SOUNDS LIKE YOUR VISION

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SOUNDS LIKE YOUR VISION"

Transcriptie

1 Uitnodiging Open huis Donderdag 2 februari :00 tot 21:00 Showroom C&S Audiovisueel (Delden) SOUNDS LIKE YOUR VISION GELUIDsinstallaties PRESENTATIE & BEELD LICHT INSTALLATIES EENVOUDIGE BEDIENING

2 Specialismen Advies & Projecten Wij zijn u tijdens het gehele traject van dienst. Van ontwerp, advies en installatie tot onderhoud. Alles draait om maatwerk, waarbij u als klant centraal staat. Showroom & Speciaalzaak In onze Speciaalzaak in Delden ontvangen wij u graag en kunnen wij u talloze mogelijkheden op het gebied van licht, beeld en geluid laten ervaren. Vakkundige installatie Wij ontzorgen uw organisatie en leveren maatwerk op het gebied van audio, video en licht. Ook in samenwerking met uw aannemer of elektro installateur. Eigen technische dienst Middels een eigen technische afdeling kunnen reparaties snel en adequaat worden uitgevoerd. Een onmisbare schakel in onze dienstverlening.

3 Over ons Naamsverandering naar C&S Audiovisueel grote stap. C&S Audiovisueel uit Delden is in 2006 opgezet door eigenaren Joost Offerein en Tim Groothuis. Met een passie voor geluid, licht en beeld is C&S in de loop der jaren uitgegroeid tot veelzijdig en vakkundig specialist. Centrum van alle activiteit is de speciaalzaak aan de Sluisstraat in Delden. In deze uitgebreide showroom vol met de laatste technieken worden klanten optimaal geïnformeerd. Naamsverandering In de tweede helft van 2016 is gekozen om de oude naam C&S Licht en Geluid te wijzigen naar C&S Audiovisueel. Wij zijn als organisatie volwassen, vertellen de eigenaren van C&S. En daar hoort een nieuwe naam bij. Met C&S Audiovisueel richten we ons inmiddels volledig op installatieprojecten. Die draaien we zelfstandig, maar ook in samenwerking met e-installateurs, architecten, ICT bedrijven en projectinrichters. De lijnen zijn kort en we houden het contact onze opdrachtgevers persoonlijk. Vakkundig Al sinds 1997 zijn Joost en Tim actief in het audiovisuele vak. Dankzij onze passie is er een hoog kennisniveau op het gebied van audio, verlichting en video. Deze zaken kunnen we in onze installaties combineren. Zo realiseren we gebruiksvriendelijke oplossingen voor het weergeven van (achtergrond)muziek en omroep, sfeerverlichting, beeldschermreclame, alsook presentatie- en vergadersystemen. Inmiddels werken we voor opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, retail, horeca, onderwijs en gemeente, maar ook met het verenigingsleven. Veelzijdig Wij zijn er heel sterk in om alle mogelijke functionaliteit van de installaties terug te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Zodanig dat het voor de organisatie eenvoudig en doeltreffend inzetbaar is. Naast installatiewerkzaamheden bieden we een eigen reparatie- en onderhoudsdienst, een verhuur afdeling en verzorgen we professioneel geluid, licht en beeld voor evenementen en bijeenkomsten. Al deze onderdelen ondersteunen elkaar en zorgen ervoor dat C&S altijd een oplossing op maat kan bieden. Tijdelijk of permanent. Open Huis Onze audiovisuele oplossingen zijn voor elk bedrijf, instelling of vereniging in te zetten. Daarom willen wij u graag uitnodigen om op donderdag 2 februari kennis te maken met ons en onze oplossingen tijdens ons jaarlijkse Open Huis. In deze uitnodiging vindt u alvast een aantal voorbeelden terug. Laat u inspireren en ervaar zelf hoe onze installaties voor uw organisatie een meerwaarde kunnen zijn!

4 INDUSTRIE Achtergrondmuziek Een uitgekiende geluidsinstallatie voorziet uw bedrijfspand van achtergrondmuziek. Sfeer en ambiance in de ontvangstruimte, terwijl het personeel op kantoor of in de werkplaats een eigen radiozender aanzet. Bovendien functioneert de installatie in het geval van gemak of nood ook als omroepsysteem. Informeren Beeld kan ingezet worden om interne bedrijfsprocessen te communiceren. Denk hierbij eens aan productieplanning of het tonen van KPI s aan uw sales team. Ook kan beeld worden ingezet als interne bewegwijzering of om klanten welkom te heten bij de receptie. Vergaderen en presenteren Wist u dat 80% van alle vergaderingen niet op tijd beginnen? En dat dit vooral komt omdat de techniek niet op orde is? C&S Audiovisueel biedt oplossingen op maat. De nadruk ligt op kwaliteit en veel gebruikersgemak, waardoor u zich optimaal kunt richten op de inhoud van uw vergadering. Ook voor vergaderen op afstand. Eenvoudige bediening Het bedienen van een installatie moet eenvoudig en overzichtelijk zijn. Dit is te realiseren door in het voortraject goed met u te bespreken welke functionaliteit te bedienen moet zijn, door wie en op welke wijze. Bediening is mogelijk via tablet, touchscreen, wandpanelen of zelfs automatisch door getimede programma s.

5 industrie Omroep en melding Geluidsinstallaties stellen wij volledig af op de ruimte waarin wordt gewerkt. In het hart van de installatie worden frequenties weg gefilterd die in conflict komen met machines of andere bedrijfsprocessen. Verstaanbaarheid is cruciaal wanneer u het audiosysteem inzet voor omroepmededelingen. Achtergrondmuziek Muziek op de werkvloer. Dat is de trend van dit moment. Maar dan wel gecentraliseerd, waardoor de bouwradio s in de werkplaats of in het magazijn definitief tot het verleden behoren. Uw chef kan het systeem bedienen en aanpassen op de wensen van uw medewerkers. Zo voorkomt u de eeuwige discussies over welke radiozender opstaat. Referentie: Sonneveld Groothuis, Delden Sonneveld-Groothuis Autoservice is een autobedrijf gespecialiseerd in diagnose en reparatie van alle merken personen- en bedrijfsauto s. C&S Audiovisueel heeft recent een geluidssysteem mogen realiseren voor achtergrondmuziek. De muziek uit krachtige luidsprekers in de werkplaats en subtiele inbouwluidsprekers op kantoor en in de ontvangstruimte zorgen door het hele bedrijf voor een goede werksfeer. De internetradio speelt zeer stabiel en het zenderaanbod is vrijwel onbeperkt. Het hart van de geluidsinstallatie is te vinden in de meterkast. Het bedienen van de radio kan via de app op de telefoon of op de ipad.

6 Referenties Tonny Kranenberg Uitvaartzorg, Goor Bij de nieuwbouw van Uitvaartcentrum de Hof in Goor heeft C&S Audiovisueel in opdracht van Schlepers Installatietechniek een betrouwbare en flexibel te bedienen geluidsinstallatie geadviseerd, geleverd en geïnstalleerd. Verschillende ruimtes, waaronder de familiekamers, de condoleanceruimte, gangen en entrees zijn elk apart van elkaar te bedienen. Naast deze flexibele geluidsinstallatie zijn in de familiekamers informatieschermen gerealiseerd. De informatie op deze beeldschermen wordt op afstand toegevoegd en beheerd via eenvoudig te bedienen software. De installatie is tot op detail naar de wens van de uitvaartondernemer opgeleverd en is ondanks de geavanceerde installatie heel eenvoudig in gebruik. Hotel en restaurant Carelshaven, Delden Midden op Landgoed Twickel ligt het statige Hotel & Restaurant Carelshaven. Het is de ideale plek om te overnachten, culinair te dineren of ontspannen te vergaderen. Voor Carelshaven heeft C&S Audiovisueel een muziekinstallatie uitgedacht die gebruikt kan worden voor het afspelen van achtergrondmuziek in zes verschillende ruimtes, maar ook gebruikt kan worden voor het geven van presentaties. De Tuinzaal en de Gelagkamer zijn uitgerust met een eigen bedienpaneel op de wand. Daarnaast is een aansluitpaneel voor audio te vinden. De gebruiker kan op het bedienpaneel instellen of men de achtergrondmuziek wil horen of de audio die lokaal is aangesloten. De muziek is afkomstig van een muziekcomputer, die is geplaatst bij de receptie.

7 sport Sport & & vrije Vrije tijd Muziek en omroep Binnen elke vereniging, sport- of fitnessclub is een cruciale rol weggelegd voor muziek. Enerzijds zweept het de sporter op om het maximale uit zichzelf te halen. Anderzijds is gezelligheid ook een ontzettend belangrijk aspect bij het sporten. En dat gaat altijd gepaard met muziek. Soms zacht als achtergrond, meestal hard na de overwinning. Video en beeld Tijdens het indoor sporten worden we steeds vaker omringd door video-entertainment. Het lopen op de loopband kan worden ervaren als saai. Beeld wordt ingezet om sporters aan te sporen, denk aan motivatie video s, maar kan ook gebruikt worden om op een sportclub de sponsoren of uitslagen van teams te tonen. Referentie: EV Fysiotherapie, Delden EV Fysiotherapie en Fitness is gevestigd in een voormalig machinefabriek. Deze werd grondig onder handen genomen en voorzien van een grote fitnessruimte, behandelkamers, een workshop-ruimte, kantoren, alsook douche- en kleedruimtes. In de ontvangstruimte en kleedruimtes heeft C&S Audiovisueel een subtiel achtergrondmuziek geluidssysteem geïnstalleerd. In de grote fitnesszaal wordt het geluid weergegeven door zes grotere luidsprekers. De houten luidsprekers zijn afgewerkt met witte lak. De muziek wordt echt beleefd en de sporters worden hierdoor aangemoedigd een stapje extra te zetten. Deze luidsprekers zijn tevens toegepast in de workshop-ruimte. Per ruimte kan gekozen worden voor radio, CD of muziek vanaf een USB stick.

8 Food food&& Hospitality hospitality Muziekweergave Ambiance Referentie: Hotel Restaurant Het Witte Paard, Delden U realiseert de juiste sfeer in uw zaak middels zorgvuldig geselecteerde achtergrondmuziek. Maar het kan ook zijn dat u in uw zaak juist het nieuws aan wenst te hebben tijdens het ontbijt. Middels voorgeprogrammeerde besturing kan een systeem u hierbij helpen. Uw medewerkers vergeten tenslotte ook wel eens iets. Dat is menselijk. Naast geluid is verlichting cruciaal voor de beleving in een restaurant. Een koude omgeving zal uw gasten doen besluiten om dat extra kopje koffie thuis te drinken in plaats van in uw zaak. C&S Audiovisueel heeft jarenlange ervaring om van verlichting en geluid een perfecte compositie te maken voor de juiste ambiance. Hotel & Restaurant Het Witte Paard in Delden heeft recent een nieuwe serre aangebouwd. Bovendien hebben de entree, het restaurant en de toiletten een make-over ondergaan. De geluidsinstallatie mocht niet achterblijven. Het hart van de bestaande installatie is volledig vernieuwd. Bovendien is het aantal luidsprekers flink uitgebreid, zodat de muziek overal goed, maar subtiel te horen is. De grootste verbetering is het touch-bedienpaneel. Deze maakt het mogelijk om elke ruimte apart van elkaar te bedienen. Elke nacht worden alle instellingen naar de basis instelling ge-reset, waardoor de ontbijtploeg nooit voor verrassingen komt te staan.

9 retail Achtergrondmuziek Beeldschermreclame Referentie: Juwelier Wissink, Enschede Muziek beïnvloedt het koopgedrag van bezoekers in uw winkel. Verdiep u maar eens in de legio onderzoeken, die hier naar zijn gedaan. C&S Audiovisueel zorgt samen met u voor een geweldige beleving op muzikaal niveau. Muziek op het juiste volume, geheel verspreid door de hele zaak, dat bedient kan worden door elke medewerker. Ook wel digital signage genoemd, maar wij houden het makkelijk voor u. Communicatie en inspiratie via dynamische informatie op videowalls en beeldschermen. Zowel binnen als buiten. Het is de trend van dit moment om uw verkoop activiteiten eenvoudig, maar op hoogwaardige wijze kracht bij te zetten. In slechts vier weken is Juwelier Wissink in Enschede getransformeerd. Een vergroot winkeloppervlak, een gerenoveerde gevel en een nieuw modern interieur werd in razend tempo gerealiseerd. C&S Audiovisueel was verantwoordelijk voor de digitale beleving in de winkel. Achter de balie is een groot beeldscherm geplaatst voor het tonen van informatie. Het personeel kan de informatie makkelijk beheren en aanpassen. Verder zijn de winkel en de twee werkplaatsen voorzien van een geluidssysteem voor achtergrondmuziek. Subtiele inbouwluidsprekers en compacte opbouwluidsprekers zorgen voor de juiste sfeer. In de winkel wordt andere muziek afgespeeld, dan in de werkplaatsen.

10 Onderwijs onderwijs & kerken Presentatiemiddelen In het onderwijs speelt multimedia steeds vaker een belangrijke rol. Leerlingen, leraren en directie wensen steeds vaker gebruik te maken van geluid en beeld om een les of bijeenkomst extra kracht bij te zetten. Een goed geluidsysteem en betrouwbare projector zijn een must. Bovendien dient de spraakverstaanbaarheid optimaal te zijn. Theater en aula Lezingen, optredens en schoolfeesten behoren steeds vaker tot het lespakket op het basis- en middelbare onderwijs. Elke school dient daarom te beschikken over een podium met daarop lichten geluid faciliteiten, welke multifunctioneel ingezet kan worden door leerlingen en leerkrachten. C&S Audiovisueel zorgt dat uw leerlingen in de spotlights staan. Referentie: Twickel College, Borne/Hengelo Voor de nieuwbouw van het Twickel College in Borne en in Hengelo heeft C&S de volledige audiovisuele installaties van de aula en aangrenzende muzieklokalen mogen realiseren. De kracht van de uitgebreide licht- en geluidsinstallatie zit in de multifunctionele gebruiksmogelijkheden en optimaal bediengemak. Geheel geautomatiseerd kan men presets kiezen, zoals lessituatie, presentatie of muziekuitvoering. Met één druk op de knop wordt alle techniek in de juiste configuratie ingeschakeld. Het stressniveau rondom techniek en bediening is hiermee volledig geëlimineerd. De focus kan volledig worden gericht op de situatie zelf. Een unieke oplossing, waarvan het Twickel College dagelijks gebruik maakt.

11 audiovisuele oplossingen voor Uw BedriJf 43 8X Barco Clickshare Draadloos Presenteren vanaf 995,- excl. Btw In één klik draadloos presenteren Platform onafhankelijk (ipad, smartphone, laptop) Geschikt voor meerdere deelnemers tegelijk Geen software of technische kennis vereist Presenteren via USB dongle of app Panasonic Beamers vanaf 995,- excl. Btw In één klik draadloos presenteren Platform onafhankelijk (ipad, smartphone, laptop) Geschikt voor meerdere deelnemers tegelijk Geen software of technische kennis vereist Presenteren via USB dongle of app Professioneel LG LED Beeldscherm vanaf 319,- excl. Btw Vanaf 32 tot 98 zakelijke beeldschermen Geschikt voor 16/7 gebruik Full HD 1920 x 1080 scherm resolutie Uitstekende leesbaarheid door hoge lichtopbrengst Voor presentatie of narrowcasting Plafond Inbouw Geluidsinstallatie vanaf 999,- excl. Btw Muziekinstallatie voor in een systeemplafond Ideaal voor kantoren, winkels, kantines, etc. Mengversterker in combinatie met acht luidsprekers Strakke, onopvallende afwerking luidsprekers Makkelijke bediening door het personeel Inclusief internetradio Audio- en video-oplossingen voor o.a.: kantoor retail horeca kerken scholen zorgcentra industrie fitness en wellness sportverenigingen dit open huis wordt mede mogelijk gemaakt door

12 referenties Albert Heijn Bekman, Delden AT Solar en Elektrotechniek B.V., Varsseveld Avatarz Nature Park BV, Deurningen Beatbuzz Partybus, Oldenzaal Bibliotheek, Almelo Bistro de Stadhouder, Hengelo Bistro t Koetshuis, Enschede Blom Opleidingen, Hengelo Bouwbedrijf Lammersen BV, Delden BZSV de Blauwwitters, Borne Café de Appel, Hengelo Café Spoolder, Bentelo Camping de Wildhoeve, Emst Camping den Blanken, Neede Connectworks ICT Solutions, Almelo Dansschool Dekker, Enschede De Zuivelhoeve, Eibergen Eastern Plaza, Bentelo Eetcafé d Oldesmitse, Goor Eetcafé Harlekijn Smitties, Delden Electro Breukers, Haaksbergen Electroworld Bas Baake, Delden Esschert Design, Enschede EV Fysiotherapie en Fitness, Delden Foodclub Merlijn, Hengelo Gemeente Hengelo GRK&ZO Kitchen Bar, Delft Grootzevert Electro, Groenlo Het Andere Leven, Ambt Delden Hotel de Zwaan, Delden Hotel het Wapen van Delden Installatiebedrijf ten Dam, Delden Jewels & Watches, Utrecht Juwelier Wissink, Enschede KNHS, Ermelo Kulturhus Hasselo Kulturhus het Beaufort, Markelo Landgoedhotel Carelshaven, Delden Lomica Media Systems, Lochem Manege de Hoffmeijer, Ambt Delden Markanti, Hengelo Ministerie van Defensie, Den Haag Noaberhoes Lochuizen, Neede O.L. Vrouwe kerk, Bentelo Openluchttheater Brilmansdennen, Losser Ottenschot Agro-Service, Hengevelde Read Shop Express, Delden Reith Elektrotechniek, Neede Restaurant Hanninkshof, Enschede Restaurant t Witte Paard, Delden RK Basisschool Flora, Borne Rotonde International BV, Delden Scala Welzijnswerk, Hengelo Schlepers Installatietechniek, Goor Sonneveld-Groothuis Autoservice, Delden Sportfit Waanders, Delden Stichting Dorpsbelang Geesteren Stichting t Haarhoes, Noordijk Stichting Twickel, Ambt Delden STODT Praktijkcentrum, Hengelo t Hoogspel BV, Delden Tijhuis Totaalinrichting, Hengelo Tonny Kranenberg Uitvaartzorg, Goor Trimm, Enschede Twickel College, Borne Twickel College, Hengelo Universiteit Twente Vakantiepark t Stoetenslagh, Rheezerveen Voetbalvereniging HSC 21, Haaksbergen Voetbalvereniging SV Delden Voetbalvereniging Twente Goor Wijkcentrum de Hengelose Es, Hengelo Wijkcentrum de Sterrentuin, Hengelo Wijkcentrum Slangenbeek, Hengelo Zwembad de Mors, Delden Zwembad de Vijf Heuvels, Markelo Programma Open huis 2 februari: Eén klik draadloos presenteren / Deel presentaties met collega s in een vergadering Luidsprekers vergelijken / Beleef en ervaar het verschil in installatie luidsprekers Interactief presenteren / Breng de boodschap op een krachtige manier over. Duidelijke projectie / Presentatie oplossingen met onderhoudsvrije led/laser projector Beeldschermreclame / Narrowcasting beeldscherm oplossingen voor winkels en bedrijven Draadloze microfoon systemen / Presenteer zonder belemmeringen van kabels 100 volt omroep systeem / Hoorn luidsprekers voor sportcomplexen of fabriekshallen Draadloze luidsprekers / Snel en effectief spraakversterking inzetten Automatisering / Eenvoudige bediening van uw audio-, video- en licht installatie via ipad

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS DATUM DONDERDAG 10 NOVEMBER 11.00-21.00 UUR EVENT ADRES SMASH! CAFÉ PLANETENWEG 301B IJMUIDEN GELUIDSINSTALLATIES PRESENTATIESYSTEMEN BEELDSCHERMRECLAME SPECIALISMEN PROJECTBEGELEIDING

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS www.niehoff.nl Best service since 1994 DATUM 6 EN 7 OKTOBER 12.00 21.00 UUR ADRES VENWEG 13 DENEKAMP BEELD GELUID LICHT SPECIALISMEN PROJECTBEGELEIDING Wij zijn u tijdens het gehele

Nadere informatie

Uitnodiging Open Huis Donderdag 9 mei uur Adres: Zeilmakersstraat 5, Sneek

Uitnodiging Open Huis Donderdag 9 mei uur Adres: Zeilmakersstraat 5, Sneek Uitnodiging Open Huis Donderdag 9 mei 11.00 20.00 uur Adres: Zeilmakersstraat 5, Sneek geluidsinstallaties presenteren Omroepinstallaties PROJECTBEGELEIDING Wij zijn u tijdens het gehele traject van dienst.

Nadere informatie

OPEN HUIS DONDERDAG 23 MEI UUR

OPEN HUIS DONDERDAG 23 MEI UUR OPEN HUIS DONDERDAG 23 MEI 10.00-16.00 UUR PRO-VISION AV DR. ANTON PHILIPSSTRAAT 9 HOOGEVEEN WWW.PRO-VISION.NL VIDEOCONFERENTIE TOTALE INSTALLATIE INTERACTIEF VERGADEREN Audio- en video-oplossingen voor

Nadere informatie

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals It s all about experience Virtual Fitness Package Deals Virtual Fitness Package Deals Samen met professionele partners heeft First Impression aantrekkelijk Package Deals samengesteld. Met de Virtual Fitness

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS Datum: Maandag 11 en dinsdag 12 mei Tijden: 11.00-21.00 uur Adres: Energieweg 13C 4143 HK LEERDAM Beeld Geluid Videoconferentie Specialismen OPEN HUIS MVIE AUDIOVISUELE TECHNIEK Projectbegeleiding

Nadere informatie

EFFECTIEVER SAMENWERKEN... Met de interactieve oplossingen van Legamaster!

EFFECTIEVER SAMENWERKEN... Met de interactieve oplossingen van Legamaster! EFFECTIEVER SAMENWERKEN... Met de interactieve oplossingen van Legamaster! Interactieve oplossingen om uw verhaal digitaal te ondersteunen Kantoren zijn er in allerlei verschillende maten, indelingen en

Nadere informatie

Virtual Fitness. by First Impression

Virtual Fitness. by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Virtual Fitness by First Impression

Virtual Fitness by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078)

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078) 2 DISPLAY4ALL is een Audio-Visueel bedrijf met specialisatie op het gebied van: Ontwerp en advies van totaaloplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in Audiovisuele ICT oplossingen, Narrowcasting (Digitale

Nadere informatie

De ideale locatie voor uw evenement

De ideale locatie voor uw evenement De ideale locatie voor uw evenement Gelegen in hartje Pajottenland, op de grens van Liedekerke en Roosdaal, is Villa Molenhof de aangewezen locatie voor de organisatie van al uw professionele evenementen.

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

Ruimte huren in Rozet

Ruimte huren in Rozet Ruimte huren in Rozet Rozet biedt alle mogelijkheden om uw vergadering, congres, lezing, presentatie, receptie of feestelijke gelegenheid tot een succes te maken. Rozet heeft uitstraling en de ruimtes

Nadere informatie

De klantbeleving staat centraal

De klantbeleving staat centraal De klantbeleving staat centraal The Virtual Fitness Experience: een ruimte waarin een projector of video wall, geluidssysteem en moderne LED verlichting zorgen voor een multimediale sportbeleving voor

Nadere informatie

PATHÉ BUITENHOF V1.0

PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF Dit prachtige boutique theater stamt uit 1904 en werd ontworpen door architect Johan Mutters. Het werd gebouwd als restaurant Des Deux Villes (zoals nu nog op de gevel

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

Galerie Beeldend Gesproken

Galerie Beeldend Gesproken Galerie Beeldend Gesproken locatieverhuur voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concer ten. Marcel de Jong Damrak op een zondagochtend Welkom Welkom bij Galerie Beeldend Gesproken,

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid Presentation Partner voor het beste beeld en geluid 2 3 Presentation Partner; Geeft presentaties vleugels Wanneer u een presentatie geeft, is het belangrijk dat het publiek uw boodschap goed hoort, en

Nadere informatie

CleverDisplay is geschikt voor nagenoeg alle bestandsformaten. Onbeperkt aantal schermlocaties.

CleverDisplay is geschikt voor nagenoeg alle bestandsformaten. Onbeperkt aantal schermlocaties. Wat is CleverDisplay? CleverDisplay is gespecialiseerd in narrowcasting, ook wel digital signage genoemd. Narrowcasting is het presenteren van informatie via digitale schermen met als doel een specifiek

Nadere informatie

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus Inspiratie Centraal op Wageningen Campus ligt een bijzonder

Nadere informatie

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes Maatwerk, dat is onze specialiteit Elke ruimte maken we op maat, volledig ingericht met presentatieapparatuur, maar ook de meubelen,

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

UITNODIGING JUBILEUM TOOST / INFERNO AV 25 JAAR DATUM: DINSDAG 23 OKTOBER VAN UUR ADRES: ZEILMAKERSSTRAAT 5 IN SNEEK

UITNODIGING JUBILEUM TOOST / INFERNO AV 25 JAAR DATUM: DINSDAG 23 OKTOBER VAN UUR ADRES: ZEILMAKERSSTRAAT 5 IN SNEEK UITNODIGING JUBILEUM TOOST / INFERNO AV 25 JAAR DATUM: DINSDAG 23 OKTOBER VAN 16.00 18.00 UUR ADRES: ZEILMAKERSSTRAAT 5 IN SNEEK GELUIDSINSTALLATIES PRESENTATIESYSTEMEN NARROWCASTING Directeur Jelle Heeringa

Nadere informatie

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen.

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen. Vergader-/ congres-/ cursusarrangementen Hotel Restaurant Ruimzicht is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in

Nadere informatie

IT S ALL ABOUT EXPERIENCE. Package Deals

IT S ALL ABOUT EXPERIENCE. Package Deals IT S ALL ABOUT EXPERIENCE Package Deals De klantbeleving staat centraal The Virtual Fitness Experience: een ruimte waarin een projector of video wall, geluidssysteem en moderne LED verlichting zorgen voor

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ZWOLLE V1.0 PATHÉ ZWOLLE Pathé Zwolle is een modern theater dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend van 94 tot 196 stoelen.

Nadere informatie

Galerie Beeldend Gesproken

Galerie Beeldend Gesproken Galerie Beeldend Gesproken locatieverhuur voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concer ten. Marcel de Jong Damrak op een zondagochtend Welkom Welkom bij Galerie Beeldend Gesproken,

Nadere informatie

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes!

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes! ZAKELIJK Garantie voor zakelijk succes! Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. U ervaart direct een unieke sfeer op het moment dat u ons landgoed betreedt. Er is ruimte en rust en tegelijkertijd

Nadere informatie

PATHÉ GRONINGEN V1.0

PATHÉ GRONINGEN V1.0 PATHÉ GRONINGEN V1.0 PATHÉ GRONINGEN Pathé Groningen is een modern theater in het bruisende centrum van Groningen. Het theater heeft 9 zalen verspreid over 4 verdiepingen, met een capaciteit variërend

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

Horen en zien verbaast je

Horen en zien verbaast je Achterkamp_AVL_a5_folder_final_2_Opmaak 1 07-10-13 19:57 Pagina 1 Horen en zien verbaast je Bedrijfs Brochure Achterkamp AVL Koekampsweg 7 8167 PP Oene T +31 (0)578 642 277 E info@achterkamp-avl.com W

Nadere informatie

BUZY.BE BVBA. Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS

BUZY.BE BVBA. Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS BUZY.BE BVBA Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS Welkom bij BUZY.BE RENTAL BUZY.BE staat garant voor het totaalpakket aan interactieve informatiesystemen, software en diensten.

Nadere informatie

Uitnodiging Open huis

Uitnodiging Open huis Uitnodiging Open huis Datum 18 & 19 mei 2015 11.00 tot 21.00 uur Adres Spinnerstraat 3 7461 TV RIJSSEN PRESENTATIESYSTEMEN geluidsinstallaties DIGITAL SIGNAGE Specialismen OPEN HUIS rj audiovisueel Projectbegeleiding

Nadere informatie

g r o o t b e e l d p r o j e c t i e

g r o o t b e e l d p r o j e c t i e grootbeeldprojectie verenigingen scholen clubs congressen en seminars tehuizen festivals cafés en grand cafés goede doelen stichtingen vakantieparken Mobiloscoop is gespecialiseerd in het digitaal projecteren

Nadere informatie

Bereik uw doelgoep met digital signage :17 PublicView Distribution B.V.

Bereik uw doelgoep met digital signage :17 PublicView Distribution B.V. Bereik uw doelgoep met digital signage 2-2-2017 12:17 PublicView Distribution B.V. 1 Gebruiksvriendelijke en betaalbare narrowcasting software 2 Hoe het werkt Eén systeem voor al uw schermen, altijd en

Nadere informatie

Thuis het beste beeld en geluid?

Thuis het beste beeld en geluid? www.hcc.nl/home-entertainment Syllabus home entertainment Thuis het beste beeld en geluid? Deze syllabus geeft achtergrondinformatie over de lezing home entertainment. De onderwerpen die aan bod komen

Nadere informatie

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus _ER&I_brochure_Impulse.indd 1

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus _ER&I_brochure_Impulse.indd 1 !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus 8412100110_ER&I_brochure_Impulse.indd 1 12-3-2015 11:20:26 !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus

Nadere informatie

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66 Natuurlijk MK2 Audiovisueel MK2 Audiovisueel Minervum 7352, 4817 ZH Breda Postbus 5680, 4801 EB Breda Tel: 088-652 65 65 Fax: 088-652 65 66 info@mk2.nl www.mk2.nl MK2 heeft ook vestigingen in: Amsterdam

Nadere informatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie 16-18 November 2015 Bad salzuflen meer informatie > Gastvrijheid ontmoet recreatie uw zakelijk platform! duurzaam inspirerend regionaal Evenementenhal Hardenberg MesseHAL Team Deutschland Energieweg 2

Nadere informatie

Facilitaire diensten Rients Faber Licht & Geluid

Facilitaire diensten Rients Faber Licht & Geluid Facilitaire diensten Rients Faber Licht & Geluid 2015 L G B Licht Geluid Beeld Rients Faber Licht & Geluid Optwijzel 74 9286 EG Twijzel 0511-544445 info@rientsfaber.nl Inhoudsopgave Geluidversterking 4

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

offices Werken op een nieuw niveau www.levelleiden.nl

offices Werken op een nieuw niveau www.levelleiden.nl offices Werken op een nieuw niveau www.levelleiden.nl DE UNIQUE SELLING POINTS VAN LEVEL OFFICES OP EEN RIJ: hoogwaardige kantoorruimte met moderne uitstraling multifunctioneel concept met hotel, restaurant,

Nadere informatie

Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin

Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin inspiratie brochure Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin fine dining Zakelijk bijeenkomen en een gastronomische beleving gaan hand in hand bij de Hoefslag. Het met 1 Michelinster bekroonde

Nadere informatie

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring!

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! AEC Op korte afstand van de autosnelweg en op het trendy Eilandje bevindt zich Antwerp Engineering Company. Een

Nadere informatie

PATHÉ ARNHEM PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ARNHEM PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ARNHEM V1.0 PATHÉ ARNHEM Pathé Arnhem is een modern theater in het centrum van Arnhem dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl.

Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. Welkom! Zakelijk Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. Een authentiek 17e-eeuws landgoed in de natuurrijke Veluwe biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor sfeervolle bijeenkomsten.

Nadere informatie

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL PATHÉ BREDA V1.0 PATHÉ BREDA Pathé Breda is een modern theater in het centrum van Breda dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 7 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

De mobiele digitale display. wij zijn. dealer! 146 cm. Bereik uw klanten echt op de beurs, in de winkel, in de showroom of op kantoor.

De mobiele digitale display. wij zijn. dealer! 146 cm. Bereik uw klanten echt op de beurs, in de winkel, in de showroom of op kantoor. wij zijn dealer! 146 cm hoogwaardig 43 lcd scherm met touchscreen makkelijk te bedienen als tablet eenvoudig apps uit de playstore downloaden (android) De mobiele digitale display Bereik uw klanten echt

Nadere informatie

PRIJZEN VERHUUR GELUID. JDC-Sonic

PRIJZEN VERHUUR GELUID. JDC-Sonic PRIJZEN VERHUUR GELUID LUID SPREKERS Of u nu een luidsprekersset zoekt voor al uw optredens, fuiven of voor... Een goed en kwalitatief geluid is steeds onontbeerlijk. Wij bieden u hier een keuze aan die

Nadere informatie

Geef uw hotel een onderscheidende uitstraling. get inspired

Geef uw hotel een onderscheidende uitstraling. get inspired Geef uw hotel een onderscheidende uitstraling In Nederland alleen al hebben potentiële klanten de keuze uit duizenden verschillende hotels. Voor hoteleigenaren mwordt het dan ook een steeds grotere uitdaging

Nadere informatie

Sugarfactory is uitermate geschikt voor diverse rental evenementen, zoals:

Sugarfactory is uitermate geschikt voor diverse rental evenementen, zoals: WELCOME Cultuurpodium Sugarfactory is een eigenzinnige en intieme eventlocatie bij uitstek geschikt voor onder andere borrels, bedrijfsevenementen, congressen, vergaderingen, live muziek, theater en dansfeesten.

Nadere informatie

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig be different share Kennis delen is het belangrijkste speerpunt van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig congrescenter in Nederland gaan, maar waarom kiest u niet voor de meest

Nadere informatie

UW EVENT IN DE SPOTLIGHTS

UW EVENT IN DE SPOTLIGHTS Zakelijk De Meerpaal: UW EVENT IN DE SPOTLIGHTS WELKOM IN DE MEERPAAL Ideeën bij elkaar brengen; dat is het aandeel in elkaar. Al een aantal jaren organiseren wij samen met de medewerkers van De Meerpaal

Nadere informatie

The lighting creates the building.

The lighting creates the building. The lighting creates the building. ALC. De verlichters. Verlichting maakt het verschil. In een woon-, werkof winkelpand gebeuren wonderen met een goed uitgedacht lichtplan. Verlichting creëert gevoel.

Nadere informatie

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Of geef presentaties met dit compacte en lichtgewicht presentatie device. De i3sync is eenvoudig te gebruiken en stelt

Nadere informatie

Graag heten wij u van harte welkom bij Hotel Wesseling en Grand Café de Brink!

Graag heten wij u van harte welkom bij Hotel Wesseling en Grand Café de Brink! Geachte gast, Graag heten wij u van harte welkom bij en! Zowel als zijn beide gelegen aan de Brink van Dwingeloo, het groenste dorp van Europa, temidden van het Nationale Park van Drenthe en bieden een

Nadere informatie

Draai aan knop 1 om de gewenste muziekbron te selecteren. Druk vervolgens om uw keuze te bevestigen.

Draai aan knop 1 om de gewenste muziekbron te selecteren. Druk vervolgens om uw keuze te bevestigen. GELUIDSINSTALLATIE De volledige geluidsinstallatie staat gecentraliseerd in de Sou-Sol maar kan lokaal worden bediend. Om de installatie te kunnen gebruiken dient de stroom van het Rack (Rek) in de Sous-Sol

Nadere informatie

Public Viewing. maakt van iedere publieke locatie DE ontmoetingsplek voor bezoekers en hun vrienden en hun vrienden en hun vrienden en.

Public Viewing. maakt van iedere publieke locatie DE ontmoetingsplek voor bezoekers en hun vrienden en hun vrienden en hun vrienden en. Public Viewing * is kosteneffectief en zorgt voor serieus meer omzet *verlengt de bezoekduur van uw gasten * meer beleving bij uw bezoekers * vergroot de betrokkenheid van consumenten bij uw organisatie

Nadere informatie

PATHÉ MAASTRICHT V1.0

PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT Pathé Maastricht is een modern theater gesitueerd in het hippe Sphinx-kwartier, het hart van de nieuwe creatieve stadswijk Belvédère van Maastricht. Het theater heeft

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Over AEC. Historie & stijl komensamen

Over AEC. Historie & stijl komensamen Over AEC Historie & stijl komensamen AEC respecteert zijn industriële verleden, meer nog het speelt het uit, zonder aan hedendaags comfort in te boeten. Het authentieke complex, gelegen op het Eilandje

Nadere informatie

I know a place where we should MEET!

I know a place where we should MEET! Dit document wordt u aangeboden door: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX klik hier voor meer artikelen I know a place where we should MEET!

Nadere informatie

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film XXS VERSIE losse verkoop > 0 00 euro mensen, muziek en film 6 pagina s 4 e JAARGANG _nummer 19 Special iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief Heeft u ook interesse in een Hifidelity

Nadere informatie

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I:

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I: I N F O R M A T I E Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: 050 587 87 87 - F: 050 587 87 99 - I: www.euroborghoreca.nl R U I M T E S Hattrick s Pub Hattrick s Lounge

Nadere informatie

Parkhotel Horst, verassend veelzijdig!

Parkhotel Horst, verassend veelzijdig! Parkhotel Horst, verassend veelzijdig! Parkhotel Horst is een luxe 4 sterren hotel en beschikt over 78 hotelkamers, waaronder 15 deluxe kamers en suites. Daarnaast heeft Parkhotel de beschikking over 12

Nadere informatie

10 stappen. naar een. doeltreffende bedrijfspresentatie

10 stappen. naar een. doeltreffende bedrijfspresentatie 10 stappen naar een doeltreffende bedrijfspresentatie 10 STAPPEN NAAR EEN DOELTREFFENDE BEDRIJFSPRESENTATIE Hoofdstuk 1: Content bepalen 1. Wat is de doelgroep en het kennisniveau? 2. Welke doelstelling

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam Telepresence & Videonconferencing In het WTC Amsterdam Telepresence Telepresence is een high-definition videoconference service met een gegarandeerde uitstekende kwaliteit van video en audio. In een tijd

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

Diensten. Versie 5 oktober 2013. Ludicrum Productions. Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk

Diensten. Versie 5 oktober 2013. Ludicrum Productions. Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk Ludicrum ions Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk Diensten Ludicrum ions biedt een breed scala diensten aan voor al uw evenementen die audiovisuele ondersteuning

Nadere informatie

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

pent-offices Next level offices met top level uitzicht www.levelleiden.nl

pent-offices Next level offices met top level uitzicht www.levelleiden.nl pent-offices Next level offices met top level uitzicht www.levelleiden.nl DE UNIQUE SELLING POINTS VAN LEVEL PENT-OFFICES: uniek uitzicht vanaf de twaalfde verdie- ping over de stad Leiden schitterende

Nadere informatie

GALERIE BEELDEND GESPROKEN. voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concerten.

GALERIE BEELDEND GESPROKEN. voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concerten. GALERIE BEELDEND GESPROKEN voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concerten. Geen uitmuntende ziel is gevrijwaard van op z n minst een beetje gekte Aristoteles, filosoof WELKOM

Nadere informatie

Ergonomische oplossingen

Ergonomische oplossingen Ergonomische oplossingen voor School en ICT Het gebruik van interactieve borden en touch screens neemt met grote sprongen toe in de opleidingsbranche. Gebruiksvriendelijkheid en ergonomie tijdens het gebruik

Nadere informatie

Volop mogelijkheden om uw evenement tot een succes te maken

Volop mogelijkheden om uw evenement tot een succes te maken Volop mogelijkheden om uw evenement tot een succes te maken Vergaderfaciliteitenfolder The Gallery Hengelosestraat 500 7521 AN Enschede 053-4836 355 reserveringen@btc-twente.nl www.btc-twente.nl Sfeervolle

Nadere informatie

bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software

bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software is een geregistreerd product van Webova Nederland. VERSIE 1.8 AUGUSTUS 2015 INHOUDSOPGAVE Wat is Narrowcasting Wat is Controlscreen? Voor wie is Controlscreen?

Nadere informatie

OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES

OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES een welkom warm Loco! bij De stoomtrein is inmiddels vervangen door de diesel locomotief. Maar de

Nadere informatie

shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl

shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl DE UNIQUE SELLING POINTS VAN LEVEL SHOPS OP EEN RIJ: ruim 37.500 passanten per dag overdekte passage perfect bereikbaar,

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

work space for professionals

work space for professionals work space for professionals Igluu Utrecht inspirerende locatie voor een vergadering, training of heidag ü meer dan 250m 2 flexibele vergaderruimte inclusief dakterras met uitzicht op de Dom ü geschikt

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WeesVeilig beveiligt WeesVeilig zorgt voor een goed gevoel WeesVeilig weet waar men op moet letten als het gaat om het voorkomen van brand en inbraak. Een modern alarmsysteem

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS DATUM DONDERDAG 18 MEI 2017 11.00 TOT 21.00 UUR ADRES DR. ANTON PHILIPSSTRAAT 9 7903 AL HOOGEVEEN AUDIO VIDEO LICHT SERVICES OPEN HUIS PRO-VISION AV Projectbegeleiding Wij zijn u

Nadere informatie

PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1

PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1 PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1 PATHÉ ARENA Pathé Arena is een modern theater gelegen in het hart van de bruisende ArenA Boulevard in Amsterdam- Zuidoost. Treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA, Stadion Johan

Nadere informatie

Dienstverlening 25,- Prijs per min 0,90

Dienstverlening 25,- Prijs per min 0,90 Dienstverlening Buitendienst Heeft u thuis hulp nodig met uw netwerk, computer of andere apparaten? Neem contact op om een afspraak te maken voor het bezoek van een van onze servicemonteurs. Voorrij kosten

Nadere informatie

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Of geef presentaties met dit compacte en lichtgewicht presentatie device. De i3sync is eenvoudig te gebruiken en stelt

Nadere informatie

E-book Presenteren met

E-book Presenteren met E-book Presenteren met PowerPoint Inleiding In dit E-Book staan diverse waardevolle tips die heel goed pas kunnen komen tijdens het maken en de uitvoering van een PowerPoint presentatie. Als je deze tips

Nadere informatie

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen Meetings & Events De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Introductie Gorinchem Eén contactpersoon van A tot Z Pas tevreden als u dat ook bent!

Nadere informatie

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk Zuiver Business Welkom bij Zuiver Zuiver reikt u alle elementen aan voor succesvolle zakelijke ontvangsten. Van compleet ingerichte vergaderzalen voor strak georganiseerde bijeenkomsten en professionele

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Deze informatiefolder is bedoeld om u een indruk te geven van de diverse mogelijkheden binnen Theothorne. Theothorne ligt in het centrum

Nadere informatie

VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK

VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK PODIUM MOZAÏEK IS OOK TE HUUR! ORGANISEERT U ZELF EEN EVENEMENT? PODIUM MOZAÏEK IS EEN INSPIRERENDE LOCATIE DIE GESCHIKT IS VOOR VERSCHILLENDE EVENEMENTEN EN ACTIVITEITEN VOOR

Nadere informatie

Congrescentrum Brabanthallen. Authentiek en modern!

Congrescentrum Brabanthallen. Authentiek en modern! 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Het beste van beide tijden Een mix van modern en authentiek In 1931 opende s-hertogenbosch het eerste, geheel overdekte veemarktcomplex van Nederland.

Nadere informatie

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij Trouwen bij Restaurant Zuiver Gastvrij 2014 Zuiver Gastvrij Krommewetering 51 Utrecht 030 23 83 233 www.zuivergastvrij.nl utrecht@zuivergastvrij.nl KvK 30243806 Welkom bij Zuiver Gastvrij De perfecte locatie

Nadere informatie

BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM

BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM WELKOM IN DE GRANDSTAND! Voor u ligt het banquetmanual van de Grandstand. Deze moderne locatie, gelegen aan de rand van het prachtige Kralingse Bos, heeft

Nadere informatie

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v.

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS regendouche t.w.v. 395,- Kijk snel verder op pagina 7! Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot

Nadere informatie