MNM bezorgt zes luisteraars de job van hun leven Aan de slag op Milk Inc. Eclipse

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MNM bezorgt zes luisteraars de job van hun leven Aan de slag op Milk Inc. Eclipse"

Transcriptie

1 Persbericht 26 augustus 2010 MNM bezorgt zes luisteraars de job van hun leven Aan de slag op Milk Inc. Eclipse Na een geslaagde zomer leggen de MNM-dj s de laatste hand aan hun programma s voor het najaar. Daarin mogen Peter Van de Veire en Dave Peters al meteen zes luisteraars gelukkig maken met een regelrechte droomjob: een baantje bij Milk Inc. Vanaf 30 augustus zitten Van de Veire en Eva Daeleman opnieuw aan het stuur van De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow en vanaf 6 september presenteert Dave Peters met veel goesting de nieuwe Avondshow. Het najaar start goed op MNM. In de tweede week van september mogen Peter Van de Veire en Dave Peters zes luisteraars in de watten leggen met een wel heel bijzondere prijs: een job bij Milk Inc. Zes gelukkigen mogen eerst het nieuwe Milk Inc.-concert bijwonen in het Antwerpse Sportpaleis, om daarna te overnachten in een Antwerps hotel. Dat is geen overbodige luxe, want de dag erna moeten ze vroeg uit de veren voor hun job achter de schermen van het Milk Inc.-spektakel: assistent-stagemanager, verantwoordelijke van de artiestencatering, verantwoordelijke voor het backstage-onthaal, persmedewerker, websitereporter of verantwoordelijke voor de kleding. Wie kans wil maken op de job van zijn leven, moet in september dus zeker De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow en De Avondshow in de gaten houden. Of meespelen op de website, want daar geeft MNM de job als websitereporter weg. 90 s & Nillies breidt uit Ook opvallend in het najaar: 90 s & Nillies, het programma waarvoor Karolien Debecker de beste muziek en opvallendste gebeurtenissen uit de jaren 90 en 2000 opduikelt, wordt wegens groot succes voortaan niet alleen in het weekend, maar ook tijdens de week uitgezonden. Op 10 september kunnen 90 s & Nillies-fans trouwens hun hartje ophalen met de allereerste 90 s & Nillies-verzamelaar, die vanaf die dag in de winkel ligt. Wie maar niet genoeg kan krijgen van de jaren 90 en 2000, doet er goed aan de week van 27 september alvast met rood te omcirkelen in zijn agenda. MNM roept die week uit tot Back to the nillies-week, een week met de beste muziek uit het zeer recente verleden, met als hoogtepunt de Top 100 van de nillies op zaterdag 2 oktober. MNM1000 Een ander moment om naar uit te kijken is de tweede editie van de MNM1000, de ultieme hitlijst volgens de luisteraars van MNM. Vorig jaar volgden maar liefst luisteraars* tijdens de laatste dag van de MNM1000 de spannende strijd tussen Michael Jackson, Bryan Adams, Gorki, Faithless en Queen. Een strijd die Michael Jackson overigens met glans won; hij tekende voor de eerste plaats, de zesde plaats en nog achttien andere noteringen in de MNM1000. *Bron = geschat bereik gemeten via PPM-onderzoek, TNSMedia, 30/11/2009-5/12/2009, n= 870

2 Blikvangers van het najaar De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow Op weekdagen van 6 tot 9 uur Vanaf maandag 30 augustus zijn Peter Van de Veire en Eva Daeleman weer helemaal terug, met alle ingrediënten voor een geslaagde ochtendshow: nieuws, verkeer en het weer met Frank Deboosere. Sport-Stan blikt op maandag terug op het voorbije sportweekend, Peter gaat elke dinsdag weer op zoek naar de OBV (of Onbekende Bekende Vlaming), donderdag is het Magdag en op vrijdag bestrijden Van de Veire en Daeleman onverschrokken de misdaad. Nieuw is De klas van Meester Peter, een klasje van vier of vijf ijverige leerlingen waarvan er elke week eentje een praktische vraag stelt. Peter helpt zijn leerlingen op weg, en wel met enkele strategisch gekozen telefoonnummers. Daarnaast spelen Peter en Eva elke dag Wat is kakaboulet?ja, wat ís dat eigenlijk? Hallo Peter Van de Veire? Peter: Wat, wie of waar Kakaboulet is, vertellen we nog niet. Ha neen, dan is de lol eraf voor de luisteraar. Eva en ik weten wel dat tegen eind 2010 iedereen het over Kakaboulet zal hebben. De aanvraag om opgenomen te worden in de Dikke Van Dale is intussen vertrokken. Ann Reymen Elke weekdag van 9 tot 12 uur De wereld van de luisteraar is de speeltuin van Ann. Ann laat de luisteraars tot rust komen na een drukke ochtend en zoekt het antwoord op allerlei praktische vragen, of die nu te maken hebben met het werk, vrije tijd, eten, de kinderen of iets helemaal anders. Ann kent elk probleem, maar gelukkig is ook de oplossing vaak niet ver weg. Ann: Samen met de luisteraar ga ik op zoek naar tips en tricks om het dagdagelijkse leven aangenamer te maken. Hoe maak je de rush naar de schoolpoort leuk? Of hoe kom je zonder stress aan op het werk? En ondertussen is Ann uiteraard haar eigen sprankelende zelf.

3 90's & Nillies Elke weekdag van 12 tot 13 uur Op zaterdag en zondag van 13 tot 16 uur Het gesmaakte 90 s & Nillies zal in het najaar niet alleen in het weekend, maar ook tijdens de week te horen zijn. Elke middag dompelt Karolien Debecker de lunchpauze van de luisteraars onder in nostalgie met hits uit de nineties en de nillies. Tussen de boterhammen en hits door vertelt Karolien ook welke markante, opvallende en ontroerende gebeurtenissen uit de jaren 90 en 2000 die bepaalde dag gekleurd hebben. De Ann & Dave Show Elke weekdag van 16 tot 19 uur van 30 augustus tot en met 3 september De Avondshow Elke weekdag van 16 tot 19 uur vanaf 6 september In De Ann & Dave Show doet Dave Peters het voortaan zonder zijn Anneke, maar hij blijft niet bij de pakken neerzitten. Van 30 augustus tot en met 3 september laat hij zich in De Ann & Dave Show omringen door allerlei bekende en minder bekende Annen. Anneke van Hooff, Ann Peeters uit Mijn restaurant!, maar ook waarom niet? Anthony Kumpen en Andes. Op vrijdag 3 september nodigt Dave bovendien een heleboel luisteraars uit die Ann heten voor de allergrootste en voorlopig laatste Ann & Dave Show in de geschiedenis. Vanaf maandag 6 september presenteert Dave Peters dan elke dag van 16 tot 19 uur De Avondshow. Dave: Het is mijn ambitie om van iedere avondfile een prettig en aangenaam feestje te maken. Meer dan ooit zal hij de luisteraars na een drukke werk- of schooldag op de hoogte brengen van de actualiteit. Geregeld stuurt hij zijn twee reporters Elke Vanelderen en Gunther Tiré op pad om verslag uit te brengen van wat er in de wijde wereld gebeurt, en uiteraard staan zijn studiodeuren altijd open voor iedereen die iets interessants te vertellen heeft. Ten slotte duikt Dave in de wereld van de showbizz met De rode loper-madammen Evy en Katja en zorgt hij er met een stevige dosis film-, televisie- en sportnieuws voor dat de luisteraars ook op die vlakken helemaal mee zijn.

4 En verder De eerste show Het beste van de voorbije dag, gebundeld voor de allervroegste vogels. Van maandag tot en met vrijdag, telkens van 5 tot 6 uur. Elias Smekens Met een dosis stevige muziek van Elias vliegt de werkdag voorbij. Van maandag tot en met vrijdag, telkens van 13 tot 16 uur. MNM Big Hits met Thibaut Renard Thibaut Renard serveert de luisteraars een eigenzinnige selectie uit muziek van de MNM50, de snelste hitlijst van Vlaanderen. Van maandag tot en met donderdag, telkens van 19 tot 21 uur. MNM Request Muziekprogramma waarin de luisteraars het voor het zeggen hebben. Maandag, dinsdag en donderdag van 21 tot 00 uur. Zaterdag en zondag van 19 tot 21 uur. De Cock Late Night met Tom De Cock Prettig gestoorde trip door het universum van Tom De Cock en zijn luisteraars. Woensdag van 21 tot 00 uur. MNM Dance: Regi in the mix met Regi Penxten Dancefenomeen Regi trekt het weekend op gang en warmt de luisteraars op voor een geslaagd avondje uit. Op vrijdag van 20 tot 23 uur. MNM Dance: Peter Luts met Peter Luts Dj Peter Luts draait de beste nationale en internationale dancetracks van het moment. Op vrijdag van 23 tot 01 uur. MNM Weekend met Bart De Raes Bart De Raes zorgt er met vers nieuws, ideetjes voor weekendtrips en fijne muziek voor dat de luisteraars fris en goed geïnformeerd aan het weekend beginnen. Op zaterdag en zondag van 7 tot 10 uur. MNM50 met Thibaut Renard Thibaut Renard houdt de vinger aan de muzikale pols in de MNM50, de lijst met de beste muziek volgens de luisteraars van MNM. Op zaterdag van 10 tot 13 uur. MNM50 Replay op zaterdag van 23 tot 2 uur. Ultratop 50 met Jo Van Belle Jo Van Belle presenteert de Ultratop 50, de officiële lijst van de best verkochte singles in Vlaanderen. Op zondag van 10 tot 13 uur. Ultratop 50 Replay op zondag van 21 tot 00 uur. Weekend De Cock met Tom De Cock Interactieve show met MNM-dj Tom De Cock op het ritme van het weekend. Zaterdag en zondag van 16 tot 19 uur.

5 MNM Party: Mix and Match met Erwin De Nul Erwin De Nul selecteert de meest dansbare nummers uit zijn platenkast en mixt ze samen tot de perfecte opwarmer voor een avondje uit. Op zaterdag van 21 tot 23 uur. Programmaschema najaar Vanaf 30 augustus 2010

Het najaar bij MNM. MNM verwent zijn luisteraars tijdens de eerste schoolweek

Het najaar bij MNM. MNM verwent zijn luisteraars tijdens de eerste schoolweek Persbericht 29 augustus 2011 Het najaar bij MNM MNM verwent zijn luisteraars tijdens de eerste schoolweek Op donderdag 1 september is MNM er weer met alle vertrouwde programma s, opgefrist met nieuwe rubrieken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

12 16 december 2016 / 25 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS

12 16 december 2016 / 25 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS VERSCHIJNT WEKELIJKS / 0 / 10 de JAARGANG / WEEK 15 / 12 16 december 2016 / 25 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 staan in de

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 7 24 februari 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Stand van zaken schoolplein

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018 Agenda Dinsdag 17 t/m donderdag 19 april Centrale Eindtoets groep 8 Vrijdag 20 april Koningsspelen / sportdag Woensdag 25 april Koffie-uurtje Donderdag 26 april Leerlingen om 12.00 uur vrij! Studiemiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Inhoud week Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. Lijnbaan AG Zoetermeer

Inhoud week Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl Inhoud week 35 27-08-2015 Nr. 01 1. Eerste schooldag We zijn weer begonnen! Na alle voorbereidingen

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Kerkagenda buhu: burgerlijk huwelijk, kehu: kerkelijk huwelijk u Alles Wad en Esther Hart. zaterdag 1 juli

Kerkagenda buhu: burgerlijk huwelijk, kehu: kerkelijk huwelijk u Alles Wad en Esther Hart. zaterdag 1 juli Kerkagenda 2017 zaterdag 1 juli 2017 11.00 u Alles Wad en Esther Hart. Bellen OvD 14.30 uur Buhu+kehu zondag 2 juli 2017 Harry de W. Harry v K. 13.30 uur Lenny Kuhr maandag 3 juli 2017 dinsdag 4 juli 2017

Nadere informatie

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje Feestweek 50 jaar Roncalli Informatieboekje Roncalli mijn school! Refrein Ik zie de zon. Ik ben nog jong. Ik ren naar Ronronronron- Roncalli mijn school Ik zie de zon. Ik zing mijn song. Ik zing van Ronronronroncalli-

Nadere informatie

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek,

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, In deze nieuwsbrief leest u onder andere over de wijze van inschrijving voor de oudergesprekken, kennismaking met de nieuwe directeur en de vragenlijst tevredenheid.

Nadere informatie

Week van 17 tot 21 april Project: verkeer

Week van 17 tot 21 april Project: verkeer Week van 17 tot 21 april 2017 Project: verkeer - dat we maandag nog een extra dagje vakantie hadden? Het was dan ook raar om dinsdag als eerste dag te hebben - dat met de ganse school rond verkeer werken?

Nadere informatie

Nieuwsbrief van 11 mei 2010

Nieuwsbrief van 11 mei 2010 p. 1 Nieuwsbrief nr. 1 Nieuwsbrief van 11 mei 2010 1. Berichten aan alle ouders J. Vandenbemptlaan 14 tel. 016/22.26.73 3001 Heverlee www.deklarebron.be p. 2 Nieuwsbrief nr. 1 TUIN Dag allemaal, Op de

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

PROFICIAT!!! Beste ouder(s),

PROFICIAT!!! Beste ouder(s), Beste ouder(s), de krokusvakantie is nog maar pas voorbij en daar is er reeds een verse nieuwsbrief. Inderdaad maart staat voor de deur. En hopelijk volgt de lente ook snel. t Wordt opnieuw een vrij korte

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Verslag Hongarijebezoek door de ZOM delegatie aan Mátészalka.

Verslag Hongarijebezoek door de ZOM delegatie aan Mátészalka. Verslag Hongarijebezoek door de ZOM delegatie aan Mátészalka.. De ZOM delegatie, bestaande uit burgemeester Jan de Ruiter Wim ten Have, Gerard van der Heijden, Marlis en Wide Raden en zijn op uitnodiging

Nadere informatie

Entertainment Programma

Entertainment Programma Hé, Hoi, Hallo! Hoera! Het is weer vakantie en dat betekent weer een hoop lol op het Eiland van Maurik! We hebben er voor gezorgd dat jullie je geen moment van de dag hoeven te vervelen. We gaan allerlei

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Uurroosters administratie

Uurroosters administratie Uurroosters administratie Voltijdse arbeid: 38:00 Deeltijdse arbeid aan 50%: 19:00 1 maandag 7:45 9:00 9:00 12:00 12:00 14:00 2 maandag 12:00 14:00 14:00 dinsdag 12:00 14:00 14:00 woensdag 12:00 14:00

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar Informatie groep ½ Schooljaar 2017-2018 Even voorstellen Hallo, ik ben Joyce van den Berg Ik werk op maandag en dinsdag in groep ½. Hallo, ik ben Elise Stap Ik werk op woensdag t/m vrijdag in groep ½.

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Hallo, ik ben Mariëtte van Zutphen. Op maandag en dinsdag ben ik in groep 1/2A. Ik woon samen met mijn gezin in Veghel. Hallo,

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school OBS De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief februari 2015 Maandag

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

PERSMAP V RADIO 800 powered by Radionomy ~ 1 ~

PERSMAP V RADIO 800  powered by Radionomy ~ 1 ~ www.radio800.be PERSMAP V 20160611 RADIO 800 www.radio800.be info@radio800.be powered by Radionomy ~ 1 ~ 1. Radio 800 Sinds 15 augustus 2014 is Radio 800 onafgebroken aanwezig op het internet. Radio 800

Nadere informatie

24-28 oktober 2016 / 35 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS

24-28 oktober 2016 / 35 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS VERSCHIJNT WEKELIJKS / 0 / 10 de JAARGANG / WEEK 9 / 24-28 oktober 2016 / 35 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 van bij de aanvang

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.1 ** Uitleg voor de docent: Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER JANUARI 2012

ACTIVITEITENKALENDER JANUARI 2012 ACTIVITEITENKALENDER JANUARI 2012 Uitgelicht Zondag 1 januari 11:30-12:30 Kerkdienst Vrijdag 6 januari Beleving: Weekafsluiting met High Tea Vrijdag 13 januari Beleving: Weekafsluiting met Nieuwjaarsborrel

Nadere informatie

Maandag 27 augustus: Eerste introductiedag

Maandag 27 augustus: Eerste introductiedag Beste leerling, Welkom op het Scala College! In dit boekje vind je het programma van de startperiode, oftewel het programma van jouw eerste tien weken op het Scala College. Maandag 27 augustus: Eerste

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Februari

Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Februari Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Februari Xaverius-St.Rita A21/46G Februari 2015 Beste ouders, leden en sympathisanten

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie

UITZENDSCHEMA 2015 ZATERDAG :00 UUR TOT VRIJDAG :00 UUR

UITZENDSCHEMA 2015 ZATERDAG :00 UUR TOT VRIJDAG :00 UUR UITZENDSCHEMA 2015 ZATERDAG 18-07 12:00 UUR TOT VRIJDAG 24-07 00:00 UUR De vierdaagse is altijd N1 UITZENDSCHEMA ZATERDAG 00 Reguliere Reguliere Reguliere Reguliere 05 uitzendingen N1 uitzendingen N1 uitzendingen

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V - Wanneer: Maandag 13 maart t/m zondag 19 maart - Bestemming: Santa Susanna/ Barcelona - Inclusief: Transfer per luxe touringcar, ontbijt, excursies

Nadere informatie

Les 4. De fysiotherapeut.

Les 4. De fysiotherapeut. http://www.edusom.nl Thema Gezondheid Les 4. De fysiotherapeut. Inleiding Deze les gaat over praten met de fysiotherapeut. Een man, meneer Bashir, belt de fysiotherapeut. Hij maakt een afspraak. Hij zegt

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

29 december tot 4 januari 2014

29 december tot 4 januari 2014 29 december tot 4 januari Week december 2 3 4 5 6 7 8 9 2 24 25 26 27 28 29 30 3 januari 2 3 4 5 6 7 8 9 2 24 25 26 27 28 29 30 3 zondag 29 maandag 30 dinsdag 3 woensdag donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag

Nadere informatie

AGENDA GEEN SCHOOL / FACULTATIEVE VRIJE DAG

AGENDA GEEN SCHOOL / FACULTATIEVE VRIJE DAG De Toeter 27 mei 2016 Ma 30/05 AGENDA Di 31/05 Woens 01/06 Don 02/06 Vrij 03/06 GEEN SCHOOL / FACULTATIEVE VRIJE DAG zangforum Coördinator Karel Delheye 0497 121 251 - directie.deboomhut@g-o.be Voorzitter

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

PERSMAP RADIO 800 powered by Radionomy ~ 1 ~

PERSMAP RADIO 800  powered by Radionomy ~ 1 ~ www.radio800.be PERSMAP RADIO 800 www.radio800.be info@radio800.be powered by Radionomy ~ 1 ~ 1 Radio 800 Sinds 15 augustus 2014 is Radio 800 onafgebroken aanwezig op het internet. Radio 800 is 24 u op

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Van 14u tot 16u gratis workshops ( spelletjes ) door de leerkrachten en voor de kinderen

Van 14u tot 16u gratis workshops ( spelletjes ) door de leerkrachten en voor de kinderen mei nummer 13 Inhoudstafel: 1. Inhoudstafel 2. Nieuws uit De kring 3. Kinderen in beeld 4. Wist-je-weetjes 5. Ouderparticipatie 6. Niet te missen 7. Kinderpagina Nieuws uit de kring: Noteer het alvast

Nadere informatie

FIETSPOOLING

FIETSPOOLING FIETSPOOLING BIKE@SCHOOL De school kan pooling organiseren Fietspooling - wat? Kleine groepjes jongeren uit dezelfde buurt komen samen naar school. Ze stappen of fietsen al dan niet onder begeleiding van

Nadere informatie

Ik & Co! Inhoudsopgave

Ik & Co! Inhoudsopgave Ik & Co! Inhoudsopgave Wat te doen met Ik & Co!? 7 Informatie en uitleg Ik & Co! Dit ben ik! 9 Gegevens van het kind Ik & Co! Handig om te weten! 10 Telefoonnummers & andere info Ik & Co! 0-4 jaar 12 Kinderopvang

Nadere informatie

Naar de basisschool. Informatieboekje groep 1 en 2

Naar de basisschool. Informatieboekje groep 1 en 2 Naar de basisschool Informatieboekje groep 1 en 2 O.B.S. t Swarte Meer De Blokken 22 7894 CL Zwartemeer Tel: 0591-390213 locatieleider@obs-swartemeer.nl De basisschool Meestal gaat een kind vlak na zijn

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 12 mei 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school

Weekbrief. Donderdag 12 mei 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school Donderdag 12 mei 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 mei Tweede pinksterdag; kinderen vrij 24 mei Meester- en juffendag 25-27 mei Kamp groep 8 26 mei Afscheid meester Paul en juf Caroline (in de groep)

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer > Medezeggenschapsraad > Raadpleging schooltijden > Rooster > Schoolstart: regels en afspraken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Editie 1-2019 In dit nummer 1 Ter info 2 Nieuwe vacatures 3 Openstaande vacatures 4 Uitnodiging kookclub voor vrouwen 5 Programma Alzheimer café 2019 Ter info In de

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief start schooljaar 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Jos en Fientje, de figuurtjes van ons vorig jaarthema, zijn als

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal vrijwilliger

Nadere informatie

CHINEES ZOMERKAMP PROGRAMMA S. www.summercampchina.co

CHINEES ZOMERKAMP PROGRAMMA S. www.summercampchina.co CHINEES ZOMERKAMP PROGRAMMA S www.summercampchina.co Zomer Plezier in China Met That s Mandarin hoort het maken van reizen naar verre landen en ervaren van exotische culturen geen verhaal meer te zijn.

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Toverburcht

Vakantieprogramma BSO de Toverburcht Maandag 24 april 2017 Aanwezig vóór: 09:30 uur Ophalen vanaf: 17:00 uur Trek maar kleren en schoenen aan die vies mogen worden, want vandaag gaan wij naar: Stadsboerderij De Korenmaat in Rijkerswoerd!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

29 september lagere school op stap!

29 september lagere school op stap! Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 2/207-208 Autoluwe schooldag Maand september Kaketoe: relaties In dit nummer: Autoluwe schooldag Lagere school op stap Kleuters sporten zich fit! Op zoek naar 2 Nieuws

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Schooljaar 2014/2015 Nummer 38 19 juni 2015

Schooljaar 2014/2015 Nummer 38 19 juni 2015 Schooljaar 2014/2015 Nummer 38 19 juni 2015 Maandag 22 juni Meester Dave afwezig, meester Emiel in groep 6 Juf Rina afwezig, juf Stanny in groep 1-2a Meester Hans afwezig i.v.m. directieberaad s Middags

Nadere informatie

Fladderkrant einde schooljaar Prettige vakantie!

Fladderkrant einde schooljaar Prettige vakantie! Fladderkrant einde schooljaar 18-19 Beste ouders, dag jongens en meisjes, Prettige vakantie! de vakantie staat voor de deur. Het jaartje is voorbij gevlogen, vol leuke activiteiten en uitstappen, boeiende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Leader in Me; Covey Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Luister voordat je praat Ik luister écht naar anderen. Ik én jij komen verder als we van elkaar weten wat we belangrijk vinden. Ik probeer

Nadere informatie

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Aan de ouders, In de maand november zijn we de echte donkere dagen in gegaan. Wij zien in deze periode in ons land het licht van de zon steeds wat korter. Op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. SBS Winkelomheide Schooljaar Uitstapje naar Studio Geel. Inhoud. Einde oog voor lekkers MAAR woensdag blijft fruitdag

NIEUWSBRIEF. SBS Winkelomheide Schooljaar Uitstapje naar Studio Geel. Inhoud. Einde oog voor lekkers MAAR woensdag blijft fruitdag NIEUWSBRIEF SBS Winkelomheide Schooljaar 2018-2019 19 december 18 Editie 5 GELUK ligt tussen wat was en wat komt Kijk om je heen VIER wat nu is & zoek in elk moment iets ONVERGETELIJKS Een gelukkig 2019!

Nadere informatie

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 13.00u tot 17.00u. Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen Gezondheidsconsult

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2015

Nieuwsbrief 13 mei 2015 16 Nieuwsbrief 13 mei 2015 Beste ouder/verzorger, De examens zijn begonnen! Voor de kandidaten een spannende periode, maar ook een onrustige in verband met de meivakantie en de vrije dagen. Genoeg tijd

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Boven: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 2 bij 4.1 * slaapkamer 2 trap Beneden: tuin garage TaalCompleet A1 Spreken Plus Thema 4-1 Opdracht 3 bij 4.1 ** Vertel. Wat voor huis heb jij? - Woon je in

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie augustus 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kinderfestival 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Sorteerstraatjes

Nadere informatie

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders 2018 2019 Agenda 22 oktober t/m 28 oktober: Herfstvakantie Vrijdag 9 november: Nationaal schoolontbijt 4 december: Sinterklaas Vrijdag 21 december: kerstontbijt.

Nadere informatie

Beste ouders, Mocht u een vraag hebben tijdens mijn afwezigheid, kunt u bij juf Sandra of juf Barbara terecht. Allemaal een fijn weekend.

Beste ouders, Mocht u een vraag hebben tijdens mijn afwezigheid, kunt u bij juf Sandra of juf Barbara terecht. Allemaal een fijn weekend. Nieuwsbrief 33 09-13 mei Beste ouders, Wat hebben we afgelopen week heerlijk kunnen genieten van het mooie weer. Dit in tegenstelling tot de eerste week van de meivakantie, waarbij er zelfs wat sneeuw

Nadere informatie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie 2016 2017 nummer 10 30 juni 2017 Agenda maandag 3 juli dinsdag 4 juli woensdag 5 juli donderdag 6 juli t/m zondag 20 augustus Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Schoolreis naar de Efteling

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Maandag 12 augustus

Maandag 12 augustus Dagindeling Kindervakantieweek Mariahout 2019 Maandag 12 augustus Let op! Dit jaar hebben we een nieuw terrein, namelijk het voetbal veldje aan de Koperwiek in Mariahout! 08.30 Binnenkomst bij het voetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 24 februari jaargang 31 nr.6

Nieuwsbrief. 24 februari jaargang 31 nr.6 Nieuwsbrief 24 februari jaargang 31 nr.6 Carnaval Vandaag, 24 februari vierden we met de hele school carnaval. Het feest startte zoals ieder jaar met de bekendmaking van de prins en prinses, de Raad van

Nadere informatie

Vanaf 22 augustus begint het nieuwe rooster weer! We hopen dat u genoten heeft van de vakantie en er weer volop tegenaan kunt in het Sportcentrum.

Vanaf 22 augustus begint het nieuwe rooster weer! We hopen dat u genoten heeft van de vakantie en er weer volop tegenaan kunt in het Sportcentrum. Beste Leden, De vakantie is weer voorbij. We hopen dat u een goede zomer heeft gehad. Wilt u weer beginnen met sporten, maak gerust een afspraak met één van onze instructeurs om weer fris te starten. Zij

Nadere informatie

Hoi! Leuk dat je deze agenda & Studieplanner hebt aangeschaft!

Hoi! Leuk dat je deze agenda & Studieplanner hebt aangeschaft! Hoi! Leuk dat je deze agenda & Studieplanner hebt aangeschaft! Je kunt deze Agenda & Studieplanner natuurlijk direct gaan gebruiken, maar ik leg je graag uit hoe je dit het beste kunt doen. Op deze manier

Nadere informatie

Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie.

Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie. Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie. Meneer Johan Juffrouw Anneke Meneer Frank Juffrouw Jet Telefoonnummer : 06-26564117 ~ 1 ~ Eindelijk is het dan bijna zo ver... Nog 17

Nadere informatie

Maandag 26 t/m vrijdag 30 maart 2018

Maandag 26 t/m vrijdag 30 maart 2018 Maandag 26 t/m vrijdag 30 maart 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Wandelen voor water > Schooldag start > Speelwerktijd kleuters in kleinere groepen > Ophalen kleuters in de klas > Ontmoetingsonderwijs:

Nadere informatie

Activiteitenprogramma. Juli t/m december Zorgcentrum Abbingahiem

Activiteitenprogramma. Juli t/m december Zorgcentrum Abbingahiem Activiteitenprogramma Juli t/m december 2016 Zorgcentrum Abbingahiem Algemene informatie Naast het vaste activiteitenprogramma worden er elke maand verschillende activiteiten georganiseerd in de Gasterij,

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie