Bio sensoren Boordcomputer Truck & trailer

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bio sensoren Boordcomputer Truck & trailer"

Transcriptie

1 Bio sensoren Boordcomputer Truck & trailer Maatwerk Prijs kwaliteit Kantoor Signalering Tacho & CANbus

2 Alles onder controle! LogiVisi is in 1997 gestart met het doel maatwerk software te ontwikkelen. In de afgelopen veertien jaar hebben wij ons gespecialiseerd in de integratie van databases en de ontwikkeling van flexibele softwareoplossingen. Als maatwerkspecialist kunnen wij bestaande backoffice-programmatuur koppelen, bijvoorbeeld voor TMS, facturatie en verloning. De ontwikkeling aan onze boordcomputer oplossing is zeven jaar geleden gestart met als doel een breed platform voor communicatie en administratie te kunnen aanbieden. Met behulp van de boordcomputer als communicatieplatform en een centrale database voor de verwerking van gegevens kunnen wij alle stappen in het bedrijfsproces integreren. Inmiddels zijn alle denkbare functies van een boordcomputer in LogiVisi geintegreerd en hebben wij een aantal succesvolle implementaties bij grotere transporteurs afgerond. De focus binnen LogiVisi is altijd gericht gebleven op het kunnen bieden van een standaard oplossing met klantspecifieke maatwerk inrichting. Dit is mogelijk omdat wij alle noodzakelijke ontwikkeling zelf doen, zowel aan de software als aan specifieke embedded hardware modules. Waar dit noodzakelijk of gewenst is, werken wij daarbij samen met strategische partners, zoals Squarell, PTV en Microsoft. Schematisch kan onze werkwijze als volgt worden weergegeven:

3 De belangrijkste kenmerken uit dit schema zien er in detail als volgt uit: TMS TMS vormt het hart van transportbeheer, namelijk het registratiesysteem voor het vastleggen van transportopdrachten, het beheer van transportmiddelen, het aanmaken van facturen, et cetera. Feitelijk een ERPsysteem, maar dan specifiek voor transport. LogiVisi heeft geen eigen TMS maar kan op alle voorkomende TMS applicaties koppelen. Koppelingen Vanuit het TMS worden de geplande ritten naar de LogiVisi database geëxporteerd. Van daaruit vindt synchronisatie met de LogiVisi boordcomputer plaats. Dit proces is twee richtingen: uitgevoerde ritten worden vanuit de boordcomputer gesynchroniseerd met de centrale database en komen daarna middels een conversie programma weer terug in de TMS database. Het uiteindelijke resultaat is dat na afloop van de rit een analyse kan worden gedaan van de ritplanning en de rituitvoer. Deze analyse is van belang voor een juiste verwerking van de gegevens, omdat het resultaat als basis dient voor de uiteindelijke facturatie en verloning. De conversie van gegevens tussen de TMS database en de LogiVisi database vindt normaal gesproken plaats met behulp van maatwerk conversieprogramma s. De ontwikkeling en support van deze conversieprogramma s wordt door LogiVisi in het project uitgevoerd, meestal in overleg met de leverancier van de TMS programmatuur. LogiVisi beheer Een TMS systeem is niet per definitie volledig: mogelijkheden voor ritanalyse, tracking & tracing of gegevensbeheer zijn vaak niet ingebouwd. Als onderdeel van onze oplossing leveren we daarom standaard een beheerprogramma waarmee we de ontbrekende schakels in het TMS kunnen opvullen. De functie van dit programma binnen de organisatie is situatie gebonden en uiteraard afhankelijk van de bestaande backofficeprogrammatuur binnen de organisatie.

4 Printen & Scannen Uren registratie Multimedia Foto s Barcode Rijstijl beoordeling Telefonie Digitale handtekening Boordcomputer RFID Berichten Orders Navigatie LogiVisi kenmerkt zich door oneindige mogelijkheden ten aanzien van maatwerk. De flexibele en open interface waarvoor is gekozen biedt u als klant de mogelijkheid de boordcomputer zo in te laten richten dat deze exact op uw bedrijfsspecifieke eisen is afgestemd. Uiteraard is maatwerk geen doel, alle belangrijke functies (zoals in het bovenstaande schema getoond) zijn standaard al beschikbaar. De LogiVisi boordcomputer is gebaseerd op een Windows XP platform. Een belangrijk voordeel dat dit geeft is de vrijwel onbeperkte opslagcapaciteit op de boordcomputer. Gegevens uit de CANbus, tachograaf of vanuit de ritten kunnen daardoor voor lange tijd worden opgeslagen. Ook is het mogelijk om specifieke informatie, zoals bijvoorbeeld een ladingmanifest, beeldopname uit camera s of gedetailleerde geozone informatie op de boorcomputer op te slaan. Grotere bestanden kunnen via WIFI worden verzonden naar de thuisbasis. De mogelijkheden die de boordcomputer kan bieden zijn te vergelijken met de mogelijkheden van een standaard computer. Randapparatuur is dankzij Windows XP eenvoudig aan de boordcomputer te koppelen: het is normaal gesproken niet nodig aanpassingen te doen aan de aansluitmogelijkheden, specifieke software drivers te ontwikkelen of programmatuur te ontwikkelen voor de bediening en ingebruikname van randapparatuur. Een voorbeeld van de mogelijkheden, LogiVisi kan standaard worden gekoppeld aan: een digitaal fototoestel, bijvoorbeeld om schade aan een lading te registreren, een printer, bijvoorbeeld om een vrachtbrief op het laad- en losadres uit te kunnen printen, een A4 scanner, bijvoorbeeld om een schaderapport of toegevoegde vrachtbrief te scannen, overige scan apparatuur, bijvoorbeeld een barcode, RFID of Chipcard scanner.

5 Verbruik CO2 Massa geheugen Tacho & CANbus Traject analyse Rijtijden Rijgedrag CANbus De behoefte groeit om nauwkeurig te weten hoe de auto presteert. Door de constante verhoging van de dieselprijzen, toename van CO2-uitstoot, milieubewustzijn, toename van de files en de afname van de marges wordt het steeds belangrijker om op de voet te volgen hoe de wagen ook daadwerkelijk presteert. Centraal staat hierbij de ritprestatie van de wagen en de chauffeur. De CANbus is het informatienetwerk in de vrachtwagen voor de motormanagement gegevens. De gegevens op de CANbus bestaan onder andere uit: verbruik, acceleratie, toerental, koppel. Met behulp van de CANbus en dankzij de capaciteit van de LogiVisi boordcomputer wordt het mogelijk om gedurende de rit een rijstijlanalyse uit te voeren. LogiVisi koppelt de gegevens vanuit de CANbus direct aan de boordcomputer en maakt realtime analyse en verwerking van de gegevens mogelijk. De resultaten van deze analyse worden zowel tijdens een rit als aan het einde van een rit doorgegeven. Omdat de informatie uit de CANbus direct op de boordcomputer wordt opgeslagen, is het mogelijk een vergelijk te doen van de ritprestatie van de auto en de chauffeur op basis van eerder gemeten (opgeslagen) gegevens. Het resultaat van deze vergelijking is een beoordeling van de rit en het rijgedrag van de chauffeur. Deze beoordeling wordt op het scherm van de boordcomputer weergegeven. De chauffeur kan dus direct zien wat het effect is van zijn rijstijl op zijn ritprestatie. Digitale tachograaf Vanaf de LogiVisi-boordcomputer kunt u de gegevens (massageheugen en chauffeurskaart) van de tachograafkaart op afstand inlezen en daarna opslaan, zonder dat de chauffeur naar het hoofdkantoor moet. De gegevens van de digitale tachograaf kunnen dus op ieder moment worden opgevraagd. Zonder extra moeite en wanneer u maar wilt. Chauffeurs hoeven niet langer naar de thuisbasis terug te keren om hun kaart uit te laten lezen. De koppeling met de digitale tachograaf is realtime: op ieder moment kan worden uitgelezen wat de rijtijden van de chauffeur zijn en welke overtredingen er begaan zijn. Deze informatie is zowel op de boordcomputer als op de thuisbasis beschikbaar en geeft de planner inzicht over de inzetbaarheid van de chauffeurs.

6 Sensoren Deur contacten Motor management Temperatuur Track & trace Truck & trailer Camera De LogiVisi boordcomputer kan worden gekoppeld aan het motormanagement en aan diverse sensoren in de wagen. Bij de koppeling van de boordcomputer met het motormanagement gaat het bijvoorbeeld om foutmeldingen, schakelmomenten, bandenspanning en snelheid. Meetwaarden die van invloed zijn op de CO2-uitstoot, maar ook slijtage en onderhoud. Bij de koppeling van de boordcomputer met sensoren moet worden gedacht aan de meting van temperatuur, laadklep open/dicht, totaalgewicht, aslastmeting of trailerherkenning. Camera s kunnen standaard aan de LogiVisi boordcomputer worden gekoppeld. De combinatie van WindowsXP met een groot kleurenscherm leent zich uitstekend voor de weergave van televisie signalen. Dit betekend dat er geen extra monitoren in de cabine van de wagen hoeven te worden geïnstalleerd. De beelden van de camera worden in LogiVisi getoond onder een apart menu. Het is dus niet noodzakelijk om op de boordcomputer over te schakelen van LogiVisi naar een aparte camera-applicatie en vice versa. Een bijzondere functie is dat camera beelden kunnen worden opgeslagen. Op de boordcomputer wordt voortdurend een log bijgehouden van de beelden van de laatste 15 minuten. Dit log kan worden opgeslagen in geval van een incident, bijvoorbeeld bij een zeer harde remming of na de bediening van een noodknop door de chauffeur. Deze logbestanden kunnen vervolgens via WIFI naar de thuisbasis worden verzonden. Trailerregistratie is mogelijk met de LogiVisi trailermodule. Deze module is standaard voorzien van een eigen accu en kan tot twee weken op eigen spanning posities verzenden. Bij stilstand is deze periode langer, een bewegingssensor brengt het modem in ruststand en activeert de track en trace functionaliteit pas wanneer de trailer in beweging komt. Langere standby tijd en autonome werking is mogelijk wanneer het modem voorzien is van een zonnepaneel. Ook de trailermodule kan aan uiteenlopende sensoren worden gekoppeld, zoals temperatuur, luchtvochtigheid en deurcontacten. Maatwerk is mogelijk omdat de module in eigen beheer is ontwikkeld.

7 Hartslag Vermoeidheid G-krachten Transpiratie Temperatuur Bio sensoren Alcohol slot LogiVisi is actief in een aantal koper mijnen in Zuid America. Koper wordt in een konvooi vervoerd vanaf de mijn naar een dc nadat de ruwe erts met monstertrucks is vervoerd en verwerkt. Het transport wordt in diensten van 12 uur gedaan 24*7 door een bemanning van drie personen per truck. Vanwege de waarde van het transport is het van belang alle risico s uit te sluiten. Voor het materiaal betekend dat een planmatig onderhoud waarbij gekeken wordt naar operationele uren. Na vijf jaar is een wagen daarbij afgeschreven. Materiaal is goed te onderhouden en uitval van materiaal is een te berekenen factor in deze omgeving. Ondanks de waarde van het transport zijn echter ook hier de marges laag en juist door de waarde van het transport zijn de risico s enorm hoog. Het grote probleem hierbij is dat een enkel incident snel kan leiden tot grote verliezen, financieel maar ook politiek. De meeste incidenten worden veroorzaakt door fouten van de bemanning. Stress en vermoeidheid spelen hierin mee. LogiVisi koppelt op de boordcomputer aan een groot aantal Biometrische sensoren. De informatie uit deze sensoren wordt op de boordcomputer geanalyseerd en opgeslagen. Wanneer er een uitzondering optreedt wordt direct een melding gedaan naar de centrale registratie. Daar wordt vervolgens online op de wagen ingezoomd en kan direct een beeld worden gevormd van de situatie. Uitzonderingen zijn bijvoorbeeld een hoge vermoeidheid van de chauffeur in combinatie met een hoge transpiratie. Bio sensoren zijn nu nog niet direct interessant voor de Europese markt. Toch zijn er nu al thema s die ook hier actueel worden. Gegevens met betrekking tot vermoeidheid en g-krachten zijn relatief eenvoudig te verzamelen. De real time registratie en analyse van deze informatie kan bijdragen aan een hogere verkeersveiligheid.

8 Nood alarm Maximale stilstand Video registratie Over belading Geo zones Schade Signalering Venster tijden In het transport vinden tal van incidenten plaats. Goederen worden geweigerd, retourlading kan niet in zijn geheel mee terug worden genomen of materiaal gaat stuk. Het is vaak niet mogelijk dat te voorkomen, de oorzaak ligt immers meestal niet bij de planner of chauffeur. Een grote uitdaging in de logistiek is het dagelijks volgen van het wagenpark. Worden zendingen op tijd geleverd, is de emballage goed geregistreerd, wanneer is een wagen in de buurt van een bepaalde positie, moet een chauffeur rust nemen of komt de venstertijd dan in gevaar. Een goede planner weet op ieder moment van de dag wat er aan de hand is en welke maatregelen genomen moeten worden om alle orders goed af te handelen. Toch kan ook hij of zij niet alles voortdurend in de gaten houden. Met de LogiVisi boordcomputer en kantoor applicatie is het mogelijk signalering te doen op instelbare meetpunten. Aankomsttijden kunnen bijvoorbeeld realtime worden doorberekend. Aan de hand van deze berekening krijgt een planner direct te zien welke orders niet binnen de venster tijden kunnen worden geleverd en kan direct worden ingegrepen. Hiermee komt de rust terug op de planning. De meetpunten waarop signalering wordt gedaan verschillen uiteraard per situatie. In het bovenstaande schema staan de meest voorkomende. Bij de implementatie van LogiVisi kijken wij altijd wat de wensen zijn: wat zijn de meest voorkomende probleem situaties en hoe kunnen we daarop met behulp van de boordcomputer signalering doen zodat problemen al kunnen worden opgelost voordat de situatie echt uit de hand loopt.

9 KPI Analyse Historie Kantoor Koppelingen Status overzichten Order verwerking Via koppelingen vindt uitwisseling plaats van informatie tussen de order entry, de planning, de chauffeur, de opdrachtgever en de financiële administratie. Door ritinformatie terug te koppelen naar de planning wordt een sluitende administratie van uren en werkzaamheden tot stand gebracht. LogiVisi heeft geen eigen backoffice applicaties, zoals TMS - of CAO oplossingen. LogiVisi is in staat is om met iedere verkrijgbare TMS- of CAO oplossing een koppeling te verzorgen. LogiVisi wordt op een eigen server in de kantooromgeving wordt geïnstalleerd (op een co-locatie of op een server in eigen beheer). Dit geeft de mogelijkheid de boordcomputer te koppelen aan (bijvoorbeeld van opdrachtgever naar chauffeur). Tevens is het mogelijk een SMS naar de chauffeur te sturen op het moment dat de planning ontvangen is door onze backoffice software., zodat hij gelijk weet hoe vroeg hij de volgende ochtend moet beginnen. Dit scheelt talloze telefoontjes door de planning. Bij de rapportage en analyse wordt gekeken naar de informatie die terugkomt van de boordcomputers. Het gaat hierbij onder meer om: de verwerking van de rij- en rusttijden de ritrapportage met bijvoorbeeld positie, tijdstip, afstand en kilometerstand Opvolging van de tankbeurten en het brandstofverbruik Analyse van de rijstijl Rapportage van afwijkingen tussen de ritplanning en rituitvoer

10 Goedkope data bundels Ontwikkeling in eigen beheer Prijs kwaliteit Standaard hardware Lage maandelijkse kosten Doordat door LogiVisi is gekozen voor een hardware platform op basis van standaardcomponenten kan de kostprijs laag gehouden worden. Komt er een nieuwe versie uit van de gekozen hardware, kan deze vrij eenvoudig ingezet worden. Hierdoor zijn geen kostbare ontwikkelingstrajecten nodig om de hardware platformen aan te passen aan de behoefte in de tijd. Daarnaast kan men eenvoudig het eigen data-contract afsluiten met een eigen provider. LogiVisi is onafhankelijk van provider. Daarbij scheelt het per implementatie of er een gemiddeld data-verbruik te verwachten valt of dat er bijvoorbeeld meer data te verwachten valt. Dit laatste kan bijvoorbeeld zijn als er gebruikgemaakt wordt van document-scanning en documenten versturen naar de chauffeur. Doordat het gekozen platform Windows XP (of zelfs Windows 7) is, kan er gebruik gemaakt worden van gewone office printers en scanner, wat de aanschafkosten van deze apparatuur zeer laag houdt. Tevens behoort LogiVisi, door de gekozen licentie- en abonnementstructuur, tot de laagste herhalende kosten per maand per voertuig. De backoffice software is ook zonder licenties en kan op vele werkstations geïnstalleerd worden, zonder dat hiervoor dure licenties van bijvoorbeeld kartsoftware benodigd zijn. Tevens zit het onderhoud van de backoffice software inbegrepen in de maandelijkse kosten per wagen. Al met al: LogiVisi biedt veel waar voor zijn geld en bevindt zich qua prijs in de onderste regionen van de boordcomputers en qua functionaliteit doet LogiVisi mee met de (veel) duurdere boordcomputers. Veel waar voor uw geld is ons motto.

11 Maatwerk LogiVisi is gespecialiseerd in het maken van maatwerk programmatuur. Wij hebben met name ervaring in de koppeling van databases in logische bedrijfsprocessen. Waar nodig kunnen wij onze eigen programma s toepassen. De inzet van deze programmatuur loopt uiteen van eenvoudige conversie hulpmiddelen tot volledige ERP omgevingen. Wat betekent dit voor LogiVisi? LogiVisi is geen confectie maar een maatkostuum!, LogiVisi is een concept, ons doel is een optimale integratie van alle processen in de organisatie. De boordcomputer is hierbij slechts een communicatiemiddel tussen de chauffeur en backoffice. Integratie houdt in onze visie in dat er uitwisseling plaatsvindt van informatie tussen de order entry, de planning, de chauffeur, de opdrachtgever en de financiële administratie. Door ritinformatie terug te koppelen naar de planning kan bijvoorbeeld een sluitende administratie van uren en werkzaamheden tot stand worden gebracht, De boordcomputer bepaalt niet hoe de chauffeur werkt; de werking van de boordcomputer wordt bepaald door de werkwijze van de chauffeur en de ervaring van de transportonderneming, Niet alle functionaliteit is in een willekeurige situatie gewenst of noodzakelijk. Overbodige functionaliteiten maken de programmatuur onnodig complex en worden door ons daarom uit de gebruikersinterface weggelaten, Onze oplossing is geen momentopname: de programmatuur is zodanig ontworpen dat wijzigingen en aanvullingen op ieder moment centraal vanuit de backoffice kunnen worden uitgevoerd. LogiVisi is zeer breed inzetbaar, van containervervoer tot bulkvervoer en distributie. Wij hebben in bijna elk soort vervoer één of meerdere implementaties uitgevoerd.

EEN LOGISCHE VISIE OP LOGISTIEK

EEN LOGISCHE VISIE OP LOGISTIEK EEN LOGISCHE VISIE OP LOGISTIEK Wat zou het ideaal zijn als de chauffeurs en de planning voortdurend met elkaar in contact zouden staan. De planning zou precies zien waar de chauffeurs zich bevinden en

Nadere informatie

OWERING TECHNOLOGY. Presentatie inhoud. Wie is Trimble?

OWERING TECHNOLOGY. Presentatie inhoud. Wie is Trimble? Win-Win oplossing 1. Meer orders met minder trucks, trailers en chauffeurs 2. Lager dieselverbruik 3. Minder CO2 uitstoot 4. Minder ongevallen 5. Lagere kosten reparatie, onderhoud en banden 6. Besparing

Nadere informatie

transport management system (TMS)

transport management system (TMS) transport management system (TMS) optimale planning, kwaliteit verhogend dus kostenbesparend Verzamelen van transportorders via telefoon, internet, mail of EDI TMS Minder administratie op kantoor. Beter

Nadere informatie

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit De AGR Cockpit één systeem voor meststoffenregistratie, navigatie, track & trace, urenregistratie en (tele)communicatie 1 De AGR Cockpit 2 De AGR Cockpit Data2Track

Nadere informatie

ProduPlus. Wat is ProduPlus

ProduPlus. Wat is ProduPlus ProduPlus Wat is ProduPlus ProduPlus is een machine monitoring systeem welke ook functies heeft voor order registratie, product data beheer en preventief onderhoud. ProduPlus is ontwikkeld voor gebruik

Nadere informatie

On-the-Road transport

On-the-Road transport On-the-Road transport Verbeter uw planning en distributie Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Effciënte transportplanning met On-the-Road Tijd is geld, zeker voor transportbedrijven. Daarom is het

Nadere informatie

On-the-Road transport

On-the-Road transport On-the-Road transport Verbeter uw planning en distributie Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Effciënte transportplanning met On-the-Road Tijd is geld, zeker voor transportbedrijven. Daarom is het

Nadere informatie

Boordcomputers & Fleetmanagement

Boordcomputers & Fleetmanagement Boordcomputers & Fleetmanagement Zoals elke bewuste ondernemer wilt u dat de processen in uw organisatie soepel verlopen en dat u volledig inzicht hebt in het gebruik van uw bedrijfsmiddelen. Om dit te

Nadere informatie

m!trace g p s t r a c k i n g & t r a c i n g m!truck t r a n s p o rt m a n a g e m e n t m!field m o b i e l e f i e l d o p e r at i e s

m!trace g p s t r a c k i n g & t r a c i n g m!truck t r a n s p o rt m a n a g e m e n t m!field m o b i e l e f i e l d o p e r at i e s m!trace g p s t r a c k i n g & t r a c i n g m!truck t r a n s p o rt m a n a g e m e n t m!field m o b i e l e f i e l d o p e r at i e s Sycada uw partner in mobility Sycada is een internationaal opererend

Nadere informatie

Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard

Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard Specialist in software voor logistiek dienstverleners Wij leveren: Software oplossingen gebaseerd op het Microsoft platform Standaard software

Nadere informatie

Release notes MobiScout

Release notes MobiScout Release notes MobiScout versie 1.5.86 Release versie 1.5.86 ULF log viewer toegevoegd in instellingen menu, alleen voor database beheerder. AP2731. Uitleg toegevoegd op canbus rapportage omtrent de berekening

Nadere informatie

Boordcomputers & Fleetmanagement

Boordcomputers & Fleetmanagement Boordcomputers & Fleetmanagement Zoals elke bewuste ondernemer wilt u dat de processen in uw organisatie soepel verlopen en dat u volledig inzicht hebt in het gebruik van uw bedrijfsmiddelen. Om dit te

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

Budget TT series: Verschil tussen prepaid (geen maandelijkse vaste kosten) of abonnement (alles inbegrepen)

Budget TT series: Verschil tussen prepaid (geen maandelijkse vaste kosten) of abonnement (alles inbegrepen) TrackTrace.net levert 2 series track- and- tracing systemen: De TT budget series (eenvoudig) en de ClickTrace series (uitgebreid). Alle systemen zijn leverbaar als prepaid (geen abonnement, dus geen maandelijkse

Nadere informatie

MAN TeleMatics voor zuinig rijden en een transparante logistiek

MAN TeleMatics voor zuinig rijden en een transparante logistiek MAN TeleMatics voor zuinig rijden en een transparante logistiek MAN TeleMatics software in een nieuw jasje Asse 17/06/2013 Verschillende servicepakketten voor elk doel Wagenparken onderweg beheren met

Nadere informatie

Consolit Modules (C4) Handleiding Backoffice XML Dashboard

Consolit Modules (C4) Handleiding Backoffice XML Dashboard Consolit Modules (C4) Handleiding Backoffice XML Dashboard C4 2 Alle rechten met betrekking tot de documentatie en de daarin beschreven software berusten bij Consolit Business Solutions. Dit geld ook voor

Nadere informatie

Handleiding Claassen web portal

Handleiding Claassen web portal Handleiding Claassen web portal Order- en informatiesysteem Claassen Logistics Claassen Logistics Tilburg Heliosstraat 6 5048 CB Tilburg T: +31 (0)13 572 05 00 F: +31 (0)13 572 06 55 E: planning@claassen.nu

Nadere informatie

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang Inrichting Systeem: Locaties & Toegang EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v2.0.11 22-09-2014 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen

Nadere informatie

Web Order Entry: klantvriendelijke orderinvoer via beveiligd internetportal

Web Order Entry: klantvriendelijke orderinvoer via beveiligd internetportal Web Order Entry: klantvriendelijke orderinvoer via beveiligd internetportal Minder fouten en lagere werkdruk bij logistieke dienstverleners Klanten zelf hun orders laten invoeren waardoor ze de status

Nadere informatie

Simacan Connect verwerkt en harmoniseert verschillende databronnen, zodat deze te gebruiken zijn met eigen databronnen.

Simacan Connect verwerkt en harmoniseert verschillende databronnen, zodat deze te gebruiken zijn met eigen databronnen. Integratie van verkeersinformatie in logistieke processen Simacan, onderdeel van de OVSoftware Groep (www.ovsoftware.nl), richt zich op het verwerken, beschikbaar maken en inzichtelijk maken van grote

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over de Kenteken Herkenning

Veel gestelde vragen over de Kenteken Herkenning Veel gestelde vragen over de Kenteken Herkenning Hieronder vindt u een opsomming van de vragen die ons de afgelopen tijd gesteld zijn: Uit welke modules bestaat het systeem? Hoe is de werking van het systeem

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Scan+ Introductie Met Scan+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

Evaluatie SaveDriver Informatie Keten. vertrouwelijk Stok Nederland BV 2008 11

Evaluatie SaveDriver Informatie Keten. vertrouwelijk Stok Nederland BV 2008 11 Evaluatie SaveDriver Informatie Keten 1 Klant ontvangt mailing Goedemorgen, ik bel u namens uw verzekeraar en wil graag een inbouw afspraak maken. Schikt het u aanstaande vrijdag? (aanmaken workflow) 2

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Worldlinksysteem 31)598-630807 Fax: +(31)598-626100 E-mail: Inhoudsopgave:

Gebruikershandleiding Worldlinksysteem 31)598-630807 Fax: +(31)598-626100 E-mail: Inhoudsopgave: Gebruike Gebruikershandleiding Worldlinksysteem 31)598-630807 Fax: +(31)598-626100 E-mail: Inhoudsopgave: Onderwerp: Inloggen, gebruikersnaam en wachtwoord 01 Order overzichtsscherm... 02 Nieuwe order

Nadere informatie

Use case Blockchain ILT. Rij- en rusttijden

Use case Blockchain ILT. Rij- en rusttijden Use case Blockchain ILT Rij- en rusttijden Achtergrond De markt 11:30 75km/h 167 356 km In Nederland zijn er 12.000 beroepsvervoerders die beschikken over 70.000 vrachtauto s en een groter aantal chauffeurs.

Nadere informatie

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Product ChainWise Telecom+ Jaar 2015 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software.

Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software. Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software. Algemeen Met de KYOCERA scannen naar van Brug Software beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar het Notarieel

Nadere informatie

Interactief, real time security management

Interactief, real time security management P2000 en P2000LE SECURITY MANAGEMENT SYSTEEM Interactief, real time security management P2000 Security Management Systeem Schaalbaar, intuïtief en eenvoudig in gebruik Het Johnson Controls P2000 security

Nadere informatie

Alles onder controle

Alles onder controle Alles onder controle als afstand een rol speelt real-time voertuigcommunicatie- en volgsystemen voor de servicewereld, de transportwereld en openbare en ordediensten Data2Track 2 Alles onder controle Data2Track

Nadere informatie

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage Analyse & Rapportage Coldstore east 14.09.2014 tot 16.09.2014 Grafische weergave 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabelvorm weergave Alarmen Alle

Nadere informatie

Feature checklist NeMO 5 Android

Feature checklist NeMO 5 Android Feature checklist NeMO 5 Android PCA Mobile 2014 Feature Omschrijving Opmerkingen Algemene kenmerken Mobile Only NeMO5 voor Android is een Native Android Applicatie (app) Cloud Vereist geen lokale of gehoste

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Worldlinksysteem

Gebruikershandleiding Worldlinksysteem Worldlinksysteem Versie RN-2008.10.10.003 Inhoudsopgave: Onderwerp: Pagina: Inloggen, gebruikersnaam en wachtwoord... 02 Order overzichtsscherm. 03 Nieuwe order opgeven 03 Printen diverse stickers, vrachtbrieven

Nadere informatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie Everything4Office ProjectManager Software voor Project Management Snel te implementeren Inpasbaar in uw situatie Economisch zeer verantwoord Everything4Office Software, Tolnasingel 1, 2411 PV Bodegraven

Nadere informatie

Configuratie. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v1.0 MSL 24-10-2012

Configuratie. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v1.0 MSL 24-10-2012 Configuratie EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 MSL 24-10-2012 In deze handleiding zal het configuratie menu binnen IdentySoft worden behandeld.

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale e Trotsr van e partn Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale 3CX Phone System for Windows is een op software gebaseerde IP PBX die leverancier specifieke PBX Telefooncentrale vervangt. De IP

Nadere informatie

Installatie handleiding Reinder.NET.Optac

Installatie handleiding Reinder.NET.Optac Installatie handleiding Reinder.NET.Optac Versie : 2012.1.0.1 Inhoudsopgave 1 Systeemvereisten... 2 2 Pincode... 2 3 Licentie... 2 4 Installatie... 2 5 Eerste gebruik... 4 Titel Pagina 1 van 6 23-1-2012

Nadere informatie

Checkinatwork, aanwezigheidsregistratie & tijdsregistratie in de bouw

Checkinatwork, aanwezigheidsregistratie & tijdsregistratie in de bouw Checkinatwork, aanwezigheidsregistratie & tijdsregistratie in de bouw Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 2 Checkin@Suivo - Aanwezigheidsregistratie... 4 2.1 Aanwezigheidsregistratie - In het voertuig...

Nadere informatie

Besturingssystemen WINDOWS UNIX LINUX Overig

Besturingssystemen WINDOWS UNIX LINUX Overig Naam softwarebedrijf: Deel 1: Algemene gegevens van.. Pakket geschikt voor : Mutatiedatum Naam Adres Postcode Plaats Telefoon Fax E-mail Internetadres Contactpersonen Het Pakket Naam pakket Versie Software

Nadere informatie

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1 Prijzen RIVOS De totale investering voor RIVOS bestaat uit de basis aanschafprijs, optionele modules, bijkomende kosten en jaarlijks terugkerende kosten. De basis aanschafprijs wordt bepaald door het aantal

Nadere informatie

Supportdesk Pro Basis Instructie

Supportdesk Pro Basis Instructie Supportdesk Pro Basis Instructie Inhoudsopgave 1 Supportdesk Pro 2 1 Inleiding 2 2 Werkwijze 2 2 Zaken 3 2.1 Introductie 3 2.2 Zaken beheren 3 2.3 Handmatig invoeren zaken basis 4 2.4 Verwerken zaken 4

Nadere informatie

d-basics b.v. Tinstraat 3-5 4823 AA Breda Tel 076-5239040 Fax 076-5239041 verzamelen, bewerken en versturen van informatie

d-basics b.v. Tinstraat 3-5 4823 AA Breda Tel 076-5239040 Fax 076-5239041 verzamelen, bewerken en versturen van informatie d-basics b.v. Tinstraat 3-5 4823 AA Breda Tel 076-5239040 Fax 076-5239041 verzamelen, bewerken en versturen van informatie Inhoudsopgave 1 Wat is d-basics Creditline?... 3 2 Verzamelen van informatie...

Nadere informatie

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage Analyse & Rapportage Coldstore east 14.09.2014 tot 16.09.2014 Grafische weergave 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabelvorm weergave Alarmen Alle

Nadere informatie

Taxis Pitane Automaat. Censys BV Eindhoven

Taxis Pitane Automaat. Censys BV Eindhoven Taxis Pitane Automaat Censys BV Eindhoven Wat is de 'automaat' van Taxis Pitane Een Taxis Pitane 'automaat' bestaat uit verschillende componenten: De belangrijkste Taxis Pitane component is wellicht het

Nadere informatie

AccountView Go Workflow documenten handleiding

AccountView Go Workflow documenten handleiding AccountView Go Workflow documenten handleiding Workflow AccountView Go Pagina 1 van 12 Inhoud 1 Business Case... 3 1.1 Maandelijkse rapporten... 3 1.1.1 BTW Aangifte... 3 1.1.2 Openstaande posten debiteuren...

Nadere informatie

CaseMaster Bulbs. 2013 9 Knots Solutions BV

CaseMaster Bulbs. 2013 9 Knots Solutions BV CaseMaster Bulbs CaseMaster Bulbs CaseMaster Bulbs is een applicatie speciaal ontwikkeld om de complexe planning rondom het telen, verwerken, verkopen en exporteren van de bollen duidelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT

MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DAF CONNECT REAL-TIME INFORMATIE VOOR OPTIMALE PRESTATIES Altijd zicht op de prestaties van uw vloot en grip op uw logistieke

Nadere informatie

Wilt u volledige controle over uw ICT platform? Dat kan!

Wilt u volledige controle over uw ICT platform? Dat kan! Wilt u volledige controle over uw ICT platform? Dat kan! Een probleem met uw ICT omgeving is kostbaar en pijnlijk. De managed services van VBVB zijn ontworpen voor organisaties die 100% controle willen

Nadere informatie

Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late!

Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late! Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER I can help! Ordered 3 items Can t serve last client Running late! Modul-Fleet OPTIMALISATIE VAN HET WAGENPARKBEHEER Wilt u beter inspelen op de groeiende

Nadere informatie

Everything4Office UitvaartTotaal. Software voor subsidieverstrekkende organisatie s of afdelingen. Snel te implementeren. Aanpasbaar aan uw situatie

Everything4Office UitvaartTotaal. Software voor subsidieverstrekkende organisatie s of afdelingen. Snel te implementeren. Aanpasbaar aan uw situatie Everything4Office UitvaartTotaal Software voor subsidieverstrekkende organisatie s of afdelingen Snel te implementeren Aanpasbaar aan uw situatie Everything4Office Software, Tolnasingel 1, 2411 PV Bodegraven

Nadere informatie

www.dtco.nl TIS-Office de perfecte kantooroplossing Databeheer voor wagenparken

www.dtco.nl TIS-Office de perfecte kantooroplossing Databeheer voor wagenparken www.dtco.nl TIS-Office de perfecte kantooroplossing Databeheer voor wagenparken Wat is wettelijk vereist? En hoe maak ik hier gebruik van? Sinds mei 2006 dienen alle van een nieuw kenteken voorziene voertuigen

Nadere informatie

VISEGO VOERTUIG INFORMATIE SYSTEEM EINDGEBRUIKER OPLOSSING

VISEGO VOERTUIG INFORMATIE SYSTEEM EINDGEBRUIKER OPLOSSING DataRoads B.V. Business Center Zevenhuizen Noordeinde 57 NL-2761 BR Zevenhuizen Postbus 54 NL-2760 AB Zevenhuizen Nederland Telefoon : +31 (0)79-5932700 Fax : +31 (0)79-5936063 Email : info@dataroads.nl

Nadere informatie

VOLVO TRUCKS SERVICES

VOLVO TRUCKS SERVICES VOLVO TRUCKS SERVICES DRIE UNIEKE PAKKETTEN BESPAAR DIRECT SLIMMER VEILIGER EFFICIËNTER DE TOEKOMST Er is meer dan alleen uw truck op de weg. Het gaat ook om goede prestaties, een laag brandstofverbruik,

Nadere informatie

1. Het Online platform

1. Het Online platform www.festplanner.nl FEST is een route optimalisatie programma. Het helpt bij het weergeven van optimale routes over meerdere adressen en het neemt de planning uit handen. Inhoud 1. het Online platform...

Nadere informatie

automatische analyse van pandlijsten met d-basics RAM en d-basics CREDITLINE

automatische analyse van pandlijsten met d-basics RAM en d-basics CREDITLINE & automatische analyse van pandlijsten met d-basics RAM en d-basics CREDITLINE Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Hoe werkt het?... 4 2.1 d-basics Creditline... 5 2.2 d-basics RAM... 6 3 De analyses van

Nadere informatie

Handleiding My GPS Tracking Portal

Handleiding My GPS Tracking Portal Met de My GPS Tracker raakt u nooit meer iets kwijt Handleiding My GPS Tracking Portal 2.1 Actuele locatie bekijken & uitleg interface 1. log in via http://portal.mygpstracker.nl 1. U komt in de online

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

De weg om uw doelen te bereiken.

De weg om uw doelen te bereiken. CONSEQUENT EFFICIENT Downloading % 99 SYSTEM Downloading % 71 % 25 Downloading % 25 % 16 % 88 START % 06 Downloading % 34 Downloading % 23 % 16 % 65 Downloading % 75 De weg om uw doelen te bereiken. MAN

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Facto minifmis

Installatiehandleiding. Facto minifmis Installatiehandleiding Facto minifmis 1. Installatie Facto MiniFMIS 1.1 Achtergrond Facto MiniFMIS biedt facilitaire organisaties een eenvoudige en gebruikersvriendelijke hulpmiddel bij het uitvoeren van

Nadere informatie

zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking

zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking Echt zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking Professionele videobewaking Opnamen die ook achteraf perfect bruikbaar zijn OfficeEye is een compleet en hoogwaardig

Nadere informatie

SMART MPS. Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur

SMART MPS. Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur Digitalisering is een voorwaarde voor automatisering. Daarom hebben wij ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in Document Management. Bijna al onze machines kunnen

Nadere informatie

SpiderCargo. Product informatie

SpiderCargo. Product informatie Product informatie Document: Product informatie Versie: woensdag 8 oktober 2014 Inhoud 1. INLEIDING... 4 1.1 DOELSTELLING VAN HET DOCUMENT... 4 2. STAMTABELLEN... 5 2.1 ALGEMENE STAMTABELLEN... 5 2.2 STAMBESTANDEN

Nadere informatie

Handleiding. Online Order Entry Website. Door: Datum: Versie:

Handleiding. Online Order Entry Website. Door: Datum: Versie: Handleiding Online Order Entry Website Door: Datum: Versie: 2 Handleiding Online Order Entry Website Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 De OOE... 4 Functionaliteiten... 5 Online Order Entry...

Nadere informatie

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT De energiemarkt in Nederland is continu in beweging. Nieuwe toetreders veroveren marktaandeel en slimme meters, sectorwijzigingen en splitsing zorgen voor veranderingen. Energiebedrijven

Nadere informatie

NORA Document Management Software

NORA Document Management Software NORA Document Management Software Beheer en beheers uw document flow INHOUD NORA Eenvoudig documentenbeheer NORA: eenvoudig documentenbeheer 3 MODULES Dossier- en contactenbeheer 4 Documenten 5 Berichten

Nadere informatie

Handleiding online order entry van Gebr. Van Veldhuizen Transport BV.

Handleiding online order entry van Gebr. Van Veldhuizen Transport BV. Handleiding online order entry van Gebr. Van Veldhuizen Transport BV. Via onze website www.vanveldhuizentransport.nl kunt u onder het icoon online order entry inloggen in ons systeem. U krijgt dan onderstaand

Nadere informatie

Praktijkinstructie Externe transportplanning 3 (CLO12.3/CREBO:50196)

Praktijkinstructie Externe transportplanning 3 (CLO12.3/CREBO:50196) instructie Externe transportplanning 3 (CLO12.3/CREBO:50196) pi.clo12.3.v2 ECABO, 1 september 2003 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd, overgenomen, opgeslagen

Nadere informatie

Tachograaf Informatie Service TIS-Office en TIS-Web

Tachograaf Informatie Service TIS-Office en TIS-Web Tachograaf Informatie Service TIS-Office en TIS-Web Evaluatie van analoge en digitale tachograaf data www.siemensvdo.com/dtco De invoering van de digitale tachograaf Vanaf mei 2006 is de verplichte invoering

Nadere informatie

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange Mobiel, veilig en eenvoudig hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange RACKBOOST, SINDS 1999 TOONAANGEVEND RACKBOOST is sinds 1999 een toonaangevende Belgische leverancier

Nadere informatie

Handleiding controle Portal

Handleiding controle Portal Met Sociale Controle raakt u nooit meer iets kwijt Handleiding controle Portal 2.1 Actuele locatie bekijken & uitleg interface 1. log in via http://portal.sociale-controle.nl/ 1. U komt in de online controle

Nadere informatie

Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit.

Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit. Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit. Algemeen Met de Kyocera Scannen naar AFAS Profit beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar AFAS Profit. Met deze oplossing

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Video Conferencing anno 2012

Video Conferencing anno 2012 White paper Video Conferencing anno 2012 +31 (0) 88 121 20 00 upc.nl/business Pagina 1 van 8 Video Conferencing De behoefte aan video-vergaderen groeit. Mensen gaan steeds flexibeler om met de begrippen

Nadere informatie

BiziMan Werkt voor u!

BiziMan Werkt voor u! Werkt voor u! WebsiteKing.be Een totaaloplossing voor elke ondernemer BiziMan is een facturatieprogramma, ook wel ERP Software (Enterprise Resource Planning) genoemd, dat beschikt over een aantal basismodules

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe.

Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe. Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe. Algemeen Met de KYOCERA scannen naar Exact Globe beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar Exact Globe. Met deze oplossing

Nadere informatie

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Travel CRM

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Travel CRM Mamut Business Software Introductie Mamut Enterprise Travel CRM Introductie in uitbreiding van Mamut Enterprise System Mamut Enterprise Travel CRM Versie: 12.1 Inhoud OVER MAMUT ENTERPRISE TRAVEL CRM...

Nadere informatie

Diract Company Profile. Klant- en oplossingsgericht, flexibel en toegankelijk zijn de kernwoorden die de werkwijze van Diract IT omschrijven.

Diract Company Profile. Klant- en oplossingsgericht, flexibel en toegankelijk zijn de kernwoorden die de werkwijze van Diract IT omschrijven. Diract Company Profile Klant- en oplossingsgericht, flexibel en toegankelijk zijn de kernwoorden die de werkwijze van Diract IT omschrijven. Diract IT Opgericht in 2007 53 medewerkers (februari 2013) Ruim

Nadere informatie

Configuratie. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v2.0.11 22-09-2014

Configuratie. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v2.0.11 22-09-2014 Configuratie EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v2.0.11 22-09-2014 In deze handleiding zal het configuratie menu binnen IdentySoft worden behandeld.

Nadere informatie

FleetBoard Timemanagement Duidelijkheid vanaf de eerste kilometer voor een optimale planning.

FleetBoard Timemanagement Duidelijkheid vanaf de eerste kilometer voor een optimale planning. A Daimler company Duidelijkheid vanaf de eerste kilometer voor een optimale planning. 2014 Driver and logistics management Daimler FleetBoard 1 Dit is rendabel Economisch, efficiënt en inzichtelijk alles

Nadere informatie

Besturingssystemen WINDOWS UNIX LINUX Overig

Besturingssystemen WINDOWS UNIX LINUX Overig Naam softwarebedrijf: Deel 1: Algemene gegevens van.. Pakket geschikt voor : Mutatiedatum Naam Adres Postcode Plaats Telefoon Fax E-mail Internetadres Contactpersonen Het Pakket Naam pakket Versie Software

Nadere informatie

INTRO PRESENTATIE BUMBAL

INTRO PRESENTATIE BUMBAL INTRO PRESENTATIE BUMBAL Inhoud 1. Wie zijn we? 2. Bumbal 3. Referenties 4. Waarom Bumbal? 5. Contact Wie zijn we? Bumbal Eenvoudige te gebruiken transportsoftware (afspraken planning track & trace). Missie

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

Handleiding Lab Safety Monitor Versie 16 juli 2009

Handleiding Lab Safety Monitor Versie 16 juli 2009 Handleiding Lab Safety Monitor Versie 16 juli 2009 LegioBox C3 Wireless Module Inhoud Inloggen... 3 Openingsscherm... 4 Navigatiebalk (figuur 2)... 4 Menubalk... 4 Datascherm... 5 Navigeren... 5 Hoe doe

Nadere informatie

The Nanny Versie Informatie

The Nanny Versie Informatie The Nanny Versie Informatie The Nanny versie 4.2.2 29 Mei 2012 Document versie 1.2 Copyright 2012 TecSoft B.V. Kaatsheuvel. Niets uit de uitgave mag worden vermenigvuldigd, Pagina opgeslagen 1 van 7 in

Nadere informatie

Brochure AMF Marketing en verkoop

Brochure AMF Marketing en verkoop Brochure AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

Lean & Green duurzame stedelijke distributie

Lean & Green duurzame stedelijke distributie Achtergrond Steeds meer mensen wonen en werken in steden. Dat betekent dat er steeds meer goederen binnen de stadgrenzen vervoerd gaan worden: naar winkels, kantoren en woningen, met retourgoederen die

Nadere informatie

TrimbleT&L DOC. Activatie CarCube Na installatie

TrimbleT&L DOC. Activatie CarCube Na installatie TrimbleT&L DOC Activatie CarCube Na installatie Tijdens opstart Carcube kan het Calibratie scherm zichtbaar worden. Volg de instructies op het scherm. Verwijder de beschermfolie op het scherm voor het

Nadere informatie

IP Businessmanager voor gevorderden

IP Businessmanager voor gevorderden IP Businessmanager voor gevorderden mobiel integratie total cost of ownership (tco) management rapportages netwerken en ict vm en hosted oplossingen business manager integratie bedrijfs applicaties voip

Nadere informatie

Rapport. i-bridge FleetBroker en LocationBroker. Versie 1.0. Datum 22 December 2010

Rapport. i-bridge FleetBroker en LocationBroker. Versie 1.0. Datum 22 December 2010 Rapport i-bridge FleetBroker en LocationBroker Versie 1.0 Datum 22 December 2010 Status Final Colofon IVENT A&A CDC Madame Curielaan 4-6 Postbus 20703 2289 CA Rijswijk Contactpersoon Patrick Brooijmans

Nadere informatie

Mr.Easy introduceert: De nieuwe en makkelijkste oplossing voor mobiele zorgregistratie.

Mr.Easy introduceert: De nieuwe en makkelijkste oplossing voor mobiele zorgregistratie. Mr.Easy introduceert: De nieuwe en makkelijkste oplossing voor mobiele zorgregistratie. MobiCare Easy Planning Informatie Registratie Berichten MobiCare EasyID + Bewijs van levering + Werkt ook zonder

Nadere informatie

BeheerVisie ondersteunt StUF-ZKN 3.10

BeheerVisie ondersteunt StUF-ZKN 3.10 Nieuwsbrief BeheerVisie Nieuwsbrief BeheerVisie 2015, Editie 2 Nieuws BeheerVisie ondersteunt StUF-ZKN 3.10 BeheerVisie geeft advies MeldDesk App Message Router MeldDesk Gebruikers Forum Nieuwe MeldDesk

Nadere informatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Naast de mogelijkheden om uw programmatuur en gegevens bij Drie-O via Evy 2.0 in de cloud te hosten hebt u ook de mogelijkheid om uw ICT omgeving bij u

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

Betrouwbaar Eenvoud. Overzichtelijk. Privacy

Betrouwbaar Eenvoud. Overzichtelijk. Privacy Betrouwbaar Eenvoud Overzichtelijk Privacy Wilt u voor uw bedrijf: Efficiëntere inzet van uw medewerkers? Besparen op het brandstofverbruik en de onderhoudskosten? 24/7 beveiligde toegang tot de posities

Nadere informatie

Urenregistratie login... 4. Menu selectie... 5 Week selectie... 6 Urenregistratie... 7. Backoffice... 8

Urenregistratie login... 4. Menu selectie... 5 Week selectie... 6 Urenregistratie... 7. Backoffice... 8 GreenApples Pro i4 Urenregistratie login... 4 Menu selectie... 5 Week selectie... 6 Urenregistratie... 7 Backoffice... 8 Projecten... 8 Klanten... 9 Personeel... 10 Projecten Contractanten... 13 Projecten

Nadere informatie

Tips & Tricks: Tip van de maand januari 2009

Tips & Tricks: Tip van de maand januari 2009 Tips & Tricks: Tip van de maand januari 2009 Project Management met Teamcenter 2007 Door: Ramon van Raak Beheert u complexe projecten dan weet u als geen ander dat de projectvoorbereiding de basis legt

Nadere informatie

Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project?

Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project? Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project? Slechts 10 per maand per gebruiker, geen verborgen kosten, onmiddellijk ROI eenmaal u online een aantal field force automation

Nadere informatie