Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen"

Transcriptie

1 Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 31 maart 2015 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV /Z Uitnodigingen - B&W 31 maart Uitnodiging VeiligheidsAlliantie regio Rotterdam (VAR) inzake halfjaarlijkse workshopscarrousel op 16 april 2015 van uur in het Cultureel Centrum Landvast, Haven 2 in Alblasserdam. Besluit: Burgemeester zal bijeenkomst bijwonen. 2. Uitnodiging Vereniging van Zuid-Hollandse Gemeenten (VZHG) inzake Regionale Bijeenkomst Gemeenten 2020 op 17 april 2015 van uur in de Bibliotheek Voorhout (Gemeente Teylingen), Raadhuisplein 1 in Voorhout. Besluit: Voor kennisgeving aannemen. 3. Uitnodiging d Ouwe Haven inzake Voorjaars proeverij op 18 april van uur in Slijterij d Ouwe Haven in Strijen. Besluiit: Voor kennisgeving aannemen. 4. Uitnodiging Samenwerking Verband HW inzake Werksessie op 21 april van uur in de Raadzaal van de gemeente Strijen. Besluit: Burgemeester zal werksessie bijwonen. 5. Uitnodiging GR DG&J inzake discussiebijeenkomst op 10 juni 2015 van uur in het Postiljon Hotel in Dordrecht. Besluit: Burgemeester zal discussiebijeenkomst bijwonen. ADV /Z B&W besluitenlijst 24 maart 2015 Dienovereenkomstig vastgesteld. ADV /Z Weekschema - week 14 Besproken.

2 ADV /Z Notitie 'Spelregels innovatie initiatieven zorg en Ondersteuning'. * Kennisnemen en vaststellen van de notitie spelregels innovatie initiatieven zorg en Ondersteuning. * Instemmen met het voorstel om bij de beoordeling van het innovatiebudget uit te gaan van inhoudelijke criteria, waardoor maximaal ingezet wordt op kwaliteit.* Bij de beoordeling van het innovatiebudget, onder de bepaalde voorwaarden, uitgaan van prefered partnership. ADV /Z Toezicht Wmo 2015 * Instemmen met het voorstel Toezicht Wmo 2015 * Instemmen met de voorgestelde keus om in eerste instantie de basis van het toezicht in te vullen conform artikel 6.1 Wmo 2015 en dit eventueel op basis van ervaring bij te stellen. * Instemmen met het advies om bij de eerdergenoemde invulling van het toezicht, binnen de Hoeksche Waard twee of meer van de medewerkers van de vijf gemeenten aan te wijzen als toezichthoudend ambtenaar voor de vijf gemeenten. * Het verlenen van de opdracht aan het projectteam Wmo 2015 om het bovenstaande verder uit te werken met een werkgroep bestaande uit juristen en een vertegenwoordiging van de teamleiders van de Wmo-loketten. Deze uitwerking heeft betrekking op de in het memo genoemde omschrijvingen en een terugvalscenario. ADV /Z Verordening voorzieningen huisvesting onderwijs gemeente Strijen / Bekostiging beleidsregel lokalen bewegingsonderwijs Aangehouden. ADV /Z Inspectie peuterspeelzaal Olleke Bolleke * Kennisnemen van het inspectierapport 2015 van peuterspeelzaal Olleke Bolleke. * Houder Stichting Spelenderwijs brief met schriftelijke aanwijzing verzenden. ADV /Z Tijdelijke inhuur coördinator Wmo Hoeksche Waard. * Om de consulenten voldoende te faciliteren tot 1 januari 2016, voor 32 uur per week een tijdelijke coördinator Wmo aan stellen. * Kosten ten laste brengen van de begroting voor de projectorganisatie. * Geactualiseerde begroting medio juni a.s. door het pfo Samenleving en de colleges vaststellen, en daarbij aangeven of er ultimo 2015 een hogere bijdrage verwacht wordt dan begroot. * SOHW laten besluiten om in te stemmen met het afwijken van de eisen op het gebied van het inkoop- en aanbestedingsbeleid. * PORHW en de lokale OR en informeren.

3 ADV /Z Verzoek om toestemming gebruik het terrein 'Het Molenschaar' op 24 april 215 ten behoeve voor de Koningsspelen. Toestemming verlenen voor het gebruiken van het terrein van het Molenschaar te Strijen voor het houden van de Koningsspelen voor basisschoolkinderen op vrijdag 24 april ADV /Z Onthulling herdenkingswand in dorpshuis Streona Zweedse ambassadeur in Nederland uitnodigen om de onthulling van de herdenkingswand te verrichten. ADV /Z Doorlopende machtiging tot het vertegenwoordigen van het college in procedures bij d commissie Bezwaarschriften, de rechtbank en de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Doorlopende machtiging tot het vertegenwoordigen van het college in procedures bij de commissie Bezwaarschriften, de rechtbank en de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verlenen aan L. Bos, B. van Aalst en A.H. Rotscheid-Terlaak. ADV /Z Aanvullend verzoek voor het uitbreiden van de horeca activiteiten op het perceel Kerkstraat 45 in Strijen. Aanvrager berichten in beginsel mee te willen werken aan een overkapping mits qua afmetingen en hoogte passend binnen het gebied. Om dit te kunnen beoordelen dient aanvrager een tekening aan te leveren. Openingstijden handhaving. ADV /Z Analyse eenrichtingsverkeer Boompjestraat en ontwikkeling verkeersintensiteiten in relatie met verkeersplan / Randweg * Rapportages vooralsnog voor kennisneming aannemen en ter kennis brengen van de commissie Wonen & Werken. * Advies uit het rapport van de Grontmij overnemen om met het groot onderhoud aan de Trambaan in 2015 in het gedeelte tussen de Oud-Bonaventurasedijk en de Edisonweg enkele snelheidsremmende maatregelen mee te nemen. * Medio 2016 verkeerstellingen herhalen en evalueren, waarin een proefperiode is meegenomen van een eenrichtingsverkeermaatregel in de Boompjesstraat.

4 ADV /Z Luchtkwaliteit bij industrieterrein Moerdijk in 2013 Brief d.d. 3 maart 2015 van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant voor kennisgeving aannemen en ter kennis brengen van de raadscommissie Wonen & Werken. ADV /Z Toestemming verlenen. Verzoek om toestemming gebruik gemeentewegen ten behoeve voor een fietstoertocht op 20 juni ADV /Z Principeverzoek voor het wijzigen van de bestemming op het perceel Nieuweweg 5 in Strijen Aanvrager berichten in beginsel voornemens te zijn om met toepassing van een afwijking van het bestemmingsplan op het perceel wederom een horecagelegenheid in de vorm van een café toe te staan. ADV /Z Principeverzoek voor het splitsen van de kavel Buitendijk 36 in Strijensas. In principe medewerking verlenen aan splitsing kavel. ADV /Z Zienswijze regionaal risicoprofiel Veiligheidsregio Zuid-Holland zuid Gemeenteraad voorstellen om een zienswijze in te dienen op het regionaal risicoprofiel, waarin met name aandacht wordt gevraagd voor de risico s van scheepvaartverkeer en het industrieterrein Moerdijk. ADV /Z Verkeersbesluit en vergunning openbaar oplaadpunt voor electrische voertuigen Julianastraat 27 in Strijen. * Verkeersbesluit nemen ten behoeve van het realiseren van twee parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen ter hoogte van Julianastraat 27 in Strijen. * Vergunning verlenen aan Allego B.V. voor het plaatsen van een oplaadpunt in het trottoir ter hoogte van de locatie Julianastraat 27 in Strijen.

5 ADV /Z Gebiedsprofiel fietsverbinding 's-gravendeel - Zuid-Beijerland Instemmen met de inhoud van de brief waarin aangegeven wordt dat de gemeente instemt met de uitvoering van deeltraject IV van de fietsverbinding s-gravendeel Zuid-Beijerland. ADV /Z Brief van de VNG inzake openstelling vacatures bestuur en commissies VNG. Brief voor kennisgeving aannemen en ter kennis brengen van de gemeenteraad. ADV /Z Vaststelling Nota Kostenverhaal 2015 * Instemmen met de in de voorgelegde concept-nota geformuleerde uitgangspunten voor de inzet van het gemeentelijk kostenverhaalinstrumentarium bij ruimtelijke projecten. * Huidige regeling voor het bepalen van de hoogte van de bijdrage onrendabele top vervangen door een vast bedrag per woning. Middelen ADV /Z Rapportage Adviesbureau J.W. Gijsbers naar sporttechnische en bouwkundige staat sporthal Apollo Op basis van de rapportage niet overgaan tot renovatie dan wel nieuwbouw van de sporthal. In nauw overleg met de exploitant insteken op een adequate uitvoering van het MOP om de sporthal nog langjarig in stand te houden. De rapportage ter kennisname (ter bespreking?) aanbieden aan de commissie en de gemeenteraad, alsmede de uitkomsten bespreken met Laco BV en vv Strijen.

Uitnodiging Dodenherdenking 2016 op 4 mei 2016, vertrek gemeentehuis uur. Wethouder Janssen zal startbijeenkomst bijwonen.

Uitnodiging Dodenherdenking 2016 op 4 mei 2016, vertrek gemeentehuis uur. Wethouder Janssen zal startbijeenkomst bijwonen. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 12 april 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-02728/Z.07090 Besluitenlijst - B&W

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 1 maart 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-02564/Z.07091 Uitnodigingen - B&W

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 3 februari 2015 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp Staf ADV-15-01286/Z.04626 B&W besluitenlijst

Nadere informatie

2) Uitnodiging provincie ZH masterclass BIZ d.d. 18 november uur in Zoetermeer. Besluit: Voor kennisgeving aannemen.

2) Uitnodiging provincie ZH masterclass BIZ d.d. 18 november uur in Zoetermeer. Besluit: Voor kennisgeving aannemen. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 11 november 2014 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-14-00986/Z.02426 Uitnodigingen B&W

Nadere informatie

Staf ADV /Z Besluitenlijst B&W vergadering 2 februari 2016 Dienovereenkomstig vastgesteld.

Staf ADV /Z Besluitenlijst B&W vergadering 2 februari 2016 Dienovereenkomstig vastgesteld. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 9 februari 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-02509/Z.07090 Besluitenlijst B&W

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 17 mei 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-02846/Z.07090 Besluitenlijst - B&W

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 15 december 2015 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp Staf ADV-15-02346/Z.04626 B&W besluitenlijst

Nadere informatie

Staf ADV /Z Besluitenlijst B&W vergadering 20 september 2016 Dienovereenkomstig vastgesteld.

Staf ADV /Z Besluitenlijst B&W vergadering 20 september 2016 Dienovereenkomstig vastgesteld. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 27 september 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-03270/Z.07090 Besluitenlijst

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1-0. ALGEMEEN Uitnodiging van Gemeente Oud-Beijerland inzake Open Dag Gemeentewinkel op 8 maart 2008 te Oud-Beijerland. Uitnodiging van Commissie Hoeksche Waard inzake werkconferentie

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Talentenwaard Hoeksche Waard inzake opening op 9 april 2009 in Oud-Beijerland. Besluit: Wethouder Janssen zal opening

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 25 april 2017 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-17-03976/Z.09749 Uitnodigingen - B&W

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 5 augustus 2014 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp Staf ADV-14-00688/Z.01681 B&W besluitenlijst

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Deltaprogramma Rivieren inzake werkconferentie op in Nijmegen. Besluit: Voor kennisgeving aannemen. 2. B&W concept besluitenlijst

Nadere informatie

Agenda vergadering B&W - 1 -

Agenda vergadering B&W - 1 - Agenda vergadering B&W - 1-0. ALGEMEEN 1. (1157) Uitnodigingen. Uitnodiging Gemeente Molenwaard inzake Nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2015 in Bleskensgraaf 2. (1163) B&W concept besluitenlijst d.d. 16

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Politie Zuid-Holland-Zuid inzake vergadering Regionaal College op 29 oktober a.s. om 15.00 uur locatie Regiobureau van

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1-0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging gemeente Gorinchem inzake buitengewone raadvergadering (installatie de heer A.C. Barske als burgemeester) op 2 april 2013 in Gorinchem.

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 26 april 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-02784/Z.07091 Uitnodigingen - B&W

Nadere informatie

Het bouwen van een dakkapel op het voordakvlak op het perceel Koningin Wilhelminastraat 23 in Piershil

Het bouwen van een dakkapel op het voordakvlak op het perceel Koningin Wilhelminastraat 23 in Piershil Vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders gehouden in het gemeentehuis te Piershil Datum: 29 november 2016 Nummer: 2016 / 48-A (openbaar) Aanwezig: S. Stoop, burgemeester; P. Boogaard,

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum Openbaar 13 mei Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-14-00424/Z.02426 Uitnodigingen B&W 13 mei

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van gemeente Binnenmaas inzake afscheidsreceptie van burgemeester A. Pijlman op 28 juni 2007 te Puttershoek. Besluit: College

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen Uitnodiging van ACIS/De Maashoek inzake slaan 1 e paal De Hooistoof Strijensas op 5 december 2007 te Strijensas. Besluit: BenW zullen

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen Uitnodiging van VVV Zuid-Holland Zuid inzake presentatie van de onderzoekresultaten van het rapport: Economische betekenis toerisme en

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1-0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Hoekschewaards Landschap inzake de Oeverloop op 12, 13 en 14 augustus 2011. Besluit: Voor kennisgeving aannemen. 2. B&W concept besluitenlijst

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 8 december 2015 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp Staf ADV-15-02315/Z.04626 B&W besluitenlijst

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1-0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging Strijense IJsclub inzake 125-jarig jubileum op 24 januari 2014 in Strijen. Besluit: Burgemeester en wethouders zullen receptie bijwonen.

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 20 september 2011 Aanwezig Afwezig: Aanvang : H.J. Flieringa, voorzitter C.I. Korbijn-Schop, wethouder P.R. Riedijk, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 1 november 2016 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J.Luteijn Secretaris: A. Buijserd Aanwezig: B. Boelhouwers, A. Buijserd, H.J. Flieringa,

Nadere informatie

B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken

B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken Nr. Voorstel, advies en beslissing Afdoening 1. Besluitenlijst van de bespreekstukken van 1 december 2015. Secr. Vastgesteld. 2.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de College van B&W van 4 maart 2014

Besluitenlijst van de College van B&W van 4 maart 2014 enlijst van de College van B&W van 4 maart 2014 Datum: 4 maart 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST B&W - 1 -

BESLUITENLIJST B&W - 1 - BESLUITENLIJST B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Senioren-Orkest Hoeksche Waard inzake Nieuwjaarsconcert op 2 januari 2010 in Oud-Beijerland. Besluit: College is verhinderd,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 29/11/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Brummen J. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 13 mei 2014 Openbaar Burgemeester Secretaris Mr. drs. A.J. Borgdorff Mr.

Nadere informatie

BW besluitenlijst vergadering d.d. 14 mei 2019

BW besluitenlijst vergadering d.d. 14 mei 2019 BW besluitenlijst vergadering d.d. 14 mei 2019 Onderwerp 1. Vaststelling van de noten en de rondvraag van de vergadering d.d. 07-05-2019; 2. bekrachtiging van de in dit verslag aangegeven besluiten. 1.

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Oudheidkundige vereniging Het Land van Strijen inzake opening tentoonstelling Sas op de kaart gezet op 22 augustus 2009

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: Burgemeester A.R.B. van den Tillaar Wethouders J. de Jonge, S. Stroosnijder Gemeentesecretaris M. van Vliet Bestuurssecretaris R.W. Schiettekatte

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1-0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van ZHVKK inzake Voorjaarsbijeenkomst Vernieuwend ondernemerschap in dorpen op 11 mei 2011 in Middelharnis. Besluit: Wethouder Van Tilborg

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 21 april 2015 Openbaar Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder wethouder

Nadere informatie

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad.

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad. Publicatie notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 15 januari 2019 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Nr.: 48 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Aanwezig: de wethouders: de secretaris: B.M. Groen, burgemeester-loco Ing. A.A.G. van Mierlo M. Buijs Dr. M.G.M.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 22-05-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Bijgevoegde bijlage(n): Concept besluitenlijst - openbaar - B&W vergadering d.d. 26 mei 2015

Bijgevoegde bijlage(n): Concept besluitenlijst - openbaar - B&W vergadering d.d. 26 mei 2015 VOORSTEL OPSCHRIFT Vergadering van 2 juni 2015 Besluit nummer: 2015_BW_00430 Onderwerp: Besluitenlijst openbaar - Besluitvormend Beknopte samenvatting: Zie onderwerp Bevoegd portefeuillehouder: Carla Breuer

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jack Begijn, wethouder Zijn afwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting,

Nadere informatie

B&W besluitenlijst. De heer A. Totté. Week / / /

B&W besluitenlijst. De heer A. Totté. Week / / / B&W besluitenlijst Afwezig met kennisgeving: Week: 32 Datum: 7 augustus 2018 Aanwezig: De heer J.P. Hageman De heer S. ter Wal Mevrouw D. van De heer R. Ruissen De heer G. Depaus De heer J.F. Mulder De

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 18 oktober 2016.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 18 oktober 2016. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 18 oktober 2016. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 19 juni 2007

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 19 juni 2007 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. Aanwezig : G.J. Spelt, locoburgemeester J.W.M. Kooijman, wethouder H. Capel, locosecretaris Afwezig : drs. M.A.A. Schakel,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

Vergadering van burgemeester en wethouders Van 17 januari 2012 openbaar

Vergadering van burgemeester en wethouders Van 17 januari 2012 openbaar 1. Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 10 januari 2012. Advies Akkoord BW-004242 2. Onderwerp Verzoek voor het oprichten van een vrijstaande woning op het perceel Emmasingel 31 te Weert R Advies

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC 19 JUNI 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC 19 JUNI 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC 19 JUNI 2018 Aanwezig: Afwezig: R. Wortelboer, burgemeester, L. Groot, N. Slagter en B. Nootebos, wethouders

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 9 december 2014 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-14-01085/Z.02426 Uitnodigingen -

Nadere informatie

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar R.S.M. Heintjes D.M. van der Werf-Weeda P.L. van Leenen H.

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar R.S.M. Heintjes D.M. van der Werf-Weeda P.L. van Leenen H. LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN OUD-BEIJERLAND Datum 24 mei 2016 Status Definitief Openbaar Ja Burgemeester Secretaris K. Tigelaar R.S.M. Heintjes D.M.

Nadere informatie

O P E N B A R E N O T U L E N

O P E N B A R E N O T U L E N Vergadering College van B & W der gemeente Hellendoorn dd dinsdag 20 december 2016 Aanwezig: AH Raven, voorzitter F Dijkstra, secretaris JH Coes, wethouder JH van den Dolder-Soeten, wethouder JJ Beintema,

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 30 september 2008 nr. 40

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 30 september 2008 nr. 40 O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T van het college van GEMEENTE HOORN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van 30 september 2008 nr. 40 NNr. Onderwerp Afd. Besluit A. Besluiten uit de B&W-vergadering 1.

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 25 november 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 8 DECEMBER 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 8 DECEMBER 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 8 DECEMBER 2015 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 1 september 2015 Openbaar Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder wethouder

Nadere informatie

gemeente putten OPENBARE BESLUITENLIJST (vastgesteld)

gemeente putten OPENBARE BESLUITENLIJST (vastgesteld) Documentnr. 1044815 gemeente putten OPENBARE BESLUITENLIJST (vastgesteld) Vergadering van burgemeester en wethouders van Putten Datum 26 maart 2019 Aanvang : 09.00 uur Plaats Vergaderzaal De Keut Aanwezig:

Nadere informatie

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 2 SEPTEMBER 2014 besluitenlijst Burgemeester SECR int 14.2414 Betreft: Openbare B&W-besluitenlijst van 26 augustus 2014 Het vaststellen

Nadere informatie

Van 1 mei 2013 openbaar

Van 1 mei 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2013. Akkoord. BW-004454 2 Onderwerp Pilot oplaadpunten elektrisch rijden. R 1. Instemmen met het plaatsen van 4 laadpalen door Stichting E- laad.nl

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W Smallingerland - week Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp. 1 juni 2017

Openbare besluitenlijst B&W Smallingerland - week Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp. 1 juni 2017 Openbare besluitenlijst B&W Smallingerland - week 23-2017 Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp 1 juni 2017 BO 1. 1937695 Strijdig gebruik A.Th. de Boer en Zn. BV, Jade 34 te Drachten A.TH. de Boer en Zn. BV (verder:

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 10 oktober 2017 Samenstelling Aanwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van

Nadere informatie

Vergadering college van burgemeester en wethouders Berkelland 10 mei 2016, week 19

Vergadering college van burgemeester en wethouders Berkelland 10 mei 2016, week 19 BESLUITENLIJST Vergadering college van burgemeester en wethouders Berkelland 10 mei 2016, week 19 Aanwezig: burgemeester J.H.A. van Oostrum, wethouder M.H.H. van Haaren-Koopman wethouder J.B. Boer wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015

BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015 BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015 Aanwezig: De wnd. burgemeester, de heer M. Houtman De wethouder I, de heer W. van der Leij De wethouder II, de heer T. Meijdam De wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 9 juni 2015 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, G. Broekhuizen,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 22 december 2015 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, J.J.

Nadere informatie

2. Onderwerp MT verslag 10 januari Besluit Het MT verslag d.d. 10 januari 2008 voor kennisgeving aannemen.

2. Onderwerp MT verslag 10 januari Besluit Het MT verslag d.d. 10 januari 2008 voor kennisgeving aannemen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijst

Nadere informatie

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar enlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar Datum 18-12-2018 Tijd Locatie 8:30-13:10 uur Kamer burgemeester Voorzitter Burgemeester Gemeente Sluis tot 9.30 uur, vanaf 9.30 uur wethouder Ploegaert

Nadere informatie

12 februari februari 2019 Onderwerp Besluit Concept raadsvoorstel kadernota 2020 GGD West-Brabant

12 februari februari 2019 Onderwerp Besluit Concept raadsvoorstel kadernota 2020 GGD West-Brabant Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam vergadert iedere week, meestal op dinsdag. In deze 'B&W-belicht' informeren wij u over alle openbare besluiten van 12 februari 2019

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 17 NOVEMBER 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 17 NOVEMBER 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 17 NOVEMBER 2015 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Klaas Smidt; de heer Erik van Schelven; de heer Homme Geertsma

Nadere informatie

DEFINITIEF Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 3 november 2015

DEFINITIEF Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 3 november 2015 DEFINITIEF Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 3 november 2015 Aanwezig: de dames J.M. Nieboer (wethouder) en C.P. Verrips (directiesecretaris) en de heren

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Ministerie van Verkeer en Waterstaat inzake Wethoudersconferentie Samen werken aan fysiek Nederland op 10 september

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19-4-2011 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1 - 1. BESLUITENLIJST

Nadere informatie

* *

* * *17.0000778* 17.0000778 Gemeente Noord-Beveland Besluitenlijst Burgemeester en Wethouders Aanwezige leden: M.A.J. Delhez MSc, A.G. van der Maas, P.L. de Putter, A.P.L.M. Slenter- Jamar en drs. D. Sinke,

Nadere informatie

Agenda commissie. Aan de leden van de commissie Algemene Bestuurlijke Aangelegenheden van de gemeente S t r i j e n. Geachte commissieleden,

Agenda commissie. Aan de leden van de commissie Algemene Bestuurlijke Aangelegenheden van de gemeente S t r i j e n. Geachte commissieleden, Agenda commissie Aan de leden van de commissie Algemene Bestuurlijke Aangelegenheden van de gemeente S t r i j e n Kenmerk : MB/ Onderwerp : Agenda vergadering Strijen, 26 augustus 2010 Geachte commissieleden,

Nadere informatie

2 vastgesteld Besluitenlijst

2 vastgesteld Besluitenlijst Weeknr. 32 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: H. W.M. KLITSIE, WND. BURGEMEESTER J. BOLTE, WETHOUDER R. VAN HEMERT, WETHOUDER

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Stichting Jeugdland Strijen inzake de Jeugdlandweek 25 t/m 29 augustus 2008 om tijdens deze week een kijkje te komen

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 14 november tot en met vrijdag 18 november 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 14 november tot en met vrijdag 18 november 2011 Lijst nr. 46 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 14 november tot en met vrijdag 18 november 2011 PUBLIEKSDIENST Actualisatie mandaat- en volmachtregisters Voorstel Publieksdienst:

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18-04-2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer F.J.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Opmeer d.d week 07 VASTGESTELD

Besluitenlijst van de vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Opmeer d.d week 07 VASTGESTELD Aanwezig: G.J.A.M. Nijpels (voorzitter), E. Deutekom-Muntjewerff, H. Stoker en R.A.H.P. Heijtink Secretaris: M.A.S. Winder Volgnr: 001 Poststuk: PZI Omschrijving: Besluitenlijst B&W Opmeer d.d. 07-02-2017

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 mei 2005. nummer 22

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 mei 2005. nummer 22 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 24 mei 2005 nummer 22 A.D. van den Bergh, Burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, J.M. Dekker, H.H.

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 8 december 2015 Openbaar Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder wethouder

Nadere informatie

VERSLAG COLLEGEVERGADERING D.D. 3 NOVEMBER 2015

VERSLAG COLLEGEVERGADERING D.D. 3 NOVEMBER 2015 VERSLAG COLLEGEVERGADERING D.D. 3 NOVEMBER 2015 Aanwezig: burgemeester Hans Janssen, wethouders Ina Batenburg, Sjef Verhoeven en Peter Smit en gemeentesecretaris Ineke Depmann BESPREEKPUNTEN Vaststelling

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 10 februari 2009 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 10 februari 2009 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 10 februari 2009 7/3.03 M&O BW09.0074 7/3.05 BW09.0079 Jaarrekening 2007 en begroting 2009 GR bestuursacademie Noord-Nederland Verzoek van de heer Hartman om een

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 3 maart 2015 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J. Flieringa,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 MAART 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 MAART 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 MAART 2018 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Klaas Smidt; de heer Erik van Schelven; de heer Homme Geertsma De

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 16 september 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 26 mei 2015 Aanwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra MBA, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders besluit:

Het college van burgemeester en wethouders besluit: Openbare besluitenlijst van door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 11 mei t.m. 17 mei 2016. Datum aanmaak: 25.05.2016.. Directie AST/2016/009226 Vaststellen besluitenlijsten en besluitenlijsten

Nadere informatie

B - Terugblik Brabant 5 hedenochtend - Ministerieel overleg bekosting beschermd wonen

B - Terugblik Brabant 5 hedenochtend - Ministerieel overleg bekosting beschermd wonen ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 15 september 2015 De besluitenlijst vaststellen. vastgesteld 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 14-02-2017, 09:00 uur 63381 Wethouder Ligtelijn Bruins Resultaten cliëntervaringsonderzoek Sociaal Domein Op waarde(n)

Nadere informatie

Jaarstukken Stg. Kunstkwartier en CultuurContact 2014

Jaarstukken Stg. Kunstkwartier en CultuurContact 2014 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 19 mei 2015 De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen. Ter bespreking. B Geen bijzonderheden. 3. B Uitnodigingen

Nadere informatie

NOTULEN VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 17 oktober 2017

NOTULEN VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 17 oktober 2017 NOTULEN VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 17 oktober 2017 Aanwezig: F. Ossel - burgemeester Th.H.A.M. Reijn - wethouder drs. B.R. van Henten-Meijer wethouder J.J. de Kloet - wethouder drs. S.N.F.

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 16 februari 2016

Advies en besluitenlijst 16 februari 2016 Instantie BW Datum 16 februari 2016 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 7. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. A.L. van der Meij (wethouder), mevr. P.Y.J. Blok-van Werkhoven (wethouder), dhr.

Nadere informatie

Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 15 december 2015

Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 15 december 2015 Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 15 december 2015 Aanwezig: - R. Munniksma burgemeester Afwezig: - L. Veenstra - J. Borg - T. van der Veen wethouders - F. Wiertz secretaris Uitnodigingen:

Nadere informatie

Aanwezig: Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr.

Aanwezig: Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 22 januari 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig: Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De

Nadere informatie

Voorstel Portefeuillehouder 1. B Vaststellen van de openbare besluitenlijsten van 29 november 2016 en 30 november 2016.

Voorstel Portefeuillehouder 1. B Vaststellen van de openbare besluitenlijsten van 29 november 2016 en 30 november 2016. ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijsten van 29 november 2016 en 30 november 2016. De besluitenlijsten vaststellen. 2. B ---- Uitnodigingen Ter

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 FEBRUARI 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 FEBRUARI 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 FEBRUARI 2015 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 12 maart 2013

Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 12 maart 2013 Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 12 maart 2013 Aanwezig: - E.A. van Zuijlen burgemeester - J. Batelaan wethouders - M. Siersema - G. ter Steege - A. de Winter - H. van der Wal secretaris -

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: Burgemeester A.M. Demmers-van der Geest Wethouders R.F.J.W.M. van Dooren, L.P.T.M. Prevoo, M. de Zwarte R.W. Schiettekatte (1 e loco-secretaris)

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur.

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie