Langer leven: ga tennissen! Programma Vier pijlers in kader van ledenbehoud 2 Tennisgezinnen 3 Lengte lidmaatschap

Nadere informatie

de Doorloper februari 2009 Clubblad Oldenzaalse IJsclub In dit nummer: Wedstrijden op de nieuwe IJsbaan Interview Desly Hill Oldenzaalse IJsclub

de Doorloper februari 2009 Clubblad Oldenzaalse IJsclub In dit nummer: Wedstrijden op de nieuwe IJsbaan Interview Desly Hill Oldenzaalse IJsclub In dit nummer: Wedstrijden op de nieuwe IJsbaan Interview Desly Hill februari 2009 Clubblad de Doorloper een uitgave van de Bestuurssamenstelling telefoon nummer Voorzitter Theo Stroot 0541-514706 Secretaris

Nadere informatie

Tot slot is nog informatie toegevoegd voor het huren en kopen van shorttrackspullen via de club en algemene informatie over de regiowedstrijden.

Tot slot is nog informatie toegevoegd voor het huren en kopen van shorttrackspullen via de club en algemene informatie over de regiowedstrijden. Aan: Alle SCT-leden; afdeling shorttrack Betreft: Informatie en aanvraag formulieren 2012/2013 BESTAANDE LEDEN INLEIDING Het nieuwe ijsseizoen staat al bijna weer voor de deur. Met deze memo informeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

WEDSTRIJDKALENDER LANGEBAAN

WEDSTRIJDKALENDER LANGEBAAN DE : EEN REIS DOOR HET SEIZOEN RICHTING NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN EN INTERNATIONALE TOERNOOIEN Langebaan seizoen De wedstrijdkalender Langebaan: een reis door het seizoen richting Nederlandse Kampioenschappen

Nadere informatie

RIJDERSINFO REGIO NOORD-OOST MARATHON COMPETITIE

RIJDERSINFO REGIO NOORD-OOST MARATHON COMPETITIE Programmaboekje seizoen 2018-2019 RIJDERSINFO REGIO NOORD-OOST MARATHON COMPETITIE Deelname De competitie staat open voor alle schaatsers(sters) van de banen van Assen, Deventer, Enschede, Groningen, Heerenveen,

Nadere informatie

Informatieboekje Shorttrack Club Thialf 2012/2013

Informatieboekje Shorttrack Club Thialf 2012/2013 Informatieboekje Shorttrack Club Thialf 2012/2013 De voorzitter heet u welkom Alweer een nieuw schaatsseizoen staat voor de deur. Sommige hebben even rustig aan gedaan, een ander heeft doorgetraind. Voor

Nadere informatie

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR Sponsorbrochure 2016 Helpt u ons Winter Village Stadshart Amstelveen mede mogelijk te maken? Van 24 november 2016 tot en met 26 december 2016 is het weer zover.

Nadere informatie

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 41 JEUGD maart 2018

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 41 JEUGD maart 2018 -Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 41 JEUGD maart 2018 1. Finale cross 2. Junioren weekend 3. Pupillen weekend 4. Competitie 2018 5. Gratis (sport)blessurespreekuur bij AV Zaanland 6. Athletic champs 7. NK Indoor

Nadere informatie

Lidmaatschap en abonnementsaanvraag Seizoen 2012-2013

Lidmaatschap en abonnementsaanvraag Seizoen 2012-2013 Lidmaatschap en abonnementsaanvraag Seizoen 2012-2013 Kudelstaart, 31 mei 2012, Beste STG VZOD leden, Het is weer zover! De ijsbanen maken zich alweer op voor het seizoen 2012-2013. Ook wij treffen onze

Nadere informatie

Vervanging banen. In dit nummer:

Vervanging banen. In dit nummer: Nieuwsbrief 6 - Juli 2016 In dit nummer: Vervanging banen Brief aan alle tennisverenigingen in de gemeente Oss Inschrijven voor de wintercompetitie Herinnering Dubbelcompetitie 2.0 Belangrijke data Van

Nadere informatie

Informatie winterseizoen 2014/2015

Informatie winterseizoen 2014/2015 Informatie winterseizoen 2014/2015 Wat gaan we doen? Het winterprogramma kent dit jaar de onderdelen schaatsen en schaats droogtrainingen (de looptraining). De schaatstrainingen starten op woensdag 24

Nadere informatie

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016 TENNISVERENIGING TER AAR Nieuwsflitsen April 2016 Van de voorzitter. Beste tennisvrienden, Het seizoen is weer op weg en er wordt weer volop getennist. Voorafgaand is er op baan 1, 2 & 3 groot onderhoud

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief oktober 2015 Rood, Oranje, Groen jeugdochtenden Op zondag 8 november, 20 december en 24 januari hebben we weer jeugdochtenden in de tennishal voor de Sla Raak

Nadere informatie

Pupillen (en ouders) van DKIJV, DVIJC en IJsclub-Nootdorp

Pupillen (en ouders) van DKIJV, DVIJC en IJsclub-Nootdorp September 2017 Pupillen (en ouders) van DKIJV, DVIJC en IJsclub-Nootdorp Aanstaande zaterdag 30 september, is het eindelijk zover. Dan verwachten we jullie allemaal op het ijs van de Uithof. Hebben jullie

Nadere informatie

Poelster jaargids 2014/2015

Poelster jaargids 2014/2015 Poelster jaargids 2014/2015 Informatie over de Amstelveense schaatsvereniging de Poelster Voorwoord Welkom bij de Amstelveense schaatsvereniging de Poelster! In deze digitale jaargids vind je als lid van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Sociaal programma van de Hengelose IJsclub. t.b.v. de aanvraag subsidie skeelerbaan INHOUD

Sociaal programma van de Hengelose IJsclub. t.b.v. de aanvraag subsidie skeelerbaan INHOUD Sociaal programma van de Hengelose IJsclub t.b.v. de aanvraag subsidie skeelerbaan INHOUD 1. Inleiding 2. Doelstelling van de HIJC 3. Soorten sociale activiteiten 4. Sociale activiteiten van de HIJC in

Nadere informatie

December 2009, Editie nummer 13 Nieuwsbrief

December 2009, Editie nummer 13 Nieuwsbrief December 2009, Editie nummer 13 Nieuwsbrief Namens het bestuur, Nog even het laatste nieuws voor we het nieuwe jaar weer instappen. Het Ganzen toernooi ligt weer achter ons en ik kan jullie melden dat

Nadere informatie

Shorttrack Haarlem. Seizoen Trainers. Peter Hoogewerf. Michael Heemskerk

Shorttrack Haarlem. Seizoen Trainers. Peter Hoogewerf. Michael Heemskerk Shorttrack Haarlem Seizoen 2010-2011 Trainers Peter Hoogewerf Michael Heemskerk Shorttrack Haarlem In het komend seizoen van 2010-2011 zal er gestart worden met Shorttrack op het midden terrein van ijsbaan

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup.

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup. VRIJDAG 3 MAART ZATERDAG 4 MAART ZONDAG 5 MAART : JEUGD & SENIOREN : MINIOREN : JUNIOREN UITNODIGING Met trots kunnen we aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de eerste editie van de Ranomi

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 39, 4 september 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Meiden A zoekt jou! 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen 17-18 4 Oranje in actie! 5 Grote Clubactie 5 Contact

Nadere informatie

Poelster jaargids 2011/2012

Poelster jaargids 2011/2012 Poelster jaargids 2011/2012 Informatie over de Amstelveense schaatsvereniging de Poelster Voorwoord Welkom bij de Amstelveense schaatsvereniging de Poelster! Al bijna vijftig jaar houden wij ons in Amstelveen

Nadere informatie

Beste sportvissers / Leden en bezoekers,

Beste sportvissers / Leden en bezoekers, Beste sportvissers / Leden en bezoekers, Na het succes van onze eerste nieuwsbrief die is verschenen op 1 mei 2008 waar we trouwens veel leuke reacties over hebben ontvangen, zijn we aan onze 2 e editie

Nadere informatie

Op zaterdag 1 oktober begint het schaatsseizoen weer!

Op zaterdag 1 oktober begint het schaatsseizoen weer! Nieuwsbrief 1, Augustus 2016 Op zaterdag 1 oktober begint het schaatsseizoen weer! Inhoud: 1. Nieuw jeugdbestuur 2. Afmelden / agenda 3. Helmen 4. Openingsdag 5. Komend seizoen alleen buitenbaan 6. Contributie

Nadere informatie

Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Een plek om te verwonderen en te bewonderen Een plek om te verwonderen en te bewonderen SPONSORBROCHURE 2017 Een plek om te verwonderen en te bewonderen Winter Village Schiedam Van 3 februari 2018 t/m 4 maart 2018 op het Stadserf, Schiedam Droomt

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

www.mentheda.nl info@mentheda.nl Nieuwsbrief TC Mentheda april 2018 Graag brengen we de volgende zaken bij jullie onder de aandacht: NL Doet / Schooltennis / Open Dag / Tennislessen / Soeptoernooi / Uitbreiding

Nadere informatie

Aanvragen ijs-abonnement via de vereniging

Aanvragen ijs-abonnement via de vereniging Kvk Zaandam V40617573 IBAN NL 80 INGB 0002522617 Aan alle leden van STG Zaanstreek Broek in Waterland, 23 juli 2019 Betreft: - blad 1: Aanvragen ijs-abonnementen 2019-2020 - blad 3: Procedure aanvragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni. Lars is tevreden over de koers die hij gereden heeft, met uitzondering van de tijdrit:

Nieuwsbrief Juni. Lars is tevreden over de koers die hij gereden heeft, met uitzondering van de tijdrit: Nieuwsbrief Juni Hallo wielervrienden, Na een ontzettend koud en nat voorseizoen zijn eindelijk betere tijden aangebroken. Ook voor ouders en begeleiders is het nu weer een stuk prettiger langs de kant.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Aanvragen ijs-abonnement via de vereniging

Aanvragen ijs-abonnement via de vereniging Kvk Zaandam V40617573 IBAN NL 80 INGB 0002522617 Aan alle leden van STG Zaanstreek Wormerveer, 5 juli 2018 Betreft: - blad 1: Aanvragen ijs-abonnementen 2018-2019 - blad 2: Nieuwe procedure aanvragen licenties

Nadere informatie

Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Een plek om te verwonderen en te bewonderen Een plek om te verwonderen en te bewonderen SPONSORBROCHURE 2018 Een plek om te verwonderen en te bewonderen Winter Village Amstelveen Van 29 november 2018 t/m 6 januari 2019 op het Stadshart in Amstelveen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Inhoud: KNLTB pas ophalen Vrijwilligers Rolstoeltennis Formulier Klik op het onderwerp om het te lezen of blader door maart 2017 1 2 Afhalen van de speelpas KNLTB Zonder pasje 2017

Nadere informatie

INFOFLASH 01 seizoen

INFOFLASH 01 seizoen INFOFLASH 01 seizoen 2016-2017 Beste volleybalsters, trainers, ouders, sympathisanten, sponsors,. Alhoewel we nog volop aan het genieten zijn van een mooie nazomer zijn onze speelsters alweer volop aan

Nadere informatie

Gewest: NH-U Regio Nationaal ISU. Datum Baan Wedstrijd Wedstrijd Wedstrijd International. 13-jul Heerenveen Pilot Mass Start competitie Rule 107 par 4

Gewest: NH-U Regio Nationaal ISU. Datum Baan Wedstrijd Wedstrijd Wedstrijd International. 13-jul Heerenveen Pilot Mass Start competitie Rule 107 par 4 13-jul Heerenveen Pilot Mass Start competitie Rule 107 par 4 20-jul Heerenveen Thialf Summer Cup 2019 Rule 107 par 4 27-sep Leeuwarden Mass Start competitie 1 e wedstrijd Rule 107 par 4 28-29 sep Nijmegen

Nadere informatie

Wie is ELS? In de Lift. Energiek

Wie is ELS? In de Lift. Energiek Contents In de Lift 4 Energiek 4 Wie is ELS? 4 Activiteiten 6 Trainingen 6 Wedstrijden 6 Resultaten 8 Nevenactiviteiten 8 Feest 10 Sponsoring 12 Sponsorpakketen 14 2 3 Wie is ELS? DSSV ELS staat voor Delftse

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Bekercompetitie. Van de redactie

Bekercompetitie.   Van de redactie Van de redactie Het tafeltennisseizoen zit er alweer bijna op. De bekercompetitie is voor SVO voorbij, het dubbeltoernooi zit er ook alweer op en vanavond is alweer de laatste speelavond. Gelukkig is er

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Beste leden, donateurs en sponsoren, De voorjaarscompetitie 2016 is weer afgelopen. De uitslagen van de teams die hebben deelgenomen aan de competitie zijn: Gemengd dubbel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie

Aantal deelnemers regiowedstrijd 40

Aantal deelnemers regiowedstrijd 40 Regio Z/W wedstrijden 2015-20 2 augustus 2015 versie 1 De selectieprocedure voor deelname aan de regioselectiewedstrijden NK Allround en NK afstanden wordt ook voor het komend seizoen 2015-20 gebaseerd

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Enkele tips en aandachtspunten kleine moeite. groot plezier!

Dan ben je altijd op de hoogte! Enkele tips en aandachtspunten kleine moeite. groot plezier! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de derde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : tips en aandachtspunten voor sluiting kantine belangrijke en noodzakelijke

Nadere informatie

Prettige Jaarwisseling

Prettige Jaarwisseling Prettige Jaarwisseling Namens alle rijders en begeleiders van de Baanselectie Amsterdam Het jaar 2015! In deze nieuwbrief In deze nieuwsbrief zullen wij het een en ander vertellen over de prestaties van

Nadere informatie